British - maniacs

Την πηρα απο την aramis (κα Πασκαλ) ειναι 2 μηνων και 2 ημερων:baby:!ειμαστε νινακι ακομα!!!
Οσο για το ονομα αλλουνου ιδεα ηταν και εγω απλα το λατρεψα...:lol:φωτο θα βαλω πολυ συντομα!!!!

Να την χαίρεστε την κουκλίτσα σας!!!Και να'ναι πάντα γερή κ ευτυχισμένη!!!:D:D:D
Κ επειδή είμαστε απαιτητικό κοινό, θέλουμε σύντομα φωτογραφίες!

Μια τέτοια θέλουμε και εμείς. Σωστό αρκουδάκι!!!!! :(

Με το καλό να αποκτήσετε!!! Έχετε κάτι στα σκαριά;:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

τα θερμα μου συγχαρητηρια στους Ραβδωτους Βρεττανους!
Πραγματικα καταπληξατε το κοινο! Δεν υπηρξε επισκεπτης που να μην κολλησε τα ματια του και να μην του'πεσαν τα σαγονια μπροστα στη θεα ενος γατιου "whiskas":up::lol:
τα ζωγραφισμενα μας γατια :)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Να την χαίρεστε την κουκλίτσα σας!!!Και να'ναι πάντα γερή κ ευτυχισμένη!!!:D:D:D

Με το καλό να αποκτήσετε!!! Έχετε κάτι στα σκαριά;:)

Ακόμα στο ψάξιμο είμαστε δυστυχώς.....:(
Δεν καταφέραμε να βρούμε κάποιο ακόμα αλλά ελπίζουμε σύντομα να βρούμε!!!!!:D

Ευχαριστούμε πολύ!!!
Θα ανεβασουμε φωτο συντομα...λιγο υπομονη..:D:D

Tα βρετανάκια όλα σαρωσαν!!Και σε διακρίσεις και σε εντυπώσεις φυσικά!!:up:
Να σημειωσω εδω τις δυο γλυκητατες παρουσίες που γνωρισα (και δεν βρισκω το αντίστοιχο θεματακι τους να γραψω,οποτε γραφω εδω)
- Θένια μου εισαι μια κουκλιτσα! Το ιδιο και η μικρη μας αδερφούλα...ΑπΑλή σαν μετάξι...Τη λάτρευω!!:)
-Πασκάλ εισαι τελεια!!Τοσο μα τόσο γλυκια και καλοσυνάτη...!!Και ολα τα γατακια σου τελεια...Αλλα ο αρχηγος της γατοοικογένειας σου με κερδισε...:)

Μπραβο σε ολα τα βρετανακια!
Στα αγαπημενα μου ασημενια,στην Aurora την αδυναμια μου,στην Ολια,την αδερφουλα της Ηλενια μας,και στα γατουλια της Πασκαλ που με ξετρελαινουν!

Μπραβο σε ολα τα βρετανακια!
Στα αγαπημενα μου ασημενια,στην Aurora την αδυναμια μου,στην Ολια,την αδερφουλα της Ηλενια μας,και στα γατουλια της Πασκαλ που με ξετρελαινουν!
καλε εμας τιποτα??Στο πηγαδι??!!:lol::lol::lol::P:P

Ειπα καλε σε ολα τα βρετανακια!:P

να μαστε και εμεις....Στην εκθεση φυσικά!!:)

attachment.php

attachment.php

Συγχαρητήρια σε όλα τα βρετανάκια!!!:up:

Κουκλάκια όλα τους!:up::up::up:
Αλλα και σ΄αυτήν τη φωτο ο Γκρίζλυ σκίζειιιιιιιι:up:

Ακόμα στο ψάξιμο είμαστε δυστυχώς.....:(
Δεν καταφέραμε να βρούμε κάποιο ακόμα αλλά ελπίζουμε σύντομα να βρούμε!!!!!:D

Με το καλό και πάλι να υποδεχτείτε σύντομα ένα γερό κουκλίνι στο σπίτι σας και εμείς να υποδεχτούμε ένα νέο μέλος στην ευρύτερη βρετανο-οικογένεια που τόσο αγαπάμε!!!:D:D:D:D

Συγχαρητήρια σε όλα τα βρετανάκια!!!:up:

Κουκλάκια όλα τους!:up::up::up:
Αλλα και σ΄αυτήν τη φωτο ο Γκρίζλυ σκίζειιιιιιιι:up:
:redface::redface:ευχαριστουμε....Δεν βγαλετε εσεις επαγγελματικές??Ελα να βαζουν τα βρατανακια φωτο εδώ....!!!:):) Να καταπληξουμε το κοινό!!!χεχε!!:P:P:P:lol::lol:

attachment.php

attachment.php

ειναι τοσο τελειος που μου ερχεται να κλαψω!!:inlove::inlove::inlove::inlove:
Χρυσσα μου 1000 μπραβο που εχεις αναθρεψει τετοιον λουκουμα!
απο οτι σε ειδα σου ριχνει και λιγο εε????:lol::lol:

και φυσικα να μην ξεχασω να πω ενα μεγαλο μπραβο σε ολα τα βρετανακια για τις διακρισεις τους και σε ολους τους γατογονεις που τα αγαπανε και τα φροντιζουν!!!:up::up::up::up::happy::happy:

ειναι τοσο τελειος που μου ερχεται να κλαψω!!:inlove::inlove::inlove::inlove:
Χρυσσα μου 1000 μπραβο που εχεις αναθρεψει τετοιον λουκουμα!
απο οτι σε ειδα σου ριχνει και λιγο εε????:lol::lol:
Μονο λιγο??!!Ασηκωτος...:cool:Ασ τα...:confused:Σε ευχαριστω κουκλιτσα μου για τα ομορφα σου λογια...Με συγκινεις...Εισαι απο τις πιο φανατικές φαν του Γκριζλυ :):)μου φαινεται και το εκτιμούμε:):):),να το ξέρετε κυρία Καλούνα- Καβούρι:lol::lol::lol:!!

Ο αρχηγος, φανταζομαι τον Cachemire εννοεις, ηταν κυριος και υπομονετικος, δεν μπορω να πω το ιδιο για την κορη του ιδιαιτερα οταν ηταν μπροστα τους κρητες, φοβομουνα να την κανει. Ευχαριστω για τα καλα σου λογια Νικι, ο δικος σου ηταν το πιο ωραιο μαγουλιαρη της εκθεση:inlove:

attachment.php

attachment.php

Καταρχας να πω οτι αυτο το γατονι ειναι πραγματικα ΠΑΝΕΜΡΦΟ!!!
Και μετα ν πω οτι εγς ειμαι καινουρια στην γατοπαρεα!!:)Δεν ειχα ποτε γατακι και τωρα μαθαινω για αυτα μηπως παρω καποια στιγμη μια ψιψινα!Ειδα ολες τις κοντοτριχες ρατσες και οι βρετανικες που εκλεψαν την καρδια!Ειναι γλύκες!!:inlove:
Διαβασα οτι δεν υπαρχει εδω στην Ελλαδα εκτροφειο ε?:(

Μονο λιγο??!!Ασηκωτος...:cool:Ασ τα...:confused:Σε ευχαριστω κουκλιτσα μου για τα ομορφα σου λογια...Με συγκινεις...Εισαι απο τις πιο φανατικές φαν του Γκριζλυ :):)μου φαινεται και το εκτιμούμε:):):),να το ξέρετε κυρία Καλούνα- Καβούρι:lol::lol::lol:!!

ειμαι?αληθεια??:up::up::up:τωρα εσυ συγκινεις εμενα!!:rolleyes:
το ξερουμε,το ξερουμε!!!:happy::happy:

Ο αρχηγος, φανταζομαι τον Cachemire εννοεις, ηταν κυριος και υπομονετικος, δεν μπορω να πω το ιδιο για την κορη του ιδιαιτερα οταν ηταν μπροστα τους κρητες, φοβομουνα να την κανει. Ευχαριστω για τα καλα σου λογια Νικι, ο δικος σου ηταν το πιο ωραιο μαγουλιαρη της εκθεση:inlove:

Ναι αφου ειχναι σωστος αρχηγος ο Cachemire:up:!Ειχε φοβηθει η καημενουλα η κορούλα του ?:(
Ευχαριστούμε :up:!Αν και η μια στους κριτες τον ηθελε με περισσοτερο μαγουλο:blink::blink::down:!

Καταρχας να πω οτι αυτο το γατονι ειναι πραγματικα ΠΑΝΕΜΡΦΟ!!!
Και μετα ν πω οτι εγς ειμαι καινουρια στην γατοπαρεα!!Δεν ειχα ποτε γατακι και τωρα μαθαινω για αυτα μηπως παρω καποια στιγμη μια ψιψινα!Ειδα ολες τις κοντοτριχες ρατσες και οι βρετανικες που εκλεψαν την καρδια!Ειναι γλύκες!!
Διαβασα οτι δεν υπαρχει εδω στην Ελλαδα εκτροφειο ε?
Καλως ηρθες στη γατοπαρεα μας:up:!Χαιρομαι που σ αρεσε το γατονάκι μου!:)(Ψωναρα γατομανα ειμαι:lol:)
Για εκτροφεια θα σε ενημερωσουν τα κοριτσια που ξερουν περισσοτερα. Το δικο μου γατουνι το βρήκα απο εδω απο τη Νικολετα(Raisa).

ειμαι?αληθεια??:up:τωρα εσυ συγκινεις εμενα!!:rolleyes:
το ξερουμε,το ξερουμε!!!:happy:

ΕΙΣΑΙ!!!ΕΙΣΑΙ:):):)!!το φωναζω κιολας:P:P

ΟΚ:) Περιμενω να μου πειτε οποιος γνωριζει κατι για τα εκτροφεια..Και αν γινεται να μου πειτε και στο περιπου ποσο κοστιζει..γιατι ειδα για καποιες αλλες ρατσες απο εκτροφειο στο εξωτερικο 1000-1200..:(

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back