Αντα
Διακεκριμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sabi
Πολύ δραστήριο μέλος
για σου Αντα!εγω μονο σημερα το προσεξα γιατι μεχρη μεσημερη ειμουν σπιτι,αλλα μαλον το κανει σινεχια,για αυτο βρεισκο ολο το αμμο στο πατομα,απλα φοβαμε να την μαλοσω γιατι φυλαζει....το εχω βαλει την τουαλετα τον μικρον κατο απο το καλορεθερ,και δεν θα το πειστεψεις το εβγαλε και πειγε εκει,ειμε σε απογνοση.....Γεια σου!! νομιζω οτι καπως πρεπει να τη μαλωσεις...οταν βλεπεις οτι παει εκει, να τη παρεις και να τη βαλεις στη δικη της λεκάνη. ..![]()

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα
Διακεκριμένο μέλος

sabi
Πολύ δραστήριο μέλος
εχεις δικιο,απλα ειναι απο μονη τις δροπαλη γατα,για αυτο αποφεβγω τετια,και μετα δεν ειμαι εκει να το κανω....Εαν της βαλεις μια φωνη, δεν σε ακουει? στα δικα μου χτυπαω παλαμακια και σταματουν αυτο που κανουν ....το εχουν συνδιασει οτι κατι κακο κανουν και αν δεν σταματησουν θα τα αρχισω στο κυνηγι!!!!!![]()

Αντα
Διακεκριμένο μέλος
και οχι τα ποντικια !! χα χα χα απλα μια δυο φορες να το κανεις οταν εισαι σπιτι, μπορει κατι να καταλαβει....
sabi
Πολύ δραστήριο μέλος
ξερεις ποσες φορες σκευτομουν να βαλω μια καμερα για να δω τι κανουν οταν ειναι μονα τους,θα με γαει πειριεργιαΚαλά οταν λειπουμε και εμεις απο το σπιτι, χορευουν οι γατες!!και οχι τα ποντικια !! χα χα χα απλα μια δυο φορες να το κανεις οταν εισαι σπιτι, μπορει κατι να καταλαβει....
![]()

μηπος να ζητησω την κορη μου να το κανεο,αλλα ειναι πανδα υπερβολικι σε τετια θεματα,ο ανδρας μου συγουρα δεν θα το κανει...
sabi
Πολύ δραστήριο μέλος

Αντα
Διακεκριμένο μέλος

Αντα
Διακεκριμένο μέλος
Και ο Γιωργος το εχει σκεφτει αυτο με τη καμερα.......ξερεις ποσες φορες σκευτομουν να βαλω μια καμερα για να δω τι κανουν οταν ειναι μονα τους,θα με γαει πειριεργιαμηπος να ζητησω την κορη μου να το κανεο,αλλα ειναι πανδα υπερβολικι σε τετια θεματα,ο ανδρας μου συγουρα δεν θα το κανει...
![]()

sabi
Πολύ δραστήριο μέλος
καλη ξεκουραση,με την καμερα καλη ιδεα!Και ο Γιωργος το εχει σκεφτει αυτο με τη καμερα.......![]()

sabi
Πολύ δραστήριο μέλος

sabi
Πολύ δραστήριο μέλος
sabi
Πολύ δραστήριο μέλος
sabi
Πολύ δραστήριο μέλος
...(παλι εφτιαξα κινουρια λεξη
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa
Περιβόητο μέλος
Για σας για σας!Βρεικα κινπιριες φωτογραφιες στο ιντερνετ,οτι αφορα τσιντσιλα και θελω να τα μειρασω μαζει σαςτο θαυμαζμο
μου....![]()
Πανέμορφες οι τσιντσιλά ειδικά οι βρετανικές όπως αυτή που έβαλες!

Μετά τις βρετανικές έρχονται δεύτερες στην καρδιά μου!!!

Luna
Περιβόητο μέλος
ΚΟΥΚΛΙΑΑΑΑ!!!

elvenstar
Επιφανές μέλος
Γεια αου Νικολέτα από τότε που γίνατε σταρ δεν σας βλέπουμε συχνάΠανέμορφες οι τσιντσιλά ειδικά οι βρετανικές όπως αυτή που έβαλες!
Μετά τις βρετανικές έρχονται δεύτερες στην καρδιά μου!!!
![]()
Συγχαρητήρια κ από εδώ για την μικρή σου
Αυτή εδώ μοιάζει καταπληκτικά με την Νάλα που λιγουρεύεται τα ψάρια
Είναι πραγματικά καταπληκτικές γάτες κ με πολύ καλό χαρακτήρα, εγώ τώρα που τις είδα από κοντά τις εκτίμησα περισσότεροΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa
Περιβόητο μέλος
Γεια αου Νικολέτα από τότε που γίνατε σταρ δεν σας βλέπουμε συχνάΣυγχαρητήρια κ από εδώ για την μικρή σου
![]()
Γεια σου καλή μου....μετά που γίναμε σταρ το πήρε επάνω της η μικρή και με έχει και τρέχω....

Φιλάκια πολλά και ελπίζω να τα πούμε από κοντά σύντομα
(έμαθα πήγατε εις τας Αθήνας και χουφτώσατε τα μωρά μας
)Αλήθεια τα δικά σου ζουζούνια τι κάνουν? Έβγαλαν μαλλιά?

staman2
Περιβόητο μέλος
Καλησπέρα Σάμπι!!! Τι κάνουν τα υπέροχα μωρά σου κ οι μαμάδες τους! Ειδα τις φωτο και έπαθα! Φίλησέ μου τα και την μικρουλα που αγάπησα πιο πολύ απ΄όλακαλημερα κοριτστα!κατα καιρους γεινανε τετια χρωματα,γιατι τα εχουμε στους πρα-πρα γονεις.αυτη η γατα ειναι αδερφη Σονιας και Κισας.Χτες τραβιξα κεινουριες φωτογραφιες.θα βαλω και στο αλμπουμ.οταν παω να τους ταεισω σκαρφαλονουν πανο μου δειτε....

Πάρε έναααα! Δεν θα το μετανοιώσεις πίστεψέ με.Αχχ τι πανεμορφες ασπρες μπαλιτσες ειναι αυτες???? λιποθυμω...θελω θελω εναααααααα![]()

Ναιιι αυτό σκέφτηκα κι εγώ όταν τα πρωτοαντίκρυσα σε φωτογραφία βέβαια μέχρι... να τα δω κι από κοντα!!!σαν γατια απο την περιοχη των παγων ειναι!!!!
ΚΟΥΚΛΙΑΑΑΑ!!!![]()

Πραγματικά θυμάσαι πώς χαζευαν το ενυδρείο με τα ψάρια τα μωρά μου? Ειδικά ο Σεβάχ τώρα πιο πολύ απ΄όλους και η Νάλα βέβαια κι αυτή.

elvenstar
Επιφανές μέλος
Ε! Μα βέβαια κάθε σταρ πρέπει να έχει κ την αυλή τηςΓεια σου καλή μου....μετά που γίναμε σταρ το πήρε επάνω της η μικρή και με έχει και τρέχω....
Φιλάκια πολλά και ελπίζω να τα πούμε από κοντά σύντομα
(έμαθα πήγατε εις τας Αθήνας και χουφτώσατε τα μωρά μας)
Αλήθεια τα δικά σου ζουζούνια τι κάνουν? Έβγαλαν μαλλιά?![]()
ναι ναι πήγα κ το ευχαριστήθηκε η ψυχή μου σε κάθε γωνία στριμωχνα κ από ένα κ το ζουλούσα μέχρι αηδίας, ο δικός σας δε ως γνήσιος Βρετανος δεν γούσταρε κ πολλά πολλά με τους κοινούς θνητούς κ κρυβόταν συνήθως αλλά τον εγκλώβισα στην γατοπολυκατοικία με φαγητό
κ τον χάιδεψα κ έτσι άκουσα κ το περήφημο γουργουρητό

Αααα με προκαλείς πάλι για το μαλί μας; εγώ φταίω που δεν ήρθα Βουλγαρία να πάρω μέρος στα κοντότριχα
(το DVD του μικρού ήρθε; Δεν ξαναμιλήσαμε από τότε)Ναι τα γλυκά μου ήταν απόλαυση να τα κοιτά να προσπαθούν να ψαρέψουνΑρχική Δημοσίευση από staman2;247513 :Πραγματικά θυμάσαι πώς χαζευαν το ενυδρείο με τα ψάρια τα μωρά μου? Ειδικά ο Σεβάχ τώρα πιο πολύ απ΄όλους και η Νάλα βέβαια κι αυτή.![]()

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool