Raisa
Περιβόητο μέλος
Ελενα,ντροπη σου!
Νικολετα δεν ξερω για τι μιλας...![]()
Θα σου πει η Ελενα....ρώτα την

![]()
με αυτη πεθανα στα γελια!!!ειναι σαν να υποφερει!!!
![]()
Αααχουυυυυ....στρουμπουλά μου φατσουλίνια!!!!!

Γιάννα είδες τελικά τι είναι , αγόρια κορίτσια?
Ονοματάκια τα έδωσες ή όχι ακόμα?
ΘΑ ΤΑ ΔΑΓΚΩΣΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!!!!!!!!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Οχι Δωρα,δεν πρεπει να παρεις,σκεψου τα ασημενια,σκεψου τα ασημενια...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna
Περιβόητο μέλος
Αααχουυυυυ....στρουμπουλά μου φατσουλίνια!!!!!
Γιάννα είδες τελικά τι είναι , αγόρια κορίτσια?
Ονοματάκια τα έδωσες ή όχι ακόμα?
ΘΑ ΤΑ ΔΑΓΚΩΣΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!!!!!!!!!!![]()
εε,για δαγκωμα ειναι!!περιμενω να μεγαλωσουν λιγο για να τους δαγκωνω τα αυτακια οπως κανω και στην μαμα τους!!
αυτο ειναι το χοντρο!!!
τρελαινομαι με αυτο!!κλαιει πιο πολυ απ'ολα οταν το σηκωνω και υποπτευομαι οτι ειναι θεμα φαγητου!!!

μαλλον 2 αγορια, 2 κοριτσια!!!αλλα αυτο το χοντρο ολο με μπερδευει!!μια μου μοιαζει για αγορι και μια για κοριτσι!!τι να πω!!ειμαι και λιγο χαζη παναθεμα με!!!
ονοματακια οχι ακομα!!!μολις τα δω να κανουν διαφορα θα μου ερθει!!

εσυ θα βγαλεις απο αυριο εε???Τι ομορφαααααα!
Οχι Δωρα,δεν πρεπει να παρεις,σκεψου τα ασημενια,σκεψου τα ασημενια...
ΣΚΕΨΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΗΜΕΝΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΠΛΕ ΚΑΙ ΤΑ ΛΙΛΑ!!!!

Luna
Περιβόητο μέλος
αυτη δεν εχει καλο χρωματακι αλλα δεν ηθελα να βαλω flash!!
την ανοιξα λιγο στο photoshop!!αλλαξα παλι τα πανια και μολις συνειδητοποιησα οτι εβαλα και παλι μπλε και δεν κανει αντιθεση..

moukelis
Επιφανές μέλος

Giannis-Vivi
Δραστήριο μέλος
φτου φτου φτου φτου μην τα ματια σου...γουτσου γουτσου μικρουλινια ιχχχχχχχχχχχχχχχχ κατι νινακιαααααααα....φτου σας ζουζουνακια μου...
να σας ζησουν τι κουκλακια ειναι αυτα....

Giannis-Vivi
Δραστήριο μέλος
Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος

Αχ μακάρι να είναι καλότυχα σαν τα αδερφάκια τους...καλά για ομορφιά δεν σχολιάζω με τέτοια κούκλα μαμά και τέτοιο λεβέντη μπαμπά τι θα'βγαιναν;Και πολλά λιλά βλέπω,που είναι η αδυναμία μου...εύγε!Πολλά φιλάκια σε όλα

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Tι ομορφα που ειναι τα μωρακια σας!![]()
![]()
Κουκλακια!
5 τελικα η Ραισα ε?

Αχ... τι καλα...να ξεκινας τη μερα σου με τετοια φατσουλινια χοντρουλικα

Mariel
Πολύ δραστήριο μέλος
!Τι πανεμορφο χοντρο γατομουτρακι ειναι αυτο

!!!Τι κανουν σημερα οι μανουλες και τα μωρακια τους?
Επισης,με πολλη χαρα θελω να σας ανακοινωσω οτι τρεξαμε να προλαβουμε το μπλε μωρακι της Ραισουλας κι η Νικολετα συμφωνησε

moukelis
Επιφανές μέλος

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Μπραβο!! Να το χαιρεσαι!!Καλημερα!
Τι πανεμορφο χοντρο γατομουτρακι ειναι αυτο!!!
Τι κανουν σημερα οι μανουλες και τα μωρακια τους?
Επισης,με πολλη χαρα θελω να σας ανακοινωσω οτι τρεξαμε να προλαβουμε το μπλε μωρακι της Ραισουλας κι η Νικολετα συμφωνησε![]()

staman2
Περιβόητο μέλος
Ελενά μου τι κάνετε!!!! ΜΠΡΑΒΟ πάντα επίκαιρη με τις ωραίες σου κάρτες τις πανέμορφες και τις ευχές σου!!!
Φιλάκια στα μουστάκια του Μπατ, της Κάντυς και του Πικατσουλίνου.

Ελενάκι μου ωραία ιδέα αυτο που λέει η Νικολέτα μας!!Ελενάκι και πάλι ευχαριστώ.....σε περιμένουμε για καφέ...θα ήταν τέλειο αν μπορούσες να έρθεις μια βόλτα για καθαρά δευτέρα....ίσως έρθει και η Αναστασίαεεεεε εεεε???? τι λες????
Αλλα επειδή θα είναι πολύ όμορφα να το συνδιάσουμε να πάμε οι δυο μας, πες μου ποτε μπορεις να δουμε πότε κι εγώ μπορώ να πάμε μαζί!!! ΕΕΕΕΕε??? τέλεια δεν θα΄ναι?
Ναι γι αυτην την άτιμη μιλάει που μας ξεσηκώνει διαρκώς και δεν έχει σταματημό. (πού και να της πω ότι μου αρέσουν κι οι γάτες Αβυσσηνίας που είδα απο την έκθεση της Λισσαβώνας χθες.! Θα με ταράξει στις φωτο)Θα προσπαθήσω Νικολέττα μου να ρθω για καφεδάκι κ να δω κ τα 4 λιλα αρκουδάκια σου
Νομίζω ότι μιλάς για το άτιμο κορίτσι με τα ασημένια κεικογατάκια

Ευχαριστουμε Γιάννα μου για την πρόσκληση!!! Δεν θέμε και πολύ, θα σου΄ρθομεδεν εχουν ανοιξει ακομα Γιουλακο μου!!!
οπου να ναι!!
οποτε θες να ερθεις!!δεν χρειαζεσαι ιδιαιτερες προσκλησεις!!!
με την Αναστασια μας!!!
και ειχε τοση μεγαλη κοιλια??βρε την ατιμη!!!!
πως ειναι τωρα?τεζα??

Οσο για την κοιλιά, νομίζω αν κρίνω κι από εμάς τους ανθρώπους, πως σε κάθε επόμενη εγκυμοσύνη, η κοιλιά μεγαλώνει πιο πολύ και φαίνεται γενικώς πιο μεγαλη.!

Μωρέ τον κούκλο μου!! Μάλλον είναι μελαγχολικός γιατι βλέπει οτι όλοι φροντίζετε και χαζεύετε τα νέα μωράκια. Αλλα είναι και τοσο ευγενικός που αποσύρεται! Να μου τον φιλήσεις πολύ πολύ.Ο μπαμπάς ζει στον κόσμο του....πήγε λίγο τα είδε, κι αυτό από μακρυά, και μετά την ξάπλαρε στην γατοπολυκατοικία και δεν το κουνάει ρούπι
![]()

staman2
Περιβόητο μέλος
Λες να βαριουνται τα ζουζουνια σου??!ειμαι σιγουρη!!ναι!!ακομα τιποτα!!μαλλον βαριουνται!!
τα ατιμα παντως,μολις τα σηκωνω και τα κραταω αγκαλια,αρχιζουν τις φωνες!!!και αρχιζει και η Luna την κουβεντα να τα καθησυχαζει και με ποιανουν τα γελια!!!
εχεις χαζεψει εε???ειμαστε 2 χαζογιαγιαδες!!!

ΚΑι τι χαζογιαγιάδες!!! ΜΕ τα όλα σας !

Λοιπόν για τα ονόματα μπορείς να μπεις στις σελίδες:
https://www.persiankittenempire.com/Cat_Names/cat-names-A.htm
https://petrix.com/catnames/a.html
Και αν αποτυχουν αυτά υπάρχει κ η Δώρα.com

ΑΧΟΥΥΥ!! ΤΙ ΟΜΟΡΦΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ ΓΙΑΝΝΑ ΜΟΥ!!!![]()
![]()

Καλε τι μπουλουκάκια μπαλάκια τροφαντά είναι αυτά!!! Τι κουκλάκια

Κι η Λουνίτσα τι πανεμορφη!!Χάζεψα απ την τόση ομορφιά!Εχουν γίνει αγνώριστα! Ποσο μεγάλωσαν σε λίγες μέρες!!!

staman2
Περιβόητο μέλος
Καλημερα!
Επισης,με πολλη χαρα θελω να σας ανακοινωσω οτι τρεξαμε να προλαβουμε το μπλε μωρακι της Ραισουλας κι η Νικολετα συμφωνησε![]()
ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ!!!!

ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΛΛΙΤΕΡΗ ΕΠΙΛΟΓΗ!

Είναι απίστευτοι χαρακτήρες τα βρετανάκια!!!

Θα τα λατρέψετε!
Raisa
Περιβόητο μέλος
καλεεεεεεεε γεννησε και το ραισακι ??? με τη δουλεια εχω χασει τα παντα ..νικολετα μου να σου ζησουν ποσα καναμε???φανταζομαι η ραισα τωρα μεσαστη τρελη χαρα(η νικολετα ακομα περισοτερο)....
Να σου ζήσουν τα μωράκια Raisa!!Αχ μακάρι να είναι καλότυχα σαν τα αδερφάκια τους...καλά για ομορφιά δεν σχολιάζω με τέτοια κούκλα μαμά και τέτοιο λεβέντη μπαμπά τι θα'βγαιναν;Και πολλά λιλά βλέπω,που είναι η αδυναμία μου...εύγε!Πολλά φιλάκια σε όλα
![]()
Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας κορίτσια!

Γεια σου Mariel....τρέξατε και προλάβατεΚαλημερα!
Τι πανεμορφο χοντρο γατομουτρακι ειναι αυτο!!!
Τι κανουν σημερα οι μανουλες και τα μωρακια τους?
....και καλά κάνατε μιας και είναι μόνο ένα και θα κλέψει καρδιές!!!!

aramis
Εκκολαπτόμενο μέλος

και να βρουν ολα καλα σπιτια και ανθρωπους να τα λατρεψουν οπως ολες οι τρελαμενες του σαιτ

Raisa
Περιβόητο μέλος
Nα σου ζησουν Νικολεττακαι να βρουν ολα καλα σπιτια και ανθρωπους να τα λατρεψουν οπως ολες οι τρελαμενες του σαιτ
![]()
Ευχαριστώ πολύ aramis!!!

Κι εγώ αυτό εύχομαι.....να βρούνε καλά σπίτια!!!

λες να έχει κι άλλες πολλές τρελαμένες σαν κι εμάς

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Θα ερθεις σιγουρα στην εκθεση ε? Στην οικογενεια!

Πασκαλ εσυ θα ερθεις?

aramis
Εκκολαπτόμενο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool

....πήγε λίγο τα είδε, κι αυτό από μακρυά, και μετά την ξάπλαρε στην γατοπολυκατοικία και δεν το κουνάει ρούπι