ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
η Pascal περιμενει Βρεττανακια?????Χρονια πολα Pascal!!!
τι κανεις?
αντε,βαλε μας καμια φωτογραφια την μελλουσας μαμας και του πανεμορφου μαλλιαρου αντρα!!!![]()
Θελω ενα μαλλιαρο

(φυσικα αστειευομαι...)
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aramis
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Με το καλο τα μωρα!!!Γιουλη, εχασες επεισοδια πολλα. Εκτος απο τα βρεταννακια που θα κανει η Cachou, θα παω Βουργουνδια τελος Ιουνιο να παρω την καινουργια βρεταννικη μακρυτριχα αυτη την φορα. Φωτογραφιες της μικρης ειχε την καλοσυνη να βαλει η Δωρα. Σε σκεφτομουνα Γιουλη γιατι η εκτροφεα που θα παρω την μικρη εκτρεφει και Βιρμανια και μαλιστα εχει και πρωθαθλητες (ενας μοιαζει πολυ με την κουκλα σου την μικρη)

Σοβαρα μιλας???Θελω να δω το site!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
aramis
Εκκολαπτόμενο μέλος
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Σε ευχαριστω!Τo site ειναι www.grands-saules.com . αν θελεις βοηθεια στα γαλλικα πολυ ευχαριστω να σου κανω την μεταφραση.
Μου αρεσε η Λιλα τους και ο αρσενικος τους ειναι πολυ καλος για show...!

Aντε με το καλο τα νεα γατακια Pascal!!!

aramis
Εκκολαπτόμενο μέλος
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Ειμαι ξετρελαμενη κα αναρωτιεμαι τι θα μου κανει αυτη την φορα η Cachou,θα ηθελα ενα color point επειδη ειναι φορεας ο κουκλος μας. Περιμενω ....[/quote]
κι εμεις μαζι σου![]()
Luna
Περιβόητο μέλος
Γιουλη, εχασες επεισοδια πολλα. Εκτος απο τα βρεταννακια που θα κανει η Cachou, θα παω Βουργουνδια τελος Ιουνιο να παρω την καινουργια βρεταννικη μακρυτριχα αυτη την φορα. Φωτογραφιες της μικρης ειχε την καλοσυνη να βαλει η Δωρα. Σε σκεφτομουνα Γιουλη γιατι η εκτροφεα που θα παρω την μικρη εκτρεφει και Βιρμανια και μαλιστα εχει και πρωθαθλητες (ενας μοιαζει πολυ με την κουκλα σου την μικρη)
που δειχνει τα βρετανακια καλε?
εγω μονο βιρμανιας ειδα στο site!!
χαζη ειμαι??

aramis
Εκκολαπτόμενο μέλος

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Ακριβωςπου δειχνει τα βρετανακια καλε?
εγω μονο βιρμανιας ειδα στο site!!
χαζη ειμαι??![]()

μαλλον τα εχει σε αλλο Link τα Βρετανικα?

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
αυτο ε?Ειναι κολπο. Τα βρισκεις στο www.eleveurs-online.com στο ονομα του εκτροφειου les grands saules αλλα πρεπει να πατας πρωτα annonces chatons. Εκει θα παθεις πλακα![]()

https://www.eleveurs-online.com/eleveur/Durline/reproducteur,race,chats,british_longhair.html
Luna
Περιβόητο μέλος

τελεια γατουλινακια ειναι!!!!!

aramis
Εκκολαπτόμενο μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
aramis
Εκκολαπτόμενο μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
Σιγουρα ειναι πολυ ομορφη η μικρη,και με τον Κασμιρ σου θα κανουν τελειο ζευγαρακι.
Vasiliki86
Πολύ δραστήριο μέλος
Ειναι μια κουκλαρα....!Μολις μου εστειλε φωτογραφιες απο την μικρη.

Δεν υπαρχουν λογια για να την περιγραψω...
Με το καλο να την δεχτεις την ομορφουλα σου...!
aramis
Εκκολαπτόμενο μέλος
. Ο μονος , μικρος, φοβος που εχω
ειναι πως θα την δεχτει η Cachou που απο τοτε που εμεινε εγκυος την πρωτη φορα συμπεριφερεται προς τα αλλα θηληκα σαν στριγκλαΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna
Περιβόητο μέλος
ειναι παρα πολυ ομορφη!!!

εχει υπεροχη μουριτσα!!!
πρεπει να σε εχει φαει η αγωνια μεχρι να ερθει!
ποσο ειναι τωρα???
Vasiliki86
Πολύ δραστήριο μέλος
Υπαρχει η πιθανοτητα επειδη ειναι μικρουλα η Elipse να την δεχτει πιο ευκολα? Ή οχι?Eυχαριστω πολυ ολους. Ο μονος , μικρος, φοβος που εχω
ειναι πως θα την δεχτει η Cachou που απο τοτε που εμεινε εγκυος την πρωτη φορα συμπεριφερεται προς τα αλλα θηληκα σαν στριγκλα
![]()

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool