aramis
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος

Ο Yogi ειναι λιγο πιο μικρουλης απο τη Breena,εχει ακομα μπεμπεκοφατσα.
Ειδες το σαιτ μας;Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna
Περιβόητο μέλος
Eυχαριστω ολους. Καλα, να εχεις μπερδευτει, Γιαννα, πολλα μωρα τελευταια και εγω εχω μπερδευτει.
πως να μην μπερδευτεις!!ειναι πααρα πολλα και ειναι και ολα ενα κι ενα!!

καλα αυτο το μαλλιαρο βρετανακι μου ερχεται να το δαγκωσω!!!τι νινακι ειναι αυτο???

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
silvi
Νεοφερμένο μέλος
Γιαννα τι κάνεις; πως τα πάει ο μικρός που κράτησες με την μαμά;Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Τι κανουν τα μωρα σου;Κανενα νεο;
Luna
Περιβόητο μέλος
Γιαννα τι κάνεις; πως τα πάει ο μικρός που κράτησες με την μαμά;
καλα ειμαι κοριτσι μου!!εσυ??

ο μικρος ειναι πολυ καλα με την μαμα αλλα ακομα θυλαζει ο ατιμος και κοντευει να την περασει στο μεγεθος!!
εσεις τι κανετε??τα μπεμπακια????

aramis
Εκκολαπτόμενο μέλος

aramis
Εκκολαπτόμενο μέλος
Τελικα καταφερα να τους πιασω τα ατιμα
. Το μαυρακι ειναι ο Ebène kai το μπλε
ο/η (δεν ειμαι σιγουρη) EdenΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Συνημμένα
Luna
Περιβόητο μέλος
Τελικα καταφερα να τους πιασω τα ατιμα. Το μαυρακι ειναι ο Ebène kai το μπλε
ο/η (δεν ειμαι σιγουρη) Eden
Μανααααααρια μου!!!!!

ειναι κουκλακια!!!!

moukelis
Επιφανές μέλος
Ειναι τελεια τα μικρα!
staman2
Περιβόητο μέλος
Πασκάλ είναι τέλεια!!!!!!!!!!!! Κουκλάκια!Τελικα καταφερα να τους πιασω τα ατιμα. Το μαυρακι ειναι ο Ebène kai το μπλε

elvenstar
Επιφανές μέλος
ο μικρος ειναι πολυ καλα με την μαμα αλλα ακομα θυλαζει ο ατιμος και κοντευει να την περασει στο μεγεθος!!

Silvi τι υπέροχα μωράκια είναι αυτά στην υπογραφή σου; έτσι είναι τώρα ή έχουν μεγαλώσει κι άλλο;
silvi
Νεοφερμένο μέλος
elvenstar
Επιφανές μέλος
Σε καταλαβαίνω τόσο όμορφα μωράκια ούτε κ εγώ θα ήθελα να τα δώσωκαθε μέρα μεγαλώνουν εχουν γινει 2,5 μηνών μου θυμίζουν την Σιλβι γιατι τόσο ήταν οταν την πήραμε μου κάνουν απίστευτα παιχνίδια και δεν ξέρω αν θα μπορέσω να τα αποχωριστώ ...

staman2
Περιβόητο μέλος

PATSOUKAKI
Πολύ δραστήριο μέλος
Ειναι πανέμορφα!!!!!!!!Θα γίνουν κάτι γάταροι!Τελικα καταφερα να τους πιασω τα ατιμα. Το μαυρακι ειναι ο Ebène kai το μπλε

aramis
Εκκολαπτόμενο μέλος

PATSOUKAKI
Πολύ δραστήριο μέλος
Παρακαλώ!Eυχαριστω Πατσουκακι![]()

Αν θέλετε μπορείτε να με φωνάζετε Αντιγόνη.
moukelis
Επιφανές μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool