ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Αυτό λέμε κι εμείς Sabi... διάβασε πιο πάνω να δεις τι λέμετι εννοεις ,ειναι πολυ κακο,ποσω πιο θα περαξουν τις ρατσες,διμιουργουν τερατα![]()
...απλά ξεφύγαμε απ΄το θέμα σας... 
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
το κατάλαβα...αυτό το ξεχνάμε...δεν μπορεί με τίποτα...γι'αυτό σου λέω ούτε απ΄τα σκουπίδια δεν θα μπορεί να φάει...Οχι εννοω οτι δεν μπορει να κυνηγησει λογω της κατανομης του κεφαλιου και της μουσουδας του.Συμφωνω οτι ζει μεσα στο σπιτι,αλλα αν βρεθει για οποιοδηποτε λογω εκτος σπιτιου να μην μπορει να επιβιωσει;![]()
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sabi
Πολύ δραστήριο μέλος

sabi
Πολύ δραστήριο μέλος
ναι κοριτσι μου το διαβασα,αλλα δεν φτεινε αυτη που φτιαχνουν,φτεινε αυτη που το αγοραζουν μετα.οσο εχει ζητηση τοσο θα ειπαρχει προσφορα διστιχοςΑυτό λέμε κι εμείς Sabi... διάβασε πιο πάνω να δεις τι λέμε...απλά ξεφύγαμε απ΄το θέμα σας...
![]()

sabi
Πολύ δραστήριο μέλος
και βεβεα ειναι ανικανο χωρις ανθροποτο κατάλαβα...αυτό το ξεχνάμε...δεν μπορεί με τίποτα...γι'αυτό σου λέω ούτε απ΄τα σκουπίδια δεν θα μπορεί να φάει...

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
πράγματι...ναι κοριτσι μου το διαβασα,αλλα δεν φτεινε αυτη που φτιαχνουν,φτεινε αυτη που το αγοραζουν μετα.οσο εχει ζητηση τοσο θα ειπαρχει προσφορα διστιχος![]()
Sabi η Τσιντσιλά δεν έχει πρόβλημα στο φαγητό και στο αναπνευστικό έτσι δεν είναι? Εχει μουσουδίτσα... σωστά?
moukelis
Επιφανές μέλος
Χμ...Αρχοντικα ε;Τρίσταν,Μέρλιν...Ναι! Κεραυνοβόλος! Η Βασια του ψάχνει όνομα γιατί θα είναι η νονά του!
Της ειπα το Aramis και της άρεσε.. Για πέστε άλλα για τσιντσιλακο!
Δώρα για λέγε καμια ιδέα!![]()

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Χμ...Αρχοντικα ε;Τρίσταν,Μέρλιν...![]()

Είναι τσιντσιλά λευκός με σκιασμένες άκρες...
Γκάνταλφ!! Ο μάγος που από γκρίζος έγινε λευκός!

της Βάσιας δεν θα της αρέσει όμως...είναι λίγο δύσκολη...χμ...
Lita
Πολύ δραστήριο μέλος
θα το φαω τι ομορφο που ειναι ! θελω και εγω να μεγαλωσω τη γατοοικογενεια μου !Ναι!!!!!!Το καμαρι μου!!!!!

αυτη η γατουλα οσο μεγαλωνει γινεται και πιο ομορφη 

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Εγώ στη θέση σου θα τσίμπαγα ένα απ΄τη Sabi!! Δύσκολα αντιστέκεσαι!θα το φαω τι ομορφο που ειναι ! θελω και εγω να μεγαλωσω τη γατοοικογενεια μου !αυτη η γατουλα οσο μεγαλωνει γινεται και πιο ομορφη
![]()

elvenstar
Επιφανές μέλος
[/u]
Πες βρε Αναστασία αμέσως αμέσως εγώ φταίω για όλα:cry:τα ονομάζουν Ragaper και είναι μικρό σε μέγεθος.
Όχι ούτε κ εγώ φταίω πάντως για τα παράσιτα ήταν η κακιά η στιγμή ήθελα να δείξω στη Σαμπι τα teacup[/quote]
Δεν φταίει η Έλενα. Άντε άντε όλες σας που μας έχετε ξεράνει με τα μωρά που βάζετε και μας ξεσηκώνετε!!
Τουλάχιστον κι αυτά που έβαλε η Έλενα είναι περσικά όπως και τα τσιντσιλά είναι ίδιας συνομωταξίας. Ενώ εσείς, μας κοτσάρετε στην μούρη παντού τα πάντα: Βιρμανάκια, ραγκντολάκια, περσάκια, βρετενάκια, μέιν κουνάκια, ΄κι ό,τι άλλο....
Γενικά για ράτσες υπάρχουν πολλά νήματα αλλά δεν υπάρχει ένα που να συγκεντρώνει όλες τις ράτσες του κόσμου, τι υπάρχει από οικόσιτα αιλουροειδή θα ήταν πολύ ενδιαφέρον να φτιάξεις ένα τέτοιο νήμαΚαλημερα σε ολους!σκεφτικα οτι θα ηταν οραιο γενικα θα μαθουμε τι ρατσες ειπαρχου στο κοσμο.αυτο ειναι χομπμπι μου τωρα χρονια,και αν μπορουμε να κανουμε καπια τετια συζητηση(δεν ξερω,αν ειπαρχει ιδικο ποστ εδω)και πος μπορει θα γεινει αυτη συζητισι και βεβεα αν θελει κανις![]()
Τα υιοθέτησαν όλα τα γατάκια Σάμπι;ευχαριστω που βοηθεισες για να βρω σωστα σπητια για τα γατακια.το ζευγαρι που μου εστειλες ειναι αληθινεις λατρες τις γαταςελπιζω θα μπουν στο σαιτ για να βλεπουμε πος μεγαλονι ο βασιλιασ
![]()
Και εγωωωωω θέλω αλλά δεν μπορώ τώρα ίσως αργότερα θα ήθελα ένα τέτοιο κουφετάκιθα το φαω τι ομορφο που ειναι ! θελω και εγω να μεγαλωσω τη γατοοικογενεια μου !αυτη η γατουλα οσο μεγαλωνει γινεται και πιο ομορφη
![]()
Αλήθεια Lita εσύ πόσες γάτες έχεις;
Lita
Πολύ δραστήριο μέλος
αυτο σκοπευω να κανω αλλα σε αλλη γεννα σε αυτην δεν προλαβα γιατι ηθελα αρσενικο και το ηθελαν πολλοι οποτε ειπα να περιμενω!αλλα σιγουρα θα παρω !Εγώ στη θέση σου θα τσίμπαγα ένα απ΄τη Sabi!! Δύσκολα αντιστέκεσαι!![]()

moukelis
Επιφανές μέλος
Να τον πει Seda,που ειναι το μεταξι στα ισπανικα.
Είναι τσιντσιλά λευκός με σκιασμένες άκρες...
Γκάνταλφ!! Ο μάγος που από γκρίζος έγινε λευκός!
της Βάσιας δεν θα της αρέσει όμως...είναι λίγο δύσκολη...χμ...

Lita
Πολύ δραστήριο μέλος
εγω εχω μεχρι στιγμης 2 γατουλες τη Lita και τη Μιου αλλα τη Lita την εχουμε μαζι με το φιλο μου και να φανταστεις δεν τα εχουμε γνωρισει ακομα γιατι στην πρωτη επαφη η Lita αγριεψε και μου κρατουσε μουτρα μια εβδομαδα που εφερα νεο γατακι![/u]
Και εγωωωωω θέλω αλλά δεν μπορώ τώρα ίσως αργότερα θα ήθελα ένα τέτοιο κουφετάκιΑλήθεια Lita εσύ πόσες γάτες έχεις;
![]()
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
ναι αλλά τελικά θα ζήσουν μαζί σωστά? Αν ναι...πρέπει να τους το επιβάλλετε για να το πάρουν απόφαση...εγω εχω μεχρι στιγμης 2 γατουλες τη Lita και τη Μιου αλλα τη Lita την εχουμε μαζι με το φιλο μου και να φανταστεις δεν τα εχουμε γνωρισει ακομα γιατι στην πρωτη επαφη η Lita αγριεψε και μου κρατουσε μουτρα μια εβδομαδα που εφερα νεο γατακι!![]()
![]()
sabi
Πολύ δραστήριο μέλος
τσιντσιλα δεν εχει κανενα απο τα προβλιματα που εχουν αλα περσικα.πράγματι...
Sabi η Τσιντσιλά δεν έχει πρόβλημα στο φαγητό και στο αναπνευστικό έτσι δεν είναι? Εχει μουσουδίτσα... σωστά?
Lita
Πολύ δραστήριο μέλος
μενουμε σε διαφορετικα σπιτια οποτε δεν χρειαζεται απλα εγω θελω για να μπορουμε να τις εχουμε και μαζι και να παιζουν!ναι αλλά τελικά θα ζήσουν μαζί σωστά? Αν ναι...πρέπει να τους το επιβάλλετε για να το πάρουν απόφαση...![]()
sabi
Πολύ δραστήριο μέλος
θα το φαω τι ομορφο που ειναι ! θελω και εγω να μεγαλωσω τη γατοοικογενεια μου !αυτη η γατουλα οσο μεγαλωνει γινεται και πιο ομορφη
[/quoteθα το εχεις σου εποσχομε
![]()
Lita
Πολύ δραστήριο μέλος
ευχαριστω !θα το φαω τι ομορφο που ειναι ! θελω και εγω να μεγαλωσω τη γατοοικογενεια μου !αυτη η γατουλα οσο μεγαλωνει γινεται και πιο ομορφη
[/quoteθα το εχεις σου εποσχομε
![]()
![]()
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Τέλεια!!τσιντσιλα δεν εχει κανενα απο τα προβλιματα που εχουν αλα περσικα.

δεν θα την μάθει όμως αν είναι για λίγο μαζί και μετά χώρια...είναι και οι δύο θηλυκές...προτείνω να τις φέρετε σε επαφή για ένα μεγαλούτσικο χρονικό διάστημα (π.χ. για 1-2 μήνες) και μετά συχνά...μενουμε σε διαφορετικα σπιτια οποτε δεν χρειαζεται απλα εγω θελω για να μπορουμε να τις εχουμε και μαζι και να παιζουν!![]()
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool
Το καμαρι μου!!!!!