British - maniacs

21/3 γεννηθηκε το τουλουμπινι μου... α ρε πατερα ηταν η χρονια σου!!! καλοπερασες!!!:lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ειπα κι εγω!!!;);):lol::lol:
αυτα ειναι πιο μετα απο τα δικα μας..ξανακανε που*****ιες ο πατερας...
πηγε στην Κρητη...:happy::happy::happy::D

Ααααααα!!! Πολύ γκομενιάρης μας βγήκε ο μπαμπας!! :mad::mad:

Για να τα πω εγώ στη μαμά να του δείξω εγώ. Πέσ'τα και συ στην Λούνα να τον πάρει τηλ να του τα ψάλει :P:lol:

Εμένα το τουμπουρλούκι παίρνει το μπάνιο της αυτήν την στιγμή. 10 μέτρα μακρυά μου γιατί πριν την ζουλούσα :lol::lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

21/3 γεννηθηκε το τουλουμπινι μου... α ρε πατερα ηταν η χρονια σου!!! καλοπερασες!!!:lol:

Μόνο καλοπέραση??? Αυτό παιδί μου ήταν το πάρτυ του αιώνα!! ;)

Και πως τον λένε τον μικρό μας τον αδερφο? Που είναι και συμπατριώτης απ'οτι μόλις πρόσεξα :P:)

Μόνο καλοπέραση??? Αυτό παιδί μου ήταν το πάρτυ του αιώνα!! ;)

Και πως τον λένε τον μικρό μας τον αδερφο? Που είναι και συμπατριώτης απ'οτι μόλις πρόσεξα :P:)

Παρης :inlove: ειναι και κουκλακιιιι σαν μικλο αρκουζααακιιι (νιεεε το χασα!!!):lol:

Πως να μην το χασεις!!!κοιτα τα πως ειναι!!!;););):inlove::inlove:
οσο για τον μπαμπα μας η luna δεν του μιλαει πια..τις τελευταιες μερες τον εδερνε κιολας!!!
τον ειχε καταλαβει τι κουμασι ειναι και οτι ηθελε να παει πισω στην αλλη!!!:up::lol::up:

οσο για τον μπαμπα μας η luna δεν του μιλαει πια..τις τελευταιες μερες τον εδερνε κιολας!!!
τον ειχε καταλαβει τι κουμασι ειναι και οτι ηθελε να παει πισω στην αλλη!!!:up::lol::up:

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Παρης :inlove: ειναι και κουκλακιιιι σαν μικλο αρκουζααακιιι (νιεεε το χασα!!!):lol:

Αχ το μωρό μου!! Φωτό καινούρια δεν έχουμε απο το δικό σου αρκουδάκι να δούμε? Τόσες έβαλα εγώ. :D

Καλά του έκανε!! Η δικιά μας η μαμά δεν τον πλάκωσε. Επρεπε και αυτή να του ρίξει ένα χεράκι ξύλο. Γι'αυτό συνέχισε να ξεπορτίσματα μετά!! :mad::P:lol:

καλε προχθες εβαλα ενα σωρο φωτος! :P:D
οριστε
204122.jpg

011206.jpg

Αχουτο μου!!! Καλέ τι όμορφο αδερφούλη έχουμε εμείς!! Και πως κοιμάται!!! Για ζούληγμα είναι!!!! :inlove::inlove::inlove:

ΜΑΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΡΕΣ εχει!!!ειναι σαν την μαμα του τα ματια!!!βαθυ πορτοκαλι σαν κεχριμπαρι!!!
:P:P

Τι κανουν ολοι οι βρετανοτρελοι???!!:):)
Προτεινω στη πρωτη σελιδα να παραθέσουμε ολα τα βρετανικα μοντέλα του φορουμ με το ονομα τους και το όνομα που έχουμε στο φόρουμ ο καθενας μας και τους αντίστοιχους γατογονείς, γιατι εγω έχω χαθεί λιγάκι με τόσα βρετανάκια....!!!:D:D:DΚαι θέλω να ελπίζω οτι δεν ειμαι η μόνη!!!:P:P
Τι μωρο ειναι αυτο παραπάνω???!!!!:up:

Καλημέρα. Μην ανησυχεις μην ανησυχείς. Να ρχεσαι πιο συχνα στην παρέα μας και θα τα μάθεις όλα :D Εγώ είμαι η Θένια και η μικρή μου είναι η Όλια. Ετσι για ν'αρχίσεις να μας μαθαίνεις. Το δικό μου γιουβαρλάκι μπορείς να το βρείς λίγες σελίδες πρίν σε φωτό που έβαλα. Είναι λιλά :)

Καλημέρα, κορίτσια!
Σήμερα πήρα τη φωτογραφία της άλλης μου κορούλας - της Αμαλίας. Δείτε κι εσείς πόσο όμορφη είναι και θα έχετε την ευκαιρία να τη θαυμάσετε και στην έκθεση!

Ας είναι καλά οι καινούριοι της γονείς!

:lol::lol::lol: έχει τα ίδια "ψεύτικα" μάτια με τα κουκλάκια:up::up: Πανέμορφη είναι η μικρή σου:up:

Καλημέρα, κορίτσια!
Σήμερα πήρα τη φωτογραφία της άλλης μου κορούλας - της Αμαλίας. Δείτε κι εσείς πόσο όμορφη είναι και θα έχετε την ευκαιρία να τη θαυμάσετε και στην έκθεση!

καλε τι κουκλα ειναι αυτη !!ταιριαζει στη θέση μαζι με ολα τα κουκλακια!!!Τρομαξα να καταλάβω ποιο ειναι το αληθινο!!!:lol::lol:Ανυπομονω να τη δω απο κοντα!!:)

Καλημέρα. Μην ανησυχεις μην ανησυχείς. Να ρχεσαι πιο συχνα στην παρέα μας και θα τα μάθεις όλα :D Εγώ είμαι η Θένια και η μικρή μου είναι η Όλια. Ετσι για ν'αρχίσεις να μας μαθαίνεις. Το δικό μου γιουβαρλάκι μπορείς να το βρείς λίγες σελίδες πρίν σε φωτό που έβαλα. Είναι λιλά :)

Και εκεί που έκανα χθες μπάνιο και πήγα και ντύθηκα και ετοιμάστηκα και στέγνωσα τα μαλλιά μου κτλ....και αποφάσισα να πάω να καθαρίσω την μπανιέρα.....βλέπουν τα μάτια μου τα παρακάτω.....
τις ειδα τις φώτο!!!ειναι κούκλα!!!!:)να τη χαιρεσαι...!!Και χαρηκα...Εγω ειμαι η Χρυσα και ο μικρος μου πριγκιπας ειναι ο γκριζλυ :P.
attachment.php
Και εσεις ειστε αδερφακια μας??!!!μπαμπας Φιντελ και μαμα Ραισα??:hmm:

Συνημμένα

• P1010694.JPG
    P1010694.JPG
    132,1 KB · Εμφανίσεις: 65
Ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι πώς μεγάλωσε ο ετεροθαλής αδελφός μας;!!! Αρκούδι κανονικό!!! (πάντα με την καλή την έννοια) Να τον χαίρεσαι nickis!!! Κούκλος!!!:up::up::up::up:

Καλημέρα, κορίτσια!

Πωπώωωωω!!! Είναι πολύ όμορφη κ πολύ παράξενο το χρώμα της όπως εξελίσσεται!!!Είχα να τη δω σε φωτογραφία από μωράκι κ δεν μπορούσα να φανταστώ πως θα γίνει άμα μεγαλώσει!!! Να που το διαπίστωσα!!!! Κουκλίτσα είναι!!!:D:D:D Το ίδιο κ η αδελφούλα της η Ωρόρα-Αναστασία!!! Την καμαρώσαμε κ από κοντά το Σάββατο κ την ερωτευτήκαμε κ αυτήν!!!!:up::up::up:

Καλημέρα, κορίτσια!

καλα το χρωμα της εχει γινει τελειο!!και με τρελαινει η ουρα της!!!:up::inlove::inlove::inlove::inlove:
τυχεροι οι γατογονεις που την πηραν!!!αντε να την θαυμασουμε και στην εκθεση!!:P:P

τις ειδα τις φώτο!!!ειναι κούκλα!!!!να τη χαιρεσαι...!!Και χαρηκα...Εγω ειμαι η Χρυσα και ο μικρος μου πριγκιπας ειναι ο γκριζλυ .
attachment.php
Και εσεις ειστε αδερφακια μας??!!!μπαμπας Φιντελ και μαμα Ραισα??:hmm:

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΗ Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ!!!!!!!!!:inlove::inlove::inlove::inlove::inlove:
πριγκηπας κανονικος!!!!στελε μου τον νωριτερα να τον ζουληξω,να τον φαω και να τον κατσιασω οσο δεν παει γιατι στην εκθεση θα κολησω στα καγκελα!!
στο λεω....:blink::blink::D:D:up:

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΗ Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ!!!!!!!!!:inlove::inlove::inlove::inlove::inlove:
πριγκηπας κανονικος!!!!στελε μου τον νωριτερα να τον ζουληξω,να τον φαω και να τον κατσιασω οσο δεν παει γιατι στην εκθεση θα κολησω στα καγκελα!!
στο λεω....:blink::blink::D:D:up:
Είδες σιγα σιγα αρχίζω να μαθαίνω να τον παιρνω καλες φωτογραφίες!!!Ειδες άνεση το παλικάρι μου??χχεχε:D:D
Κόλλα κόλλα...!!Θελουμε τους φαν μας!!:lol::lol::P:P
Και εγω θα ερθω να κάτσω με τα δικά σου μωρά να τα χαζεύω να κάνουν μάκια μάκια!!!!!:happy::happy::lol:

Είδες σιγα σιγα αρχίζω να μαθαίνω να τον παιρνω καλες φωτογραφίες!!!Ειδες άνεση το παλικάρι μου??χχεχε:D:D
Κόλλα κόλλα...!!Θελουμε τους φαν μας!!:lol::lol::P:P
Και εγω θα ερθω να κάτσω με τα δικά σου μωρά να τα χαζεύω να κάνουν μάκια μάκια!!!!!:happy::happy::lol:

πολυ ομορφες φωτογραφιες!!απο την αρχη τα πας καλα!:P:P:Pθα εχετε φαν!!
πιστεψε με!!ξελιγωμενες!!:):):)
οποτε ερθεις αθηνα σε προσκαλουμε να χαζεψεις οσο θες!!!
μετα την εκθεση θα φυγεις ή θα κατσεις καμια μερα???:rolleyes::rolleyes:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back