Day_Dreaming
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sabi
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sabi
Πολύ δραστήριο μέλος
εχω 2 θυλικα που δεν μου τα δεσμευσανε ,αν θελετε εδω ειμαι..Sabiiiiiiiiiiiii kana mwro kouklaki dn emeine gia mas?:cry:![]()

Βάσια13859
Διακεκριμένο μέλος

sabi
Πολύ δραστήριο μέλος
Anima
Πολύ δραστήριο μέλος
ria23
Διάσημο μέλος
sabi
Πολύ δραστήριο μέλος
εμβολια θελουν ψιγειο.αυριο θα αγορασω ενα θερμοκρατη και θα σου το στειλω γραψε μοτ στο Π.Μ.ακτιβος διευθενση ονομα -επιθετο και τ.π.εχω μονο 2 εμβολια,γιατι δεν πειγα θετος στην Ρωσσια,θα το κανεις στα δικα σου γατια για προστασια να μην κολισουν.ρωτισα και την Βασια μηπος ειπαρχει κατι παρομιο εδω,πανδος αποτελιζμα ειναι φανταστικο,και επεδει εχεις παρελφον με το μηκιτες οταν θα μπορεσω να σου φερω πολα τετια εμβολια για να εσοπεδοσεις το μηκιτες μια και καλι.Sabi, μπορείς να μου το στείλεις με courier και να το χρεωθώ? Αυτό θα ήταντο πιο γρήγορο. Αν ναι πες μου να στείλω διεύθυνση και τηλέφωνο.

Anima
Πολύ δραστήριο μέλος
Anima
Πολύ δραστήριο μέλος
ria23
Διάσημο μέλος
χαιρομαι που ο μικρος τα παει καλα
Lita
Πολύ δραστήριο μέλος
μπραβο σου για αυτο που εκανες !Sabi, κορίτσια, γεια σας!
Είμαι σήμερα πάρα πολύ αναστατωμένη.
Σήμερα μίλησα με τη Γιάννα που ήρθε να φωτογραφήσει τις νεραϊδούλες και έμαθα ότι τα πετ-σοπ όταν τους μείνει κανένα ζώο απούλητο το κάνουν ευθανασία ή άλλα ακόμα χειρότερα. Μου το επιβεβαίωσε και η Yasminότι δεν αποκλείεται να συμβεί κάτι τέτοιο. Η καρδιά μου έσπασε.
Πήρα 200 Ε. που δεν μου περίσσευαν –για άλλο λόγο τα είχα- και πήγα στο πετ-σοπ όπου ήταν το «περσικό» γατάκι. Το είχαν κάτω από κάτι άλλα κλουβιά, στο πάτωμα, σαν άχρηστο εμπόρευμα. Πήγα στο deskκαι είπα στην κοπέλα:
«Θέλω το γατάκι κι έχω 200 Ε. ορίστε πάρτα».
«Ετσι απλά?» μου λέει .
«Ναι» της λέω «και γρήγορα».
Μόλις το έβαλα στη μικρή γατοφόρο γύρισα και της είπα:
«Ξέρεις ανήκω σε γατοφιλικό σωματείο και παίρνω το γατί για να το σώσω- το έχετε σε άθλια κατάσταση και θάχουμε συνέχεια».
Το πήγα κατευθείαν στο γιατρό. Δεν μπορούσα να μιλήσω από τη συγκίνηση. Το γατάκι ήταν μέσα στα κακά, με τσίμπλες, τα αυτάκια του με υγρό, το τρίχωμα της ουράς του βγαλμένο, ένα μαύρο χάλι. Το εξέτασε ο γιατρός και είπε ότι έχει πρόβλημα στη γνάθο και τα δοντάκια του βγαίνουν στραβά. Το εμβολιάσαμε. Πήρα την αμπούλα για αποπαρασίτωση. Πήγα σπίτι.
Το έπλυνα ριζικά. Μύριζε άσκημα. Το στέγνωσα καλά-καλά. Το σκούπισα με μωρομάντηλο. Το βούρτσισα. Με κοίταζε στα μάτια. Έβαζε το κεφαλάκι του στο στήθος μου και με κοίταζε .. μʼ ένα βλέμμα…!. Δεν μπορώ να σας περιγράψω τα συναισθήματά μου. Του έβαλα καθαρά πατάκια, φαγητό, νερό, όλα. Είναι τώρα μέσʼ το μπάνιο. Ο Χουχουδίτος κατάλαβε κάτι κι εγκαταστάθηκε έξω από την πόρτα του μπάνιου- κόβει κίνηση.
Δεν ξέρω αν θα το κρατήσω το γατάκι ή αν θα το δώσω για υιοθεσία. Θέλω πρώτα να καταλαγιάσουν τα τόσο έντονα συναισθήματά μου.
Του υποσχέθηκα όμως ότι δεν θʼ αφήσω να του συμβεί ποτέ τίποτα κακό. Ποτέ.
Υ.Γ.Θέλω να σκεφτούμε κάτι μαζί για να αποτρέψουμε το πετ-σοπ αυτό που είναι από τα πιο εμπορικά να ξαναφέρει γάτα.
αλλα το κακο ειναι οτι δεν ειναι το μονο που εχει της γατουλες και τα υπολοιπα ζωακια στις συνθηκες που περιεγραψες. εγω εχω δει αρκετα στη Θεσσαλονικη που ειναι ετσι και μεγαλα οπου παω να αγορασω τροφες κτλ αλλα και σε μικρα.πιστευετε οτι μπορουμε γενικα να καταφερουμε κάτι ? τα ατομα αυτα οι εμποροι δηλαδη που απορω αν εχουν εστω και γυαλα με ψαρια στο σπιτι τους δεν νομιζω να υδρωσει το αυτι τους με οτι και να πουμε!αν μπορω αν επιτρεπετε δηλαδη θα ηθελα και εγω να αναφερω ενα πετ σοπ που ξερω και τα ζωακια ειναι σε πολυ χαλια συνθηκες!

sabi
Πολύ δραστήριο μέλος

Ανιμα πος παει το γατακι.ποτε θα εχουμε καμια φωτογραφια να το δουμε το υλικουλι...

sabi
Πολύ δραστήριο μέλος

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Καλημέρα!Αντα και Γιουλη για σας κοριτσια.ειδα μια αγγελια που καπιος απελπιζμενα εψαχνε Βιρμανικο γατακι για να αγορασει,πειρα την προτοβολια και καλεσα αυτο το ατομο στο mycat,γαι να βρει εσας. να δειτε τι μποριτε να κανετε.μου ειπε οτι εχει μπει στο site,καλα γενετουρια οποτε να τα εχειτε![]()
Καλά έκανες! Από του χρόνου τώρα...Αν θες να δούμε κάτι γράφε μας στους Birman - Maniacs για να το βλέπουμε σίγουρα!

Τι κάνουν τα πανέμορφα γατάκια σου???
sabi
Πολύ δραστήριο μέλος

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Να τα χαίρεσαι!!!πολυ καλα ειναι τα γατακια μου μεγαλονουν,μπενω στο δοματιο και σε 3 δευτερολεπτα και τα 4 κρεμουντε στα πανταλονια μου,τρελενομε....![]()
Ζηλεύω! 

Χθες η Βασια ήρθε σπίτι μου και μίλησε στο τηλ. στο ζευγάρι που θα πάρουν το γατάκι σου! Ειναι ξετρελαμένοι! Ποτε θα το πάρουν?

sabi
Πολύ δραστήριο μέλος
το αρχειζουν και τρωνε μονο του καθε μερα και περεσοτερα,τρεχουν καλα,νομιζω προσ το τελους του μηνα μπορει.το αρσενικο που θα παρουν ειναι απιστευτο,γουργουριζει σινεχια,ειναι σαν μουσικο κουτιΝα τα χαίρεσαι!!!Ζηλεύω!
Χθες η Βασια ήρθε σπίτι μου και μίλησε στο τηλ. στο ζευγάρι που θα πάρουν το γατάκι σου! Ειναι ξετρελαμένοι! Ποτε θα το πάρουν?![]()

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος

sabi
Πολύ δραστήριο μέλος
σασ περιμενω με πολυ μεγαλι χαραSabi σου έγραφα στους Birmans ότι θα ήθελα μια Κυριακή να έρθω σπίτι σου να δω τις όμορφες γάτες σου! Μενουμε πολύ κοντά![]()

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool