avtwvia
Διάσημο μέλος
Λουνα μου περιμενεις μωρακι????????ΤΕΛΕΙΑ!!!!
aalyah.... Ολλανδεζες ??????καλως να τις δεχτεις.... !
καλε συμπεθερα οχι η γιαννα η λουνα η γατα περιμενει μωρακια... Μαλλον 4!!

οι ολλανδεζες ειναι η μια η Ηλενια και η αλλη η Δωρα!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna
Περιβόητο μέλος
καλε συμπεθερα οχι η γιαννα η λουνα η γατα περιμενει μωρακια... Μαλλον 4!!
οι ολλανδεζες ειναι η μια η Ηλενια και η αλλη η Δωρα!!![]()

με κανατε και γελασα!!!

οπως εξηγησε πολυ σωστα η φιλη Αντωνια η Luna περιμενει και οχι εγω!!!
γυρω στις 10-14 Φεβρουαριου!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah
Διάσημο μέλος
και θα αντεξεις μεχρι την Παρασκευη;;;![]()
Ένα θα σου πω. Απο χθες το βράδυ κλαίω απο την συγκίνηση. Δεν ξέρω τι έχω πάθει. Θέλω το παιδίίίίίίίίίίίίίίίίίίίίίίί

τι καλα!!!θα ηρεμησεις..τωρα με το καινουργιο παιδουλι...
η δουλεια?πως παει?
εγω δεν θα αντεχα παντως!!θα πηγαινα να την φερω εγω!!![]()
Ε δεν γίνεται αφού συμφωνήσαμε ότι θα έρθει και η Δώρα. Να την χαρεί και αυτή 2 μέρες παραπάνω. ΑΝ πάω εγώ θα την πάρω και θα φύγω δεν θα μείνω.
Ευχαριστώ

με κανατε και γελασα!!!
οπως εξηγησε πολυ σωστα η φιλη Αντωνια η Luna περιμενει και οχι εγω!!!
γυρω στις 10-14 Φεβρουαριου!![]()
ΑγιοΒαλεντινάκια θα γίνουν τα κουκουβαγιάκια σου?
avtwvia
Διάσημο μέλος

Nα εισαι καλη με τη μικρη γιατι θα σου ειναι χρησιμη στο μελλον οταν μιλατε για τα αγορια σας και θελεις να σε καλυψει στη μαμα!!

Κοιτα με εμενα στη φωτο με τη μικρη ολο μαζι ειμαστε και κουτσομπολευουμε!!

aalyah
Διάσημο μέλος
Αδερφουλα σου ερχεται η sister!!!
Nα εισαι καλη με τη μικρη γιατι θα σου ειναι χρησιμη στο μελλον οταν μιλατε για τα αγορια σας και θελεις να σε καλυψει στη μαμα!!
Κοιτα με εμενα στη φωτο με τη μικρη ολο μαζι ειμαστε και κουτσομπολευουμε!!
![]()
Αδερφούλα πολύ ανεκτική σε βρίσκω. Εγώ σκοπέυω να της κάνω πολλά κχχχχχ. Και ας απελπιζεται απο τώρα η μαμά. Που θα μου κουνηθεί εμένα το μόμολο.

avtwvia
Διάσημο μέλος
ακου τη μεγαλυτερη και δεν θα χασεις απο κοντα το μικρο!!
aalyah
Διάσημο μέλος

Δεν ξέρω θα το σκεφτώ. Κάτσε να την δω και βλέπουμε. Εμένα πάντως δεν μου καλοακούγεται η ιδέα. Η μαμά όλη την ώρα γι'αυτήν μου λέει και μου λέει ότι τώρα θα είναι καλύτερα γιατί θα έχω παρέα να παίζω αλλά δεν την πιστέυω.
avtwvia
Διάσημο μέλος

εμενα παντως ο αδερφος μου ο Χαρης οταν ηταν μονος του δεν περνουσε καλα.. με το που πηρε εμενα η μαμα πεταξε απο τη χαρα του..

και η αληθεια ειναι και εμενα μ αρεσει η παρεα.. απο αγκαλια σε αγκαλια ειμαι με τα αδερφακια και τα ξαδερφακια μου..

Εσυ απο που εμοιασες;;

aalyah
Διάσημο μέλος
μαλλον δικιο θα εχει τοτε!!
εμενα παντως ο αδερφος μου ο Χαρης οταν ηταν μονος του δεν περνουσε καλα.. με το που πηρε εμενα η μαμα πεταξε απο τη χαρα του..
και η αληθεια ειναι και εμενα μ αρεσει η παρεα.. απο αγκαλια σε αγκαλια ειμαι με τα αδερφακια και τα ξαδερφακια μου..
Εσυ απο που εμοιασες;;![]()
Απο την μαμά μας φυσικά. Που είναι αρχοντική και σνομπ και δεν θέλει πολλά πολλά!! Ορίστε μας! Εγώ απορώ εσύ απο που πήρες!

NiaR
Πολύ δραστήριο μέλος
οκ για την Λούνα εννοούσα τη γατα οχι την Γιαννα
μαρη συμπεθερααλλά για την Ηλένια μπερδεύτηκα! Νόμιζα οτι ειναι της Δωρας

aalyah
Διάσημο μέλος
χαχαχαχα το χω καψει !
οκ για την Λούνα εννοούσα τη γατα οχι την Γιανναμαρη συμπεθερα
αλλά για την Ηλένια μπερδεύτηκα! Νόμιζα οτι ειναι της Δωρας![]()
Είναι και των δυο μας!
Απλά θα μένει με μένα και στην Δώρα θα πηγαίνει μόνο όταν θα ζευγαρώνει με τον Γιόγκι. 
avtwvia
Διάσημο μέλος
Εγω πηρα απο τον μπαμπα που ηταν χαλβαδακος!!Απο την μαμά μας φυσικά. Που είναι αρχοντική και σνομπ και δεν θέλει πολλά πολλά!! Ορίστε μας! Εγώ απορώ εσύ απο που πήρες!![]()

το καταλαβα αλλα ειπα να σε δουλεψω λιγο..χαχαχαχα το χω καψει !
οκ για την Λούνα εννοούσα τη γατα οχι την Γιανναμαρη συμπεθερα
αλλά για την Ηλένια μπερδεύτηκα! Νόμιζα οτι ειναι της Δωρας![]()

της εξηγησα Θενια μου ενταξει..Είναι και των δυο μας!Απλά θα μένει με μένα και στην Δώρα θα πηγαίνει μόνο όταν θα ζευγαρώνει με τον Γιόγκι.
![]()

aalyah
Διάσημο μέλος
Εγω πηρα απο τον μπαμπα που ηταν χαλβαδακος!!
το καταλαβα αλλα ειπα να σε δουλεψω λιγο..
της εξηγησα Θενια μου ενταξει..![]()
Εσύ απο άλλη μάνα είσαι πάει και τελείωσε

avtwvia
Διάσημο μέλος
Εσύ απο άλλη μάνα είσαι πάει και τελείωσε![]()
και πως μαρη μοιαζουμε τοσο; κοιτα κατι ωραιες φωτο που με εβγαλε η μαμα σημερα!!

Δεν ειμαι κουκλα;

aalyah
Διάσημο μέλος
και πως μαρη μοιαζουμε τοσο; κοιτα κατι ωραιες φωτο που με εβγαλε η μαμα σημερα!!
![]()
![]()
Δεν ειμαι κουκλα;![]()
Φυσικά και είσαι κούκλα!!! Αφού είσαι ίδια με μένα

Μοιάζουμε μαρή τόσο γιατί έχουμε τον ίδιο μπαμπά! Κουτορνίθι έ κουτορνίθι!! Μεγάλη αδερφή σου λέει μετα.....

avtwvia
Διάσημο μέλος
Φυσικά και είσαι κούκλα!!! Αφού είσαι ίδια με μένα
Μοιάζουμε μαρή τόσο γιατί έχουμε τον ίδιο μπαμπά! Κουτορνίθι έ κουτορνίθι!! Μεγάλη αδερφή σου λέει μετα.....![]()
Τελικα εχει δικιο η μανα σου!! Εισαι χαζη!!!

Εχω τα χρωματα και το σουλουπι της μαμας ομως!!

Εσυ τωρα Ολια ποσα κιλα εισαι; εγω ειμαι 3600!!

aalyah
Διάσημο μέλος
Τελικα εχει δικιο η μανα σου!! Εισαι χαζη!!!
Εχω τα χρωματα και το σουλουπι της μαμας ομως!!
Εσυ τωρα Ολια ποσα κιλα εισαι; εγω ειμαι 3600!!![]()
Τότε ο μπαμπάς έχει γκόμενα ίδια με την μαμά μου γιατί εσύ παιδί της δικιάς μου μαμάς δεν είσαι. Εγώ εκτός απο σουλούπι και χρώμα έχω ΚΑΙ την σνομπαρία της μαμάς!!

Πόσο? 3600? Και πόσο είσαι? Εγώ....εχμ....μόνο 3850 είμαι....και δεν έχω κλείσει ακόμα χρόνο...

elvenstar
Επιφανές μέλος
https://golancat.com/eng/kastr.htm

avtwvia
Διάσημο μέλος
γεια σας βρετανακια, κοιτάξτε ενα καταπληκτικό εκτροφείο που βρήκα
https://golancat.com/eng/kastr.htm
εχει αυτά τα εκπληκτικά βρετανάκια![]()
![]()
πολυ μαγουλο ρε..

elvenstar
Επιφανές μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool
ΤΕΛΕΙΑ!!!!