Παιδιά είναι άλλο να βάλεις λίγη πούδρα στην έκθεση για να φουντώσει κι άλλο να την περιποιήσαι με αυτήν...
Σάμπι περσικές έχω..
Ο κτηνίατρος που είδε την ρέινα γεμάτη πούδρα μου σύστησε επιγόντος μπάνιο και ξανά μπάνιο μέχρι να φύγει η πούδρα... Υπόψην ότι το ζώο με τόση πούδρα δεν γλύφονταν.... (τα γράφω στο θέμα τους) Η ρέινα άρχισε να γλύφεται όταν έφυγε ο ένας τόνος πούδρας από πάνω της... Όποιος προτείνει καθημερινή περιποίηση με πούδρα δεν είναι σοβαρός βασικά.. Το ζώο απλά σταμάταει να γλύφεται γιατί το ενοχλεί η πούδρα..
Μαρία τα περσικά θέλουν μπάνιο. Χτένισμα καθημερινό (ανάλογα την τρίχα, η ρέινα μου χρειάζεται 2 φορές την ημέρα) και μία στο τόσο μπάνιο. Αλλοι ιδιοκτήτες είναι πιο τυχεροί και τα ζώα τους θέλουν μία στο εξάμηνο ή και καθόλου. Εσύ που επέλεξες περσικό πρέπει να το μάθεις μπάνιο μία φορά τουλάχιστον στον ενάμιση μήνα ή και πιο συχνά. (ενδεικτηκά να σου πώ ότι όταν έκανα πρώτη φορά μπάνιο την ρέινα σε ηλικία 9 μηνών έφυγε πάρα πολύ νεκρό τρίχωμα από πάνω της μαζί με την πούδρα...). Το τρίχωμα έτσι αναπνέει και γίνεται καλύτερο. Και όποιος διαφωνέι ας δει φωτογραφίες της ρέινας την μέρα που την παρέλαβα και σημερινές...
και συγνώμη για το ύφος αλλά εγώ ακόμη βρίζω την προηγούμενη ιδιοκτήτρια της ρέινας για το κακό που της είχε κάνει
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.