Lita
Πολύ δραστήριο μέλος
ζητω!!!!Καλημερα κοριτσια!Αχ,τι επαθα Θεουλι μου!!!!!!!Τωρα το προι γενισει η Τασια!Και δεν ξερω αν τελιωσε!Και επρεπε να φειγω στην δουλια,και εχω φοβερη αγονια.....
και γεινετε χαμος στην δουλια......
Οχ,θα τα πω αργοτερα....

τωρα το ειδα να μας ζησοθν τα μωρακια !!αχ τι καλα καλημερα σε ολους !!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
οταν όλα πάνε καλά για τα μωρά και με τη μαμά να μας βάλεις φωτο!!!αν ειναι χρυσο η ασιμι φενετε αμεσος,απλα με τα ασιμενια μετα αλαζει και μπορει να γεινει πιο λευκο....![]()

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Γιώτα εύχομαι να πάνε ολα καλά με τα μωράκια!!ζητω!!!!τωρα το ειδα να μας ζησοθν τα μωρακια !!αχ τι καλα καλημερα σε ολους !!!
![]()
Εχεις αγωνια ε??
Θα τα λέμε τα Χρυσα μωρα!!!

Εισαι πολύ τυχερή!!
Lita
Πολύ δραστήριο μέλος
τωρα το ειδα οτι βγηκαν ολα χρυσαΓιώτα εύχομαι να πάνε ολα καλά με τα μωράκια!!
Εχεις αγωνια ε??
Θα τα λέμε τα Χρυσα μωρα!!!
Εισαι πολύ τυχερή!!

θα περιμανω να δω φωτογραφιες γιατι δεν ξερω πως ειναι τα χρυσα!
sabi
Πολύ δραστήριο μέλος
Για σου Λιτα! λειπαμε πολυ αλλα προστοπαρον τα γατακια ολα ειναι χρυσα....ζητω!!!!τωρα το ειδα να μας ζησοθν τα μωρακια !!αχ τι καλα καλημερα σε ολους !!!
![]()

και εχω σκασει απο την αγονια μου...ειμαι στο τσακ να παρατισω ολα και να φειγω....
sabi
Πολύ δραστήριο μέλος
ειναι πολυ ομορφα,απλα εχα τν ελπηδα οτι θα βγει εστο ενα λευκο.....τωρα το ειδα οτι βγηκαν ολα χρυσαθα περιμανω να δω φωτογραφιες γιατι δεν ξερω πως ειναι τα χρυσα!
![]()

Lita
Πολύ δραστήριο μέλος
να σου ζησουν γλυκια μου !μην λυπασαι αυτες δεν τα κανονιζουμε εμεις αλλα η φυση!το φυλο τους δεν φαινεται ακομα ετσι?Για σου Λιτα! λειπαμε πολυ αλλα προστοπαρον τα γατακια ολα ειναι χρυσα....και εχω σκασει απο την αγονια μου...ειμαι στο τσακ να παρατισω ολα και να φειγω....
![]()
Αντα
Διακεκριμένο μέλος
Οκ το επιασα το νοημα...τη Κυριακη θα πιουμε καφε στη Σαμπι!!!!!!!θα τη πάρω με το ζόρικαι θα έρθουμε!!!
Πολύ γάλα στο καφέ και για τις 2 μας!![]()

sabi
Πολύ δραστήριο μέλος
δεν προλαβα τιποτα να δω τους βολεξα στην κουζινα,το εκοψα τους λοφους και εφειγα τωρα καταλαβες την αγονια μου....να σου ζησουν γλυκια μου !μην λυπασαι αυτες δεν τα κανονιζουμε εμεις αλλα η φυση!το φυλο τους δεν φαινεται ακομα ετσι?

sabi
Πολύ δραστήριο μέλος
αντε επιτελους!!!!!!Οκ το επιασα το νοημα...τη Κυριακη θα πιουμε καφε στη Σαμπι!!!!!!!![]()

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
και θα ζουλήξουμε μωρά!!!!!!Οκ το επιασα το νοημα...τη Κυριακη θα πιουμε καφε στη Σαμπι!!!!!!!![]()

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
και θα δούμε και τα χρυσαφένια!!!και θα ζουλήξουμε μωρά!!!!!!![]()

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
εχουν βάλει πολλές φωτο τα κορίτσια στις προηγούνες σελλίδες!τωρα το ειδα οτι βγηκαν ολα χρυσαθα περιμανω να δω φωτογραφιες γιατι δεν ξερω πως ειναι τα χρυσα!
![]()

sabi
Πολύ δραστήριο μέλος
μην ξεχασατε φωτογραφικι μεχανη..και θα ζουλήξουμε μωρά!!!!!!![]()

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Δεν θα τη ξεχάσουμε!!μην ξεχασατε φωτογραφικι μεχανη..![]()
Φωτορεπορτάζ για τα Τσιντσιλάκια!! Τώρα το μάθαμε το επάγγελμα!!

Αντα
Διακεκριμένο μέλος
( ερωτηση με υπονοουμενο, το'πιασες Γιουλη?) 
πυρροθριξ
Περιβόητο μέλος
πολλες πολλες φωτο παρακαλω,ξερετε την αδυναμια μου στην ρατσα!!!!αναλυτικη περιγραφη,πως ειναι η γουνα,τα ματια τα παντα!!!!Δεν θα τη ξεχάσουμε!!
Φωτορεπορτάζ για τα Τσιντσιλάκια!! Τώρα το μάθαμε το επάγγελμα!!![]()
να σου ζησουν Σαμπυ και τα καινουρια!!!τα χρυσα ειναι αλλο πραγμα!! σου κανουν κατι πιο wild,εγω αν δεν ειχα καμια γατα,ενα κι ενα θα επαιρνα!!!ενα ακριβοθωρητο αημοχρυσο ζευγαρι!!!

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
θα ειναι κλειστάπολλες πολλες φωτο παρακαλω,ξερετε την αδυναμια μου στην ρατσα!!!!αναλυτικη περιγραφη,πως ειναι η γουνα,τα ματια τα παντα!!!!
να σου ζησουν Σαμπυ και τα καινουρια!!!τα χρυσα ειναι αλλο πραγμα!! σου κανουν κατι πιο wild,εγω αν δεν ειχα καμια γατα,ενα κι ενα θα επαιρνα!!!ενα ακριβοθωρητο αημοχρυσο ζευγαρι!!!![]()

Σμαραγδένια δεν ειναι??

sabi
Πολύ δραστήριο μέλος
δεν εχεις ιδεα,αλλα να τα δεις...ος τωρα θα καταλαβει η Αναστασια που εχει δει το σπιτι μου.....εχουμε και λεμε....κουζηνα-Τασια με τρια(προστοπαρον)μωρα,αμεσος επομενο δοματιο Κισα με τεσερα γατακια που πολιορκουν την πορτα γιατι ακουνε τα μωρα,αμεσος επομενο δοματιο η Μασια που πολιορκι την πορτα γιατι ακουει αλα τα μωρα.....οτι και να πω ειναι λιγο για αυτο δεν ειθελα να βαλω καμια αλλη γατα για θετος αλλα.......Τι πληθυσμο εχεις τωρα στο σπιτι σου Σαμπι? ποσα κεφαλακια μετρας?( ερωτηση με υπονοουμενο, το'πιασες Γιουλη?)
![]()
ενα πραγμα μου λειπει τωρα να γενεισει το σκυλι μου.....οχ τι επαθα......

sabi
Πολύ δραστήριο μέλος
τις φωτο απο ινετ βαλαμε πολλα πριν,αυτο που γενεθεικανε τωρα θα τα δουμε σε 2 ευδομαδες περιπου.τα ματια στην τσιντσιλα ειναι πανδα πρασινα οταν θα ερθουν τα κοριτσια στο σπιτι μου θα κανουμε πολλες φωτογραφιες.Τωρα οπου νανε ερχετε η κορη μου στο σπιτι και να σας πω τα νεα.....πολλες πολλες φωτο παρακαλω,ξερετε την αδυναμια μου στην ρατσα!!!!αναλυτικη περιγραφη,πως ειναι η γουνα,τα ματια τα παντα!!!!
να σου ζησουν Σαμπυ και τα καινουρια!!!τα χρυσα ειναι αλλο πραγμα!! σου κανουν κατι πιο wild,εγω αν δεν ειχα καμια γατα,ενα κι ενα θα επαιρνα!!!ενα ακριβοθωρητο αημοχρυσο ζευγαρι!!!![]()

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool