avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2009 στις 23:24 Η avtwvia έγραψε: #5.901 09-11-09 23:24 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ξεκάρφωμα το λέμε τώρα ή ρίχνουμε άδεια για να πιάσουμε γεμάτα??? Γιάννα θα σε μαλώσω!! Click για ανάπτυξη... Mηπως ψιλοκαταλαβαμε ολοι οτι θα αποκτησεις την ηλιαχτιδα;; Για να κανει παρεα στη χοντρομαγουλιτσα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βαβελόψαρο Δραστήριο μέλος Η Βαβελόψαρο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2009 στις 23:36 Η Βαβελόψαρο: #5.902 09-11-09 23:36 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καλέ τι όμορφη κουκλίτσα που είναι η αδερφή μας??? Τι κορίτσαρος??!!! Πω πωωωωω να μας την φιλήσεις και απο μένα και απο την αδερφούλα της! Ε τώρα ζηλέυω! Η δικιά μου γιατί δεν θέλει τόσα πολλά χάδια πια??? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Luna: να της κανεις και απο εμενα!!πολλα!! Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστούμε για τα καλά σου λόγια κ μην ανησυχείς νάζια κάνει η δικιά σου, θα αλλάξει γνώμη αν κάνεις πως την αγνοείς! Θα της κάνω πολλά....πάρα πολλά!!!!!!!!!!!!!!!!!Μουάχαχαχαχα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2009 στις 23:36 Η aalyah έγραψε: #5.903 09-11-09 23:36 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Mηπως ψιλοκαταλαβαμε ολοι οτι θα αποκτησεις την ηλιαχτιδα;; Για να κανει παρεα στη χοντρομαγουλιτσα.. Click για ανάπτυξη... Νιαχ νιαχ νιαχ!! Βλέπεις το δέντρο και χάνεις το δάσος..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2009 στις 23:39 Η aalyah έγραψε: #5.904 09-11-09 23:39 Αρχική Δημοσίευση από Βαβελόψαρο: Σε ευχαριστούμε για τα καλά σου λόγια κ μην ανησυχείς νάζια κάνει η δικιά σου, θα αλλάξει γνώμη αν κάνεις πως την αγνοείς! Θα της κάνω πολλά....πάρα πολλά!!!!!!!!!!!!!!!!!Μουάχαχαχαχα!!! Click για ανάπτυξη... Τι νάζια μωρέ το στριμάδι! Που όταν την αγνοώ έρχεται και κολλάει πάνω μου αλλά μόλις την χαιδέψω μια δυο φορές γίνεται καπνός! Στριμάδι παιδί μου στριμάδι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βαβελόψαρο Δραστήριο μέλος Η Βαβελόψαρο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2009 στις 23:45 Η Βαβελόψαρο: #5.905 09-11-09 23:45 Όχι κ στριμάδι, έχει χαρακτήρα η κοπέλα σου!!! (Έτσι το λέμε αυτό που κάνουν οι Βρετανίδες κυρίες μας, χιχιχιχι!!!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2009 στις 23:58 Η aalyah έγραψε: #5.906 09-11-09 23:58 Αρχική Δημοσίευση από Βαβελόψαρο: Όχι κ στριμάδι, έχει χαρακτήρα η κοπέλα σου!!! (Έτσι το λέμε αυτό που κάνουν οι Βρετανίδες κυρίες μας, χιχιχιχι!!!) Click για ανάπτυξη... Έ όχι και χαρακτήρα και κυρία. Το αρκουδάκι της αγάπης μιλάμε που μου θέλει να μου το παίξει και κυρία!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βαβελόψαρο Δραστήριο μέλος Η Βαβελόψαρο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 00:00 Η Βαβελόψαρο: #5.907 10-11-09 00:00 Ναι, ναι ώρα να τη δεις με άλλο μάτι, όχι απλά κυρία, Κιου-ρί-α, με το κ κεφαλαίο!!! Βέβαια....προσπαθεί να σε βάλει στη θέση σου επειδή τη λες αρκούδι ακόμα μπροστά της. Εμένα μου τα'χει κόψει αυτά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 00:06 Η aalyah έγραψε: #5.908 10-11-09 00:06 Αρχική Δημοσίευση από Βαβελόψαρο: Ναι, ναι ώρα να τη δεις με άλλο μάτι, όχι απλά κυρία, Κιου-ρί-α, με το κ κεφαλαίο!!! Βέβαια....προσπαθεί να σε βάλει στη θέση σου επειδή τη λες αρκούδι ακόμα μπροστά της. Εμένα μου τα'χει κόψει αυτά! Click για ανάπτυξη... Αφού είναι εγώ φταίω? Έχεις και εσύ εκεί μια ρέπλικα σε άλλο χρώμα. Καταλαβαίνεις λοιπόν ότι έχω απόλυτο δίκιο ως προς το αρκούδι! Άσε που την φωνάζω αρκούδι και έρχεται. Ώρες ώρες πιστέυω το ακούει πιο έυκολα απο το Όλια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 01:00 Η staman2 έγραψε: #5.909 10-11-09 01:00 Γεια σας αγαπημένα μου βρετανάκια. Ειστε όλα μοναδικά κουκλιά!!! Με αγάπη Σεβάχ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 15:15 Η nickis έγραψε: #5.910 10-11-09 15:15 Γεια σου κουκλε Σεβαχ!!!!μαααααααααααατσσσσσσσσ μουυυυυυυυυυυυυυυυυυτς στα λαχταριστα μαγουλα σου!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 15:20 Η avtwvia έγραψε: #5.911 10-11-09 15:20 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Νιαχ νιαχ νιαχ!! Βλέπεις το δέντρο και χάνεις το δάσος..... Click για ανάπτυξη... Μη μου μιλας για δεντρα και για δαση..:cry::cry::cry: Τα σιχαθηκα 4 χρονια που τα σπουδασα!! Αρχική Δημοσίευση από staman2: Γεια σας αγαπημένα μου βρετανάκια. Ειστε όλα μοναδικά κουκλιά!!! Με αγάπη Σεβάχ! Click για ανάπτυξη... Κουκλε αδερφε θα σαρωσεις παλι!!! Θα σε ζουληξω κουκλε μου συντομα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 16:40 Η Luna έγραψε: #5.912 10-11-09 16:40 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Εσύ για να σφυρίζεις και να γελάς έτσι κάτι ξέρεις κάτι ξέρεις! Μολόγα τα όλα ΤΩΡΑ!!! Σε pm παρακαλώ όχι δημοσίως μην γίνουμε και βούκινο Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τιποτα δεν ξερει,τιποτα απολυτως.Αστη να ροδοκοκκινισει λιγο. Click για ανάπτυξη... δεν χρειαζεται να ξερω κατι!!!το εχω καταλαβει!!! και ασε την κακια εκτροφεα να λεει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 16:42 Η Luna έγραψε: #5.913 10-11-09 16:42 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Γεια σας αγαπημένα μου βρετανάκια. Ειστε όλα μοναδικά κουκλιά!!! Με αγάπη Σεβάχ! Click για ανάπτυξη... πουδρενιο μου μπουρμπουλι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βαβελόψαρο Δραστήριο μέλος Η Βαβελόψαρο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 18:38 Η Βαβελόψαρο: #5.914 10-11-09 18:38 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Γεια σας αγαπημένα μου βρετανάκια. Ειστε όλα μοναδικά κουκλιά!!! Με αγάπη Σεβάχ! Click για ανάπτυξη... Κούκλε γλυκιέ μου κ τσαχπίνη, σαν το σύννεφο έχεις γίνει!!!:kiss::kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2009 στις 17:54 Η aalyah έγραψε: #5.915 11-11-09 17:54 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Γεια σας αγαπημένα μου βρετανάκια. Ειστε όλα μοναδικά κουκλιά!!! Με αγάπη Σεβάχ! Click για ανάπτυξη... Χουρμαδαααααααακι μου εσύ!!! Να σε πιάσω να σε ζουλήξω!!! Αρχική Δημοσίευση από Luna: δεν χρειαζεται να ξερω κατι!!!το εχω καταλαβει!!! και ασε την κακια εκτροφεα να λεει!! Click για ανάπτυξη... Μην είσαι τόσο σίγουρη φίλτατη μην είσαι τόσο σίγουρη! Ίσως έχεις καταλάβει στο περίπου που λένε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2009 στις 18:47 Η NiaR έγραψε: #5.916 11-11-09 18:47 καλησπερα αδερφακια!!! καλε τι ομορφοσογο ειμαστε ολα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2009 στις 19:15 Η Luna έγραψε: #5.917 11-11-09 19:15 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Μην είσαι τόσο σίγουρη φίλτατη μην είσαι τόσο σίγουρη! Ίσως έχεις καταλάβει στο περίπου που λένε. Click για ανάπτυξη... ε,μα δεν ειπα οτι τα ξερω και ολα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2009 στις 19:22 Η avtwvia έγραψε: #5.918 11-11-09 19:22 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ε,μα δεν ειπα οτι τα ξερω και ολα!!!! Click για ανάπτυξη... Γιαννα αστες να λενε εμεις καταλαβαμε τι εννοουν.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2009 στις 19:27 Η Luna έγραψε: #5.919 11-11-09 19:27 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Γιαννα αστες να λενε εμεις καταλαβαμε τι εννοουν.. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2009 στις 19:28 Η aalyah έγραψε: #5.920 11-11-09 19:28 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Γιαννα αστες να λενε εμεις καταλαβαμε τι εννοουν.. Click για ανάπτυξη... Μπορεί ναι....μπορεί και όχι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 294 295 296 297 298 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 296 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 296 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ξεκάρφωμα το λέμε τώρα ή ρίχνουμε άδεια για να πιάσουμε γεμάτα??? Γιάννα θα σε μαλώσω!! Click για ανάπτυξη... Mηπως ψιλοκαταλαβαμε ολοι οτι θα αποκτησεις την ηλιαχτιδα;; Για να κανει παρεα στη χοντρομαγουλιτσα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βαβελόψαρο Δραστήριο μέλος Η Βαβελόψαρο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2009 στις 23:36 Η Βαβελόψαρο: #5.902 09-11-09 23:36 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καλέ τι όμορφη κουκλίτσα που είναι η αδερφή μας??? Τι κορίτσαρος??!!! Πω πωωωωω να μας την φιλήσεις και απο μένα και απο την αδερφούλα της! Ε τώρα ζηλέυω! Η δικιά μου γιατί δεν θέλει τόσα πολλά χάδια πια??? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Luna: να της κανεις και απο εμενα!!πολλα!! Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστούμε για τα καλά σου λόγια κ μην ανησυχείς νάζια κάνει η δικιά σου, θα αλλάξει γνώμη αν κάνεις πως την αγνοείς! Θα της κάνω πολλά....πάρα πολλά!!!!!!!!!!!!!!!!!Μουάχαχαχαχα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2009 στις 23:36 Η aalyah έγραψε: #5.903 09-11-09 23:36 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Mηπως ψιλοκαταλαβαμε ολοι οτι θα αποκτησεις την ηλιαχτιδα;; Για να κανει παρεα στη χοντρομαγουλιτσα.. Click για ανάπτυξη... Νιαχ νιαχ νιαχ!! Βλέπεις το δέντρο και χάνεις το δάσος..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2009 στις 23:39 Η aalyah έγραψε: #5.904 09-11-09 23:39 Αρχική Δημοσίευση από Βαβελόψαρο: Σε ευχαριστούμε για τα καλά σου λόγια κ μην ανησυχείς νάζια κάνει η δικιά σου, θα αλλάξει γνώμη αν κάνεις πως την αγνοείς! Θα της κάνω πολλά....πάρα πολλά!!!!!!!!!!!!!!!!!Μουάχαχαχαχα!!! Click για ανάπτυξη... Τι νάζια μωρέ το στριμάδι! Που όταν την αγνοώ έρχεται και κολλάει πάνω μου αλλά μόλις την χαιδέψω μια δυο φορές γίνεται καπνός! Στριμάδι παιδί μου στριμάδι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βαβελόψαρο Δραστήριο μέλος Η Βαβελόψαρο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2009 στις 23:45 Η Βαβελόψαρο: #5.905 09-11-09 23:45 Όχι κ στριμάδι, έχει χαρακτήρα η κοπέλα σου!!! (Έτσι το λέμε αυτό που κάνουν οι Βρετανίδες κυρίες μας, χιχιχιχι!!!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2009 στις 23:58 Η aalyah έγραψε: #5.906 09-11-09 23:58 Αρχική Δημοσίευση από Βαβελόψαρο: Όχι κ στριμάδι, έχει χαρακτήρα η κοπέλα σου!!! (Έτσι το λέμε αυτό που κάνουν οι Βρετανίδες κυρίες μας, χιχιχιχι!!!) Click για ανάπτυξη... Έ όχι και χαρακτήρα και κυρία. Το αρκουδάκι της αγάπης μιλάμε που μου θέλει να μου το παίξει και κυρία!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βαβελόψαρο Δραστήριο μέλος Η Βαβελόψαρο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 00:00 Η Βαβελόψαρο: #5.907 10-11-09 00:00 Ναι, ναι ώρα να τη δεις με άλλο μάτι, όχι απλά κυρία, Κιου-ρί-α, με το κ κεφαλαίο!!! Βέβαια....προσπαθεί να σε βάλει στη θέση σου επειδή τη λες αρκούδι ακόμα μπροστά της. Εμένα μου τα'χει κόψει αυτά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 00:06 Η aalyah έγραψε: #5.908 10-11-09 00:06 Αρχική Δημοσίευση από Βαβελόψαρο: Ναι, ναι ώρα να τη δεις με άλλο μάτι, όχι απλά κυρία, Κιου-ρί-α, με το κ κεφαλαίο!!! Βέβαια....προσπαθεί να σε βάλει στη θέση σου επειδή τη λες αρκούδι ακόμα μπροστά της. Εμένα μου τα'χει κόψει αυτά! Click για ανάπτυξη... Αφού είναι εγώ φταίω? Έχεις και εσύ εκεί μια ρέπλικα σε άλλο χρώμα. Καταλαβαίνεις λοιπόν ότι έχω απόλυτο δίκιο ως προς το αρκούδι! Άσε που την φωνάζω αρκούδι και έρχεται. Ώρες ώρες πιστέυω το ακούει πιο έυκολα απο το Όλια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 01:00 Η staman2 έγραψε: #5.909 10-11-09 01:00 Γεια σας αγαπημένα μου βρετανάκια. Ειστε όλα μοναδικά κουκλιά!!! Με αγάπη Σεβάχ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 15:15 Η nickis έγραψε: #5.910 10-11-09 15:15 Γεια σου κουκλε Σεβαχ!!!!μαααααααααααατσσσσσσσσ μουυυυυυυυυυυυυυυυυυτς στα λαχταριστα μαγουλα σου!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 15:20 Η avtwvia έγραψε: #5.911 10-11-09 15:20 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Νιαχ νιαχ νιαχ!! Βλέπεις το δέντρο και χάνεις το δάσος..... Click για ανάπτυξη... Μη μου μιλας για δεντρα και για δαση..:cry::cry::cry: Τα σιχαθηκα 4 χρονια που τα σπουδασα!! Αρχική Δημοσίευση από staman2: Γεια σας αγαπημένα μου βρετανάκια. Ειστε όλα μοναδικά κουκλιά!!! Με αγάπη Σεβάχ! Click για ανάπτυξη... Κουκλε αδερφε θα σαρωσεις παλι!!! Θα σε ζουληξω κουκλε μου συντομα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 16:40 Η Luna έγραψε: #5.912 10-11-09 16:40 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Εσύ για να σφυρίζεις και να γελάς έτσι κάτι ξέρεις κάτι ξέρεις! Μολόγα τα όλα ΤΩΡΑ!!! Σε pm παρακαλώ όχι δημοσίως μην γίνουμε και βούκινο Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τιποτα δεν ξερει,τιποτα απολυτως.Αστη να ροδοκοκκινισει λιγο. Click για ανάπτυξη... δεν χρειαζεται να ξερω κατι!!!το εχω καταλαβει!!! και ασε την κακια εκτροφεα να λεει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 16:42 Η Luna έγραψε: #5.913 10-11-09 16:42 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Γεια σας αγαπημένα μου βρετανάκια. Ειστε όλα μοναδικά κουκλιά!!! Με αγάπη Σεβάχ! Click για ανάπτυξη... πουδρενιο μου μπουρμπουλι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βαβελόψαρο Δραστήριο μέλος Η Βαβελόψαρο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 18:38 Η Βαβελόψαρο: #5.914 10-11-09 18:38 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Γεια σας αγαπημένα μου βρετανάκια. Ειστε όλα μοναδικά κουκλιά!!! Με αγάπη Σεβάχ! Click για ανάπτυξη... Κούκλε γλυκιέ μου κ τσαχπίνη, σαν το σύννεφο έχεις γίνει!!!:kiss::kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2009 στις 17:54 Η aalyah έγραψε: #5.915 11-11-09 17:54 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Γεια σας αγαπημένα μου βρετανάκια. Ειστε όλα μοναδικά κουκλιά!!! Με αγάπη Σεβάχ! Click για ανάπτυξη... Χουρμαδαααααααακι μου εσύ!!! Να σε πιάσω να σε ζουλήξω!!! Αρχική Δημοσίευση από Luna: δεν χρειαζεται να ξερω κατι!!!το εχω καταλαβει!!! και ασε την κακια εκτροφεα να λεει!! Click για ανάπτυξη... Μην είσαι τόσο σίγουρη φίλτατη μην είσαι τόσο σίγουρη! Ίσως έχεις καταλάβει στο περίπου που λένε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2009 στις 18:47 Η NiaR έγραψε: #5.916 11-11-09 18:47 καλησπερα αδερφακια!!! καλε τι ομορφοσογο ειμαστε ολα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2009 στις 19:15 Η Luna έγραψε: #5.917 11-11-09 19:15 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Μην είσαι τόσο σίγουρη φίλτατη μην είσαι τόσο σίγουρη! Ίσως έχεις καταλάβει στο περίπου που λένε. Click για ανάπτυξη... ε,μα δεν ειπα οτι τα ξερω και ολα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2009 στις 19:22 Η avtwvia έγραψε: #5.918 11-11-09 19:22 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ε,μα δεν ειπα οτι τα ξερω και ολα!!!! Click για ανάπτυξη... Γιαννα αστες να λενε εμεις καταλαβαμε τι εννοουν.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2009 στις 19:27 Η Luna έγραψε: #5.919 11-11-09 19:27 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Γιαννα αστες να λενε εμεις καταλαβαμε τι εννοουν.. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2009 στις 19:28 Η aalyah έγραψε: #5.920 11-11-09 19:28 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Γιαννα αστες να λενε εμεις καταλαβαμε τι εννοουν.. Click για ανάπτυξη... Μπορεί ναι....μπορεί και όχι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 294 295 296 297 298 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 296 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 296 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καλέ τι όμορφη κουκλίτσα που είναι η αδερφή μας??? Τι κορίτσαρος??!!! Πω πωωωωω να μας την φιλήσεις και απο μένα και απο την αδερφούλα της! Ε τώρα ζηλέυω! Η δικιά μου γιατί δεν θέλει τόσα πολλά χάδια πια??? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Luna: να της κανεις και απο εμενα!!πολλα!! Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστούμε για τα καλά σου λόγια κ μην ανησυχείς νάζια κάνει η δικιά σου, θα αλλάξει γνώμη αν κάνεις πως την αγνοείς! Θα της κάνω πολλά....πάρα πολλά!!!!!!!!!!!!!!!!!Μουάχαχαχαχα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2009 στις 23:36 Η aalyah έγραψε: #5.903 09-11-09 23:36 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Mηπως ψιλοκαταλαβαμε ολοι οτι θα αποκτησεις την ηλιαχτιδα;; Για να κανει παρεα στη χοντρομαγουλιτσα.. Click για ανάπτυξη... Νιαχ νιαχ νιαχ!! Βλέπεις το δέντρο και χάνεις το δάσος..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2009 στις 23:39 Η aalyah έγραψε: #5.904 09-11-09 23:39 Αρχική Δημοσίευση από Βαβελόψαρο: Σε ευχαριστούμε για τα καλά σου λόγια κ μην ανησυχείς νάζια κάνει η δικιά σου, θα αλλάξει γνώμη αν κάνεις πως την αγνοείς! Θα της κάνω πολλά....πάρα πολλά!!!!!!!!!!!!!!!!!Μουάχαχαχαχα!!! Click για ανάπτυξη... Τι νάζια μωρέ το στριμάδι! Που όταν την αγνοώ έρχεται και κολλάει πάνω μου αλλά μόλις την χαιδέψω μια δυο φορές γίνεται καπνός! Στριμάδι παιδί μου στριμάδι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βαβελόψαρο Δραστήριο μέλος Η Βαβελόψαρο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2009 στις 23:45 Η Βαβελόψαρο: #5.905 09-11-09 23:45 Όχι κ στριμάδι, έχει χαρακτήρα η κοπέλα σου!!! (Έτσι το λέμε αυτό που κάνουν οι Βρετανίδες κυρίες μας, χιχιχιχι!!!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2009 στις 23:58 Η aalyah έγραψε: #5.906 09-11-09 23:58 Αρχική Δημοσίευση από Βαβελόψαρο: Όχι κ στριμάδι, έχει χαρακτήρα η κοπέλα σου!!! (Έτσι το λέμε αυτό που κάνουν οι Βρετανίδες κυρίες μας, χιχιχιχι!!!) Click για ανάπτυξη... Έ όχι και χαρακτήρα και κυρία. Το αρκουδάκι της αγάπης μιλάμε που μου θέλει να μου το παίξει και κυρία!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βαβελόψαρο Δραστήριο μέλος Η Βαβελόψαρο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 00:00 Η Βαβελόψαρο: #5.907 10-11-09 00:00 Ναι, ναι ώρα να τη δεις με άλλο μάτι, όχι απλά κυρία, Κιου-ρί-α, με το κ κεφαλαίο!!! Βέβαια....προσπαθεί να σε βάλει στη θέση σου επειδή τη λες αρκούδι ακόμα μπροστά της. Εμένα μου τα'χει κόψει αυτά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 00:06 Η aalyah έγραψε: #5.908 10-11-09 00:06 Αρχική Δημοσίευση από Βαβελόψαρο: Ναι, ναι ώρα να τη δεις με άλλο μάτι, όχι απλά κυρία, Κιου-ρί-α, με το κ κεφαλαίο!!! Βέβαια....προσπαθεί να σε βάλει στη θέση σου επειδή τη λες αρκούδι ακόμα μπροστά της. Εμένα μου τα'χει κόψει αυτά! Click για ανάπτυξη... Αφού είναι εγώ φταίω? Έχεις και εσύ εκεί μια ρέπλικα σε άλλο χρώμα. Καταλαβαίνεις λοιπόν ότι έχω απόλυτο δίκιο ως προς το αρκούδι! Άσε που την φωνάζω αρκούδι και έρχεται. Ώρες ώρες πιστέυω το ακούει πιο έυκολα απο το Όλια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 01:00 Η staman2 έγραψε: #5.909 10-11-09 01:00 Γεια σας αγαπημένα μου βρετανάκια. Ειστε όλα μοναδικά κουκλιά!!! Με αγάπη Σεβάχ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 15:15 Η nickis έγραψε: #5.910 10-11-09 15:15 Γεια σου κουκλε Σεβαχ!!!!μαααααααααααατσσσσσσσσ μουυυυυυυυυυυυυυυυυυτς στα λαχταριστα μαγουλα σου!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 15:20 Η avtwvia έγραψε: #5.911 10-11-09 15:20 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Νιαχ νιαχ νιαχ!! Βλέπεις το δέντρο και χάνεις το δάσος..... Click για ανάπτυξη... Μη μου μιλας για δεντρα και για δαση..:cry::cry::cry: Τα σιχαθηκα 4 χρονια που τα σπουδασα!! Αρχική Δημοσίευση από staman2: Γεια σας αγαπημένα μου βρετανάκια. Ειστε όλα μοναδικά κουκλιά!!! Με αγάπη Σεβάχ! Click για ανάπτυξη... Κουκλε αδερφε θα σαρωσεις παλι!!! Θα σε ζουληξω κουκλε μου συντομα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 16:40 Η Luna έγραψε: #5.912 10-11-09 16:40 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Εσύ για να σφυρίζεις και να γελάς έτσι κάτι ξέρεις κάτι ξέρεις! Μολόγα τα όλα ΤΩΡΑ!!! Σε pm παρακαλώ όχι δημοσίως μην γίνουμε και βούκινο Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τιποτα δεν ξερει,τιποτα απολυτως.Αστη να ροδοκοκκινισει λιγο. Click για ανάπτυξη... δεν χρειαζεται να ξερω κατι!!!το εχω καταλαβει!!! και ασε την κακια εκτροφεα να λεει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 16:42 Η Luna έγραψε: #5.913 10-11-09 16:42 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Γεια σας αγαπημένα μου βρετανάκια. Ειστε όλα μοναδικά κουκλιά!!! Με αγάπη Σεβάχ! Click για ανάπτυξη... πουδρενιο μου μπουρμπουλι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βαβελόψαρο Δραστήριο μέλος Η Βαβελόψαρο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 18:38 Η Βαβελόψαρο: #5.914 10-11-09 18:38 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Γεια σας αγαπημένα μου βρετανάκια. Ειστε όλα μοναδικά κουκλιά!!! Με αγάπη Σεβάχ! Click για ανάπτυξη... Κούκλε γλυκιέ μου κ τσαχπίνη, σαν το σύννεφο έχεις γίνει!!!:kiss::kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2009 στις 17:54 Η aalyah έγραψε: #5.915 11-11-09 17:54 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Γεια σας αγαπημένα μου βρετανάκια. Ειστε όλα μοναδικά κουκλιά!!! Με αγάπη Σεβάχ! Click για ανάπτυξη... Χουρμαδαααααααακι μου εσύ!!! Να σε πιάσω να σε ζουλήξω!!! Αρχική Δημοσίευση από Luna: δεν χρειαζεται να ξερω κατι!!!το εχω καταλαβει!!! και ασε την κακια εκτροφεα να λεει!! Click για ανάπτυξη... Μην είσαι τόσο σίγουρη φίλτατη μην είσαι τόσο σίγουρη! Ίσως έχεις καταλάβει στο περίπου που λένε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2009 στις 18:47 Η NiaR έγραψε: #5.916 11-11-09 18:47 καλησπερα αδερφακια!!! καλε τι ομορφοσογο ειμαστε ολα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2009 στις 19:15 Η Luna έγραψε: #5.917 11-11-09 19:15 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Μην είσαι τόσο σίγουρη φίλτατη μην είσαι τόσο σίγουρη! Ίσως έχεις καταλάβει στο περίπου που λένε. Click για ανάπτυξη... ε,μα δεν ειπα οτι τα ξερω και ολα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2009 στις 19:22 Η avtwvia έγραψε: #5.918 11-11-09 19:22 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ε,μα δεν ειπα οτι τα ξερω και ολα!!!! Click για ανάπτυξη... Γιαννα αστες να λενε εμεις καταλαβαμε τι εννοουν.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2009 στις 19:27 Η Luna έγραψε: #5.919 11-11-09 19:27 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Γιαννα αστες να λενε εμεις καταλαβαμε τι εννοουν.. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2009 στις 19:28 Η aalyah έγραψε: #5.920 11-11-09 19:28 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Γιαννα αστες να λενε εμεις καταλαβαμε τι εννοουν.. Click για ανάπτυξη... Μπορεί ναι....μπορεί και όχι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 294 295 296 297 298 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 296 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 296 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Mηπως ψιλοκαταλαβαμε ολοι οτι θα αποκτησεις την ηλιαχτιδα;; Για να κανει παρεα στη χοντρομαγουλιτσα.. Click για ανάπτυξη... Νιαχ νιαχ νιαχ!! Βλέπεις το δέντρο και χάνεις το δάσος..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2009 στις 23:39 Η aalyah έγραψε: #5.904 09-11-09 23:39 Αρχική Δημοσίευση από Βαβελόψαρο: Σε ευχαριστούμε για τα καλά σου λόγια κ μην ανησυχείς νάζια κάνει η δικιά σου, θα αλλάξει γνώμη αν κάνεις πως την αγνοείς! Θα της κάνω πολλά....πάρα πολλά!!!!!!!!!!!!!!!!!Μουάχαχαχαχα!!! Click για ανάπτυξη... Τι νάζια μωρέ το στριμάδι! Που όταν την αγνοώ έρχεται και κολλάει πάνω μου αλλά μόλις την χαιδέψω μια δυο φορές γίνεται καπνός! Στριμάδι παιδί μου στριμάδι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βαβελόψαρο Δραστήριο μέλος Η Βαβελόψαρο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2009 στις 23:45 Η Βαβελόψαρο: #5.905 09-11-09 23:45 Όχι κ στριμάδι, έχει χαρακτήρα η κοπέλα σου!!! (Έτσι το λέμε αυτό που κάνουν οι Βρετανίδες κυρίες μας, χιχιχιχι!!!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2009 στις 23:58 Η aalyah έγραψε: #5.906 09-11-09 23:58 Αρχική Δημοσίευση από Βαβελόψαρο: Όχι κ στριμάδι, έχει χαρακτήρα η κοπέλα σου!!! (Έτσι το λέμε αυτό που κάνουν οι Βρετανίδες κυρίες μας, χιχιχιχι!!!) Click για ανάπτυξη... Έ όχι και χαρακτήρα και κυρία. Το αρκουδάκι της αγάπης μιλάμε που μου θέλει να μου το παίξει και κυρία!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βαβελόψαρο Δραστήριο μέλος Η Βαβελόψαρο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 00:00 Η Βαβελόψαρο: #5.907 10-11-09 00:00 Ναι, ναι ώρα να τη δεις με άλλο μάτι, όχι απλά κυρία, Κιου-ρί-α, με το κ κεφαλαίο!!! Βέβαια....προσπαθεί να σε βάλει στη θέση σου επειδή τη λες αρκούδι ακόμα μπροστά της. Εμένα μου τα'χει κόψει αυτά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 00:06 Η aalyah έγραψε: #5.908 10-11-09 00:06 Αρχική Δημοσίευση από Βαβελόψαρο: Ναι, ναι ώρα να τη δεις με άλλο μάτι, όχι απλά κυρία, Κιου-ρί-α, με το κ κεφαλαίο!!! Βέβαια....προσπαθεί να σε βάλει στη θέση σου επειδή τη λες αρκούδι ακόμα μπροστά της. Εμένα μου τα'χει κόψει αυτά! Click για ανάπτυξη... Αφού είναι εγώ φταίω? Έχεις και εσύ εκεί μια ρέπλικα σε άλλο χρώμα. Καταλαβαίνεις λοιπόν ότι έχω απόλυτο δίκιο ως προς το αρκούδι! Άσε που την φωνάζω αρκούδι και έρχεται. Ώρες ώρες πιστέυω το ακούει πιο έυκολα απο το Όλια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 01:00 Η staman2 έγραψε: #5.909 10-11-09 01:00 Γεια σας αγαπημένα μου βρετανάκια. Ειστε όλα μοναδικά κουκλιά!!! Με αγάπη Σεβάχ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 15:15 Η nickis έγραψε: #5.910 10-11-09 15:15 Γεια σου κουκλε Σεβαχ!!!!μαααααααααααατσσσσσσσσ μουυυυυυυυυυυυυυυυυυτς στα λαχταριστα μαγουλα σου!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 15:20 Η avtwvia έγραψε: #5.911 10-11-09 15:20 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Νιαχ νιαχ νιαχ!! Βλέπεις το δέντρο και χάνεις το δάσος..... Click για ανάπτυξη... Μη μου μιλας για δεντρα και για δαση..:cry::cry::cry: Τα σιχαθηκα 4 χρονια που τα σπουδασα!! Αρχική Δημοσίευση από staman2: Γεια σας αγαπημένα μου βρετανάκια. Ειστε όλα μοναδικά κουκλιά!!! Με αγάπη Σεβάχ! Click για ανάπτυξη... Κουκλε αδερφε θα σαρωσεις παλι!!! Θα σε ζουληξω κουκλε μου συντομα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 16:40 Η Luna έγραψε: #5.912 10-11-09 16:40 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Εσύ για να σφυρίζεις και να γελάς έτσι κάτι ξέρεις κάτι ξέρεις! Μολόγα τα όλα ΤΩΡΑ!!! Σε pm παρακαλώ όχι δημοσίως μην γίνουμε και βούκινο Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τιποτα δεν ξερει,τιποτα απολυτως.Αστη να ροδοκοκκινισει λιγο. Click για ανάπτυξη... δεν χρειαζεται να ξερω κατι!!!το εχω καταλαβει!!! και ασε την κακια εκτροφεα να λεει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 16:42 Η Luna έγραψε: #5.913 10-11-09 16:42 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Γεια σας αγαπημένα μου βρετανάκια. Ειστε όλα μοναδικά κουκλιά!!! Με αγάπη Σεβάχ! Click για ανάπτυξη... πουδρενιο μου μπουρμπουλι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βαβελόψαρο Δραστήριο μέλος Η Βαβελόψαρο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 18:38 Η Βαβελόψαρο: #5.914 10-11-09 18:38 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Γεια σας αγαπημένα μου βρετανάκια. Ειστε όλα μοναδικά κουκλιά!!! Με αγάπη Σεβάχ! Click για ανάπτυξη... Κούκλε γλυκιέ μου κ τσαχπίνη, σαν το σύννεφο έχεις γίνει!!!:kiss::kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2009 στις 17:54 Η aalyah έγραψε: #5.915 11-11-09 17:54 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Γεια σας αγαπημένα μου βρετανάκια. Ειστε όλα μοναδικά κουκλιά!!! Με αγάπη Σεβάχ! Click για ανάπτυξη... Χουρμαδαααααααακι μου εσύ!!! Να σε πιάσω να σε ζουλήξω!!! Αρχική Δημοσίευση από Luna: δεν χρειαζεται να ξερω κατι!!!το εχω καταλαβει!!! και ασε την κακια εκτροφεα να λεει!! Click για ανάπτυξη... Μην είσαι τόσο σίγουρη φίλτατη μην είσαι τόσο σίγουρη! Ίσως έχεις καταλάβει στο περίπου που λένε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2009 στις 18:47 Η NiaR έγραψε: #5.916 11-11-09 18:47 καλησπερα αδερφακια!!! καλε τι ομορφοσογο ειμαστε ολα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2009 στις 19:15 Η Luna έγραψε: #5.917 11-11-09 19:15 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Μην είσαι τόσο σίγουρη φίλτατη μην είσαι τόσο σίγουρη! Ίσως έχεις καταλάβει στο περίπου που λένε. Click για ανάπτυξη... ε,μα δεν ειπα οτι τα ξερω και ολα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2009 στις 19:22 Η avtwvia έγραψε: #5.918 11-11-09 19:22 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ε,μα δεν ειπα οτι τα ξερω και ολα!!!! Click για ανάπτυξη... Γιαννα αστες να λενε εμεις καταλαβαμε τι εννοουν.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2009 στις 19:27 Η Luna έγραψε: #5.919 11-11-09 19:27 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Γιαννα αστες να λενε εμεις καταλαβαμε τι εννοουν.. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2009 στις 19:28 Η aalyah έγραψε: #5.920 11-11-09 19:28 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Γιαννα αστες να λενε εμεις καταλαβαμε τι εννοουν.. Click για ανάπτυξη... Μπορεί ναι....μπορεί και όχι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 294 295 296 297 298 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 296 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 296 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Βαβελόψαρο: Σε ευχαριστούμε για τα καλά σου λόγια κ μην ανησυχείς νάζια κάνει η δικιά σου, θα αλλάξει γνώμη αν κάνεις πως την αγνοείς! Θα της κάνω πολλά....πάρα πολλά!!!!!!!!!!!!!!!!!Μουάχαχαχαχα!!! Click για ανάπτυξη... Τι νάζια μωρέ το στριμάδι! Που όταν την αγνοώ έρχεται και κολλάει πάνω μου αλλά μόλις την χαιδέψω μια δυο φορές γίνεται καπνός! Στριμάδι παιδί μου στριμάδι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βαβελόψαρο Δραστήριο μέλος Η Βαβελόψαρο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2009 στις 23:45 Η Βαβελόψαρο: #5.905 09-11-09 23:45 Όχι κ στριμάδι, έχει χαρακτήρα η κοπέλα σου!!! (Έτσι το λέμε αυτό που κάνουν οι Βρετανίδες κυρίες μας, χιχιχιχι!!!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2009 στις 23:58 Η aalyah έγραψε: #5.906 09-11-09 23:58 Αρχική Δημοσίευση από Βαβελόψαρο: Όχι κ στριμάδι, έχει χαρακτήρα η κοπέλα σου!!! (Έτσι το λέμε αυτό που κάνουν οι Βρετανίδες κυρίες μας, χιχιχιχι!!!) Click για ανάπτυξη... Έ όχι και χαρακτήρα και κυρία. Το αρκουδάκι της αγάπης μιλάμε που μου θέλει να μου το παίξει και κυρία!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βαβελόψαρο Δραστήριο μέλος Η Βαβελόψαρο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 00:00 Η Βαβελόψαρο: #5.907 10-11-09 00:00 Ναι, ναι ώρα να τη δεις με άλλο μάτι, όχι απλά κυρία, Κιου-ρί-α, με το κ κεφαλαίο!!! Βέβαια....προσπαθεί να σε βάλει στη θέση σου επειδή τη λες αρκούδι ακόμα μπροστά της. Εμένα μου τα'χει κόψει αυτά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 00:06 Η aalyah έγραψε: #5.908 10-11-09 00:06 Αρχική Δημοσίευση από Βαβελόψαρο: Ναι, ναι ώρα να τη δεις με άλλο μάτι, όχι απλά κυρία, Κιου-ρί-α, με το κ κεφαλαίο!!! Βέβαια....προσπαθεί να σε βάλει στη θέση σου επειδή τη λες αρκούδι ακόμα μπροστά της. Εμένα μου τα'χει κόψει αυτά! Click για ανάπτυξη... Αφού είναι εγώ φταίω? Έχεις και εσύ εκεί μια ρέπλικα σε άλλο χρώμα. Καταλαβαίνεις λοιπόν ότι έχω απόλυτο δίκιο ως προς το αρκούδι! Άσε που την φωνάζω αρκούδι και έρχεται. Ώρες ώρες πιστέυω το ακούει πιο έυκολα απο το Όλια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 01:00 Η staman2 έγραψε: #5.909 10-11-09 01:00 Γεια σας αγαπημένα μου βρετανάκια. Ειστε όλα μοναδικά κουκλιά!!! Με αγάπη Σεβάχ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 15:15 Η nickis έγραψε: #5.910 10-11-09 15:15 Γεια σου κουκλε Σεβαχ!!!!μαααααααααααατσσσσσσσσ μουυυυυυυυυυυυυυυυυυτς στα λαχταριστα μαγουλα σου!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 15:20 Η avtwvia έγραψε: #5.911 10-11-09 15:20 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Νιαχ νιαχ νιαχ!! Βλέπεις το δέντρο και χάνεις το δάσος..... Click για ανάπτυξη... Μη μου μιλας για δεντρα και για δαση..:cry::cry::cry: Τα σιχαθηκα 4 χρονια που τα σπουδασα!! Αρχική Δημοσίευση από staman2: Γεια σας αγαπημένα μου βρετανάκια. Ειστε όλα μοναδικά κουκλιά!!! Με αγάπη Σεβάχ! Click για ανάπτυξη... Κουκλε αδερφε θα σαρωσεις παλι!!! Θα σε ζουληξω κουκλε μου συντομα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 16:40 Η Luna έγραψε: #5.912 10-11-09 16:40 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Εσύ για να σφυρίζεις και να γελάς έτσι κάτι ξέρεις κάτι ξέρεις! Μολόγα τα όλα ΤΩΡΑ!!! Σε pm παρακαλώ όχι δημοσίως μην γίνουμε και βούκινο Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τιποτα δεν ξερει,τιποτα απολυτως.Αστη να ροδοκοκκινισει λιγο. Click για ανάπτυξη... δεν χρειαζεται να ξερω κατι!!!το εχω καταλαβει!!! και ασε την κακια εκτροφεα να λεει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 16:42 Η Luna έγραψε: #5.913 10-11-09 16:42 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Γεια σας αγαπημένα μου βρετανάκια. Ειστε όλα μοναδικά κουκλιά!!! Με αγάπη Σεβάχ! Click για ανάπτυξη... πουδρενιο μου μπουρμπουλι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βαβελόψαρο Δραστήριο μέλος Η Βαβελόψαρο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 18:38 Η Βαβελόψαρο: #5.914 10-11-09 18:38 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Γεια σας αγαπημένα μου βρετανάκια. Ειστε όλα μοναδικά κουκλιά!!! Με αγάπη Σεβάχ! Click για ανάπτυξη... Κούκλε γλυκιέ μου κ τσαχπίνη, σαν το σύννεφο έχεις γίνει!!!:kiss::kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2009 στις 17:54 Η aalyah έγραψε: #5.915 11-11-09 17:54 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Γεια σας αγαπημένα μου βρετανάκια. Ειστε όλα μοναδικά κουκλιά!!! Με αγάπη Σεβάχ! Click για ανάπτυξη... Χουρμαδαααααααακι μου εσύ!!! Να σε πιάσω να σε ζουλήξω!!! Αρχική Δημοσίευση από Luna: δεν χρειαζεται να ξερω κατι!!!το εχω καταλαβει!!! και ασε την κακια εκτροφεα να λεει!! Click για ανάπτυξη... Μην είσαι τόσο σίγουρη φίλτατη μην είσαι τόσο σίγουρη! Ίσως έχεις καταλάβει στο περίπου που λένε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2009 στις 18:47 Η NiaR έγραψε: #5.916 11-11-09 18:47 καλησπερα αδερφακια!!! καλε τι ομορφοσογο ειμαστε ολα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2009 στις 19:15 Η Luna έγραψε: #5.917 11-11-09 19:15 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Μην είσαι τόσο σίγουρη φίλτατη μην είσαι τόσο σίγουρη! Ίσως έχεις καταλάβει στο περίπου που λένε. Click για ανάπτυξη... ε,μα δεν ειπα οτι τα ξερω και ολα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2009 στις 19:22 Η avtwvia έγραψε: #5.918 11-11-09 19:22 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ε,μα δεν ειπα οτι τα ξερω και ολα!!!! Click για ανάπτυξη... Γιαννα αστες να λενε εμεις καταλαβαμε τι εννοουν.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2009 στις 19:27 Η Luna έγραψε: #5.919 11-11-09 19:27 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Γιαννα αστες να λενε εμεις καταλαβαμε τι εννοουν.. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2009 στις 19:28 Η aalyah έγραψε: #5.920 11-11-09 19:28 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Γιαννα αστες να λενε εμεις καταλαβαμε τι εννοουν.. Click για ανάπτυξη... Μπορεί ναι....μπορεί και όχι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 294 295 296 297 298 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 296 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 296 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Όχι κ στριμάδι, έχει χαρακτήρα η κοπέλα σου!!! (Έτσι το λέμε αυτό που κάνουν οι Βρετανίδες κυρίες μας, χιχιχιχι!!!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2009 στις 23:58 Η aalyah έγραψε: #5.906 09-11-09 23:58 Αρχική Δημοσίευση από Βαβελόψαρο: Όχι κ στριμάδι, έχει χαρακτήρα η κοπέλα σου!!! (Έτσι το λέμε αυτό που κάνουν οι Βρετανίδες κυρίες μας, χιχιχιχι!!!) Click για ανάπτυξη... Έ όχι και χαρακτήρα και κυρία. Το αρκουδάκι της αγάπης μιλάμε που μου θέλει να μου το παίξει και κυρία!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βαβελόψαρο Δραστήριο μέλος Η Βαβελόψαρο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 00:00 Η Βαβελόψαρο: #5.907 10-11-09 00:00 Ναι, ναι ώρα να τη δεις με άλλο μάτι, όχι απλά κυρία, Κιου-ρί-α, με το κ κεφαλαίο!!! Βέβαια....προσπαθεί να σε βάλει στη θέση σου επειδή τη λες αρκούδι ακόμα μπροστά της. Εμένα μου τα'χει κόψει αυτά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 00:06 Η aalyah έγραψε: #5.908 10-11-09 00:06 Αρχική Δημοσίευση από Βαβελόψαρο: Ναι, ναι ώρα να τη δεις με άλλο μάτι, όχι απλά κυρία, Κιου-ρί-α, με το κ κεφαλαίο!!! Βέβαια....προσπαθεί να σε βάλει στη θέση σου επειδή τη λες αρκούδι ακόμα μπροστά της. Εμένα μου τα'χει κόψει αυτά! Click για ανάπτυξη... Αφού είναι εγώ φταίω? Έχεις και εσύ εκεί μια ρέπλικα σε άλλο χρώμα. Καταλαβαίνεις λοιπόν ότι έχω απόλυτο δίκιο ως προς το αρκούδι! Άσε που την φωνάζω αρκούδι και έρχεται. Ώρες ώρες πιστέυω το ακούει πιο έυκολα απο το Όλια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 01:00 Η staman2 έγραψε: #5.909 10-11-09 01:00 Γεια σας αγαπημένα μου βρετανάκια. Ειστε όλα μοναδικά κουκλιά!!! Με αγάπη Σεβάχ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 15:15 Η nickis έγραψε: #5.910 10-11-09 15:15 Γεια σου κουκλε Σεβαχ!!!!μαααααααααααατσσσσσσσσ μουυυυυυυυυυυυυυυυυυτς στα λαχταριστα μαγουλα σου!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 15:20 Η avtwvia έγραψε: #5.911 10-11-09 15:20 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Νιαχ νιαχ νιαχ!! Βλέπεις το δέντρο και χάνεις το δάσος..... Click για ανάπτυξη... Μη μου μιλας για δεντρα και για δαση..:cry::cry::cry: Τα σιχαθηκα 4 χρονια που τα σπουδασα!! Αρχική Δημοσίευση από staman2: Γεια σας αγαπημένα μου βρετανάκια. Ειστε όλα μοναδικά κουκλιά!!! Με αγάπη Σεβάχ! Click για ανάπτυξη... Κουκλε αδερφε θα σαρωσεις παλι!!! Θα σε ζουληξω κουκλε μου συντομα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 16:40 Η Luna έγραψε: #5.912 10-11-09 16:40 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Εσύ για να σφυρίζεις και να γελάς έτσι κάτι ξέρεις κάτι ξέρεις! Μολόγα τα όλα ΤΩΡΑ!!! Σε pm παρακαλώ όχι δημοσίως μην γίνουμε και βούκινο Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τιποτα δεν ξερει,τιποτα απολυτως.Αστη να ροδοκοκκινισει λιγο. Click για ανάπτυξη... δεν χρειαζεται να ξερω κατι!!!το εχω καταλαβει!!! και ασε την κακια εκτροφεα να λεει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 16:42 Η Luna έγραψε: #5.913 10-11-09 16:42 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Γεια σας αγαπημένα μου βρετανάκια. Ειστε όλα μοναδικά κουκλιά!!! Με αγάπη Σεβάχ! Click για ανάπτυξη... πουδρενιο μου μπουρμπουλι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βαβελόψαρο Δραστήριο μέλος Η Βαβελόψαρο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 18:38 Η Βαβελόψαρο: #5.914 10-11-09 18:38 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Γεια σας αγαπημένα μου βρετανάκια. Ειστε όλα μοναδικά κουκλιά!!! Με αγάπη Σεβάχ! Click για ανάπτυξη... Κούκλε γλυκιέ μου κ τσαχπίνη, σαν το σύννεφο έχεις γίνει!!!:kiss::kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2009 στις 17:54 Η aalyah έγραψε: #5.915 11-11-09 17:54 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Γεια σας αγαπημένα μου βρετανάκια. Ειστε όλα μοναδικά κουκλιά!!! Με αγάπη Σεβάχ! Click για ανάπτυξη... Χουρμαδαααααααακι μου εσύ!!! Να σε πιάσω να σε ζουλήξω!!! Αρχική Δημοσίευση από Luna: δεν χρειαζεται να ξερω κατι!!!το εχω καταλαβει!!! και ασε την κακια εκτροφεα να λεει!! Click για ανάπτυξη... Μην είσαι τόσο σίγουρη φίλτατη μην είσαι τόσο σίγουρη! Ίσως έχεις καταλάβει στο περίπου που λένε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2009 στις 18:47 Η NiaR έγραψε: #5.916 11-11-09 18:47 καλησπερα αδερφακια!!! καλε τι ομορφοσογο ειμαστε ολα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2009 στις 19:15 Η Luna έγραψε: #5.917 11-11-09 19:15 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Μην είσαι τόσο σίγουρη φίλτατη μην είσαι τόσο σίγουρη! Ίσως έχεις καταλάβει στο περίπου που λένε. Click για ανάπτυξη... ε,μα δεν ειπα οτι τα ξερω και ολα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2009 στις 19:22 Η avtwvia έγραψε: #5.918 11-11-09 19:22 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ε,μα δεν ειπα οτι τα ξερω και ολα!!!! Click για ανάπτυξη... Γιαννα αστες να λενε εμεις καταλαβαμε τι εννοουν.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2009 στις 19:27 Η Luna έγραψε: #5.919 11-11-09 19:27 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Γιαννα αστες να λενε εμεις καταλαβαμε τι εννοουν.. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2009 στις 19:28 Η aalyah έγραψε: #5.920 11-11-09 19:28 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Γιαννα αστες να λενε εμεις καταλαβαμε τι εννοουν.. Click για ανάπτυξη... Μπορεί ναι....μπορεί και όχι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 294 295 296 297 298 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 296 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 296 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Βαβελόψαρο: Όχι κ στριμάδι, έχει χαρακτήρα η κοπέλα σου!!! (Έτσι το λέμε αυτό που κάνουν οι Βρετανίδες κυρίες μας, χιχιχιχι!!!) Click για ανάπτυξη... Έ όχι και χαρακτήρα και κυρία. Το αρκουδάκι της αγάπης μιλάμε που μου θέλει να μου το παίξει και κυρία!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βαβελόψαρο Δραστήριο μέλος Η Βαβελόψαρο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 00:00 Η Βαβελόψαρο: #5.907 10-11-09 00:00 Ναι, ναι ώρα να τη δεις με άλλο μάτι, όχι απλά κυρία, Κιου-ρί-α, με το κ κεφαλαίο!!! Βέβαια....προσπαθεί να σε βάλει στη θέση σου επειδή τη λες αρκούδι ακόμα μπροστά της. Εμένα μου τα'χει κόψει αυτά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 00:06 Η aalyah έγραψε: #5.908 10-11-09 00:06 Αρχική Δημοσίευση από Βαβελόψαρο: Ναι, ναι ώρα να τη δεις με άλλο μάτι, όχι απλά κυρία, Κιου-ρί-α, με το κ κεφαλαίο!!! Βέβαια....προσπαθεί να σε βάλει στη θέση σου επειδή τη λες αρκούδι ακόμα μπροστά της. Εμένα μου τα'χει κόψει αυτά! Click για ανάπτυξη... Αφού είναι εγώ φταίω? Έχεις και εσύ εκεί μια ρέπλικα σε άλλο χρώμα. Καταλαβαίνεις λοιπόν ότι έχω απόλυτο δίκιο ως προς το αρκούδι! Άσε που την φωνάζω αρκούδι και έρχεται. Ώρες ώρες πιστέυω το ακούει πιο έυκολα απο το Όλια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 01:00 Η staman2 έγραψε: #5.909 10-11-09 01:00 Γεια σας αγαπημένα μου βρετανάκια. Ειστε όλα μοναδικά κουκλιά!!! Με αγάπη Σεβάχ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 15:15 Η nickis έγραψε: #5.910 10-11-09 15:15 Γεια σου κουκλε Σεβαχ!!!!μαααααααααααατσσσσσσσσ μουυυυυυυυυυυυυυυυυυτς στα λαχταριστα μαγουλα σου!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 15:20 Η avtwvia έγραψε: #5.911 10-11-09 15:20 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Νιαχ νιαχ νιαχ!! Βλέπεις το δέντρο και χάνεις το δάσος..... Click για ανάπτυξη... Μη μου μιλας για δεντρα και για δαση..:cry::cry::cry: Τα σιχαθηκα 4 χρονια που τα σπουδασα!! Αρχική Δημοσίευση από staman2: Γεια σας αγαπημένα μου βρετανάκια. Ειστε όλα μοναδικά κουκλιά!!! Με αγάπη Σεβάχ! Click για ανάπτυξη... Κουκλε αδερφε θα σαρωσεις παλι!!! Θα σε ζουληξω κουκλε μου συντομα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 16:40 Η Luna έγραψε: #5.912 10-11-09 16:40 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Εσύ για να σφυρίζεις και να γελάς έτσι κάτι ξέρεις κάτι ξέρεις! Μολόγα τα όλα ΤΩΡΑ!!! Σε pm παρακαλώ όχι δημοσίως μην γίνουμε και βούκινο Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τιποτα δεν ξερει,τιποτα απολυτως.Αστη να ροδοκοκκινισει λιγο. Click για ανάπτυξη... δεν χρειαζεται να ξερω κατι!!!το εχω καταλαβει!!! και ασε την κακια εκτροφεα να λεει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 16:42 Η Luna έγραψε: #5.913 10-11-09 16:42 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Γεια σας αγαπημένα μου βρετανάκια. Ειστε όλα μοναδικά κουκλιά!!! Με αγάπη Σεβάχ! Click για ανάπτυξη... πουδρενιο μου μπουρμπουλι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βαβελόψαρο Δραστήριο μέλος Η Βαβελόψαρο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 18:38 Η Βαβελόψαρο: #5.914 10-11-09 18:38 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Γεια σας αγαπημένα μου βρετανάκια. Ειστε όλα μοναδικά κουκλιά!!! Με αγάπη Σεβάχ! Click για ανάπτυξη... Κούκλε γλυκιέ μου κ τσαχπίνη, σαν το σύννεφο έχεις γίνει!!!:kiss::kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2009 στις 17:54 Η aalyah έγραψε: #5.915 11-11-09 17:54 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Γεια σας αγαπημένα μου βρετανάκια. Ειστε όλα μοναδικά κουκλιά!!! Με αγάπη Σεβάχ! Click για ανάπτυξη... Χουρμαδαααααααακι μου εσύ!!! Να σε πιάσω να σε ζουλήξω!!! Αρχική Δημοσίευση από Luna: δεν χρειαζεται να ξερω κατι!!!το εχω καταλαβει!!! και ασε την κακια εκτροφεα να λεει!! Click για ανάπτυξη... Μην είσαι τόσο σίγουρη φίλτατη μην είσαι τόσο σίγουρη! Ίσως έχεις καταλάβει στο περίπου που λένε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2009 στις 18:47 Η NiaR έγραψε: #5.916 11-11-09 18:47 καλησπερα αδερφακια!!! καλε τι ομορφοσογο ειμαστε ολα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2009 στις 19:15 Η Luna έγραψε: #5.917 11-11-09 19:15 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Μην είσαι τόσο σίγουρη φίλτατη μην είσαι τόσο σίγουρη! Ίσως έχεις καταλάβει στο περίπου που λένε. Click για ανάπτυξη... ε,μα δεν ειπα οτι τα ξερω και ολα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2009 στις 19:22 Η avtwvia έγραψε: #5.918 11-11-09 19:22 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ε,μα δεν ειπα οτι τα ξερω και ολα!!!! Click για ανάπτυξη... Γιαννα αστες να λενε εμεις καταλαβαμε τι εννοουν.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2009 στις 19:27 Η Luna έγραψε: #5.919 11-11-09 19:27 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Γιαννα αστες να λενε εμεις καταλαβαμε τι εννοουν.. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2009 στις 19:28 Η aalyah έγραψε: #5.920 11-11-09 19:28 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Γιαννα αστες να λενε εμεις καταλαβαμε τι εννοουν.. Click για ανάπτυξη... Μπορεί ναι....μπορεί και όχι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 294 295 296 297 298 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 296 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 296 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ναι, ναι ώρα να τη δεις με άλλο μάτι, όχι απλά κυρία, Κιου-ρί-α, με το κ κεφαλαίο!!! Βέβαια....προσπαθεί να σε βάλει στη θέση σου επειδή τη λες αρκούδι ακόμα μπροστά της. Εμένα μου τα'χει κόψει αυτά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 00:06 Η aalyah έγραψε: #5.908 10-11-09 00:06 Αρχική Δημοσίευση από Βαβελόψαρο: Ναι, ναι ώρα να τη δεις με άλλο μάτι, όχι απλά κυρία, Κιου-ρί-α, με το κ κεφαλαίο!!! Βέβαια....προσπαθεί να σε βάλει στη θέση σου επειδή τη λες αρκούδι ακόμα μπροστά της. Εμένα μου τα'χει κόψει αυτά! Click για ανάπτυξη... Αφού είναι εγώ φταίω? Έχεις και εσύ εκεί μια ρέπλικα σε άλλο χρώμα. Καταλαβαίνεις λοιπόν ότι έχω απόλυτο δίκιο ως προς το αρκούδι! Άσε που την φωνάζω αρκούδι και έρχεται. Ώρες ώρες πιστέυω το ακούει πιο έυκολα απο το Όλια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 01:00 Η staman2 έγραψε: #5.909 10-11-09 01:00 Γεια σας αγαπημένα μου βρετανάκια. Ειστε όλα μοναδικά κουκλιά!!! Με αγάπη Σεβάχ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 15:15 Η nickis έγραψε: #5.910 10-11-09 15:15 Γεια σου κουκλε Σεβαχ!!!!μαααααααααααατσσσσσσσσ μουυυυυυυυυυυυυυυυυυτς στα λαχταριστα μαγουλα σου!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 15:20 Η avtwvia έγραψε: #5.911 10-11-09 15:20 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Νιαχ νιαχ νιαχ!! Βλέπεις το δέντρο και χάνεις το δάσος..... Click για ανάπτυξη... Μη μου μιλας για δεντρα και για δαση..:cry::cry::cry: Τα σιχαθηκα 4 χρονια που τα σπουδασα!! Αρχική Δημοσίευση από staman2: Γεια σας αγαπημένα μου βρετανάκια. Ειστε όλα μοναδικά κουκλιά!!! Με αγάπη Σεβάχ! Click για ανάπτυξη... Κουκλε αδερφε θα σαρωσεις παλι!!! Θα σε ζουληξω κουκλε μου συντομα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 16:40 Η Luna έγραψε: #5.912 10-11-09 16:40 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Εσύ για να σφυρίζεις και να γελάς έτσι κάτι ξέρεις κάτι ξέρεις! Μολόγα τα όλα ΤΩΡΑ!!! Σε pm παρακαλώ όχι δημοσίως μην γίνουμε και βούκινο Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τιποτα δεν ξερει,τιποτα απολυτως.Αστη να ροδοκοκκινισει λιγο. Click για ανάπτυξη... δεν χρειαζεται να ξερω κατι!!!το εχω καταλαβει!!! και ασε την κακια εκτροφεα να λεει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 16:42 Η Luna έγραψε: #5.913 10-11-09 16:42 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Γεια σας αγαπημένα μου βρετανάκια. Ειστε όλα μοναδικά κουκλιά!!! Με αγάπη Σεβάχ! Click για ανάπτυξη... πουδρενιο μου μπουρμπουλι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βαβελόψαρο Δραστήριο μέλος Η Βαβελόψαρο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 18:38 Η Βαβελόψαρο: #5.914 10-11-09 18:38 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Γεια σας αγαπημένα μου βρετανάκια. Ειστε όλα μοναδικά κουκλιά!!! Με αγάπη Σεβάχ! Click για ανάπτυξη... Κούκλε γλυκιέ μου κ τσαχπίνη, σαν το σύννεφο έχεις γίνει!!!:kiss::kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2009 στις 17:54 Η aalyah έγραψε: #5.915 11-11-09 17:54 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Γεια σας αγαπημένα μου βρετανάκια. Ειστε όλα μοναδικά κουκλιά!!! Με αγάπη Σεβάχ! Click για ανάπτυξη... Χουρμαδαααααααακι μου εσύ!!! Να σε πιάσω να σε ζουλήξω!!! Αρχική Δημοσίευση από Luna: δεν χρειαζεται να ξερω κατι!!!το εχω καταλαβει!!! και ασε την κακια εκτροφεα να λεει!! Click για ανάπτυξη... Μην είσαι τόσο σίγουρη φίλτατη μην είσαι τόσο σίγουρη! Ίσως έχεις καταλάβει στο περίπου που λένε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2009 στις 18:47 Η NiaR έγραψε: #5.916 11-11-09 18:47 καλησπερα αδερφακια!!! καλε τι ομορφοσογο ειμαστε ολα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2009 στις 19:15 Η Luna έγραψε: #5.917 11-11-09 19:15 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Μην είσαι τόσο σίγουρη φίλτατη μην είσαι τόσο σίγουρη! Ίσως έχεις καταλάβει στο περίπου που λένε. Click για ανάπτυξη... ε,μα δεν ειπα οτι τα ξερω και ολα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2009 στις 19:22 Η avtwvia έγραψε: #5.918 11-11-09 19:22 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ε,μα δεν ειπα οτι τα ξερω και ολα!!!! Click για ανάπτυξη... Γιαννα αστες να λενε εμεις καταλαβαμε τι εννοουν.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2009 στις 19:27 Η Luna έγραψε: #5.919 11-11-09 19:27 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Γιαννα αστες να λενε εμεις καταλαβαμε τι εννοουν.. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2009 στις 19:28 Η aalyah έγραψε: #5.920 11-11-09 19:28 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Γιαννα αστες να λενε εμεις καταλαβαμε τι εννοουν.. Click για ανάπτυξη... Μπορεί ναι....μπορεί και όχι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 294 295 296 297 298 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 296 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 296 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Βαβελόψαρο: Ναι, ναι ώρα να τη δεις με άλλο μάτι, όχι απλά κυρία, Κιου-ρί-α, με το κ κεφαλαίο!!! Βέβαια....προσπαθεί να σε βάλει στη θέση σου επειδή τη λες αρκούδι ακόμα μπροστά της. Εμένα μου τα'χει κόψει αυτά! Click για ανάπτυξη... Αφού είναι εγώ φταίω? Έχεις και εσύ εκεί μια ρέπλικα σε άλλο χρώμα. Καταλαβαίνεις λοιπόν ότι έχω απόλυτο δίκιο ως προς το αρκούδι! Άσε που την φωνάζω αρκούδι και έρχεται. Ώρες ώρες πιστέυω το ακούει πιο έυκολα απο το Όλια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 01:00 Η staman2 έγραψε: #5.909 10-11-09 01:00 Γεια σας αγαπημένα μου βρετανάκια. Ειστε όλα μοναδικά κουκλιά!!! Με αγάπη Σεβάχ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 15:15 Η nickis έγραψε: #5.910 10-11-09 15:15 Γεια σου κουκλε Σεβαχ!!!!μαααααααααααατσσσσσσσσ μουυυυυυυυυυυυυυυυυυτς στα λαχταριστα μαγουλα σου!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 15:20 Η avtwvia έγραψε: #5.911 10-11-09 15:20 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Νιαχ νιαχ νιαχ!! Βλέπεις το δέντρο και χάνεις το δάσος..... Click για ανάπτυξη... Μη μου μιλας για δεντρα και για δαση..:cry::cry::cry: Τα σιχαθηκα 4 χρονια που τα σπουδασα!! Αρχική Δημοσίευση από staman2: Γεια σας αγαπημένα μου βρετανάκια. Ειστε όλα μοναδικά κουκλιά!!! Με αγάπη Σεβάχ! Click για ανάπτυξη... Κουκλε αδερφε θα σαρωσεις παλι!!! Θα σε ζουληξω κουκλε μου συντομα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 16:40 Η Luna έγραψε: #5.912 10-11-09 16:40 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Εσύ για να σφυρίζεις και να γελάς έτσι κάτι ξέρεις κάτι ξέρεις! Μολόγα τα όλα ΤΩΡΑ!!! Σε pm παρακαλώ όχι δημοσίως μην γίνουμε και βούκινο Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τιποτα δεν ξερει,τιποτα απολυτως.Αστη να ροδοκοκκινισει λιγο. Click για ανάπτυξη... δεν χρειαζεται να ξερω κατι!!!το εχω καταλαβει!!! και ασε την κακια εκτροφεα να λεει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 16:42 Η Luna έγραψε: #5.913 10-11-09 16:42 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Γεια σας αγαπημένα μου βρετανάκια. Ειστε όλα μοναδικά κουκλιά!!! Με αγάπη Σεβάχ! Click για ανάπτυξη... πουδρενιο μου μπουρμπουλι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βαβελόψαρο Δραστήριο μέλος Η Βαβελόψαρο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 18:38 Η Βαβελόψαρο: #5.914 10-11-09 18:38 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Γεια σας αγαπημένα μου βρετανάκια. Ειστε όλα μοναδικά κουκλιά!!! Με αγάπη Σεβάχ! Click για ανάπτυξη... Κούκλε γλυκιέ μου κ τσαχπίνη, σαν το σύννεφο έχεις γίνει!!!:kiss::kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2009 στις 17:54 Η aalyah έγραψε: #5.915 11-11-09 17:54 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Γεια σας αγαπημένα μου βρετανάκια. Ειστε όλα μοναδικά κουκλιά!!! Με αγάπη Σεβάχ! Click για ανάπτυξη... Χουρμαδαααααααακι μου εσύ!!! Να σε πιάσω να σε ζουλήξω!!! Αρχική Δημοσίευση από Luna: δεν χρειαζεται να ξερω κατι!!!το εχω καταλαβει!!! και ασε την κακια εκτροφεα να λεει!! Click για ανάπτυξη... Μην είσαι τόσο σίγουρη φίλτατη μην είσαι τόσο σίγουρη! Ίσως έχεις καταλάβει στο περίπου που λένε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2009 στις 18:47 Η NiaR έγραψε: #5.916 11-11-09 18:47 καλησπερα αδερφακια!!! καλε τι ομορφοσογο ειμαστε ολα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2009 στις 19:15 Η Luna έγραψε: #5.917 11-11-09 19:15 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Μην είσαι τόσο σίγουρη φίλτατη μην είσαι τόσο σίγουρη! Ίσως έχεις καταλάβει στο περίπου που λένε. Click για ανάπτυξη... ε,μα δεν ειπα οτι τα ξερω και ολα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2009 στις 19:22 Η avtwvia έγραψε: #5.918 11-11-09 19:22 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ε,μα δεν ειπα οτι τα ξερω και ολα!!!! Click για ανάπτυξη... Γιαννα αστες να λενε εμεις καταλαβαμε τι εννοουν.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2009 στις 19:27 Η Luna έγραψε: #5.919 11-11-09 19:27 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Γιαννα αστες να λενε εμεις καταλαβαμε τι εννοουν.. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2009 στις 19:28 Η aalyah έγραψε: #5.920 11-11-09 19:28 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Γιαννα αστες να λενε εμεις καταλαβαμε τι εννοουν.. Click για ανάπτυξη... Μπορεί ναι....μπορεί και όχι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 294 295 296 297 298 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 296 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 296 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Γεια σας αγαπημένα μου βρετανάκια. Ειστε όλα μοναδικά κουκλιά!!! Με αγάπη Σεβάχ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 15:15 Η nickis έγραψε: #5.910 10-11-09 15:15 Γεια σου κουκλε Σεβαχ!!!!μαααααααααααατσσσσσσσσ μουυυυυυυυυυυυυυυυυυτς στα λαχταριστα μαγουλα σου!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 15:20 Η avtwvia έγραψε: #5.911 10-11-09 15:20 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Νιαχ νιαχ νιαχ!! Βλέπεις το δέντρο και χάνεις το δάσος..... Click για ανάπτυξη... Μη μου μιλας για δεντρα και για δαση..:cry::cry::cry: Τα σιχαθηκα 4 χρονια που τα σπουδασα!! Αρχική Δημοσίευση από staman2: Γεια σας αγαπημένα μου βρετανάκια. Ειστε όλα μοναδικά κουκλιά!!! Με αγάπη Σεβάχ! Click για ανάπτυξη... Κουκλε αδερφε θα σαρωσεις παλι!!! Θα σε ζουληξω κουκλε μου συντομα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 16:40 Η Luna έγραψε: #5.912 10-11-09 16:40 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Εσύ για να σφυρίζεις και να γελάς έτσι κάτι ξέρεις κάτι ξέρεις! Μολόγα τα όλα ΤΩΡΑ!!! Σε pm παρακαλώ όχι δημοσίως μην γίνουμε και βούκινο Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τιποτα δεν ξερει,τιποτα απολυτως.Αστη να ροδοκοκκινισει λιγο. Click για ανάπτυξη... δεν χρειαζεται να ξερω κατι!!!το εχω καταλαβει!!! και ασε την κακια εκτροφεα να λεει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 16:42 Η Luna έγραψε: #5.913 10-11-09 16:42 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Γεια σας αγαπημένα μου βρετανάκια. Ειστε όλα μοναδικά κουκλιά!!! Με αγάπη Σεβάχ! Click για ανάπτυξη... πουδρενιο μου μπουρμπουλι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βαβελόψαρο Δραστήριο μέλος Η Βαβελόψαρο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 18:38 Η Βαβελόψαρο: #5.914 10-11-09 18:38 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Γεια σας αγαπημένα μου βρετανάκια. Ειστε όλα μοναδικά κουκλιά!!! Με αγάπη Σεβάχ! Click για ανάπτυξη... Κούκλε γλυκιέ μου κ τσαχπίνη, σαν το σύννεφο έχεις γίνει!!!:kiss::kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2009 στις 17:54 Η aalyah έγραψε: #5.915 11-11-09 17:54 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Γεια σας αγαπημένα μου βρετανάκια. Ειστε όλα μοναδικά κουκλιά!!! Με αγάπη Σεβάχ! Click για ανάπτυξη... Χουρμαδαααααααακι μου εσύ!!! Να σε πιάσω να σε ζουλήξω!!! Αρχική Δημοσίευση από Luna: δεν χρειαζεται να ξερω κατι!!!το εχω καταλαβει!!! και ασε την κακια εκτροφεα να λεει!! Click για ανάπτυξη... Μην είσαι τόσο σίγουρη φίλτατη μην είσαι τόσο σίγουρη! Ίσως έχεις καταλάβει στο περίπου που λένε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2009 στις 18:47 Η NiaR έγραψε: #5.916 11-11-09 18:47 καλησπερα αδερφακια!!! καλε τι ομορφοσογο ειμαστε ολα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2009 στις 19:15 Η Luna έγραψε: #5.917 11-11-09 19:15 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Μην είσαι τόσο σίγουρη φίλτατη μην είσαι τόσο σίγουρη! Ίσως έχεις καταλάβει στο περίπου που λένε. Click για ανάπτυξη... ε,μα δεν ειπα οτι τα ξερω και ολα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2009 στις 19:22 Η avtwvia έγραψε: #5.918 11-11-09 19:22 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ε,μα δεν ειπα οτι τα ξερω και ολα!!!! Click για ανάπτυξη... Γιαννα αστες να λενε εμεις καταλαβαμε τι εννοουν.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2009 στις 19:27 Η Luna έγραψε: #5.919 11-11-09 19:27 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Γιαννα αστες να λενε εμεις καταλαβαμε τι εννοουν.. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2009 στις 19:28 Η aalyah έγραψε: #5.920 11-11-09 19:28 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Γιαννα αστες να λενε εμεις καταλαβαμε τι εννοουν.. Click για ανάπτυξη... Μπορεί ναι....μπορεί και όχι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 294 295 296 297 298 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 296 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 296 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Γεια σου κουκλε Σεβαχ!!!!μαααααααααααατσσσσσσσσ μουυυυυυυυυυυυυυυυυυτς στα λαχταριστα μαγουλα σου!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 15:20 Η avtwvia έγραψε: #5.911 10-11-09 15:20 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Νιαχ νιαχ νιαχ!! Βλέπεις το δέντρο και χάνεις το δάσος..... Click για ανάπτυξη... Μη μου μιλας για δεντρα και για δαση..:cry::cry::cry: Τα σιχαθηκα 4 χρονια που τα σπουδασα!! Αρχική Δημοσίευση από staman2: Γεια σας αγαπημένα μου βρετανάκια. Ειστε όλα μοναδικά κουκλιά!!! Με αγάπη Σεβάχ! Click για ανάπτυξη... Κουκλε αδερφε θα σαρωσεις παλι!!! Θα σε ζουληξω κουκλε μου συντομα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 16:40 Η Luna έγραψε: #5.912 10-11-09 16:40 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Εσύ για να σφυρίζεις και να γελάς έτσι κάτι ξέρεις κάτι ξέρεις! Μολόγα τα όλα ΤΩΡΑ!!! Σε pm παρακαλώ όχι δημοσίως μην γίνουμε και βούκινο Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τιποτα δεν ξερει,τιποτα απολυτως.Αστη να ροδοκοκκινισει λιγο. Click για ανάπτυξη... δεν χρειαζεται να ξερω κατι!!!το εχω καταλαβει!!! και ασε την κακια εκτροφεα να λεει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 16:42 Η Luna έγραψε: #5.913 10-11-09 16:42 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Γεια σας αγαπημένα μου βρετανάκια. Ειστε όλα μοναδικά κουκλιά!!! Με αγάπη Σεβάχ! Click για ανάπτυξη... πουδρενιο μου μπουρμπουλι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βαβελόψαρο Δραστήριο μέλος Η Βαβελόψαρο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 18:38 Η Βαβελόψαρο: #5.914 10-11-09 18:38 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Γεια σας αγαπημένα μου βρετανάκια. Ειστε όλα μοναδικά κουκλιά!!! Με αγάπη Σεβάχ! Click για ανάπτυξη... Κούκλε γλυκιέ μου κ τσαχπίνη, σαν το σύννεφο έχεις γίνει!!!:kiss::kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2009 στις 17:54 Η aalyah έγραψε: #5.915 11-11-09 17:54 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Γεια σας αγαπημένα μου βρετανάκια. Ειστε όλα μοναδικά κουκλιά!!! Με αγάπη Σεβάχ! Click για ανάπτυξη... Χουρμαδαααααααακι μου εσύ!!! Να σε πιάσω να σε ζουλήξω!!! Αρχική Δημοσίευση από Luna: δεν χρειαζεται να ξερω κατι!!!το εχω καταλαβει!!! και ασε την κακια εκτροφεα να λεει!! Click για ανάπτυξη... Μην είσαι τόσο σίγουρη φίλτατη μην είσαι τόσο σίγουρη! Ίσως έχεις καταλάβει στο περίπου που λένε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2009 στις 18:47 Η NiaR έγραψε: #5.916 11-11-09 18:47 καλησπερα αδερφακια!!! καλε τι ομορφοσογο ειμαστε ολα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2009 στις 19:15 Η Luna έγραψε: #5.917 11-11-09 19:15 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Μην είσαι τόσο σίγουρη φίλτατη μην είσαι τόσο σίγουρη! Ίσως έχεις καταλάβει στο περίπου που λένε. Click για ανάπτυξη... ε,μα δεν ειπα οτι τα ξερω και ολα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2009 στις 19:22 Η avtwvia έγραψε: #5.918 11-11-09 19:22 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ε,μα δεν ειπα οτι τα ξερω και ολα!!!! Click για ανάπτυξη... Γιαννα αστες να λενε εμεις καταλαβαμε τι εννοουν.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2009 στις 19:27 Η Luna έγραψε: #5.919 11-11-09 19:27 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Γιαννα αστες να λενε εμεις καταλαβαμε τι εννοουν.. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2009 στις 19:28 Η aalyah έγραψε: #5.920 11-11-09 19:28 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Γιαννα αστες να λενε εμεις καταλαβαμε τι εννοουν.. Click για ανάπτυξη... Μπορεί ναι....μπορεί και όχι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 294 295 296 297 298 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 296 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 296 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Νιαχ νιαχ νιαχ!! Βλέπεις το δέντρο και χάνεις το δάσος..... Click για ανάπτυξη... Μη μου μιλας για δεντρα και για δαση..:cry::cry::cry: Τα σιχαθηκα 4 χρονια που τα σπουδασα!! Αρχική Δημοσίευση από staman2: Γεια σας αγαπημένα μου βρετανάκια. Ειστε όλα μοναδικά κουκλιά!!! Με αγάπη Σεβάχ! Click για ανάπτυξη... Κουκλε αδερφε θα σαρωσεις παλι!!! Θα σε ζουληξω κουκλε μου συντομα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 16:40 Η Luna έγραψε: #5.912 10-11-09 16:40 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Εσύ για να σφυρίζεις και να γελάς έτσι κάτι ξέρεις κάτι ξέρεις! Μολόγα τα όλα ΤΩΡΑ!!! Σε pm παρακαλώ όχι δημοσίως μην γίνουμε και βούκινο Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τιποτα δεν ξερει,τιποτα απολυτως.Αστη να ροδοκοκκινισει λιγο. Click για ανάπτυξη... δεν χρειαζεται να ξερω κατι!!!το εχω καταλαβει!!! και ασε την κακια εκτροφεα να λεει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 16:42 Η Luna έγραψε: #5.913 10-11-09 16:42 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Γεια σας αγαπημένα μου βρετανάκια. Ειστε όλα μοναδικά κουκλιά!!! Με αγάπη Σεβάχ! Click για ανάπτυξη... πουδρενιο μου μπουρμπουλι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βαβελόψαρο Δραστήριο μέλος Η Βαβελόψαρο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 18:38 Η Βαβελόψαρο: #5.914 10-11-09 18:38 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Γεια σας αγαπημένα μου βρετανάκια. Ειστε όλα μοναδικά κουκλιά!!! Με αγάπη Σεβάχ! Click για ανάπτυξη... Κούκλε γλυκιέ μου κ τσαχπίνη, σαν το σύννεφο έχεις γίνει!!!:kiss::kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2009 στις 17:54 Η aalyah έγραψε: #5.915 11-11-09 17:54 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Γεια σας αγαπημένα μου βρετανάκια. Ειστε όλα μοναδικά κουκλιά!!! Με αγάπη Σεβάχ! Click για ανάπτυξη... Χουρμαδαααααααακι μου εσύ!!! Να σε πιάσω να σε ζουλήξω!!! Αρχική Δημοσίευση από Luna: δεν χρειαζεται να ξερω κατι!!!το εχω καταλαβει!!! και ασε την κακια εκτροφεα να λεει!! Click για ανάπτυξη... Μην είσαι τόσο σίγουρη φίλτατη μην είσαι τόσο σίγουρη! Ίσως έχεις καταλάβει στο περίπου που λένε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2009 στις 18:47 Η NiaR έγραψε: #5.916 11-11-09 18:47 καλησπερα αδερφακια!!! καλε τι ομορφοσογο ειμαστε ολα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2009 στις 19:15 Η Luna έγραψε: #5.917 11-11-09 19:15 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Μην είσαι τόσο σίγουρη φίλτατη μην είσαι τόσο σίγουρη! Ίσως έχεις καταλάβει στο περίπου που λένε. Click για ανάπτυξη... ε,μα δεν ειπα οτι τα ξερω και ολα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2009 στις 19:22 Η avtwvia έγραψε: #5.918 11-11-09 19:22 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ε,μα δεν ειπα οτι τα ξερω και ολα!!!! Click για ανάπτυξη... Γιαννα αστες να λενε εμεις καταλαβαμε τι εννοουν.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2009 στις 19:27 Η Luna έγραψε: #5.919 11-11-09 19:27 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Γιαννα αστες να λενε εμεις καταλαβαμε τι εννοουν.. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2009 στις 19:28 Η aalyah έγραψε: #5.920 11-11-09 19:28 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Γιαννα αστες να λενε εμεις καταλαβαμε τι εννοουν.. Click για ανάπτυξη... Μπορεί ναι....μπορεί και όχι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 294 295 296 297 298 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 296 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 296 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Εσύ για να σφυρίζεις και να γελάς έτσι κάτι ξέρεις κάτι ξέρεις! Μολόγα τα όλα ΤΩΡΑ!!! Σε pm παρακαλώ όχι δημοσίως μην γίνουμε και βούκινο Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τιποτα δεν ξερει,τιποτα απολυτως.Αστη να ροδοκοκκινισει λιγο. Click για ανάπτυξη... δεν χρειαζεται να ξερω κατι!!!το εχω καταλαβει!!! και ασε την κακια εκτροφεα να λεει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 16:42 Η Luna έγραψε: #5.913 10-11-09 16:42 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Γεια σας αγαπημένα μου βρετανάκια. Ειστε όλα μοναδικά κουκλιά!!! Με αγάπη Σεβάχ! Click για ανάπτυξη... πουδρενιο μου μπουρμπουλι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βαβελόψαρο Δραστήριο μέλος Η Βαβελόψαρο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 18:38 Η Βαβελόψαρο: #5.914 10-11-09 18:38 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Γεια σας αγαπημένα μου βρετανάκια. Ειστε όλα μοναδικά κουκλιά!!! Με αγάπη Σεβάχ! Click για ανάπτυξη... Κούκλε γλυκιέ μου κ τσαχπίνη, σαν το σύννεφο έχεις γίνει!!!:kiss::kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2009 στις 17:54 Η aalyah έγραψε: #5.915 11-11-09 17:54 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Γεια σας αγαπημένα μου βρετανάκια. Ειστε όλα μοναδικά κουκλιά!!! Με αγάπη Σεβάχ! Click για ανάπτυξη... Χουρμαδαααααααακι μου εσύ!!! Να σε πιάσω να σε ζουλήξω!!! Αρχική Δημοσίευση από Luna: δεν χρειαζεται να ξερω κατι!!!το εχω καταλαβει!!! και ασε την κακια εκτροφεα να λεει!! Click για ανάπτυξη... Μην είσαι τόσο σίγουρη φίλτατη μην είσαι τόσο σίγουρη! Ίσως έχεις καταλάβει στο περίπου που λένε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2009 στις 18:47 Η NiaR έγραψε: #5.916 11-11-09 18:47 καλησπερα αδερφακια!!! καλε τι ομορφοσογο ειμαστε ολα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2009 στις 19:15 Η Luna έγραψε: #5.917 11-11-09 19:15 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Μην είσαι τόσο σίγουρη φίλτατη μην είσαι τόσο σίγουρη! Ίσως έχεις καταλάβει στο περίπου που λένε. Click για ανάπτυξη... ε,μα δεν ειπα οτι τα ξερω και ολα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2009 στις 19:22 Η avtwvia έγραψε: #5.918 11-11-09 19:22 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ε,μα δεν ειπα οτι τα ξερω και ολα!!!! Click για ανάπτυξη... Γιαννα αστες να λενε εμεις καταλαβαμε τι εννοουν.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2009 στις 19:27 Η Luna έγραψε: #5.919 11-11-09 19:27 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Γιαννα αστες να λενε εμεις καταλαβαμε τι εννοουν.. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2009 στις 19:28 Η aalyah έγραψε: #5.920 11-11-09 19:28 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Γιαννα αστες να λενε εμεις καταλαβαμε τι εννοουν.. Click για ανάπτυξη... Μπορεί ναι....μπορεί και όχι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 294 295 296 297 298 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 296 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 296 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από staman2: Γεια σας αγαπημένα μου βρετανάκια. Ειστε όλα μοναδικά κουκλιά!!! Με αγάπη Σεβάχ! Click για ανάπτυξη... πουδρενιο μου μπουρμπουλι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βαβελόψαρο Δραστήριο μέλος Η Βαβελόψαρο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 18:38 Η Βαβελόψαρο: #5.914 10-11-09 18:38 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Γεια σας αγαπημένα μου βρετανάκια. Ειστε όλα μοναδικά κουκλιά!!! Με αγάπη Σεβάχ! Click για ανάπτυξη... Κούκλε γλυκιέ μου κ τσαχπίνη, σαν το σύννεφο έχεις γίνει!!!:kiss::kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2009 στις 17:54 Η aalyah έγραψε: #5.915 11-11-09 17:54 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Γεια σας αγαπημένα μου βρετανάκια. Ειστε όλα μοναδικά κουκλιά!!! Με αγάπη Σεβάχ! Click για ανάπτυξη... Χουρμαδαααααααακι μου εσύ!!! Να σε πιάσω να σε ζουλήξω!!! Αρχική Δημοσίευση από Luna: δεν χρειαζεται να ξερω κατι!!!το εχω καταλαβει!!! και ασε την κακια εκτροφεα να λεει!! Click για ανάπτυξη... Μην είσαι τόσο σίγουρη φίλτατη μην είσαι τόσο σίγουρη! Ίσως έχεις καταλάβει στο περίπου που λένε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2009 στις 18:47 Η NiaR έγραψε: #5.916 11-11-09 18:47 καλησπερα αδερφακια!!! καλε τι ομορφοσογο ειμαστε ολα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2009 στις 19:15 Η Luna έγραψε: #5.917 11-11-09 19:15 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Μην είσαι τόσο σίγουρη φίλτατη μην είσαι τόσο σίγουρη! Ίσως έχεις καταλάβει στο περίπου που λένε. Click για ανάπτυξη... ε,μα δεν ειπα οτι τα ξερω και ολα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2009 στις 19:22 Η avtwvia έγραψε: #5.918 11-11-09 19:22 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ε,μα δεν ειπα οτι τα ξερω και ολα!!!! Click για ανάπτυξη... Γιαννα αστες να λενε εμεις καταλαβαμε τι εννοουν.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2009 στις 19:27 Η Luna έγραψε: #5.919 11-11-09 19:27 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Γιαννα αστες να λενε εμεις καταλαβαμε τι εννοουν.. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2009 στις 19:28 Η aalyah έγραψε: #5.920 11-11-09 19:28 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Γιαννα αστες να λενε εμεις καταλαβαμε τι εννοουν.. Click για ανάπτυξη... Μπορεί ναι....μπορεί και όχι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 294 295 296 297 298 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 296 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 296 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από staman2: Γεια σας αγαπημένα μου βρετανάκια. Ειστε όλα μοναδικά κουκλιά!!! Με αγάπη Σεβάχ! Click για ανάπτυξη... Κούκλε γλυκιέ μου κ τσαχπίνη, σαν το σύννεφο έχεις γίνει!!!:kiss::kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2009 στις 17:54 Η aalyah έγραψε: #5.915 11-11-09 17:54 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Γεια σας αγαπημένα μου βρετανάκια. Ειστε όλα μοναδικά κουκλιά!!! Με αγάπη Σεβάχ! Click για ανάπτυξη... Χουρμαδαααααααακι μου εσύ!!! Να σε πιάσω να σε ζουλήξω!!! Αρχική Δημοσίευση από Luna: δεν χρειαζεται να ξερω κατι!!!το εχω καταλαβει!!! και ασε την κακια εκτροφεα να λεει!! Click για ανάπτυξη... Μην είσαι τόσο σίγουρη φίλτατη μην είσαι τόσο σίγουρη! Ίσως έχεις καταλάβει στο περίπου που λένε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2009 στις 18:47 Η NiaR έγραψε: #5.916 11-11-09 18:47 καλησπερα αδερφακια!!! καλε τι ομορφοσογο ειμαστε ολα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2009 στις 19:15 Η Luna έγραψε: #5.917 11-11-09 19:15 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Μην είσαι τόσο σίγουρη φίλτατη μην είσαι τόσο σίγουρη! Ίσως έχεις καταλάβει στο περίπου που λένε. Click για ανάπτυξη... ε,μα δεν ειπα οτι τα ξερω και ολα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2009 στις 19:22 Η avtwvia έγραψε: #5.918 11-11-09 19:22 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ε,μα δεν ειπα οτι τα ξερω και ολα!!!! Click για ανάπτυξη... Γιαννα αστες να λενε εμεις καταλαβαμε τι εννοουν.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2009 στις 19:27 Η Luna έγραψε: #5.919 11-11-09 19:27 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Γιαννα αστες να λενε εμεις καταλαβαμε τι εννοουν.. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2009 στις 19:28 Η aalyah έγραψε: #5.920 11-11-09 19:28 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Γιαννα αστες να λενε εμεις καταλαβαμε τι εννοουν.. Click για ανάπτυξη... Μπορεί ναι....μπορεί και όχι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 294 295 296 297 298 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 296 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 296 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από staman2: Γεια σας αγαπημένα μου βρετανάκια. Ειστε όλα μοναδικά κουκλιά!!! Με αγάπη Σεβάχ! Click για ανάπτυξη... Χουρμαδαααααααακι μου εσύ!!! Να σε πιάσω να σε ζουλήξω!!! Αρχική Δημοσίευση από Luna: δεν χρειαζεται να ξερω κατι!!!το εχω καταλαβει!!! και ασε την κακια εκτροφεα να λεει!! Click για ανάπτυξη... Μην είσαι τόσο σίγουρη φίλτατη μην είσαι τόσο σίγουρη! Ίσως έχεις καταλάβει στο περίπου που λένε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2009 στις 18:47 Η NiaR έγραψε: #5.916 11-11-09 18:47 καλησπερα αδερφακια!!! καλε τι ομορφοσογο ειμαστε ολα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2009 στις 19:15 Η Luna έγραψε: #5.917 11-11-09 19:15 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Μην είσαι τόσο σίγουρη φίλτατη μην είσαι τόσο σίγουρη! Ίσως έχεις καταλάβει στο περίπου που λένε. Click για ανάπτυξη... ε,μα δεν ειπα οτι τα ξερω και ολα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2009 στις 19:22 Η avtwvia έγραψε: #5.918 11-11-09 19:22 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ε,μα δεν ειπα οτι τα ξερω και ολα!!!! Click για ανάπτυξη... Γιαννα αστες να λενε εμεις καταλαβαμε τι εννοουν.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2009 στις 19:27 Η Luna έγραψε: #5.919 11-11-09 19:27 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Γιαννα αστες να λενε εμεις καταλαβαμε τι εννοουν.. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2009 στις 19:28 Η aalyah έγραψε: #5.920 11-11-09 19:28 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Γιαννα αστες να λενε εμεις καταλαβαμε τι εννοουν.. Click για ανάπτυξη... Μπορεί ναι....μπορεί και όχι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 294 295 296 297 298 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 296 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 296 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
καλησπερα αδερφακια!!! καλε τι ομορφοσογο ειμαστε ολα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2009 στις 19:15 Η Luna έγραψε: #5.917 11-11-09 19:15 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Μην είσαι τόσο σίγουρη φίλτατη μην είσαι τόσο σίγουρη! Ίσως έχεις καταλάβει στο περίπου που λένε. Click για ανάπτυξη... ε,μα δεν ειπα οτι τα ξερω και ολα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2009 στις 19:22 Η avtwvia έγραψε: #5.918 11-11-09 19:22 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ε,μα δεν ειπα οτι τα ξερω και ολα!!!! Click για ανάπτυξη... Γιαννα αστες να λενε εμεις καταλαβαμε τι εννοουν.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2009 στις 19:27 Η Luna έγραψε: #5.919 11-11-09 19:27 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Γιαννα αστες να λενε εμεις καταλαβαμε τι εννοουν.. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2009 στις 19:28 Η aalyah έγραψε: #5.920 11-11-09 19:28 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Γιαννα αστες να λενε εμεις καταλαβαμε τι εννοουν.. Click για ανάπτυξη... Μπορεί ναι....μπορεί και όχι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 294 295 296 297 298 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 296 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 296 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Μην είσαι τόσο σίγουρη φίλτατη μην είσαι τόσο σίγουρη! Ίσως έχεις καταλάβει στο περίπου που λένε. Click για ανάπτυξη... ε,μα δεν ειπα οτι τα ξερω και ολα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2009 στις 19:22 Η avtwvia έγραψε: #5.918 11-11-09 19:22 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ε,μα δεν ειπα οτι τα ξερω και ολα!!!! Click για ανάπτυξη... Γιαννα αστες να λενε εμεις καταλαβαμε τι εννοουν.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2009 στις 19:27 Η Luna έγραψε: #5.919 11-11-09 19:27 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Γιαννα αστες να λενε εμεις καταλαβαμε τι εννοουν.. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2009 στις 19:28 Η aalyah έγραψε: #5.920 11-11-09 19:28 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Γιαννα αστες να λενε εμεις καταλαβαμε τι εννοουν.. Click για ανάπτυξη... Μπορεί ναι....μπορεί και όχι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 294 295 296 297 298 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 296 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 296 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Luna: ε,μα δεν ειπα οτι τα ξερω και ολα!!!! Click για ανάπτυξη... Γιαννα αστες να λενε εμεις καταλαβαμε τι εννοουν.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2009 στις 19:27 Η Luna έγραψε: #5.919 11-11-09 19:27 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Γιαννα αστες να λενε εμεις καταλαβαμε τι εννοουν.. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2009 στις 19:28 Η aalyah έγραψε: #5.920 11-11-09 19:28 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Γιαννα αστες να λενε εμεις καταλαβαμε τι εννοουν.. Click για ανάπτυξη... Μπορεί ναι....μπορεί και όχι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 294 295 296 297 298 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 296 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 296 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Γιαννα αστες να λενε εμεις καταλαβαμε τι εννοουν.. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2009 στις 19:28 Η aalyah έγραψε: #5.920 11-11-09 19:28 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Γιαννα αστες να λενε εμεις καταλαβαμε τι εννοουν.. Click για ανάπτυξη... Μπορεί ναι....μπορεί και όχι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Γιαννα αστες να λενε εμεις καταλαβαμε τι εννοουν.. Click για ανάπτυξη... Μπορεί ναι....μπορεί και όχι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.