ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Απριλίου 2009 στις 11:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.021 21-04-09 11:32 Αρχική Δημοσίευση από Luna: Χρονια πολα Pascal!!! τι κανεις? αντε,βαλε μας καμια φωτογραφια την μελλουσας μαμας και του πανεμορφου μαλλιαρου αντρα!!! Click για ανάπτυξη... η Pascal περιμενει Βρεττανακια????? Θελω ενα μαλλιαρο (φυσικα αστειευομαι...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aramis Εκκολαπτόμενο μέλος Η pascale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ανάβυσσος (Αττική). Έχει γράψει 250 μηνύματα. 21 Απριλίου 2009 στις 11:45 Η aramis έγραψε: #5.022 21-04-09 11:45 Γιουλη, εχασες επεισοδια πολλα. Εκτος απο τα βρεταννακια που θα κανει η Cachou, θα παω Βουργουνδια τελος Ιουνιο να παρω την καινουργια βρεταννικη μακρυτριχα αυτη την φορα. Φωτογραφιες της μικρης ειχε την καλοσυνη να βαλει η Δωρα. Σε σκεφτομουνα Γιουλη γιατι η εκτροφεα που θα παρω την μικρη εκτρεφει και Βιρμανια και μαλιστα εχει και πρωθαθλητες (ενας μοιαζει πολυ με την κουκλα σου την μικρη) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Απριλίου 2009 στις 12:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.023 21-04-09 12:00 Αρχική Δημοσίευση από aramis: Γιουλη, εχασες επεισοδια πολλα. Εκτος απο τα βρεταννακια που θα κανει η Cachou, θα παω Βουργουνδια τελος Ιουνιο να παρω την καινουργια βρεταννικη μακρυτριχα αυτη την φορα. Φωτογραφιες της μικρης ειχε την καλοσυνη να βαλει η Δωρα. Σε σκεφτομουνα Γιουλη γιατι η εκτροφεα που θα παρω την μικρη εκτρεφει και Βιρμανια και μαλιστα εχει και πρωθαθλητες (ενας μοιαζει πολυ με την κουκλα σου την μικρη) Click για ανάπτυξη... Με το καλο τα μωρα!!! Σοβαρα μιλας??? Θελω να δω το site!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aramis Εκκολαπτόμενο μέλος Η pascale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ανάβυσσος (Αττική). Έχει γράψει 250 μηνύματα. 21 Απριλίου 2009 στις 12:28 Η aramis έγραψε: #5.024 21-04-09 12:28 Τo site ειναι www.grands-saules.com . αν θελεις βοηθεια στα γαλλικα πολυ ευχαριστω να σου κανω την μεταφραση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Απριλίου 2009 στις 12:35 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.025 21-04-09 12:35 Αρχική Δημοσίευση από aramis: Τo site ειναι www.grands-saules.com . αν θελεις βοηθεια στα γαλλικα πολυ ευχαριστω να σου κανω την μεταφραση. Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστω! Μου αρεσε η Λιλα τους και ο αρσενικος τους ειναι πολυ καλος για show...! Aντε με το καλο τα νεα γατακια Pascal!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aramis Εκκολαπτόμενο μέλος Η pascale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ανάβυσσος (Αττική). Έχει γράψει 250 μηνύματα. 21 Απριλίου 2009 στις 12:50 Η aramis έγραψε: #5.026 21-04-09 12:50 Ειμαι ξετρελαμενη κα αναρωτιεμαι τι θα μου κανει αυτη την φορα η Cachou,θα ηθελα ενα color point επειδη ειναι φορεας ο κουκλος μας. Περιμενω .... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Απριλίου 2009 στις 13:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.027 21-04-09 13:00 Αρχική Δημοσίευση από aramis: Ειμαι ξετρελαμενη κα αναρωτιεμαι τι θα μου κανει αυτη την φορα η Cachou,θα ηθελα ενα color point επειδη ειναι φορεας ο κουκλος μας. Περιμενω ....[/quote] κι εμεις μαζι σου Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 21 Απριλίου 2009 στις 13:52 Η Luna έγραψε: #5.028 21-04-09 13:52 Αρχική Δημοσίευση από aramis: Γιουλη, εχασες επεισοδια πολλα. Εκτος απο τα βρεταννακια που θα κανει η Cachou, θα παω Βουργουνδια τελος Ιουνιο να παρω την καινουργια βρεταννικη μακρυτριχα αυτη την φορα. Φωτογραφιες της μικρης ειχε την καλοσυνη να βαλει η Δωρα. Σε σκεφτομουνα Γιουλη γιατι η εκτροφεα που θα παρω την μικρη εκτρεφει και Βιρμανια και μαλιστα εχει και πρωθαθλητες (ενας μοιαζει πολυ με την κουκλα σου την μικρη) Click για ανάπτυξη... που δειχνει τα βρετανακια καλε? εγω μονο βιρμανιας ειδα στο site!! χαζη ειμαι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aramis Εκκολαπτόμενο μέλος Η pascale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ανάβυσσος (Αττική). Έχει γράψει 250 μηνύματα. 21 Απριλίου 2009 στις 14:00 Η aramis έγραψε: #5.029 21-04-09 14:00 Ειναι κολπο. Τα βρισκεις στο www.eleveurs-online.com στο ονομα του εκτροφειου les grands saules αλλα πρεπει να πατας πρωτα annonces chatons. Εκει θα παθεις πλακα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Απριλίου 2009 στις 14:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.030 21-04-09 14:01 Αρχική Δημοσίευση από Luna: που δειχνει τα βρετανακια καλε? εγω μονο βιρμανιας ειδα στο site!! χαζη ειμαι?? Click για ανάπτυξη... Ακριβως μαλλον τα εχει σε αλλο Link τα Βρετανικα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Απριλίου 2009 στις 14:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.031 21-04-09 14:02 Αρχική Δημοσίευση από aramis: Ειναι κολπο. Τα βρισκεις στο www.eleveurs-online.com στο ονομα του εκτροφειου les grands saules αλλα πρεπει να πατας πρωτα annonces chatons. Εκει θα παθεις πλακα Click για ανάπτυξη... αυτο ε? https://www.eleveurs-online.com/eleveur/Durline/reproducteur,race,chats,british_longhair.html Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 21 Απριλίου 2009 στις 15:38 Η Luna έγραψε: #5.032 21-04-09 15:38 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αυτο ε? https://www.eleveurs-online.com/eleveur/Durline/reproducteur,race,chats,british_longhair.html Click για ανάπτυξη... τελεια γατουλινακια ειναι!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aramis Εκκολαπτόμενο μέλος Η pascale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ανάβυσσος (Αττική). Έχει γράψει 250 μηνύματα. 21 Απριλίου 2009 στις 18:22 Η aramis έγραψε: #5.033 21-04-09 18:22 Η Elipse, το τελευταιο μωρο Μολις μου εστειλε φωτογραφιες απο την μικρη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα brit15.JPG 201,5 KB · Εμφανίσεις: 45 DSCF0013.JPG 199,7 KB · Εμφανίσεις: 46 moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 21 Απριλίου 2009 στις 20:02 Η moukelis έγραψε: #5.034 21-04-09 20:02 Ειναι απλα απιστευτη,εχω μεινει αυτη τη στιγμη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aramis Εκκολαπτόμενο μέλος Η pascale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ανάβυσσος (Αττική). Έχει γράψει 250 μηνύματα. 21 Απριλίου 2009 στις 20:37 Η aramis έγραψε: #5.035 21-04-09 20:37 Προσωπικα εχω ερωτευτει τα μακρυτριχα βρεταννικα και η Ελιψ υποσχεται πολυ κατα την γνωμη μου. Συμπτωση, ο πατερας της μικρης ονομαζεται ΑΡΑΜΙΣ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 21 Απριλίου 2009 στις 20:59 Η moukelis έγραψε: #5.036 21-04-09 20:59 Αληθεια;Τι συμπτωση...Αρα ηταν γραφτο να την παρεις Πασκάλ. Σιγουρα ειναι πολυ ομορφη η μικρη,και με τον Κασμιρ σου θα κανουν τελειο ζευγαρακι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vasiliki86 Πολύ δραστήριο μέλος Η Vasiliki86 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.118 μηνύματα. 21 Απριλίου 2009 στις 22:30 Η Vasiliki86: #5.037 21-04-09 22:30 Αρχική Δημοσίευση από aramis: Μολις μου εστειλε φωτογραφιες απο την μικρη. Click για ανάπτυξη... Ειναι μια κουκλαρα....! Δεν υπαρχουν λογια για να την περιγραψω... Με το καλο να την δεχτεις την ομορφουλα σου...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aramis Εκκολαπτόμενο μέλος Η pascale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ανάβυσσος (Αττική). Έχει γράψει 250 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 07:20 Η aramis έγραψε: #5.038 22-04-09 07:20 Eυχαριστω πολυ ολους. Ο μονος , μικρος, φοβος που εχω ειναι πως θα την δεχτει η Cachou που απο τοτε που εμεινε εγκυος την πρωτη φορα συμπεριφερεται προς τα αλλα θηληκα σαν στριγκλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 13:20 Η Luna έγραψε: #5.039 22-04-09 13:20 καλεεε,τωρα τις ειδα!!! ειναι παρα πολυ ομορφη!!! εχει υπεροχη μουριτσα!!! πρεπει να σε εχει φαει η αγωνια μεχρι να ερθει! ποσο ειναι τωρα??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vasiliki86 Πολύ δραστήριο μέλος Η Vasiliki86 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.118 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 13:25 Η Vasiliki86: #5.040 22-04-09 13:25 Αρχική Δημοσίευση από aramis: Eυχαριστω πολυ ολους. Ο μονος , μικρος, φοβος που εχω ειναι πως θα την δεχτει η Cachou που απο τοτε που εμεινε εγκυος την πρωτη φορα συμπεριφερεται προς τα αλλα θηληκα σαν στριγκλα Click για ανάπτυξη... Υπαρχει η πιθανοτητα επειδη ειναι μικρουλα η Elipse να την δεχτει πιο ευκολα? Ή οχι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 250 251 252 253 254 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 252 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 252 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Luna: Χρονια πολα Pascal!!! τι κανεις? αντε,βαλε μας καμια φωτογραφια την μελλουσας μαμας και του πανεμορφου μαλλιαρου αντρα!!! Click για ανάπτυξη... η Pascal περιμενει Βρεττανακια????? Θελω ενα μαλλιαρο (φυσικα αστειευομαι...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aramis Εκκολαπτόμενο μέλος Η pascale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ανάβυσσος (Αττική). Έχει γράψει 250 μηνύματα. 21 Απριλίου 2009 στις 11:45 Η aramis έγραψε: #5.022 21-04-09 11:45 Γιουλη, εχασες επεισοδια πολλα. Εκτος απο τα βρεταννακια που θα κανει η Cachou, θα παω Βουργουνδια τελος Ιουνιο να παρω την καινουργια βρεταννικη μακρυτριχα αυτη την φορα. Φωτογραφιες της μικρης ειχε την καλοσυνη να βαλει η Δωρα. Σε σκεφτομουνα Γιουλη γιατι η εκτροφεα που θα παρω την μικρη εκτρεφει και Βιρμανια και μαλιστα εχει και πρωθαθλητες (ενας μοιαζει πολυ με την κουκλα σου την μικρη) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Απριλίου 2009 στις 12:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.023 21-04-09 12:00 Αρχική Δημοσίευση από aramis: Γιουλη, εχασες επεισοδια πολλα. Εκτος απο τα βρεταννακια που θα κανει η Cachou, θα παω Βουργουνδια τελος Ιουνιο να παρω την καινουργια βρεταννικη μακρυτριχα αυτη την φορα. Φωτογραφιες της μικρης ειχε την καλοσυνη να βαλει η Δωρα. Σε σκεφτομουνα Γιουλη γιατι η εκτροφεα που θα παρω την μικρη εκτρεφει και Βιρμανια και μαλιστα εχει και πρωθαθλητες (ενας μοιαζει πολυ με την κουκλα σου την μικρη) Click για ανάπτυξη... Με το καλο τα μωρα!!! Σοβαρα μιλας??? Θελω να δω το site!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aramis Εκκολαπτόμενο μέλος Η pascale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ανάβυσσος (Αττική). Έχει γράψει 250 μηνύματα. 21 Απριλίου 2009 στις 12:28 Η aramis έγραψε: #5.024 21-04-09 12:28 Τo site ειναι www.grands-saules.com . αν θελεις βοηθεια στα γαλλικα πολυ ευχαριστω να σου κανω την μεταφραση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Απριλίου 2009 στις 12:35 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.025 21-04-09 12:35 Αρχική Δημοσίευση από aramis: Τo site ειναι www.grands-saules.com . αν θελεις βοηθεια στα γαλλικα πολυ ευχαριστω να σου κανω την μεταφραση. Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστω! Μου αρεσε η Λιλα τους και ο αρσενικος τους ειναι πολυ καλος για show...! Aντε με το καλο τα νεα γατακια Pascal!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aramis Εκκολαπτόμενο μέλος Η pascale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ανάβυσσος (Αττική). Έχει γράψει 250 μηνύματα. 21 Απριλίου 2009 στις 12:50 Η aramis έγραψε: #5.026 21-04-09 12:50 Ειμαι ξετρελαμενη κα αναρωτιεμαι τι θα μου κανει αυτη την φορα η Cachou,θα ηθελα ενα color point επειδη ειναι φορεας ο κουκλος μας. Περιμενω .... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Απριλίου 2009 στις 13:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.027 21-04-09 13:00 Αρχική Δημοσίευση από aramis: Ειμαι ξετρελαμενη κα αναρωτιεμαι τι θα μου κανει αυτη την φορα η Cachou,θα ηθελα ενα color point επειδη ειναι φορεας ο κουκλος μας. Περιμενω ....[/quote] κι εμεις μαζι σου Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 21 Απριλίου 2009 στις 13:52 Η Luna έγραψε: #5.028 21-04-09 13:52 Αρχική Δημοσίευση από aramis: Γιουλη, εχασες επεισοδια πολλα. Εκτος απο τα βρεταννακια που θα κανει η Cachou, θα παω Βουργουνδια τελος Ιουνιο να παρω την καινουργια βρεταννικη μακρυτριχα αυτη την φορα. Φωτογραφιες της μικρης ειχε την καλοσυνη να βαλει η Δωρα. Σε σκεφτομουνα Γιουλη γιατι η εκτροφεα που θα παρω την μικρη εκτρεφει και Βιρμανια και μαλιστα εχει και πρωθαθλητες (ενας μοιαζει πολυ με την κουκλα σου την μικρη) Click για ανάπτυξη... που δειχνει τα βρετανακια καλε? εγω μονο βιρμανιας ειδα στο site!! χαζη ειμαι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aramis Εκκολαπτόμενο μέλος Η pascale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ανάβυσσος (Αττική). Έχει γράψει 250 μηνύματα. 21 Απριλίου 2009 στις 14:00 Η aramis έγραψε: #5.029 21-04-09 14:00 Ειναι κολπο. Τα βρισκεις στο www.eleveurs-online.com στο ονομα του εκτροφειου les grands saules αλλα πρεπει να πατας πρωτα annonces chatons. Εκει θα παθεις πλακα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Απριλίου 2009 στις 14:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.030 21-04-09 14:01 Αρχική Δημοσίευση από Luna: που δειχνει τα βρετανακια καλε? εγω μονο βιρμανιας ειδα στο site!! χαζη ειμαι?? Click για ανάπτυξη... Ακριβως μαλλον τα εχει σε αλλο Link τα Βρετανικα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Απριλίου 2009 στις 14:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.031 21-04-09 14:02 Αρχική Δημοσίευση από aramis: Ειναι κολπο. Τα βρισκεις στο www.eleveurs-online.com στο ονομα του εκτροφειου les grands saules αλλα πρεπει να πατας πρωτα annonces chatons. Εκει θα παθεις πλακα Click για ανάπτυξη... αυτο ε? https://www.eleveurs-online.com/eleveur/Durline/reproducteur,race,chats,british_longhair.html Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 21 Απριλίου 2009 στις 15:38 Η Luna έγραψε: #5.032 21-04-09 15:38 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αυτο ε? https://www.eleveurs-online.com/eleveur/Durline/reproducteur,race,chats,british_longhair.html Click για ανάπτυξη... τελεια γατουλινακια ειναι!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aramis Εκκολαπτόμενο μέλος Η pascale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ανάβυσσος (Αττική). Έχει γράψει 250 μηνύματα. 21 Απριλίου 2009 στις 18:22 Η aramis έγραψε: #5.033 21-04-09 18:22 Η Elipse, το τελευταιο μωρο Μολις μου εστειλε φωτογραφιες απο την μικρη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα brit15.JPG 201,5 KB · Εμφανίσεις: 45 DSCF0013.JPG 199,7 KB · Εμφανίσεις: 46 moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 21 Απριλίου 2009 στις 20:02 Η moukelis έγραψε: #5.034 21-04-09 20:02 Ειναι απλα απιστευτη,εχω μεινει αυτη τη στιγμη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aramis Εκκολαπτόμενο μέλος Η pascale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ανάβυσσος (Αττική). Έχει γράψει 250 μηνύματα. 21 Απριλίου 2009 στις 20:37 Η aramis έγραψε: #5.035 21-04-09 20:37 Προσωπικα εχω ερωτευτει τα μακρυτριχα βρεταννικα και η Ελιψ υποσχεται πολυ κατα την γνωμη μου. Συμπτωση, ο πατερας της μικρης ονομαζεται ΑΡΑΜΙΣ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 21 Απριλίου 2009 στις 20:59 Η moukelis έγραψε: #5.036 21-04-09 20:59 Αληθεια;Τι συμπτωση...Αρα ηταν γραφτο να την παρεις Πασκάλ. Σιγουρα ειναι πολυ ομορφη η μικρη,και με τον Κασμιρ σου θα κανουν τελειο ζευγαρακι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vasiliki86 Πολύ δραστήριο μέλος Η Vasiliki86 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.118 μηνύματα. 21 Απριλίου 2009 στις 22:30 Η Vasiliki86: #5.037 21-04-09 22:30 Αρχική Δημοσίευση από aramis: Μολις μου εστειλε φωτογραφιες απο την μικρη. Click για ανάπτυξη... Ειναι μια κουκλαρα....! Δεν υπαρχουν λογια για να την περιγραψω... Με το καλο να την δεχτεις την ομορφουλα σου...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aramis Εκκολαπτόμενο μέλος Η pascale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ανάβυσσος (Αττική). Έχει γράψει 250 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 07:20 Η aramis έγραψε: #5.038 22-04-09 07:20 Eυχαριστω πολυ ολους. Ο μονος , μικρος, φοβος που εχω ειναι πως θα την δεχτει η Cachou που απο τοτε που εμεινε εγκυος την πρωτη φορα συμπεριφερεται προς τα αλλα θηληκα σαν στριγκλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 13:20 Η Luna έγραψε: #5.039 22-04-09 13:20 καλεεε,τωρα τις ειδα!!! ειναι παρα πολυ ομορφη!!! εχει υπεροχη μουριτσα!!! πρεπει να σε εχει φαει η αγωνια μεχρι να ερθει! ποσο ειναι τωρα??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vasiliki86 Πολύ δραστήριο μέλος Η Vasiliki86 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.118 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 13:25 Η Vasiliki86: #5.040 22-04-09 13:25 Αρχική Δημοσίευση από aramis: Eυχαριστω πολυ ολους. Ο μονος , μικρος, φοβος που εχω ειναι πως θα την δεχτει η Cachou που απο τοτε που εμεινε εγκυος την πρωτη φορα συμπεριφερεται προς τα αλλα θηληκα σαν στριγκλα Click για ανάπτυξη... Υπαρχει η πιθανοτητα επειδη ειναι μικρουλα η Elipse να την δεχτει πιο ευκολα? Ή οχι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 250 251 252 253 254 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 252 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 252 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Γιουλη, εχασες επεισοδια πολλα. Εκτος απο τα βρεταννακια που θα κανει η Cachou, θα παω Βουργουνδια τελος Ιουνιο να παρω την καινουργια βρεταννικη μακρυτριχα αυτη την φορα. Φωτογραφιες της μικρης ειχε την καλοσυνη να βαλει η Δωρα. Σε σκεφτομουνα Γιουλη γιατι η εκτροφεα που θα παρω την μικρη εκτρεφει και Βιρμανια και μαλιστα εχει και πρωθαθλητες (ενας μοιαζει πολυ με την κουκλα σου την μικρη) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Απριλίου 2009 στις 12:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.023 21-04-09 12:00 Αρχική Δημοσίευση από aramis: Γιουλη, εχασες επεισοδια πολλα. Εκτος απο τα βρεταννακια που θα κανει η Cachou, θα παω Βουργουνδια τελος Ιουνιο να παρω την καινουργια βρεταννικη μακρυτριχα αυτη την φορα. Φωτογραφιες της μικρης ειχε την καλοσυνη να βαλει η Δωρα. Σε σκεφτομουνα Γιουλη γιατι η εκτροφεα που θα παρω την μικρη εκτρεφει και Βιρμανια και μαλιστα εχει και πρωθαθλητες (ενας μοιαζει πολυ με την κουκλα σου την μικρη) Click για ανάπτυξη... Με το καλο τα μωρα!!! Σοβαρα μιλας??? Θελω να δω το site!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aramis Εκκολαπτόμενο μέλος Η pascale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ανάβυσσος (Αττική). Έχει γράψει 250 μηνύματα. 21 Απριλίου 2009 στις 12:28 Η aramis έγραψε: #5.024 21-04-09 12:28 Τo site ειναι www.grands-saules.com . αν θελεις βοηθεια στα γαλλικα πολυ ευχαριστω να σου κανω την μεταφραση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Απριλίου 2009 στις 12:35 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.025 21-04-09 12:35 Αρχική Δημοσίευση από aramis: Τo site ειναι www.grands-saules.com . αν θελεις βοηθεια στα γαλλικα πολυ ευχαριστω να σου κανω την μεταφραση. Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστω! Μου αρεσε η Λιλα τους και ο αρσενικος τους ειναι πολυ καλος για show...! Aντε με το καλο τα νεα γατακια Pascal!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aramis Εκκολαπτόμενο μέλος Η pascale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ανάβυσσος (Αττική). Έχει γράψει 250 μηνύματα. 21 Απριλίου 2009 στις 12:50 Η aramis έγραψε: #5.026 21-04-09 12:50 Ειμαι ξετρελαμενη κα αναρωτιεμαι τι θα μου κανει αυτη την φορα η Cachou,θα ηθελα ενα color point επειδη ειναι φορεας ο κουκλος μας. Περιμενω .... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Απριλίου 2009 στις 13:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.027 21-04-09 13:00 Αρχική Δημοσίευση από aramis: Ειμαι ξετρελαμενη κα αναρωτιεμαι τι θα μου κανει αυτη την φορα η Cachou,θα ηθελα ενα color point επειδη ειναι φορεας ο κουκλος μας. Περιμενω ....[/quote] κι εμεις μαζι σου Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 21 Απριλίου 2009 στις 13:52 Η Luna έγραψε: #5.028 21-04-09 13:52 Αρχική Δημοσίευση από aramis: Γιουλη, εχασες επεισοδια πολλα. Εκτος απο τα βρεταννακια που θα κανει η Cachou, θα παω Βουργουνδια τελος Ιουνιο να παρω την καινουργια βρεταννικη μακρυτριχα αυτη την φορα. Φωτογραφιες της μικρης ειχε την καλοσυνη να βαλει η Δωρα. Σε σκεφτομουνα Γιουλη γιατι η εκτροφεα που θα παρω την μικρη εκτρεφει και Βιρμανια και μαλιστα εχει και πρωθαθλητες (ενας μοιαζει πολυ με την κουκλα σου την μικρη) Click για ανάπτυξη... που δειχνει τα βρετανακια καλε? εγω μονο βιρμανιας ειδα στο site!! χαζη ειμαι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aramis Εκκολαπτόμενο μέλος Η pascale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ανάβυσσος (Αττική). Έχει γράψει 250 μηνύματα. 21 Απριλίου 2009 στις 14:00 Η aramis έγραψε: #5.029 21-04-09 14:00 Ειναι κολπο. Τα βρισκεις στο www.eleveurs-online.com στο ονομα του εκτροφειου les grands saules αλλα πρεπει να πατας πρωτα annonces chatons. Εκει θα παθεις πλακα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Απριλίου 2009 στις 14:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.030 21-04-09 14:01 Αρχική Δημοσίευση από Luna: που δειχνει τα βρετανακια καλε? εγω μονο βιρμανιας ειδα στο site!! χαζη ειμαι?? Click για ανάπτυξη... Ακριβως μαλλον τα εχει σε αλλο Link τα Βρετανικα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Απριλίου 2009 στις 14:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.031 21-04-09 14:02 Αρχική Δημοσίευση από aramis: Ειναι κολπο. Τα βρισκεις στο www.eleveurs-online.com στο ονομα του εκτροφειου les grands saules αλλα πρεπει να πατας πρωτα annonces chatons. Εκει θα παθεις πλακα Click για ανάπτυξη... αυτο ε? https://www.eleveurs-online.com/eleveur/Durline/reproducteur,race,chats,british_longhair.html Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 21 Απριλίου 2009 στις 15:38 Η Luna έγραψε: #5.032 21-04-09 15:38 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αυτο ε? https://www.eleveurs-online.com/eleveur/Durline/reproducteur,race,chats,british_longhair.html Click για ανάπτυξη... τελεια γατουλινακια ειναι!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aramis Εκκολαπτόμενο μέλος Η pascale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ανάβυσσος (Αττική). Έχει γράψει 250 μηνύματα. 21 Απριλίου 2009 στις 18:22 Η aramis έγραψε: #5.033 21-04-09 18:22 Η Elipse, το τελευταιο μωρο Μολις μου εστειλε φωτογραφιες απο την μικρη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα brit15.JPG 201,5 KB · Εμφανίσεις: 45 DSCF0013.JPG 199,7 KB · Εμφανίσεις: 46 moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 21 Απριλίου 2009 στις 20:02 Η moukelis έγραψε: #5.034 21-04-09 20:02 Ειναι απλα απιστευτη,εχω μεινει αυτη τη στιγμη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aramis Εκκολαπτόμενο μέλος Η pascale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ανάβυσσος (Αττική). Έχει γράψει 250 μηνύματα. 21 Απριλίου 2009 στις 20:37 Η aramis έγραψε: #5.035 21-04-09 20:37 Προσωπικα εχω ερωτευτει τα μακρυτριχα βρεταννικα και η Ελιψ υποσχεται πολυ κατα την γνωμη μου. Συμπτωση, ο πατερας της μικρης ονομαζεται ΑΡΑΜΙΣ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 21 Απριλίου 2009 στις 20:59 Η moukelis έγραψε: #5.036 21-04-09 20:59 Αληθεια;Τι συμπτωση...Αρα ηταν γραφτο να την παρεις Πασκάλ. Σιγουρα ειναι πολυ ομορφη η μικρη,και με τον Κασμιρ σου θα κανουν τελειο ζευγαρακι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vasiliki86 Πολύ δραστήριο μέλος Η Vasiliki86 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.118 μηνύματα. 21 Απριλίου 2009 στις 22:30 Η Vasiliki86: #5.037 21-04-09 22:30 Αρχική Δημοσίευση από aramis: Μολις μου εστειλε φωτογραφιες απο την μικρη. Click για ανάπτυξη... Ειναι μια κουκλαρα....! Δεν υπαρχουν λογια για να την περιγραψω... Με το καλο να την δεχτεις την ομορφουλα σου...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aramis Εκκολαπτόμενο μέλος Η pascale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ανάβυσσος (Αττική). Έχει γράψει 250 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 07:20 Η aramis έγραψε: #5.038 22-04-09 07:20 Eυχαριστω πολυ ολους. Ο μονος , μικρος, φοβος που εχω ειναι πως θα την δεχτει η Cachou που απο τοτε που εμεινε εγκυος την πρωτη φορα συμπεριφερεται προς τα αλλα θηληκα σαν στριγκλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 13:20 Η Luna έγραψε: #5.039 22-04-09 13:20 καλεεε,τωρα τις ειδα!!! ειναι παρα πολυ ομορφη!!! εχει υπεροχη μουριτσα!!! πρεπει να σε εχει φαει η αγωνια μεχρι να ερθει! ποσο ειναι τωρα??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vasiliki86 Πολύ δραστήριο μέλος Η Vasiliki86 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.118 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 13:25 Η Vasiliki86: #5.040 22-04-09 13:25 Αρχική Δημοσίευση από aramis: Eυχαριστω πολυ ολους. Ο μονος , μικρος, φοβος που εχω ειναι πως θα την δεχτει η Cachou που απο τοτε που εμεινε εγκυος την πρωτη φορα συμπεριφερεται προς τα αλλα θηληκα σαν στριγκλα Click για ανάπτυξη... Υπαρχει η πιθανοτητα επειδη ειναι μικρουλα η Elipse να την δεχτει πιο ευκολα? Ή οχι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 250 251 252 253 254 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 252 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 252 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από aramis: Γιουλη, εχασες επεισοδια πολλα. Εκτος απο τα βρεταννακια που θα κανει η Cachou, θα παω Βουργουνδια τελος Ιουνιο να παρω την καινουργια βρεταννικη μακρυτριχα αυτη την φορα. Φωτογραφιες της μικρης ειχε την καλοσυνη να βαλει η Δωρα. Σε σκεφτομουνα Γιουλη γιατι η εκτροφεα που θα παρω την μικρη εκτρεφει και Βιρμανια και μαλιστα εχει και πρωθαθλητες (ενας μοιαζει πολυ με την κουκλα σου την μικρη) Click για ανάπτυξη... Με το καλο τα μωρα!!! Σοβαρα μιλας??? Θελω να δω το site!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aramis Εκκολαπτόμενο μέλος Η pascale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ανάβυσσος (Αττική). Έχει γράψει 250 μηνύματα. 21 Απριλίου 2009 στις 12:28 Η aramis έγραψε: #5.024 21-04-09 12:28 Τo site ειναι www.grands-saules.com . αν θελεις βοηθεια στα γαλλικα πολυ ευχαριστω να σου κανω την μεταφραση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Απριλίου 2009 στις 12:35 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.025 21-04-09 12:35 Αρχική Δημοσίευση από aramis: Τo site ειναι www.grands-saules.com . αν θελεις βοηθεια στα γαλλικα πολυ ευχαριστω να σου κανω την μεταφραση. Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστω! Μου αρεσε η Λιλα τους και ο αρσενικος τους ειναι πολυ καλος για show...! Aντε με το καλο τα νεα γατακια Pascal!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aramis Εκκολαπτόμενο μέλος Η pascale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ανάβυσσος (Αττική). Έχει γράψει 250 μηνύματα. 21 Απριλίου 2009 στις 12:50 Η aramis έγραψε: #5.026 21-04-09 12:50 Ειμαι ξετρελαμενη κα αναρωτιεμαι τι θα μου κανει αυτη την φορα η Cachou,θα ηθελα ενα color point επειδη ειναι φορεας ο κουκλος μας. Περιμενω .... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Απριλίου 2009 στις 13:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.027 21-04-09 13:00 Αρχική Δημοσίευση από aramis: Ειμαι ξετρελαμενη κα αναρωτιεμαι τι θα μου κανει αυτη την φορα η Cachou,θα ηθελα ενα color point επειδη ειναι φορεας ο κουκλος μας. Περιμενω ....[/quote] κι εμεις μαζι σου Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 21 Απριλίου 2009 στις 13:52 Η Luna έγραψε: #5.028 21-04-09 13:52 Αρχική Δημοσίευση από aramis: Γιουλη, εχασες επεισοδια πολλα. Εκτος απο τα βρεταννακια που θα κανει η Cachou, θα παω Βουργουνδια τελος Ιουνιο να παρω την καινουργια βρεταννικη μακρυτριχα αυτη την φορα. Φωτογραφιες της μικρης ειχε την καλοσυνη να βαλει η Δωρα. Σε σκεφτομουνα Γιουλη γιατι η εκτροφεα που θα παρω την μικρη εκτρεφει και Βιρμανια και μαλιστα εχει και πρωθαθλητες (ενας μοιαζει πολυ με την κουκλα σου την μικρη) Click για ανάπτυξη... που δειχνει τα βρετανακια καλε? εγω μονο βιρμανιας ειδα στο site!! χαζη ειμαι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aramis Εκκολαπτόμενο μέλος Η pascale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ανάβυσσος (Αττική). Έχει γράψει 250 μηνύματα. 21 Απριλίου 2009 στις 14:00 Η aramis έγραψε: #5.029 21-04-09 14:00 Ειναι κολπο. Τα βρισκεις στο www.eleveurs-online.com στο ονομα του εκτροφειου les grands saules αλλα πρεπει να πατας πρωτα annonces chatons. Εκει θα παθεις πλακα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Απριλίου 2009 στις 14:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.030 21-04-09 14:01 Αρχική Δημοσίευση από Luna: που δειχνει τα βρετανακια καλε? εγω μονο βιρμανιας ειδα στο site!! χαζη ειμαι?? Click για ανάπτυξη... Ακριβως μαλλον τα εχει σε αλλο Link τα Βρετανικα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Απριλίου 2009 στις 14:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.031 21-04-09 14:02 Αρχική Δημοσίευση από aramis: Ειναι κολπο. Τα βρισκεις στο www.eleveurs-online.com στο ονομα του εκτροφειου les grands saules αλλα πρεπει να πατας πρωτα annonces chatons. Εκει θα παθεις πλακα Click για ανάπτυξη... αυτο ε? https://www.eleveurs-online.com/eleveur/Durline/reproducteur,race,chats,british_longhair.html Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 21 Απριλίου 2009 στις 15:38 Η Luna έγραψε: #5.032 21-04-09 15:38 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αυτο ε? https://www.eleveurs-online.com/eleveur/Durline/reproducteur,race,chats,british_longhair.html Click για ανάπτυξη... τελεια γατουλινακια ειναι!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aramis Εκκολαπτόμενο μέλος Η pascale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ανάβυσσος (Αττική). Έχει γράψει 250 μηνύματα. 21 Απριλίου 2009 στις 18:22 Η aramis έγραψε: #5.033 21-04-09 18:22 Η Elipse, το τελευταιο μωρο Μολις μου εστειλε φωτογραφιες απο την μικρη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα brit15.JPG 201,5 KB · Εμφανίσεις: 45 DSCF0013.JPG 199,7 KB · Εμφανίσεις: 46 moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 21 Απριλίου 2009 στις 20:02 Η moukelis έγραψε: #5.034 21-04-09 20:02 Ειναι απλα απιστευτη,εχω μεινει αυτη τη στιγμη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aramis Εκκολαπτόμενο μέλος Η pascale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ανάβυσσος (Αττική). Έχει γράψει 250 μηνύματα. 21 Απριλίου 2009 στις 20:37 Η aramis έγραψε: #5.035 21-04-09 20:37 Προσωπικα εχω ερωτευτει τα μακρυτριχα βρεταννικα και η Ελιψ υποσχεται πολυ κατα την γνωμη μου. Συμπτωση, ο πατερας της μικρης ονομαζεται ΑΡΑΜΙΣ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 21 Απριλίου 2009 στις 20:59 Η moukelis έγραψε: #5.036 21-04-09 20:59 Αληθεια;Τι συμπτωση...Αρα ηταν γραφτο να την παρεις Πασκάλ. Σιγουρα ειναι πολυ ομορφη η μικρη,και με τον Κασμιρ σου θα κανουν τελειο ζευγαρακι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vasiliki86 Πολύ δραστήριο μέλος Η Vasiliki86 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.118 μηνύματα. 21 Απριλίου 2009 στις 22:30 Η Vasiliki86: #5.037 21-04-09 22:30 Αρχική Δημοσίευση από aramis: Μολις μου εστειλε φωτογραφιες απο την μικρη. Click για ανάπτυξη... Ειναι μια κουκλαρα....! Δεν υπαρχουν λογια για να την περιγραψω... Με το καλο να την δεχτεις την ομορφουλα σου...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aramis Εκκολαπτόμενο μέλος Η pascale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ανάβυσσος (Αττική). Έχει γράψει 250 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 07:20 Η aramis έγραψε: #5.038 22-04-09 07:20 Eυχαριστω πολυ ολους. Ο μονος , μικρος, φοβος που εχω ειναι πως θα την δεχτει η Cachou που απο τοτε που εμεινε εγκυος την πρωτη φορα συμπεριφερεται προς τα αλλα θηληκα σαν στριγκλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 13:20 Η Luna έγραψε: #5.039 22-04-09 13:20 καλεεε,τωρα τις ειδα!!! ειναι παρα πολυ ομορφη!!! εχει υπεροχη μουριτσα!!! πρεπει να σε εχει φαει η αγωνια μεχρι να ερθει! ποσο ειναι τωρα??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vasiliki86 Πολύ δραστήριο μέλος Η Vasiliki86 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.118 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 13:25 Η Vasiliki86: #5.040 22-04-09 13:25 Αρχική Δημοσίευση από aramis: Eυχαριστω πολυ ολους. Ο μονος , μικρος, φοβος που εχω ειναι πως θα την δεχτει η Cachou που απο τοτε που εμεινε εγκυος την πρωτη φορα συμπεριφερεται προς τα αλλα θηληκα σαν στριγκλα Click για ανάπτυξη... Υπαρχει η πιθανοτητα επειδη ειναι μικρουλα η Elipse να την δεχτει πιο ευκολα? Ή οχι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 250 251 252 253 254 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 252 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 252 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Τo site ειναι www.grands-saules.com . αν θελεις βοηθεια στα γαλλικα πολυ ευχαριστω να σου κανω την μεταφραση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Απριλίου 2009 στις 12:35 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.025 21-04-09 12:35 Αρχική Δημοσίευση από aramis: Τo site ειναι www.grands-saules.com . αν θελεις βοηθεια στα γαλλικα πολυ ευχαριστω να σου κανω την μεταφραση. Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστω! Μου αρεσε η Λιλα τους και ο αρσενικος τους ειναι πολυ καλος για show...! Aντε με το καλο τα νεα γατακια Pascal!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aramis Εκκολαπτόμενο μέλος Η pascale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ανάβυσσος (Αττική). Έχει γράψει 250 μηνύματα. 21 Απριλίου 2009 στις 12:50 Η aramis έγραψε: #5.026 21-04-09 12:50 Ειμαι ξετρελαμενη κα αναρωτιεμαι τι θα μου κανει αυτη την φορα η Cachou,θα ηθελα ενα color point επειδη ειναι φορεας ο κουκλος μας. Περιμενω .... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Απριλίου 2009 στις 13:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.027 21-04-09 13:00 Αρχική Δημοσίευση από aramis: Ειμαι ξετρελαμενη κα αναρωτιεμαι τι θα μου κανει αυτη την φορα η Cachou,θα ηθελα ενα color point επειδη ειναι φορεας ο κουκλος μας. Περιμενω ....[/quote] κι εμεις μαζι σου Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 21 Απριλίου 2009 στις 13:52 Η Luna έγραψε: #5.028 21-04-09 13:52 Αρχική Δημοσίευση από aramis: Γιουλη, εχασες επεισοδια πολλα. Εκτος απο τα βρεταννακια που θα κανει η Cachou, θα παω Βουργουνδια τελος Ιουνιο να παρω την καινουργια βρεταννικη μακρυτριχα αυτη την φορα. Φωτογραφιες της μικρης ειχε την καλοσυνη να βαλει η Δωρα. Σε σκεφτομουνα Γιουλη γιατι η εκτροφεα που θα παρω την μικρη εκτρεφει και Βιρμανια και μαλιστα εχει και πρωθαθλητες (ενας μοιαζει πολυ με την κουκλα σου την μικρη) Click για ανάπτυξη... που δειχνει τα βρετανακια καλε? εγω μονο βιρμανιας ειδα στο site!! χαζη ειμαι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aramis Εκκολαπτόμενο μέλος Η pascale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ανάβυσσος (Αττική). Έχει γράψει 250 μηνύματα. 21 Απριλίου 2009 στις 14:00 Η aramis έγραψε: #5.029 21-04-09 14:00 Ειναι κολπο. Τα βρισκεις στο www.eleveurs-online.com στο ονομα του εκτροφειου les grands saules αλλα πρεπει να πατας πρωτα annonces chatons. Εκει θα παθεις πλακα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Απριλίου 2009 στις 14:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.030 21-04-09 14:01 Αρχική Δημοσίευση από Luna: που δειχνει τα βρετανακια καλε? εγω μονο βιρμανιας ειδα στο site!! χαζη ειμαι?? Click για ανάπτυξη... Ακριβως μαλλον τα εχει σε αλλο Link τα Βρετανικα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Απριλίου 2009 στις 14:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.031 21-04-09 14:02 Αρχική Δημοσίευση από aramis: Ειναι κολπο. Τα βρισκεις στο www.eleveurs-online.com στο ονομα του εκτροφειου les grands saules αλλα πρεπει να πατας πρωτα annonces chatons. Εκει θα παθεις πλακα Click για ανάπτυξη... αυτο ε? https://www.eleveurs-online.com/eleveur/Durline/reproducteur,race,chats,british_longhair.html Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 21 Απριλίου 2009 στις 15:38 Η Luna έγραψε: #5.032 21-04-09 15:38 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αυτο ε? https://www.eleveurs-online.com/eleveur/Durline/reproducteur,race,chats,british_longhair.html Click για ανάπτυξη... τελεια γατουλινακια ειναι!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aramis Εκκολαπτόμενο μέλος Η pascale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ανάβυσσος (Αττική). Έχει γράψει 250 μηνύματα. 21 Απριλίου 2009 στις 18:22 Η aramis έγραψε: #5.033 21-04-09 18:22 Η Elipse, το τελευταιο μωρο Μολις μου εστειλε φωτογραφιες απο την μικρη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα brit15.JPG 201,5 KB · Εμφανίσεις: 45 DSCF0013.JPG 199,7 KB · Εμφανίσεις: 46 moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 21 Απριλίου 2009 στις 20:02 Η moukelis έγραψε: #5.034 21-04-09 20:02 Ειναι απλα απιστευτη,εχω μεινει αυτη τη στιγμη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aramis Εκκολαπτόμενο μέλος Η pascale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ανάβυσσος (Αττική). Έχει γράψει 250 μηνύματα. 21 Απριλίου 2009 στις 20:37 Η aramis έγραψε: #5.035 21-04-09 20:37 Προσωπικα εχω ερωτευτει τα μακρυτριχα βρεταννικα και η Ελιψ υποσχεται πολυ κατα την γνωμη μου. Συμπτωση, ο πατερας της μικρης ονομαζεται ΑΡΑΜΙΣ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 21 Απριλίου 2009 στις 20:59 Η moukelis έγραψε: #5.036 21-04-09 20:59 Αληθεια;Τι συμπτωση...Αρα ηταν γραφτο να την παρεις Πασκάλ. Σιγουρα ειναι πολυ ομορφη η μικρη,και με τον Κασμιρ σου θα κανουν τελειο ζευγαρακι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vasiliki86 Πολύ δραστήριο μέλος Η Vasiliki86 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.118 μηνύματα. 21 Απριλίου 2009 στις 22:30 Η Vasiliki86: #5.037 21-04-09 22:30 Αρχική Δημοσίευση από aramis: Μολις μου εστειλε φωτογραφιες απο την μικρη. Click για ανάπτυξη... Ειναι μια κουκλαρα....! Δεν υπαρχουν λογια για να την περιγραψω... Με το καλο να την δεχτεις την ομορφουλα σου...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aramis Εκκολαπτόμενο μέλος Η pascale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ανάβυσσος (Αττική). Έχει γράψει 250 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 07:20 Η aramis έγραψε: #5.038 22-04-09 07:20 Eυχαριστω πολυ ολους. Ο μονος , μικρος, φοβος που εχω ειναι πως θα την δεχτει η Cachou που απο τοτε που εμεινε εγκυος την πρωτη φορα συμπεριφερεται προς τα αλλα θηληκα σαν στριγκλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 13:20 Η Luna έγραψε: #5.039 22-04-09 13:20 καλεεε,τωρα τις ειδα!!! ειναι παρα πολυ ομορφη!!! εχει υπεροχη μουριτσα!!! πρεπει να σε εχει φαει η αγωνια μεχρι να ερθει! ποσο ειναι τωρα??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vasiliki86 Πολύ δραστήριο μέλος Η Vasiliki86 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.118 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 13:25 Η Vasiliki86: #5.040 22-04-09 13:25 Αρχική Δημοσίευση από aramis: Eυχαριστω πολυ ολους. Ο μονος , μικρος, φοβος που εχω ειναι πως θα την δεχτει η Cachou που απο τοτε που εμεινε εγκυος την πρωτη φορα συμπεριφερεται προς τα αλλα θηληκα σαν στριγκλα Click για ανάπτυξη... Υπαρχει η πιθανοτητα επειδη ειναι μικρουλα η Elipse να την δεχτει πιο ευκολα? Ή οχι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 250 251 252 253 254 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 252 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 252 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από aramis: Τo site ειναι www.grands-saules.com . αν θελεις βοηθεια στα γαλλικα πολυ ευχαριστω να σου κανω την μεταφραση. Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστω! Μου αρεσε η Λιλα τους και ο αρσενικος τους ειναι πολυ καλος για show...! Aντε με το καλο τα νεα γατακια Pascal!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aramis Εκκολαπτόμενο μέλος Η pascale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ανάβυσσος (Αττική). Έχει γράψει 250 μηνύματα. 21 Απριλίου 2009 στις 12:50 Η aramis έγραψε: #5.026 21-04-09 12:50 Ειμαι ξετρελαμενη κα αναρωτιεμαι τι θα μου κανει αυτη την φορα η Cachou,θα ηθελα ενα color point επειδη ειναι φορεας ο κουκλος μας. Περιμενω .... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Απριλίου 2009 στις 13:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.027 21-04-09 13:00 Αρχική Δημοσίευση από aramis: Ειμαι ξετρελαμενη κα αναρωτιεμαι τι θα μου κανει αυτη την φορα η Cachou,θα ηθελα ενα color point επειδη ειναι φορεας ο κουκλος μας. Περιμενω ....[/quote] κι εμεις μαζι σου Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 21 Απριλίου 2009 στις 13:52 Η Luna έγραψε: #5.028 21-04-09 13:52 Αρχική Δημοσίευση από aramis: Γιουλη, εχασες επεισοδια πολλα. Εκτος απο τα βρεταννακια που θα κανει η Cachou, θα παω Βουργουνδια τελος Ιουνιο να παρω την καινουργια βρεταννικη μακρυτριχα αυτη την φορα. Φωτογραφιες της μικρης ειχε την καλοσυνη να βαλει η Δωρα. Σε σκεφτομουνα Γιουλη γιατι η εκτροφεα που θα παρω την μικρη εκτρεφει και Βιρμανια και μαλιστα εχει και πρωθαθλητες (ενας μοιαζει πολυ με την κουκλα σου την μικρη) Click για ανάπτυξη... που δειχνει τα βρετανακια καλε? εγω μονο βιρμανιας ειδα στο site!! χαζη ειμαι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aramis Εκκολαπτόμενο μέλος Η pascale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ανάβυσσος (Αττική). Έχει γράψει 250 μηνύματα. 21 Απριλίου 2009 στις 14:00 Η aramis έγραψε: #5.029 21-04-09 14:00 Ειναι κολπο. Τα βρισκεις στο www.eleveurs-online.com στο ονομα του εκτροφειου les grands saules αλλα πρεπει να πατας πρωτα annonces chatons. Εκει θα παθεις πλακα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Απριλίου 2009 στις 14:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.030 21-04-09 14:01 Αρχική Δημοσίευση από Luna: που δειχνει τα βρετανακια καλε? εγω μονο βιρμανιας ειδα στο site!! χαζη ειμαι?? Click για ανάπτυξη... Ακριβως μαλλον τα εχει σε αλλο Link τα Βρετανικα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Απριλίου 2009 στις 14:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.031 21-04-09 14:02 Αρχική Δημοσίευση από aramis: Ειναι κολπο. Τα βρισκεις στο www.eleveurs-online.com στο ονομα του εκτροφειου les grands saules αλλα πρεπει να πατας πρωτα annonces chatons. Εκει θα παθεις πλακα Click για ανάπτυξη... αυτο ε? https://www.eleveurs-online.com/eleveur/Durline/reproducteur,race,chats,british_longhair.html Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 21 Απριλίου 2009 στις 15:38 Η Luna έγραψε: #5.032 21-04-09 15:38 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αυτο ε? https://www.eleveurs-online.com/eleveur/Durline/reproducteur,race,chats,british_longhair.html Click για ανάπτυξη... τελεια γατουλινακια ειναι!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aramis Εκκολαπτόμενο μέλος Η pascale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ανάβυσσος (Αττική). Έχει γράψει 250 μηνύματα. 21 Απριλίου 2009 στις 18:22 Η aramis έγραψε: #5.033 21-04-09 18:22 Η Elipse, το τελευταιο μωρο Μολις μου εστειλε φωτογραφιες απο την μικρη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα brit15.JPG 201,5 KB · Εμφανίσεις: 45 DSCF0013.JPG 199,7 KB · Εμφανίσεις: 46 moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 21 Απριλίου 2009 στις 20:02 Η moukelis έγραψε: #5.034 21-04-09 20:02 Ειναι απλα απιστευτη,εχω μεινει αυτη τη στιγμη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aramis Εκκολαπτόμενο μέλος Η pascale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ανάβυσσος (Αττική). Έχει γράψει 250 μηνύματα. 21 Απριλίου 2009 στις 20:37 Η aramis έγραψε: #5.035 21-04-09 20:37 Προσωπικα εχω ερωτευτει τα μακρυτριχα βρεταννικα και η Ελιψ υποσχεται πολυ κατα την γνωμη μου. Συμπτωση, ο πατερας της μικρης ονομαζεται ΑΡΑΜΙΣ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 21 Απριλίου 2009 στις 20:59 Η moukelis έγραψε: #5.036 21-04-09 20:59 Αληθεια;Τι συμπτωση...Αρα ηταν γραφτο να την παρεις Πασκάλ. Σιγουρα ειναι πολυ ομορφη η μικρη,και με τον Κασμιρ σου θα κανουν τελειο ζευγαρακι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vasiliki86 Πολύ δραστήριο μέλος Η Vasiliki86 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.118 μηνύματα. 21 Απριλίου 2009 στις 22:30 Η Vasiliki86: #5.037 21-04-09 22:30 Αρχική Δημοσίευση από aramis: Μολις μου εστειλε φωτογραφιες απο την μικρη. Click για ανάπτυξη... Ειναι μια κουκλαρα....! Δεν υπαρχουν λογια για να την περιγραψω... Με το καλο να την δεχτεις την ομορφουλα σου...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aramis Εκκολαπτόμενο μέλος Η pascale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ανάβυσσος (Αττική). Έχει γράψει 250 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 07:20 Η aramis έγραψε: #5.038 22-04-09 07:20 Eυχαριστω πολυ ολους. Ο μονος , μικρος, φοβος που εχω ειναι πως θα την δεχτει η Cachou που απο τοτε που εμεινε εγκυος την πρωτη φορα συμπεριφερεται προς τα αλλα θηληκα σαν στριγκλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 13:20 Η Luna έγραψε: #5.039 22-04-09 13:20 καλεεε,τωρα τις ειδα!!! ειναι παρα πολυ ομορφη!!! εχει υπεροχη μουριτσα!!! πρεπει να σε εχει φαει η αγωνια μεχρι να ερθει! ποσο ειναι τωρα??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vasiliki86 Πολύ δραστήριο μέλος Η Vasiliki86 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.118 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 13:25 Η Vasiliki86: #5.040 22-04-09 13:25 Αρχική Δημοσίευση από aramis: Eυχαριστω πολυ ολους. Ο μονος , μικρος, φοβος που εχω ειναι πως θα την δεχτει η Cachou που απο τοτε που εμεινε εγκυος την πρωτη φορα συμπεριφερεται προς τα αλλα θηληκα σαν στριγκλα Click για ανάπτυξη... Υπαρχει η πιθανοτητα επειδη ειναι μικρουλα η Elipse να την δεχτει πιο ευκολα? Ή οχι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 250 251 252 253 254 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 252 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 252 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ειμαι ξετρελαμενη κα αναρωτιεμαι τι θα μου κανει αυτη την φορα η Cachou,θα ηθελα ενα color point επειδη ειναι φορεας ο κουκλος μας. Περιμενω .... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Απριλίου 2009 στις 13:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.027 21-04-09 13:00 Αρχική Δημοσίευση από aramis: Ειμαι ξετρελαμενη κα αναρωτιεμαι τι θα μου κανει αυτη την φορα η Cachou,θα ηθελα ενα color point επειδη ειναι φορεας ο κουκλος μας. Περιμενω ....[/quote] κι εμεις μαζι σου Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 21 Απριλίου 2009 στις 13:52 Η Luna έγραψε: #5.028 21-04-09 13:52 Αρχική Δημοσίευση από aramis: Γιουλη, εχασες επεισοδια πολλα. Εκτος απο τα βρεταννακια που θα κανει η Cachou, θα παω Βουργουνδια τελος Ιουνιο να παρω την καινουργια βρεταννικη μακρυτριχα αυτη την φορα. Φωτογραφιες της μικρης ειχε την καλοσυνη να βαλει η Δωρα. Σε σκεφτομουνα Γιουλη γιατι η εκτροφεα που θα παρω την μικρη εκτρεφει και Βιρμανια και μαλιστα εχει και πρωθαθλητες (ενας μοιαζει πολυ με την κουκλα σου την μικρη) Click για ανάπτυξη... που δειχνει τα βρετανακια καλε? εγω μονο βιρμανιας ειδα στο site!! χαζη ειμαι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aramis Εκκολαπτόμενο μέλος Η pascale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ανάβυσσος (Αττική). Έχει γράψει 250 μηνύματα. 21 Απριλίου 2009 στις 14:00 Η aramis έγραψε: #5.029 21-04-09 14:00 Ειναι κολπο. Τα βρισκεις στο www.eleveurs-online.com στο ονομα του εκτροφειου les grands saules αλλα πρεπει να πατας πρωτα annonces chatons. Εκει θα παθεις πλακα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Απριλίου 2009 στις 14:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.030 21-04-09 14:01 Αρχική Δημοσίευση από Luna: που δειχνει τα βρετανακια καλε? εγω μονο βιρμανιας ειδα στο site!! χαζη ειμαι?? Click για ανάπτυξη... Ακριβως μαλλον τα εχει σε αλλο Link τα Βρετανικα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Απριλίου 2009 στις 14:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.031 21-04-09 14:02 Αρχική Δημοσίευση από aramis: Ειναι κολπο. Τα βρισκεις στο www.eleveurs-online.com στο ονομα του εκτροφειου les grands saules αλλα πρεπει να πατας πρωτα annonces chatons. Εκει θα παθεις πλακα Click για ανάπτυξη... αυτο ε? https://www.eleveurs-online.com/eleveur/Durline/reproducteur,race,chats,british_longhair.html Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 21 Απριλίου 2009 στις 15:38 Η Luna έγραψε: #5.032 21-04-09 15:38 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αυτο ε? https://www.eleveurs-online.com/eleveur/Durline/reproducteur,race,chats,british_longhair.html Click για ανάπτυξη... τελεια γατουλινακια ειναι!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aramis Εκκολαπτόμενο μέλος Η pascale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ανάβυσσος (Αττική). Έχει γράψει 250 μηνύματα. 21 Απριλίου 2009 στις 18:22 Η aramis έγραψε: #5.033 21-04-09 18:22 Η Elipse, το τελευταιο μωρο Μολις μου εστειλε φωτογραφιες απο την μικρη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα brit15.JPG 201,5 KB · Εμφανίσεις: 45 DSCF0013.JPG 199,7 KB · Εμφανίσεις: 46 moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 21 Απριλίου 2009 στις 20:02 Η moukelis έγραψε: #5.034 21-04-09 20:02 Ειναι απλα απιστευτη,εχω μεινει αυτη τη στιγμη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aramis Εκκολαπτόμενο μέλος Η pascale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ανάβυσσος (Αττική). Έχει γράψει 250 μηνύματα. 21 Απριλίου 2009 στις 20:37 Η aramis έγραψε: #5.035 21-04-09 20:37 Προσωπικα εχω ερωτευτει τα μακρυτριχα βρεταννικα και η Ελιψ υποσχεται πολυ κατα την γνωμη μου. Συμπτωση, ο πατερας της μικρης ονομαζεται ΑΡΑΜΙΣ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 21 Απριλίου 2009 στις 20:59 Η moukelis έγραψε: #5.036 21-04-09 20:59 Αληθεια;Τι συμπτωση...Αρα ηταν γραφτο να την παρεις Πασκάλ. Σιγουρα ειναι πολυ ομορφη η μικρη,και με τον Κασμιρ σου θα κανουν τελειο ζευγαρακι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vasiliki86 Πολύ δραστήριο μέλος Η Vasiliki86 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.118 μηνύματα. 21 Απριλίου 2009 στις 22:30 Η Vasiliki86: #5.037 21-04-09 22:30 Αρχική Δημοσίευση από aramis: Μολις μου εστειλε φωτογραφιες απο την μικρη. Click για ανάπτυξη... Ειναι μια κουκλαρα....! Δεν υπαρχουν λογια για να την περιγραψω... Με το καλο να την δεχτεις την ομορφουλα σου...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aramis Εκκολαπτόμενο μέλος Η pascale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ανάβυσσος (Αττική). Έχει γράψει 250 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 07:20 Η aramis έγραψε: #5.038 22-04-09 07:20 Eυχαριστω πολυ ολους. Ο μονος , μικρος, φοβος που εχω ειναι πως θα την δεχτει η Cachou που απο τοτε που εμεινε εγκυος την πρωτη φορα συμπεριφερεται προς τα αλλα θηληκα σαν στριγκλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 13:20 Η Luna έγραψε: #5.039 22-04-09 13:20 καλεεε,τωρα τις ειδα!!! ειναι παρα πολυ ομορφη!!! εχει υπεροχη μουριτσα!!! πρεπει να σε εχει φαει η αγωνια μεχρι να ερθει! ποσο ειναι τωρα??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vasiliki86 Πολύ δραστήριο μέλος Η Vasiliki86 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.118 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 13:25 Η Vasiliki86: #5.040 22-04-09 13:25 Αρχική Δημοσίευση από aramis: Eυχαριστω πολυ ολους. Ο μονος , μικρος, φοβος που εχω ειναι πως θα την δεχτει η Cachou που απο τοτε που εμεινε εγκυος την πρωτη φορα συμπεριφερεται προς τα αλλα θηληκα σαν στριγκλα Click για ανάπτυξη... Υπαρχει η πιθανοτητα επειδη ειναι μικρουλα η Elipse να την δεχτει πιο ευκολα? Ή οχι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 250 251 252 253 254 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 252 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 252 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από aramis: Ειμαι ξετρελαμενη κα αναρωτιεμαι τι θα μου κανει αυτη την φορα η Cachou,θα ηθελα ενα color point επειδη ειναι φορεας ο κουκλος μας. Περιμενω ....[/quote] κι εμεις μαζι σου Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 21 Απριλίου 2009 στις 13:52 Η Luna έγραψε: #5.028 21-04-09 13:52 Αρχική Δημοσίευση από aramis: Γιουλη, εχασες επεισοδια πολλα. Εκτος απο τα βρεταννακια που θα κανει η Cachou, θα παω Βουργουνδια τελος Ιουνιο να παρω την καινουργια βρεταννικη μακρυτριχα αυτη την φορα. Φωτογραφιες της μικρης ειχε την καλοσυνη να βαλει η Δωρα. Σε σκεφτομουνα Γιουλη γιατι η εκτροφεα που θα παρω την μικρη εκτρεφει και Βιρμανια και μαλιστα εχει και πρωθαθλητες (ενας μοιαζει πολυ με την κουκλα σου την μικρη) Click για ανάπτυξη... που δειχνει τα βρετανακια καλε? εγω μονο βιρμανιας ειδα στο site!! χαζη ειμαι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aramis Εκκολαπτόμενο μέλος Η pascale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ανάβυσσος (Αττική). Έχει γράψει 250 μηνύματα. 21 Απριλίου 2009 στις 14:00 Η aramis έγραψε: #5.029 21-04-09 14:00 Ειναι κολπο. Τα βρισκεις στο www.eleveurs-online.com στο ονομα του εκτροφειου les grands saules αλλα πρεπει να πατας πρωτα annonces chatons. Εκει θα παθεις πλακα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Απριλίου 2009 στις 14:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.030 21-04-09 14:01 Αρχική Δημοσίευση από Luna: που δειχνει τα βρετανακια καλε? εγω μονο βιρμανιας ειδα στο site!! χαζη ειμαι?? Click για ανάπτυξη... Ακριβως μαλλον τα εχει σε αλλο Link τα Βρετανικα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Απριλίου 2009 στις 14:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.031 21-04-09 14:02 Αρχική Δημοσίευση από aramis: Ειναι κολπο. Τα βρισκεις στο www.eleveurs-online.com στο ονομα του εκτροφειου les grands saules αλλα πρεπει να πατας πρωτα annonces chatons. Εκει θα παθεις πλακα Click για ανάπτυξη... αυτο ε? https://www.eleveurs-online.com/eleveur/Durline/reproducteur,race,chats,british_longhair.html Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 21 Απριλίου 2009 στις 15:38 Η Luna έγραψε: #5.032 21-04-09 15:38 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αυτο ε? https://www.eleveurs-online.com/eleveur/Durline/reproducteur,race,chats,british_longhair.html Click για ανάπτυξη... τελεια γατουλινακια ειναι!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aramis Εκκολαπτόμενο μέλος Η pascale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ανάβυσσος (Αττική). Έχει γράψει 250 μηνύματα. 21 Απριλίου 2009 στις 18:22 Η aramis έγραψε: #5.033 21-04-09 18:22 Η Elipse, το τελευταιο μωρο Μολις μου εστειλε φωτογραφιες απο την μικρη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα brit15.JPG 201,5 KB · Εμφανίσεις: 45 DSCF0013.JPG 199,7 KB · Εμφανίσεις: 46 moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 21 Απριλίου 2009 στις 20:02 Η moukelis έγραψε: #5.034 21-04-09 20:02 Ειναι απλα απιστευτη,εχω μεινει αυτη τη στιγμη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aramis Εκκολαπτόμενο μέλος Η pascale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ανάβυσσος (Αττική). Έχει γράψει 250 μηνύματα. 21 Απριλίου 2009 στις 20:37 Η aramis έγραψε: #5.035 21-04-09 20:37 Προσωπικα εχω ερωτευτει τα μακρυτριχα βρεταννικα και η Ελιψ υποσχεται πολυ κατα την γνωμη μου. Συμπτωση, ο πατερας της μικρης ονομαζεται ΑΡΑΜΙΣ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 21 Απριλίου 2009 στις 20:59 Η moukelis έγραψε: #5.036 21-04-09 20:59 Αληθεια;Τι συμπτωση...Αρα ηταν γραφτο να την παρεις Πασκάλ. Σιγουρα ειναι πολυ ομορφη η μικρη,και με τον Κασμιρ σου θα κανουν τελειο ζευγαρακι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vasiliki86 Πολύ δραστήριο μέλος Η Vasiliki86 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.118 μηνύματα. 21 Απριλίου 2009 στις 22:30 Η Vasiliki86: #5.037 21-04-09 22:30 Αρχική Δημοσίευση από aramis: Μολις μου εστειλε φωτογραφιες απο την μικρη. Click για ανάπτυξη... Ειναι μια κουκλαρα....! Δεν υπαρχουν λογια για να την περιγραψω... Με το καλο να την δεχτεις την ομορφουλα σου...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aramis Εκκολαπτόμενο μέλος Η pascale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ανάβυσσος (Αττική). Έχει γράψει 250 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 07:20 Η aramis έγραψε: #5.038 22-04-09 07:20 Eυχαριστω πολυ ολους. Ο μονος , μικρος, φοβος που εχω ειναι πως θα την δεχτει η Cachou που απο τοτε που εμεινε εγκυος την πρωτη φορα συμπεριφερεται προς τα αλλα θηληκα σαν στριγκλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 13:20 Η Luna έγραψε: #5.039 22-04-09 13:20 καλεεε,τωρα τις ειδα!!! ειναι παρα πολυ ομορφη!!! εχει υπεροχη μουριτσα!!! πρεπει να σε εχει φαει η αγωνια μεχρι να ερθει! ποσο ειναι τωρα??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vasiliki86 Πολύ δραστήριο μέλος Η Vasiliki86 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.118 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 13:25 Η Vasiliki86: #5.040 22-04-09 13:25 Αρχική Δημοσίευση από aramis: Eυχαριστω πολυ ολους. Ο μονος , μικρος, φοβος που εχω ειναι πως θα την δεχτει η Cachou που απο τοτε που εμεινε εγκυος την πρωτη φορα συμπεριφερεται προς τα αλλα θηληκα σαν στριγκλα Click για ανάπτυξη... Υπαρχει η πιθανοτητα επειδη ειναι μικρουλα η Elipse να την δεχτει πιο ευκολα? Ή οχι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 250 251 252 253 254 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 252 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 252 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από aramis: Γιουλη, εχασες επεισοδια πολλα. Εκτος απο τα βρεταννακια που θα κανει η Cachou, θα παω Βουργουνδια τελος Ιουνιο να παρω την καινουργια βρεταννικη μακρυτριχα αυτη την φορα. Φωτογραφιες της μικρης ειχε την καλοσυνη να βαλει η Δωρα. Σε σκεφτομουνα Γιουλη γιατι η εκτροφεα που θα παρω την μικρη εκτρεφει και Βιρμανια και μαλιστα εχει και πρωθαθλητες (ενας μοιαζει πολυ με την κουκλα σου την μικρη) Click για ανάπτυξη... που δειχνει τα βρετανακια καλε? εγω μονο βιρμανιας ειδα στο site!! χαζη ειμαι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aramis Εκκολαπτόμενο μέλος Η pascale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ανάβυσσος (Αττική). Έχει γράψει 250 μηνύματα. 21 Απριλίου 2009 στις 14:00 Η aramis έγραψε: #5.029 21-04-09 14:00 Ειναι κολπο. Τα βρισκεις στο www.eleveurs-online.com στο ονομα του εκτροφειου les grands saules αλλα πρεπει να πατας πρωτα annonces chatons. Εκει θα παθεις πλακα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Απριλίου 2009 στις 14:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.030 21-04-09 14:01 Αρχική Δημοσίευση από Luna: που δειχνει τα βρετανακια καλε? εγω μονο βιρμανιας ειδα στο site!! χαζη ειμαι?? Click για ανάπτυξη... Ακριβως μαλλον τα εχει σε αλλο Link τα Βρετανικα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Απριλίου 2009 στις 14:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.031 21-04-09 14:02 Αρχική Δημοσίευση από aramis: Ειναι κολπο. Τα βρισκεις στο www.eleveurs-online.com στο ονομα του εκτροφειου les grands saules αλλα πρεπει να πατας πρωτα annonces chatons. Εκει θα παθεις πλακα Click για ανάπτυξη... αυτο ε? https://www.eleveurs-online.com/eleveur/Durline/reproducteur,race,chats,british_longhair.html Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 21 Απριλίου 2009 στις 15:38 Η Luna έγραψε: #5.032 21-04-09 15:38 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αυτο ε? https://www.eleveurs-online.com/eleveur/Durline/reproducteur,race,chats,british_longhair.html Click για ανάπτυξη... τελεια γατουλινακια ειναι!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aramis Εκκολαπτόμενο μέλος Η pascale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ανάβυσσος (Αττική). Έχει γράψει 250 μηνύματα. 21 Απριλίου 2009 στις 18:22 Η aramis έγραψε: #5.033 21-04-09 18:22 Η Elipse, το τελευταιο μωρο Μολις μου εστειλε φωτογραφιες απο την μικρη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα brit15.JPG 201,5 KB · Εμφανίσεις: 45 DSCF0013.JPG 199,7 KB · Εμφανίσεις: 46 moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 21 Απριλίου 2009 στις 20:02 Η moukelis έγραψε: #5.034 21-04-09 20:02 Ειναι απλα απιστευτη,εχω μεινει αυτη τη στιγμη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aramis Εκκολαπτόμενο μέλος Η pascale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ανάβυσσος (Αττική). Έχει γράψει 250 μηνύματα. 21 Απριλίου 2009 στις 20:37 Η aramis έγραψε: #5.035 21-04-09 20:37 Προσωπικα εχω ερωτευτει τα μακρυτριχα βρεταννικα και η Ελιψ υποσχεται πολυ κατα την γνωμη μου. Συμπτωση, ο πατερας της μικρης ονομαζεται ΑΡΑΜΙΣ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 21 Απριλίου 2009 στις 20:59 Η moukelis έγραψε: #5.036 21-04-09 20:59 Αληθεια;Τι συμπτωση...Αρα ηταν γραφτο να την παρεις Πασκάλ. Σιγουρα ειναι πολυ ομορφη η μικρη,και με τον Κασμιρ σου θα κανουν τελειο ζευγαρακι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vasiliki86 Πολύ δραστήριο μέλος Η Vasiliki86 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.118 μηνύματα. 21 Απριλίου 2009 στις 22:30 Η Vasiliki86: #5.037 21-04-09 22:30 Αρχική Δημοσίευση από aramis: Μολις μου εστειλε φωτογραφιες απο την μικρη. Click για ανάπτυξη... Ειναι μια κουκλαρα....! Δεν υπαρχουν λογια για να την περιγραψω... Με το καλο να την δεχτεις την ομορφουλα σου...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aramis Εκκολαπτόμενο μέλος Η pascale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ανάβυσσος (Αττική). Έχει γράψει 250 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 07:20 Η aramis έγραψε: #5.038 22-04-09 07:20 Eυχαριστω πολυ ολους. Ο μονος , μικρος, φοβος που εχω ειναι πως θα την δεχτει η Cachou που απο τοτε που εμεινε εγκυος την πρωτη φορα συμπεριφερεται προς τα αλλα θηληκα σαν στριγκλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 13:20 Η Luna έγραψε: #5.039 22-04-09 13:20 καλεεε,τωρα τις ειδα!!! ειναι παρα πολυ ομορφη!!! εχει υπεροχη μουριτσα!!! πρεπει να σε εχει φαει η αγωνια μεχρι να ερθει! ποσο ειναι τωρα??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vasiliki86 Πολύ δραστήριο μέλος Η Vasiliki86 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.118 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 13:25 Η Vasiliki86: #5.040 22-04-09 13:25 Αρχική Δημοσίευση από aramis: Eυχαριστω πολυ ολους. Ο μονος , μικρος, φοβος που εχω ειναι πως θα την δεχτει η Cachou που απο τοτε που εμεινε εγκυος την πρωτη φορα συμπεριφερεται προς τα αλλα θηληκα σαν στριγκλα Click για ανάπτυξη... Υπαρχει η πιθανοτητα επειδη ειναι μικρουλα η Elipse να την δεχτει πιο ευκολα? Ή οχι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 250 251 252 253 254 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 252 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 252 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ειναι κολπο. Τα βρισκεις στο www.eleveurs-online.com στο ονομα του εκτροφειου les grands saules αλλα πρεπει να πατας πρωτα annonces chatons. Εκει θα παθεις πλακα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Απριλίου 2009 στις 14:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.030 21-04-09 14:01 Αρχική Δημοσίευση από Luna: που δειχνει τα βρετανακια καλε? εγω μονο βιρμανιας ειδα στο site!! χαζη ειμαι?? Click για ανάπτυξη... Ακριβως μαλλον τα εχει σε αλλο Link τα Βρετανικα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Απριλίου 2009 στις 14:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.031 21-04-09 14:02 Αρχική Δημοσίευση από aramis: Ειναι κολπο. Τα βρισκεις στο www.eleveurs-online.com στο ονομα του εκτροφειου les grands saules αλλα πρεπει να πατας πρωτα annonces chatons. Εκει θα παθεις πλακα Click για ανάπτυξη... αυτο ε? https://www.eleveurs-online.com/eleveur/Durline/reproducteur,race,chats,british_longhair.html Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 21 Απριλίου 2009 στις 15:38 Η Luna έγραψε: #5.032 21-04-09 15:38 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αυτο ε? https://www.eleveurs-online.com/eleveur/Durline/reproducteur,race,chats,british_longhair.html Click για ανάπτυξη... τελεια γατουλινακια ειναι!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aramis Εκκολαπτόμενο μέλος Η pascale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ανάβυσσος (Αττική). Έχει γράψει 250 μηνύματα. 21 Απριλίου 2009 στις 18:22 Η aramis έγραψε: #5.033 21-04-09 18:22 Η Elipse, το τελευταιο μωρο Μολις μου εστειλε φωτογραφιες απο την μικρη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα brit15.JPG 201,5 KB · Εμφανίσεις: 45 DSCF0013.JPG 199,7 KB · Εμφανίσεις: 46 moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 21 Απριλίου 2009 στις 20:02 Η moukelis έγραψε: #5.034 21-04-09 20:02 Ειναι απλα απιστευτη,εχω μεινει αυτη τη στιγμη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aramis Εκκολαπτόμενο μέλος Η pascale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ανάβυσσος (Αττική). Έχει γράψει 250 μηνύματα. 21 Απριλίου 2009 στις 20:37 Η aramis έγραψε: #5.035 21-04-09 20:37 Προσωπικα εχω ερωτευτει τα μακρυτριχα βρεταννικα και η Ελιψ υποσχεται πολυ κατα την γνωμη μου. Συμπτωση, ο πατερας της μικρης ονομαζεται ΑΡΑΜΙΣ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 21 Απριλίου 2009 στις 20:59 Η moukelis έγραψε: #5.036 21-04-09 20:59 Αληθεια;Τι συμπτωση...Αρα ηταν γραφτο να την παρεις Πασκάλ. Σιγουρα ειναι πολυ ομορφη η μικρη,και με τον Κασμιρ σου θα κανουν τελειο ζευγαρακι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vasiliki86 Πολύ δραστήριο μέλος Η Vasiliki86 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.118 μηνύματα. 21 Απριλίου 2009 στις 22:30 Η Vasiliki86: #5.037 21-04-09 22:30 Αρχική Δημοσίευση από aramis: Μολις μου εστειλε φωτογραφιες απο την μικρη. Click για ανάπτυξη... Ειναι μια κουκλαρα....! Δεν υπαρχουν λογια για να την περιγραψω... Με το καλο να την δεχτεις την ομορφουλα σου...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aramis Εκκολαπτόμενο μέλος Η pascale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ανάβυσσος (Αττική). Έχει γράψει 250 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 07:20 Η aramis έγραψε: #5.038 22-04-09 07:20 Eυχαριστω πολυ ολους. Ο μονος , μικρος, φοβος που εχω ειναι πως θα την δεχτει η Cachou που απο τοτε που εμεινε εγκυος την πρωτη φορα συμπεριφερεται προς τα αλλα θηληκα σαν στριγκλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 13:20 Η Luna έγραψε: #5.039 22-04-09 13:20 καλεεε,τωρα τις ειδα!!! ειναι παρα πολυ ομορφη!!! εχει υπεροχη μουριτσα!!! πρεπει να σε εχει φαει η αγωνια μεχρι να ερθει! ποσο ειναι τωρα??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vasiliki86 Πολύ δραστήριο μέλος Η Vasiliki86 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.118 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 13:25 Η Vasiliki86: #5.040 22-04-09 13:25 Αρχική Δημοσίευση από aramis: Eυχαριστω πολυ ολους. Ο μονος , μικρος, φοβος που εχω ειναι πως θα την δεχτει η Cachou που απο τοτε που εμεινε εγκυος την πρωτη φορα συμπεριφερεται προς τα αλλα θηληκα σαν στριγκλα Click για ανάπτυξη... Υπαρχει η πιθανοτητα επειδη ειναι μικρουλα η Elipse να την δεχτει πιο ευκολα? Ή οχι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 250 251 252 253 254 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 252 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 252 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Luna: που δειχνει τα βρετανακια καλε? εγω μονο βιρμανιας ειδα στο site!! χαζη ειμαι?? Click για ανάπτυξη... Ακριβως μαλλον τα εχει σε αλλο Link τα Βρετανικα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Απριλίου 2009 στις 14:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.031 21-04-09 14:02 Αρχική Δημοσίευση από aramis: Ειναι κολπο. Τα βρισκεις στο www.eleveurs-online.com στο ονομα του εκτροφειου les grands saules αλλα πρεπει να πατας πρωτα annonces chatons. Εκει θα παθεις πλακα Click για ανάπτυξη... αυτο ε? https://www.eleveurs-online.com/eleveur/Durline/reproducteur,race,chats,british_longhair.html Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 21 Απριλίου 2009 στις 15:38 Η Luna έγραψε: #5.032 21-04-09 15:38 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αυτο ε? https://www.eleveurs-online.com/eleveur/Durline/reproducteur,race,chats,british_longhair.html Click για ανάπτυξη... τελεια γατουλινακια ειναι!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aramis Εκκολαπτόμενο μέλος Η pascale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ανάβυσσος (Αττική). Έχει γράψει 250 μηνύματα. 21 Απριλίου 2009 στις 18:22 Η aramis έγραψε: #5.033 21-04-09 18:22 Η Elipse, το τελευταιο μωρο Μολις μου εστειλε φωτογραφιες απο την μικρη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα brit15.JPG 201,5 KB · Εμφανίσεις: 45 DSCF0013.JPG 199,7 KB · Εμφανίσεις: 46 moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 21 Απριλίου 2009 στις 20:02 Η moukelis έγραψε: #5.034 21-04-09 20:02 Ειναι απλα απιστευτη,εχω μεινει αυτη τη στιγμη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aramis Εκκολαπτόμενο μέλος Η pascale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ανάβυσσος (Αττική). Έχει γράψει 250 μηνύματα. 21 Απριλίου 2009 στις 20:37 Η aramis έγραψε: #5.035 21-04-09 20:37 Προσωπικα εχω ερωτευτει τα μακρυτριχα βρεταννικα και η Ελιψ υποσχεται πολυ κατα την γνωμη μου. Συμπτωση, ο πατερας της μικρης ονομαζεται ΑΡΑΜΙΣ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 21 Απριλίου 2009 στις 20:59 Η moukelis έγραψε: #5.036 21-04-09 20:59 Αληθεια;Τι συμπτωση...Αρα ηταν γραφτο να την παρεις Πασκάλ. Σιγουρα ειναι πολυ ομορφη η μικρη,και με τον Κασμιρ σου θα κανουν τελειο ζευγαρακι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vasiliki86 Πολύ δραστήριο μέλος Η Vasiliki86 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.118 μηνύματα. 21 Απριλίου 2009 στις 22:30 Η Vasiliki86: #5.037 21-04-09 22:30 Αρχική Δημοσίευση από aramis: Μολις μου εστειλε φωτογραφιες απο την μικρη. Click για ανάπτυξη... Ειναι μια κουκλαρα....! Δεν υπαρχουν λογια για να την περιγραψω... Με το καλο να την δεχτεις την ομορφουλα σου...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aramis Εκκολαπτόμενο μέλος Η pascale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ανάβυσσος (Αττική). Έχει γράψει 250 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 07:20 Η aramis έγραψε: #5.038 22-04-09 07:20 Eυχαριστω πολυ ολους. Ο μονος , μικρος, φοβος που εχω ειναι πως θα την δεχτει η Cachou που απο τοτε που εμεινε εγκυος την πρωτη φορα συμπεριφερεται προς τα αλλα θηληκα σαν στριγκλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 13:20 Η Luna έγραψε: #5.039 22-04-09 13:20 καλεεε,τωρα τις ειδα!!! ειναι παρα πολυ ομορφη!!! εχει υπεροχη μουριτσα!!! πρεπει να σε εχει φαει η αγωνια μεχρι να ερθει! ποσο ειναι τωρα??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vasiliki86 Πολύ δραστήριο μέλος Η Vasiliki86 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.118 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 13:25 Η Vasiliki86: #5.040 22-04-09 13:25 Αρχική Δημοσίευση από aramis: Eυχαριστω πολυ ολους. Ο μονος , μικρος, φοβος που εχω ειναι πως θα την δεχτει η Cachou που απο τοτε που εμεινε εγκυος την πρωτη φορα συμπεριφερεται προς τα αλλα θηληκα σαν στριγκλα Click για ανάπτυξη... Υπαρχει η πιθανοτητα επειδη ειναι μικρουλα η Elipse να την δεχτει πιο ευκολα? Ή οχι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 250 251 252 253 254 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 252 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 252 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από aramis: Ειναι κολπο. Τα βρισκεις στο www.eleveurs-online.com στο ονομα του εκτροφειου les grands saules αλλα πρεπει να πατας πρωτα annonces chatons. Εκει θα παθεις πλακα Click για ανάπτυξη... αυτο ε? https://www.eleveurs-online.com/eleveur/Durline/reproducteur,race,chats,british_longhair.html Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 21 Απριλίου 2009 στις 15:38 Η Luna έγραψε: #5.032 21-04-09 15:38 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αυτο ε? https://www.eleveurs-online.com/eleveur/Durline/reproducteur,race,chats,british_longhair.html Click για ανάπτυξη... τελεια γατουλινακια ειναι!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aramis Εκκολαπτόμενο μέλος Η pascale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ανάβυσσος (Αττική). Έχει γράψει 250 μηνύματα. 21 Απριλίου 2009 στις 18:22 Η aramis έγραψε: #5.033 21-04-09 18:22 Η Elipse, το τελευταιο μωρο Μολις μου εστειλε φωτογραφιες απο την μικρη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα brit15.JPG 201,5 KB · Εμφανίσεις: 45 DSCF0013.JPG 199,7 KB · Εμφανίσεις: 46 moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 21 Απριλίου 2009 στις 20:02 Η moukelis έγραψε: #5.034 21-04-09 20:02 Ειναι απλα απιστευτη,εχω μεινει αυτη τη στιγμη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aramis Εκκολαπτόμενο μέλος Η pascale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ανάβυσσος (Αττική). Έχει γράψει 250 μηνύματα. 21 Απριλίου 2009 στις 20:37 Η aramis έγραψε: #5.035 21-04-09 20:37 Προσωπικα εχω ερωτευτει τα μακρυτριχα βρεταννικα και η Ελιψ υποσχεται πολυ κατα την γνωμη μου. Συμπτωση, ο πατερας της μικρης ονομαζεται ΑΡΑΜΙΣ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 21 Απριλίου 2009 στις 20:59 Η moukelis έγραψε: #5.036 21-04-09 20:59 Αληθεια;Τι συμπτωση...Αρα ηταν γραφτο να την παρεις Πασκάλ. Σιγουρα ειναι πολυ ομορφη η μικρη,και με τον Κασμιρ σου θα κανουν τελειο ζευγαρακι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vasiliki86 Πολύ δραστήριο μέλος Η Vasiliki86 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.118 μηνύματα. 21 Απριλίου 2009 στις 22:30 Η Vasiliki86: #5.037 21-04-09 22:30 Αρχική Δημοσίευση από aramis: Μολις μου εστειλε φωτογραφιες απο την μικρη. Click για ανάπτυξη... Ειναι μια κουκλαρα....! Δεν υπαρχουν λογια για να την περιγραψω... Με το καλο να την δεχτεις την ομορφουλα σου...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aramis Εκκολαπτόμενο μέλος Η pascale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ανάβυσσος (Αττική). Έχει γράψει 250 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 07:20 Η aramis έγραψε: #5.038 22-04-09 07:20 Eυχαριστω πολυ ολους. Ο μονος , μικρος, φοβος που εχω ειναι πως θα την δεχτει η Cachou που απο τοτε που εμεινε εγκυος την πρωτη φορα συμπεριφερεται προς τα αλλα θηληκα σαν στριγκλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 13:20 Η Luna έγραψε: #5.039 22-04-09 13:20 καλεεε,τωρα τις ειδα!!! ειναι παρα πολυ ομορφη!!! εχει υπεροχη μουριτσα!!! πρεπει να σε εχει φαει η αγωνια μεχρι να ερθει! ποσο ειναι τωρα??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vasiliki86 Πολύ δραστήριο μέλος Η Vasiliki86 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.118 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 13:25 Η Vasiliki86: #5.040 22-04-09 13:25 Αρχική Δημοσίευση από aramis: Eυχαριστω πολυ ολους. Ο μονος , μικρος, φοβος που εχω ειναι πως θα την δεχτει η Cachou που απο τοτε που εμεινε εγκυος την πρωτη φορα συμπεριφερεται προς τα αλλα θηληκα σαν στριγκλα Click για ανάπτυξη... Υπαρχει η πιθανοτητα επειδη ειναι μικρουλα η Elipse να την δεχτει πιο ευκολα? Ή οχι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 250 251 252 253 254 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 252 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 252 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αυτο ε? https://www.eleveurs-online.com/eleveur/Durline/reproducteur,race,chats,british_longhair.html Click για ανάπτυξη... τελεια γατουλινακια ειναι!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aramis Εκκολαπτόμενο μέλος Η pascale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ανάβυσσος (Αττική). Έχει γράψει 250 μηνύματα. 21 Απριλίου 2009 στις 18:22 Η aramis έγραψε: #5.033 21-04-09 18:22 Η Elipse, το τελευταιο μωρο Μολις μου εστειλε φωτογραφιες απο την μικρη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα brit15.JPG 201,5 KB · Εμφανίσεις: 45 DSCF0013.JPG 199,7 KB · Εμφανίσεις: 46 moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 21 Απριλίου 2009 στις 20:02 Η moukelis έγραψε: #5.034 21-04-09 20:02 Ειναι απλα απιστευτη,εχω μεινει αυτη τη στιγμη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aramis Εκκολαπτόμενο μέλος Η pascale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ανάβυσσος (Αττική). Έχει γράψει 250 μηνύματα. 21 Απριλίου 2009 στις 20:37 Η aramis έγραψε: #5.035 21-04-09 20:37 Προσωπικα εχω ερωτευτει τα μακρυτριχα βρεταννικα και η Ελιψ υποσχεται πολυ κατα την γνωμη μου. Συμπτωση, ο πατερας της μικρης ονομαζεται ΑΡΑΜΙΣ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 21 Απριλίου 2009 στις 20:59 Η moukelis έγραψε: #5.036 21-04-09 20:59 Αληθεια;Τι συμπτωση...Αρα ηταν γραφτο να την παρεις Πασκάλ. Σιγουρα ειναι πολυ ομορφη η μικρη,και με τον Κασμιρ σου θα κανουν τελειο ζευγαρακι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vasiliki86 Πολύ δραστήριο μέλος Η Vasiliki86 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.118 μηνύματα. 21 Απριλίου 2009 στις 22:30 Η Vasiliki86: #5.037 21-04-09 22:30 Αρχική Δημοσίευση από aramis: Μολις μου εστειλε φωτογραφιες απο την μικρη. Click για ανάπτυξη... Ειναι μια κουκλαρα....! Δεν υπαρχουν λογια για να την περιγραψω... Με το καλο να την δεχτεις την ομορφουλα σου...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aramis Εκκολαπτόμενο μέλος Η pascale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ανάβυσσος (Αττική). Έχει γράψει 250 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 07:20 Η aramis έγραψε: #5.038 22-04-09 07:20 Eυχαριστω πολυ ολους. Ο μονος , μικρος, φοβος που εχω ειναι πως θα την δεχτει η Cachou που απο τοτε που εμεινε εγκυος την πρωτη φορα συμπεριφερεται προς τα αλλα θηληκα σαν στριγκλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 13:20 Η Luna έγραψε: #5.039 22-04-09 13:20 καλεεε,τωρα τις ειδα!!! ειναι παρα πολυ ομορφη!!! εχει υπεροχη μουριτσα!!! πρεπει να σε εχει φαει η αγωνια μεχρι να ερθει! ποσο ειναι τωρα??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vasiliki86 Πολύ δραστήριο μέλος Η Vasiliki86 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.118 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 13:25 Η Vasiliki86: #5.040 22-04-09 13:25 Αρχική Δημοσίευση από aramis: Eυχαριστω πολυ ολους. Ο μονος , μικρος, φοβος που εχω ειναι πως θα την δεχτει η Cachou που απο τοτε που εμεινε εγκυος την πρωτη φορα συμπεριφερεται προς τα αλλα θηληκα σαν στριγκλα Click για ανάπτυξη... Υπαρχει η πιθανοτητα επειδη ειναι μικρουλα η Elipse να την δεχτει πιο ευκολα? Ή οχι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 250 251 252 253 254 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 252 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 252 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Η Elipse, το τελευταιο μωρο Μολις μου εστειλε φωτογραφιες απο την μικρη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 21 Απριλίου 2009 στις 20:02 Η moukelis έγραψε: #5.034 21-04-09 20:02 Ειναι απλα απιστευτη,εχω μεινει αυτη τη στιγμη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aramis Εκκολαπτόμενο μέλος Η pascale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ανάβυσσος (Αττική). Έχει γράψει 250 μηνύματα. 21 Απριλίου 2009 στις 20:37 Η aramis έγραψε: #5.035 21-04-09 20:37 Προσωπικα εχω ερωτευτει τα μακρυτριχα βρεταννικα και η Ελιψ υποσχεται πολυ κατα την γνωμη μου. Συμπτωση, ο πατερας της μικρης ονομαζεται ΑΡΑΜΙΣ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 21 Απριλίου 2009 στις 20:59 Η moukelis έγραψε: #5.036 21-04-09 20:59 Αληθεια;Τι συμπτωση...Αρα ηταν γραφτο να την παρεις Πασκάλ. Σιγουρα ειναι πολυ ομορφη η μικρη,και με τον Κασμιρ σου θα κανουν τελειο ζευγαρακι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vasiliki86 Πολύ δραστήριο μέλος Η Vasiliki86 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.118 μηνύματα. 21 Απριλίου 2009 στις 22:30 Η Vasiliki86: #5.037 21-04-09 22:30 Αρχική Δημοσίευση από aramis: Μολις μου εστειλε φωτογραφιες απο την μικρη. Click για ανάπτυξη... Ειναι μια κουκλαρα....! Δεν υπαρχουν λογια για να την περιγραψω... Με το καλο να την δεχτεις την ομορφουλα σου...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aramis Εκκολαπτόμενο μέλος Η pascale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ανάβυσσος (Αττική). Έχει γράψει 250 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 07:20 Η aramis έγραψε: #5.038 22-04-09 07:20 Eυχαριστω πολυ ολους. Ο μονος , μικρος, φοβος που εχω ειναι πως θα την δεχτει η Cachou που απο τοτε που εμεινε εγκυος την πρωτη φορα συμπεριφερεται προς τα αλλα θηληκα σαν στριγκλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 13:20 Η Luna έγραψε: #5.039 22-04-09 13:20 καλεεε,τωρα τις ειδα!!! ειναι παρα πολυ ομορφη!!! εχει υπεροχη μουριτσα!!! πρεπει να σε εχει φαει η αγωνια μεχρι να ερθει! ποσο ειναι τωρα??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vasiliki86 Πολύ δραστήριο μέλος Η Vasiliki86 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.118 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 13:25 Η Vasiliki86: #5.040 22-04-09 13:25 Αρχική Δημοσίευση από aramis: Eυχαριστω πολυ ολους. Ο μονος , μικρος, φοβος που εχω ειναι πως θα την δεχτει η Cachou που απο τοτε που εμεινε εγκυος την πρωτη φορα συμπεριφερεται προς τα αλλα θηληκα σαν στριγκλα Click για ανάπτυξη... Υπαρχει η πιθανοτητα επειδη ειναι μικρουλα η Elipse να την δεχτει πιο ευκολα? Ή οχι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 250 251 252 253 254 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 252 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 252 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ειναι απλα απιστευτη,εχω μεινει αυτη τη στιγμη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aramis Εκκολαπτόμενο μέλος Η pascale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ανάβυσσος (Αττική). Έχει γράψει 250 μηνύματα. 21 Απριλίου 2009 στις 20:37 Η aramis έγραψε: #5.035 21-04-09 20:37 Προσωπικα εχω ερωτευτει τα μακρυτριχα βρεταννικα και η Ελιψ υποσχεται πολυ κατα την γνωμη μου. Συμπτωση, ο πατερας της μικρης ονομαζεται ΑΡΑΜΙΣ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 21 Απριλίου 2009 στις 20:59 Η moukelis έγραψε: #5.036 21-04-09 20:59 Αληθεια;Τι συμπτωση...Αρα ηταν γραφτο να την παρεις Πασκάλ. Σιγουρα ειναι πολυ ομορφη η μικρη,και με τον Κασμιρ σου θα κανουν τελειο ζευγαρακι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vasiliki86 Πολύ δραστήριο μέλος Η Vasiliki86 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.118 μηνύματα. 21 Απριλίου 2009 στις 22:30 Η Vasiliki86: #5.037 21-04-09 22:30 Αρχική Δημοσίευση από aramis: Μολις μου εστειλε φωτογραφιες απο την μικρη. Click για ανάπτυξη... Ειναι μια κουκλαρα....! Δεν υπαρχουν λογια για να την περιγραψω... Με το καλο να την δεχτεις την ομορφουλα σου...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aramis Εκκολαπτόμενο μέλος Η pascale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ανάβυσσος (Αττική). Έχει γράψει 250 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 07:20 Η aramis έγραψε: #5.038 22-04-09 07:20 Eυχαριστω πολυ ολους. Ο μονος , μικρος, φοβος που εχω ειναι πως θα την δεχτει η Cachou που απο τοτε που εμεινε εγκυος την πρωτη φορα συμπεριφερεται προς τα αλλα θηληκα σαν στριγκλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 13:20 Η Luna έγραψε: #5.039 22-04-09 13:20 καλεεε,τωρα τις ειδα!!! ειναι παρα πολυ ομορφη!!! εχει υπεροχη μουριτσα!!! πρεπει να σε εχει φαει η αγωνια μεχρι να ερθει! ποσο ειναι τωρα??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vasiliki86 Πολύ δραστήριο μέλος Η Vasiliki86 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.118 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 13:25 Η Vasiliki86: #5.040 22-04-09 13:25 Αρχική Δημοσίευση από aramis: Eυχαριστω πολυ ολους. Ο μονος , μικρος, φοβος που εχω ειναι πως θα την δεχτει η Cachou που απο τοτε που εμεινε εγκυος την πρωτη φορα συμπεριφερεται προς τα αλλα θηληκα σαν στριγκλα Click για ανάπτυξη... Υπαρχει η πιθανοτητα επειδη ειναι μικρουλα η Elipse να την δεχτει πιο ευκολα? Ή οχι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 250 251 252 253 254 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 252 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 252 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Προσωπικα εχω ερωτευτει τα μακρυτριχα βρεταννικα και η Ελιψ υποσχεται πολυ κατα την γνωμη μου. Συμπτωση, ο πατερας της μικρης ονομαζεται ΑΡΑΜΙΣ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 21 Απριλίου 2009 στις 20:59 Η moukelis έγραψε: #5.036 21-04-09 20:59 Αληθεια;Τι συμπτωση...Αρα ηταν γραφτο να την παρεις Πασκάλ. Σιγουρα ειναι πολυ ομορφη η μικρη,και με τον Κασμιρ σου θα κανουν τελειο ζευγαρακι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vasiliki86 Πολύ δραστήριο μέλος Η Vasiliki86 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.118 μηνύματα. 21 Απριλίου 2009 στις 22:30 Η Vasiliki86: #5.037 21-04-09 22:30 Αρχική Δημοσίευση από aramis: Μολις μου εστειλε φωτογραφιες απο την μικρη. Click για ανάπτυξη... Ειναι μια κουκλαρα....! Δεν υπαρχουν λογια για να την περιγραψω... Με το καλο να την δεχτεις την ομορφουλα σου...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aramis Εκκολαπτόμενο μέλος Η pascale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ανάβυσσος (Αττική). Έχει γράψει 250 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 07:20 Η aramis έγραψε: #5.038 22-04-09 07:20 Eυχαριστω πολυ ολους. Ο μονος , μικρος, φοβος που εχω ειναι πως θα την δεχτει η Cachou που απο τοτε που εμεινε εγκυος την πρωτη φορα συμπεριφερεται προς τα αλλα θηληκα σαν στριγκλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 13:20 Η Luna έγραψε: #5.039 22-04-09 13:20 καλεεε,τωρα τις ειδα!!! ειναι παρα πολυ ομορφη!!! εχει υπεροχη μουριτσα!!! πρεπει να σε εχει φαει η αγωνια μεχρι να ερθει! ποσο ειναι τωρα??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vasiliki86 Πολύ δραστήριο μέλος Η Vasiliki86 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.118 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 13:25 Η Vasiliki86: #5.040 22-04-09 13:25 Αρχική Δημοσίευση από aramis: Eυχαριστω πολυ ολους. Ο μονος , μικρος, φοβος που εχω ειναι πως θα την δεχτει η Cachou που απο τοτε που εμεινε εγκυος την πρωτη φορα συμπεριφερεται προς τα αλλα θηληκα σαν στριγκλα Click για ανάπτυξη... Υπαρχει η πιθανοτητα επειδη ειναι μικρουλα η Elipse να την δεχτει πιο ευκολα? Ή οχι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 250 251 252 253 254 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 252 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 252 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αληθεια;Τι συμπτωση...Αρα ηταν γραφτο να την παρεις Πασκάλ. Σιγουρα ειναι πολυ ομορφη η μικρη,και με τον Κασμιρ σου θα κανουν τελειο ζευγαρακι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vasiliki86 Πολύ δραστήριο μέλος Η Vasiliki86 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.118 μηνύματα. 21 Απριλίου 2009 στις 22:30 Η Vasiliki86: #5.037 21-04-09 22:30 Αρχική Δημοσίευση από aramis: Μολις μου εστειλε φωτογραφιες απο την μικρη. Click για ανάπτυξη... Ειναι μια κουκλαρα....! Δεν υπαρχουν λογια για να την περιγραψω... Με το καλο να την δεχτεις την ομορφουλα σου...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aramis Εκκολαπτόμενο μέλος Η pascale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ανάβυσσος (Αττική). Έχει γράψει 250 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 07:20 Η aramis έγραψε: #5.038 22-04-09 07:20 Eυχαριστω πολυ ολους. Ο μονος , μικρος, φοβος που εχω ειναι πως θα την δεχτει η Cachou που απο τοτε που εμεινε εγκυος την πρωτη φορα συμπεριφερεται προς τα αλλα θηληκα σαν στριγκλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 13:20 Η Luna έγραψε: #5.039 22-04-09 13:20 καλεεε,τωρα τις ειδα!!! ειναι παρα πολυ ομορφη!!! εχει υπεροχη μουριτσα!!! πρεπει να σε εχει φαει η αγωνια μεχρι να ερθει! ποσο ειναι τωρα??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vasiliki86 Πολύ δραστήριο μέλος Η Vasiliki86 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.118 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 13:25 Η Vasiliki86: #5.040 22-04-09 13:25 Αρχική Δημοσίευση από aramis: Eυχαριστω πολυ ολους. Ο μονος , μικρος, φοβος που εχω ειναι πως θα την δεχτει η Cachou που απο τοτε που εμεινε εγκυος την πρωτη φορα συμπεριφερεται προς τα αλλα θηληκα σαν στριγκλα Click για ανάπτυξη... Υπαρχει η πιθανοτητα επειδη ειναι μικρουλα η Elipse να την δεχτει πιο ευκολα? Ή οχι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 250 251 252 253 254 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 252 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 252 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από aramis: Μολις μου εστειλε φωτογραφιες απο την μικρη. Click για ανάπτυξη... Ειναι μια κουκλαρα....! Δεν υπαρχουν λογια για να την περιγραψω... Με το καλο να την δεχτεις την ομορφουλα σου...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aramis Εκκολαπτόμενο μέλος Η pascale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ανάβυσσος (Αττική). Έχει γράψει 250 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 07:20 Η aramis έγραψε: #5.038 22-04-09 07:20 Eυχαριστω πολυ ολους. Ο μονος , μικρος, φοβος που εχω ειναι πως θα την δεχτει η Cachou που απο τοτε που εμεινε εγκυος την πρωτη φορα συμπεριφερεται προς τα αλλα θηληκα σαν στριγκλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 13:20 Η Luna έγραψε: #5.039 22-04-09 13:20 καλεεε,τωρα τις ειδα!!! ειναι παρα πολυ ομορφη!!! εχει υπεροχη μουριτσα!!! πρεπει να σε εχει φαει η αγωνια μεχρι να ερθει! ποσο ειναι τωρα??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vasiliki86 Πολύ δραστήριο μέλος Η Vasiliki86 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.118 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 13:25 Η Vasiliki86: #5.040 22-04-09 13:25 Αρχική Δημοσίευση από aramis: Eυχαριστω πολυ ολους. Ο μονος , μικρος, φοβος που εχω ειναι πως θα την δεχτει η Cachou που απο τοτε που εμεινε εγκυος την πρωτη φορα συμπεριφερεται προς τα αλλα θηληκα σαν στριγκλα Click για ανάπτυξη... Υπαρχει η πιθανοτητα επειδη ειναι μικρουλα η Elipse να την δεχτει πιο ευκολα? Ή οχι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 250 251 252 253 254 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 252 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 252 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Eυχαριστω πολυ ολους. Ο μονος , μικρος, φοβος που εχω ειναι πως θα την δεχτει η Cachou που απο τοτε που εμεινε εγκυος την πρωτη φορα συμπεριφερεται προς τα αλλα θηληκα σαν στριγκλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 13:20 Η Luna έγραψε: #5.039 22-04-09 13:20 καλεεε,τωρα τις ειδα!!! ειναι παρα πολυ ομορφη!!! εχει υπεροχη μουριτσα!!! πρεπει να σε εχει φαει η αγωνια μεχρι να ερθει! ποσο ειναι τωρα??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vasiliki86 Πολύ δραστήριο μέλος Η Vasiliki86 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.118 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 13:25 Η Vasiliki86: #5.040 22-04-09 13:25 Αρχική Δημοσίευση από aramis: Eυχαριστω πολυ ολους. Ο μονος , μικρος, φοβος που εχω ειναι πως θα την δεχτει η Cachou που απο τοτε που εμεινε εγκυος την πρωτη φορα συμπεριφερεται προς τα αλλα θηληκα σαν στριγκλα Click για ανάπτυξη... Υπαρχει η πιθανοτητα επειδη ειναι μικρουλα η Elipse να την δεχτει πιο ευκολα? Ή οχι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 250 251 252 253 254 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 252 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 252 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
καλεεε,τωρα τις ειδα!!! ειναι παρα πολυ ομορφη!!! εχει υπεροχη μουριτσα!!! πρεπει να σε εχει φαει η αγωνια μεχρι να ερθει! ποσο ειναι τωρα??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vasiliki86 Πολύ δραστήριο μέλος Η Vasiliki86 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.118 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 13:25 Η Vasiliki86: #5.040 22-04-09 13:25 Αρχική Δημοσίευση από aramis: Eυχαριστω πολυ ολους. Ο μονος , μικρος, φοβος που εχω ειναι πως θα την δεχτει η Cachou που απο τοτε που εμεινε εγκυος την πρωτη φορα συμπεριφερεται προς τα αλλα θηληκα σαν στριγκλα Click για ανάπτυξη... Υπαρχει η πιθανοτητα επειδη ειναι μικρουλα η Elipse να την δεχτει πιο ευκολα? Ή οχι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από aramis: Eυχαριστω πολυ ολους. Ο μονος , μικρος, φοβος που εχω ειναι πως θα την δεχτει η Cachou που απο τοτε που εμεινε εγκυος την πρωτη φορα συμπεριφερεται προς τα αλλα θηληκα σαν στριγκλα Click για ανάπτυξη... Υπαρχει η πιθανοτητα επειδη ειναι μικρουλα η Elipse να την δεχτει πιο ευκολα? Ή οχι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.