Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2009 στις 23:57 Η Raisa έγραψε: #4.641 10-02-09 23:57 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ελενα,ντροπη σου! Νικολετα δεν ξερω για τι μιλας... Click για ανάπτυξη... Θα σου πει η Ελενα....ρώτα την Αρχική Δημοσίευση από Luna: με αυτη πεθανα στα γελια!!!ειναι σαν να υποφερει!!! Click για ανάπτυξη... Αααχουυυυυ....στρουμπουλά μου φατσουλίνια!!!!! Γιάννα είδες τελικά τι είναι , αγόρια κορίτσια? Ονοματάκια τα έδωσες ή όχι ακόμα? ΘΑ ΤΑ ΔΑΓΚΩΣΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 00:05 Η moukelis έγραψε: #4.642 11-02-09 00:05 Τι ομορφαααααα! Οχι Δωρα,δεν πρεπει να παρεις,σκεψου τα ασημενια,σκεψου τα ασημενια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 00:11 Η Luna έγραψε: #4.643 11-02-09 00:11 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Αααχουυυυυ....στρουμπουλά μου φατσουλίνια!!!!! Γιάννα είδες τελικά τι είναι , αγόρια κορίτσια? Ονοματάκια τα έδωσες ή όχι ακόμα? ΘΑ ΤΑ ΔΑΓΚΩΣΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... εε,για δαγκωμα ειναι!!περιμενω να μεγαλωσουν λιγο για να τους δαγκωνω τα αυτακια οπως κανω και στην μαμα τους!! αυτο ειναι το χοντρο!!! τρελαινομαι με αυτο!!κλαιει πιο πολυ απ'ολα οταν το σηκωνω και υποπτευομαι οτι ειναι θεμα φαγητου!!! μαλλον 2 αγορια, 2 κοριτσια!!!αλλα αυτο το χοντρο ολο με μπερδευει!!μια μου μοιαζει για αγορι και μια για κοριτσι!!τι να πω!!ειμαι και λιγο χαζη παναθεμα με!!! ονοματακια οχι ακομα!!!μολις τα δω να κανουν διαφορα θα μου ερθει!!εσυ θα βγαλεις απο αυριο εε??? Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τι ομορφαααααα! Οχι Δωρα,δεν πρεπει να παρεις,σκεψου τα ασημενια,σκεψου τα ασημενια... Click για ανάπτυξη... ΣΚΕΨΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΗΜΕΝΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΠΛΕ ΚΑΙ ΤΑ ΛΙΛΑ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 00:13 Η Luna έγραψε: #4.644 11-02-09 00:13 αυτη δεν εχει καλο χρωματακι αλλα δεν ηθελα να βαλω flash!! την ανοιξα λιγο στο photoshop!!αλλαξα παλι τα πανια και μολις συνειδητοποιησα οτι εβαλα και παλι μπλε και δεν κανει αντιθεση.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 00:26 Η moukelis έγραψε: #4.645 11-02-09 00:26 Σκεφτομαι ΜΟΝΟ τα ασημενια,αλλιως θα πρεπει να αρχισω να σκεφτομαι τη μεταναστευση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 00:29 Η Giannis-Vivi: #4.646 11-02-09 00:29 παναγια μου,γουτσου γουτσου ,τι φατσινια ειναι αυτα??ωχ επαθα ζημεια λεμε..ντουβρουτζας μου ρθε...ωχ θεε μου κατι μωρακιαααααα.... φτου φτου φτου φτου μην τα ματια σου...γουτσου γουτσου μικρουλινια ιχχχχχχχχχχχχχχχχ κατι νινακιαααααααα....φτου σας ζουζουνακια μου... να σας ζησουν τι κουκλακια ειναι αυτα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 00:32 Η Giannis-Vivi: #4.647 11-02-09 00:32 καλεεεεεεεε γεννησε και το ραισακι ??? με τη δουλεια εχω χασει τα παντα ..νικολετα μου να σου ζησουν ποσα καναμε???φανταζομαι η ραισα τωρα μεσαστη τρελη χαρα(η νικολετα ακομα περισοτερο).... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 02:10 Η Μαρία Γάτσιου: #4.648 11-02-09 02:10 Να σου ζήσουν τα μωράκια Raisa!!Αχ μακάρι να είναι καλότυχα σαν τα αδερφάκια τους...καλά για ομορφιά δεν σχολιάζω με τέτοια κούκλα μαμά και τέτοιο λεβέντη μπαμπά τι θα'βγαιναν;Και πολλά λιλά βλέπω,που είναι η αδυναμία μου...εύγε!Πολλά φιλάκια σε όλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 08:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.649 11-02-09 08:40 Αρχική Δημοσίευση από Luna: με αυτη πεθανα στα γελια!!!ειναι σαν να υποφερει!!! Click για ανάπτυξη... Tι ομορφα που ειναι τα μωρακια σας! Κουκλακια! 5 τελικα η Ραισα ε? Αχ... τι καλα...να ξεκινας τη μερα σου με τετοια φατσουλινια χοντρουλικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariel Πολύ δραστήριο μέλος Η Mariel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.871 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 08:51 Η Mariel έγραψε: #4.650 11-02-09 08:51 Καλημερα! Τι πανεμορφο χοντρο γατομουτρακι ειναι αυτο!!! Τι κανουν σημερα οι μανουλες και τα μωρακια τους? Επισης,με πολλη χαρα θελω να σας ανακοινωσω οτι τρεξαμε να προλαβουμε το μπλε μωρακι της Ραισουλας κι η Νικολετα συμφωνησε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 09:01 Η moukelis έγραψε: #4.651 11-02-09 09:01 Να το χαιρεστε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 09:10 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.652 11-02-09 09:10 Αρχική Δημοσίευση από Mariel: Καλημερα! Τι πανεμορφο χοντρο γατομουτρακι ειναι αυτο!!! Τι κανουν σημερα οι μανουλες και τα μωρακια τους? Επισης,με πολλη χαρα θελω να σας ανακοινωσω οτι τρεξαμε να προλαβουμε το μπλε μωρακι της Ραισουλας κι η Νικολετα συμφωνησε Click για ανάπτυξη... Μπραβο!! Να το χαιρεσαι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 09:30 Η staman2 έγραψε: #4.653 11-02-09 09:30 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Click για ανάπτυξη... Ελενά μου τι κάνετε!!!! ΜΠΡΑΒΟ πάντα επίκαιρη με τις ωραίες σου κάρτες τις πανέμορφες και τις ευχές σου!!! Φιλάκια στα μουστάκια του Μπατ, της Κάντυς και του Πικατσουλίνου. Ελενάκι και πάλι ευχαριστώ.....σε περιμένουμε για καφέ...θα ήταν τέλειο αν μπορούσες να έρθεις μια βόλτα για καθαρά δευτέρα....ίσως έρθει και η Αναστασίαεεεεε εεεε???? τι λες???? Click για ανάπτυξη... Ελενάκι μου ωραία ιδέα αυτο που λέει η Νικολέτα μας!! Αλλα επειδή θα είναι πολύ όμορφα να το συνδιάσουμε να πάμε οι δυο μας, πες μου ποτε μπορεις να δουμε πότε κι εγώ μπορώ να πάμε μαζί!!! ΕΕΕΕΕε??? τέλεια δεν θα΄ναι? Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Θα προσπαθήσω Νικολέττα μου να ρθω για καφεδάκι κ να δω κ τα 4 λιλα αρκουδάκια σου Νομίζω ότι μιλάς για το άτιμο κορίτσι με τα ασημένια κεικογατάκια Click για ανάπτυξη... Ναι γι αυτην την άτιμη μιλάει που μας ξεσηκώνει διαρκώς και δεν έχει σταματημό. (πού και να της πω ότι μου αρέσουν κι οι γάτες Αβυσσηνίας που είδα απο την έκθεση της Λισσαβώνας χθες.! Θα με ταράξει στις φωτο) Αρχική Δημοσίευση από Luna: δεν εχουν ανοιξει ακομα Γιουλακο μου!!! οπου να ναι!! οποτε θες να ερθεις!!δεν χρειαζεσαι ιδιαιτερες προσκλησεις!!! με την Αναστασια μας!!! και ειχε τοση μεγαλη κοιλια??βρε την ατιμη!!!! πως ειναι τωρα?τεζα?? Click για ανάπτυξη... Ευχαριστουμε Γιάννα μου για την πρόσκληση!!! Δεν θέμε και πολύ, θα σου΄ρθομε Οσο για την κοιλιά, νομίζω αν κρίνω κι από εμάς τους ανθρώπους, πως σε κάθε επόμενη εγκυμοσύνη, η κοιλιά μεγαλώνει πιο πολύ και φαίνεται γενικώς πιο μεγαλη.! Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ο μπαμπάς ζει στον κόσμο του....πήγε λίγο τα είδε, κι αυτό από μακρυά, και μετά την ξάπλαρε στην γατοπολυκατοικία και δεν το κουνάει ρούπι Click για ανάπτυξη... Μωρέ τον κούκλο μου!! Μάλλον είναι μελαγχολικός γιατι βλέπει οτι όλοι φροντίζετε και χαζεύετε τα νέα μωράκια. Αλλα είναι και τοσο ευγενικός που αποσύρεται! Να μου τον φιλήσεις πολύ πολύ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 09:38 Η staman2 έγραψε: #4.654 11-02-09 09:38 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ειμαι σιγουρη!!ναι!!ακομα τιποτα!!μαλλον βαριουνται!! τα ατιμα παντως,μολις τα σηκωνω και τα κραταω αγκαλια,αρχιζουν τις φωνες!!!και αρχιζει και η Luna την κουβεντα να τα καθησυχαζει και με ποιανουν τα γελια!!! εχεις χαζεψει εε???ειμαστε 2 χαζογιαγιαδες!!! Click για ανάπτυξη... Λες να βαριουνται τα ζουζουνια σου??! ΚΑι τι χαζογιαγιάδες!!! ΜΕ τα όλα σας ! Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Λοιπόν για τα ονόματα μπορείς να μπεις στις σελίδες: https://www.persiankittenempire.com/Cat_Names/cat-names-A.htm https://petrix.com/catnames/a.html Και αν αποτυχουν αυτά υπάρχει κ η Δώρα.com Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Luna: με αυτη πεθανα στα γελια!!!ειναι σαν να υποφερει!!! Click για ανάπτυξη... ΑΧΟΥΥΥ!! ΤΙ ΟΜΟΡΦΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ ΓΙΑΝΝΑ ΜΟΥ!!! Καλε τι μπουλουκάκια μπαλάκια τροφαντά είναι αυτά!!! Τι κουκλάκια Κι η Λουνίτσα τι πανεμορφη!! Χάζεψα απ την τόση ομορφιά!Εχουν γίνει αγνώριστα! Ποσο μεγάλωσαν σε λίγες μέρες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 09:40 Η staman2 έγραψε: #4.655 11-02-09 09:40 Αρχική Δημοσίευση από Mariel: Καλημερα! Επισης,με πολλη χαρα θελω να σας ανακοινωσω οτι τρεξαμε να προλαβουμε το μπλε μωρακι της Ραισουλας κι η Νικολετα συμφωνησε Click για ανάπτυξη... ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ!!!! ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΛΛΙΤΕΡΗ ΕΠΙΛΟΓΗ! Είναι απίστευτοι χαρακτήρες τα βρετανάκια!!! Θα τα λατρέψετε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:45 Η Raisa έγραψε: #4.656 11-02-09 13:45 Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: καλεεεεεεεε γεννησε και το ραισακι ??? με τη δουλεια εχω χασει τα παντα ..νικολετα μου να σου ζησουν ποσα καναμε???φανταζομαι η ραισα τωρα μεσαστη τρελη χαρα(η νικολετα ακομα περισοτερο).... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Να σου ζήσουν τα μωράκια Raisa!!Αχ μακάρι να είναι καλότυχα σαν τα αδερφάκια τους...καλά για ομορφιά δεν σχολιάζω με τέτοια κούκλα μαμά και τέτοιο λεβέντη μπαμπά τι θα'βγαιναν;Και πολλά λιλά βλέπω,που είναι η αδυναμία μου...εύγε!Πολλά φιλάκια σε όλα Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας κορίτσια! Αρχική Δημοσίευση από Mariel: Καλημερα! Τι πανεμορφο χοντρο γατομουτρακι ειναι αυτο!!! Τι κανουν σημερα οι μανουλες και τα μωρακια τους? Επισης,με πολλη χαρα θελω να σας ανακοινωσω οτι τρεξαμε να προλαβουμε το μπλε μωρακι της Ραισουλας κι η Νικολετα συμφωνησε Click για ανάπτυξη... Γεια σου Mariel....τρέξατε και προλάβατε ....και καλά κάνατε μιας και είναι μόνο ένα και θα κλέψει καρδιές!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aramis Εκκολαπτόμενο μέλος Η pascale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ανάβυσσος (Αττική). Έχει γράψει 250 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:04 Η aramis έγραψε: #4.657 11-02-09 14:04 Nα σου ζησουν Νικολεττα και να βρουν ολα καλα σπιτια και ανθρωπους να τα λατρεψουν οπως ολες οι τρελαμενες του σαιτ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:17 Η Raisa έγραψε: #4.658 11-02-09 14:17 Αρχική Δημοσίευση από aramis: Nα σου ζησουν Νικολεττα και να βρουν ολα καλα σπιτια και ανθρωπους να τα λατρεψουν οπως ολες οι τρελαμενες του σαιτ Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ aramis!!! Κι εγώ αυτό εύχομαι.....να βρούνε καλά σπίτια!!! λες να έχει κι άλλες πολλές τρελαμένες σαν κι εμάς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.659 11-02-09 14:17 Νικολετακι τι κανουν τα μωρακια? Θα ερθεις σιγουρα στην εκθεση ε? Στην οικογενεια! Πασκαλ εσυ θα ερθεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aramis Εκκολαπτόμενο μέλος Η pascale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ανάβυσσος (Αττική). Έχει γράψει 250 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:25 Η aramis έγραψε: #4.660 11-02-09 14:25 Yπαρχουν σιγουρα και αλλες αλλα πιστευω οτι ορισμενες το κρυβουν, μην βγει την φθμη προς τα εξω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 231 232 233 234 235 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 233 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 233 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ελενα,ντροπη σου! Νικολετα δεν ξερω για τι μιλας... Click για ανάπτυξη... Θα σου πει η Ελενα....ρώτα την Αρχική Δημοσίευση από Luna: με αυτη πεθανα στα γελια!!!ειναι σαν να υποφερει!!! Click για ανάπτυξη... Αααχουυυυυ....στρουμπουλά μου φατσουλίνια!!!!! Γιάννα είδες τελικά τι είναι , αγόρια κορίτσια? Ονοματάκια τα έδωσες ή όχι ακόμα? ΘΑ ΤΑ ΔΑΓΚΩΣΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 00:05 Η moukelis έγραψε: #4.642 11-02-09 00:05 Τι ομορφαααααα! Οχι Δωρα,δεν πρεπει να παρεις,σκεψου τα ασημενια,σκεψου τα ασημενια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 00:11 Η Luna έγραψε: #4.643 11-02-09 00:11 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Αααχουυυυυ....στρουμπουλά μου φατσουλίνια!!!!! Γιάννα είδες τελικά τι είναι , αγόρια κορίτσια? Ονοματάκια τα έδωσες ή όχι ακόμα? ΘΑ ΤΑ ΔΑΓΚΩΣΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... εε,για δαγκωμα ειναι!!περιμενω να μεγαλωσουν λιγο για να τους δαγκωνω τα αυτακια οπως κανω και στην μαμα τους!! αυτο ειναι το χοντρο!!! τρελαινομαι με αυτο!!κλαιει πιο πολυ απ'ολα οταν το σηκωνω και υποπτευομαι οτι ειναι θεμα φαγητου!!! μαλλον 2 αγορια, 2 κοριτσια!!!αλλα αυτο το χοντρο ολο με μπερδευει!!μια μου μοιαζει για αγορι και μια για κοριτσι!!τι να πω!!ειμαι και λιγο χαζη παναθεμα με!!! ονοματακια οχι ακομα!!!μολις τα δω να κανουν διαφορα θα μου ερθει!!εσυ θα βγαλεις απο αυριο εε??? Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τι ομορφαααααα! Οχι Δωρα,δεν πρεπει να παρεις,σκεψου τα ασημενια,σκεψου τα ασημενια... Click για ανάπτυξη... ΣΚΕΨΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΗΜΕΝΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΠΛΕ ΚΑΙ ΤΑ ΛΙΛΑ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 00:13 Η Luna έγραψε: #4.644 11-02-09 00:13 αυτη δεν εχει καλο χρωματακι αλλα δεν ηθελα να βαλω flash!! την ανοιξα λιγο στο photoshop!!αλλαξα παλι τα πανια και μολις συνειδητοποιησα οτι εβαλα και παλι μπλε και δεν κανει αντιθεση.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 00:26 Η moukelis έγραψε: #4.645 11-02-09 00:26 Σκεφτομαι ΜΟΝΟ τα ασημενια,αλλιως θα πρεπει να αρχισω να σκεφτομαι τη μεταναστευση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 00:29 Η Giannis-Vivi: #4.646 11-02-09 00:29 παναγια μου,γουτσου γουτσου ,τι φατσινια ειναι αυτα??ωχ επαθα ζημεια λεμε..ντουβρουτζας μου ρθε...ωχ θεε μου κατι μωρακιαααααα.... φτου φτου φτου φτου μην τα ματια σου...γουτσου γουτσου μικρουλινια ιχχχχχχχχχχχχχχχχ κατι νινακιαααααααα....φτου σας ζουζουνακια μου... να σας ζησουν τι κουκλακια ειναι αυτα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 00:32 Η Giannis-Vivi: #4.647 11-02-09 00:32 καλεεεεεεεε γεννησε και το ραισακι ??? με τη δουλεια εχω χασει τα παντα ..νικολετα μου να σου ζησουν ποσα καναμε???φανταζομαι η ραισα τωρα μεσαστη τρελη χαρα(η νικολετα ακομα περισοτερο).... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 02:10 Η Μαρία Γάτσιου: #4.648 11-02-09 02:10 Να σου ζήσουν τα μωράκια Raisa!!Αχ μακάρι να είναι καλότυχα σαν τα αδερφάκια τους...καλά για ομορφιά δεν σχολιάζω με τέτοια κούκλα μαμά και τέτοιο λεβέντη μπαμπά τι θα'βγαιναν;Και πολλά λιλά βλέπω,που είναι η αδυναμία μου...εύγε!Πολλά φιλάκια σε όλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 08:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.649 11-02-09 08:40 Αρχική Δημοσίευση από Luna: με αυτη πεθανα στα γελια!!!ειναι σαν να υποφερει!!! Click για ανάπτυξη... Tι ομορφα που ειναι τα μωρακια σας! Κουκλακια! 5 τελικα η Ραισα ε? Αχ... τι καλα...να ξεκινας τη μερα σου με τετοια φατσουλινια χοντρουλικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariel Πολύ δραστήριο μέλος Η Mariel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.871 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 08:51 Η Mariel έγραψε: #4.650 11-02-09 08:51 Καλημερα! Τι πανεμορφο χοντρο γατομουτρακι ειναι αυτο!!! Τι κανουν σημερα οι μανουλες και τα μωρακια τους? Επισης,με πολλη χαρα θελω να σας ανακοινωσω οτι τρεξαμε να προλαβουμε το μπλε μωρακι της Ραισουλας κι η Νικολετα συμφωνησε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 09:01 Η moukelis έγραψε: #4.651 11-02-09 09:01 Να το χαιρεστε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 09:10 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.652 11-02-09 09:10 Αρχική Δημοσίευση από Mariel: Καλημερα! Τι πανεμορφο χοντρο γατομουτρακι ειναι αυτο!!! Τι κανουν σημερα οι μανουλες και τα μωρακια τους? Επισης,με πολλη χαρα θελω να σας ανακοινωσω οτι τρεξαμε να προλαβουμε το μπλε μωρακι της Ραισουλας κι η Νικολετα συμφωνησε Click για ανάπτυξη... Μπραβο!! Να το χαιρεσαι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 09:30 Η staman2 έγραψε: #4.653 11-02-09 09:30 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Click για ανάπτυξη... Ελενά μου τι κάνετε!!!! ΜΠΡΑΒΟ πάντα επίκαιρη με τις ωραίες σου κάρτες τις πανέμορφες και τις ευχές σου!!! Φιλάκια στα μουστάκια του Μπατ, της Κάντυς και του Πικατσουλίνου. Ελενάκι και πάλι ευχαριστώ.....σε περιμένουμε για καφέ...θα ήταν τέλειο αν μπορούσες να έρθεις μια βόλτα για καθαρά δευτέρα....ίσως έρθει και η Αναστασίαεεεεε εεεε???? τι λες???? Click για ανάπτυξη... Ελενάκι μου ωραία ιδέα αυτο που λέει η Νικολέτα μας!! Αλλα επειδή θα είναι πολύ όμορφα να το συνδιάσουμε να πάμε οι δυο μας, πες μου ποτε μπορεις να δουμε πότε κι εγώ μπορώ να πάμε μαζί!!! ΕΕΕΕΕε??? τέλεια δεν θα΄ναι? Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Θα προσπαθήσω Νικολέττα μου να ρθω για καφεδάκι κ να δω κ τα 4 λιλα αρκουδάκια σου Νομίζω ότι μιλάς για το άτιμο κορίτσι με τα ασημένια κεικογατάκια Click για ανάπτυξη... Ναι γι αυτην την άτιμη μιλάει που μας ξεσηκώνει διαρκώς και δεν έχει σταματημό. (πού και να της πω ότι μου αρέσουν κι οι γάτες Αβυσσηνίας που είδα απο την έκθεση της Λισσαβώνας χθες.! Θα με ταράξει στις φωτο) Αρχική Δημοσίευση από Luna: δεν εχουν ανοιξει ακομα Γιουλακο μου!!! οπου να ναι!! οποτε θες να ερθεις!!δεν χρειαζεσαι ιδιαιτερες προσκλησεις!!! με την Αναστασια μας!!! και ειχε τοση μεγαλη κοιλια??βρε την ατιμη!!!! πως ειναι τωρα?τεζα?? Click για ανάπτυξη... Ευχαριστουμε Γιάννα μου για την πρόσκληση!!! Δεν θέμε και πολύ, θα σου΄ρθομε Οσο για την κοιλιά, νομίζω αν κρίνω κι από εμάς τους ανθρώπους, πως σε κάθε επόμενη εγκυμοσύνη, η κοιλιά μεγαλώνει πιο πολύ και φαίνεται γενικώς πιο μεγαλη.! Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ο μπαμπάς ζει στον κόσμο του....πήγε λίγο τα είδε, κι αυτό από μακρυά, και μετά την ξάπλαρε στην γατοπολυκατοικία και δεν το κουνάει ρούπι Click για ανάπτυξη... Μωρέ τον κούκλο μου!! Μάλλον είναι μελαγχολικός γιατι βλέπει οτι όλοι φροντίζετε και χαζεύετε τα νέα μωράκια. Αλλα είναι και τοσο ευγενικός που αποσύρεται! Να μου τον φιλήσεις πολύ πολύ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 09:38 Η staman2 έγραψε: #4.654 11-02-09 09:38 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ειμαι σιγουρη!!ναι!!ακομα τιποτα!!μαλλον βαριουνται!! τα ατιμα παντως,μολις τα σηκωνω και τα κραταω αγκαλια,αρχιζουν τις φωνες!!!και αρχιζει και η Luna την κουβεντα να τα καθησυχαζει και με ποιανουν τα γελια!!! εχεις χαζεψει εε???ειμαστε 2 χαζογιαγιαδες!!! Click για ανάπτυξη... Λες να βαριουνται τα ζουζουνια σου??! ΚΑι τι χαζογιαγιάδες!!! ΜΕ τα όλα σας ! Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Λοιπόν για τα ονόματα μπορείς να μπεις στις σελίδες: https://www.persiankittenempire.com/Cat_Names/cat-names-A.htm https://petrix.com/catnames/a.html Και αν αποτυχουν αυτά υπάρχει κ η Δώρα.com Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Luna: με αυτη πεθανα στα γελια!!!ειναι σαν να υποφερει!!! Click για ανάπτυξη... ΑΧΟΥΥΥ!! ΤΙ ΟΜΟΡΦΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ ΓΙΑΝΝΑ ΜΟΥ!!! Καλε τι μπουλουκάκια μπαλάκια τροφαντά είναι αυτά!!! Τι κουκλάκια Κι η Λουνίτσα τι πανεμορφη!! Χάζεψα απ την τόση ομορφιά!Εχουν γίνει αγνώριστα! Ποσο μεγάλωσαν σε λίγες μέρες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 09:40 Η staman2 έγραψε: #4.655 11-02-09 09:40 Αρχική Δημοσίευση από Mariel: Καλημερα! Επισης,με πολλη χαρα θελω να σας ανακοινωσω οτι τρεξαμε να προλαβουμε το μπλε μωρακι της Ραισουλας κι η Νικολετα συμφωνησε Click για ανάπτυξη... ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ!!!! ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΛΛΙΤΕΡΗ ΕΠΙΛΟΓΗ! Είναι απίστευτοι χαρακτήρες τα βρετανάκια!!! Θα τα λατρέψετε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:45 Η Raisa έγραψε: #4.656 11-02-09 13:45 Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: καλεεεεεεεε γεννησε και το ραισακι ??? με τη δουλεια εχω χασει τα παντα ..νικολετα μου να σου ζησουν ποσα καναμε???φανταζομαι η ραισα τωρα μεσαστη τρελη χαρα(η νικολετα ακομα περισοτερο).... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Να σου ζήσουν τα μωράκια Raisa!!Αχ μακάρι να είναι καλότυχα σαν τα αδερφάκια τους...καλά για ομορφιά δεν σχολιάζω με τέτοια κούκλα μαμά και τέτοιο λεβέντη μπαμπά τι θα'βγαιναν;Και πολλά λιλά βλέπω,που είναι η αδυναμία μου...εύγε!Πολλά φιλάκια σε όλα Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας κορίτσια! Αρχική Δημοσίευση από Mariel: Καλημερα! Τι πανεμορφο χοντρο γατομουτρακι ειναι αυτο!!! Τι κανουν σημερα οι μανουλες και τα μωρακια τους? Επισης,με πολλη χαρα θελω να σας ανακοινωσω οτι τρεξαμε να προλαβουμε το μπλε μωρακι της Ραισουλας κι η Νικολετα συμφωνησε Click για ανάπτυξη... Γεια σου Mariel....τρέξατε και προλάβατε ....και καλά κάνατε μιας και είναι μόνο ένα και θα κλέψει καρδιές!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aramis Εκκολαπτόμενο μέλος Η pascale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ανάβυσσος (Αττική). Έχει γράψει 250 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:04 Η aramis έγραψε: #4.657 11-02-09 14:04 Nα σου ζησουν Νικολεττα και να βρουν ολα καλα σπιτια και ανθρωπους να τα λατρεψουν οπως ολες οι τρελαμενες του σαιτ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:17 Η Raisa έγραψε: #4.658 11-02-09 14:17 Αρχική Δημοσίευση από aramis: Nα σου ζησουν Νικολεττα και να βρουν ολα καλα σπιτια και ανθρωπους να τα λατρεψουν οπως ολες οι τρελαμενες του σαιτ Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ aramis!!! Κι εγώ αυτό εύχομαι.....να βρούνε καλά σπίτια!!! λες να έχει κι άλλες πολλές τρελαμένες σαν κι εμάς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.659 11-02-09 14:17 Νικολετακι τι κανουν τα μωρακια? Θα ερθεις σιγουρα στην εκθεση ε? Στην οικογενεια! Πασκαλ εσυ θα ερθεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aramis Εκκολαπτόμενο μέλος Η pascale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ανάβυσσος (Αττική). Έχει γράψει 250 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:25 Η aramis έγραψε: #4.660 11-02-09 14:25 Yπαρχουν σιγουρα και αλλες αλλα πιστευω οτι ορισμενες το κρυβουν, μην βγει την φθμη προς τα εξω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 231 232 233 234 235 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 233 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 233 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Τι ομορφαααααα! Οχι Δωρα,δεν πρεπει να παρεις,σκεψου τα ασημενια,σκεψου τα ασημενια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 00:11 Η Luna έγραψε: #4.643 11-02-09 00:11 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Αααχουυυυυ....στρουμπουλά μου φατσουλίνια!!!!! Γιάννα είδες τελικά τι είναι , αγόρια κορίτσια? Ονοματάκια τα έδωσες ή όχι ακόμα? ΘΑ ΤΑ ΔΑΓΚΩΣΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... εε,για δαγκωμα ειναι!!περιμενω να μεγαλωσουν λιγο για να τους δαγκωνω τα αυτακια οπως κανω και στην μαμα τους!! αυτο ειναι το χοντρο!!! τρελαινομαι με αυτο!!κλαιει πιο πολυ απ'ολα οταν το σηκωνω και υποπτευομαι οτι ειναι θεμα φαγητου!!! μαλλον 2 αγορια, 2 κοριτσια!!!αλλα αυτο το χοντρο ολο με μπερδευει!!μια μου μοιαζει για αγορι και μια για κοριτσι!!τι να πω!!ειμαι και λιγο χαζη παναθεμα με!!! ονοματακια οχι ακομα!!!μολις τα δω να κανουν διαφορα θα μου ερθει!!εσυ θα βγαλεις απο αυριο εε??? Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τι ομορφαααααα! Οχι Δωρα,δεν πρεπει να παρεις,σκεψου τα ασημενια,σκεψου τα ασημενια... Click για ανάπτυξη... ΣΚΕΨΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΗΜΕΝΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΠΛΕ ΚΑΙ ΤΑ ΛΙΛΑ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 00:13 Η Luna έγραψε: #4.644 11-02-09 00:13 αυτη δεν εχει καλο χρωματακι αλλα δεν ηθελα να βαλω flash!! την ανοιξα λιγο στο photoshop!!αλλαξα παλι τα πανια και μολις συνειδητοποιησα οτι εβαλα και παλι μπλε και δεν κανει αντιθεση.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 00:26 Η moukelis έγραψε: #4.645 11-02-09 00:26 Σκεφτομαι ΜΟΝΟ τα ασημενια,αλλιως θα πρεπει να αρχισω να σκεφτομαι τη μεταναστευση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 00:29 Η Giannis-Vivi: #4.646 11-02-09 00:29 παναγια μου,γουτσου γουτσου ,τι φατσινια ειναι αυτα??ωχ επαθα ζημεια λεμε..ντουβρουτζας μου ρθε...ωχ θεε μου κατι μωρακιαααααα.... φτου φτου φτου φτου μην τα ματια σου...γουτσου γουτσου μικρουλινια ιχχχχχχχχχχχχχχχχ κατι νινακιαααααααα....φτου σας ζουζουνακια μου... να σας ζησουν τι κουκλακια ειναι αυτα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 00:32 Η Giannis-Vivi: #4.647 11-02-09 00:32 καλεεεεεεεε γεννησε και το ραισακι ??? με τη δουλεια εχω χασει τα παντα ..νικολετα μου να σου ζησουν ποσα καναμε???φανταζομαι η ραισα τωρα μεσαστη τρελη χαρα(η νικολετα ακομα περισοτερο).... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 02:10 Η Μαρία Γάτσιου: #4.648 11-02-09 02:10 Να σου ζήσουν τα μωράκια Raisa!!Αχ μακάρι να είναι καλότυχα σαν τα αδερφάκια τους...καλά για ομορφιά δεν σχολιάζω με τέτοια κούκλα μαμά και τέτοιο λεβέντη μπαμπά τι θα'βγαιναν;Και πολλά λιλά βλέπω,που είναι η αδυναμία μου...εύγε!Πολλά φιλάκια σε όλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 08:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.649 11-02-09 08:40 Αρχική Δημοσίευση από Luna: με αυτη πεθανα στα γελια!!!ειναι σαν να υποφερει!!! Click για ανάπτυξη... Tι ομορφα που ειναι τα μωρακια σας! Κουκλακια! 5 τελικα η Ραισα ε? Αχ... τι καλα...να ξεκινας τη μερα σου με τετοια φατσουλινια χοντρουλικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariel Πολύ δραστήριο μέλος Η Mariel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.871 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 08:51 Η Mariel έγραψε: #4.650 11-02-09 08:51 Καλημερα! Τι πανεμορφο χοντρο γατομουτρακι ειναι αυτο!!! Τι κανουν σημερα οι μανουλες και τα μωρακια τους? Επισης,με πολλη χαρα θελω να σας ανακοινωσω οτι τρεξαμε να προλαβουμε το μπλε μωρακι της Ραισουλας κι η Νικολετα συμφωνησε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 09:01 Η moukelis έγραψε: #4.651 11-02-09 09:01 Να το χαιρεστε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 09:10 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.652 11-02-09 09:10 Αρχική Δημοσίευση από Mariel: Καλημερα! Τι πανεμορφο χοντρο γατομουτρακι ειναι αυτο!!! Τι κανουν σημερα οι μανουλες και τα μωρακια τους? Επισης,με πολλη χαρα θελω να σας ανακοινωσω οτι τρεξαμε να προλαβουμε το μπλε μωρακι της Ραισουλας κι η Νικολετα συμφωνησε Click για ανάπτυξη... Μπραβο!! Να το χαιρεσαι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 09:30 Η staman2 έγραψε: #4.653 11-02-09 09:30 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Click για ανάπτυξη... Ελενά μου τι κάνετε!!!! ΜΠΡΑΒΟ πάντα επίκαιρη με τις ωραίες σου κάρτες τις πανέμορφες και τις ευχές σου!!! Φιλάκια στα μουστάκια του Μπατ, της Κάντυς και του Πικατσουλίνου. Ελενάκι και πάλι ευχαριστώ.....σε περιμένουμε για καφέ...θα ήταν τέλειο αν μπορούσες να έρθεις μια βόλτα για καθαρά δευτέρα....ίσως έρθει και η Αναστασίαεεεεε εεεε???? τι λες???? Click για ανάπτυξη... Ελενάκι μου ωραία ιδέα αυτο που λέει η Νικολέτα μας!! Αλλα επειδή θα είναι πολύ όμορφα να το συνδιάσουμε να πάμε οι δυο μας, πες μου ποτε μπορεις να δουμε πότε κι εγώ μπορώ να πάμε μαζί!!! ΕΕΕΕΕε??? τέλεια δεν θα΄ναι? Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Θα προσπαθήσω Νικολέττα μου να ρθω για καφεδάκι κ να δω κ τα 4 λιλα αρκουδάκια σου Νομίζω ότι μιλάς για το άτιμο κορίτσι με τα ασημένια κεικογατάκια Click για ανάπτυξη... Ναι γι αυτην την άτιμη μιλάει που μας ξεσηκώνει διαρκώς και δεν έχει σταματημό. (πού και να της πω ότι μου αρέσουν κι οι γάτες Αβυσσηνίας που είδα απο την έκθεση της Λισσαβώνας χθες.! Θα με ταράξει στις φωτο) Αρχική Δημοσίευση από Luna: δεν εχουν ανοιξει ακομα Γιουλακο μου!!! οπου να ναι!! οποτε θες να ερθεις!!δεν χρειαζεσαι ιδιαιτερες προσκλησεις!!! με την Αναστασια μας!!! και ειχε τοση μεγαλη κοιλια??βρε την ατιμη!!!! πως ειναι τωρα?τεζα?? Click για ανάπτυξη... Ευχαριστουμε Γιάννα μου για την πρόσκληση!!! Δεν θέμε και πολύ, θα σου΄ρθομε Οσο για την κοιλιά, νομίζω αν κρίνω κι από εμάς τους ανθρώπους, πως σε κάθε επόμενη εγκυμοσύνη, η κοιλιά μεγαλώνει πιο πολύ και φαίνεται γενικώς πιο μεγαλη.! Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ο μπαμπάς ζει στον κόσμο του....πήγε λίγο τα είδε, κι αυτό από μακρυά, και μετά την ξάπλαρε στην γατοπολυκατοικία και δεν το κουνάει ρούπι Click για ανάπτυξη... Μωρέ τον κούκλο μου!! Μάλλον είναι μελαγχολικός γιατι βλέπει οτι όλοι φροντίζετε και χαζεύετε τα νέα μωράκια. Αλλα είναι και τοσο ευγενικός που αποσύρεται! Να μου τον φιλήσεις πολύ πολύ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 09:38 Η staman2 έγραψε: #4.654 11-02-09 09:38 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ειμαι σιγουρη!!ναι!!ακομα τιποτα!!μαλλον βαριουνται!! τα ατιμα παντως,μολις τα σηκωνω και τα κραταω αγκαλια,αρχιζουν τις φωνες!!!και αρχιζει και η Luna την κουβεντα να τα καθησυχαζει και με ποιανουν τα γελια!!! εχεις χαζεψει εε???ειμαστε 2 χαζογιαγιαδες!!! Click για ανάπτυξη... Λες να βαριουνται τα ζουζουνια σου??! ΚΑι τι χαζογιαγιάδες!!! ΜΕ τα όλα σας ! Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Λοιπόν για τα ονόματα μπορείς να μπεις στις σελίδες: https://www.persiankittenempire.com/Cat_Names/cat-names-A.htm https://petrix.com/catnames/a.html Και αν αποτυχουν αυτά υπάρχει κ η Δώρα.com Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Luna: με αυτη πεθανα στα γελια!!!ειναι σαν να υποφερει!!! Click για ανάπτυξη... ΑΧΟΥΥΥ!! ΤΙ ΟΜΟΡΦΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ ΓΙΑΝΝΑ ΜΟΥ!!! Καλε τι μπουλουκάκια μπαλάκια τροφαντά είναι αυτά!!! Τι κουκλάκια Κι η Λουνίτσα τι πανεμορφη!! Χάζεψα απ την τόση ομορφιά!Εχουν γίνει αγνώριστα! Ποσο μεγάλωσαν σε λίγες μέρες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 09:40 Η staman2 έγραψε: #4.655 11-02-09 09:40 Αρχική Δημοσίευση από Mariel: Καλημερα! Επισης,με πολλη χαρα θελω να σας ανακοινωσω οτι τρεξαμε να προλαβουμε το μπλε μωρακι της Ραισουλας κι η Νικολετα συμφωνησε Click για ανάπτυξη... ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ!!!! ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΛΛΙΤΕΡΗ ΕΠΙΛΟΓΗ! Είναι απίστευτοι χαρακτήρες τα βρετανάκια!!! Θα τα λατρέψετε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:45 Η Raisa έγραψε: #4.656 11-02-09 13:45 Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: καλεεεεεεεε γεννησε και το ραισακι ??? με τη δουλεια εχω χασει τα παντα ..νικολετα μου να σου ζησουν ποσα καναμε???φανταζομαι η ραισα τωρα μεσαστη τρελη χαρα(η νικολετα ακομα περισοτερο).... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Να σου ζήσουν τα μωράκια Raisa!!Αχ μακάρι να είναι καλότυχα σαν τα αδερφάκια τους...καλά για ομορφιά δεν σχολιάζω με τέτοια κούκλα μαμά και τέτοιο λεβέντη μπαμπά τι θα'βγαιναν;Και πολλά λιλά βλέπω,που είναι η αδυναμία μου...εύγε!Πολλά φιλάκια σε όλα Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας κορίτσια! Αρχική Δημοσίευση από Mariel: Καλημερα! Τι πανεμορφο χοντρο γατομουτρακι ειναι αυτο!!! Τι κανουν σημερα οι μανουλες και τα μωρακια τους? Επισης,με πολλη χαρα θελω να σας ανακοινωσω οτι τρεξαμε να προλαβουμε το μπλε μωρακι της Ραισουλας κι η Νικολετα συμφωνησε Click για ανάπτυξη... Γεια σου Mariel....τρέξατε και προλάβατε ....και καλά κάνατε μιας και είναι μόνο ένα και θα κλέψει καρδιές!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aramis Εκκολαπτόμενο μέλος Η pascale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ανάβυσσος (Αττική). Έχει γράψει 250 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:04 Η aramis έγραψε: #4.657 11-02-09 14:04 Nα σου ζησουν Νικολεττα και να βρουν ολα καλα σπιτια και ανθρωπους να τα λατρεψουν οπως ολες οι τρελαμενες του σαιτ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:17 Η Raisa έγραψε: #4.658 11-02-09 14:17 Αρχική Δημοσίευση από aramis: Nα σου ζησουν Νικολεττα και να βρουν ολα καλα σπιτια και ανθρωπους να τα λατρεψουν οπως ολες οι τρελαμενες του σαιτ Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ aramis!!! Κι εγώ αυτό εύχομαι.....να βρούνε καλά σπίτια!!! λες να έχει κι άλλες πολλές τρελαμένες σαν κι εμάς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.659 11-02-09 14:17 Νικολετακι τι κανουν τα μωρακια? Θα ερθεις σιγουρα στην εκθεση ε? Στην οικογενεια! Πασκαλ εσυ θα ερθεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aramis Εκκολαπτόμενο μέλος Η pascale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ανάβυσσος (Αττική). Έχει γράψει 250 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:25 Η aramis έγραψε: #4.660 11-02-09 14:25 Yπαρχουν σιγουρα και αλλες αλλα πιστευω οτι ορισμενες το κρυβουν, μην βγει την φθμη προς τα εξω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 231 232 233 234 235 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 233 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 233 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Αααχουυυυυ....στρουμπουλά μου φατσουλίνια!!!!! Γιάννα είδες τελικά τι είναι , αγόρια κορίτσια? Ονοματάκια τα έδωσες ή όχι ακόμα? ΘΑ ΤΑ ΔΑΓΚΩΣΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... εε,για δαγκωμα ειναι!!περιμενω να μεγαλωσουν λιγο για να τους δαγκωνω τα αυτακια οπως κανω και στην μαμα τους!! αυτο ειναι το χοντρο!!! τρελαινομαι με αυτο!!κλαιει πιο πολυ απ'ολα οταν το σηκωνω και υποπτευομαι οτι ειναι θεμα φαγητου!!! μαλλον 2 αγορια, 2 κοριτσια!!!αλλα αυτο το χοντρο ολο με μπερδευει!!μια μου μοιαζει για αγορι και μια για κοριτσι!!τι να πω!!ειμαι και λιγο χαζη παναθεμα με!!! ονοματακια οχι ακομα!!!μολις τα δω να κανουν διαφορα θα μου ερθει!!εσυ θα βγαλεις απο αυριο εε??? Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τι ομορφαααααα! Οχι Δωρα,δεν πρεπει να παρεις,σκεψου τα ασημενια,σκεψου τα ασημενια... Click για ανάπτυξη... ΣΚΕΨΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΗΜΕΝΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΠΛΕ ΚΑΙ ΤΑ ΛΙΛΑ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 00:13 Η Luna έγραψε: #4.644 11-02-09 00:13 αυτη δεν εχει καλο χρωματακι αλλα δεν ηθελα να βαλω flash!! την ανοιξα λιγο στο photoshop!!αλλαξα παλι τα πανια και μολις συνειδητοποιησα οτι εβαλα και παλι μπλε και δεν κανει αντιθεση.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 00:26 Η moukelis έγραψε: #4.645 11-02-09 00:26 Σκεφτομαι ΜΟΝΟ τα ασημενια,αλλιως θα πρεπει να αρχισω να σκεφτομαι τη μεταναστευση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 00:29 Η Giannis-Vivi: #4.646 11-02-09 00:29 παναγια μου,γουτσου γουτσου ,τι φατσινια ειναι αυτα??ωχ επαθα ζημεια λεμε..ντουβρουτζας μου ρθε...ωχ θεε μου κατι μωρακιαααααα.... φτου φτου φτου φτου μην τα ματια σου...γουτσου γουτσου μικρουλινια ιχχχχχχχχχχχχχχχχ κατι νινακιαααααααα....φτου σας ζουζουνακια μου... να σας ζησουν τι κουκλακια ειναι αυτα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 00:32 Η Giannis-Vivi: #4.647 11-02-09 00:32 καλεεεεεεεε γεννησε και το ραισακι ??? με τη δουλεια εχω χασει τα παντα ..νικολετα μου να σου ζησουν ποσα καναμε???φανταζομαι η ραισα τωρα μεσαστη τρελη χαρα(η νικολετα ακομα περισοτερο).... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 02:10 Η Μαρία Γάτσιου: #4.648 11-02-09 02:10 Να σου ζήσουν τα μωράκια Raisa!!Αχ μακάρι να είναι καλότυχα σαν τα αδερφάκια τους...καλά για ομορφιά δεν σχολιάζω με τέτοια κούκλα μαμά και τέτοιο λεβέντη μπαμπά τι θα'βγαιναν;Και πολλά λιλά βλέπω,που είναι η αδυναμία μου...εύγε!Πολλά φιλάκια σε όλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 08:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.649 11-02-09 08:40 Αρχική Δημοσίευση από Luna: με αυτη πεθανα στα γελια!!!ειναι σαν να υποφερει!!! Click για ανάπτυξη... Tι ομορφα που ειναι τα μωρακια σας! Κουκλακια! 5 τελικα η Ραισα ε? Αχ... τι καλα...να ξεκινας τη μερα σου με τετοια φατσουλινια χοντρουλικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariel Πολύ δραστήριο μέλος Η Mariel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.871 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 08:51 Η Mariel έγραψε: #4.650 11-02-09 08:51 Καλημερα! Τι πανεμορφο χοντρο γατομουτρακι ειναι αυτο!!! Τι κανουν σημερα οι μανουλες και τα μωρακια τους? Επισης,με πολλη χαρα θελω να σας ανακοινωσω οτι τρεξαμε να προλαβουμε το μπλε μωρακι της Ραισουλας κι η Νικολετα συμφωνησε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 09:01 Η moukelis έγραψε: #4.651 11-02-09 09:01 Να το χαιρεστε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 09:10 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.652 11-02-09 09:10 Αρχική Δημοσίευση από Mariel: Καλημερα! Τι πανεμορφο χοντρο γατομουτρακι ειναι αυτο!!! Τι κανουν σημερα οι μανουλες και τα μωρακια τους? Επισης,με πολλη χαρα θελω να σας ανακοινωσω οτι τρεξαμε να προλαβουμε το μπλε μωρακι της Ραισουλας κι η Νικολετα συμφωνησε Click για ανάπτυξη... Μπραβο!! Να το χαιρεσαι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 09:30 Η staman2 έγραψε: #4.653 11-02-09 09:30 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Click για ανάπτυξη... Ελενά μου τι κάνετε!!!! ΜΠΡΑΒΟ πάντα επίκαιρη με τις ωραίες σου κάρτες τις πανέμορφες και τις ευχές σου!!! Φιλάκια στα μουστάκια του Μπατ, της Κάντυς και του Πικατσουλίνου. Ελενάκι και πάλι ευχαριστώ.....σε περιμένουμε για καφέ...θα ήταν τέλειο αν μπορούσες να έρθεις μια βόλτα για καθαρά δευτέρα....ίσως έρθει και η Αναστασίαεεεεε εεεε???? τι λες???? Click για ανάπτυξη... Ελενάκι μου ωραία ιδέα αυτο που λέει η Νικολέτα μας!! Αλλα επειδή θα είναι πολύ όμορφα να το συνδιάσουμε να πάμε οι δυο μας, πες μου ποτε μπορεις να δουμε πότε κι εγώ μπορώ να πάμε μαζί!!! ΕΕΕΕΕε??? τέλεια δεν θα΄ναι? Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Θα προσπαθήσω Νικολέττα μου να ρθω για καφεδάκι κ να δω κ τα 4 λιλα αρκουδάκια σου Νομίζω ότι μιλάς για το άτιμο κορίτσι με τα ασημένια κεικογατάκια Click για ανάπτυξη... Ναι γι αυτην την άτιμη μιλάει που μας ξεσηκώνει διαρκώς και δεν έχει σταματημό. (πού και να της πω ότι μου αρέσουν κι οι γάτες Αβυσσηνίας που είδα απο την έκθεση της Λισσαβώνας χθες.! Θα με ταράξει στις φωτο) Αρχική Δημοσίευση από Luna: δεν εχουν ανοιξει ακομα Γιουλακο μου!!! οπου να ναι!! οποτε θες να ερθεις!!δεν χρειαζεσαι ιδιαιτερες προσκλησεις!!! με την Αναστασια μας!!! και ειχε τοση μεγαλη κοιλια??βρε την ατιμη!!!! πως ειναι τωρα?τεζα?? Click για ανάπτυξη... Ευχαριστουμε Γιάννα μου για την πρόσκληση!!! Δεν θέμε και πολύ, θα σου΄ρθομε Οσο για την κοιλιά, νομίζω αν κρίνω κι από εμάς τους ανθρώπους, πως σε κάθε επόμενη εγκυμοσύνη, η κοιλιά μεγαλώνει πιο πολύ και φαίνεται γενικώς πιο μεγαλη.! Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ο μπαμπάς ζει στον κόσμο του....πήγε λίγο τα είδε, κι αυτό από μακρυά, και μετά την ξάπλαρε στην γατοπολυκατοικία και δεν το κουνάει ρούπι Click για ανάπτυξη... Μωρέ τον κούκλο μου!! Μάλλον είναι μελαγχολικός γιατι βλέπει οτι όλοι φροντίζετε και χαζεύετε τα νέα μωράκια. Αλλα είναι και τοσο ευγενικός που αποσύρεται! Να μου τον φιλήσεις πολύ πολύ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 09:38 Η staman2 έγραψε: #4.654 11-02-09 09:38 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ειμαι σιγουρη!!ναι!!ακομα τιποτα!!μαλλον βαριουνται!! τα ατιμα παντως,μολις τα σηκωνω και τα κραταω αγκαλια,αρχιζουν τις φωνες!!!και αρχιζει και η Luna την κουβεντα να τα καθησυχαζει και με ποιανουν τα γελια!!! εχεις χαζεψει εε???ειμαστε 2 χαζογιαγιαδες!!! Click για ανάπτυξη... Λες να βαριουνται τα ζουζουνια σου??! ΚΑι τι χαζογιαγιάδες!!! ΜΕ τα όλα σας ! Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Λοιπόν για τα ονόματα μπορείς να μπεις στις σελίδες: https://www.persiankittenempire.com/Cat_Names/cat-names-A.htm https://petrix.com/catnames/a.html Και αν αποτυχουν αυτά υπάρχει κ η Δώρα.com Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Luna: με αυτη πεθανα στα γελια!!!ειναι σαν να υποφερει!!! Click για ανάπτυξη... ΑΧΟΥΥΥ!! ΤΙ ΟΜΟΡΦΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ ΓΙΑΝΝΑ ΜΟΥ!!! Καλε τι μπουλουκάκια μπαλάκια τροφαντά είναι αυτά!!! Τι κουκλάκια Κι η Λουνίτσα τι πανεμορφη!! Χάζεψα απ την τόση ομορφιά!Εχουν γίνει αγνώριστα! Ποσο μεγάλωσαν σε λίγες μέρες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 09:40 Η staman2 έγραψε: #4.655 11-02-09 09:40 Αρχική Δημοσίευση από Mariel: Καλημερα! Επισης,με πολλη χαρα θελω να σας ανακοινωσω οτι τρεξαμε να προλαβουμε το μπλε μωρακι της Ραισουλας κι η Νικολετα συμφωνησε Click για ανάπτυξη... ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ!!!! ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΛΛΙΤΕΡΗ ΕΠΙΛΟΓΗ! Είναι απίστευτοι χαρακτήρες τα βρετανάκια!!! Θα τα λατρέψετε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:45 Η Raisa έγραψε: #4.656 11-02-09 13:45 Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: καλεεεεεεεε γεννησε και το ραισακι ??? με τη δουλεια εχω χασει τα παντα ..νικολετα μου να σου ζησουν ποσα καναμε???φανταζομαι η ραισα τωρα μεσαστη τρελη χαρα(η νικολετα ακομα περισοτερο).... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Να σου ζήσουν τα μωράκια Raisa!!Αχ μακάρι να είναι καλότυχα σαν τα αδερφάκια τους...καλά για ομορφιά δεν σχολιάζω με τέτοια κούκλα μαμά και τέτοιο λεβέντη μπαμπά τι θα'βγαιναν;Και πολλά λιλά βλέπω,που είναι η αδυναμία μου...εύγε!Πολλά φιλάκια σε όλα Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας κορίτσια! Αρχική Δημοσίευση από Mariel: Καλημερα! Τι πανεμορφο χοντρο γατομουτρακι ειναι αυτο!!! Τι κανουν σημερα οι μανουλες και τα μωρακια τους? Επισης,με πολλη χαρα θελω να σας ανακοινωσω οτι τρεξαμε να προλαβουμε το μπλε μωρακι της Ραισουλας κι η Νικολετα συμφωνησε Click για ανάπτυξη... Γεια σου Mariel....τρέξατε και προλάβατε ....και καλά κάνατε μιας και είναι μόνο ένα και θα κλέψει καρδιές!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aramis Εκκολαπτόμενο μέλος Η pascale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ανάβυσσος (Αττική). Έχει γράψει 250 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:04 Η aramis έγραψε: #4.657 11-02-09 14:04 Nα σου ζησουν Νικολεττα και να βρουν ολα καλα σπιτια και ανθρωπους να τα λατρεψουν οπως ολες οι τρελαμενες του σαιτ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:17 Η Raisa έγραψε: #4.658 11-02-09 14:17 Αρχική Δημοσίευση από aramis: Nα σου ζησουν Νικολεττα και να βρουν ολα καλα σπιτια και ανθρωπους να τα λατρεψουν οπως ολες οι τρελαμενες του σαιτ Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ aramis!!! Κι εγώ αυτό εύχομαι.....να βρούνε καλά σπίτια!!! λες να έχει κι άλλες πολλές τρελαμένες σαν κι εμάς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.659 11-02-09 14:17 Νικολετακι τι κανουν τα μωρακια? Θα ερθεις σιγουρα στην εκθεση ε? Στην οικογενεια! Πασκαλ εσυ θα ερθεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aramis Εκκολαπτόμενο μέλος Η pascale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ανάβυσσος (Αττική). Έχει γράψει 250 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:25 Η aramis έγραψε: #4.660 11-02-09 14:25 Yπαρχουν σιγουρα και αλλες αλλα πιστευω οτι ορισμενες το κρυβουν, μην βγει την φθμη προς τα εξω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 231 232 233 234 235 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 233 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 233 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
αυτη δεν εχει καλο χρωματακι αλλα δεν ηθελα να βαλω flash!! την ανοιξα λιγο στο photoshop!!αλλαξα παλι τα πανια και μολις συνειδητοποιησα οτι εβαλα και παλι μπλε και δεν κανει αντιθεση.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 00:26 Η moukelis έγραψε: #4.645 11-02-09 00:26 Σκεφτομαι ΜΟΝΟ τα ασημενια,αλλιως θα πρεπει να αρχισω να σκεφτομαι τη μεταναστευση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 00:29 Η Giannis-Vivi: #4.646 11-02-09 00:29 παναγια μου,γουτσου γουτσου ,τι φατσινια ειναι αυτα??ωχ επαθα ζημεια λεμε..ντουβρουτζας μου ρθε...ωχ θεε μου κατι μωρακιαααααα.... φτου φτου φτου φτου μην τα ματια σου...γουτσου γουτσου μικρουλινια ιχχχχχχχχχχχχχχχχ κατι νινακιαααααααα....φτου σας ζουζουνακια μου... να σας ζησουν τι κουκλακια ειναι αυτα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 00:32 Η Giannis-Vivi: #4.647 11-02-09 00:32 καλεεεεεεεε γεννησε και το ραισακι ??? με τη δουλεια εχω χασει τα παντα ..νικολετα μου να σου ζησουν ποσα καναμε???φανταζομαι η ραισα τωρα μεσαστη τρελη χαρα(η νικολετα ακομα περισοτερο).... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 02:10 Η Μαρία Γάτσιου: #4.648 11-02-09 02:10 Να σου ζήσουν τα μωράκια Raisa!!Αχ μακάρι να είναι καλότυχα σαν τα αδερφάκια τους...καλά για ομορφιά δεν σχολιάζω με τέτοια κούκλα μαμά και τέτοιο λεβέντη μπαμπά τι θα'βγαιναν;Και πολλά λιλά βλέπω,που είναι η αδυναμία μου...εύγε!Πολλά φιλάκια σε όλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 08:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.649 11-02-09 08:40 Αρχική Δημοσίευση από Luna: με αυτη πεθανα στα γελια!!!ειναι σαν να υποφερει!!! Click για ανάπτυξη... Tι ομορφα που ειναι τα μωρακια σας! Κουκλακια! 5 τελικα η Ραισα ε? Αχ... τι καλα...να ξεκινας τη μερα σου με τετοια φατσουλινια χοντρουλικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariel Πολύ δραστήριο μέλος Η Mariel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.871 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 08:51 Η Mariel έγραψε: #4.650 11-02-09 08:51 Καλημερα! Τι πανεμορφο χοντρο γατομουτρακι ειναι αυτο!!! Τι κανουν σημερα οι μανουλες και τα μωρακια τους? Επισης,με πολλη χαρα θελω να σας ανακοινωσω οτι τρεξαμε να προλαβουμε το μπλε μωρακι της Ραισουλας κι η Νικολετα συμφωνησε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 09:01 Η moukelis έγραψε: #4.651 11-02-09 09:01 Να το χαιρεστε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 09:10 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.652 11-02-09 09:10 Αρχική Δημοσίευση από Mariel: Καλημερα! Τι πανεμορφο χοντρο γατομουτρακι ειναι αυτο!!! Τι κανουν σημερα οι μανουλες και τα μωρακια τους? Επισης,με πολλη χαρα θελω να σας ανακοινωσω οτι τρεξαμε να προλαβουμε το μπλε μωρακι της Ραισουλας κι η Νικολετα συμφωνησε Click για ανάπτυξη... Μπραβο!! Να το χαιρεσαι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 09:30 Η staman2 έγραψε: #4.653 11-02-09 09:30 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Click για ανάπτυξη... Ελενά μου τι κάνετε!!!! ΜΠΡΑΒΟ πάντα επίκαιρη με τις ωραίες σου κάρτες τις πανέμορφες και τις ευχές σου!!! Φιλάκια στα μουστάκια του Μπατ, της Κάντυς και του Πικατσουλίνου. Ελενάκι και πάλι ευχαριστώ.....σε περιμένουμε για καφέ...θα ήταν τέλειο αν μπορούσες να έρθεις μια βόλτα για καθαρά δευτέρα....ίσως έρθει και η Αναστασίαεεεεε εεεε???? τι λες???? Click για ανάπτυξη... Ελενάκι μου ωραία ιδέα αυτο που λέει η Νικολέτα μας!! Αλλα επειδή θα είναι πολύ όμορφα να το συνδιάσουμε να πάμε οι δυο μας, πες μου ποτε μπορεις να δουμε πότε κι εγώ μπορώ να πάμε μαζί!!! ΕΕΕΕΕε??? τέλεια δεν θα΄ναι? Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Θα προσπαθήσω Νικολέττα μου να ρθω για καφεδάκι κ να δω κ τα 4 λιλα αρκουδάκια σου Νομίζω ότι μιλάς για το άτιμο κορίτσι με τα ασημένια κεικογατάκια Click για ανάπτυξη... Ναι γι αυτην την άτιμη μιλάει που μας ξεσηκώνει διαρκώς και δεν έχει σταματημό. (πού και να της πω ότι μου αρέσουν κι οι γάτες Αβυσσηνίας που είδα απο την έκθεση της Λισσαβώνας χθες.! Θα με ταράξει στις φωτο) Αρχική Δημοσίευση από Luna: δεν εχουν ανοιξει ακομα Γιουλακο μου!!! οπου να ναι!! οποτε θες να ερθεις!!δεν χρειαζεσαι ιδιαιτερες προσκλησεις!!! με την Αναστασια μας!!! και ειχε τοση μεγαλη κοιλια??βρε την ατιμη!!!! πως ειναι τωρα?τεζα?? Click για ανάπτυξη... Ευχαριστουμε Γιάννα μου για την πρόσκληση!!! Δεν θέμε και πολύ, θα σου΄ρθομε Οσο για την κοιλιά, νομίζω αν κρίνω κι από εμάς τους ανθρώπους, πως σε κάθε επόμενη εγκυμοσύνη, η κοιλιά μεγαλώνει πιο πολύ και φαίνεται γενικώς πιο μεγαλη.! Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ο μπαμπάς ζει στον κόσμο του....πήγε λίγο τα είδε, κι αυτό από μακρυά, και μετά την ξάπλαρε στην γατοπολυκατοικία και δεν το κουνάει ρούπι Click για ανάπτυξη... Μωρέ τον κούκλο μου!! Μάλλον είναι μελαγχολικός γιατι βλέπει οτι όλοι φροντίζετε και χαζεύετε τα νέα μωράκια. Αλλα είναι και τοσο ευγενικός που αποσύρεται! Να μου τον φιλήσεις πολύ πολύ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 09:38 Η staman2 έγραψε: #4.654 11-02-09 09:38 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ειμαι σιγουρη!!ναι!!ακομα τιποτα!!μαλλον βαριουνται!! τα ατιμα παντως,μολις τα σηκωνω και τα κραταω αγκαλια,αρχιζουν τις φωνες!!!και αρχιζει και η Luna την κουβεντα να τα καθησυχαζει και με ποιανουν τα γελια!!! εχεις χαζεψει εε???ειμαστε 2 χαζογιαγιαδες!!! Click για ανάπτυξη... Λες να βαριουνται τα ζουζουνια σου??! ΚΑι τι χαζογιαγιάδες!!! ΜΕ τα όλα σας ! Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Λοιπόν για τα ονόματα μπορείς να μπεις στις σελίδες: https://www.persiankittenempire.com/Cat_Names/cat-names-A.htm https://petrix.com/catnames/a.html Και αν αποτυχουν αυτά υπάρχει κ η Δώρα.com Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Luna: με αυτη πεθανα στα γελια!!!ειναι σαν να υποφερει!!! Click για ανάπτυξη... ΑΧΟΥΥΥ!! ΤΙ ΟΜΟΡΦΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ ΓΙΑΝΝΑ ΜΟΥ!!! Καλε τι μπουλουκάκια μπαλάκια τροφαντά είναι αυτά!!! Τι κουκλάκια Κι η Λουνίτσα τι πανεμορφη!! Χάζεψα απ την τόση ομορφιά!Εχουν γίνει αγνώριστα! Ποσο μεγάλωσαν σε λίγες μέρες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 09:40 Η staman2 έγραψε: #4.655 11-02-09 09:40 Αρχική Δημοσίευση από Mariel: Καλημερα! Επισης,με πολλη χαρα θελω να σας ανακοινωσω οτι τρεξαμε να προλαβουμε το μπλε μωρακι της Ραισουλας κι η Νικολετα συμφωνησε Click για ανάπτυξη... ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ!!!! ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΛΛΙΤΕΡΗ ΕΠΙΛΟΓΗ! Είναι απίστευτοι χαρακτήρες τα βρετανάκια!!! Θα τα λατρέψετε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:45 Η Raisa έγραψε: #4.656 11-02-09 13:45 Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: καλεεεεεεεε γεννησε και το ραισακι ??? με τη δουλεια εχω χασει τα παντα ..νικολετα μου να σου ζησουν ποσα καναμε???φανταζομαι η ραισα τωρα μεσαστη τρελη χαρα(η νικολετα ακομα περισοτερο).... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Να σου ζήσουν τα μωράκια Raisa!!Αχ μακάρι να είναι καλότυχα σαν τα αδερφάκια τους...καλά για ομορφιά δεν σχολιάζω με τέτοια κούκλα μαμά και τέτοιο λεβέντη μπαμπά τι θα'βγαιναν;Και πολλά λιλά βλέπω,που είναι η αδυναμία μου...εύγε!Πολλά φιλάκια σε όλα Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας κορίτσια! Αρχική Δημοσίευση από Mariel: Καλημερα! Τι πανεμορφο χοντρο γατομουτρακι ειναι αυτο!!! Τι κανουν σημερα οι μανουλες και τα μωρακια τους? Επισης,με πολλη χαρα θελω να σας ανακοινωσω οτι τρεξαμε να προλαβουμε το μπλε μωρακι της Ραισουλας κι η Νικολετα συμφωνησε Click για ανάπτυξη... Γεια σου Mariel....τρέξατε και προλάβατε ....και καλά κάνατε μιας και είναι μόνο ένα και θα κλέψει καρδιές!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aramis Εκκολαπτόμενο μέλος Η pascale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ανάβυσσος (Αττική). Έχει γράψει 250 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:04 Η aramis έγραψε: #4.657 11-02-09 14:04 Nα σου ζησουν Νικολεττα και να βρουν ολα καλα σπιτια και ανθρωπους να τα λατρεψουν οπως ολες οι τρελαμενες του σαιτ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:17 Η Raisa έγραψε: #4.658 11-02-09 14:17 Αρχική Δημοσίευση από aramis: Nα σου ζησουν Νικολεττα και να βρουν ολα καλα σπιτια και ανθρωπους να τα λατρεψουν οπως ολες οι τρελαμενες του σαιτ Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ aramis!!! Κι εγώ αυτό εύχομαι.....να βρούνε καλά σπίτια!!! λες να έχει κι άλλες πολλές τρελαμένες σαν κι εμάς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.659 11-02-09 14:17 Νικολετακι τι κανουν τα μωρακια? Θα ερθεις σιγουρα στην εκθεση ε? Στην οικογενεια! Πασκαλ εσυ θα ερθεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aramis Εκκολαπτόμενο μέλος Η pascale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ανάβυσσος (Αττική). Έχει γράψει 250 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:25 Η aramis έγραψε: #4.660 11-02-09 14:25 Yπαρχουν σιγουρα και αλλες αλλα πιστευω οτι ορισμενες το κρυβουν, μην βγει την φθμη προς τα εξω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 231 232 233 234 235 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 233 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 233 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Σκεφτομαι ΜΟΝΟ τα ασημενια,αλλιως θα πρεπει να αρχισω να σκεφτομαι τη μεταναστευση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 00:29 Η Giannis-Vivi: #4.646 11-02-09 00:29 παναγια μου,γουτσου γουτσου ,τι φατσινια ειναι αυτα??ωχ επαθα ζημεια λεμε..ντουβρουτζας μου ρθε...ωχ θεε μου κατι μωρακιαααααα.... φτου φτου φτου φτου μην τα ματια σου...γουτσου γουτσου μικρουλινια ιχχχχχχχχχχχχχχχχ κατι νινακιαααααααα....φτου σας ζουζουνακια μου... να σας ζησουν τι κουκλακια ειναι αυτα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 00:32 Η Giannis-Vivi: #4.647 11-02-09 00:32 καλεεεεεεεε γεννησε και το ραισακι ??? με τη δουλεια εχω χασει τα παντα ..νικολετα μου να σου ζησουν ποσα καναμε???φανταζομαι η ραισα τωρα μεσαστη τρελη χαρα(η νικολετα ακομα περισοτερο).... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 02:10 Η Μαρία Γάτσιου: #4.648 11-02-09 02:10 Να σου ζήσουν τα μωράκια Raisa!!Αχ μακάρι να είναι καλότυχα σαν τα αδερφάκια τους...καλά για ομορφιά δεν σχολιάζω με τέτοια κούκλα μαμά και τέτοιο λεβέντη μπαμπά τι θα'βγαιναν;Και πολλά λιλά βλέπω,που είναι η αδυναμία μου...εύγε!Πολλά φιλάκια σε όλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 08:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.649 11-02-09 08:40 Αρχική Δημοσίευση από Luna: με αυτη πεθανα στα γελια!!!ειναι σαν να υποφερει!!! Click για ανάπτυξη... Tι ομορφα που ειναι τα μωρακια σας! Κουκλακια! 5 τελικα η Ραισα ε? Αχ... τι καλα...να ξεκινας τη μερα σου με τετοια φατσουλινια χοντρουλικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariel Πολύ δραστήριο μέλος Η Mariel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.871 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 08:51 Η Mariel έγραψε: #4.650 11-02-09 08:51 Καλημερα! Τι πανεμορφο χοντρο γατομουτρακι ειναι αυτο!!! Τι κανουν σημερα οι μανουλες και τα μωρακια τους? Επισης,με πολλη χαρα θελω να σας ανακοινωσω οτι τρεξαμε να προλαβουμε το μπλε μωρακι της Ραισουλας κι η Νικολετα συμφωνησε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 09:01 Η moukelis έγραψε: #4.651 11-02-09 09:01 Να το χαιρεστε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 09:10 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.652 11-02-09 09:10 Αρχική Δημοσίευση από Mariel: Καλημερα! Τι πανεμορφο χοντρο γατομουτρακι ειναι αυτο!!! Τι κανουν σημερα οι μανουλες και τα μωρακια τους? Επισης,με πολλη χαρα θελω να σας ανακοινωσω οτι τρεξαμε να προλαβουμε το μπλε μωρακι της Ραισουλας κι η Νικολετα συμφωνησε Click για ανάπτυξη... Μπραβο!! Να το χαιρεσαι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 09:30 Η staman2 έγραψε: #4.653 11-02-09 09:30 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Click για ανάπτυξη... Ελενά μου τι κάνετε!!!! ΜΠΡΑΒΟ πάντα επίκαιρη με τις ωραίες σου κάρτες τις πανέμορφες και τις ευχές σου!!! Φιλάκια στα μουστάκια του Μπατ, της Κάντυς και του Πικατσουλίνου. Ελενάκι και πάλι ευχαριστώ.....σε περιμένουμε για καφέ...θα ήταν τέλειο αν μπορούσες να έρθεις μια βόλτα για καθαρά δευτέρα....ίσως έρθει και η Αναστασίαεεεεε εεεε???? τι λες???? Click για ανάπτυξη... Ελενάκι μου ωραία ιδέα αυτο που λέει η Νικολέτα μας!! Αλλα επειδή θα είναι πολύ όμορφα να το συνδιάσουμε να πάμε οι δυο μας, πες μου ποτε μπορεις να δουμε πότε κι εγώ μπορώ να πάμε μαζί!!! ΕΕΕΕΕε??? τέλεια δεν θα΄ναι? Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Θα προσπαθήσω Νικολέττα μου να ρθω για καφεδάκι κ να δω κ τα 4 λιλα αρκουδάκια σου Νομίζω ότι μιλάς για το άτιμο κορίτσι με τα ασημένια κεικογατάκια Click για ανάπτυξη... Ναι γι αυτην την άτιμη μιλάει που μας ξεσηκώνει διαρκώς και δεν έχει σταματημό. (πού και να της πω ότι μου αρέσουν κι οι γάτες Αβυσσηνίας που είδα απο την έκθεση της Λισσαβώνας χθες.! Θα με ταράξει στις φωτο) Αρχική Δημοσίευση από Luna: δεν εχουν ανοιξει ακομα Γιουλακο μου!!! οπου να ναι!! οποτε θες να ερθεις!!δεν χρειαζεσαι ιδιαιτερες προσκλησεις!!! με την Αναστασια μας!!! και ειχε τοση μεγαλη κοιλια??βρε την ατιμη!!!! πως ειναι τωρα?τεζα?? Click για ανάπτυξη... Ευχαριστουμε Γιάννα μου για την πρόσκληση!!! Δεν θέμε και πολύ, θα σου΄ρθομε Οσο για την κοιλιά, νομίζω αν κρίνω κι από εμάς τους ανθρώπους, πως σε κάθε επόμενη εγκυμοσύνη, η κοιλιά μεγαλώνει πιο πολύ και φαίνεται γενικώς πιο μεγαλη.! Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ο μπαμπάς ζει στον κόσμο του....πήγε λίγο τα είδε, κι αυτό από μακρυά, και μετά την ξάπλαρε στην γατοπολυκατοικία και δεν το κουνάει ρούπι Click για ανάπτυξη... Μωρέ τον κούκλο μου!! Μάλλον είναι μελαγχολικός γιατι βλέπει οτι όλοι φροντίζετε και χαζεύετε τα νέα μωράκια. Αλλα είναι και τοσο ευγενικός που αποσύρεται! Να μου τον φιλήσεις πολύ πολύ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 09:38 Η staman2 έγραψε: #4.654 11-02-09 09:38 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ειμαι σιγουρη!!ναι!!ακομα τιποτα!!μαλλον βαριουνται!! τα ατιμα παντως,μολις τα σηκωνω και τα κραταω αγκαλια,αρχιζουν τις φωνες!!!και αρχιζει και η Luna την κουβεντα να τα καθησυχαζει και με ποιανουν τα γελια!!! εχεις χαζεψει εε???ειμαστε 2 χαζογιαγιαδες!!! Click για ανάπτυξη... Λες να βαριουνται τα ζουζουνια σου??! ΚΑι τι χαζογιαγιάδες!!! ΜΕ τα όλα σας ! Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Λοιπόν για τα ονόματα μπορείς να μπεις στις σελίδες: https://www.persiankittenempire.com/Cat_Names/cat-names-A.htm https://petrix.com/catnames/a.html Και αν αποτυχουν αυτά υπάρχει κ η Δώρα.com Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Luna: με αυτη πεθανα στα γελια!!!ειναι σαν να υποφερει!!! Click για ανάπτυξη... ΑΧΟΥΥΥ!! ΤΙ ΟΜΟΡΦΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ ΓΙΑΝΝΑ ΜΟΥ!!! Καλε τι μπουλουκάκια μπαλάκια τροφαντά είναι αυτά!!! Τι κουκλάκια Κι η Λουνίτσα τι πανεμορφη!! Χάζεψα απ την τόση ομορφιά!Εχουν γίνει αγνώριστα! Ποσο μεγάλωσαν σε λίγες μέρες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 09:40 Η staman2 έγραψε: #4.655 11-02-09 09:40 Αρχική Δημοσίευση από Mariel: Καλημερα! Επισης,με πολλη χαρα θελω να σας ανακοινωσω οτι τρεξαμε να προλαβουμε το μπλε μωρακι της Ραισουλας κι η Νικολετα συμφωνησε Click για ανάπτυξη... ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ!!!! ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΛΛΙΤΕΡΗ ΕΠΙΛΟΓΗ! Είναι απίστευτοι χαρακτήρες τα βρετανάκια!!! Θα τα λατρέψετε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:45 Η Raisa έγραψε: #4.656 11-02-09 13:45 Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: καλεεεεεεεε γεννησε και το ραισακι ??? με τη δουλεια εχω χασει τα παντα ..νικολετα μου να σου ζησουν ποσα καναμε???φανταζομαι η ραισα τωρα μεσαστη τρελη χαρα(η νικολετα ακομα περισοτερο).... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Να σου ζήσουν τα μωράκια Raisa!!Αχ μακάρι να είναι καλότυχα σαν τα αδερφάκια τους...καλά για ομορφιά δεν σχολιάζω με τέτοια κούκλα μαμά και τέτοιο λεβέντη μπαμπά τι θα'βγαιναν;Και πολλά λιλά βλέπω,που είναι η αδυναμία μου...εύγε!Πολλά φιλάκια σε όλα Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας κορίτσια! Αρχική Δημοσίευση από Mariel: Καλημερα! Τι πανεμορφο χοντρο γατομουτρακι ειναι αυτο!!! Τι κανουν σημερα οι μανουλες και τα μωρακια τους? Επισης,με πολλη χαρα θελω να σας ανακοινωσω οτι τρεξαμε να προλαβουμε το μπλε μωρακι της Ραισουλας κι η Νικολετα συμφωνησε Click για ανάπτυξη... Γεια σου Mariel....τρέξατε και προλάβατε ....και καλά κάνατε μιας και είναι μόνο ένα και θα κλέψει καρδιές!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aramis Εκκολαπτόμενο μέλος Η pascale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ανάβυσσος (Αττική). Έχει γράψει 250 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:04 Η aramis έγραψε: #4.657 11-02-09 14:04 Nα σου ζησουν Νικολεττα και να βρουν ολα καλα σπιτια και ανθρωπους να τα λατρεψουν οπως ολες οι τρελαμενες του σαιτ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:17 Η Raisa έγραψε: #4.658 11-02-09 14:17 Αρχική Δημοσίευση από aramis: Nα σου ζησουν Νικολεττα και να βρουν ολα καλα σπιτια και ανθρωπους να τα λατρεψουν οπως ολες οι τρελαμενες του σαιτ Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ aramis!!! Κι εγώ αυτό εύχομαι.....να βρούνε καλά σπίτια!!! λες να έχει κι άλλες πολλές τρελαμένες σαν κι εμάς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.659 11-02-09 14:17 Νικολετακι τι κανουν τα μωρακια? Θα ερθεις σιγουρα στην εκθεση ε? Στην οικογενεια! Πασκαλ εσυ θα ερθεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aramis Εκκολαπτόμενο μέλος Η pascale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ανάβυσσος (Αττική). Έχει γράψει 250 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:25 Η aramis έγραψε: #4.660 11-02-09 14:25 Yπαρχουν σιγουρα και αλλες αλλα πιστευω οτι ορισμενες το κρυβουν, μην βγει την φθμη προς τα εξω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 231 232 233 234 235 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 233 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 233 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
παναγια μου,γουτσου γουτσου ,τι φατσινια ειναι αυτα??ωχ επαθα ζημεια λεμε..ντουβρουτζας μου ρθε...ωχ θεε μου κατι μωρακιαααααα.... φτου φτου φτου φτου μην τα ματια σου...γουτσου γουτσου μικρουλινια ιχχχχχχχχχχχχχχχχ κατι νινακιαααααααα....φτου σας ζουζουνακια μου... να σας ζησουν τι κουκλακια ειναι αυτα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 00:32 Η Giannis-Vivi: #4.647 11-02-09 00:32 καλεεεεεεεε γεννησε και το ραισακι ??? με τη δουλεια εχω χασει τα παντα ..νικολετα μου να σου ζησουν ποσα καναμε???φανταζομαι η ραισα τωρα μεσαστη τρελη χαρα(η νικολετα ακομα περισοτερο).... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 02:10 Η Μαρία Γάτσιου: #4.648 11-02-09 02:10 Να σου ζήσουν τα μωράκια Raisa!!Αχ μακάρι να είναι καλότυχα σαν τα αδερφάκια τους...καλά για ομορφιά δεν σχολιάζω με τέτοια κούκλα μαμά και τέτοιο λεβέντη μπαμπά τι θα'βγαιναν;Και πολλά λιλά βλέπω,που είναι η αδυναμία μου...εύγε!Πολλά φιλάκια σε όλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 08:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.649 11-02-09 08:40 Αρχική Δημοσίευση από Luna: με αυτη πεθανα στα γελια!!!ειναι σαν να υποφερει!!! Click για ανάπτυξη... Tι ομορφα που ειναι τα μωρακια σας! Κουκλακια! 5 τελικα η Ραισα ε? Αχ... τι καλα...να ξεκινας τη μερα σου με τετοια φατσουλινια χοντρουλικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariel Πολύ δραστήριο μέλος Η Mariel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.871 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 08:51 Η Mariel έγραψε: #4.650 11-02-09 08:51 Καλημερα! Τι πανεμορφο χοντρο γατομουτρακι ειναι αυτο!!! Τι κανουν σημερα οι μανουλες και τα μωρακια τους? Επισης,με πολλη χαρα θελω να σας ανακοινωσω οτι τρεξαμε να προλαβουμε το μπλε μωρακι της Ραισουλας κι η Νικολετα συμφωνησε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 09:01 Η moukelis έγραψε: #4.651 11-02-09 09:01 Να το χαιρεστε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 09:10 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.652 11-02-09 09:10 Αρχική Δημοσίευση από Mariel: Καλημερα! Τι πανεμορφο χοντρο γατομουτρακι ειναι αυτο!!! Τι κανουν σημερα οι μανουλες και τα μωρακια τους? Επισης,με πολλη χαρα θελω να σας ανακοινωσω οτι τρεξαμε να προλαβουμε το μπλε μωρακι της Ραισουλας κι η Νικολετα συμφωνησε Click για ανάπτυξη... Μπραβο!! Να το χαιρεσαι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 09:30 Η staman2 έγραψε: #4.653 11-02-09 09:30 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Click για ανάπτυξη... Ελενά μου τι κάνετε!!!! ΜΠΡΑΒΟ πάντα επίκαιρη με τις ωραίες σου κάρτες τις πανέμορφες και τις ευχές σου!!! Φιλάκια στα μουστάκια του Μπατ, της Κάντυς και του Πικατσουλίνου. Ελενάκι και πάλι ευχαριστώ.....σε περιμένουμε για καφέ...θα ήταν τέλειο αν μπορούσες να έρθεις μια βόλτα για καθαρά δευτέρα....ίσως έρθει και η Αναστασίαεεεεε εεεε???? τι λες???? Click για ανάπτυξη... Ελενάκι μου ωραία ιδέα αυτο που λέει η Νικολέτα μας!! Αλλα επειδή θα είναι πολύ όμορφα να το συνδιάσουμε να πάμε οι δυο μας, πες μου ποτε μπορεις να δουμε πότε κι εγώ μπορώ να πάμε μαζί!!! ΕΕΕΕΕε??? τέλεια δεν θα΄ναι? Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Θα προσπαθήσω Νικολέττα μου να ρθω για καφεδάκι κ να δω κ τα 4 λιλα αρκουδάκια σου Νομίζω ότι μιλάς για το άτιμο κορίτσι με τα ασημένια κεικογατάκια Click για ανάπτυξη... Ναι γι αυτην την άτιμη μιλάει που μας ξεσηκώνει διαρκώς και δεν έχει σταματημό. (πού και να της πω ότι μου αρέσουν κι οι γάτες Αβυσσηνίας που είδα απο την έκθεση της Λισσαβώνας χθες.! Θα με ταράξει στις φωτο) Αρχική Δημοσίευση από Luna: δεν εχουν ανοιξει ακομα Γιουλακο μου!!! οπου να ναι!! οποτε θες να ερθεις!!δεν χρειαζεσαι ιδιαιτερες προσκλησεις!!! με την Αναστασια μας!!! και ειχε τοση μεγαλη κοιλια??βρε την ατιμη!!!! πως ειναι τωρα?τεζα?? Click για ανάπτυξη... Ευχαριστουμε Γιάννα μου για την πρόσκληση!!! Δεν θέμε και πολύ, θα σου΄ρθομε Οσο για την κοιλιά, νομίζω αν κρίνω κι από εμάς τους ανθρώπους, πως σε κάθε επόμενη εγκυμοσύνη, η κοιλιά μεγαλώνει πιο πολύ και φαίνεται γενικώς πιο μεγαλη.! Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ο μπαμπάς ζει στον κόσμο του....πήγε λίγο τα είδε, κι αυτό από μακρυά, και μετά την ξάπλαρε στην γατοπολυκατοικία και δεν το κουνάει ρούπι Click για ανάπτυξη... Μωρέ τον κούκλο μου!! Μάλλον είναι μελαγχολικός γιατι βλέπει οτι όλοι φροντίζετε και χαζεύετε τα νέα μωράκια. Αλλα είναι και τοσο ευγενικός που αποσύρεται! Να μου τον φιλήσεις πολύ πολύ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 09:38 Η staman2 έγραψε: #4.654 11-02-09 09:38 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ειμαι σιγουρη!!ναι!!ακομα τιποτα!!μαλλον βαριουνται!! τα ατιμα παντως,μολις τα σηκωνω και τα κραταω αγκαλια,αρχιζουν τις φωνες!!!και αρχιζει και η Luna την κουβεντα να τα καθησυχαζει και με ποιανουν τα γελια!!! εχεις χαζεψει εε???ειμαστε 2 χαζογιαγιαδες!!! Click για ανάπτυξη... Λες να βαριουνται τα ζουζουνια σου??! ΚΑι τι χαζογιαγιάδες!!! ΜΕ τα όλα σας ! Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Λοιπόν για τα ονόματα μπορείς να μπεις στις σελίδες: https://www.persiankittenempire.com/Cat_Names/cat-names-A.htm https://petrix.com/catnames/a.html Και αν αποτυχουν αυτά υπάρχει κ η Δώρα.com Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Luna: με αυτη πεθανα στα γελια!!!ειναι σαν να υποφερει!!! Click για ανάπτυξη... ΑΧΟΥΥΥ!! ΤΙ ΟΜΟΡΦΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ ΓΙΑΝΝΑ ΜΟΥ!!! Καλε τι μπουλουκάκια μπαλάκια τροφαντά είναι αυτά!!! Τι κουκλάκια Κι η Λουνίτσα τι πανεμορφη!! Χάζεψα απ την τόση ομορφιά!Εχουν γίνει αγνώριστα! Ποσο μεγάλωσαν σε λίγες μέρες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 09:40 Η staman2 έγραψε: #4.655 11-02-09 09:40 Αρχική Δημοσίευση από Mariel: Καλημερα! Επισης,με πολλη χαρα θελω να σας ανακοινωσω οτι τρεξαμε να προλαβουμε το μπλε μωρακι της Ραισουλας κι η Νικολετα συμφωνησε Click για ανάπτυξη... ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ!!!! ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΛΛΙΤΕΡΗ ΕΠΙΛΟΓΗ! Είναι απίστευτοι χαρακτήρες τα βρετανάκια!!! Θα τα λατρέψετε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:45 Η Raisa έγραψε: #4.656 11-02-09 13:45 Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: καλεεεεεεεε γεννησε και το ραισακι ??? με τη δουλεια εχω χασει τα παντα ..νικολετα μου να σου ζησουν ποσα καναμε???φανταζομαι η ραισα τωρα μεσαστη τρελη χαρα(η νικολετα ακομα περισοτερο).... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Να σου ζήσουν τα μωράκια Raisa!!Αχ μακάρι να είναι καλότυχα σαν τα αδερφάκια τους...καλά για ομορφιά δεν σχολιάζω με τέτοια κούκλα μαμά και τέτοιο λεβέντη μπαμπά τι θα'βγαιναν;Και πολλά λιλά βλέπω,που είναι η αδυναμία μου...εύγε!Πολλά φιλάκια σε όλα Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας κορίτσια! Αρχική Δημοσίευση από Mariel: Καλημερα! Τι πανεμορφο χοντρο γατομουτρακι ειναι αυτο!!! Τι κανουν σημερα οι μανουλες και τα μωρακια τους? Επισης,με πολλη χαρα θελω να σας ανακοινωσω οτι τρεξαμε να προλαβουμε το μπλε μωρακι της Ραισουλας κι η Νικολετα συμφωνησε Click για ανάπτυξη... Γεια σου Mariel....τρέξατε και προλάβατε ....και καλά κάνατε μιας και είναι μόνο ένα και θα κλέψει καρδιές!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aramis Εκκολαπτόμενο μέλος Η pascale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ανάβυσσος (Αττική). Έχει γράψει 250 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:04 Η aramis έγραψε: #4.657 11-02-09 14:04 Nα σου ζησουν Νικολεττα και να βρουν ολα καλα σπιτια και ανθρωπους να τα λατρεψουν οπως ολες οι τρελαμενες του σαιτ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:17 Η Raisa έγραψε: #4.658 11-02-09 14:17 Αρχική Δημοσίευση από aramis: Nα σου ζησουν Νικολεττα και να βρουν ολα καλα σπιτια και ανθρωπους να τα λατρεψουν οπως ολες οι τρελαμενες του σαιτ Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ aramis!!! Κι εγώ αυτό εύχομαι.....να βρούνε καλά σπίτια!!! λες να έχει κι άλλες πολλές τρελαμένες σαν κι εμάς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.659 11-02-09 14:17 Νικολετακι τι κανουν τα μωρακια? Θα ερθεις σιγουρα στην εκθεση ε? Στην οικογενεια! Πασκαλ εσυ θα ερθεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aramis Εκκολαπτόμενο μέλος Η pascale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ανάβυσσος (Αττική). Έχει γράψει 250 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:25 Η aramis έγραψε: #4.660 11-02-09 14:25 Yπαρχουν σιγουρα και αλλες αλλα πιστευω οτι ορισμενες το κρυβουν, μην βγει την φθμη προς τα εξω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 231 232 233 234 235 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 233 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 233 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
καλεεεεεεεε γεννησε και το ραισακι ??? με τη δουλεια εχω χασει τα παντα ..νικολετα μου να σου ζησουν ποσα καναμε???φανταζομαι η ραισα τωρα μεσαστη τρελη χαρα(η νικολετα ακομα περισοτερο).... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 02:10 Η Μαρία Γάτσιου: #4.648 11-02-09 02:10 Να σου ζήσουν τα μωράκια Raisa!!Αχ μακάρι να είναι καλότυχα σαν τα αδερφάκια τους...καλά για ομορφιά δεν σχολιάζω με τέτοια κούκλα μαμά και τέτοιο λεβέντη μπαμπά τι θα'βγαιναν;Και πολλά λιλά βλέπω,που είναι η αδυναμία μου...εύγε!Πολλά φιλάκια σε όλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 08:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.649 11-02-09 08:40 Αρχική Δημοσίευση από Luna: με αυτη πεθανα στα γελια!!!ειναι σαν να υποφερει!!! Click για ανάπτυξη... Tι ομορφα που ειναι τα μωρακια σας! Κουκλακια! 5 τελικα η Ραισα ε? Αχ... τι καλα...να ξεκινας τη μερα σου με τετοια φατσουλινια χοντρουλικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariel Πολύ δραστήριο μέλος Η Mariel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.871 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 08:51 Η Mariel έγραψε: #4.650 11-02-09 08:51 Καλημερα! Τι πανεμορφο χοντρο γατομουτρακι ειναι αυτο!!! Τι κανουν σημερα οι μανουλες και τα μωρακια τους? Επισης,με πολλη χαρα θελω να σας ανακοινωσω οτι τρεξαμε να προλαβουμε το μπλε μωρακι της Ραισουλας κι η Νικολετα συμφωνησε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 09:01 Η moukelis έγραψε: #4.651 11-02-09 09:01 Να το χαιρεστε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 09:10 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.652 11-02-09 09:10 Αρχική Δημοσίευση από Mariel: Καλημερα! Τι πανεμορφο χοντρο γατομουτρακι ειναι αυτο!!! Τι κανουν σημερα οι μανουλες και τα μωρακια τους? Επισης,με πολλη χαρα θελω να σας ανακοινωσω οτι τρεξαμε να προλαβουμε το μπλε μωρακι της Ραισουλας κι η Νικολετα συμφωνησε Click για ανάπτυξη... Μπραβο!! Να το χαιρεσαι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 09:30 Η staman2 έγραψε: #4.653 11-02-09 09:30 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Click για ανάπτυξη... Ελενά μου τι κάνετε!!!! ΜΠΡΑΒΟ πάντα επίκαιρη με τις ωραίες σου κάρτες τις πανέμορφες και τις ευχές σου!!! Φιλάκια στα μουστάκια του Μπατ, της Κάντυς και του Πικατσουλίνου. Ελενάκι και πάλι ευχαριστώ.....σε περιμένουμε για καφέ...θα ήταν τέλειο αν μπορούσες να έρθεις μια βόλτα για καθαρά δευτέρα....ίσως έρθει και η Αναστασίαεεεεε εεεε???? τι λες???? Click για ανάπτυξη... Ελενάκι μου ωραία ιδέα αυτο που λέει η Νικολέτα μας!! Αλλα επειδή θα είναι πολύ όμορφα να το συνδιάσουμε να πάμε οι δυο μας, πες μου ποτε μπορεις να δουμε πότε κι εγώ μπορώ να πάμε μαζί!!! ΕΕΕΕΕε??? τέλεια δεν θα΄ναι? Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Θα προσπαθήσω Νικολέττα μου να ρθω για καφεδάκι κ να δω κ τα 4 λιλα αρκουδάκια σου Νομίζω ότι μιλάς για το άτιμο κορίτσι με τα ασημένια κεικογατάκια Click για ανάπτυξη... Ναι γι αυτην την άτιμη μιλάει που μας ξεσηκώνει διαρκώς και δεν έχει σταματημό. (πού και να της πω ότι μου αρέσουν κι οι γάτες Αβυσσηνίας που είδα απο την έκθεση της Λισσαβώνας χθες.! Θα με ταράξει στις φωτο) Αρχική Δημοσίευση από Luna: δεν εχουν ανοιξει ακομα Γιουλακο μου!!! οπου να ναι!! οποτε θες να ερθεις!!δεν χρειαζεσαι ιδιαιτερες προσκλησεις!!! με την Αναστασια μας!!! και ειχε τοση μεγαλη κοιλια??βρε την ατιμη!!!! πως ειναι τωρα?τεζα?? Click για ανάπτυξη... Ευχαριστουμε Γιάννα μου για την πρόσκληση!!! Δεν θέμε και πολύ, θα σου΄ρθομε Οσο για την κοιλιά, νομίζω αν κρίνω κι από εμάς τους ανθρώπους, πως σε κάθε επόμενη εγκυμοσύνη, η κοιλιά μεγαλώνει πιο πολύ και φαίνεται γενικώς πιο μεγαλη.! Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ο μπαμπάς ζει στον κόσμο του....πήγε λίγο τα είδε, κι αυτό από μακρυά, και μετά την ξάπλαρε στην γατοπολυκατοικία και δεν το κουνάει ρούπι Click για ανάπτυξη... Μωρέ τον κούκλο μου!! Μάλλον είναι μελαγχολικός γιατι βλέπει οτι όλοι φροντίζετε και χαζεύετε τα νέα μωράκια. Αλλα είναι και τοσο ευγενικός που αποσύρεται! Να μου τον φιλήσεις πολύ πολύ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 09:38 Η staman2 έγραψε: #4.654 11-02-09 09:38 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ειμαι σιγουρη!!ναι!!ακομα τιποτα!!μαλλον βαριουνται!! τα ατιμα παντως,μολις τα σηκωνω και τα κραταω αγκαλια,αρχιζουν τις φωνες!!!και αρχιζει και η Luna την κουβεντα να τα καθησυχαζει και με ποιανουν τα γελια!!! εχεις χαζεψει εε???ειμαστε 2 χαζογιαγιαδες!!! Click για ανάπτυξη... Λες να βαριουνται τα ζουζουνια σου??! ΚΑι τι χαζογιαγιάδες!!! ΜΕ τα όλα σας ! Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Λοιπόν για τα ονόματα μπορείς να μπεις στις σελίδες: https://www.persiankittenempire.com/Cat_Names/cat-names-A.htm https://petrix.com/catnames/a.html Και αν αποτυχουν αυτά υπάρχει κ η Δώρα.com Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Luna: με αυτη πεθανα στα γελια!!!ειναι σαν να υποφερει!!! Click για ανάπτυξη... ΑΧΟΥΥΥ!! ΤΙ ΟΜΟΡΦΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ ΓΙΑΝΝΑ ΜΟΥ!!! Καλε τι μπουλουκάκια μπαλάκια τροφαντά είναι αυτά!!! Τι κουκλάκια Κι η Λουνίτσα τι πανεμορφη!! Χάζεψα απ την τόση ομορφιά!Εχουν γίνει αγνώριστα! Ποσο μεγάλωσαν σε λίγες μέρες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 09:40 Η staman2 έγραψε: #4.655 11-02-09 09:40 Αρχική Δημοσίευση από Mariel: Καλημερα! Επισης,με πολλη χαρα θελω να σας ανακοινωσω οτι τρεξαμε να προλαβουμε το μπλε μωρακι της Ραισουλας κι η Νικολετα συμφωνησε Click για ανάπτυξη... ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ!!!! ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΛΛΙΤΕΡΗ ΕΠΙΛΟΓΗ! Είναι απίστευτοι χαρακτήρες τα βρετανάκια!!! Θα τα λατρέψετε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:45 Η Raisa έγραψε: #4.656 11-02-09 13:45 Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: καλεεεεεεεε γεννησε και το ραισακι ??? με τη δουλεια εχω χασει τα παντα ..νικολετα μου να σου ζησουν ποσα καναμε???φανταζομαι η ραισα τωρα μεσαστη τρελη χαρα(η νικολετα ακομα περισοτερο).... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Να σου ζήσουν τα μωράκια Raisa!!Αχ μακάρι να είναι καλότυχα σαν τα αδερφάκια τους...καλά για ομορφιά δεν σχολιάζω με τέτοια κούκλα μαμά και τέτοιο λεβέντη μπαμπά τι θα'βγαιναν;Και πολλά λιλά βλέπω,που είναι η αδυναμία μου...εύγε!Πολλά φιλάκια σε όλα Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας κορίτσια! Αρχική Δημοσίευση από Mariel: Καλημερα! Τι πανεμορφο χοντρο γατομουτρακι ειναι αυτο!!! Τι κανουν σημερα οι μανουλες και τα μωρακια τους? Επισης,με πολλη χαρα θελω να σας ανακοινωσω οτι τρεξαμε να προλαβουμε το μπλε μωρακι της Ραισουλας κι η Νικολετα συμφωνησε Click για ανάπτυξη... Γεια σου Mariel....τρέξατε και προλάβατε ....και καλά κάνατε μιας και είναι μόνο ένα και θα κλέψει καρδιές!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aramis Εκκολαπτόμενο μέλος Η pascale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ανάβυσσος (Αττική). Έχει γράψει 250 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:04 Η aramis έγραψε: #4.657 11-02-09 14:04 Nα σου ζησουν Νικολεττα και να βρουν ολα καλα σπιτια και ανθρωπους να τα λατρεψουν οπως ολες οι τρελαμενες του σαιτ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:17 Η Raisa έγραψε: #4.658 11-02-09 14:17 Αρχική Δημοσίευση από aramis: Nα σου ζησουν Νικολεττα και να βρουν ολα καλα σπιτια και ανθρωπους να τα λατρεψουν οπως ολες οι τρελαμενες του σαιτ Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ aramis!!! Κι εγώ αυτό εύχομαι.....να βρούνε καλά σπίτια!!! λες να έχει κι άλλες πολλές τρελαμένες σαν κι εμάς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.659 11-02-09 14:17 Νικολετακι τι κανουν τα μωρακια? Θα ερθεις σιγουρα στην εκθεση ε? Στην οικογενεια! Πασκαλ εσυ θα ερθεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aramis Εκκολαπτόμενο μέλος Η pascale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ανάβυσσος (Αττική). Έχει γράψει 250 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:25 Η aramis έγραψε: #4.660 11-02-09 14:25 Yπαρχουν σιγουρα και αλλες αλλα πιστευω οτι ορισμενες το κρυβουν, μην βγει την φθμη προς τα εξω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 231 232 233 234 235 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 233 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 233 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Να σου ζήσουν τα μωράκια Raisa!!Αχ μακάρι να είναι καλότυχα σαν τα αδερφάκια τους...καλά για ομορφιά δεν σχολιάζω με τέτοια κούκλα μαμά και τέτοιο λεβέντη μπαμπά τι θα'βγαιναν;Και πολλά λιλά βλέπω,που είναι η αδυναμία μου...εύγε!Πολλά φιλάκια σε όλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 08:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.649 11-02-09 08:40 Αρχική Δημοσίευση από Luna: με αυτη πεθανα στα γελια!!!ειναι σαν να υποφερει!!! Click για ανάπτυξη... Tι ομορφα που ειναι τα μωρακια σας! Κουκλακια! 5 τελικα η Ραισα ε? Αχ... τι καλα...να ξεκινας τη μερα σου με τετοια φατσουλινια χοντρουλικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariel Πολύ δραστήριο μέλος Η Mariel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.871 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 08:51 Η Mariel έγραψε: #4.650 11-02-09 08:51 Καλημερα! Τι πανεμορφο χοντρο γατομουτρακι ειναι αυτο!!! Τι κανουν σημερα οι μανουλες και τα μωρακια τους? Επισης,με πολλη χαρα θελω να σας ανακοινωσω οτι τρεξαμε να προλαβουμε το μπλε μωρακι της Ραισουλας κι η Νικολετα συμφωνησε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 09:01 Η moukelis έγραψε: #4.651 11-02-09 09:01 Να το χαιρεστε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 09:10 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.652 11-02-09 09:10 Αρχική Δημοσίευση από Mariel: Καλημερα! Τι πανεμορφο χοντρο γατομουτρακι ειναι αυτο!!! Τι κανουν σημερα οι μανουλες και τα μωρακια τους? Επισης,με πολλη χαρα θελω να σας ανακοινωσω οτι τρεξαμε να προλαβουμε το μπλε μωρακι της Ραισουλας κι η Νικολετα συμφωνησε Click για ανάπτυξη... Μπραβο!! Να το χαιρεσαι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 09:30 Η staman2 έγραψε: #4.653 11-02-09 09:30 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Click για ανάπτυξη... Ελενά μου τι κάνετε!!!! ΜΠΡΑΒΟ πάντα επίκαιρη με τις ωραίες σου κάρτες τις πανέμορφες και τις ευχές σου!!! Φιλάκια στα μουστάκια του Μπατ, της Κάντυς και του Πικατσουλίνου. Ελενάκι και πάλι ευχαριστώ.....σε περιμένουμε για καφέ...θα ήταν τέλειο αν μπορούσες να έρθεις μια βόλτα για καθαρά δευτέρα....ίσως έρθει και η Αναστασίαεεεεε εεεε???? τι λες???? Click για ανάπτυξη... Ελενάκι μου ωραία ιδέα αυτο που λέει η Νικολέτα μας!! Αλλα επειδή θα είναι πολύ όμορφα να το συνδιάσουμε να πάμε οι δυο μας, πες μου ποτε μπορεις να δουμε πότε κι εγώ μπορώ να πάμε μαζί!!! ΕΕΕΕΕε??? τέλεια δεν θα΄ναι? Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Θα προσπαθήσω Νικολέττα μου να ρθω για καφεδάκι κ να δω κ τα 4 λιλα αρκουδάκια σου Νομίζω ότι μιλάς για το άτιμο κορίτσι με τα ασημένια κεικογατάκια Click για ανάπτυξη... Ναι γι αυτην την άτιμη μιλάει που μας ξεσηκώνει διαρκώς και δεν έχει σταματημό. (πού και να της πω ότι μου αρέσουν κι οι γάτες Αβυσσηνίας που είδα απο την έκθεση της Λισσαβώνας χθες.! Θα με ταράξει στις φωτο) Αρχική Δημοσίευση από Luna: δεν εχουν ανοιξει ακομα Γιουλακο μου!!! οπου να ναι!! οποτε θες να ερθεις!!δεν χρειαζεσαι ιδιαιτερες προσκλησεις!!! με την Αναστασια μας!!! και ειχε τοση μεγαλη κοιλια??βρε την ατιμη!!!! πως ειναι τωρα?τεζα?? Click για ανάπτυξη... Ευχαριστουμε Γιάννα μου για την πρόσκληση!!! Δεν θέμε και πολύ, θα σου΄ρθομε Οσο για την κοιλιά, νομίζω αν κρίνω κι από εμάς τους ανθρώπους, πως σε κάθε επόμενη εγκυμοσύνη, η κοιλιά μεγαλώνει πιο πολύ και φαίνεται γενικώς πιο μεγαλη.! Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ο μπαμπάς ζει στον κόσμο του....πήγε λίγο τα είδε, κι αυτό από μακρυά, και μετά την ξάπλαρε στην γατοπολυκατοικία και δεν το κουνάει ρούπι Click για ανάπτυξη... Μωρέ τον κούκλο μου!! Μάλλον είναι μελαγχολικός γιατι βλέπει οτι όλοι φροντίζετε και χαζεύετε τα νέα μωράκια. Αλλα είναι και τοσο ευγενικός που αποσύρεται! Να μου τον φιλήσεις πολύ πολύ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 09:38 Η staman2 έγραψε: #4.654 11-02-09 09:38 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ειμαι σιγουρη!!ναι!!ακομα τιποτα!!μαλλον βαριουνται!! τα ατιμα παντως,μολις τα σηκωνω και τα κραταω αγκαλια,αρχιζουν τις φωνες!!!και αρχιζει και η Luna την κουβεντα να τα καθησυχαζει και με ποιανουν τα γελια!!! εχεις χαζεψει εε???ειμαστε 2 χαζογιαγιαδες!!! Click για ανάπτυξη... Λες να βαριουνται τα ζουζουνια σου??! ΚΑι τι χαζογιαγιάδες!!! ΜΕ τα όλα σας ! Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Λοιπόν για τα ονόματα μπορείς να μπεις στις σελίδες: https://www.persiankittenempire.com/Cat_Names/cat-names-A.htm https://petrix.com/catnames/a.html Και αν αποτυχουν αυτά υπάρχει κ η Δώρα.com Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Luna: με αυτη πεθανα στα γελια!!!ειναι σαν να υποφερει!!! Click για ανάπτυξη... ΑΧΟΥΥΥ!! ΤΙ ΟΜΟΡΦΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ ΓΙΑΝΝΑ ΜΟΥ!!! Καλε τι μπουλουκάκια μπαλάκια τροφαντά είναι αυτά!!! Τι κουκλάκια Κι η Λουνίτσα τι πανεμορφη!! Χάζεψα απ την τόση ομορφιά!Εχουν γίνει αγνώριστα! Ποσο μεγάλωσαν σε λίγες μέρες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 09:40 Η staman2 έγραψε: #4.655 11-02-09 09:40 Αρχική Δημοσίευση από Mariel: Καλημερα! Επισης,με πολλη χαρα θελω να σας ανακοινωσω οτι τρεξαμε να προλαβουμε το μπλε μωρακι της Ραισουλας κι η Νικολετα συμφωνησε Click για ανάπτυξη... ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ!!!! ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΛΛΙΤΕΡΗ ΕΠΙΛΟΓΗ! Είναι απίστευτοι χαρακτήρες τα βρετανάκια!!! Θα τα λατρέψετε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:45 Η Raisa έγραψε: #4.656 11-02-09 13:45 Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: καλεεεεεεεε γεννησε και το ραισακι ??? με τη δουλεια εχω χασει τα παντα ..νικολετα μου να σου ζησουν ποσα καναμε???φανταζομαι η ραισα τωρα μεσαστη τρελη χαρα(η νικολετα ακομα περισοτερο).... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Να σου ζήσουν τα μωράκια Raisa!!Αχ μακάρι να είναι καλότυχα σαν τα αδερφάκια τους...καλά για ομορφιά δεν σχολιάζω με τέτοια κούκλα μαμά και τέτοιο λεβέντη μπαμπά τι θα'βγαιναν;Και πολλά λιλά βλέπω,που είναι η αδυναμία μου...εύγε!Πολλά φιλάκια σε όλα Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας κορίτσια! Αρχική Δημοσίευση από Mariel: Καλημερα! Τι πανεμορφο χοντρο γατομουτρακι ειναι αυτο!!! Τι κανουν σημερα οι μανουλες και τα μωρακια τους? Επισης,με πολλη χαρα θελω να σας ανακοινωσω οτι τρεξαμε να προλαβουμε το μπλε μωρακι της Ραισουλας κι η Νικολετα συμφωνησε Click για ανάπτυξη... Γεια σου Mariel....τρέξατε και προλάβατε ....και καλά κάνατε μιας και είναι μόνο ένα και θα κλέψει καρδιές!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aramis Εκκολαπτόμενο μέλος Η pascale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ανάβυσσος (Αττική). Έχει γράψει 250 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:04 Η aramis έγραψε: #4.657 11-02-09 14:04 Nα σου ζησουν Νικολεττα και να βρουν ολα καλα σπιτια και ανθρωπους να τα λατρεψουν οπως ολες οι τρελαμενες του σαιτ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:17 Η Raisa έγραψε: #4.658 11-02-09 14:17 Αρχική Δημοσίευση από aramis: Nα σου ζησουν Νικολεττα και να βρουν ολα καλα σπιτια και ανθρωπους να τα λατρεψουν οπως ολες οι τρελαμενες του σαιτ Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ aramis!!! Κι εγώ αυτό εύχομαι.....να βρούνε καλά σπίτια!!! λες να έχει κι άλλες πολλές τρελαμένες σαν κι εμάς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.659 11-02-09 14:17 Νικολετακι τι κανουν τα μωρακια? Θα ερθεις σιγουρα στην εκθεση ε? Στην οικογενεια! Πασκαλ εσυ θα ερθεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aramis Εκκολαπτόμενο μέλος Η pascale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ανάβυσσος (Αττική). Έχει γράψει 250 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:25 Η aramis έγραψε: #4.660 11-02-09 14:25 Yπαρχουν σιγουρα και αλλες αλλα πιστευω οτι ορισμενες το κρυβουν, μην βγει την φθμη προς τα εξω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 231 232 233 234 235 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 233 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 233 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Luna: με αυτη πεθανα στα γελια!!!ειναι σαν να υποφερει!!! Click για ανάπτυξη... Tι ομορφα που ειναι τα μωρακια σας! Κουκλακια! 5 τελικα η Ραισα ε? Αχ... τι καλα...να ξεκινας τη μερα σου με τετοια φατσουλινια χοντρουλικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mariel Πολύ δραστήριο μέλος Η Mariel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.871 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 08:51 Η Mariel έγραψε: #4.650 11-02-09 08:51 Καλημερα! Τι πανεμορφο χοντρο γατομουτρακι ειναι αυτο!!! Τι κανουν σημερα οι μανουλες και τα μωρακια τους? Επισης,με πολλη χαρα θελω να σας ανακοινωσω οτι τρεξαμε να προλαβουμε το μπλε μωρακι της Ραισουλας κι η Νικολετα συμφωνησε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 09:01 Η moukelis έγραψε: #4.651 11-02-09 09:01 Να το χαιρεστε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 09:10 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.652 11-02-09 09:10 Αρχική Δημοσίευση από Mariel: Καλημερα! Τι πανεμορφο χοντρο γατομουτρακι ειναι αυτο!!! Τι κανουν σημερα οι μανουλες και τα μωρακια τους? Επισης,με πολλη χαρα θελω να σας ανακοινωσω οτι τρεξαμε να προλαβουμε το μπλε μωρακι της Ραισουλας κι η Νικολετα συμφωνησε Click για ανάπτυξη... Μπραβο!! Να το χαιρεσαι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 09:30 Η staman2 έγραψε: #4.653 11-02-09 09:30 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Click για ανάπτυξη... Ελενά μου τι κάνετε!!!! ΜΠΡΑΒΟ πάντα επίκαιρη με τις ωραίες σου κάρτες τις πανέμορφες και τις ευχές σου!!! Φιλάκια στα μουστάκια του Μπατ, της Κάντυς και του Πικατσουλίνου. Ελενάκι και πάλι ευχαριστώ.....σε περιμένουμε για καφέ...θα ήταν τέλειο αν μπορούσες να έρθεις μια βόλτα για καθαρά δευτέρα....ίσως έρθει και η Αναστασίαεεεεε εεεε???? τι λες???? Click για ανάπτυξη... Ελενάκι μου ωραία ιδέα αυτο που λέει η Νικολέτα μας!! Αλλα επειδή θα είναι πολύ όμορφα να το συνδιάσουμε να πάμε οι δυο μας, πες μου ποτε μπορεις να δουμε πότε κι εγώ μπορώ να πάμε μαζί!!! ΕΕΕΕΕε??? τέλεια δεν θα΄ναι? Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Θα προσπαθήσω Νικολέττα μου να ρθω για καφεδάκι κ να δω κ τα 4 λιλα αρκουδάκια σου Νομίζω ότι μιλάς για το άτιμο κορίτσι με τα ασημένια κεικογατάκια Click για ανάπτυξη... Ναι γι αυτην την άτιμη μιλάει που μας ξεσηκώνει διαρκώς και δεν έχει σταματημό. (πού και να της πω ότι μου αρέσουν κι οι γάτες Αβυσσηνίας που είδα απο την έκθεση της Λισσαβώνας χθες.! Θα με ταράξει στις φωτο) Αρχική Δημοσίευση από Luna: δεν εχουν ανοιξει ακομα Γιουλακο μου!!! οπου να ναι!! οποτε θες να ερθεις!!δεν χρειαζεσαι ιδιαιτερες προσκλησεις!!! με την Αναστασια μας!!! και ειχε τοση μεγαλη κοιλια??βρε την ατιμη!!!! πως ειναι τωρα?τεζα?? Click για ανάπτυξη... Ευχαριστουμε Γιάννα μου για την πρόσκληση!!! Δεν θέμε και πολύ, θα σου΄ρθομε Οσο για την κοιλιά, νομίζω αν κρίνω κι από εμάς τους ανθρώπους, πως σε κάθε επόμενη εγκυμοσύνη, η κοιλιά μεγαλώνει πιο πολύ και φαίνεται γενικώς πιο μεγαλη.! Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ο μπαμπάς ζει στον κόσμο του....πήγε λίγο τα είδε, κι αυτό από μακρυά, και μετά την ξάπλαρε στην γατοπολυκατοικία και δεν το κουνάει ρούπι Click για ανάπτυξη... Μωρέ τον κούκλο μου!! Μάλλον είναι μελαγχολικός γιατι βλέπει οτι όλοι φροντίζετε και χαζεύετε τα νέα μωράκια. Αλλα είναι και τοσο ευγενικός που αποσύρεται! Να μου τον φιλήσεις πολύ πολύ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 09:38 Η staman2 έγραψε: #4.654 11-02-09 09:38 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ειμαι σιγουρη!!ναι!!ακομα τιποτα!!μαλλον βαριουνται!! τα ατιμα παντως,μολις τα σηκωνω και τα κραταω αγκαλια,αρχιζουν τις φωνες!!!και αρχιζει και η Luna την κουβεντα να τα καθησυχαζει και με ποιανουν τα γελια!!! εχεις χαζεψει εε???ειμαστε 2 χαζογιαγιαδες!!! Click για ανάπτυξη... Λες να βαριουνται τα ζουζουνια σου??! ΚΑι τι χαζογιαγιάδες!!! ΜΕ τα όλα σας ! Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Λοιπόν για τα ονόματα μπορείς να μπεις στις σελίδες: https://www.persiankittenempire.com/Cat_Names/cat-names-A.htm https://petrix.com/catnames/a.html Και αν αποτυχουν αυτά υπάρχει κ η Δώρα.com Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Luna: με αυτη πεθανα στα γελια!!!ειναι σαν να υποφερει!!! Click για ανάπτυξη... ΑΧΟΥΥΥ!! ΤΙ ΟΜΟΡΦΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ ΓΙΑΝΝΑ ΜΟΥ!!! Καλε τι μπουλουκάκια μπαλάκια τροφαντά είναι αυτά!!! Τι κουκλάκια Κι η Λουνίτσα τι πανεμορφη!! Χάζεψα απ την τόση ομορφιά!Εχουν γίνει αγνώριστα! Ποσο μεγάλωσαν σε λίγες μέρες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 09:40 Η staman2 έγραψε: #4.655 11-02-09 09:40 Αρχική Δημοσίευση από Mariel: Καλημερα! Επισης,με πολλη χαρα θελω να σας ανακοινωσω οτι τρεξαμε να προλαβουμε το μπλε μωρακι της Ραισουλας κι η Νικολετα συμφωνησε Click για ανάπτυξη... ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ!!!! ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΛΛΙΤΕΡΗ ΕΠΙΛΟΓΗ! Είναι απίστευτοι χαρακτήρες τα βρετανάκια!!! Θα τα λατρέψετε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:45 Η Raisa έγραψε: #4.656 11-02-09 13:45 Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: καλεεεεεεεε γεννησε και το ραισακι ??? με τη δουλεια εχω χασει τα παντα ..νικολετα μου να σου ζησουν ποσα καναμε???φανταζομαι η ραισα τωρα μεσαστη τρελη χαρα(η νικολετα ακομα περισοτερο).... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Να σου ζήσουν τα μωράκια Raisa!!Αχ μακάρι να είναι καλότυχα σαν τα αδερφάκια τους...καλά για ομορφιά δεν σχολιάζω με τέτοια κούκλα μαμά και τέτοιο λεβέντη μπαμπά τι θα'βγαιναν;Και πολλά λιλά βλέπω,που είναι η αδυναμία μου...εύγε!Πολλά φιλάκια σε όλα Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας κορίτσια! Αρχική Δημοσίευση από Mariel: Καλημερα! Τι πανεμορφο χοντρο γατομουτρακι ειναι αυτο!!! Τι κανουν σημερα οι μανουλες και τα μωρακια τους? Επισης,με πολλη χαρα θελω να σας ανακοινωσω οτι τρεξαμε να προλαβουμε το μπλε μωρακι της Ραισουλας κι η Νικολετα συμφωνησε Click για ανάπτυξη... Γεια σου Mariel....τρέξατε και προλάβατε ....και καλά κάνατε μιας και είναι μόνο ένα και θα κλέψει καρδιές!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aramis Εκκολαπτόμενο μέλος Η pascale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ανάβυσσος (Αττική). Έχει γράψει 250 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:04 Η aramis έγραψε: #4.657 11-02-09 14:04 Nα σου ζησουν Νικολεττα και να βρουν ολα καλα σπιτια και ανθρωπους να τα λατρεψουν οπως ολες οι τρελαμενες του σαιτ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:17 Η Raisa έγραψε: #4.658 11-02-09 14:17 Αρχική Δημοσίευση από aramis: Nα σου ζησουν Νικολεττα και να βρουν ολα καλα σπιτια και ανθρωπους να τα λατρεψουν οπως ολες οι τρελαμενες του σαιτ Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ aramis!!! Κι εγώ αυτό εύχομαι.....να βρούνε καλά σπίτια!!! λες να έχει κι άλλες πολλές τρελαμένες σαν κι εμάς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.659 11-02-09 14:17 Νικολετακι τι κανουν τα μωρακια? Θα ερθεις σιγουρα στην εκθεση ε? Στην οικογενεια! Πασκαλ εσυ θα ερθεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aramis Εκκολαπτόμενο μέλος Η pascale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ανάβυσσος (Αττική). Έχει γράψει 250 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:25 Η aramis έγραψε: #4.660 11-02-09 14:25 Yπαρχουν σιγουρα και αλλες αλλα πιστευω οτι ορισμενες το κρυβουν, μην βγει την φθμη προς τα εξω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 231 232 233 234 235 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 233 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 233 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλημερα! Τι πανεμορφο χοντρο γατομουτρακι ειναι αυτο!!! Τι κανουν σημερα οι μανουλες και τα μωρακια τους? Επισης,με πολλη χαρα θελω να σας ανακοινωσω οτι τρεξαμε να προλαβουμε το μπλε μωρακι της Ραισουλας κι η Νικολετα συμφωνησε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 09:01 Η moukelis έγραψε: #4.651 11-02-09 09:01 Να το χαιρεστε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 09:10 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.652 11-02-09 09:10 Αρχική Δημοσίευση από Mariel: Καλημερα! Τι πανεμορφο χοντρο γατομουτρακι ειναι αυτο!!! Τι κανουν σημερα οι μανουλες και τα μωρακια τους? Επισης,με πολλη χαρα θελω να σας ανακοινωσω οτι τρεξαμε να προλαβουμε το μπλε μωρακι της Ραισουλας κι η Νικολετα συμφωνησε Click για ανάπτυξη... Μπραβο!! Να το χαιρεσαι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 09:30 Η staman2 έγραψε: #4.653 11-02-09 09:30 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Click για ανάπτυξη... Ελενά μου τι κάνετε!!!! ΜΠΡΑΒΟ πάντα επίκαιρη με τις ωραίες σου κάρτες τις πανέμορφες και τις ευχές σου!!! Φιλάκια στα μουστάκια του Μπατ, της Κάντυς και του Πικατσουλίνου. Ελενάκι και πάλι ευχαριστώ.....σε περιμένουμε για καφέ...θα ήταν τέλειο αν μπορούσες να έρθεις μια βόλτα για καθαρά δευτέρα....ίσως έρθει και η Αναστασίαεεεεε εεεε???? τι λες???? Click για ανάπτυξη... Ελενάκι μου ωραία ιδέα αυτο που λέει η Νικολέτα μας!! Αλλα επειδή θα είναι πολύ όμορφα να το συνδιάσουμε να πάμε οι δυο μας, πες μου ποτε μπορεις να δουμε πότε κι εγώ μπορώ να πάμε μαζί!!! ΕΕΕΕΕε??? τέλεια δεν θα΄ναι? Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Θα προσπαθήσω Νικολέττα μου να ρθω για καφεδάκι κ να δω κ τα 4 λιλα αρκουδάκια σου Νομίζω ότι μιλάς για το άτιμο κορίτσι με τα ασημένια κεικογατάκια Click για ανάπτυξη... Ναι γι αυτην την άτιμη μιλάει που μας ξεσηκώνει διαρκώς και δεν έχει σταματημό. (πού και να της πω ότι μου αρέσουν κι οι γάτες Αβυσσηνίας που είδα απο την έκθεση της Λισσαβώνας χθες.! Θα με ταράξει στις φωτο) Αρχική Δημοσίευση από Luna: δεν εχουν ανοιξει ακομα Γιουλακο μου!!! οπου να ναι!! οποτε θες να ερθεις!!δεν χρειαζεσαι ιδιαιτερες προσκλησεις!!! με την Αναστασια μας!!! και ειχε τοση μεγαλη κοιλια??βρε την ατιμη!!!! πως ειναι τωρα?τεζα?? Click για ανάπτυξη... Ευχαριστουμε Γιάννα μου για την πρόσκληση!!! Δεν θέμε και πολύ, θα σου΄ρθομε Οσο για την κοιλιά, νομίζω αν κρίνω κι από εμάς τους ανθρώπους, πως σε κάθε επόμενη εγκυμοσύνη, η κοιλιά μεγαλώνει πιο πολύ και φαίνεται γενικώς πιο μεγαλη.! Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ο μπαμπάς ζει στον κόσμο του....πήγε λίγο τα είδε, κι αυτό από μακρυά, και μετά την ξάπλαρε στην γατοπολυκατοικία και δεν το κουνάει ρούπι Click για ανάπτυξη... Μωρέ τον κούκλο μου!! Μάλλον είναι μελαγχολικός γιατι βλέπει οτι όλοι φροντίζετε και χαζεύετε τα νέα μωράκια. Αλλα είναι και τοσο ευγενικός που αποσύρεται! Να μου τον φιλήσεις πολύ πολύ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 09:38 Η staman2 έγραψε: #4.654 11-02-09 09:38 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ειμαι σιγουρη!!ναι!!ακομα τιποτα!!μαλλον βαριουνται!! τα ατιμα παντως,μολις τα σηκωνω και τα κραταω αγκαλια,αρχιζουν τις φωνες!!!και αρχιζει και η Luna την κουβεντα να τα καθησυχαζει και με ποιανουν τα γελια!!! εχεις χαζεψει εε???ειμαστε 2 χαζογιαγιαδες!!! Click για ανάπτυξη... Λες να βαριουνται τα ζουζουνια σου??! ΚΑι τι χαζογιαγιάδες!!! ΜΕ τα όλα σας ! Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Λοιπόν για τα ονόματα μπορείς να μπεις στις σελίδες: https://www.persiankittenempire.com/Cat_Names/cat-names-A.htm https://petrix.com/catnames/a.html Και αν αποτυχουν αυτά υπάρχει κ η Δώρα.com Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Luna: με αυτη πεθανα στα γελια!!!ειναι σαν να υποφερει!!! Click για ανάπτυξη... ΑΧΟΥΥΥ!! ΤΙ ΟΜΟΡΦΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ ΓΙΑΝΝΑ ΜΟΥ!!! Καλε τι μπουλουκάκια μπαλάκια τροφαντά είναι αυτά!!! Τι κουκλάκια Κι η Λουνίτσα τι πανεμορφη!! Χάζεψα απ την τόση ομορφιά!Εχουν γίνει αγνώριστα! Ποσο μεγάλωσαν σε λίγες μέρες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 09:40 Η staman2 έγραψε: #4.655 11-02-09 09:40 Αρχική Δημοσίευση από Mariel: Καλημερα! Επισης,με πολλη χαρα θελω να σας ανακοινωσω οτι τρεξαμε να προλαβουμε το μπλε μωρακι της Ραισουλας κι η Νικολετα συμφωνησε Click για ανάπτυξη... ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ!!!! ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΛΛΙΤΕΡΗ ΕΠΙΛΟΓΗ! Είναι απίστευτοι χαρακτήρες τα βρετανάκια!!! Θα τα λατρέψετε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:45 Η Raisa έγραψε: #4.656 11-02-09 13:45 Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: καλεεεεεεεε γεννησε και το ραισακι ??? με τη δουλεια εχω χασει τα παντα ..νικολετα μου να σου ζησουν ποσα καναμε???φανταζομαι η ραισα τωρα μεσαστη τρελη χαρα(η νικολετα ακομα περισοτερο).... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Να σου ζήσουν τα μωράκια Raisa!!Αχ μακάρι να είναι καλότυχα σαν τα αδερφάκια τους...καλά για ομορφιά δεν σχολιάζω με τέτοια κούκλα μαμά και τέτοιο λεβέντη μπαμπά τι θα'βγαιναν;Και πολλά λιλά βλέπω,που είναι η αδυναμία μου...εύγε!Πολλά φιλάκια σε όλα Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας κορίτσια! Αρχική Δημοσίευση από Mariel: Καλημερα! Τι πανεμορφο χοντρο γατομουτρακι ειναι αυτο!!! Τι κανουν σημερα οι μανουλες και τα μωρακια τους? Επισης,με πολλη χαρα θελω να σας ανακοινωσω οτι τρεξαμε να προλαβουμε το μπλε μωρακι της Ραισουλας κι η Νικολετα συμφωνησε Click για ανάπτυξη... Γεια σου Mariel....τρέξατε και προλάβατε ....και καλά κάνατε μιας και είναι μόνο ένα και θα κλέψει καρδιές!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aramis Εκκολαπτόμενο μέλος Η pascale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ανάβυσσος (Αττική). Έχει γράψει 250 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:04 Η aramis έγραψε: #4.657 11-02-09 14:04 Nα σου ζησουν Νικολεττα και να βρουν ολα καλα σπιτια και ανθρωπους να τα λατρεψουν οπως ολες οι τρελαμενες του σαιτ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:17 Η Raisa έγραψε: #4.658 11-02-09 14:17 Αρχική Δημοσίευση από aramis: Nα σου ζησουν Νικολεττα και να βρουν ολα καλα σπιτια και ανθρωπους να τα λατρεψουν οπως ολες οι τρελαμενες του σαιτ Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ aramis!!! Κι εγώ αυτό εύχομαι.....να βρούνε καλά σπίτια!!! λες να έχει κι άλλες πολλές τρελαμένες σαν κι εμάς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.659 11-02-09 14:17 Νικολετακι τι κανουν τα μωρακια? Θα ερθεις σιγουρα στην εκθεση ε? Στην οικογενεια! Πασκαλ εσυ θα ερθεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aramis Εκκολαπτόμενο μέλος Η pascale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ανάβυσσος (Αττική). Έχει γράψει 250 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:25 Η aramis έγραψε: #4.660 11-02-09 14:25 Yπαρχουν σιγουρα και αλλες αλλα πιστευω οτι ορισμενες το κρυβουν, μην βγει την φθμη προς τα εξω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 231 232 233 234 235 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 233 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 233 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Να το χαιρεστε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 09:10 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.652 11-02-09 09:10 Αρχική Δημοσίευση από Mariel: Καλημερα! Τι πανεμορφο χοντρο γατομουτρακι ειναι αυτο!!! Τι κανουν σημερα οι μανουλες και τα μωρακια τους? Επισης,με πολλη χαρα θελω να σας ανακοινωσω οτι τρεξαμε να προλαβουμε το μπλε μωρακι της Ραισουλας κι η Νικολετα συμφωνησε Click για ανάπτυξη... Μπραβο!! Να το χαιρεσαι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 09:30 Η staman2 έγραψε: #4.653 11-02-09 09:30 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Click για ανάπτυξη... Ελενά μου τι κάνετε!!!! ΜΠΡΑΒΟ πάντα επίκαιρη με τις ωραίες σου κάρτες τις πανέμορφες και τις ευχές σου!!! Φιλάκια στα μουστάκια του Μπατ, της Κάντυς και του Πικατσουλίνου. Ελενάκι και πάλι ευχαριστώ.....σε περιμένουμε για καφέ...θα ήταν τέλειο αν μπορούσες να έρθεις μια βόλτα για καθαρά δευτέρα....ίσως έρθει και η Αναστασίαεεεεε εεεε???? τι λες???? Click για ανάπτυξη... Ελενάκι μου ωραία ιδέα αυτο που λέει η Νικολέτα μας!! Αλλα επειδή θα είναι πολύ όμορφα να το συνδιάσουμε να πάμε οι δυο μας, πες μου ποτε μπορεις να δουμε πότε κι εγώ μπορώ να πάμε μαζί!!! ΕΕΕΕΕε??? τέλεια δεν θα΄ναι? Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Θα προσπαθήσω Νικολέττα μου να ρθω για καφεδάκι κ να δω κ τα 4 λιλα αρκουδάκια σου Νομίζω ότι μιλάς για το άτιμο κορίτσι με τα ασημένια κεικογατάκια Click για ανάπτυξη... Ναι γι αυτην την άτιμη μιλάει που μας ξεσηκώνει διαρκώς και δεν έχει σταματημό. (πού και να της πω ότι μου αρέσουν κι οι γάτες Αβυσσηνίας που είδα απο την έκθεση της Λισσαβώνας χθες.! Θα με ταράξει στις φωτο) Αρχική Δημοσίευση από Luna: δεν εχουν ανοιξει ακομα Γιουλακο μου!!! οπου να ναι!! οποτε θες να ερθεις!!δεν χρειαζεσαι ιδιαιτερες προσκλησεις!!! με την Αναστασια μας!!! και ειχε τοση μεγαλη κοιλια??βρε την ατιμη!!!! πως ειναι τωρα?τεζα?? Click για ανάπτυξη... Ευχαριστουμε Γιάννα μου για την πρόσκληση!!! Δεν θέμε και πολύ, θα σου΄ρθομε Οσο για την κοιλιά, νομίζω αν κρίνω κι από εμάς τους ανθρώπους, πως σε κάθε επόμενη εγκυμοσύνη, η κοιλιά μεγαλώνει πιο πολύ και φαίνεται γενικώς πιο μεγαλη.! Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ο μπαμπάς ζει στον κόσμο του....πήγε λίγο τα είδε, κι αυτό από μακρυά, και μετά την ξάπλαρε στην γατοπολυκατοικία και δεν το κουνάει ρούπι Click για ανάπτυξη... Μωρέ τον κούκλο μου!! Μάλλον είναι μελαγχολικός γιατι βλέπει οτι όλοι φροντίζετε και χαζεύετε τα νέα μωράκια. Αλλα είναι και τοσο ευγενικός που αποσύρεται! Να μου τον φιλήσεις πολύ πολύ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 09:38 Η staman2 έγραψε: #4.654 11-02-09 09:38 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ειμαι σιγουρη!!ναι!!ακομα τιποτα!!μαλλον βαριουνται!! τα ατιμα παντως,μολις τα σηκωνω και τα κραταω αγκαλια,αρχιζουν τις φωνες!!!και αρχιζει και η Luna την κουβεντα να τα καθησυχαζει και με ποιανουν τα γελια!!! εχεις χαζεψει εε???ειμαστε 2 χαζογιαγιαδες!!! Click για ανάπτυξη... Λες να βαριουνται τα ζουζουνια σου??! ΚΑι τι χαζογιαγιάδες!!! ΜΕ τα όλα σας ! Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Λοιπόν για τα ονόματα μπορείς να μπεις στις σελίδες: https://www.persiankittenempire.com/Cat_Names/cat-names-A.htm https://petrix.com/catnames/a.html Και αν αποτυχουν αυτά υπάρχει κ η Δώρα.com Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Luna: με αυτη πεθανα στα γελια!!!ειναι σαν να υποφερει!!! Click για ανάπτυξη... ΑΧΟΥΥΥ!! ΤΙ ΟΜΟΡΦΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ ΓΙΑΝΝΑ ΜΟΥ!!! Καλε τι μπουλουκάκια μπαλάκια τροφαντά είναι αυτά!!! Τι κουκλάκια Κι η Λουνίτσα τι πανεμορφη!! Χάζεψα απ την τόση ομορφιά!Εχουν γίνει αγνώριστα! Ποσο μεγάλωσαν σε λίγες μέρες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 09:40 Η staman2 έγραψε: #4.655 11-02-09 09:40 Αρχική Δημοσίευση από Mariel: Καλημερα! Επισης,με πολλη χαρα θελω να σας ανακοινωσω οτι τρεξαμε να προλαβουμε το μπλε μωρακι της Ραισουλας κι η Νικολετα συμφωνησε Click για ανάπτυξη... ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ!!!! ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΛΛΙΤΕΡΗ ΕΠΙΛΟΓΗ! Είναι απίστευτοι χαρακτήρες τα βρετανάκια!!! Θα τα λατρέψετε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:45 Η Raisa έγραψε: #4.656 11-02-09 13:45 Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: καλεεεεεεεε γεννησε και το ραισακι ??? με τη δουλεια εχω χασει τα παντα ..νικολετα μου να σου ζησουν ποσα καναμε???φανταζομαι η ραισα τωρα μεσαστη τρελη χαρα(η νικολετα ακομα περισοτερο).... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Να σου ζήσουν τα μωράκια Raisa!!Αχ μακάρι να είναι καλότυχα σαν τα αδερφάκια τους...καλά για ομορφιά δεν σχολιάζω με τέτοια κούκλα μαμά και τέτοιο λεβέντη μπαμπά τι θα'βγαιναν;Και πολλά λιλά βλέπω,που είναι η αδυναμία μου...εύγε!Πολλά φιλάκια σε όλα Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας κορίτσια! Αρχική Δημοσίευση από Mariel: Καλημερα! Τι πανεμορφο χοντρο γατομουτρακι ειναι αυτο!!! Τι κανουν σημερα οι μανουλες και τα μωρακια τους? Επισης,με πολλη χαρα θελω να σας ανακοινωσω οτι τρεξαμε να προλαβουμε το μπλε μωρακι της Ραισουλας κι η Νικολετα συμφωνησε Click για ανάπτυξη... Γεια σου Mariel....τρέξατε και προλάβατε ....και καλά κάνατε μιας και είναι μόνο ένα και θα κλέψει καρδιές!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aramis Εκκολαπτόμενο μέλος Η pascale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ανάβυσσος (Αττική). Έχει γράψει 250 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:04 Η aramis έγραψε: #4.657 11-02-09 14:04 Nα σου ζησουν Νικολεττα και να βρουν ολα καλα σπιτια και ανθρωπους να τα λατρεψουν οπως ολες οι τρελαμενες του σαιτ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:17 Η Raisa έγραψε: #4.658 11-02-09 14:17 Αρχική Δημοσίευση από aramis: Nα σου ζησουν Νικολεττα και να βρουν ολα καλα σπιτια και ανθρωπους να τα λατρεψουν οπως ολες οι τρελαμενες του σαιτ Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ aramis!!! Κι εγώ αυτό εύχομαι.....να βρούνε καλά σπίτια!!! λες να έχει κι άλλες πολλές τρελαμένες σαν κι εμάς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.659 11-02-09 14:17 Νικολετακι τι κανουν τα μωρακια? Θα ερθεις σιγουρα στην εκθεση ε? Στην οικογενεια! Πασκαλ εσυ θα ερθεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aramis Εκκολαπτόμενο μέλος Η pascale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ανάβυσσος (Αττική). Έχει γράψει 250 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:25 Η aramis έγραψε: #4.660 11-02-09 14:25 Yπαρχουν σιγουρα και αλλες αλλα πιστευω οτι ορισμενες το κρυβουν, μην βγει την φθμη προς τα εξω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 231 232 233 234 235 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 233 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 233 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Mariel: Καλημερα! Τι πανεμορφο χοντρο γατομουτρακι ειναι αυτο!!! Τι κανουν σημερα οι μανουλες και τα μωρακια τους? Επισης,με πολλη χαρα θελω να σας ανακοινωσω οτι τρεξαμε να προλαβουμε το μπλε μωρακι της Ραισουλας κι η Νικολετα συμφωνησε Click για ανάπτυξη... Μπραβο!! Να το χαιρεσαι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 09:30 Η staman2 έγραψε: #4.653 11-02-09 09:30 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Click για ανάπτυξη... Ελενά μου τι κάνετε!!!! ΜΠΡΑΒΟ πάντα επίκαιρη με τις ωραίες σου κάρτες τις πανέμορφες και τις ευχές σου!!! Φιλάκια στα μουστάκια του Μπατ, της Κάντυς και του Πικατσουλίνου. Ελενάκι και πάλι ευχαριστώ.....σε περιμένουμε για καφέ...θα ήταν τέλειο αν μπορούσες να έρθεις μια βόλτα για καθαρά δευτέρα....ίσως έρθει και η Αναστασίαεεεεε εεεε???? τι λες???? Click για ανάπτυξη... Ελενάκι μου ωραία ιδέα αυτο που λέει η Νικολέτα μας!! Αλλα επειδή θα είναι πολύ όμορφα να το συνδιάσουμε να πάμε οι δυο μας, πες μου ποτε μπορεις να δουμε πότε κι εγώ μπορώ να πάμε μαζί!!! ΕΕΕΕΕε??? τέλεια δεν θα΄ναι? Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Θα προσπαθήσω Νικολέττα μου να ρθω για καφεδάκι κ να δω κ τα 4 λιλα αρκουδάκια σου Νομίζω ότι μιλάς για το άτιμο κορίτσι με τα ασημένια κεικογατάκια Click για ανάπτυξη... Ναι γι αυτην την άτιμη μιλάει που μας ξεσηκώνει διαρκώς και δεν έχει σταματημό. (πού και να της πω ότι μου αρέσουν κι οι γάτες Αβυσσηνίας που είδα απο την έκθεση της Λισσαβώνας χθες.! Θα με ταράξει στις φωτο) Αρχική Δημοσίευση από Luna: δεν εχουν ανοιξει ακομα Γιουλακο μου!!! οπου να ναι!! οποτε θες να ερθεις!!δεν χρειαζεσαι ιδιαιτερες προσκλησεις!!! με την Αναστασια μας!!! και ειχε τοση μεγαλη κοιλια??βρε την ατιμη!!!! πως ειναι τωρα?τεζα?? Click για ανάπτυξη... Ευχαριστουμε Γιάννα μου για την πρόσκληση!!! Δεν θέμε και πολύ, θα σου΄ρθομε Οσο για την κοιλιά, νομίζω αν κρίνω κι από εμάς τους ανθρώπους, πως σε κάθε επόμενη εγκυμοσύνη, η κοιλιά μεγαλώνει πιο πολύ και φαίνεται γενικώς πιο μεγαλη.! Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ο μπαμπάς ζει στον κόσμο του....πήγε λίγο τα είδε, κι αυτό από μακρυά, και μετά την ξάπλαρε στην γατοπολυκατοικία και δεν το κουνάει ρούπι Click για ανάπτυξη... Μωρέ τον κούκλο μου!! Μάλλον είναι μελαγχολικός γιατι βλέπει οτι όλοι φροντίζετε και χαζεύετε τα νέα μωράκια. Αλλα είναι και τοσο ευγενικός που αποσύρεται! Να μου τον φιλήσεις πολύ πολύ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 09:38 Η staman2 έγραψε: #4.654 11-02-09 09:38 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ειμαι σιγουρη!!ναι!!ακομα τιποτα!!μαλλον βαριουνται!! τα ατιμα παντως,μολις τα σηκωνω και τα κραταω αγκαλια,αρχιζουν τις φωνες!!!και αρχιζει και η Luna την κουβεντα να τα καθησυχαζει και με ποιανουν τα γελια!!! εχεις χαζεψει εε???ειμαστε 2 χαζογιαγιαδες!!! Click για ανάπτυξη... Λες να βαριουνται τα ζουζουνια σου??! ΚΑι τι χαζογιαγιάδες!!! ΜΕ τα όλα σας ! Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Λοιπόν για τα ονόματα μπορείς να μπεις στις σελίδες: https://www.persiankittenempire.com/Cat_Names/cat-names-A.htm https://petrix.com/catnames/a.html Και αν αποτυχουν αυτά υπάρχει κ η Δώρα.com Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Luna: με αυτη πεθανα στα γελια!!!ειναι σαν να υποφερει!!! Click για ανάπτυξη... ΑΧΟΥΥΥ!! ΤΙ ΟΜΟΡΦΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ ΓΙΑΝΝΑ ΜΟΥ!!! Καλε τι μπουλουκάκια μπαλάκια τροφαντά είναι αυτά!!! Τι κουκλάκια Κι η Λουνίτσα τι πανεμορφη!! Χάζεψα απ την τόση ομορφιά!Εχουν γίνει αγνώριστα! Ποσο μεγάλωσαν σε λίγες μέρες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 09:40 Η staman2 έγραψε: #4.655 11-02-09 09:40 Αρχική Δημοσίευση από Mariel: Καλημερα! Επισης,με πολλη χαρα θελω να σας ανακοινωσω οτι τρεξαμε να προλαβουμε το μπλε μωρακι της Ραισουλας κι η Νικολετα συμφωνησε Click για ανάπτυξη... ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ!!!! ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΛΛΙΤΕΡΗ ΕΠΙΛΟΓΗ! Είναι απίστευτοι χαρακτήρες τα βρετανάκια!!! Θα τα λατρέψετε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:45 Η Raisa έγραψε: #4.656 11-02-09 13:45 Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: καλεεεεεεεε γεννησε και το ραισακι ??? με τη δουλεια εχω χασει τα παντα ..νικολετα μου να σου ζησουν ποσα καναμε???φανταζομαι η ραισα τωρα μεσαστη τρελη χαρα(η νικολετα ακομα περισοτερο).... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Να σου ζήσουν τα μωράκια Raisa!!Αχ μακάρι να είναι καλότυχα σαν τα αδερφάκια τους...καλά για ομορφιά δεν σχολιάζω με τέτοια κούκλα μαμά και τέτοιο λεβέντη μπαμπά τι θα'βγαιναν;Και πολλά λιλά βλέπω,που είναι η αδυναμία μου...εύγε!Πολλά φιλάκια σε όλα Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας κορίτσια! Αρχική Δημοσίευση από Mariel: Καλημερα! Τι πανεμορφο χοντρο γατομουτρακι ειναι αυτο!!! Τι κανουν σημερα οι μανουλες και τα μωρακια τους? Επισης,με πολλη χαρα θελω να σας ανακοινωσω οτι τρεξαμε να προλαβουμε το μπλε μωρακι της Ραισουλας κι η Νικολετα συμφωνησε Click για ανάπτυξη... Γεια σου Mariel....τρέξατε και προλάβατε ....και καλά κάνατε μιας και είναι μόνο ένα και θα κλέψει καρδιές!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aramis Εκκολαπτόμενο μέλος Η pascale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ανάβυσσος (Αττική). Έχει γράψει 250 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:04 Η aramis έγραψε: #4.657 11-02-09 14:04 Nα σου ζησουν Νικολεττα και να βρουν ολα καλα σπιτια και ανθρωπους να τα λατρεψουν οπως ολες οι τρελαμενες του σαιτ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:17 Η Raisa έγραψε: #4.658 11-02-09 14:17 Αρχική Δημοσίευση από aramis: Nα σου ζησουν Νικολεττα και να βρουν ολα καλα σπιτια και ανθρωπους να τα λατρεψουν οπως ολες οι τρελαμενες του σαιτ Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ aramis!!! Κι εγώ αυτό εύχομαι.....να βρούνε καλά σπίτια!!! λες να έχει κι άλλες πολλές τρελαμένες σαν κι εμάς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.659 11-02-09 14:17 Νικολετακι τι κανουν τα μωρακια? Θα ερθεις σιγουρα στην εκθεση ε? Στην οικογενεια! Πασκαλ εσυ θα ερθεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aramis Εκκολαπτόμενο μέλος Η pascale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ανάβυσσος (Αττική). Έχει γράψει 250 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:25 Η aramis έγραψε: #4.660 11-02-09 14:25 Yπαρχουν σιγουρα και αλλες αλλα πιστευω οτι ορισμενες το κρυβουν, μην βγει την φθμη προς τα εξω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 231 232 233 234 235 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 233 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 233 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Click για ανάπτυξη... Ελενά μου τι κάνετε!!!! ΜΠΡΑΒΟ πάντα επίκαιρη με τις ωραίες σου κάρτες τις πανέμορφες και τις ευχές σου!!! Φιλάκια στα μουστάκια του Μπατ, της Κάντυς και του Πικατσουλίνου. Ελενάκι και πάλι ευχαριστώ.....σε περιμένουμε για καφέ...θα ήταν τέλειο αν μπορούσες να έρθεις μια βόλτα για καθαρά δευτέρα....ίσως έρθει και η Αναστασίαεεεεε εεεε???? τι λες???? Click για ανάπτυξη... Ελενάκι μου ωραία ιδέα αυτο που λέει η Νικολέτα μας!! Αλλα επειδή θα είναι πολύ όμορφα να το συνδιάσουμε να πάμε οι δυο μας, πες μου ποτε μπορεις να δουμε πότε κι εγώ μπορώ να πάμε μαζί!!! ΕΕΕΕΕε??? τέλεια δεν θα΄ναι? Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Θα προσπαθήσω Νικολέττα μου να ρθω για καφεδάκι κ να δω κ τα 4 λιλα αρκουδάκια σου Νομίζω ότι μιλάς για το άτιμο κορίτσι με τα ασημένια κεικογατάκια Click για ανάπτυξη... Ναι γι αυτην την άτιμη μιλάει που μας ξεσηκώνει διαρκώς και δεν έχει σταματημό. (πού και να της πω ότι μου αρέσουν κι οι γάτες Αβυσσηνίας που είδα απο την έκθεση της Λισσαβώνας χθες.! Θα με ταράξει στις φωτο) Αρχική Δημοσίευση από Luna: δεν εχουν ανοιξει ακομα Γιουλακο μου!!! οπου να ναι!! οποτε θες να ερθεις!!δεν χρειαζεσαι ιδιαιτερες προσκλησεις!!! με την Αναστασια μας!!! και ειχε τοση μεγαλη κοιλια??βρε την ατιμη!!!! πως ειναι τωρα?τεζα?? Click για ανάπτυξη... Ευχαριστουμε Γιάννα μου για την πρόσκληση!!! Δεν θέμε και πολύ, θα σου΄ρθομε Οσο για την κοιλιά, νομίζω αν κρίνω κι από εμάς τους ανθρώπους, πως σε κάθε επόμενη εγκυμοσύνη, η κοιλιά μεγαλώνει πιο πολύ και φαίνεται γενικώς πιο μεγαλη.! Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ο μπαμπάς ζει στον κόσμο του....πήγε λίγο τα είδε, κι αυτό από μακρυά, και μετά την ξάπλαρε στην γατοπολυκατοικία και δεν το κουνάει ρούπι Click για ανάπτυξη... Μωρέ τον κούκλο μου!! Μάλλον είναι μελαγχολικός γιατι βλέπει οτι όλοι φροντίζετε και χαζεύετε τα νέα μωράκια. Αλλα είναι και τοσο ευγενικός που αποσύρεται! Να μου τον φιλήσεις πολύ πολύ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 09:38 Η staman2 έγραψε: #4.654 11-02-09 09:38 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ειμαι σιγουρη!!ναι!!ακομα τιποτα!!μαλλον βαριουνται!! τα ατιμα παντως,μολις τα σηκωνω και τα κραταω αγκαλια,αρχιζουν τις φωνες!!!και αρχιζει και η Luna την κουβεντα να τα καθησυχαζει και με ποιανουν τα γελια!!! εχεις χαζεψει εε???ειμαστε 2 χαζογιαγιαδες!!! Click για ανάπτυξη... Λες να βαριουνται τα ζουζουνια σου??! ΚΑι τι χαζογιαγιάδες!!! ΜΕ τα όλα σας ! Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Λοιπόν για τα ονόματα μπορείς να μπεις στις σελίδες: https://www.persiankittenempire.com/Cat_Names/cat-names-A.htm https://petrix.com/catnames/a.html Και αν αποτυχουν αυτά υπάρχει κ η Δώρα.com Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Luna: με αυτη πεθανα στα γελια!!!ειναι σαν να υποφερει!!! Click για ανάπτυξη... ΑΧΟΥΥΥ!! ΤΙ ΟΜΟΡΦΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ ΓΙΑΝΝΑ ΜΟΥ!!! Καλε τι μπουλουκάκια μπαλάκια τροφαντά είναι αυτά!!! Τι κουκλάκια Κι η Λουνίτσα τι πανεμορφη!! Χάζεψα απ την τόση ομορφιά!Εχουν γίνει αγνώριστα! Ποσο μεγάλωσαν σε λίγες μέρες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 09:40 Η staman2 έγραψε: #4.655 11-02-09 09:40 Αρχική Δημοσίευση από Mariel: Καλημερα! Επισης,με πολλη χαρα θελω να σας ανακοινωσω οτι τρεξαμε να προλαβουμε το μπλε μωρακι της Ραισουλας κι η Νικολετα συμφωνησε Click για ανάπτυξη... ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ!!!! ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΛΛΙΤΕΡΗ ΕΠΙΛΟΓΗ! Είναι απίστευτοι χαρακτήρες τα βρετανάκια!!! Θα τα λατρέψετε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:45 Η Raisa έγραψε: #4.656 11-02-09 13:45 Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: καλεεεεεεεε γεννησε και το ραισακι ??? με τη δουλεια εχω χασει τα παντα ..νικολετα μου να σου ζησουν ποσα καναμε???φανταζομαι η ραισα τωρα μεσαστη τρελη χαρα(η νικολετα ακομα περισοτερο).... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Να σου ζήσουν τα μωράκια Raisa!!Αχ μακάρι να είναι καλότυχα σαν τα αδερφάκια τους...καλά για ομορφιά δεν σχολιάζω με τέτοια κούκλα μαμά και τέτοιο λεβέντη μπαμπά τι θα'βγαιναν;Και πολλά λιλά βλέπω,που είναι η αδυναμία μου...εύγε!Πολλά φιλάκια σε όλα Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας κορίτσια! Αρχική Δημοσίευση από Mariel: Καλημερα! Τι πανεμορφο χοντρο γατομουτρακι ειναι αυτο!!! Τι κανουν σημερα οι μανουλες και τα μωρακια τους? Επισης,με πολλη χαρα θελω να σας ανακοινωσω οτι τρεξαμε να προλαβουμε το μπλε μωρακι της Ραισουλας κι η Νικολετα συμφωνησε Click για ανάπτυξη... Γεια σου Mariel....τρέξατε και προλάβατε ....και καλά κάνατε μιας και είναι μόνο ένα και θα κλέψει καρδιές!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aramis Εκκολαπτόμενο μέλος Η pascale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ανάβυσσος (Αττική). Έχει γράψει 250 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:04 Η aramis έγραψε: #4.657 11-02-09 14:04 Nα σου ζησουν Νικολεττα και να βρουν ολα καλα σπιτια και ανθρωπους να τα λατρεψουν οπως ολες οι τρελαμενες του σαιτ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:17 Η Raisa έγραψε: #4.658 11-02-09 14:17 Αρχική Δημοσίευση από aramis: Nα σου ζησουν Νικολεττα και να βρουν ολα καλα σπιτια και ανθρωπους να τα λατρεψουν οπως ολες οι τρελαμενες του σαιτ Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ aramis!!! Κι εγώ αυτό εύχομαι.....να βρούνε καλά σπίτια!!! λες να έχει κι άλλες πολλές τρελαμένες σαν κι εμάς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.659 11-02-09 14:17 Νικολετακι τι κανουν τα μωρακια? Θα ερθεις σιγουρα στην εκθεση ε? Στην οικογενεια! Πασκαλ εσυ θα ερθεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aramis Εκκολαπτόμενο μέλος Η pascale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ανάβυσσος (Αττική). Έχει γράψει 250 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:25 Η aramis έγραψε: #4.660 11-02-09 14:25 Yπαρχουν σιγουρα και αλλες αλλα πιστευω οτι ορισμενες το κρυβουν, μην βγει την φθμη προς τα εξω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 231 232 233 234 235 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 233 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 233 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Luna: ειμαι σιγουρη!!ναι!!ακομα τιποτα!!μαλλον βαριουνται!! τα ατιμα παντως,μολις τα σηκωνω και τα κραταω αγκαλια,αρχιζουν τις φωνες!!!και αρχιζει και η Luna την κουβεντα να τα καθησυχαζει και με ποιανουν τα γελια!!! εχεις χαζεψει εε???ειμαστε 2 χαζογιαγιαδες!!! Click για ανάπτυξη... Λες να βαριουνται τα ζουζουνια σου??! ΚΑι τι χαζογιαγιάδες!!! ΜΕ τα όλα σας ! Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Λοιπόν για τα ονόματα μπορείς να μπεις στις σελίδες: https://www.persiankittenempire.com/Cat_Names/cat-names-A.htm https://petrix.com/catnames/a.html Και αν αποτυχουν αυτά υπάρχει κ η Δώρα.com Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Luna: με αυτη πεθανα στα γελια!!!ειναι σαν να υποφερει!!! Click για ανάπτυξη... ΑΧΟΥΥΥ!! ΤΙ ΟΜΟΡΦΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ ΓΙΑΝΝΑ ΜΟΥ!!! Καλε τι μπουλουκάκια μπαλάκια τροφαντά είναι αυτά!!! Τι κουκλάκια Κι η Λουνίτσα τι πανεμορφη!! Χάζεψα απ την τόση ομορφιά!Εχουν γίνει αγνώριστα! Ποσο μεγάλωσαν σε λίγες μέρες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 09:40 Η staman2 έγραψε: #4.655 11-02-09 09:40 Αρχική Δημοσίευση από Mariel: Καλημερα! Επισης,με πολλη χαρα θελω να σας ανακοινωσω οτι τρεξαμε να προλαβουμε το μπλε μωρακι της Ραισουλας κι η Νικολετα συμφωνησε Click για ανάπτυξη... ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ!!!! ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΛΛΙΤΕΡΗ ΕΠΙΛΟΓΗ! Είναι απίστευτοι χαρακτήρες τα βρετανάκια!!! Θα τα λατρέψετε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:45 Η Raisa έγραψε: #4.656 11-02-09 13:45 Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: καλεεεεεεεε γεννησε και το ραισακι ??? με τη δουλεια εχω χασει τα παντα ..νικολετα μου να σου ζησουν ποσα καναμε???φανταζομαι η ραισα τωρα μεσαστη τρελη χαρα(η νικολετα ακομα περισοτερο).... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Να σου ζήσουν τα μωράκια Raisa!!Αχ μακάρι να είναι καλότυχα σαν τα αδερφάκια τους...καλά για ομορφιά δεν σχολιάζω με τέτοια κούκλα μαμά και τέτοιο λεβέντη μπαμπά τι θα'βγαιναν;Και πολλά λιλά βλέπω,που είναι η αδυναμία μου...εύγε!Πολλά φιλάκια σε όλα Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας κορίτσια! Αρχική Δημοσίευση από Mariel: Καλημερα! Τι πανεμορφο χοντρο γατομουτρακι ειναι αυτο!!! Τι κανουν σημερα οι μανουλες και τα μωρακια τους? Επισης,με πολλη χαρα θελω να σας ανακοινωσω οτι τρεξαμε να προλαβουμε το μπλε μωρακι της Ραισουλας κι η Νικολετα συμφωνησε Click για ανάπτυξη... Γεια σου Mariel....τρέξατε και προλάβατε ....και καλά κάνατε μιας και είναι μόνο ένα και θα κλέψει καρδιές!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aramis Εκκολαπτόμενο μέλος Η pascale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ανάβυσσος (Αττική). Έχει γράψει 250 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:04 Η aramis έγραψε: #4.657 11-02-09 14:04 Nα σου ζησουν Νικολεττα και να βρουν ολα καλα σπιτια και ανθρωπους να τα λατρεψουν οπως ολες οι τρελαμενες του σαιτ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:17 Η Raisa έγραψε: #4.658 11-02-09 14:17 Αρχική Δημοσίευση από aramis: Nα σου ζησουν Νικολεττα και να βρουν ολα καλα σπιτια και ανθρωπους να τα λατρεψουν οπως ολες οι τρελαμενες του σαιτ Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ aramis!!! Κι εγώ αυτό εύχομαι.....να βρούνε καλά σπίτια!!! λες να έχει κι άλλες πολλές τρελαμένες σαν κι εμάς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.659 11-02-09 14:17 Νικολετακι τι κανουν τα μωρακια? Θα ερθεις σιγουρα στην εκθεση ε? Στην οικογενεια! Πασκαλ εσυ θα ερθεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aramis Εκκολαπτόμενο μέλος Η pascale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ανάβυσσος (Αττική). Έχει γράψει 250 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:25 Η aramis έγραψε: #4.660 11-02-09 14:25 Yπαρχουν σιγουρα και αλλες αλλα πιστευω οτι ορισμενες το κρυβουν, μην βγει την φθμη προς τα εξω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 231 232 233 234 235 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 233 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 233 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Mariel: Καλημερα! Επισης,με πολλη χαρα θελω να σας ανακοινωσω οτι τρεξαμε να προλαβουμε το μπλε μωρακι της Ραισουλας κι η Νικολετα συμφωνησε Click για ανάπτυξη... ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ!!!! ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΛΛΙΤΕΡΗ ΕΠΙΛΟΓΗ! Είναι απίστευτοι χαρακτήρες τα βρετανάκια!!! Θα τα λατρέψετε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:45 Η Raisa έγραψε: #4.656 11-02-09 13:45 Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: καλεεεεεεεε γεννησε και το ραισακι ??? με τη δουλεια εχω χασει τα παντα ..νικολετα μου να σου ζησουν ποσα καναμε???φανταζομαι η ραισα τωρα μεσαστη τρελη χαρα(η νικολετα ακομα περισοτερο).... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Να σου ζήσουν τα μωράκια Raisa!!Αχ μακάρι να είναι καλότυχα σαν τα αδερφάκια τους...καλά για ομορφιά δεν σχολιάζω με τέτοια κούκλα μαμά και τέτοιο λεβέντη μπαμπά τι θα'βγαιναν;Και πολλά λιλά βλέπω,που είναι η αδυναμία μου...εύγε!Πολλά φιλάκια σε όλα Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας κορίτσια! Αρχική Δημοσίευση από Mariel: Καλημερα! Τι πανεμορφο χοντρο γατομουτρακι ειναι αυτο!!! Τι κανουν σημερα οι μανουλες και τα μωρακια τους? Επισης,με πολλη χαρα θελω να σας ανακοινωσω οτι τρεξαμε να προλαβουμε το μπλε μωρακι της Ραισουλας κι η Νικολετα συμφωνησε Click για ανάπτυξη... Γεια σου Mariel....τρέξατε και προλάβατε ....και καλά κάνατε μιας και είναι μόνο ένα και θα κλέψει καρδιές!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aramis Εκκολαπτόμενο μέλος Η pascale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ανάβυσσος (Αττική). Έχει γράψει 250 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:04 Η aramis έγραψε: #4.657 11-02-09 14:04 Nα σου ζησουν Νικολεττα και να βρουν ολα καλα σπιτια και ανθρωπους να τα λατρεψουν οπως ολες οι τρελαμενες του σαιτ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:17 Η Raisa έγραψε: #4.658 11-02-09 14:17 Αρχική Δημοσίευση από aramis: Nα σου ζησουν Νικολεττα και να βρουν ολα καλα σπιτια και ανθρωπους να τα λατρεψουν οπως ολες οι τρελαμενες του σαιτ Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ aramis!!! Κι εγώ αυτό εύχομαι.....να βρούνε καλά σπίτια!!! λες να έχει κι άλλες πολλές τρελαμένες σαν κι εμάς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.659 11-02-09 14:17 Νικολετακι τι κανουν τα μωρακια? Θα ερθεις σιγουρα στην εκθεση ε? Στην οικογενεια! Πασκαλ εσυ θα ερθεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aramis Εκκολαπτόμενο μέλος Η pascale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ανάβυσσος (Αττική). Έχει γράψει 250 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:25 Η aramis έγραψε: #4.660 11-02-09 14:25 Yπαρχουν σιγουρα και αλλες αλλα πιστευω οτι ορισμενες το κρυβουν, μην βγει την φθμη προς τα εξω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 231 232 233 234 235 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 233 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 233 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: καλεεεεεεεε γεννησε και το ραισακι ??? με τη δουλεια εχω χασει τα παντα ..νικολετα μου να σου ζησουν ποσα καναμε???φανταζομαι η ραισα τωρα μεσαστη τρελη χαρα(η νικολετα ακομα περισοτερο).... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Να σου ζήσουν τα μωράκια Raisa!!Αχ μακάρι να είναι καλότυχα σαν τα αδερφάκια τους...καλά για ομορφιά δεν σχολιάζω με τέτοια κούκλα μαμά και τέτοιο λεβέντη μπαμπά τι θα'βγαιναν;Και πολλά λιλά βλέπω,που είναι η αδυναμία μου...εύγε!Πολλά φιλάκια σε όλα Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας κορίτσια! Αρχική Δημοσίευση από Mariel: Καλημερα! Τι πανεμορφο χοντρο γατομουτρακι ειναι αυτο!!! Τι κανουν σημερα οι μανουλες και τα μωρακια τους? Επισης,με πολλη χαρα θελω να σας ανακοινωσω οτι τρεξαμε να προλαβουμε το μπλε μωρακι της Ραισουλας κι η Νικολετα συμφωνησε Click για ανάπτυξη... Γεια σου Mariel....τρέξατε και προλάβατε ....και καλά κάνατε μιας και είναι μόνο ένα και θα κλέψει καρδιές!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aramis Εκκολαπτόμενο μέλος Η pascale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ανάβυσσος (Αττική). Έχει γράψει 250 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:04 Η aramis έγραψε: #4.657 11-02-09 14:04 Nα σου ζησουν Νικολεττα και να βρουν ολα καλα σπιτια και ανθρωπους να τα λατρεψουν οπως ολες οι τρελαμενες του σαιτ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:17 Η Raisa έγραψε: #4.658 11-02-09 14:17 Αρχική Δημοσίευση από aramis: Nα σου ζησουν Νικολεττα και να βρουν ολα καλα σπιτια και ανθρωπους να τα λατρεψουν οπως ολες οι τρελαμενες του σαιτ Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ aramis!!! Κι εγώ αυτό εύχομαι.....να βρούνε καλά σπίτια!!! λες να έχει κι άλλες πολλές τρελαμένες σαν κι εμάς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.659 11-02-09 14:17 Νικολετακι τι κανουν τα μωρακια? Θα ερθεις σιγουρα στην εκθεση ε? Στην οικογενεια! Πασκαλ εσυ θα ερθεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aramis Εκκολαπτόμενο μέλος Η pascale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ανάβυσσος (Αττική). Έχει γράψει 250 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:25 Η aramis έγραψε: #4.660 11-02-09 14:25 Yπαρχουν σιγουρα και αλλες αλλα πιστευω οτι ορισμενες το κρυβουν, μην βγει την φθμη προς τα εξω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 231 232 233 234 235 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 233 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 233 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Nα σου ζησουν Νικολεττα και να βρουν ολα καλα σπιτια και ανθρωπους να τα λατρεψουν οπως ολες οι τρελαμενες του σαιτ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:17 Η Raisa έγραψε: #4.658 11-02-09 14:17 Αρχική Δημοσίευση από aramis: Nα σου ζησουν Νικολεττα και να βρουν ολα καλα σπιτια και ανθρωπους να τα λατρεψουν οπως ολες οι τρελαμενες του σαιτ Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ aramis!!! Κι εγώ αυτό εύχομαι.....να βρούνε καλά σπίτια!!! λες να έχει κι άλλες πολλές τρελαμένες σαν κι εμάς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.659 11-02-09 14:17 Νικολετακι τι κανουν τα μωρακια? Θα ερθεις σιγουρα στην εκθεση ε? Στην οικογενεια! Πασκαλ εσυ θα ερθεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aramis Εκκολαπτόμενο μέλος Η pascale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ανάβυσσος (Αττική). Έχει γράψει 250 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:25 Η aramis έγραψε: #4.660 11-02-09 14:25 Yπαρχουν σιγουρα και αλλες αλλα πιστευω οτι ορισμενες το κρυβουν, μην βγει την φθμη προς τα εξω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 231 232 233 234 235 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 233 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 233 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από aramis: Nα σου ζησουν Νικολεττα και να βρουν ολα καλα σπιτια και ανθρωπους να τα λατρεψουν οπως ολες οι τρελαμενες του σαιτ Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ aramis!!! Κι εγώ αυτό εύχομαι.....να βρούνε καλά σπίτια!!! λες να έχει κι άλλες πολλές τρελαμένες σαν κι εμάς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.659 11-02-09 14:17 Νικολετακι τι κανουν τα μωρακια? Θα ερθεις σιγουρα στην εκθεση ε? Στην οικογενεια! Πασκαλ εσυ θα ερθεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aramis Εκκολαπτόμενο μέλος Η pascale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ανάβυσσος (Αττική). Έχει γράψει 250 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:25 Η aramis έγραψε: #4.660 11-02-09 14:25 Yπαρχουν σιγουρα και αλλες αλλα πιστευω οτι ορισμενες το κρυβουν, μην βγει την φθμη προς τα εξω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 231 232 233 234 235 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 233 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 233 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Νικολετακι τι κανουν τα μωρακια? Θα ερθεις σιγουρα στην εκθεση ε? Στην οικογενεια! Πασκαλ εσυ θα ερθεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aramis Εκκολαπτόμενο μέλος Η pascale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ανάβυσσος (Αττική). Έχει γράψει 250 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:25 Η aramis έγραψε: #4.660 11-02-09 14:25 Yπαρχουν σιγουρα και αλλες αλλα πιστευω οτι ορισμενες το κρυβουν, μην βγει την φθμη προς τα εξω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Yπαρχουν σιγουρα και αλλες αλλα πιστευω οτι ορισμενες το κρυβουν, μην βγει την φθμη προς τα εξω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.