Βαβελόψαρο Δραστήριο μέλος Η Βαβελόψαρο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 12:29 Η Βαβελόψαρο: #6.001 30-11-09 12:29 Αρχική Δημοσίευση από ΛΕΝΑ Κ: Την πηρα απο την aramis (κα Πασκαλ) ειναι 2 μηνων και 2 ημερων!ειμαστε νινακι ακομα!!! Οσο για το ονομα αλλουνου ιδεα ηταν και εγω απλα το λατρεψα...φωτο θα βαλω πολυ συντομα!!!! Click για ανάπτυξη... Να την χαίρεστε την κουκλίτσα σας!!!Και να'ναι πάντα γερή κ ευτυχισμένη!!! Κ επειδή είμαστε απαιτητικό κοινό, θέλουμε σύντομα φωτογραφίες! Αρχική Δημοσίευση από Eytydim: Μια τέτοια θέλουμε και εμείς. Σωστό αρκουδάκι!!!!! Click για ανάπτυξη... Με το καλό να αποκτήσετε!!! Έχετε κάτι στα σκαριά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 13:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.002 30-11-09 13:03 τα θερμα μου συγχαρητηρια στους Ραβδωτους Βρεττανους! Πραγματικα καταπληξατε το κοινο! Δεν υπηρξε επισκεπτης που να μην κολλησε τα ματια του και να μην του'πεσαν τα σαγονια μπροστα στη θεα ενος γατιου "whiskas" τα ζωγραφισμενα μας γατια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eytydim Νεοφερμένο μέλος Ο Eytydim αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Ιτέα (Φωκίδα). Έχει γράψει 6 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 13:51 Ο Eytydim έγραψε: #6.003 30-11-09 13:51 Αρχική Δημοσίευση από Βαβελόψαρο: Να την χαίρεστε την κουκλίτσα σας!!!Και να'ναι πάντα γερή κ ευτυχισμένη!!! Κ επειδή είμαστε απαιτητικό κοινό, θέλουμε σύντομα φωτογραφίες! Με το καλό να αποκτήσετε!!! Έχετε κάτι στα σκαριά; Click για ανάπτυξη... Ακόμα στο ψάξιμο είμαστε δυστυχώς..... Δεν καταφέραμε να βρούμε κάποιο ακόμα αλλά ελπίζουμε σύντομα να βρούμε!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΛΕΝΑ Κ Νεοφερμένο μέλος Η ΛΕΝΑ Κ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Κορωπί (Αττική). Έχει γράψει 34 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 15:57 Η ΛΕΝΑ Κ έγραψε: #6.004 30-11-09 15:57 Αρχική Δημοσίευση από Βαβελόψαρο: Να την χαίρεστε την κουκλίτσα σας!!!Και να'ναι πάντα γερή κ ευτυχισμένη!!! Κ επειδή είμαστε απαιτητικό κοινό, θέλουμε σύντομα φωτογραφίες! Ευχαριστούμε πολύ!!! Θα ανεβασουμε φωτο συντομα...λιγο υπομονη.. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 23:23 Η nickis έγραψε: #6.005 30-11-09 23:23 Tα βρετανάκια όλα σαρωσαν!!Και σε διακρίσεις και σε εντυπώσεις φυσικά!! Να σημειωσω εδω τις δυο γλυκητατες παρουσίες που γνωρισα (και δεν βρισκω το αντίστοιχο θεματακι τους να γραψω,οποτε γραφω εδω) - Θένια μου εισαι μια κουκλιτσα! Το ιδιο και η μικρη μας αδερφούλα...ΑπΑλή σαν μετάξι...Τη λάτρευω!! -Πασκάλ εισαι τελεια!!Τοσο μα τόσο γλυκια και καλοσυνάτη...!!Και ολα τα γατακια σου τελεια...Αλλα ο αρχηγος της γατοοικογένειας σου με κερδισε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 23:30 Η moukelis έγραψε: #6.006 30-11-09 23:30 Μπραβο σε ολα τα βρετανακια! Στα αγαπημενα μου ασημενια,στην Aurora την αδυναμια μου,στην Ολια,την αδερφουλα της Ηλενια μας,και στα γατουλια της Πασκαλ που με ξετρελαινουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 23:32 Η nickis έγραψε: #6.007 30-11-09 23:32 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μπραβο σε ολα τα βρετανακια! Στα αγαπημενα μου ασημενια,στην Aurora την αδυναμια μου,στην Ολια,την αδερφουλα της Ηλενια μας,και στα γατουλια της Πασκαλ που με ξετρελαινουν! Click για ανάπτυξη... καλε εμας τιποτα??Στο πηγαδι??!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 23:33 Η moukelis έγραψε: #6.008 30-11-09 23:33 Ειπα καλε σε ολα τα βρετανακια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 23:35 Η nickis έγραψε: #6.009 30-11-09 23:35 να μαστε και εμεις....Στην εκθεση φυσικά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 03:23 Η staman2 έγραψε: #6.010 01-12-09 03:23 Συγχαρητήρια σε όλα τα βρετανάκια!!! Κουκλάκια όλα τους! Αλλα και σ΄αυτήν τη φωτο ο Γκρίζλυ σκίζειιιιιιιι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βαβελόψαρο Δραστήριο μέλος Η Βαβελόψαρο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 09:52 Η Βαβελόψαρο: #6.011 01-12-09 09:52 Αρχική Δημοσίευση από Eytydim: Ακόμα στο ψάξιμο είμαστε δυστυχώς..... Δεν καταφέραμε να βρούμε κάποιο ακόμα αλλά ελπίζουμε σύντομα να βρούμε!!!!! Click για ανάπτυξη... Με το καλό και πάλι να υποδεχτείτε σύντομα ένα γερό κουκλίνι στο σπίτι σας και εμείς να υποδεχτούμε ένα νέο μέλος στην ευρύτερη βρετανο-οικογένεια που τόσο αγαπάμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 12:03 Η nickis έγραψε: #6.012 01-12-09 12:03 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Συγχαρητήρια σε όλα τα βρετανάκια!!! Κουκλάκια όλα τους! Αλλα και σ΄αυτήν τη φωτο ο Γκρίζλυ σκίζειιιιιιιι Click για ανάπτυξη... ευχαριστουμε....Δεν βγαλετε εσεις επαγγελματικές??Ελα να βαζουν τα βρατανακια φωτο εδώ....!!! Να καταπληξουμε το κοινό!!!χεχε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:01 Η Luna έγραψε: #6.013 01-12-09 14:01 Αρχική Δημοσίευση από nickis: να μαστε και εμεις....Στην εκθεση φυσικά!! Click για ανάπτυξη... ειναι τοσο τελειος που μου ερχεται να κλαψω!! Χρυσσα μου 1000 μπραβο που εχεις αναθρεψει τετοιον λουκουμα! απο οτι σε ειδα σου ριχνει και λιγο εε???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:02 Η Luna έγραψε: #6.014 01-12-09 14:02 και φυσικα να μην ξεχασω να πω ενα μεγαλο μπραβο σε ολα τα βρετανακια για τις διακρισεις τους και σε ολους τους γατογονεις που τα αγαπανε και τα φροντιζουν!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 01:02 Η nickis έγραψε: #6.015 02-12-09 01:02 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ειναι τοσο τελειος που μου ερχεται να κλαψω!! Χρυσσα μου 1000 μπραβο που εχεις αναθρεψει τετοιον λουκουμα! απο οτι σε ειδα σου ριχνει και λιγο εε???? Click για ανάπτυξη... Μονο λιγο??!!Ασηκωτος...Ασ τα...Σε ευχαριστω κουκλιτσα μου για τα ομορφα σου λογια...Με συγκινεις...Εισαι απο τις πιο φανατικές φαν του Γκριζλυ μου φαινεται και το εκτιμούμε,να το ξέρετε κυρία Καλούνα- Καβούρι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aramis Εκκολαπτόμενο μέλος Η pascale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ανάβυσσος (Αττική). Έχει γράψει 250 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 11:50 Η aramis έγραψε: #6.016 02-12-09 11:50 Ο αρχηγος, φανταζομαι τον Cachemire εννοεις, ηταν κυριος και υπομονετικος, δεν μπορω να πω το ιδιο για την κορη του ιδιαιτερα οταν ηταν μπροστα τους κρητες, φοβομουνα να την κανει. Ευχαριστω για τα καλα σου λογια Νικι, ο δικος σου ηταν το πιο ωραιο μαγουλιαρη της εκθεση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina91 Νεοφερμένο μέλος Η katerina91 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Τρίπολη (Αρκαδία). Έχει γράψει 35 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 18:31 Η katerina91: #6.017 02-12-09 18:31 Αρχική Δημοσίευση από nickis: να μαστε και εμεις....Στην εκθεση φυσικά!! Click για ανάπτυξη... Καταρχας να πω οτι αυτο το γατονι ειναι πραγματικα ΠΑΝΕΜΡΦΟ!!! Και μετα ν πω οτι εγς ειμαι καινουρια στην γατοπαρεα!!Δεν ειχα ποτε γατακι και τωρα μαθαινω για αυτα μηπως παρω καποια στιγμη μια ψιψινα!Ειδα ολες τις κοντοτριχες ρατσες και οι βρετανικες που εκλεψαν την καρδια!Ειναι γλύκες!! Διαβασα οτι δεν υπαρχει εδω στην Ελλαδα εκτροφειο ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:02 Η Luna έγραψε: #6.018 02-12-09 20:02 Αρχική Δημοσίευση από nickis: Μονο λιγο??!!Ασηκωτος...Ασ τα...Σε ευχαριστω κουκλιτσα μου για τα ομορφα σου λογια...Με συγκινεις...Εισαι απο τις πιο φανατικές φαν του Γκριζλυ μου φαινεται και το εκτιμούμε,να το ξέρετε κυρία Καλούνα- Καβούρι!! Click για ανάπτυξη... ειμαι?αληθεια??τωρα εσυ συγκινεις εμενα!! το ξερουμε,το ξερουμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:26 Η nickis έγραψε: #6.019 03-12-09 16:26 Αρχική Δημοσίευση από aramis: Ο αρχηγος, φανταζομαι τον Cachemire εννοεις, ηταν κυριος και υπομονετικος, δεν μπορω να πω το ιδιο για την κορη του ιδιαιτερα οταν ηταν μπροστα τους κρητες, φοβομουνα να την κανει. Ευχαριστω για τα καλα σου λογια Νικι, ο δικος σου ηταν το πιο ωραιο μαγουλιαρη της εκθεση Click για ανάπτυξη... Ναι αφου ειχναι σωστος αρχηγος ο Cachemire!Ειχε φοβηθει η καημενουλα η κορούλα του ? Ευχαριστούμε !Αν και η μια στους κριτες τον ηθελε με περισσοτερο μαγουλο! Αρχική Δημοσίευση από katerina91: Καταρχας να πω οτι αυτο το γατονι ειναι πραγματικα ΠΑΝΕΜΡΦΟ!!! Και μετα ν πω οτι εγς ειμαι καινουρια στην γατοπαρεα!!Δεν ειχα ποτε γατακι και τωρα μαθαινω για αυτα μηπως παρω καποια στιγμη μια ψιψινα!Ειδα ολες τις κοντοτριχες ρατσες και οι βρετανικες που εκλεψαν την καρδια!Ειναι γλύκες!! Διαβασα οτι δεν υπαρχει εδω στην Ελλαδα εκτροφειο ε? Click για ανάπτυξη... Καλως ηρθες στη γατοπαρεα μας!Χαιρομαι που σ αρεσε το γατονάκι μου!(Ψωναρα γατομανα ειμαι) Για εκτροφεια θα σε ενημερωσουν τα κοριτσια που ξερουν περισσοτερα. Το δικο μου γατουνι το βρήκα απο εδω απο τη Νικολετα(Raisa). Αρχική Δημοσίευση από Luna: ειμαι?αληθεια??τωρα εσυ συγκινεις εμενα!! το ξερουμε,το ξερουμε!!! Click για ανάπτυξη... ΕΙΣΑΙ!!!ΕΙΣΑΙ!!το φωναζω κιολας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina91 Νεοφερμένο μέλος Η katerina91 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Τρίπολη (Αρκαδία). Έχει γράψει 35 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:36 Η katerina91: #6.020 03-12-09 16:36 ΟΚ Περιμενω να μου πειτε οποιος γνωριζει κατι για τα εκτροφεια..Και αν γινεται να μου πειτε και στο περιπου ποσο κοστιζει..γιατι ειδα για καποιες αλλες ρατσες απο εκτροφειο στο εξωτερικο 1000-1200.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 299 300 301 302 303 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 301 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 301 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΛΕΝΑ Κ: Την πηρα απο την aramis (κα Πασκαλ) ειναι 2 μηνων και 2 ημερων!ειμαστε νινακι ακομα!!! Οσο για το ονομα αλλουνου ιδεα ηταν και εγω απλα το λατρεψα...φωτο θα βαλω πολυ συντομα!!!! Click για ανάπτυξη... Να την χαίρεστε την κουκλίτσα σας!!!Και να'ναι πάντα γερή κ ευτυχισμένη!!! Κ επειδή είμαστε απαιτητικό κοινό, θέλουμε σύντομα φωτογραφίες! Αρχική Δημοσίευση από Eytydim: Μια τέτοια θέλουμε και εμείς. Σωστό αρκουδάκι!!!!! Click για ανάπτυξη... Με το καλό να αποκτήσετε!!! Έχετε κάτι στα σκαριά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 13:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.002 30-11-09 13:03 τα θερμα μου συγχαρητηρια στους Ραβδωτους Βρεττανους! Πραγματικα καταπληξατε το κοινο! Δεν υπηρξε επισκεπτης που να μην κολλησε τα ματια του και να μην του'πεσαν τα σαγονια μπροστα στη θεα ενος γατιου "whiskas" τα ζωγραφισμενα μας γατια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eytydim Νεοφερμένο μέλος Ο Eytydim αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Ιτέα (Φωκίδα). Έχει γράψει 6 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 13:51 Ο Eytydim έγραψε: #6.003 30-11-09 13:51 Αρχική Δημοσίευση από Βαβελόψαρο: Να την χαίρεστε την κουκλίτσα σας!!!Και να'ναι πάντα γερή κ ευτυχισμένη!!! Κ επειδή είμαστε απαιτητικό κοινό, θέλουμε σύντομα φωτογραφίες! Με το καλό να αποκτήσετε!!! Έχετε κάτι στα σκαριά; Click για ανάπτυξη... Ακόμα στο ψάξιμο είμαστε δυστυχώς..... Δεν καταφέραμε να βρούμε κάποιο ακόμα αλλά ελπίζουμε σύντομα να βρούμε!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΛΕΝΑ Κ Νεοφερμένο μέλος Η ΛΕΝΑ Κ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Κορωπί (Αττική). Έχει γράψει 34 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 15:57 Η ΛΕΝΑ Κ έγραψε: #6.004 30-11-09 15:57 Αρχική Δημοσίευση από Βαβελόψαρο: Να την χαίρεστε την κουκλίτσα σας!!!Και να'ναι πάντα γερή κ ευτυχισμένη!!! Κ επειδή είμαστε απαιτητικό κοινό, θέλουμε σύντομα φωτογραφίες! Ευχαριστούμε πολύ!!! Θα ανεβασουμε φωτο συντομα...λιγο υπομονη.. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 23:23 Η nickis έγραψε: #6.005 30-11-09 23:23 Tα βρετανάκια όλα σαρωσαν!!Και σε διακρίσεις και σε εντυπώσεις φυσικά!! Να σημειωσω εδω τις δυο γλυκητατες παρουσίες που γνωρισα (και δεν βρισκω το αντίστοιχο θεματακι τους να γραψω,οποτε γραφω εδω) - Θένια μου εισαι μια κουκλιτσα! Το ιδιο και η μικρη μας αδερφούλα...ΑπΑλή σαν μετάξι...Τη λάτρευω!! -Πασκάλ εισαι τελεια!!Τοσο μα τόσο γλυκια και καλοσυνάτη...!!Και ολα τα γατακια σου τελεια...Αλλα ο αρχηγος της γατοοικογένειας σου με κερδισε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 23:30 Η moukelis έγραψε: #6.006 30-11-09 23:30 Μπραβο σε ολα τα βρετανακια! Στα αγαπημενα μου ασημενια,στην Aurora την αδυναμια μου,στην Ολια,την αδερφουλα της Ηλενια μας,και στα γατουλια της Πασκαλ που με ξετρελαινουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 23:32 Η nickis έγραψε: #6.007 30-11-09 23:32 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μπραβο σε ολα τα βρετανακια! Στα αγαπημενα μου ασημενια,στην Aurora την αδυναμια μου,στην Ολια,την αδερφουλα της Ηλενια μας,και στα γατουλια της Πασκαλ που με ξετρελαινουν! Click για ανάπτυξη... καλε εμας τιποτα??Στο πηγαδι??!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 23:33 Η moukelis έγραψε: #6.008 30-11-09 23:33 Ειπα καλε σε ολα τα βρετανακια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 23:35 Η nickis έγραψε: #6.009 30-11-09 23:35 να μαστε και εμεις....Στην εκθεση φυσικά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 03:23 Η staman2 έγραψε: #6.010 01-12-09 03:23 Συγχαρητήρια σε όλα τα βρετανάκια!!! Κουκλάκια όλα τους! Αλλα και σ΄αυτήν τη φωτο ο Γκρίζλυ σκίζειιιιιιιι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βαβελόψαρο Δραστήριο μέλος Η Βαβελόψαρο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 09:52 Η Βαβελόψαρο: #6.011 01-12-09 09:52 Αρχική Δημοσίευση από Eytydim: Ακόμα στο ψάξιμο είμαστε δυστυχώς..... Δεν καταφέραμε να βρούμε κάποιο ακόμα αλλά ελπίζουμε σύντομα να βρούμε!!!!! Click για ανάπτυξη... Με το καλό και πάλι να υποδεχτείτε σύντομα ένα γερό κουκλίνι στο σπίτι σας και εμείς να υποδεχτούμε ένα νέο μέλος στην ευρύτερη βρετανο-οικογένεια που τόσο αγαπάμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 12:03 Η nickis έγραψε: #6.012 01-12-09 12:03 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Συγχαρητήρια σε όλα τα βρετανάκια!!! Κουκλάκια όλα τους! Αλλα και σ΄αυτήν τη φωτο ο Γκρίζλυ σκίζειιιιιιιι Click για ανάπτυξη... ευχαριστουμε....Δεν βγαλετε εσεις επαγγελματικές??Ελα να βαζουν τα βρατανακια φωτο εδώ....!!! Να καταπληξουμε το κοινό!!!χεχε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:01 Η Luna έγραψε: #6.013 01-12-09 14:01 Αρχική Δημοσίευση από nickis: να μαστε και εμεις....Στην εκθεση φυσικά!! Click για ανάπτυξη... ειναι τοσο τελειος που μου ερχεται να κλαψω!! Χρυσσα μου 1000 μπραβο που εχεις αναθρεψει τετοιον λουκουμα! απο οτι σε ειδα σου ριχνει και λιγο εε???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:02 Η Luna έγραψε: #6.014 01-12-09 14:02 και φυσικα να μην ξεχασω να πω ενα μεγαλο μπραβο σε ολα τα βρετανακια για τις διακρισεις τους και σε ολους τους γατογονεις που τα αγαπανε και τα φροντιζουν!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 01:02 Η nickis έγραψε: #6.015 02-12-09 01:02 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ειναι τοσο τελειος που μου ερχεται να κλαψω!! Χρυσσα μου 1000 μπραβο που εχεις αναθρεψει τετοιον λουκουμα! απο οτι σε ειδα σου ριχνει και λιγο εε???? Click για ανάπτυξη... Μονο λιγο??!!Ασηκωτος...Ασ τα...Σε ευχαριστω κουκλιτσα μου για τα ομορφα σου λογια...Με συγκινεις...Εισαι απο τις πιο φανατικές φαν του Γκριζλυ μου φαινεται και το εκτιμούμε,να το ξέρετε κυρία Καλούνα- Καβούρι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aramis Εκκολαπτόμενο μέλος Η pascale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ανάβυσσος (Αττική). Έχει γράψει 250 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 11:50 Η aramis έγραψε: #6.016 02-12-09 11:50 Ο αρχηγος, φανταζομαι τον Cachemire εννοεις, ηταν κυριος και υπομονετικος, δεν μπορω να πω το ιδιο για την κορη του ιδιαιτερα οταν ηταν μπροστα τους κρητες, φοβομουνα να την κανει. Ευχαριστω για τα καλα σου λογια Νικι, ο δικος σου ηταν το πιο ωραιο μαγουλιαρη της εκθεση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina91 Νεοφερμένο μέλος Η katerina91 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Τρίπολη (Αρκαδία). Έχει γράψει 35 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 18:31 Η katerina91: #6.017 02-12-09 18:31 Αρχική Δημοσίευση από nickis: να μαστε και εμεις....Στην εκθεση φυσικά!! Click για ανάπτυξη... Καταρχας να πω οτι αυτο το γατονι ειναι πραγματικα ΠΑΝΕΜΡΦΟ!!! Και μετα ν πω οτι εγς ειμαι καινουρια στην γατοπαρεα!!Δεν ειχα ποτε γατακι και τωρα μαθαινω για αυτα μηπως παρω καποια στιγμη μια ψιψινα!Ειδα ολες τις κοντοτριχες ρατσες και οι βρετανικες που εκλεψαν την καρδια!Ειναι γλύκες!! Διαβασα οτι δεν υπαρχει εδω στην Ελλαδα εκτροφειο ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:02 Η Luna έγραψε: #6.018 02-12-09 20:02 Αρχική Δημοσίευση από nickis: Μονο λιγο??!!Ασηκωτος...Ασ τα...Σε ευχαριστω κουκλιτσα μου για τα ομορφα σου λογια...Με συγκινεις...Εισαι απο τις πιο φανατικές φαν του Γκριζλυ μου φαινεται και το εκτιμούμε,να το ξέρετε κυρία Καλούνα- Καβούρι!! Click για ανάπτυξη... ειμαι?αληθεια??τωρα εσυ συγκινεις εμενα!! το ξερουμε,το ξερουμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:26 Η nickis έγραψε: #6.019 03-12-09 16:26 Αρχική Δημοσίευση από aramis: Ο αρχηγος, φανταζομαι τον Cachemire εννοεις, ηταν κυριος και υπομονετικος, δεν μπορω να πω το ιδιο για την κορη του ιδιαιτερα οταν ηταν μπροστα τους κρητες, φοβομουνα να την κανει. Ευχαριστω για τα καλα σου λογια Νικι, ο δικος σου ηταν το πιο ωραιο μαγουλιαρη της εκθεση Click για ανάπτυξη... Ναι αφου ειχναι σωστος αρχηγος ο Cachemire!Ειχε φοβηθει η καημενουλα η κορούλα του ? Ευχαριστούμε !Αν και η μια στους κριτες τον ηθελε με περισσοτερο μαγουλο! Αρχική Δημοσίευση από katerina91: Καταρχας να πω οτι αυτο το γατονι ειναι πραγματικα ΠΑΝΕΜΡΦΟ!!! Και μετα ν πω οτι εγς ειμαι καινουρια στην γατοπαρεα!!Δεν ειχα ποτε γατακι και τωρα μαθαινω για αυτα μηπως παρω καποια στιγμη μια ψιψινα!Ειδα ολες τις κοντοτριχες ρατσες και οι βρετανικες που εκλεψαν την καρδια!Ειναι γλύκες!! Διαβασα οτι δεν υπαρχει εδω στην Ελλαδα εκτροφειο ε? Click για ανάπτυξη... Καλως ηρθες στη γατοπαρεα μας!Χαιρομαι που σ αρεσε το γατονάκι μου!(Ψωναρα γατομανα ειμαι) Για εκτροφεια θα σε ενημερωσουν τα κοριτσια που ξερουν περισσοτερα. Το δικο μου γατουνι το βρήκα απο εδω απο τη Νικολετα(Raisa). Αρχική Δημοσίευση από Luna: ειμαι?αληθεια??τωρα εσυ συγκινεις εμενα!! το ξερουμε,το ξερουμε!!! Click για ανάπτυξη... ΕΙΣΑΙ!!!ΕΙΣΑΙ!!το φωναζω κιολας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina91 Νεοφερμένο μέλος Η katerina91 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Τρίπολη (Αρκαδία). Έχει γράψει 35 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:36 Η katerina91: #6.020 03-12-09 16:36 ΟΚ Περιμενω να μου πειτε οποιος γνωριζει κατι για τα εκτροφεια..Και αν γινεται να μου πειτε και στο περιπου ποσο κοστιζει..γιατι ειδα για καποιες αλλες ρατσες απο εκτροφειο στο εξωτερικο 1000-1200.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 299 300 301 302 303 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 301 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 301 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
τα θερμα μου συγχαρητηρια στους Ραβδωτους Βρεττανους! Πραγματικα καταπληξατε το κοινο! Δεν υπηρξε επισκεπτης που να μην κολλησε τα ματια του και να μην του'πεσαν τα σαγονια μπροστα στη θεα ενος γατιου "whiskas" τα ζωγραφισμενα μας γατια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Eytydim Νεοφερμένο μέλος Ο Eytydim αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Ιτέα (Φωκίδα). Έχει γράψει 6 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 13:51 Ο Eytydim έγραψε: #6.003 30-11-09 13:51 Αρχική Δημοσίευση από Βαβελόψαρο: Να την χαίρεστε την κουκλίτσα σας!!!Και να'ναι πάντα γερή κ ευτυχισμένη!!! Κ επειδή είμαστε απαιτητικό κοινό, θέλουμε σύντομα φωτογραφίες! Με το καλό να αποκτήσετε!!! Έχετε κάτι στα σκαριά; Click για ανάπτυξη... Ακόμα στο ψάξιμο είμαστε δυστυχώς..... Δεν καταφέραμε να βρούμε κάποιο ακόμα αλλά ελπίζουμε σύντομα να βρούμε!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΛΕΝΑ Κ Νεοφερμένο μέλος Η ΛΕΝΑ Κ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Κορωπί (Αττική). Έχει γράψει 34 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 15:57 Η ΛΕΝΑ Κ έγραψε: #6.004 30-11-09 15:57 Αρχική Δημοσίευση από Βαβελόψαρο: Να την χαίρεστε την κουκλίτσα σας!!!Και να'ναι πάντα γερή κ ευτυχισμένη!!! Κ επειδή είμαστε απαιτητικό κοινό, θέλουμε σύντομα φωτογραφίες! Ευχαριστούμε πολύ!!! Θα ανεβασουμε φωτο συντομα...λιγο υπομονη.. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 23:23 Η nickis έγραψε: #6.005 30-11-09 23:23 Tα βρετανάκια όλα σαρωσαν!!Και σε διακρίσεις και σε εντυπώσεις φυσικά!! Να σημειωσω εδω τις δυο γλυκητατες παρουσίες που γνωρισα (και δεν βρισκω το αντίστοιχο θεματακι τους να γραψω,οποτε γραφω εδω) - Θένια μου εισαι μια κουκλιτσα! Το ιδιο και η μικρη μας αδερφούλα...ΑπΑλή σαν μετάξι...Τη λάτρευω!! -Πασκάλ εισαι τελεια!!Τοσο μα τόσο γλυκια και καλοσυνάτη...!!Και ολα τα γατακια σου τελεια...Αλλα ο αρχηγος της γατοοικογένειας σου με κερδισε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 23:30 Η moukelis έγραψε: #6.006 30-11-09 23:30 Μπραβο σε ολα τα βρετανακια! Στα αγαπημενα μου ασημενια,στην Aurora την αδυναμια μου,στην Ολια,την αδερφουλα της Ηλενια μας,και στα γατουλια της Πασκαλ που με ξετρελαινουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 23:32 Η nickis έγραψε: #6.007 30-11-09 23:32 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μπραβο σε ολα τα βρετανακια! Στα αγαπημενα μου ασημενια,στην Aurora την αδυναμια μου,στην Ολια,την αδερφουλα της Ηλενια μας,και στα γατουλια της Πασκαλ που με ξετρελαινουν! Click για ανάπτυξη... καλε εμας τιποτα??Στο πηγαδι??!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 23:33 Η moukelis έγραψε: #6.008 30-11-09 23:33 Ειπα καλε σε ολα τα βρετανακια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 23:35 Η nickis έγραψε: #6.009 30-11-09 23:35 να μαστε και εμεις....Στην εκθεση φυσικά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 03:23 Η staman2 έγραψε: #6.010 01-12-09 03:23 Συγχαρητήρια σε όλα τα βρετανάκια!!! Κουκλάκια όλα τους! Αλλα και σ΄αυτήν τη φωτο ο Γκρίζλυ σκίζειιιιιιιι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βαβελόψαρο Δραστήριο μέλος Η Βαβελόψαρο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 09:52 Η Βαβελόψαρο: #6.011 01-12-09 09:52 Αρχική Δημοσίευση από Eytydim: Ακόμα στο ψάξιμο είμαστε δυστυχώς..... Δεν καταφέραμε να βρούμε κάποιο ακόμα αλλά ελπίζουμε σύντομα να βρούμε!!!!! Click για ανάπτυξη... Με το καλό και πάλι να υποδεχτείτε σύντομα ένα γερό κουκλίνι στο σπίτι σας και εμείς να υποδεχτούμε ένα νέο μέλος στην ευρύτερη βρετανο-οικογένεια που τόσο αγαπάμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 12:03 Η nickis έγραψε: #6.012 01-12-09 12:03 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Συγχαρητήρια σε όλα τα βρετανάκια!!! Κουκλάκια όλα τους! Αλλα και σ΄αυτήν τη φωτο ο Γκρίζλυ σκίζειιιιιιιι Click για ανάπτυξη... ευχαριστουμε....Δεν βγαλετε εσεις επαγγελματικές??Ελα να βαζουν τα βρατανακια φωτο εδώ....!!! Να καταπληξουμε το κοινό!!!χεχε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:01 Η Luna έγραψε: #6.013 01-12-09 14:01 Αρχική Δημοσίευση από nickis: να μαστε και εμεις....Στην εκθεση φυσικά!! Click για ανάπτυξη... ειναι τοσο τελειος που μου ερχεται να κλαψω!! Χρυσσα μου 1000 μπραβο που εχεις αναθρεψει τετοιον λουκουμα! απο οτι σε ειδα σου ριχνει και λιγο εε???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:02 Η Luna έγραψε: #6.014 01-12-09 14:02 και φυσικα να μην ξεχασω να πω ενα μεγαλο μπραβο σε ολα τα βρετανακια για τις διακρισεις τους και σε ολους τους γατογονεις που τα αγαπανε και τα φροντιζουν!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 01:02 Η nickis έγραψε: #6.015 02-12-09 01:02 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ειναι τοσο τελειος που μου ερχεται να κλαψω!! Χρυσσα μου 1000 μπραβο που εχεις αναθρεψει τετοιον λουκουμα! απο οτι σε ειδα σου ριχνει και λιγο εε???? Click για ανάπτυξη... Μονο λιγο??!!Ασηκωτος...Ασ τα...Σε ευχαριστω κουκλιτσα μου για τα ομορφα σου λογια...Με συγκινεις...Εισαι απο τις πιο φανατικές φαν του Γκριζλυ μου φαινεται και το εκτιμούμε,να το ξέρετε κυρία Καλούνα- Καβούρι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aramis Εκκολαπτόμενο μέλος Η pascale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ανάβυσσος (Αττική). Έχει γράψει 250 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 11:50 Η aramis έγραψε: #6.016 02-12-09 11:50 Ο αρχηγος, φανταζομαι τον Cachemire εννοεις, ηταν κυριος και υπομονετικος, δεν μπορω να πω το ιδιο για την κορη του ιδιαιτερα οταν ηταν μπροστα τους κρητες, φοβομουνα να την κανει. Ευχαριστω για τα καλα σου λογια Νικι, ο δικος σου ηταν το πιο ωραιο μαγουλιαρη της εκθεση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina91 Νεοφερμένο μέλος Η katerina91 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Τρίπολη (Αρκαδία). Έχει γράψει 35 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 18:31 Η katerina91: #6.017 02-12-09 18:31 Αρχική Δημοσίευση από nickis: να μαστε και εμεις....Στην εκθεση φυσικά!! Click για ανάπτυξη... Καταρχας να πω οτι αυτο το γατονι ειναι πραγματικα ΠΑΝΕΜΡΦΟ!!! Και μετα ν πω οτι εγς ειμαι καινουρια στην γατοπαρεα!!Δεν ειχα ποτε γατακι και τωρα μαθαινω για αυτα μηπως παρω καποια στιγμη μια ψιψινα!Ειδα ολες τις κοντοτριχες ρατσες και οι βρετανικες που εκλεψαν την καρδια!Ειναι γλύκες!! Διαβασα οτι δεν υπαρχει εδω στην Ελλαδα εκτροφειο ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:02 Η Luna έγραψε: #6.018 02-12-09 20:02 Αρχική Δημοσίευση από nickis: Μονο λιγο??!!Ασηκωτος...Ασ τα...Σε ευχαριστω κουκλιτσα μου για τα ομορφα σου λογια...Με συγκινεις...Εισαι απο τις πιο φανατικές φαν του Γκριζλυ μου φαινεται και το εκτιμούμε,να το ξέρετε κυρία Καλούνα- Καβούρι!! Click για ανάπτυξη... ειμαι?αληθεια??τωρα εσυ συγκινεις εμενα!! το ξερουμε,το ξερουμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:26 Η nickis έγραψε: #6.019 03-12-09 16:26 Αρχική Δημοσίευση από aramis: Ο αρχηγος, φανταζομαι τον Cachemire εννοεις, ηταν κυριος και υπομονετικος, δεν μπορω να πω το ιδιο για την κορη του ιδιαιτερα οταν ηταν μπροστα τους κρητες, φοβομουνα να την κανει. Ευχαριστω για τα καλα σου λογια Νικι, ο δικος σου ηταν το πιο ωραιο μαγουλιαρη της εκθεση Click για ανάπτυξη... Ναι αφου ειχναι σωστος αρχηγος ο Cachemire!Ειχε φοβηθει η καημενουλα η κορούλα του ? Ευχαριστούμε !Αν και η μια στους κριτες τον ηθελε με περισσοτερο μαγουλο! Αρχική Δημοσίευση από katerina91: Καταρχας να πω οτι αυτο το γατονι ειναι πραγματικα ΠΑΝΕΜΡΦΟ!!! Και μετα ν πω οτι εγς ειμαι καινουρια στην γατοπαρεα!!Δεν ειχα ποτε γατακι και τωρα μαθαινω για αυτα μηπως παρω καποια στιγμη μια ψιψινα!Ειδα ολες τις κοντοτριχες ρατσες και οι βρετανικες που εκλεψαν την καρδια!Ειναι γλύκες!! Διαβασα οτι δεν υπαρχει εδω στην Ελλαδα εκτροφειο ε? Click για ανάπτυξη... Καλως ηρθες στη γατοπαρεα μας!Χαιρομαι που σ αρεσε το γατονάκι μου!(Ψωναρα γατομανα ειμαι) Για εκτροφεια θα σε ενημερωσουν τα κοριτσια που ξερουν περισσοτερα. Το δικο μου γατουνι το βρήκα απο εδω απο τη Νικολετα(Raisa). Αρχική Δημοσίευση από Luna: ειμαι?αληθεια??τωρα εσυ συγκινεις εμενα!! το ξερουμε,το ξερουμε!!! Click για ανάπτυξη... ΕΙΣΑΙ!!!ΕΙΣΑΙ!!το φωναζω κιολας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina91 Νεοφερμένο μέλος Η katerina91 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Τρίπολη (Αρκαδία). Έχει γράψει 35 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:36 Η katerina91: #6.020 03-12-09 16:36 ΟΚ Περιμενω να μου πειτε οποιος γνωριζει κατι για τα εκτροφεια..Και αν γινεται να μου πειτε και στο περιπου ποσο κοστιζει..γιατι ειδα για καποιες αλλες ρατσες απο εκτροφειο στο εξωτερικο 1000-1200.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 299 300 301 302 303 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 301 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 301 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Βαβελόψαρο: Να την χαίρεστε την κουκλίτσα σας!!!Και να'ναι πάντα γερή κ ευτυχισμένη!!! Κ επειδή είμαστε απαιτητικό κοινό, θέλουμε σύντομα φωτογραφίες! Με το καλό να αποκτήσετε!!! Έχετε κάτι στα σκαριά; Click για ανάπτυξη... Ακόμα στο ψάξιμο είμαστε δυστυχώς..... Δεν καταφέραμε να βρούμε κάποιο ακόμα αλλά ελπίζουμε σύντομα να βρούμε!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΛΕΝΑ Κ Νεοφερμένο μέλος Η ΛΕΝΑ Κ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Κορωπί (Αττική). Έχει γράψει 34 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 15:57 Η ΛΕΝΑ Κ έγραψε: #6.004 30-11-09 15:57 Αρχική Δημοσίευση από Βαβελόψαρο: Να την χαίρεστε την κουκλίτσα σας!!!Και να'ναι πάντα γερή κ ευτυχισμένη!!! Κ επειδή είμαστε απαιτητικό κοινό, θέλουμε σύντομα φωτογραφίες! Ευχαριστούμε πολύ!!! Θα ανεβασουμε φωτο συντομα...λιγο υπομονη.. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 23:23 Η nickis έγραψε: #6.005 30-11-09 23:23 Tα βρετανάκια όλα σαρωσαν!!Και σε διακρίσεις και σε εντυπώσεις φυσικά!! Να σημειωσω εδω τις δυο γλυκητατες παρουσίες που γνωρισα (και δεν βρισκω το αντίστοιχο θεματακι τους να γραψω,οποτε γραφω εδω) - Θένια μου εισαι μια κουκλιτσα! Το ιδιο και η μικρη μας αδερφούλα...ΑπΑλή σαν μετάξι...Τη λάτρευω!! -Πασκάλ εισαι τελεια!!Τοσο μα τόσο γλυκια και καλοσυνάτη...!!Και ολα τα γατακια σου τελεια...Αλλα ο αρχηγος της γατοοικογένειας σου με κερδισε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 23:30 Η moukelis έγραψε: #6.006 30-11-09 23:30 Μπραβο σε ολα τα βρετανακια! Στα αγαπημενα μου ασημενια,στην Aurora την αδυναμια μου,στην Ολια,την αδερφουλα της Ηλενια μας,και στα γατουλια της Πασκαλ που με ξετρελαινουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 23:32 Η nickis έγραψε: #6.007 30-11-09 23:32 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μπραβο σε ολα τα βρετανακια! Στα αγαπημενα μου ασημενια,στην Aurora την αδυναμια μου,στην Ολια,την αδερφουλα της Ηλενια μας,και στα γατουλια της Πασκαλ που με ξετρελαινουν! Click για ανάπτυξη... καλε εμας τιποτα??Στο πηγαδι??!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 23:33 Η moukelis έγραψε: #6.008 30-11-09 23:33 Ειπα καλε σε ολα τα βρετανακια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 23:35 Η nickis έγραψε: #6.009 30-11-09 23:35 να μαστε και εμεις....Στην εκθεση φυσικά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 03:23 Η staman2 έγραψε: #6.010 01-12-09 03:23 Συγχαρητήρια σε όλα τα βρετανάκια!!! Κουκλάκια όλα τους! Αλλα και σ΄αυτήν τη φωτο ο Γκρίζλυ σκίζειιιιιιιι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βαβελόψαρο Δραστήριο μέλος Η Βαβελόψαρο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 09:52 Η Βαβελόψαρο: #6.011 01-12-09 09:52 Αρχική Δημοσίευση από Eytydim: Ακόμα στο ψάξιμο είμαστε δυστυχώς..... Δεν καταφέραμε να βρούμε κάποιο ακόμα αλλά ελπίζουμε σύντομα να βρούμε!!!!! Click για ανάπτυξη... Με το καλό και πάλι να υποδεχτείτε σύντομα ένα γερό κουκλίνι στο σπίτι σας και εμείς να υποδεχτούμε ένα νέο μέλος στην ευρύτερη βρετανο-οικογένεια που τόσο αγαπάμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 12:03 Η nickis έγραψε: #6.012 01-12-09 12:03 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Συγχαρητήρια σε όλα τα βρετανάκια!!! Κουκλάκια όλα τους! Αλλα και σ΄αυτήν τη φωτο ο Γκρίζλυ σκίζειιιιιιιι Click για ανάπτυξη... ευχαριστουμε....Δεν βγαλετε εσεις επαγγελματικές??Ελα να βαζουν τα βρατανακια φωτο εδώ....!!! Να καταπληξουμε το κοινό!!!χεχε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:01 Η Luna έγραψε: #6.013 01-12-09 14:01 Αρχική Δημοσίευση από nickis: να μαστε και εμεις....Στην εκθεση φυσικά!! Click για ανάπτυξη... ειναι τοσο τελειος που μου ερχεται να κλαψω!! Χρυσσα μου 1000 μπραβο που εχεις αναθρεψει τετοιον λουκουμα! απο οτι σε ειδα σου ριχνει και λιγο εε???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:02 Η Luna έγραψε: #6.014 01-12-09 14:02 και φυσικα να μην ξεχασω να πω ενα μεγαλο μπραβο σε ολα τα βρετανακια για τις διακρισεις τους και σε ολους τους γατογονεις που τα αγαπανε και τα φροντιζουν!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 01:02 Η nickis έγραψε: #6.015 02-12-09 01:02 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ειναι τοσο τελειος που μου ερχεται να κλαψω!! Χρυσσα μου 1000 μπραβο που εχεις αναθρεψει τετοιον λουκουμα! απο οτι σε ειδα σου ριχνει και λιγο εε???? Click για ανάπτυξη... Μονο λιγο??!!Ασηκωτος...Ασ τα...Σε ευχαριστω κουκλιτσα μου για τα ομορφα σου λογια...Με συγκινεις...Εισαι απο τις πιο φανατικές φαν του Γκριζλυ μου φαινεται και το εκτιμούμε,να το ξέρετε κυρία Καλούνα- Καβούρι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aramis Εκκολαπτόμενο μέλος Η pascale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ανάβυσσος (Αττική). Έχει γράψει 250 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 11:50 Η aramis έγραψε: #6.016 02-12-09 11:50 Ο αρχηγος, φανταζομαι τον Cachemire εννοεις, ηταν κυριος και υπομονετικος, δεν μπορω να πω το ιδιο για την κορη του ιδιαιτερα οταν ηταν μπροστα τους κρητες, φοβομουνα να την κανει. Ευχαριστω για τα καλα σου λογια Νικι, ο δικος σου ηταν το πιο ωραιο μαγουλιαρη της εκθεση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina91 Νεοφερμένο μέλος Η katerina91 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Τρίπολη (Αρκαδία). Έχει γράψει 35 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 18:31 Η katerina91: #6.017 02-12-09 18:31 Αρχική Δημοσίευση από nickis: να μαστε και εμεις....Στην εκθεση φυσικά!! Click για ανάπτυξη... Καταρχας να πω οτι αυτο το γατονι ειναι πραγματικα ΠΑΝΕΜΡΦΟ!!! Και μετα ν πω οτι εγς ειμαι καινουρια στην γατοπαρεα!!Δεν ειχα ποτε γατακι και τωρα μαθαινω για αυτα μηπως παρω καποια στιγμη μια ψιψινα!Ειδα ολες τις κοντοτριχες ρατσες και οι βρετανικες που εκλεψαν την καρδια!Ειναι γλύκες!! Διαβασα οτι δεν υπαρχει εδω στην Ελλαδα εκτροφειο ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:02 Η Luna έγραψε: #6.018 02-12-09 20:02 Αρχική Δημοσίευση από nickis: Μονο λιγο??!!Ασηκωτος...Ασ τα...Σε ευχαριστω κουκλιτσα μου για τα ομορφα σου λογια...Με συγκινεις...Εισαι απο τις πιο φανατικές φαν του Γκριζλυ μου φαινεται και το εκτιμούμε,να το ξέρετε κυρία Καλούνα- Καβούρι!! Click για ανάπτυξη... ειμαι?αληθεια??τωρα εσυ συγκινεις εμενα!! το ξερουμε,το ξερουμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:26 Η nickis έγραψε: #6.019 03-12-09 16:26 Αρχική Δημοσίευση από aramis: Ο αρχηγος, φανταζομαι τον Cachemire εννοεις, ηταν κυριος και υπομονετικος, δεν μπορω να πω το ιδιο για την κορη του ιδιαιτερα οταν ηταν μπροστα τους κρητες, φοβομουνα να την κανει. Ευχαριστω για τα καλα σου λογια Νικι, ο δικος σου ηταν το πιο ωραιο μαγουλιαρη της εκθεση Click για ανάπτυξη... Ναι αφου ειχναι σωστος αρχηγος ο Cachemire!Ειχε φοβηθει η καημενουλα η κορούλα του ? Ευχαριστούμε !Αν και η μια στους κριτες τον ηθελε με περισσοτερο μαγουλο! Αρχική Δημοσίευση από katerina91: Καταρχας να πω οτι αυτο το γατονι ειναι πραγματικα ΠΑΝΕΜΡΦΟ!!! Και μετα ν πω οτι εγς ειμαι καινουρια στην γατοπαρεα!!Δεν ειχα ποτε γατακι και τωρα μαθαινω για αυτα μηπως παρω καποια στιγμη μια ψιψινα!Ειδα ολες τις κοντοτριχες ρατσες και οι βρετανικες που εκλεψαν την καρδια!Ειναι γλύκες!! Διαβασα οτι δεν υπαρχει εδω στην Ελλαδα εκτροφειο ε? Click για ανάπτυξη... Καλως ηρθες στη γατοπαρεα μας!Χαιρομαι που σ αρεσε το γατονάκι μου!(Ψωναρα γατομανα ειμαι) Για εκτροφεια θα σε ενημερωσουν τα κοριτσια που ξερουν περισσοτερα. Το δικο μου γατουνι το βρήκα απο εδω απο τη Νικολετα(Raisa). Αρχική Δημοσίευση από Luna: ειμαι?αληθεια??τωρα εσυ συγκινεις εμενα!! το ξερουμε,το ξερουμε!!! Click για ανάπτυξη... ΕΙΣΑΙ!!!ΕΙΣΑΙ!!το φωναζω κιολας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina91 Νεοφερμένο μέλος Η katerina91 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Τρίπολη (Αρκαδία). Έχει γράψει 35 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:36 Η katerina91: #6.020 03-12-09 16:36 ΟΚ Περιμενω να μου πειτε οποιος γνωριζει κατι για τα εκτροφεια..Και αν γινεται να μου πειτε και στο περιπου ποσο κοστιζει..γιατι ειδα για καποιες αλλες ρατσες απο εκτροφειο στο εξωτερικο 1000-1200.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 299 300 301 302 303 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 301 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 301 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Βαβελόψαρο: Να την χαίρεστε την κουκλίτσα σας!!!Και να'ναι πάντα γερή κ ευτυχισμένη!!! Κ επειδή είμαστε απαιτητικό κοινό, θέλουμε σύντομα φωτογραφίες! Ευχαριστούμε πολύ!!! Θα ανεβασουμε φωτο συντομα...λιγο υπομονη.. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 23:23 Η nickis έγραψε: #6.005 30-11-09 23:23 Tα βρετανάκια όλα σαρωσαν!!Και σε διακρίσεις και σε εντυπώσεις φυσικά!! Να σημειωσω εδω τις δυο γλυκητατες παρουσίες που γνωρισα (και δεν βρισκω το αντίστοιχο θεματακι τους να γραψω,οποτε γραφω εδω) - Θένια μου εισαι μια κουκλιτσα! Το ιδιο και η μικρη μας αδερφούλα...ΑπΑλή σαν μετάξι...Τη λάτρευω!! -Πασκάλ εισαι τελεια!!Τοσο μα τόσο γλυκια και καλοσυνάτη...!!Και ολα τα γατακια σου τελεια...Αλλα ο αρχηγος της γατοοικογένειας σου με κερδισε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 23:30 Η moukelis έγραψε: #6.006 30-11-09 23:30 Μπραβο σε ολα τα βρετανακια! Στα αγαπημενα μου ασημενια,στην Aurora την αδυναμια μου,στην Ολια,την αδερφουλα της Ηλενια μας,και στα γατουλια της Πασκαλ που με ξετρελαινουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 23:32 Η nickis έγραψε: #6.007 30-11-09 23:32 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μπραβο σε ολα τα βρετανακια! Στα αγαπημενα μου ασημενια,στην Aurora την αδυναμια μου,στην Ολια,την αδερφουλα της Ηλενια μας,και στα γατουλια της Πασκαλ που με ξετρελαινουν! Click για ανάπτυξη... καλε εμας τιποτα??Στο πηγαδι??!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 23:33 Η moukelis έγραψε: #6.008 30-11-09 23:33 Ειπα καλε σε ολα τα βρετανακια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 23:35 Η nickis έγραψε: #6.009 30-11-09 23:35 να μαστε και εμεις....Στην εκθεση φυσικά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 03:23 Η staman2 έγραψε: #6.010 01-12-09 03:23 Συγχαρητήρια σε όλα τα βρετανάκια!!! Κουκλάκια όλα τους! Αλλα και σ΄αυτήν τη φωτο ο Γκρίζλυ σκίζειιιιιιιι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βαβελόψαρο Δραστήριο μέλος Η Βαβελόψαρο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 09:52 Η Βαβελόψαρο: #6.011 01-12-09 09:52 Αρχική Δημοσίευση από Eytydim: Ακόμα στο ψάξιμο είμαστε δυστυχώς..... Δεν καταφέραμε να βρούμε κάποιο ακόμα αλλά ελπίζουμε σύντομα να βρούμε!!!!! Click για ανάπτυξη... Με το καλό και πάλι να υποδεχτείτε σύντομα ένα γερό κουκλίνι στο σπίτι σας και εμείς να υποδεχτούμε ένα νέο μέλος στην ευρύτερη βρετανο-οικογένεια που τόσο αγαπάμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 12:03 Η nickis έγραψε: #6.012 01-12-09 12:03 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Συγχαρητήρια σε όλα τα βρετανάκια!!! Κουκλάκια όλα τους! Αλλα και σ΄αυτήν τη φωτο ο Γκρίζλυ σκίζειιιιιιιι Click για ανάπτυξη... ευχαριστουμε....Δεν βγαλετε εσεις επαγγελματικές??Ελα να βαζουν τα βρατανακια φωτο εδώ....!!! Να καταπληξουμε το κοινό!!!χεχε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:01 Η Luna έγραψε: #6.013 01-12-09 14:01 Αρχική Δημοσίευση από nickis: να μαστε και εμεις....Στην εκθεση φυσικά!! Click για ανάπτυξη... ειναι τοσο τελειος που μου ερχεται να κλαψω!! Χρυσσα μου 1000 μπραβο που εχεις αναθρεψει τετοιον λουκουμα! απο οτι σε ειδα σου ριχνει και λιγο εε???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:02 Η Luna έγραψε: #6.014 01-12-09 14:02 και φυσικα να μην ξεχασω να πω ενα μεγαλο μπραβο σε ολα τα βρετανακια για τις διακρισεις τους και σε ολους τους γατογονεις που τα αγαπανε και τα φροντιζουν!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 01:02 Η nickis έγραψε: #6.015 02-12-09 01:02 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ειναι τοσο τελειος που μου ερχεται να κλαψω!! Χρυσσα μου 1000 μπραβο που εχεις αναθρεψει τετοιον λουκουμα! απο οτι σε ειδα σου ριχνει και λιγο εε???? Click για ανάπτυξη... Μονο λιγο??!!Ασηκωτος...Ασ τα...Σε ευχαριστω κουκλιτσα μου για τα ομορφα σου λογια...Με συγκινεις...Εισαι απο τις πιο φανατικές φαν του Γκριζλυ μου φαινεται και το εκτιμούμε,να το ξέρετε κυρία Καλούνα- Καβούρι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aramis Εκκολαπτόμενο μέλος Η pascale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ανάβυσσος (Αττική). Έχει γράψει 250 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 11:50 Η aramis έγραψε: #6.016 02-12-09 11:50 Ο αρχηγος, φανταζομαι τον Cachemire εννοεις, ηταν κυριος και υπομονετικος, δεν μπορω να πω το ιδιο για την κορη του ιδιαιτερα οταν ηταν μπροστα τους κρητες, φοβομουνα να την κανει. Ευχαριστω για τα καλα σου λογια Νικι, ο δικος σου ηταν το πιο ωραιο μαγουλιαρη της εκθεση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina91 Νεοφερμένο μέλος Η katerina91 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Τρίπολη (Αρκαδία). Έχει γράψει 35 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 18:31 Η katerina91: #6.017 02-12-09 18:31 Αρχική Δημοσίευση από nickis: να μαστε και εμεις....Στην εκθεση φυσικά!! Click για ανάπτυξη... Καταρχας να πω οτι αυτο το γατονι ειναι πραγματικα ΠΑΝΕΜΡΦΟ!!! Και μετα ν πω οτι εγς ειμαι καινουρια στην γατοπαρεα!!Δεν ειχα ποτε γατακι και τωρα μαθαινω για αυτα μηπως παρω καποια στιγμη μια ψιψινα!Ειδα ολες τις κοντοτριχες ρατσες και οι βρετανικες που εκλεψαν την καρδια!Ειναι γλύκες!! Διαβασα οτι δεν υπαρχει εδω στην Ελλαδα εκτροφειο ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:02 Η Luna έγραψε: #6.018 02-12-09 20:02 Αρχική Δημοσίευση από nickis: Μονο λιγο??!!Ασηκωτος...Ασ τα...Σε ευχαριστω κουκλιτσα μου για τα ομορφα σου λογια...Με συγκινεις...Εισαι απο τις πιο φανατικές φαν του Γκριζλυ μου φαινεται και το εκτιμούμε,να το ξέρετε κυρία Καλούνα- Καβούρι!! Click για ανάπτυξη... ειμαι?αληθεια??τωρα εσυ συγκινεις εμενα!! το ξερουμε,το ξερουμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:26 Η nickis έγραψε: #6.019 03-12-09 16:26 Αρχική Δημοσίευση από aramis: Ο αρχηγος, φανταζομαι τον Cachemire εννοεις, ηταν κυριος και υπομονετικος, δεν μπορω να πω το ιδιο για την κορη του ιδιαιτερα οταν ηταν μπροστα τους κρητες, φοβομουνα να την κανει. Ευχαριστω για τα καλα σου λογια Νικι, ο δικος σου ηταν το πιο ωραιο μαγουλιαρη της εκθεση Click για ανάπτυξη... Ναι αφου ειχναι σωστος αρχηγος ο Cachemire!Ειχε φοβηθει η καημενουλα η κορούλα του ? Ευχαριστούμε !Αν και η μια στους κριτες τον ηθελε με περισσοτερο μαγουλο! Αρχική Δημοσίευση από katerina91: Καταρχας να πω οτι αυτο το γατονι ειναι πραγματικα ΠΑΝΕΜΡΦΟ!!! Και μετα ν πω οτι εγς ειμαι καινουρια στην γατοπαρεα!!Δεν ειχα ποτε γατακι και τωρα μαθαινω για αυτα μηπως παρω καποια στιγμη μια ψιψινα!Ειδα ολες τις κοντοτριχες ρατσες και οι βρετανικες που εκλεψαν την καρδια!Ειναι γλύκες!! Διαβασα οτι δεν υπαρχει εδω στην Ελλαδα εκτροφειο ε? Click για ανάπτυξη... Καλως ηρθες στη γατοπαρεα μας!Χαιρομαι που σ αρεσε το γατονάκι μου!(Ψωναρα γατομανα ειμαι) Για εκτροφεια θα σε ενημερωσουν τα κοριτσια που ξερουν περισσοτερα. Το δικο μου γατουνι το βρήκα απο εδω απο τη Νικολετα(Raisa). Αρχική Δημοσίευση από Luna: ειμαι?αληθεια??τωρα εσυ συγκινεις εμενα!! το ξερουμε,το ξερουμε!!! Click για ανάπτυξη... ΕΙΣΑΙ!!!ΕΙΣΑΙ!!το φωναζω κιολας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina91 Νεοφερμένο μέλος Η katerina91 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Τρίπολη (Αρκαδία). Έχει γράψει 35 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:36 Η katerina91: #6.020 03-12-09 16:36 ΟΚ Περιμενω να μου πειτε οποιος γνωριζει κατι για τα εκτροφεια..Και αν γινεται να μου πειτε και στο περιπου ποσο κοστιζει..γιατι ειδα για καποιες αλλες ρατσες απο εκτροφειο στο εξωτερικο 1000-1200.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 299 300 301 302 303 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 301 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 301 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Tα βρετανάκια όλα σαρωσαν!!Και σε διακρίσεις και σε εντυπώσεις φυσικά!! Να σημειωσω εδω τις δυο γλυκητατες παρουσίες που γνωρισα (και δεν βρισκω το αντίστοιχο θεματακι τους να γραψω,οποτε γραφω εδω) - Θένια μου εισαι μια κουκλιτσα! Το ιδιο και η μικρη μας αδερφούλα...ΑπΑλή σαν μετάξι...Τη λάτρευω!! -Πασκάλ εισαι τελεια!!Τοσο μα τόσο γλυκια και καλοσυνάτη...!!Και ολα τα γατακια σου τελεια...Αλλα ο αρχηγος της γατοοικογένειας σου με κερδισε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 23:30 Η moukelis έγραψε: #6.006 30-11-09 23:30 Μπραβο σε ολα τα βρετανακια! Στα αγαπημενα μου ασημενια,στην Aurora την αδυναμια μου,στην Ολια,την αδερφουλα της Ηλενια μας,και στα γατουλια της Πασκαλ που με ξετρελαινουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 23:32 Η nickis έγραψε: #6.007 30-11-09 23:32 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μπραβο σε ολα τα βρετανακια! Στα αγαπημενα μου ασημενια,στην Aurora την αδυναμια μου,στην Ολια,την αδερφουλα της Ηλενια μας,και στα γατουλια της Πασκαλ που με ξετρελαινουν! Click για ανάπτυξη... καλε εμας τιποτα??Στο πηγαδι??!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 23:33 Η moukelis έγραψε: #6.008 30-11-09 23:33 Ειπα καλε σε ολα τα βρετανακια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 23:35 Η nickis έγραψε: #6.009 30-11-09 23:35 να μαστε και εμεις....Στην εκθεση φυσικά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 03:23 Η staman2 έγραψε: #6.010 01-12-09 03:23 Συγχαρητήρια σε όλα τα βρετανάκια!!! Κουκλάκια όλα τους! Αλλα και σ΄αυτήν τη φωτο ο Γκρίζλυ σκίζειιιιιιιι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βαβελόψαρο Δραστήριο μέλος Η Βαβελόψαρο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 09:52 Η Βαβελόψαρο: #6.011 01-12-09 09:52 Αρχική Δημοσίευση από Eytydim: Ακόμα στο ψάξιμο είμαστε δυστυχώς..... Δεν καταφέραμε να βρούμε κάποιο ακόμα αλλά ελπίζουμε σύντομα να βρούμε!!!!! Click για ανάπτυξη... Με το καλό και πάλι να υποδεχτείτε σύντομα ένα γερό κουκλίνι στο σπίτι σας και εμείς να υποδεχτούμε ένα νέο μέλος στην ευρύτερη βρετανο-οικογένεια που τόσο αγαπάμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 12:03 Η nickis έγραψε: #6.012 01-12-09 12:03 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Συγχαρητήρια σε όλα τα βρετανάκια!!! Κουκλάκια όλα τους! Αλλα και σ΄αυτήν τη φωτο ο Γκρίζλυ σκίζειιιιιιιι Click για ανάπτυξη... ευχαριστουμε....Δεν βγαλετε εσεις επαγγελματικές??Ελα να βαζουν τα βρατανακια φωτο εδώ....!!! Να καταπληξουμε το κοινό!!!χεχε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:01 Η Luna έγραψε: #6.013 01-12-09 14:01 Αρχική Δημοσίευση από nickis: να μαστε και εμεις....Στην εκθεση φυσικά!! Click για ανάπτυξη... ειναι τοσο τελειος που μου ερχεται να κλαψω!! Χρυσσα μου 1000 μπραβο που εχεις αναθρεψει τετοιον λουκουμα! απο οτι σε ειδα σου ριχνει και λιγο εε???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:02 Η Luna έγραψε: #6.014 01-12-09 14:02 και φυσικα να μην ξεχασω να πω ενα μεγαλο μπραβο σε ολα τα βρετανακια για τις διακρισεις τους και σε ολους τους γατογονεις που τα αγαπανε και τα φροντιζουν!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 01:02 Η nickis έγραψε: #6.015 02-12-09 01:02 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ειναι τοσο τελειος που μου ερχεται να κλαψω!! Χρυσσα μου 1000 μπραβο που εχεις αναθρεψει τετοιον λουκουμα! απο οτι σε ειδα σου ριχνει και λιγο εε???? Click για ανάπτυξη... Μονο λιγο??!!Ασηκωτος...Ασ τα...Σε ευχαριστω κουκλιτσα μου για τα ομορφα σου λογια...Με συγκινεις...Εισαι απο τις πιο φανατικές φαν του Γκριζλυ μου φαινεται και το εκτιμούμε,να το ξέρετε κυρία Καλούνα- Καβούρι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aramis Εκκολαπτόμενο μέλος Η pascale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ανάβυσσος (Αττική). Έχει γράψει 250 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 11:50 Η aramis έγραψε: #6.016 02-12-09 11:50 Ο αρχηγος, φανταζομαι τον Cachemire εννοεις, ηταν κυριος και υπομονετικος, δεν μπορω να πω το ιδιο για την κορη του ιδιαιτερα οταν ηταν μπροστα τους κρητες, φοβομουνα να την κανει. Ευχαριστω για τα καλα σου λογια Νικι, ο δικος σου ηταν το πιο ωραιο μαγουλιαρη της εκθεση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina91 Νεοφερμένο μέλος Η katerina91 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Τρίπολη (Αρκαδία). Έχει γράψει 35 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 18:31 Η katerina91: #6.017 02-12-09 18:31 Αρχική Δημοσίευση από nickis: να μαστε και εμεις....Στην εκθεση φυσικά!! Click για ανάπτυξη... Καταρχας να πω οτι αυτο το γατονι ειναι πραγματικα ΠΑΝΕΜΡΦΟ!!! Και μετα ν πω οτι εγς ειμαι καινουρια στην γατοπαρεα!!Δεν ειχα ποτε γατακι και τωρα μαθαινω για αυτα μηπως παρω καποια στιγμη μια ψιψινα!Ειδα ολες τις κοντοτριχες ρατσες και οι βρετανικες που εκλεψαν την καρδια!Ειναι γλύκες!! Διαβασα οτι δεν υπαρχει εδω στην Ελλαδα εκτροφειο ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:02 Η Luna έγραψε: #6.018 02-12-09 20:02 Αρχική Δημοσίευση από nickis: Μονο λιγο??!!Ασηκωτος...Ασ τα...Σε ευχαριστω κουκλιτσα μου για τα ομορφα σου λογια...Με συγκινεις...Εισαι απο τις πιο φανατικές φαν του Γκριζλυ μου φαινεται και το εκτιμούμε,να το ξέρετε κυρία Καλούνα- Καβούρι!! Click για ανάπτυξη... ειμαι?αληθεια??τωρα εσυ συγκινεις εμενα!! το ξερουμε,το ξερουμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:26 Η nickis έγραψε: #6.019 03-12-09 16:26 Αρχική Δημοσίευση από aramis: Ο αρχηγος, φανταζομαι τον Cachemire εννοεις, ηταν κυριος και υπομονετικος, δεν μπορω να πω το ιδιο για την κορη του ιδιαιτερα οταν ηταν μπροστα τους κρητες, φοβομουνα να την κανει. Ευχαριστω για τα καλα σου λογια Νικι, ο δικος σου ηταν το πιο ωραιο μαγουλιαρη της εκθεση Click για ανάπτυξη... Ναι αφου ειχναι σωστος αρχηγος ο Cachemire!Ειχε φοβηθει η καημενουλα η κορούλα του ? Ευχαριστούμε !Αν και η μια στους κριτες τον ηθελε με περισσοτερο μαγουλο! Αρχική Δημοσίευση από katerina91: Καταρχας να πω οτι αυτο το γατονι ειναι πραγματικα ΠΑΝΕΜΡΦΟ!!! Και μετα ν πω οτι εγς ειμαι καινουρια στην γατοπαρεα!!Δεν ειχα ποτε γατακι και τωρα μαθαινω για αυτα μηπως παρω καποια στιγμη μια ψιψινα!Ειδα ολες τις κοντοτριχες ρατσες και οι βρετανικες που εκλεψαν την καρδια!Ειναι γλύκες!! Διαβασα οτι δεν υπαρχει εδω στην Ελλαδα εκτροφειο ε? Click για ανάπτυξη... Καλως ηρθες στη γατοπαρεα μας!Χαιρομαι που σ αρεσε το γατονάκι μου!(Ψωναρα γατομανα ειμαι) Για εκτροφεια θα σε ενημερωσουν τα κοριτσια που ξερουν περισσοτερα. Το δικο μου γατουνι το βρήκα απο εδω απο τη Νικολετα(Raisa). Αρχική Δημοσίευση από Luna: ειμαι?αληθεια??τωρα εσυ συγκινεις εμενα!! το ξερουμε,το ξερουμε!!! Click για ανάπτυξη... ΕΙΣΑΙ!!!ΕΙΣΑΙ!!το φωναζω κιολας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina91 Νεοφερμένο μέλος Η katerina91 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Τρίπολη (Αρκαδία). Έχει γράψει 35 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:36 Η katerina91: #6.020 03-12-09 16:36 ΟΚ Περιμενω να μου πειτε οποιος γνωριζει κατι για τα εκτροφεια..Και αν γινεται να μου πειτε και στο περιπου ποσο κοστιζει..γιατι ειδα για καποιες αλλες ρατσες απο εκτροφειο στο εξωτερικο 1000-1200.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 299 300 301 302 303 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 301 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 301 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μπραβο σε ολα τα βρετανακια! Στα αγαπημενα μου ασημενια,στην Aurora την αδυναμια μου,στην Ολια,την αδερφουλα της Ηλενια μας,και στα γατουλια της Πασκαλ που με ξετρελαινουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 23:32 Η nickis έγραψε: #6.007 30-11-09 23:32 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μπραβο σε ολα τα βρετανακια! Στα αγαπημενα μου ασημενια,στην Aurora την αδυναμια μου,στην Ολια,την αδερφουλα της Ηλενια μας,και στα γατουλια της Πασκαλ που με ξετρελαινουν! Click για ανάπτυξη... καλε εμας τιποτα??Στο πηγαδι??!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 23:33 Η moukelis έγραψε: #6.008 30-11-09 23:33 Ειπα καλε σε ολα τα βρετανακια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 23:35 Η nickis έγραψε: #6.009 30-11-09 23:35 να μαστε και εμεις....Στην εκθεση φυσικά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 03:23 Η staman2 έγραψε: #6.010 01-12-09 03:23 Συγχαρητήρια σε όλα τα βρετανάκια!!! Κουκλάκια όλα τους! Αλλα και σ΄αυτήν τη φωτο ο Γκρίζλυ σκίζειιιιιιιι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βαβελόψαρο Δραστήριο μέλος Η Βαβελόψαρο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 09:52 Η Βαβελόψαρο: #6.011 01-12-09 09:52 Αρχική Δημοσίευση από Eytydim: Ακόμα στο ψάξιμο είμαστε δυστυχώς..... Δεν καταφέραμε να βρούμε κάποιο ακόμα αλλά ελπίζουμε σύντομα να βρούμε!!!!! Click για ανάπτυξη... Με το καλό και πάλι να υποδεχτείτε σύντομα ένα γερό κουκλίνι στο σπίτι σας και εμείς να υποδεχτούμε ένα νέο μέλος στην ευρύτερη βρετανο-οικογένεια που τόσο αγαπάμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 12:03 Η nickis έγραψε: #6.012 01-12-09 12:03 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Συγχαρητήρια σε όλα τα βρετανάκια!!! Κουκλάκια όλα τους! Αλλα και σ΄αυτήν τη φωτο ο Γκρίζλυ σκίζειιιιιιιι Click για ανάπτυξη... ευχαριστουμε....Δεν βγαλετε εσεις επαγγελματικές??Ελα να βαζουν τα βρατανακια φωτο εδώ....!!! Να καταπληξουμε το κοινό!!!χεχε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:01 Η Luna έγραψε: #6.013 01-12-09 14:01 Αρχική Δημοσίευση από nickis: να μαστε και εμεις....Στην εκθεση φυσικά!! Click για ανάπτυξη... ειναι τοσο τελειος που μου ερχεται να κλαψω!! Χρυσσα μου 1000 μπραβο που εχεις αναθρεψει τετοιον λουκουμα! απο οτι σε ειδα σου ριχνει και λιγο εε???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:02 Η Luna έγραψε: #6.014 01-12-09 14:02 και φυσικα να μην ξεχασω να πω ενα μεγαλο μπραβο σε ολα τα βρετανακια για τις διακρισεις τους και σε ολους τους γατογονεις που τα αγαπανε και τα φροντιζουν!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 01:02 Η nickis έγραψε: #6.015 02-12-09 01:02 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ειναι τοσο τελειος που μου ερχεται να κλαψω!! Χρυσσα μου 1000 μπραβο που εχεις αναθρεψει τετοιον λουκουμα! απο οτι σε ειδα σου ριχνει και λιγο εε???? Click για ανάπτυξη... Μονο λιγο??!!Ασηκωτος...Ασ τα...Σε ευχαριστω κουκλιτσα μου για τα ομορφα σου λογια...Με συγκινεις...Εισαι απο τις πιο φανατικές φαν του Γκριζλυ μου φαινεται και το εκτιμούμε,να το ξέρετε κυρία Καλούνα- Καβούρι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aramis Εκκολαπτόμενο μέλος Η pascale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ανάβυσσος (Αττική). Έχει γράψει 250 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 11:50 Η aramis έγραψε: #6.016 02-12-09 11:50 Ο αρχηγος, φανταζομαι τον Cachemire εννοεις, ηταν κυριος και υπομονετικος, δεν μπορω να πω το ιδιο για την κορη του ιδιαιτερα οταν ηταν μπροστα τους κρητες, φοβομουνα να την κανει. Ευχαριστω για τα καλα σου λογια Νικι, ο δικος σου ηταν το πιο ωραιο μαγουλιαρη της εκθεση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina91 Νεοφερμένο μέλος Η katerina91 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Τρίπολη (Αρκαδία). Έχει γράψει 35 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 18:31 Η katerina91: #6.017 02-12-09 18:31 Αρχική Δημοσίευση από nickis: να μαστε και εμεις....Στην εκθεση φυσικά!! Click για ανάπτυξη... Καταρχας να πω οτι αυτο το γατονι ειναι πραγματικα ΠΑΝΕΜΡΦΟ!!! Και μετα ν πω οτι εγς ειμαι καινουρια στην γατοπαρεα!!Δεν ειχα ποτε γατακι και τωρα μαθαινω για αυτα μηπως παρω καποια στιγμη μια ψιψινα!Ειδα ολες τις κοντοτριχες ρατσες και οι βρετανικες που εκλεψαν την καρδια!Ειναι γλύκες!! Διαβασα οτι δεν υπαρχει εδω στην Ελλαδα εκτροφειο ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:02 Η Luna έγραψε: #6.018 02-12-09 20:02 Αρχική Δημοσίευση από nickis: Μονο λιγο??!!Ασηκωτος...Ασ τα...Σε ευχαριστω κουκλιτσα μου για τα ομορφα σου λογια...Με συγκινεις...Εισαι απο τις πιο φανατικές φαν του Γκριζλυ μου φαινεται και το εκτιμούμε,να το ξέρετε κυρία Καλούνα- Καβούρι!! Click για ανάπτυξη... ειμαι?αληθεια??τωρα εσυ συγκινεις εμενα!! το ξερουμε,το ξερουμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:26 Η nickis έγραψε: #6.019 03-12-09 16:26 Αρχική Δημοσίευση από aramis: Ο αρχηγος, φανταζομαι τον Cachemire εννοεις, ηταν κυριος και υπομονετικος, δεν μπορω να πω το ιδιο για την κορη του ιδιαιτερα οταν ηταν μπροστα τους κρητες, φοβομουνα να την κανει. Ευχαριστω για τα καλα σου λογια Νικι, ο δικος σου ηταν το πιο ωραιο μαγουλιαρη της εκθεση Click για ανάπτυξη... Ναι αφου ειχναι σωστος αρχηγος ο Cachemire!Ειχε φοβηθει η καημενουλα η κορούλα του ? Ευχαριστούμε !Αν και η μια στους κριτες τον ηθελε με περισσοτερο μαγουλο! Αρχική Δημοσίευση από katerina91: Καταρχας να πω οτι αυτο το γατονι ειναι πραγματικα ΠΑΝΕΜΡΦΟ!!! Και μετα ν πω οτι εγς ειμαι καινουρια στην γατοπαρεα!!Δεν ειχα ποτε γατακι και τωρα μαθαινω για αυτα μηπως παρω καποια στιγμη μια ψιψινα!Ειδα ολες τις κοντοτριχες ρατσες και οι βρετανικες που εκλεψαν την καρδια!Ειναι γλύκες!! Διαβασα οτι δεν υπαρχει εδω στην Ελλαδα εκτροφειο ε? Click για ανάπτυξη... Καλως ηρθες στη γατοπαρεα μας!Χαιρομαι που σ αρεσε το γατονάκι μου!(Ψωναρα γατομανα ειμαι) Για εκτροφεια θα σε ενημερωσουν τα κοριτσια που ξερουν περισσοτερα. Το δικο μου γατουνι το βρήκα απο εδω απο τη Νικολετα(Raisa). Αρχική Δημοσίευση από Luna: ειμαι?αληθεια??τωρα εσυ συγκινεις εμενα!! το ξερουμε,το ξερουμε!!! Click για ανάπτυξη... ΕΙΣΑΙ!!!ΕΙΣΑΙ!!το φωναζω κιολας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina91 Νεοφερμένο μέλος Η katerina91 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Τρίπολη (Αρκαδία). Έχει γράψει 35 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:36 Η katerina91: #6.020 03-12-09 16:36 ΟΚ Περιμενω να μου πειτε οποιος γνωριζει κατι για τα εκτροφεια..Και αν γινεται να μου πειτε και στο περιπου ποσο κοστιζει..γιατι ειδα για καποιες αλλες ρατσες απο εκτροφειο στο εξωτερικο 1000-1200.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 299 300 301 302 303 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 301 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 301 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μπραβο σε ολα τα βρετανακια! Στα αγαπημενα μου ασημενια,στην Aurora την αδυναμια μου,στην Ολια,την αδερφουλα της Ηλενια μας,και στα γατουλια της Πασκαλ που με ξετρελαινουν! Click για ανάπτυξη... καλε εμας τιποτα??Στο πηγαδι??!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 23:33 Η moukelis έγραψε: #6.008 30-11-09 23:33 Ειπα καλε σε ολα τα βρετανακια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 23:35 Η nickis έγραψε: #6.009 30-11-09 23:35 να μαστε και εμεις....Στην εκθεση φυσικά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 03:23 Η staman2 έγραψε: #6.010 01-12-09 03:23 Συγχαρητήρια σε όλα τα βρετανάκια!!! Κουκλάκια όλα τους! Αλλα και σ΄αυτήν τη φωτο ο Γκρίζλυ σκίζειιιιιιιι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βαβελόψαρο Δραστήριο μέλος Η Βαβελόψαρο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 09:52 Η Βαβελόψαρο: #6.011 01-12-09 09:52 Αρχική Δημοσίευση από Eytydim: Ακόμα στο ψάξιμο είμαστε δυστυχώς..... Δεν καταφέραμε να βρούμε κάποιο ακόμα αλλά ελπίζουμε σύντομα να βρούμε!!!!! Click για ανάπτυξη... Με το καλό και πάλι να υποδεχτείτε σύντομα ένα γερό κουκλίνι στο σπίτι σας και εμείς να υποδεχτούμε ένα νέο μέλος στην ευρύτερη βρετανο-οικογένεια που τόσο αγαπάμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 12:03 Η nickis έγραψε: #6.012 01-12-09 12:03 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Συγχαρητήρια σε όλα τα βρετανάκια!!! Κουκλάκια όλα τους! Αλλα και σ΄αυτήν τη φωτο ο Γκρίζλυ σκίζειιιιιιιι Click για ανάπτυξη... ευχαριστουμε....Δεν βγαλετε εσεις επαγγελματικές??Ελα να βαζουν τα βρατανακια φωτο εδώ....!!! Να καταπληξουμε το κοινό!!!χεχε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:01 Η Luna έγραψε: #6.013 01-12-09 14:01 Αρχική Δημοσίευση από nickis: να μαστε και εμεις....Στην εκθεση φυσικά!! Click για ανάπτυξη... ειναι τοσο τελειος που μου ερχεται να κλαψω!! Χρυσσα μου 1000 μπραβο που εχεις αναθρεψει τετοιον λουκουμα! απο οτι σε ειδα σου ριχνει και λιγο εε???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:02 Η Luna έγραψε: #6.014 01-12-09 14:02 και φυσικα να μην ξεχασω να πω ενα μεγαλο μπραβο σε ολα τα βρετανακια για τις διακρισεις τους και σε ολους τους γατογονεις που τα αγαπανε και τα φροντιζουν!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 01:02 Η nickis έγραψε: #6.015 02-12-09 01:02 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ειναι τοσο τελειος που μου ερχεται να κλαψω!! Χρυσσα μου 1000 μπραβο που εχεις αναθρεψει τετοιον λουκουμα! απο οτι σε ειδα σου ριχνει και λιγο εε???? Click για ανάπτυξη... Μονο λιγο??!!Ασηκωτος...Ασ τα...Σε ευχαριστω κουκλιτσα μου για τα ομορφα σου λογια...Με συγκινεις...Εισαι απο τις πιο φανατικές φαν του Γκριζλυ μου φαινεται και το εκτιμούμε,να το ξέρετε κυρία Καλούνα- Καβούρι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aramis Εκκολαπτόμενο μέλος Η pascale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ανάβυσσος (Αττική). Έχει γράψει 250 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 11:50 Η aramis έγραψε: #6.016 02-12-09 11:50 Ο αρχηγος, φανταζομαι τον Cachemire εννοεις, ηταν κυριος και υπομονετικος, δεν μπορω να πω το ιδιο για την κορη του ιδιαιτερα οταν ηταν μπροστα τους κρητες, φοβομουνα να την κανει. Ευχαριστω για τα καλα σου λογια Νικι, ο δικος σου ηταν το πιο ωραιο μαγουλιαρη της εκθεση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina91 Νεοφερμένο μέλος Η katerina91 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Τρίπολη (Αρκαδία). Έχει γράψει 35 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 18:31 Η katerina91: #6.017 02-12-09 18:31 Αρχική Δημοσίευση από nickis: να μαστε και εμεις....Στην εκθεση φυσικά!! Click για ανάπτυξη... Καταρχας να πω οτι αυτο το γατονι ειναι πραγματικα ΠΑΝΕΜΡΦΟ!!! Και μετα ν πω οτι εγς ειμαι καινουρια στην γατοπαρεα!!Δεν ειχα ποτε γατακι και τωρα μαθαινω για αυτα μηπως παρω καποια στιγμη μια ψιψινα!Ειδα ολες τις κοντοτριχες ρατσες και οι βρετανικες που εκλεψαν την καρδια!Ειναι γλύκες!! Διαβασα οτι δεν υπαρχει εδω στην Ελλαδα εκτροφειο ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:02 Η Luna έγραψε: #6.018 02-12-09 20:02 Αρχική Δημοσίευση από nickis: Μονο λιγο??!!Ασηκωτος...Ασ τα...Σε ευχαριστω κουκλιτσα μου για τα ομορφα σου λογια...Με συγκινεις...Εισαι απο τις πιο φανατικές φαν του Γκριζλυ μου φαινεται και το εκτιμούμε,να το ξέρετε κυρία Καλούνα- Καβούρι!! Click για ανάπτυξη... ειμαι?αληθεια??τωρα εσυ συγκινεις εμενα!! το ξερουμε,το ξερουμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:26 Η nickis έγραψε: #6.019 03-12-09 16:26 Αρχική Δημοσίευση από aramis: Ο αρχηγος, φανταζομαι τον Cachemire εννοεις, ηταν κυριος και υπομονετικος, δεν μπορω να πω το ιδιο για την κορη του ιδιαιτερα οταν ηταν μπροστα τους κρητες, φοβομουνα να την κανει. Ευχαριστω για τα καλα σου λογια Νικι, ο δικος σου ηταν το πιο ωραιο μαγουλιαρη της εκθεση Click για ανάπτυξη... Ναι αφου ειχναι σωστος αρχηγος ο Cachemire!Ειχε φοβηθει η καημενουλα η κορούλα του ? Ευχαριστούμε !Αν και η μια στους κριτες τον ηθελε με περισσοτερο μαγουλο! Αρχική Δημοσίευση από katerina91: Καταρχας να πω οτι αυτο το γατονι ειναι πραγματικα ΠΑΝΕΜΡΦΟ!!! Και μετα ν πω οτι εγς ειμαι καινουρια στην γατοπαρεα!!Δεν ειχα ποτε γατακι και τωρα μαθαινω για αυτα μηπως παρω καποια στιγμη μια ψιψινα!Ειδα ολες τις κοντοτριχες ρατσες και οι βρετανικες που εκλεψαν την καρδια!Ειναι γλύκες!! Διαβασα οτι δεν υπαρχει εδω στην Ελλαδα εκτροφειο ε? Click για ανάπτυξη... Καλως ηρθες στη γατοπαρεα μας!Χαιρομαι που σ αρεσε το γατονάκι μου!(Ψωναρα γατομανα ειμαι) Για εκτροφεια θα σε ενημερωσουν τα κοριτσια που ξερουν περισσοτερα. Το δικο μου γατουνι το βρήκα απο εδω απο τη Νικολετα(Raisa). Αρχική Δημοσίευση από Luna: ειμαι?αληθεια??τωρα εσυ συγκινεις εμενα!! το ξερουμε,το ξερουμε!!! Click για ανάπτυξη... ΕΙΣΑΙ!!!ΕΙΣΑΙ!!το φωναζω κιολας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina91 Νεοφερμένο μέλος Η katerina91 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Τρίπολη (Αρκαδία). Έχει γράψει 35 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:36 Η katerina91: #6.020 03-12-09 16:36 ΟΚ Περιμενω να μου πειτε οποιος γνωριζει κατι για τα εκτροφεια..Και αν γινεται να μου πειτε και στο περιπου ποσο κοστιζει..γιατι ειδα για καποιες αλλες ρατσες απο εκτροφειο στο εξωτερικο 1000-1200.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 299 300 301 302 303 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 301 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 301 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ειπα καλε σε ολα τα βρετανακια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2009 στις 23:35 Η nickis έγραψε: #6.009 30-11-09 23:35 να μαστε και εμεις....Στην εκθεση φυσικά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 03:23 Η staman2 έγραψε: #6.010 01-12-09 03:23 Συγχαρητήρια σε όλα τα βρετανάκια!!! Κουκλάκια όλα τους! Αλλα και σ΄αυτήν τη φωτο ο Γκρίζλυ σκίζειιιιιιιι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βαβελόψαρο Δραστήριο μέλος Η Βαβελόψαρο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 09:52 Η Βαβελόψαρο: #6.011 01-12-09 09:52 Αρχική Δημοσίευση από Eytydim: Ακόμα στο ψάξιμο είμαστε δυστυχώς..... Δεν καταφέραμε να βρούμε κάποιο ακόμα αλλά ελπίζουμε σύντομα να βρούμε!!!!! Click για ανάπτυξη... Με το καλό και πάλι να υποδεχτείτε σύντομα ένα γερό κουκλίνι στο σπίτι σας και εμείς να υποδεχτούμε ένα νέο μέλος στην ευρύτερη βρετανο-οικογένεια που τόσο αγαπάμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 12:03 Η nickis έγραψε: #6.012 01-12-09 12:03 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Συγχαρητήρια σε όλα τα βρετανάκια!!! Κουκλάκια όλα τους! Αλλα και σ΄αυτήν τη φωτο ο Γκρίζλυ σκίζειιιιιιιι Click για ανάπτυξη... ευχαριστουμε....Δεν βγαλετε εσεις επαγγελματικές??Ελα να βαζουν τα βρατανακια φωτο εδώ....!!! Να καταπληξουμε το κοινό!!!χεχε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:01 Η Luna έγραψε: #6.013 01-12-09 14:01 Αρχική Δημοσίευση από nickis: να μαστε και εμεις....Στην εκθεση φυσικά!! Click για ανάπτυξη... ειναι τοσο τελειος που μου ερχεται να κλαψω!! Χρυσσα μου 1000 μπραβο που εχεις αναθρεψει τετοιον λουκουμα! απο οτι σε ειδα σου ριχνει και λιγο εε???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:02 Η Luna έγραψε: #6.014 01-12-09 14:02 και φυσικα να μην ξεχασω να πω ενα μεγαλο μπραβο σε ολα τα βρετανακια για τις διακρισεις τους και σε ολους τους γατογονεις που τα αγαπανε και τα φροντιζουν!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 01:02 Η nickis έγραψε: #6.015 02-12-09 01:02 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ειναι τοσο τελειος που μου ερχεται να κλαψω!! Χρυσσα μου 1000 μπραβο που εχεις αναθρεψει τετοιον λουκουμα! απο οτι σε ειδα σου ριχνει και λιγο εε???? Click για ανάπτυξη... Μονο λιγο??!!Ασηκωτος...Ασ τα...Σε ευχαριστω κουκλιτσα μου για τα ομορφα σου λογια...Με συγκινεις...Εισαι απο τις πιο φανατικές φαν του Γκριζλυ μου φαινεται και το εκτιμούμε,να το ξέρετε κυρία Καλούνα- Καβούρι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aramis Εκκολαπτόμενο μέλος Η pascale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ανάβυσσος (Αττική). Έχει γράψει 250 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 11:50 Η aramis έγραψε: #6.016 02-12-09 11:50 Ο αρχηγος, φανταζομαι τον Cachemire εννοεις, ηταν κυριος και υπομονετικος, δεν μπορω να πω το ιδιο για την κορη του ιδιαιτερα οταν ηταν μπροστα τους κρητες, φοβομουνα να την κανει. Ευχαριστω για τα καλα σου λογια Νικι, ο δικος σου ηταν το πιο ωραιο μαγουλιαρη της εκθεση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina91 Νεοφερμένο μέλος Η katerina91 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Τρίπολη (Αρκαδία). Έχει γράψει 35 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 18:31 Η katerina91: #6.017 02-12-09 18:31 Αρχική Δημοσίευση από nickis: να μαστε και εμεις....Στην εκθεση φυσικά!! Click για ανάπτυξη... Καταρχας να πω οτι αυτο το γατονι ειναι πραγματικα ΠΑΝΕΜΡΦΟ!!! Και μετα ν πω οτι εγς ειμαι καινουρια στην γατοπαρεα!!Δεν ειχα ποτε γατακι και τωρα μαθαινω για αυτα μηπως παρω καποια στιγμη μια ψιψινα!Ειδα ολες τις κοντοτριχες ρατσες και οι βρετανικες που εκλεψαν την καρδια!Ειναι γλύκες!! Διαβασα οτι δεν υπαρχει εδω στην Ελλαδα εκτροφειο ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:02 Η Luna έγραψε: #6.018 02-12-09 20:02 Αρχική Δημοσίευση από nickis: Μονο λιγο??!!Ασηκωτος...Ασ τα...Σε ευχαριστω κουκλιτσα μου για τα ομορφα σου λογια...Με συγκινεις...Εισαι απο τις πιο φανατικές φαν του Γκριζλυ μου φαινεται και το εκτιμούμε,να το ξέρετε κυρία Καλούνα- Καβούρι!! Click για ανάπτυξη... ειμαι?αληθεια??τωρα εσυ συγκινεις εμενα!! το ξερουμε,το ξερουμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:26 Η nickis έγραψε: #6.019 03-12-09 16:26 Αρχική Δημοσίευση από aramis: Ο αρχηγος, φανταζομαι τον Cachemire εννοεις, ηταν κυριος και υπομονετικος, δεν μπορω να πω το ιδιο για την κορη του ιδιαιτερα οταν ηταν μπροστα τους κρητες, φοβομουνα να την κανει. Ευχαριστω για τα καλα σου λογια Νικι, ο δικος σου ηταν το πιο ωραιο μαγουλιαρη της εκθεση Click για ανάπτυξη... Ναι αφου ειχναι σωστος αρχηγος ο Cachemire!Ειχε φοβηθει η καημενουλα η κορούλα του ? Ευχαριστούμε !Αν και η μια στους κριτες τον ηθελε με περισσοτερο μαγουλο! Αρχική Δημοσίευση από katerina91: Καταρχας να πω οτι αυτο το γατονι ειναι πραγματικα ΠΑΝΕΜΡΦΟ!!! Και μετα ν πω οτι εγς ειμαι καινουρια στην γατοπαρεα!!Δεν ειχα ποτε γατακι και τωρα μαθαινω για αυτα μηπως παρω καποια στιγμη μια ψιψινα!Ειδα ολες τις κοντοτριχες ρατσες και οι βρετανικες που εκλεψαν την καρδια!Ειναι γλύκες!! Διαβασα οτι δεν υπαρχει εδω στην Ελλαδα εκτροφειο ε? Click για ανάπτυξη... Καλως ηρθες στη γατοπαρεα μας!Χαιρομαι που σ αρεσε το γατονάκι μου!(Ψωναρα γατομανα ειμαι) Για εκτροφεια θα σε ενημερωσουν τα κοριτσια που ξερουν περισσοτερα. Το δικο μου γατουνι το βρήκα απο εδω απο τη Νικολετα(Raisa). Αρχική Δημοσίευση από Luna: ειμαι?αληθεια??τωρα εσυ συγκινεις εμενα!! το ξερουμε,το ξερουμε!!! Click για ανάπτυξη... ΕΙΣΑΙ!!!ΕΙΣΑΙ!!το φωναζω κιολας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina91 Νεοφερμένο μέλος Η katerina91 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Τρίπολη (Αρκαδία). Έχει γράψει 35 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:36 Η katerina91: #6.020 03-12-09 16:36 ΟΚ Περιμενω να μου πειτε οποιος γνωριζει κατι για τα εκτροφεια..Και αν γινεται να μου πειτε και στο περιπου ποσο κοστιζει..γιατι ειδα για καποιες αλλες ρατσες απο εκτροφειο στο εξωτερικο 1000-1200.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 299 300 301 302 303 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 301 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 301 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
να μαστε και εμεις....Στην εκθεση φυσικά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 03:23 Η staman2 έγραψε: #6.010 01-12-09 03:23 Συγχαρητήρια σε όλα τα βρετανάκια!!! Κουκλάκια όλα τους! Αλλα και σ΄αυτήν τη φωτο ο Γκρίζλυ σκίζειιιιιιιι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βαβελόψαρο Δραστήριο μέλος Η Βαβελόψαρο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 09:52 Η Βαβελόψαρο: #6.011 01-12-09 09:52 Αρχική Δημοσίευση από Eytydim: Ακόμα στο ψάξιμο είμαστε δυστυχώς..... Δεν καταφέραμε να βρούμε κάποιο ακόμα αλλά ελπίζουμε σύντομα να βρούμε!!!!! Click για ανάπτυξη... Με το καλό και πάλι να υποδεχτείτε σύντομα ένα γερό κουκλίνι στο σπίτι σας και εμείς να υποδεχτούμε ένα νέο μέλος στην ευρύτερη βρετανο-οικογένεια που τόσο αγαπάμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 12:03 Η nickis έγραψε: #6.012 01-12-09 12:03 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Συγχαρητήρια σε όλα τα βρετανάκια!!! Κουκλάκια όλα τους! Αλλα και σ΄αυτήν τη φωτο ο Γκρίζλυ σκίζειιιιιιιι Click για ανάπτυξη... ευχαριστουμε....Δεν βγαλετε εσεις επαγγελματικές??Ελα να βαζουν τα βρατανακια φωτο εδώ....!!! Να καταπληξουμε το κοινό!!!χεχε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:01 Η Luna έγραψε: #6.013 01-12-09 14:01 Αρχική Δημοσίευση από nickis: να μαστε και εμεις....Στην εκθεση φυσικά!! Click για ανάπτυξη... ειναι τοσο τελειος που μου ερχεται να κλαψω!! Χρυσσα μου 1000 μπραβο που εχεις αναθρεψει τετοιον λουκουμα! απο οτι σε ειδα σου ριχνει και λιγο εε???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:02 Η Luna έγραψε: #6.014 01-12-09 14:02 και φυσικα να μην ξεχασω να πω ενα μεγαλο μπραβο σε ολα τα βρετανακια για τις διακρισεις τους και σε ολους τους γατογονεις που τα αγαπανε και τα φροντιζουν!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 01:02 Η nickis έγραψε: #6.015 02-12-09 01:02 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ειναι τοσο τελειος που μου ερχεται να κλαψω!! Χρυσσα μου 1000 μπραβο που εχεις αναθρεψει τετοιον λουκουμα! απο οτι σε ειδα σου ριχνει και λιγο εε???? Click για ανάπτυξη... Μονο λιγο??!!Ασηκωτος...Ασ τα...Σε ευχαριστω κουκλιτσα μου για τα ομορφα σου λογια...Με συγκινεις...Εισαι απο τις πιο φανατικές φαν του Γκριζλυ μου φαινεται και το εκτιμούμε,να το ξέρετε κυρία Καλούνα- Καβούρι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aramis Εκκολαπτόμενο μέλος Η pascale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ανάβυσσος (Αττική). Έχει γράψει 250 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 11:50 Η aramis έγραψε: #6.016 02-12-09 11:50 Ο αρχηγος, φανταζομαι τον Cachemire εννοεις, ηταν κυριος και υπομονετικος, δεν μπορω να πω το ιδιο για την κορη του ιδιαιτερα οταν ηταν μπροστα τους κρητες, φοβομουνα να την κανει. Ευχαριστω για τα καλα σου λογια Νικι, ο δικος σου ηταν το πιο ωραιο μαγουλιαρη της εκθεση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina91 Νεοφερμένο μέλος Η katerina91 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Τρίπολη (Αρκαδία). Έχει γράψει 35 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 18:31 Η katerina91: #6.017 02-12-09 18:31 Αρχική Δημοσίευση από nickis: να μαστε και εμεις....Στην εκθεση φυσικά!! Click για ανάπτυξη... Καταρχας να πω οτι αυτο το γατονι ειναι πραγματικα ΠΑΝΕΜΡΦΟ!!! Και μετα ν πω οτι εγς ειμαι καινουρια στην γατοπαρεα!!Δεν ειχα ποτε γατακι και τωρα μαθαινω για αυτα μηπως παρω καποια στιγμη μια ψιψινα!Ειδα ολες τις κοντοτριχες ρατσες και οι βρετανικες που εκλεψαν την καρδια!Ειναι γλύκες!! Διαβασα οτι δεν υπαρχει εδω στην Ελλαδα εκτροφειο ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:02 Η Luna έγραψε: #6.018 02-12-09 20:02 Αρχική Δημοσίευση από nickis: Μονο λιγο??!!Ασηκωτος...Ασ τα...Σε ευχαριστω κουκλιτσα μου για τα ομορφα σου λογια...Με συγκινεις...Εισαι απο τις πιο φανατικές φαν του Γκριζλυ μου φαινεται και το εκτιμούμε,να το ξέρετε κυρία Καλούνα- Καβούρι!! Click για ανάπτυξη... ειμαι?αληθεια??τωρα εσυ συγκινεις εμενα!! το ξερουμε,το ξερουμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:26 Η nickis έγραψε: #6.019 03-12-09 16:26 Αρχική Δημοσίευση από aramis: Ο αρχηγος, φανταζομαι τον Cachemire εννοεις, ηταν κυριος και υπομονετικος, δεν μπορω να πω το ιδιο για την κορη του ιδιαιτερα οταν ηταν μπροστα τους κρητες, φοβομουνα να την κανει. Ευχαριστω για τα καλα σου λογια Νικι, ο δικος σου ηταν το πιο ωραιο μαγουλιαρη της εκθεση Click για ανάπτυξη... Ναι αφου ειχναι σωστος αρχηγος ο Cachemire!Ειχε φοβηθει η καημενουλα η κορούλα του ? Ευχαριστούμε !Αν και η μια στους κριτες τον ηθελε με περισσοτερο μαγουλο! Αρχική Δημοσίευση από katerina91: Καταρχας να πω οτι αυτο το γατονι ειναι πραγματικα ΠΑΝΕΜΡΦΟ!!! Και μετα ν πω οτι εγς ειμαι καινουρια στην γατοπαρεα!!Δεν ειχα ποτε γατακι και τωρα μαθαινω για αυτα μηπως παρω καποια στιγμη μια ψιψινα!Ειδα ολες τις κοντοτριχες ρατσες και οι βρετανικες που εκλεψαν την καρδια!Ειναι γλύκες!! Διαβασα οτι δεν υπαρχει εδω στην Ελλαδα εκτροφειο ε? Click για ανάπτυξη... Καλως ηρθες στη γατοπαρεα μας!Χαιρομαι που σ αρεσε το γατονάκι μου!(Ψωναρα γατομανα ειμαι) Για εκτροφεια θα σε ενημερωσουν τα κοριτσια που ξερουν περισσοτερα. Το δικο μου γατουνι το βρήκα απο εδω απο τη Νικολετα(Raisa). Αρχική Δημοσίευση από Luna: ειμαι?αληθεια??τωρα εσυ συγκινεις εμενα!! το ξερουμε,το ξερουμε!!! Click για ανάπτυξη... ΕΙΣΑΙ!!!ΕΙΣΑΙ!!το φωναζω κιολας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina91 Νεοφερμένο μέλος Η katerina91 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Τρίπολη (Αρκαδία). Έχει γράψει 35 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:36 Η katerina91: #6.020 03-12-09 16:36 ΟΚ Περιμενω να μου πειτε οποιος γνωριζει κατι για τα εκτροφεια..Και αν γινεται να μου πειτε και στο περιπου ποσο κοστιζει..γιατι ειδα για καποιες αλλες ρατσες απο εκτροφειο στο εξωτερικο 1000-1200.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 299 300 301 302 303 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 301 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 301 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Συγχαρητήρια σε όλα τα βρετανάκια!!! Κουκλάκια όλα τους! Αλλα και σ΄αυτήν τη φωτο ο Γκρίζλυ σκίζειιιιιιιι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βαβελόψαρο Δραστήριο μέλος Η Βαβελόψαρο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 09:52 Η Βαβελόψαρο: #6.011 01-12-09 09:52 Αρχική Δημοσίευση από Eytydim: Ακόμα στο ψάξιμο είμαστε δυστυχώς..... Δεν καταφέραμε να βρούμε κάποιο ακόμα αλλά ελπίζουμε σύντομα να βρούμε!!!!! Click για ανάπτυξη... Με το καλό και πάλι να υποδεχτείτε σύντομα ένα γερό κουκλίνι στο σπίτι σας και εμείς να υποδεχτούμε ένα νέο μέλος στην ευρύτερη βρετανο-οικογένεια που τόσο αγαπάμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 12:03 Η nickis έγραψε: #6.012 01-12-09 12:03 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Συγχαρητήρια σε όλα τα βρετανάκια!!! Κουκλάκια όλα τους! Αλλα και σ΄αυτήν τη φωτο ο Γκρίζλυ σκίζειιιιιιιι Click για ανάπτυξη... ευχαριστουμε....Δεν βγαλετε εσεις επαγγελματικές??Ελα να βαζουν τα βρατανακια φωτο εδώ....!!! Να καταπληξουμε το κοινό!!!χεχε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:01 Η Luna έγραψε: #6.013 01-12-09 14:01 Αρχική Δημοσίευση από nickis: να μαστε και εμεις....Στην εκθεση φυσικά!! Click για ανάπτυξη... ειναι τοσο τελειος που μου ερχεται να κλαψω!! Χρυσσα μου 1000 μπραβο που εχεις αναθρεψει τετοιον λουκουμα! απο οτι σε ειδα σου ριχνει και λιγο εε???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:02 Η Luna έγραψε: #6.014 01-12-09 14:02 και φυσικα να μην ξεχασω να πω ενα μεγαλο μπραβο σε ολα τα βρετανακια για τις διακρισεις τους και σε ολους τους γατογονεις που τα αγαπανε και τα φροντιζουν!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 01:02 Η nickis έγραψε: #6.015 02-12-09 01:02 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ειναι τοσο τελειος που μου ερχεται να κλαψω!! Χρυσσα μου 1000 μπραβο που εχεις αναθρεψει τετοιον λουκουμα! απο οτι σε ειδα σου ριχνει και λιγο εε???? Click για ανάπτυξη... Μονο λιγο??!!Ασηκωτος...Ασ τα...Σε ευχαριστω κουκλιτσα μου για τα ομορφα σου λογια...Με συγκινεις...Εισαι απο τις πιο φανατικές φαν του Γκριζλυ μου φαινεται και το εκτιμούμε,να το ξέρετε κυρία Καλούνα- Καβούρι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aramis Εκκολαπτόμενο μέλος Η pascale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ανάβυσσος (Αττική). Έχει γράψει 250 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 11:50 Η aramis έγραψε: #6.016 02-12-09 11:50 Ο αρχηγος, φανταζομαι τον Cachemire εννοεις, ηταν κυριος και υπομονετικος, δεν μπορω να πω το ιδιο για την κορη του ιδιαιτερα οταν ηταν μπροστα τους κρητες, φοβομουνα να την κανει. Ευχαριστω για τα καλα σου λογια Νικι, ο δικος σου ηταν το πιο ωραιο μαγουλιαρη της εκθεση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina91 Νεοφερμένο μέλος Η katerina91 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Τρίπολη (Αρκαδία). Έχει γράψει 35 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 18:31 Η katerina91: #6.017 02-12-09 18:31 Αρχική Δημοσίευση από nickis: να μαστε και εμεις....Στην εκθεση φυσικά!! Click για ανάπτυξη... Καταρχας να πω οτι αυτο το γατονι ειναι πραγματικα ΠΑΝΕΜΡΦΟ!!! Και μετα ν πω οτι εγς ειμαι καινουρια στην γατοπαρεα!!Δεν ειχα ποτε γατακι και τωρα μαθαινω για αυτα μηπως παρω καποια στιγμη μια ψιψινα!Ειδα ολες τις κοντοτριχες ρατσες και οι βρετανικες που εκλεψαν την καρδια!Ειναι γλύκες!! Διαβασα οτι δεν υπαρχει εδω στην Ελλαδα εκτροφειο ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:02 Η Luna έγραψε: #6.018 02-12-09 20:02 Αρχική Δημοσίευση από nickis: Μονο λιγο??!!Ασηκωτος...Ασ τα...Σε ευχαριστω κουκλιτσα μου για τα ομορφα σου λογια...Με συγκινεις...Εισαι απο τις πιο φανατικές φαν του Γκριζλυ μου φαινεται και το εκτιμούμε,να το ξέρετε κυρία Καλούνα- Καβούρι!! Click για ανάπτυξη... ειμαι?αληθεια??τωρα εσυ συγκινεις εμενα!! το ξερουμε,το ξερουμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:26 Η nickis έγραψε: #6.019 03-12-09 16:26 Αρχική Δημοσίευση από aramis: Ο αρχηγος, φανταζομαι τον Cachemire εννοεις, ηταν κυριος και υπομονετικος, δεν μπορω να πω το ιδιο για την κορη του ιδιαιτερα οταν ηταν μπροστα τους κρητες, φοβομουνα να την κανει. Ευχαριστω για τα καλα σου λογια Νικι, ο δικος σου ηταν το πιο ωραιο μαγουλιαρη της εκθεση Click για ανάπτυξη... Ναι αφου ειχναι σωστος αρχηγος ο Cachemire!Ειχε φοβηθει η καημενουλα η κορούλα του ? Ευχαριστούμε !Αν και η μια στους κριτες τον ηθελε με περισσοτερο μαγουλο! Αρχική Δημοσίευση από katerina91: Καταρχας να πω οτι αυτο το γατονι ειναι πραγματικα ΠΑΝΕΜΡΦΟ!!! Και μετα ν πω οτι εγς ειμαι καινουρια στην γατοπαρεα!!Δεν ειχα ποτε γατακι και τωρα μαθαινω για αυτα μηπως παρω καποια στιγμη μια ψιψινα!Ειδα ολες τις κοντοτριχες ρατσες και οι βρετανικες που εκλεψαν την καρδια!Ειναι γλύκες!! Διαβασα οτι δεν υπαρχει εδω στην Ελλαδα εκτροφειο ε? Click για ανάπτυξη... Καλως ηρθες στη γατοπαρεα μας!Χαιρομαι που σ αρεσε το γατονάκι μου!(Ψωναρα γατομανα ειμαι) Για εκτροφεια θα σε ενημερωσουν τα κοριτσια που ξερουν περισσοτερα. Το δικο μου γατουνι το βρήκα απο εδω απο τη Νικολετα(Raisa). Αρχική Δημοσίευση από Luna: ειμαι?αληθεια??τωρα εσυ συγκινεις εμενα!! το ξερουμε,το ξερουμε!!! Click για ανάπτυξη... ΕΙΣΑΙ!!!ΕΙΣΑΙ!!το φωναζω κιολας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina91 Νεοφερμένο μέλος Η katerina91 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Τρίπολη (Αρκαδία). Έχει γράψει 35 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:36 Η katerina91: #6.020 03-12-09 16:36 ΟΚ Περιμενω να μου πειτε οποιος γνωριζει κατι για τα εκτροφεια..Και αν γινεται να μου πειτε και στο περιπου ποσο κοστιζει..γιατι ειδα για καποιες αλλες ρατσες απο εκτροφειο στο εξωτερικο 1000-1200.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 299 300 301 302 303 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 301 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 301 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Eytydim: Ακόμα στο ψάξιμο είμαστε δυστυχώς..... Δεν καταφέραμε να βρούμε κάποιο ακόμα αλλά ελπίζουμε σύντομα να βρούμε!!!!! Click για ανάπτυξη... Με το καλό και πάλι να υποδεχτείτε σύντομα ένα γερό κουκλίνι στο σπίτι σας και εμείς να υποδεχτούμε ένα νέο μέλος στην ευρύτερη βρετανο-οικογένεια που τόσο αγαπάμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 12:03 Η nickis έγραψε: #6.012 01-12-09 12:03 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Συγχαρητήρια σε όλα τα βρετανάκια!!! Κουκλάκια όλα τους! Αλλα και σ΄αυτήν τη φωτο ο Γκρίζλυ σκίζειιιιιιιι Click για ανάπτυξη... ευχαριστουμε....Δεν βγαλετε εσεις επαγγελματικές??Ελα να βαζουν τα βρατανακια φωτο εδώ....!!! Να καταπληξουμε το κοινό!!!χεχε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:01 Η Luna έγραψε: #6.013 01-12-09 14:01 Αρχική Δημοσίευση από nickis: να μαστε και εμεις....Στην εκθεση φυσικά!! Click για ανάπτυξη... ειναι τοσο τελειος που μου ερχεται να κλαψω!! Χρυσσα μου 1000 μπραβο που εχεις αναθρεψει τετοιον λουκουμα! απο οτι σε ειδα σου ριχνει και λιγο εε???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:02 Η Luna έγραψε: #6.014 01-12-09 14:02 και φυσικα να μην ξεχασω να πω ενα μεγαλο μπραβο σε ολα τα βρετανακια για τις διακρισεις τους και σε ολους τους γατογονεις που τα αγαπανε και τα φροντιζουν!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 01:02 Η nickis έγραψε: #6.015 02-12-09 01:02 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ειναι τοσο τελειος που μου ερχεται να κλαψω!! Χρυσσα μου 1000 μπραβο που εχεις αναθρεψει τετοιον λουκουμα! απο οτι σε ειδα σου ριχνει και λιγο εε???? Click για ανάπτυξη... Μονο λιγο??!!Ασηκωτος...Ασ τα...Σε ευχαριστω κουκλιτσα μου για τα ομορφα σου λογια...Με συγκινεις...Εισαι απο τις πιο φανατικές φαν του Γκριζλυ μου φαινεται και το εκτιμούμε,να το ξέρετε κυρία Καλούνα- Καβούρι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aramis Εκκολαπτόμενο μέλος Η pascale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ανάβυσσος (Αττική). Έχει γράψει 250 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 11:50 Η aramis έγραψε: #6.016 02-12-09 11:50 Ο αρχηγος, φανταζομαι τον Cachemire εννοεις, ηταν κυριος και υπομονετικος, δεν μπορω να πω το ιδιο για την κορη του ιδιαιτερα οταν ηταν μπροστα τους κρητες, φοβομουνα να την κανει. Ευχαριστω για τα καλα σου λογια Νικι, ο δικος σου ηταν το πιο ωραιο μαγουλιαρη της εκθεση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina91 Νεοφερμένο μέλος Η katerina91 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Τρίπολη (Αρκαδία). Έχει γράψει 35 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 18:31 Η katerina91: #6.017 02-12-09 18:31 Αρχική Δημοσίευση από nickis: να μαστε και εμεις....Στην εκθεση φυσικά!! Click για ανάπτυξη... Καταρχας να πω οτι αυτο το γατονι ειναι πραγματικα ΠΑΝΕΜΡΦΟ!!! Και μετα ν πω οτι εγς ειμαι καινουρια στην γατοπαρεα!!Δεν ειχα ποτε γατακι και τωρα μαθαινω για αυτα μηπως παρω καποια στιγμη μια ψιψινα!Ειδα ολες τις κοντοτριχες ρατσες και οι βρετανικες που εκλεψαν την καρδια!Ειναι γλύκες!! Διαβασα οτι δεν υπαρχει εδω στην Ελλαδα εκτροφειο ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:02 Η Luna έγραψε: #6.018 02-12-09 20:02 Αρχική Δημοσίευση από nickis: Μονο λιγο??!!Ασηκωτος...Ασ τα...Σε ευχαριστω κουκλιτσα μου για τα ομορφα σου λογια...Με συγκινεις...Εισαι απο τις πιο φανατικές φαν του Γκριζλυ μου φαινεται και το εκτιμούμε,να το ξέρετε κυρία Καλούνα- Καβούρι!! Click για ανάπτυξη... ειμαι?αληθεια??τωρα εσυ συγκινεις εμενα!! το ξερουμε,το ξερουμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:26 Η nickis έγραψε: #6.019 03-12-09 16:26 Αρχική Δημοσίευση από aramis: Ο αρχηγος, φανταζομαι τον Cachemire εννοεις, ηταν κυριος και υπομονετικος, δεν μπορω να πω το ιδιο για την κορη του ιδιαιτερα οταν ηταν μπροστα τους κρητες, φοβομουνα να την κανει. Ευχαριστω για τα καλα σου λογια Νικι, ο δικος σου ηταν το πιο ωραιο μαγουλιαρη της εκθεση Click για ανάπτυξη... Ναι αφου ειχναι σωστος αρχηγος ο Cachemire!Ειχε φοβηθει η καημενουλα η κορούλα του ? Ευχαριστούμε !Αν και η μια στους κριτες τον ηθελε με περισσοτερο μαγουλο! Αρχική Δημοσίευση από katerina91: Καταρχας να πω οτι αυτο το γατονι ειναι πραγματικα ΠΑΝΕΜΡΦΟ!!! Και μετα ν πω οτι εγς ειμαι καινουρια στην γατοπαρεα!!Δεν ειχα ποτε γατακι και τωρα μαθαινω για αυτα μηπως παρω καποια στιγμη μια ψιψινα!Ειδα ολες τις κοντοτριχες ρατσες και οι βρετανικες που εκλεψαν την καρδια!Ειναι γλύκες!! Διαβασα οτι δεν υπαρχει εδω στην Ελλαδα εκτροφειο ε? Click για ανάπτυξη... Καλως ηρθες στη γατοπαρεα μας!Χαιρομαι που σ αρεσε το γατονάκι μου!(Ψωναρα γατομανα ειμαι) Για εκτροφεια θα σε ενημερωσουν τα κοριτσια που ξερουν περισσοτερα. Το δικο μου γατουνι το βρήκα απο εδω απο τη Νικολετα(Raisa). Αρχική Δημοσίευση από Luna: ειμαι?αληθεια??τωρα εσυ συγκινεις εμενα!! το ξερουμε,το ξερουμε!!! Click για ανάπτυξη... ΕΙΣΑΙ!!!ΕΙΣΑΙ!!το φωναζω κιολας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina91 Νεοφερμένο μέλος Η katerina91 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Τρίπολη (Αρκαδία). Έχει γράψει 35 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:36 Η katerina91: #6.020 03-12-09 16:36 ΟΚ Περιμενω να μου πειτε οποιος γνωριζει κατι για τα εκτροφεια..Και αν γινεται να μου πειτε και στο περιπου ποσο κοστιζει..γιατι ειδα για καποιες αλλες ρατσες απο εκτροφειο στο εξωτερικο 1000-1200.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 299 300 301 302 303 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 301 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 301 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από staman2: Συγχαρητήρια σε όλα τα βρετανάκια!!! Κουκλάκια όλα τους! Αλλα και σ΄αυτήν τη φωτο ο Γκρίζλυ σκίζειιιιιιιι Click για ανάπτυξη... ευχαριστουμε....Δεν βγαλετε εσεις επαγγελματικές??Ελα να βαζουν τα βρατανακια φωτο εδώ....!!! Να καταπληξουμε το κοινό!!!χεχε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:01 Η Luna έγραψε: #6.013 01-12-09 14:01 Αρχική Δημοσίευση από nickis: να μαστε και εμεις....Στην εκθεση φυσικά!! Click για ανάπτυξη... ειναι τοσο τελειος που μου ερχεται να κλαψω!! Χρυσσα μου 1000 μπραβο που εχεις αναθρεψει τετοιον λουκουμα! απο οτι σε ειδα σου ριχνει και λιγο εε???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:02 Η Luna έγραψε: #6.014 01-12-09 14:02 και φυσικα να μην ξεχασω να πω ενα μεγαλο μπραβο σε ολα τα βρετανακια για τις διακρισεις τους και σε ολους τους γατογονεις που τα αγαπανε και τα φροντιζουν!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 01:02 Η nickis έγραψε: #6.015 02-12-09 01:02 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ειναι τοσο τελειος που μου ερχεται να κλαψω!! Χρυσσα μου 1000 μπραβο που εχεις αναθρεψει τετοιον λουκουμα! απο οτι σε ειδα σου ριχνει και λιγο εε???? Click για ανάπτυξη... Μονο λιγο??!!Ασηκωτος...Ασ τα...Σε ευχαριστω κουκλιτσα μου για τα ομορφα σου λογια...Με συγκινεις...Εισαι απο τις πιο φανατικές φαν του Γκριζλυ μου φαινεται και το εκτιμούμε,να το ξέρετε κυρία Καλούνα- Καβούρι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aramis Εκκολαπτόμενο μέλος Η pascale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ανάβυσσος (Αττική). Έχει γράψει 250 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 11:50 Η aramis έγραψε: #6.016 02-12-09 11:50 Ο αρχηγος, φανταζομαι τον Cachemire εννοεις, ηταν κυριος και υπομονετικος, δεν μπορω να πω το ιδιο για την κορη του ιδιαιτερα οταν ηταν μπροστα τους κρητες, φοβομουνα να την κανει. Ευχαριστω για τα καλα σου λογια Νικι, ο δικος σου ηταν το πιο ωραιο μαγουλιαρη της εκθεση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina91 Νεοφερμένο μέλος Η katerina91 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Τρίπολη (Αρκαδία). Έχει γράψει 35 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 18:31 Η katerina91: #6.017 02-12-09 18:31 Αρχική Δημοσίευση από nickis: να μαστε και εμεις....Στην εκθεση φυσικά!! Click για ανάπτυξη... Καταρχας να πω οτι αυτο το γατονι ειναι πραγματικα ΠΑΝΕΜΡΦΟ!!! Και μετα ν πω οτι εγς ειμαι καινουρια στην γατοπαρεα!!Δεν ειχα ποτε γατακι και τωρα μαθαινω για αυτα μηπως παρω καποια στιγμη μια ψιψινα!Ειδα ολες τις κοντοτριχες ρατσες και οι βρετανικες που εκλεψαν την καρδια!Ειναι γλύκες!! Διαβασα οτι δεν υπαρχει εδω στην Ελλαδα εκτροφειο ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:02 Η Luna έγραψε: #6.018 02-12-09 20:02 Αρχική Δημοσίευση από nickis: Μονο λιγο??!!Ασηκωτος...Ασ τα...Σε ευχαριστω κουκλιτσα μου για τα ομορφα σου λογια...Με συγκινεις...Εισαι απο τις πιο φανατικές φαν του Γκριζλυ μου φαινεται και το εκτιμούμε,να το ξέρετε κυρία Καλούνα- Καβούρι!! Click για ανάπτυξη... ειμαι?αληθεια??τωρα εσυ συγκινεις εμενα!! το ξερουμε,το ξερουμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:26 Η nickis έγραψε: #6.019 03-12-09 16:26 Αρχική Δημοσίευση από aramis: Ο αρχηγος, φανταζομαι τον Cachemire εννοεις, ηταν κυριος και υπομονετικος, δεν μπορω να πω το ιδιο για την κορη του ιδιαιτερα οταν ηταν μπροστα τους κρητες, φοβομουνα να την κανει. Ευχαριστω για τα καλα σου λογια Νικι, ο δικος σου ηταν το πιο ωραιο μαγουλιαρη της εκθεση Click για ανάπτυξη... Ναι αφου ειχναι σωστος αρχηγος ο Cachemire!Ειχε φοβηθει η καημενουλα η κορούλα του ? Ευχαριστούμε !Αν και η μια στους κριτες τον ηθελε με περισσοτερο μαγουλο! Αρχική Δημοσίευση από katerina91: Καταρχας να πω οτι αυτο το γατονι ειναι πραγματικα ΠΑΝΕΜΡΦΟ!!! Και μετα ν πω οτι εγς ειμαι καινουρια στην γατοπαρεα!!Δεν ειχα ποτε γατακι και τωρα μαθαινω για αυτα μηπως παρω καποια στιγμη μια ψιψινα!Ειδα ολες τις κοντοτριχες ρατσες και οι βρετανικες που εκλεψαν την καρδια!Ειναι γλύκες!! Διαβασα οτι δεν υπαρχει εδω στην Ελλαδα εκτροφειο ε? Click για ανάπτυξη... Καλως ηρθες στη γατοπαρεα μας!Χαιρομαι που σ αρεσε το γατονάκι μου!(Ψωναρα γατομανα ειμαι) Για εκτροφεια θα σε ενημερωσουν τα κοριτσια που ξερουν περισσοτερα. Το δικο μου γατουνι το βρήκα απο εδω απο τη Νικολετα(Raisa). Αρχική Δημοσίευση από Luna: ειμαι?αληθεια??τωρα εσυ συγκινεις εμενα!! το ξερουμε,το ξερουμε!!! Click για ανάπτυξη... ΕΙΣΑΙ!!!ΕΙΣΑΙ!!το φωναζω κιολας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina91 Νεοφερμένο μέλος Η katerina91 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Τρίπολη (Αρκαδία). Έχει γράψει 35 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:36 Η katerina91: #6.020 03-12-09 16:36 ΟΚ Περιμενω να μου πειτε οποιος γνωριζει κατι για τα εκτροφεια..Και αν γινεται να μου πειτε και στο περιπου ποσο κοστιζει..γιατι ειδα για καποιες αλλες ρατσες απο εκτροφειο στο εξωτερικο 1000-1200.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 299 300 301 302 303 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 301 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 301 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από nickis: να μαστε και εμεις....Στην εκθεση φυσικά!! Click για ανάπτυξη... ειναι τοσο τελειος που μου ερχεται να κλαψω!! Χρυσσα μου 1000 μπραβο που εχεις αναθρεψει τετοιον λουκουμα! απο οτι σε ειδα σου ριχνει και λιγο εε???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:02 Η Luna έγραψε: #6.014 01-12-09 14:02 και φυσικα να μην ξεχασω να πω ενα μεγαλο μπραβο σε ολα τα βρετανακια για τις διακρισεις τους και σε ολους τους γατογονεις που τα αγαπανε και τα φροντιζουν!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 01:02 Η nickis έγραψε: #6.015 02-12-09 01:02 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ειναι τοσο τελειος που μου ερχεται να κλαψω!! Χρυσσα μου 1000 μπραβο που εχεις αναθρεψει τετοιον λουκουμα! απο οτι σε ειδα σου ριχνει και λιγο εε???? Click για ανάπτυξη... Μονο λιγο??!!Ασηκωτος...Ασ τα...Σε ευχαριστω κουκλιτσα μου για τα ομορφα σου λογια...Με συγκινεις...Εισαι απο τις πιο φανατικές φαν του Γκριζλυ μου φαινεται και το εκτιμούμε,να το ξέρετε κυρία Καλούνα- Καβούρι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aramis Εκκολαπτόμενο μέλος Η pascale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ανάβυσσος (Αττική). Έχει γράψει 250 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 11:50 Η aramis έγραψε: #6.016 02-12-09 11:50 Ο αρχηγος, φανταζομαι τον Cachemire εννοεις, ηταν κυριος και υπομονετικος, δεν μπορω να πω το ιδιο για την κορη του ιδιαιτερα οταν ηταν μπροστα τους κρητες, φοβομουνα να την κανει. Ευχαριστω για τα καλα σου λογια Νικι, ο δικος σου ηταν το πιο ωραιο μαγουλιαρη της εκθεση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina91 Νεοφερμένο μέλος Η katerina91 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Τρίπολη (Αρκαδία). Έχει γράψει 35 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 18:31 Η katerina91: #6.017 02-12-09 18:31 Αρχική Δημοσίευση από nickis: να μαστε και εμεις....Στην εκθεση φυσικά!! Click για ανάπτυξη... Καταρχας να πω οτι αυτο το γατονι ειναι πραγματικα ΠΑΝΕΜΡΦΟ!!! Και μετα ν πω οτι εγς ειμαι καινουρια στην γατοπαρεα!!Δεν ειχα ποτε γατακι και τωρα μαθαινω για αυτα μηπως παρω καποια στιγμη μια ψιψινα!Ειδα ολες τις κοντοτριχες ρατσες και οι βρετανικες που εκλεψαν την καρδια!Ειναι γλύκες!! Διαβασα οτι δεν υπαρχει εδω στην Ελλαδα εκτροφειο ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:02 Η Luna έγραψε: #6.018 02-12-09 20:02 Αρχική Δημοσίευση από nickis: Μονο λιγο??!!Ασηκωτος...Ασ τα...Σε ευχαριστω κουκλιτσα μου για τα ομορφα σου λογια...Με συγκινεις...Εισαι απο τις πιο φανατικές φαν του Γκριζλυ μου φαινεται και το εκτιμούμε,να το ξέρετε κυρία Καλούνα- Καβούρι!! Click για ανάπτυξη... ειμαι?αληθεια??τωρα εσυ συγκινεις εμενα!! το ξερουμε,το ξερουμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:26 Η nickis έγραψε: #6.019 03-12-09 16:26 Αρχική Δημοσίευση από aramis: Ο αρχηγος, φανταζομαι τον Cachemire εννοεις, ηταν κυριος και υπομονετικος, δεν μπορω να πω το ιδιο για την κορη του ιδιαιτερα οταν ηταν μπροστα τους κρητες, φοβομουνα να την κανει. Ευχαριστω για τα καλα σου λογια Νικι, ο δικος σου ηταν το πιο ωραιο μαγουλιαρη της εκθεση Click για ανάπτυξη... Ναι αφου ειχναι σωστος αρχηγος ο Cachemire!Ειχε φοβηθει η καημενουλα η κορούλα του ? Ευχαριστούμε !Αν και η μια στους κριτες τον ηθελε με περισσοτερο μαγουλο! Αρχική Δημοσίευση από katerina91: Καταρχας να πω οτι αυτο το γατονι ειναι πραγματικα ΠΑΝΕΜΡΦΟ!!! Και μετα ν πω οτι εγς ειμαι καινουρια στην γατοπαρεα!!Δεν ειχα ποτε γατακι και τωρα μαθαινω για αυτα μηπως παρω καποια στιγμη μια ψιψινα!Ειδα ολες τις κοντοτριχες ρατσες και οι βρετανικες που εκλεψαν την καρδια!Ειναι γλύκες!! Διαβασα οτι δεν υπαρχει εδω στην Ελλαδα εκτροφειο ε? Click για ανάπτυξη... Καλως ηρθες στη γατοπαρεα μας!Χαιρομαι που σ αρεσε το γατονάκι μου!(Ψωναρα γατομανα ειμαι) Για εκτροφεια θα σε ενημερωσουν τα κοριτσια που ξερουν περισσοτερα. Το δικο μου γατουνι το βρήκα απο εδω απο τη Νικολετα(Raisa). Αρχική Δημοσίευση από Luna: ειμαι?αληθεια??τωρα εσυ συγκινεις εμενα!! το ξερουμε,το ξερουμε!!! Click για ανάπτυξη... ΕΙΣΑΙ!!!ΕΙΣΑΙ!!το φωναζω κιολας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina91 Νεοφερμένο μέλος Η katerina91 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Τρίπολη (Αρκαδία). Έχει γράψει 35 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:36 Η katerina91: #6.020 03-12-09 16:36 ΟΚ Περιμενω να μου πειτε οποιος γνωριζει κατι για τα εκτροφεια..Και αν γινεται να μου πειτε και στο περιπου ποσο κοστιζει..γιατι ειδα για καποιες αλλες ρατσες απο εκτροφειο στο εξωτερικο 1000-1200.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 299 300 301 302 303 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 301 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 301 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
και φυσικα να μην ξεχασω να πω ενα μεγαλο μπραβο σε ολα τα βρετανακια για τις διακρισεις τους και σε ολους τους γατογονεις που τα αγαπανε και τα φροντιζουν!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 01:02 Η nickis έγραψε: #6.015 02-12-09 01:02 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ειναι τοσο τελειος που μου ερχεται να κλαψω!! Χρυσσα μου 1000 μπραβο που εχεις αναθρεψει τετοιον λουκουμα! απο οτι σε ειδα σου ριχνει και λιγο εε???? Click για ανάπτυξη... Μονο λιγο??!!Ασηκωτος...Ασ τα...Σε ευχαριστω κουκλιτσα μου για τα ομορφα σου λογια...Με συγκινεις...Εισαι απο τις πιο φανατικές φαν του Γκριζλυ μου φαινεται και το εκτιμούμε,να το ξέρετε κυρία Καλούνα- Καβούρι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aramis Εκκολαπτόμενο μέλος Η pascale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ανάβυσσος (Αττική). Έχει γράψει 250 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 11:50 Η aramis έγραψε: #6.016 02-12-09 11:50 Ο αρχηγος, φανταζομαι τον Cachemire εννοεις, ηταν κυριος και υπομονετικος, δεν μπορω να πω το ιδιο για την κορη του ιδιαιτερα οταν ηταν μπροστα τους κρητες, φοβομουνα να την κανει. Ευχαριστω για τα καλα σου λογια Νικι, ο δικος σου ηταν το πιο ωραιο μαγουλιαρη της εκθεση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina91 Νεοφερμένο μέλος Η katerina91 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Τρίπολη (Αρκαδία). Έχει γράψει 35 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 18:31 Η katerina91: #6.017 02-12-09 18:31 Αρχική Δημοσίευση από nickis: να μαστε και εμεις....Στην εκθεση φυσικά!! Click για ανάπτυξη... Καταρχας να πω οτι αυτο το γατονι ειναι πραγματικα ΠΑΝΕΜΡΦΟ!!! Και μετα ν πω οτι εγς ειμαι καινουρια στην γατοπαρεα!!Δεν ειχα ποτε γατακι και τωρα μαθαινω για αυτα μηπως παρω καποια στιγμη μια ψιψινα!Ειδα ολες τις κοντοτριχες ρατσες και οι βρετανικες που εκλεψαν την καρδια!Ειναι γλύκες!! Διαβασα οτι δεν υπαρχει εδω στην Ελλαδα εκτροφειο ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:02 Η Luna έγραψε: #6.018 02-12-09 20:02 Αρχική Δημοσίευση από nickis: Μονο λιγο??!!Ασηκωτος...Ασ τα...Σε ευχαριστω κουκλιτσα μου για τα ομορφα σου λογια...Με συγκινεις...Εισαι απο τις πιο φανατικές φαν του Γκριζλυ μου φαινεται και το εκτιμούμε,να το ξέρετε κυρία Καλούνα- Καβούρι!! Click για ανάπτυξη... ειμαι?αληθεια??τωρα εσυ συγκινεις εμενα!! το ξερουμε,το ξερουμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:26 Η nickis έγραψε: #6.019 03-12-09 16:26 Αρχική Δημοσίευση από aramis: Ο αρχηγος, φανταζομαι τον Cachemire εννοεις, ηταν κυριος και υπομονετικος, δεν μπορω να πω το ιδιο για την κορη του ιδιαιτερα οταν ηταν μπροστα τους κρητες, φοβομουνα να την κανει. Ευχαριστω για τα καλα σου λογια Νικι, ο δικος σου ηταν το πιο ωραιο μαγουλιαρη της εκθεση Click για ανάπτυξη... Ναι αφου ειχναι σωστος αρχηγος ο Cachemire!Ειχε φοβηθει η καημενουλα η κορούλα του ? Ευχαριστούμε !Αν και η μια στους κριτες τον ηθελε με περισσοτερο μαγουλο! Αρχική Δημοσίευση από katerina91: Καταρχας να πω οτι αυτο το γατονι ειναι πραγματικα ΠΑΝΕΜΡΦΟ!!! Και μετα ν πω οτι εγς ειμαι καινουρια στην γατοπαρεα!!Δεν ειχα ποτε γατακι και τωρα μαθαινω για αυτα μηπως παρω καποια στιγμη μια ψιψινα!Ειδα ολες τις κοντοτριχες ρατσες και οι βρετανικες που εκλεψαν την καρδια!Ειναι γλύκες!! Διαβασα οτι δεν υπαρχει εδω στην Ελλαδα εκτροφειο ε? Click για ανάπτυξη... Καλως ηρθες στη γατοπαρεα μας!Χαιρομαι που σ αρεσε το γατονάκι μου!(Ψωναρα γατομανα ειμαι) Για εκτροφεια θα σε ενημερωσουν τα κοριτσια που ξερουν περισσοτερα. Το δικο μου γατουνι το βρήκα απο εδω απο τη Νικολετα(Raisa). Αρχική Δημοσίευση από Luna: ειμαι?αληθεια??τωρα εσυ συγκινεις εμενα!! το ξερουμε,το ξερουμε!!! Click για ανάπτυξη... ΕΙΣΑΙ!!!ΕΙΣΑΙ!!το φωναζω κιολας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina91 Νεοφερμένο μέλος Η katerina91 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Τρίπολη (Αρκαδία). Έχει γράψει 35 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:36 Η katerina91: #6.020 03-12-09 16:36 ΟΚ Περιμενω να μου πειτε οποιος γνωριζει κατι για τα εκτροφεια..Και αν γινεται να μου πειτε και στο περιπου ποσο κοστιζει..γιατι ειδα για καποιες αλλες ρατσες απο εκτροφειο στο εξωτερικο 1000-1200.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 299 300 301 302 303 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 301 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 301 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Luna: ειναι τοσο τελειος που μου ερχεται να κλαψω!! Χρυσσα μου 1000 μπραβο που εχεις αναθρεψει τετοιον λουκουμα! απο οτι σε ειδα σου ριχνει και λιγο εε???? Click για ανάπτυξη... Μονο λιγο??!!Ασηκωτος...Ασ τα...Σε ευχαριστω κουκλιτσα μου για τα ομορφα σου λογια...Με συγκινεις...Εισαι απο τις πιο φανατικές φαν του Γκριζλυ μου φαινεται και το εκτιμούμε,να το ξέρετε κυρία Καλούνα- Καβούρι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aramis Εκκολαπτόμενο μέλος Η pascale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ανάβυσσος (Αττική). Έχει γράψει 250 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 11:50 Η aramis έγραψε: #6.016 02-12-09 11:50 Ο αρχηγος, φανταζομαι τον Cachemire εννοεις, ηταν κυριος και υπομονετικος, δεν μπορω να πω το ιδιο για την κορη του ιδιαιτερα οταν ηταν μπροστα τους κρητες, φοβομουνα να την κανει. Ευχαριστω για τα καλα σου λογια Νικι, ο δικος σου ηταν το πιο ωραιο μαγουλιαρη της εκθεση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina91 Νεοφερμένο μέλος Η katerina91 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Τρίπολη (Αρκαδία). Έχει γράψει 35 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 18:31 Η katerina91: #6.017 02-12-09 18:31 Αρχική Δημοσίευση από nickis: να μαστε και εμεις....Στην εκθεση φυσικά!! Click για ανάπτυξη... Καταρχας να πω οτι αυτο το γατονι ειναι πραγματικα ΠΑΝΕΜΡΦΟ!!! Και μετα ν πω οτι εγς ειμαι καινουρια στην γατοπαρεα!!Δεν ειχα ποτε γατακι και τωρα μαθαινω για αυτα μηπως παρω καποια στιγμη μια ψιψινα!Ειδα ολες τις κοντοτριχες ρατσες και οι βρετανικες που εκλεψαν την καρδια!Ειναι γλύκες!! Διαβασα οτι δεν υπαρχει εδω στην Ελλαδα εκτροφειο ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:02 Η Luna έγραψε: #6.018 02-12-09 20:02 Αρχική Δημοσίευση από nickis: Μονο λιγο??!!Ασηκωτος...Ασ τα...Σε ευχαριστω κουκλιτσα μου για τα ομορφα σου λογια...Με συγκινεις...Εισαι απο τις πιο φανατικές φαν του Γκριζλυ μου φαινεται και το εκτιμούμε,να το ξέρετε κυρία Καλούνα- Καβούρι!! Click για ανάπτυξη... ειμαι?αληθεια??τωρα εσυ συγκινεις εμενα!! το ξερουμε,το ξερουμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:26 Η nickis έγραψε: #6.019 03-12-09 16:26 Αρχική Δημοσίευση από aramis: Ο αρχηγος, φανταζομαι τον Cachemire εννοεις, ηταν κυριος και υπομονετικος, δεν μπορω να πω το ιδιο για την κορη του ιδιαιτερα οταν ηταν μπροστα τους κρητες, φοβομουνα να την κανει. Ευχαριστω για τα καλα σου λογια Νικι, ο δικος σου ηταν το πιο ωραιο μαγουλιαρη της εκθεση Click για ανάπτυξη... Ναι αφου ειχναι σωστος αρχηγος ο Cachemire!Ειχε φοβηθει η καημενουλα η κορούλα του ? Ευχαριστούμε !Αν και η μια στους κριτες τον ηθελε με περισσοτερο μαγουλο! Αρχική Δημοσίευση από katerina91: Καταρχας να πω οτι αυτο το γατονι ειναι πραγματικα ΠΑΝΕΜΡΦΟ!!! Και μετα ν πω οτι εγς ειμαι καινουρια στην γατοπαρεα!!Δεν ειχα ποτε γατακι και τωρα μαθαινω για αυτα μηπως παρω καποια στιγμη μια ψιψινα!Ειδα ολες τις κοντοτριχες ρατσες και οι βρετανικες που εκλεψαν την καρδια!Ειναι γλύκες!! Διαβασα οτι δεν υπαρχει εδω στην Ελλαδα εκτροφειο ε? Click για ανάπτυξη... Καλως ηρθες στη γατοπαρεα μας!Χαιρομαι που σ αρεσε το γατονάκι μου!(Ψωναρα γατομανα ειμαι) Για εκτροφεια θα σε ενημερωσουν τα κοριτσια που ξερουν περισσοτερα. Το δικο μου γατουνι το βρήκα απο εδω απο τη Νικολετα(Raisa). Αρχική Δημοσίευση από Luna: ειμαι?αληθεια??τωρα εσυ συγκινεις εμενα!! το ξερουμε,το ξερουμε!!! Click για ανάπτυξη... ΕΙΣΑΙ!!!ΕΙΣΑΙ!!το φωναζω κιολας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina91 Νεοφερμένο μέλος Η katerina91 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Τρίπολη (Αρκαδία). Έχει γράψει 35 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:36 Η katerina91: #6.020 03-12-09 16:36 ΟΚ Περιμενω να μου πειτε οποιος γνωριζει κατι για τα εκτροφεια..Και αν γινεται να μου πειτε και στο περιπου ποσο κοστιζει..γιατι ειδα για καποιες αλλες ρατσες απο εκτροφειο στο εξωτερικο 1000-1200.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 299 300 301 302 303 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 301 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 301 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ο αρχηγος, φανταζομαι τον Cachemire εννοεις, ηταν κυριος και υπομονετικος, δεν μπορω να πω το ιδιο για την κορη του ιδιαιτερα οταν ηταν μπροστα τους κρητες, φοβομουνα να την κανει. Ευχαριστω για τα καλα σου λογια Νικι, ο δικος σου ηταν το πιο ωραιο μαγουλιαρη της εκθεση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina91 Νεοφερμένο μέλος Η katerina91 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Τρίπολη (Αρκαδία). Έχει γράψει 35 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 18:31 Η katerina91: #6.017 02-12-09 18:31 Αρχική Δημοσίευση από nickis: να μαστε και εμεις....Στην εκθεση φυσικά!! Click για ανάπτυξη... Καταρχας να πω οτι αυτο το γατονι ειναι πραγματικα ΠΑΝΕΜΡΦΟ!!! Και μετα ν πω οτι εγς ειμαι καινουρια στην γατοπαρεα!!Δεν ειχα ποτε γατακι και τωρα μαθαινω για αυτα μηπως παρω καποια στιγμη μια ψιψινα!Ειδα ολες τις κοντοτριχες ρατσες και οι βρετανικες που εκλεψαν την καρδια!Ειναι γλύκες!! Διαβασα οτι δεν υπαρχει εδω στην Ελλαδα εκτροφειο ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:02 Η Luna έγραψε: #6.018 02-12-09 20:02 Αρχική Δημοσίευση από nickis: Μονο λιγο??!!Ασηκωτος...Ασ τα...Σε ευχαριστω κουκλιτσα μου για τα ομορφα σου λογια...Με συγκινεις...Εισαι απο τις πιο φανατικές φαν του Γκριζλυ μου φαινεται και το εκτιμούμε,να το ξέρετε κυρία Καλούνα- Καβούρι!! Click για ανάπτυξη... ειμαι?αληθεια??τωρα εσυ συγκινεις εμενα!! το ξερουμε,το ξερουμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:26 Η nickis έγραψε: #6.019 03-12-09 16:26 Αρχική Δημοσίευση από aramis: Ο αρχηγος, φανταζομαι τον Cachemire εννοεις, ηταν κυριος και υπομονετικος, δεν μπορω να πω το ιδιο για την κορη του ιδιαιτερα οταν ηταν μπροστα τους κρητες, φοβομουνα να την κανει. Ευχαριστω για τα καλα σου λογια Νικι, ο δικος σου ηταν το πιο ωραιο μαγουλιαρη της εκθεση Click για ανάπτυξη... Ναι αφου ειχναι σωστος αρχηγος ο Cachemire!Ειχε φοβηθει η καημενουλα η κορούλα του ? Ευχαριστούμε !Αν και η μια στους κριτες τον ηθελε με περισσοτερο μαγουλο! Αρχική Δημοσίευση από katerina91: Καταρχας να πω οτι αυτο το γατονι ειναι πραγματικα ΠΑΝΕΜΡΦΟ!!! Και μετα ν πω οτι εγς ειμαι καινουρια στην γατοπαρεα!!Δεν ειχα ποτε γατακι και τωρα μαθαινω για αυτα μηπως παρω καποια στιγμη μια ψιψινα!Ειδα ολες τις κοντοτριχες ρατσες και οι βρετανικες που εκλεψαν την καρδια!Ειναι γλύκες!! Διαβασα οτι δεν υπαρχει εδω στην Ελλαδα εκτροφειο ε? Click για ανάπτυξη... Καλως ηρθες στη γατοπαρεα μας!Χαιρομαι που σ αρεσε το γατονάκι μου!(Ψωναρα γατομανα ειμαι) Για εκτροφεια θα σε ενημερωσουν τα κοριτσια που ξερουν περισσοτερα. Το δικο μου γατουνι το βρήκα απο εδω απο τη Νικολετα(Raisa). Αρχική Δημοσίευση από Luna: ειμαι?αληθεια??τωρα εσυ συγκινεις εμενα!! το ξερουμε,το ξερουμε!!! Click για ανάπτυξη... ΕΙΣΑΙ!!!ΕΙΣΑΙ!!το φωναζω κιολας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina91 Νεοφερμένο μέλος Η katerina91 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Τρίπολη (Αρκαδία). Έχει γράψει 35 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:36 Η katerina91: #6.020 03-12-09 16:36 ΟΚ Περιμενω να μου πειτε οποιος γνωριζει κατι για τα εκτροφεια..Και αν γινεται να μου πειτε και στο περιπου ποσο κοστιζει..γιατι ειδα για καποιες αλλες ρατσες απο εκτροφειο στο εξωτερικο 1000-1200.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 299 300 301 302 303 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 301 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 301 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από nickis: να μαστε και εμεις....Στην εκθεση φυσικά!! Click για ανάπτυξη... Καταρχας να πω οτι αυτο το γατονι ειναι πραγματικα ΠΑΝΕΜΡΦΟ!!! Και μετα ν πω οτι εγς ειμαι καινουρια στην γατοπαρεα!!Δεν ειχα ποτε γατακι και τωρα μαθαινω για αυτα μηπως παρω καποια στιγμη μια ψιψινα!Ειδα ολες τις κοντοτριχες ρατσες και οι βρετανικες που εκλεψαν την καρδια!Ειναι γλύκες!! Διαβασα οτι δεν υπαρχει εδω στην Ελλαδα εκτροφειο ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:02 Η Luna έγραψε: #6.018 02-12-09 20:02 Αρχική Δημοσίευση από nickis: Μονο λιγο??!!Ασηκωτος...Ασ τα...Σε ευχαριστω κουκλιτσα μου για τα ομορφα σου λογια...Με συγκινεις...Εισαι απο τις πιο φανατικές φαν του Γκριζλυ μου φαινεται και το εκτιμούμε,να το ξέρετε κυρία Καλούνα- Καβούρι!! Click για ανάπτυξη... ειμαι?αληθεια??τωρα εσυ συγκινεις εμενα!! το ξερουμε,το ξερουμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:26 Η nickis έγραψε: #6.019 03-12-09 16:26 Αρχική Δημοσίευση από aramis: Ο αρχηγος, φανταζομαι τον Cachemire εννοεις, ηταν κυριος και υπομονετικος, δεν μπορω να πω το ιδιο για την κορη του ιδιαιτερα οταν ηταν μπροστα τους κρητες, φοβομουνα να την κανει. Ευχαριστω για τα καλα σου λογια Νικι, ο δικος σου ηταν το πιο ωραιο μαγουλιαρη της εκθεση Click για ανάπτυξη... Ναι αφου ειχναι σωστος αρχηγος ο Cachemire!Ειχε φοβηθει η καημενουλα η κορούλα του ? Ευχαριστούμε !Αν και η μια στους κριτες τον ηθελε με περισσοτερο μαγουλο! Αρχική Δημοσίευση από katerina91: Καταρχας να πω οτι αυτο το γατονι ειναι πραγματικα ΠΑΝΕΜΡΦΟ!!! Και μετα ν πω οτι εγς ειμαι καινουρια στην γατοπαρεα!!Δεν ειχα ποτε γατακι και τωρα μαθαινω για αυτα μηπως παρω καποια στιγμη μια ψιψινα!Ειδα ολες τις κοντοτριχες ρατσες και οι βρετανικες που εκλεψαν την καρδια!Ειναι γλύκες!! Διαβασα οτι δεν υπαρχει εδω στην Ελλαδα εκτροφειο ε? Click για ανάπτυξη... Καλως ηρθες στη γατοπαρεα μας!Χαιρομαι που σ αρεσε το γατονάκι μου!(Ψωναρα γατομανα ειμαι) Για εκτροφεια θα σε ενημερωσουν τα κοριτσια που ξερουν περισσοτερα. Το δικο μου γατουνι το βρήκα απο εδω απο τη Νικολετα(Raisa). Αρχική Δημοσίευση από Luna: ειμαι?αληθεια??τωρα εσυ συγκινεις εμενα!! το ξερουμε,το ξερουμε!!! Click για ανάπτυξη... ΕΙΣΑΙ!!!ΕΙΣΑΙ!!το φωναζω κιολας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina91 Νεοφερμένο μέλος Η katerina91 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Τρίπολη (Αρκαδία). Έχει γράψει 35 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:36 Η katerina91: #6.020 03-12-09 16:36 ΟΚ Περιμενω να μου πειτε οποιος γνωριζει κατι για τα εκτροφεια..Και αν γινεται να μου πειτε και στο περιπου ποσο κοστιζει..γιατι ειδα για καποιες αλλες ρατσες απο εκτροφειο στο εξωτερικο 1000-1200.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 299 300 301 302 303 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 301 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 301 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από nickis: Μονο λιγο??!!Ασηκωτος...Ασ τα...Σε ευχαριστω κουκλιτσα μου για τα ομορφα σου λογια...Με συγκινεις...Εισαι απο τις πιο φανατικές φαν του Γκριζλυ μου φαινεται και το εκτιμούμε,να το ξέρετε κυρία Καλούνα- Καβούρι!! Click για ανάπτυξη... ειμαι?αληθεια??τωρα εσυ συγκινεις εμενα!! το ξερουμε,το ξερουμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:26 Η nickis έγραψε: #6.019 03-12-09 16:26 Αρχική Δημοσίευση από aramis: Ο αρχηγος, φανταζομαι τον Cachemire εννοεις, ηταν κυριος και υπομονετικος, δεν μπορω να πω το ιδιο για την κορη του ιδιαιτερα οταν ηταν μπροστα τους κρητες, φοβομουνα να την κανει. Ευχαριστω για τα καλα σου λογια Νικι, ο δικος σου ηταν το πιο ωραιο μαγουλιαρη της εκθεση Click για ανάπτυξη... Ναι αφου ειχναι σωστος αρχηγος ο Cachemire!Ειχε φοβηθει η καημενουλα η κορούλα του ? Ευχαριστούμε !Αν και η μια στους κριτες τον ηθελε με περισσοτερο μαγουλο! Αρχική Δημοσίευση από katerina91: Καταρχας να πω οτι αυτο το γατονι ειναι πραγματικα ΠΑΝΕΜΡΦΟ!!! Και μετα ν πω οτι εγς ειμαι καινουρια στην γατοπαρεα!!Δεν ειχα ποτε γατακι και τωρα μαθαινω για αυτα μηπως παρω καποια στιγμη μια ψιψινα!Ειδα ολες τις κοντοτριχες ρατσες και οι βρετανικες που εκλεψαν την καρδια!Ειναι γλύκες!! Διαβασα οτι δεν υπαρχει εδω στην Ελλαδα εκτροφειο ε? Click για ανάπτυξη... Καλως ηρθες στη γατοπαρεα μας!Χαιρομαι που σ αρεσε το γατονάκι μου!(Ψωναρα γατομανα ειμαι) Για εκτροφεια θα σε ενημερωσουν τα κοριτσια που ξερουν περισσοτερα. Το δικο μου γατουνι το βρήκα απο εδω απο τη Νικολετα(Raisa). Αρχική Δημοσίευση από Luna: ειμαι?αληθεια??τωρα εσυ συγκινεις εμενα!! το ξερουμε,το ξερουμε!!! Click για ανάπτυξη... ΕΙΣΑΙ!!!ΕΙΣΑΙ!!το φωναζω κιολας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina91 Νεοφερμένο μέλος Η katerina91 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Τρίπολη (Αρκαδία). Έχει γράψει 35 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:36 Η katerina91: #6.020 03-12-09 16:36 ΟΚ Περιμενω να μου πειτε οποιος γνωριζει κατι για τα εκτροφεια..Και αν γινεται να μου πειτε και στο περιπου ποσο κοστιζει..γιατι ειδα για καποιες αλλες ρατσες απο εκτροφειο στο εξωτερικο 1000-1200.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 299 300 301 302 303 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 301 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 301 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από aramis: Ο αρχηγος, φανταζομαι τον Cachemire εννοεις, ηταν κυριος και υπομονετικος, δεν μπορω να πω το ιδιο για την κορη του ιδιαιτερα οταν ηταν μπροστα τους κρητες, φοβομουνα να την κανει. Ευχαριστω για τα καλα σου λογια Νικι, ο δικος σου ηταν το πιο ωραιο μαγουλιαρη της εκθεση Click για ανάπτυξη... Ναι αφου ειχναι σωστος αρχηγος ο Cachemire!Ειχε φοβηθει η καημενουλα η κορούλα του ? Ευχαριστούμε !Αν και η μια στους κριτες τον ηθελε με περισσοτερο μαγουλο! Αρχική Δημοσίευση από katerina91: Καταρχας να πω οτι αυτο το γατονι ειναι πραγματικα ΠΑΝΕΜΡΦΟ!!! Και μετα ν πω οτι εγς ειμαι καινουρια στην γατοπαρεα!!Δεν ειχα ποτε γατακι και τωρα μαθαινω για αυτα μηπως παρω καποια στιγμη μια ψιψινα!Ειδα ολες τις κοντοτριχες ρατσες και οι βρετανικες που εκλεψαν την καρδια!Ειναι γλύκες!! Διαβασα οτι δεν υπαρχει εδω στην Ελλαδα εκτροφειο ε? Click για ανάπτυξη... Καλως ηρθες στη γατοπαρεα μας!Χαιρομαι που σ αρεσε το γατονάκι μου!(Ψωναρα γατομανα ειμαι) Για εκτροφεια θα σε ενημερωσουν τα κοριτσια που ξερουν περισσοτερα. Το δικο μου γατουνι το βρήκα απο εδω απο τη Νικολετα(Raisa). Αρχική Δημοσίευση από Luna: ειμαι?αληθεια??τωρα εσυ συγκινεις εμενα!! το ξερουμε,το ξερουμε!!! Click για ανάπτυξη... ΕΙΣΑΙ!!!ΕΙΣΑΙ!!το φωναζω κιολας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina91 Νεοφερμένο μέλος Η katerina91 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Τρίπολη (Αρκαδία). Έχει γράψει 35 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:36 Η katerina91: #6.020 03-12-09 16:36 ΟΚ Περιμενω να μου πειτε οποιος γνωριζει κατι για τα εκτροφεια..Και αν γινεται να μου πειτε και στο περιπου ποσο κοστιζει..γιατι ειδα για καποιες αλλες ρατσες απο εκτροφειο στο εξωτερικο 1000-1200.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΟΚ Περιμενω να μου πειτε οποιος γνωριζει κατι για τα εκτροφεια..Και αν γινεται να μου πειτε και στο περιπου ποσο κοστιζει..γιατι ειδα για καποιες αλλες ρατσες απο εκτροφειο στο εξωτερικο 1000-1200.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.