*D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:55 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.081 31-12-08 15:55 Ποιο αγαπητο μελος ειπαμε εχει το τσιντσιλακι το toy το μικρακι η κ.Sabi ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:19 Η staman2 έγραψε: #2.082 31-12-08 16:19 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αρχιμηνια κι αρχιχρονια! Στα Chinchillakia τα καλα μεεε τα, με τα ομορφα φατσακια σα κουκλια και σαν λουτρινα ζωακια! Γερα μωρααακια να΄χετε με ζουπηχτα φατσααακια και με, και μ'ομορφα ματακια μεγα, μεγαλα και μικρακια! ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ Click για ανάπτυξη... και... συνεχίζουμε... Τσιντσιλάκια μου γλυκά, όμορφα και φωτεινά, Χρόνια χρόνια σας πολλά, με μια όμορφη χρονιά, Απ΄τη Νάλα με χαρά!!!! Σάμπυ μου χρόνια πολλά και καλή πρωτοχρονιά. Ευτυχισμένο το 2009 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSC01346.jpg 111,7 KB · Εμφανίσεις: 31 elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:06 Η elvenstar: #2.083 31-12-08 20:06 Χρόνια πολλά αέρινα Τσιντσιλάκια και Καλή χρονιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 11:31 Η sabi έγραψε: #2.084 02-01-09 11:31 Καλημερα σε ολους και καλη χρονια!οραιο,μπεικε 2009...ειμαι αροστη,εχω πηρετο,πνειγουμε απο τον βηχα....ελεγα να κατσω 4 μερες ,να παω για καφε,καμια βολτα ισος,τωρα δεν βγενω υοτε με τα σκυλια μου ....ειναι αδικο..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 12:39 Η elvenstar: #2.085 02-01-09 12:39 Περαστικά Σάμπι. Να πάρεις κ άλλες 3 μέρες άδεις μετά την ίωση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 12:44 Η moukelis έγραψε: #2.086 02-01-09 12:44 Περαστικα Sabi,ελπιζω να ειναι ενα μικρο κρυωμα μονο και να χαρεις τις μερες ξεκουρασης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 12:44 Η sabi έγραψε: #2.087 02-01-09 12:44 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Περαστικά Σάμπι. Να πάρεις κ άλλες 3 μέρες άδεις μετά την ίωση Click για ανάπτυξη... σε ευχαριστω!δουλευω 5/1 οτι και θα γεινει...για να δουμε τι να μας φερει 2009,ελπιζω κατι καλητερο,γιατι ο προηγουμενος ετος ειταν αστα να πανε....τωρα βλεπω οτι και η Μασια φτερνειζετε,αμαν κολησα το παιδι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 12:59 Η elvenstar: #2.088 02-01-09 12:59 Αρχική Δημοσίευση από sabi: σε ευχαριστω!δουλευω 5/1 οτι και θα γεινει...για να δουμε τι να μας φερει 2009,ελπιζω κατι καλητερο,γιατι ο προηγουμενος ετος ειταν αστα να πανε....τωρα βλεπω οτι και η Μασια φτερνειζετε,αμαν κολησα το παιδι Click για ανάπτυξη... Ναι ναι να φύγει κ να μην ξανάρθει, γι αυτό λένε δίσεκτο δεν είναι τυχαίο. Εύχομαι όλα φέτος να μας πάνε καλύτερα. Κρίμα που δεν θα προλάβεις να ξεκουραστείς κ να χαρείς μερικές μέρες ξεκούραση. Ίσως όμως επειδή κουράστηκες πολύ κ ανέβασες πυρετό Ελπίζω να περάσουν όλα γρήγορα, όσο για τη Μάσια μπορεί να μην είναι τίποτα το κάνει κ ο δικός μου όταν χώνει τη μουσούδα του σε μέρη που έχει σκόνη. Εμείς αύριο θα πάμε για καθαρισμό δοντιών κ είμαι κάπως αγχωμένη με την νάρκωση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 13:07 Η Luna έγραψε: #2.089 02-01-09 13:07 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Καλημερα σε ολους και καλη χρονια!οραιο,μπεικε 2009...ειμαι αροστη,εχω πηρετο,πνειγουμε απο τον βηχα....ελεγα να κατσω 4 μερες ,να παω για καφε,καμια βολτα ισος,τωρα δεν βγενω υοτε με τα σκυλια μου ....ειναι αδικο..... Click για ανάπτυξη... καλημερα!!!μια χαρα σε βρισκω!!κι εγω απο χθες εχω μια λοιμωξη (η οποια με πιανει συχνα) και με θυμηθηκε 1/1/2009!!! χαλια μας μπηκε το 2009!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 13:15 Η elvenstar: #2.090 02-01-09 13:15 Γιάννα περαστικά κ σε σένα, είναι άσχημο μωρε τέτοιες μέρες που όλοι διασκεδάζουν να είσαι άρρωστος καλή κ σύντομη ανάρρωση κ στις δύο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 13:18 Η Luna έγραψε: #2.091 02-01-09 13:18 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Γιάννα περαστικά κ σε σένα, είναι άσχημο μωρε τέτοιες μέρες που όλοι διασκεδάζουν να είσαι άρρωστος καλή κ σύντομη ανάρρωση κ στις δύο Click για ανάπτυξη... καλα ημουν μεχρι χθες!!το βραδυ με εφαγε και σημερα απο τα πολλα χαπια ειμαι σαν κοτοπουλο!!ευχαριστω παντως!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 13:24 Η elvenstar: #2.092 02-01-09 13:24 Αρχική Δημοσίευση από Luna: καλα ημουν μεχρι χθες!!το βραδυ με εφαγε και σημερα απο τα πολλα χαπια ειμαι σαν κοτοπουλο!!ευχαριστω παντως!!!! Click για ανάπτυξη... Ισως φταίει κ η υγρασία που έχει αυτό το διάστημα, εύχομαι να περάσουν όλα γρήγορα. Το Λουνάκι τι κάνει; Ετοιμάζεται για την μητρότητα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 13:29 Η Luna έγραψε: #2.093 02-01-09 13:29 ευχαριστω!!! το Λουνακι φουσκωνει!!το αστειο ειναι οτι η κοιλια της ειναι πιο σκληρη και φουσκωτη καθε μερα που την πιανω!!!εχω ενα μεγαλο Kinder εκπληξη να ζουλαω!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 13:59 Η elvenstar: #2.094 02-01-09 13:59 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ευχαριστω!!! το Λουνακι φουσκωνει!!το αστειο ειναι οτι η κοιλια της ειναι πιο σκληρη και φουσκωτη καθε μερα που την πιανω!!!εχω ενα μεγαλο Kinder εκπληξη να ζουλαω!!!!! Click για ανάπτυξη... περιμένουμε με χαρά να δούμε τα παιχνιδάκια που κρύβει μέσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 14:16 Η Luna έγραψε: #2.095 02-01-09 14:16 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: περιμένουμε με χαρά να δούμε τα παιχνιδάκια που κρύβει μέσα Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 15:01 Η sabi έγραψε: #2.096 02-01-09 15:01 Και εμεις πρεπει αυτο το μηνα να κανουμε καθαριζμο δοντιον,και τα σκυλια και τα γατια,μην το φοβασε Ελενα μου δεν ειναι τιποτα,η ναρκοση που βαζουν σε αυτη η περιπτοσι ειναι πολυ ελαθρη,το εχω κανει τοσες φορες Γιαννα και εσει εισε αροστη υοφ ,τουλαχηστον δεν ειμαι μονη....μια παριγορια ειναι και αυτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 15:34 Η Luna έγραψε: #2.097 02-01-09 15:34 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Γιαννα και εσει εισε αροστη υοφ ,τουλαχηστον δεν ειμαι μονη....μια παριγορια ειναι και αυτο Click για ανάπτυξη... ααα,μην στεναχωριεσαι καθολου!!! εγω παντα γκαντεμω ειμαι!!! ειμαι ιδανικη για τετοια πραγματα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 17:10 Η elvenstar: #2.098 02-01-09 17:10 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Και εμεις πρεπει αυτο το μηνα να κανουμε καθαριζμο δοντιον,και τα σκυλια και τα γατια,μην το φοβασε Ελενα μου δεν ειναι τιποτα,η ναρκοση που βαζουν σε αυτη η περιπτοσι ειναι πολυ ελαθρη,το εχω κανει τοσες φορες Γιαννα και εσει εισε αροστη υοφ ,τουλαχηστον δεν ειμαι μονη....μια παριγορια ειναι και αυτο Click για ανάπτυξη... Ax! μπράβο Σάμπι μου μου έδωσες κουράγιο θα σας πω αύριο τα νέα μας όταν έρθουμε από το γιατρό με το αστραφτερό μας χαμόγελο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 17:11 Η moukelis έγραψε: #2.099 02-01-09 17:11 Καλη τυχη αυριο στο γιατρο Ελενα,ολα θα πανε καλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 18:05 Η staman2 έγραψε: #2.100 02-01-09 18:05 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Καλημερα σε ολους και καλη χρονια!οραιο,μπεικε 2009...ειμαι αροστη,εχω πηρετο,πνειγουμε απο τον βηχα....ελεγα να κατσω 4 μερες ,να παω για καφε,καμια βολτα ισος,τωρα δεν βγενω υοτε με τα σκυλια μου ....ειναι αδικο..... Click για ανάπτυξη... Περαστικά σου Σάμπυ μου να γίνεις γρήγορα καλά. Οπως λέει κι η Ελενα ίσως σε έριξε και το ότι δουλεψες πολυ σκληρά αυτές τις μέρες χωρίς ξεκουρση. Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ναι ναι να φύγει κ να μην ξανάρθει, γι αυτό λένε δίσεκτο δεν είναι τυχαίο. Εύχομαι όλα φέτος να μας πάνε καλύτερα. Κρίμα που δεν θα προλάβεις να ξεκουραστείς κ να χαρείς μερικές μέρες ξεκούραση. Ίσως όμως επειδή κουράστηκες πολύ κ ανέβασες πυρετό Ελπίζω να περάσουν όλα γρήγορα, όσο για τη Μάσια μπορεί να μην είναι τίποτα το κάνει κ ο δικός μου όταν χώνει τη μουσούδα του σε μέρη που έχει σκόνη. Εμείς αύριο θα πάμε για καθαρισμό δοντιών κ είμαι κάπως αγχωμένη με την νάρκωση Click για ανάπτυξη... Ελενάκι όλα θα πάνε καλά με τον Μπατουλίνο. Είδες δεν το ήξερα πως είναι τοσο απλό. Στο λέει κι η Σάμπυ. Αρα να το ξέρουμε τώρα κ για εμάς αφου είναι έτσι κ να μην έχουμε άγχος. Πάντως θα έχεις από εμάς όλες μας τις θετικές σκέψεις όπως είπαμε.... Και ένα παραπάνω φιλάκι απ΄τον Περσουλη σου Αρχική Δημοσίευση από Luna: καλημερα!!!μια χαρα σε βρισκω!!κι εγω απο χθες εχω μια λοιμωξη (η οποια με πιανει συχνα) και με θυμηθηκε 1/1/2009!!! χαλια μας μπηκε το 2009!! Click για ανάπτυξη... Γιάννα μου περαστικά σου καλή μου και σε εσένα. Θα περάσει μωρέ! Ωστε το Λουνάκι φουσκώνει!!! Εμ τα δωράκια που έχει μεσα το κιντερ αυγουλάκι θέλουμε κι εμείς να ζουλάμε!!! Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ax! μπράβο Σάμπι μου μου έδωσες κουράγιο θα σας πω αύριο τα νέα μας όταν έρθουμε από το γιατρό με το αστραφτερό μας χαμόγελο Click για ανάπτυξη... Ναι και περιμένουμε και φωτογραφίες με το χαμόγελό σας το αστραφτερό!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 104 105 106 107 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 105 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 105 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ποιο αγαπητο μελος ειπαμε εχει το τσιντσιλακι το toy το μικρακι η κ.Sabi ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:19 Η staman2 έγραψε: #2.082 31-12-08 16:19 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αρχιμηνια κι αρχιχρονια! Στα Chinchillakia τα καλα μεεε τα, με τα ομορφα φατσακια σα κουκλια και σαν λουτρινα ζωακια! Γερα μωρααακια να΄χετε με ζουπηχτα φατσααακια και με, και μ'ομορφα ματακια μεγα, μεγαλα και μικρακια! ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ Click για ανάπτυξη... και... συνεχίζουμε... Τσιντσιλάκια μου γλυκά, όμορφα και φωτεινά, Χρόνια χρόνια σας πολλά, με μια όμορφη χρονιά, Απ΄τη Νάλα με χαρά!!!! Σάμπυ μου χρόνια πολλά και καλή πρωτοχρονιά. Ευτυχισμένο το 2009 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSC01346.jpg 111,7 KB · Εμφανίσεις: 31 elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:06 Η elvenstar: #2.083 31-12-08 20:06 Χρόνια πολλά αέρινα Τσιντσιλάκια και Καλή χρονιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 11:31 Η sabi έγραψε: #2.084 02-01-09 11:31 Καλημερα σε ολους και καλη χρονια!οραιο,μπεικε 2009...ειμαι αροστη,εχω πηρετο,πνειγουμε απο τον βηχα....ελεγα να κατσω 4 μερες ,να παω για καφε,καμια βολτα ισος,τωρα δεν βγενω υοτε με τα σκυλια μου ....ειναι αδικο..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 12:39 Η elvenstar: #2.085 02-01-09 12:39 Περαστικά Σάμπι. Να πάρεις κ άλλες 3 μέρες άδεις μετά την ίωση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 12:44 Η moukelis έγραψε: #2.086 02-01-09 12:44 Περαστικα Sabi,ελπιζω να ειναι ενα μικρο κρυωμα μονο και να χαρεις τις μερες ξεκουρασης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 12:44 Η sabi έγραψε: #2.087 02-01-09 12:44 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Περαστικά Σάμπι. Να πάρεις κ άλλες 3 μέρες άδεις μετά την ίωση Click για ανάπτυξη... σε ευχαριστω!δουλευω 5/1 οτι και θα γεινει...για να δουμε τι να μας φερει 2009,ελπιζω κατι καλητερο,γιατι ο προηγουμενος ετος ειταν αστα να πανε....τωρα βλεπω οτι και η Μασια φτερνειζετε,αμαν κολησα το παιδι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 12:59 Η elvenstar: #2.088 02-01-09 12:59 Αρχική Δημοσίευση από sabi: σε ευχαριστω!δουλευω 5/1 οτι και θα γεινει...για να δουμε τι να μας φερει 2009,ελπιζω κατι καλητερο,γιατι ο προηγουμενος ετος ειταν αστα να πανε....τωρα βλεπω οτι και η Μασια φτερνειζετε,αμαν κολησα το παιδι Click για ανάπτυξη... Ναι ναι να φύγει κ να μην ξανάρθει, γι αυτό λένε δίσεκτο δεν είναι τυχαίο. Εύχομαι όλα φέτος να μας πάνε καλύτερα. Κρίμα που δεν θα προλάβεις να ξεκουραστείς κ να χαρείς μερικές μέρες ξεκούραση. Ίσως όμως επειδή κουράστηκες πολύ κ ανέβασες πυρετό Ελπίζω να περάσουν όλα γρήγορα, όσο για τη Μάσια μπορεί να μην είναι τίποτα το κάνει κ ο δικός μου όταν χώνει τη μουσούδα του σε μέρη που έχει σκόνη. Εμείς αύριο θα πάμε για καθαρισμό δοντιών κ είμαι κάπως αγχωμένη με την νάρκωση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 13:07 Η Luna έγραψε: #2.089 02-01-09 13:07 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Καλημερα σε ολους και καλη χρονια!οραιο,μπεικε 2009...ειμαι αροστη,εχω πηρετο,πνειγουμε απο τον βηχα....ελεγα να κατσω 4 μερες ,να παω για καφε,καμια βολτα ισος,τωρα δεν βγενω υοτε με τα σκυλια μου ....ειναι αδικο..... Click για ανάπτυξη... καλημερα!!!μια χαρα σε βρισκω!!κι εγω απο χθες εχω μια λοιμωξη (η οποια με πιανει συχνα) και με θυμηθηκε 1/1/2009!!! χαλια μας μπηκε το 2009!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 13:15 Η elvenstar: #2.090 02-01-09 13:15 Γιάννα περαστικά κ σε σένα, είναι άσχημο μωρε τέτοιες μέρες που όλοι διασκεδάζουν να είσαι άρρωστος καλή κ σύντομη ανάρρωση κ στις δύο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 13:18 Η Luna έγραψε: #2.091 02-01-09 13:18 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Γιάννα περαστικά κ σε σένα, είναι άσχημο μωρε τέτοιες μέρες που όλοι διασκεδάζουν να είσαι άρρωστος καλή κ σύντομη ανάρρωση κ στις δύο Click για ανάπτυξη... καλα ημουν μεχρι χθες!!το βραδυ με εφαγε και σημερα απο τα πολλα χαπια ειμαι σαν κοτοπουλο!!ευχαριστω παντως!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 13:24 Η elvenstar: #2.092 02-01-09 13:24 Αρχική Δημοσίευση από Luna: καλα ημουν μεχρι χθες!!το βραδυ με εφαγε και σημερα απο τα πολλα χαπια ειμαι σαν κοτοπουλο!!ευχαριστω παντως!!!! Click για ανάπτυξη... Ισως φταίει κ η υγρασία που έχει αυτό το διάστημα, εύχομαι να περάσουν όλα γρήγορα. Το Λουνάκι τι κάνει; Ετοιμάζεται για την μητρότητα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 13:29 Η Luna έγραψε: #2.093 02-01-09 13:29 ευχαριστω!!! το Λουνακι φουσκωνει!!το αστειο ειναι οτι η κοιλια της ειναι πιο σκληρη και φουσκωτη καθε μερα που την πιανω!!!εχω ενα μεγαλο Kinder εκπληξη να ζουλαω!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 13:59 Η elvenstar: #2.094 02-01-09 13:59 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ευχαριστω!!! το Λουνακι φουσκωνει!!το αστειο ειναι οτι η κοιλια της ειναι πιο σκληρη και φουσκωτη καθε μερα που την πιανω!!!εχω ενα μεγαλο Kinder εκπληξη να ζουλαω!!!!! Click για ανάπτυξη... περιμένουμε με χαρά να δούμε τα παιχνιδάκια που κρύβει μέσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 14:16 Η Luna έγραψε: #2.095 02-01-09 14:16 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: περιμένουμε με χαρά να δούμε τα παιχνιδάκια που κρύβει μέσα Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 15:01 Η sabi έγραψε: #2.096 02-01-09 15:01 Και εμεις πρεπει αυτο το μηνα να κανουμε καθαριζμο δοντιον,και τα σκυλια και τα γατια,μην το φοβασε Ελενα μου δεν ειναι τιποτα,η ναρκοση που βαζουν σε αυτη η περιπτοσι ειναι πολυ ελαθρη,το εχω κανει τοσες φορες Γιαννα και εσει εισε αροστη υοφ ,τουλαχηστον δεν ειμαι μονη....μια παριγορια ειναι και αυτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 15:34 Η Luna έγραψε: #2.097 02-01-09 15:34 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Γιαννα και εσει εισε αροστη υοφ ,τουλαχηστον δεν ειμαι μονη....μια παριγορια ειναι και αυτο Click για ανάπτυξη... ααα,μην στεναχωριεσαι καθολου!!! εγω παντα γκαντεμω ειμαι!!! ειμαι ιδανικη για τετοια πραγματα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 17:10 Η elvenstar: #2.098 02-01-09 17:10 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Και εμεις πρεπει αυτο το μηνα να κανουμε καθαριζμο δοντιον,και τα σκυλια και τα γατια,μην το φοβασε Ελενα μου δεν ειναι τιποτα,η ναρκοση που βαζουν σε αυτη η περιπτοσι ειναι πολυ ελαθρη,το εχω κανει τοσες φορες Γιαννα και εσει εισε αροστη υοφ ,τουλαχηστον δεν ειμαι μονη....μια παριγορια ειναι και αυτο Click για ανάπτυξη... Ax! μπράβο Σάμπι μου μου έδωσες κουράγιο θα σας πω αύριο τα νέα μας όταν έρθουμε από το γιατρό με το αστραφτερό μας χαμόγελο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 17:11 Η moukelis έγραψε: #2.099 02-01-09 17:11 Καλη τυχη αυριο στο γιατρο Ελενα,ολα θα πανε καλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 18:05 Η staman2 έγραψε: #2.100 02-01-09 18:05 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Καλημερα σε ολους και καλη χρονια!οραιο,μπεικε 2009...ειμαι αροστη,εχω πηρετο,πνειγουμε απο τον βηχα....ελεγα να κατσω 4 μερες ,να παω για καφε,καμια βολτα ισος,τωρα δεν βγενω υοτε με τα σκυλια μου ....ειναι αδικο..... Click για ανάπτυξη... Περαστικά σου Σάμπυ μου να γίνεις γρήγορα καλά. Οπως λέει κι η Ελενα ίσως σε έριξε και το ότι δουλεψες πολυ σκληρά αυτές τις μέρες χωρίς ξεκουρση. Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ναι ναι να φύγει κ να μην ξανάρθει, γι αυτό λένε δίσεκτο δεν είναι τυχαίο. Εύχομαι όλα φέτος να μας πάνε καλύτερα. Κρίμα που δεν θα προλάβεις να ξεκουραστείς κ να χαρείς μερικές μέρες ξεκούραση. Ίσως όμως επειδή κουράστηκες πολύ κ ανέβασες πυρετό Ελπίζω να περάσουν όλα γρήγορα, όσο για τη Μάσια μπορεί να μην είναι τίποτα το κάνει κ ο δικός μου όταν χώνει τη μουσούδα του σε μέρη που έχει σκόνη. Εμείς αύριο θα πάμε για καθαρισμό δοντιών κ είμαι κάπως αγχωμένη με την νάρκωση Click για ανάπτυξη... Ελενάκι όλα θα πάνε καλά με τον Μπατουλίνο. Είδες δεν το ήξερα πως είναι τοσο απλό. Στο λέει κι η Σάμπυ. Αρα να το ξέρουμε τώρα κ για εμάς αφου είναι έτσι κ να μην έχουμε άγχος. Πάντως θα έχεις από εμάς όλες μας τις θετικές σκέψεις όπως είπαμε.... Και ένα παραπάνω φιλάκι απ΄τον Περσουλη σου Αρχική Δημοσίευση από Luna: καλημερα!!!μια χαρα σε βρισκω!!κι εγω απο χθες εχω μια λοιμωξη (η οποια με πιανει συχνα) και με θυμηθηκε 1/1/2009!!! χαλια μας μπηκε το 2009!! Click για ανάπτυξη... Γιάννα μου περαστικά σου καλή μου και σε εσένα. Θα περάσει μωρέ! Ωστε το Λουνάκι φουσκώνει!!! Εμ τα δωράκια που έχει μεσα το κιντερ αυγουλάκι θέλουμε κι εμείς να ζουλάμε!!! Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ax! μπράβο Σάμπι μου μου έδωσες κουράγιο θα σας πω αύριο τα νέα μας όταν έρθουμε από το γιατρό με το αστραφτερό μας χαμόγελο Click για ανάπτυξη... Ναι και περιμένουμε και φωτογραφίες με το χαμόγελό σας το αστραφτερό!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 104 105 106 107 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 105 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 105 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αρχιμηνια κι αρχιχρονια! Στα Chinchillakia τα καλα μεεε τα, με τα ομορφα φατσακια σα κουκλια και σαν λουτρινα ζωακια! Γερα μωρααακια να΄χετε με ζουπηχτα φατσααακια και με, και μ'ομορφα ματακια μεγα, μεγαλα και μικρακια! ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ Click για ανάπτυξη... και... συνεχίζουμε... Τσιντσιλάκια μου γλυκά, όμορφα και φωτεινά, Χρόνια χρόνια σας πολλά, με μια όμορφη χρονιά, Απ΄τη Νάλα με χαρά!!!! Σάμπυ μου χρόνια πολλά και καλή πρωτοχρονιά. Ευτυχισμένο το 2009 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:06 Η elvenstar: #2.083 31-12-08 20:06 Χρόνια πολλά αέρινα Τσιντσιλάκια και Καλή χρονιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 11:31 Η sabi έγραψε: #2.084 02-01-09 11:31 Καλημερα σε ολους και καλη χρονια!οραιο,μπεικε 2009...ειμαι αροστη,εχω πηρετο,πνειγουμε απο τον βηχα....ελεγα να κατσω 4 μερες ,να παω για καφε,καμια βολτα ισος,τωρα δεν βγενω υοτε με τα σκυλια μου ....ειναι αδικο..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 12:39 Η elvenstar: #2.085 02-01-09 12:39 Περαστικά Σάμπι. Να πάρεις κ άλλες 3 μέρες άδεις μετά την ίωση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 12:44 Η moukelis έγραψε: #2.086 02-01-09 12:44 Περαστικα Sabi,ελπιζω να ειναι ενα μικρο κρυωμα μονο και να χαρεις τις μερες ξεκουρασης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 12:44 Η sabi έγραψε: #2.087 02-01-09 12:44 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Περαστικά Σάμπι. Να πάρεις κ άλλες 3 μέρες άδεις μετά την ίωση Click για ανάπτυξη... σε ευχαριστω!δουλευω 5/1 οτι και θα γεινει...για να δουμε τι να μας φερει 2009,ελπιζω κατι καλητερο,γιατι ο προηγουμενος ετος ειταν αστα να πανε....τωρα βλεπω οτι και η Μασια φτερνειζετε,αμαν κολησα το παιδι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 12:59 Η elvenstar: #2.088 02-01-09 12:59 Αρχική Δημοσίευση από sabi: σε ευχαριστω!δουλευω 5/1 οτι και θα γεινει...για να δουμε τι να μας φερει 2009,ελπιζω κατι καλητερο,γιατι ο προηγουμενος ετος ειταν αστα να πανε....τωρα βλεπω οτι και η Μασια φτερνειζετε,αμαν κολησα το παιδι Click για ανάπτυξη... Ναι ναι να φύγει κ να μην ξανάρθει, γι αυτό λένε δίσεκτο δεν είναι τυχαίο. Εύχομαι όλα φέτος να μας πάνε καλύτερα. Κρίμα που δεν θα προλάβεις να ξεκουραστείς κ να χαρείς μερικές μέρες ξεκούραση. Ίσως όμως επειδή κουράστηκες πολύ κ ανέβασες πυρετό Ελπίζω να περάσουν όλα γρήγορα, όσο για τη Μάσια μπορεί να μην είναι τίποτα το κάνει κ ο δικός μου όταν χώνει τη μουσούδα του σε μέρη που έχει σκόνη. Εμείς αύριο θα πάμε για καθαρισμό δοντιών κ είμαι κάπως αγχωμένη με την νάρκωση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 13:07 Η Luna έγραψε: #2.089 02-01-09 13:07 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Καλημερα σε ολους και καλη χρονια!οραιο,μπεικε 2009...ειμαι αροστη,εχω πηρετο,πνειγουμε απο τον βηχα....ελεγα να κατσω 4 μερες ,να παω για καφε,καμια βολτα ισος,τωρα δεν βγενω υοτε με τα σκυλια μου ....ειναι αδικο..... Click για ανάπτυξη... καλημερα!!!μια χαρα σε βρισκω!!κι εγω απο χθες εχω μια λοιμωξη (η οποια με πιανει συχνα) και με θυμηθηκε 1/1/2009!!! χαλια μας μπηκε το 2009!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 13:15 Η elvenstar: #2.090 02-01-09 13:15 Γιάννα περαστικά κ σε σένα, είναι άσχημο μωρε τέτοιες μέρες που όλοι διασκεδάζουν να είσαι άρρωστος καλή κ σύντομη ανάρρωση κ στις δύο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 13:18 Η Luna έγραψε: #2.091 02-01-09 13:18 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Γιάννα περαστικά κ σε σένα, είναι άσχημο μωρε τέτοιες μέρες που όλοι διασκεδάζουν να είσαι άρρωστος καλή κ σύντομη ανάρρωση κ στις δύο Click για ανάπτυξη... καλα ημουν μεχρι χθες!!το βραδυ με εφαγε και σημερα απο τα πολλα χαπια ειμαι σαν κοτοπουλο!!ευχαριστω παντως!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 13:24 Η elvenstar: #2.092 02-01-09 13:24 Αρχική Δημοσίευση από Luna: καλα ημουν μεχρι χθες!!το βραδυ με εφαγε και σημερα απο τα πολλα χαπια ειμαι σαν κοτοπουλο!!ευχαριστω παντως!!!! Click για ανάπτυξη... Ισως φταίει κ η υγρασία που έχει αυτό το διάστημα, εύχομαι να περάσουν όλα γρήγορα. Το Λουνάκι τι κάνει; Ετοιμάζεται για την μητρότητα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 13:29 Η Luna έγραψε: #2.093 02-01-09 13:29 ευχαριστω!!! το Λουνακι φουσκωνει!!το αστειο ειναι οτι η κοιλια της ειναι πιο σκληρη και φουσκωτη καθε μερα που την πιανω!!!εχω ενα μεγαλο Kinder εκπληξη να ζουλαω!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 13:59 Η elvenstar: #2.094 02-01-09 13:59 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ευχαριστω!!! το Λουνακι φουσκωνει!!το αστειο ειναι οτι η κοιλια της ειναι πιο σκληρη και φουσκωτη καθε μερα που την πιανω!!!εχω ενα μεγαλο Kinder εκπληξη να ζουλαω!!!!! Click για ανάπτυξη... περιμένουμε με χαρά να δούμε τα παιχνιδάκια που κρύβει μέσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 14:16 Η Luna έγραψε: #2.095 02-01-09 14:16 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: περιμένουμε με χαρά να δούμε τα παιχνιδάκια που κρύβει μέσα Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 15:01 Η sabi έγραψε: #2.096 02-01-09 15:01 Και εμεις πρεπει αυτο το μηνα να κανουμε καθαριζμο δοντιον,και τα σκυλια και τα γατια,μην το φοβασε Ελενα μου δεν ειναι τιποτα,η ναρκοση που βαζουν σε αυτη η περιπτοσι ειναι πολυ ελαθρη,το εχω κανει τοσες φορες Γιαννα και εσει εισε αροστη υοφ ,τουλαχηστον δεν ειμαι μονη....μια παριγορια ειναι και αυτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 15:34 Η Luna έγραψε: #2.097 02-01-09 15:34 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Γιαννα και εσει εισε αροστη υοφ ,τουλαχηστον δεν ειμαι μονη....μια παριγορια ειναι και αυτο Click για ανάπτυξη... ααα,μην στεναχωριεσαι καθολου!!! εγω παντα γκαντεμω ειμαι!!! ειμαι ιδανικη για τετοια πραγματα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 17:10 Η elvenstar: #2.098 02-01-09 17:10 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Και εμεις πρεπει αυτο το μηνα να κανουμε καθαριζμο δοντιον,και τα σκυλια και τα γατια,μην το φοβασε Ελενα μου δεν ειναι τιποτα,η ναρκοση που βαζουν σε αυτη η περιπτοσι ειναι πολυ ελαθρη,το εχω κανει τοσες φορες Γιαννα και εσει εισε αροστη υοφ ,τουλαχηστον δεν ειμαι μονη....μια παριγορια ειναι και αυτο Click για ανάπτυξη... Ax! μπράβο Σάμπι μου μου έδωσες κουράγιο θα σας πω αύριο τα νέα μας όταν έρθουμε από το γιατρό με το αστραφτερό μας χαμόγελο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 17:11 Η moukelis έγραψε: #2.099 02-01-09 17:11 Καλη τυχη αυριο στο γιατρο Ελενα,ολα θα πανε καλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 18:05 Η staman2 έγραψε: #2.100 02-01-09 18:05 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Καλημερα σε ολους και καλη χρονια!οραιο,μπεικε 2009...ειμαι αροστη,εχω πηρετο,πνειγουμε απο τον βηχα....ελεγα να κατσω 4 μερες ,να παω για καφε,καμια βολτα ισος,τωρα δεν βγενω υοτε με τα σκυλια μου ....ειναι αδικο..... Click για ανάπτυξη... Περαστικά σου Σάμπυ μου να γίνεις γρήγορα καλά. Οπως λέει κι η Ελενα ίσως σε έριξε και το ότι δουλεψες πολυ σκληρά αυτές τις μέρες χωρίς ξεκουρση. Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ναι ναι να φύγει κ να μην ξανάρθει, γι αυτό λένε δίσεκτο δεν είναι τυχαίο. Εύχομαι όλα φέτος να μας πάνε καλύτερα. Κρίμα που δεν θα προλάβεις να ξεκουραστείς κ να χαρείς μερικές μέρες ξεκούραση. Ίσως όμως επειδή κουράστηκες πολύ κ ανέβασες πυρετό Ελπίζω να περάσουν όλα γρήγορα, όσο για τη Μάσια μπορεί να μην είναι τίποτα το κάνει κ ο δικός μου όταν χώνει τη μουσούδα του σε μέρη που έχει σκόνη. Εμείς αύριο θα πάμε για καθαρισμό δοντιών κ είμαι κάπως αγχωμένη με την νάρκωση Click για ανάπτυξη... Ελενάκι όλα θα πάνε καλά με τον Μπατουλίνο. Είδες δεν το ήξερα πως είναι τοσο απλό. Στο λέει κι η Σάμπυ. Αρα να το ξέρουμε τώρα κ για εμάς αφου είναι έτσι κ να μην έχουμε άγχος. Πάντως θα έχεις από εμάς όλες μας τις θετικές σκέψεις όπως είπαμε.... Και ένα παραπάνω φιλάκι απ΄τον Περσουλη σου Αρχική Δημοσίευση από Luna: καλημερα!!!μια χαρα σε βρισκω!!κι εγω απο χθες εχω μια λοιμωξη (η οποια με πιανει συχνα) και με θυμηθηκε 1/1/2009!!! χαλια μας μπηκε το 2009!! Click για ανάπτυξη... Γιάννα μου περαστικά σου καλή μου και σε εσένα. Θα περάσει μωρέ! Ωστε το Λουνάκι φουσκώνει!!! Εμ τα δωράκια που έχει μεσα το κιντερ αυγουλάκι θέλουμε κι εμείς να ζουλάμε!!! Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ax! μπράβο Σάμπι μου μου έδωσες κουράγιο θα σας πω αύριο τα νέα μας όταν έρθουμε από το γιατρό με το αστραφτερό μας χαμόγελο Click για ανάπτυξη... Ναι και περιμένουμε και φωτογραφίες με το χαμόγελό σας το αστραφτερό!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 104 105 106 107 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 105 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 105 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Χρόνια πολλά αέρινα Τσιντσιλάκια και Καλή χρονιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 11:31 Η sabi έγραψε: #2.084 02-01-09 11:31 Καλημερα σε ολους και καλη χρονια!οραιο,μπεικε 2009...ειμαι αροστη,εχω πηρετο,πνειγουμε απο τον βηχα....ελεγα να κατσω 4 μερες ,να παω για καφε,καμια βολτα ισος,τωρα δεν βγενω υοτε με τα σκυλια μου ....ειναι αδικο..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 12:39 Η elvenstar: #2.085 02-01-09 12:39 Περαστικά Σάμπι. Να πάρεις κ άλλες 3 μέρες άδεις μετά την ίωση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 12:44 Η moukelis έγραψε: #2.086 02-01-09 12:44 Περαστικα Sabi,ελπιζω να ειναι ενα μικρο κρυωμα μονο και να χαρεις τις μερες ξεκουρασης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 12:44 Η sabi έγραψε: #2.087 02-01-09 12:44 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Περαστικά Σάμπι. Να πάρεις κ άλλες 3 μέρες άδεις μετά την ίωση Click για ανάπτυξη... σε ευχαριστω!δουλευω 5/1 οτι και θα γεινει...για να δουμε τι να μας φερει 2009,ελπιζω κατι καλητερο,γιατι ο προηγουμενος ετος ειταν αστα να πανε....τωρα βλεπω οτι και η Μασια φτερνειζετε,αμαν κολησα το παιδι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 12:59 Η elvenstar: #2.088 02-01-09 12:59 Αρχική Δημοσίευση από sabi: σε ευχαριστω!δουλευω 5/1 οτι και θα γεινει...για να δουμε τι να μας φερει 2009,ελπιζω κατι καλητερο,γιατι ο προηγουμενος ετος ειταν αστα να πανε....τωρα βλεπω οτι και η Μασια φτερνειζετε,αμαν κολησα το παιδι Click για ανάπτυξη... Ναι ναι να φύγει κ να μην ξανάρθει, γι αυτό λένε δίσεκτο δεν είναι τυχαίο. Εύχομαι όλα φέτος να μας πάνε καλύτερα. Κρίμα που δεν θα προλάβεις να ξεκουραστείς κ να χαρείς μερικές μέρες ξεκούραση. Ίσως όμως επειδή κουράστηκες πολύ κ ανέβασες πυρετό Ελπίζω να περάσουν όλα γρήγορα, όσο για τη Μάσια μπορεί να μην είναι τίποτα το κάνει κ ο δικός μου όταν χώνει τη μουσούδα του σε μέρη που έχει σκόνη. Εμείς αύριο θα πάμε για καθαρισμό δοντιών κ είμαι κάπως αγχωμένη με την νάρκωση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 13:07 Η Luna έγραψε: #2.089 02-01-09 13:07 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Καλημερα σε ολους και καλη χρονια!οραιο,μπεικε 2009...ειμαι αροστη,εχω πηρετο,πνειγουμε απο τον βηχα....ελεγα να κατσω 4 μερες ,να παω για καφε,καμια βολτα ισος,τωρα δεν βγενω υοτε με τα σκυλια μου ....ειναι αδικο..... Click για ανάπτυξη... καλημερα!!!μια χαρα σε βρισκω!!κι εγω απο χθες εχω μια λοιμωξη (η οποια με πιανει συχνα) και με θυμηθηκε 1/1/2009!!! χαλια μας μπηκε το 2009!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 13:15 Η elvenstar: #2.090 02-01-09 13:15 Γιάννα περαστικά κ σε σένα, είναι άσχημο μωρε τέτοιες μέρες που όλοι διασκεδάζουν να είσαι άρρωστος καλή κ σύντομη ανάρρωση κ στις δύο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 13:18 Η Luna έγραψε: #2.091 02-01-09 13:18 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Γιάννα περαστικά κ σε σένα, είναι άσχημο μωρε τέτοιες μέρες που όλοι διασκεδάζουν να είσαι άρρωστος καλή κ σύντομη ανάρρωση κ στις δύο Click για ανάπτυξη... καλα ημουν μεχρι χθες!!το βραδυ με εφαγε και σημερα απο τα πολλα χαπια ειμαι σαν κοτοπουλο!!ευχαριστω παντως!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 13:24 Η elvenstar: #2.092 02-01-09 13:24 Αρχική Δημοσίευση από Luna: καλα ημουν μεχρι χθες!!το βραδυ με εφαγε και σημερα απο τα πολλα χαπια ειμαι σαν κοτοπουλο!!ευχαριστω παντως!!!! Click για ανάπτυξη... Ισως φταίει κ η υγρασία που έχει αυτό το διάστημα, εύχομαι να περάσουν όλα γρήγορα. Το Λουνάκι τι κάνει; Ετοιμάζεται για την μητρότητα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 13:29 Η Luna έγραψε: #2.093 02-01-09 13:29 ευχαριστω!!! το Λουνακι φουσκωνει!!το αστειο ειναι οτι η κοιλια της ειναι πιο σκληρη και φουσκωτη καθε μερα που την πιανω!!!εχω ενα μεγαλο Kinder εκπληξη να ζουλαω!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 13:59 Η elvenstar: #2.094 02-01-09 13:59 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ευχαριστω!!! το Λουνακι φουσκωνει!!το αστειο ειναι οτι η κοιλια της ειναι πιο σκληρη και φουσκωτη καθε μερα που την πιανω!!!εχω ενα μεγαλο Kinder εκπληξη να ζουλαω!!!!! Click για ανάπτυξη... περιμένουμε με χαρά να δούμε τα παιχνιδάκια που κρύβει μέσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 14:16 Η Luna έγραψε: #2.095 02-01-09 14:16 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: περιμένουμε με χαρά να δούμε τα παιχνιδάκια που κρύβει μέσα Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 15:01 Η sabi έγραψε: #2.096 02-01-09 15:01 Και εμεις πρεπει αυτο το μηνα να κανουμε καθαριζμο δοντιον,και τα σκυλια και τα γατια,μην το φοβασε Ελενα μου δεν ειναι τιποτα,η ναρκοση που βαζουν σε αυτη η περιπτοσι ειναι πολυ ελαθρη,το εχω κανει τοσες φορες Γιαννα και εσει εισε αροστη υοφ ,τουλαχηστον δεν ειμαι μονη....μια παριγορια ειναι και αυτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 15:34 Η Luna έγραψε: #2.097 02-01-09 15:34 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Γιαννα και εσει εισε αροστη υοφ ,τουλαχηστον δεν ειμαι μονη....μια παριγορια ειναι και αυτο Click για ανάπτυξη... ααα,μην στεναχωριεσαι καθολου!!! εγω παντα γκαντεμω ειμαι!!! ειμαι ιδανικη για τετοια πραγματα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 17:10 Η elvenstar: #2.098 02-01-09 17:10 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Και εμεις πρεπει αυτο το μηνα να κανουμε καθαριζμο δοντιον,και τα σκυλια και τα γατια,μην το φοβασε Ελενα μου δεν ειναι τιποτα,η ναρκοση που βαζουν σε αυτη η περιπτοσι ειναι πολυ ελαθρη,το εχω κανει τοσες φορες Γιαννα και εσει εισε αροστη υοφ ,τουλαχηστον δεν ειμαι μονη....μια παριγορια ειναι και αυτο Click για ανάπτυξη... Ax! μπράβο Σάμπι μου μου έδωσες κουράγιο θα σας πω αύριο τα νέα μας όταν έρθουμε από το γιατρό με το αστραφτερό μας χαμόγελο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 17:11 Η moukelis έγραψε: #2.099 02-01-09 17:11 Καλη τυχη αυριο στο γιατρο Ελενα,ολα θα πανε καλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 18:05 Η staman2 έγραψε: #2.100 02-01-09 18:05 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Καλημερα σε ολους και καλη χρονια!οραιο,μπεικε 2009...ειμαι αροστη,εχω πηρετο,πνειγουμε απο τον βηχα....ελεγα να κατσω 4 μερες ,να παω για καφε,καμια βολτα ισος,τωρα δεν βγενω υοτε με τα σκυλια μου ....ειναι αδικο..... Click για ανάπτυξη... Περαστικά σου Σάμπυ μου να γίνεις γρήγορα καλά. Οπως λέει κι η Ελενα ίσως σε έριξε και το ότι δουλεψες πολυ σκληρά αυτές τις μέρες χωρίς ξεκουρση. Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ναι ναι να φύγει κ να μην ξανάρθει, γι αυτό λένε δίσεκτο δεν είναι τυχαίο. Εύχομαι όλα φέτος να μας πάνε καλύτερα. Κρίμα που δεν θα προλάβεις να ξεκουραστείς κ να χαρείς μερικές μέρες ξεκούραση. Ίσως όμως επειδή κουράστηκες πολύ κ ανέβασες πυρετό Ελπίζω να περάσουν όλα γρήγορα, όσο για τη Μάσια μπορεί να μην είναι τίποτα το κάνει κ ο δικός μου όταν χώνει τη μουσούδα του σε μέρη που έχει σκόνη. Εμείς αύριο θα πάμε για καθαρισμό δοντιών κ είμαι κάπως αγχωμένη με την νάρκωση Click για ανάπτυξη... Ελενάκι όλα θα πάνε καλά με τον Μπατουλίνο. Είδες δεν το ήξερα πως είναι τοσο απλό. Στο λέει κι η Σάμπυ. Αρα να το ξέρουμε τώρα κ για εμάς αφου είναι έτσι κ να μην έχουμε άγχος. Πάντως θα έχεις από εμάς όλες μας τις θετικές σκέψεις όπως είπαμε.... Και ένα παραπάνω φιλάκι απ΄τον Περσουλη σου Αρχική Δημοσίευση από Luna: καλημερα!!!μια χαρα σε βρισκω!!κι εγω απο χθες εχω μια λοιμωξη (η οποια με πιανει συχνα) και με θυμηθηκε 1/1/2009!!! χαλια μας μπηκε το 2009!! Click για ανάπτυξη... Γιάννα μου περαστικά σου καλή μου και σε εσένα. Θα περάσει μωρέ! Ωστε το Λουνάκι φουσκώνει!!! Εμ τα δωράκια που έχει μεσα το κιντερ αυγουλάκι θέλουμε κι εμείς να ζουλάμε!!! Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ax! μπράβο Σάμπι μου μου έδωσες κουράγιο θα σας πω αύριο τα νέα μας όταν έρθουμε από το γιατρό με το αστραφτερό μας χαμόγελο Click για ανάπτυξη... Ναι και περιμένουμε και φωτογραφίες με το χαμόγελό σας το αστραφτερό!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 104 105 106 107 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 105 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 105 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλημερα σε ολους και καλη χρονια!οραιο,μπεικε 2009...ειμαι αροστη,εχω πηρετο,πνειγουμε απο τον βηχα....ελεγα να κατσω 4 μερες ,να παω για καφε,καμια βολτα ισος,τωρα δεν βγενω υοτε με τα σκυλια μου ....ειναι αδικο..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 12:39 Η elvenstar: #2.085 02-01-09 12:39 Περαστικά Σάμπι. Να πάρεις κ άλλες 3 μέρες άδεις μετά την ίωση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 12:44 Η moukelis έγραψε: #2.086 02-01-09 12:44 Περαστικα Sabi,ελπιζω να ειναι ενα μικρο κρυωμα μονο και να χαρεις τις μερες ξεκουρασης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 12:44 Η sabi έγραψε: #2.087 02-01-09 12:44 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Περαστικά Σάμπι. Να πάρεις κ άλλες 3 μέρες άδεις μετά την ίωση Click για ανάπτυξη... σε ευχαριστω!δουλευω 5/1 οτι και θα γεινει...για να δουμε τι να μας φερει 2009,ελπιζω κατι καλητερο,γιατι ο προηγουμενος ετος ειταν αστα να πανε....τωρα βλεπω οτι και η Μασια φτερνειζετε,αμαν κολησα το παιδι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 12:59 Η elvenstar: #2.088 02-01-09 12:59 Αρχική Δημοσίευση από sabi: σε ευχαριστω!δουλευω 5/1 οτι και θα γεινει...για να δουμε τι να μας φερει 2009,ελπιζω κατι καλητερο,γιατι ο προηγουμενος ετος ειταν αστα να πανε....τωρα βλεπω οτι και η Μασια φτερνειζετε,αμαν κολησα το παιδι Click για ανάπτυξη... Ναι ναι να φύγει κ να μην ξανάρθει, γι αυτό λένε δίσεκτο δεν είναι τυχαίο. Εύχομαι όλα φέτος να μας πάνε καλύτερα. Κρίμα που δεν θα προλάβεις να ξεκουραστείς κ να χαρείς μερικές μέρες ξεκούραση. Ίσως όμως επειδή κουράστηκες πολύ κ ανέβασες πυρετό Ελπίζω να περάσουν όλα γρήγορα, όσο για τη Μάσια μπορεί να μην είναι τίποτα το κάνει κ ο δικός μου όταν χώνει τη μουσούδα του σε μέρη που έχει σκόνη. Εμείς αύριο θα πάμε για καθαρισμό δοντιών κ είμαι κάπως αγχωμένη με την νάρκωση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 13:07 Η Luna έγραψε: #2.089 02-01-09 13:07 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Καλημερα σε ολους και καλη χρονια!οραιο,μπεικε 2009...ειμαι αροστη,εχω πηρετο,πνειγουμε απο τον βηχα....ελεγα να κατσω 4 μερες ,να παω για καφε,καμια βολτα ισος,τωρα δεν βγενω υοτε με τα σκυλια μου ....ειναι αδικο..... Click για ανάπτυξη... καλημερα!!!μια χαρα σε βρισκω!!κι εγω απο χθες εχω μια λοιμωξη (η οποια με πιανει συχνα) και με θυμηθηκε 1/1/2009!!! χαλια μας μπηκε το 2009!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 13:15 Η elvenstar: #2.090 02-01-09 13:15 Γιάννα περαστικά κ σε σένα, είναι άσχημο μωρε τέτοιες μέρες που όλοι διασκεδάζουν να είσαι άρρωστος καλή κ σύντομη ανάρρωση κ στις δύο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 13:18 Η Luna έγραψε: #2.091 02-01-09 13:18 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Γιάννα περαστικά κ σε σένα, είναι άσχημο μωρε τέτοιες μέρες που όλοι διασκεδάζουν να είσαι άρρωστος καλή κ σύντομη ανάρρωση κ στις δύο Click για ανάπτυξη... καλα ημουν μεχρι χθες!!το βραδυ με εφαγε και σημερα απο τα πολλα χαπια ειμαι σαν κοτοπουλο!!ευχαριστω παντως!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 13:24 Η elvenstar: #2.092 02-01-09 13:24 Αρχική Δημοσίευση από Luna: καλα ημουν μεχρι χθες!!το βραδυ με εφαγε και σημερα απο τα πολλα χαπια ειμαι σαν κοτοπουλο!!ευχαριστω παντως!!!! Click για ανάπτυξη... Ισως φταίει κ η υγρασία που έχει αυτό το διάστημα, εύχομαι να περάσουν όλα γρήγορα. Το Λουνάκι τι κάνει; Ετοιμάζεται για την μητρότητα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 13:29 Η Luna έγραψε: #2.093 02-01-09 13:29 ευχαριστω!!! το Λουνακι φουσκωνει!!το αστειο ειναι οτι η κοιλια της ειναι πιο σκληρη και φουσκωτη καθε μερα που την πιανω!!!εχω ενα μεγαλο Kinder εκπληξη να ζουλαω!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 13:59 Η elvenstar: #2.094 02-01-09 13:59 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ευχαριστω!!! το Λουνακι φουσκωνει!!το αστειο ειναι οτι η κοιλια της ειναι πιο σκληρη και φουσκωτη καθε μερα που την πιανω!!!εχω ενα μεγαλο Kinder εκπληξη να ζουλαω!!!!! Click για ανάπτυξη... περιμένουμε με χαρά να δούμε τα παιχνιδάκια που κρύβει μέσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 14:16 Η Luna έγραψε: #2.095 02-01-09 14:16 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: περιμένουμε με χαρά να δούμε τα παιχνιδάκια που κρύβει μέσα Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 15:01 Η sabi έγραψε: #2.096 02-01-09 15:01 Και εμεις πρεπει αυτο το μηνα να κανουμε καθαριζμο δοντιον,και τα σκυλια και τα γατια,μην το φοβασε Ελενα μου δεν ειναι τιποτα,η ναρκοση που βαζουν σε αυτη η περιπτοσι ειναι πολυ ελαθρη,το εχω κανει τοσες φορες Γιαννα και εσει εισε αροστη υοφ ,τουλαχηστον δεν ειμαι μονη....μια παριγορια ειναι και αυτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 15:34 Η Luna έγραψε: #2.097 02-01-09 15:34 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Γιαννα και εσει εισε αροστη υοφ ,τουλαχηστον δεν ειμαι μονη....μια παριγορια ειναι και αυτο Click για ανάπτυξη... ααα,μην στεναχωριεσαι καθολου!!! εγω παντα γκαντεμω ειμαι!!! ειμαι ιδανικη για τετοια πραγματα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 17:10 Η elvenstar: #2.098 02-01-09 17:10 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Και εμεις πρεπει αυτο το μηνα να κανουμε καθαριζμο δοντιον,και τα σκυλια και τα γατια,μην το φοβασε Ελενα μου δεν ειναι τιποτα,η ναρκοση που βαζουν σε αυτη η περιπτοσι ειναι πολυ ελαθρη,το εχω κανει τοσες φορες Γιαννα και εσει εισε αροστη υοφ ,τουλαχηστον δεν ειμαι μονη....μια παριγορια ειναι και αυτο Click για ανάπτυξη... Ax! μπράβο Σάμπι μου μου έδωσες κουράγιο θα σας πω αύριο τα νέα μας όταν έρθουμε από το γιατρό με το αστραφτερό μας χαμόγελο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 17:11 Η moukelis έγραψε: #2.099 02-01-09 17:11 Καλη τυχη αυριο στο γιατρο Ελενα,ολα θα πανε καλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 18:05 Η staman2 έγραψε: #2.100 02-01-09 18:05 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Καλημερα σε ολους και καλη χρονια!οραιο,μπεικε 2009...ειμαι αροστη,εχω πηρετο,πνειγουμε απο τον βηχα....ελεγα να κατσω 4 μερες ,να παω για καφε,καμια βολτα ισος,τωρα δεν βγενω υοτε με τα σκυλια μου ....ειναι αδικο..... Click για ανάπτυξη... Περαστικά σου Σάμπυ μου να γίνεις γρήγορα καλά. Οπως λέει κι η Ελενα ίσως σε έριξε και το ότι δουλεψες πολυ σκληρά αυτές τις μέρες χωρίς ξεκουρση. Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ναι ναι να φύγει κ να μην ξανάρθει, γι αυτό λένε δίσεκτο δεν είναι τυχαίο. Εύχομαι όλα φέτος να μας πάνε καλύτερα. Κρίμα που δεν θα προλάβεις να ξεκουραστείς κ να χαρείς μερικές μέρες ξεκούραση. Ίσως όμως επειδή κουράστηκες πολύ κ ανέβασες πυρετό Ελπίζω να περάσουν όλα γρήγορα, όσο για τη Μάσια μπορεί να μην είναι τίποτα το κάνει κ ο δικός μου όταν χώνει τη μουσούδα του σε μέρη που έχει σκόνη. Εμείς αύριο θα πάμε για καθαρισμό δοντιών κ είμαι κάπως αγχωμένη με την νάρκωση Click για ανάπτυξη... Ελενάκι όλα θα πάνε καλά με τον Μπατουλίνο. Είδες δεν το ήξερα πως είναι τοσο απλό. Στο λέει κι η Σάμπυ. Αρα να το ξέρουμε τώρα κ για εμάς αφου είναι έτσι κ να μην έχουμε άγχος. Πάντως θα έχεις από εμάς όλες μας τις θετικές σκέψεις όπως είπαμε.... Και ένα παραπάνω φιλάκι απ΄τον Περσουλη σου Αρχική Δημοσίευση από Luna: καλημερα!!!μια χαρα σε βρισκω!!κι εγω απο χθες εχω μια λοιμωξη (η οποια με πιανει συχνα) και με θυμηθηκε 1/1/2009!!! χαλια μας μπηκε το 2009!! Click για ανάπτυξη... Γιάννα μου περαστικά σου καλή μου και σε εσένα. Θα περάσει μωρέ! Ωστε το Λουνάκι φουσκώνει!!! Εμ τα δωράκια που έχει μεσα το κιντερ αυγουλάκι θέλουμε κι εμείς να ζουλάμε!!! Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ax! μπράβο Σάμπι μου μου έδωσες κουράγιο θα σας πω αύριο τα νέα μας όταν έρθουμε από το γιατρό με το αστραφτερό μας χαμόγελο Click για ανάπτυξη... Ναι και περιμένουμε και φωτογραφίες με το χαμόγελό σας το αστραφτερό!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 104 105 106 107 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 105 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 105 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Περαστικά Σάμπι. Να πάρεις κ άλλες 3 μέρες άδεις μετά την ίωση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 12:44 Η moukelis έγραψε: #2.086 02-01-09 12:44 Περαστικα Sabi,ελπιζω να ειναι ενα μικρο κρυωμα μονο και να χαρεις τις μερες ξεκουρασης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 12:44 Η sabi έγραψε: #2.087 02-01-09 12:44 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Περαστικά Σάμπι. Να πάρεις κ άλλες 3 μέρες άδεις μετά την ίωση Click για ανάπτυξη... σε ευχαριστω!δουλευω 5/1 οτι και θα γεινει...για να δουμε τι να μας φερει 2009,ελπιζω κατι καλητερο,γιατι ο προηγουμενος ετος ειταν αστα να πανε....τωρα βλεπω οτι και η Μασια φτερνειζετε,αμαν κολησα το παιδι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 12:59 Η elvenstar: #2.088 02-01-09 12:59 Αρχική Δημοσίευση από sabi: σε ευχαριστω!δουλευω 5/1 οτι και θα γεινει...για να δουμε τι να μας φερει 2009,ελπιζω κατι καλητερο,γιατι ο προηγουμενος ετος ειταν αστα να πανε....τωρα βλεπω οτι και η Μασια φτερνειζετε,αμαν κολησα το παιδι Click για ανάπτυξη... Ναι ναι να φύγει κ να μην ξανάρθει, γι αυτό λένε δίσεκτο δεν είναι τυχαίο. Εύχομαι όλα φέτος να μας πάνε καλύτερα. Κρίμα που δεν θα προλάβεις να ξεκουραστείς κ να χαρείς μερικές μέρες ξεκούραση. Ίσως όμως επειδή κουράστηκες πολύ κ ανέβασες πυρετό Ελπίζω να περάσουν όλα γρήγορα, όσο για τη Μάσια μπορεί να μην είναι τίποτα το κάνει κ ο δικός μου όταν χώνει τη μουσούδα του σε μέρη που έχει σκόνη. Εμείς αύριο θα πάμε για καθαρισμό δοντιών κ είμαι κάπως αγχωμένη με την νάρκωση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 13:07 Η Luna έγραψε: #2.089 02-01-09 13:07 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Καλημερα σε ολους και καλη χρονια!οραιο,μπεικε 2009...ειμαι αροστη,εχω πηρετο,πνειγουμε απο τον βηχα....ελεγα να κατσω 4 μερες ,να παω για καφε,καμια βολτα ισος,τωρα δεν βγενω υοτε με τα σκυλια μου ....ειναι αδικο..... Click για ανάπτυξη... καλημερα!!!μια χαρα σε βρισκω!!κι εγω απο χθες εχω μια λοιμωξη (η οποια με πιανει συχνα) και με θυμηθηκε 1/1/2009!!! χαλια μας μπηκε το 2009!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 13:15 Η elvenstar: #2.090 02-01-09 13:15 Γιάννα περαστικά κ σε σένα, είναι άσχημο μωρε τέτοιες μέρες που όλοι διασκεδάζουν να είσαι άρρωστος καλή κ σύντομη ανάρρωση κ στις δύο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 13:18 Η Luna έγραψε: #2.091 02-01-09 13:18 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Γιάννα περαστικά κ σε σένα, είναι άσχημο μωρε τέτοιες μέρες που όλοι διασκεδάζουν να είσαι άρρωστος καλή κ σύντομη ανάρρωση κ στις δύο Click για ανάπτυξη... καλα ημουν μεχρι χθες!!το βραδυ με εφαγε και σημερα απο τα πολλα χαπια ειμαι σαν κοτοπουλο!!ευχαριστω παντως!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 13:24 Η elvenstar: #2.092 02-01-09 13:24 Αρχική Δημοσίευση από Luna: καλα ημουν μεχρι χθες!!το βραδυ με εφαγε και σημερα απο τα πολλα χαπια ειμαι σαν κοτοπουλο!!ευχαριστω παντως!!!! Click για ανάπτυξη... Ισως φταίει κ η υγρασία που έχει αυτό το διάστημα, εύχομαι να περάσουν όλα γρήγορα. Το Λουνάκι τι κάνει; Ετοιμάζεται για την μητρότητα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 13:29 Η Luna έγραψε: #2.093 02-01-09 13:29 ευχαριστω!!! το Λουνακι φουσκωνει!!το αστειο ειναι οτι η κοιλια της ειναι πιο σκληρη και φουσκωτη καθε μερα που την πιανω!!!εχω ενα μεγαλο Kinder εκπληξη να ζουλαω!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 13:59 Η elvenstar: #2.094 02-01-09 13:59 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ευχαριστω!!! το Λουνακι φουσκωνει!!το αστειο ειναι οτι η κοιλια της ειναι πιο σκληρη και φουσκωτη καθε μερα που την πιανω!!!εχω ενα μεγαλο Kinder εκπληξη να ζουλαω!!!!! Click για ανάπτυξη... περιμένουμε με χαρά να δούμε τα παιχνιδάκια που κρύβει μέσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 14:16 Η Luna έγραψε: #2.095 02-01-09 14:16 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: περιμένουμε με χαρά να δούμε τα παιχνιδάκια που κρύβει μέσα Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 15:01 Η sabi έγραψε: #2.096 02-01-09 15:01 Και εμεις πρεπει αυτο το μηνα να κανουμε καθαριζμο δοντιον,και τα σκυλια και τα γατια,μην το φοβασε Ελενα μου δεν ειναι τιποτα,η ναρκοση που βαζουν σε αυτη η περιπτοσι ειναι πολυ ελαθρη,το εχω κανει τοσες φορες Γιαννα και εσει εισε αροστη υοφ ,τουλαχηστον δεν ειμαι μονη....μια παριγορια ειναι και αυτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 15:34 Η Luna έγραψε: #2.097 02-01-09 15:34 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Γιαννα και εσει εισε αροστη υοφ ,τουλαχηστον δεν ειμαι μονη....μια παριγορια ειναι και αυτο Click για ανάπτυξη... ααα,μην στεναχωριεσαι καθολου!!! εγω παντα γκαντεμω ειμαι!!! ειμαι ιδανικη για τετοια πραγματα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 17:10 Η elvenstar: #2.098 02-01-09 17:10 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Και εμεις πρεπει αυτο το μηνα να κανουμε καθαριζμο δοντιον,και τα σκυλια και τα γατια,μην το φοβασε Ελενα μου δεν ειναι τιποτα,η ναρκοση που βαζουν σε αυτη η περιπτοσι ειναι πολυ ελαθρη,το εχω κανει τοσες φορες Γιαννα και εσει εισε αροστη υοφ ,τουλαχηστον δεν ειμαι μονη....μια παριγορια ειναι και αυτο Click για ανάπτυξη... Ax! μπράβο Σάμπι μου μου έδωσες κουράγιο θα σας πω αύριο τα νέα μας όταν έρθουμε από το γιατρό με το αστραφτερό μας χαμόγελο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 17:11 Η moukelis έγραψε: #2.099 02-01-09 17:11 Καλη τυχη αυριο στο γιατρο Ελενα,ολα θα πανε καλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 18:05 Η staman2 έγραψε: #2.100 02-01-09 18:05 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Καλημερα σε ολους και καλη χρονια!οραιο,μπεικε 2009...ειμαι αροστη,εχω πηρετο,πνειγουμε απο τον βηχα....ελεγα να κατσω 4 μερες ,να παω για καφε,καμια βολτα ισος,τωρα δεν βγενω υοτε με τα σκυλια μου ....ειναι αδικο..... Click για ανάπτυξη... Περαστικά σου Σάμπυ μου να γίνεις γρήγορα καλά. Οπως λέει κι η Ελενα ίσως σε έριξε και το ότι δουλεψες πολυ σκληρά αυτές τις μέρες χωρίς ξεκουρση. Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ναι ναι να φύγει κ να μην ξανάρθει, γι αυτό λένε δίσεκτο δεν είναι τυχαίο. Εύχομαι όλα φέτος να μας πάνε καλύτερα. Κρίμα που δεν θα προλάβεις να ξεκουραστείς κ να χαρείς μερικές μέρες ξεκούραση. Ίσως όμως επειδή κουράστηκες πολύ κ ανέβασες πυρετό Ελπίζω να περάσουν όλα γρήγορα, όσο για τη Μάσια μπορεί να μην είναι τίποτα το κάνει κ ο δικός μου όταν χώνει τη μουσούδα του σε μέρη που έχει σκόνη. Εμείς αύριο θα πάμε για καθαρισμό δοντιών κ είμαι κάπως αγχωμένη με την νάρκωση Click για ανάπτυξη... Ελενάκι όλα θα πάνε καλά με τον Μπατουλίνο. Είδες δεν το ήξερα πως είναι τοσο απλό. Στο λέει κι η Σάμπυ. Αρα να το ξέρουμε τώρα κ για εμάς αφου είναι έτσι κ να μην έχουμε άγχος. Πάντως θα έχεις από εμάς όλες μας τις θετικές σκέψεις όπως είπαμε.... Και ένα παραπάνω φιλάκι απ΄τον Περσουλη σου Αρχική Δημοσίευση από Luna: καλημερα!!!μια χαρα σε βρισκω!!κι εγω απο χθες εχω μια λοιμωξη (η οποια με πιανει συχνα) και με θυμηθηκε 1/1/2009!!! χαλια μας μπηκε το 2009!! Click για ανάπτυξη... Γιάννα μου περαστικά σου καλή μου και σε εσένα. Θα περάσει μωρέ! Ωστε το Λουνάκι φουσκώνει!!! Εμ τα δωράκια που έχει μεσα το κιντερ αυγουλάκι θέλουμε κι εμείς να ζουλάμε!!! Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ax! μπράβο Σάμπι μου μου έδωσες κουράγιο θα σας πω αύριο τα νέα μας όταν έρθουμε από το γιατρό με το αστραφτερό μας χαμόγελο Click για ανάπτυξη... Ναι και περιμένουμε και φωτογραφίες με το χαμόγελό σας το αστραφτερό!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 104 105 106 107 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 105 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 105 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Περαστικα Sabi,ελπιζω να ειναι ενα μικρο κρυωμα μονο και να χαρεις τις μερες ξεκουρασης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 12:44 Η sabi έγραψε: #2.087 02-01-09 12:44 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Περαστικά Σάμπι. Να πάρεις κ άλλες 3 μέρες άδεις μετά την ίωση Click για ανάπτυξη... σε ευχαριστω!δουλευω 5/1 οτι και θα γεινει...για να δουμε τι να μας φερει 2009,ελπιζω κατι καλητερο,γιατι ο προηγουμενος ετος ειταν αστα να πανε....τωρα βλεπω οτι και η Μασια φτερνειζετε,αμαν κολησα το παιδι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 12:59 Η elvenstar: #2.088 02-01-09 12:59 Αρχική Δημοσίευση από sabi: σε ευχαριστω!δουλευω 5/1 οτι και θα γεινει...για να δουμε τι να μας φερει 2009,ελπιζω κατι καλητερο,γιατι ο προηγουμενος ετος ειταν αστα να πανε....τωρα βλεπω οτι και η Μασια φτερνειζετε,αμαν κολησα το παιδι Click για ανάπτυξη... Ναι ναι να φύγει κ να μην ξανάρθει, γι αυτό λένε δίσεκτο δεν είναι τυχαίο. Εύχομαι όλα φέτος να μας πάνε καλύτερα. Κρίμα που δεν θα προλάβεις να ξεκουραστείς κ να χαρείς μερικές μέρες ξεκούραση. Ίσως όμως επειδή κουράστηκες πολύ κ ανέβασες πυρετό Ελπίζω να περάσουν όλα γρήγορα, όσο για τη Μάσια μπορεί να μην είναι τίποτα το κάνει κ ο δικός μου όταν χώνει τη μουσούδα του σε μέρη που έχει σκόνη. Εμείς αύριο θα πάμε για καθαρισμό δοντιών κ είμαι κάπως αγχωμένη με την νάρκωση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 13:07 Η Luna έγραψε: #2.089 02-01-09 13:07 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Καλημερα σε ολους και καλη χρονια!οραιο,μπεικε 2009...ειμαι αροστη,εχω πηρετο,πνειγουμε απο τον βηχα....ελεγα να κατσω 4 μερες ,να παω για καφε,καμια βολτα ισος,τωρα δεν βγενω υοτε με τα σκυλια μου ....ειναι αδικο..... Click για ανάπτυξη... καλημερα!!!μια χαρα σε βρισκω!!κι εγω απο χθες εχω μια λοιμωξη (η οποια με πιανει συχνα) και με θυμηθηκε 1/1/2009!!! χαλια μας μπηκε το 2009!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 13:15 Η elvenstar: #2.090 02-01-09 13:15 Γιάννα περαστικά κ σε σένα, είναι άσχημο μωρε τέτοιες μέρες που όλοι διασκεδάζουν να είσαι άρρωστος καλή κ σύντομη ανάρρωση κ στις δύο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 13:18 Η Luna έγραψε: #2.091 02-01-09 13:18 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Γιάννα περαστικά κ σε σένα, είναι άσχημο μωρε τέτοιες μέρες που όλοι διασκεδάζουν να είσαι άρρωστος καλή κ σύντομη ανάρρωση κ στις δύο Click για ανάπτυξη... καλα ημουν μεχρι χθες!!το βραδυ με εφαγε και σημερα απο τα πολλα χαπια ειμαι σαν κοτοπουλο!!ευχαριστω παντως!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 13:24 Η elvenstar: #2.092 02-01-09 13:24 Αρχική Δημοσίευση από Luna: καλα ημουν μεχρι χθες!!το βραδυ με εφαγε και σημερα απο τα πολλα χαπια ειμαι σαν κοτοπουλο!!ευχαριστω παντως!!!! Click για ανάπτυξη... Ισως φταίει κ η υγρασία που έχει αυτό το διάστημα, εύχομαι να περάσουν όλα γρήγορα. Το Λουνάκι τι κάνει; Ετοιμάζεται για την μητρότητα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 13:29 Η Luna έγραψε: #2.093 02-01-09 13:29 ευχαριστω!!! το Λουνακι φουσκωνει!!το αστειο ειναι οτι η κοιλια της ειναι πιο σκληρη και φουσκωτη καθε μερα που την πιανω!!!εχω ενα μεγαλο Kinder εκπληξη να ζουλαω!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 13:59 Η elvenstar: #2.094 02-01-09 13:59 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ευχαριστω!!! το Λουνακι φουσκωνει!!το αστειο ειναι οτι η κοιλια της ειναι πιο σκληρη και φουσκωτη καθε μερα που την πιανω!!!εχω ενα μεγαλο Kinder εκπληξη να ζουλαω!!!!! Click για ανάπτυξη... περιμένουμε με χαρά να δούμε τα παιχνιδάκια που κρύβει μέσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 14:16 Η Luna έγραψε: #2.095 02-01-09 14:16 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: περιμένουμε με χαρά να δούμε τα παιχνιδάκια που κρύβει μέσα Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 15:01 Η sabi έγραψε: #2.096 02-01-09 15:01 Και εμεις πρεπει αυτο το μηνα να κανουμε καθαριζμο δοντιον,και τα σκυλια και τα γατια,μην το φοβασε Ελενα μου δεν ειναι τιποτα,η ναρκοση που βαζουν σε αυτη η περιπτοσι ειναι πολυ ελαθρη,το εχω κανει τοσες φορες Γιαννα και εσει εισε αροστη υοφ ,τουλαχηστον δεν ειμαι μονη....μια παριγορια ειναι και αυτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 15:34 Η Luna έγραψε: #2.097 02-01-09 15:34 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Γιαννα και εσει εισε αροστη υοφ ,τουλαχηστον δεν ειμαι μονη....μια παριγορια ειναι και αυτο Click για ανάπτυξη... ααα,μην στεναχωριεσαι καθολου!!! εγω παντα γκαντεμω ειμαι!!! ειμαι ιδανικη για τετοια πραγματα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 17:10 Η elvenstar: #2.098 02-01-09 17:10 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Και εμεις πρεπει αυτο το μηνα να κανουμε καθαριζμο δοντιον,και τα σκυλια και τα γατια,μην το φοβασε Ελενα μου δεν ειναι τιποτα,η ναρκοση που βαζουν σε αυτη η περιπτοσι ειναι πολυ ελαθρη,το εχω κανει τοσες φορες Γιαννα και εσει εισε αροστη υοφ ,τουλαχηστον δεν ειμαι μονη....μια παριγορια ειναι και αυτο Click για ανάπτυξη... Ax! μπράβο Σάμπι μου μου έδωσες κουράγιο θα σας πω αύριο τα νέα μας όταν έρθουμε από το γιατρό με το αστραφτερό μας χαμόγελο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 17:11 Η moukelis έγραψε: #2.099 02-01-09 17:11 Καλη τυχη αυριο στο γιατρο Ελενα,ολα θα πανε καλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 18:05 Η staman2 έγραψε: #2.100 02-01-09 18:05 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Καλημερα σε ολους και καλη χρονια!οραιο,μπεικε 2009...ειμαι αροστη,εχω πηρετο,πνειγουμε απο τον βηχα....ελεγα να κατσω 4 μερες ,να παω για καφε,καμια βολτα ισος,τωρα δεν βγενω υοτε με τα σκυλια μου ....ειναι αδικο..... Click για ανάπτυξη... Περαστικά σου Σάμπυ μου να γίνεις γρήγορα καλά. Οπως λέει κι η Ελενα ίσως σε έριξε και το ότι δουλεψες πολυ σκληρά αυτές τις μέρες χωρίς ξεκουρση. Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ναι ναι να φύγει κ να μην ξανάρθει, γι αυτό λένε δίσεκτο δεν είναι τυχαίο. Εύχομαι όλα φέτος να μας πάνε καλύτερα. Κρίμα που δεν θα προλάβεις να ξεκουραστείς κ να χαρείς μερικές μέρες ξεκούραση. Ίσως όμως επειδή κουράστηκες πολύ κ ανέβασες πυρετό Ελπίζω να περάσουν όλα γρήγορα, όσο για τη Μάσια μπορεί να μην είναι τίποτα το κάνει κ ο δικός μου όταν χώνει τη μουσούδα του σε μέρη που έχει σκόνη. Εμείς αύριο θα πάμε για καθαρισμό δοντιών κ είμαι κάπως αγχωμένη με την νάρκωση Click για ανάπτυξη... Ελενάκι όλα θα πάνε καλά με τον Μπατουλίνο. Είδες δεν το ήξερα πως είναι τοσο απλό. Στο λέει κι η Σάμπυ. Αρα να το ξέρουμε τώρα κ για εμάς αφου είναι έτσι κ να μην έχουμε άγχος. Πάντως θα έχεις από εμάς όλες μας τις θετικές σκέψεις όπως είπαμε.... Και ένα παραπάνω φιλάκι απ΄τον Περσουλη σου Αρχική Δημοσίευση από Luna: καλημερα!!!μια χαρα σε βρισκω!!κι εγω απο χθες εχω μια λοιμωξη (η οποια με πιανει συχνα) και με θυμηθηκε 1/1/2009!!! χαλια μας μπηκε το 2009!! Click για ανάπτυξη... Γιάννα μου περαστικά σου καλή μου και σε εσένα. Θα περάσει μωρέ! Ωστε το Λουνάκι φουσκώνει!!! Εμ τα δωράκια που έχει μεσα το κιντερ αυγουλάκι θέλουμε κι εμείς να ζουλάμε!!! Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ax! μπράβο Σάμπι μου μου έδωσες κουράγιο θα σας πω αύριο τα νέα μας όταν έρθουμε από το γιατρό με το αστραφτερό μας χαμόγελο Click για ανάπτυξη... Ναι και περιμένουμε και φωτογραφίες με το χαμόγελό σας το αστραφτερό!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 104 105 106 107 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 105 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 105 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Περαστικά Σάμπι. Να πάρεις κ άλλες 3 μέρες άδεις μετά την ίωση Click για ανάπτυξη... σε ευχαριστω!δουλευω 5/1 οτι και θα γεινει...για να δουμε τι να μας φερει 2009,ελπιζω κατι καλητερο,γιατι ο προηγουμενος ετος ειταν αστα να πανε....τωρα βλεπω οτι και η Μασια φτερνειζετε,αμαν κολησα το παιδι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 12:59 Η elvenstar: #2.088 02-01-09 12:59 Αρχική Δημοσίευση από sabi: σε ευχαριστω!δουλευω 5/1 οτι και θα γεινει...για να δουμε τι να μας φερει 2009,ελπιζω κατι καλητερο,γιατι ο προηγουμενος ετος ειταν αστα να πανε....τωρα βλεπω οτι και η Μασια φτερνειζετε,αμαν κολησα το παιδι Click για ανάπτυξη... Ναι ναι να φύγει κ να μην ξανάρθει, γι αυτό λένε δίσεκτο δεν είναι τυχαίο. Εύχομαι όλα φέτος να μας πάνε καλύτερα. Κρίμα που δεν θα προλάβεις να ξεκουραστείς κ να χαρείς μερικές μέρες ξεκούραση. Ίσως όμως επειδή κουράστηκες πολύ κ ανέβασες πυρετό Ελπίζω να περάσουν όλα γρήγορα, όσο για τη Μάσια μπορεί να μην είναι τίποτα το κάνει κ ο δικός μου όταν χώνει τη μουσούδα του σε μέρη που έχει σκόνη. Εμείς αύριο θα πάμε για καθαρισμό δοντιών κ είμαι κάπως αγχωμένη με την νάρκωση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 13:07 Η Luna έγραψε: #2.089 02-01-09 13:07 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Καλημερα σε ολους και καλη χρονια!οραιο,μπεικε 2009...ειμαι αροστη,εχω πηρετο,πνειγουμε απο τον βηχα....ελεγα να κατσω 4 μερες ,να παω για καφε,καμια βολτα ισος,τωρα δεν βγενω υοτε με τα σκυλια μου ....ειναι αδικο..... Click για ανάπτυξη... καλημερα!!!μια χαρα σε βρισκω!!κι εγω απο χθες εχω μια λοιμωξη (η οποια με πιανει συχνα) και με θυμηθηκε 1/1/2009!!! χαλια μας μπηκε το 2009!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 13:15 Η elvenstar: #2.090 02-01-09 13:15 Γιάννα περαστικά κ σε σένα, είναι άσχημο μωρε τέτοιες μέρες που όλοι διασκεδάζουν να είσαι άρρωστος καλή κ σύντομη ανάρρωση κ στις δύο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 13:18 Η Luna έγραψε: #2.091 02-01-09 13:18 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Γιάννα περαστικά κ σε σένα, είναι άσχημο μωρε τέτοιες μέρες που όλοι διασκεδάζουν να είσαι άρρωστος καλή κ σύντομη ανάρρωση κ στις δύο Click για ανάπτυξη... καλα ημουν μεχρι χθες!!το βραδυ με εφαγε και σημερα απο τα πολλα χαπια ειμαι σαν κοτοπουλο!!ευχαριστω παντως!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 13:24 Η elvenstar: #2.092 02-01-09 13:24 Αρχική Δημοσίευση από Luna: καλα ημουν μεχρι χθες!!το βραδυ με εφαγε και σημερα απο τα πολλα χαπια ειμαι σαν κοτοπουλο!!ευχαριστω παντως!!!! Click για ανάπτυξη... Ισως φταίει κ η υγρασία που έχει αυτό το διάστημα, εύχομαι να περάσουν όλα γρήγορα. Το Λουνάκι τι κάνει; Ετοιμάζεται για την μητρότητα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 13:29 Η Luna έγραψε: #2.093 02-01-09 13:29 ευχαριστω!!! το Λουνακι φουσκωνει!!το αστειο ειναι οτι η κοιλια της ειναι πιο σκληρη και φουσκωτη καθε μερα που την πιανω!!!εχω ενα μεγαλο Kinder εκπληξη να ζουλαω!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 13:59 Η elvenstar: #2.094 02-01-09 13:59 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ευχαριστω!!! το Λουνακι φουσκωνει!!το αστειο ειναι οτι η κοιλια της ειναι πιο σκληρη και φουσκωτη καθε μερα που την πιανω!!!εχω ενα μεγαλο Kinder εκπληξη να ζουλαω!!!!! Click για ανάπτυξη... περιμένουμε με χαρά να δούμε τα παιχνιδάκια που κρύβει μέσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 14:16 Η Luna έγραψε: #2.095 02-01-09 14:16 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: περιμένουμε με χαρά να δούμε τα παιχνιδάκια που κρύβει μέσα Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 15:01 Η sabi έγραψε: #2.096 02-01-09 15:01 Και εμεις πρεπει αυτο το μηνα να κανουμε καθαριζμο δοντιον,και τα σκυλια και τα γατια,μην το φοβασε Ελενα μου δεν ειναι τιποτα,η ναρκοση που βαζουν σε αυτη η περιπτοσι ειναι πολυ ελαθρη,το εχω κανει τοσες φορες Γιαννα και εσει εισε αροστη υοφ ,τουλαχηστον δεν ειμαι μονη....μια παριγορια ειναι και αυτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 15:34 Η Luna έγραψε: #2.097 02-01-09 15:34 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Γιαννα και εσει εισε αροστη υοφ ,τουλαχηστον δεν ειμαι μονη....μια παριγορια ειναι και αυτο Click για ανάπτυξη... ααα,μην στεναχωριεσαι καθολου!!! εγω παντα γκαντεμω ειμαι!!! ειμαι ιδανικη για τετοια πραγματα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 17:10 Η elvenstar: #2.098 02-01-09 17:10 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Και εμεις πρεπει αυτο το μηνα να κανουμε καθαριζμο δοντιον,και τα σκυλια και τα γατια,μην το φοβασε Ελενα μου δεν ειναι τιποτα,η ναρκοση που βαζουν σε αυτη η περιπτοσι ειναι πολυ ελαθρη,το εχω κανει τοσες φορες Γιαννα και εσει εισε αροστη υοφ ,τουλαχηστον δεν ειμαι μονη....μια παριγορια ειναι και αυτο Click για ανάπτυξη... Ax! μπράβο Σάμπι μου μου έδωσες κουράγιο θα σας πω αύριο τα νέα μας όταν έρθουμε από το γιατρό με το αστραφτερό μας χαμόγελο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 17:11 Η moukelis έγραψε: #2.099 02-01-09 17:11 Καλη τυχη αυριο στο γιατρο Ελενα,ολα θα πανε καλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 18:05 Η staman2 έγραψε: #2.100 02-01-09 18:05 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Καλημερα σε ολους και καλη χρονια!οραιο,μπεικε 2009...ειμαι αροστη,εχω πηρετο,πνειγουμε απο τον βηχα....ελεγα να κατσω 4 μερες ,να παω για καφε,καμια βολτα ισος,τωρα δεν βγενω υοτε με τα σκυλια μου ....ειναι αδικο..... Click για ανάπτυξη... Περαστικά σου Σάμπυ μου να γίνεις γρήγορα καλά. Οπως λέει κι η Ελενα ίσως σε έριξε και το ότι δουλεψες πολυ σκληρά αυτές τις μέρες χωρίς ξεκουρση. Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ναι ναι να φύγει κ να μην ξανάρθει, γι αυτό λένε δίσεκτο δεν είναι τυχαίο. Εύχομαι όλα φέτος να μας πάνε καλύτερα. Κρίμα που δεν θα προλάβεις να ξεκουραστείς κ να χαρείς μερικές μέρες ξεκούραση. Ίσως όμως επειδή κουράστηκες πολύ κ ανέβασες πυρετό Ελπίζω να περάσουν όλα γρήγορα, όσο για τη Μάσια μπορεί να μην είναι τίποτα το κάνει κ ο δικός μου όταν χώνει τη μουσούδα του σε μέρη που έχει σκόνη. Εμείς αύριο θα πάμε για καθαρισμό δοντιών κ είμαι κάπως αγχωμένη με την νάρκωση Click για ανάπτυξη... Ελενάκι όλα θα πάνε καλά με τον Μπατουλίνο. Είδες δεν το ήξερα πως είναι τοσο απλό. Στο λέει κι η Σάμπυ. Αρα να το ξέρουμε τώρα κ για εμάς αφου είναι έτσι κ να μην έχουμε άγχος. Πάντως θα έχεις από εμάς όλες μας τις θετικές σκέψεις όπως είπαμε.... Και ένα παραπάνω φιλάκι απ΄τον Περσουλη σου Αρχική Δημοσίευση από Luna: καλημερα!!!μια χαρα σε βρισκω!!κι εγω απο χθες εχω μια λοιμωξη (η οποια με πιανει συχνα) και με θυμηθηκε 1/1/2009!!! χαλια μας μπηκε το 2009!! Click για ανάπτυξη... Γιάννα μου περαστικά σου καλή μου και σε εσένα. Θα περάσει μωρέ! Ωστε το Λουνάκι φουσκώνει!!! Εμ τα δωράκια που έχει μεσα το κιντερ αυγουλάκι θέλουμε κι εμείς να ζουλάμε!!! Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ax! μπράβο Σάμπι μου μου έδωσες κουράγιο θα σας πω αύριο τα νέα μας όταν έρθουμε από το γιατρό με το αστραφτερό μας χαμόγελο Click για ανάπτυξη... Ναι και περιμένουμε και φωτογραφίες με το χαμόγελό σας το αστραφτερό!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 104 105 106 107 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 105 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 105 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από sabi: σε ευχαριστω!δουλευω 5/1 οτι και θα γεινει...για να δουμε τι να μας φερει 2009,ελπιζω κατι καλητερο,γιατι ο προηγουμενος ετος ειταν αστα να πανε....τωρα βλεπω οτι και η Μασια φτερνειζετε,αμαν κολησα το παιδι Click για ανάπτυξη... Ναι ναι να φύγει κ να μην ξανάρθει, γι αυτό λένε δίσεκτο δεν είναι τυχαίο. Εύχομαι όλα φέτος να μας πάνε καλύτερα. Κρίμα που δεν θα προλάβεις να ξεκουραστείς κ να χαρείς μερικές μέρες ξεκούραση. Ίσως όμως επειδή κουράστηκες πολύ κ ανέβασες πυρετό Ελπίζω να περάσουν όλα γρήγορα, όσο για τη Μάσια μπορεί να μην είναι τίποτα το κάνει κ ο δικός μου όταν χώνει τη μουσούδα του σε μέρη που έχει σκόνη. Εμείς αύριο θα πάμε για καθαρισμό δοντιών κ είμαι κάπως αγχωμένη με την νάρκωση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 13:07 Η Luna έγραψε: #2.089 02-01-09 13:07 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Καλημερα σε ολους και καλη χρονια!οραιο,μπεικε 2009...ειμαι αροστη,εχω πηρετο,πνειγουμε απο τον βηχα....ελεγα να κατσω 4 μερες ,να παω για καφε,καμια βολτα ισος,τωρα δεν βγενω υοτε με τα σκυλια μου ....ειναι αδικο..... Click για ανάπτυξη... καλημερα!!!μια χαρα σε βρισκω!!κι εγω απο χθες εχω μια λοιμωξη (η οποια με πιανει συχνα) και με θυμηθηκε 1/1/2009!!! χαλια μας μπηκε το 2009!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 13:15 Η elvenstar: #2.090 02-01-09 13:15 Γιάννα περαστικά κ σε σένα, είναι άσχημο μωρε τέτοιες μέρες που όλοι διασκεδάζουν να είσαι άρρωστος καλή κ σύντομη ανάρρωση κ στις δύο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 13:18 Η Luna έγραψε: #2.091 02-01-09 13:18 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Γιάννα περαστικά κ σε σένα, είναι άσχημο μωρε τέτοιες μέρες που όλοι διασκεδάζουν να είσαι άρρωστος καλή κ σύντομη ανάρρωση κ στις δύο Click για ανάπτυξη... καλα ημουν μεχρι χθες!!το βραδυ με εφαγε και σημερα απο τα πολλα χαπια ειμαι σαν κοτοπουλο!!ευχαριστω παντως!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 13:24 Η elvenstar: #2.092 02-01-09 13:24 Αρχική Δημοσίευση από Luna: καλα ημουν μεχρι χθες!!το βραδυ με εφαγε και σημερα απο τα πολλα χαπια ειμαι σαν κοτοπουλο!!ευχαριστω παντως!!!! Click για ανάπτυξη... Ισως φταίει κ η υγρασία που έχει αυτό το διάστημα, εύχομαι να περάσουν όλα γρήγορα. Το Λουνάκι τι κάνει; Ετοιμάζεται για την μητρότητα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 13:29 Η Luna έγραψε: #2.093 02-01-09 13:29 ευχαριστω!!! το Λουνακι φουσκωνει!!το αστειο ειναι οτι η κοιλια της ειναι πιο σκληρη και φουσκωτη καθε μερα που την πιανω!!!εχω ενα μεγαλο Kinder εκπληξη να ζουλαω!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 13:59 Η elvenstar: #2.094 02-01-09 13:59 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ευχαριστω!!! το Λουνακι φουσκωνει!!το αστειο ειναι οτι η κοιλια της ειναι πιο σκληρη και φουσκωτη καθε μερα που την πιανω!!!εχω ενα μεγαλο Kinder εκπληξη να ζουλαω!!!!! Click για ανάπτυξη... περιμένουμε με χαρά να δούμε τα παιχνιδάκια που κρύβει μέσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 14:16 Η Luna έγραψε: #2.095 02-01-09 14:16 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: περιμένουμε με χαρά να δούμε τα παιχνιδάκια που κρύβει μέσα Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 15:01 Η sabi έγραψε: #2.096 02-01-09 15:01 Και εμεις πρεπει αυτο το μηνα να κανουμε καθαριζμο δοντιον,και τα σκυλια και τα γατια,μην το φοβασε Ελενα μου δεν ειναι τιποτα,η ναρκοση που βαζουν σε αυτη η περιπτοσι ειναι πολυ ελαθρη,το εχω κανει τοσες φορες Γιαννα και εσει εισε αροστη υοφ ,τουλαχηστον δεν ειμαι μονη....μια παριγορια ειναι και αυτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 15:34 Η Luna έγραψε: #2.097 02-01-09 15:34 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Γιαννα και εσει εισε αροστη υοφ ,τουλαχηστον δεν ειμαι μονη....μια παριγορια ειναι και αυτο Click για ανάπτυξη... ααα,μην στεναχωριεσαι καθολου!!! εγω παντα γκαντεμω ειμαι!!! ειμαι ιδανικη για τετοια πραγματα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 17:10 Η elvenstar: #2.098 02-01-09 17:10 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Και εμεις πρεπει αυτο το μηνα να κανουμε καθαριζμο δοντιον,και τα σκυλια και τα γατια,μην το φοβασε Ελενα μου δεν ειναι τιποτα,η ναρκοση που βαζουν σε αυτη η περιπτοσι ειναι πολυ ελαθρη,το εχω κανει τοσες φορες Γιαννα και εσει εισε αροστη υοφ ,τουλαχηστον δεν ειμαι μονη....μια παριγορια ειναι και αυτο Click για ανάπτυξη... Ax! μπράβο Σάμπι μου μου έδωσες κουράγιο θα σας πω αύριο τα νέα μας όταν έρθουμε από το γιατρό με το αστραφτερό μας χαμόγελο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 17:11 Η moukelis έγραψε: #2.099 02-01-09 17:11 Καλη τυχη αυριο στο γιατρο Ελενα,ολα θα πανε καλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 18:05 Η staman2 έγραψε: #2.100 02-01-09 18:05 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Καλημερα σε ολους και καλη χρονια!οραιο,μπεικε 2009...ειμαι αροστη,εχω πηρετο,πνειγουμε απο τον βηχα....ελεγα να κατσω 4 μερες ,να παω για καφε,καμια βολτα ισος,τωρα δεν βγενω υοτε με τα σκυλια μου ....ειναι αδικο..... Click για ανάπτυξη... Περαστικά σου Σάμπυ μου να γίνεις γρήγορα καλά. Οπως λέει κι η Ελενα ίσως σε έριξε και το ότι δουλεψες πολυ σκληρά αυτές τις μέρες χωρίς ξεκουρση. Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ναι ναι να φύγει κ να μην ξανάρθει, γι αυτό λένε δίσεκτο δεν είναι τυχαίο. Εύχομαι όλα φέτος να μας πάνε καλύτερα. Κρίμα που δεν θα προλάβεις να ξεκουραστείς κ να χαρείς μερικές μέρες ξεκούραση. Ίσως όμως επειδή κουράστηκες πολύ κ ανέβασες πυρετό Ελπίζω να περάσουν όλα γρήγορα, όσο για τη Μάσια μπορεί να μην είναι τίποτα το κάνει κ ο δικός μου όταν χώνει τη μουσούδα του σε μέρη που έχει σκόνη. Εμείς αύριο θα πάμε για καθαρισμό δοντιών κ είμαι κάπως αγχωμένη με την νάρκωση Click για ανάπτυξη... Ελενάκι όλα θα πάνε καλά με τον Μπατουλίνο. Είδες δεν το ήξερα πως είναι τοσο απλό. Στο λέει κι η Σάμπυ. Αρα να το ξέρουμε τώρα κ για εμάς αφου είναι έτσι κ να μην έχουμε άγχος. Πάντως θα έχεις από εμάς όλες μας τις θετικές σκέψεις όπως είπαμε.... Και ένα παραπάνω φιλάκι απ΄τον Περσουλη σου Αρχική Δημοσίευση από Luna: καλημερα!!!μια χαρα σε βρισκω!!κι εγω απο χθες εχω μια λοιμωξη (η οποια με πιανει συχνα) και με θυμηθηκε 1/1/2009!!! χαλια μας μπηκε το 2009!! Click για ανάπτυξη... Γιάννα μου περαστικά σου καλή μου και σε εσένα. Θα περάσει μωρέ! Ωστε το Λουνάκι φουσκώνει!!! Εμ τα δωράκια που έχει μεσα το κιντερ αυγουλάκι θέλουμε κι εμείς να ζουλάμε!!! Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ax! μπράβο Σάμπι μου μου έδωσες κουράγιο θα σας πω αύριο τα νέα μας όταν έρθουμε από το γιατρό με το αστραφτερό μας χαμόγελο Click για ανάπτυξη... Ναι και περιμένουμε και φωτογραφίες με το χαμόγελό σας το αστραφτερό!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 104 105 106 107 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 105 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 105 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από sabi: Καλημερα σε ολους και καλη χρονια!οραιο,μπεικε 2009...ειμαι αροστη,εχω πηρετο,πνειγουμε απο τον βηχα....ελεγα να κατσω 4 μερες ,να παω για καφε,καμια βολτα ισος,τωρα δεν βγενω υοτε με τα σκυλια μου ....ειναι αδικο..... Click για ανάπτυξη... καλημερα!!!μια χαρα σε βρισκω!!κι εγω απο χθες εχω μια λοιμωξη (η οποια με πιανει συχνα) και με θυμηθηκε 1/1/2009!!! χαλια μας μπηκε το 2009!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 13:15 Η elvenstar: #2.090 02-01-09 13:15 Γιάννα περαστικά κ σε σένα, είναι άσχημο μωρε τέτοιες μέρες που όλοι διασκεδάζουν να είσαι άρρωστος καλή κ σύντομη ανάρρωση κ στις δύο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 13:18 Η Luna έγραψε: #2.091 02-01-09 13:18 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Γιάννα περαστικά κ σε σένα, είναι άσχημο μωρε τέτοιες μέρες που όλοι διασκεδάζουν να είσαι άρρωστος καλή κ σύντομη ανάρρωση κ στις δύο Click για ανάπτυξη... καλα ημουν μεχρι χθες!!το βραδυ με εφαγε και σημερα απο τα πολλα χαπια ειμαι σαν κοτοπουλο!!ευχαριστω παντως!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 13:24 Η elvenstar: #2.092 02-01-09 13:24 Αρχική Δημοσίευση από Luna: καλα ημουν μεχρι χθες!!το βραδυ με εφαγε και σημερα απο τα πολλα χαπια ειμαι σαν κοτοπουλο!!ευχαριστω παντως!!!! Click για ανάπτυξη... Ισως φταίει κ η υγρασία που έχει αυτό το διάστημα, εύχομαι να περάσουν όλα γρήγορα. Το Λουνάκι τι κάνει; Ετοιμάζεται για την μητρότητα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 13:29 Η Luna έγραψε: #2.093 02-01-09 13:29 ευχαριστω!!! το Λουνακι φουσκωνει!!το αστειο ειναι οτι η κοιλια της ειναι πιο σκληρη και φουσκωτη καθε μερα που την πιανω!!!εχω ενα μεγαλο Kinder εκπληξη να ζουλαω!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 13:59 Η elvenstar: #2.094 02-01-09 13:59 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ευχαριστω!!! το Λουνακι φουσκωνει!!το αστειο ειναι οτι η κοιλια της ειναι πιο σκληρη και φουσκωτη καθε μερα που την πιανω!!!εχω ενα μεγαλο Kinder εκπληξη να ζουλαω!!!!! Click για ανάπτυξη... περιμένουμε με χαρά να δούμε τα παιχνιδάκια που κρύβει μέσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 14:16 Η Luna έγραψε: #2.095 02-01-09 14:16 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: περιμένουμε με χαρά να δούμε τα παιχνιδάκια που κρύβει μέσα Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 15:01 Η sabi έγραψε: #2.096 02-01-09 15:01 Και εμεις πρεπει αυτο το μηνα να κανουμε καθαριζμο δοντιον,και τα σκυλια και τα γατια,μην το φοβασε Ελενα μου δεν ειναι τιποτα,η ναρκοση που βαζουν σε αυτη η περιπτοσι ειναι πολυ ελαθρη,το εχω κανει τοσες φορες Γιαννα και εσει εισε αροστη υοφ ,τουλαχηστον δεν ειμαι μονη....μια παριγορια ειναι και αυτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 15:34 Η Luna έγραψε: #2.097 02-01-09 15:34 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Γιαννα και εσει εισε αροστη υοφ ,τουλαχηστον δεν ειμαι μονη....μια παριγορια ειναι και αυτο Click για ανάπτυξη... ααα,μην στεναχωριεσαι καθολου!!! εγω παντα γκαντεμω ειμαι!!! ειμαι ιδανικη για τετοια πραγματα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 17:10 Η elvenstar: #2.098 02-01-09 17:10 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Και εμεις πρεπει αυτο το μηνα να κανουμε καθαριζμο δοντιον,και τα σκυλια και τα γατια,μην το φοβασε Ελενα μου δεν ειναι τιποτα,η ναρκοση που βαζουν σε αυτη η περιπτοσι ειναι πολυ ελαθρη,το εχω κανει τοσες φορες Γιαννα και εσει εισε αροστη υοφ ,τουλαχηστον δεν ειμαι μονη....μια παριγορια ειναι και αυτο Click για ανάπτυξη... Ax! μπράβο Σάμπι μου μου έδωσες κουράγιο θα σας πω αύριο τα νέα μας όταν έρθουμε από το γιατρό με το αστραφτερό μας χαμόγελο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 17:11 Η moukelis έγραψε: #2.099 02-01-09 17:11 Καλη τυχη αυριο στο γιατρο Ελενα,ολα θα πανε καλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 18:05 Η staman2 έγραψε: #2.100 02-01-09 18:05 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Καλημερα σε ολους και καλη χρονια!οραιο,μπεικε 2009...ειμαι αροστη,εχω πηρετο,πνειγουμε απο τον βηχα....ελεγα να κατσω 4 μερες ,να παω για καφε,καμια βολτα ισος,τωρα δεν βγενω υοτε με τα σκυλια μου ....ειναι αδικο..... Click για ανάπτυξη... Περαστικά σου Σάμπυ μου να γίνεις γρήγορα καλά. Οπως λέει κι η Ελενα ίσως σε έριξε και το ότι δουλεψες πολυ σκληρά αυτές τις μέρες χωρίς ξεκουρση. Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ναι ναι να φύγει κ να μην ξανάρθει, γι αυτό λένε δίσεκτο δεν είναι τυχαίο. Εύχομαι όλα φέτος να μας πάνε καλύτερα. Κρίμα που δεν θα προλάβεις να ξεκουραστείς κ να χαρείς μερικές μέρες ξεκούραση. Ίσως όμως επειδή κουράστηκες πολύ κ ανέβασες πυρετό Ελπίζω να περάσουν όλα γρήγορα, όσο για τη Μάσια μπορεί να μην είναι τίποτα το κάνει κ ο δικός μου όταν χώνει τη μουσούδα του σε μέρη που έχει σκόνη. Εμείς αύριο θα πάμε για καθαρισμό δοντιών κ είμαι κάπως αγχωμένη με την νάρκωση Click για ανάπτυξη... Ελενάκι όλα θα πάνε καλά με τον Μπατουλίνο. Είδες δεν το ήξερα πως είναι τοσο απλό. Στο λέει κι η Σάμπυ. Αρα να το ξέρουμε τώρα κ για εμάς αφου είναι έτσι κ να μην έχουμε άγχος. Πάντως θα έχεις από εμάς όλες μας τις θετικές σκέψεις όπως είπαμε.... Και ένα παραπάνω φιλάκι απ΄τον Περσουλη σου Αρχική Δημοσίευση από Luna: καλημερα!!!μια χαρα σε βρισκω!!κι εγω απο χθες εχω μια λοιμωξη (η οποια με πιανει συχνα) και με θυμηθηκε 1/1/2009!!! χαλια μας μπηκε το 2009!! Click για ανάπτυξη... Γιάννα μου περαστικά σου καλή μου και σε εσένα. Θα περάσει μωρέ! Ωστε το Λουνάκι φουσκώνει!!! Εμ τα δωράκια που έχει μεσα το κιντερ αυγουλάκι θέλουμε κι εμείς να ζουλάμε!!! Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ax! μπράβο Σάμπι μου μου έδωσες κουράγιο θα σας πω αύριο τα νέα μας όταν έρθουμε από το γιατρό με το αστραφτερό μας χαμόγελο Click για ανάπτυξη... Ναι και περιμένουμε και φωτογραφίες με το χαμόγελό σας το αστραφτερό!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 104 105 106 107 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 105 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 105 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Γιάννα περαστικά κ σε σένα, είναι άσχημο μωρε τέτοιες μέρες που όλοι διασκεδάζουν να είσαι άρρωστος καλή κ σύντομη ανάρρωση κ στις δύο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 13:18 Η Luna έγραψε: #2.091 02-01-09 13:18 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Γιάννα περαστικά κ σε σένα, είναι άσχημο μωρε τέτοιες μέρες που όλοι διασκεδάζουν να είσαι άρρωστος καλή κ σύντομη ανάρρωση κ στις δύο Click για ανάπτυξη... καλα ημουν μεχρι χθες!!το βραδυ με εφαγε και σημερα απο τα πολλα χαπια ειμαι σαν κοτοπουλο!!ευχαριστω παντως!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 13:24 Η elvenstar: #2.092 02-01-09 13:24 Αρχική Δημοσίευση από Luna: καλα ημουν μεχρι χθες!!το βραδυ με εφαγε και σημερα απο τα πολλα χαπια ειμαι σαν κοτοπουλο!!ευχαριστω παντως!!!! Click για ανάπτυξη... Ισως φταίει κ η υγρασία που έχει αυτό το διάστημα, εύχομαι να περάσουν όλα γρήγορα. Το Λουνάκι τι κάνει; Ετοιμάζεται για την μητρότητα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 13:29 Η Luna έγραψε: #2.093 02-01-09 13:29 ευχαριστω!!! το Λουνακι φουσκωνει!!το αστειο ειναι οτι η κοιλια της ειναι πιο σκληρη και φουσκωτη καθε μερα που την πιανω!!!εχω ενα μεγαλο Kinder εκπληξη να ζουλαω!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 13:59 Η elvenstar: #2.094 02-01-09 13:59 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ευχαριστω!!! το Λουνακι φουσκωνει!!το αστειο ειναι οτι η κοιλια της ειναι πιο σκληρη και φουσκωτη καθε μερα που την πιανω!!!εχω ενα μεγαλο Kinder εκπληξη να ζουλαω!!!!! Click για ανάπτυξη... περιμένουμε με χαρά να δούμε τα παιχνιδάκια που κρύβει μέσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 14:16 Η Luna έγραψε: #2.095 02-01-09 14:16 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: περιμένουμε με χαρά να δούμε τα παιχνιδάκια που κρύβει μέσα Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 15:01 Η sabi έγραψε: #2.096 02-01-09 15:01 Και εμεις πρεπει αυτο το μηνα να κανουμε καθαριζμο δοντιον,και τα σκυλια και τα γατια,μην το φοβασε Ελενα μου δεν ειναι τιποτα,η ναρκοση που βαζουν σε αυτη η περιπτοσι ειναι πολυ ελαθρη,το εχω κανει τοσες φορες Γιαννα και εσει εισε αροστη υοφ ,τουλαχηστον δεν ειμαι μονη....μια παριγορια ειναι και αυτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 15:34 Η Luna έγραψε: #2.097 02-01-09 15:34 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Γιαννα και εσει εισε αροστη υοφ ,τουλαχηστον δεν ειμαι μονη....μια παριγορια ειναι και αυτο Click για ανάπτυξη... ααα,μην στεναχωριεσαι καθολου!!! εγω παντα γκαντεμω ειμαι!!! ειμαι ιδανικη για τετοια πραγματα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 17:10 Η elvenstar: #2.098 02-01-09 17:10 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Και εμεις πρεπει αυτο το μηνα να κανουμε καθαριζμο δοντιον,και τα σκυλια και τα γατια,μην το φοβασε Ελενα μου δεν ειναι τιποτα,η ναρκοση που βαζουν σε αυτη η περιπτοσι ειναι πολυ ελαθρη,το εχω κανει τοσες φορες Γιαννα και εσει εισε αροστη υοφ ,τουλαχηστον δεν ειμαι μονη....μια παριγορια ειναι και αυτο Click για ανάπτυξη... Ax! μπράβο Σάμπι μου μου έδωσες κουράγιο θα σας πω αύριο τα νέα μας όταν έρθουμε από το γιατρό με το αστραφτερό μας χαμόγελο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 17:11 Η moukelis έγραψε: #2.099 02-01-09 17:11 Καλη τυχη αυριο στο γιατρο Ελενα,ολα θα πανε καλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 18:05 Η staman2 έγραψε: #2.100 02-01-09 18:05 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Καλημερα σε ολους και καλη χρονια!οραιο,μπεικε 2009...ειμαι αροστη,εχω πηρετο,πνειγουμε απο τον βηχα....ελεγα να κατσω 4 μερες ,να παω για καφε,καμια βολτα ισος,τωρα δεν βγενω υοτε με τα σκυλια μου ....ειναι αδικο..... Click για ανάπτυξη... Περαστικά σου Σάμπυ μου να γίνεις γρήγορα καλά. Οπως λέει κι η Ελενα ίσως σε έριξε και το ότι δουλεψες πολυ σκληρά αυτές τις μέρες χωρίς ξεκουρση. Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ναι ναι να φύγει κ να μην ξανάρθει, γι αυτό λένε δίσεκτο δεν είναι τυχαίο. Εύχομαι όλα φέτος να μας πάνε καλύτερα. Κρίμα που δεν θα προλάβεις να ξεκουραστείς κ να χαρείς μερικές μέρες ξεκούραση. Ίσως όμως επειδή κουράστηκες πολύ κ ανέβασες πυρετό Ελπίζω να περάσουν όλα γρήγορα, όσο για τη Μάσια μπορεί να μην είναι τίποτα το κάνει κ ο δικός μου όταν χώνει τη μουσούδα του σε μέρη που έχει σκόνη. Εμείς αύριο θα πάμε για καθαρισμό δοντιών κ είμαι κάπως αγχωμένη με την νάρκωση Click για ανάπτυξη... Ελενάκι όλα θα πάνε καλά με τον Μπατουλίνο. Είδες δεν το ήξερα πως είναι τοσο απλό. Στο λέει κι η Σάμπυ. Αρα να το ξέρουμε τώρα κ για εμάς αφου είναι έτσι κ να μην έχουμε άγχος. Πάντως θα έχεις από εμάς όλες μας τις θετικές σκέψεις όπως είπαμε.... Και ένα παραπάνω φιλάκι απ΄τον Περσουλη σου Αρχική Δημοσίευση από Luna: καλημερα!!!μια χαρα σε βρισκω!!κι εγω απο χθες εχω μια λοιμωξη (η οποια με πιανει συχνα) και με θυμηθηκε 1/1/2009!!! χαλια μας μπηκε το 2009!! Click για ανάπτυξη... Γιάννα μου περαστικά σου καλή μου και σε εσένα. Θα περάσει μωρέ! Ωστε το Λουνάκι φουσκώνει!!! Εμ τα δωράκια που έχει μεσα το κιντερ αυγουλάκι θέλουμε κι εμείς να ζουλάμε!!! Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ax! μπράβο Σάμπι μου μου έδωσες κουράγιο θα σας πω αύριο τα νέα μας όταν έρθουμε από το γιατρό με το αστραφτερό μας χαμόγελο Click για ανάπτυξη... Ναι και περιμένουμε και φωτογραφίες με το χαμόγελό σας το αστραφτερό!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 104 105 106 107 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 105 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 105 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Γιάννα περαστικά κ σε σένα, είναι άσχημο μωρε τέτοιες μέρες που όλοι διασκεδάζουν να είσαι άρρωστος καλή κ σύντομη ανάρρωση κ στις δύο Click για ανάπτυξη... καλα ημουν μεχρι χθες!!το βραδυ με εφαγε και σημερα απο τα πολλα χαπια ειμαι σαν κοτοπουλο!!ευχαριστω παντως!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 13:24 Η elvenstar: #2.092 02-01-09 13:24 Αρχική Δημοσίευση από Luna: καλα ημουν μεχρι χθες!!το βραδυ με εφαγε και σημερα απο τα πολλα χαπια ειμαι σαν κοτοπουλο!!ευχαριστω παντως!!!! Click για ανάπτυξη... Ισως φταίει κ η υγρασία που έχει αυτό το διάστημα, εύχομαι να περάσουν όλα γρήγορα. Το Λουνάκι τι κάνει; Ετοιμάζεται για την μητρότητα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 13:29 Η Luna έγραψε: #2.093 02-01-09 13:29 ευχαριστω!!! το Λουνακι φουσκωνει!!το αστειο ειναι οτι η κοιλια της ειναι πιο σκληρη και φουσκωτη καθε μερα που την πιανω!!!εχω ενα μεγαλο Kinder εκπληξη να ζουλαω!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 13:59 Η elvenstar: #2.094 02-01-09 13:59 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ευχαριστω!!! το Λουνακι φουσκωνει!!το αστειο ειναι οτι η κοιλια της ειναι πιο σκληρη και φουσκωτη καθε μερα που την πιανω!!!εχω ενα μεγαλο Kinder εκπληξη να ζουλαω!!!!! Click για ανάπτυξη... περιμένουμε με χαρά να δούμε τα παιχνιδάκια που κρύβει μέσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 14:16 Η Luna έγραψε: #2.095 02-01-09 14:16 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: περιμένουμε με χαρά να δούμε τα παιχνιδάκια που κρύβει μέσα Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 15:01 Η sabi έγραψε: #2.096 02-01-09 15:01 Και εμεις πρεπει αυτο το μηνα να κανουμε καθαριζμο δοντιον,και τα σκυλια και τα γατια,μην το φοβασε Ελενα μου δεν ειναι τιποτα,η ναρκοση που βαζουν σε αυτη η περιπτοσι ειναι πολυ ελαθρη,το εχω κανει τοσες φορες Γιαννα και εσει εισε αροστη υοφ ,τουλαχηστον δεν ειμαι μονη....μια παριγορια ειναι και αυτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 15:34 Η Luna έγραψε: #2.097 02-01-09 15:34 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Γιαννα και εσει εισε αροστη υοφ ,τουλαχηστον δεν ειμαι μονη....μια παριγορια ειναι και αυτο Click για ανάπτυξη... ααα,μην στεναχωριεσαι καθολου!!! εγω παντα γκαντεμω ειμαι!!! ειμαι ιδανικη για τετοια πραγματα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 17:10 Η elvenstar: #2.098 02-01-09 17:10 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Και εμεις πρεπει αυτο το μηνα να κανουμε καθαριζμο δοντιον,και τα σκυλια και τα γατια,μην το φοβασε Ελενα μου δεν ειναι τιποτα,η ναρκοση που βαζουν σε αυτη η περιπτοσι ειναι πολυ ελαθρη,το εχω κανει τοσες φορες Γιαννα και εσει εισε αροστη υοφ ,τουλαχηστον δεν ειμαι μονη....μια παριγορια ειναι και αυτο Click για ανάπτυξη... Ax! μπράβο Σάμπι μου μου έδωσες κουράγιο θα σας πω αύριο τα νέα μας όταν έρθουμε από το γιατρό με το αστραφτερό μας χαμόγελο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 17:11 Η moukelis έγραψε: #2.099 02-01-09 17:11 Καλη τυχη αυριο στο γιατρο Ελενα,ολα θα πανε καλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 18:05 Η staman2 έγραψε: #2.100 02-01-09 18:05 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Καλημερα σε ολους και καλη χρονια!οραιο,μπεικε 2009...ειμαι αροστη,εχω πηρετο,πνειγουμε απο τον βηχα....ελεγα να κατσω 4 μερες ,να παω για καφε,καμια βολτα ισος,τωρα δεν βγενω υοτε με τα σκυλια μου ....ειναι αδικο..... Click για ανάπτυξη... Περαστικά σου Σάμπυ μου να γίνεις γρήγορα καλά. Οπως λέει κι η Ελενα ίσως σε έριξε και το ότι δουλεψες πολυ σκληρά αυτές τις μέρες χωρίς ξεκουρση. Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ναι ναι να φύγει κ να μην ξανάρθει, γι αυτό λένε δίσεκτο δεν είναι τυχαίο. Εύχομαι όλα φέτος να μας πάνε καλύτερα. Κρίμα που δεν θα προλάβεις να ξεκουραστείς κ να χαρείς μερικές μέρες ξεκούραση. Ίσως όμως επειδή κουράστηκες πολύ κ ανέβασες πυρετό Ελπίζω να περάσουν όλα γρήγορα, όσο για τη Μάσια μπορεί να μην είναι τίποτα το κάνει κ ο δικός μου όταν χώνει τη μουσούδα του σε μέρη που έχει σκόνη. Εμείς αύριο θα πάμε για καθαρισμό δοντιών κ είμαι κάπως αγχωμένη με την νάρκωση Click για ανάπτυξη... Ελενάκι όλα θα πάνε καλά με τον Μπατουλίνο. Είδες δεν το ήξερα πως είναι τοσο απλό. Στο λέει κι η Σάμπυ. Αρα να το ξέρουμε τώρα κ για εμάς αφου είναι έτσι κ να μην έχουμε άγχος. Πάντως θα έχεις από εμάς όλες μας τις θετικές σκέψεις όπως είπαμε.... Και ένα παραπάνω φιλάκι απ΄τον Περσουλη σου Αρχική Δημοσίευση από Luna: καλημερα!!!μια χαρα σε βρισκω!!κι εγω απο χθες εχω μια λοιμωξη (η οποια με πιανει συχνα) και με θυμηθηκε 1/1/2009!!! χαλια μας μπηκε το 2009!! Click για ανάπτυξη... Γιάννα μου περαστικά σου καλή μου και σε εσένα. Θα περάσει μωρέ! Ωστε το Λουνάκι φουσκώνει!!! Εμ τα δωράκια που έχει μεσα το κιντερ αυγουλάκι θέλουμε κι εμείς να ζουλάμε!!! Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ax! μπράβο Σάμπι μου μου έδωσες κουράγιο θα σας πω αύριο τα νέα μας όταν έρθουμε από το γιατρό με το αστραφτερό μας χαμόγελο Click για ανάπτυξη... Ναι και περιμένουμε και φωτογραφίες με το χαμόγελό σας το αστραφτερό!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 104 105 106 107 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 105 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 105 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Luna: καλα ημουν μεχρι χθες!!το βραδυ με εφαγε και σημερα απο τα πολλα χαπια ειμαι σαν κοτοπουλο!!ευχαριστω παντως!!!! Click για ανάπτυξη... Ισως φταίει κ η υγρασία που έχει αυτό το διάστημα, εύχομαι να περάσουν όλα γρήγορα. Το Λουνάκι τι κάνει; Ετοιμάζεται για την μητρότητα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 13:29 Η Luna έγραψε: #2.093 02-01-09 13:29 ευχαριστω!!! το Λουνακι φουσκωνει!!το αστειο ειναι οτι η κοιλια της ειναι πιο σκληρη και φουσκωτη καθε μερα που την πιανω!!!εχω ενα μεγαλο Kinder εκπληξη να ζουλαω!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 13:59 Η elvenstar: #2.094 02-01-09 13:59 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ευχαριστω!!! το Λουνακι φουσκωνει!!το αστειο ειναι οτι η κοιλια της ειναι πιο σκληρη και φουσκωτη καθε μερα που την πιανω!!!εχω ενα μεγαλο Kinder εκπληξη να ζουλαω!!!!! Click για ανάπτυξη... περιμένουμε με χαρά να δούμε τα παιχνιδάκια που κρύβει μέσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 14:16 Η Luna έγραψε: #2.095 02-01-09 14:16 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: περιμένουμε με χαρά να δούμε τα παιχνιδάκια που κρύβει μέσα Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 15:01 Η sabi έγραψε: #2.096 02-01-09 15:01 Και εμεις πρεπει αυτο το μηνα να κανουμε καθαριζμο δοντιον,και τα σκυλια και τα γατια,μην το φοβασε Ελενα μου δεν ειναι τιποτα,η ναρκοση που βαζουν σε αυτη η περιπτοσι ειναι πολυ ελαθρη,το εχω κανει τοσες φορες Γιαννα και εσει εισε αροστη υοφ ,τουλαχηστον δεν ειμαι μονη....μια παριγορια ειναι και αυτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 15:34 Η Luna έγραψε: #2.097 02-01-09 15:34 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Γιαννα και εσει εισε αροστη υοφ ,τουλαχηστον δεν ειμαι μονη....μια παριγορια ειναι και αυτο Click για ανάπτυξη... ααα,μην στεναχωριεσαι καθολου!!! εγω παντα γκαντεμω ειμαι!!! ειμαι ιδανικη για τετοια πραγματα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 17:10 Η elvenstar: #2.098 02-01-09 17:10 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Και εμεις πρεπει αυτο το μηνα να κανουμε καθαριζμο δοντιον,και τα σκυλια και τα γατια,μην το φοβασε Ελενα μου δεν ειναι τιποτα,η ναρκοση που βαζουν σε αυτη η περιπτοσι ειναι πολυ ελαθρη,το εχω κανει τοσες φορες Γιαννα και εσει εισε αροστη υοφ ,τουλαχηστον δεν ειμαι μονη....μια παριγορια ειναι και αυτο Click για ανάπτυξη... Ax! μπράβο Σάμπι μου μου έδωσες κουράγιο θα σας πω αύριο τα νέα μας όταν έρθουμε από το γιατρό με το αστραφτερό μας χαμόγελο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 17:11 Η moukelis έγραψε: #2.099 02-01-09 17:11 Καλη τυχη αυριο στο γιατρο Ελενα,ολα θα πανε καλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 18:05 Η staman2 έγραψε: #2.100 02-01-09 18:05 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Καλημερα σε ολους και καλη χρονια!οραιο,μπεικε 2009...ειμαι αροστη,εχω πηρετο,πνειγουμε απο τον βηχα....ελεγα να κατσω 4 μερες ,να παω για καφε,καμια βολτα ισος,τωρα δεν βγενω υοτε με τα σκυλια μου ....ειναι αδικο..... Click για ανάπτυξη... Περαστικά σου Σάμπυ μου να γίνεις γρήγορα καλά. Οπως λέει κι η Ελενα ίσως σε έριξε και το ότι δουλεψες πολυ σκληρά αυτές τις μέρες χωρίς ξεκουρση. Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ναι ναι να φύγει κ να μην ξανάρθει, γι αυτό λένε δίσεκτο δεν είναι τυχαίο. Εύχομαι όλα φέτος να μας πάνε καλύτερα. Κρίμα που δεν θα προλάβεις να ξεκουραστείς κ να χαρείς μερικές μέρες ξεκούραση. Ίσως όμως επειδή κουράστηκες πολύ κ ανέβασες πυρετό Ελπίζω να περάσουν όλα γρήγορα, όσο για τη Μάσια μπορεί να μην είναι τίποτα το κάνει κ ο δικός μου όταν χώνει τη μουσούδα του σε μέρη που έχει σκόνη. Εμείς αύριο θα πάμε για καθαρισμό δοντιών κ είμαι κάπως αγχωμένη με την νάρκωση Click για ανάπτυξη... Ελενάκι όλα θα πάνε καλά με τον Μπατουλίνο. Είδες δεν το ήξερα πως είναι τοσο απλό. Στο λέει κι η Σάμπυ. Αρα να το ξέρουμε τώρα κ για εμάς αφου είναι έτσι κ να μην έχουμε άγχος. Πάντως θα έχεις από εμάς όλες μας τις θετικές σκέψεις όπως είπαμε.... Και ένα παραπάνω φιλάκι απ΄τον Περσουλη σου Αρχική Δημοσίευση από Luna: καλημερα!!!μια χαρα σε βρισκω!!κι εγω απο χθες εχω μια λοιμωξη (η οποια με πιανει συχνα) και με θυμηθηκε 1/1/2009!!! χαλια μας μπηκε το 2009!! Click για ανάπτυξη... Γιάννα μου περαστικά σου καλή μου και σε εσένα. Θα περάσει μωρέ! Ωστε το Λουνάκι φουσκώνει!!! Εμ τα δωράκια που έχει μεσα το κιντερ αυγουλάκι θέλουμε κι εμείς να ζουλάμε!!! Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ax! μπράβο Σάμπι μου μου έδωσες κουράγιο θα σας πω αύριο τα νέα μας όταν έρθουμε από το γιατρό με το αστραφτερό μας χαμόγελο Click για ανάπτυξη... Ναι και περιμένουμε και φωτογραφίες με το χαμόγελό σας το αστραφτερό!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 104 105 106 107 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 105 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 105 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ευχαριστω!!! το Λουνακι φουσκωνει!!το αστειο ειναι οτι η κοιλια της ειναι πιο σκληρη και φουσκωτη καθε μερα που την πιανω!!!εχω ενα μεγαλο Kinder εκπληξη να ζουλαω!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 13:59 Η elvenstar: #2.094 02-01-09 13:59 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ευχαριστω!!! το Λουνακι φουσκωνει!!το αστειο ειναι οτι η κοιλια της ειναι πιο σκληρη και φουσκωτη καθε μερα που την πιανω!!!εχω ενα μεγαλο Kinder εκπληξη να ζουλαω!!!!! Click για ανάπτυξη... περιμένουμε με χαρά να δούμε τα παιχνιδάκια που κρύβει μέσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 14:16 Η Luna έγραψε: #2.095 02-01-09 14:16 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: περιμένουμε με χαρά να δούμε τα παιχνιδάκια που κρύβει μέσα Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 15:01 Η sabi έγραψε: #2.096 02-01-09 15:01 Και εμεις πρεπει αυτο το μηνα να κανουμε καθαριζμο δοντιον,και τα σκυλια και τα γατια,μην το φοβασε Ελενα μου δεν ειναι τιποτα,η ναρκοση που βαζουν σε αυτη η περιπτοσι ειναι πολυ ελαθρη,το εχω κανει τοσες φορες Γιαννα και εσει εισε αροστη υοφ ,τουλαχηστον δεν ειμαι μονη....μια παριγορια ειναι και αυτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 15:34 Η Luna έγραψε: #2.097 02-01-09 15:34 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Γιαννα και εσει εισε αροστη υοφ ,τουλαχηστον δεν ειμαι μονη....μια παριγορια ειναι και αυτο Click για ανάπτυξη... ααα,μην στεναχωριεσαι καθολου!!! εγω παντα γκαντεμω ειμαι!!! ειμαι ιδανικη για τετοια πραγματα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 17:10 Η elvenstar: #2.098 02-01-09 17:10 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Και εμεις πρεπει αυτο το μηνα να κανουμε καθαριζμο δοντιον,και τα σκυλια και τα γατια,μην το φοβασε Ελενα μου δεν ειναι τιποτα,η ναρκοση που βαζουν σε αυτη η περιπτοσι ειναι πολυ ελαθρη,το εχω κανει τοσες φορες Γιαννα και εσει εισε αροστη υοφ ,τουλαχηστον δεν ειμαι μονη....μια παριγορια ειναι και αυτο Click για ανάπτυξη... Ax! μπράβο Σάμπι μου μου έδωσες κουράγιο θα σας πω αύριο τα νέα μας όταν έρθουμε από το γιατρό με το αστραφτερό μας χαμόγελο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 17:11 Η moukelis έγραψε: #2.099 02-01-09 17:11 Καλη τυχη αυριο στο γιατρο Ελενα,ολα θα πανε καλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 18:05 Η staman2 έγραψε: #2.100 02-01-09 18:05 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Καλημερα σε ολους και καλη χρονια!οραιο,μπεικε 2009...ειμαι αροστη,εχω πηρετο,πνειγουμε απο τον βηχα....ελεγα να κατσω 4 μερες ,να παω για καφε,καμια βολτα ισος,τωρα δεν βγενω υοτε με τα σκυλια μου ....ειναι αδικο..... Click για ανάπτυξη... Περαστικά σου Σάμπυ μου να γίνεις γρήγορα καλά. Οπως λέει κι η Ελενα ίσως σε έριξε και το ότι δουλεψες πολυ σκληρά αυτές τις μέρες χωρίς ξεκουρση. Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ναι ναι να φύγει κ να μην ξανάρθει, γι αυτό λένε δίσεκτο δεν είναι τυχαίο. Εύχομαι όλα φέτος να μας πάνε καλύτερα. Κρίμα που δεν θα προλάβεις να ξεκουραστείς κ να χαρείς μερικές μέρες ξεκούραση. Ίσως όμως επειδή κουράστηκες πολύ κ ανέβασες πυρετό Ελπίζω να περάσουν όλα γρήγορα, όσο για τη Μάσια μπορεί να μην είναι τίποτα το κάνει κ ο δικός μου όταν χώνει τη μουσούδα του σε μέρη που έχει σκόνη. Εμείς αύριο θα πάμε για καθαρισμό δοντιών κ είμαι κάπως αγχωμένη με την νάρκωση Click για ανάπτυξη... Ελενάκι όλα θα πάνε καλά με τον Μπατουλίνο. Είδες δεν το ήξερα πως είναι τοσο απλό. Στο λέει κι η Σάμπυ. Αρα να το ξέρουμε τώρα κ για εμάς αφου είναι έτσι κ να μην έχουμε άγχος. Πάντως θα έχεις από εμάς όλες μας τις θετικές σκέψεις όπως είπαμε.... Και ένα παραπάνω φιλάκι απ΄τον Περσουλη σου Αρχική Δημοσίευση από Luna: καλημερα!!!μια χαρα σε βρισκω!!κι εγω απο χθες εχω μια λοιμωξη (η οποια με πιανει συχνα) και με θυμηθηκε 1/1/2009!!! χαλια μας μπηκε το 2009!! Click για ανάπτυξη... Γιάννα μου περαστικά σου καλή μου και σε εσένα. Θα περάσει μωρέ! Ωστε το Λουνάκι φουσκώνει!!! Εμ τα δωράκια που έχει μεσα το κιντερ αυγουλάκι θέλουμε κι εμείς να ζουλάμε!!! Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ax! μπράβο Σάμπι μου μου έδωσες κουράγιο θα σας πω αύριο τα νέα μας όταν έρθουμε από το γιατρό με το αστραφτερό μας χαμόγελο Click για ανάπτυξη... Ναι και περιμένουμε και φωτογραφίες με το χαμόγελό σας το αστραφτερό!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 104 105 106 107 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 105 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 105 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Luna: ευχαριστω!!! το Λουνακι φουσκωνει!!το αστειο ειναι οτι η κοιλια της ειναι πιο σκληρη και φουσκωτη καθε μερα που την πιανω!!!εχω ενα μεγαλο Kinder εκπληξη να ζουλαω!!!!! Click για ανάπτυξη... περιμένουμε με χαρά να δούμε τα παιχνιδάκια που κρύβει μέσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 14:16 Η Luna έγραψε: #2.095 02-01-09 14:16 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: περιμένουμε με χαρά να δούμε τα παιχνιδάκια που κρύβει μέσα Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 15:01 Η sabi έγραψε: #2.096 02-01-09 15:01 Και εμεις πρεπει αυτο το μηνα να κανουμε καθαριζμο δοντιον,και τα σκυλια και τα γατια,μην το φοβασε Ελενα μου δεν ειναι τιποτα,η ναρκοση που βαζουν σε αυτη η περιπτοσι ειναι πολυ ελαθρη,το εχω κανει τοσες φορες Γιαννα και εσει εισε αροστη υοφ ,τουλαχηστον δεν ειμαι μονη....μια παριγορια ειναι και αυτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 15:34 Η Luna έγραψε: #2.097 02-01-09 15:34 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Γιαννα και εσει εισε αροστη υοφ ,τουλαχηστον δεν ειμαι μονη....μια παριγορια ειναι και αυτο Click για ανάπτυξη... ααα,μην στεναχωριεσαι καθολου!!! εγω παντα γκαντεμω ειμαι!!! ειμαι ιδανικη για τετοια πραγματα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 17:10 Η elvenstar: #2.098 02-01-09 17:10 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Και εμεις πρεπει αυτο το μηνα να κανουμε καθαριζμο δοντιον,και τα σκυλια και τα γατια,μην το φοβασε Ελενα μου δεν ειναι τιποτα,η ναρκοση που βαζουν σε αυτη η περιπτοσι ειναι πολυ ελαθρη,το εχω κανει τοσες φορες Γιαννα και εσει εισε αροστη υοφ ,τουλαχηστον δεν ειμαι μονη....μια παριγορια ειναι και αυτο Click για ανάπτυξη... Ax! μπράβο Σάμπι μου μου έδωσες κουράγιο θα σας πω αύριο τα νέα μας όταν έρθουμε από το γιατρό με το αστραφτερό μας χαμόγελο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 17:11 Η moukelis έγραψε: #2.099 02-01-09 17:11 Καλη τυχη αυριο στο γιατρο Ελενα,ολα θα πανε καλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 18:05 Η staman2 έγραψε: #2.100 02-01-09 18:05 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Καλημερα σε ολους και καλη χρονια!οραιο,μπεικε 2009...ειμαι αροστη,εχω πηρετο,πνειγουμε απο τον βηχα....ελεγα να κατσω 4 μερες ,να παω για καφε,καμια βολτα ισος,τωρα δεν βγενω υοτε με τα σκυλια μου ....ειναι αδικο..... Click για ανάπτυξη... Περαστικά σου Σάμπυ μου να γίνεις γρήγορα καλά. Οπως λέει κι η Ελενα ίσως σε έριξε και το ότι δουλεψες πολυ σκληρά αυτές τις μέρες χωρίς ξεκουρση. Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ναι ναι να φύγει κ να μην ξανάρθει, γι αυτό λένε δίσεκτο δεν είναι τυχαίο. Εύχομαι όλα φέτος να μας πάνε καλύτερα. Κρίμα που δεν θα προλάβεις να ξεκουραστείς κ να χαρείς μερικές μέρες ξεκούραση. Ίσως όμως επειδή κουράστηκες πολύ κ ανέβασες πυρετό Ελπίζω να περάσουν όλα γρήγορα, όσο για τη Μάσια μπορεί να μην είναι τίποτα το κάνει κ ο δικός μου όταν χώνει τη μουσούδα του σε μέρη που έχει σκόνη. Εμείς αύριο θα πάμε για καθαρισμό δοντιών κ είμαι κάπως αγχωμένη με την νάρκωση Click για ανάπτυξη... Ελενάκι όλα θα πάνε καλά με τον Μπατουλίνο. Είδες δεν το ήξερα πως είναι τοσο απλό. Στο λέει κι η Σάμπυ. Αρα να το ξέρουμε τώρα κ για εμάς αφου είναι έτσι κ να μην έχουμε άγχος. Πάντως θα έχεις από εμάς όλες μας τις θετικές σκέψεις όπως είπαμε.... Και ένα παραπάνω φιλάκι απ΄τον Περσουλη σου Αρχική Δημοσίευση από Luna: καλημερα!!!μια χαρα σε βρισκω!!κι εγω απο χθες εχω μια λοιμωξη (η οποια με πιανει συχνα) και με θυμηθηκε 1/1/2009!!! χαλια μας μπηκε το 2009!! Click για ανάπτυξη... Γιάννα μου περαστικά σου καλή μου και σε εσένα. Θα περάσει μωρέ! Ωστε το Λουνάκι φουσκώνει!!! Εμ τα δωράκια που έχει μεσα το κιντερ αυγουλάκι θέλουμε κι εμείς να ζουλάμε!!! Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ax! μπράβο Σάμπι μου μου έδωσες κουράγιο θα σας πω αύριο τα νέα μας όταν έρθουμε από το γιατρό με το αστραφτερό μας χαμόγελο Click για ανάπτυξη... Ναι και περιμένουμε και φωτογραφίες με το χαμόγελό σας το αστραφτερό!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 104 105 106 107 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 105 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 105 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: περιμένουμε με χαρά να δούμε τα παιχνιδάκια που κρύβει μέσα Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 15:01 Η sabi έγραψε: #2.096 02-01-09 15:01 Και εμεις πρεπει αυτο το μηνα να κανουμε καθαριζμο δοντιον,και τα σκυλια και τα γατια,μην το φοβασε Ελενα μου δεν ειναι τιποτα,η ναρκοση που βαζουν σε αυτη η περιπτοσι ειναι πολυ ελαθρη,το εχω κανει τοσες φορες Γιαννα και εσει εισε αροστη υοφ ,τουλαχηστον δεν ειμαι μονη....μια παριγορια ειναι και αυτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 15:34 Η Luna έγραψε: #2.097 02-01-09 15:34 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Γιαννα και εσει εισε αροστη υοφ ,τουλαχηστον δεν ειμαι μονη....μια παριγορια ειναι και αυτο Click για ανάπτυξη... ααα,μην στεναχωριεσαι καθολου!!! εγω παντα γκαντεμω ειμαι!!! ειμαι ιδανικη για τετοια πραγματα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 17:10 Η elvenstar: #2.098 02-01-09 17:10 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Και εμεις πρεπει αυτο το μηνα να κανουμε καθαριζμο δοντιον,και τα σκυλια και τα γατια,μην το φοβασε Ελενα μου δεν ειναι τιποτα,η ναρκοση που βαζουν σε αυτη η περιπτοσι ειναι πολυ ελαθρη,το εχω κανει τοσες φορες Γιαννα και εσει εισε αροστη υοφ ,τουλαχηστον δεν ειμαι μονη....μια παριγορια ειναι και αυτο Click για ανάπτυξη... Ax! μπράβο Σάμπι μου μου έδωσες κουράγιο θα σας πω αύριο τα νέα μας όταν έρθουμε από το γιατρό με το αστραφτερό μας χαμόγελο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 17:11 Η moukelis έγραψε: #2.099 02-01-09 17:11 Καλη τυχη αυριο στο γιατρο Ελενα,ολα θα πανε καλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 18:05 Η staman2 έγραψε: #2.100 02-01-09 18:05 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Καλημερα σε ολους και καλη χρονια!οραιο,μπεικε 2009...ειμαι αροστη,εχω πηρετο,πνειγουμε απο τον βηχα....ελεγα να κατσω 4 μερες ,να παω για καφε,καμια βολτα ισος,τωρα δεν βγενω υοτε με τα σκυλια μου ....ειναι αδικο..... Click για ανάπτυξη... Περαστικά σου Σάμπυ μου να γίνεις γρήγορα καλά. Οπως λέει κι η Ελενα ίσως σε έριξε και το ότι δουλεψες πολυ σκληρά αυτές τις μέρες χωρίς ξεκουρση. Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ναι ναι να φύγει κ να μην ξανάρθει, γι αυτό λένε δίσεκτο δεν είναι τυχαίο. Εύχομαι όλα φέτος να μας πάνε καλύτερα. Κρίμα που δεν θα προλάβεις να ξεκουραστείς κ να χαρείς μερικές μέρες ξεκούραση. Ίσως όμως επειδή κουράστηκες πολύ κ ανέβασες πυρετό Ελπίζω να περάσουν όλα γρήγορα, όσο για τη Μάσια μπορεί να μην είναι τίποτα το κάνει κ ο δικός μου όταν χώνει τη μουσούδα του σε μέρη που έχει σκόνη. Εμείς αύριο θα πάμε για καθαρισμό δοντιών κ είμαι κάπως αγχωμένη με την νάρκωση Click για ανάπτυξη... Ελενάκι όλα θα πάνε καλά με τον Μπατουλίνο. Είδες δεν το ήξερα πως είναι τοσο απλό. Στο λέει κι η Σάμπυ. Αρα να το ξέρουμε τώρα κ για εμάς αφου είναι έτσι κ να μην έχουμε άγχος. Πάντως θα έχεις από εμάς όλες μας τις θετικές σκέψεις όπως είπαμε.... Και ένα παραπάνω φιλάκι απ΄τον Περσουλη σου Αρχική Δημοσίευση από Luna: καλημερα!!!μια χαρα σε βρισκω!!κι εγω απο χθες εχω μια λοιμωξη (η οποια με πιανει συχνα) και με θυμηθηκε 1/1/2009!!! χαλια μας μπηκε το 2009!! Click για ανάπτυξη... Γιάννα μου περαστικά σου καλή μου και σε εσένα. Θα περάσει μωρέ! Ωστε το Λουνάκι φουσκώνει!!! Εμ τα δωράκια που έχει μεσα το κιντερ αυγουλάκι θέλουμε κι εμείς να ζουλάμε!!! Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ax! μπράβο Σάμπι μου μου έδωσες κουράγιο θα σας πω αύριο τα νέα μας όταν έρθουμε από το γιατρό με το αστραφτερό μας χαμόγελο Click για ανάπτυξη... Ναι και περιμένουμε και φωτογραφίες με το χαμόγελό σας το αστραφτερό!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 104 105 106 107 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 105 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 105 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Και εμεις πρεπει αυτο το μηνα να κανουμε καθαριζμο δοντιον,και τα σκυλια και τα γατια,μην το φοβασε Ελενα μου δεν ειναι τιποτα,η ναρκοση που βαζουν σε αυτη η περιπτοσι ειναι πολυ ελαθρη,το εχω κανει τοσες φορες Γιαννα και εσει εισε αροστη υοφ ,τουλαχηστον δεν ειμαι μονη....μια παριγορια ειναι και αυτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 15:34 Η Luna έγραψε: #2.097 02-01-09 15:34 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Γιαννα και εσει εισε αροστη υοφ ,τουλαχηστον δεν ειμαι μονη....μια παριγορια ειναι και αυτο Click για ανάπτυξη... ααα,μην στεναχωριεσαι καθολου!!! εγω παντα γκαντεμω ειμαι!!! ειμαι ιδανικη για τετοια πραγματα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 17:10 Η elvenstar: #2.098 02-01-09 17:10 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Και εμεις πρεπει αυτο το μηνα να κανουμε καθαριζμο δοντιον,και τα σκυλια και τα γατια,μην το φοβασε Ελενα μου δεν ειναι τιποτα,η ναρκοση που βαζουν σε αυτη η περιπτοσι ειναι πολυ ελαθρη,το εχω κανει τοσες φορες Γιαννα και εσει εισε αροστη υοφ ,τουλαχηστον δεν ειμαι μονη....μια παριγορια ειναι και αυτο Click για ανάπτυξη... Ax! μπράβο Σάμπι μου μου έδωσες κουράγιο θα σας πω αύριο τα νέα μας όταν έρθουμε από το γιατρό με το αστραφτερό μας χαμόγελο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 17:11 Η moukelis έγραψε: #2.099 02-01-09 17:11 Καλη τυχη αυριο στο γιατρο Ελενα,ολα θα πανε καλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 18:05 Η staman2 έγραψε: #2.100 02-01-09 18:05 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Καλημερα σε ολους και καλη χρονια!οραιο,μπεικε 2009...ειμαι αροστη,εχω πηρετο,πνειγουμε απο τον βηχα....ελεγα να κατσω 4 μερες ,να παω για καφε,καμια βολτα ισος,τωρα δεν βγενω υοτε με τα σκυλια μου ....ειναι αδικο..... Click για ανάπτυξη... Περαστικά σου Σάμπυ μου να γίνεις γρήγορα καλά. Οπως λέει κι η Ελενα ίσως σε έριξε και το ότι δουλεψες πολυ σκληρά αυτές τις μέρες χωρίς ξεκουρση. Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ναι ναι να φύγει κ να μην ξανάρθει, γι αυτό λένε δίσεκτο δεν είναι τυχαίο. Εύχομαι όλα φέτος να μας πάνε καλύτερα. Κρίμα που δεν θα προλάβεις να ξεκουραστείς κ να χαρείς μερικές μέρες ξεκούραση. Ίσως όμως επειδή κουράστηκες πολύ κ ανέβασες πυρετό Ελπίζω να περάσουν όλα γρήγορα, όσο για τη Μάσια μπορεί να μην είναι τίποτα το κάνει κ ο δικός μου όταν χώνει τη μουσούδα του σε μέρη που έχει σκόνη. Εμείς αύριο θα πάμε για καθαρισμό δοντιών κ είμαι κάπως αγχωμένη με την νάρκωση Click για ανάπτυξη... Ελενάκι όλα θα πάνε καλά με τον Μπατουλίνο. Είδες δεν το ήξερα πως είναι τοσο απλό. Στο λέει κι η Σάμπυ. Αρα να το ξέρουμε τώρα κ για εμάς αφου είναι έτσι κ να μην έχουμε άγχος. Πάντως θα έχεις από εμάς όλες μας τις θετικές σκέψεις όπως είπαμε.... Και ένα παραπάνω φιλάκι απ΄τον Περσουλη σου Αρχική Δημοσίευση από Luna: καλημερα!!!μια χαρα σε βρισκω!!κι εγω απο χθες εχω μια λοιμωξη (η οποια με πιανει συχνα) και με θυμηθηκε 1/1/2009!!! χαλια μας μπηκε το 2009!! Click για ανάπτυξη... Γιάννα μου περαστικά σου καλή μου και σε εσένα. Θα περάσει μωρέ! Ωστε το Λουνάκι φουσκώνει!!! Εμ τα δωράκια που έχει μεσα το κιντερ αυγουλάκι θέλουμε κι εμείς να ζουλάμε!!! Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ax! μπράβο Σάμπι μου μου έδωσες κουράγιο θα σας πω αύριο τα νέα μας όταν έρθουμε από το γιατρό με το αστραφτερό μας χαμόγελο Click για ανάπτυξη... Ναι και περιμένουμε και φωτογραφίες με το χαμόγελό σας το αστραφτερό!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 104 105 106 107 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 105 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 105 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από sabi: Γιαννα και εσει εισε αροστη υοφ ,τουλαχηστον δεν ειμαι μονη....μια παριγορια ειναι και αυτο Click για ανάπτυξη... ααα,μην στεναχωριεσαι καθολου!!! εγω παντα γκαντεμω ειμαι!!! ειμαι ιδανικη για τετοια πραγματα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 17:10 Η elvenstar: #2.098 02-01-09 17:10 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Και εμεις πρεπει αυτο το μηνα να κανουμε καθαριζμο δοντιον,και τα σκυλια και τα γατια,μην το φοβασε Ελενα μου δεν ειναι τιποτα,η ναρκοση που βαζουν σε αυτη η περιπτοσι ειναι πολυ ελαθρη,το εχω κανει τοσες φορες Γιαννα και εσει εισε αροστη υοφ ,τουλαχηστον δεν ειμαι μονη....μια παριγορια ειναι και αυτο Click για ανάπτυξη... Ax! μπράβο Σάμπι μου μου έδωσες κουράγιο θα σας πω αύριο τα νέα μας όταν έρθουμε από το γιατρό με το αστραφτερό μας χαμόγελο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 17:11 Η moukelis έγραψε: #2.099 02-01-09 17:11 Καλη τυχη αυριο στο γιατρο Ελενα,ολα θα πανε καλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 18:05 Η staman2 έγραψε: #2.100 02-01-09 18:05 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Καλημερα σε ολους και καλη χρονια!οραιο,μπεικε 2009...ειμαι αροστη,εχω πηρετο,πνειγουμε απο τον βηχα....ελεγα να κατσω 4 μερες ,να παω για καφε,καμια βολτα ισος,τωρα δεν βγενω υοτε με τα σκυλια μου ....ειναι αδικο..... Click για ανάπτυξη... Περαστικά σου Σάμπυ μου να γίνεις γρήγορα καλά. Οπως λέει κι η Ελενα ίσως σε έριξε και το ότι δουλεψες πολυ σκληρά αυτές τις μέρες χωρίς ξεκουρση. Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ναι ναι να φύγει κ να μην ξανάρθει, γι αυτό λένε δίσεκτο δεν είναι τυχαίο. Εύχομαι όλα φέτος να μας πάνε καλύτερα. Κρίμα που δεν θα προλάβεις να ξεκουραστείς κ να χαρείς μερικές μέρες ξεκούραση. Ίσως όμως επειδή κουράστηκες πολύ κ ανέβασες πυρετό Ελπίζω να περάσουν όλα γρήγορα, όσο για τη Μάσια μπορεί να μην είναι τίποτα το κάνει κ ο δικός μου όταν χώνει τη μουσούδα του σε μέρη που έχει σκόνη. Εμείς αύριο θα πάμε για καθαρισμό δοντιών κ είμαι κάπως αγχωμένη με την νάρκωση Click για ανάπτυξη... Ελενάκι όλα θα πάνε καλά με τον Μπατουλίνο. Είδες δεν το ήξερα πως είναι τοσο απλό. Στο λέει κι η Σάμπυ. Αρα να το ξέρουμε τώρα κ για εμάς αφου είναι έτσι κ να μην έχουμε άγχος. Πάντως θα έχεις από εμάς όλες μας τις θετικές σκέψεις όπως είπαμε.... Και ένα παραπάνω φιλάκι απ΄τον Περσουλη σου Αρχική Δημοσίευση από Luna: καλημερα!!!μια χαρα σε βρισκω!!κι εγω απο χθες εχω μια λοιμωξη (η οποια με πιανει συχνα) και με θυμηθηκε 1/1/2009!!! χαλια μας μπηκε το 2009!! Click για ανάπτυξη... Γιάννα μου περαστικά σου καλή μου και σε εσένα. Θα περάσει μωρέ! Ωστε το Λουνάκι φουσκώνει!!! Εμ τα δωράκια που έχει μεσα το κιντερ αυγουλάκι θέλουμε κι εμείς να ζουλάμε!!! Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ax! μπράβο Σάμπι μου μου έδωσες κουράγιο θα σας πω αύριο τα νέα μας όταν έρθουμε από το γιατρό με το αστραφτερό μας χαμόγελο Click για ανάπτυξη... Ναι και περιμένουμε και φωτογραφίες με το χαμόγελό σας το αστραφτερό!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 104 105 106 107 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 105 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 105 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από sabi: Και εμεις πρεπει αυτο το μηνα να κανουμε καθαριζμο δοντιον,και τα σκυλια και τα γατια,μην το φοβασε Ελενα μου δεν ειναι τιποτα,η ναρκοση που βαζουν σε αυτη η περιπτοσι ειναι πολυ ελαθρη,το εχω κανει τοσες φορες Γιαννα και εσει εισε αροστη υοφ ,τουλαχηστον δεν ειμαι μονη....μια παριγορια ειναι και αυτο Click για ανάπτυξη... Ax! μπράβο Σάμπι μου μου έδωσες κουράγιο θα σας πω αύριο τα νέα μας όταν έρθουμε από το γιατρό με το αστραφτερό μας χαμόγελο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 17:11 Η moukelis έγραψε: #2.099 02-01-09 17:11 Καλη τυχη αυριο στο γιατρο Ελενα,ολα θα πανε καλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 18:05 Η staman2 έγραψε: #2.100 02-01-09 18:05 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Καλημερα σε ολους και καλη χρονια!οραιο,μπεικε 2009...ειμαι αροστη,εχω πηρετο,πνειγουμε απο τον βηχα....ελεγα να κατσω 4 μερες ,να παω για καφε,καμια βολτα ισος,τωρα δεν βγενω υοτε με τα σκυλια μου ....ειναι αδικο..... Click για ανάπτυξη... Περαστικά σου Σάμπυ μου να γίνεις γρήγορα καλά. Οπως λέει κι η Ελενα ίσως σε έριξε και το ότι δουλεψες πολυ σκληρά αυτές τις μέρες χωρίς ξεκουρση. Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ναι ναι να φύγει κ να μην ξανάρθει, γι αυτό λένε δίσεκτο δεν είναι τυχαίο. Εύχομαι όλα φέτος να μας πάνε καλύτερα. Κρίμα που δεν θα προλάβεις να ξεκουραστείς κ να χαρείς μερικές μέρες ξεκούραση. Ίσως όμως επειδή κουράστηκες πολύ κ ανέβασες πυρετό Ελπίζω να περάσουν όλα γρήγορα, όσο για τη Μάσια μπορεί να μην είναι τίποτα το κάνει κ ο δικός μου όταν χώνει τη μουσούδα του σε μέρη που έχει σκόνη. Εμείς αύριο θα πάμε για καθαρισμό δοντιών κ είμαι κάπως αγχωμένη με την νάρκωση Click για ανάπτυξη... Ελενάκι όλα θα πάνε καλά με τον Μπατουλίνο. Είδες δεν το ήξερα πως είναι τοσο απλό. Στο λέει κι η Σάμπυ. Αρα να το ξέρουμε τώρα κ για εμάς αφου είναι έτσι κ να μην έχουμε άγχος. Πάντως θα έχεις από εμάς όλες μας τις θετικές σκέψεις όπως είπαμε.... Και ένα παραπάνω φιλάκι απ΄τον Περσουλη σου Αρχική Δημοσίευση από Luna: καλημερα!!!μια χαρα σε βρισκω!!κι εγω απο χθες εχω μια λοιμωξη (η οποια με πιανει συχνα) και με θυμηθηκε 1/1/2009!!! χαλια μας μπηκε το 2009!! Click για ανάπτυξη... Γιάννα μου περαστικά σου καλή μου και σε εσένα. Θα περάσει μωρέ! Ωστε το Λουνάκι φουσκώνει!!! Εμ τα δωράκια που έχει μεσα το κιντερ αυγουλάκι θέλουμε κι εμείς να ζουλάμε!!! Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ax! μπράβο Σάμπι μου μου έδωσες κουράγιο θα σας πω αύριο τα νέα μας όταν έρθουμε από το γιατρό με το αστραφτερό μας χαμόγελο Click για ανάπτυξη... Ναι και περιμένουμε και φωτογραφίες με το χαμόγελό σας το αστραφτερό!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 104 105 106 107 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 105 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 105 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Καλη τυχη αυριο στο γιατρο Ελενα,ολα θα πανε καλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 18:05 Η staman2 έγραψε: #2.100 02-01-09 18:05 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Καλημερα σε ολους και καλη χρονια!οραιο,μπεικε 2009...ειμαι αροστη,εχω πηρετο,πνειγουμε απο τον βηχα....ελεγα να κατσω 4 μερες ,να παω για καφε,καμια βολτα ισος,τωρα δεν βγενω υοτε με τα σκυλια μου ....ειναι αδικο..... Click για ανάπτυξη... Περαστικά σου Σάμπυ μου να γίνεις γρήγορα καλά. Οπως λέει κι η Ελενα ίσως σε έριξε και το ότι δουλεψες πολυ σκληρά αυτές τις μέρες χωρίς ξεκουρση. Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ναι ναι να φύγει κ να μην ξανάρθει, γι αυτό λένε δίσεκτο δεν είναι τυχαίο. Εύχομαι όλα φέτος να μας πάνε καλύτερα. Κρίμα που δεν θα προλάβεις να ξεκουραστείς κ να χαρείς μερικές μέρες ξεκούραση. Ίσως όμως επειδή κουράστηκες πολύ κ ανέβασες πυρετό Ελπίζω να περάσουν όλα γρήγορα, όσο για τη Μάσια μπορεί να μην είναι τίποτα το κάνει κ ο δικός μου όταν χώνει τη μουσούδα του σε μέρη που έχει σκόνη. Εμείς αύριο θα πάμε για καθαρισμό δοντιών κ είμαι κάπως αγχωμένη με την νάρκωση Click για ανάπτυξη... Ελενάκι όλα θα πάνε καλά με τον Μπατουλίνο. Είδες δεν το ήξερα πως είναι τοσο απλό. Στο λέει κι η Σάμπυ. Αρα να το ξέρουμε τώρα κ για εμάς αφου είναι έτσι κ να μην έχουμε άγχος. Πάντως θα έχεις από εμάς όλες μας τις θετικές σκέψεις όπως είπαμε.... Και ένα παραπάνω φιλάκι απ΄τον Περσουλη σου Αρχική Δημοσίευση από Luna: καλημερα!!!μια χαρα σε βρισκω!!κι εγω απο χθες εχω μια λοιμωξη (η οποια με πιανει συχνα) και με θυμηθηκε 1/1/2009!!! χαλια μας μπηκε το 2009!! Click για ανάπτυξη... Γιάννα μου περαστικά σου καλή μου και σε εσένα. Θα περάσει μωρέ! Ωστε το Λουνάκι φουσκώνει!!! Εμ τα δωράκια που έχει μεσα το κιντερ αυγουλάκι θέλουμε κι εμείς να ζουλάμε!!! Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ax! μπράβο Σάμπι μου μου έδωσες κουράγιο θα σας πω αύριο τα νέα μας όταν έρθουμε από το γιατρό με το αστραφτερό μας χαμόγελο Click για ανάπτυξη... Ναι και περιμένουμε και φωτογραφίες με το χαμόγελό σας το αστραφτερό!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από sabi: Καλημερα σε ολους και καλη χρονια!οραιο,μπεικε 2009...ειμαι αροστη,εχω πηρετο,πνειγουμε απο τον βηχα....ελεγα να κατσω 4 μερες ,να παω για καφε,καμια βολτα ισος,τωρα δεν βγενω υοτε με τα σκυλια μου ....ειναι αδικο..... Click για ανάπτυξη... Περαστικά σου Σάμπυ μου να γίνεις γρήγορα καλά. Οπως λέει κι η Ελενα ίσως σε έριξε και το ότι δουλεψες πολυ σκληρά αυτές τις μέρες χωρίς ξεκουρση. Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ναι ναι να φύγει κ να μην ξανάρθει, γι αυτό λένε δίσεκτο δεν είναι τυχαίο. Εύχομαι όλα φέτος να μας πάνε καλύτερα. Κρίμα που δεν θα προλάβεις να ξεκουραστείς κ να χαρείς μερικές μέρες ξεκούραση. Ίσως όμως επειδή κουράστηκες πολύ κ ανέβασες πυρετό Ελπίζω να περάσουν όλα γρήγορα, όσο για τη Μάσια μπορεί να μην είναι τίποτα το κάνει κ ο δικός μου όταν χώνει τη μουσούδα του σε μέρη που έχει σκόνη. Εμείς αύριο θα πάμε για καθαρισμό δοντιών κ είμαι κάπως αγχωμένη με την νάρκωση Click για ανάπτυξη... Ελενάκι όλα θα πάνε καλά με τον Μπατουλίνο. Είδες δεν το ήξερα πως είναι τοσο απλό. Στο λέει κι η Σάμπυ. Αρα να το ξέρουμε τώρα κ για εμάς αφου είναι έτσι κ να μην έχουμε άγχος. Πάντως θα έχεις από εμάς όλες μας τις θετικές σκέψεις όπως είπαμε.... Και ένα παραπάνω φιλάκι απ΄τον Περσουλη σου Αρχική Δημοσίευση από Luna: καλημερα!!!μια χαρα σε βρισκω!!κι εγω απο χθες εχω μια λοιμωξη (η οποια με πιανει συχνα) και με θυμηθηκε 1/1/2009!!! χαλια μας μπηκε το 2009!! Click για ανάπτυξη... Γιάννα μου περαστικά σου καλή μου και σε εσένα. Θα περάσει μωρέ! Ωστε το Λουνάκι φουσκώνει!!! Εμ τα δωράκια που έχει μεσα το κιντερ αυγουλάκι θέλουμε κι εμείς να ζουλάμε!!! Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ax! μπράβο Σάμπι μου μου έδωσες κουράγιο θα σας πω αύριο τα νέα μας όταν έρθουμε από το γιατρό με το αστραφτερό μας χαμόγελο Click για ανάπτυξη... Ναι και περιμένουμε και φωτογραφίες με το χαμόγελό σας το αστραφτερό!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.