British - maniacs

Ελενα,ντροπη σου!
Νικολετα δεν ξερω για τι μιλας...:whistle::whistle::whistle:

Θα σου πει η Ελενα....ρώτα την:P:lol::lol:

DSC00209.jpg

με αυτη πεθανα στα γελια!!!ειναι σαν να υποφερει!!!:lol::lol:

DSC03106.jpg

Αααχουυυυυ....στρουμπουλά μου φατσουλίνια!!!!!:baby::baby::baby:
Γιάννα είδες τελικά τι είναι , αγόρια κορίτσια?
Ονοματάκια τα έδωσες ή όχι ακόμα?
ΘΑ ΤΑ ΔΑΓΚΩΣΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!!!!!!!!!!:rolleyes::D:up::up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τι ομορφαααααα!
Οχι Δωρα,δεν πρεπει να παρεις,σκεψου τα ασημενια,σκεψου τα ασημενια...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αααχουυυυυ....στρουμπουλά μου φατσουλίνια!!!!!:baby::baby::baby:
Γιάννα είδες τελικά τι είναι , αγόρια κορίτσια?
Ονοματάκια τα έδωσες ή όχι ακόμα?
ΘΑ ΤΑ ΔΑΓΚΩΣΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!!!!!!!!!!:rolleyes::D:up::up:

εε,για δαγκωμα ειναι!!περιμενω να μεγαλωσουν λιγο για να τους δαγκωνω τα αυτακια οπως κανω και στην μαμα τους!!
αυτο ειναι το χοντρο!!!
τρελαινομαι με αυτο!!κλαιει πιο πολυ απ'ολα οταν το σηκωνω και υποπτευομαι οτι ειναι θεμα φαγητου!!!:lol::lol:
μαλλον 2 αγορια, 2 κοριτσια!!!αλλα αυτο το χοντρο ολο με μπερδευει!!μια μου μοιαζει για αγορι και μια για κοριτσι!!τι να πω!!ειμαι και λιγο χαζη παναθεμα με!!!
ονοματακια οχι ακομα!!!μολις τα δω να κανουν διαφορα θα μου ερθει!!:P:Pεσυ θα βγαλεις απο αυριο εε???

Τι ομορφαααααα!
Οχι Δωρα,δεν πρεπει να παρεις,σκεψου τα ασημενια,σκεψου τα ασημενια...

ΣΚΕΨΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΗΜΕΝΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΠΛΕ ΚΑΙ ΤΑ ΛΙΛΑ!!!!:blink::blink::blink::blink::blink:

DSC00210.jpg

αυτη δεν εχει καλο χρωματακι αλλα δεν ηθελα να βαλω flash!!
την ανοιξα λιγο στο photoshop!!αλλαξα παλι τα πανια και μολις συνειδητοποιησα οτι εβαλα και παλι μπλε και δεν κανει αντιθεση..:blink::blink:

Σκεφτομαι ΜΟΝΟ τα ασημενια,αλλιως θα πρεπει να αρχισω να σκεφτομαι τη μεταναστευση!:lol:

παναγια μου,γουτσου γουτσου ,τι φατσινια ειναι αυτα??ωχ επαθα ζημεια λεμε..ντουβρουτζας μου ρθε...ωχ θεε μου κατι μωρακιαααααα....
φτου φτου φτου φτου μην τα ματια σου...γουτσου γουτσου μικρουλινια ιχχχχχχχχχχχχχχχχ κατι νινακιαααααααα....φτου σας ζουζουνακια μου...
να σας ζησουν τι κουκλακια ειναι αυτα....:D:D:D

καλεεεεεεεε γεννησε και το ραισακι ??? με τη δουλεια εχω χασει τα παντα ..νικολετα μου να σου ζησουν ποσα καναμε???φανταζομαι η ραισα τωρα μεσαστη τρελη χαρα(η νικολετα ακομα περισοτερο)....

Να σου ζήσουν τα μωράκια Raisa!!:up::up:Αχ μακάρι να είναι καλότυχα σαν τα αδερφάκια τους...καλά για ομορφιά δεν σχολιάζω με τέτοια κούκλα μαμά και τέτοιο λεβέντη μπαμπά τι θα'βγαιναν;Και πολλά λιλά βλέπω,που είναι η αδυναμία μου...εύγε!Πολλά φιλάκια σε όλα:inlove::inlove::inlove:

DSC00209.jpg

DSC03106.jpg
Tι ομορφα που ειναι τα μωρακια σας!
Κουκλακια!
5 τελικα η Ραισα ε? :)
Αχ... τι καλα...να ξεκινας τη μερα σου με τετοια φατσουλινια χοντρουλικα:P:up::lol:

Καλημερα:)!

Τι πανεμορφο χοντρο γατομουτρακι ειναι αυτο:lol::lol:!!!

Τι κανουν σημερα οι μανουλες και τα μωρακια τους?

Επισης,με πολλη χαρα θελω να σας ανακοινωσω οτι τρεξαμε να προλαβουμε το μπλε μωρακι της Ραισουλας κι η Νικολετα συμφωνησε:up::up::happy::happy::happy::inlove::inlove:

Να το χαιρεστε!:up:

Επισης,με πολλη χαρα θελω να σας ανακοινωσω οτι τρεξαμε να προλαβουμε το μπλε μωρακι της Ραισουλας κι η Νικολετα συμφωνησε:up::up::happy::happy::happy::inlove::inlove:
Μπραβο!! Να το χαιρεσαι!!:up::up::up:

Ελενά μου τι κάνετε!!!! ΜΠΡΑΒΟ πάντα επίκαιρη με τις ωραίες σου κάρτες τις πανέμορφες και τις ευχές σου!!!
Φιλάκια στα μουστάκια του Μπατ, της Κάντυς και του Πικατσουλίνου.
:up:

Ελενάκι και πάλι ευχαριστώ.....σε περιμένουμε για καφέ...θα ήταν τέλειο αν μπορούσες να έρθεις μια βόλτα για καθαρά δευτέρα....ίσως έρθει και η Αναστασία;)εεεεε εεεε???? τι λες????
Ελενάκι μου ωραία ιδέα αυτο που λέει η Νικολέτα μας!!:) Αλλα επειδή θα είναι πολύ όμορφα να το συνδιάσουμε να πάμε οι δυο μας, πες μου ποτε μπορεις να δουμε πότε κι εγώ μπορώ να πάμε μαζί!!! ΕΕΕΕΕε??? τέλεια δεν θα΄ναι?:)

Θα προσπαθήσω Νικολέττα μου να ρθω για καφεδάκι κ να δω κ τα 4 λιλα αρκουδάκια σου:whistle:
Νομίζω ότι μιλάς για το άτιμο κορίτσι με τα ασημένια κεικογατάκια
Ναι γι αυτην την άτιμη μιλάει που μας ξεσηκώνει διαρκώς και δεν έχει σταματημό. (πού και να της πω ότι μου αρέσουν κι οι γάτες Αβυσσηνίας που είδα απο την έκθεση της Λισσαβώνας χθες.! Θα με ταράξει στις φωτο):P

δεν εχουν ανοιξει ακομα Γιουλακο μου!!!
οπου να ναι!!:P
οποτε θες να ερθεις!!δεν χρειαζεσαι ιδιαιτερες προσκλησεις!!!
με την Αναστασια μας!!!
και ειχε τοση μεγαλη κοιλια??βρε την ατιμη!!!!:lol:
πως ειναι τωρα?τεζα??
Ευχαριστουμε Γιάννα μου για την πρόσκληση!!! Δεν θέμε και πολύ, θα σου΄ρθομε:P:lol:
Οσο για την κοιλιά, νομίζω αν κρίνω κι από εμάς τους ανθρώπους, πως σε κάθε επόμενη εγκυμοσύνη, η κοιλιά μεγαλώνει πιο πολύ και φαίνεται γενικώς πιο μεγαλη.!:)

Ο μπαμπάς ζει στον κόσμο του:confused:....πήγε λίγο τα είδε, κι αυτό από μακρυά, και μετά την ξάπλαρε στην γατοπολυκατοικία και δεν το κουνάει ρούπι :lol::lol::lol:
Μωρέ τον κούκλο μου!! Μάλλον είναι μελαγχολικός γιατι βλέπει οτι όλοι φροντίζετε και χαζεύετε τα νέα μωράκια. Αλλα είναι και τοσο ευγενικός που αποσύρεται! Να μου τον φιλήσεις πολύ πολύ.:rolleyes::redface:

ειμαι σιγουρη!!ναι!!ακομα τιποτα!!μαλλον βαριουνται!!
τα ατιμα παντως,μολις τα σηκωνω και τα κραταω αγκαλια,αρχιζουν τις φωνες!!!και αρχιζει και η Luna την κουβεντα να τα καθησυχαζει και με ποιανουν τα γελια!!!
εχεις χαζεψει εε???ειμαστε 2 χαζογιαγιαδες!!!
Λες να βαριουνται τα ζουζουνια σου??!:P
ΚΑι τι χαζογιαγιάδες!!! ΜΕ τα όλα σας
!:P:P:lol:

Λοιπόν για τα ονόματα μπορείς να μπεις στις σελίδες:
https://www.persiankittenempire.com/Cat_Names/cat-names-A.htm
https://petrix.com/catnames/a.html
Και αν αποτυχουν αυτά υπάρχει κ η Δώρα.com
:lol::lol::lol::lol::lol:

DSC00209.jpg

DSC03106.jpg
ΑΧΟΥΥΥ!! ΤΙ ΟΜΟΡΦΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ ΓΙΑΝΝΑ ΜΟΥ!!!:up::up:
Καλε τι μπουλουκάκια μπαλάκια τροφαντά είναι αυτά!!! Τι κουκλάκια:up::up: Κι η Λουνίτσα τι πανεμορφη!!
Χάζεψα απ την τόση ομορφιά!Εχουν γίνει αγνώριστα! Ποσο μεγάλωσαν σε λίγες μέρες!!!
:up::up:

ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ!!!! :up:
ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΛΛΙΤΕΡΗ ΕΠΙΛΟΓΗ! :up:
Είναι απίστευτοι χαρακτήρες τα βρετανάκια!!!
:up:
Θα τα λατρέψετε!

καλεεεεεεεε γεννησε και το ραισακι ??? με τη δουλεια εχω χασει τα παντα ..νικολετα μου να σου ζησουν ποσα καναμε???φανταζομαι η ραισα τωρα μεσαστη τρελη χαρα(η νικολετα ακομα περισοτερο)....

Να σου ζήσουν τα μωράκια Raisa!!:up:Αχ μακάρι να είναι καλότυχα σαν τα αδερφάκια τους...καλά για ομορφιά δεν σχολιάζω με τέτοια κούκλα μαμά και τέτοιο λεβέντη μπαμπά τι θα'βγαιναν;Και πολλά λιλά βλέπω,που είναι η αδυναμία μου...εύγε!Πολλά φιλάκια σε όλα:inlove:

Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας κορίτσια!:redface::)

Επισης,με πολλη χαρα θελω να σας ανακοινωσω οτι τρεξαμε να προλαβουμε το μπλε μωρακι της Ραισουλας κι η Νικολετα συμφωνησε:up::up::happy::happy::inlove:
Γεια σου Mariel....τρέξατε και προλάβατε:lol: ....και καλά κάνατε μιας και είναι μόνο ένα και θα κλέψει καρδιές!!!!:P:D:lol::lol:

Nα σου ζησουν Νικολεττα:baby::baby: και να βρουν ολα καλα σπιτια και ανθρωπους να τα λατρεψουν οπως ολες οι τρελαμενες του σαιτ:up::up:

Nα σου ζησουν Νικολεττα:baby::baby: και να βρουν ολα καλα σπιτια και ανθρωπους να τα λατρεψουν οπως ολες οι τρελαμενες του σαιτ:up::up:

Ευχαριστώ πολύ aramis!!!:)
Κι εγώ αυτό εύχομαι.....να βρούνε καλά σπίτια!!!:happy:
λες να έχει κι άλλες πολλές τρελαμένες σαν κι εμάς:hmm::lol::lol::lol:

Νικολετακι τι κανουν τα μωρακια?
Θα ερθεις σιγουρα στην εκθεση ε? Στην οικογενεια! ;):up:

Πασκαλ εσυ θα ερθεις? :)

Yπαρχουν σιγουρα και αλλες αλλα πιστευω οτι ορισμενες το κρυβουν, μην βγει την φθμη προς τα εξω:P

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back