moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:57 Η moukelis έγραψε: #4.621 10-02-09 18:57 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:00 Η elvenstar: #4.622 10-02-09 19:00 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: και μία φωτό οικογενειακή (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Click για ανάπτυξη... ΓΕΝΝΗΣΑΜΕ καινούρια αρκουδάκια κ δεν είδα τίποτα;;; Νικολέτα μου να μου φιλήσεις μαμά κ μωράκια :kiss::kiss: Να μας ζήσουν Ένα μόνο μπλε έκανε Νικολέτα ή εγώ δε καταλαβαίνω τα χρώματα καλά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:08 Η Luna έγραψε: #4.623 10-02-09 19:08 ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!! Τωρα μπηκα απο δουλεια!!!Να ζησουν τα μαμουνακια!!ειναι υπεροχα!!!!!Ετεροθαλη δεν ειναι με τα δικα μου???Να τα πω αδερφακια η θα ειναι λαθος??? ΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!!πολυ χαζοχαρηκα!!!!!τελεια ειναι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:09 Η Luna έγραψε: #4.624 10-02-09 19:09 Βγηκε λιγο μεγαλη η χαρα μου!!συγνωμη!!! ρε Νικολετα μηπως εχει κι αλλα??μονο 5?σοκαρομαι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:15 Η elvenstar: #4.625 10-02-09 19:15 Για τα νέα μωράκια με αγάπη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 21:19 Η Raisa έγραψε: #4.626 10-02-09 21:19 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: ΓΕΝΝΗΣΑΜΕ καινούρια αρκουδάκια κ δεν είδα τίποτα;;; Νικολέτα μου να μου φιλήσεις μαμά κ μωράκια Να μας ζήσουν Ένα μόνο μπλε έκανε Νικολέτα ή εγώ δε καταλαβαίνω τα χρώματα καλά; Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ Ελενάκι μου....άντε ευκαιρία...έχεις μια δικαιολογία να μας έρθεις ...κερνάμε καφεδάκι και γαλαζιολιλά αγκαλίτσες!!!! έχουμε ένα μπλε και 4 λιλά αρκουδάκια!!!! Αρχική Δημοσίευση από Luna: Βγηκε λιγο μεγαλη η χαρα μου!!συγνωμη!!! ρε Νικολετα μηπως εχει κι αλλα??μονο 5?σοκαρομαι!!! Click για ανάπτυξη... ΜΟΝΟ 5 .....ευτυχώς..... Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Click για ανάπτυξη... Ελενάκι και πάλι ευχαριστώ.....σε περιμένουμε για καφέ...θα ήταν τέλειο αν μπορούσες να έρθεις μια βόλτα για καθαρά δευτέρα....ίσως έρθει και η Αναστασίαεεεεε εεεε???? τι λες???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 21:21 Η Raisa έγραψε: #4.627 10-02-09 21:21 Άτιμο κορίτσι....πας να ανάψεις φωτίες πάλι εεε???? (δεν λέω σε ποιον αναφέρομαι, θα το καταλάβατε άλλωστε) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 21:22 Η Μυρτω4038: #4.628 10-02-09 21:22 Νικολέτα να σας ζήσουν τα μωράκια!!!:kiss::kiss::kiss: Το Ραισάκι είναι μια σπουδαία μαμά!!! Η πρώτες φωτογραφίες τέλειες! Είναι ονειρεμένα!!! Να μου τα φιλήσεις όλα, και την υπέροχη μαμά!!!:kiss::kiss::kiss: Ο μπαμπάς τους πώς το πήρε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 21:29 Η elvenstar: #4.629 10-02-09 21:29 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ευχαριστώ Ελενάκι μου....άντε ευκαιρία...έχεις μια δικαιολογία να μας έρθεις ...κερνάμε καφεδάκι και γαλαζιολιλά αγκαλίτσες!!!! έχουμε ένα μπλε και 4 λιλά αρκουδάκια!!!! ΜΟΝΟ 5 .....ευτυχώς..... Ελενάκι και πάλι ευχαριστώ.....σε περιμένουμε για καφέ...θα ήταν τέλειο αν μπορούσες να έρθεις μια βόλτα για καθαρά δευτέρα....ίσως έρθει και η Αναστασίαεεεεε εεεε???? τι λες???? Click για ανάπτυξη... Θα προσπαθήσω Νικολέττα μου να ρθω για καφεδάκι κ να δω κ τα 4 λιλα αρκουδάκια σου Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Άτιμο κορίτσι....πας να ανάψεις φωτίες πάλι εεε???? (δεν λέω σε ποιον αναφέρομαι, θα το καταλάβατε άλλωστε) Click για ανάπτυξη... Νομίζω ότι μιλάς για το άτιμο κορίτσι με τα ασημένια κεικογατάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Orsalia Νεοφερμένο μέλος Η Orsalia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 67 ετών. Έχει γράψει 19 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 21:41 Η Orsalia έγραψε: #4.630 10-02-09 21:41 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Παιδιά γεννήσαμε!!! Σήμερα το πρωί 9.30 μας έσπασαν τα νερά....πανικός στο σπίτι.... τελειώσαμε? γύρω στις 2 το μεσημέρι.....η Ραίσα μας χάρισε 5 πανέμορφα μωρά, 2 αγοράκια (1 μπλε κ. 1λιλά) και 3 κοριτσάκια λιλά..... έχω την εντύπωση ότι έχει κι άλλο αλλά δεν είμαι σίγουρη, ακόμα την παρακολουθώ να δω πώς πάει.... ορίστε και οι πρώτες φωτό (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Click για ανάπτυξη... Να σας ζήσουν τα ζουζουνοαρκουδάκια!!! Είναι πανέμορφα.... Ειδικά η οικογενειακή φωτογραφία με τη Ράισα-μαμά είναι αφασία.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 21:45 Η Luna έγραψε: #4.631 10-02-09 21:45 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: πρεπει της Γιαννας λογικα να τα ανοιξαν...δεν περασε μια εβδομαδα και? Μαζι θα παμε Αναστασο αν ειναι Click για ανάπτυξη... δεν εχουν ανοιξει ακομα Γιουλακο μου!!! οπου να ναι!! οποτε θες να ερθεις!!δεν χρειαζεσαι ιδιαιτερες προσκλησεις!!! με την Αναστασια μας!!! Αρχική Δημοσίευση από Raisa: ΜΟΝΟ 5 .....ευτυχώς..... Click για ανάπτυξη... και ειχε τοση μεγαλη κοιλια??βρε την ατιμη!!!! πως ειναι τωρα?τεζα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 22:07 Η Raisa έγραψε: #4.632 10-02-09 22:07 Αρχική Δημοσίευση από Luna: δεν εχουν ανοιξει ακομα Γιουλακο μου!!! οπου να ναι!! και ειχε τοση μεγαλη κοιλια??βρε την ατιμη!!!! πως ειναι τωρα?τεζα?? Click για ανάπτυξη... Καλέ ακόμα δεν άνοιξαν τα μάτια, είσαι σίγουρη.....μήπως είναι πολύ σκοτεινά στο δωμάτιο και δεν τα βλέπεις..... πρέπει όπου να ναι να τα ανοίξουν πάντως!!! Η δική μας μαμά είναι τέζα....από το μεσημέρι που τελείωσε δεν τα άφησε ούτε δευτερόλεπτο ακόμα....το βράδυ ίσως θελήσει να πάει να φάει κάτι! Κάθομαι και τα χαζεύω από το μεσημέρι....είναι τέλεια! Άσχετο, αλλά πρέπει να σκεφτώ και ονόματα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 22:12 Η Raisa έγραψε: #4.633 10-02-09 22:12 Αρχική Δημοσίευση από niki: Νικολέτα να σας ζήσουν τα μωράκια!!!:kiss::kiss: Το Ραισάκι είναι μια σπουδαία μαμά!!! Η πρώτες φωτογραφίες τέλειες! Είναι ονειρεμένα!!! Να μου τα φιλήσεις όλα, και την υπέροχη μαμά!!!:kiss: Ο μπαμπάς τους πώς το πήρε? Click για ανάπτυξη... Ευχαριστούμε Νικη μου. Είναι πραγματικά πολύ ζουζούνια....και θα γίνουν σίγουρα πολύ όμορφα!!! Ο μπαμπάς ζει στον κόσμο του....πήγε λίγο τα είδε, κι αυτό από μακρυά, και μετά την ξάπλαρε στην γατοπολυκατοικία και δεν το κουνάει ρούπι Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Θα προσπαθήσω Νικολέττα μου να ρθω για καφεδάκι κ να δω κ τα 4 λιλα αρκουδάκια σου Νομίζω ότι μιλάς για το άτιμο κορίτσι με τα ασημένια κεικογατάκια Click για ανάπτυξη... Μακάρι βρε Ελενάκι να μας έρθεις, θα χαρώ πάααρααα πολύ, το ξέρεις! (για αυτή μιλάω αλλά μην το πεις πουθενά) Αρχική Δημοσίευση από Orsalia: Να σας ζήσουν τα ζουζουνοαρκουδάκια!!! Είναι πανέμορφα.... Ειδικά η οικογενειακή φωτογραφία με τη Ράισα-μαμά είναι αφασία.... Click για ανάπτυξη... Ευχαριστούμε!!!! Πράγματι, για ζουζουνοαρκουδάκια πρόκειται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 22:18 Η Luna έγραψε: #4.634 10-02-09 22:18 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλέ ακόμα δεν άνοιξαν τα μάτια, είσαι σίγουρη.....μήπως είναι πολύ σκοτεινά στο δωμάτιο και δεν τα βλέπεις..... πρέπει όπου να ναι να τα ανοίξουν πάντως!!! Η δική μας μαμά είναι τέζα....από το μεσημέρι που τελείωσε δεν τα άφησε ούτε δευτερόλεπτο ακόμα....το βράδυ ίσως θελήσει να πάει να φάει κάτι! Κάθομαι και τα χαζεύω από το μεσημέρι....είναι τέλεια! Άσχετο, αλλά πρέπει να σκεφτώ και ονόματα... Click για ανάπτυξη... ειμαι σιγουρη!!ναι!!ακομα τιποτα!!μαλλον βαριουνται!! τα ατιμα παντως,μολις τα σηκωνω και τα κραταω αγκαλια,αρχιζουν τις φωνες!!!και αρχιζει και η Luna την κουβεντα να τα καθησυχαζει και με ποιανουν τα γελια!!! εχεις χαζεψει εε???ειμαστε 2 χαζογιαγιαδες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 22:23 Η ria23 έγραψε: #4.635 10-02-09 22:23 θελουμε και μεις να δουμε τα φιντελολουνακια........ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 22:25 Η ria23 έγραψε: #4.636 10-02-09 22:25 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλέ ακόμα δεν άνοιξαν τα μάτια, είσαι σίγουρη.....μήπως είναι πολύ σκοτεινά στο δωμάτιο και δεν τα βλέπεις..... πρέπει όπου να ναι να τα ανοίξουν πάντως!!! Η δική μας μαμά είναι τέζα....από το μεσημέρι που τελείωσε δεν τα άφησε ούτε δευτερόλεπτο ακόμα....το βράδυ ίσως θελήσει να πάει να φάει κάτι! Κάθομαι και τα χαζεύω από το μεσημέρι....είναι τέλεια! Άσχετο, αλλά πρέπει να σκεφτώ και ονόματα... Click για ανάπτυξη... νικολεττα εχετε και σεις μωρακια??????? εχω χασει επεισοδιαπερα δωθε καθε βδομαδα..να σας ζησουν......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 22:29 Η ESTELLE έγραψε: #4.637 10-02-09 22:29 NIKOΛΕΤΤΑ ΜΟΥ ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΟΥΝ ΤΑ ΒΡΕΤΤΑΝΟΜΩΡΑΚΙΑ!!!! ΠΩ ΠΩ ΕΒΑΛΑ ΜΙΑ ΤΣΙΡΙΔΑ ΟΤΑΝ ΤΑ ΕΙΔΑ!ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΚΛΑΚΙΑ ΤΑ ΜΙΚΡΟΥΛΙΑ!!ΚΑΙ Η ΜΑΝΟΥΛΑ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!!!ΤΙ ΟΜΟΡΦΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ!!ΜΠΡΑΒΟ!ΔΕΝ ΞΕΣ ΠΟΣΟ ΧΑΡΗΚΑ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 22:37 Η elvenstar: #4.638 10-02-09 22:37 Λοιπόν για τα ονόματα μπορείς να μπεις στις σελίδες: https://www.persiankittenempire.com/Cat_Names/cat-names-A.htm https://petrix.com/catnames/a.html Και αν αποτυχουν αυτά υπάρχει κ η Δώρα.com Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 23:48 Η moukelis έγραψε: #4.639 10-02-09 23:48 Ελενα,ντροπη σου! Νικολετα δεν ξερω για τι μιλας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 23:48 Η Luna έγραψε: #4.640 10-02-09 23:48 με αυτη πεθανα στα γελια!!!ειναι σαν να υποφερει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 230 231 232 233 234 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 232 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 232 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:00 Η elvenstar: #4.622 10-02-09 19:00 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: και μία φωτό οικογενειακή (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Click για ανάπτυξη... ΓΕΝΝΗΣΑΜΕ καινούρια αρκουδάκια κ δεν είδα τίποτα;;; Νικολέτα μου να μου φιλήσεις μαμά κ μωράκια :kiss::kiss: Να μας ζήσουν Ένα μόνο μπλε έκανε Νικολέτα ή εγώ δε καταλαβαίνω τα χρώματα καλά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:08 Η Luna έγραψε: #4.623 10-02-09 19:08 ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!! Τωρα μπηκα απο δουλεια!!!Να ζησουν τα μαμουνακια!!ειναι υπεροχα!!!!!Ετεροθαλη δεν ειναι με τα δικα μου???Να τα πω αδερφακια η θα ειναι λαθος??? ΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!!πολυ χαζοχαρηκα!!!!!τελεια ειναι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:09 Η Luna έγραψε: #4.624 10-02-09 19:09 Βγηκε λιγο μεγαλη η χαρα μου!!συγνωμη!!! ρε Νικολετα μηπως εχει κι αλλα??μονο 5?σοκαρομαι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:15 Η elvenstar: #4.625 10-02-09 19:15 Για τα νέα μωράκια με αγάπη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 21:19 Η Raisa έγραψε: #4.626 10-02-09 21:19 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: ΓΕΝΝΗΣΑΜΕ καινούρια αρκουδάκια κ δεν είδα τίποτα;;; Νικολέτα μου να μου φιλήσεις μαμά κ μωράκια Να μας ζήσουν Ένα μόνο μπλε έκανε Νικολέτα ή εγώ δε καταλαβαίνω τα χρώματα καλά; Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ Ελενάκι μου....άντε ευκαιρία...έχεις μια δικαιολογία να μας έρθεις ...κερνάμε καφεδάκι και γαλαζιολιλά αγκαλίτσες!!!! έχουμε ένα μπλε και 4 λιλά αρκουδάκια!!!! Αρχική Δημοσίευση από Luna: Βγηκε λιγο μεγαλη η χαρα μου!!συγνωμη!!! ρε Νικολετα μηπως εχει κι αλλα??μονο 5?σοκαρομαι!!! Click για ανάπτυξη... ΜΟΝΟ 5 .....ευτυχώς..... Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Click για ανάπτυξη... Ελενάκι και πάλι ευχαριστώ.....σε περιμένουμε για καφέ...θα ήταν τέλειο αν μπορούσες να έρθεις μια βόλτα για καθαρά δευτέρα....ίσως έρθει και η Αναστασίαεεεεε εεεε???? τι λες???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 21:21 Η Raisa έγραψε: #4.627 10-02-09 21:21 Άτιμο κορίτσι....πας να ανάψεις φωτίες πάλι εεε???? (δεν λέω σε ποιον αναφέρομαι, θα το καταλάβατε άλλωστε) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 21:22 Η Μυρτω4038: #4.628 10-02-09 21:22 Νικολέτα να σας ζήσουν τα μωράκια!!!:kiss::kiss::kiss: Το Ραισάκι είναι μια σπουδαία μαμά!!! Η πρώτες φωτογραφίες τέλειες! Είναι ονειρεμένα!!! Να μου τα φιλήσεις όλα, και την υπέροχη μαμά!!!:kiss::kiss::kiss: Ο μπαμπάς τους πώς το πήρε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 21:29 Η elvenstar: #4.629 10-02-09 21:29 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ευχαριστώ Ελενάκι μου....άντε ευκαιρία...έχεις μια δικαιολογία να μας έρθεις ...κερνάμε καφεδάκι και γαλαζιολιλά αγκαλίτσες!!!! έχουμε ένα μπλε και 4 λιλά αρκουδάκια!!!! ΜΟΝΟ 5 .....ευτυχώς..... Ελενάκι και πάλι ευχαριστώ.....σε περιμένουμε για καφέ...θα ήταν τέλειο αν μπορούσες να έρθεις μια βόλτα για καθαρά δευτέρα....ίσως έρθει και η Αναστασίαεεεεε εεεε???? τι λες???? Click για ανάπτυξη... Θα προσπαθήσω Νικολέττα μου να ρθω για καφεδάκι κ να δω κ τα 4 λιλα αρκουδάκια σου Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Άτιμο κορίτσι....πας να ανάψεις φωτίες πάλι εεε???? (δεν λέω σε ποιον αναφέρομαι, θα το καταλάβατε άλλωστε) Click για ανάπτυξη... Νομίζω ότι μιλάς για το άτιμο κορίτσι με τα ασημένια κεικογατάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Orsalia Νεοφερμένο μέλος Η Orsalia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 67 ετών. Έχει γράψει 19 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 21:41 Η Orsalia έγραψε: #4.630 10-02-09 21:41 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Παιδιά γεννήσαμε!!! Σήμερα το πρωί 9.30 μας έσπασαν τα νερά....πανικός στο σπίτι.... τελειώσαμε? γύρω στις 2 το μεσημέρι.....η Ραίσα μας χάρισε 5 πανέμορφα μωρά, 2 αγοράκια (1 μπλε κ. 1λιλά) και 3 κοριτσάκια λιλά..... έχω την εντύπωση ότι έχει κι άλλο αλλά δεν είμαι σίγουρη, ακόμα την παρακολουθώ να δω πώς πάει.... ορίστε και οι πρώτες φωτό (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Click για ανάπτυξη... Να σας ζήσουν τα ζουζουνοαρκουδάκια!!! Είναι πανέμορφα.... Ειδικά η οικογενειακή φωτογραφία με τη Ράισα-μαμά είναι αφασία.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 21:45 Η Luna έγραψε: #4.631 10-02-09 21:45 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: πρεπει της Γιαννας λογικα να τα ανοιξαν...δεν περασε μια εβδομαδα και? Μαζι θα παμε Αναστασο αν ειναι Click για ανάπτυξη... δεν εχουν ανοιξει ακομα Γιουλακο μου!!! οπου να ναι!! οποτε θες να ερθεις!!δεν χρειαζεσαι ιδιαιτερες προσκλησεις!!! με την Αναστασια μας!!! Αρχική Δημοσίευση από Raisa: ΜΟΝΟ 5 .....ευτυχώς..... Click για ανάπτυξη... και ειχε τοση μεγαλη κοιλια??βρε την ατιμη!!!! πως ειναι τωρα?τεζα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 22:07 Η Raisa έγραψε: #4.632 10-02-09 22:07 Αρχική Δημοσίευση από Luna: δεν εχουν ανοιξει ακομα Γιουλακο μου!!! οπου να ναι!! και ειχε τοση μεγαλη κοιλια??βρε την ατιμη!!!! πως ειναι τωρα?τεζα?? Click για ανάπτυξη... Καλέ ακόμα δεν άνοιξαν τα μάτια, είσαι σίγουρη.....μήπως είναι πολύ σκοτεινά στο δωμάτιο και δεν τα βλέπεις..... πρέπει όπου να ναι να τα ανοίξουν πάντως!!! Η δική μας μαμά είναι τέζα....από το μεσημέρι που τελείωσε δεν τα άφησε ούτε δευτερόλεπτο ακόμα....το βράδυ ίσως θελήσει να πάει να φάει κάτι! Κάθομαι και τα χαζεύω από το μεσημέρι....είναι τέλεια! Άσχετο, αλλά πρέπει να σκεφτώ και ονόματα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 22:12 Η Raisa έγραψε: #4.633 10-02-09 22:12 Αρχική Δημοσίευση από niki: Νικολέτα να σας ζήσουν τα μωράκια!!!:kiss::kiss: Το Ραισάκι είναι μια σπουδαία μαμά!!! Η πρώτες φωτογραφίες τέλειες! Είναι ονειρεμένα!!! Να μου τα φιλήσεις όλα, και την υπέροχη μαμά!!!:kiss: Ο μπαμπάς τους πώς το πήρε? Click για ανάπτυξη... Ευχαριστούμε Νικη μου. Είναι πραγματικά πολύ ζουζούνια....και θα γίνουν σίγουρα πολύ όμορφα!!! Ο μπαμπάς ζει στον κόσμο του....πήγε λίγο τα είδε, κι αυτό από μακρυά, και μετά την ξάπλαρε στην γατοπολυκατοικία και δεν το κουνάει ρούπι Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Θα προσπαθήσω Νικολέττα μου να ρθω για καφεδάκι κ να δω κ τα 4 λιλα αρκουδάκια σου Νομίζω ότι μιλάς για το άτιμο κορίτσι με τα ασημένια κεικογατάκια Click για ανάπτυξη... Μακάρι βρε Ελενάκι να μας έρθεις, θα χαρώ πάααρααα πολύ, το ξέρεις! (για αυτή μιλάω αλλά μην το πεις πουθενά) Αρχική Δημοσίευση από Orsalia: Να σας ζήσουν τα ζουζουνοαρκουδάκια!!! Είναι πανέμορφα.... Ειδικά η οικογενειακή φωτογραφία με τη Ράισα-μαμά είναι αφασία.... Click για ανάπτυξη... Ευχαριστούμε!!!! Πράγματι, για ζουζουνοαρκουδάκια πρόκειται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 22:18 Η Luna έγραψε: #4.634 10-02-09 22:18 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλέ ακόμα δεν άνοιξαν τα μάτια, είσαι σίγουρη.....μήπως είναι πολύ σκοτεινά στο δωμάτιο και δεν τα βλέπεις..... πρέπει όπου να ναι να τα ανοίξουν πάντως!!! Η δική μας μαμά είναι τέζα....από το μεσημέρι που τελείωσε δεν τα άφησε ούτε δευτερόλεπτο ακόμα....το βράδυ ίσως θελήσει να πάει να φάει κάτι! Κάθομαι και τα χαζεύω από το μεσημέρι....είναι τέλεια! Άσχετο, αλλά πρέπει να σκεφτώ και ονόματα... Click για ανάπτυξη... ειμαι σιγουρη!!ναι!!ακομα τιποτα!!μαλλον βαριουνται!! τα ατιμα παντως,μολις τα σηκωνω και τα κραταω αγκαλια,αρχιζουν τις φωνες!!!και αρχιζει και η Luna την κουβεντα να τα καθησυχαζει και με ποιανουν τα γελια!!! εχεις χαζεψει εε???ειμαστε 2 χαζογιαγιαδες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 22:23 Η ria23 έγραψε: #4.635 10-02-09 22:23 θελουμε και μεις να δουμε τα φιντελολουνακια........ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 22:25 Η ria23 έγραψε: #4.636 10-02-09 22:25 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλέ ακόμα δεν άνοιξαν τα μάτια, είσαι σίγουρη.....μήπως είναι πολύ σκοτεινά στο δωμάτιο και δεν τα βλέπεις..... πρέπει όπου να ναι να τα ανοίξουν πάντως!!! Η δική μας μαμά είναι τέζα....από το μεσημέρι που τελείωσε δεν τα άφησε ούτε δευτερόλεπτο ακόμα....το βράδυ ίσως θελήσει να πάει να φάει κάτι! Κάθομαι και τα χαζεύω από το μεσημέρι....είναι τέλεια! Άσχετο, αλλά πρέπει να σκεφτώ και ονόματα... Click για ανάπτυξη... νικολεττα εχετε και σεις μωρακια??????? εχω χασει επεισοδιαπερα δωθε καθε βδομαδα..να σας ζησουν......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 22:29 Η ESTELLE έγραψε: #4.637 10-02-09 22:29 NIKOΛΕΤΤΑ ΜΟΥ ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΟΥΝ ΤΑ ΒΡΕΤΤΑΝΟΜΩΡΑΚΙΑ!!!! ΠΩ ΠΩ ΕΒΑΛΑ ΜΙΑ ΤΣΙΡΙΔΑ ΟΤΑΝ ΤΑ ΕΙΔΑ!ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΚΛΑΚΙΑ ΤΑ ΜΙΚΡΟΥΛΙΑ!!ΚΑΙ Η ΜΑΝΟΥΛΑ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!!!ΤΙ ΟΜΟΡΦΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ!!ΜΠΡΑΒΟ!ΔΕΝ ΞΕΣ ΠΟΣΟ ΧΑΡΗΚΑ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 22:37 Η elvenstar: #4.638 10-02-09 22:37 Λοιπόν για τα ονόματα μπορείς να μπεις στις σελίδες: https://www.persiankittenempire.com/Cat_Names/cat-names-A.htm https://petrix.com/catnames/a.html Και αν αποτυχουν αυτά υπάρχει κ η Δώρα.com Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 23:48 Η moukelis έγραψε: #4.639 10-02-09 23:48 Ελενα,ντροπη σου! Νικολετα δεν ξερω για τι μιλας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 23:48 Η Luna έγραψε: #4.640 10-02-09 23:48 με αυτη πεθανα στα γελια!!!ειναι σαν να υποφερει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 230 231 232 233 234 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 232 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 232 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Raisa: και μία φωτό οικογενειακή (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Click για ανάπτυξη... ΓΕΝΝΗΣΑΜΕ καινούρια αρκουδάκια κ δεν είδα τίποτα;;; Νικολέτα μου να μου φιλήσεις μαμά κ μωράκια :kiss::kiss: Να μας ζήσουν Ένα μόνο μπλε έκανε Νικολέτα ή εγώ δε καταλαβαίνω τα χρώματα καλά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:08 Η Luna έγραψε: #4.623 10-02-09 19:08 ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!! Τωρα μπηκα απο δουλεια!!!Να ζησουν τα μαμουνακια!!ειναι υπεροχα!!!!!Ετεροθαλη δεν ειναι με τα δικα μου???Να τα πω αδερφακια η θα ειναι λαθος??? ΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!!πολυ χαζοχαρηκα!!!!!τελεια ειναι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:09 Η Luna έγραψε: #4.624 10-02-09 19:09 Βγηκε λιγο μεγαλη η χαρα μου!!συγνωμη!!! ρε Νικολετα μηπως εχει κι αλλα??μονο 5?σοκαρομαι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:15 Η elvenstar: #4.625 10-02-09 19:15 Για τα νέα μωράκια με αγάπη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 21:19 Η Raisa έγραψε: #4.626 10-02-09 21:19 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: ΓΕΝΝΗΣΑΜΕ καινούρια αρκουδάκια κ δεν είδα τίποτα;;; Νικολέτα μου να μου φιλήσεις μαμά κ μωράκια Να μας ζήσουν Ένα μόνο μπλε έκανε Νικολέτα ή εγώ δε καταλαβαίνω τα χρώματα καλά; Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ Ελενάκι μου....άντε ευκαιρία...έχεις μια δικαιολογία να μας έρθεις ...κερνάμε καφεδάκι και γαλαζιολιλά αγκαλίτσες!!!! έχουμε ένα μπλε και 4 λιλά αρκουδάκια!!!! Αρχική Δημοσίευση από Luna: Βγηκε λιγο μεγαλη η χαρα μου!!συγνωμη!!! ρε Νικολετα μηπως εχει κι αλλα??μονο 5?σοκαρομαι!!! Click για ανάπτυξη... ΜΟΝΟ 5 .....ευτυχώς..... Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Click για ανάπτυξη... Ελενάκι και πάλι ευχαριστώ.....σε περιμένουμε για καφέ...θα ήταν τέλειο αν μπορούσες να έρθεις μια βόλτα για καθαρά δευτέρα....ίσως έρθει και η Αναστασίαεεεεε εεεε???? τι λες???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 21:21 Η Raisa έγραψε: #4.627 10-02-09 21:21 Άτιμο κορίτσι....πας να ανάψεις φωτίες πάλι εεε???? (δεν λέω σε ποιον αναφέρομαι, θα το καταλάβατε άλλωστε) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 21:22 Η Μυρτω4038: #4.628 10-02-09 21:22 Νικολέτα να σας ζήσουν τα μωράκια!!!:kiss::kiss::kiss: Το Ραισάκι είναι μια σπουδαία μαμά!!! Η πρώτες φωτογραφίες τέλειες! Είναι ονειρεμένα!!! Να μου τα φιλήσεις όλα, και την υπέροχη μαμά!!!:kiss::kiss::kiss: Ο μπαμπάς τους πώς το πήρε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 21:29 Η elvenstar: #4.629 10-02-09 21:29 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ευχαριστώ Ελενάκι μου....άντε ευκαιρία...έχεις μια δικαιολογία να μας έρθεις ...κερνάμε καφεδάκι και γαλαζιολιλά αγκαλίτσες!!!! έχουμε ένα μπλε και 4 λιλά αρκουδάκια!!!! ΜΟΝΟ 5 .....ευτυχώς..... Ελενάκι και πάλι ευχαριστώ.....σε περιμένουμε για καφέ...θα ήταν τέλειο αν μπορούσες να έρθεις μια βόλτα για καθαρά δευτέρα....ίσως έρθει και η Αναστασίαεεεεε εεεε???? τι λες???? Click για ανάπτυξη... Θα προσπαθήσω Νικολέττα μου να ρθω για καφεδάκι κ να δω κ τα 4 λιλα αρκουδάκια σου Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Άτιμο κορίτσι....πας να ανάψεις φωτίες πάλι εεε???? (δεν λέω σε ποιον αναφέρομαι, θα το καταλάβατε άλλωστε) Click για ανάπτυξη... Νομίζω ότι μιλάς για το άτιμο κορίτσι με τα ασημένια κεικογατάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Orsalia Νεοφερμένο μέλος Η Orsalia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 67 ετών. Έχει γράψει 19 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 21:41 Η Orsalia έγραψε: #4.630 10-02-09 21:41 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Παιδιά γεννήσαμε!!! Σήμερα το πρωί 9.30 μας έσπασαν τα νερά....πανικός στο σπίτι.... τελειώσαμε? γύρω στις 2 το μεσημέρι.....η Ραίσα μας χάρισε 5 πανέμορφα μωρά, 2 αγοράκια (1 μπλε κ. 1λιλά) και 3 κοριτσάκια λιλά..... έχω την εντύπωση ότι έχει κι άλλο αλλά δεν είμαι σίγουρη, ακόμα την παρακολουθώ να δω πώς πάει.... ορίστε και οι πρώτες φωτό (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Click για ανάπτυξη... Να σας ζήσουν τα ζουζουνοαρκουδάκια!!! Είναι πανέμορφα.... Ειδικά η οικογενειακή φωτογραφία με τη Ράισα-μαμά είναι αφασία.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 21:45 Η Luna έγραψε: #4.631 10-02-09 21:45 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: πρεπει της Γιαννας λογικα να τα ανοιξαν...δεν περασε μια εβδομαδα και? Μαζι θα παμε Αναστασο αν ειναι Click για ανάπτυξη... δεν εχουν ανοιξει ακομα Γιουλακο μου!!! οπου να ναι!! οποτε θες να ερθεις!!δεν χρειαζεσαι ιδιαιτερες προσκλησεις!!! με την Αναστασια μας!!! Αρχική Δημοσίευση από Raisa: ΜΟΝΟ 5 .....ευτυχώς..... Click για ανάπτυξη... και ειχε τοση μεγαλη κοιλια??βρε την ατιμη!!!! πως ειναι τωρα?τεζα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 22:07 Η Raisa έγραψε: #4.632 10-02-09 22:07 Αρχική Δημοσίευση από Luna: δεν εχουν ανοιξει ακομα Γιουλακο μου!!! οπου να ναι!! και ειχε τοση μεγαλη κοιλια??βρε την ατιμη!!!! πως ειναι τωρα?τεζα?? Click για ανάπτυξη... Καλέ ακόμα δεν άνοιξαν τα μάτια, είσαι σίγουρη.....μήπως είναι πολύ σκοτεινά στο δωμάτιο και δεν τα βλέπεις..... πρέπει όπου να ναι να τα ανοίξουν πάντως!!! Η δική μας μαμά είναι τέζα....από το μεσημέρι που τελείωσε δεν τα άφησε ούτε δευτερόλεπτο ακόμα....το βράδυ ίσως θελήσει να πάει να φάει κάτι! Κάθομαι και τα χαζεύω από το μεσημέρι....είναι τέλεια! Άσχετο, αλλά πρέπει να σκεφτώ και ονόματα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 22:12 Η Raisa έγραψε: #4.633 10-02-09 22:12 Αρχική Δημοσίευση από niki: Νικολέτα να σας ζήσουν τα μωράκια!!!:kiss::kiss: Το Ραισάκι είναι μια σπουδαία μαμά!!! Η πρώτες φωτογραφίες τέλειες! Είναι ονειρεμένα!!! Να μου τα φιλήσεις όλα, και την υπέροχη μαμά!!!:kiss: Ο μπαμπάς τους πώς το πήρε? Click για ανάπτυξη... Ευχαριστούμε Νικη μου. Είναι πραγματικά πολύ ζουζούνια....και θα γίνουν σίγουρα πολύ όμορφα!!! Ο μπαμπάς ζει στον κόσμο του....πήγε λίγο τα είδε, κι αυτό από μακρυά, και μετά την ξάπλαρε στην γατοπολυκατοικία και δεν το κουνάει ρούπι Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Θα προσπαθήσω Νικολέττα μου να ρθω για καφεδάκι κ να δω κ τα 4 λιλα αρκουδάκια σου Νομίζω ότι μιλάς για το άτιμο κορίτσι με τα ασημένια κεικογατάκια Click για ανάπτυξη... Μακάρι βρε Ελενάκι να μας έρθεις, θα χαρώ πάααρααα πολύ, το ξέρεις! (για αυτή μιλάω αλλά μην το πεις πουθενά) Αρχική Δημοσίευση από Orsalia: Να σας ζήσουν τα ζουζουνοαρκουδάκια!!! Είναι πανέμορφα.... Ειδικά η οικογενειακή φωτογραφία με τη Ράισα-μαμά είναι αφασία.... Click για ανάπτυξη... Ευχαριστούμε!!!! Πράγματι, για ζουζουνοαρκουδάκια πρόκειται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 22:18 Η Luna έγραψε: #4.634 10-02-09 22:18 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλέ ακόμα δεν άνοιξαν τα μάτια, είσαι σίγουρη.....μήπως είναι πολύ σκοτεινά στο δωμάτιο και δεν τα βλέπεις..... πρέπει όπου να ναι να τα ανοίξουν πάντως!!! Η δική μας μαμά είναι τέζα....από το μεσημέρι που τελείωσε δεν τα άφησε ούτε δευτερόλεπτο ακόμα....το βράδυ ίσως θελήσει να πάει να φάει κάτι! Κάθομαι και τα χαζεύω από το μεσημέρι....είναι τέλεια! Άσχετο, αλλά πρέπει να σκεφτώ και ονόματα... Click για ανάπτυξη... ειμαι σιγουρη!!ναι!!ακομα τιποτα!!μαλλον βαριουνται!! τα ατιμα παντως,μολις τα σηκωνω και τα κραταω αγκαλια,αρχιζουν τις φωνες!!!και αρχιζει και η Luna την κουβεντα να τα καθησυχαζει και με ποιανουν τα γελια!!! εχεις χαζεψει εε???ειμαστε 2 χαζογιαγιαδες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 22:23 Η ria23 έγραψε: #4.635 10-02-09 22:23 θελουμε και μεις να δουμε τα φιντελολουνακια........ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 22:25 Η ria23 έγραψε: #4.636 10-02-09 22:25 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλέ ακόμα δεν άνοιξαν τα μάτια, είσαι σίγουρη.....μήπως είναι πολύ σκοτεινά στο δωμάτιο και δεν τα βλέπεις..... πρέπει όπου να ναι να τα ανοίξουν πάντως!!! Η δική μας μαμά είναι τέζα....από το μεσημέρι που τελείωσε δεν τα άφησε ούτε δευτερόλεπτο ακόμα....το βράδυ ίσως θελήσει να πάει να φάει κάτι! Κάθομαι και τα χαζεύω από το μεσημέρι....είναι τέλεια! Άσχετο, αλλά πρέπει να σκεφτώ και ονόματα... Click για ανάπτυξη... νικολεττα εχετε και σεις μωρακια??????? εχω χασει επεισοδιαπερα δωθε καθε βδομαδα..να σας ζησουν......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 22:29 Η ESTELLE έγραψε: #4.637 10-02-09 22:29 NIKOΛΕΤΤΑ ΜΟΥ ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΟΥΝ ΤΑ ΒΡΕΤΤΑΝΟΜΩΡΑΚΙΑ!!!! ΠΩ ΠΩ ΕΒΑΛΑ ΜΙΑ ΤΣΙΡΙΔΑ ΟΤΑΝ ΤΑ ΕΙΔΑ!ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΚΛΑΚΙΑ ΤΑ ΜΙΚΡΟΥΛΙΑ!!ΚΑΙ Η ΜΑΝΟΥΛΑ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!!!ΤΙ ΟΜΟΡΦΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ!!ΜΠΡΑΒΟ!ΔΕΝ ΞΕΣ ΠΟΣΟ ΧΑΡΗΚΑ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 22:37 Η elvenstar: #4.638 10-02-09 22:37 Λοιπόν για τα ονόματα μπορείς να μπεις στις σελίδες: https://www.persiankittenempire.com/Cat_Names/cat-names-A.htm https://petrix.com/catnames/a.html Και αν αποτυχουν αυτά υπάρχει κ η Δώρα.com Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 23:48 Η moukelis έγραψε: #4.639 10-02-09 23:48 Ελενα,ντροπη σου! Νικολετα δεν ξερω για τι μιλας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 23:48 Η Luna έγραψε: #4.640 10-02-09 23:48 με αυτη πεθανα στα γελια!!!ειναι σαν να υποφερει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 230 231 232 233 234 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 232 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 232 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!! Τωρα μπηκα απο δουλεια!!!Να ζησουν τα μαμουνακια!!ειναι υπεροχα!!!!!Ετεροθαλη δεν ειναι με τα δικα μου???Να τα πω αδερφακια η θα ειναι λαθος??? ΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!!πολυ χαζοχαρηκα!!!!!τελεια ειναι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:09 Η Luna έγραψε: #4.624 10-02-09 19:09 Βγηκε λιγο μεγαλη η χαρα μου!!συγνωμη!!! ρε Νικολετα μηπως εχει κι αλλα??μονο 5?σοκαρομαι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:15 Η elvenstar: #4.625 10-02-09 19:15 Για τα νέα μωράκια με αγάπη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 21:19 Η Raisa έγραψε: #4.626 10-02-09 21:19 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: ΓΕΝΝΗΣΑΜΕ καινούρια αρκουδάκια κ δεν είδα τίποτα;;; Νικολέτα μου να μου φιλήσεις μαμά κ μωράκια Να μας ζήσουν Ένα μόνο μπλε έκανε Νικολέτα ή εγώ δε καταλαβαίνω τα χρώματα καλά; Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ Ελενάκι μου....άντε ευκαιρία...έχεις μια δικαιολογία να μας έρθεις ...κερνάμε καφεδάκι και γαλαζιολιλά αγκαλίτσες!!!! έχουμε ένα μπλε και 4 λιλά αρκουδάκια!!!! Αρχική Δημοσίευση από Luna: Βγηκε λιγο μεγαλη η χαρα μου!!συγνωμη!!! ρε Νικολετα μηπως εχει κι αλλα??μονο 5?σοκαρομαι!!! Click για ανάπτυξη... ΜΟΝΟ 5 .....ευτυχώς..... Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Click για ανάπτυξη... Ελενάκι και πάλι ευχαριστώ.....σε περιμένουμε για καφέ...θα ήταν τέλειο αν μπορούσες να έρθεις μια βόλτα για καθαρά δευτέρα....ίσως έρθει και η Αναστασίαεεεεε εεεε???? τι λες???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 21:21 Η Raisa έγραψε: #4.627 10-02-09 21:21 Άτιμο κορίτσι....πας να ανάψεις φωτίες πάλι εεε???? (δεν λέω σε ποιον αναφέρομαι, θα το καταλάβατε άλλωστε) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 21:22 Η Μυρτω4038: #4.628 10-02-09 21:22 Νικολέτα να σας ζήσουν τα μωράκια!!!:kiss::kiss::kiss: Το Ραισάκι είναι μια σπουδαία μαμά!!! Η πρώτες φωτογραφίες τέλειες! Είναι ονειρεμένα!!! Να μου τα φιλήσεις όλα, και την υπέροχη μαμά!!!:kiss::kiss::kiss: Ο μπαμπάς τους πώς το πήρε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 21:29 Η elvenstar: #4.629 10-02-09 21:29 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ευχαριστώ Ελενάκι μου....άντε ευκαιρία...έχεις μια δικαιολογία να μας έρθεις ...κερνάμε καφεδάκι και γαλαζιολιλά αγκαλίτσες!!!! έχουμε ένα μπλε και 4 λιλά αρκουδάκια!!!! ΜΟΝΟ 5 .....ευτυχώς..... Ελενάκι και πάλι ευχαριστώ.....σε περιμένουμε για καφέ...θα ήταν τέλειο αν μπορούσες να έρθεις μια βόλτα για καθαρά δευτέρα....ίσως έρθει και η Αναστασίαεεεεε εεεε???? τι λες???? Click για ανάπτυξη... Θα προσπαθήσω Νικολέττα μου να ρθω για καφεδάκι κ να δω κ τα 4 λιλα αρκουδάκια σου Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Άτιμο κορίτσι....πας να ανάψεις φωτίες πάλι εεε???? (δεν λέω σε ποιον αναφέρομαι, θα το καταλάβατε άλλωστε) Click για ανάπτυξη... Νομίζω ότι μιλάς για το άτιμο κορίτσι με τα ασημένια κεικογατάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Orsalia Νεοφερμένο μέλος Η Orsalia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 67 ετών. Έχει γράψει 19 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 21:41 Η Orsalia έγραψε: #4.630 10-02-09 21:41 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Παιδιά γεννήσαμε!!! Σήμερα το πρωί 9.30 μας έσπασαν τα νερά....πανικός στο σπίτι.... τελειώσαμε? γύρω στις 2 το μεσημέρι.....η Ραίσα μας χάρισε 5 πανέμορφα μωρά, 2 αγοράκια (1 μπλε κ. 1λιλά) και 3 κοριτσάκια λιλά..... έχω την εντύπωση ότι έχει κι άλλο αλλά δεν είμαι σίγουρη, ακόμα την παρακολουθώ να δω πώς πάει.... ορίστε και οι πρώτες φωτό (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Click για ανάπτυξη... Να σας ζήσουν τα ζουζουνοαρκουδάκια!!! Είναι πανέμορφα.... Ειδικά η οικογενειακή φωτογραφία με τη Ράισα-μαμά είναι αφασία.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 21:45 Η Luna έγραψε: #4.631 10-02-09 21:45 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: πρεπει της Γιαννας λογικα να τα ανοιξαν...δεν περασε μια εβδομαδα και? Μαζι θα παμε Αναστασο αν ειναι Click για ανάπτυξη... δεν εχουν ανοιξει ακομα Γιουλακο μου!!! οπου να ναι!! οποτε θες να ερθεις!!δεν χρειαζεσαι ιδιαιτερες προσκλησεις!!! με την Αναστασια μας!!! Αρχική Δημοσίευση από Raisa: ΜΟΝΟ 5 .....ευτυχώς..... Click για ανάπτυξη... και ειχε τοση μεγαλη κοιλια??βρε την ατιμη!!!! πως ειναι τωρα?τεζα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 22:07 Η Raisa έγραψε: #4.632 10-02-09 22:07 Αρχική Δημοσίευση από Luna: δεν εχουν ανοιξει ακομα Γιουλακο μου!!! οπου να ναι!! και ειχε τοση μεγαλη κοιλια??βρε την ατιμη!!!! πως ειναι τωρα?τεζα?? Click για ανάπτυξη... Καλέ ακόμα δεν άνοιξαν τα μάτια, είσαι σίγουρη.....μήπως είναι πολύ σκοτεινά στο δωμάτιο και δεν τα βλέπεις..... πρέπει όπου να ναι να τα ανοίξουν πάντως!!! Η δική μας μαμά είναι τέζα....από το μεσημέρι που τελείωσε δεν τα άφησε ούτε δευτερόλεπτο ακόμα....το βράδυ ίσως θελήσει να πάει να φάει κάτι! Κάθομαι και τα χαζεύω από το μεσημέρι....είναι τέλεια! Άσχετο, αλλά πρέπει να σκεφτώ και ονόματα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 22:12 Η Raisa έγραψε: #4.633 10-02-09 22:12 Αρχική Δημοσίευση από niki: Νικολέτα να σας ζήσουν τα μωράκια!!!:kiss::kiss: Το Ραισάκι είναι μια σπουδαία μαμά!!! Η πρώτες φωτογραφίες τέλειες! Είναι ονειρεμένα!!! Να μου τα φιλήσεις όλα, και την υπέροχη μαμά!!!:kiss: Ο μπαμπάς τους πώς το πήρε? Click για ανάπτυξη... Ευχαριστούμε Νικη μου. Είναι πραγματικά πολύ ζουζούνια....και θα γίνουν σίγουρα πολύ όμορφα!!! Ο μπαμπάς ζει στον κόσμο του....πήγε λίγο τα είδε, κι αυτό από μακρυά, και μετά την ξάπλαρε στην γατοπολυκατοικία και δεν το κουνάει ρούπι Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Θα προσπαθήσω Νικολέττα μου να ρθω για καφεδάκι κ να δω κ τα 4 λιλα αρκουδάκια σου Νομίζω ότι μιλάς για το άτιμο κορίτσι με τα ασημένια κεικογατάκια Click για ανάπτυξη... Μακάρι βρε Ελενάκι να μας έρθεις, θα χαρώ πάααρααα πολύ, το ξέρεις! (για αυτή μιλάω αλλά μην το πεις πουθενά) Αρχική Δημοσίευση από Orsalia: Να σας ζήσουν τα ζουζουνοαρκουδάκια!!! Είναι πανέμορφα.... Ειδικά η οικογενειακή φωτογραφία με τη Ράισα-μαμά είναι αφασία.... Click για ανάπτυξη... Ευχαριστούμε!!!! Πράγματι, για ζουζουνοαρκουδάκια πρόκειται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 22:18 Η Luna έγραψε: #4.634 10-02-09 22:18 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλέ ακόμα δεν άνοιξαν τα μάτια, είσαι σίγουρη.....μήπως είναι πολύ σκοτεινά στο δωμάτιο και δεν τα βλέπεις..... πρέπει όπου να ναι να τα ανοίξουν πάντως!!! Η δική μας μαμά είναι τέζα....από το μεσημέρι που τελείωσε δεν τα άφησε ούτε δευτερόλεπτο ακόμα....το βράδυ ίσως θελήσει να πάει να φάει κάτι! Κάθομαι και τα χαζεύω από το μεσημέρι....είναι τέλεια! Άσχετο, αλλά πρέπει να σκεφτώ και ονόματα... Click για ανάπτυξη... ειμαι σιγουρη!!ναι!!ακομα τιποτα!!μαλλον βαριουνται!! τα ατιμα παντως,μολις τα σηκωνω και τα κραταω αγκαλια,αρχιζουν τις φωνες!!!και αρχιζει και η Luna την κουβεντα να τα καθησυχαζει και με ποιανουν τα γελια!!! εχεις χαζεψει εε???ειμαστε 2 χαζογιαγιαδες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 22:23 Η ria23 έγραψε: #4.635 10-02-09 22:23 θελουμε και μεις να δουμε τα φιντελολουνακια........ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 22:25 Η ria23 έγραψε: #4.636 10-02-09 22:25 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλέ ακόμα δεν άνοιξαν τα μάτια, είσαι σίγουρη.....μήπως είναι πολύ σκοτεινά στο δωμάτιο και δεν τα βλέπεις..... πρέπει όπου να ναι να τα ανοίξουν πάντως!!! Η δική μας μαμά είναι τέζα....από το μεσημέρι που τελείωσε δεν τα άφησε ούτε δευτερόλεπτο ακόμα....το βράδυ ίσως θελήσει να πάει να φάει κάτι! Κάθομαι και τα χαζεύω από το μεσημέρι....είναι τέλεια! Άσχετο, αλλά πρέπει να σκεφτώ και ονόματα... Click για ανάπτυξη... νικολεττα εχετε και σεις μωρακια??????? εχω χασει επεισοδιαπερα δωθε καθε βδομαδα..να σας ζησουν......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 22:29 Η ESTELLE έγραψε: #4.637 10-02-09 22:29 NIKOΛΕΤΤΑ ΜΟΥ ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΟΥΝ ΤΑ ΒΡΕΤΤΑΝΟΜΩΡΑΚΙΑ!!!! ΠΩ ΠΩ ΕΒΑΛΑ ΜΙΑ ΤΣΙΡΙΔΑ ΟΤΑΝ ΤΑ ΕΙΔΑ!ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΚΛΑΚΙΑ ΤΑ ΜΙΚΡΟΥΛΙΑ!!ΚΑΙ Η ΜΑΝΟΥΛΑ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!!!ΤΙ ΟΜΟΡΦΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ!!ΜΠΡΑΒΟ!ΔΕΝ ΞΕΣ ΠΟΣΟ ΧΑΡΗΚΑ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 22:37 Η elvenstar: #4.638 10-02-09 22:37 Λοιπόν για τα ονόματα μπορείς να μπεις στις σελίδες: https://www.persiankittenempire.com/Cat_Names/cat-names-A.htm https://petrix.com/catnames/a.html Και αν αποτυχουν αυτά υπάρχει κ η Δώρα.com Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 23:48 Η moukelis έγραψε: #4.639 10-02-09 23:48 Ελενα,ντροπη σου! Νικολετα δεν ξερω για τι μιλας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 23:48 Η Luna έγραψε: #4.640 10-02-09 23:48 με αυτη πεθανα στα γελια!!!ειναι σαν να υποφερει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 230 231 232 233 234 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 232 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 232 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Βγηκε λιγο μεγαλη η χαρα μου!!συγνωμη!!! ρε Νικολετα μηπως εχει κι αλλα??μονο 5?σοκαρομαι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:15 Η elvenstar: #4.625 10-02-09 19:15 Για τα νέα μωράκια με αγάπη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 21:19 Η Raisa έγραψε: #4.626 10-02-09 21:19 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: ΓΕΝΝΗΣΑΜΕ καινούρια αρκουδάκια κ δεν είδα τίποτα;;; Νικολέτα μου να μου φιλήσεις μαμά κ μωράκια Να μας ζήσουν Ένα μόνο μπλε έκανε Νικολέτα ή εγώ δε καταλαβαίνω τα χρώματα καλά; Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ Ελενάκι μου....άντε ευκαιρία...έχεις μια δικαιολογία να μας έρθεις ...κερνάμε καφεδάκι και γαλαζιολιλά αγκαλίτσες!!!! έχουμε ένα μπλε και 4 λιλά αρκουδάκια!!!! Αρχική Δημοσίευση από Luna: Βγηκε λιγο μεγαλη η χαρα μου!!συγνωμη!!! ρε Νικολετα μηπως εχει κι αλλα??μονο 5?σοκαρομαι!!! Click για ανάπτυξη... ΜΟΝΟ 5 .....ευτυχώς..... Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Click για ανάπτυξη... Ελενάκι και πάλι ευχαριστώ.....σε περιμένουμε για καφέ...θα ήταν τέλειο αν μπορούσες να έρθεις μια βόλτα για καθαρά δευτέρα....ίσως έρθει και η Αναστασίαεεεεε εεεε???? τι λες???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 21:21 Η Raisa έγραψε: #4.627 10-02-09 21:21 Άτιμο κορίτσι....πας να ανάψεις φωτίες πάλι εεε???? (δεν λέω σε ποιον αναφέρομαι, θα το καταλάβατε άλλωστε) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 21:22 Η Μυρτω4038: #4.628 10-02-09 21:22 Νικολέτα να σας ζήσουν τα μωράκια!!!:kiss::kiss::kiss: Το Ραισάκι είναι μια σπουδαία μαμά!!! Η πρώτες φωτογραφίες τέλειες! Είναι ονειρεμένα!!! Να μου τα φιλήσεις όλα, και την υπέροχη μαμά!!!:kiss::kiss::kiss: Ο μπαμπάς τους πώς το πήρε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 21:29 Η elvenstar: #4.629 10-02-09 21:29 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ευχαριστώ Ελενάκι μου....άντε ευκαιρία...έχεις μια δικαιολογία να μας έρθεις ...κερνάμε καφεδάκι και γαλαζιολιλά αγκαλίτσες!!!! έχουμε ένα μπλε και 4 λιλά αρκουδάκια!!!! ΜΟΝΟ 5 .....ευτυχώς..... Ελενάκι και πάλι ευχαριστώ.....σε περιμένουμε για καφέ...θα ήταν τέλειο αν μπορούσες να έρθεις μια βόλτα για καθαρά δευτέρα....ίσως έρθει και η Αναστασίαεεεεε εεεε???? τι λες???? Click για ανάπτυξη... Θα προσπαθήσω Νικολέττα μου να ρθω για καφεδάκι κ να δω κ τα 4 λιλα αρκουδάκια σου Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Άτιμο κορίτσι....πας να ανάψεις φωτίες πάλι εεε???? (δεν λέω σε ποιον αναφέρομαι, θα το καταλάβατε άλλωστε) Click για ανάπτυξη... Νομίζω ότι μιλάς για το άτιμο κορίτσι με τα ασημένια κεικογατάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Orsalia Νεοφερμένο μέλος Η Orsalia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 67 ετών. Έχει γράψει 19 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 21:41 Η Orsalia έγραψε: #4.630 10-02-09 21:41 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Παιδιά γεννήσαμε!!! Σήμερα το πρωί 9.30 μας έσπασαν τα νερά....πανικός στο σπίτι.... τελειώσαμε? γύρω στις 2 το μεσημέρι.....η Ραίσα μας χάρισε 5 πανέμορφα μωρά, 2 αγοράκια (1 μπλε κ. 1λιλά) και 3 κοριτσάκια λιλά..... έχω την εντύπωση ότι έχει κι άλλο αλλά δεν είμαι σίγουρη, ακόμα την παρακολουθώ να δω πώς πάει.... ορίστε και οι πρώτες φωτό (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Click για ανάπτυξη... Να σας ζήσουν τα ζουζουνοαρκουδάκια!!! Είναι πανέμορφα.... Ειδικά η οικογενειακή φωτογραφία με τη Ράισα-μαμά είναι αφασία.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 21:45 Η Luna έγραψε: #4.631 10-02-09 21:45 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: πρεπει της Γιαννας λογικα να τα ανοιξαν...δεν περασε μια εβδομαδα και? Μαζι θα παμε Αναστασο αν ειναι Click για ανάπτυξη... δεν εχουν ανοιξει ακομα Γιουλακο μου!!! οπου να ναι!! οποτε θες να ερθεις!!δεν χρειαζεσαι ιδιαιτερες προσκλησεις!!! με την Αναστασια μας!!! Αρχική Δημοσίευση από Raisa: ΜΟΝΟ 5 .....ευτυχώς..... Click για ανάπτυξη... και ειχε τοση μεγαλη κοιλια??βρε την ατιμη!!!! πως ειναι τωρα?τεζα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 22:07 Η Raisa έγραψε: #4.632 10-02-09 22:07 Αρχική Δημοσίευση από Luna: δεν εχουν ανοιξει ακομα Γιουλακο μου!!! οπου να ναι!! και ειχε τοση μεγαλη κοιλια??βρε την ατιμη!!!! πως ειναι τωρα?τεζα?? Click για ανάπτυξη... Καλέ ακόμα δεν άνοιξαν τα μάτια, είσαι σίγουρη.....μήπως είναι πολύ σκοτεινά στο δωμάτιο και δεν τα βλέπεις..... πρέπει όπου να ναι να τα ανοίξουν πάντως!!! Η δική μας μαμά είναι τέζα....από το μεσημέρι που τελείωσε δεν τα άφησε ούτε δευτερόλεπτο ακόμα....το βράδυ ίσως θελήσει να πάει να φάει κάτι! Κάθομαι και τα χαζεύω από το μεσημέρι....είναι τέλεια! Άσχετο, αλλά πρέπει να σκεφτώ και ονόματα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 22:12 Η Raisa έγραψε: #4.633 10-02-09 22:12 Αρχική Δημοσίευση από niki: Νικολέτα να σας ζήσουν τα μωράκια!!!:kiss::kiss: Το Ραισάκι είναι μια σπουδαία μαμά!!! Η πρώτες φωτογραφίες τέλειες! Είναι ονειρεμένα!!! Να μου τα φιλήσεις όλα, και την υπέροχη μαμά!!!:kiss: Ο μπαμπάς τους πώς το πήρε? Click για ανάπτυξη... Ευχαριστούμε Νικη μου. Είναι πραγματικά πολύ ζουζούνια....και θα γίνουν σίγουρα πολύ όμορφα!!! Ο μπαμπάς ζει στον κόσμο του....πήγε λίγο τα είδε, κι αυτό από μακρυά, και μετά την ξάπλαρε στην γατοπολυκατοικία και δεν το κουνάει ρούπι Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Θα προσπαθήσω Νικολέττα μου να ρθω για καφεδάκι κ να δω κ τα 4 λιλα αρκουδάκια σου Νομίζω ότι μιλάς για το άτιμο κορίτσι με τα ασημένια κεικογατάκια Click για ανάπτυξη... Μακάρι βρε Ελενάκι να μας έρθεις, θα χαρώ πάααρααα πολύ, το ξέρεις! (για αυτή μιλάω αλλά μην το πεις πουθενά) Αρχική Δημοσίευση από Orsalia: Να σας ζήσουν τα ζουζουνοαρκουδάκια!!! Είναι πανέμορφα.... Ειδικά η οικογενειακή φωτογραφία με τη Ράισα-μαμά είναι αφασία.... Click για ανάπτυξη... Ευχαριστούμε!!!! Πράγματι, για ζουζουνοαρκουδάκια πρόκειται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 22:18 Η Luna έγραψε: #4.634 10-02-09 22:18 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλέ ακόμα δεν άνοιξαν τα μάτια, είσαι σίγουρη.....μήπως είναι πολύ σκοτεινά στο δωμάτιο και δεν τα βλέπεις..... πρέπει όπου να ναι να τα ανοίξουν πάντως!!! Η δική μας μαμά είναι τέζα....από το μεσημέρι που τελείωσε δεν τα άφησε ούτε δευτερόλεπτο ακόμα....το βράδυ ίσως θελήσει να πάει να φάει κάτι! Κάθομαι και τα χαζεύω από το μεσημέρι....είναι τέλεια! Άσχετο, αλλά πρέπει να σκεφτώ και ονόματα... Click για ανάπτυξη... ειμαι σιγουρη!!ναι!!ακομα τιποτα!!μαλλον βαριουνται!! τα ατιμα παντως,μολις τα σηκωνω και τα κραταω αγκαλια,αρχιζουν τις φωνες!!!και αρχιζει και η Luna την κουβεντα να τα καθησυχαζει και με ποιανουν τα γελια!!! εχεις χαζεψει εε???ειμαστε 2 χαζογιαγιαδες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 22:23 Η ria23 έγραψε: #4.635 10-02-09 22:23 θελουμε και μεις να δουμε τα φιντελολουνακια........ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 22:25 Η ria23 έγραψε: #4.636 10-02-09 22:25 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλέ ακόμα δεν άνοιξαν τα μάτια, είσαι σίγουρη.....μήπως είναι πολύ σκοτεινά στο δωμάτιο και δεν τα βλέπεις..... πρέπει όπου να ναι να τα ανοίξουν πάντως!!! Η δική μας μαμά είναι τέζα....από το μεσημέρι που τελείωσε δεν τα άφησε ούτε δευτερόλεπτο ακόμα....το βράδυ ίσως θελήσει να πάει να φάει κάτι! Κάθομαι και τα χαζεύω από το μεσημέρι....είναι τέλεια! Άσχετο, αλλά πρέπει να σκεφτώ και ονόματα... Click για ανάπτυξη... νικολεττα εχετε και σεις μωρακια??????? εχω χασει επεισοδιαπερα δωθε καθε βδομαδα..να σας ζησουν......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 22:29 Η ESTELLE έγραψε: #4.637 10-02-09 22:29 NIKOΛΕΤΤΑ ΜΟΥ ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΟΥΝ ΤΑ ΒΡΕΤΤΑΝΟΜΩΡΑΚΙΑ!!!! ΠΩ ΠΩ ΕΒΑΛΑ ΜΙΑ ΤΣΙΡΙΔΑ ΟΤΑΝ ΤΑ ΕΙΔΑ!ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΚΛΑΚΙΑ ΤΑ ΜΙΚΡΟΥΛΙΑ!!ΚΑΙ Η ΜΑΝΟΥΛΑ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!!!ΤΙ ΟΜΟΡΦΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ!!ΜΠΡΑΒΟ!ΔΕΝ ΞΕΣ ΠΟΣΟ ΧΑΡΗΚΑ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 22:37 Η elvenstar: #4.638 10-02-09 22:37 Λοιπόν για τα ονόματα μπορείς να μπεις στις σελίδες: https://www.persiankittenempire.com/Cat_Names/cat-names-A.htm https://petrix.com/catnames/a.html Και αν αποτυχουν αυτά υπάρχει κ η Δώρα.com Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 23:48 Η moukelis έγραψε: #4.639 10-02-09 23:48 Ελενα,ντροπη σου! Νικολετα δεν ξερω για τι μιλας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 23:48 Η Luna έγραψε: #4.640 10-02-09 23:48 με αυτη πεθανα στα γελια!!!ειναι σαν να υποφερει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 230 231 232 233 234 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 232 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 232 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Για τα νέα μωράκια με αγάπη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 21:19 Η Raisa έγραψε: #4.626 10-02-09 21:19 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: ΓΕΝΝΗΣΑΜΕ καινούρια αρκουδάκια κ δεν είδα τίποτα;;; Νικολέτα μου να μου φιλήσεις μαμά κ μωράκια Να μας ζήσουν Ένα μόνο μπλε έκανε Νικολέτα ή εγώ δε καταλαβαίνω τα χρώματα καλά; Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ Ελενάκι μου....άντε ευκαιρία...έχεις μια δικαιολογία να μας έρθεις ...κερνάμε καφεδάκι και γαλαζιολιλά αγκαλίτσες!!!! έχουμε ένα μπλε και 4 λιλά αρκουδάκια!!!! Αρχική Δημοσίευση από Luna: Βγηκε λιγο μεγαλη η χαρα μου!!συγνωμη!!! ρε Νικολετα μηπως εχει κι αλλα??μονο 5?σοκαρομαι!!! Click για ανάπτυξη... ΜΟΝΟ 5 .....ευτυχώς..... Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Click για ανάπτυξη... Ελενάκι και πάλι ευχαριστώ.....σε περιμένουμε για καφέ...θα ήταν τέλειο αν μπορούσες να έρθεις μια βόλτα για καθαρά δευτέρα....ίσως έρθει και η Αναστασίαεεεεε εεεε???? τι λες???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 21:21 Η Raisa έγραψε: #4.627 10-02-09 21:21 Άτιμο κορίτσι....πας να ανάψεις φωτίες πάλι εεε???? (δεν λέω σε ποιον αναφέρομαι, θα το καταλάβατε άλλωστε) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 21:22 Η Μυρτω4038: #4.628 10-02-09 21:22 Νικολέτα να σας ζήσουν τα μωράκια!!!:kiss::kiss::kiss: Το Ραισάκι είναι μια σπουδαία μαμά!!! Η πρώτες φωτογραφίες τέλειες! Είναι ονειρεμένα!!! Να μου τα φιλήσεις όλα, και την υπέροχη μαμά!!!:kiss::kiss::kiss: Ο μπαμπάς τους πώς το πήρε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 21:29 Η elvenstar: #4.629 10-02-09 21:29 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ευχαριστώ Ελενάκι μου....άντε ευκαιρία...έχεις μια δικαιολογία να μας έρθεις ...κερνάμε καφεδάκι και γαλαζιολιλά αγκαλίτσες!!!! έχουμε ένα μπλε και 4 λιλά αρκουδάκια!!!! ΜΟΝΟ 5 .....ευτυχώς..... Ελενάκι και πάλι ευχαριστώ.....σε περιμένουμε για καφέ...θα ήταν τέλειο αν μπορούσες να έρθεις μια βόλτα για καθαρά δευτέρα....ίσως έρθει και η Αναστασίαεεεεε εεεε???? τι λες???? Click για ανάπτυξη... Θα προσπαθήσω Νικολέττα μου να ρθω για καφεδάκι κ να δω κ τα 4 λιλα αρκουδάκια σου Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Άτιμο κορίτσι....πας να ανάψεις φωτίες πάλι εεε???? (δεν λέω σε ποιον αναφέρομαι, θα το καταλάβατε άλλωστε) Click για ανάπτυξη... Νομίζω ότι μιλάς για το άτιμο κορίτσι με τα ασημένια κεικογατάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Orsalia Νεοφερμένο μέλος Η Orsalia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 67 ετών. Έχει γράψει 19 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 21:41 Η Orsalia έγραψε: #4.630 10-02-09 21:41 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Παιδιά γεννήσαμε!!! Σήμερα το πρωί 9.30 μας έσπασαν τα νερά....πανικός στο σπίτι.... τελειώσαμε? γύρω στις 2 το μεσημέρι.....η Ραίσα μας χάρισε 5 πανέμορφα μωρά, 2 αγοράκια (1 μπλε κ. 1λιλά) και 3 κοριτσάκια λιλά..... έχω την εντύπωση ότι έχει κι άλλο αλλά δεν είμαι σίγουρη, ακόμα την παρακολουθώ να δω πώς πάει.... ορίστε και οι πρώτες φωτό (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Click για ανάπτυξη... Να σας ζήσουν τα ζουζουνοαρκουδάκια!!! Είναι πανέμορφα.... Ειδικά η οικογενειακή φωτογραφία με τη Ράισα-μαμά είναι αφασία.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 21:45 Η Luna έγραψε: #4.631 10-02-09 21:45 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: πρεπει της Γιαννας λογικα να τα ανοιξαν...δεν περασε μια εβδομαδα και? Μαζι θα παμε Αναστασο αν ειναι Click για ανάπτυξη... δεν εχουν ανοιξει ακομα Γιουλακο μου!!! οπου να ναι!! οποτε θες να ερθεις!!δεν χρειαζεσαι ιδιαιτερες προσκλησεις!!! με την Αναστασια μας!!! Αρχική Δημοσίευση από Raisa: ΜΟΝΟ 5 .....ευτυχώς..... Click για ανάπτυξη... και ειχε τοση μεγαλη κοιλια??βρε την ατιμη!!!! πως ειναι τωρα?τεζα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 22:07 Η Raisa έγραψε: #4.632 10-02-09 22:07 Αρχική Δημοσίευση από Luna: δεν εχουν ανοιξει ακομα Γιουλακο μου!!! οπου να ναι!! και ειχε τοση μεγαλη κοιλια??βρε την ατιμη!!!! πως ειναι τωρα?τεζα?? Click για ανάπτυξη... Καλέ ακόμα δεν άνοιξαν τα μάτια, είσαι σίγουρη.....μήπως είναι πολύ σκοτεινά στο δωμάτιο και δεν τα βλέπεις..... πρέπει όπου να ναι να τα ανοίξουν πάντως!!! Η δική μας μαμά είναι τέζα....από το μεσημέρι που τελείωσε δεν τα άφησε ούτε δευτερόλεπτο ακόμα....το βράδυ ίσως θελήσει να πάει να φάει κάτι! Κάθομαι και τα χαζεύω από το μεσημέρι....είναι τέλεια! Άσχετο, αλλά πρέπει να σκεφτώ και ονόματα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 22:12 Η Raisa έγραψε: #4.633 10-02-09 22:12 Αρχική Δημοσίευση από niki: Νικολέτα να σας ζήσουν τα μωράκια!!!:kiss::kiss: Το Ραισάκι είναι μια σπουδαία μαμά!!! Η πρώτες φωτογραφίες τέλειες! Είναι ονειρεμένα!!! Να μου τα φιλήσεις όλα, και την υπέροχη μαμά!!!:kiss: Ο μπαμπάς τους πώς το πήρε? Click για ανάπτυξη... Ευχαριστούμε Νικη μου. Είναι πραγματικά πολύ ζουζούνια....και θα γίνουν σίγουρα πολύ όμορφα!!! Ο μπαμπάς ζει στον κόσμο του....πήγε λίγο τα είδε, κι αυτό από μακρυά, και μετά την ξάπλαρε στην γατοπολυκατοικία και δεν το κουνάει ρούπι Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Θα προσπαθήσω Νικολέττα μου να ρθω για καφεδάκι κ να δω κ τα 4 λιλα αρκουδάκια σου Νομίζω ότι μιλάς για το άτιμο κορίτσι με τα ασημένια κεικογατάκια Click για ανάπτυξη... Μακάρι βρε Ελενάκι να μας έρθεις, θα χαρώ πάααρααα πολύ, το ξέρεις! (για αυτή μιλάω αλλά μην το πεις πουθενά) Αρχική Δημοσίευση από Orsalia: Να σας ζήσουν τα ζουζουνοαρκουδάκια!!! Είναι πανέμορφα.... Ειδικά η οικογενειακή φωτογραφία με τη Ράισα-μαμά είναι αφασία.... Click για ανάπτυξη... Ευχαριστούμε!!!! Πράγματι, για ζουζουνοαρκουδάκια πρόκειται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 22:18 Η Luna έγραψε: #4.634 10-02-09 22:18 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλέ ακόμα δεν άνοιξαν τα μάτια, είσαι σίγουρη.....μήπως είναι πολύ σκοτεινά στο δωμάτιο και δεν τα βλέπεις..... πρέπει όπου να ναι να τα ανοίξουν πάντως!!! Η δική μας μαμά είναι τέζα....από το μεσημέρι που τελείωσε δεν τα άφησε ούτε δευτερόλεπτο ακόμα....το βράδυ ίσως θελήσει να πάει να φάει κάτι! Κάθομαι και τα χαζεύω από το μεσημέρι....είναι τέλεια! Άσχετο, αλλά πρέπει να σκεφτώ και ονόματα... Click για ανάπτυξη... ειμαι σιγουρη!!ναι!!ακομα τιποτα!!μαλλον βαριουνται!! τα ατιμα παντως,μολις τα σηκωνω και τα κραταω αγκαλια,αρχιζουν τις φωνες!!!και αρχιζει και η Luna την κουβεντα να τα καθησυχαζει και με ποιανουν τα γελια!!! εχεις χαζεψει εε???ειμαστε 2 χαζογιαγιαδες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 22:23 Η ria23 έγραψε: #4.635 10-02-09 22:23 θελουμε και μεις να δουμε τα φιντελολουνακια........ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 22:25 Η ria23 έγραψε: #4.636 10-02-09 22:25 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλέ ακόμα δεν άνοιξαν τα μάτια, είσαι σίγουρη.....μήπως είναι πολύ σκοτεινά στο δωμάτιο και δεν τα βλέπεις..... πρέπει όπου να ναι να τα ανοίξουν πάντως!!! Η δική μας μαμά είναι τέζα....από το μεσημέρι που τελείωσε δεν τα άφησε ούτε δευτερόλεπτο ακόμα....το βράδυ ίσως θελήσει να πάει να φάει κάτι! Κάθομαι και τα χαζεύω από το μεσημέρι....είναι τέλεια! Άσχετο, αλλά πρέπει να σκεφτώ και ονόματα... Click για ανάπτυξη... νικολεττα εχετε και σεις μωρακια??????? εχω χασει επεισοδιαπερα δωθε καθε βδομαδα..να σας ζησουν......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 22:29 Η ESTELLE έγραψε: #4.637 10-02-09 22:29 NIKOΛΕΤΤΑ ΜΟΥ ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΟΥΝ ΤΑ ΒΡΕΤΤΑΝΟΜΩΡΑΚΙΑ!!!! ΠΩ ΠΩ ΕΒΑΛΑ ΜΙΑ ΤΣΙΡΙΔΑ ΟΤΑΝ ΤΑ ΕΙΔΑ!ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΚΛΑΚΙΑ ΤΑ ΜΙΚΡΟΥΛΙΑ!!ΚΑΙ Η ΜΑΝΟΥΛΑ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!!!ΤΙ ΟΜΟΡΦΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ!!ΜΠΡΑΒΟ!ΔΕΝ ΞΕΣ ΠΟΣΟ ΧΑΡΗΚΑ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 22:37 Η elvenstar: #4.638 10-02-09 22:37 Λοιπόν για τα ονόματα μπορείς να μπεις στις σελίδες: https://www.persiankittenempire.com/Cat_Names/cat-names-A.htm https://petrix.com/catnames/a.html Και αν αποτυχουν αυτά υπάρχει κ η Δώρα.com Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 23:48 Η moukelis έγραψε: #4.639 10-02-09 23:48 Ελενα,ντροπη σου! Νικολετα δεν ξερω για τι μιλας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 23:48 Η Luna έγραψε: #4.640 10-02-09 23:48 με αυτη πεθανα στα γελια!!!ειναι σαν να υποφερει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 230 231 232 233 234 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 232 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 232 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: ΓΕΝΝΗΣΑΜΕ καινούρια αρκουδάκια κ δεν είδα τίποτα;;; Νικολέτα μου να μου φιλήσεις μαμά κ μωράκια Να μας ζήσουν Ένα μόνο μπλε έκανε Νικολέτα ή εγώ δε καταλαβαίνω τα χρώματα καλά; Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ Ελενάκι μου....άντε ευκαιρία...έχεις μια δικαιολογία να μας έρθεις ...κερνάμε καφεδάκι και γαλαζιολιλά αγκαλίτσες!!!! έχουμε ένα μπλε και 4 λιλά αρκουδάκια!!!! Αρχική Δημοσίευση από Luna: Βγηκε λιγο μεγαλη η χαρα μου!!συγνωμη!!! ρε Νικολετα μηπως εχει κι αλλα??μονο 5?σοκαρομαι!!! Click για ανάπτυξη... ΜΟΝΟ 5 .....ευτυχώς..... Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Click για ανάπτυξη... Ελενάκι και πάλι ευχαριστώ.....σε περιμένουμε για καφέ...θα ήταν τέλειο αν μπορούσες να έρθεις μια βόλτα για καθαρά δευτέρα....ίσως έρθει και η Αναστασίαεεεεε εεεε???? τι λες???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 21:21 Η Raisa έγραψε: #4.627 10-02-09 21:21 Άτιμο κορίτσι....πας να ανάψεις φωτίες πάλι εεε???? (δεν λέω σε ποιον αναφέρομαι, θα το καταλάβατε άλλωστε) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 21:22 Η Μυρτω4038: #4.628 10-02-09 21:22 Νικολέτα να σας ζήσουν τα μωράκια!!!:kiss::kiss::kiss: Το Ραισάκι είναι μια σπουδαία μαμά!!! Η πρώτες φωτογραφίες τέλειες! Είναι ονειρεμένα!!! Να μου τα φιλήσεις όλα, και την υπέροχη μαμά!!!:kiss::kiss::kiss: Ο μπαμπάς τους πώς το πήρε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 21:29 Η elvenstar: #4.629 10-02-09 21:29 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ευχαριστώ Ελενάκι μου....άντε ευκαιρία...έχεις μια δικαιολογία να μας έρθεις ...κερνάμε καφεδάκι και γαλαζιολιλά αγκαλίτσες!!!! έχουμε ένα μπλε και 4 λιλά αρκουδάκια!!!! ΜΟΝΟ 5 .....ευτυχώς..... Ελενάκι και πάλι ευχαριστώ.....σε περιμένουμε για καφέ...θα ήταν τέλειο αν μπορούσες να έρθεις μια βόλτα για καθαρά δευτέρα....ίσως έρθει και η Αναστασίαεεεεε εεεε???? τι λες???? Click για ανάπτυξη... Θα προσπαθήσω Νικολέττα μου να ρθω για καφεδάκι κ να δω κ τα 4 λιλα αρκουδάκια σου Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Άτιμο κορίτσι....πας να ανάψεις φωτίες πάλι εεε???? (δεν λέω σε ποιον αναφέρομαι, θα το καταλάβατε άλλωστε) Click για ανάπτυξη... Νομίζω ότι μιλάς για το άτιμο κορίτσι με τα ασημένια κεικογατάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Orsalia Νεοφερμένο μέλος Η Orsalia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 67 ετών. Έχει γράψει 19 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 21:41 Η Orsalia έγραψε: #4.630 10-02-09 21:41 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Παιδιά γεννήσαμε!!! Σήμερα το πρωί 9.30 μας έσπασαν τα νερά....πανικός στο σπίτι.... τελειώσαμε? γύρω στις 2 το μεσημέρι.....η Ραίσα μας χάρισε 5 πανέμορφα μωρά, 2 αγοράκια (1 μπλε κ. 1λιλά) και 3 κοριτσάκια λιλά..... έχω την εντύπωση ότι έχει κι άλλο αλλά δεν είμαι σίγουρη, ακόμα την παρακολουθώ να δω πώς πάει.... ορίστε και οι πρώτες φωτό (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Click για ανάπτυξη... Να σας ζήσουν τα ζουζουνοαρκουδάκια!!! Είναι πανέμορφα.... Ειδικά η οικογενειακή φωτογραφία με τη Ράισα-μαμά είναι αφασία.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 21:45 Η Luna έγραψε: #4.631 10-02-09 21:45 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: πρεπει της Γιαννας λογικα να τα ανοιξαν...δεν περασε μια εβδομαδα και? Μαζι θα παμε Αναστασο αν ειναι Click για ανάπτυξη... δεν εχουν ανοιξει ακομα Γιουλακο μου!!! οπου να ναι!! οποτε θες να ερθεις!!δεν χρειαζεσαι ιδιαιτερες προσκλησεις!!! με την Αναστασια μας!!! Αρχική Δημοσίευση από Raisa: ΜΟΝΟ 5 .....ευτυχώς..... Click για ανάπτυξη... και ειχε τοση μεγαλη κοιλια??βρε την ατιμη!!!! πως ειναι τωρα?τεζα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 22:07 Η Raisa έγραψε: #4.632 10-02-09 22:07 Αρχική Δημοσίευση από Luna: δεν εχουν ανοιξει ακομα Γιουλακο μου!!! οπου να ναι!! και ειχε τοση μεγαλη κοιλια??βρε την ατιμη!!!! πως ειναι τωρα?τεζα?? Click για ανάπτυξη... Καλέ ακόμα δεν άνοιξαν τα μάτια, είσαι σίγουρη.....μήπως είναι πολύ σκοτεινά στο δωμάτιο και δεν τα βλέπεις..... πρέπει όπου να ναι να τα ανοίξουν πάντως!!! Η δική μας μαμά είναι τέζα....από το μεσημέρι που τελείωσε δεν τα άφησε ούτε δευτερόλεπτο ακόμα....το βράδυ ίσως θελήσει να πάει να φάει κάτι! Κάθομαι και τα χαζεύω από το μεσημέρι....είναι τέλεια! Άσχετο, αλλά πρέπει να σκεφτώ και ονόματα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 22:12 Η Raisa έγραψε: #4.633 10-02-09 22:12 Αρχική Δημοσίευση από niki: Νικολέτα να σας ζήσουν τα μωράκια!!!:kiss::kiss: Το Ραισάκι είναι μια σπουδαία μαμά!!! Η πρώτες φωτογραφίες τέλειες! Είναι ονειρεμένα!!! Να μου τα φιλήσεις όλα, και την υπέροχη μαμά!!!:kiss: Ο μπαμπάς τους πώς το πήρε? Click για ανάπτυξη... Ευχαριστούμε Νικη μου. Είναι πραγματικά πολύ ζουζούνια....και θα γίνουν σίγουρα πολύ όμορφα!!! Ο μπαμπάς ζει στον κόσμο του....πήγε λίγο τα είδε, κι αυτό από μακρυά, και μετά την ξάπλαρε στην γατοπολυκατοικία και δεν το κουνάει ρούπι Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Θα προσπαθήσω Νικολέττα μου να ρθω για καφεδάκι κ να δω κ τα 4 λιλα αρκουδάκια σου Νομίζω ότι μιλάς για το άτιμο κορίτσι με τα ασημένια κεικογατάκια Click για ανάπτυξη... Μακάρι βρε Ελενάκι να μας έρθεις, θα χαρώ πάααρααα πολύ, το ξέρεις! (για αυτή μιλάω αλλά μην το πεις πουθενά) Αρχική Δημοσίευση από Orsalia: Να σας ζήσουν τα ζουζουνοαρκουδάκια!!! Είναι πανέμορφα.... Ειδικά η οικογενειακή φωτογραφία με τη Ράισα-μαμά είναι αφασία.... Click για ανάπτυξη... Ευχαριστούμε!!!! Πράγματι, για ζουζουνοαρκουδάκια πρόκειται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 22:18 Η Luna έγραψε: #4.634 10-02-09 22:18 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλέ ακόμα δεν άνοιξαν τα μάτια, είσαι σίγουρη.....μήπως είναι πολύ σκοτεινά στο δωμάτιο και δεν τα βλέπεις..... πρέπει όπου να ναι να τα ανοίξουν πάντως!!! Η δική μας μαμά είναι τέζα....από το μεσημέρι που τελείωσε δεν τα άφησε ούτε δευτερόλεπτο ακόμα....το βράδυ ίσως θελήσει να πάει να φάει κάτι! Κάθομαι και τα χαζεύω από το μεσημέρι....είναι τέλεια! Άσχετο, αλλά πρέπει να σκεφτώ και ονόματα... Click για ανάπτυξη... ειμαι σιγουρη!!ναι!!ακομα τιποτα!!μαλλον βαριουνται!! τα ατιμα παντως,μολις τα σηκωνω και τα κραταω αγκαλια,αρχιζουν τις φωνες!!!και αρχιζει και η Luna την κουβεντα να τα καθησυχαζει και με ποιανουν τα γελια!!! εχεις χαζεψει εε???ειμαστε 2 χαζογιαγιαδες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 22:23 Η ria23 έγραψε: #4.635 10-02-09 22:23 θελουμε και μεις να δουμε τα φιντελολουνακια........ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 22:25 Η ria23 έγραψε: #4.636 10-02-09 22:25 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλέ ακόμα δεν άνοιξαν τα μάτια, είσαι σίγουρη.....μήπως είναι πολύ σκοτεινά στο δωμάτιο και δεν τα βλέπεις..... πρέπει όπου να ναι να τα ανοίξουν πάντως!!! Η δική μας μαμά είναι τέζα....από το μεσημέρι που τελείωσε δεν τα άφησε ούτε δευτερόλεπτο ακόμα....το βράδυ ίσως θελήσει να πάει να φάει κάτι! Κάθομαι και τα χαζεύω από το μεσημέρι....είναι τέλεια! Άσχετο, αλλά πρέπει να σκεφτώ και ονόματα... Click για ανάπτυξη... νικολεττα εχετε και σεις μωρακια??????? εχω χασει επεισοδιαπερα δωθε καθε βδομαδα..να σας ζησουν......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 22:29 Η ESTELLE έγραψε: #4.637 10-02-09 22:29 NIKOΛΕΤΤΑ ΜΟΥ ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΟΥΝ ΤΑ ΒΡΕΤΤΑΝΟΜΩΡΑΚΙΑ!!!! ΠΩ ΠΩ ΕΒΑΛΑ ΜΙΑ ΤΣΙΡΙΔΑ ΟΤΑΝ ΤΑ ΕΙΔΑ!ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΚΛΑΚΙΑ ΤΑ ΜΙΚΡΟΥΛΙΑ!!ΚΑΙ Η ΜΑΝΟΥΛΑ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!!!ΤΙ ΟΜΟΡΦΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ!!ΜΠΡΑΒΟ!ΔΕΝ ΞΕΣ ΠΟΣΟ ΧΑΡΗΚΑ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 22:37 Η elvenstar: #4.638 10-02-09 22:37 Λοιπόν για τα ονόματα μπορείς να μπεις στις σελίδες: https://www.persiankittenempire.com/Cat_Names/cat-names-A.htm https://petrix.com/catnames/a.html Και αν αποτυχουν αυτά υπάρχει κ η Δώρα.com Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 23:48 Η moukelis έγραψε: #4.639 10-02-09 23:48 Ελενα,ντροπη σου! Νικολετα δεν ξερω για τι μιλας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 23:48 Η Luna έγραψε: #4.640 10-02-09 23:48 με αυτη πεθανα στα γελια!!!ειναι σαν να υποφερει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 230 231 232 233 234 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 232 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 232 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Άτιμο κορίτσι....πας να ανάψεις φωτίες πάλι εεε???? (δεν λέω σε ποιον αναφέρομαι, θα το καταλάβατε άλλωστε) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 21:22 Η Μυρτω4038: #4.628 10-02-09 21:22 Νικολέτα να σας ζήσουν τα μωράκια!!!:kiss::kiss::kiss: Το Ραισάκι είναι μια σπουδαία μαμά!!! Η πρώτες φωτογραφίες τέλειες! Είναι ονειρεμένα!!! Να μου τα φιλήσεις όλα, και την υπέροχη μαμά!!!:kiss::kiss::kiss: Ο μπαμπάς τους πώς το πήρε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 21:29 Η elvenstar: #4.629 10-02-09 21:29 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ευχαριστώ Ελενάκι μου....άντε ευκαιρία...έχεις μια δικαιολογία να μας έρθεις ...κερνάμε καφεδάκι και γαλαζιολιλά αγκαλίτσες!!!! έχουμε ένα μπλε και 4 λιλά αρκουδάκια!!!! ΜΟΝΟ 5 .....ευτυχώς..... Ελενάκι και πάλι ευχαριστώ.....σε περιμένουμε για καφέ...θα ήταν τέλειο αν μπορούσες να έρθεις μια βόλτα για καθαρά δευτέρα....ίσως έρθει και η Αναστασίαεεεεε εεεε???? τι λες???? Click για ανάπτυξη... Θα προσπαθήσω Νικολέττα μου να ρθω για καφεδάκι κ να δω κ τα 4 λιλα αρκουδάκια σου Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Άτιμο κορίτσι....πας να ανάψεις φωτίες πάλι εεε???? (δεν λέω σε ποιον αναφέρομαι, θα το καταλάβατε άλλωστε) Click για ανάπτυξη... Νομίζω ότι μιλάς για το άτιμο κορίτσι με τα ασημένια κεικογατάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Orsalia Νεοφερμένο μέλος Η Orsalia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 67 ετών. Έχει γράψει 19 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 21:41 Η Orsalia έγραψε: #4.630 10-02-09 21:41 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Παιδιά γεννήσαμε!!! Σήμερα το πρωί 9.30 μας έσπασαν τα νερά....πανικός στο σπίτι.... τελειώσαμε? γύρω στις 2 το μεσημέρι.....η Ραίσα μας χάρισε 5 πανέμορφα μωρά, 2 αγοράκια (1 μπλε κ. 1λιλά) και 3 κοριτσάκια λιλά..... έχω την εντύπωση ότι έχει κι άλλο αλλά δεν είμαι σίγουρη, ακόμα την παρακολουθώ να δω πώς πάει.... ορίστε και οι πρώτες φωτό (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Click για ανάπτυξη... Να σας ζήσουν τα ζουζουνοαρκουδάκια!!! Είναι πανέμορφα.... Ειδικά η οικογενειακή φωτογραφία με τη Ράισα-μαμά είναι αφασία.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 21:45 Η Luna έγραψε: #4.631 10-02-09 21:45 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: πρεπει της Γιαννας λογικα να τα ανοιξαν...δεν περασε μια εβδομαδα και? Μαζι θα παμε Αναστασο αν ειναι Click για ανάπτυξη... δεν εχουν ανοιξει ακομα Γιουλακο μου!!! οπου να ναι!! οποτε θες να ερθεις!!δεν χρειαζεσαι ιδιαιτερες προσκλησεις!!! με την Αναστασια μας!!! Αρχική Δημοσίευση από Raisa: ΜΟΝΟ 5 .....ευτυχώς..... Click για ανάπτυξη... και ειχε τοση μεγαλη κοιλια??βρε την ατιμη!!!! πως ειναι τωρα?τεζα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 22:07 Η Raisa έγραψε: #4.632 10-02-09 22:07 Αρχική Δημοσίευση από Luna: δεν εχουν ανοιξει ακομα Γιουλακο μου!!! οπου να ναι!! και ειχε τοση μεγαλη κοιλια??βρε την ατιμη!!!! πως ειναι τωρα?τεζα?? Click για ανάπτυξη... Καλέ ακόμα δεν άνοιξαν τα μάτια, είσαι σίγουρη.....μήπως είναι πολύ σκοτεινά στο δωμάτιο και δεν τα βλέπεις..... πρέπει όπου να ναι να τα ανοίξουν πάντως!!! Η δική μας μαμά είναι τέζα....από το μεσημέρι που τελείωσε δεν τα άφησε ούτε δευτερόλεπτο ακόμα....το βράδυ ίσως θελήσει να πάει να φάει κάτι! Κάθομαι και τα χαζεύω από το μεσημέρι....είναι τέλεια! Άσχετο, αλλά πρέπει να σκεφτώ και ονόματα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 22:12 Η Raisa έγραψε: #4.633 10-02-09 22:12 Αρχική Δημοσίευση από niki: Νικολέτα να σας ζήσουν τα μωράκια!!!:kiss::kiss: Το Ραισάκι είναι μια σπουδαία μαμά!!! Η πρώτες φωτογραφίες τέλειες! Είναι ονειρεμένα!!! Να μου τα φιλήσεις όλα, και την υπέροχη μαμά!!!:kiss: Ο μπαμπάς τους πώς το πήρε? Click για ανάπτυξη... Ευχαριστούμε Νικη μου. Είναι πραγματικά πολύ ζουζούνια....και θα γίνουν σίγουρα πολύ όμορφα!!! Ο μπαμπάς ζει στον κόσμο του....πήγε λίγο τα είδε, κι αυτό από μακρυά, και μετά την ξάπλαρε στην γατοπολυκατοικία και δεν το κουνάει ρούπι Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Θα προσπαθήσω Νικολέττα μου να ρθω για καφεδάκι κ να δω κ τα 4 λιλα αρκουδάκια σου Νομίζω ότι μιλάς για το άτιμο κορίτσι με τα ασημένια κεικογατάκια Click για ανάπτυξη... Μακάρι βρε Ελενάκι να μας έρθεις, θα χαρώ πάααρααα πολύ, το ξέρεις! (για αυτή μιλάω αλλά μην το πεις πουθενά) Αρχική Δημοσίευση από Orsalia: Να σας ζήσουν τα ζουζουνοαρκουδάκια!!! Είναι πανέμορφα.... Ειδικά η οικογενειακή φωτογραφία με τη Ράισα-μαμά είναι αφασία.... Click για ανάπτυξη... Ευχαριστούμε!!!! Πράγματι, για ζουζουνοαρκουδάκια πρόκειται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 22:18 Η Luna έγραψε: #4.634 10-02-09 22:18 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλέ ακόμα δεν άνοιξαν τα μάτια, είσαι σίγουρη.....μήπως είναι πολύ σκοτεινά στο δωμάτιο και δεν τα βλέπεις..... πρέπει όπου να ναι να τα ανοίξουν πάντως!!! Η δική μας μαμά είναι τέζα....από το μεσημέρι που τελείωσε δεν τα άφησε ούτε δευτερόλεπτο ακόμα....το βράδυ ίσως θελήσει να πάει να φάει κάτι! Κάθομαι και τα χαζεύω από το μεσημέρι....είναι τέλεια! Άσχετο, αλλά πρέπει να σκεφτώ και ονόματα... Click για ανάπτυξη... ειμαι σιγουρη!!ναι!!ακομα τιποτα!!μαλλον βαριουνται!! τα ατιμα παντως,μολις τα σηκωνω και τα κραταω αγκαλια,αρχιζουν τις φωνες!!!και αρχιζει και η Luna την κουβεντα να τα καθησυχαζει και με ποιανουν τα γελια!!! εχεις χαζεψει εε???ειμαστε 2 χαζογιαγιαδες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 22:23 Η ria23 έγραψε: #4.635 10-02-09 22:23 θελουμε και μεις να δουμε τα φιντελολουνακια........ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 22:25 Η ria23 έγραψε: #4.636 10-02-09 22:25 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλέ ακόμα δεν άνοιξαν τα μάτια, είσαι σίγουρη.....μήπως είναι πολύ σκοτεινά στο δωμάτιο και δεν τα βλέπεις..... πρέπει όπου να ναι να τα ανοίξουν πάντως!!! Η δική μας μαμά είναι τέζα....από το μεσημέρι που τελείωσε δεν τα άφησε ούτε δευτερόλεπτο ακόμα....το βράδυ ίσως θελήσει να πάει να φάει κάτι! Κάθομαι και τα χαζεύω από το μεσημέρι....είναι τέλεια! Άσχετο, αλλά πρέπει να σκεφτώ και ονόματα... Click για ανάπτυξη... νικολεττα εχετε και σεις μωρακια??????? εχω χασει επεισοδιαπερα δωθε καθε βδομαδα..να σας ζησουν......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 22:29 Η ESTELLE έγραψε: #4.637 10-02-09 22:29 NIKOΛΕΤΤΑ ΜΟΥ ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΟΥΝ ΤΑ ΒΡΕΤΤΑΝΟΜΩΡΑΚΙΑ!!!! ΠΩ ΠΩ ΕΒΑΛΑ ΜΙΑ ΤΣΙΡΙΔΑ ΟΤΑΝ ΤΑ ΕΙΔΑ!ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΚΛΑΚΙΑ ΤΑ ΜΙΚΡΟΥΛΙΑ!!ΚΑΙ Η ΜΑΝΟΥΛΑ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!!!ΤΙ ΟΜΟΡΦΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ!!ΜΠΡΑΒΟ!ΔΕΝ ΞΕΣ ΠΟΣΟ ΧΑΡΗΚΑ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 22:37 Η elvenstar: #4.638 10-02-09 22:37 Λοιπόν για τα ονόματα μπορείς να μπεις στις σελίδες: https://www.persiankittenempire.com/Cat_Names/cat-names-A.htm https://petrix.com/catnames/a.html Και αν αποτυχουν αυτά υπάρχει κ η Δώρα.com Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 23:48 Η moukelis έγραψε: #4.639 10-02-09 23:48 Ελενα,ντροπη σου! Νικολετα δεν ξερω για τι μιλας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 23:48 Η Luna έγραψε: #4.640 10-02-09 23:48 με αυτη πεθανα στα γελια!!!ειναι σαν να υποφερει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 230 231 232 233 234 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 232 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 232 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Νικολέτα να σας ζήσουν τα μωράκια!!!:kiss::kiss::kiss: Το Ραισάκι είναι μια σπουδαία μαμά!!! Η πρώτες φωτογραφίες τέλειες! Είναι ονειρεμένα!!! Να μου τα φιλήσεις όλα, και την υπέροχη μαμά!!!:kiss::kiss::kiss: Ο μπαμπάς τους πώς το πήρε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 21:29 Η elvenstar: #4.629 10-02-09 21:29 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ευχαριστώ Ελενάκι μου....άντε ευκαιρία...έχεις μια δικαιολογία να μας έρθεις ...κερνάμε καφεδάκι και γαλαζιολιλά αγκαλίτσες!!!! έχουμε ένα μπλε και 4 λιλά αρκουδάκια!!!! ΜΟΝΟ 5 .....ευτυχώς..... Ελενάκι και πάλι ευχαριστώ.....σε περιμένουμε για καφέ...θα ήταν τέλειο αν μπορούσες να έρθεις μια βόλτα για καθαρά δευτέρα....ίσως έρθει και η Αναστασίαεεεεε εεεε???? τι λες???? Click για ανάπτυξη... Θα προσπαθήσω Νικολέττα μου να ρθω για καφεδάκι κ να δω κ τα 4 λιλα αρκουδάκια σου Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Άτιμο κορίτσι....πας να ανάψεις φωτίες πάλι εεε???? (δεν λέω σε ποιον αναφέρομαι, θα το καταλάβατε άλλωστε) Click για ανάπτυξη... Νομίζω ότι μιλάς για το άτιμο κορίτσι με τα ασημένια κεικογατάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Orsalia Νεοφερμένο μέλος Η Orsalia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 67 ετών. Έχει γράψει 19 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 21:41 Η Orsalia έγραψε: #4.630 10-02-09 21:41 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Παιδιά γεννήσαμε!!! Σήμερα το πρωί 9.30 μας έσπασαν τα νερά....πανικός στο σπίτι.... τελειώσαμε? γύρω στις 2 το μεσημέρι.....η Ραίσα μας χάρισε 5 πανέμορφα μωρά, 2 αγοράκια (1 μπλε κ. 1λιλά) και 3 κοριτσάκια λιλά..... έχω την εντύπωση ότι έχει κι άλλο αλλά δεν είμαι σίγουρη, ακόμα την παρακολουθώ να δω πώς πάει.... ορίστε και οι πρώτες φωτό (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Click για ανάπτυξη... Να σας ζήσουν τα ζουζουνοαρκουδάκια!!! Είναι πανέμορφα.... Ειδικά η οικογενειακή φωτογραφία με τη Ράισα-μαμά είναι αφασία.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 21:45 Η Luna έγραψε: #4.631 10-02-09 21:45 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: πρεπει της Γιαννας λογικα να τα ανοιξαν...δεν περασε μια εβδομαδα και? Μαζι θα παμε Αναστασο αν ειναι Click για ανάπτυξη... δεν εχουν ανοιξει ακομα Γιουλακο μου!!! οπου να ναι!! οποτε θες να ερθεις!!δεν χρειαζεσαι ιδιαιτερες προσκλησεις!!! με την Αναστασια μας!!! Αρχική Δημοσίευση από Raisa: ΜΟΝΟ 5 .....ευτυχώς..... Click για ανάπτυξη... και ειχε τοση μεγαλη κοιλια??βρε την ατιμη!!!! πως ειναι τωρα?τεζα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 22:07 Η Raisa έγραψε: #4.632 10-02-09 22:07 Αρχική Δημοσίευση από Luna: δεν εχουν ανοιξει ακομα Γιουλακο μου!!! οπου να ναι!! και ειχε τοση μεγαλη κοιλια??βρε την ατιμη!!!! πως ειναι τωρα?τεζα?? Click για ανάπτυξη... Καλέ ακόμα δεν άνοιξαν τα μάτια, είσαι σίγουρη.....μήπως είναι πολύ σκοτεινά στο δωμάτιο και δεν τα βλέπεις..... πρέπει όπου να ναι να τα ανοίξουν πάντως!!! Η δική μας μαμά είναι τέζα....από το μεσημέρι που τελείωσε δεν τα άφησε ούτε δευτερόλεπτο ακόμα....το βράδυ ίσως θελήσει να πάει να φάει κάτι! Κάθομαι και τα χαζεύω από το μεσημέρι....είναι τέλεια! Άσχετο, αλλά πρέπει να σκεφτώ και ονόματα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 22:12 Η Raisa έγραψε: #4.633 10-02-09 22:12 Αρχική Δημοσίευση από niki: Νικολέτα να σας ζήσουν τα μωράκια!!!:kiss::kiss: Το Ραισάκι είναι μια σπουδαία μαμά!!! Η πρώτες φωτογραφίες τέλειες! Είναι ονειρεμένα!!! Να μου τα φιλήσεις όλα, και την υπέροχη μαμά!!!:kiss: Ο μπαμπάς τους πώς το πήρε? Click για ανάπτυξη... Ευχαριστούμε Νικη μου. Είναι πραγματικά πολύ ζουζούνια....και θα γίνουν σίγουρα πολύ όμορφα!!! Ο μπαμπάς ζει στον κόσμο του....πήγε λίγο τα είδε, κι αυτό από μακρυά, και μετά την ξάπλαρε στην γατοπολυκατοικία και δεν το κουνάει ρούπι Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Θα προσπαθήσω Νικολέττα μου να ρθω για καφεδάκι κ να δω κ τα 4 λιλα αρκουδάκια σου Νομίζω ότι μιλάς για το άτιμο κορίτσι με τα ασημένια κεικογατάκια Click για ανάπτυξη... Μακάρι βρε Ελενάκι να μας έρθεις, θα χαρώ πάααρααα πολύ, το ξέρεις! (για αυτή μιλάω αλλά μην το πεις πουθενά) Αρχική Δημοσίευση από Orsalia: Να σας ζήσουν τα ζουζουνοαρκουδάκια!!! Είναι πανέμορφα.... Ειδικά η οικογενειακή φωτογραφία με τη Ράισα-μαμά είναι αφασία.... Click για ανάπτυξη... Ευχαριστούμε!!!! Πράγματι, για ζουζουνοαρκουδάκια πρόκειται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 22:18 Η Luna έγραψε: #4.634 10-02-09 22:18 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλέ ακόμα δεν άνοιξαν τα μάτια, είσαι σίγουρη.....μήπως είναι πολύ σκοτεινά στο δωμάτιο και δεν τα βλέπεις..... πρέπει όπου να ναι να τα ανοίξουν πάντως!!! Η δική μας μαμά είναι τέζα....από το μεσημέρι που τελείωσε δεν τα άφησε ούτε δευτερόλεπτο ακόμα....το βράδυ ίσως θελήσει να πάει να φάει κάτι! Κάθομαι και τα χαζεύω από το μεσημέρι....είναι τέλεια! Άσχετο, αλλά πρέπει να σκεφτώ και ονόματα... Click για ανάπτυξη... ειμαι σιγουρη!!ναι!!ακομα τιποτα!!μαλλον βαριουνται!! τα ατιμα παντως,μολις τα σηκωνω και τα κραταω αγκαλια,αρχιζουν τις φωνες!!!και αρχιζει και η Luna την κουβεντα να τα καθησυχαζει και με ποιανουν τα γελια!!! εχεις χαζεψει εε???ειμαστε 2 χαζογιαγιαδες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 22:23 Η ria23 έγραψε: #4.635 10-02-09 22:23 θελουμε και μεις να δουμε τα φιντελολουνακια........ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 22:25 Η ria23 έγραψε: #4.636 10-02-09 22:25 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλέ ακόμα δεν άνοιξαν τα μάτια, είσαι σίγουρη.....μήπως είναι πολύ σκοτεινά στο δωμάτιο και δεν τα βλέπεις..... πρέπει όπου να ναι να τα ανοίξουν πάντως!!! Η δική μας μαμά είναι τέζα....από το μεσημέρι που τελείωσε δεν τα άφησε ούτε δευτερόλεπτο ακόμα....το βράδυ ίσως θελήσει να πάει να φάει κάτι! Κάθομαι και τα χαζεύω από το μεσημέρι....είναι τέλεια! Άσχετο, αλλά πρέπει να σκεφτώ και ονόματα... Click για ανάπτυξη... νικολεττα εχετε και σεις μωρακια??????? εχω χασει επεισοδιαπερα δωθε καθε βδομαδα..να σας ζησουν......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 22:29 Η ESTELLE έγραψε: #4.637 10-02-09 22:29 NIKOΛΕΤΤΑ ΜΟΥ ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΟΥΝ ΤΑ ΒΡΕΤΤΑΝΟΜΩΡΑΚΙΑ!!!! ΠΩ ΠΩ ΕΒΑΛΑ ΜΙΑ ΤΣΙΡΙΔΑ ΟΤΑΝ ΤΑ ΕΙΔΑ!ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΚΛΑΚΙΑ ΤΑ ΜΙΚΡΟΥΛΙΑ!!ΚΑΙ Η ΜΑΝΟΥΛΑ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!!!ΤΙ ΟΜΟΡΦΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ!!ΜΠΡΑΒΟ!ΔΕΝ ΞΕΣ ΠΟΣΟ ΧΑΡΗΚΑ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 22:37 Η elvenstar: #4.638 10-02-09 22:37 Λοιπόν για τα ονόματα μπορείς να μπεις στις σελίδες: https://www.persiankittenempire.com/Cat_Names/cat-names-A.htm https://petrix.com/catnames/a.html Και αν αποτυχουν αυτά υπάρχει κ η Δώρα.com Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 23:48 Η moukelis έγραψε: #4.639 10-02-09 23:48 Ελενα,ντροπη σου! Νικολετα δεν ξερω για τι μιλας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 23:48 Η Luna έγραψε: #4.640 10-02-09 23:48 με αυτη πεθανα στα γελια!!!ειναι σαν να υποφερει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 230 231 232 233 234 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 232 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 232 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ευχαριστώ Ελενάκι μου....άντε ευκαιρία...έχεις μια δικαιολογία να μας έρθεις ...κερνάμε καφεδάκι και γαλαζιολιλά αγκαλίτσες!!!! έχουμε ένα μπλε και 4 λιλά αρκουδάκια!!!! ΜΟΝΟ 5 .....ευτυχώς..... Ελενάκι και πάλι ευχαριστώ.....σε περιμένουμε για καφέ...θα ήταν τέλειο αν μπορούσες να έρθεις μια βόλτα για καθαρά δευτέρα....ίσως έρθει και η Αναστασίαεεεεε εεεε???? τι λες???? Click για ανάπτυξη... Θα προσπαθήσω Νικολέττα μου να ρθω για καφεδάκι κ να δω κ τα 4 λιλα αρκουδάκια σου Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Άτιμο κορίτσι....πας να ανάψεις φωτίες πάλι εεε???? (δεν λέω σε ποιον αναφέρομαι, θα το καταλάβατε άλλωστε) Click για ανάπτυξη... Νομίζω ότι μιλάς για το άτιμο κορίτσι με τα ασημένια κεικογατάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Orsalia Νεοφερμένο μέλος Η Orsalia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 67 ετών. Έχει γράψει 19 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 21:41 Η Orsalia έγραψε: #4.630 10-02-09 21:41 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Παιδιά γεννήσαμε!!! Σήμερα το πρωί 9.30 μας έσπασαν τα νερά....πανικός στο σπίτι.... τελειώσαμε? γύρω στις 2 το μεσημέρι.....η Ραίσα μας χάρισε 5 πανέμορφα μωρά, 2 αγοράκια (1 μπλε κ. 1λιλά) και 3 κοριτσάκια λιλά..... έχω την εντύπωση ότι έχει κι άλλο αλλά δεν είμαι σίγουρη, ακόμα την παρακολουθώ να δω πώς πάει.... ορίστε και οι πρώτες φωτό (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Click για ανάπτυξη... Να σας ζήσουν τα ζουζουνοαρκουδάκια!!! Είναι πανέμορφα.... Ειδικά η οικογενειακή φωτογραφία με τη Ράισα-μαμά είναι αφασία.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 21:45 Η Luna έγραψε: #4.631 10-02-09 21:45 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: πρεπει της Γιαννας λογικα να τα ανοιξαν...δεν περασε μια εβδομαδα και? Μαζι θα παμε Αναστασο αν ειναι Click για ανάπτυξη... δεν εχουν ανοιξει ακομα Γιουλακο μου!!! οπου να ναι!! οποτε θες να ερθεις!!δεν χρειαζεσαι ιδιαιτερες προσκλησεις!!! με την Αναστασια μας!!! Αρχική Δημοσίευση από Raisa: ΜΟΝΟ 5 .....ευτυχώς..... Click για ανάπτυξη... και ειχε τοση μεγαλη κοιλια??βρε την ατιμη!!!! πως ειναι τωρα?τεζα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 22:07 Η Raisa έγραψε: #4.632 10-02-09 22:07 Αρχική Δημοσίευση από Luna: δεν εχουν ανοιξει ακομα Γιουλακο μου!!! οπου να ναι!! και ειχε τοση μεγαλη κοιλια??βρε την ατιμη!!!! πως ειναι τωρα?τεζα?? Click για ανάπτυξη... Καλέ ακόμα δεν άνοιξαν τα μάτια, είσαι σίγουρη.....μήπως είναι πολύ σκοτεινά στο δωμάτιο και δεν τα βλέπεις..... πρέπει όπου να ναι να τα ανοίξουν πάντως!!! Η δική μας μαμά είναι τέζα....από το μεσημέρι που τελείωσε δεν τα άφησε ούτε δευτερόλεπτο ακόμα....το βράδυ ίσως θελήσει να πάει να φάει κάτι! Κάθομαι και τα χαζεύω από το μεσημέρι....είναι τέλεια! Άσχετο, αλλά πρέπει να σκεφτώ και ονόματα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 22:12 Η Raisa έγραψε: #4.633 10-02-09 22:12 Αρχική Δημοσίευση από niki: Νικολέτα να σας ζήσουν τα μωράκια!!!:kiss::kiss: Το Ραισάκι είναι μια σπουδαία μαμά!!! Η πρώτες φωτογραφίες τέλειες! Είναι ονειρεμένα!!! Να μου τα φιλήσεις όλα, και την υπέροχη μαμά!!!:kiss: Ο μπαμπάς τους πώς το πήρε? Click για ανάπτυξη... Ευχαριστούμε Νικη μου. Είναι πραγματικά πολύ ζουζούνια....και θα γίνουν σίγουρα πολύ όμορφα!!! Ο μπαμπάς ζει στον κόσμο του....πήγε λίγο τα είδε, κι αυτό από μακρυά, και μετά την ξάπλαρε στην γατοπολυκατοικία και δεν το κουνάει ρούπι Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Θα προσπαθήσω Νικολέττα μου να ρθω για καφεδάκι κ να δω κ τα 4 λιλα αρκουδάκια σου Νομίζω ότι μιλάς για το άτιμο κορίτσι με τα ασημένια κεικογατάκια Click για ανάπτυξη... Μακάρι βρε Ελενάκι να μας έρθεις, θα χαρώ πάααρααα πολύ, το ξέρεις! (για αυτή μιλάω αλλά μην το πεις πουθενά) Αρχική Δημοσίευση από Orsalia: Να σας ζήσουν τα ζουζουνοαρκουδάκια!!! Είναι πανέμορφα.... Ειδικά η οικογενειακή φωτογραφία με τη Ράισα-μαμά είναι αφασία.... Click για ανάπτυξη... Ευχαριστούμε!!!! Πράγματι, για ζουζουνοαρκουδάκια πρόκειται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 22:18 Η Luna έγραψε: #4.634 10-02-09 22:18 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλέ ακόμα δεν άνοιξαν τα μάτια, είσαι σίγουρη.....μήπως είναι πολύ σκοτεινά στο δωμάτιο και δεν τα βλέπεις..... πρέπει όπου να ναι να τα ανοίξουν πάντως!!! Η δική μας μαμά είναι τέζα....από το μεσημέρι που τελείωσε δεν τα άφησε ούτε δευτερόλεπτο ακόμα....το βράδυ ίσως θελήσει να πάει να φάει κάτι! Κάθομαι και τα χαζεύω από το μεσημέρι....είναι τέλεια! Άσχετο, αλλά πρέπει να σκεφτώ και ονόματα... Click για ανάπτυξη... ειμαι σιγουρη!!ναι!!ακομα τιποτα!!μαλλον βαριουνται!! τα ατιμα παντως,μολις τα σηκωνω και τα κραταω αγκαλια,αρχιζουν τις φωνες!!!και αρχιζει και η Luna την κουβεντα να τα καθησυχαζει και με ποιανουν τα γελια!!! εχεις χαζεψει εε???ειμαστε 2 χαζογιαγιαδες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 22:23 Η ria23 έγραψε: #4.635 10-02-09 22:23 θελουμε και μεις να δουμε τα φιντελολουνακια........ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 22:25 Η ria23 έγραψε: #4.636 10-02-09 22:25 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλέ ακόμα δεν άνοιξαν τα μάτια, είσαι σίγουρη.....μήπως είναι πολύ σκοτεινά στο δωμάτιο και δεν τα βλέπεις..... πρέπει όπου να ναι να τα ανοίξουν πάντως!!! Η δική μας μαμά είναι τέζα....από το μεσημέρι που τελείωσε δεν τα άφησε ούτε δευτερόλεπτο ακόμα....το βράδυ ίσως θελήσει να πάει να φάει κάτι! Κάθομαι και τα χαζεύω από το μεσημέρι....είναι τέλεια! Άσχετο, αλλά πρέπει να σκεφτώ και ονόματα... Click για ανάπτυξη... νικολεττα εχετε και σεις μωρακια??????? εχω χασει επεισοδιαπερα δωθε καθε βδομαδα..να σας ζησουν......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 22:29 Η ESTELLE έγραψε: #4.637 10-02-09 22:29 NIKOΛΕΤΤΑ ΜΟΥ ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΟΥΝ ΤΑ ΒΡΕΤΤΑΝΟΜΩΡΑΚΙΑ!!!! ΠΩ ΠΩ ΕΒΑΛΑ ΜΙΑ ΤΣΙΡΙΔΑ ΟΤΑΝ ΤΑ ΕΙΔΑ!ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΚΛΑΚΙΑ ΤΑ ΜΙΚΡΟΥΛΙΑ!!ΚΑΙ Η ΜΑΝΟΥΛΑ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!!!ΤΙ ΟΜΟΡΦΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ!!ΜΠΡΑΒΟ!ΔΕΝ ΞΕΣ ΠΟΣΟ ΧΑΡΗΚΑ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 22:37 Η elvenstar: #4.638 10-02-09 22:37 Λοιπόν για τα ονόματα μπορείς να μπεις στις σελίδες: https://www.persiankittenempire.com/Cat_Names/cat-names-A.htm https://petrix.com/catnames/a.html Και αν αποτυχουν αυτά υπάρχει κ η Δώρα.com Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 23:48 Η moukelis έγραψε: #4.639 10-02-09 23:48 Ελενα,ντροπη σου! Νικολετα δεν ξερω για τι μιλας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 23:48 Η Luna έγραψε: #4.640 10-02-09 23:48 με αυτη πεθανα στα γελια!!!ειναι σαν να υποφερει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 230 231 232 233 234 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 232 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 232 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Παιδιά γεννήσαμε!!! Σήμερα το πρωί 9.30 μας έσπασαν τα νερά....πανικός στο σπίτι.... τελειώσαμε? γύρω στις 2 το μεσημέρι.....η Ραίσα μας χάρισε 5 πανέμορφα μωρά, 2 αγοράκια (1 μπλε κ. 1λιλά) και 3 κοριτσάκια λιλά..... έχω την εντύπωση ότι έχει κι άλλο αλλά δεν είμαι σίγουρη, ακόμα την παρακολουθώ να δω πώς πάει.... ορίστε και οι πρώτες φωτό (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Click για ανάπτυξη... Να σας ζήσουν τα ζουζουνοαρκουδάκια!!! Είναι πανέμορφα.... Ειδικά η οικογενειακή φωτογραφία με τη Ράισα-μαμά είναι αφασία.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 21:45 Η Luna έγραψε: #4.631 10-02-09 21:45 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: πρεπει της Γιαννας λογικα να τα ανοιξαν...δεν περασε μια εβδομαδα και? Μαζι θα παμε Αναστασο αν ειναι Click για ανάπτυξη... δεν εχουν ανοιξει ακομα Γιουλακο μου!!! οπου να ναι!! οποτε θες να ερθεις!!δεν χρειαζεσαι ιδιαιτερες προσκλησεις!!! με την Αναστασια μας!!! Αρχική Δημοσίευση από Raisa: ΜΟΝΟ 5 .....ευτυχώς..... Click για ανάπτυξη... και ειχε τοση μεγαλη κοιλια??βρε την ατιμη!!!! πως ειναι τωρα?τεζα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 22:07 Η Raisa έγραψε: #4.632 10-02-09 22:07 Αρχική Δημοσίευση από Luna: δεν εχουν ανοιξει ακομα Γιουλακο μου!!! οπου να ναι!! και ειχε τοση μεγαλη κοιλια??βρε την ατιμη!!!! πως ειναι τωρα?τεζα?? Click για ανάπτυξη... Καλέ ακόμα δεν άνοιξαν τα μάτια, είσαι σίγουρη.....μήπως είναι πολύ σκοτεινά στο δωμάτιο και δεν τα βλέπεις..... πρέπει όπου να ναι να τα ανοίξουν πάντως!!! Η δική μας μαμά είναι τέζα....από το μεσημέρι που τελείωσε δεν τα άφησε ούτε δευτερόλεπτο ακόμα....το βράδυ ίσως θελήσει να πάει να φάει κάτι! Κάθομαι και τα χαζεύω από το μεσημέρι....είναι τέλεια! Άσχετο, αλλά πρέπει να σκεφτώ και ονόματα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 22:12 Η Raisa έγραψε: #4.633 10-02-09 22:12 Αρχική Δημοσίευση από niki: Νικολέτα να σας ζήσουν τα μωράκια!!!:kiss::kiss: Το Ραισάκι είναι μια σπουδαία μαμά!!! Η πρώτες φωτογραφίες τέλειες! Είναι ονειρεμένα!!! Να μου τα φιλήσεις όλα, και την υπέροχη μαμά!!!:kiss: Ο μπαμπάς τους πώς το πήρε? Click για ανάπτυξη... Ευχαριστούμε Νικη μου. Είναι πραγματικά πολύ ζουζούνια....και θα γίνουν σίγουρα πολύ όμορφα!!! Ο μπαμπάς ζει στον κόσμο του....πήγε λίγο τα είδε, κι αυτό από μακρυά, και μετά την ξάπλαρε στην γατοπολυκατοικία και δεν το κουνάει ρούπι Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Θα προσπαθήσω Νικολέττα μου να ρθω για καφεδάκι κ να δω κ τα 4 λιλα αρκουδάκια σου Νομίζω ότι μιλάς για το άτιμο κορίτσι με τα ασημένια κεικογατάκια Click για ανάπτυξη... Μακάρι βρε Ελενάκι να μας έρθεις, θα χαρώ πάααρααα πολύ, το ξέρεις! (για αυτή μιλάω αλλά μην το πεις πουθενά) Αρχική Δημοσίευση από Orsalia: Να σας ζήσουν τα ζουζουνοαρκουδάκια!!! Είναι πανέμορφα.... Ειδικά η οικογενειακή φωτογραφία με τη Ράισα-μαμά είναι αφασία.... Click για ανάπτυξη... Ευχαριστούμε!!!! Πράγματι, για ζουζουνοαρκουδάκια πρόκειται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 22:18 Η Luna έγραψε: #4.634 10-02-09 22:18 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλέ ακόμα δεν άνοιξαν τα μάτια, είσαι σίγουρη.....μήπως είναι πολύ σκοτεινά στο δωμάτιο και δεν τα βλέπεις..... πρέπει όπου να ναι να τα ανοίξουν πάντως!!! Η δική μας μαμά είναι τέζα....από το μεσημέρι που τελείωσε δεν τα άφησε ούτε δευτερόλεπτο ακόμα....το βράδυ ίσως θελήσει να πάει να φάει κάτι! Κάθομαι και τα χαζεύω από το μεσημέρι....είναι τέλεια! Άσχετο, αλλά πρέπει να σκεφτώ και ονόματα... Click για ανάπτυξη... ειμαι σιγουρη!!ναι!!ακομα τιποτα!!μαλλον βαριουνται!! τα ατιμα παντως,μολις τα σηκωνω και τα κραταω αγκαλια,αρχιζουν τις φωνες!!!και αρχιζει και η Luna την κουβεντα να τα καθησυχαζει και με ποιανουν τα γελια!!! εχεις χαζεψει εε???ειμαστε 2 χαζογιαγιαδες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 22:23 Η ria23 έγραψε: #4.635 10-02-09 22:23 θελουμε και μεις να δουμε τα φιντελολουνακια........ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 22:25 Η ria23 έγραψε: #4.636 10-02-09 22:25 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλέ ακόμα δεν άνοιξαν τα μάτια, είσαι σίγουρη.....μήπως είναι πολύ σκοτεινά στο δωμάτιο και δεν τα βλέπεις..... πρέπει όπου να ναι να τα ανοίξουν πάντως!!! Η δική μας μαμά είναι τέζα....από το μεσημέρι που τελείωσε δεν τα άφησε ούτε δευτερόλεπτο ακόμα....το βράδυ ίσως θελήσει να πάει να φάει κάτι! Κάθομαι και τα χαζεύω από το μεσημέρι....είναι τέλεια! Άσχετο, αλλά πρέπει να σκεφτώ και ονόματα... Click για ανάπτυξη... νικολεττα εχετε και σεις μωρακια??????? εχω χασει επεισοδιαπερα δωθε καθε βδομαδα..να σας ζησουν......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 22:29 Η ESTELLE έγραψε: #4.637 10-02-09 22:29 NIKOΛΕΤΤΑ ΜΟΥ ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΟΥΝ ΤΑ ΒΡΕΤΤΑΝΟΜΩΡΑΚΙΑ!!!! ΠΩ ΠΩ ΕΒΑΛΑ ΜΙΑ ΤΣΙΡΙΔΑ ΟΤΑΝ ΤΑ ΕΙΔΑ!ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΚΛΑΚΙΑ ΤΑ ΜΙΚΡΟΥΛΙΑ!!ΚΑΙ Η ΜΑΝΟΥΛΑ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!!!ΤΙ ΟΜΟΡΦΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ!!ΜΠΡΑΒΟ!ΔΕΝ ΞΕΣ ΠΟΣΟ ΧΑΡΗΚΑ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 22:37 Η elvenstar: #4.638 10-02-09 22:37 Λοιπόν για τα ονόματα μπορείς να μπεις στις σελίδες: https://www.persiankittenempire.com/Cat_Names/cat-names-A.htm https://petrix.com/catnames/a.html Και αν αποτυχουν αυτά υπάρχει κ η Δώρα.com Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 23:48 Η moukelis έγραψε: #4.639 10-02-09 23:48 Ελενα,ντροπη σου! Νικολετα δεν ξερω για τι μιλας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 23:48 Η Luna έγραψε: #4.640 10-02-09 23:48 με αυτη πεθανα στα γελια!!!ειναι σαν να υποφερει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 230 231 232 233 234 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 232 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 232 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: πρεπει της Γιαννας λογικα να τα ανοιξαν...δεν περασε μια εβδομαδα και? Μαζι θα παμε Αναστασο αν ειναι Click για ανάπτυξη... δεν εχουν ανοιξει ακομα Γιουλακο μου!!! οπου να ναι!! οποτε θες να ερθεις!!δεν χρειαζεσαι ιδιαιτερες προσκλησεις!!! με την Αναστασια μας!!! Αρχική Δημοσίευση από Raisa: ΜΟΝΟ 5 .....ευτυχώς..... Click για ανάπτυξη... και ειχε τοση μεγαλη κοιλια??βρε την ατιμη!!!! πως ειναι τωρα?τεζα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 22:07 Η Raisa έγραψε: #4.632 10-02-09 22:07 Αρχική Δημοσίευση από Luna: δεν εχουν ανοιξει ακομα Γιουλακο μου!!! οπου να ναι!! και ειχε τοση μεγαλη κοιλια??βρε την ατιμη!!!! πως ειναι τωρα?τεζα?? Click για ανάπτυξη... Καλέ ακόμα δεν άνοιξαν τα μάτια, είσαι σίγουρη.....μήπως είναι πολύ σκοτεινά στο δωμάτιο και δεν τα βλέπεις..... πρέπει όπου να ναι να τα ανοίξουν πάντως!!! Η δική μας μαμά είναι τέζα....από το μεσημέρι που τελείωσε δεν τα άφησε ούτε δευτερόλεπτο ακόμα....το βράδυ ίσως θελήσει να πάει να φάει κάτι! Κάθομαι και τα χαζεύω από το μεσημέρι....είναι τέλεια! Άσχετο, αλλά πρέπει να σκεφτώ και ονόματα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 22:12 Η Raisa έγραψε: #4.633 10-02-09 22:12 Αρχική Δημοσίευση από niki: Νικολέτα να σας ζήσουν τα μωράκια!!!:kiss::kiss: Το Ραισάκι είναι μια σπουδαία μαμά!!! Η πρώτες φωτογραφίες τέλειες! Είναι ονειρεμένα!!! Να μου τα φιλήσεις όλα, και την υπέροχη μαμά!!!:kiss: Ο μπαμπάς τους πώς το πήρε? Click για ανάπτυξη... Ευχαριστούμε Νικη μου. Είναι πραγματικά πολύ ζουζούνια....και θα γίνουν σίγουρα πολύ όμορφα!!! Ο μπαμπάς ζει στον κόσμο του....πήγε λίγο τα είδε, κι αυτό από μακρυά, και μετά την ξάπλαρε στην γατοπολυκατοικία και δεν το κουνάει ρούπι Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Θα προσπαθήσω Νικολέττα μου να ρθω για καφεδάκι κ να δω κ τα 4 λιλα αρκουδάκια σου Νομίζω ότι μιλάς για το άτιμο κορίτσι με τα ασημένια κεικογατάκια Click για ανάπτυξη... Μακάρι βρε Ελενάκι να μας έρθεις, θα χαρώ πάααρααα πολύ, το ξέρεις! (για αυτή μιλάω αλλά μην το πεις πουθενά) Αρχική Δημοσίευση από Orsalia: Να σας ζήσουν τα ζουζουνοαρκουδάκια!!! Είναι πανέμορφα.... Ειδικά η οικογενειακή φωτογραφία με τη Ράισα-μαμά είναι αφασία.... Click για ανάπτυξη... Ευχαριστούμε!!!! Πράγματι, για ζουζουνοαρκουδάκια πρόκειται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 22:18 Η Luna έγραψε: #4.634 10-02-09 22:18 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλέ ακόμα δεν άνοιξαν τα μάτια, είσαι σίγουρη.....μήπως είναι πολύ σκοτεινά στο δωμάτιο και δεν τα βλέπεις..... πρέπει όπου να ναι να τα ανοίξουν πάντως!!! Η δική μας μαμά είναι τέζα....από το μεσημέρι που τελείωσε δεν τα άφησε ούτε δευτερόλεπτο ακόμα....το βράδυ ίσως θελήσει να πάει να φάει κάτι! Κάθομαι και τα χαζεύω από το μεσημέρι....είναι τέλεια! Άσχετο, αλλά πρέπει να σκεφτώ και ονόματα... Click για ανάπτυξη... ειμαι σιγουρη!!ναι!!ακομα τιποτα!!μαλλον βαριουνται!! τα ατιμα παντως,μολις τα σηκωνω και τα κραταω αγκαλια,αρχιζουν τις φωνες!!!και αρχιζει και η Luna την κουβεντα να τα καθησυχαζει και με ποιανουν τα γελια!!! εχεις χαζεψει εε???ειμαστε 2 χαζογιαγιαδες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 22:23 Η ria23 έγραψε: #4.635 10-02-09 22:23 θελουμε και μεις να δουμε τα φιντελολουνακια........ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 22:25 Η ria23 έγραψε: #4.636 10-02-09 22:25 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλέ ακόμα δεν άνοιξαν τα μάτια, είσαι σίγουρη.....μήπως είναι πολύ σκοτεινά στο δωμάτιο και δεν τα βλέπεις..... πρέπει όπου να ναι να τα ανοίξουν πάντως!!! Η δική μας μαμά είναι τέζα....από το μεσημέρι που τελείωσε δεν τα άφησε ούτε δευτερόλεπτο ακόμα....το βράδυ ίσως θελήσει να πάει να φάει κάτι! Κάθομαι και τα χαζεύω από το μεσημέρι....είναι τέλεια! Άσχετο, αλλά πρέπει να σκεφτώ και ονόματα... Click για ανάπτυξη... νικολεττα εχετε και σεις μωρακια??????? εχω χασει επεισοδιαπερα δωθε καθε βδομαδα..να σας ζησουν......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 22:29 Η ESTELLE έγραψε: #4.637 10-02-09 22:29 NIKOΛΕΤΤΑ ΜΟΥ ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΟΥΝ ΤΑ ΒΡΕΤΤΑΝΟΜΩΡΑΚΙΑ!!!! ΠΩ ΠΩ ΕΒΑΛΑ ΜΙΑ ΤΣΙΡΙΔΑ ΟΤΑΝ ΤΑ ΕΙΔΑ!ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΚΛΑΚΙΑ ΤΑ ΜΙΚΡΟΥΛΙΑ!!ΚΑΙ Η ΜΑΝΟΥΛΑ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!!!ΤΙ ΟΜΟΡΦΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ!!ΜΠΡΑΒΟ!ΔΕΝ ΞΕΣ ΠΟΣΟ ΧΑΡΗΚΑ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 22:37 Η elvenstar: #4.638 10-02-09 22:37 Λοιπόν για τα ονόματα μπορείς να μπεις στις σελίδες: https://www.persiankittenempire.com/Cat_Names/cat-names-A.htm https://petrix.com/catnames/a.html Και αν αποτυχουν αυτά υπάρχει κ η Δώρα.com Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 23:48 Η moukelis έγραψε: #4.639 10-02-09 23:48 Ελενα,ντροπη σου! Νικολετα δεν ξερω για τι μιλας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 23:48 Η Luna έγραψε: #4.640 10-02-09 23:48 με αυτη πεθανα στα γελια!!!ειναι σαν να υποφερει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 230 231 232 233 234 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 232 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 232 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Luna: δεν εχουν ανοιξει ακομα Γιουλακο μου!!! οπου να ναι!! και ειχε τοση μεγαλη κοιλια??βρε την ατιμη!!!! πως ειναι τωρα?τεζα?? Click για ανάπτυξη... Καλέ ακόμα δεν άνοιξαν τα μάτια, είσαι σίγουρη.....μήπως είναι πολύ σκοτεινά στο δωμάτιο και δεν τα βλέπεις..... πρέπει όπου να ναι να τα ανοίξουν πάντως!!! Η δική μας μαμά είναι τέζα....από το μεσημέρι που τελείωσε δεν τα άφησε ούτε δευτερόλεπτο ακόμα....το βράδυ ίσως θελήσει να πάει να φάει κάτι! Κάθομαι και τα χαζεύω από το μεσημέρι....είναι τέλεια! Άσχετο, αλλά πρέπει να σκεφτώ και ονόματα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 22:12 Η Raisa έγραψε: #4.633 10-02-09 22:12 Αρχική Δημοσίευση από niki: Νικολέτα να σας ζήσουν τα μωράκια!!!:kiss::kiss: Το Ραισάκι είναι μια σπουδαία μαμά!!! Η πρώτες φωτογραφίες τέλειες! Είναι ονειρεμένα!!! Να μου τα φιλήσεις όλα, και την υπέροχη μαμά!!!:kiss: Ο μπαμπάς τους πώς το πήρε? Click για ανάπτυξη... Ευχαριστούμε Νικη μου. Είναι πραγματικά πολύ ζουζούνια....και θα γίνουν σίγουρα πολύ όμορφα!!! Ο μπαμπάς ζει στον κόσμο του....πήγε λίγο τα είδε, κι αυτό από μακρυά, και μετά την ξάπλαρε στην γατοπολυκατοικία και δεν το κουνάει ρούπι Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Θα προσπαθήσω Νικολέττα μου να ρθω για καφεδάκι κ να δω κ τα 4 λιλα αρκουδάκια σου Νομίζω ότι μιλάς για το άτιμο κορίτσι με τα ασημένια κεικογατάκια Click για ανάπτυξη... Μακάρι βρε Ελενάκι να μας έρθεις, θα χαρώ πάααρααα πολύ, το ξέρεις! (για αυτή μιλάω αλλά μην το πεις πουθενά) Αρχική Δημοσίευση από Orsalia: Να σας ζήσουν τα ζουζουνοαρκουδάκια!!! Είναι πανέμορφα.... Ειδικά η οικογενειακή φωτογραφία με τη Ράισα-μαμά είναι αφασία.... Click για ανάπτυξη... Ευχαριστούμε!!!! Πράγματι, για ζουζουνοαρκουδάκια πρόκειται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 22:18 Η Luna έγραψε: #4.634 10-02-09 22:18 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλέ ακόμα δεν άνοιξαν τα μάτια, είσαι σίγουρη.....μήπως είναι πολύ σκοτεινά στο δωμάτιο και δεν τα βλέπεις..... πρέπει όπου να ναι να τα ανοίξουν πάντως!!! Η δική μας μαμά είναι τέζα....από το μεσημέρι που τελείωσε δεν τα άφησε ούτε δευτερόλεπτο ακόμα....το βράδυ ίσως θελήσει να πάει να φάει κάτι! Κάθομαι και τα χαζεύω από το μεσημέρι....είναι τέλεια! Άσχετο, αλλά πρέπει να σκεφτώ και ονόματα... Click για ανάπτυξη... ειμαι σιγουρη!!ναι!!ακομα τιποτα!!μαλλον βαριουνται!! τα ατιμα παντως,μολις τα σηκωνω και τα κραταω αγκαλια,αρχιζουν τις φωνες!!!και αρχιζει και η Luna την κουβεντα να τα καθησυχαζει και με ποιανουν τα γελια!!! εχεις χαζεψει εε???ειμαστε 2 χαζογιαγιαδες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 22:23 Η ria23 έγραψε: #4.635 10-02-09 22:23 θελουμε και μεις να δουμε τα φιντελολουνακια........ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 22:25 Η ria23 έγραψε: #4.636 10-02-09 22:25 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλέ ακόμα δεν άνοιξαν τα μάτια, είσαι σίγουρη.....μήπως είναι πολύ σκοτεινά στο δωμάτιο και δεν τα βλέπεις..... πρέπει όπου να ναι να τα ανοίξουν πάντως!!! Η δική μας μαμά είναι τέζα....από το μεσημέρι που τελείωσε δεν τα άφησε ούτε δευτερόλεπτο ακόμα....το βράδυ ίσως θελήσει να πάει να φάει κάτι! Κάθομαι και τα χαζεύω από το μεσημέρι....είναι τέλεια! Άσχετο, αλλά πρέπει να σκεφτώ και ονόματα... Click για ανάπτυξη... νικολεττα εχετε και σεις μωρακια??????? εχω χασει επεισοδιαπερα δωθε καθε βδομαδα..να σας ζησουν......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 22:29 Η ESTELLE έγραψε: #4.637 10-02-09 22:29 NIKOΛΕΤΤΑ ΜΟΥ ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΟΥΝ ΤΑ ΒΡΕΤΤΑΝΟΜΩΡΑΚΙΑ!!!! ΠΩ ΠΩ ΕΒΑΛΑ ΜΙΑ ΤΣΙΡΙΔΑ ΟΤΑΝ ΤΑ ΕΙΔΑ!ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΚΛΑΚΙΑ ΤΑ ΜΙΚΡΟΥΛΙΑ!!ΚΑΙ Η ΜΑΝΟΥΛΑ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!!!ΤΙ ΟΜΟΡΦΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ!!ΜΠΡΑΒΟ!ΔΕΝ ΞΕΣ ΠΟΣΟ ΧΑΡΗΚΑ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 22:37 Η elvenstar: #4.638 10-02-09 22:37 Λοιπόν για τα ονόματα μπορείς να μπεις στις σελίδες: https://www.persiankittenempire.com/Cat_Names/cat-names-A.htm https://petrix.com/catnames/a.html Και αν αποτυχουν αυτά υπάρχει κ η Δώρα.com Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 23:48 Η moukelis έγραψε: #4.639 10-02-09 23:48 Ελενα,ντροπη σου! Νικολετα δεν ξερω για τι μιλας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 23:48 Η Luna έγραψε: #4.640 10-02-09 23:48 με αυτη πεθανα στα γελια!!!ειναι σαν να υποφερει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 230 231 232 233 234 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 232 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 232 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από niki: Νικολέτα να σας ζήσουν τα μωράκια!!!:kiss::kiss: Το Ραισάκι είναι μια σπουδαία μαμά!!! Η πρώτες φωτογραφίες τέλειες! Είναι ονειρεμένα!!! Να μου τα φιλήσεις όλα, και την υπέροχη μαμά!!!:kiss: Ο μπαμπάς τους πώς το πήρε? Click για ανάπτυξη... Ευχαριστούμε Νικη μου. Είναι πραγματικά πολύ ζουζούνια....και θα γίνουν σίγουρα πολύ όμορφα!!! Ο μπαμπάς ζει στον κόσμο του....πήγε λίγο τα είδε, κι αυτό από μακρυά, και μετά την ξάπλαρε στην γατοπολυκατοικία και δεν το κουνάει ρούπι Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Θα προσπαθήσω Νικολέττα μου να ρθω για καφεδάκι κ να δω κ τα 4 λιλα αρκουδάκια σου Νομίζω ότι μιλάς για το άτιμο κορίτσι με τα ασημένια κεικογατάκια Click για ανάπτυξη... Μακάρι βρε Ελενάκι να μας έρθεις, θα χαρώ πάααρααα πολύ, το ξέρεις! (για αυτή μιλάω αλλά μην το πεις πουθενά) Αρχική Δημοσίευση από Orsalia: Να σας ζήσουν τα ζουζουνοαρκουδάκια!!! Είναι πανέμορφα.... Ειδικά η οικογενειακή φωτογραφία με τη Ράισα-μαμά είναι αφασία.... Click για ανάπτυξη... Ευχαριστούμε!!!! Πράγματι, για ζουζουνοαρκουδάκια πρόκειται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 22:18 Η Luna έγραψε: #4.634 10-02-09 22:18 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλέ ακόμα δεν άνοιξαν τα μάτια, είσαι σίγουρη.....μήπως είναι πολύ σκοτεινά στο δωμάτιο και δεν τα βλέπεις..... πρέπει όπου να ναι να τα ανοίξουν πάντως!!! Η δική μας μαμά είναι τέζα....από το μεσημέρι που τελείωσε δεν τα άφησε ούτε δευτερόλεπτο ακόμα....το βράδυ ίσως θελήσει να πάει να φάει κάτι! Κάθομαι και τα χαζεύω από το μεσημέρι....είναι τέλεια! Άσχετο, αλλά πρέπει να σκεφτώ και ονόματα... Click για ανάπτυξη... ειμαι σιγουρη!!ναι!!ακομα τιποτα!!μαλλον βαριουνται!! τα ατιμα παντως,μολις τα σηκωνω και τα κραταω αγκαλια,αρχιζουν τις φωνες!!!και αρχιζει και η Luna την κουβεντα να τα καθησυχαζει και με ποιανουν τα γελια!!! εχεις χαζεψει εε???ειμαστε 2 χαζογιαγιαδες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 22:23 Η ria23 έγραψε: #4.635 10-02-09 22:23 θελουμε και μεις να δουμε τα φιντελολουνακια........ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 22:25 Η ria23 έγραψε: #4.636 10-02-09 22:25 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλέ ακόμα δεν άνοιξαν τα μάτια, είσαι σίγουρη.....μήπως είναι πολύ σκοτεινά στο δωμάτιο και δεν τα βλέπεις..... πρέπει όπου να ναι να τα ανοίξουν πάντως!!! Η δική μας μαμά είναι τέζα....από το μεσημέρι που τελείωσε δεν τα άφησε ούτε δευτερόλεπτο ακόμα....το βράδυ ίσως θελήσει να πάει να φάει κάτι! Κάθομαι και τα χαζεύω από το μεσημέρι....είναι τέλεια! Άσχετο, αλλά πρέπει να σκεφτώ και ονόματα... Click για ανάπτυξη... νικολεττα εχετε και σεις μωρακια??????? εχω χασει επεισοδιαπερα δωθε καθε βδομαδα..να σας ζησουν......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 22:29 Η ESTELLE έγραψε: #4.637 10-02-09 22:29 NIKOΛΕΤΤΑ ΜΟΥ ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΟΥΝ ΤΑ ΒΡΕΤΤΑΝΟΜΩΡΑΚΙΑ!!!! ΠΩ ΠΩ ΕΒΑΛΑ ΜΙΑ ΤΣΙΡΙΔΑ ΟΤΑΝ ΤΑ ΕΙΔΑ!ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΚΛΑΚΙΑ ΤΑ ΜΙΚΡΟΥΛΙΑ!!ΚΑΙ Η ΜΑΝΟΥΛΑ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!!!ΤΙ ΟΜΟΡΦΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ!!ΜΠΡΑΒΟ!ΔΕΝ ΞΕΣ ΠΟΣΟ ΧΑΡΗΚΑ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 22:37 Η elvenstar: #4.638 10-02-09 22:37 Λοιπόν για τα ονόματα μπορείς να μπεις στις σελίδες: https://www.persiankittenempire.com/Cat_Names/cat-names-A.htm https://petrix.com/catnames/a.html Και αν αποτυχουν αυτά υπάρχει κ η Δώρα.com Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 23:48 Η moukelis έγραψε: #4.639 10-02-09 23:48 Ελενα,ντροπη σου! Νικολετα δεν ξερω για τι μιλας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 23:48 Η Luna έγραψε: #4.640 10-02-09 23:48 με αυτη πεθανα στα γελια!!!ειναι σαν να υποφερει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 230 231 232 233 234 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 232 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 232 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλέ ακόμα δεν άνοιξαν τα μάτια, είσαι σίγουρη.....μήπως είναι πολύ σκοτεινά στο δωμάτιο και δεν τα βλέπεις..... πρέπει όπου να ναι να τα ανοίξουν πάντως!!! Η δική μας μαμά είναι τέζα....από το μεσημέρι που τελείωσε δεν τα άφησε ούτε δευτερόλεπτο ακόμα....το βράδυ ίσως θελήσει να πάει να φάει κάτι! Κάθομαι και τα χαζεύω από το μεσημέρι....είναι τέλεια! Άσχετο, αλλά πρέπει να σκεφτώ και ονόματα... Click για ανάπτυξη... ειμαι σιγουρη!!ναι!!ακομα τιποτα!!μαλλον βαριουνται!! τα ατιμα παντως,μολις τα σηκωνω και τα κραταω αγκαλια,αρχιζουν τις φωνες!!!και αρχιζει και η Luna την κουβεντα να τα καθησυχαζει και με ποιανουν τα γελια!!! εχεις χαζεψει εε???ειμαστε 2 χαζογιαγιαδες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 22:23 Η ria23 έγραψε: #4.635 10-02-09 22:23 θελουμε και μεις να δουμε τα φιντελολουνακια........ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 22:25 Η ria23 έγραψε: #4.636 10-02-09 22:25 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλέ ακόμα δεν άνοιξαν τα μάτια, είσαι σίγουρη.....μήπως είναι πολύ σκοτεινά στο δωμάτιο και δεν τα βλέπεις..... πρέπει όπου να ναι να τα ανοίξουν πάντως!!! Η δική μας μαμά είναι τέζα....από το μεσημέρι που τελείωσε δεν τα άφησε ούτε δευτερόλεπτο ακόμα....το βράδυ ίσως θελήσει να πάει να φάει κάτι! Κάθομαι και τα χαζεύω από το μεσημέρι....είναι τέλεια! Άσχετο, αλλά πρέπει να σκεφτώ και ονόματα... Click για ανάπτυξη... νικολεττα εχετε και σεις μωρακια??????? εχω χασει επεισοδιαπερα δωθε καθε βδομαδα..να σας ζησουν......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 22:29 Η ESTELLE έγραψε: #4.637 10-02-09 22:29 NIKOΛΕΤΤΑ ΜΟΥ ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΟΥΝ ΤΑ ΒΡΕΤΤΑΝΟΜΩΡΑΚΙΑ!!!! ΠΩ ΠΩ ΕΒΑΛΑ ΜΙΑ ΤΣΙΡΙΔΑ ΟΤΑΝ ΤΑ ΕΙΔΑ!ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΚΛΑΚΙΑ ΤΑ ΜΙΚΡΟΥΛΙΑ!!ΚΑΙ Η ΜΑΝΟΥΛΑ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!!!ΤΙ ΟΜΟΡΦΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ!!ΜΠΡΑΒΟ!ΔΕΝ ΞΕΣ ΠΟΣΟ ΧΑΡΗΚΑ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 22:37 Η elvenstar: #4.638 10-02-09 22:37 Λοιπόν για τα ονόματα μπορείς να μπεις στις σελίδες: https://www.persiankittenempire.com/Cat_Names/cat-names-A.htm https://petrix.com/catnames/a.html Και αν αποτυχουν αυτά υπάρχει κ η Δώρα.com Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 23:48 Η moukelis έγραψε: #4.639 10-02-09 23:48 Ελενα,ντροπη σου! Νικολετα δεν ξερω για τι μιλας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 23:48 Η Luna έγραψε: #4.640 10-02-09 23:48 με αυτη πεθανα στα γελια!!!ειναι σαν να υποφερει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 230 231 232 233 234 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 232 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 232 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
θελουμε και μεις να δουμε τα φιντελολουνακια........ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 22:25 Η ria23 έγραψε: #4.636 10-02-09 22:25 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλέ ακόμα δεν άνοιξαν τα μάτια, είσαι σίγουρη.....μήπως είναι πολύ σκοτεινά στο δωμάτιο και δεν τα βλέπεις..... πρέπει όπου να ναι να τα ανοίξουν πάντως!!! Η δική μας μαμά είναι τέζα....από το μεσημέρι που τελείωσε δεν τα άφησε ούτε δευτερόλεπτο ακόμα....το βράδυ ίσως θελήσει να πάει να φάει κάτι! Κάθομαι και τα χαζεύω από το μεσημέρι....είναι τέλεια! Άσχετο, αλλά πρέπει να σκεφτώ και ονόματα... Click για ανάπτυξη... νικολεττα εχετε και σεις μωρακια??????? εχω χασει επεισοδιαπερα δωθε καθε βδομαδα..να σας ζησουν......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 22:29 Η ESTELLE έγραψε: #4.637 10-02-09 22:29 NIKOΛΕΤΤΑ ΜΟΥ ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΟΥΝ ΤΑ ΒΡΕΤΤΑΝΟΜΩΡΑΚΙΑ!!!! ΠΩ ΠΩ ΕΒΑΛΑ ΜΙΑ ΤΣΙΡΙΔΑ ΟΤΑΝ ΤΑ ΕΙΔΑ!ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΚΛΑΚΙΑ ΤΑ ΜΙΚΡΟΥΛΙΑ!!ΚΑΙ Η ΜΑΝΟΥΛΑ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!!!ΤΙ ΟΜΟΡΦΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ!!ΜΠΡΑΒΟ!ΔΕΝ ΞΕΣ ΠΟΣΟ ΧΑΡΗΚΑ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 22:37 Η elvenstar: #4.638 10-02-09 22:37 Λοιπόν για τα ονόματα μπορείς να μπεις στις σελίδες: https://www.persiankittenempire.com/Cat_Names/cat-names-A.htm https://petrix.com/catnames/a.html Και αν αποτυχουν αυτά υπάρχει κ η Δώρα.com Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 23:48 Η moukelis έγραψε: #4.639 10-02-09 23:48 Ελενα,ντροπη σου! Νικολετα δεν ξερω για τι μιλας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 23:48 Η Luna έγραψε: #4.640 10-02-09 23:48 με αυτη πεθανα στα γελια!!!ειναι σαν να υποφερει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 230 231 232 233 234 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 232 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 232 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλέ ακόμα δεν άνοιξαν τα μάτια, είσαι σίγουρη.....μήπως είναι πολύ σκοτεινά στο δωμάτιο και δεν τα βλέπεις..... πρέπει όπου να ναι να τα ανοίξουν πάντως!!! Η δική μας μαμά είναι τέζα....από το μεσημέρι που τελείωσε δεν τα άφησε ούτε δευτερόλεπτο ακόμα....το βράδυ ίσως θελήσει να πάει να φάει κάτι! Κάθομαι και τα χαζεύω από το μεσημέρι....είναι τέλεια! Άσχετο, αλλά πρέπει να σκεφτώ και ονόματα... Click για ανάπτυξη... νικολεττα εχετε και σεις μωρακια??????? εχω χασει επεισοδιαπερα δωθε καθε βδομαδα..να σας ζησουν......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 22:29 Η ESTELLE έγραψε: #4.637 10-02-09 22:29 NIKOΛΕΤΤΑ ΜΟΥ ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΟΥΝ ΤΑ ΒΡΕΤΤΑΝΟΜΩΡΑΚΙΑ!!!! ΠΩ ΠΩ ΕΒΑΛΑ ΜΙΑ ΤΣΙΡΙΔΑ ΟΤΑΝ ΤΑ ΕΙΔΑ!ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΚΛΑΚΙΑ ΤΑ ΜΙΚΡΟΥΛΙΑ!!ΚΑΙ Η ΜΑΝΟΥΛΑ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!!!ΤΙ ΟΜΟΡΦΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ!!ΜΠΡΑΒΟ!ΔΕΝ ΞΕΣ ΠΟΣΟ ΧΑΡΗΚΑ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 22:37 Η elvenstar: #4.638 10-02-09 22:37 Λοιπόν για τα ονόματα μπορείς να μπεις στις σελίδες: https://www.persiankittenempire.com/Cat_Names/cat-names-A.htm https://petrix.com/catnames/a.html Και αν αποτυχουν αυτά υπάρχει κ η Δώρα.com Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 23:48 Η moukelis έγραψε: #4.639 10-02-09 23:48 Ελενα,ντροπη σου! Νικολετα δεν ξερω για τι μιλας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 23:48 Η Luna έγραψε: #4.640 10-02-09 23:48 με αυτη πεθανα στα γελια!!!ειναι σαν να υποφερει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 230 231 232 233 234 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 232 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 232 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
NIKOΛΕΤΤΑ ΜΟΥ ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΟΥΝ ΤΑ ΒΡΕΤΤΑΝΟΜΩΡΑΚΙΑ!!!! ΠΩ ΠΩ ΕΒΑΛΑ ΜΙΑ ΤΣΙΡΙΔΑ ΟΤΑΝ ΤΑ ΕΙΔΑ!ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΚΛΑΚΙΑ ΤΑ ΜΙΚΡΟΥΛΙΑ!!ΚΑΙ Η ΜΑΝΟΥΛΑ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!!!ΤΙ ΟΜΟΡΦΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ!!ΜΠΡΑΒΟ!ΔΕΝ ΞΕΣ ΠΟΣΟ ΧΑΡΗΚΑ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 22:37 Η elvenstar: #4.638 10-02-09 22:37 Λοιπόν για τα ονόματα μπορείς να μπεις στις σελίδες: https://www.persiankittenempire.com/Cat_Names/cat-names-A.htm https://petrix.com/catnames/a.html Και αν αποτυχουν αυτά υπάρχει κ η Δώρα.com Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 23:48 Η moukelis έγραψε: #4.639 10-02-09 23:48 Ελενα,ντροπη σου! Νικολετα δεν ξερω για τι μιλας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 23:48 Η Luna έγραψε: #4.640 10-02-09 23:48 με αυτη πεθανα στα γελια!!!ειναι σαν να υποφερει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 230 231 232 233 234 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 232 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 232 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Λοιπόν για τα ονόματα μπορείς να μπεις στις σελίδες: https://www.persiankittenempire.com/Cat_Names/cat-names-A.htm https://petrix.com/catnames/a.html Και αν αποτυχουν αυτά υπάρχει κ η Δώρα.com Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 23:48 Η moukelis έγραψε: #4.639 10-02-09 23:48 Ελενα,ντροπη σου! Νικολετα δεν ξερω για τι μιλας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 23:48 Η Luna έγραψε: #4.640 10-02-09 23:48 με αυτη πεθανα στα γελια!!!ειναι σαν να υποφερει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 230 231 232 233 234 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 232 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 232 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Ελενα,ντροπη σου! Νικολετα δεν ξερω για τι μιλας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 23:48 Η Luna έγραψε: #4.640 10-02-09 23:48 με αυτη πεθανα στα γελια!!!ειναι σαν να υποφερει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
με αυτη πεθανα στα γελια!!!ειναι σαν να υποφερει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.