plathido
Νεοφερμένο μέλος
Καλησπερα!Βρηκα cat nip επιτελους!και οχι μονο το αποξηραμενο το οποιο εχω κανει τσαι κλπ αλλα και ενα καινουργιο προιον το οποιο ειναι σε σπρει υγρο και το ψεκαζεις λιγο πανω σε παιχνιδια και πραγματακια και περιττο να σασ πω τι συμβαινει μετα!ο πλαθυ επαθε υστερια και παιζει ασταματητα!ειναι τελειο!σε pet shop (που εννοειται δεν πουλαει ζωα)και ειναι φτιαγμενο με απειρη αγαπη για τα ζωακια μας στου Γκυζη!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Cleopatra
Δραστήριο μέλος
Αν και σκέφτομαι πως μετά θα πρέπει να απομακρύνω όλα τα γυάλινα που έχουν απομείνει σχετικά χαμηλά..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
plathido
Νεοφερμένο μέλος
και ειναι οδο γκυζη και λομβαρδου.η κοπελα που το εχει ειναι εξαιρετικη-ο λογος που προτοπηγα ειναι γιατι ειδα ενα μαγαζι φτιαμενο με πολυ αγαπη για τα ζωακια..το οονομα του σπρει ειναι catnip-spielspray απο την trixie!ειναι τελειο!πηρα ομως το τελευταιο εγω.μου πε οτι θα φερει σε λογες μερες ξανα..αν θελεις επειδη μενω κοντα μπορω να δω ποτε θα φερει και να σου πω!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ruko
Διάσημο μέλος
Αλλά πήρα αποξηραμένο και τα δύο (πλέον) γατιά μου τρελάθηκαν!

χριστινα
Διάσημο μέλος
Cleopatra
Δραστήριο μέλος
αν θελεις επειδη μενω κοντα μπορω να δω ποτε θα φερει και να σου πω!
Θα με εξυπηρετούσες πολύ αν το έκανες αυτό
Τόσο καιρό περίμενω να βρω cat nip τώρα για μερικές μέρες θα έχω πρόβλημα?? Εξάλλου το αγοράκι μου φαντάζεται αόρατες απειλές και τις κυνηγάει και χωρίς να πάρει τίποτα..
Την εταιρεία trixie την έχω ακουστά.. έχω πάρει κάποιες γατολιχουδιές με γεύση κοτόπουλο της εταιρείας αυτής και κάθε φορά που τις μυρίζει τρελαίνεται..

aretha
Περιβόητο μέλος
Συνημμένα
Cleopatra
Δραστήριο μέλος
Cleopatra, καλημέρα! Αν θέλεις catnip σε σπρέι, έχω εγώ να σου δώσω αυτό της φωτογραφίας. Το είχα πάρει πριν από ενάμιση μήνα περίπου και το χρησιμοποίησα μόνο μια φορά. Η Αρήθα έμεινε εντελώς ασυγκίνητη και από τότε το έχω και κάθεται γιατί λυπόμουν να το πετάξω. Μήπως το θέλεις;
Καλημέρα!! Φυσικά και το θέλω..
Αρκεί να μην σε βάζω σε κόπο.. απ'οτι βλέπω μένουμε και σχετικά κοντα. εγώ είμαι 10 λεπτά με τα πόδια από την Βικτώρια.. 'Οποτε σε βολεύει πες μου να βρεθούμε.. Από χρόνο άλλο τίποτα εγώ μιας και είμαι φοιτήτρια.. ακόμα...
Σ'ευχαριστώ πολύ..πολύ!!!!!

mimikaki
Διάσημο μέλος
Cleopatra, καλημέρα! Αν θέλεις catnip σε σπρέι, έχω εγώ να σου δώσω αυτό της φωτογραφίας. Το είχα πάρει πριν από ενάμιση μήνα περίπου και το χρησιμοποίησα μόνο μια φορά. Η Αρήθα έμεινε εντελώς ασυγκίνητη και από τότε το έχω και κάθεται γιατί λυπόμουν να το πετάξω. Μήπως το θέλεις;
εγω το συγκεκριμένο το είχα και το πέταξα γιατί δεν κάνει τίποτα και βλάπτει και το όζον άδικα!! μεγάλη μάπα
Όλγα Veggie
Πολύ δραστήριο μέλος
Xάρηκε πολύ όμως. Eτσι ξαναδοκίμασα πολλές φορες αλλά τίποτα.
Mαστούρωσα μόνο εγώ απο το ψέκασμα. Aλλά καλά που μου το θυμήσατε
δεν το έχω δοκιμάσει στις 2 μικρες. Για να δούμε. Aυριο θα σας πω τα νέα 
LIFE
Πολύ δραστήριο μέλος
τι κανει αυτο βρε παιδια-καινουρια βλεπετε ειμαι στην παρεα,,,,,

aretha
Περιβόητο μέλος

Όλγα Veggie
Πολύ δραστήριο μέλος

LIFE
Πολύ δραστήριο μέλος

Κείρα
Δραστήριο μέλος
chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος
Κείρα
Δραστήριο μέλος
chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος
Κείρα
Δραστήριο μέλος

chrisidor
Δραστήριο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool