Luna
Περιβόητο μέλος
καλημερα και απο μενα...πως ειναι τα μωρακια μας?
οι μανουλες?
εγω που λετε μπορει αν εχω τη λουνα και τη τερεζα(ε μεχρι πριν 3 χρονια και η ζεζουλα δικια μου ηταν χαχα) αλλα εχω λαλησει με το αδεσποτουλη κεραμιδογατουλη ρορυ..δηλαδη τετειος ερωτας ουτε στα ποιο τρελα μου ονειρα...οχι οτι δεν αγαπαω το λουνακι η τη ζεζου προς θεου,αλλα απο τοτε που ρθε στη ζωη μου το τερατακι εχω χασει τη μπαλα...
ωασικα και μονο που εχετε ζουζουνακια στο σπιτι Νικολετα και Γιαννα δεν μπορειτε να φανταστειτε πως ζηλευω(καλοπροερετα ετσι!!)
ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΓΑΤΟΜΩΡΑΚΙΑ![]()
![]()
![]()
βρηκα που λετε φωτο απο της γεννες της τερεζας με τα τρυχωτα μπαλακια της και θυμιθηκα τη τελειο συνεσθημα ειναι να χεις γατουλινακια στο σπιτι...θυμιθηκα επισεις οταν ερχοταν ο καιρος να τα δωσουμε και δωστου κλαμα η δικια οσυ..
τωρα αυτο το τελευταιο γιατι το ειπες???για καλο???:cry::cry::cry:
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Giannis-Vivi
Δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna
Περιβόητο μέλος
βασικα γιαννα μου εγω οταν διναμε τα μωρακια αρρωστενα....χωρια που για να παρει καποιος γατακι ωαζαμε ορους...πχ μπορουσαμε μια φορα το μηνα να τα βλεπουμε και αν το γατακι δεν το ειχαν οπως πρεπει μπορουσαμε να το παρουμε ...ειναι τρελη η μαμα μου με αυτα τα θεματα..ολοκλιρο συμφονιτικο..
κι εμενα ετσι με βλεπω!!!!αρωστη και χαλια!!!
οσο για αυτα που λες τα λεω κι εγω!!το συμφωνιτικο πρεπει να υπαρχει σε καθε παρε δωσε!!!!

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Giannis-Vivi
Δραστήριο μέλος
Giannis-Vivi
Δραστήριο μέλος
Luna
Περιβόητο μέλος
Γιαννα εισαι μια απο τις πιο ευαισθητες και τρυφερες γατομαμαδες που εχω γνωρισει....
ναι εε???παναθεμα με!!!

κι εσυ ετσι θα εισαι!!!μην ανησυχεις!!!

Luna
Περιβόητο μέλος
κοιτα επιδη ποτε δεν τα δωσαμε με χρηματα..καναμε ενα μηνα πριν τα δωσουμε ολοκλιρι διαδικασια σπιτι..κοιταγαμε να τα δινουμε σε φιλους για να μπορουμε να τα βλεπουμε ..και παντα λεγαμε σαν ορο να υπογραψουμε ενα χαρτι οτι αν κριναμε οτι τα γατουλια δεν ηταν καλα μπορουσαμε να τα παρουμε πισω.....αυτο τωρα μιλαμε το 1994 με 95 ...που η μονη ρατσα που ξεραν ελλαδα ηταν η περσιας και οι σιαμ..ετσι ακομα παμε και βλεπουμε παιδακια της τερεζας που εχουν γινει απιστευτα μωρα..οταν θα παω χαλκιδα να μεινω μονιμα θα τρεχω με τη ψυφιακη σε καθε σπιτι να βγαζω φωτο να βλεπετε...
κι εγω καιρο θα κανω μεχρι να ελενξω που θα πανε και σε ποιους!!δεν εχει σημασια που θα δωσουν λεφτα!!!
το ιδιο πραγμα ειναι!!

Giannis-Vivi
Δραστήριο μέλος
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
ησουν και πριν τα μωραναι εε???παναθεμα με!!!
κι εσυ ετσι θα εισαι!!!μην ανησυχεις!!!![]()

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
δεν μπορω να πω γιατι δεν το εχω κανει...κοιτα ειμαι μητερα ενος ανθρωπιουγιουλη μου δεν νομιζω οτι υπαρχει γατομαμα που να μην αρρωστενει οταν δεινει τα μωρακια της...
και δεν ειμαι ιδιαιτερα προστατευτικη και κολλημενη...π.χ. ξερω φιλες μου που απο μωρα οταν ηταν τα παιδια τους δεν πηγαιναν πουθενα χωρις αυτα...εγω δεν ειχα ποτε προβλημα σε αυτο...πιστευω οτι ο χρονος που αφιερωνεις στα παιδια σου δεν ειναι αναγκη να ειναι πολυς αλλα να ειναι επικοδομητικος...Πιστευω οτι δεν θα αρρωσταινα να δωσω τα γατακια μου...θα μου ελειπαν το πρωτο καιρο βεβαια, αλλα και μονο το γεγονος οτι θα πανε στις καλυτερες οικογενειες (σε αυτο θα ειμαι ιδιαιτερα επιλεκτικη) και το να μπορω να τα βλεπω συχνα ειναι αυτο που για μενα εχει τη μεγαλυτερη σημασια...
Θα σας ξαναπω ομως τη γνωμη μου οταν αυτο γινει

Vittorio
Νεοφερμένο μέλος
Ο μικρος Σιμπα ειναι ενθουσιασμενος με τα νεα του αδερφακια!!!!
Ολοι οσοι εχουν ενα απο τα μικρα της Raisa γνωριζουν ποσο καλη ανατροφη εχει δωσει στα μικρα της
Και ακομα περισσοτερο ποσο τα αγαπα και τα φροντιζει η Νικολεττα
Πραγματικα ο Σιμπα ειναι οτι καλυτερο μας εχει συμβει
Καλοαναθρεμενος με τροπους χαδιαρης οτι καλυτερο θα περιμενες απο μια σπουδαια γατομαμα - εκτροφεα !!!!
Νικολεττα μου και παλι να μας ζησουν και ευχαριστω για το ομορφο και σπουδαιο δωρο που μας εκανες (Σιμπα - Μπουμπουκος)
Ps. Το ξερεις οτι θα σου κλεψω μια λιλα κουκλιτσα χρειαζεται παρεα ο μικρος
Με απεραντη εκτιμηση Παναγιωτης

Mariel
Πολύ δραστήριο μέλος

!!Οποτε Νικολετα θα σε γνωρισω εκει(θα ερθεις,ετσι δεν ειναι??
).Τι κανει το καμαρι μας

?Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2
Περιβόητο μέλος
Παναγιώτη!!! Τι υπέροχο νέο είναι αυτο που διαβάζω!!! ΜΕ το καλό να αποκτήσεις και την κουκλίτσα σας και να έχει παρεάκι ο Σίμπα!!! Να μου τον φιλήσεις.Νικολέττα μου να σου ζησουν - να μας ζησουν !!!!
Ολοι οσοι εχουν ενα απο τα μικρα της Raisa γνωριζουν ποσο καλη ανατροφη εχει δωσει στα μικρα της
Καλοαναθρεμενος με τροπους χαδιαρης οτι καλυτερο θα περιμενες απο μια σπουδαια γατομαμα - εκτροφεα !!!!
Νικολεττα μου και παλι να μας ζησουν και ευχαριστω για το ομορφο και σπουδαιο δωρο που μας εκανες (Σιμπα - Μπουμπουκος)
Με απεραντη εκτιμηση Παναγιωτης![]()

Και ναι η Νικολέτα έχει δώσει πολύ αγάπη στα μικρά και φροντίδα και η Ραϊσα είναι μαι υπέροχη μαμα. Κι ο Σεβαχ είναι ένα τέλειο πλάσμα!

staman2
Περιβόητο μέλος
Και αυτο το έχω δει προσωπικά με τον Σεβάχ καθώς και όλοι όσοι έχουμε αποκτήσει μωράκια από το ζεύγος Ραϊσα - Φιντέλ γιατι είναι οι γονεις πολύ καλοι χαρακτήρες. Ο χαρακτήρας σ΄ενα ζώο είναι και το πιο βασικο πιστεύω.
Τώρα επίσης και τα μωρά της Λούνας και του Φιντέλ σίγουρα θα είναι καταπληκτικα και πολύ καλου χαρακτήρος καθότι και πάλι η Λούνα είναι ένα τέλειο και πολύ καλο πλάσμα και ο Φιντέλ γνωστος.
ΟΠΟΤΕ τυχεροι όσοι θα αποκτήσουν τα μωρά τους!!!

Luna
Περιβόητο μέλος
που εισαι καλε?εχεις χαζεψει με τα νινια σου??

staman2
Περιβόητο μέλος
Νικολέτααααα πού είσαι???
νησυχώ γιατι έχεις μέρες να φανείς!!! τι κάνετε όλοι? Το κορίτσι σου? Τα μικρά?
Raisa
Περιβόητο μέλος
Νικολέττα μου να σου ζησουν - να μας ζησουν !!!!
Με απεραντη εκτιμηση Παναγιωτης![]()
Παναγιώτη μου τι να πω....κοκκίνισα
...ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια!Φιλάκια πολλά στον Μπουμπούκο - Σίμπα και πες του ότι του "ετοιμάζω" μια υπέροχη αδελφή....

Στην εκθεση θα ερθουμε και μαλιστα εξοπλισμενοι!!Οποτε Νικολετα θα σε γνωρισω εκει(θα ερθεις,ετσι δεν ειναι??
).
Τι κανει το καμαρι μας?
Αχ, υπέροχα...θα γνωριστούμε εκεί τότε!!!!

το καμάρι σας στρουμπούλεψε για τα καλά

....περιμένω να ανοίξουν τα ματάκια για να σας βάλω νέες φωτό...είναι υπέροχα!!!!Καλε παιδια..η Νικολετα που ειναι???νεκρωσαμε εδω!!!
που εισαι καλε?εχεις χαζεψει με τα νινια σου??![]()
Είδες βρε Γιάννα, αν δεν γράψω εγώ κανένας δεν γράφει σε μας!

Και βέβαια χάζεψα...εσύ δεν χάζεψες????

Ναι καλέ η Νικολέτα πού είναι???
Νικολέτααααα πού είσαι???νησυχώ γιατι έχεις μέρες να φανείς!!! τι κάνετε όλοι? Το κορίτσι σου? Τα μικρά?
![]()
Εδώ είμαι καλή μου...όλοι είμαστε καλά, τα μωρά μεγαλώνουν
...απλώς άρχισε το εξάμηνο και τρέχω στα μαθήματα
....σας διαβάζω όμως τα πεταχτά....και βέβαια έμαθα τα νέα του υπέροχου γιόκα μας του Σεβάχ....ανυπομονώ να έρθει η μέρα της έκθεσης!!!
staman2
Περιβόητο μέλος
Ναι ναι νέες φωτο περιμένουμε!!!....περιμένω να ανοίξουν τα ματάκια για να σας βάλω νέες φωτό...είναι υπέροχα!!!!
Είδες βρε Γιάννα, αν δεν γράψω εγώ κανένας δεν γράφει σε μας!
Και βέβαια χάζεψα...εσύ δεν χάζεψες????
Εδώ είμαι καλή μου...όλοι είμαστε καλά, τα μωρά μεγαλώνουν...απλώς άρχισε το εξάμηνο και τρέχω στα μαθήματα
....σας διαβάζω όμως τα πεταχτά....και βέβαια έμαθα τα νέα του υπέροχου γιόκα μας του Σεβάχ....ανυπομονώ να έρθει η μέρα της έκθεσης!!!
![]()
Και βέβαια δεν γράφει κανεις στο θέμα εδω αν δεν γραφεις εσύ. Μα είσαι η ΨΥΧΗ του θέματος το ξέχασες? Νομίζω πως θα έπρεπε να λέγεται Οικογένεια Ραϊσας και Φιντέλ, Φιντέλ και Λούνας!!!

Αλήθεια τον είδες τον Σεβάχ στις φωτογραφιες στο θέμα του? Νικολέτα έχει γίνει γάταρος!!! Και τρελένεται για βούρτσισμα ο άτιμος!

Vittorio
Νεοφερμένο μέλος
Ο υπέροχος Σιμπα και η οικογενεια του θα βρισκονται μεσα Μαρτιου στην ιδιαιτερη πατριδα της μητερας του και δικια του βεβαια (Θεσσαλονικη) !!!
Νικολεττα τι λες κερνας καφε και λιγη Royal Canin για τον μικρο!!!!
Αντε να δει και τα νεα του αδερφακια και την οικογενεια του !!!
Φιλω τα ομορφα λιλα γατακια σου !!! Το πιο χαδιαρικο εχει κλεισει απο εμενα !!!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool