Lita
Πολύ δραστήριο μέλος
Δεν ξέρω αν σου αρέσουν τα σκούρα χρώματα εγώ πάντως έψαχνα για ένα μπλε ή μπλακ σολιντ ή καπνό. Βέβαια αυτά δεν είναι τσιντσιλα, αλλά είναι πανέμορφα
έχεις φώτο από αυτά για να βάλεις?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar
Επιφανές μέλος
Θα τα βάλω στα περσάκια για να μην χαλάσω το θέμα εδω που είναι μόνο για τσιντσιλάέχεις φώτο από αυτά για να βάλεις?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lita
Πολύ δραστήριο μέλος
ok θα τα δω εκεί! άντε να περάσουν οι μέρες γιατί με έχει φάει οι αγωνία!θαΘα τα βάλω στα περσάκια για να μην χαλάσω το θέμα εδω που είναι μόνο για τσιντσιλά
δω και τα μικρά αν δεν τρελαθώ στο σπίτι της sabi δεν θα τρελαθώ πουθενά!

4 μέρες
: μείνανε!

elvenstar
Επιφανές μέλος
Μόνο 4 μέρες;ok θα τα δω εκεί! άντε να περάσουν οι μέρες γιατί με έχει φάει οι αγωνία!θα
δω και τα μικρά αν δεν τρελαθώ στο σπίτι της sabi δεν θα τρελαθώ πουθενά!4 μέρες
: μείνανε!
![]()

Πραγματικά κ ποιος δε θα τρελαινόταν με τόσο όμορφα μωράκια. Λες να γυρίσεις με πανω από ένα;

Lita
Πολύ δραστήριο μέλος
Μόνο 4 μέρες;
Πραγματικά κ ποιος δε θα τρελαινόταν με τόσο όμορφα μωράκια. Λες να γυρίσεις με πανω από ένα;![]()
πίστεψε με είναι καθαρά οικονομικοί οι λόγοι που θα πάρω μόνο ένα αλλιώς θα έπαιρνα το τσουβάλι του άγιου Βασίλη και θα τα φόρτωνα όλα!

elvenstar
Επιφανές μέλος
Σε καταλαβαίνω απόλυτα εγώ αν είχα το κατάλληλο σπίτι δεν θα έπαιρνα μόνο τον σάκο, αλλα κ τον ίδιο τον Αγιο Βασίληπίστεψε με είναι καθαρά οικονομικοί οι λόγοι που θα πάρω μόνο ένα αλλιώς θα έπαιρνα το τσουβάλι του άγιου Βασίλη και θα τα φόρτωνα όλα!![]()
Lita
Πολύ δραστήριο μέλος
Σε καταλαβαίνω απόλυτα εγώ αν είχα το κατάλληλο σπίτι δεν θα έπαιρνα μόνο τον σάκο, αλλα κ τον ίδιο τον Αγιο Βασίλη

για αυτό σκέφτομαι να πάρω και αρσενικό να έχω και γατούλια μετά!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar
Επιφανές μέλος
Κατλαβα η προταση της Σαμπυ για λαστιχένιο σπίτι τελικά είναι η καλύτερη. Να ανοίγει κ να χωράει πολλά πολλα γατούλιαγια αυτό σκέφτομαι να πάρω και αρσενικό να έχω και γατούλια μετά!

Lita
Πολύ δραστήριο μέλος
Κατλαβα η προταση της Σαμπυ για λαστιχένιο σπίτι τελικά είναι η καλύτερη. Να ανοίγει κ να χωράει πολλά πολλα γατούλια![]()
όντως και είδα και σε ένα θέμα μέσα που είχε σπίτια διαμορφωμένα για γάτες ένα τέτοιο λαστιχένιο θέλω!

πυρροθριξ
Περιβόητο μέλος
Lita
Πολύ δραστήριο μέλος
έγινε αρχίζω το ψάξιμο!

sabi
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημερα ειδα και προτο παγο στο αυτοκηνιτο...
κανει κρυο...ειρθε χημονας επιτελους?
sabi
Πολύ δραστήριο μέλος
τον Αγιο Βασιλη θελεις να σου το κουβαλαει το σακο??Σε καταλαβαίνω απόλυτα εγώ αν είχα το κατάλληλο σπίτι δεν θα έπαιρνα μόνο τον σάκο, αλλα κ τον ίδιο τον Αγιο Βασίλη

Raisa
Περιβόητο μέλος

Βάσια13859
Διακεκριμένο μέλος

sabi
Πολύ δραστήριο μέλος
καλημερα Ραισα!ιμαστε πολυ καλα,μεγαλονουμε,δεν ξερω αν εχεις δει τελευτεα φωτο τα μικρα γριζακια,ως σου φανικαν?Καλημέρα τσιντσιλάκια...τι κάνουν τα όμορφα μωρά σας?![]()

Raisa
Περιβόητο μέλος
Τις είδα και έπαθααααα!!!!!καλημερα Ραισα!ιμαστε πολυ καλα,μεγαλονουμε,δεν ξερω αν εχεις δει τελευτεα φωτο τα μικρα γριζακια,ως σου φανικαν?![]()

Το ξέρεις ότι τα tabby είναι η αδυναμία μου!!!

sabi
Πολύ δραστήριο μέλος
ναι το ξερω και περεμενω να παρεις τα βρετανακια να τα δω,εμενα βεβεα μου αρεσουν πολυ τσιντσιλα βρετανικι,αλλα και ταμπι ειναι κουκλιαΤις είδα και έπαθααααα!!!!!
Το ξέρεις ότι τα tabby είναι η αδυναμία μου!!!![]()

sabi
Πολύ δραστήριο μέλος
Βασια χαρεικα πολυ που σε γνωρεισα και απο κοντα επυτελους!καλημέρα...χθες πήγαμε αιφνιδιαστικά στη Σαμπυ και ειδα τα τσιντσιλά απο κοντα..τέλεια..![]()

πυρροθριξ
Περιβόητο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool