Catnip: Το γνωρίζετε; Αν όχι είναι must για ευτυχισμένες γάτες!

• Thread starter Thread starter plathido
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
cat nip

Καλησπερα!Βρηκα cat nip επιτελους!και οχι μονο το αποξηραμενο το οποιο εχω κανει τσαι κλπ αλλα και ενα καινουργιο προιον το οποιο ειναι σε σπρει υγρο και το ψεκαζεις λιγο πανω σε παιχνιδια και πραγματακια και περιττο να σασ πω τι συμβαινει μετα!ο πλαθυ επαθε υστερια και παιζει ασταματητα!ειναι τελειο!σε pet shop (που εννοειται δεν πουλαει ζωα)και ειναι φτιαγμενο με απειρη αγαπη για τα ζωακια μας στου Γκυζη!:up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Θα σου ήταν εύκολο να γράψεις το όνομα του σπρει και την διεύθυνση του πετ σοπ? Θέλω να πάρω κι εγώ για τον γατούλη μου.. :) :)
Αν και σκέφτομαι πως μετά θα πρέπει να απομακρύνω όλα τα γυάλινα που έχουν απομείνει σχετικά χαμηλά.. :P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ειναι πολυ καλο και κυριως δεν εχει μεσα τιποτα αλλο εκτος απο νερακι και χορταρακι!το pet shop λεγεται ''η γατα μου η τεμπελα ...στην ταμπελα'':D και ειναι οδο γκυζη και λομβαρδου.η κοπελα που το εχει ειναι εξαιρετικη-ο λογος που προτοπηγα ειναι γιατι ειδα ενα μαγαζι φτιαμενο με πολυ αγαπη για τα ζωακια..το οονομα του σπρει ειναι catnip-spielspray απο την trixie!ειναι τελειο!πηρα ομως το τελευταιο εγω.μου πε οτι θα φερει σε λογες μερες ξανα..αν θελεις επειδη μενω κοντα μπορω να δω ποτε θα φερει και να σου πω!

Ουάου, τυχερή/ός ήσουν! Το σπρέι δεν έκανε απολύτως τίποτα στο γάτο μου και κατέληξε στα σκουπίδια. :down: Αλλά μπορεί να ήταν μούφα η μάρκα - ήταν ένα πορτοκαλί.

Αλλά πήρα αποξηραμένο και τα δύο (πλέον) γατιά μου τρελάθηκαν! :up:

Εγω ακομη...... Ελπιζω να ανεβω Αθηακαι να εχω χρονο να παρω για τα μικρα....

αν θελεις επειδη μενω κοντα μπορω να δω ποτε θα φερει και να σου πω!

Θα με εξυπηρετούσες πολύ αν το έκανες αυτό:) Τόσο καιρό περίμενω να βρω cat nip τώρα για μερικές μέρες θα έχω πρόβλημα?? Εξάλλου το αγοράκι μου φαντάζεται αόρατες απειλές και τις κυνηγάει και χωρίς να πάρει τίποτα..:P

Την εταιρεία trixie την έχω ακουστά.. έχω πάρει κάποιες γατολιχουδιές με γεύση κοτόπουλο της εταιρείας αυτής και κάθε φορά που τις μυρίζει τρελαίνεται.. :D

Cleopatra, καλημέρα! Αν θέλεις catnip σε σπρέι, έχω εγώ να σου δώσω αυτό της φωτογραφίας. Το είχα πάρει πριν από ενάμιση μήνα περίπου και το χρησιμοποίησα μόνο μια φορά. Η Αρήθα έμεινε εντελώς ασυγκίνητη και από τότε το έχω και κάθεται γιατί λυπόμουν να το πετάξω. Μήπως το θέλεις;

Συνημμένα

• catnip_frontback.jpg
    catnip_frontback.jpg
    552,9 KB · Εμφανίσεις: 117
Cleopatra, καλημέρα! Αν θέλεις catnip σε σπρέι, έχω εγώ να σου δώσω αυτό της φωτογραφίας. Το είχα πάρει πριν από ενάμιση μήνα περίπου και το χρησιμοποίησα μόνο μια φορά. Η Αρήθα έμεινε εντελώς ασυγκίνητη και από τότε το έχω και κάθεται γιατί λυπόμουν να το πετάξω. Μήπως το θέλεις;

Καλημέρα!! Φυσικά και το θέλω..:D :D Αρκεί να μην σε βάζω σε κόπο.. απ'οτι βλέπω μένουμε και σχετικά κοντα. εγώ είμαι 10 λεπτά με τα πόδια από την Βικτώρια.. 'Οποτε σε βολεύει πες μου να βρεθούμε.. Από χρόνο άλλο τίποτα εγώ μιας και είμαι φοιτήτρια.. ακόμα... :P :P :redface:

Σ'ευχαριστώ πολύ..πολύ!!!!!:up:

εγω το συγκεκριμένο το είχα και το πέταξα γιατί δεν κάνει τίποτα και βλάπτει και το όζον άδικα!! μεγάλη μάπα:down: :down:

Kι εγώ δεν εμεινα ευχαριστημένη απο το δικο μου. Aλλη μάρκα όμως. H Mπιάνκα μια φορά χάρηκε για 3 λεπτά :( Xάρηκε πολύ όμως. Eτσι ξαναδοκίμασα πολλές φορες αλλά τίποτα. :( :( :( Mαστούρωσα μόνο εγώ απο το ψέκασμα. Aλλά καλά που μου το θυμήσατε :happy: δεν το έχω δοκιμάσει στις 2 μικρες. Για να δούμε. Aυριο θα σας πω τα νέα :)

:redface: :redface: τι κανει αυτο βρε παιδια-καινουρια βλεπετε ειμαι στην παρεα,,,,,:redface: :redface: :redface:

Διάβασε εδώ ;)

Aσε δεν κάνει για το μωράκι σου, ειναι πολύ μικο για τέτοια... Aλλα για την ιστορια και με λίγα λόγια, κάτι μέσα στη μπόχα του ξετρελένει τις γάτες και ξαπλώνουν ανάσκελα, τριβουν το κεφάλι τους πάνω στο ψεκασμένο πράγμα και κάνουν τούμπες :P

ευχαριστω για τις πληροφοριες,,,σιγα σιγα να μαθαινω και εγω.;)

Εχει στο Carrefour catnip αλλά σε σπόρους για φύτεμα. Δεν βλέπω την ώρα να μετακομίσουμε για να γεμίσω με βρωμερή πρασινάδα όλον τον κήπο

ΠΟΥ ΠΟΥ? ΣΕ ΕΤΟΙΜΑ ΣΑΚΟΥΛΑΚΙΑ???

Στο τμήμα του Carrefour που έχει τις ζωοτροφές και τα αξεσουαρ ζωων. Ειναι σε διαφανή κουτάκια της μάρκας friskies. Εχει και ένα γατακι φωτο απεξω

Μήπως εννοείς το γκαζόν που βγάζει η friskies για να μασάνε οι γάτες? Αν ναι, δεν είναι αυτό το catnip.

Νομίζω οτι διαβασα στην ετικέτα "herbe à chat" που είναι η γαλλική μετάφραση του catnip. Αλλά μπορεί και να κάνω λάθος:hmm:

Μπορεί να είναι το γατόχορτο (cat's herbe). Το πήρα και εγώ αλλά όχι από τα Carrefour, από την έκθεση λουλουδιών στο Μαρούσι.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back