Chinchilla-maniacs

Ποιο αγαπητο μελος ειπαμε εχει το τσιντσιλακι:hmm::redface: το toy το μικρακι:up:
η κ.Sabi ε?:D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αρχιμηνια κι αρχιχρονια!
Στα Chinchillakia τα καλα
μεεε τα, με τα ομορφα φατσακια
σα κουκλια και σαν λουτρινα ζωακια!

Γερα μωρααακια να΄χετε
με ζουπηχτα φατσααακια
και με, και μ'ομορφα ματακια
μεγα, μεγαλα και μικρακια! :P

ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ:up:

και... συνεχίζουμε...

Τσιντσιλάκια μου γλυκά,
όμορφα και φωτεινά,
Χρόνια χρόνια σας πολλά,
με μια όμορφη χρονιά,
Απ΄τη Νάλα με χαρά!!!!

Σάμπυ μου χρόνια πολλά και καλή πρωτοχρονιά. Ευτυχισμένο το 2009

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• DSC01346.jpg
    DSC01346.jpg
    111,7 KB · Εμφανίσεις: 27
Χρόνια πολλά αέρινα Τσιντσιλάκια και Καλή χρονιά
New_Yearbaby2.gif

Καλημερα σε ολους και καλη χρονια!οραιο,μπεικε 2009...ειμαι αροστη,εχω πηρετο,πνειγουμε απο τον βηχα....ελεγα να κατσω 4 μερες ,να παω για καφε,καμια βολτα ισος,τωρα δεν βγενω υοτε με τα σκυλια μου ....ειναι αδικο.....:(

Περαστικά Σάμπι. Να πάρεις κ άλλες 3 μέρες άδεις μετά την ίωση:D

Περαστικα Sabi,ελπιζω να ειναι ενα μικρο κρυωμα μονο και να χαρεις τις μερες ξεκουρασης.

Περαστικά Σάμπι. Να πάρεις κ άλλες 3 μέρες άδεις μετά την ίωση:D
σε ευχαριστω!:Dδουλευω 5/1 οτι και θα γεινει...για να δουμε τι να μας φερει 2009,ελπιζω κατι καλητερο;),γιατι ο προηγουμενος ετος ειταν αστα να πανε....:mad::(τωρα βλεπω οτι και η Μασια φτερνειζετε,αμαν κολησα το παιδι:lol::lol::lol:

σε ευχαριστω!:Dδουλευω 5/1 οτι και θα γεινει...για να δουμε τι να μας φερει 2009,ελπιζω κατι καλητερο;),γιατι ο προηγουμενος ετος ειταν αστα να πανε....:mad::(τωρα βλεπω οτι και η Μασια φτερνειζετε,αμαν κολησα το παιδι:lol::lol::lol:
Ναι ναι να φύγει κ να μην ξανάρθει, γι αυτό λένε δίσεκτο δεν είναι τυχαίο. Εύχομαι όλα φέτος να μας πάνε καλύτερα. Κρίμα που δεν θα προλάβεις να ξεκουραστείς κ να χαρείς μερικές μέρες ξεκούραση. Ίσως όμως επειδή κουράστηκες πολύ κ ανέβασες πυρετό:( Ελπίζω να περάσουν όλα γρήγορα, όσο για τη Μάσια μπορεί να μην είναι τίποτα το κάνει κ ο δικός μου όταν χώνει τη μουσούδα του σε μέρη που έχει σκόνη. Εμείς αύριο θα πάμε για καθαρισμό δοντιών κ είμαι κάπως αγχωμένη με την νάρκωση:(

Καλημερα σε ολους και καλη χρονια!οραιο,μπεικε 2009...ειμαι αροστη,εχω πηρετο,πνειγουμε απο τον βηχα....ελεγα να κατσω 4 μερες ,να παω για καφε,καμια βολτα ισος,τωρα δεν βγενω υοτε με τα σκυλια μου ....ειναι αδικο.....:(

καλημερα!!!μια χαρα σε βρισκω!!κι εγω απο χθες εχω μια λοιμωξη (η οποια με πιανει συχνα) και με θυμηθηκε 1/1/2009!!!
χαλια μας μπηκε το 2009!!

Γιάννα περαστικά κ σε σένα, είναι άσχημο μωρε τέτοιες μέρες που όλοι διασκεδάζουν να είσαι άρρωστος:( καλή κ σύντομη ανάρρωση κ στις δύο
1-1555010-8163-t.jpg

Γιάννα περαστικά κ σε σένα, είναι άσχημο μωρε τέτοιες μέρες που όλοι διασκεδάζουν να είσαι άρρωστος:( καλή κ σύντομη ανάρρωση κ στις δύο
1-1555010-8163-t.jpg

καλα ημουν μεχρι χθες!!το βραδυ με εφαγε και σημερα απο τα πολλα χαπια ειμαι σαν κοτοπουλο!!ευχαριστω παντως!!!!:):):):):):):):)

καλα ημουν μεχρι χθες!!το βραδυ με εφαγε και σημερα απο τα πολλα χαπια ειμαι σαν κοτοπουλο!!ευχαριστω παντως!!!!:):):):):):):):)
Ισως φταίει κ η υγρασία που έχει αυτό το διάστημα, εύχομαι να περάσουν όλα γρήγορα. Το Λουνάκι τι κάνει; Ετοιμάζεται για την μητρότητα;

ευχαριστω!!!:)
το Λουνακι φουσκωνει!!το αστειο ειναι οτι η κοιλια της ειναι πιο σκληρη και φουσκωτη καθε μερα που την πιανω!!!εχω ενα μεγαλο Kinder εκπληξη να ζουλαω!!!!!:):):):)

ευχαριστω!!!:)
το Λουνακι φουσκωνει!!το αστειο ειναι οτι η κοιλια της ειναι πιο σκληρη και φουσκωτη καθε μερα που την πιανω!!!εχω ενα μεγαλο Kinder εκπληξη να ζουλαω!!!!!:):):):)
:lol::lol::lol: περιμένουμε με χαρά να δούμε τα παιχνιδάκια που κρύβει μέσα;)

Και εμεις πρεπει αυτο το μηνα να κανουμε καθαριζμο δοντιον,και τα σκυλια και τα γατια,μην το φοβασε Ελενα μου δεν ειναι τιποτα,η ναρκοση που βαζουν σε αυτη η περιπτοσι ειναι πολυ ελαθρη,το εχω κανει τοσες φορες:D;)
Γιαννα και εσει εισε αροστη υοφ ,τουλαχηστον δεν ειμαι μονη....:lol::lol::lol:μια παριγορια ειναι και αυτο;)

Γιαννα και εσει εισε αροστη υοφ ,τουλαχηστον δεν ειμαι μονη....:lol::lol::lol:μια παριγορια ειναι και αυτο;)

ααα,μην στεναχωριεσαι καθολου!!!
εγω παντα γκαντεμω ειμαι!!!:P:P:P:P
ειμαι ιδανικη για τετοια πραγματα!!:lol::lol:

Και εμεις πρεπει αυτο το μηνα να κανουμε καθαριζμο δοντιον,και τα σκυλια και τα γατια,μην το φοβασε Ελενα μου δεν ειναι τιποτα,η ναρκοση που βαζουν σε αυτη η περιπτοσι ειναι πολυ ελαθρη,το εχω κανει τοσες φορες:D;)
Ax! μπράβο Σάμπι μου:up: μου έδωσες κουράγιο θα σας πω αύριο τα νέα μας όταν έρθουμε από το γιατρό με το αστραφτερό μας χαμόγελο:lol:

Καλη τυχη αυριο στο γιατρο Ελενα,ολα θα πανε καλα.:)

Περαστικά σου Σάμπυ μου να γίνεις γρήγορα καλά. Οπως λέει κι η Ελενα ίσως σε έριξε και το ότι δουλεψες πολυ σκληρά αυτές τις μέρες χωρίς ξεκουρση.:)

Ναι ναι να φύγει κ να μην ξανάρθει, γι αυτό λένε δίσεκτο δεν είναι τυχαίο. Εύχομαι όλα φέτος να μας πάνε καλύτερα. Κρίμα που δεν θα προλάβεις να ξεκουραστείς κ να χαρείς μερικές μέρες ξεκούραση. Ίσως όμως επειδή κουράστηκες πολύ κ ανέβασες πυρετό:( Ελπίζω να περάσουν όλα γρήγορα, όσο για τη Μάσια μπορεί να μην είναι τίποτα το κάνει κ ο δικός μου όταν χώνει τη μουσούδα του σε μέρη που έχει σκόνη. Εμείς αύριο θα πάμε για καθαρισμό δοντιών κ είμαι κάπως αγχωμένη με την νάρκωση:(
Ελενάκι όλα θα πάνε καλά με τον Μπατουλίνο. Είδες δεν το ήξερα πως είναι τοσο απλό. Στο λέει κι η Σάμπυ. Αρα να το ξέρουμε τώρα κ για εμάς αφου είναι έτσι κ να μην έχουμε άγχος. Πάντως θα έχεις από εμάς όλες μας τις θετικές σκέψεις όπως είπαμε.... Και ένα παραπάνω φιλάκι απ΄τον Περσουλη σου:up:

καλημερα!!!μια χαρα σε βρισκω!!κι εγω απο χθες εχω μια λοιμωξη (η οποια με πιανει συχνα) και με θυμηθηκε 1/1/2009!!!
χαλια μας μπηκε το 2009!!
Γιάννα μου περαστικά σου καλή μου και σε εσένα. Θα περάσει μωρέ!:rolleyes:
Ωστε το Λουνάκι φουσκώνει!!! Εμ τα δωράκια που έχει μεσα το κιντερ αυγουλάκι θέλουμε κι εμείς να ζουλάμε!!!:lol::lol::lol:

Ax! μπράβο Σάμπι μου:up: μου έδωσες κουράγιο θα σας πω αύριο τα νέα μας όταν έρθουμε από το γιατρό με το αστραφτερό μας χαμόγελο:lol:
Ναι και περιμένουμε και φωτογραφίες με το χαμόγελό σας το αστραφτερό!!!:D

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back