Chinchilla-maniacs

Παιδιά είναι άλλο να βάλεις λίγη πούδρα στην έκθεση για να φουντώσει κι άλλο να την περιποιήσαι με αυτήν...

Σάμπι περσικές έχω..

Ο κτηνίατρος που είδε την ρέινα γεμάτη πούδρα μου σύστησε επιγόντος μπάνιο και ξανά μπάνιο μέχρι να φύγει η πούδρα... Υπόψην ότι το ζώο με τόση πούδρα δεν γλύφονταν.... (τα γράφω στο θέμα τους) Η ρέινα άρχισε να γλύφεται όταν έφυγε ο ένας τόνος πούδρας από πάνω της... Όποιος προτείνει καθημερινή περιποίηση με πούδρα δεν είναι σοβαρός βασικά.. Το ζώο απλά σταμάταει να γλύφεται γιατί το ενοχλεί η πούδρα..

Μαρία τα περσικά θέλουν μπάνιο. Χτένισμα καθημερινό (ανάλογα την τρίχα, η ρέινα μου χρειάζεται 2 φορές την ημέρα) και μία στο τόσο μπάνιο. Αλλοι ιδιοκτήτες είναι πιο τυχεροί και τα ζώα τους θέλουν μία στο εξάμηνο ή και καθόλου. Εσύ που επέλεξες περσικό πρέπει να το μάθεις μπάνιο μία φορά τουλάχιστον στον ενάμιση μήνα ή και πιο συχνά. (ενδεικτηκά να σου πώ ότι όταν έκανα πρώτη φορά μπάνιο την ρέινα σε ηλικία 9 μηνών έφυγε πάρα πολύ νεκρό τρίχωμα από πάνω της μαζί με την πούδρα...). Το τρίχωμα έτσι αναπνέει και γίνεται καλύτερο. Και όποιος διαφωνέι ας δει φωτογραφίες της ρέινας την μέρα που την παρέλαβα και σημερινές...

και συγνώμη για το ύφος αλλά εγώ ακόμη βρίζω την προηγούμενη ιδιοκτήτρια της ρέινας για το κακό που της είχε κάνει

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Νικολέτα το έστειλα σημερα το πρωί (άσχετο)
Ξέρω από την εκτροφέα που πήρα τα γατάκια ότι όλοι όσοι πάνε στην έκθεση βάζουν για να φαίνονται αφράτα κ φουντωτά σαν συννεφάκια

Ναι ε?:hmm: Και η Ραίσα θα είναι ένα μεγάλο γκρι συννεφάκι βροχής....:D:lol::lol:

Υ.Γ. Ευχαριστώ:happy::kiss:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

sli8erin Μπορείς σε παρακαλώ να βάζεις όνομα κάτω από της φωτογραφίες σου; ο μπατ είναι αυτός;

Ναι ε?:hmm: Και η Ραίσα θα είναι ένα μεγάλο γκρι συννεφάκι βροχής....:D:lol::lol:
Επείδη όμως είναι λιλά θα είναι σαν ροζ μαλλί της γριάς :lol:
Υ.Γ. Ευχαριστώ:happy::kiss:

sli8erin Μπορείς σε παρακαλώ να βάζεις όνομα κάτω από της φωτογραφίες σου; ο μπατ είναι αυτός;
Αριστερά(όπως μπαίνουμε) είναι η Κάντυ και δεξιά (όρθιος) είναι ο Μπατ

τον μπάτ γιατί τον βάζεις ΄δυο φορές; για να νομίζω ότι είναι δύο διαφορετικά γατιά και να τρελαίνομαι από τη λύσσα; Βρε θα έρθω να στο κλέψω....

Αριστερά(όπως μπαίνουμε) είναι η Κάντυ και δεξιά (όρθιος) είναι ο Μπατ

Σλιθ, εγώ γιατί βλέπω το ίδιο στις δυο φωτό:confused::blink::blink::hmm:

αριστερά μάλλον το αβατάρ εννοεί... το άλλο είναι στάνταρ το ίδιο γατί δύο φορές και ας λυσσάω εγώ με τις φωτό του...

Σλιθ, εγώ γιατί βλέπω το ίδιο στις δυο φωτό:confused::blink::blink::hmm:
Αλήθεια; στην αρχή όταν μπήκα είχε πρόβλημα πραγματικά ήταν δύο φορες ο Μπατ κ μετά την άλλαξα κ τώρα βλέπω την Κάντυ κ τον Μπατ. Εδώ κ μερικές μέρες πάντως πάντα έχω πρόβλημα με την υπογραφή μου. Αλλά δεν καταλαβαίνω πως είναι δυνατον άλλη υπογραφή να βλέπω εγώ κ άλλη εσείς :hmm::hmm:

τον μπάτ γιατί τον βάζεις ΄δυο φορές; για να νομίζω ότι είναι δύο διαφορετικά γατιά και να τρελαίνομαι από τη λύσσα; Βρε θα έρθω να στο κλέψω....
Συγνώμη δεν βλέπετε ένα γατί καθιστό κ ένα όρθιο;

γλυκιά μου σλιθεριν... στην υπογραφή σου έχεις βάλει δύο φορές το λιονταρόκουρεμένο μπατ....

ενα σε ζεμπρέ περιβάλλον βλέπω εγώ δύο φορές

γλυκιά μου σλιθεριν... στην υπογραφή σου έχεις βάλει δύο φορές το λιονταρόκουρεμένο μπατ....

Το περιβάλλον είναι το ίδιο γιατί είναι στο ίδιο στούντιο αλλά σε διαφορετικά παράθυρα:D αλλά τα γατια που βλέπετε είναι ακριβως ή ίδια φωτο γιατί εγω βλέπω την Κάντυ αριστερά καθιστή κ δεξιά τον Μπατ τον λεοντοκουρεμένο

εσύ΄ξέρεις καλύτερα΄. πάντως σε παρακαλώ την επόμενη φορά βάλε δύο φωτογραφίες που να μην είναι πανομιότυπες... γιατί αυτό το δικό σου καθιστό και όρθιο εμένα μου φαίνεται ακριβώς ίδιο... Βάλε μία σε ζεμπρέ περιβάλλον και μία σε λεοπάρ να κάνει τη διαφορά... γιατί σου λέω από τώρα τον κλαίς τον μπατ

Και εγώ 2 Μπατ βλέπω:/:

εγω βλέπω την Κάντυ αριστερά καθιστή κ δεξιά τον Μπατ τον λεοντοκουρεμένο

:blink::blink::blink:ή εγώ θέλω γυαλιά ή εσύ...:lol::lol::lol::lol:

Και εγώ 2 Μπατ βλέπω:/:

:blink::blink::blink:ή εγώ θέλω γυαλιά ή εσύ...:lol::lol::lol::lol:
Εγώ τα φοράω τα γυαλιά μου:lol: αλλά ίσως θέλει κ η σελίδα διόρθωμα:hmm:
image.php
image.php
σας δείχνω τι βλέπω εγώ

Εγώ τα φοράω τα γυαλιά μου:lol: αλλά ίσως θέλει κ η σελίδα διόρθωμα:hmm:
image.php
image.php
σας δείχνω τι βλέπω εγώ

και πάλι 2 Μπατ βλέπω.....:lol::lol::lol:

και πάλι 2 Μπατ βλέπω.....:lol::lol::lol:
Μάλλον θές να βλέπεις μονο Μπατ:lol: αριστερά είναι η Κάντυ μην κοιτάτε το σκηνικό που είναι το ίδιο αλλά τα γατιά το δεξί είναι Color point το αριστερό όχι;)

Δυο Μπατ ειναι καλε!

Τώρα αυτό γιατί μου θυμίζει το: βρείτε τις διαφορές; :D
Κι εγώ πάντως τι ίδιο γατί βλέπω.

Εφτασεεεεεεε!Σκοτισ τσιντσιλα και silver shaded!!!!!!:up::up::up:https://www.alvas.ru/l-cat.htm

αυτα γιατι μου τα κανετε εμενα????εε??:rolleyes::rolleyes::rolleyes:
για να κλαιω κι αλλο που δεν εχω και τετοιες?
υπεροχες ειναι οντως!!πολυ!!!:inlove::inlove::inlove::inlove::inlove:

όσοι βλέπουν δύο μπατ να σηκώσουν πόδι.... :Ρ

sli8erin βάλε δύο διαφορετικες φωτογραφίες σε παρακαλώ ... το κουίζ βρήτε ποια ειναι η κάντυ θα μας παλαβώσει :) εγώ βλέπω δύο όρθιους μπατ....

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back