Luna
Περιβόητο μέλος
Aρσενικη ειναι Γιαννα, δλδ ταιρι της Λουνας η φιλεναδα της ?![]()
κοριτσακι ειναι!!!

ειναι απο το εκτροφειο που εβαλα το link στην προηγουμενη σελιδα!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna
Περιβόητο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2
Περιβόητο μέλος
αυτο ειναι 100% αληθεια Γιαννα![]()
ΟΟΟΟΟΟΠΑ!!!ναι μωρεε!!!!η Λουνα μου εχει τα πιο ομορφα ματια σε ολο τον κοσμο..!!
την θελω αυτη την γατα ομως!!!ειναι σαν την Luna με ντεκορ!!
![]()
Σας έπιασα!
Γιάννα η γάτα που έβαλες είναι υπέροχη και έχεις δικιο που την ερωτεύτηκες.!!! Πού ξέρεις? Τα όνειρα πραγματοποιούνται κάποια στιγμη αν τα υποστηρίξεις πολύ.
Τα μάτια της ναι μοιάζουν στης Λουνίτσας σου. Αλλα της Λουνας είναι ομορφότερα!
ΑΛΛΑ η εκφραση η σωστή είναι:
η Λουνα μου και ο Πέρσης της Αναστασίας, έχουν τα πιο ομορφα ματια σε ολο τον κοσμο..!!

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
...οπως και η Σεμελη της ΓιουληςΟΟΟΟΟΟΠΑ!!!
Σας έπιασα!
Γιάννα η γάτα που έβαλες είναι υπέροχη και έχεις δικιο που την ερωτεύτηκες.!!! Πού ξέρεις? Τα όνειρα πραγματοποιούνται κάποια στιγμη αν τα υποστηρίξεις πολύ.
η Λουνα μου και ο Πέρσης της Αναστασίας, έχουν τα πιο ομορφα ματια σε ολο τον κοσμο..!!![]()

πεστα μωρε Γιαννα ολα κι εσυ

Luna
Περιβόητο μέλος
ΟΟΟΟΟΟΠΑ!!!
Σας έπιασα!
η Λουνα μου και ο Πέρσης της Αναστασίας, έχουν τα πιο ομορφα ματια σε ολο τον κοσμο..!!![]()
...οπως και η Σεμελη της Γιουλης
πεστα μωρε Γιαννα ολα κι εσυ![]()
εχετε μεγαλο δικιο!!1000 συγνωμη αλλα ημουν χαζεμενη!!

Αλλα Γιουλη..θα σε μαλωσω!!
μονο η Σεμελη..

τα αλλα 2 σου???

staman2
Περιβόητο μέλος
Εεεε τότε και η Νάλα και η Καλυψώ και ο Μορφέας και ο Σεβάχ και ο Τιμυ και ΕΓΩ!!!!!...οπως και η Σεμελη της Γιουλης
πεστα μωρε Γιαννα ολα κι εσυ![]()

Γιούλη δεν έχει μεγάλη πλάκα που η Γιάννα μας τσιμπάει πάντα το χρυσό μου και ζητάει συγγνώμη???? Γι αυτο τρελαίνομαι να την πειράζω. Γιατι επιδεικνύει απέναντί μας ΣΕΒΑΣΜΟεχετε μεγαλο δικιο!!1000 συγνωμη αλλα ημουν χαζεμενη!!
μονο η Σεμελη..
τα αλλα 2 σου???![]()

Luna
Περιβόητο μέλος

που ψαρωνω!!!το παιχνιδι σας παιζω μανταμ!!!

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
η Σεμελη εχει τα πιο ομορφα και τα πιο σπανιαεχετε μεγαλο δικιο!!1000 συγνωμη αλλα ημουν χαζεμενη!!
μονο η Σεμελη..
τα αλλα 2 σου???![]()

Α...ολα κι ολα εγω ειμαι δικαιη με τα μωρα μου

Εεεε τότε και η Νάλα και η Καλυψώ και ο Μορφέας και ο Σεβάχ και ο Τιμυ και ΕΓΩ!!!!!
Γιούλη δεν έχει μεγάλη πλάκα που η Γιάννα μας τσιμπάει πάντα το χρυσό μου και ζητάει συγγνώμη???? Γι αυτο τρελαίνομαι να την πειράζω. Γιατι επιδεικνύει απέναντί μας ΣΕΒΑΣΜΟ![]()
μας δουλευει η μικρα Αναστασω!Βρε αντε απο εδω!!!!
που ψαρωνω!!!το παιχνιδι σας παιζω μανταμ!!!![]()

Luna
Περιβόητο μέλος
η Σεμελη εχει τα πιο ομορφα και τα πιο σπανια
Α...ολα κι ολα εγω ειμαι δικαιη με τα μωρα μου
μας δουλευει η μικρα Αναστασω!![]()

εγωωωω....οχι!!!
aramis
Εκκολαπτόμενο μέλος

Αν δεν ημουν (υπερ)πληρη σε γατες θα εκανα μια απιστια
στα βρεταννακια κ θα τα γυριζα προς Βιρμανακια
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
δες τα κατω απο την υπογραφη μου στο photobucketKαλα Γιουλη, τα μωρα , εννοω τα τετραποδα μωρα, που εβαλες στο αβαταρ ειναι σαν ψευτικαΑν δεν ημουν (υπερ)πληρη σε γατες θα εκανα μια απιστια
στα βρεταννακια κ θα τα γυριζα προς Βιρμανακια
![]()

Βαβελόψαρο
Δραστήριο μέλος
Εεεεε είναι να μη τα λές αυτά σε τέτοια πανέξυπνα κ γλυκά μωρά που έχουμε?????![]()
Όχι απλά είναι να τα λες, επιβάλλεται δια νόμου!Ξέρω εγώ είμαι της δουλειάς

!Tα καινουργια φρουτακια παιρνουν ποζα. Ειμαστε 4 αδερφια αλλα τα αλλα δυο ηταν ντροπαλα. Το μονο κοριτσι η Eclipse ειναι η black smoke το μπλε μωρακι ειναι ο Εros και θα γινει το αγαπημενο των κοριτσιων, ειναι απιστευτα γαργαλοναζιαρης. Προσεχως αλλες φωτογραφιες
Πανέμορφα!
Βλεπετε και φωτογραφια της Elipse που θα αγκαλιαζω σε 3 εβδομαδες. Το καινοθργιο μωρο μακρυτριχο μωρο μου
Καλώς να τη δεχτείς! Υπέροχο μωρό!
αχ τι καλα!!και θα μας ταραξετε στις φωτογραφιες εε????
μιας και πας γαλλια μπορεις να μου φερεις αυτη την γατα απο το εκτροφειο που εβαλα πιο πανω το link????
εχω ερωτευτει...
![]()
Έλα ρεεεεεεεε! Δεν το πιστεύω!!!!Τι γατόνι είν'αυτό;! Άλλο να τ'ακούω κ άλλο να το βλέπω!!!Πωπω!!!Πάντως κ χωρίς ντεκόρ, η Λούνα τη βάζει κάτω χαλαρά-χαλαρά!
Εεεε τότε και η Νάλα και η Καλυψώ και ο Μορφέας και ο Σεβάχ και ο Τιμυ και ΕΓΩ!!!!!![]()
Ρε κορίτσια, ξεχάσατε την Audrey κ τον Mousse! Είναι δυνατόν;

Luna
Περιβόητο μέλος
Έλα ρεεεεεεεε! Δεν το πιστεύω!!!!Τι γατόνι είν'αυτό;! Άλλο να τ'ακούω κ άλλο να το βλέπω!!!Πωπω!!!Πάντως κ χωρίς ντεκόρ, η Λούνα τη βάζει κάτω χαλαρά-χαλαρά!
Ρε κορίτσια, ξεχάσατε την Audrey κ τον Mousse! Είναι δυνατόν;![]()
δεν ειναι κουκλα???
καλα την βαζει κατω η Luna αλλα θελω και αυτηηηην!!!!!!!!!!!ααααααααα!!!!!!!!:cry::cry::cry::cry::cry:
δεν ξεχασα μονο την Audrey και τον Mousse!!ξεχασα και τα υπολοιπα παιδακια της Luna!!!και τον Pastelito.......

SvetikaR
Νεοφερμένο μέλος
Luna
Περιβόητο μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
Τι σχεδια εχουν;Ενα spotted νομιζω οτι βλεπω,εχετε και mackerel;
Βαβελόψαρο
Δραστήριο μέλος

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος

staman2
Περιβόητο μέλος
Φωτεινή μου είναι ΥΠΕΡΟΧΑ!!!! Να τα χαίρεσαι!!! Το ένα απ΄ό,τι βλέπω είναι πολύ ανοιχτόχρωμο. Τι χρώμα είναι ακριβώς?? Ειναι τέλεια!!!! ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΟΥΝ!!!!!

SvetikaR
Νεοφερμένο μέλος
Φωτεινη μου ειναι υπεροχα!! ποτε γεννηθηκαν???
Φωτεινη να σου ζησουν!
Τι σχεδια εχουν;Ενα spotted νομιζω οτι βλεπω,εχετε και mackerel;
Να σας ζήσουνε τα όμορφα μωράκια, να είναι πάντα γερά κ καλότυχα!!! Γιάννα...έχε το νου σου, σε παρακολουθώ!!!
να σου ζησουν τα μωρακια Φωτεινη!!![]()
Ευχαριστώ πολύ, κορίτσια!!!Φωτεινή μου είναι ΥΠΕΡΟΧΑ!!!! Να τα χαίρεσαι!!! Το ένα απ΄ό,τι βλέπω είναι πολύ ανοιχτόχρωμο. Τι χρώμα είναι ακριβώς?? Ειναι τέλεια!!!! ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΟΥΝ!!!!!![]()
Τα γατάκια δεν βιαζόντουσαν καθόλου, γι'αυτό το πρώτο γεννήθηκε 4:30 το πρωϊ, το δεύτερο στις 6 και το τελευταίο στις 10:30. Πολύ υπομονή είχε η Ντούνια...
Τα δυο Black Spotted είναι αγόρι και κορίτσι, όμως, το πρώτο κορίτσι είναι η έκπληξη της χρονιάς. Δείχνει να είναι Cream Blotched, αλλά αποκλείεται να είναι, γιατί σε όλες τις 6 γενιές των προγόνων τους που ξέρω είναι μόνο μαύρα ασημένια τάμπυ!!!
Τέλος πάντων, μετά από πολλή σκέψη θεωρώ πως μπορεί να είναι Seal (μαύρη, δηλαδή) Lynx Point και οι ραβδόσεις θα φύγουν σε λίγο καιρό, όπως φεύγουν στα μονόχρωμα. Φαίνεται πως κουβαλούσαν το παθητικό γονίδιο colorpoint για πάρα πολλές γενιές και στη συγγενική γέννα αυτό φανερώθηκε. Πάλι είμαι πολύ ευτυχισμένη πως δεν φαίνεται να κουβαλάει το σόι άσχιμες αρρώστιες στα παθητικά γονίδια - όλα τα γατάκια είναι σε καλή κατάσταση μέχρι τώρα!!!:kiss:
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool