moukelis
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna
Περιβόητο μέλος
Τωρα μπηκα απο δουλεια!!!
Να ζησουν τα μαμουνακια!!ειναι υπεροχα!!!!!

Ετεροθαλη δεν ειναι με τα δικα μου???Να τα πω αδερφακια η θα ειναι λαθος???ΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!!πολυ χαζοχαρηκα!!!!!τελεια ειναι!!!!

Luna
Περιβόητο μέλος

ρε Νικολετα μηπως εχει κι αλλα??μονο 5?σοκαρομαι!!!

elvenstar
Επιφανές μέλος
Raisa
Περιβόητο μέλος
Ευχαριστώ Ελενάκι μου
....άντε ευκαιρία...έχεις μια δικαιολογία να μας έρθεις
...κερνάμε καφεδάκι και γαλαζιολιλά αγκαλίτσες!!!!
έχουμε ένα μπλε και 4 λιλά αρκουδάκια!!!!

Βγηκε λιγο μεγαλη η χαρα μου!!συγνωμη!!!
ρε Νικολετα μηπως εχει κι αλλα??μονο 5?σοκαρομαι!!!![]()

ΜΟΝΟ 5 .....ευτυχώς.....

Ελενάκι και πάλι ευχαριστώ.....σε περιμένουμε για καφέ...θα ήταν τέλειο αν μπορούσες να έρθεις μια βόλτα για καθαρά δευτέρα....ίσως έρθει και η Αναστασία
εεεεε εεεε???? τι λες????

Raisa
Περιβόητο μέλος

(δεν λέω σε ποιον αναφέρομαι, θα το καταλάβατε άλλωστε)

Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος

Το Ραισάκι είναι μια σπουδαία μαμά!!!

Η πρώτες φωτογραφίες τέλειες! Είναι ονειρεμένα!!!

Να μου τα φιλήσεις όλα, και την υπέροχη μαμά!!!:kiss::kiss::kiss:
Ο μπαμπάς τους πώς το πήρε?
elvenstar
Επιφανές μέλος
Θα προσπαθήσω Νικολέττα μου να ρθω για καφεδάκι κ να δω κ τα 4 λιλα αρκουδάκια σουΕυχαριστώ Ελενάκι μου....άντε ευκαιρία...έχεις μια δικαιολογία να μας έρθεις
...κερνάμε καφεδάκι και γαλαζιολιλά αγκαλίτσες!!!!
έχουμε ένα μπλε και 4 λιλά αρκουδάκια!!!!
ΜΟΝΟ 5 .....ευτυχώς.....
Ελενάκι και πάλι ευχαριστώ.....σε περιμένουμε για καφέ...θα ήταν τέλειο αν μπορούσες να έρθεις μια βόλτα για καθαρά δευτέρα....ίσως έρθει και η Αναστασίαεεεεε εεεε???? τι λες????
![]()

Νομίζω ότι μιλάς για το άτιμο κορίτσι με τα ασημένια κεικογατάκιαΆτιμο κορίτσι....πας να ανάψεις φωτίες πάλι εεε????
(δεν λέω σε ποιον αναφέρομαι, θα το καταλάβατε άλλωστε)![]()

Παιδιά γεννήσαμε!!!Σήμερα το πρωί 9.30 μας έσπασαν τα νερά....πανικός στο σπίτι....
τελειώσαμε?γύρω στις 2 το μεσημέρι.....η Ραίσα μας χάρισε 5 πανέμορφα μωρά, 2 αγοράκια (1 μπλε κ. 1λιλά) και 3 κοριτσάκια λιλά.....
έχω την εντύπωση ότι έχει κι άλλο αλλά δεν είμαι σίγουρη, ακόμα την παρακολουθώ να δω πώς πάει....
ορίστε και οι πρώτες φωτό
(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)
(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)
(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)
Να σας ζήσουν τα ζουζουνοαρκουδάκια!!!

Είναι πανέμορφα.... Ειδικά η οικογενειακή φωτογραφία με τη Ράισα-μαμά είναι αφασία....

Luna
Περιβόητο μέλος
πρεπει της Γιαννας λογικα να τα ανοιξαν...δεν περασε μια εβδομαδα και?
Μαζι θα παμε Αναστασο αν ειναι![]()
δεν εχουν ανοιξει ακομα Γιουλακο μου!!!
οπου να ναι!!

οποτε θες να ερθεις!!δεν χρειαζεσαι ιδιαιτερες προσκλησεις!!!
με την Αναστασια μας!!!

ΜΟΝΟ 5 .....ευτυχώς.....
![]()
και ειχε τοση μεγαλη κοιλια??βρε την ατιμη!!!!

πως ειναι τωρα?τεζα??
Raisa
Περιβόητο μέλος
δεν εχουν ανοιξει ακομα Γιουλακο μου!!!
οπου να ναι!!
και ειχε τοση μεγαλη κοιλια??βρε την ατιμη!!!!
πως ειναι τωρα?τεζα??
Καλέ ακόμα δεν άνοιξαν τα μάτια, είσαι σίγουρη
.....μήπως είναι πολύ σκοτεινά στο δωμάτιο και δεν τα βλέπεις.....
πρέπει όπου να ναι να τα ανοίξουν πάντως!!!Η δική μας μαμά είναι τέζα....από το μεσημέρι που τελείωσε δεν τα άφησε ούτε δευτερόλεπτο ακόμα
....το βράδυ ίσως θελήσει να πάει να φάει κάτι! Κάθομαι και τα χαζεύω από το μεσημέρι
....είναι τέλεια!

Άσχετο, αλλά πρέπει να σκεφτώ και ονόματα...

Raisa
Περιβόητο μέλος
Νικολέτα να σας ζήσουν τα μωράκια!!!:kiss::kiss:
Το Ραισάκι είναι μια σπουδαία μαμά!!!
Η πρώτες φωτογραφίες τέλειες! Είναι ονειρεμένα!!!
Να μου τα φιλήσεις όλα, και την υπέροχη μαμά!!!:kiss:
Ο μπαμπάς τους πώς το πήρε?![]()
Ευχαριστούμε Νικη μου. Είναι πραγματικά πολύ ζουζούνια....και θα γίνουν σίγουρα πολύ όμορφα!!!
Ο μπαμπάς ζει στον κόσμο του
....πήγε λίγο τα είδε, κι αυτό από μακρυά, και μετά την ξάπλαρε στην γατοπολυκατοικία και δεν το κουνάει ρούπι 

Θα προσπαθήσω Νικολέττα μου να ρθω για καφεδάκι κ να δω κ τα 4 λιλα αρκουδάκια σου
Νομίζω ότι μιλάς για το άτιμο κορίτσι με τα ασημένια κεικογατάκια![]()
Μακάρι βρε Ελενάκι να μας έρθεις, θα χαρώ πάααρααα πολύ, το ξέρεις!

(για αυτή μιλάω αλλά μην το πεις πουθενά)

Να σας ζήσουν τα ζουζουνοαρκουδάκια!!!
Είναι πανέμορφα.... Ειδικά η οικογενειακή φωτογραφία με τη Ράισα-μαμά είναι αφασία....![]()
Ευχαριστούμε!!!! Πράγματι, για ζουζουνοαρκουδάκια πρόκειται!

Luna
Περιβόητο μέλος
Καλέ ακόμα δεν άνοιξαν τα μάτια, είσαι σίγουρη.....μήπως είναι πολύ σκοτεινά στο δωμάτιο και δεν τα βλέπεις.....
πρέπει όπου να ναι να τα ανοίξουν πάντως!!!
Η δική μας μαμά είναι τέζα....από το μεσημέρι που τελείωσε δεν τα άφησε ούτε δευτερόλεπτο ακόμα....το βράδυ ίσως θελήσει να πάει να φάει κάτι!
Κάθομαι και τα χαζεύω από το μεσημέρι....είναι τέλεια!
Άσχετο, αλλά πρέπει να σκεφτώ και ονόματα...![]()
ειμαι σιγουρη!!ναι!!ακομα τιποτα!!μαλλον βαριουνται!!

τα ατιμα παντως,μολις τα σηκωνω και τα κραταω αγκαλια,αρχιζουν τις φωνες!!!και αρχιζει και η Luna την κουβεντα να τα καθησυχαζει και με ποιανουν τα γελια!!!

εχεις χαζεψει εε???ειμαστε 2 χαζογιαγιαδες!!!

ria23
Διάσημο μέλος

ria23
Διάσημο μέλος
Καλέ ακόμα δεν άνοιξαν τα μάτια, είσαι σίγουρη.....μήπως είναι πολύ σκοτεινά στο δωμάτιο και δεν τα βλέπεις.....
πρέπει όπου να ναι να τα ανοίξουν πάντως!!!
Η δική μας μαμά είναι τέζα....από το μεσημέρι που τελείωσε δεν τα άφησε ούτε δευτερόλεπτο ακόμα....το βράδυ ίσως θελήσει να πάει να φάει κάτι!
Κάθομαι και τα χαζεύω από το μεσημέρι....είναι τέλεια!
Άσχετο, αλλά πρέπει να σκεφτώ και ονόματα...![]()
νικολεττα εχετε και σεις μωρακια???????

εχω χασει επεισοδια

περα δωθε καθε βδομαδα..να σας ζησουν.........

ESTELLE
Πολύ δραστήριο μέλος
ΠΩ ΠΩ ΕΒΑΛΑ ΜΙΑ ΤΣΙΡΙΔΑ ΟΤΑΝ ΤΑ ΕΙΔΑ!ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΚΛΑΚΙΑ ΤΑ ΜΙΚΡΟΥΛΙΑ!!ΚΑΙ Η ΜΑΝΟΥΛΑ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!!!ΤΙ ΟΜΟΡΦΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ!!ΜΠΡΑΒΟ!ΔΕΝ ΞΕΣ ΠΟΣΟ ΧΑΡΗΚΑ!!!

elvenstar
Επιφανές μέλος
https://www.persiankittenempire.com/Cat_Names/cat-names-A.htm
https://petrix.com/catnames/a.html
Και αν αποτυχουν αυτά υπάρχει κ η Δώρα.com

moukelis
Επιφανές μέλος
Νικολετα δεν ξερω για τι μιλας...

Luna
Περιβόητο μέλος
με αυτη πεθανα στα γελια!!!ειναι σαν να υποφερει!!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool