Luna
Περιβόητο μέλος
Καλημέρα Γιαννα μου όλα καλά ο Φιντελίνο τελικα έμεινε μαζί μας ο Πάρης είναι πολύ ευτυχισμένος στην νέα του οικογένεια και εχει γίνει κολλητος με τον αλλο αρσενικο του σπιτιου τον Εκτορα. Η Σιλβή στειρώθηκε και έχει αναρώσει πλήρως ο φιντελίνο συνεχεια την κυνηγα για παιχνίδια αλλα αυτη συνήθως βαρίεται και του φυσά...
τι καλα!!ειναι πολυ καλο που τον κρατησες!!!κι εγω που κρατησα τον yuri δεν τον μετανιωσα καθολου!!!εχουν παρεα και ειναι πιο χαρουμενα!!!

να σου πω,θυλαζει ακομα ο δικος σου η οχι?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aramis
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Συνημμένα
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Συμφωνω και επαυξανω , αλήθεια τον γλυκο μορφέα τον αφήνεις και έξω ή είναι σε περιφραγμενη αυλή;
καλε τι ματαρες ειναι αυτες που εχουν η Σιλβι και ο Φιντελινο! 

ο Φιντελινο ειναι υιος του Φιντελ ε?
να σου ζησει! ιδιος η Σιλβι ειναι
gourgourakos
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σας βάζω μερικές καινούριες φωτογραφίες μου, για να δείτε πόσο μεγάλωσα...
Στέλνω τα φιλιά μου και την αγάπη μου στα ετεροθαλλή αδελφάκια μου, Πάρη, Φιντελίνο, Audrey, Yuri και όλα τα υπόλοιπα,που μου διαφεύγουν τωρα τα ονοματάκια τους καθότι είμαστε πολυυυυ μεγάλη οικογένεια...
Αχ αυτος ο μπαμπάς μας, πολύ άτακτος ηταν φέτος... δεν άφησε θηλυκό γατί...
Συνημμένα
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Koυκλος εισαι!Γεια σας γλυκά βρεταννάκια!!!
Σας βάζω μερικές καινούριες φωτογραφίες μου, για να δείτε πόσο μεγάλωσα...Στέλνω τα φιλιά μου και την αγάπη μου στα ετεροθαλλή αδελφάκια μου, Πάρη, Φιντελίνο, Audrey, Yuri και όλα τα υπόλοιπα,που μου διαφεύγουν τωρα τα ονοματάκια τους καθότι είμαστε πολυυυυ μεγάλη οικογένεια...
![]()
το ονομα σου? 
moukelis
Επιφανές μέλος
Luna
Περιβόητο μέλος
Καλα μου φαινεται οτι η καθε μια απο μας που γεννησε η γατα της κρατησε ενα και απο τι βλεπω ενα αρσενικο. Εγω κρατησα το Daikiri, Kiri για τους φιλους και θαυμαστες![]()
πωπωωωω!!!!!πολυ ομορφος ειναι!!!!

τον θυμαμαι σε κατι φωτογραφιες που ηταν μικρουλης!!εχει πολυ ομορφο χρωμα!!

Γεια σας γλυκά βρεταννάκια!!!
Σας βάζω μερικές καινούριες φωτογραφίες μου, για να δείτε πόσο μεγάλωσα...Στέλνω τα φιλιά μου και την αγάπη μου στα ετεροθαλλή αδελφάκια μου, Πάρη, Φιντελίνο, Audrey, Yuri και όλα τα υπόλοιπα,που μου διαφεύγουν τωρα τα ονοματάκια τους καθότι είμαστε πολυυυυ μεγάλη οικογένεια...
![]()
Γεια σου και απο εμας αδερφακι!!

εισαι παρα πολυ ομορφο και μοιαζεις πολυ με την μανουλα σου και αυτο σε κανει ακομα πιο τελειο!!

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
gourgourakos
Εκκολαπτόμενο μέλος
Πω πω τι ωραιος γαταρος!

Ευχαριστούμε!!! Αλλά θαυμάζουμε και σας παααρα πολύ!!!Αχ ναι, η μανούλα είναι πολύ γλυκειά!!!πωπωωωω!!!!!πολυ ομορφος ειναι!!!!
τον θυμαμαι σε κατι φωτογραφιες που ηταν μικρουλης!!εχει πολυ ομορφο χρωμα!!
Γεια σου και απο εμας αδερφακι!!
εισαι παρα πολυ ομορφο και μοιαζεις πολυ με την μανουλα σου και αυτο σε κανει ακομα πιο τελειο!!![]()

Τον λένε Ορφέα και είναι απο το ζεύγος Raisa και Φιντέλ, αγαπητή Γιούλη.Παρεπιπτόντως, να σου ζήσουν τα μωράκια σουκαλε πως τον λενε τον μικρο του γουργουρακου?? και απο ποια μαμα ειναι? Απο τη Raisa?

staman2
Περιβόητο μέλος
ΥΠΕΡΟΧΟΣ απλά υπέροχος!!! ΝΑ σου ζησει ο κουκλος!Καλα μου φαινεται οτι η καθε μια απο μας που γεννησε η γατα της κρατησε ενα και απο τι βλεπω ενα αρσενικο. Εγω κρατησα το Daikiri, Kiri για τους φιλους και θαυμαστες![]()

Τι κάνεις γλυκο μας αδερφάκι Ορφέα???? Κι εγώ αδερφουλης σου είμαι και σε καμαρώνω και μοιάζουμε κιολας γιατι κι εγω μοιάζω στη μαμακα μου.Γεια σας γλυκά βρεταννάκια!!!
![]()
Σεβάχ!

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Σε ευχαριστω πολυ!!Ευχαριστούμε!!! Αλλά θαυμάζουμε και σας παααρα πολύ!!!
Αχ ναι, η μανούλα είναι πολύ γλυκειά!!!
Τον λένε Ορφέα και είναι απο το ζεύγος Raisa και Φιντέλ, αγαπητή Γιούλη.Παρεπιπτόντως, να σου ζήσουν τα μωράκια σου![]()
Εδωσα και τον δευτερο τον Παστελ τη περασμενη Παρασκευη!! Ολοκληροι ανδρες ειναι τωρα
Ορφεας! Το ονομα του, ανταξιο της ομορφιας του!!

avtwvia
Διάσημο μέλος
Καρμεν η ναζιαρα!!

staman2
Περιβόητο μέλος
Καλημέρα κουκλάρα μου και ναζιάρα μου !!!! Φιλάκια πολλα στο γλωσσάκι σου το ροζ!!!καλημερα και απο εμας αδερφουλια!!
![]()
Καρμεν η ναζιαρα!!![]()
ΣεβάχΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος

elvenstar
Επιφανές μέλος

gourgourakos
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αδελφούλη μου Σεβαχούλη πολλά φιλάκια... Συγνώμη που σε ξέχασα αλλά είμαστε τοοοοοσα αδελφάκια που εχω μπερδευτεί λιγάκιΥΠΕΡΟΧΟΣ απλά υπέροχος!!! ΝΑ σου ζησει ο κουκλος!
Τι κάνεις γλυκο μας αδερφάκι Ορφέα???? Κι εγώ αδερφουλης σου είμαι και σε καμαρώνω και μοιάζουμε κιολας γιατι κι εγω μοιάζω στη μαμακα μου.
Σεβάχ!
![]()
Αν και δεν θα έπρεπε να ξεχάσω εσένα διότι η μαμή(βλ. Νικολέτα),μου είπε πως όταν μεγαλώσω θα σου μοιάζω πολύ και είμαι πολύ χαρούμενος γι'αυτό, διότι είσαι ένας κούκλος....
Φιλάκια!!!Σ'ευχαριστούμε κι εμείς... Και η δική σας οικογένεια είναι πανέμορφη, και τι ωραίο όνομα το "Παστέλ", όνομα και πράγμα που λένε.Σε ευχαριστω πολυ!!Εδωσα και τον δευτερο τον Παστελ τη περασμενη Παρασκευη!! Ολοκληροι ανδρες ειναι τωρα
Ορφεας! Το ονομα του, ανταξιο της ομορφιας του!!![]()

Γειά σου Καρμενούλα μου γλυκειά! Μα τι όμορφη που είσαι... αν δεν ήσουν αδελφούλα μου, σίγουρα θα σ'ερωτευόμουνκαλημερα και απο εμας αδερφουλια!!
![]()
Καρμεν η ναζιαρα!!![]()

Και μοιάζουμε πολύ!!!Φιλάκια πολλά κουκλίτσα!!!Έχουν κυριεύσει τον κόσμο όλο...Ολόκληρος στρατός είναι τα Ραϊσοφιντελάκια κ είναι όλα τους το ένα πιο όμορφο από το άλλοΝα σας ζήσουν κορίτσια κ αγόρια κ να κάνετε κάποια στιγμή μια family reunion![]()
![]()

Μήπως θα έπρεπε να φτιαχτεί μια φυλή που να αποτελείται, αποκλειστικά, και μόνο, απο Ραϊσοφιντελάκια?????

elvenstar
Επιφανές μέλος
και ποιος θα είναι ο clanαρχοςΈχουν κυριεύσει τον κόσμο όλο...
Μήπως θα έπρεπε να φτιαχτεί μια φυλή που να αποτελείται, αποκλειστικά, και μόνο, απο Ραϊσοφιντελάκια?????![]()

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
ναι ε?Αδελφούλη μου Σεβαχούλη πολλά φιλάκια... Συγνώμη που σε ξέχασα αλλά είμαστε τοοοοοσα αδελφάκια που εχω μπερδευτεί λιγάκιΑν και δεν θα έπρεπε να ξεχάσω εσένα διότι η μαμή(βλ. Νικολέτα),μου είπε πως όταν μεγαλώσω θα σου μοιάζω πολύ και είμαι πολύ χαρούμενος γι'αυτό, διότι είσαι ένας κούκλος....
Φιλάκια!!!
Σ'ευχαριστούμε κι εμείς... Και η δική σας οικογένεια είναι πανέμορφη, και τι ωραίο όνομα το "Παστέλ", όνομα και πράγμα που λένε.
Γειά σου Καρμενούλα μου γλυκειά! Μα τι όμορφη που είσαι... αν δεν ήσουν αδελφούλα μου, σίγουρα θα σ'ερωτευόμουνΚαι μοιάζουμε πολύ!!!Φιλάκια πολλά κουκλίτσα!!!
Έχουν κυριεύσει τον κόσμο όλο...
Μήπως θα έπρεπε να φτιαχτεί μια φυλή που να αποτελείται, αποκλειστικά, και μόνο, απο Ραϊσοφιντελάκια?????![]()

Γι'αυτο η νεα του μαμα (δε μπορω να πω ειναι τελεια γατομαμα) τον μετονομασε Pepe

Ξενερωσες τωρα?

elvenstar
Επιφανές μέλος
Pepe;;;ναι ε?
Γι'αυτο η νεα του μαμα (δε μπορω να πω ειναι τελεια γατομαμα) τον μετονομασε Pepe
Ξενερωσες τωρα?![]()

αμάν αυτες οι Ιταλίδες. Ε όχι κ αυτό το αγόρι Πεπε

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool