[/u]
τα ονομάζουν Ragaper και είναι μικρό σε μέγεθος.
Όχι ούτε κ εγώ φταίω πάντως για τα παράσιτα ήταν η κακιά η στιγμή ήθελα να δείξω στη Σαμπι τα teacup[/quote]
Δεν φταίει η Έλενα. Άντε άντε όλες σας που μας έχετε ξεράνει με τα μωρά που βάζετε και μας ξεσηκώνετε!!
Τουλάχιστον κι αυτά που έβαλε η Έλενα είναι περσικά όπως και τα τσιντσιλά είναι ίδιας συνομωταξίας. Ενώ εσείς, μας κοτσάρετε στην μούρη παντού τα πάντα: Βιρμανάκια, ραγκντολάκια, περσάκια, βρετενάκια, μέιν κουνάκια, ΄κι ό,τι άλλο.... 
Πες βρε Αναστασία αμέσως αμέσως εγώ φταίω για όλα:cry:
Καλημερα σε ολους!σκεφτικα οτι θα ηταν οραιο γενικα θα μαθουμε τι ρατσες ειπαρχου στο κοσμο.αυτο ειναι χομπμπι μου τωρα χρονια,και αν μπορουμε να κανουμε καπια τετια συζητηση(δεν ξερω,αν ειπαρχει ιδικο ποστ εδω)και πος μπορει θα γεινει αυτη συζητισι και βεβεα αν θελει κανις
Γενικά για ράτσες υπάρχουν πολλά νήματα αλλά δεν υπάρχει ένα που να συγκεντρώνει όλες τις ράτσες του κόσμου, τι υπάρχει από οικόσιτα αιλουροειδή θα ήταν πολύ ενδιαφέρον να φτιάξεις ένα τέτοιο νήμα
ευχαριστω που βοηθεισες για να βρω σωστα σπητια για τα γατακια.το ζευγαρι που μου εστειλες ειναι αληθινεις λατρες τις γατας

ελπιζω θα μπουν στο σαιτ για να βλεπουμε πος μεγαλονι ο βασιλιασ
Τα υιοθέτησαν όλα τα γατάκια Σάμπι;
Και εγωωωωω θέλω αλλά δεν μπορώ τώρα ίσως αργότερα θα ήθελα ένα τέτοιο κουφετάκι

Αλήθεια Lita εσύ πόσες γάτες έχεις;