British - maniacs

Ξεκάρφωμα το λέμε τώρα ή ρίχνουμε άδεια για να πιάσουμε γεμάτα???

Γιάννα θα σε μαλώσω!! :P

Mηπως ψιλοκαταλαβαμε ολοι οτι θα αποκτησεις την ηλιαχτιδα;;:hmm::rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Για να κανει παρεα στη χοντρομαγουλιτσα..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλέ τι όμορφη κουκλίτσα που είναι η αδερφή μας??? Τι κορίτσαρος??!!! Πω πωωωωω να μας την φιλήσεις και απο μένα και απο την αδερφούλα της! :D:D
Ε τώρα ζηλέυω! Η δικιά μου γιατί δεν θέλει τόσα πολλά χάδια πια??? :mad::mad:

να της κανεις και απο εμενα!!:up::up:πολλα!!:rolleyes::rolleyes:

Σε ευχαριστούμε για τα καλά σου λόγια κ μην ανησυχείς νάζια κάνει η δικιά σου, θα αλλάξει γνώμη αν κάνεις πως την αγνοείς:lol::lol::lol:!

Θα της κάνω πολλά....πάρα πολλά!!!!!!!!!!!!!!!!!Μουάχαχαχαχα!!!:lol::lol::lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Mηπως ψιλοκαταλαβαμε ολοι οτι θα αποκτησεις την ηλιαχτιδα;;:hmm::rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Για να κανει παρεα στη χοντρομαγουλιτσα..

Νιαχ νιαχ νιαχ!! :P

Βλέπεις το δέντρο και χάνεις το δάσος.....:lol::lol::lol:

Σε ευχαριστούμε για τα καλά σου λόγια κ μην ανησυχείς νάζια κάνει η δικιά σου, θα αλλάξει γνώμη αν κάνεις πως την αγνοείς:lol::lol::lol:!

Θα της κάνω πολλά....πάρα πολλά!!!!!!!!!!!!!!!!!Μουάχαχαχαχα!!!:lol::lol::lol::lol:

Τι νάζια μωρέ το στριμάδι! Που όταν την αγνοώ έρχεται και κολλάει πάνω μου αλλά μόλις την χαιδέψω μια δυο φορές γίνεται καπνός! Στριμάδι παιδί μου στριμάδι!!! :down:

Όχι κ στριμάδι, έχει χαρακτήρα η κοπέλα σου!!! (Έτσι το λέμε αυτό που κάνουν οι Βρετανίδες κυρίες μας, χιχιχιχι!!!)

Όχι κ στριμάδι, έχει χαρακτήρα η κοπέλα σου!!! (Έτσι το λέμε αυτό που κάνουν οι Βρετανίδες κυρίες μας, χιχιχιχι!!!)

Έ όχι και χαρακτήρα και κυρία. Το αρκουδάκι της αγάπης μιλάμε που μου θέλει να μου το παίξει και κυρία!! :mad::P:lol:

Ναι, ναι ώρα να τη δεις με άλλο μάτι, όχι απλά κυρία, Κιου-ρί-α, με το κ κεφαλαίο!!! Βέβαια....προσπαθεί να σε βάλει στη θέση σου επειδή τη λες αρκούδι ακόμα μπροστά της. Εμένα μου τα'χει κόψει αυτά!

Ναι, ναι ώρα να τη δεις με άλλο μάτι, όχι απλά κυρία, Κιου-ρί-α, με το κ κεφαλαίο!!! Βέβαια....προσπαθεί να σε βάλει στη θέση σου επειδή τη λες αρκούδι ακόμα μπροστά της. Εμένα μου τα'χει κόψει αυτά!

Αφού είναι εγώ φταίω? :confused:

Έχεις και εσύ εκεί μια ρέπλικα σε άλλο χρώμα. Καταλαβαίνεις λοιπόν ότι έχω απόλυτο δίκιο ως προς το αρκούδι!

Άσε που την φωνάζω αρκούδι και έρχεται. Ώρες ώρες πιστέυω το ακούει πιο έυκολα απο το Όλια... :hmm::P:lol:

Γεια σας αγαπημένα μου βρετανάκια.:up:
Ειστε όλα μοναδικά κουκλιά!!!:up:
Με αγάπη Σεβάχ!
DSC02253.jpg

Γεια σου κουκλε Σεβαχ!!!!μαααααααααααατσσσσσσσσ μουυυυυυυυυυυυυυυυυυτς στα λαχταριστα μαγουλα σου!!!!

Νιαχ νιαχ νιαχ!! :P

Βλέπεις το δέντρο και χάνεις το δάσος.....:lol::lol::lol:
Μη μου μιλας για δεντρα και για δαση..:cry::cry::cry:
Τα σιχαθηκα 4 χρονια που τα σπουδασα!!:(
Με αγάπη Σεβάχ!
DSC02253.jpg
Κουκλε αδερφε θα σαρωσεις παλι!!!:up::up::up:
Θα σε ζουληξω κουκλε μου συντομα..:cool::lol::lol:

Εσύ για να σφυρίζεις και να γελάς έτσι κάτι ξέρεις κάτι ξέρεις! Μολόγα τα όλα ΤΩΡΑ!!! :mad:

Σε pm παρακαλώ όχι δημοσίως μην γίνουμε και βούκινο :P:D

Τιποτα δεν ξερει,τιποτα απολυτως.:PΑστη να ροδοκοκκινισει λιγο.:lol:

δεν χρειαζεται να ξερω κατι!!!το εχω καταλαβει!!!:rolleyes::rolleyes:
και ασε την κακια εκτροφεα να λεει!!:lol::lol::lol:

Με αγάπη Σεβάχ!
DSC02253.jpg

πουδρενιο μου μπουρμπουλι!!!!:inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove:

Με αγάπη Σεβάχ!
DSC02253.jpg

Κούκλε γλυκιέ μου κ τσαχπίνη, σαν το σύννεφο έχεις γίνει!!!:lol::lol::lol::kiss::kiss::kiss:

Με αγάπη Σεβάχ!
DSC02253.jpg

Χουρμαδαααααααακι μου εσύ!!! Να σε πιάσω να σε ζουλήξω!!! :up::up:

δεν χρειαζεται να ξερω κατι!!!το εχω καταλαβει!!!:rolleyes::rolleyes:
και ασε την κακια εκτροφεα να λεει!!:lol::lol::lol:

Μην είσαι τόσο σίγουρη φίλτατη μην είσαι τόσο σίγουρη! Ίσως έχεις καταλάβει στο περίπου που λένε. ;):P:lol:

καλησπερα αδερφακια!!!
καλε τι ομορφοσογο ειμαστε ολα? :up:

Μην είσαι τόσο σίγουρη φίλτατη μην είσαι τόσο σίγουρη! Ίσως έχεις καταλάβει στο περίπου που λένε. ;):P:lol:

ε,μα δεν ειπα οτι τα ξερω και ολα!!!!;):lol:

ε,μα δεν ειπα οτι τα ξερω και ολα!!!!;):lol:

Γιαννα αστες να λενε εμεις καταλαβαμε τι εννοουν..:cool::rolleyes::rolleyes:

Γιαννα αστες να λενε εμεις καταλαβαμε τι εννοουν..:cool::rolleyes::rolleyes:

Μπορεί ναι....μπορεί και όχι....:P

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back