British - maniacs

μαγικο γατουνι ειναι!!!!:):)thanx!!
Σε λίγο θα έχεις πολλά τέτοια μαγικά γατούνια σε μπλε χρωμα:up::up::up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μην το πολυλές μην το πολυ λές θα έρθω για συμπαράστασηηηη!:)Αλλα πάνω απ΄όλα θα μας το πει η Νικολέτα που ξέρει από γέννες Μήπως το γλυκό μου δεν θέλει ξένα άτομα. Ξέρω εγώ πώς γίνεται σ΄αυτές τις περιπτώσεις? Εμείς θέλουμε να έρθουμε. Αυτή θα θέλει να βλέπει τις μούρες μας? Που δεν μας ξέρει καλά? Προέχει η γατουλα κ η άνεσή της πέρ απ΄την επιθυμία μας!!!!:rolleyes:
σιγουρα δεν θελει ξενους παιδια οταν γενναει...μονο τη μαμα της...καμια φορα δεν γεννανε μαλιστα και την περιμενουν;)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

σιγουρα δεν θελει ξενους παιδια οταν γενναει...μονο τη μαμα της...καμια φορα δεν γεννανε μαλιστα και την περιμενουν;)
Τα γλυκά μου αλήθεια;:inlove: φαντάζομαι αυτό θα συμβαίνει στα γατάκια που γίνονται μανούλες σε μικρή ηλικία

Μην το πολυλές μην το πολυ λές θα έρθω για συμπαράστασηηηη!:)Αλλα πάνω απ΄όλα θα μας το πει η Νικολέτα που ξέρει από γέννες Μήπως το γλυκό μου δεν θέλει ξένα άτομα. Ξέρω εγώ πώς γίνεται σ΄αυτές τις περιπτώσεις? Εμείς θέλουμε να έρθουμε. Αυτή θα θέλει να βλέπει τις μούρες μας? Που δεν μας ξέρει καλά? Προέχει η γατουλα κ η άνεσή της πέρ απ΄την επιθυμία μας!!!!:rolleyes:

σιγουρα δεν θελει ξενους παιδια οταν γενναει...μονο τη μαμα της...καμια φορα δεν γεννάνε μάλιστα και την περιμενουν;)

Έχει δίκιο η Γιούλη παιδιά.;)
Καλύτερα να μην έχει κόσμο και ειδικά ξένο κόσμο την ώρα που γεννάει. Τώρα που θα είναι και η πρώτη της γέννα θα είναι αρκετά αγχωμένη και από μόνη της.:/:

Τα γλυκά μου αλήθεια;:inlove: φαντάζομαι αυτό θα συμβαίνει στα γατάκια που γίνονται μανούλες σε μικρή ηλικία
μμμμ....λες ε? Επειδη ειναι μικρομανες και μετα που θα ειναι εμπειρες να μην τις νοιζει...:hmm:
Έχει δίκιο η Γιούλη παιδιά.;)
Καλύτερα να μην έχει κόσμο και ειδικά ξένο κόσμο την ώρα που γεννάει. Τώρα που θα είναι και η πρώτη της γέννα θα είναι αρκετά αγχωμένη και από μόνη της.:/:
μωρε το ξερει κι η Αναστασια απλα μας πιανει μια μανια για γεννητουρια:lol:
ειναι μαγικη η στιγμη που ερχεται στο κοσμο μια ζωουλα

Ένα μικρό Quiz, ποιος μπορεί να μαντέψει ποιος είναι αυτός ο κούκλος??:P

P1000081.jpg

ουαου!!
ποιος ειναι αυτος???μηπως ειναι ο Νερων??ή ο Σιμπα???

Δεν σας λέω ακόμα νια νια νια:bleh::bleh::bleh:

Το Λουνάκι τι κάνει?:) Αλήθεια έγινε ποιο χαδιάρα τώρα?

ελα καλεεεε!!!!πες μας!!!!!κατσε περιμενε: το 7ο μωρο τι ηταν??αγορι ή κοριτσι???
μηπως ειναι αυτο???
Η Luna εχει λιωσει στον υπνο!!κοιμαται μονιμα!!παιζει πολυ λιγο και ΝΑΙ ειναι αληθεια,εχει γινει ακομα πιο χαδιαρα!!οταν δεν κοιμαται και δεν τρωει βεβαια!!!:):):)

εδώ ο ίδιος κούκλος πιο μικρός.... σας λέει τίποτα???:P

(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)

Έτσι είναι:)...και την Ραίσα μόνο όταν είναι έγκυος την ευχαριστιόμαστε από χάδια και αγκαλιές...μέχρι και την κοιλιά της μας αφήνει να χαϊδέψουμε:confused::D

Συνημμένα

• m2.jpg
    m2.jpg
    25,2 KB · Εμφανίσεις: 23
ε,ειναι ο Σιμπα!!!!
ποιος αλλος???
εε???

Ο ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟΣ ΕΙΝΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙ!!!!ΛΑΘΟΣ ΕΚΑΝΑ!!!!!!!!!

Έτσι είναι:)...και την Ραίσα μόνο όταν είναι έγκυος την ευχαριστιόμαστε από χάδια και αγκαλιές...μέχρι και την κοιλιά της μας αφήνει να χαϊδέψουμε:confused::D

φαντασου τι γινεται εδω που ετσι κι αλλιως της αρεσει να της χαιδευεις την κοιλια...
εχει πιξει το χερι μου!!!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

ε,ειναι ο Σιμπα!!!!
ποιος αλλος???
εε???

Ο ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟΣ ΕΙΝΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙ!!!!ΛΑΘΟΣ ΕΚΑΝΑ!!!!!!!!!
:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Καλέεεεε.....Μπουμπούκος = Σίμπα;) το βρήκες!!!!:up::lol::lol::lol:

φαντασου τι γινεται εδω που ετσι κι αλλιως της αρεσει να της χαιδευεις την κοιλια...
εχει πιξει το χερι μου!!!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

πρόσεξε μόνο μην πάθεις καμιά θλάση....έχε κοντά σου καμιά Voltaren για καλό και για κακό:P:lol::lol::lol:

:lol::lol::lol::lol::lol:

Καλέεεεε.....Μπουμπούκος = Σίμπα;) το βρήκες!!!!:up::lol::lol::lol:

α ναι????εχω μπερδευτει τοσο πολυ??
και το αλλο που πηρε ο μπαμπας του fidel????
ποιο ειναι???γιατι τα εχω μπερδεψει...

πρόσεξε μόνο μην πάθεις καμιά θλάση....έχε κοντά σου καμιά Voltaren για καλό και για κακό:P:lol::lol::lol:

α ναι????εχω μπερδευτει τοσο πολυ??
και το αλλο που πηρε ο μπαμπας του fidel????
ποιο ειναι???γιατι τα εχω μπερδεψει...

Με τόσα που είχαμε πώς να μην μπερδευτείς, εδώ εγώ μπερδεύομαι:blink::lol:
Αυτό είναι ...δεν το πήρε ο Μπαμπάς του Φιντέλ, απλώς δικαιούταν 2 και ένα από αυτά ήταν ο Μπουμπούκος;)

Με τόσα που είχαμε πώς να μην μπερδευτείς, εδώ εγώ μπερδεύομαι:blink::lol:
Αυτό είναι ...δεν το πήρε ο Μπαμπάς του Φιντέλ, απλώς δικαιούταν 2 και ένα από αυτά ήταν ο Μπουμπούκος;)

ααααα!!!!:blink::blink::blink:
τωρα καταλαβα!!!τι fidel 2 ειναι αυτος???
κουκλος ειναι!!!!!

ααααα!!!!:blink::blink::blink:
τωρα καταλαβα!!!τι fidel 2 ειναι αυτος???
κουκλος ειναι!!!!!

Ναιιιιι...:inlove::inlove:.και απ ότι μαθαίνω είναι κι αυτός σκέτος λαπάς!!! Τόσο χαδιάρης δεν είναι ούτε ο μπαμπάς του....:rolleyes::rolleyes:

το γλυκο μου!!!!παντως φαινεται πολυ ομορφο και γυαλιστερο μωρο!!!!:inlove::inlove::inlove::inlove:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back