Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2009 στις 21:27 Η Luna έγραψε: #5.321 15-06-09 21:27 Αρχική Δημοσίευση από aramis: Aρσενικη ειναι Γιαννα, δλδ ταιρι της Λουνας η φιλεναδα της ? Click για ανάπτυξη... κοριτσακι ειναι!!! ειναι απο το εκτροφειο που εβαλα το link στην προηγουμενη σελιδα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2009 στις 21:28 Η Luna έγραψε: #5.322 15-06-09 21:28 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αυτο ειναι 100% αληθεια Γιαννα Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 10:37 Η staman2 έγραψε: #5.323 16-06-09 10:37 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αυτο ειναι 100% αληθεια Γιαννα Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Luna: ναι μωρεε!!!!η Λουνα μου εχει τα πιο ομορφα ματια σε ολο τον κοσμο..!! την θελω αυτη την γατα ομως!!!ειναι σαν την Luna με ντεκορ!! Click για ανάπτυξη... ΟΟΟΟΟΟΠΑ!!! Σας έπιασα! Γιάννα η γάτα που έβαλες είναι υπέροχη και έχεις δικιο που την ερωτεύτηκες.!!! Πού ξέρεις? Τα όνειρα πραγματοποιούνται κάποια στιγμη αν τα υποστηρίξεις πολύ. Τα μάτια της ναι μοιάζουν στης Λουνίτσας σου. Αλλα της Λουνας είναι ομορφότερα! ΑΛΛΑ η εκφραση η σωστή είναι: η Λουνα μου και ο Πέρσης της Αναστασίας, έχουν τα πιο ομορφα ματια σε ολο τον κοσμο..!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 10:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.324 16-06-09 10:43 Αρχική Δημοσίευση από staman2: ΟΟΟΟΟΟΠΑ!!! Σας έπιασα! Γιάννα η γάτα που έβαλες είναι υπέροχη και έχεις δικιο που την ερωτεύτηκες.!!! Πού ξέρεις? Τα όνειρα πραγματοποιούνται κάποια στιγμη αν τα υποστηρίξεις πολύ. Τα μάτια της ναι μοιάζουν στης Λουνίτσας σου. Αλλα της Λουνας είναι ομορφότερα! ΑΛΛΑ η εκφραση η σωστή είναι: η Λουνα μου και ο Πέρσης της Αναστασίας, έχουν τα πιο ομορφα ματια σε ολο τον κοσμο..!! Click για ανάπτυξη... ...οπως και η Σεμελη της Γιουλης πεστα μωρε Γιαννα ολα κι εσυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 14:43 Η Luna έγραψε: #5.325 16-06-09 14:43 Αρχική Δημοσίευση από staman2: ΟΟΟΟΟΟΠΑ!!! Σας έπιασα! Γιάννα η γάτα που έβαλες είναι υπέροχη και έχεις δικιο που την ερωτεύτηκες.!!! Πού ξέρεις? Τα όνειρα πραγματοποιούνται κάποια στιγμη αν τα υποστηρίξεις πολύ. Τα μάτια της ναι μοιάζουν στης Λουνίτσας σου. Αλλα της Λουνας είναι ομορφότερα! ΑΛΛΑ η εκφραση η σωστή είναι: η Λουνα μου και ο Πέρσης της Αναστασίας, έχουν τα πιο ομορφα ματια σε ολο τον κοσμο..!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ...οπως και η Σεμελη της Γιουλης πεστα μωρε Γιαννα ολα κι εσυ Click για ανάπτυξη... εχετε μεγαλο δικιο!!1000 συγνωμη αλλα ημουν χαζεμενη!! Αλλα Γιουλη..θα σε μαλωσω!! μονο η Σεμελη.. τα αλλα 2 σου??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 15:03 Η staman2 έγραψε: #5.326 16-06-09 15:03 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ...οπως και η Σεμελη της Γιουλης πεστα μωρε Γιαννα ολα κι εσυ Click για ανάπτυξη... Εεεε τότε και η Νάλα και η Καλυψώ και ο Μορφέας και ο Σεβάχ και ο Τιμυ και ΕΓΩ!!!!! Αρχική Δημοσίευση από Luna: εχετε μεγαλο δικιο!!1000 συγνωμη αλλα ημουν χαζεμενη!! Αλλα Γιουλη..θα σε μαλωσω!! μονο η Σεμελη.. τα αλλα 2 σου??? Click για ανάπτυξη... Γιούλη δεν έχει μεγάλη πλάκα που η Γιάννα μας τσιμπάει πάντα το χρυσό μου και ζητάει συγγνώμη???? Γι αυτο τρελαίνομαι να την πειράζω. Γιατι επιδεικνύει απέναντί μας ΣΕΒΑΣΜΟ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 15:06 Η Luna έγραψε: #5.327 16-06-09 15:06 Βρε αντε απο εδω!!!! που ψαρωνω!!!το παιχνιδι σας παιζω μανταμ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 15:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.328 16-06-09 15:12 Αρχική Δημοσίευση από Luna: εχετε μεγαλο δικιο!!1000 συγνωμη αλλα ημουν χαζεμενη!! Αλλα Γιουλη..θα σε μαλωσω!! μονο η Σεμελη.. τα αλλα 2 σου??? Click για ανάπτυξη... η Σεμελη εχει τα πιο ομορφα και τα πιο σπανια Α...ολα κι ολα εγω ειμαι δικαιη με τα μωρα μου Αρχική Δημοσίευση από staman2: Εεεε τότε και η Νάλα και η Καλυψώ και ο Μορφέας και ο Σεβάχ και ο Τιμυ και ΕΓΩ!!!!! Γιούλη δεν έχει μεγάλη πλάκα που η Γιάννα μας τσιμπάει πάντα το χρυσό μου και ζητάει συγγνώμη???? Γι αυτο τρελαίνομαι να την πειράζω. Γιατι επιδεικνύει απέναντί μας ΣΕΒΑΣΜΟ Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Luna: Βρε αντε απο εδω!!!! που ψαρωνω!!!το παιχνιδι σας παιζω μανταμ!!! Click για ανάπτυξη... μας δουλευει η μικρα Αναστασω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 17:00 Η Luna έγραψε: #5.329 16-06-09 17:00 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: η Σεμελη εχει τα πιο ομορφα και τα πιο σπανια Α...ολα κι ολα εγω ειμαι δικαιη με τα μωρα μου μας δουλευει η μικρα Αναστασω! Click για ανάπτυξη... εγωωωω....οχι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aramis Εκκολαπτόμενο μέλος Η pascale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ανάβυσσος (Αττική). Έχει γράψει 250 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2009 στις 15:46 Η aramis έγραψε: #5.330 17-06-09 15:46 Kαλα Γιουλη, τα μωρα , εννοω τα τετραποδα μωρα, που εβαλες στο αβαταρ ειναι σαν ψευτικαΑν δεν ημουν (υπερ)πληρη σε γατες θα εκανα μια απιστιαστα βρεταννακια κ θα τα γυριζα προς Βιρμανακια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2009 στις 15:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.331 17-06-09 15:48 Αρχική Δημοσίευση από aramis: Kαλα Γιουλη, τα μωρα , εννοω τα τετραποδα μωρα, που εβαλες στο αβαταρ ειναι σαν ψευτικαΑν δεν ημουν (υπερ)πληρη σε γατες θα εκανα μια απιστιαστα βρεταννακια κ θα τα γυριζα προς Βιρμανακια Click για ανάπτυξη... δες τα κατω απο την υπογραφη μου στο photobucket Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βαβελόψαρο Δραστήριο μέλος Η Βαβελόψαρο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2009 στις 16:48 Η Βαβελόψαρο: #5.332 17-06-09 16:48 Αρχική Δημοσίευση από gourgourakos: Εεεεε είναι να μη τα λές αυτά σε τέτοια πανέξυπνα κ γλυκά μωρά που έχουμε????? Click για ανάπτυξη... Όχι απλά είναι να τα λες, επιβάλλεται δια νόμου!Ξέρω εγώ είμαι της δουλειάς! Αρχική Δημοσίευση από aramis: Tα καινουργια φρουτακια παιρνουν ποζα. Ειμαστε 4 αδερφια αλλα τα αλλα δυο ηταν ντροπαλα. Το μονο κοριτσι η Eclipse ειναι η black smoke το μπλε μωρακι ειναι ο Εros και θα γινει το αγαπημενο των κοριτσιων, ειναι απιστευτα γαργαλοναζιαρης. Προσεχως αλλες φωτογραφιες Click για ανάπτυξη... Πανέμορφα! Αρχική Δημοσίευση από aramis: Βλεπετε και φωτογραφια της Elipse που θα αγκαλιαζω σε 3 εβδομαδες. Το καινοθργιο μωρο μακρυτριχο μωρο μου Click για ανάπτυξη... Καλώς να τη δεχτείς! Υπέροχο μωρό! Αρχική Δημοσίευση από Luna: αχ τι καλα!!και θα μας ταραξετε στις φωτογραφιες εε???? μιας και πας γαλλια μπορεις να μου φερεις αυτη την γατα απο το εκτροφειο που εβαλα πιο πανω το link???? εχω ερωτευτει... Click για ανάπτυξη... Έλα ρεεεεεεεε! Δεν το πιστεύω!!!!Τι γατόνι είν'αυτό;! Άλλο να τ'ακούω κ άλλο να το βλέπω!!!Πωπω!!!Πάντως κ χωρίς ντεκόρ, η Λούνα τη βάζει κάτω χαλαρά-χαλαρά! Αρχική Δημοσίευση από staman2: Εεεε τότε και η Νάλα και η Καλυψώ και ο Μορφέας και ο Σεβάχ και ο Τιμυ και ΕΓΩ!!!!! Click για ανάπτυξη... Ρε κορίτσια, ξεχάσατε την Audrey κ τον Mousse! Είναι δυνατόν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2009 στις 18:35 Η Luna έγραψε: #5.333 17-06-09 18:35 Αρχική Δημοσίευση από Βαβελόψαρο: Έλα ρεεεεεεεε! Δεν το πιστεύω!!!!Τι γατόνι είν'αυτό;! Άλλο να τ'ακούω κ άλλο να το βλέπω!!!Πωπω!!!Πάντως κ χωρίς ντεκόρ, η Λούνα τη βάζει κάτω χαλαρά-χαλαρά! Ρε κορίτσια, ξεχάσατε την Audrey κ τον Mousse! Είναι δυνατόν; Click για ανάπτυξη... δεν ειναι κουκλα??? καλα την βαζει κατω η Luna αλλα θελω και αυτηηηην!!!!!!!!!!!ααααααααα!!!!!!!!:cry::cry::cry::cry::cry: δεν ξεχασα μονο την Audrey και τον Mousse!!ξεχασα και τα υπολοιπα παιδακια της Luna!!!και τον Pastelito....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SvetikaR Νεοφερμένο μέλος Η SvetikaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 65 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2009 στις 20:10 Η SvetikaR έγραψε: #5.334 22-06-09 20:10 Καλησπέρα, κορίτσια! Σήμερα έχουμε νέα μέλη στην Βρετανοοικογένεια - 2 κοριτσάκια κι 1 αγοράκι. Η Ντούνια είναι πολύ καλή μαμά, ο Ιάσωνας είναι περίφανος μπαμπάς κι εγώ είμαι ευτυχισμένη γιαγιά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2009 στις 20:34 Η Luna έγραψε: #5.335 22-06-09 20:34 Αρχική Δημοσίευση από SvetikaR: Καλησπέρα, κορίτσια! Σήμερα έχουμε νέα μέλη στην Βρετανοοικογένεια - 2 κοριτσάκια κι 1 αγοράκι. Η Ντούνια είναι πολύ καλή μαμά, ο Ιάσωνας είναι περίφανος μπαμπάς κι εγώ είμαι ευτυχισμένη γιαγιά!!! Click για ανάπτυξη... Φωτεινη μου ειναι υπεροχα!! ποτε γεννηθηκαν??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2009 στις 23:38 Η moukelis έγραψε: #5.336 22-06-09 23:38 Φωτεινη να σου ζησουν! Τι σχεδια εχουν;Ενα spotted νομιζω οτι βλεπω,εχετε και mackerel; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βαβελόψαρο Δραστήριο μέλος Η Βαβελόψαρο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 10:18 Η Βαβελόψαρο: #5.337 23-06-09 10:18 Να σας ζήσουνε τα όμορφα μωράκια, να είναι πάντα γερά κ καλότυχα!!! Γιάννα...έχε το νου σου, σε παρακολουθώ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 10:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.338 23-06-09 10:22 να σου ζησουν τα μωρακια Φωτεινη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 10:51 Η staman2 έγραψε: #5.339 23-06-09 10:51 Αρχική Δημοσίευση από SvetikaR: Καλησπέρα, κορίτσια! Σήμερα έχουμε νέα μέλη στην Βρετανοοικογένεια - 2 κοριτσάκια κι 1 αγοράκι. Η Ντούνια είναι πολύ καλή μαμά, ο Ιάσωνας είναι περίφανος μπαμπάς κι εγώ είμαι ευτυχισμένη γιαγιά!!! Click για ανάπτυξη... Φωτεινή μου είναι ΥΠΕΡΟΧΑ!!!! Να τα χαίρεσαι!!! Το ένα απ΄ό,τι βλέπω είναι πολύ ανοιχτόχρωμο. Τι χρώμα είναι ακριβώς?? Ειναι τέλεια!!!! ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΟΥΝ!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SvetikaR Νεοφερμένο μέλος Η SvetikaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 65 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 11:41 Η SvetikaR έγραψε: #5.340 23-06-09 11:41 Αρχική Δημοσίευση από Luna: Φωτεινη μου ειναι υπεροχα!! ποτε γεννηθηκαν??? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Φωτεινη να σου ζησουν! Τι σχεδια εχουν;Ενα spotted νομιζω οτι βλεπω,εχετε και mackerel; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Βαβελόψαρο: Να σας ζήσουνε τα όμορφα μωράκια, να είναι πάντα γερά κ καλότυχα!!! Γιάννα...έχε το νου σου, σε παρακολουθώ!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: να σου ζησουν τα μωρακια Φωτεινη!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από staman2: Φωτεινή μου είναι ΥΠΕΡΟΧΑ!!!! Να τα χαίρεσαι!!! Το ένα απ΄ό,τι βλέπω είναι πολύ ανοιχτόχρωμο. Τι χρώμα είναι ακριβώς?? Ειναι τέλεια!!!! ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΟΥΝ!!!!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ, κορίτσια!!! Τα γατάκια δεν βιαζόντουσαν καθόλου, γι'αυτό το πρώτο γεννήθηκε 4:30 το πρωϊ, το δεύτερο στις 6 και το τελευταίο στις 10:30. Πολύ υπομονή είχε η Ντούνια... Τα δυο Black Spotted είναι αγόρι και κορίτσι, όμως, το πρώτο κορίτσι είναι η έκπληξη της χρονιάς. Δείχνει να είναι Cream Blotched, αλλά αποκλείεται να είναι, γιατί σε όλες τις 6 γενιές των προγόνων τους που ξέρω είναι μόνο μαύρα ασημένια τάμπυ!!! Τέλος πάντων, μετά από πολλή σκέψη θεωρώ πως μπορεί να είναι Seal (μαύρη, δηλαδή) Lynx Point και οι ραβδόσεις θα φύγουν σε λίγο καιρό, όπως φεύγουν στα μονόχρωμα. Φαίνεται πως κουβαλούσαν το παθητικό γονίδιο colorpoint για πάρα πολλές γενιές και στη συγγενική γέννα αυτό φανερώθηκε. Πάλι είμαι πολύ ευτυχισμένη πως δεν φαίνεται να κουβαλάει το σόι άσχιμες αρρώστιες στα παθητικά γονίδια - όλα τα γατάκια είναι σε καλή κατάσταση μέχρι τώρα!!!:kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 265 266 267 268 269 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 267 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 267 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από aramis: Aρσενικη ειναι Γιαννα, δλδ ταιρι της Λουνας η φιλεναδα της ? Click για ανάπτυξη... κοριτσακι ειναι!!! ειναι απο το εκτροφειο που εβαλα το link στην προηγουμενη σελιδα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2009 στις 21:28 Η Luna έγραψε: #5.322 15-06-09 21:28 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αυτο ειναι 100% αληθεια Γιαννα Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 10:37 Η staman2 έγραψε: #5.323 16-06-09 10:37 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αυτο ειναι 100% αληθεια Γιαννα Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Luna: ναι μωρεε!!!!η Λουνα μου εχει τα πιο ομορφα ματια σε ολο τον κοσμο..!! την θελω αυτη την γατα ομως!!!ειναι σαν την Luna με ντεκορ!! Click για ανάπτυξη... ΟΟΟΟΟΟΠΑ!!! Σας έπιασα! Γιάννα η γάτα που έβαλες είναι υπέροχη και έχεις δικιο που την ερωτεύτηκες.!!! Πού ξέρεις? Τα όνειρα πραγματοποιούνται κάποια στιγμη αν τα υποστηρίξεις πολύ. Τα μάτια της ναι μοιάζουν στης Λουνίτσας σου. Αλλα της Λουνας είναι ομορφότερα! ΑΛΛΑ η εκφραση η σωστή είναι: η Λουνα μου και ο Πέρσης της Αναστασίας, έχουν τα πιο ομορφα ματια σε ολο τον κοσμο..!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 10:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.324 16-06-09 10:43 Αρχική Δημοσίευση από staman2: ΟΟΟΟΟΟΠΑ!!! Σας έπιασα! Γιάννα η γάτα που έβαλες είναι υπέροχη και έχεις δικιο που την ερωτεύτηκες.!!! Πού ξέρεις? Τα όνειρα πραγματοποιούνται κάποια στιγμη αν τα υποστηρίξεις πολύ. Τα μάτια της ναι μοιάζουν στης Λουνίτσας σου. Αλλα της Λουνας είναι ομορφότερα! ΑΛΛΑ η εκφραση η σωστή είναι: η Λουνα μου και ο Πέρσης της Αναστασίας, έχουν τα πιο ομορφα ματια σε ολο τον κοσμο..!! Click για ανάπτυξη... ...οπως και η Σεμελη της Γιουλης πεστα μωρε Γιαννα ολα κι εσυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 14:43 Η Luna έγραψε: #5.325 16-06-09 14:43 Αρχική Δημοσίευση από staman2: ΟΟΟΟΟΟΠΑ!!! Σας έπιασα! Γιάννα η γάτα που έβαλες είναι υπέροχη και έχεις δικιο που την ερωτεύτηκες.!!! Πού ξέρεις? Τα όνειρα πραγματοποιούνται κάποια στιγμη αν τα υποστηρίξεις πολύ. Τα μάτια της ναι μοιάζουν στης Λουνίτσας σου. Αλλα της Λουνας είναι ομορφότερα! ΑΛΛΑ η εκφραση η σωστή είναι: η Λουνα μου και ο Πέρσης της Αναστασίας, έχουν τα πιο ομορφα ματια σε ολο τον κοσμο..!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ...οπως και η Σεμελη της Γιουλης πεστα μωρε Γιαννα ολα κι εσυ Click για ανάπτυξη... εχετε μεγαλο δικιο!!1000 συγνωμη αλλα ημουν χαζεμενη!! Αλλα Γιουλη..θα σε μαλωσω!! μονο η Σεμελη.. τα αλλα 2 σου??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 15:03 Η staman2 έγραψε: #5.326 16-06-09 15:03 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ...οπως και η Σεμελη της Γιουλης πεστα μωρε Γιαννα ολα κι εσυ Click για ανάπτυξη... Εεεε τότε και η Νάλα και η Καλυψώ και ο Μορφέας και ο Σεβάχ και ο Τιμυ και ΕΓΩ!!!!! Αρχική Δημοσίευση από Luna: εχετε μεγαλο δικιο!!1000 συγνωμη αλλα ημουν χαζεμενη!! Αλλα Γιουλη..θα σε μαλωσω!! μονο η Σεμελη.. τα αλλα 2 σου??? Click για ανάπτυξη... Γιούλη δεν έχει μεγάλη πλάκα που η Γιάννα μας τσιμπάει πάντα το χρυσό μου και ζητάει συγγνώμη???? Γι αυτο τρελαίνομαι να την πειράζω. Γιατι επιδεικνύει απέναντί μας ΣΕΒΑΣΜΟ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 15:06 Η Luna έγραψε: #5.327 16-06-09 15:06 Βρε αντε απο εδω!!!! που ψαρωνω!!!το παιχνιδι σας παιζω μανταμ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 15:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.328 16-06-09 15:12 Αρχική Δημοσίευση από Luna: εχετε μεγαλο δικιο!!1000 συγνωμη αλλα ημουν χαζεμενη!! Αλλα Γιουλη..θα σε μαλωσω!! μονο η Σεμελη.. τα αλλα 2 σου??? Click για ανάπτυξη... η Σεμελη εχει τα πιο ομορφα και τα πιο σπανια Α...ολα κι ολα εγω ειμαι δικαιη με τα μωρα μου Αρχική Δημοσίευση από staman2: Εεεε τότε και η Νάλα και η Καλυψώ και ο Μορφέας και ο Σεβάχ και ο Τιμυ και ΕΓΩ!!!!! Γιούλη δεν έχει μεγάλη πλάκα που η Γιάννα μας τσιμπάει πάντα το χρυσό μου και ζητάει συγγνώμη???? Γι αυτο τρελαίνομαι να την πειράζω. Γιατι επιδεικνύει απέναντί μας ΣΕΒΑΣΜΟ Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Luna: Βρε αντε απο εδω!!!! που ψαρωνω!!!το παιχνιδι σας παιζω μανταμ!!! Click για ανάπτυξη... μας δουλευει η μικρα Αναστασω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 17:00 Η Luna έγραψε: #5.329 16-06-09 17:00 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: η Σεμελη εχει τα πιο ομορφα και τα πιο σπανια Α...ολα κι ολα εγω ειμαι δικαιη με τα μωρα μου μας δουλευει η μικρα Αναστασω! Click για ανάπτυξη... εγωωωω....οχι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aramis Εκκολαπτόμενο μέλος Η pascale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ανάβυσσος (Αττική). Έχει γράψει 250 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2009 στις 15:46 Η aramis έγραψε: #5.330 17-06-09 15:46 Kαλα Γιουλη, τα μωρα , εννοω τα τετραποδα μωρα, που εβαλες στο αβαταρ ειναι σαν ψευτικαΑν δεν ημουν (υπερ)πληρη σε γατες θα εκανα μια απιστιαστα βρεταννακια κ θα τα γυριζα προς Βιρμανακια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2009 στις 15:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.331 17-06-09 15:48 Αρχική Δημοσίευση από aramis: Kαλα Γιουλη, τα μωρα , εννοω τα τετραποδα μωρα, που εβαλες στο αβαταρ ειναι σαν ψευτικαΑν δεν ημουν (υπερ)πληρη σε γατες θα εκανα μια απιστιαστα βρεταννακια κ θα τα γυριζα προς Βιρμανακια Click για ανάπτυξη... δες τα κατω απο την υπογραφη μου στο photobucket Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βαβελόψαρο Δραστήριο μέλος Η Βαβελόψαρο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2009 στις 16:48 Η Βαβελόψαρο: #5.332 17-06-09 16:48 Αρχική Δημοσίευση από gourgourakos: Εεεεε είναι να μη τα λές αυτά σε τέτοια πανέξυπνα κ γλυκά μωρά που έχουμε????? Click για ανάπτυξη... Όχι απλά είναι να τα λες, επιβάλλεται δια νόμου!Ξέρω εγώ είμαι της δουλειάς! Αρχική Δημοσίευση από aramis: Tα καινουργια φρουτακια παιρνουν ποζα. Ειμαστε 4 αδερφια αλλα τα αλλα δυο ηταν ντροπαλα. Το μονο κοριτσι η Eclipse ειναι η black smoke το μπλε μωρακι ειναι ο Εros και θα γινει το αγαπημενο των κοριτσιων, ειναι απιστευτα γαργαλοναζιαρης. Προσεχως αλλες φωτογραφιες Click για ανάπτυξη... Πανέμορφα! Αρχική Δημοσίευση από aramis: Βλεπετε και φωτογραφια της Elipse που θα αγκαλιαζω σε 3 εβδομαδες. Το καινοθργιο μωρο μακρυτριχο μωρο μου Click για ανάπτυξη... Καλώς να τη δεχτείς! Υπέροχο μωρό! Αρχική Δημοσίευση από Luna: αχ τι καλα!!και θα μας ταραξετε στις φωτογραφιες εε???? μιας και πας γαλλια μπορεις να μου φερεις αυτη την γατα απο το εκτροφειο που εβαλα πιο πανω το link???? εχω ερωτευτει... Click για ανάπτυξη... Έλα ρεεεεεεεε! Δεν το πιστεύω!!!!Τι γατόνι είν'αυτό;! Άλλο να τ'ακούω κ άλλο να το βλέπω!!!Πωπω!!!Πάντως κ χωρίς ντεκόρ, η Λούνα τη βάζει κάτω χαλαρά-χαλαρά! Αρχική Δημοσίευση από staman2: Εεεε τότε και η Νάλα και η Καλυψώ και ο Μορφέας και ο Σεβάχ και ο Τιμυ και ΕΓΩ!!!!! Click για ανάπτυξη... Ρε κορίτσια, ξεχάσατε την Audrey κ τον Mousse! Είναι δυνατόν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2009 στις 18:35 Η Luna έγραψε: #5.333 17-06-09 18:35 Αρχική Δημοσίευση από Βαβελόψαρο: Έλα ρεεεεεεεε! Δεν το πιστεύω!!!!Τι γατόνι είν'αυτό;! Άλλο να τ'ακούω κ άλλο να το βλέπω!!!Πωπω!!!Πάντως κ χωρίς ντεκόρ, η Λούνα τη βάζει κάτω χαλαρά-χαλαρά! Ρε κορίτσια, ξεχάσατε την Audrey κ τον Mousse! Είναι δυνατόν; Click για ανάπτυξη... δεν ειναι κουκλα??? καλα την βαζει κατω η Luna αλλα θελω και αυτηηηην!!!!!!!!!!!ααααααααα!!!!!!!!:cry::cry::cry::cry::cry: δεν ξεχασα μονο την Audrey και τον Mousse!!ξεχασα και τα υπολοιπα παιδακια της Luna!!!και τον Pastelito....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SvetikaR Νεοφερμένο μέλος Η SvetikaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 65 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2009 στις 20:10 Η SvetikaR έγραψε: #5.334 22-06-09 20:10 Καλησπέρα, κορίτσια! Σήμερα έχουμε νέα μέλη στην Βρετανοοικογένεια - 2 κοριτσάκια κι 1 αγοράκι. Η Ντούνια είναι πολύ καλή μαμά, ο Ιάσωνας είναι περίφανος μπαμπάς κι εγώ είμαι ευτυχισμένη γιαγιά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2009 στις 20:34 Η Luna έγραψε: #5.335 22-06-09 20:34 Αρχική Δημοσίευση από SvetikaR: Καλησπέρα, κορίτσια! Σήμερα έχουμε νέα μέλη στην Βρετανοοικογένεια - 2 κοριτσάκια κι 1 αγοράκι. Η Ντούνια είναι πολύ καλή μαμά, ο Ιάσωνας είναι περίφανος μπαμπάς κι εγώ είμαι ευτυχισμένη γιαγιά!!! Click για ανάπτυξη... Φωτεινη μου ειναι υπεροχα!! ποτε γεννηθηκαν??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2009 στις 23:38 Η moukelis έγραψε: #5.336 22-06-09 23:38 Φωτεινη να σου ζησουν! Τι σχεδια εχουν;Ενα spotted νομιζω οτι βλεπω,εχετε και mackerel; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βαβελόψαρο Δραστήριο μέλος Η Βαβελόψαρο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 10:18 Η Βαβελόψαρο: #5.337 23-06-09 10:18 Να σας ζήσουνε τα όμορφα μωράκια, να είναι πάντα γερά κ καλότυχα!!! Γιάννα...έχε το νου σου, σε παρακολουθώ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 10:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.338 23-06-09 10:22 να σου ζησουν τα μωρακια Φωτεινη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 10:51 Η staman2 έγραψε: #5.339 23-06-09 10:51 Αρχική Δημοσίευση από SvetikaR: Καλησπέρα, κορίτσια! Σήμερα έχουμε νέα μέλη στην Βρετανοοικογένεια - 2 κοριτσάκια κι 1 αγοράκι. Η Ντούνια είναι πολύ καλή μαμά, ο Ιάσωνας είναι περίφανος μπαμπάς κι εγώ είμαι ευτυχισμένη γιαγιά!!! Click για ανάπτυξη... Φωτεινή μου είναι ΥΠΕΡΟΧΑ!!!! Να τα χαίρεσαι!!! Το ένα απ΄ό,τι βλέπω είναι πολύ ανοιχτόχρωμο. Τι χρώμα είναι ακριβώς?? Ειναι τέλεια!!!! ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΟΥΝ!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SvetikaR Νεοφερμένο μέλος Η SvetikaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 65 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 11:41 Η SvetikaR έγραψε: #5.340 23-06-09 11:41 Αρχική Δημοσίευση από Luna: Φωτεινη μου ειναι υπεροχα!! ποτε γεννηθηκαν??? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Φωτεινη να σου ζησουν! Τι σχεδια εχουν;Ενα spotted νομιζω οτι βλεπω,εχετε και mackerel; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Βαβελόψαρο: Να σας ζήσουνε τα όμορφα μωράκια, να είναι πάντα γερά κ καλότυχα!!! Γιάννα...έχε το νου σου, σε παρακολουθώ!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: να σου ζησουν τα μωρακια Φωτεινη!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από staman2: Φωτεινή μου είναι ΥΠΕΡΟΧΑ!!!! Να τα χαίρεσαι!!! Το ένα απ΄ό,τι βλέπω είναι πολύ ανοιχτόχρωμο. Τι χρώμα είναι ακριβώς?? Ειναι τέλεια!!!! ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΟΥΝ!!!!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ, κορίτσια!!! Τα γατάκια δεν βιαζόντουσαν καθόλου, γι'αυτό το πρώτο γεννήθηκε 4:30 το πρωϊ, το δεύτερο στις 6 και το τελευταίο στις 10:30. Πολύ υπομονή είχε η Ντούνια... Τα δυο Black Spotted είναι αγόρι και κορίτσι, όμως, το πρώτο κορίτσι είναι η έκπληξη της χρονιάς. Δείχνει να είναι Cream Blotched, αλλά αποκλείεται να είναι, γιατί σε όλες τις 6 γενιές των προγόνων τους που ξέρω είναι μόνο μαύρα ασημένια τάμπυ!!! Τέλος πάντων, μετά από πολλή σκέψη θεωρώ πως μπορεί να είναι Seal (μαύρη, δηλαδή) Lynx Point και οι ραβδόσεις θα φύγουν σε λίγο καιρό, όπως φεύγουν στα μονόχρωμα. Φαίνεται πως κουβαλούσαν το παθητικό γονίδιο colorpoint για πάρα πολλές γενιές και στη συγγενική γέννα αυτό φανερώθηκε. Πάλι είμαι πολύ ευτυχισμένη πως δεν φαίνεται να κουβαλάει το σόι άσχιμες αρρώστιες στα παθητικά γονίδια - όλα τα γατάκια είναι σε καλή κατάσταση μέχρι τώρα!!!:kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 265 266 267 268 269 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 267 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 267 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αυτο ειναι 100% αληθεια Γιαννα Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 10:37 Η staman2 έγραψε: #5.323 16-06-09 10:37 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αυτο ειναι 100% αληθεια Γιαννα Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Luna: ναι μωρεε!!!!η Λουνα μου εχει τα πιο ομορφα ματια σε ολο τον κοσμο..!! την θελω αυτη την γατα ομως!!!ειναι σαν την Luna με ντεκορ!! Click για ανάπτυξη... ΟΟΟΟΟΟΠΑ!!! Σας έπιασα! Γιάννα η γάτα που έβαλες είναι υπέροχη και έχεις δικιο που την ερωτεύτηκες.!!! Πού ξέρεις? Τα όνειρα πραγματοποιούνται κάποια στιγμη αν τα υποστηρίξεις πολύ. Τα μάτια της ναι μοιάζουν στης Λουνίτσας σου. Αλλα της Λουνας είναι ομορφότερα! ΑΛΛΑ η εκφραση η σωστή είναι: η Λουνα μου και ο Πέρσης της Αναστασίας, έχουν τα πιο ομορφα ματια σε ολο τον κοσμο..!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 10:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.324 16-06-09 10:43 Αρχική Δημοσίευση από staman2: ΟΟΟΟΟΟΠΑ!!! Σας έπιασα! Γιάννα η γάτα που έβαλες είναι υπέροχη και έχεις δικιο που την ερωτεύτηκες.!!! Πού ξέρεις? Τα όνειρα πραγματοποιούνται κάποια στιγμη αν τα υποστηρίξεις πολύ. Τα μάτια της ναι μοιάζουν στης Λουνίτσας σου. Αλλα της Λουνας είναι ομορφότερα! ΑΛΛΑ η εκφραση η σωστή είναι: η Λουνα μου και ο Πέρσης της Αναστασίας, έχουν τα πιο ομορφα ματια σε ολο τον κοσμο..!! Click για ανάπτυξη... ...οπως και η Σεμελη της Γιουλης πεστα μωρε Γιαννα ολα κι εσυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 14:43 Η Luna έγραψε: #5.325 16-06-09 14:43 Αρχική Δημοσίευση από staman2: ΟΟΟΟΟΟΠΑ!!! Σας έπιασα! Γιάννα η γάτα που έβαλες είναι υπέροχη και έχεις δικιο που την ερωτεύτηκες.!!! Πού ξέρεις? Τα όνειρα πραγματοποιούνται κάποια στιγμη αν τα υποστηρίξεις πολύ. Τα μάτια της ναι μοιάζουν στης Λουνίτσας σου. Αλλα της Λουνας είναι ομορφότερα! ΑΛΛΑ η εκφραση η σωστή είναι: η Λουνα μου και ο Πέρσης της Αναστασίας, έχουν τα πιο ομορφα ματια σε ολο τον κοσμο..!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ...οπως και η Σεμελη της Γιουλης πεστα μωρε Γιαννα ολα κι εσυ Click για ανάπτυξη... εχετε μεγαλο δικιο!!1000 συγνωμη αλλα ημουν χαζεμενη!! Αλλα Γιουλη..θα σε μαλωσω!! μονο η Σεμελη.. τα αλλα 2 σου??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 15:03 Η staman2 έγραψε: #5.326 16-06-09 15:03 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ...οπως και η Σεμελη της Γιουλης πεστα μωρε Γιαννα ολα κι εσυ Click για ανάπτυξη... Εεεε τότε και η Νάλα και η Καλυψώ και ο Μορφέας και ο Σεβάχ και ο Τιμυ και ΕΓΩ!!!!! Αρχική Δημοσίευση από Luna: εχετε μεγαλο δικιο!!1000 συγνωμη αλλα ημουν χαζεμενη!! Αλλα Γιουλη..θα σε μαλωσω!! μονο η Σεμελη.. τα αλλα 2 σου??? Click για ανάπτυξη... Γιούλη δεν έχει μεγάλη πλάκα που η Γιάννα μας τσιμπάει πάντα το χρυσό μου και ζητάει συγγνώμη???? Γι αυτο τρελαίνομαι να την πειράζω. Γιατι επιδεικνύει απέναντί μας ΣΕΒΑΣΜΟ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 15:06 Η Luna έγραψε: #5.327 16-06-09 15:06 Βρε αντε απο εδω!!!! που ψαρωνω!!!το παιχνιδι σας παιζω μανταμ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 15:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.328 16-06-09 15:12 Αρχική Δημοσίευση από Luna: εχετε μεγαλο δικιο!!1000 συγνωμη αλλα ημουν χαζεμενη!! Αλλα Γιουλη..θα σε μαλωσω!! μονο η Σεμελη.. τα αλλα 2 σου??? Click για ανάπτυξη... η Σεμελη εχει τα πιο ομορφα και τα πιο σπανια Α...ολα κι ολα εγω ειμαι δικαιη με τα μωρα μου Αρχική Δημοσίευση από staman2: Εεεε τότε και η Νάλα και η Καλυψώ και ο Μορφέας και ο Σεβάχ και ο Τιμυ και ΕΓΩ!!!!! Γιούλη δεν έχει μεγάλη πλάκα που η Γιάννα μας τσιμπάει πάντα το χρυσό μου και ζητάει συγγνώμη???? Γι αυτο τρελαίνομαι να την πειράζω. Γιατι επιδεικνύει απέναντί μας ΣΕΒΑΣΜΟ Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Luna: Βρε αντε απο εδω!!!! που ψαρωνω!!!το παιχνιδι σας παιζω μανταμ!!! Click για ανάπτυξη... μας δουλευει η μικρα Αναστασω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 17:00 Η Luna έγραψε: #5.329 16-06-09 17:00 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: η Σεμελη εχει τα πιο ομορφα και τα πιο σπανια Α...ολα κι ολα εγω ειμαι δικαιη με τα μωρα μου μας δουλευει η μικρα Αναστασω! Click για ανάπτυξη... εγωωωω....οχι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aramis Εκκολαπτόμενο μέλος Η pascale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ανάβυσσος (Αττική). Έχει γράψει 250 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2009 στις 15:46 Η aramis έγραψε: #5.330 17-06-09 15:46 Kαλα Γιουλη, τα μωρα , εννοω τα τετραποδα μωρα, που εβαλες στο αβαταρ ειναι σαν ψευτικαΑν δεν ημουν (υπερ)πληρη σε γατες θα εκανα μια απιστιαστα βρεταννακια κ θα τα γυριζα προς Βιρμανακια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2009 στις 15:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.331 17-06-09 15:48 Αρχική Δημοσίευση από aramis: Kαλα Γιουλη, τα μωρα , εννοω τα τετραποδα μωρα, που εβαλες στο αβαταρ ειναι σαν ψευτικαΑν δεν ημουν (υπερ)πληρη σε γατες θα εκανα μια απιστιαστα βρεταννακια κ θα τα γυριζα προς Βιρμανακια Click για ανάπτυξη... δες τα κατω απο την υπογραφη μου στο photobucket Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βαβελόψαρο Δραστήριο μέλος Η Βαβελόψαρο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2009 στις 16:48 Η Βαβελόψαρο: #5.332 17-06-09 16:48 Αρχική Δημοσίευση από gourgourakos: Εεεεε είναι να μη τα λές αυτά σε τέτοια πανέξυπνα κ γλυκά μωρά που έχουμε????? Click για ανάπτυξη... Όχι απλά είναι να τα λες, επιβάλλεται δια νόμου!Ξέρω εγώ είμαι της δουλειάς! Αρχική Δημοσίευση από aramis: Tα καινουργια φρουτακια παιρνουν ποζα. Ειμαστε 4 αδερφια αλλα τα αλλα δυο ηταν ντροπαλα. Το μονο κοριτσι η Eclipse ειναι η black smoke το μπλε μωρακι ειναι ο Εros και θα γινει το αγαπημενο των κοριτσιων, ειναι απιστευτα γαργαλοναζιαρης. Προσεχως αλλες φωτογραφιες Click για ανάπτυξη... Πανέμορφα! Αρχική Δημοσίευση από aramis: Βλεπετε και φωτογραφια της Elipse που θα αγκαλιαζω σε 3 εβδομαδες. Το καινοθργιο μωρο μακρυτριχο μωρο μου Click για ανάπτυξη... Καλώς να τη δεχτείς! Υπέροχο μωρό! Αρχική Δημοσίευση από Luna: αχ τι καλα!!και θα μας ταραξετε στις φωτογραφιες εε???? μιας και πας γαλλια μπορεις να μου φερεις αυτη την γατα απο το εκτροφειο που εβαλα πιο πανω το link???? εχω ερωτευτει... Click για ανάπτυξη... Έλα ρεεεεεεεε! Δεν το πιστεύω!!!!Τι γατόνι είν'αυτό;! Άλλο να τ'ακούω κ άλλο να το βλέπω!!!Πωπω!!!Πάντως κ χωρίς ντεκόρ, η Λούνα τη βάζει κάτω χαλαρά-χαλαρά! Αρχική Δημοσίευση από staman2: Εεεε τότε και η Νάλα και η Καλυψώ και ο Μορφέας και ο Σεβάχ και ο Τιμυ και ΕΓΩ!!!!! Click για ανάπτυξη... Ρε κορίτσια, ξεχάσατε την Audrey κ τον Mousse! Είναι δυνατόν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2009 στις 18:35 Η Luna έγραψε: #5.333 17-06-09 18:35 Αρχική Δημοσίευση από Βαβελόψαρο: Έλα ρεεεεεεεε! Δεν το πιστεύω!!!!Τι γατόνι είν'αυτό;! Άλλο να τ'ακούω κ άλλο να το βλέπω!!!Πωπω!!!Πάντως κ χωρίς ντεκόρ, η Λούνα τη βάζει κάτω χαλαρά-χαλαρά! Ρε κορίτσια, ξεχάσατε την Audrey κ τον Mousse! Είναι δυνατόν; Click για ανάπτυξη... δεν ειναι κουκλα??? καλα την βαζει κατω η Luna αλλα θελω και αυτηηηην!!!!!!!!!!!ααααααααα!!!!!!!!:cry::cry::cry::cry::cry: δεν ξεχασα μονο την Audrey και τον Mousse!!ξεχασα και τα υπολοιπα παιδακια της Luna!!!και τον Pastelito....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SvetikaR Νεοφερμένο μέλος Η SvetikaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 65 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2009 στις 20:10 Η SvetikaR έγραψε: #5.334 22-06-09 20:10 Καλησπέρα, κορίτσια! Σήμερα έχουμε νέα μέλη στην Βρετανοοικογένεια - 2 κοριτσάκια κι 1 αγοράκι. Η Ντούνια είναι πολύ καλή μαμά, ο Ιάσωνας είναι περίφανος μπαμπάς κι εγώ είμαι ευτυχισμένη γιαγιά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2009 στις 20:34 Η Luna έγραψε: #5.335 22-06-09 20:34 Αρχική Δημοσίευση από SvetikaR: Καλησπέρα, κορίτσια! Σήμερα έχουμε νέα μέλη στην Βρετανοοικογένεια - 2 κοριτσάκια κι 1 αγοράκι. Η Ντούνια είναι πολύ καλή μαμά, ο Ιάσωνας είναι περίφανος μπαμπάς κι εγώ είμαι ευτυχισμένη γιαγιά!!! Click για ανάπτυξη... Φωτεινη μου ειναι υπεροχα!! ποτε γεννηθηκαν??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2009 στις 23:38 Η moukelis έγραψε: #5.336 22-06-09 23:38 Φωτεινη να σου ζησουν! Τι σχεδια εχουν;Ενα spotted νομιζω οτι βλεπω,εχετε και mackerel; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βαβελόψαρο Δραστήριο μέλος Η Βαβελόψαρο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 10:18 Η Βαβελόψαρο: #5.337 23-06-09 10:18 Να σας ζήσουνε τα όμορφα μωράκια, να είναι πάντα γερά κ καλότυχα!!! Γιάννα...έχε το νου σου, σε παρακολουθώ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 10:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.338 23-06-09 10:22 να σου ζησουν τα μωρακια Φωτεινη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 10:51 Η staman2 έγραψε: #5.339 23-06-09 10:51 Αρχική Δημοσίευση από SvetikaR: Καλησπέρα, κορίτσια! Σήμερα έχουμε νέα μέλη στην Βρετανοοικογένεια - 2 κοριτσάκια κι 1 αγοράκι. Η Ντούνια είναι πολύ καλή μαμά, ο Ιάσωνας είναι περίφανος μπαμπάς κι εγώ είμαι ευτυχισμένη γιαγιά!!! Click για ανάπτυξη... Φωτεινή μου είναι ΥΠΕΡΟΧΑ!!!! Να τα χαίρεσαι!!! Το ένα απ΄ό,τι βλέπω είναι πολύ ανοιχτόχρωμο. Τι χρώμα είναι ακριβώς?? Ειναι τέλεια!!!! ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΟΥΝ!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SvetikaR Νεοφερμένο μέλος Η SvetikaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 65 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 11:41 Η SvetikaR έγραψε: #5.340 23-06-09 11:41 Αρχική Δημοσίευση από Luna: Φωτεινη μου ειναι υπεροχα!! ποτε γεννηθηκαν??? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Φωτεινη να σου ζησουν! Τι σχεδια εχουν;Ενα spotted νομιζω οτι βλεπω,εχετε και mackerel; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Βαβελόψαρο: Να σας ζήσουνε τα όμορφα μωράκια, να είναι πάντα γερά κ καλότυχα!!! Γιάννα...έχε το νου σου, σε παρακολουθώ!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: να σου ζησουν τα μωρακια Φωτεινη!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από staman2: Φωτεινή μου είναι ΥΠΕΡΟΧΑ!!!! Να τα χαίρεσαι!!! Το ένα απ΄ό,τι βλέπω είναι πολύ ανοιχτόχρωμο. Τι χρώμα είναι ακριβώς?? Ειναι τέλεια!!!! ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΟΥΝ!!!!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ, κορίτσια!!! Τα γατάκια δεν βιαζόντουσαν καθόλου, γι'αυτό το πρώτο γεννήθηκε 4:30 το πρωϊ, το δεύτερο στις 6 και το τελευταίο στις 10:30. Πολύ υπομονή είχε η Ντούνια... Τα δυο Black Spotted είναι αγόρι και κορίτσι, όμως, το πρώτο κορίτσι είναι η έκπληξη της χρονιάς. Δείχνει να είναι Cream Blotched, αλλά αποκλείεται να είναι, γιατί σε όλες τις 6 γενιές των προγόνων τους που ξέρω είναι μόνο μαύρα ασημένια τάμπυ!!! Τέλος πάντων, μετά από πολλή σκέψη θεωρώ πως μπορεί να είναι Seal (μαύρη, δηλαδή) Lynx Point και οι ραβδόσεις θα φύγουν σε λίγο καιρό, όπως φεύγουν στα μονόχρωμα. Φαίνεται πως κουβαλούσαν το παθητικό γονίδιο colorpoint για πάρα πολλές γενιές και στη συγγενική γέννα αυτό φανερώθηκε. Πάλι είμαι πολύ ευτυχισμένη πως δεν φαίνεται να κουβαλάει το σόι άσχιμες αρρώστιες στα παθητικά γονίδια - όλα τα γατάκια είναι σε καλή κατάσταση μέχρι τώρα!!!:kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 265 266 267 268 269 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 267 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 267 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αυτο ειναι 100% αληθεια Γιαννα Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Luna: ναι μωρεε!!!!η Λουνα μου εχει τα πιο ομορφα ματια σε ολο τον κοσμο..!! την θελω αυτη την γατα ομως!!!ειναι σαν την Luna με ντεκορ!! Click για ανάπτυξη... ΟΟΟΟΟΟΠΑ!!! Σας έπιασα! Γιάννα η γάτα που έβαλες είναι υπέροχη και έχεις δικιο που την ερωτεύτηκες.!!! Πού ξέρεις? Τα όνειρα πραγματοποιούνται κάποια στιγμη αν τα υποστηρίξεις πολύ. Τα μάτια της ναι μοιάζουν στης Λουνίτσας σου. Αλλα της Λουνας είναι ομορφότερα! ΑΛΛΑ η εκφραση η σωστή είναι: η Λουνα μου και ο Πέρσης της Αναστασίας, έχουν τα πιο ομορφα ματια σε ολο τον κοσμο..!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 10:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.324 16-06-09 10:43 Αρχική Δημοσίευση από staman2: ΟΟΟΟΟΟΠΑ!!! Σας έπιασα! Γιάννα η γάτα που έβαλες είναι υπέροχη και έχεις δικιο που την ερωτεύτηκες.!!! Πού ξέρεις? Τα όνειρα πραγματοποιούνται κάποια στιγμη αν τα υποστηρίξεις πολύ. Τα μάτια της ναι μοιάζουν στης Λουνίτσας σου. Αλλα της Λουνας είναι ομορφότερα! ΑΛΛΑ η εκφραση η σωστή είναι: η Λουνα μου και ο Πέρσης της Αναστασίας, έχουν τα πιο ομορφα ματια σε ολο τον κοσμο..!! Click για ανάπτυξη... ...οπως και η Σεμελη της Γιουλης πεστα μωρε Γιαννα ολα κι εσυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 14:43 Η Luna έγραψε: #5.325 16-06-09 14:43 Αρχική Δημοσίευση από staman2: ΟΟΟΟΟΟΠΑ!!! Σας έπιασα! Γιάννα η γάτα που έβαλες είναι υπέροχη και έχεις δικιο που την ερωτεύτηκες.!!! Πού ξέρεις? Τα όνειρα πραγματοποιούνται κάποια στιγμη αν τα υποστηρίξεις πολύ. Τα μάτια της ναι μοιάζουν στης Λουνίτσας σου. Αλλα της Λουνας είναι ομορφότερα! ΑΛΛΑ η εκφραση η σωστή είναι: η Λουνα μου και ο Πέρσης της Αναστασίας, έχουν τα πιο ομορφα ματια σε ολο τον κοσμο..!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ...οπως και η Σεμελη της Γιουλης πεστα μωρε Γιαννα ολα κι εσυ Click για ανάπτυξη... εχετε μεγαλο δικιο!!1000 συγνωμη αλλα ημουν χαζεμενη!! Αλλα Γιουλη..θα σε μαλωσω!! μονο η Σεμελη.. τα αλλα 2 σου??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 15:03 Η staman2 έγραψε: #5.326 16-06-09 15:03 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ...οπως και η Σεμελη της Γιουλης πεστα μωρε Γιαννα ολα κι εσυ Click για ανάπτυξη... Εεεε τότε και η Νάλα και η Καλυψώ και ο Μορφέας και ο Σεβάχ και ο Τιμυ και ΕΓΩ!!!!! Αρχική Δημοσίευση από Luna: εχετε μεγαλο δικιο!!1000 συγνωμη αλλα ημουν χαζεμενη!! Αλλα Γιουλη..θα σε μαλωσω!! μονο η Σεμελη.. τα αλλα 2 σου??? Click για ανάπτυξη... Γιούλη δεν έχει μεγάλη πλάκα που η Γιάννα μας τσιμπάει πάντα το χρυσό μου και ζητάει συγγνώμη???? Γι αυτο τρελαίνομαι να την πειράζω. Γιατι επιδεικνύει απέναντί μας ΣΕΒΑΣΜΟ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 15:06 Η Luna έγραψε: #5.327 16-06-09 15:06 Βρε αντε απο εδω!!!! που ψαρωνω!!!το παιχνιδι σας παιζω μανταμ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 15:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.328 16-06-09 15:12 Αρχική Δημοσίευση από Luna: εχετε μεγαλο δικιο!!1000 συγνωμη αλλα ημουν χαζεμενη!! Αλλα Γιουλη..θα σε μαλωσω!! μονο η Σεμελη.. τα αλλα 2 σου??? Click για ανάπτυξη... η Σεμελη εχει τα πιο ομορφα και τα πιο σπανια Α...ολα κι ολα εγω ειμαι δικαιη με τα μωρα μου Αρχική Δημοσίευση από staman2: Εεεε τότε και η Νάλα και η Καλυψώ και ο Μορφέας και ο Σεβάχ και ο Τιμυ και ΕΓΩ!!!!! Γιούλη δεν έχει μεγάλη πλάκα που η Γιάννα μας τσιμπάει πάντα το χρυσό μου και ζητάει συγγνώμη???? Γι αυτο τρελαίνομαι να την πειράζω. Γιατι επιδεικνύει απέναντί μας ΣΕΒΑΣΜΟ Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Luna: Βρε αντε απο εδω!!!! που ψαρωνω!!!το παιχνιδι σας παιζω μανταμ!!! Click για ανάπτυξη... μας δουλευει η μικρα Αναστασω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 17:00 Η Luna έγραψε: #5.329 16-06-09 17:00 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: η Σεμελη εχει τα πιο ομορφα και τα πιο σπανια Α...ολα κι ολα εγω ειμαι δικαιη με τα μωρα μου μας δουλευει η μικρα Αναστασω! Click για ανάπτυξη... εγωωωω....οχι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aramis Εκκολαπτόμενο μέλος Η pascale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ανάβυσσος (Αττική). Έχει γράψει 250 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2009 στις 15:46 Η aramis έγραψε: #5.330 17-06-09 15:46 Kαλα Γιουλη, τα μωρα , εννοω τα τετραποδα μωρα, που εβαλες στο αβαταρ ειναι σαν ψευτικαΑν δεν ημουν (υπερ)πληρη σε γατες θα εκανα μια απιστιαστα βρεταννακια κ θα τα γυριζα προς Βιρμανακια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2009 στις 15:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.331 17-06-09 15:48 Αρχική Δημοσίευση από aramis: Kαλα Γιουλη, τα μωρα , εννοω τα τετραποδα μωρα, που εβαλες στο αβαταρ ειναι σαν ψευτικαΑν δεν ημουν (υπερ)πληρη σε γατες θα εκανα μια απιστιαστα βρεταννακια κ θα τα γυριζα προς Βιρμανακια Click για ανάπτυξη... δες τα κατω απο την υπογραφη μου στο photobucket Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βαβελόψαρο Δραστήριο μέλος Η Βαβελόψαρο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2009 στις 16:48 Η Βαβελόψαρο: #5.332 17-06-09 16:48 Αρχική Δημοσίευση από gourgourakos: Εεεεε είναι να μη τα λές αυτά σε τέτοια πανέξυπνα κ γλυκά μωρά που έχουμε????? Click για ανάπτυξη... Όχι απλά είναι να τα λες, επιβάλλεται δια νόμου!Ξέρω εγώ είμαι της δουλειάς! Αρχική Δημοσίευση από aramis: Tα καινουργια φρουτακια παιρνουν ποζα. Ειμαστε 4 αδερφια αλλα τα αλλα δυο ηταν ντροπαλα. Το μονο κοριτσι η Eclipse ειναι η black smoke το μπλε μωρακι ειναι ο Εros και θα γινει το αγαπημενο των κοριτσιων, ειναι απιστευτα γαργαλοναζιαρης. Προσεχως αλλες φωτογραφιες Click για ανάπτυξη... Πανέμορφα! Αρχική Δημοσίευση από aramis: Βλεπετε και φωτογραφια της Elipse που θα αγκαλιαζω σε 3 εβδομαδες. Το καινοθργιο μωρο μακρυτριχο μωρο μου Click για ανάπτυξη... Καλώς να τη δεχτείς! Υπέροχο μωρό! Αρχική Δημοσίευση από Luna: αχ τι καλα!!και θα μας ταραξετε στις φωτογραφιες εε???? μιας και πας γαλλια μπορεις να μου φερεις αυτη την γατα απο το εκτροφειο που εβαλα πιο πανω το link???? εχω ερωτευτει... Click για ανάπτυξη... Έλα ρεεεεεεεε! Δεν το πιστεύω!!!!Τι γατόνι είν'αυτό;! Άλλο να τ'ακούω κ άλλο να το βλέπω!!!Πωπω!!!Πάντως κ χωρίς ντεκόρ, η Λούνα τη βάζει κάτω χαλαρά-χαλαρά! Αρχική Δημοσίευση από staman2: Εεεε τότε και η Νάλα και η Καλυψώ και ο Μορφέας και ο Σεβάχ και ο Τιμυ και ΕΓΩ!!!!! Click για ανάπτυξη... Ρε κορίτσια, ξεχάσατε την Audrey κ τον Mousse! Είναι δυνατόν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2009 στις 18:35 Η Luna έγραψε: #5.333 17-06-09 18:35 Αρχική Δημοσίευση από Βαβελόψαρο: Έλα ρεεεεεεεε! Δεν το πιστεύω!!!!Τι γατόνι είν'αυτό;! Άλλο να τ'ακούω κ άλλο να το βλέπω!!!Πωπω!!!Πάντως κ χωρίς ντεκόρ, η Λούνα τη βάζει κάτω χαλαρά-χαλαρά! Ρε κορίτσια, ξεχάσατε την Audrey κ τον Mousse! Είναι δυνατόν; Click για ανάπτυξη... δεν ειναι κουκλα??? καλα την βαζει κατω η Luna αλλα θελω και αυτηηηην!!!!!!!!!!!ααααααααα!!!!!!!!:cry::cry::cry::cry::cry: δεν ξεχασα μονο την Audrey και τον Mousse!!ξεχασα και τα υπολοιπα παιδακια της Luna!!!και τον Pastelito....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SvetikaR Νεοφερμένο μέλος Η SvetikaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 65 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2009 στις 20:10 Η SvetikaR έγραψε: #5.334 22-06-09 20:10 Καλησπέρα, κορίτσια! Σήμερα έχουμε νέα μέλη στην Βρετανοοικογένεια - 2 κοριτσάκια κι 1 αγοράκι. Η Ντούνια είναι πολύ καλή μαμά, ο Ιάσωνας είναι περίφανος μπαμπάς κι εγώ είμαι ευτυχισμένη γιαγιά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2009 στις 20:34 Η Luna έγραψε: #5.335 22-06-09 20:34 Αρχική Δημοσίευση από SvetikaR: Καλησπέρα, κορίτσια! Σήμερα έχουμε νέα μέλη στην Βρετανοοικογένεια - 2 κοριτσάκια κι 1 αγοράκι. Η Ντούνια είναι πολύ καλή μαμά, ο Ιάσωνας είναι περίφανος μπαμπάς κι εγώ είμαι ευτυχισμένη γιαγιά!!! Click για ανάπτυξη... Φωτεινη μου ειναι υπεροχα!! ποτε γεννηθηκαν??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2009 στις 23:38 Η moukelis έγραψε: #5.336 22-06-09 23:38 Φωτεινη να σου ζησουν! Τι σχεδια εχουν;Ενα spotted νομιζω οτι βλεπω,εχετε και mackerel; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βαβελόψαρο Δραστήριο μέλος Η Βαβελόψαρο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 10:18 Η Βαβελόψαρο: #5.337 23-06-09 10:18 Να σας ζήσουνε τα όμορφα μωράκια, να είναι πάντα γερά κ καλότυχα!!! Γιάννα...έχε το νου σου, σε παρακολουθώ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 10:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.338 23-06-09 10:22 να σου ζησουν τα μωρακια Φωτεινη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 10:51 Η staman2 έγραψε: #5.339 23-06-09 10:51 Αρχική Δημοσίευση από SvetikaR: Καλησπέρα, κορίτσια! Σήμερα έχουμε νέα μέλη στην Βρετανοοικογένεια - 2 κοριτσάκια κι 1 αγοράκι. Η Ντούνια είναι πολύ καλή μαμά, ο Ιάσωνας είναι περίφανος μπαμπάς κι εγώ είμαι ευτυχισμένη γιαγιά!!! Click για ανάπτυξη... Φωτεινή μου είναι ΥΠΕΡΟΧΑ!!!! Να τα χαίρεσαι!!! Το ένα απ΄ό,τι βλέπω είναι πολύ ανοιχτόχρωμο. Τι χρώμα είναι ακριβώς?? Ειναι τέλεια!!!! ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΟΥΝ!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SvetikaR Νεοφερμένο μέλος Η SvetikaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 65 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 11:41 Η SvetikaR έγραψε: #5.340 23-06-09 11:41 Αρχική Δημοσίευση από Luna: Φωτεινη μου ειναι υπεροχα!! ποτε γεννηθηκαν??? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Φωτεινη να σου ζησουν! Τι σχεδια εχουν;Ενα spotted νομιζω οτι βλεπω,εχετε και mackerel; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Βαβελόψαρο: Να σας ζήσουνε τα όμορφα μωράκια, να είναι πάντα γερά κ καλότυχα!!! Γιάννα...έχε το νου σου, σε παρακολουθώ!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: να σου ζησουν τα μωρακια Φωτεινη!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από staman2: Φωτεινή μου είναι ΥΠΕΡΟΧΑ!!!! Να τα χαίρεσαι!!! Το ένα απ΄ό,τι βλέπω είναι πολύ ανοιχτόχρωμο. Τι χρώμα είναι ακριβώς?? Ειναι τέλεια!!!! ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΟΥΝ!!!!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ, κορίτσια!!! Τα γατάκια δεν βιαζόντουσαν καθόλου, γι'αυτό το πρώτο γεννήθηκε 4:30 το πρωϊ, το δεύτερο στις 6 και το τελευταίο στις 10:30. Πολύ υπομονή είχε η Ντούνια... Τα δυο Black Spotted είναι αγόρι και κορίτσι, όμως, το πρώτο κορίτσι είναι η έκπληξη της χρονιάς. Δείχνει να είναι Cream Blotched, αλλά αποκλείεται να είναι, γιατί σε όλες τις 6 γενιές των προγόνων τους που ξέρω είναι μόνο μαύρα ασημένια τάμπυ!!! Τέλος πάντων, μετά από πολλή σκέψη θεωρώ πως μπορεί να είναι Seal (μαύρη, δηλαδή) Lynx Point και οι ραβδόσεις θα φύγουν σε λίγο καιρό, όπως φεύγουν στα μονόχρωμα. Φαίνεται πως κουβαλούσαν το παθητικό γονίδιο colorpoint για πάρα πολλές γενιές και στη συγγενική γέννα αυτό φανερώθηκε. Πάλι είμαι πολύ ευτυχισμένη πως δεν φαίνεται να κουβαλάει το σόι άσχιμες αρρώστιες στα παθητικά γονίδια - όλα τα γατάκια είναι σε καλή κατάσταση μέχρι τώρα!!!:kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 265 266 267 268 269 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 267 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 267 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από staman2: ΟΟΟΟΟΟΠΑ!!! Σας έπιασα! Γιάννα η γάτα που έβαλες είναι υπέροχη και έχεις δικιο που την ερωτεύτηκες.!!! Πού ξέρεις? Τα όνειρα πραγματοποιούνται κάποια στιγμη αν τα υποστηρίξεις πολύ. Τα μάτια της ναι μοιάζουν στης Λουνίτσας σου. Αλλα της Λουνας είναι ομορφότερα! ΑΛΛΑ η εκφραση η σωστή είναι: η Λουνα μου και ο Πέρσης της Αναστασίας, έχουν τα πιο ομορφα ματια σε ολο τον κοσμο..!! Click για ανάπτυξη... ...οπως και η Σεμελη της Γιουλης πεστα μωρε Γιαννα ολα κι εσυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 14:43 Η Luna έγραψε: #5.325 16-06-09 14:43 Αρχική Δημοσίευση από staman2: ΟΟΟΟΟΟΠΑ!!! Σας έπιασα! Γιάννα η γάτα που έβαλες είναι υπέροχη και έχεις δικιο που την ερωτεύτηκες.!!! Πού ξέρεις? Τα όνειρα πραγματοποιούνται κάποια στιγμη αν τα υποστηρίξεις πολύ. Τα μάτια της ναι μοιάζουν στης Λουνίτσας σου. Αλλα της Λουνας είναι ομορφότερα! ΑΛΛΑ η εκφραση η σωστή είναι: η Λουνα μου και ο Πέρσης της Αναστασίας, έχουν τα πιο ομορφα ματια σε ολο τον κοσμο..!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ...οπως και η Σεμελη της Γιουλης πεστα μωρε Γιαννα ολα κι εσυ Click για ανάπτυξη... εχετε μεγαλο δικιο!!1000 συγνωμη αλλα ημουν χαζεμενη!! Αλλα Γιουλη..θα σε μαλωσω!! μονο η Σεμελη.. τα αλλα 2 σου??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 15:03 Η staman2 έγραψε: #5.326 16-06-09 15:03 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ...οπως και η Σεμελη της Γιουλης πεστα μωρε Γιαννα ολα κι εσυ Click για ανάπτυξη... Εεεε τότε και η Νάλα και η Καλυψώ και ο Μορφέας και ο Σεβάχ και ο Τιμυ και ΕΓΩ!!!!! Αρχική Δημοσίευση από Luna: εχετε μεγαλο δικιο!!1000 συγνωμη αλλα ημουν χαζεμενη!! Αλλα Γιουλη..θα σε μαλωσω!! μονο η Σεμελη.. τα αλλα 2 σου??? Click για ανάπτυξη... Γιούλη δεν έχει μεγάλη πλάκα που η Γιάννα μας τσιμπάει πάντα το χρυσό μου και ζητάει συγγνώμη???? Γι αυτο τρελαίνομαι να την πειράζω. Γιατι επιδεικνύει απέναντί μας ΣΕΒΑΣΜΟ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 15:06 Η Luna έγραψε: #5.327 16-06-09 15:06 Βρε αντε απο εδω!!!! που ψαρωνω!!!το παιχνιδι σας παιζω μανταμ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 15:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.328 16-06-09 15:12 Αρχική Δημοσίευση από Luna: εχετε μεγαλο δικιο!!1000 συγνωμη αλλα ημουν χαζεμενη!! Αλλα Γιουλη..θα σε μαλωσω!! μονο η Σεμελη.. τα αλλα 2 σου??? Click για ανάπτυξη... η Σεμελη εχει τα πιο ομορφα και τα πιο σπανια Α...ολα κι ολα εγω ειμαι δικαιη με τα μωρα μου Αρχική Δημοσίευση από staman2: Εεεε τότε και η Νάλα και η Καλυψώ και ο Μορφέας και ο Σεβάχ και ο Τιμυ και ΕΓΩ!!!!! Γιούλη δεν έχει μεγάλη πλάκα που η Γιάννα μας τσιμπάει πάντα το χρυσό μου και ζητάει συγγνώμη???? Γι αυτο τρελαίνομαι να την πειράζω. Γιατι επιδεικνύει απέναντί μας ΣΕΒΑΣΜΟ Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Luna: Βρε αντε απο εδω!!!! που ψαρωνω!!!το παιχνιδι σας παιζω μανταμ!!! Click για ανάπτυξη... μας δουλευει η μικρα Αναστασω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 17:00 Η Luna έγραψε: #5.329 16-06-09 17:00 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: η Σεμελη εχει τα πιο ομορφα και τα πιο σπανια Α...ολα κι ολα εγω ειμαι δικαιη με τα μωρα μου μας δουλευει η μικρα Αναστασω! Click για ανάπτυξη... εγωωωω....οχι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aramis Εκκολαπτόμενο μέλος Η pascale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ανάβυσσος (Αττική). Έχει γράψει 250 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2009 στις 15:46 Η aramis έγραψε: #5.330 17-06-09 15:46 Kαλα Γιουλη, τα μωρα , εννοω τα τετραποδα μωρα, που εβαλες στο αβαταρ ειναι σαν ψευτικαΑν δεν ημουν (υπερ)πληρη σε γατες θα εκανα μια απιστιαστα βρεταννακια κ θα τα γυριζα προς Βιρμανακια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2009 στις 15:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.331 17-06-09 15:48 Αρχική Δημοσίευση από aramis: Kαλα Γιουλη, τα μωρα , εννοω τα τετραποδα μωρα, που εβαλες στο αβαταρ ειναι σαν ψευτικαΑν δεν ημουν (υπερ)πληρη σε γατες θα εκανα μια απιστιαστα βρεταννακια κ θα τα γυριζα προς Βιρμανακια Click για ανάπτυξη... δες τα κατω απο την υπογραφη μου στο photobucket Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βαβελόψαρο Δραστήριο μέλος Η Βαβελόψαρο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2009 στις 16:48 Η Βαβελόψαρο: #5.332 17-06-09 16:48 Αρχική Δημοσίευση από gourgourakos: Εεεεε είναι να μη τα λές αυτά σε τέτοια πανέξυπνα κ γλυκά μωρά που έχουμε????? Click για ανάπτυξη... Όχι απλά είναι να τα λες, επιβάλλεται δια νόμου!Ξέρω εγώ είμαι της δουλειάς! Αρχική Δημοσίευση από aramis: Tα καινουργια φρουτακια παιρνουν ποζα. Ειμαστε 4 αδερφια αλλα τα αλλα δυο ηταν ντροπαλα. Το μονο κοριτσι η Eclipse ειναι η black smoke το μπλε μωρακι ειναι ο Εros και θα γινει το αγαπημενο των κοριτσιων, ειναι απιστευτα γαργαλοναζιαρης. Προσεχως αλλες φωτογραφιες Click για ανάπτυξη... Πανέμορφα! Αρχική Δημοσίευση από aramis: Βλεπετε και φωτογραφια της Elipse που θα αγκαλιαζω σε 3 εβδομαδες. Το καινοθργιο μωρο μακρυτριχο μωρο μου Click για ανάπτυξη... Καλώς να τη δεχτείς! Υπέροχο μωρό! Αρχική Δημοσίευση από Luna: αχ τι καλα!!και θα μας ταραξετε στις φωτογραφιες εε???? μιας και πας γαλλια μπορεις να μου φερεις αυτη την γατα απο το εκτροφειο που εβαλα πιο πανω το link???? εχω ερωτευτει... Click για ανάπτυξη... Έλα ρεεεεεεεε! Δεν το πιστεύω!!!!Τι γατόνι είν'αυτό;! Άλλο να τ'ακούω κ άλλο να το βλέπω!!!Πωπω!!!Πάντως κ χωρίς ντεκόρ, η Λούνα τη βάζει κάτω χαλαρά-χαλαρά! Αρχική Δημοσίευση από staman2: Εεεε τότε και η Νάλα και η Καλυψώ και ο Μορφέας και ο Σεβάχ και ο Τιμυ και ΕΓΩ!!!!! Click για ανάπτυξη... Ρε κορίτσια, ξεχάσατε την Audrey κ τον Mousse! Είναι δυνατόν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2009 στις 18:35 Η Luna έγραψε: #5.333 17-06-09 18:35 Αρχική Δημοσίευση από Βαβελόψαρο: Έλα ρεεεεεεεε! Δεν το πιστεύω!!!!Τι γατόνι είν'αυτό;! Άλλο να τ'ακούω κ άλλο να το βλέπω!!!Πωπω!!!Πάντως κ χωρίς ντεκόρ, η Λούνα τη βάζει κάτω χαλαρά-χαλαρά! Ρε κορίτσια, ξεχάσατε την Audrey κ τον Mousse! Είναι δυνατόν; Click για ανάπτυξη... δεν ειναι κουκλα??? καλα την βαζει κατω η Luna αλλα θελω και αυτηηηην!!!!!!!!!!!ααααααααα!!!!!!!!:cry::cry::cry::cry::cry: δεν ξεχασα μονο την Audrey και τον Mousse!!ξεχασα και τα υπολοιπα παιδακια της Luna!!!και τον Pastelito....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SvetikaR Νεοφερμένο μέλος Η SvetikaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 65 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2009 στις 20:10 Η SvetikaR έγραψε: #5.334 22-06-09 20:10 Καλησπέρα, κορίτσια! Σήμερα έχουμε νέα μέλη στην Βρετανοοικογένεια - 2 κοριτσάκια κι 1 αγοράκι. Η Ντούνια είναι πολύ καλή μαμά, ο Ιάσωνας είναι περίφανος μπαμπάς κι εγώ είμαι ευτυχισμένη γιαγιά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2009 στις 20:34 Η Luna έγραψε: #5.335 22-06-09 20:34 Αρχική Δημοσίευση από SvetikaR: Καλησπέρα, κορίτσια! Σήμερα έχουμε νέα μέλη στην Βρετανοοικογένεια - 2 κοριτσάκια κι 1 αγοράκι. Η Ντούνια είναι πολύ καλή μαμά, ο Ιάσωνας είναι περίφανος μπαμπάς κι εγώ είμαι ευτυχισμένη γιαγιά!!! Click για ανάπτυξη... Φωτεινη μου ειναι υπεροχα!! ποτε γεννηθηκαν??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2009 στις 23:38 Η moukelis έγραψε: #5.336 22-06-09 23:38 Φωτεινη να σου ζησουν! Τι σχεδια εχουν;Ενα spotted νομιζω οτι βλεπω,εχετε και mackerel; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βαβελόψαρο Δραστήριο μέλος Η Βαβελόψαρο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 10:18 Η Βαβελόψαρο: #5.337 23-06-09 10:18 Να σας ζήσουνε τα όμορφα μωράκια, να είναι πάντα γερά κ καλότυχα!!! Γιάννα...έχε το νου σου, σε παρακολουθώ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 10:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.338 23-06-09 10:22 να σου ζησουν τα μωρακια Φωτεινη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 10:51 Η staman2 έγραψε: #5.339 23-06-09 10:51 Αρχική Δημοσίευση από SvetikaR: Καλησπέρα, κορίτσια! Σήμερα έχουμε νέα μέλη στην Βρετανοοικογένεια - 2 κοριτσάκια κι 1 αγοράκι. Η Ντούνια είναι πολύ καλή μαμά, ο Ιάσωνας είναι περίφανος μπαμπάς κι εγώ είμαι ευτυχισμένη γιαγιά!!! Click για ανάπτυξη... Φωτεινή μου είναι ΥΠΕΡΟΧΑ!!!! Να τα χαίρεσαι!!! Το ένα απ΄ό,τι βλέπω είναι πολύ ανοιχτόχρωμο. Τι χρώμα είναι ακριβώς?? Ειναι τέλεια!!!! ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΟΥΝ!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SvetikaR Νεοφερμένο μέλος Η SvetikaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 65 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 11:41 Η SvetikaR έγραψε: #5.340 23-06-09 11:41 Αρχική Δημοσίευση από Luna: Φωτεινη μου ειναι υπεροχα!! ποτε γεννηθηκαν??? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Φωτεινη να σου ζησουν! Τι σχεδια εχουν;Ενα spotted νομιζω οτι βλεπω,εχετε και mackerel; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Βαβελόψαρο: Να σας ζήσουνε τα όμορφα μωράκια, να είναι πάντα γερά κ καλότυχα!!! Γιάννα...έχε το νου σου, σε παρακολουθώ!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: να σου ζησουν τα μωρακια Φωτεινη!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από staman2: Φωτεινή μου είναι ΥΠΕΡΟΧΑ!!!! Να τα χαίρεσαι!!! Το ένα απ΄ό,τι βλέπω είναι πολύ ανοιχτόχρωμο. Τι χρώμα είναι ακριβώς?? Ειναι τέλεια!!!! ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΟΥΝ!!!!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ, κορίτσια!!! Τα γατάκια δεν βιαζόντουσαν καθόλου, γι'αυτό το πρώτο γεννήθηκε 4:30 το πρωϊ, το δεύτερο στις 6 και το τελευταίο στις 10:30. Πολύ υπομονή είχε η Ντούνια... Τα δυο Black Spotted είναι αγόρι και κορίτσι, όμως, το πρώτο κορίτσι είναι η έκπληξη της χρονιάς. Δείχνει να είναι Cream Blotched, αλλά αποκλείεται να είναι, γιατί σε όλες τις 6 γενιές των προγόνων τους που ξέρω είναι μόνο μαύρα ασημένια τάμπυ!!! Τέλος πάντων, μετά από πολλή σκέψη θεωρώ πως μπορεί να είναι Seal (μαύρη, δηλαδή) Lynx Point και οι ραβδόσεις θα φύγουν σε λίγο καιρό, όπως φεύγουν στα μονόχρωμα. Φαίνεται πως κουβαλούσαν το παθητικό γονίδιο colorpoint για πάρα πολλές γενιές και στη συγγενική γέννα αυτό φανερώθηκε. Πάλι είμαι πολύ ευτυχισμένη πως δεν φαίνεται να κουβαλάει το σόι άσχιμες αρρώστιες στα παθητικά γονίδια - όλα τα γατάκια είναι σε καλή κατάσταση μέχρι τώρα!!!:kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 265 266 267 268 269 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 267 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 267 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από staman2: ΟΟΟΟΟΟΠΑ!!! Σας έπιασα! Γιάννα η γάτα που έβαλες είναι υπέροχη και έχεις δικιο που την ερωτεύτηκες.!!! Πού ξέρεις? Τα όνειρα πραγματοποιούνται κάποια στιγμη αν τα υποστηρίξεις πολύ. Τα μάτια της ναι μοιάζουν στης Λουνίτσας σου. Αλλα της Λουνας είναι ομορφότερα! ΑΛΛΑ η εκφραση η σωστή είναι: η Λουνα μου και ο Πέρσης της Αναστασίας, έχουν τα πιο ομορφα ματια σε ολο τον κοσμο..!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ...οπως και η Σεμελη της Γιουλης πεστα μωρε Γιαννα ολα κι εσυ Click για ανάπτυξη... εχετε μεγαλο δικιο!!1000 συγνωμη αλλα ημουν χαζεμενη!! Αλλα Γιουλη..θα σε μαλωσω!! μονο η Σεμελη.. τα αλλα 2 σου??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 15:03 Η staman2 έγραψε: #5.326 16-06-09 15:03 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ...οπως και η Σεμελη της Γιουλης πεστα μωρε Γιαννα ολα κι εσυ Click για ανάπτυξη... Εεεε τότε και η Νάλα και η Καλυψώ και ο Μορφέας και ο Σεβάχ και ο Τιμυ και ΕΓΩ!!!!! Αρχική Δημοσίευση από Luna: εχετε μεγαλο δικιο!!1000 συγνωμη αλλα ημουν χαζεμενη!! Αλλα Γιουλη..θα σε μαλωσω!! μονο η Σεμελη.. τα αλλα 2 σου??? Click για ανάπτυξη... Γιούλη δεν έχει μεγάλη πλάκα που η Γιάννα μας τσιμπάει πάντα το χρυσό μου και ζητάει συγγνώμη???? Γι αυτο τρελαίνομαι να την πειράζω. Γιατι επιδεικνύει απέναντί μας ΣΕΒΑΣΜΟ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 15:06 Η Luna έγραψε: #5.327 16-06-09 15:06 Βρε αντε απο εδω!!!! που ψαρωνω!!!το παιχνιδι σας παιζω μανταμ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 15:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.328 16-06-09 15:12 Αρχική Δημοσίευση από Luna: εχετε μεγαλο δικιο!!1000 συγνωμη αλλα ημουν χαζεμενη!! Αλλα Γιουλη..θα σε μαλωσω!! μονο η Σεμελη.. τα αλλα 2 σου??? Click για ανάπτυξη... η Σεμελη εχει τα πιο ομορφα και τα πιο σπανια Α...ολα κι ολα εγω ειμαι δικαιη με τα μωρα μου Αρχική Δημοσίευση από staman2: Εεεε τότε και η Νάλα και η Καλυψώ και ο Μορφέας και ο Σεβάχ και ο Τιμυ και ΕΓΩ!!!!! Γιούλη δεν έχει μεγάλη πλάκα που η Γιάννα μας τσιμπάει πάντα το χρυσό μου και ζητάει συγγνώμη???? Γι αυτο τρελαίνομαι να την πειράζω. Γιατι επιδεικνύει απέναντί μας ΣΕΒΑΣΜΟ Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Luna: Βρε αντε απο εδω!!!! που ψαρωνω!!!το παιχνιδι σας παιζω μανταμ!!! Click για ανάπτυξη... μας δουλευει η μικρα Αναστασω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 17:00 Η Luna έγραψε: #5.329 16-06-09 17:00 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: η Σεμελη εχει τα πιο ομορφα και τα πιο σπανια Α...ολα κι ολα εγω ειμαι δικαιη με τα μωρα μου μας δουλευει η μικρα Αναστασω! Click για ανάπτυξη... εγωωωω....οχι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aramis Εκκολαπτόμενο μέλος Η pascale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ανάβυσσος (Αττική). Έχει γράψει 250 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2009 στις 15:46 Η aramis έγραψε: #5.330 17-06-09 15:46 Kαλα Γιουλη, τα μωρα , εννοω τα τετραποδα μωρα, που εβαλες στο αβαταρ ειναι σαν ψευτικαΑν δεν ημουν (υπερ)πληρη σε γατες θα εκανα μια απιστιαστα βρεταννακια κ θα τα γυριζα προς Βιρμανακια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2009 στις 15:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.331 17-06-09 15:48 Αρχική Δημοσίευση από aramis: Kαλα Γιουλη, τα μωρα , εννοω τα τετραποδα μωρα, που εβαλες στο αβαταρ ειναι σαν ψευτικαΑν δεν ημουν (υπερ)πληρη σε γατες θα εκανα μια απιστιαστα βρεταννακια κ θα τα γυριζα προς Βιρμανακια Click για ανάπτυξη... δες τα κατω απο την υπογραφη μου στο photobucket Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βαβελόψαρο Δραστήριο μέλος Η Βαβελόψαρο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2009 στις 16:48 Η Βαβελόψαρο: #5.332 17-06-09 16:48 Αρχική Δημοσίευση από gourgourakos: Εεεεε είναι να μη τα λές αυτά σε τέτοια πανέξυπνα κ γλυκά μωρά που έχουμε????? Click για ανάπτυξη... Όχι απλά είναι να τα λες, επιβάλλεται δια νόμου!Ξέρω εγώ είμαι της δουλειάς! Αρχική Δημοσίευση από aramis: Tα καινουργια φρουτακια παιρνουν ποζα. Ειμαστε 4 αδερφια αλλα τα αλλα δυο ηταν ντροπαλα. Το μονο κοριτσι η Eclipse ειναι η black smoke το μπλε μωρακι ειναι ο Εros και θα γινει το αγαπημενο των κοριτσιων, ειναι απιστευτα γαργαλοναζιαρης. Προσεχως αλλες φωτογραφιες Click για ανάπτυξη... Πανέμορφα! Αρχική Δημοσίευση από aramis: Βλεπετε και φωτογραφια της Elipse που θα αγκαλιαζω σε 3 εβδομαδες. Το καινοθργιο μωρο μακρυτριχο μωρο μου Click για ανάπτυξη... Καλώς να τη δεχτείς! Υπέροχο μωρό! Αρχική Δημοσίευση από Luna: αχ τι καλα!!και θα μας ταραξετε στις φωτογραφιες εε???? μιας και πας γαλλια μπορεις να μου φερεις αυτη την γατα απο το εκτροφειο που εβαλα πιο πανω το link???? εχω ερωτευτει... Click για ανάπτυξη... Έλα ρεεεεεεεε! Δεν το πιστεύω!!!!Τι γατόνι είν'αυτό;! Άλλο να τ'ακούω κ άλλο να το βλέπω!!!Πωπω!!!Πάντως κ χωρίς ντεκόρ, η Λούνα τη βάζει κάτω χαλαρά-χαλαρά! Αρχική Δημοσίευση από staman2: Εεεε τότε και η Νάλα και η Καλυψώ και ο Μορφέας και ο Σεβάχ και ο Τιμυ και ΕΓΩ!!!!! Click για ανάπτυξη... Ρε κορίτσια, ξεχάσατε την Audrey κ τον Mousse! Είναι δυνατόν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2009 στις 18:35 Η Luna έγραψε: #5.333 17-06-09 18:35 Αρχική Δημοσίευση από Βαβελόψαρο: Έλα ρεεεεεεεε! Δεν το πιστεύω!!!!Τι γατόνι είν'αυτό;! Άλλο να τ'ακούω κ άλλο να το βλέπω!!!Πωπω!!!Πάντως κ χωρίς ντεκόρ, η Λούνα τη βάζει κάτω χαλαρά-χαλαρά! Ρε κορίτσια, ξεχάσατε την Audrey κ τον Mousse! Είναι δυνατόν; Click για ανάπτυξη... δεν ειναι κουκλα??? καλα την βαζει κατω η Luna αλλα θελω και αυτηηηην!!!!!!!!!!!ααααααααα!!!!!!!!:cry::cry::cry::cry::cry: δεν ξεχασα μονο την Audrey και τον Mousse!!ξεχασα και τα υπολοιπα παιδακια της Luna!!!και τον Pastelito....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SvetikaR Νεοφερμένο μέλος Η SvetikaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 65 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2009 στις 20:10 Η SvetikaR έγραψε: #5.334 22-06-09 20:10 Καλησπέρα, κορίτσια! Σήμερα έχουμε νέα μέλη στην Βρετανοοικογένεια - 2 κοριτσάκια κι 1 αγοράκι. Η Ντούνια είναι πολύ καλή μαμά, ο Ιάσωνας είναι περίφανος μπαμπάς κι εγώ είμαι ευτυχισμένη γιαγιά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2009 στις 20:34 Η Luna έγραψε: #5.335 22-06-09 20:34 Αρχική Δημοσίευση από SvetikaR: Καλησπέρα, κορίτσια! Σήμερα έχουμε νέα μέλη στην Βρετανοοικογένεια - 2 κοριτσάκια κι 1 αγοράκι. Η Ντούνια είναι πολύ καλή μαμά, ο Ιάσωνας είναι περίφανος μπαμπάς κι εγώ είμαι ευτυχισμένη γιαγιά!!! Click για ανάπτυξη... Φωτεινη μου ειναι υπεροχα!! ποτε γεννηθηκαν??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2009 στις 23:38 Η moukelis έγραψε: #5.336 22-06-09 23:38 Φωτεινη να σου ζησουν! Τι σχεδια εχουν;Ενα spotted νομιζω οτι βλεπω,εχετε και mackerel; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βαβελόψαρο Δραστήριο μέλος Η Βαβελόψαρο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 10:18 Η Βαβελόψαρο: #5.337 23-06-09 10:18 Να σας ζήσουνε τα όμορφα μωράκια, να είναι πάντα γερά κ καλότυχα!!! Γιάννα...έχε το νου σου, σε παρακολουθώ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 10:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.338 23-06-09 10:22 να σου ζησουν τα μωρακια Φωτεινη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 10:51 Η staman2 έγραψε: #5.339 23-06-09 10:51 Αρχική Δημοσίευση από SvetikaR: Καλησπέρα, κορίτσια! Σήμερα έχουμε νέα μέλη στην Βρετανοοικογένεια - 2 κοριτσάκια κι 1 αγοράκι. Η Ντούνια είναι πολύ καλή μαμά, ο Ιάσωνας είναι περίφανος μπαμπάς κι εγώ είμαι ευτυχισμένη γιαγιά!!! Click για ανάπτυξη... Φωτεινή μου είναι ΥΠΕΡΟΧΑ!!!! Να τα χαίρεσαι!!! Το ένα απ΄ό,τι βλέπω είναι πολύ ανοιχτόχρωμο. Τι χρώμα είναι ακριβώς?? Ειναι τέλεια!!!! ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΟΥΝ!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SvetikaR Νεοφερμένο μέλος Η SvetikaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 65 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 11:41 Η SvetikaR έγραψε: #5.340 23-06-09 11:41 Αρχική Δημοσίευση από Luna: Φωτεινη μου ειναι υπεροχα!! ποτε γεννηθηκαν??? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Φωτεινη να σου ζησουν! Τι σχεδια εχουν;Ενα spotted νομιζω οτι βλεπω,εχετε και mackerel; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Βαβελόψαρο: Να σας ζήσουνε τα όμορφα μωράκια, να είναι πάντα γερά κ καλότυχα!!! Γιάννα...έχε το νου σου, σε παρακολουθώ!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: να σου ζησουν τα μωρακια Φωτεινη!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από staman2: Φωτεινή μου είναι ΥΠΕΡΟΧΑ!!!! Να τα χαίρεσαι!!! Το ένα απ΄ό,τι βλέπω είναι πολύ ανοιχτόχρωμο. Τι χρώμα είναι ακριβώς?? Ειναι τέλεια!!!! ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΟΥΝ!!!!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ, κορίτσια!!! Τα γατάκια δεν βιαζόντουσαν καθόλου, γι'αυτό το πρώτο γεννήθηκε 4:30 το πρωϊ, το δεύτερο στις 6 και το τελευταίο στις 10:30. Πολύ υπομονή είχε η Ντούνια... Τα δυο Black Spotted είναι αγόρι και κορίτσι, όμως, το πρώτο κορίτσι είναι η έκπληξη της χρονιάς. Δείχνει να είναι Cream Blotched, αλλά αποκλείεται να είναι, γιατί σε όλες τις 6 γενιές των προγόνων τους που ξέρω είναι μόνο μαύρα ασημένια τάμπυ!!! Τέλος πάντων, μετά από πολλή σκέψη θεωρώ πως μπορεί να είναι Seal (μαύρη, δηλαδή) Lynx Point και οι ραβδόσεις θα φύγουν σε λίγο καιρό, όπως φεύγουν στα μονόχρωμα. Φαίνεται πως κουβαλούσαν το παθητικό γονίδιο colorpoint για πάρα πολλές γενιές και στη συγγενική γέννα αυτό φανερώθηκε. Πάλι είμαι πολύ ευτυχισμένη πως δεν φαίνεται να κουβαλάει το σόι άσχιμες αρρώστιες στα παθητικά γονίδια - όλα τα γατάκια είναι σε καλή κατάσταση μέχρι τώρα!!!:kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 265 266 267 268 269 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 267 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 267 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ...οπως και η Σεμελη της Γιουλης πεστα μωρε Γιαννα ολα κι εσυ Click για ανάπτυξη... Εεεε τότε και η Νάλα και η Καλυψώ και ο Μορφέας και ο Σεβάχ και ο Τιμυ και ΕΓΩ!!!!! Αρχική Δημοσίευση από Luna: εχετε μεγαλο δικιο!!1000 συγνωμη αλλα ημουν χαζεμενη!! Αλλα Γιουλη..θα σε μαλωσω!! μονο η Σεμελη.. τα αλλα 2 σου??? Click για ανάπτυξη... Γιούλη δεν έχει μεγάλη πλάκα που η Γιάννα μας τσιμπάει πάντα το χρυσό μου και ζητάει συγγνώμη???? Γι αυτο τρελαίνομαι να την πειράζω. Γιατι επιδεικνύει απέναντί μας ΣΕΒΑΣΜΟ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 15:06 Η Luna έγραψε: #5.327 16-06-09 15:06 Βρε αντε απο εδω!!!! που ψαρωνω!!!το παιχνιδι σας παιζω μανταμ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 15:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.328 16-06-09 15:12 Αρχική Δημοσίευση από Luna: εχετε μεγαλο δικιο!!1000 συγνωμη αλλα ημουν χαζεμενη!! Αλλα Γιουλη..θα σε μαλωσω!! μονο η Σεμελη.. τα αλλα 2 σου??? Click για ανάπτυξη... η Σεμελη εχει τα πιο ομορφα και τα πιο σπανια Α...ολα κι ολα εγω ειμαι δικαιη με τα μωρα μου Αρχική Δημοσίευση από staman2: Εεεε τότε και η Νάλα και η Καλυψώ και ο Μορφέας και ο Σεβάχ και ο Τιμυ και ΕΓΩ!!!!! Γιούλη δεν έχει μεγάλη πλάκα που η Γιάννα μας τσιμπάει πάντα το χρυσό μου και ζητάει συγγνώμη???? Γι αυτο τρελαίνομαι να την πειράζω. Γιατι επιδεικνύει απέναντί μας ΣΕΒΑΣΜΟ Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Luna: Βρε αντε απο εδω!!!! που ψαρωνω!!!το παιχνιδι σας παιζω μανταμ!!! Click για ανάπτυξη... μας δουλευει η μικρα Αναστασω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 17:00 Η Luna έγραψε: #5.329 16-06-09 17:00 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: η Σεμελη εχει τα πιο ομορφα και τα πιο σπανια Α...ολα κι ολα εγω ειμαι δικαιη με τα μωρα μου μας δουλευει η μικρα Αναστασω! Click για ανάπτυξη... εγωωωω....οχι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aramis Εκκολαπτόμενο μέλος Η pascale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ανάβυσσος (Αττική). Έχει γράψει 250 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2009 στις 15:46 Η aramis έγραψε: #5.330 17-06-09 15:46 Kαλα Γιουλη, τα μωρα , εννοω τα τετραποδα μωρα, που εβαλες στο αβαταρ ειναι σαν ψευτικαΑν δεν ημουν (υπερ)πληρη σε γατες θα εκανα μια απιστιαστα βρεταννακια κ θα τα γυριζα προς Βιρμανακια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2009 στις 15:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.331 17-06-09 15:48 Αρχική Δημοσίευση από aramis: Kαλα Γιουλη, τα μωρα , εννοω τα τετραποδα μωρα, που εβαλες στο αβαταρ ειναι σαν ψευτικαΑν δεν ημουν (υπερ)πληρη σε γατες θα εκανα μια απιστιαστα βρεταννακια κ θα τα γυριζα προς Βιρμανακια Click για ανάπτυξη... δες τα κατω απο την υπογραφη μου στο photobucket Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βαβελόψαρο Δραστήριο μέλος Η Βαβελόψαρο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2009 στις 16:48 Η Βαβελόψαρο: #5.332 17-06-09 16:48 Αρχική Δημοσίευση από gourgourakos: Εεεεε είναι να μη τα λές αυτά σε τέτοια πανέξυπνα κ γλυκά μωρά που έχουμε????? Click για ανάπτυξη... Όχι απλά είναι να τα λες, επιβάλλεται δια νόμου!Ξέρω εγώ είμαι της δουλειάς! Αρχική Δημοσίευση από aramis: Tα καινουργια φρουτακια παιρνουν ποζα. Ειμαστε 4 αδερφια αλλα τα αλλα δυο ηταν ντροπαλα. Το μονο κοριτσι η Eclipse ειναι η black smoke το μπλε μωρακι ειναι ο Εros και θα γινει το αγαπημενο των κοριτσιων, ειναι απιστευτα γαργαλοναζιαρης. Προσεχως αλλες φωτογραφιες Click για ανάπτυξη... Πανέμορφα! Αρχική Δημοσίευση από aramis: Βλεπετε και φωτογραφια της Elipse που θα αγκαλιαζω σε 3 εβδομαδες. Το καινοθργιο μωρο μακρυτριχο μωρο μου Click για ανάπτυξη... Καλώς να τη δεχτείς! Υπέροχο μωρό! Αρχική Δημοσίευση από Luna: αχ τι καλα!!και θα μας ταραξετε στις φωτογραφιες εε???? μιας και πας γαλλια μπορεις να μου φερεις αυτη την γατα απο το εκτροφειο που εβαλα πιο πανω το link???? εχω ερωτευτει... Click για ανάπτυξη... Έλα ρεεεεεεεε! Δεν το πιστεύω!!!!Τι γατόνι είν'αυτό;! Άλλο να τ'ακούω κ άλλο να το βλέπω!!!Πωπω!!!Πάντως κ χωρίς ντεκόρ, η Λούνα τη βάζει κάτω χαλαρά-χαλαρά! Αρχική Δημοσίευση από staman2: Εεεε τότε και η Νάλα και η Καλυψώ και ο Μορφέας και ο Σεβάχ και ο Τιμυ και ΕΓΩ!!!!! Click για ανάπτυξη... Ρε κορίτσια, ξεχάσατε την Audrey κ τον Mousse! Είναι δυνατόν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2009 στις 18:35 Η Luna έγραψε: #5.333 17-06-09 18:35 Αρχική Δημοσίευση από Βαβελόψαρο: Έλα ρεεεεεεεε! Δεν το πιστεύω!!!!Τι γατόνι είν'αυτό;! Άλλο να τ'ακούω κ άλλο να το βλέπω!!!Πωπω!!!Πάντως κ χωρίς ντεκόρ, η Λούνα τη βάζει κάτω χαλαρά-χαλαρά! Ρε κορίτσια, ξεχάσατε την Audrey κ τον Mousse! Είναι δυνατόν; Click για ανάπτυξη... δεν ειναι κουκλα??? καλα την βαζει κατω η Luna αλλα θελω και αυτηηηην!!!!!!!!!!!ααααααααα!!!!!!!!:cry::cry::cry::cry::cry: δεν ξεχασα μονο την Audrey και τον Mousse!!ξεχασα και τα υπολοιπα παιδακια της Luna!!!και τον Pastelito....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SvetikaR Νεοφερμένο μέλος Η SvetikaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 65 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2009 στις 20:10 Η SvetikaR έγραψε: #5.334 22-06-09 20:10 Καλησπέρα, κορίτσια! Σήμερα έχουμε νέα μέλη στην Βρετανοοικογένεια - 2 κοριτσάκια κι 1 αγοράκι. Η Ντούνια είναι πολύ καλή μαμά, ο Ιάσωνας είναι περίφανος μπαμπάς κι εγώ είμαι ευτυχισμένη γιαγιά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2009 στις 20:34 Η Luna έγραψε: #5.335 22-06-09 20:34 Αρχική Δημοσίευση από SvetikaR: Καλησπέρα, κορίτσια! Σήμερα έχουμε νέα μέλη στην Βρετανοοικογένεια - 2 κοριτσάκια κι 1 αγοράκι. Η Ντούνια είναι πολύ καλή μαμά, ο Ιάσωνας είναι περίφανος μπαμπάς κι εγώ είμαι ευτυχισμένη γιαγιά!!! Click για ανάπτυξη... Φωτεινη μου ειναι υπεροχα!! ποτε γεννηθηκαν??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2009 στις 23:38 Η moukelis έγραψε: #5.336 22-06-09 23:38 Φωτεινη να σου ζησουν! Τι σχεδια εχουν;Ενα spotted νομιζω οτι βλεπω,εχετε και mackerel; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βαβελόψαρο Δραστήριο μέλος Η Βαβελόψαρο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 10:18 Η Βαβελόψαρο: #5.337 23-06-09 10:18 Να σας ζήσουνε τα όμορφα μωράκια, να είναι πάντα γερά κ καλότυχα!!! Γιάννα...έχε το νου σου, σε παρακολουθώ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 10:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.338 23-06-09 10:22 να σου ζησουν τα μωρακια Φωτεινη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 10:51 Η staman2 έγραψε: #5.339 23-06-09 10:51 Αρχική Δημοσίευση από SvetikaR: Καλησπέρα, κορίτσια! Σήμερα έχουμε νέα μέλη στην Βρετανοοικογένεια - 2 κοριτσάκια κι 1 αγοράκι. Η Ντούνια είναι πολύ καλή μαμά, ο Ιάσωνας είναι περίφανος μπαμπάς κι εγώ είμαι ευτυχισμένη γιαγιά!!! Click για ανάπτυξη... Φωτεινή μου είναι ΥΠΕΡΟΧΑ!!!! Να τα χαίρεσαι!!! Το ένα απ΄ό,τι βλέπω είναι πολύ ανοιχτόχρωμο. Τι χρώμα είναι ακριβώς?? Ειναι τέλεια!!!! ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΟΥΝ!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SvetikaR Νεοφερμένο μέλος Η SvetikaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 65 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 11:41 Η SvetikaR έγραψε: #5.340 23-06-09 11:41 Αρχική Δημοσίευση από Luna: Φωτεινη μου ειναι υπεροχα!! ποτε γεννηθηκαν??? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Φωτεινη να σου ζησουν! Τι σχεδια εχουν;Ενα spotted νομιζω οτι βλεπω,εχετε και mackerel; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Βαβελόψαρο: Να σας ζήσουνε τα όμορφα μωράκια, να είναι πάντα γερά κ καλότυχα!!! Γιάννα...έχε το νου σου, σε παρακολουθώ!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: να σου ζησουν τα μωρακια Φωτεινη!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από staman2: Φωτεινή μου είναι ΥΠΕΡΟΧΑ!!!! Να τα χαίρεσαι!!! Το ένα απ΄ό,τι βλέπω είναι πολύ ανοιχτόχρωμο. Τι χρώμα είναι ακριβώς?? Ειναι τέλεια!!!! ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΟΥΝ!!!!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ, κορίτσια!!! Τα γατάκια δεν βιαζόντουσαν καθόλου, γι'αυτό το πρώτο γεννήθηκε 4:30 το πρωϊ, το δεύτερο στις 6 και το τελευταίο στις 10:30. Πολύ υπομονή είχε η Ντούνια... Τα δυο Black Spotted είναι αγόρι και κορίτσι, όμως, το πρώτο κορίτσι είναι η έκπληξη της χρονιάς. Δείχνει να είναι Cream Blotched, αλλά αποκλείεται να είναι, γιατί σε όλες τις 6 γενιές των προγόνων τους που ξέρω είναι μόνο μαύρα ασημένια τάμπυ!!! Τέλος πάντων, μετά από πολλή σκέψη θεωρώ πως μπορεί να είναι Seal (μαύρη, δηλαδή) Lynx Point και οι ραβδόσεις θα φύγουν σε λίγο καιρό, όπως φεύγουν στα μονόχρωμα. Φαίνεται πως κουβαλούσαν το παθητικό γονίδιο colorpoint για πάρα πολλές γενιές και στη συγγενική γέννα αυτό φανερώθηκε. Πάλι είμαι πολύ ευτυχισμένη πως δεν φαίνεται να κουβαλάει το σόι άσχιμες αρρώστιες στα παθητικά γονίδια - όλα τα γατάκια είναι σε καλή κατάσταση μέχρι τώρα!!!:kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 265 266 267 268 269 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 267 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 267 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Βρε αντε απο εδω!!!! που ψαρωνω!!!το παιχνιδι σας παιζω μανταμ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 15:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.328 16-06-09 15:12 Αρχική Δημοσίευση από Luna: εχετε μεγαλο δικιο!!1000 συγνωμη αλλα ημουν χαζεμενη!! Αλλα Γιουλη..θα σε μαλωσω!! μονο η Σεμελη.. τα αλλα 2 σου??? Click για ανάπτυξη... η Σεμελη εχει τα πιο ομορφα και τα πιο σπανια Α...ολα κι ολα εγω ειμαι δικαιη με τα μωρα μου Αρχική Δημοσίευση από staman2: Εεεε τότε και η Νάλα και η Καλυψώ και ο Μορφέας και ο Σεβάχ και ο Τιμυ και ΕΓΩ!!!!! Γιούλη δεν έχει μεγάλη πλάκα που η Γιάννα μας τσιμπάει πάντα το χρυσό μου και ζητάει συγγνώμη???? Γι αυτο τρελαίνομαι να την πειράζω. Γιατι επιδεικνύει απέναντί μας ΣΕΒΑΣΜΟ Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Luna: Βρε αντε απο εδω!!!! που ψαρωνω!!!το παιχνιδι σας παιζω μανταμ!!! Click για ανάπτυξη... μας δουλευει η μικρα Αναστασω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 17:00 Η Luna έγραψε: #5.329 16-06-09 17:00 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: η Σεμελη εχει τα πιο ομορφα και τα πιο σπανια Α...ολα κι ολα εγω ειμαι δικαιη με τα μωρα μου μας δουλευει η μικρα Αναστασω! Click για ανάπτυξη... εγωωωω....οχι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aramis Εκκολαπτόμενο μέλος Η pascale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ανάβυσσος (Αττική). Έχει γράψει 250 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2009 στις 15:46 Η aramis έγραψε: #5.330 17-06-09 15:46 Kαλα Γιουλη, τα μωρα , εννοω τα τετραποδα μωρα, που εβαλες στο αβαταρ ειναι σαν ψευτικαΑν δεν ημουν (υπερ)πληρη σε γατες θα εκανα μια απιστιαστα βρεταννακια κ θα τα γυριζα προς Βιρμανακια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2009 στις 15:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.331 17-06-09 15:48 Αρχική Δημοσίευση από aramis: Kαλα Γιουλη, τα μωρα , εννοω τα τετραποδα μωρα, που εβαλες στο αβαταρ ειναι σαν ψευτικαΑν δεν ημουν (υπερ)πληρη σε γατες θα εκανα μια απιστιαστα βρεταννακια κ θα τα γυριζα προς Βιρμανακια Click για ανάπτυξη... δες τα κατω απο την υπογραφη μου στο photobucket Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βαβελόψαρο Δραστήριο μέλος Η Βαβελόψαρο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2009 στις 16:48 Η Βαβελόψαρο: #5.332 17-06-09 16:48 Αρχική Δημοσίευση από gourgourakos: Εεεεε είναι να μη τα λές αυτά σε τέτοια πανέξυπνα κ γλυκά μωρά που έχουμε????? Click για ανάπτυξη... Όχι απλά είναι να τα λες, επιβάλλεται δια νόμου!Ξέρω εγώ είμαι της δουλειάς! Αρχική Δημοσίευση από aramis: Tα καινουργια φρουτακια παιρνουν ποζα. Ειμαστε 4 αδερφια αλλα τα αλλα δυο ηταν ντροπαλα. Το μονο κοριτσι η Eclipse ειναι η black smoke το μπλε μωρακι ειναι ο Εros και θα γινει το αγαπημενο των κοριτσιων, ειναι απιστευτα γαργαλοναζιαρης. Προσεχως αλλες φωτογραφιες Click για ανάπτυξη... Πανέμορφα! Αρχική Δημοσίευση από aramis: Βλεπετε και φωτογραφια της Elipse που θα αγκαλιαζω σε 3 εβδομαδες. Το καινοθργιο μωρο μακρυτριχο μωρο μου Click για ανάπτυξη... Καλώς να τη δεχτείς! Υπέροχο μωρό! Αρχική Δημοσίευση από Luna: αχ τι καλα!!και θα μας ταραξετε στις φωτογραφιες εε???? μιας και πας γαλλια μπορεις να μου φερεις αυτη την γατα απο το εκτροφειο που εβαλα πιο πανω το link???? εχω ερωτευτει... Click για ανάπτυξη... Έλα ρεεεεεεεε! Δεν το πιστεύω!!!!Τι γατόνι είν'αυτό;! Άλλο να τ'ακούω κ άλλο να το βλέπω!!!Πωπω!!!Πάντως κ χωρίς ντεκόρ, η Λούνα τη βάζει κάτω χαλαρά-χαλαρά! Αρχική Δημοσίευση από staman2: Εεεε τότε και η Νάλα και η Καλυψώ και ο Μορφέας και ο Σεβάχ και ο Τιμυ και ΕΓΩ!!!!! Click για ανάπτυξη... Ρε κορίτσια, ξεχάσατε την Audrey κ τον Mousse! Είναι δυνατόν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2009 στις 18:35 Η Luna έγραψε: #5.333 17-06-09 18:35 Αρχική Δημοσίευση από Βαβελόψαρο: Έλα ρεεεεεεεε! Δεν το πιστεύω!!!!Τι γατόνι είν'αυτό;! Άλλο να τ'ακούω κ άλλο να το βλέπω!!!Πωπω!!!Πάντως κ χωρίς ντεκόρ, η Λούνα τη βάζει κάτω χαλαρά-χαλαρά! Ρε κορίτσια, ξεχάσατε την Audrey κ τον Mousse! Είναι δυνατόν; Click για ανάπτυξη... δεν ειναι κουκλα??? καλα την βαζει κατω η Luna αλλα θελω και αυτηηηην!!!!!!!!!!!ααααααααα!!!!!!!!:cry::cry::cry::cry::cry: δεν ξεχασα μονο την Audrey και τον Mousse!!ξεχασα και τα υπολοιπα παιδακια της Luna!!!και τον Pastelito....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SvetikaR Νεοφερμένο μέλος Η SvetikaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 65 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2009 στις 20:10 Η SvetikaR έγραψε: #5.334 22-06-09 20:10 Καλησπέρα, κορίτσια! Σήμερα έχουμε νέα μέλη στην Βρετανοοικογένεια - 2 κοριτσάκια κι 1 αγοράκι. Η Ντούνια είναι πολύ καλή μαμά, ο Ιάσωνας είναι περίφανος μπαμπάς κι εγώ είμαι ευτυχισμένη γιαγιά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2009 στις 20:34 Η Luna έγραψε: #5.335 22-06-09 20:34 Αρχική Δημοσίευση από SvetikaR: Καλησπέρα, κορίτσια! Σήμερα έχουμε νέα μέλη στην Βρετανοοικογένεια - 2 κοριτσάκια κι 1 αγοράκι. Η Ντούνια είναι πολύ καλή μαμά, ο Ιάσωνας είναι περίφανος μπαμπάς κι εγώ είμαι ευτυχισμένη γιαγιά!!! Click για ανάπτυξη... Φωτεινη μου ειναι υπεροχα!! ποτε γεννηθηκαν??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2009 στις 23:38 Η moukelis έγραψε: #5.336 22-06-09 23:38 Φωτεινη να σου ζησουν! Τι σχεδια εχουν;Ενα spotted νομιζω οτι βλεπω,εχετε και mackerel; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βαβελόψαρο Δραστήριο μέλος Η Βαβελόψαρο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 10:18 Η Βαβελόψαρο: #5.337 23-06-09 10:18 Να σας ζήσουνε τα όμορφα μωράκια, να είναι πάντα γερά κ καλότυχα!!! Γιάννα...έχε το νου σου, σε παρακολουθώ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 10:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.338 23-06-09 10:22 να σου ζησουν τα μωρακια Φωτεινη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 10:51 Η staman2 έγραψε: #5.339 23-06-09 10:51 Αρχική Δημοσίευση από SvetikaR: Καλησπέρα, κορίτσια! Σήμερα έχουμε νέα μέλη στην Βρετανοοικογένεια - 2 κοριτσάκια κι 1 αγοράκι. Η Ντούνια είναι πολύ καλή μαμά, ο Ιάσωνας είναι περίφανος μπαμπάς κι εγώ είμαι ευτυχισμένη γιαγιά!!! Click για ανάπτυξη... Φωτεινή μου είναι ΥΠΕΡΟΧΑ!!!! Να τα χαίρεσαι!!! Το ένα απ΄ό,τι βλέπω είναι πολύ ανοιχτόχρωμο. Τι χρώμα είναι ακριβώς?? Ειναι τέλεια!!!! ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΟΥΝ!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SvetikaR Νεοφερμένο μέλος Η SvetikaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 65 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 11:41 Η SvetikaR έγραψε: #5.340 23-06-09 11:41 Αρχική Δημοσίευση από Luna: Φωτεινη μου ειναι υπεροχα!! ποτε γεννηθηκαν??? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Φωτεινη να σου ζησουν! Τι σχεδια εχουν;Ενα spotted νομιζω οτι βλεπω,εχετε και mackerel; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Βαβελόψαρο: Να σας ζήσουνε τα όμορφα μωράκια, να είναι πάντα γερά κ καλότυχα!!! Γιάννα...έχε το νου σου, σε παρακολουθώ!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: να σου ζησουν τα μωρακια Φωτεινη!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από staman2: Φωτεινή μου είναι ΥΠΕΡΟΧΑ!!!! Να τα χαίρεσαι!!! Το ένα απ΄ό,τι βλέπω είναι πολύ ανοιχτόχρωμο. Τι χρώμα είναι ακριβώς?? Ειναι τέλεια!!!! ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΟΥΝ!!!!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ, κορίτσια!!! Τα γατάκια δεν βιαζόντουσαν καθόλου, γι'αυτό το πρώτο γεννήθηκε 4:30 το πρωϊ, το δεύτερο στις 6 και το τελευταίο στις 10:30. Πολύ υπομονή είχε η Ντούνια... Τα δυο Black Spotted είναι αγόρι και κορίτσι, όμως, το πρώτο κορίτσι είναι η έκπληξη της χρονιάς. Δείχνει να είναι Cream Blotched, αλλά αποκλείεται να είναι, γιατί σε όλες τις 6 γενιές των προγόνων τους που ξέρω είναι μόνο μαύρα ασημένια τάμπυ!!! Τέλος πάντων, μετά από πολλή σκέψη θεωρώ πως μπορεί να είναι Seal (μαύρη, δηλαδή) Lynx Point και οι ραβδόσεις θα φύγουν σε λίγο καιρό, όπως φεύγουν στα μονόχρωμα. Φαίνεται πως κουβαλούσαν το παθητικό γονίδιο colorpoint για πάρα πολλές γενιές και στη συγγενική γέννα αυτό φανερώθηκε. Πάλι είμαι πολύ ευτυχισμένη πως δεν φαίνεται να κουβαλάει το σόι άσχιμες αρρώστιες στα παθητικά γονίδια - όλα τα γατάκια είναι σε καλή κατάσταση μέχρι τώρα!!!:kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 265 266 267 268 269 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 267 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 267 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Luna: εχετε μεγαλο δικιο!!1000 συγνωμη αλλα ημουν χαζεμενη!! Αλλα Γιουλη..θα σε μαλωσω!! μονο η Σεμελη.. τα αλλα 2 σου??? Click για ανάπτυξη... η Σεμελη εχει τα πιο ομορφα και τα πιο σπανια Α...ολα κι ολα εγω ειμαι δικαιη με τα μωρα μου Αρχική Δημοσίευση από staman2: Εεεε τότε και η Νάλα και η Καλυψώ και ο Μορφέας και ο Σεβάχ και ο Τιμυ και ΕΓΩ!!!!! Γιούλη δεν έχει μεγάλη πλάκα που η Γιάννα μας τσιμπάει πάντα το χρυσό μου και ζητάει συγγνώμη???? Γι αυτο τρελαίνομαι να την πειράζω. Γιατι επιδεικνύει απέναντί μας ΣΕΒΑΣΜΟ Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Luna: Βρε αντε απο εδω!!!! που ψαρωνω!!!το παιχνιδι σας παιζω μανταμ!!! Click για ανάπτυξη... μας δουλευει η μικρα Αναστασω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 17:00 Η Luna έγραψε: #5.329 16-06-09 17:00 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: η Σεμελη εχει τα πιο ομορφα και τα πιο σπανια Α...ολα κι ολα εγω ειμαι δικαιη με τα μωρα μου μας δουλευει η μικρα Αναστασω! Click για ανάπτυξη... εγωωωω....οχι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aramis Εκκολαπτόμενο μέλος Η pascale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ανάβυσσος (Αττική). Έχει γράψει 250 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2009 στις 15:46 Η aramis έγραψε: #5.330 17-06-09 15:46 Kαλα Γιουλη, τα μωρα , εννοω τα τετραποδα μωρα, που εβαλες στο αβαταρ ειναι σαν ψευτικαΑν δεν ημουν (υπερ)πληρη σε γατες θα εκανα μια απιστιαστα βρεταννακια κ θα τα γυριζα προς Βιρμανακια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2009 στις 15:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.331 17-06-09 15:48 Αρχική Δημοσίευση από aramis: Kαλα Γιουλη, τα μωρα , εννοω τα τετραποδα μωρα, που εβαλες στο αβαταρ ειναι σαν ψευτικαΑν δεν ημουν (υπερ)πληρη σε γατες θα εκανα μια απιστιαστα βρεταννακια κ θα τα γυριζα προς Βιρμανακια Click για ανάπτυξη... δες τα κατω απο την υπογραφη μου στο photobucket Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βαβελόψαρο Δραστήριο μέλος Η Βαβελόψαρο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2009 στις 16:48 Η Βαβελόψαρο: #5.332 17-06-09 16:48 Αρχική Δημοσίευση από gourgourakos: Εεεεε είναι να μη τα λές αυτά σε τέτοια πανέξυπνα κ γλυκά μωρά που έχουμε????? Click για ανάπτυξη... Όχι απλά είναι να τα λες, επιβάλλεται δια νόμου!Ξέρω εγώ είμαι της δουλειάς! Αρχική Δημοσίευση από aramis: Tα καινουργια φρουτακια παιρνουν ποζα. Ειμαστε 4 αδερφια αλλα τα αλλα δυο ηταν ντροπαλα. Το μονο κοριτσι η Eclipse ειναι η black smoke το μπλε μωρακι ειναι ο Εros και θα γινει το αγαπημενο των κοριτσιων, ειναι απιστευτα γαργαλοναζιαρης. Προσεχως αλλες φωτογραφιες Click για ανάπτυξη... Πανέμορφα! Αρχική Δημοσίευση από aramis: Βλεπετε και φωτογραφια της Elipse που θα αγκαλιαζω σε 3 εβδομαδες. Το καινοθργιο μωρο μακρυτριχο μωρο μου Click για ανάπτυξη... Καλώς να τη δεχτείς! Υπέροχο μωρό! Αρχική Δημοσίευση από Luna: αχ τι καλα!!και θα μας ταραξετε στις φωτογραφιες εε???? μιας και πας γαλλια μπορεις να μου φερεις αυτη την γατα απο το εκτροφειο που εβαλα πιο πανω το link???? εχω ερωτευτει... Click για ανάπτυξη... Έλα ρεεεεεεεε! Δεν το πιστεύω!!!!Τι γατόνι είν'αυτό;! Άλλο να τ'ακούω κ άλλο να το βλέπω!!!Πωπω!!!Πάντως κ χωρίς ντεκόρ, η Λούνα τη βάζει κάτω χαλαρά-χαλαρά! Αρχική Δημοσίευση από staman2: Εεεε τότε και η Νάλα και η Καλυψώ και ο Μορφέας και ο Σεβάχ και ο Τιμυ και ΕΓΩ!!!!! Click για ανάπτυξη... Ρε κορίτσια, ξεχάσατε την Audrey κ τον Mousse! Είναι δυνατόν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2009 στις 18:35 Η Luna έγραψε: #5.333 17-06-09 18:35 Αρχική Δημοσίευση από Βαβελόψαρο: Έλα ρεεεεεεεε! Δεν το πιστεύω!!!!Τι γατόνι είν'αυτό;! Άλλο να τ'ακούω κ άλλο να το βλέπω!!!Πωπω!!!Πάντως κ χωρίς ντεκόρ, η Λούνα τη βάζει κάτω χαλαρά-χαλαρά! Ρε κορίτσια, ξεχάσατε την Audrey κ τον Mousse! Είναι δυνατόν; Click για ανάπτυξη... δεν ειναι κουκλα??? καλα την βαζει κατω η Luna αλλα θελω και αυτηηηην!!!!!!!!!!!ααααααααα!!!!!!!!:cry::cry::cry::cry::cry: δεν ξεχασα μονο την Audrey και τον Mousse!!ξεχασα και τα υπολοιπα παιδακια της Luna!!!και τον Pastelito....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SvetikaR Νεοφερμένο μέλος Η SvetikaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 65 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2009 στις 20:10 Η SvetikaR έγραψε: #5.334 22-06-09 20:10 Καλησπέρα, κορίτσια! Σήμερα έχουμε νέα μέλη στην Βρετανοοικογένεια - 2 κοριτσάκια κι 1 αγοράκι. Η Ντούνια είναι πολύ καλή μαμά, ο Ιάσωνας είναι περίφανος μπαμπάς κι εγώ είμαι ευτυχισμένη γιαγιά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2009 στις 20:34 Η Luna έγραψε: #5.335 22-06-09 20:34 Αρχική Δημοσίευση από SvetikaR: Καλησπέρα, κορίτσια! Σήμερα έχουμε νέα μέλη στην Βρετανοοικογένεια - 2 κοριτσάκια κι 1 αγοράκι. Η Ντούνια είναι πολύ καλή μαμά, ο Ιάσωνας είναι περίφανος μπαμπάς κι εγώ είμαι ευτυχισμένη γιαγιά!!! Click για ανάπτυξη... Φωτεινη μου ειναι υπεροχα!! ποτε γεννηθηκαν??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2009 στις 23:38 Η moukelis έγραψε: #5.336 22-06-09 23:38 Φωτεινη να σου ζησουν! Τι σχεδια εχουν;Ενα spotted νομιζω οτι βλεπω,εχετε και mackerel; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βαβελόψαρο Δραστήριο μέλος Η Βαβελόψαρο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 10:18 Η Βαβελόψαρο: #5.337 23-06-09 10:18 Να σας ζήσουνε τα όμορφα μωράκια, να είναι πάντα γερά κ καλότυχα!!! Γιάννα...έχε το νου σου, σε παρακολουθώ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 10:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.338 23-06-09 10:22 να σου ζησουν τα μωρακια Φωτεινη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 10:51 Η staman2 έγραψε: #5.339 23-06-09 10:51 Αρχική Δημοσίευση από SvetikaR: Καλησπέρα, κορίτσια! Σήμερα έχουμε νέα μέλη στην Βρετανοοικογένεια - 2 κοριτσάκια κι 1 αγοράκι. Η Ντούνια είναι πολύ καλή μαμά, ο Ιάσωνας είναι περίφανος μπαμπάς κι εγώ είμαι ευτυχισμένη γιαγιά!!! Click για ανάπτυξη... Φωτεινή μου είναι ΥΠΕΡΟΧΑ!!!! Να τα χαίρεσαι!!! Το ένα απ΄ό,τι βλέπω είναι πολύ ανοιχτόχρωμο. Τι χρώμα είναι ακριβώς?? Ειναι τέλεια!!!! ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΟΥΝ!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SvetikaR Νεοφερμένο μέλος Η SvetikaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 65 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 11:41 Η SvetikaR έγραψε: #5.340 23-06-09 11:41 Αρχική Δημοσίευση από Luna: Φωτεινη μου ειναι υπεροχα!! ποτε γεννηθηκαν??? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Φωτεινη να σου ζησουν! Τι σχεδια εχουν;Ενα spotted νομιζω οτι βλεπω,εχετε και mackerel; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Βαβελόψαρο: Να σας ζήσουνε τα όμορφα μωράκια, να είναι πάντα γερά κ καλότυχα!!! Γιάννα...έχε το νου σου, σε παρακολουθώ!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: να σου ζησουν τα μωρακια Φωτεινη!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από staman2: Φωτεινή μου είναι ΥΠΕΡΟΧΑ!!!! Να τα χαίρεσαι!!! Το ένα απ΄ό,τι βλέπω είναι πολύ ανοιχτόχρωμο. Τι χρώμα είναι ακριβώς?? Ειναι τέλεια!!!! ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΟΥΝ!!!!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ, κορίτσια!!! Τα γατάκια δεν βιαζόντουσαν καθόλου, γι'αυτό το πρώτο γεννήθηκε 4:30 το πρωϊ, το δεύτερο στις 6 και το τελευταίο στις 10:30. Πολύ υπομονή είχε η Ντούνια... Τα δυο Black Spotted είναι αγόρι και κορίτσι, όμως, το πρώτο κορίτσι είναι η έκπληξη της χρονιάς. Δείχνει να είναι Cream Blotched, αλλά αποκλείεται να είναι, γιατί σε όλες τις 6 γενιές των προγόνων τους που ξέρω είναι μόνο μαύρα ασημένια τάμπυ!!! Τέλος πάντων, μετά από πολλή σκέψη θεωρώ πως μπορεί να είναι Seal (μαύρη, δηλαδή) Lynx Point και οι ραβδόσεις θα φύγουν σε λίγο καιρό, όπως φεύγουν στα μονόχρωμα. Φαίνεται πως κουβαλούσαν το παθητικό γονίδιο colorpoint για πάρα πολλές γενιές και στη συγγενική γέννα αυτό φανερώθηκε. Πάλι είμαι πολύ ευτυχισμένη πως δεν φαίνεται να κουβαλάει το σόι άσχιμες αρρώστιες στα παθητικά γονίδια - όλα τα γατάκια είναι σε καλή κατάσταση μέχρι τώρα!!!:kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 265 266 267 268 269 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 267 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 267 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: η Σεμελη εχει τα πιο ομορφα και τα πιο σπανια Α...ολα κι ολα εγω ειμαι δικαιη με τα μωρα μου μας δουλευει η μικρα Αναστασω! Click για ανάπτυξη... εγωωωω....οχι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aramis Εκκολαπτόμενο μέλος Η pascale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ανάβυσσος (Αττική). Έχει γράψει 250 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2009 στις 15:46 Η aramis έγραψε: #5.330 17-06-09 15:46 Kαλα Γιουλη, τα μωρα , εννοω τα τετραποδα μωρα, που εβαλες στο αβαταρ ειναι σαν ψευτικαΑν δεν ημουν (υπερ)πληρη σε γατες θα εκανα μια απιστιαστα βρεταννακια κ θα τα γυριζα προς Βιρμανακια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2009 στις 15:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.331 17-06-09 15:48 Αρχική Δημοσίευση από aramis: Kαλα Γιουλη, τα μωρα , εννοω τα τετραποδα μωρα, που εβαλες στο αβαταρ ειναι σαν ψευτικαΑν δεν ημουν (υπερ)πληρη σε γατες θα εκανα μια απιστιαστα βρεταννακια κ θα τα γυριζα προς Βιρμανακια Click για ανάπτυξη... δες τα κατω απο την υπογραφη μου στο photobucket Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βαβελόψαρο Δραστήριο μέλος Η Βαβελόψαρο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2009 στις 16:48 Η Βαβελόψαρο: #5.332 17-06-09 16:48 Αρχική Δημοσίευση από gourgourakos: Εεεεε είναι να μη τα λές αυτά σε τέτοια πανέξυπνα κ γλυκά μωρά που έχουμε????? Click για ανάπτυξη... Όχι απλά είναι να τα λες, επιβάλλεται δια νόμου!Ξέρω εγώ είμαι της δουλειάς! Αρχική Δημοσίευση από aramis: Tα καινουργια φρουτακια παιρνουν ποζα. Ειμαστε 4 αδερφια αλλα τα αλλα δυο ηταν ντροπαλα. Το μονο κοριτσι η Eclipse ειναι η black smoke το μπλε μωρακι ειναι ο Εros και θα γινει το αγαπημενο των κοριτσιων, ειναι απιστευτα γαργαλοναζιαρης. Προσεχως αλλες φωτογραφιες Click για ανάπτυξη... Πανέμορφα! Αρχική Δημοσίευση από aramis: Βλεπετε και φωτογραφια της Elipse που θα αγκαλιαζω σε 3 εβδομαδες. Το καινοθργιο μωρο μακρυτριχο μωρο μου Click για ανάπτυξη... Καλώς να τη δεχτείς! Υπέροχο μωρό! Αρχική Δημοσίευση από Luna: αχ τι καλα!!και θα μας ταραξετε στις φωτογραφιες εε???? μιας και πας γαλλια μπορεις να μου φερεις αυτη την γατα απο το εκτροφειο που εβαλα πιο πανω το link???? εχω ερωτευτει... Click για ανάπτυξη... Έλα ρεεεεεεεε! Δεν το πιστεύω!!!!Τι γατόνι είν'αυτό;! Άλλο να τ'ακούω κ άλλο να το βλέπω!!!Πωπω!!!Πάντως κ χωρίς ντεκόρ, η Λούνα τη βάζει κάτω χαλαρά-χαλαρά! Αρχική Δημοσίευση από staman2: Εεεε τότε και η Νάλα και η Καλυψώ και ο Μορφέας και ο Σεβάχ και ο Τιμυ και ΕΓΩ!!!!! Click για ανάπτυξη... Ρε κορίτσια, ξεχάσατε την Audrey κ τον Mousse! Είναι δυνατόν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2009 στις 18:35 Η Luna έγραψε: #5.333 17-06-09 18:35 Αρχική Δημοσίευση από Βαβελόψαρο: Έλα ρεεεεεεεε! Δεν το πιστεύω!!!!Τι γατόνι είν'αυτό;! Άλλο να τ'ακούω κ άλλο να το βλέπω!!!Πωπω!!!Πάντως κ χωρίς ντεκόρ, η Λούνα τη βάζει κάτω χαλαρά-χαλαρά! Ρε κορίτσια, ξεχάσατε την Audrey κ τον Mousse! Είναι δυνατόν; Click για ανάπτυξη... δεν ειναι κουκλα??? καλα την βαζει κατω η Luna αλλα θελω και αυτηηηην!!!!!!!!!!!ααααααααα!!!!!!!!:cry::cry::cry::cry::cry: δεν ξεχασα μονο την Audrey και τον Mousse!!ξεχασα και τα υπολοιπα παιδακια της Luna!!!και τον Pastelito....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SvetikaR Νεοφερμένο μέλος Η SvetikaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 65 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2009 στις 20:10 Η SvetikaR έγραψε: #5.334 22-06-09 20:10 Καλησπέρα, κορίτσια! Σήμερα έχουμε νέα μέλη στην Βρετανοοικογένεια - 2 κοριτσάκια κι 1 αγοράκι. Η Ντούνια είναι πολύ καλή μαμά, ο Ιάσωνας είναι περίφανος μπαμπάς κι εγώ είμαι ευτυχισμένη γιαγιά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2009 στις 20:34 Η Luna έγραψε: #5.335 22-06-09 20:34 Αρχική Δημοσίευση από SvetikaR: Καλησπέρα, κορίτσια! Σήμερα έχουμε νέα μέλη στην Βρετανοοικογένεια - 2 κοριτσάκια κι 1 αγοράκι. Η Ντούνια είναι πολύ καλή μαμά, ο Ιάσωνας είναι περίφανος μπαμπάς κι εγώ είμαι ευτυχισμένη γιαγιά!!! Click για ανάπτυξη... Φωτεινη μου ειναι υπεροχα!! ποτε γεννηθηκαν??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2009 στις 23:38 Η moukelis έγραψε: #5.336 22-06-09 23:38 Φωτεινη να σου ζησουν! Τι σχεδια εχουν;Ενα spotted νομιζω οτι βλεπω,εχετε και mackerel; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βαβελόψαρο Δραστήριο μέλος Η Βαβελόψαρο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 10:18 Η Βαβελόψαρο: #5.337 23-06-09 10:18 Να σας ζήσουνε τα όμορφα μωράκια, να είναι πάντα γερά κ καλότυχα!!! Γιάννα...έχε το νου σου, σε παρακολουθώ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 10:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.338 23-06-09 10:22 να σου ζησουν τα μωρακια Φωτεινη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 10:51 Η staman2 έγραψε: #5.339 23-06-09 10:51 Αρχική Δημοσίευση από SvetikaR: Καλησπέρα, κορίτσια! Σήμερα έχουμε νέα μέλη στην Βρετανοοικογένεια - 2 κοριτσάκια κι 1 αγοράκι. Η Ντούνια είναι πολύ καλή μαμά, ο Ιάσωνας είναι περίφανος μπαμπάς κι εγώ είμαι ευτυχισμένη γιαγιά!!! Click για ανάπτυξη... Φωτεινή μου είναι ΥΠΕΡΟΧΑ!!!! Να τα χαίρεσαι!!! Το ένα απ΄ό,τι βλέπω είναι πολύ ανοιχτόχρωμο. Τι χρώμα είναι ακριβώς?? Ειναι τέλεια!!!! ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΟΥΝ!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SvetikaR Νεοφερμένο μέλος Η SvetikaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 65 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 11:41 Η SvetikaR έγραψε: #5.340 23-06-09 11:41 Αρχική Δημοσίευση από Luna: Φωτεινη μου ειναι υπεροχα!! ποτε γεννηθηκαν??? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Φωτεινη να σου ζησουν! Τι σχεδια εχουν;Ενα spotted νομιζω οτι βλεπω,εχετε και mackerel; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Βαβελόψαρο: Να σας ζήσουνε τα όμορφα μωράκια, να είναι πάντα γερά κ καλότυχα!!! Γιάννα...έχε το νου σου, σε παρακολουθώ!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: να σου ζησουν τα μωρακια Φωτεινη!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από staman2: Φωτεινή μου είναι ΥΠΕΡΟΧΑ!!!! Να τα χαίρεσαι!!! Το ένα απ΄ό,τι βλέπω είναι πολύ ανοιχτόχρωμο. Τι χρώμα είναι ακριβώς?? Ειναι τέλεια!!!! ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΟΥΝ!!!!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ, κορίτσια!!! Τα γατάκια δεν βιαζόντουσαν καθόλου, γι'αυτό το πρώτο γεννήθηκε 4:30 το πρωϊ, το δεύτερο στις 6 και το τελευταίο στις 10:30. Πολύ υπομονή είχε η Ντούνια... Τα δυο Black Spotted είναι αγόρι και κορίτσι, όμως, το πρώτο κορίτσι είναι η έκπληξη της χρονιάς. Δείχνει να είναι Cream Blotched, αλλά αποκλείεται να είναι, γιατί σε όλες τις 6 γενιές των προγόνων τους που ξέρω είναι μόνο μαύρα ασημένια τάμπυ!!! Τέλος πάντων, μετά από πολλή σκέψη θεωρώ πως μπορεί να είναι Seal (μαύρη, δηλαδή) Lynx Point και οι ραβδόσεις θα φύγουν σε λίγο καιρό, όπως φεύγουν στα μονόχρωμα. Φαίνεται πως κουβαλούσαν το παθητικό γονίδιο colorpoint για πάρα πολλές γενιές και στη συγγενική γέννα αυτό φανερώθηκε. Πάλι είμαι πολύ ευτυχισμένη πως δεν φαίνεται να κουβαλάει το σόι άσχιμες αρρώστιες στα παθητικά γονίδια - όλα τα γατάκια είναι σε καλή κατάσταση μέχρι τώρα!!!:kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 265 266 267 268 269 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 267 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 267 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Kαλα Γιουλη, τα μωρα , εννοω τα τετραποδα μωρα, που εβαλες στο αβαταρ ειναι σαν ψευτικαΑν δεν ημουν (υπερ)πληρη σε γατες θα εκανα μια απιστιαστα βρεταννακια κ θα τα γυριζα προς Βιρμανακια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2009 στις 15:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.331 17-06-09 15:48 Αρχική Δημοσίευση από aramis: Kαλα Γιουλη, τα μωρα , εννοω τα τετραποδα μωρα, που εβαλες στο αβαταρ ειναι σαν ψευτικαΑν δεν ημουν (υπερ)πληρη σε γατες θα εκανα μια απιστιαστα βρεταννακια κ θα τα γυριζα προς Βιρμανακια Click για ανάπτυξη... δες τα κατω απο την υπογραφη μου στο photobucket Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βαβελόψαρο Δραστήριο μέλος Η Βαβελόψαρο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2009 στις 16:48 Η Βαβελόψαρο: #5.332 17-06-09 16:48 Αρχική Δημοσίευση από gourgourakos: Εεεεε είναι να μη τα λές αυτά σε τέτοια πανέξυπνα κ γλυκά μωρά που έχουμε????? Click για ανάπτυξη... Όχι απλά είναι να τα λες, επιβάλλεται δια νόμου!Ξέρω εγώ είμαι της δουλειάς! Αρχική Δημοσίευση από aramis: Tα καινουργια φρουτακια παιρνουν ποζα. Ειμαστε 4 αδερφια αλλα τα αλλα δυο ηταν ντροπαλα. Το μονο κοριτσι η Eclipse ειναι η black smoke το μπλε μωρακι ειναι ο Εros και θα γινει το αγαπημενο των κοριτσιων, ειναι απιστευτα γαργαλοναζιαρης. Προσεχως αλλες φωτογραφιες Click για ανάπτυξη... Πανέμορφα! Αρχική Δημοσίευση από aramis: Βλεπετε και φωτογραφια της Elipse που θα αγκαλιαζω σε 3 εβδομαδες. Το καινοθργιο μωρο μακρυτριχο μωρο μου Click για ανάπτυξη... Καλώς να τη δεχτείς! Υπέροχο μωρό! Αρχική Δημοσίευση από Luna: αχ τι καλα!!και θα μας ταραξετε στις φωτογραφιες εε???? μιας και πας γαλλια μπορεις να μου φερεις αυτη την γατα απο το εκτροφειο που εβαλα πιο πανω το link???? εχω ερωτευτει... Click για ανάπτυξη... Έλα ρεεεεεεεε! Δεν το πιστεύω!!!!Τι γατόνι είν'αυτό;! Άλλο να τ'ακούω κ άλλο να το βλέπω!!!Πωπω!!!Πάντως κ χωρίς ντεκόρ, η Λούνα τη βάζει κάτω χαλαρά-χαλαρά! Αρχική Δημοσίευση από staman2: Εεεε τότε και η Νάλα και η Καλυψώ και ο Μορφέας και ο Σεβάχ και ο Τιμυ και ΕΓΩ!!!!! Click για ανάπτυξη... Ρε κορίτσια, ξεχάσατε την Audrey κ τον Mousse! Είναι δυνατόν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2009 στις 18:35 Η Luna έγραψε: #5.333 17-06-09 18:35 Αρχική Δημοσίευση από Βαβελόψαρο: Έλα ρεεεεεεεε! Δεν το πιστεύω!!!!Τι γατόνι είν'αυτό;! Άλλο να τ'ακούω κ άλλο να το βλέπω!!!Πωπω!!!Πάντως κ χωρίς ντεκόρ, η Λούνα τη βάζει κάτω χαλαρά-χαλαρά! Ρε κορίτσια, ξεχάσατε την Audrey κ τον Mousse! Είναι δυνατόν; Click για ανάπτυξη... δεν ειναι κουκλα??? καλα την βαζει κατω η Luna αλλα θελω και αυτηηηην!!!!!!!!!!!ααααααααα!!!!!!!!:cry::cry::cry::cry::cry: δεν ξεχασα μονο την Audrey και τον Mousse!!ξεχασα και τα υπολοιπα παιδακια της Luna!!!και τον Pastelito....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SvetikaR Νεοφερμένο μέλος Η SvetikaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 65 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2009 στις 20:10 Η SvetikaR έγραψε: #5.334 22-06-09 20:10 Καλησπέρα, κορίτσια! Σήμερα έχουμε νέα μέλη στην Βρετανοοικογένεια - 2 κοριτσάκια κι 1 αγοράκι. Η Ντούνια είναι πολύ καλή μαμά, ο Ιάσωνας είναι περίφανος μπαμπάς κι εγώ είμαι ευτυχισμένη γιαγιά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2009 στις 20:34 Η Luna έγραψε: #5.335 22-06-09 20:34 Αρχική Δημοσίευση από SvetikaR: Καλησπέρα, κορίτσια! Σήμερα έχουμε νέα μέλη στην Βρετανοοικογένεια - 2 κοριτσάκια κι 1 αγοράκι. Η Ντούνια είναι πολύ καλή μαμά, ο Ιάσωνας είναι περίφανος μπαμπάς κι εγώ είμαι ευτυχισμένη γιαγιά!!! Click για ανάπτυξη... Φωτεινη μου ειναι υπεροχα!! ποτε γεννηθηκαν??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2009 στις 23:38 Η moukelis έγραψε: #5.336 22-06-09 23:38 Φωτεινη να σου ζησουν! Τι σχεδια εχουν;Ενα spotted νομιζω οτι βλεπω,εχετε και mackerel; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βαβελόψαρο Δραστήριο μέλος Η Βαβελόψαρο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 10:18 Η Βαβελόψαρο: #5.337 23-06-09 10:18 Να σας ζήσουνε τα όμορφα μωράκια, να είναι πάντα γερά κ καλότυχα!!! Γιάννα...έχε το νου σου, σε παρακολουθώ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 10:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.338 23-06-09 10:22 να σου ζησουν τα μωρακια Φωτεινη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 10:51 Η staman2 έγραψε: #5.339 23-06-09 10:51 Αρχική Δημοσίευση από SvetikaR: Καλησπέρα, κορίτσια! Σήμερα έχουμε νέα μέλη στην Βρετανοοικογένεια - 2 κοριτσάκια κι 1 αγοράκι. Η Ντούνια είναι πολύ καλή μαμά, ο Ιάσωνας είναι περίφανος μπαμπάς κι εγώ είμαι ευτυχισμένη γιαγιά!!! Click για ανάπτυξη... Φωτεινή μου είναι ΥΠΕΡΟΧΑ!!!! Να τα χαίρεσαι!!! Το ένα απ΄ό,τι βλέπω είναι πολύ ανοιχτόχρωμο. Τι χρώμα είναι ακριβώς?? Ειναι τέλεια!!!! ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΟΥΝ!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SvetikaR Νεοφερμένο μέλος Η SvetikaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 65 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 11:41 Η SvetikaR έγραψε: #5.340 23-06-09 11:41 Αρχική Δημοσίευση από Luna: Φωτεινη μου ειναι υπεροχα!! ποτε γεννηθηκαν??? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Φωτεινη να σου ζησουν! Τι σχεδια εχουν;Ενα spotted νομιζω οτι βλεπω,εχετε και mackerel; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Βαβελόψαρο: Να σας ζήσουνε τα όμορφα μωράκια, να είναι πάντα γερά κ καλότυχα!!! Γιάννα...έχε το νου σου, σε παρακολουθώ!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: να σου ζησουν τα μωρακια Φωτεινη!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από staman2: Φωτεινή μου είναι ΥΠΕΡΟΧΑ!!!! Να τα χαίρεσαι!!! Το ένα απ΄ό,τι βλέπω είναι πολύ ανοιχτόχρωμο. Τι χρώμα είναι ακριβώς?? Ειναι τέλεια!!!! ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΟΥΝ!!!!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ, κορίτσια!!! Τα γατάκια δεν βιαζόντουσαν καθόλου, γι'αυτό το πρώτο γεννήθηκε 4:30 το πρωϊ, το δεύτερο στις 6 και το τελευταίο στις 10:30. Πολύ υπομονή είχε η Ντούνια... Τα δυο Black Spotted είναι αγόρι και κορίτσι, όμως, το πρώτο κορίτσι είναι η έκπληξη της χρονιάς. Δείχνει να είναι Cream Blotched, αλλά αποκλείεται να είναι, γιατί σε όλες τις 6 γενιές των προγόνων τους που ξέρω είναι μόνο μαύρα ασημένια τάμπυ!!! Τέλος πάντων, μετά από πολλή σκέψη θεωρώ πως μπορεί να είναι Seal (μαύρη, δηλαδή) Lynx Point και οι ραβδόσεις θα φύγουν σε λίγο καιρό, όπως φεύγουν στα μονόχρωμα. Φαίνεται πως κουβαλούσαν το παθητικό γονίδιο colorpoint για πάρα πολλές γενιές και στη συγγενική γέννα αυτό φανερώθηκε. Πάλι είμαι πολύ ευτυχισμένη πως δεν φαίνεται να κουβαλάει το σόι άσχιμες αρρώστιες στα παθητικά γονίδια - όλα τα γατάκια είναι σε καλή κατάσταση μέχρι τώρα!!!:kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 265 266 267 268 269 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 267 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 267 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από aramis: Kαλα Γιουλη, τα μωρα , εννοω τα τετραποδα μωρα, που εβαλες στο αβαταρ ειναι σαν ψευτικαΑν δεν ημουν (υπερ)πληρη σε γατες θα εκανα μια απιστιαστα βρεταννακια κ θα τα γυριζα προς Βιρμανακια Click για ανάπτυξη... δες τα κατω απο την υπογραφη μου στο photobucket Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βαβελόψαρο Δραστήριο μέλος Η Βαβελόψαρο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2009 στις 16:48 Η Βαβελόψαρο: #5.332 17-06-09 16:48 Αρχική Δημοσίευση από gourgourakos: Εεεεε είναι να μη τα λές αυτά σε τέτοια πανέξυπνα κ γλυκά μωρά που έχουμε????? Click για ανάπτυξη... Όχι απλά είναι να τα λες, επιβάλλεται δια νόμου!Ξέρω εγώ είμαι της δουλειάς! Αρχική Δημοσίευση από aramis: Tα καινουργια φρουτακια παιρνουν ποζα. Ειμαστε 4 αδερφια αλλα τα αλλα δυο ηταν ντροπαλα. Το μονο κοριτσι η Eclipse ειναι η black smoke το μπλε μωρακι ειναι ο Εros και θα γινει το αγαπημενο των κοριτσιων, ειναι απιστευτα γαργαλοναζιαρης. Προσεχως αλλες φωτογραφιες Click για ανάπτυξη... Πανέμορφα! Αρχική Δημοσίευση από aramis: Βλεπετε και φωτογραφια της Elipse που θα αγκαλιαζω σε 3 εβδομαδες. Το καινοθργιο μωρο μακρυτριχο μωρο μου Click για ανάπτυξη... Καλώς να τη δεχτείς! Υπέροχο μωρό! Αρχική Δημοσίευση από Luna: αχ τι καλα!!και θα μας ταραξετε στις φωτογραφιες εε???? μιας και πας γαλλια μπορεις να μου φερεις αυτη την γατα απο το εκτροφειο που εβαλα πιο πανω το link???? εχω ερωτευτει... Click για ανάπτυξη... Έλα ρεεεεεεεε! Δεν το πιστεύω!!!!Τι γατόνι είν'αυτό;! Άλλο να τ'ακούω κ άλλο να το βλέπω!!!Πωπω!!!Πάντως κ χωρίς ντεκόρ, η Λούνα τη βάζει κάτω χαλαρά-χαλαρά! Αρχική Δημοσίευση από staman2: Εεεε τότε και η Νάλα και η Καλυψώ και ο Μορφέας και ο Σεβάχ και ο Τιμυ και ΕΓΩ!!!!! Click για ανάπτυξη... Ρε κορίτσια, ξεχάσατε την Audrey κ τον Mousse! Είναι δυνατόν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2009 στις 18:35 Η Luna έγραψε: #5.333 17-06-09 18:35 Αρχική Δημοσίευση από Βαβελόψαρο: Έλα ρεεεεεεεε! Δεν το πιστεύω!!!!Τι γατόνι είν'αυτό;! Άλλο να τ'ακούω κ άλλο να το βλέπω!!!Πωπω!!!Πάντως κ χωρίς ντεκόρ, η Λούνα τη βάζει κάτω χαλαρά-χαλαρά! Ρε κορίτσια, ξεχάσατε την Audrey κ τον Mousse! Είναι δυνατόν; Click για ανάπτυξη... δεν ειναι κουκλα??? καλα την βαζει κατω η Luna αλλα θελω και αυτηηηην!!!!!!!!!!!ααααααααα!!!!!!!!:cry::cry::cry::cry::cry: δεν ξεχασα μονο την Audrey και τον Mousse!!ξεχασα και τα υπολοιπα παιδακια της Luna!!!και τον Pastelito....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SvetikaR Νεοφερμένο μέλος Η SvetikaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 65 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2009 στις 20:10 Η SvetikaR έγραψε: #5.334 22-06-09 20:10 Καλησπέρα, κορίτσια! Σήμερα έχουμε νέα μέλη στην Βρετανοοικογένεια - 2 κοριτσάκια κι 1 αγοράκι. Η Ντούνια είναι πολύ καλή μαμά, ο Ιάσωνας είναι περίφανος μπαμπάς κι εγώ είμαι ευτυχισμένη γιαγιά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2009 στις 20:34 Η Luna έγραψε: #5.335 22-06-09 20:34 Αρχική Δημοσίευση από SvetikaR: Καλησπέρα, κορίτσια! Σήμερα έχουμε νέα μέλη στην Βρετανοοικογένεια - 2 κοριτσάκια κι 1 αγοράκι. Η Ντούνια είναι πολύ καλή μαμά, ο Ιάσωνας είναι περίφανος μπαμπάς κι εγώ είμαι ευτυχισμένη γιαγιά!!! Click για ανάπτυξη... Φωτεινη μου ειναι υπεροχα!! ποτε γεννηθηκαν??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2009 στις 23:38 Η moukelis έγραψε: #5.336 22-06-09 23:38 Φωτεινη να σου ζησουν! Τι σχεδια εχουν;Ενα spotted νομιζω οτι βλεπω,εχετε και mackerel; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βαβελόψαρο Δραστήριο μέλος Η Βαβελόψαρο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 10:18 Η Βαβελόψαρο: #5.337 23-06-09 10:18 Να σας ζήσουνε τα όμορφα μωράκια, να είναι πάντα γερά κ καλότυχα!!! Γιάννα...έχε το νου σου, σε παρακολουθώ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 10:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.338 23-06-09 10:22 να σου ζησουν τα μωρακια Φωτεινη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 10:51 Η staman2 έγραψε: #5.339 23-06-09 10:51 Αρχική Δημοσίευση από SvetikaR: Καλησπέρα, κορίτσια! Σήμερα έχουμε νέα μέλη στην Βρετανοοικογένεια - 2 κοριτσάκια κι 1 αγοράκι. Η Ντούνια είναι πολύ καλή μαμά, ο Ιάσωνας είναι περίφανος μπαμπάς κι εγώ είμαι ευτυχισμένη γιαγιά!!! Click για ανάπτυξη... Φωτεινή μου είναι ΥΠΕΡΟΧΑ!!!! Να τα χαίρεσαι!!! Το ένα απ΄ό,τι βλέπω είναι πολύ ανοιχτόχρωμο. Τι χρώμα είναι ακριβώς?? Ειναι τέλεια!!!! ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΟΥΝ!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SvetikaR Νεοφερμένο μέλος Η SvetikaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 65 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 11:41 Η SvetikaR έγραψε: #5.340 23-06-09 11:41 Αρχική Δημοσίευση από Luna: Φωτεινη μου ειναι υπεροχα!! ποτε γεννηθηκαν??? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Φωτεινη να σου ζησουν! Τι σχεδια εχουν;Ενα spotted νομιζω οτι βλεπω,εχετε και mackerel; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Βαβελόψαρο: Να σας ζήσουνε τα όμορφα μωράκια, να είναι πάντα γερά κ καλότυχα!!! Γιάννα...έχε το νου σου, σε παρακολουθώ!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: να σου ζησουν τα μωρακια Φωτεινη!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από staman2: Φωτεινή μου είναι ΥΠΕΡΟΧΑ!!!! Να τα χαίρεσαι!!! Το ένα απ΄ό,τι βλέπω είναι πολύ ανοιχτόχρωμο. Τι χρώμα είναι ακριβώς?? Ειναι τέλεια!!!! ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΟΥΝ!!!!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ, κορίτσια!!! Τα γατάκια δεν βιαζόντουσαν καθόλου, γι'αυτό το πρώτο γεννήθηκε 4:30 το πρωϊ, το δεύτερο στις 6 και το τελευταίο στις 10:30. Πολύ υπομονή είχε η Ντούνια... Τα δυο Black Spotted είναι αγόρι και κορίτσι, όμως, το πρώτο κορίτσι είναι η έκπληξη της χρονιάς. Δείχνει να είναι Cream Blotched, αλλά αποκλείεται να είναι, γιατί σε όλες τις 6 γενιές των προγόνων τους που ξέρω είναι μόνο μαύρα ασημένια τάμπυ!!! Τέλος πάντων, μετά από πολλή σκέψη θεωρώ πως μπορεί να είναι Seal (μαύρη, δηλαδή) Lynx Point και οι ραβδόσεις θα φύγουν σε λίγο καιρό, όπως φεύγουν στα μονόχρωμα. Φαίνεται πως κουβαλούσαν το παθητικό γονίδιο colorpoint για πάρα πολλές γενιές και στη συγγενική γέννα αυτό φανερώθηκε. Πάλι είμαι πολύ ευτυχισμένη πως δεν φαίνεται να κουβαλάει το σόι άσχιμες αρρώστιες στα παθητικά γονίδια - όλα τα γατάκια είναι σε καλή κατάσταση μέχρι τώρα!!!:kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 265 266 267 268 269 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 267 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 267 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από gourgourakos: Εεεεε είναι να μη τα λές αυτά σε τέτοια πανέξυπνα κ γλυκά μωρά που έχουμε????? Click για ανάπτυξη... Όχι απλά είναι να τα λες, επιβάλλεται δια νόμου!Ξέρω εγώ είμαι της δουλειάς! Αρχική Δημοσίευση από aramis: Tα καινουργια φρουτακια παιρνουν ποζα. Ειμαστε 4 αδερφια αλλα τα αλλα δυο ηταν ντροπαλα. Το μονο κοριτσι η Eclipse ειναι η black smoke το μπλε μωρακι ειναι ο Εros και θα γινει το αγαπημενο των κοριτσιων, ειναι απιστευτα γαργαλοναζιαρης. Προσεχως αλλες φωτογραφιες Click για ανάπτυξη... Πανέμορφα! Αρχική Δημοσίευση από aramis: Βλεπετε και φωτογραφια της Elipse που θα αγκαλιαζω σε 3 εβδομαδες. Το καινοθργιο μωρο μακρυτριχο μωρο μου Click για ανάπτυξη... Καλώς να τη δεχτείς! Υπέροχο μωρό! Αρχική Δημοσίευση από Luna: αχ τι καλα!!και θα μας ταραξετε στις φωτογραφιες εε???? μιας και πας γαλλια μπορεις να μου φερεις αυτη την γατα απο το εκτροφειο που εβαλα πιο πανω το link???? εχω ερωτευτει... Click για ανάπτυξη... Έλα ρεεεεεεεε! Δεν το πιστεύω!!!!Τι γατόνι είν'αυτό;! Άλλο να τ'ακούω κ άλλο να το βλέπω!!!Πωπω!!!Πάντως κ χωρίς ντεκόρ, η Λούνα τη βάζει κάτω χαλαρά-χαλαρά! Αρχική Δημοσίευση από staman2: Εεεε τότε και η Νάλα και η Καλυψώ και ο Μορφέας και ο Σεβάχ και ο Τιμυ και ΕΓΩ!!!!! Click για ανάπτυξη... Ρε κορίτσια, ξεχάσατε την Audrey κ τον Mousse! Είναι δυνατόν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2009 στις 18:35 Η Luna έγραψε: #5.333 17-06-09 18:35 Αρχική Δημοσίευση από Βαβελόψαρο: Έλα ρεεεεεεεε! Δεν το πιστεύω!!!!Τι γατόνι είν'αυτό;! Άλλο να τ'ακούω κ άλλο να το βλέπω!!!Πωπω!!!Πάντως κ χωρίς ντεκόρ, η Λούνα τη βάζει κάτω χαλαρά-χαλαρά! Ρε κορίτσια, ξεχάσατε την Audrey κ τον Mousse! Είναι δυνατόν; Click για ανάπτυξη... δεν ειναι κουκλα??? καλα την βαζει κατω η Luna αλλα θελω και αυτηηηην!!!!!!!!!!!ααααααααα!!!!!!!!:cry::cry::cry::cry::cry: δεν ξεχασα μονο την Audrey και τον Mousse!!ξεχασα και τα υπολοιπα παιδακια της Luna!!!και τον Pastelito....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SvetikaR Νεοφερμένο μέλος Η SvetikaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 65 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2009 στις 20:10 Η SvetikaR έγραψε: #5.334 22-06-09 20:10 Καλησπέρα, κορίτσια! Σήμερα έχουμε νέα μέλη στην Βρετανοοικογένεια - 2 κοριτσάκια κι 1 αγοράκι. Η Ντούνια είναι πολύ καλή μαμά, ο Ιάσωνας είναι περίφανος μπαμπάς κι εγώ είμαι ευτυχισμένη γιαγιά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2009 στις 20:34 Η Luna έγραψε: #5.335 22-06-09 20:34 Αρχική Δημοσίευση από SvetikaR: Καλησπέρα, κορίτσια! Σήμερα έχουμε νέα μέλη στην Βρετανοοικογένεια - 2 κοριτσάκια κι 1 αγοράκι. Η Ντούνια είναι πολύ καλή μαμά, ο Ιάσωνας είναι περίφανος μπαμπάς κι εγώ είμαι ευτυχισμένη γιαγιά!!! Click για ανάπτυξη... Φωτεινη μου ειναι υπεροχα!! ποτε γεννηθηκαν??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2009 στις 23:38 Η moukelis έγραψε: #5.336 22-06-09 23:38 Φωτεινη να σου ζησουν! Τι σχεδια εχουν;Ενα spotted νομιζω οτι βλεπω,εχετε και mackerel; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βαβελόψαρο Δραστήριο μέλος Η Βαβελόψαρο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 10:18 Η Βαβελόψαρο: #5.337 23-06-09 10:18 Να σας ζήσουνε τα όμορφα μωράκια, να είναι πάντα γερά κ καλότυχα!!! Γιάννα...έχε το νου σου, σε παρακολουθώ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 10:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.338 23-06-09 10:22 να σου ζησουν τα μωρακια Φωτεινη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 10:51 Η staman2 έγραψε: #5.339 23-06-09 10:51 Αρχική Δημοσίευση από SvetikaR: Καλησπέρα, κορίτσια! Σήμερα έχουμε νέα μέλη στην Βρετανοοικογένεια - 2 κοριτσάκια κι 1 αγοράκι. Η Ντούνια είναι πολύ καλή μαμά, ο Ιάσωνας είναι περίφανος μπαμπάς κι εγώ είμαι ευτυχισμένη γιαγιά!!! Click για ανάπτυξη... Φωτεινή μου είναι ΥΠΕΡΟΧΑ!!!! Να τα χαίρεσαι!!! Το ένα απ΄ό,τι βλέπω είναι πολύ ανοιχτόχρωμο. Τι χρώμα είναι ακριβώς?? Ειναι τέλεια!!!! ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΟΥΝ!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SvetikaR Νεοφερμένο μέλος Η SvetikaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 65 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 11:41 Η SvetikaR έγραψε: #5.340 23-06-09 11:41 Αρχική Δημοσίευση από Luna: Φωτεινη μου ειναι υπεροχα!! ποτε γεννηθηκαν??? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Φωτεινη να σου ζησουν! Τι σχεδια εχουν;Ενα spotted νομιζω οτι βλεπω,εχετε και mackerel; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Βαβελόψαρο: Να σας ζήσουνε τα όμορφα μωράκια, να είναι πάντα γερά κ καλότυχα!!! Γιάννα...έχε το νου σου, σε παρακολουθώ!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: να σου ζησουν τα μωρακια Φωτεινη!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από staman2: Φωτεινή μου είναι ΥΠΕΡΟΧΑ!!!! Να τα χαίρεσαι!!! Το ένα απ΄ό,τι βλέπω είναι πολύ ανοιχτόχρωμο. Τι χρώμα είναι ακριβώς?? Ειναι τέλεια!!!! ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΟΥΝ!!!!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ, κορίτσια!!! Τα γατάκια δεν βιαζόντουσαν καθόλου, γι'αυτό το πρώτο γεννήθηκε 4:30 το πρωϊ, το δεύτερο στις 6 και το τελευταίο στις 10:30. Πολύ υπομονή είχε η Ντούνια... Τα δυο Black Spotted είναι αγόρι και κορίτσι, όμως, το πρώτο κορίτσι είναι η έκπληξη της χρονιάς. Δείχνει να είναι Cream Blotched, αλλά αποκλείεται να είναι, γιατί σε όλες τις 6 γενιές των προγόνων τους που ξέρω είναι μόνο μαύρα ασημένια τάμπυ!!! Τέλος πάντων, μετά από πολλή σκέψη θεωρώ πως μπορεί να είναι Seal (μαύρη, δηλαδή) Lynx Point και οι ραβδόσεις θα φύγουν σε λίγο καιρό, όπως φεύγουν στα μονόχρωμα. Φαίνεται πως κουβαλούσαν το παθητικό γονίδιο colorpoint για πάρα πολλές γενιές και στη συγγενική γέννα αυτό φανερώθηκε. Πάλι είμαι πολύ ευτυχισμένη πως δεν φαίνεται να κουβαλάει το σόι άσχιμες αρρώστιες στα παθητικά γονίδια - όλα τα γατάκια είναι σε καλή κατάσταση μέχρι τώρα!!!:kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 265 266 267 268 269 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 267 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 267 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Βαβελόψαρο: Έλα ρεεεεεεεε! Δεν το πιστεύω!!!!Τι γατόνι είν'αυτό;! Άλλο να τ'ακούω κ άλλο να το βλέπω!!!Πωπω!!!Πάντως κ χωρίς ντεκόρ, η Λούνα τη βάζει κάτω χαλαρά-χαλαρά! Ρε κορίτσια, ξεχάσατε την Audrey κ τον Mousse! Είναι δυνατόν; Click για ανάπτυξη... δεν ειναι κουκλα??? καλα την βαζει κατω η Luna αλλα θελω και αυτηηηην!!!!!!!!!!!ααααααααα!!!!!!!!:cry::cry::cry::cry::cry: δεν ξεχασα μονο την Audrey και τον Mousse!!ξεχασα και τα υπολοιπα παιδακια της Luna!!!και τον Pastelito....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
SvetikaR Νεοφερμένο μέλος Η SvetikaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 65 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2009 στις 20:10 Η SvetikaR έγραψε: #5.334 22-06-09 20:10 Καλησπέρα, κορίτσια! Σήμερα έχουμε νέα μέλη στην Βρετανοοικογένεια - 2 κοριτσάκια κι 1 αγοράκι. Η Ντούνια είναι πολύ καλή μαμά, ο Ιάσωνας είναι περίφανος μπαμπάς κι εγώ είμαι ευτυχισμένη γιαγιά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2009 στις 20:34 Η Luna έγραψε: #5.335 22-06-09 20:34 Αρχική Δημοσίευση από SvetikaR: Καλησπέρα, κορίτσια! Σήμερα έχουμε νέα μέλη στην Βρετανοοικογένεια - 2 κοριτσάκια κι 1 αγοράκι. Η Ντούνια είναι πολύ καλή μαμά, ο Ιάσωνας είναι περίφανος μπαμπάς κι εγώ είμαι ευτυχισμένη γιαγιά!!! Click για ανάπτυξη... Φωτεινη μου ειναι υπεροχα!! ποτε γεννηθηκαν??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2009 στις 23:38 Η moukelis έγραψε: #5.336 22-06-09 23:38 Φωτεινη να σου ζησουν! Τι σχεδια εχουν;Ενα spotted νομιζω οτι βλεπω,εχετε και mackerel; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βαβελόψαρο Δραστήριο μέλος Η Βαβελόψαρο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 10:18 Η Βαβελόψαρο: #5.337 23-06-09 10:18 Να σας ζήσουνε τα όμορφα μωράκια, να είναι πάντα γερά κ καλότυχα!!! Γιάννα...έχε το νου σου, σε παρακολουθώ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 10:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.338 23-06-09 10:22 να σου ζησουν τα μωρακια Φωτεινη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 10:51 Η staman2 έγραψε: #5.339 23-06-09 10:51 Αρχική Δημοσίευση από SvetikaR: Καλησπέρα, κορίτσια! Σήμερα έχουμε νέα μέλη στην Βρετανοοικογένεια - 2 κοριτσάκια κι 1 αγοράκι. Η Ντούνια είναι πολύ καλή μαμά, ο Ιάσωνας είναι περίφανος μπαμπάς κι εγώ είμαι ευτυχισμένη γιαγιά!!! Click για ανάπτυξη... Φωτεινή μου είναι ΥΠΕΡΟΧΑ!!!! Να τα χαίρεσαι!!! Το ένα απ΄ό,τι βλέπω είναι πολύ ανοιχτόχρωμο. Τι χρώμα είναι ακριβώς?? Ειναι τέλεια!!!! ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΟΥΝ!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SvetikaR Νεοφερμένο μέλος Η SvetikaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 65 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 11:41 Η SvetikaR έγραψε: #5.340 23-06-09 11:41 Αρχική Δημοσίευση από Luna: Φωτεινη μου ειναι υπεροχα!! ποτε γεννηθηκαν??? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Φωτεινη να σου ζησουν! Τι σχεδια εχουν;Ενα spotted νομιζω οτι βλεπω,εχετε και mackerel; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Βαβελόψαρο: Να σας ζήσουνε τα όμορφα μωράκια, να είναι πάντα γερά κ καλότυχα!!! Γιάννα...έχε το νου σου, σε παρακολουθώ!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: να σου ζησουν τα μωρακια Φωτεινη!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από staman2: Φωτεινή μου είναι ΥΠΕΡΟΧΑ!!!! Να τα χαίρεσαι!!! Το ένα απ΄ό,τι βλέπω είναι πολύ ανοιχτόχρωμο. Τι χρώμα είναι ακριβώς?? Ειναι τέλεια!!!! ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΟΥΝ!!!!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ, κορίτσια!!! Τα γατάκια δεν βιαζόντουσαν καθόλου, γι'αυτό το πρώτο γεννήθηκε 4:30 το πρωϊ, το δεύτερο στις 6 και το τελευταίο στις 10:30. Πολύ υπομονή είχε η Ντούνια... Τα δυο Black Spotted είναι αγόρι και κορίτσι, όμως, το πρώτο κορίτσι είναι η έκπληξη της χρονιάς. Δείχνει να είναι Cream Blotched, αλλά αποκλείεται να είναι, γιατί σε όλες τις 6 γενιές των προγόνων τους που ξέρω είναι μόνο μαύρα ασημένια τάμπυ!!! Τέλος πάντων, μετά από πολλή σκέψη θεωρώ πως μπορεί να είναι Seal (μαύρη, δηλαδή) Lynx Point και οι ραβδόσεις θα φύγουν σε λίγο καιρό, όπως φεύγουν στα μονόχρωμα. Φαίνεται πως κουβαλούσαν το παθητικό γονίδιο colorpoint για πάρα πολλές γενιές και στη συγγενική γέννα αυτό φανερώθηκε. Πάλι είμαι πολύ ευτυχισμένη πως δεν φαίνεται να κουβαλάει το σόι άσχιμες αρρώστιες στα παθητικά γονίδια - όλα τα γατάκια είναι σε καλή κατάσταση μέχρι τώρα!!!:kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 265 266 267 268 269 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 267 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 267 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλησπέρα, κορίτσια! Σήμερα έχουμε νέα μέλη στην Βρετανοοικογένεια - 2 κοριτσάκια κι 1 αγοράκι. Η Ντούνια είναι πολύ καλή μαμά, ο Ιάσωνας είναι περίφανος μπαμπάς κι εγώ είμαι ευτυχισμένη γιαγιά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2009 στις 20:34 Η Luna έγραψε: #5.335 22-06-09 20:34 Αρχική Δημοσίευση από SvetikaR: Καλησπέρα, κορίτσια! Σήμερα έχουμε νέα μέλη στην Βρετανοοικογένεια - 2 κοριτσάκια κι 1 αγοράκι. Η Ντούνια είναι πολύ καλή μαμά, ο Ιάσωνας είναι περίφανος μπαμπάς κι εγώ είμαι ευτυχισμένη γιαγιά!!! Click για ανάπτυξη... Φωτεινη μου ειναι υπεροχα!! ποτε γεννηθηκαν??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2009 στις 23:38 Η moukelis έγραψε: #5.336 22-06-09 23:38 Φωτεινη να σου ζησουν! Τι σχεδια εχουν;Ενα spotted νομιζω οτι βλεπω,εχετε και mackerel; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βαβελόψαρο Δραστήριο μέλος Η Βαβελόψαρο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 10:18 Η Βαβελόψαρο: #5.337 23-06-09 10:18 Να σας ζήσουνε τα όμορφα μωράκια, να είναι πάντα γερά κ καλότυχα!!! Γιάννα...έχε το νου σου, σε παρακολουθώ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 10:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.338 23-06-09 10:22 να σου ζησουν τα μωρακια Φωτεινη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 10:51 Η staman2 έγραψε: #5.339 23-06-09 10:51 Αρχική Δημοσίευση από SvetikaR: Καλησπέρα, κορίτσια! Σήμερα έχουμε νέα μέλη στην Βρετανοοικογένεια - 2 κοριτσάκια κι 1 αγοράκι. Η Ντούνια είναι πολύ καλή μαμά, ο Ιάσωνας είναι περίφανος μπαμπάς κι εγώ είμαι ευτυχισμένη γιαγιά!!! Click για ανάπτυξη... Φωτεινή μου είναι ΥΠΕΡΟΧΑ!!!! Να τα χαίρεσαι!!! Το ένα απ΄ό,τι βλέπω είναι πολύ ανοιχτόχρωμο. Τι χρώμα είναι ακριβώς?? Ειναι τέλεια!!!! ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΟΥΝ!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SvetikaR Νεοφερμένο μέλος Η SvetikaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 65 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 11:41 Η SvetikaR έγραψε: #5.340 23-06-09 11:41 Αρχική Δημοσίευση από Luna: Φωτεινη μου ειναι υπεροχα!! ποτε γεννηθηκαν??? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Φωτεινη να σου ζησουν! Τι σχεδια εχουν;Ενα spotted νομιζω οτι βλεπω,εχετε και mackerel; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Βαβελόψαρο: Να σας ζήσουνε τα όμορφα μωράκια, να είναι πάντα γερά κ καλότυχα!!! Γιάννα...έχε το νου σου, σε παρακολουθώ!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: να σου ζησουν τα μωρακια Φωτεινη!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από staman2: Φωτεινή μου είναι ΥΠΕΡΟΧΑ!!!! Να τα χαίρεσαι!!! Το ένα απ΄ό,τι βλέπω είναι πολύ ανοιχτόχρωμο. Τι χρώμα είναι ακριβώς?? Ειναι τέλεια!!!! ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΟΥΝ!!!!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ, κορίτσια!!! Τα γατάκια δεν βιαζόντουσαν καθόλου, γι'αυτό το πρώτο γεννήθηκε 4:30 το πρωϊ, το δεύτερο στις 6 και το τελευταίο στις 10:30. Πολύ υπομονή είχε η Ντούνια... Τα δυο Black Spotted είναι αγόρι και κορίτσι, όμως, το πρώτο κορίτσι είναι η έκπληξη της χρονιάς. Δείχνει να είναι Cream Blotched, αλλά αποκλείεται να είναι, γιατί σε όλες τις 6 γενιές των προγόνων τους που ξέρω είναι μόνο μαύρα ασημένια τάμπυ!!! Τέλος πάντων, μετά από πολλή σκέψη θεωρώ πως μπορεί να είναι Seal (μαύρη, δηλαδή) Lynx Point και οι ραβδόσεις θα φύγουν σε λίγο καιρό, όπως φεύγουν στα μονόχρωμα. Φαίνεται πως κουβαλούσαν το παθητικό γονίδιο colorpoint για πάρα πολλές γενιές και στη συγγενική γέννα αυτό φανερώθηκε. Πάλι είμαι πολύ ευτυχισμένη πως δεν φαίνεται να κουβαλάει το σόι άσχιμες αρρώστιες στα παθητικά γονίδια - όλα τα γατάκια είναι σε καλή κατάσταση μέχρι τώρα!!!:kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 265 266 267 268 269 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 267 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 267 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από SvetikaR: Καλησπέρα, κορίτσια! Σήμερα έχουμε νέα μέλη στην Βρετανοοικογένεια - 2 κοριτσάκια κι 1 αγοράκι. Η Ντούνια είναι πολύ καλή μαμά, ο Ιάσωνας είναι περίφανος μπαμπάς κι εγώ είμαι ευτυχισμένη γιαγιά!!! Click για ανάπτυξη... Φωτεινη μου ειναι υπεροχα!! ποτε γεννηθηκαν??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2009 στις 23:38 Η moukelis έγραψε: #5.336 22-06-09 23:38 Φωτεινη να σου ζησουν! Τι σχεδια εχουν;Ενα spotted νομιζω οτι βλεπω,εχετε και mackerel; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βαβελόψαρο Δραστήριο μέλος Η Βαβελόψαρο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 10:18 Η Βαβελόψαρο: #5.337 23-06-09 10:18 Να σας ζήσουνε τα όμορφα μωράκια, να είναι πάντα γερά κ καλότυχα!!! Γιάννα...έχε το νου σου, σε παρακολουθώ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 10:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.338 23-06-09 10:22 να σου ζησουν τα μωρακια Φωτεινη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 10:51 Η staman2 έγραψε: #5.339 23-06-09 10:51 Αρχική Δημοσίευση από SvetikaR: Καλησπέρα, κορίτσια! Σήμερα έχουμε νέα μέλη στην Βρετανοοικογένεια - 2 κοριτσάκια κι 1 αγοράκι. Η Ντούνια είναι πολύ καλή μαμά, ο Ιάσωνας είναι περίφανος μπαμπάς κι εγώ είμαι ευτυχισμένη γιαγιά!!! Click για ανάπτυξη... Φωτεινή μου είναι ΥΠΕΡΟΧΑ!!!! Να τα χαίρεσαι!!! Το ένα απ΄ό,τι βλέπω είναι πολύ ανοιχτόχρωμο. Τι χρώμα είναι ακριβώς?? Ειναι τέλεια!!!! ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΟΥΝ!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SvetikaR Νεοφερμένο μέλος Η SvetikaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 65 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 11:41 Η SvetikaR έγραψε: #5.340 23-06-09 11:41 Αρχική Δημοσίευση από Luna: Φωτεινη μου ειναι υπεροχα!! ποτε γεννηθηκαν??? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Φωτεινη να σου ζησουν! Τι σχεδια εχουν;Ενα spotted νομιζω οτι βλεπω,εχετε και mackerel; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Βαβελόψαρο: Να σας ζήσουνε τα όμορφα μωράκια, να είναι πάντα γερά κ καλότυχα!!! Γιάννα...έχε το νου σου, σε παρακολουθώ!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: να σου ζησουν τα μωρακια Φωτεινη!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από staman2: Φωτεινή μου είναι ΥΠΕΡΟΧΑ!!!! Να τα χαίρεσαι!!! Το ένα απ΄ό,τι βλέπω είναι πολύ ανοιχτόχρωμο. Τι χρώμα είναι ακριβώς?? Ειναι τέλεια!!!! ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΟΥΝ!!!!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ, κορίτσια!!! Τα γατάκια δεν βιαζόντουσαν καθόλου, γι'αυτό το πρώτο γεννήθηκε 4:30 το πρωϊ, το δεύτερο στις 6 και το τελευταίο στις 10:30. Πολύ υπομονή είχε η Ντούνια... Τα δυο Black Spotted είναι αγόρι και κορίτσι, όμως, το πρώτο κορίτσι είναι η έκπληξη της χρονιάς. Δείχνει να είναι Cream Blotched, αλλά αποκλείεται να είναι, γιατί σε όλες τις 6 γενιές των προγόνων τους που ξέρω είναι μόνο μαύρα ασημένια τάμπυ!!! Τέλος πάντων, μετά από πολλή σκέψη θεωρώ πως μπορεί να είναι Seal (μαύρη, δηλαδή) Lynx Point και οι ραβδόσεις θα φύγουν σε λίγο καιρό, όπως φεύγουν στα μονόχρωμα. Φαίνεται πως κουβαλούσαν το παθητικό γονίδιο colorpoint για πάρα πολλές γενιές και στη συγγενική γέννα αυτό φανερώθηκε. Πάλι είμαι πολύ ευτυχισμένη πως δεν φαίνεται να κουβαλάει το σόι άσχιμες αρρώστιες στα παθητικά γονίδια - όλα τα γατάκια είναι σε καλή κατάσταση μέχρι τώρα!!!:kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 265 266 267 268 269 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 267 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 267 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Φωτεινη να σου ζησουν! Τι σχεδια εχουν;Ενα spotted νομιζω οτι βλεπω,εχετε και mackerel; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βαβελόψαρο Δραστήριο μέλος Η Βαβελόψαρο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 10:18 Η Βαβελόψαρο: #5.337 23-06-09 10:18 Να σας ζήσουνε τα όμορφα μωράκια, να είναι πάντα γερά κ καλότυχα!!! Γιάννα...έχε το νου σου, σε παρακολουθώ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 10:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.338 23-06-09 10:22 να σου ζησουν τα μωρακια Φωτεινη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 10:51 Η staman2 έγραψε: #5.339 23-06-09 10:51 Αρχική Δημοσίευση από SvetikaR: Καλησπέρα, κορίτσια! Σήμερα έχουμε νέα μέλη στην Βρετανοοικογένεια - 2 κοριτσάκια κι 1 αγοράκι. Η Ντούνια είναι πολύ καλή μαμά, ο Ιάσωνας είναι περίφανος μπαμπάς κι εγώ είμαι ευτυχισμένη γιαγιά!!! Click για ανάπτυξη... Φωτεινή μου είναι ΥΠΕΡΟΧΑ!!!! Να τα χαίρεσαι!!! Το ένα απ΄ό,τι βλέπω είναι πολύ ανοιχτόχρωμο. Τι χρώμα είναι ακριβώς?? Ειναι τέλεια!!!! ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΟΥΝ!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SvetikaR Νεοφερμένο μέλος Η SvetikaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 65 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 11:41 Η SvetikaR έγραψε: #5.340 23-06-09 11:41 Αρχική Δημοσίευση από Luna: Φωτεινη μου ειναι υπεροχα!! ποτε γεννηθηκαν??? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Φωτεινη να σου ζησουν! Τι σχεδια εχουν;Ενα spotted νομιζω οτι βλεπω,εχετε και mackerel; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Βαβελόψαρο: Να σας ζήσουνε τα όμορφα μωράκια, να είναι πάντα γερά κ καλότυχα!!! Γιάννα...έχε το νου σου, σε παρακολουθώ!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: να σου ζησουν τα μωρακια Φωτεινη!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από staman2: Φωτεινή μου είναι ΥΠΕΡΟΧΑ!!!! Να τα χαίρεσαι!!! Το ένα απ΄ό,τι βλέπω είναι πολύ ανοιχτόχρωμο. Τι χρώμα είναι ακριβώς?? Ειναι τέλεια!!!! ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΟΥΝ!!!!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ, κορίτσια!!! Τα γατάκια δεν βιαζόντουσαν καθόλου, γι'αυτό το πρώτο γεννήθηκε 4:30 το πρωϊ, το δεύτερο στις 6 και το τελευταίο στις 10:30. Πολύ υπομονή είχε η Ντούνια... Τα δυο Black Spotted είναι αγόρι και κορίτσι, όμως, το πρώτο κορίτσι είναι η έκπληξη της χρονιάς. Δείχνει να είναι Cream Blotched, αλλά αποκλείεται να είναι, γιατί σε όλες τις 6 γενιές των προγόνων τους που ξέρω είναι μόνο μαύρα ασημένια τάμπυ!!! Τέλος πάντων, μετά από πολλή σκέψη θεωρώ πως μπορεί να είναι Seal (μαύρη, δηλαδή) Lynx Point και οι ραβδόσεις θα φύγουν σε λίγο καιρό, όπως φεύγουν στα μονόχρωμα. Φαίνεται πως κουβαλούσαν το παθητικό γονίδιο colorpoint για πάρα πολλές γενιές και στη συγγενική γέννα αυτό φανερώθηκε. Πάλι είμαι πολύ ευτυχισμένη πως δεν φαίνεται να κουβαλάει το σόι άσχιμες αρρώστιες στα παθητικά γονίδια - όλα τα γατάκια είναι σε καλή κατάσταση μέχρι τώρα!!!:kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 265 266 267 268 269 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 267 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 267 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Να σας ζήσουνε τα όμορφα μωράκια, να είναι πάντα γερά κ καλότυχα!!! Γιάννα...έχε το νου σου, σε παρακολουθώ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 10:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.338 23-06-09 10:22 να σου ζησουν τα μωρακια Φωτεινη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 10:51 Η staman2 έγραψε: #5.339 23-06-09 10:51 Αρχική Δημοσίευση από SvetikaR: Καλησπέρα, κορίτσια! Σήμερα έχουμε νέα μέλη στην Βρετανοοικογένεια - 2 κοριτσάκια κι 1 αγοράκι. Η Ντούνια είναι πολύ καλή μαμά, ο Ιάσωνας είναι περίφανος μπαμπάς κι εγώ είμαι ευτυχισμένη γιαγιά!!! Click για ανάπτυξη... Φωτεινή μου είναι ΥΠΕΡΟΧΑ!!!! Να τα χαίρεσαι!!! Το ένα απ΄ό,τι βλέπω είναι πολύ ανοιχτόχρωμο. Τι χρώμα είναι ακριβώς?? Ειναι τέλεια!!!! ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΟΥΝ!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SvetikaR Νεοφερμένο μέλος Η SvetikaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 65 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 11:41 Η SvetikaR έγραψε: #5.340 23-06-09 11:41 Αρχική Δημοσίευση από Luna: Φωτεινη μου ειναι υπεροχα!! ποτε γεννηθηκαν??? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Φωτεινη να σου ζησουν! Τι σχεδια εχουν;Ενα spotted νομιζω οτι βλεπω,εχετε και mackerel; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Βαβελόψαρο: Να σας ζήσουνε τα όμορφα μωράκια, να είναι πάντα γερά κ καλότυχα!!! Γιάννα...έχε το νου σου, σε παρακολουθώ!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: να σου ζησουν τα μωρακια Φωτεινη!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από staman2: Φωτεινή μου είναι ΥΠΕΡΟΧΑ!!!! Να τα χαίρεσαι!!! Το ένα απ΄ό,τι βλέπω είναι πολύ ανοιχτόχρωμο. Τι χρώμα είναι ακριβώς?? Ειναι τέλεια!!!! ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΟΥΝ!!!!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ, κορίτσια!!! Τα γατάκια δεν βιαζόντουσαν καθόλου, γι'αυτό το πρώτο γεννήθηκε 4:30 το πρωϊ, το δεύτερο στις 6 και το τελευταίο στις 10:30. Πολύ υπομονή είχε η Ντούνια... Τα δυο Black Spotted είναι αγόρι και κορίτσι, όμως, το πρώτο κορίτσι είναι η έκπληξη της χρονιάς. Δείχνει να είναι Cream Blotched, αλλά αποκλείεται να είναι, γιατί σε όλες τις 6 γενιές των προγόνων τους που ξέρω είναι μόνο μαύρα ασημένια τάμπυ!!! Τέλος πάντων, μετά από πολλή σκέψη θεωρώ πως μπορεί να είναι Seal (μαύρη, δηλαδή) Lynx Point και οι ραβδόσεις θα φύγουν σε λίγο καιρό, όπως φεύγουν στα μονόχρωμα. Φαίνεται πως κουβαλούσαν το παθητικό γονίδιο colorpoint για πάρα πολλές γενιές και στη συγγενική γέννα αυτό φανερώθηκε. Πάλι είμαι πολύ ευτυχισμένη πως δεν φαίνεται να κουβαλάει το σόι άσχιμες αρρώστιες στα παθητικά γονίδια - όλα τα γατάκια είναι σε καλή κατάσταση μέχρι τώρα!!!:kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 265 266 267 268 269 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 267 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 267 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
να σου ζησουν τα μωρακια Φωτεινη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 10:51 Η staman2 έγραψε: #5.339 23-06-09 10:51 Αρχική Δημοσίευση από SvetikaR: Καλησπέρα, κορίτσια! Σήμερα έχουμε νέα μέλη στην Βρετανοοικογένεια - 2 κοριτσάκια κι 1 αγοράκι. Η Ντούνια είναι πολύ καλή μαμά, ο Ιάσωνας είναι περίφανος μπαμπάς κι εγώ είμαι ευτυχισμένη γιαγιά!!! Click για ανάπτυξη... Φωτεινή μου είναι ΥΠΕΡΟΧΑ!!!! Να τα χαίρεσαι!!! Το ένα απ΄ό,τι βλέπω είναι πολύ ανοιχτόχρωμο. Τι χρώμα είναι ακριβώς?? Ειναι τέλεια!!!! ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΟΥΝ!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SvetikaR Νεοφερμένο μέλος Η SvetikaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 65 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 11:41 Η SvetikaR έγραψε: #5.340 23-06-09 11:41 Αρχική Δημοσίευση από Luna: Φωτεινη μου ειναι υπεροχα!! ποτε γεννηθηκαν??? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Φωτεινη να σου ζησουν! Τι σχεδια εχουν;Ενα spotted νομιζω οτι βλεπω,εχετε και mackerel; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Βαβελόψαρο: Να σας ζήσουνε τα όμορφα μωράκια, να είναι πάντα γερά κ καλότυχα!!! Γιάννα...έχε το νου σου, σε παρακολουθώ!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: να σου ζησουν τα μωρακια Φωτεινη!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από staman2: Φωτεινή μου είναι ΥΠΕΡΟΧΑ!!!! Να τα χαίρεσαι!!! Το ένα απ΄ό,τι βλέπω είναι πολύ ανοιχτόχρωμο. Τι χρώμα είναι ακριβώς?? Ειναι τέλεια!!!! ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΟΥΝ!!!!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ, κορίτσια!!! Τα γατάκια δεν βιαζόντουσαν καθόλου, γι'αυτό το πρώτο γεννήθηκε 4:30 το πρωϊ, το δεύτερο στις 6 και το τελευταίο στις 10:30. Πολύ υπομονή είχε η Ντούνια... Τα δυο Black Spotted είναι αγόρι και κορίτσι, όμως, το πρώτο κορίτσι είναι η έκπληξη της χρονιάς. Δείχνει να είναι Cream Blotched, αλλά αποκλείεται να είναι, γιατί σε όλες τις 6 γενιές των προγόνων τους που ξέρω είναι μόνο μαύρα ασημένια τάμπυ!!! Τέλος πάντων, μετά από πολλή σκέψη θεωρώ πως μπορεί να είναι Seal (μαύρη, δηλαδή) Lynx Point και οι ραβδόσεις θα φύγουν σε λίγο καιρό, όπως φεύγουν στα μονόχρωμα. Φαίνεται πως κουβαλούσαν το παθητικό γονίδιο colorpoint για πάρα πολλές γενιές και στη συγγενική γέννα αυτό φανερώθηκε. Πάλι είμαι πολύ ευτυχισμένη πως δεν φαίνεται να κουβαλάει το σόι άσχιμες αρρώστιες στα παθητικά γονίδια - όλα τα γατάκια είναι σε καλή κατάσταση μέχρι τώρα!!!:kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 265 266 267 268 269 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 267 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 267 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από SvetikaR: Καλησπέρα, κορίτσια! Σήμερα έχουμε νέα μέλη στην Βρετανοοικογένεια - 2 κοριτσάκια κι 1 αγοράκι. Η Ντούνια είναι πολύ καλή μαμά, ο Ιάσωνας είναι περίφανος μπαμπάς κι εγώ είμαι ευτυχισμένη γιαγιά!!! Click για ανάπτυξη... Φωτεινή μου είναι ΥΠΕΡΟΧΑ!!!! Να τα χαίρεσαι!!! Το ένα απ΄ό,τι βλέπω είναι πολύ ανοιχτόχρωμο. Τι χρώμα είναι ακριβώς?? Ειναι τέλεια!!!! ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΟΥΝ!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
SvetikaR Νεοφερμένο μέλος Η SvetikaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 65 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2009 στις 11:41 Η SvetikaR έγραψε: #5.340 23-06-09 11:41 Αρχική Δημοσίευση από Luna: Φωτεινη μου ειναι υπεροχα!! ποτε γεννηθηκαν??? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Φωτεινη να σου ζησουν! Τι σχεδια εχουν;Ενα spotted νομιζω οτι βλεπω,εχετε και mackerel; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Βαβελόψαρο: Να σας ζήσουνε τα όμορφα μωράκια, να είναι πάντα γερά κ καλότυχα!!! Γιάννα...έχε το νου σου, σε παρακολουθώ!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: να σου ζησουν τα μωρακια Φωτεινη!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από staman2: Φωτεινή μου είναι ΥΠΕΡΟΧΑ!!!! Να τα χαίρεσαι!!! Το ένα απ΄ό,τι βλέπω είναι πολύ ανοιχτόχρωμο. Τι χρώμα είναι ακριβώς?? Ειναι τέλεια!!!! ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΟΥΝ!!!!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ, κορίτσια!!! Τα γατάκια δεν βιαζόντουσαν καθόλου, γι'αυτό το πρώτο γεννήθηκε 4:30 το πρωϊ, το δεύτερο στις 6 και το τελευταίο στις 10:30. Πολύ υπομονή είχε η Ντούνια... Τα δυο Black Spotted είναι αγόρι και κορίτσι, όμως, το πρώτο κορίτσι είναι η έκπληξη της χρονιάς. Δείχνει να είναι Cream Blotched, αλλά αποκλείεται να είναι, γιατί σε όλες τις 6 γενιές των προγόνων τους που ξέρω είναι μόνο μαύρα ασημένια τάμπυ!!! Τέλος πάντων, μετά από πολλή σκέψη θεωρώ πως μπορεί να είναι Seal (μαύρη, δηλαδή) Lynx Point και οι ραβδόσεις θα φύγουν σε λίγο καιρό, όπως φεύγουν στα μονόχρωμα. Φαίνεται πως κουβαλούσαν το παθητικό γονίδιο colorpoint για πάρα πολλές γενιές και στη συγγενική γέννα αυτό φανερώθηκε. Πάλι είμαι πολύ ευτυχισμένη πως δεν φαίνεται να κουβαλάει το σόι άσχιμες αρρώστιες στα παθητικά γονίδια - όλα τα γατάκια είναι σε καλή κατάσταση μέχρι τώρα!!!:kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Luna: Φωτεινη μου ειναι υπεροχα!! ποτε γεννηθηκαν??? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Φωτεινη να σου ζησουν! Τι σχεδια εχουν;Ενα spotted νομιζω οτι βλεπω,εχετε και mackerel; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Βαβελόψαρο: Να σας ζήσουνε τα όμορφα μωράκια, να είναι πάντα γερά κ καλότυχα!!! Γιάννα...έχε το νου σου, σε παρακολουθώ!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: να σου ζησουν τα μωρακια Φωτεινη!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από staman2: Φωτεινή μου είναι ΥΠΕΡΟΧΑ!!!! Να τα χαίρεσαι!!! Το ένα απ΄ό,τι βλέπω είναι πολύ ανοιχτόχρωμο. Τι χρώμα είναι ακριβώς?? Ειναι τέλεια!!!! ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΟΥΝ!!!!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ, κορίτσια!!! Τα γατάκια δεν βιαζόντουσαν καθόλου, γι'αυτό το πρώτο γεννήθηκε 4:30 το πρωϊ, το δεύτερο στις 6 και το τελευταίο στις 10:30. Πολύ υπομονή είχε η Ντούνια... Τα δυο Black Spotted είναι αγόρι και κορίτσι, όμως, το πρώτο κορίτσι είναι η έκπληξη της χρονιάς. Δείχνει να είναι Cream Blotched, αλλά αποκλείεται να είναι, γιατί σε όλες τις 6 γενιές των προγόνων τους που ξέρω είναι μόνο μαύρα ασημένια τάμπυ!!! Τέλος πάντων, μετά από πολλή σκέψη θεωρώ πως μπορεί να είναι Seal (μαύρη, δηλαδή) Lynx Point και οι ραβδόσεις θα φύγουν σε λίγο καιρό, όπως φεύγουν στα μονόχρωμα. Φαίνεται πως κουβαλούσαν το παθητικό γονίδιο colorpoint για πάρα πολλές γενιές και στη συγγενική γέννα αυτό φανερώθηκε. Πάλι είμαι πολύ ευτυχισμένη πως δεν φαίνεται να κουβαλάει το σόι άσχιμες αρρώστιες στα παθητικά γονίδια - όλα τα γατάκια είναι σε καλή κατάσταση μέχρι τώρα!!!:kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.