Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 13:35 Η Lita έγραψε: #621 24-11-08 13:35 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Καλημερα κοριτσια!Αχ,τι επαθα Θεουλι μου!!!!!!!Τωρα το προι γενισει η Τασια!Και δεν ξερω αν τελιωσε!Και επρεπε να φειγω στην δουλια,και εχω φοβερη αγονια.....και γεινετε χαμος στην δουλια......Οχ,θα τα πω αργοτερα.... Click για ανάπτυξη... ζητω!!!!τωρα το ειδα να μας ζησοθν τα μωρακια !!αχ τι καλα καλημερα σε ολους !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 13:35 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #622 24-11-08 13:35 Αρχική Δημοσίευση από sabi: αν ειναι χρυσο η ασιμι φενετε αμεσος,απλα με τα ασιμενια μετα αλαζει και μπορει να γεινει πιο λευκο.... Click για ανάπτυξη... οταν όλα πάνε καλά για τα μωρά και με τη μαμά να μας βάλεις φωτο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 13:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #623 24-11-08 13:36 Αρχική Δημοσίευση από Lita: ζητω!!!!τωρα το ειδα να μας ζησοθν τα μωρακια !!αχ τι καλα καλημερα σε ολους !!! Click για ανάπτυξη... Γιώτα εύχομαι να πάνε ολα καλά με τα μωράκια!! Εχεις αγωνια ε?? Θα τα λέμε τα Χρυσα μωρα!!! Εισαι πολύ τυχερή!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 13:40 Η Lita έγραψε: #624 24-11-08 13:40 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γιώτα εύχομαι να πάνε ολα καλά με τα μωράκια!! Εχεις αγωνια ε?? Θα τα λέμε τα Χρυσα μωρα!!! Εισαι πολύ τυχερή!! Click για ανάπτυξη... τωρα το ειδα οτι βγηκαν ολα χρυσα θα περιμανω να δω φωτογραφιες γιατι δεν ξερω πως ειναι τα χρυσα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 13:41 Η sabi έγραψε: #625 24-11-08 13:41 Αρχική Δημοσίευση από Lita: ζητω!!!!τωρα το ειδα να μας ζησοθν τα μωρακια !!αχ τι καλα καλημερα σε ολους !!! Click για ανάπτυξη... Για σου Λιτα! λειπαμε πολυ αλλα προστοπαρον τα γατακια ολα ειναι χρυσα....και εχω σκασει απο την αγονια μου...ειμαι στο τσακ να παρατισω ολα και να φειγω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 13:44 Η sabi έγραψε: #626 24-11-08 13:44 Αρχική Δημοσίευση από Lita: τωρα το ειδα οτι βγηκαν ολα χρυσα θα περιμανω να δω φωτογραφιες γιατι δεν ξερω πως ειναι τα χρυσα! Click για ανάπτυξη... ειναι πολυ ομορφα,απλα εχα τν ελπηδα οτι θα βγει εστο ενα λευκο..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 13:44 Η Lita έγραψε: #627 24-11-08 13:44 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Για σου Λιτα! λειπαμε πολυ αλλα προστοπαρον τα γατακια ολα ειναι χρυσα....και εχω σκασει απο την αγονια μου...ειμαι στο τσακ να παρατισω ολα και να φειγω.... Click για ανάπτυξη... να σου ζησουν γλυκια μου !μην λυπασαι αυτες δεν τα κανονιζουμε εμεις αλλα η φυση!το φυλο τους δεν φαινεται ακομα ετσι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 13:46 Η Αντα έγραψε: #628 24-11-08 13:46 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: θα τη πάρω με το ζόρικαι θα έρθουμε!!! Πολύ γάλα στο καφέ και για τις 2 μας! Click για ανάπτυξη... Οκ το επιασα το νοημα...τη Κυριακη θα πιουμε καφε στη Σαμπι!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 13:47 Η sabi έγραψε: #629 24-11-08 13:47 Αρχική Δημοσίευση από Lita: να σου ζησουν γλυκια μου !μην λυπασαι αυτες δεν τα κανονιζουμε εμεις αλλα η φυση!το φυλο τους δεν φαινεται ακομα ετσι? Click για ανάπτυξη... δεν προλαβα τιποτα να δω τους βολεξα στην κουζινα,το εκοψα τους λοφους και εφειγα τωρα καταλαβες την αγονια μου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 13:47 Η sabi έγραψε: #630 24-11-08 13:47 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Οκ το επιασα το νοημα...τη Κυριακη θα πιουμε καφε στη Σαμπι!!!!!!! Click για ανάπτυξη... αντε επιτελους!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 13:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #631 24-11-08 13:52 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Οκ το επιασα το νοημα...τη Κυριακη θα πιουμε καφε στη Σαμπι!!!!!!! Click για ανάπτυξη... και θα ζουλήξουμε μωρά!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 13:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #632 24-11-08 13:53 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: και θα ζουλήξουμε μωρά!!!!!! Click για ανάπτυξη... και θα δούμε και τα χρυσαφένια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 13:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #633 24-11-08 13:54 Αρχική Δημοσίευση από Lita: τωρα το ειδα οτι βγηκαν ολα χρυσα θα περιμανω να δω φωτογραφιες γιατι δεν ξερω πως ειναι τα χρυσα! Click για ανάπτυξη... εχουν βάλει πολλές φωτο τα κορίτσια στις προηγούνες σελλίδες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 13:54 Η sabi έγραψε: #634 24-11-08 13:54 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: και θα ζουλήξουμε μωρά!!!!!! Click για ανάπτυξη... μην ξεχασατε φωτογραφικι μεχανη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 14:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #635 24-11-08 14:03 Αρχική Δημοσίευση από sabi: μην ξεχασατε φωτογραφικι μεχανη.. Click για ανάπτυξη... Δεν θα τη ξεχάσουμε!! Φωτορεπορτάζ για τα Τσιντσιλάκια!! Τώρα το μάθαμε το επάγγελμα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 14:05 Η Αντα έγραψε: #636 24-11-08 14:05 Τι πληθυσμο εχεις τωρα στο σπιτι σου Σαμπι? ποσα κεφαλακια μετρας? ( ερωτηση με υπονοουμενο, το'πιασες Γιουλη?) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 14:11 Ο πυρροθριξ: #637 24-11-08 14:11 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δεν θα τη ξεχάσουμε!! Φωτορεπορτάζ για τα Τσιντσιλάκια!! Τώρα το μάθαμε το επάγγελμα!! Click για ανάπτυξη... πολλες πολλες φωτο παρακαλω,ξερετε την αδυναμια μου στην ρατσα!!!!αναλυτικη περιγραφη,πως ειναι η γουνα,τα ματια τα παντα!!!! να σου ζησουν Σαμπυ και τα καινουρια!!!τα χρυσα ειναι αλλο πραγμα!! σου κανουν κατι πιο wild,εγω αν δεν ειχα καμια γατα,ενα κι ενα θα επαιρνα!!!ενα ακριβοθωρητο αημοχρυσο ζευγαρι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 14:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #638 24-11-08 14:19 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: πολλες πολλες φωτο παρακαλω,ξερετε την αδυναμια μου στην ρατσα!!!!αναλυτικη περιγραφη,πως ειναι η γουνα,τα ματια τα παντα!!!! να σου ζησουν Σαμπυ και τα καινουρια!!!τα χρυσα ειναι αλλο πραγμα!! σου κανουν κατι πιο wild,εγω αν δεν ειχα καμια γατα,ενα κι ενα θα επαιρνα!!!ενα ακριβοθωρητο αημοχρυσο ζευγαρι!!! Click για ανάπτυξη... θα ειναι κλειστά Σμαραγδένια δεν ειναι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 14:21 Η sabi έγραψε: #639 24-11-08 14:21 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τι πληθυσμο εχεις τωρα στο σπιτι σου Σαμπι? ποσα κεφαλακια μετρας? ( ερωτηση με υπονοουμενο, το'πιασες Γιουλη?) Click για ανάπτυξη... δεν εχεις ιδεα,αλλα να τα δεις...ος τωρα θα καταλαβει η Αναστασια που εχει δει το σπιτι μου.....εχουμε και λεμε....κουζηνα-Τασια με τρια(προστοπαρον)μωρα,αμεσος επομενο δοματιο Κισα με τεσερα γατακια που πολιορκουν την πορτα γιατι ακουνε τα μωρα,αμεσος επομενο δοματιο η Μασια που πολιορκι την πορτα γιατι ακουει αλα τα μωρα.....οτι και να πω ειναι λιγο για αυτο δεν ειθελα να βαλω καμια αλλη γατα για θετος αλλα.......ενα πραγμα μου λειπει τωρα να γενεισει το σκυλι μου.....οχ τι επαθα...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 14:25 Η sabi έγραψε: #640 24-11-08 14:25 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: πολλες πολλες φωτο παρακαλω,ξερετε την αδυναμια μου στην ρατσα!!!!αναλυτικη περιγραφη,πως ειναι η γουνα,τα ματια τα παντα!!!! να σου ζησουν Σαμπυ και τα καινουρια!!!τα χρυσα ειναι αλλο πραγμα!! σου κανουν κατι πιο wild,εγω αν δεν ειχα καμια γατα,ενα κι ενα θα επαιρνα!!!ενα ακριβοθωρητο αημοχρυσο ζευγαρι!!! Click για ανάπτυξη... τις φωτο απο ινετ βαλαμε πολλα πριν,αυτο που γενεθεικανε τωρα θα τα δουμε σε 2 ευδομαδες περιπου.τα ματια στην τσιντσιλα ειναι πανδα πρασινα οταν θα ερθουν τα κοριτσια στο σπιτι μου θα κανουμε πολλες φωτογραφιες.Τωρα οπου νανε ερχετε η κορη μου στο σπιτι και να σας πω τα νεα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 30 31 32 33 34 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 32 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 32 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από sabi: Καλημερα κοριτσια!Αχ,τι επαθα Θεουλι μου!!!!!!!Τωρα το προι γενισει η Τασια!Και δεν ξερω αν τελιωσε!Και επρεπε να φειγω στην δουλια,και εχω φοβερη αγονια.....και γεινετε χαμος στην δουλια......Οχ,θα τα πω αργοτερα.... Click για ανάπτυξη... ζητω!!!!τωρα το ειδα να μας ζησοθν τα μωρακια !!αχ τι καλα καλημερα σε ολους !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 13:35 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #622 24-11-08 13:35 Αρχική Δημοσίευση από sabi: αν ειναι χρυσο η ασιμι φενετε αμεσος,απλα με τα ασιμενια μετα αλαζει και μπορει να γεινει πιο λευκο.... Click για ανάπτυξη... οταν όλα πάνε καλά για τα μωρά και με τη μαμά να μας βάλεις φωτο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 13:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #623 24-11-08 13:36 Αρχική Δημοσίευση από Lita: ζητω!!!!τωρα το ειδα να μας ζησοθν τα μωρακια !!αχ τι καλα καλημερα σε ολους !!! Click για ανάπτυξη... Γιώτα εύχομαι να πάνε ολα καλά με τα μωράκια!! Εχεις αγωνια ε?? Θα τα λέμε τα Χρυσα μωρα!!! Εισαι πολύ τυχερή!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 13:40 Η Lita έγραψε: #624 24-11-08 13:40 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γιώτα εύχομαι να πάνε ολα καλά με τα μωράκια!! Εχεις αγωνια ε?? Θα τα λέμε τα Χρυσα μωρα!!! Εισαι πολύ τυχερή!! Click για ανάπτυξη... τωρα το ειδα οτι βγηκαν ολα χρυσα θα περιμανω να δω φωτογραφιες γιατι δεν ξερω πως ειναι τα χρυσα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 13:41 Η sabi έγραψε: #625 24-11-08 13:41 Αρχική Δημοσίευση από Lita: ζητω!!!!τωρα το ειδα να μας ζησοθν τα μωρακια !!αχ τι καλα καλημερα σε ολους !!! Click για ανάπτυξη... Για σου Λιτα! λειπαμε πολυ αλλα προστοπαρον τα γατακια ολα ειναι χρυσα....και εχω σκασει απο την αγονια μου...ειμαι στο τσακ να παρατισω ολα και να φειγω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 13:44 Η sabi έγραψε: #626 24-11-08 13:44 Αρχική Δημοσίευση από Lita: τωρα το ειδα οτι βγηκαν ολα χρυσα θα περιμανω να δω φωτογραφιες γιατι δεν ξερω πως ειναι τα χρυσα! Click για ανάπτυξη... ειναι πολυ ομορφα,απλα εχα τν ελπηδα οτι θα βγει εστο ενα λευκο..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 13:44 Η Lita έγραψε: #627 24-11-08 13:44 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Για σου Λιτα! λειπαμε πολυ αλλα προστοπαρον τα γατακια ολα ειναι χρυσα....και εχω σκασει απο την αγονια μου...ειμαι στο τσακ να παρατισω ολα και να φειγω.... Click για ανάπτυξη... να σου ζησουν γλυκια μου !μην λυπασαι αυτες δεν τα κανονιζουμε εμεις αλλα η φυση!το φυλο τους δεν φαινεται ακομα ετσι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 13:46 Η Αντα έγραψε: #628 24-11-08 13:46 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: θα τη πάρω με το ζόρικαι θα έρθουμε!!! Πολύ γάλα στο καφέ και για τις 2 μας! Click για ανάπτυξη... Οκ το επιασα το νοημα...τη Κυριακη θα πιουμε καφε στη Σαμπι!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 13:47 Η sabi έγραψε: #629 24-11-08 13:47 Αρχική Δημοσίευση από Lita: να σου ζησουν γλυκια μου !μην λυπασαι αυτες δεν τα κανονιζουμε εμεις αλλα η φυση!το φυλο τους δεν φαινεται ακομα ετσι? Click για ανάπτυξη... δεν προλαβα τιποτα να δω τους βολεξα στην κουζινα,το εκοψα τους λοφους και εφειγα τωρα καταλαβες την αγονια μου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 13:47 Η sabi έγραψε: #630 24-11-08 13:47 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Οκ το επιασα το νοημα...τη Κυριακη θα πιουμε καφε στη Σαμπι!!!!!!! Click για ανάπτυξη... αντε επιτελους!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 13:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #631 24-11-08 13:52 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Οκ το επιασα το νοημα...τη Κυριακη θα πιουμε καφε στη Σαμπι!!!!!!! Click για ανάπτυξη... και θα ζουλήξουμε μωρά!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 13:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #632 24-11-08 13:53 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: και θα ζουλήξουμε μωρά!!!!!! Click για ανάπτυξη... και θα δούμε και τα χρυσαφένια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 13:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #633 24-11-08 13:54 Αρχική Δημοσίευση από Lita: τωρα το ειδα οτι βγηκαν ολα χρυσα θα περιμανω να δω φωτογραφιες γιατι δεν ξερω πως ειναι τα χρυσα! Click για ανάπτυξη... εχουν βάλει πολλές φωτο τα κορίτσια στις προηγούνες σελλίδες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 13:54 Η sabi έγραψε: #634 24-11-08 13:54 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: και θα ζουλήξουμε μωρά!!!!!! Click για ανάπτυξη... μην ξεχασατε φωτογραφικι μεχανη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 14:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #635 24-11-08 14:03 Αρχική Δημοσίευση από sabi: μην ξεχασατε φωτογραφικι μεχανη.. Click για ανάπτυξη... Δεν θα τη ξεχάσουμε!! Φωτορεπορτάζ για τα Τσιντσιλάκια!! Τώρα το μάθαμε το επάγγελμα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 14:05 Η Αντα έγραψε: #636 24-11-08 14:05 Τι πληθυσμο εχεις τωρα στο σπιτι σου Σαμπι? ποσα κεφαλακια μετρας? ( ερωτηση με υπονοουμενο, το'πιασες Γιουλη?) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 14:11 Ο πυρροθριξ: #637 24-11-08 14:11 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δεν θα τη ξεχάσουμε!! Φωτορεπορτάζ για τα Τσιντσιλάκια!! Τώρα το μάθαμε το επάγγελμα!! Click για ανάπτυξη... πολλες πολλες φωτο παρακαλω,ξερετε την αδυναμια μου στην ρατσα!!!!αναλυτικη περιγραφη,πως ειναι η γουνα,τα ματια τα παντα!!!! να σου ζησουν Σαμπυ και τα καινουρια!!!τα χρυσα ειναι αλλο πραγμα!! σου κανουν κατι πιο wild,εγω αν δεν ειχα καμια γατα,ενα κι ενα θα επαιρνα!!!ενα ακριβοθωρητο αημοχρυσο ζευγαρι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 14:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #638 24-11-08 14:19 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: πολλες πολλες φωτο παρακαλω,ξερετε την αδυναμια μου στην ρατσα!!!!αναλυτικη περιγραφη,πως ειναι η γουνα,τα ματια τα παντα!!!! να σου ζησουν Σαμπυ και τα καινουρια!!!τα χρυσα ειναι αλλο πραγμα!! σου κανουν κατι πιο wild,εγω αν δεν ειχα καμια γατα,ενα κι ενα θα επαιρνα!!!ενα ακριβοθωρητο αημοχρυσο ζευγαρι!!! Click για ανάπτυξη... θα ειναι κλειστά Σμαραγδένια δεν ειναι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 14:21 Η sabi έγραψε: #639 24-11-08 14:21 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τι πληθυσμο εχεις τωρα στο σπιτι σου Σαμπι? ποσα κεφαλακια μετρας? ( ερωτηση με υπονοουμενο, το'πιασες Γιουλη?) Click για ανάπτυξη... δεν εχεις ιδεα,αλλα να τα δεις...ος τωρα θα καταλαβει η Αναστασια που εχει δει το σπιτι μου.....εχουμε και λεμε....κουζηνα-Τασια με τρια(προστοπαρον)μωρα,αμεσος επομενο δοματιο Κισα με τεσερα γατακια που πολιορκουν την πορτα γιατι ακουνε τα μωρα,αμεσος επομενο δοματιο η Μασια που πολιορκι την πορτα γιατι ακουει αλα τα μωρα.....οτι και να πω ειναι λιγο για αυτο δεν ειθελα να βαλω καμια αλλη γατα για θετος αλλα.......ενα πραγμα μου λειπει τωρα να γενεισει το σκυλι μου.....οχ τι επαθα...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 14:25 Η sabi έγραψε: #640 24-11-08 14:25 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: πολλες πολλες φωτο παρακαλω,ξερετε την αδυναμια μου στην ρατσα!!!!αναλυτικη περιγραφη,πως ειναι η γουνα,τα ματια τα παντα!!!! να σου ζησουν Σαμπυ και τα καινουρια!!!τα χρυσα ειναι αλλο πραγμα!! σου κανουν κατι πιο wild,εγω αν δεν ειχα καμια γατα,ενα κι ενα θα επαιρνα!!!ενα ακριβοθωρητο αημοχρυσο ζευγαρι!!! Click για ανάπτυξη... τις φωτο απο ινετ βαλαμε πολλα πριν,αυτο που γενεθεικανε τωρα θα τα δουμε σε 2 ευδομαδες περιπου.τα ματια στην τσιντσιλα ειναι πανδα πρασινα οταν θα ερθουν τα κοριτσια στο σπιτι μου θα κανουμε πολλες φωτογραφιες.Τωρα οπου νανε ερχετε η κορη μου στο σπιτι και να σας πω τα νεα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 30 31 32 33 34 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 32 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 32 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από sabi: αν ειναι χρυσο η ασιμι φενετε αμεσος,απλα με τα ασιμενια μετα αλαζει και μπορει να γεινει πιο λευκο.... Click για ανάπτυξη... οταν όλα πάνε καλά για τα μωρά και με τη μαμά να μας βάλεις φωτο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 13:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #623 24-11-08 13:36 Αρχική Δημοσίευση από Lita: ζητω!!!!τωρα το ειδα να μας ζησοθν τα μωρακια !!αχ τι καλα καλημερα σε ολους !!! Click για ανάπτυξη... Γιώτα εύχομαι να πάνε ολα καλά με τα μωράκια!! Εχεις αγωνια ε?? Θα τα λέμε τα Χρυσα μωρα!!! Εισαι πολύ τυχερή!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 13:40 Η Lita έγραψε: #624 24-11-08 13:40 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γιώτα εύχομαι να πάνε ολα καλά με τα μωράκια!! Εχεις αγωνια ε?? Θα τα λέμε τα Χρυσα μωρα!!! Εισαι πολύ τυχερή!! Click για ανάπτυξη... τωρα το ειδα οτι βγηκαν ολα χρυσα θα περιμανω να δω φωτογραφιες γιατι δεν ξερω πως ειναι τα χρυσα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 13:41 Η sabi έγραψε: #625 24-11-08 13:41 Αρχική Δημοσίευση από Lita: ζητω!!!!τωρα το ειδα να μας ζησοθν τα μωρακια !!αχ τι καλα καλημερα σε ολους !!! Click για ανάπτυξη... Για σου Λιτα! λειπαμε πολυ αλλα προστοπαρον τα γατακια ολα ειναι χρυσα....και εχω σκασει απο την αγονια μου...ειμαι στο τσακ να παρατισω ολα και να φειγω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 13:44 Η sabi έγραψε: #626 24-11-08 13:44 Αρχική Δημοσίευση από Lita: τωρα το ειδα οτι βγηκαν ολα χρυσα θα περιμανω να δω φωτογραφιες γιατι δεν ξερω πως ειναι τα χρυσα! Click για ανάπτυξη... ειναι πολυ ομορφα,απλα εχα τν ελπηδα οτι θα βγει εστο ενα λευκο..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 13:44 Η Lita έγραψε: #627 24-11-08 13:44 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Για σου Λιτα! λειπαμε πολυ αλλα προστοπαρον τα γατακια ολα ειναι χρυσα....και εχω σκασει απο την αγονια μου...ειμαι στο τσακ να παρατισω ολα και να φειγω.... Click για ανάπτυξη... να σου ζησουν γλυκια μου !μην λυπασαι αυτες δεν τα κανονιζουμε εμεις αλλα η φυση!το φυλο τους δεν φαινεται ακομα ετσι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 13:46 Η Αντα έγραψε: #628 24-11-08 13:46 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: θα τη πάρω με το ζόρικαι θα έρθουμε!!! Πολύ γάλα στο καφέ και για τις 2 μας! Click για ανάπτυξη... Οκ το επιασα το νοημα...τη Κυριακη θα πιουμε καφε στη Σαμπι!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 13:47 Η sabi έγραψε: #629 24-11-08 13:47 Αρχική Δημοσίευση από Lita: να σου ζησουν γλυκια μου !μην λυπασαι αυτες δεν τα κανονιζουμε εμεις αλλα η φυση!το φυλο τους δεν φαινεται ακομα ετσι? Click για ανάπτυξη... δεν προλαβα τιποτα να δω τους βολεξα στην κουζινα,το εκοψα τους λοφους και εφειγα τωρα καταλαβες την αγονια μου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 13:47 Η sabi έγραψε: #630 24-11-08 13:47 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Οκ το επιασα το νοημα...τη Κυριακη θα πιουμε καφε στη Σαμπι!!!!!!! Click για ανάπτυξη... αντε επιτελους!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 13:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #631 24-11-08 13:52 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Οκ το επιασα το νοημα...τη Κυριακη θα πιουμε καφε στη Σαμπι!!!!!!! Click για ανάπτυξη... και θα ζουλήξουμε μωρά!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 13:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #632 24-11-08 13:53 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: και θα ζουλήξουμε μωρά!!!!!! Click για ανάπτυξη... και θα δούμε και τα χρυσαφένια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 13:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #633 24-11-08 13:54 Αρχική Δημοσίευση από Lita: τωρα το ειδα οτι βγηκαν ολα χρυσα θα περιμανω να δω φωτογραφιες γιατι δεν ξερω πως ειναι τα χρυσα! Click για ανάπτυξη... εχουν βάλει πολλές φωτο τα κορίτσια στις προηγούνες σελλίδες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 13:54 Η sabi έγραψε: #634 24-11-08 13:54 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: και θα ζουλήξουμε μωρά!!!!!! Click για ανάπτυξη... μην ξεχασατε φωτογραφικι μεχανη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 14:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #635 24-11-08 14:03 Αρχική Δημοσίευση από sabi: μην ξεχασατε φωτογραφικι μεχανη.. Click για ανάπτυξη... Δεν θα τη ξεχάσουμε!! Φωτορεπορτάζ για τα Τσιντσιλάκια!! Τώρα το μάθαμε το επάγγελμα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 14:05 Η Αντα έγραψε: #636 24-11-08 14:05 Τι πληθυσμο εχεις τωρα στο σπιτι σου Σαμπι? ποσα κεφαλακια μετρας? ( ερωτηση με υπονοουμενο, το'πιασες Γιουλη?) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 14:11 Ο πυρροθριξ: #637 24-11-08 14:11 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δεν θα τη ξεχάσουμε!! Φωτορεπορτάζ για τα Τσιντσιλάκια!! Τώρα το μάθαμε το επάγγελμα!! Click για ανάπτυξη... πολλες πολλες φωτο παρακαλω,ξερετε την αδυναμια μου στην ρατσα!!!!αναλυτικη περιγραφη,πως ειναι η γουνα,τα ματια τα παντα!!!! να σου ζησουν Σαμπυ και τα καινουρια!!!τα χρυσα ειναι αλλο πραγμα!! σου κανουν κατι πιο wild,εγω αν δεν ειχα καμια γατα,ενα κι ενα θα επαιρνα!!!ενα ακριβοθωρητο αημοχρυσο ζευγαρι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 14:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #638 24-11-08 14:19 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: πολλες πολλες φωτο παρακαλω,ξερετε την αδυναμια μου στην ρατσα!!!!αναλυτικη περιγραφη,πως ειναι η γουνα,τα ματια τα παντα!!!! να σου ζησουν Σαμπυ και τα καινουρια!!!τα χρυσα ειναι αλλο πραγμα!! σου κανουν κατι πιο wild,εγω αν δεν ειχα καμια γατα,ενα κι ενα θα επαιρνα!!!ενα ακριβοθωρητο αημοχρυσο ζευγαρι!!! Click για ανάπτυξη... θα ειναι κλειστά Σμαραγδένια δεν ειναι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 14:21 Η sabi έγραψε: #639 24-11-08 14:21 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τι πληθυσμο εχεις τωρα στο σπιτι σου Σαμπι? ποσα κεφαλακια μετρας? ( ερωτηση με υπονοουμενο, το'πιασες Γιουλη?) Click για ανάπτυξη... δεν εχεις ιδεα,αλλα να τα δεις...ος τωρα θα καταλαβει η Αναστασια που εχει δει το σπιτι μου.....εχουμε και λεμε....κουζηνα-Τασια με τρια(προστοπαρον)μωρα,αμεσος επομενο δοματιο Κισα με τεσερα γατακια που πολιορκουν την πορτα γιατι ακουνε τα μωρα,αμεσος επομενο δοματιο η Μασια που πολιορκι την πορτα γιατι ακουει αλα τα μωρα.....οτι και να πω ειναι λιγο για αυτο δεν ειθελα να βαλω καμια αλλη γατα για θετος αλλα.......ενα πραγμα μου λειπει τωρα να γενεισει το σκυλι μου.....οχ τι επαθα...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 14:25 Η sabi έγραψε: #640 24-11-08 14:25 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: πολλες πολλες φωτο παρακαλω,ξερετε την αδυναμια μου στην ρατσα!!!!αναλυτικη περιγραφη,πως ειναι η γουνα,τα ματια τα παντα!!!! να σου ζησουν Σαμπυ και τα καινουρια!!!τα χρυσα ειναι αλλο πραγμα!! σου κανουν κατι πιο wild,εγω αν δεν ειχα καμια γατα,ενα κι ενα θα επαιρνα!!!ενα ακριβοθωρητο αημοχρυσο ζευγαρι!!! Click για ανάπτυξη... τις φωτο απο ινετ βαλαμε πολλα πριν,αυτο που γενεθεικανε τωρα θα τα δουμε σε 2 ευδομαδες περιπου.τα ματια στην τσιντσιλα ειναι πανδα πρασινα οταν θα ερθουν τα κοριτσια στο σπιτι μου θα κανουμε πολλες φωτογραφιες.Τωρα οπου νανε ερχετε η κορη μου στο σπιτι και να σας πω τα νεα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 30 31 32 33 34 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 32 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 32 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Lita: ζητω!!!!τωρα το ειδα να μας ζησοθν τα μωρακια !!αχ τι καλα καλημερα σε ολους !!! Click για ανάπτυξη... Γιώτα εύχομαι να πάνε ολα καλά με τα μωράκια!! Εχεις αγωνια ε?? Θα τα λέμε τα Χρυσα μωρα!!! Εισαι πολύ τυχερή!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 13:40 Η Lita έγραψε: #624 24-11-08 13:40 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γιώτα εύχομαι να πάνε ολα καλά με τα μωράκια!! Εχεις αγωνια ε?? Θα τα λέμε τα Χρυσα μωρα!!! Εισαι πολύ τυχερή!! Click για ανάπτυξη... τωρα το ειδα οτι βγηκαν ολα χρυσα θα περιμανω να δω φωτογραφιες γιατι δεν ξερω πως ειναι τα χρυσα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 13:41 Η sabi έγραψε: #625 24-11-08 13:41 Αρχική Δημοσίευση από Lita: ζητω!!!!τωρα το ειδα να μας ζησοθν τα μωρακια !!αχ τι καλα καλημερα σε ολους !!! Click για ανάπτυξη... Για σου Λιτα! λειπαμε πολυ αλλα προστοπαρον τα γατακια ολα ειναι χρυσα....και εχω σκασει απο την αγονια μου...ειμαι στο τσακ να παρατισω ολα και να φειγω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 13:44 Η sabi έγραψε: #626 24-11-08 13:44 Αρχική Δημοσίευση από Lita: τωρα το ειδα οτι βγηκαν ολα χρυσα θα περιμανω να δω φωτογραφιες γιατι δεν ξερω πως ειναι τα χρυσα! Click για ανάπτυξη... ειναι πολυ ομορφα,απλα εχα τν ελπηδα οτι θα βγει εστο ενα λευκο..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 13:44 Η Lita έγραψε: #627 24-11-08 13:44 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Για σου Λιτα! λειπαμε πολυ αλλα προστοπαρον τα γατακια ολα ειναι χρυσα....και εχω σκασει απο την αγονια μου...ειμαι στο τσακ να παρατισω ολα και να φειγω.... Click για ανάπτυξη... να σου ζησουν γλυκια μου !μην λυπασαι αυτες δεν τα κανονιζουμε εμεις αλλα η φυση!το φυλο τους δεν φαινεται ακομα ετσι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 13:46 Η Αντα έγραψε: #628 24-11-08 13:46 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: θα τη πάρω με το ζόρικαι θα έρθουμε!!! Πολύ γάλα στο καφέ και για τις 2 μας! Click για ανάπτυξη... Οκ το επιασα το νοημα...τη Κυριακη θα πιουμε καφε στη Σαμπι!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 13:47 Η sabi έγραψε: #629 24-11-08 13:47 Αρχική Δημοσίευση από Lita: να σου ζησουν γλυκια μου !μην λυπασαι αυτες δεν τα κανονιζουμε εμεις αλλα η φυση!το φυλο τους δεν φαινεται ακομα ετσι? Click για ανάπτυξη... δεν προλαβα τιποτα να δω τους βολεξα στην κουζινα,το εκοψα τους λοφους και εφειγα τωρα καταλαβες την αγονια μου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 13:47 Η sabi έγραψε: #630 24-11-08 13:47 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Οκ το επιασα το νοημα...τη Κυριακη θα πιουμε καφε στη Σαμπι!!!!!!! Click για ανάπτυξη... αντε επιτελους!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 13:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #631 24-11-08 13:52 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Οκ το επιασα το νοημα...τη Κυριακη θα πιουμε καφε στη Σαμπι!!!!!!! Click για ανάπτυξη... και θα ζουλήξουμε μωρά!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 13:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #632 24-11-08 13:53 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: και θα ζουλήξουμε μωρά!!!!!! Click για ανάπτυξη... και θα δούμε και τα χρυσαφένια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 13:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #633 24-11-08 13:54 Αρχική Δημοσίευση από Lita: τωρα το ειδα οτι βγηκαν ολα χρυσα θα περιμανω να δω φωτογραφιες γιατι δεν ξερω πως ειναι τα χρυσα! Click για ανάπτυξη... εχουν βάλει πολλές φωτο τα κορίτσια στις προηγούνες σελλίδες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 13:54 Η sabi έγραψε: #634 24-11-08 13:54 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: και θα ζουλήξουμε μωρά!!!!!! Click για ανάπτυξη... μην ξεχασατε φωτογραφικι μεχανη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 14:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #635 24-11-08 14:03 Αρχική Δημοσίευση από sabi: μην ξεχασατε φωτογραφικι μεχανη.. Click για ανάπτυξη... Δεν θα τη ξεχάσουμε!! Φωτορεπορτάζ για τα Τσιντσιλάκια!! Τώρα το μάθαμε το επάγγελμα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 14:05 Η Αντα έγραψε: #636 24-11-08 14:05 Τι πληθυσμο εχεις τωρα στο σπιτι σου Σαμπι? ποσα κεφαλακια μετρας? ( ερωτηση με υπονοουμενο, το'πιασες Γιουλη?) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 14:11 Ο πυρροθριξ: #637 24-11-08 14:11 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δεν θα τη ξεχάσουμε!! Φωτορεπορτάζ για τα Τσιντσιλάκια!! Τώρα το μάθαμε το επάγγελμα!! Click για ανάπτυξη... πολλες πολλες φωτο παρακαλω,ξερετε την αδυναμια μου στην ρατσα!!!!αναλυτικη περιγραφη,πως ειναι η γουνα,τα ματια τα παντα!!!! να σου ζησουν Σαμπυ και τα καινουρια!!!τα χρυσα ειναι αλλο πραγμα!! σου κανουν κατι πιο wild,εγω αν δεν ειχα καμια γατα,ενα κι ενα θα επαιρνα!!!ενα ακριβοθωρητο αημοχρυσο ζευγαρι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 14:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #638 24-11-08 14:19 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: πολλες πολλες φωτο παρακαλω,ξερετε την αδυναμια μου στην ρατσα!!!!αναλυτικη περιγραφη,πως ειναι η γουνα,τα ματια τα παντα!!!! να σου ζησουν Σαμπυ και τα καινουρια!!!τα χρυσα ειναι αλλο πραγμα!! σου κανουν κατι πιο wild,εγω αν δεν ειχα καμια γατα,ενα κι ενα θα επαιρνα!!!ενα ακριβοθωρητο αημοχρυσο ζευγαρι!!! Click για ανάπτυξη... θα ειναι κλειστά Σμαραγδένια δεν ειναι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 14:21 Η sabi έγραψε: #639 24-11-08 14:21 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τι πληθυσμο εχεις τωρα στο σπιτι σου Σαμπι? ποσα κεφαλακια μετρας? ( ερωτηση με υπονοουμενο, το'πιασες Γιουλη?) Click για ανάπτυξη... δεν εχεις ιδεα,αλλα να τα δεις...ος τωρα θα καταλαβει η Αναστασια που εχει δει το σπιτι μου.....εχουμε και λεμε....κουζηνα-Τασια με τρια(προστοπαρον)μωρα,αμεσος επομενο δοματιο Κισα με τεσερα γατακια που πολιορκουν την πορτα γιατι ακουνε τα μωρα,αμεσος επομενο δοματιο η Μασια που πολιορκι την πορτα γιατι ακουει αλα τα μωρα.....οτι και να πω ειναι λιγο για αυτο δεν ειθελα να βαλω καμια αλλη γατα για θετος αλλα.......ενα πραγμα μου λειπει τωρα να γενεισει το σκυλι μου.....οχ τι επαθα...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 14:25 Η sabi έγραψε: #640 24-11-08 14:25 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: πολλες πολλες φωτο παρακαλω,ξερετε την αδυναμια μου στην ρατσα!!!!αναλυτικη περιγραφη,πως ειναι η γουνα,τα ματια τα παντα!!!! να σου ζησουν Σαμπυ και τα καινουρια!!!τα χρυσα ειναι αλλο πραγμα!! σου κανουν κατι πιο wild,εγω αν δεν ειχα καμια γατα,ενα κι ενα θα επαιρνα!!!ενα ακριβοθωρητο αημοχρυσο ζευγαρι!!! Click για ανάπτυξη... τις φωτο απο ινετ βαλαμε πολλα πριν,αυτο που γενεθεικανε τωρα θα τα δουμε σε 2 ευδομαδες περιπου.τα ματια στην τσιντσιλα ειναι πανδα πρασινα οταν θα ερθουν τα κοριτσια στο σπιτι μου θα κανουμε πολλες φωτογραφιες.Τωρα οπου νανε ερχετε η κορη μου στο σπιτι και να σας πω τα νεα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 30 31 32 33 34 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 32 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 32 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γιώτα εύχομαι να πάνε ολα καλά με τα μωράκια!! Εχεις αγωνια ε?? Θα τα λέμε τα Χρυσα μωρα!!! Εισαι πολύ τυχερή!! Click για ανάπτυξη... τωρα το ειδα οτι βγηκαν ολα χρυσα θα περιμανω να δω φωτογραφιες γιατι δεν ξερω πως ειναι τα χρυσα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 13:41 Η sabi έγραψε: #625 24-11-08 13:41 Αρχική Δημοσίευση από Lita: ζητω!!!!τωρα το ειδα να μας ζησοθν τα μωρακια !!αχ τι καλα καλημερα σε ολους !!! Click για ανάπτυξη... Για σου Λιτα! λειπαμε πολυ αλλα προστοπαρον τα γατακια ολα ειναι χρυσα....και εχω σκασει απο την αγονια μου...ειμαι στο τσακ να παρατισω ολα και να φειγω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 13:44 Η sabi έγραψε: #626 24-11-08 13:44 Αρχική Δημοσίευση από Lita: τωρα το ειδα οτι βγηκαν ολα χρυσα θα περιμανω να δω φωτογραφιες γιατι δεν ξερω πως ειναι τα χρυσα! Click για ανάπτυξη... ειναι πολυ ομορφα,απλα εχα τν ελπηδα οτι θα βγει εστο ενα λευκο..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 13:44 Η Lita έγραψε: #627 24-11-08 13:44 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Για σου Λιτα! λειπαμε πολυ αλλα προστοπαρον τα γατακια ολα ειναι χρυσα....και εχω σκασει απο την αγονια μου...ειμαι στο τσακ να παρατισω ολα και να φειγω.... Click για ανάπτυξη... να σου ζησουν γλυκια μου !μην λυπασαι αυτες δεν τα κανονιζουμε εμεις αλλα η φυση!το φυλο τους δεν φαινεται ακομα ετσι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 13:46 Η Αντα έγραψε: #628 24-11-08 13:46 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: θα τη πάρω με το ζόρικαι θα έρθουμε!!! Πολύ γάλα στο καφέ και για τις 2 μας! Click για ανάπτυξη... Οκ το επιασα το νοημα...τη Κυριακη θα πιουμε καφε στη Σαμπι!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 13:47 Η sabi έγραψε: #629 24-11-08 13:47 Αρχική Δημοσίευση από Lita: να σου ζησουν γλυκια μου !μην λυπασαι αυτες δεν τα κανονιζουμε εμεις αλλα η φυση!το φυλο τους δεν φαινεται ακομα ετσι? Click για ανάπτυξη... δεν προλαβα τιποτα να δω τους βολεξα στην κουζινα,το εκοψα τους λοφους και εφειγα τωρα καταλαβες την αγονια μου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 13:47 Η sabi έγραψε: #630 24-11-08 13:47 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Οκ το επιασα το νοημα...τη Κυριακη θα πιουμε καφε στη Σαμπι!!!!!!! Click για ανάπτυξη... αντε επιτελους!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 13:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #631 24-11-08 13:52 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Οκ το επιασα το νοημα...τη Κυριακη θα πιουμε καφε στη Σαμπι!!!!!!! Click για ανάπτυξη... και θα ζουλήξουμε μωρά!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 13:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #632 24-11-08 13:53 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: και θα ζουλήξουμε μωρά!!!!!! Click για ανάπτυξη... και θα δούμε και τα χρυσαφένια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 13:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #633 24-11-08 13:54 Αρχική Δημοσίευση από Lita: τωρα το ειδα οτι βγηκαν ολα χρυσα θα περιμανω να δω φωτογραφιες γιατι δεν ξερω πως ειναι τα χρυσα! Click για ανάπτυξη... εχουν βάλει πολλές φωτο τα κορίτσια στις προηγούνες σελλίδες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 13:54 Η sabi έγραψε: #634 24-11-08 13:54 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: και θα ζουλήξουμε μωρά!!!!!! Click για ανάπτυξη... μην ξεχασατε φωτογραφικι μεχανη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 14:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #635 24-11-08 14:03 Αρχική Δημοσίευση από sabi: μην ξεχασατε φωτογραφικι μεχανη.. Click για ανάπτυξη... Δεν θα τη ξεχάσουμε!! Φωτορεπορτάζ για τα Τσιντσιλάκια!! Τώρα το μάθαμε το επάγγελμα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 14:05 Η Αντα έγραψε: #636 24-11-08 14:05 Τι πληθυσμο εχεις τωρα στο σπιτι σου Σαμπι? ποσα κεφαλακια μετρας? ( ερωτηση με υπονοουμενο, το'πιασες Γιουλη?) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 14:11 Ο πυρροθριξ: #637 24-11-08 14:11 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δεν θα τη ξεχάσουμε!! Φωτορεπορτάζ για τα Τσιντσιλάκια!! Τώρα το μάθαμε το επάγγελμα!! Click για ανάπτυξη... πολλες πολλες φωτο παρακαλω,ξερετε την αδυναμια μου στην ρατσα!!!!αναλυτικη περιγραφη,πως ειναι η γουνα,τα ματια τα παντα!!!! να σου ζησουν Σαμπυ και τα καινουρια!!!τα χρυσα ειναι αλλο πραγμα!! σου κανουν κατι πιο wild,εγω αν δεν ειχα καμια γατα,ενα κι ενα θα επαιρνα!!!ενα ακριβοθωρητο αημοχρυσο ζευγαρι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 14:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #638 24-11-08 14:19 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: πολλες πολλες φωτο παρακαλω,ξερετε την αδυναμια μου στην ρατσα!!!!αναλυτικη περιγραφη,πως ειναι η γουνα,τα ματια τα παντα!!!! να σου ζησουν Σαμπυ και τα καινουρια!!!τα χρυσα ειναι αλλο πραγμα!! σου κανουν κατι πιο wild,εγω αν δεν ειχα καμια γατα,ενα κι ενα θα επαιρνα!!!ενα ακριβοθωρητο αημοχρυσο ζευγαρι!!! Click για ανάπτυξη... θα ειναι κλειστά Σμαραγδένια δεν ειναι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 14:21 Η sabi έγραψε: #639 24-11-08 14:21 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τι πληθυσμο εχεις τωρα στο σπιτι σου Σαμπι? ποσα κεφαλακια μετρας? ( ερωτηση με υπονοουμενο, το'πιασες Γιουλη?) Click για ανάπτυξη... δεν εχεις ιδεα,αλλα να τα δεις...ος τωρα θα καταλαβει η Αναστασια που εχει δει το σπιτι μου.....εχουμε και λεμε....κουζηνα-Τασια με τρια(προστοπαρον)μωρα,αμεσος επομενο δοματιο Κισα με τεσερα γατακια που πολιορκουν την πορτα γιατι ακουνε τα μωρα,αμεσος επομενο δοματιο η Μασια που πολιορκι την πορτα γιατι ακουει αλα τα μωρα.....οτι και να πω ειναι λιγο για αυτο δεν ειθελα να βαλω καμια αλλη γατα για θετος αλλα.......ενα πραγμα μου λειπει τωρα να γενεισει το σκυλι μου.....οχ τι επαθα...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 14:25 Η sabi έγραψε: #640 24-11-08 14:25 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: πολλες πολλες φωτο παρακαλω,ξερετε την αδυναμια μου στην ρατσα!!!!αναλυτικη περιγραφη,πως ειναι η γουνα,τα ματια τα παντα!!!! να σου ζησουν Σαμπυ και τα καινουρια!!!τα χρυσα ειναι αλλο πραγμα!! σου κανουν κατι πιο wild,εγω αν δεν ειχα καμια γατα,ενα κι ενα θα επαιρνα!!!ενα ακριβοθωρητο αημοχρυσο ζευγαρι!!! Click για ανάπτυξη... τις φωτο απο ινετ βαλαμε πολλα πριν,αυτο που γενεθεικανε τωρα θα τα δουμε σε 2 ευδομαδες περιπου.τα ματια στην τσιντσιλα ειναι πανδα πρασινα οταν θα ερθουν τα κοριτσια στο σπιτι μου θα κανουμε πολλες φωτογραφιες.Τωρα οπου νανε ερχετε η κορη μου στο σπιτι και να σας πω τα νεα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 30 31 32 33 34 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 32 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 32 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Lita: ζητω!!!!τωρα το ειδα να μας ζησοθν τα μωρακια !!αχ τι καλα καλημερα σε ολους !!! Click για ανάπτυξη... Για σου Λιτα! λειπαμε πολυ αλλα προστοπαρον τα γατακια ολα ειναι χρυσα....και εχω σκασει απο την αγονια μου...ειμαι στο τσακ να παρατισω ολα και να φειγω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 13:44 Η sabi έγραψε: #626 24-11-08 13:44 Αρχική Δημοσίευση από Lita: τωρα το ειδα οτι βγηκαν ολα χρυσα θα περιμανω να δω φωτογραφιες γιατι δεν ξερω πως ειναι τα χρυσα! Click για ανάπτυξη... ειναι πολυ ομορφα,απλα εχα τν ελπηδα οτι θα βγει εστο ενα λευκο..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 13:44 Η Lita έγραψε: #627 24-11-08 13:44 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Για σου Λιτα! λειπαμε πολυ αλλα προστοπαρον τα γατακια ολα ειναι χρυσα....και εχω σκασει απο την αγονια μου...ειμαι στο τσακ να παρατισω ολα και να φειγω.... Click για ανάπτυξη... να σου ζησουν γλυκια μου !μην λυπασαι αυτες δεν τα κανονιζουμε εμεις αλλα η φυση!το φυλο τους δεν φαινεται ακομα ετσι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 13:46 Η Αντα έγραψε: #628 24-11-08 13:46 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: θα τη πάρω με το ζόρικαι θα έρθουμε!!! Πολύ γάλα στο καφέ και για τις 2 μας! Click για ανάπτυξη... Οκ το επιασα το νοημα...τη Κυριακη θα πιουμε καφε στη Σαμπι!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 13:47 Η sabi έγραψε: #629 24-11-08 13:47 Αρχική Δημοσίευση από Lita: να σου ζησουν γλυκια μου !μην λυπασαι αυτες δεν τα κανονιζουμε εμεις αλλα η φυση!το φυλο τους δεν φαινεται ακομα ετσι? Click για ανάπτυξη... δεν προλαβα τιποτα να δω τους βολεξα στην κουζινα,το εκοψα τους λοφους και εφειγα τωρα καταλαβες την αγονια μου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 13:47 Η sabi έγραψε: #630 24-11-08 13:47 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Οκ το επιασα το νοημα...τη Κυριακη θα πιουμε καφε στη Σαμπι!!!!!!! Click για ανάπτυξη... αντε επιτελους!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 13:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #631 24-11-08 13:52 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Οκ το επιασα το νοημα...τη Κυριακη θα πιουμε καφε στη Σαμπι!!!!!!! Click για ανάπτυξη... και θα ζουλήξουμε μωρά!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 13:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #632 24-11-08 13:53 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: και θα ζουλήξουμε μωρά!!!!!! Click για ανάπτυξη... και θα δούμε και τα χρυσαφένια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 13:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #633 24-11-08 13:54 Αρχική Δημοσίευση από Lita: τωρα το ειδα οτι βγηκαν ολα χρυσα θα περιμανω να δω φωτογραφιες γιατι δεν ξερω πως ειναι τα χρυσα! Click για ανάπτυξη... εχουν βάλει πολλές φωτο τα κορίτσια στις προηγούνες σελλίδες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 13:54 Η sabi έγραψε: #634 24-11-08 13:54 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: και θα ζουλήξουμε μωρά!!!!!! Click για ανάπτυξη... μην ξεχασατε φωτογραφικι μεχανη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 14:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #635 24-11-08 14:03 Αρχική Δημοσίευση από sabi: μην ξεχασατε φωτογραφικι μεχανη.. Click για ανάπτυξη... Δεν θα τη ξεχάσουμε!! Φωτορεπορτάζ για τα Τσιντσιλάκια!! Τώρα το μάθαμε το επάγγελμα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 14:05 Η Αντα έγραψε: #636 24-11-08 14:05 Τι πληθυσμο εχεις τωρα στο σπιτι σου Σαμπι? ποσα κεφαλακια μετρας? ( ερωτηση με υπονοουμενο, το'πιασες Γιουλη?) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 14:11 Ο πυρροθριξ: #637 24-11-08 14:11 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δεν θα τη ξεχάσουμε!! Φωτορεπορτάζ για τα Τσιντσιλάκια!! Τώρα το μάθαμε το επάγγελμα!! Click για ανάπτυξη... πολλες πολλες φωτο παρακαλω,ξερετε την αδυναμια μου στην ρατσα!!!!αναλυτικη περιγραφη,πως ειναι η γουνα,τα ματια τα παντα!!!! να σου ζησουν Σαμπυ και τα καινουρια!!!τα χρυσα ειναι αλλο πραγμα!! σου κανουν κατι πιο wild,εγω αν δεν ειχα καμια γατα,ενα κι ενα θα επαιρνα!!!ενα ακριβοθωρητο αημοχρυσο ζευγαρι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 14:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #638 24-11-08 14:19 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: πολλες πολλες φωτο παρακαλω,ξερετε την αδυναμια μου στην ρατσα!!!!αναλυτικη περιγραφη,πως ειναι η γουνα,τα ματια τα παντα!!!! να σου ζησουν Σαμπυ και τα καινουρια!!!τα χρυσα ειναι αλλο πραγμα!! σου κανουν κατι πιο wild,εγω αν δεν ειχα καμια γατα,ενα κι ενα θα επαιρνα!!!ενα ακριβοθωρητο αημοχρυσο ζευγαρι!!! Click για ανάπτυξη... θα ειναι κλειστά Σμαραγδένια δεν ειναι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 14:21 Η sabi έγραψε: #639 24-11-08 14:21 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τι πληθυσμο εχεις τωρα στο σπιτι σου Σαμπι? ποσα κεφαλακια μετρας? ( ερωτηση με υπονοουμενο, το'πιασες Γιουλη?) Click για ανάπτυξη... δεν εχεις ιδεα,αλλα να τα δεις...ος τωρα θα καταλαβει η Αναστασια που εχει δει το σπιτι μου.....εχουμε και λεμε....κουζηνα-Τασια με τρια(προστοπαρον)μωρα,αμεσος επομενο δοματιο Κισα με τεσερα γατακια που πολιορκουν την πορτα γιατι ακουνε τα μωρα,αμεσος επομενο δοματιο η Μασια που πολιορκι την πορτα γιατι ακουει αλα τα μωρα.....οτι και να πω ειναι λιγο για αυτο δεν ειθελα να βαλω καμια αλλη γατα για θετος αλλα.......ενα πραγμα μου λειπει τωρα να γενεισει το σκυλι μου.....οχ τι επαθα...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 14:25 Η sabi έγραψε: #640 24-11-08 14:25 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: πολλες πολλες φωτο παρακαλω,ξερετε την αδυναμια μου στην ρατσα!!!!αναλυτικη περιγραφη,πως ειναι η γουνα,τα ματια τα παντα!!!! να σου ζησουν Σαμπυ και τα καινουρια!!!τα χρυσα ειναι αλλο πραγμα!! σου κανουν κατι πιο wild,εγω αν δεν ειχα καμια γατα,ενα κι ενα θα επαιρνα!!!ενα ακριβοθωρητο αημοχρυσο ζευγαρι!!! Click για ανάπτυξη... τις φωτο απο ινετ βαλαμε πολλα πριν,αυτο που γενεθεικανε τωρα θα τα δουμε σε 2 ευδομαδες περιπου.τα ματια στην τσιντσιλα ειναι πανδα πρασινα οταν θα ερθουν τα κοριτσια στο σπιτι μου θα κανουμε πολλες φωτογραφιες.Τωρα οπου νανε ερχετε η κορη μου στο σπιτι και να σας πω τα νεα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 30 31 32 33 34 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 32 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 32 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Lita: τωρα το ειδα οτι βγηκαν ολα χρυσα θα περιμανω να δω φωτογραφιες γιατι δεν ξερω πως ειναι τα χρυσα! Click για ανάπτυξη... ειναι πολυ ομορφα,απλα εχα τν ελπηδα οτι θα βγει εστο ενα λευκο..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 13:44 Η Lita έγραψε: #627 24-11-08 13:44 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Για σου Λιτα! λειπαμε πολυ αλλα προστοπαρον τα γατακια ολα ειναι χρυσα....και εχω σκασει απο την αγονια μου...ειμαι στο τσακ να παρατισω ολα και να φειγω.... Click για ανάπτυξη... να σου ζησουν γλυκια μου !μην λυπασαι αυτες δεν τα κανονιζουμε εμεις αλλα η φυση!το φυλο τους δεν φαινεται ακομα ετσι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 13:46 Η Αντα έγραψε: #628 24-11-08 13:46 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: θα τη πάρω με το ζόρικαι θα έρθουμε!!! Πολύ γάλα στο καφέ και για τις 2 μας! Click για ανάπτυξη... Οκ το επιασα το νοημα...τη Κυριακη θα πιουμε καφε στη Σαμπι!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 13:47 Η sabi έγραψε: #629 24-11-08 13:47 Αρχική Δημοσίευση από Lita: να σου ζησουν γλυκια μου !μην λυπασαι αυτες δεν τα κανονιζουμε εμεις αλλα η φυση!το φυλο τους δεν φαινεται ακομα ετσι? Click για ανάπτυξη... δεν προλαβα τιποτα να δω τους βολεξα στην κουζινα,το εκοψα τους λοφους και εφειγα τωρα καταλαβες την αγονια μου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 13:47 Η sabi έγραψε: #630 24-11-08 13:47 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Οκ το επιασα το νοημα...τη Κυριακη θα πιουμε καφε στη Σαμπι!!!!!!! Click για ανάπτυξη... αντε επιτελους!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 13:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #631 24-11-08 13:52 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Οκ το επιασα το νοημα...τη Κυριακη θα πιουμε καφε στη Σαμπι!!!!!!! Click για ανάπτυξη... και θα ζουλήξουμε μωρά!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 13:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #632 24-11-08 13:53 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: και θα ζουλήξουμε μωρά!!!!!! Click για ανάπτυξη... και θα δούμε και τα χρυσαφένια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 13:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #633 24-11-08 13:54 Αρχική Δημοσίευση από Lita: τωρα το ειδα οτι βγηκαν ολα χρυσα θα περιμανω να δω φωτογραφιες γιατι δεν ξερω πως ειναι τα χρυσα! Click για ανάπτυξη... εχουν βάλει πολλές φωτο τα κορίτσια στις προηγούνες σελλίδες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 13:54 Η sabi έγραψε: #634 24-11-08 13:54 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: και θα ζουλήξουμε μωρά!!!!!! Click για ανάπτυξη... μην ξεχασατε φωτογραφικι μεχανη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 14:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #635 24-11-08 14:03 Αρχική Δημοσίευση από sabi: μην ξεχασατε φωτογραφικι μεχανη.. Click για ανάπτυξη... Δεν θα τη ξεχάσουμε!! Φωτορεπορτάζ για τα Τσιντσιλάκια!! Τώρα το μάθαμε το επάγγελμα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 14:05 Η Αντα έγραψε: #636 24-11-08 14:05 Τι πληθυσμο εχεις τωρα στο σπιτι σου Σαμπι? ποσα κεφαλακια μετρας? ( ερωτηση με υπονοουμενο, το'πιασες Γιουλη?) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 14:11 Ο πυρροθριξ: #637 24-11-08 14:11 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δεν θα τη ξεχάσουμε!! Φωτορεπορτάζ για τα Τσιντσιλάκια!! Τώρα το μάθαμε το επάγγελμα!! Click για ανάπτυξη... πολλες πολλες φωτο παρακαλω,ξερετε την αδυναμια μου στην ρατσα!!!!αναλυτικη περιγραφη,πως ειναι η γουνα,τα ματια τα παντα!!!! να σου ζησουν Σαμπυ και τα καινουρια!!!τα χρυσα ειναι αλλο πραγμα!! σου κανουν κατι πιο wild,εγω αν δεν ειχα καμια γατα,ενα κι ενα θα επαιρνα!!!ενα ακριβοθωρητο αημοχρυσο ζευγαρι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 14:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #638 24-11-08 14:19 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: πολλες πολλες φωτο παρακαλω,ξερετε την αδυναμια μου στην ρατσα!!!!αναλυτικη περιγραφη,πως ειναι η γουνα,τα ματια τα παντα!!!! να σου ζησουν Σαμπυ και τα καινουρια!!!τα χρυσα ειναι αλλο πραγμα!! σου κανουν κατι πιο wild,εγω αν δεν ειχα καμια γατα,ενα κι ενα θα επαιρνα!!!ενα ακριβοθωρητο αημοχρυσο ζευγαρι!!! Click για ανάπτυξη... θα ειναι κλειστά Σμαραγδένια δεν ειναι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 14:21 Η sabi έγραψε: #639 24-11-08 14:21 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τι πληθυσμο εχεις τωρα στο σπιτι σου Σαμπι? ποσα κεφαλακια μετρας? ( ερωτηση με υπονοουμενο, το'πιασες Γιουλη?) Click για ανάπτυξη... δεν εχεις ιδεα,αλλα να τα δεις...ος τωρα θα καταλαβει η Αναστασια που εχει δει το σπιτι μου.....εχουμε και λεμε....κουζηνα-Τασια με τρια(προστοπαρον)μωρα,αμεσος επομενο δοματιο Κισα με τεσερα γατακια που πολιορκουν την πορτα γιατι ακουνε τα μωρα,αμεσος επομενο δοματιο η Μασια που πολιορκι την πορτα γιατι ακουει αλα τα μωρα.....οτι και να πω ειναι λιγο για αυτο δεν ειθελα να βαλω καμια αλλη γατα για θετος αλλα.......ενα πραγμα μου λειπει τωρα να γενεισει το σκυλι μου.....οχ τι επαθα...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 14:25 Η sabi έγραψε: #640 24-11-08 14:25 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: πολλες πολλες φωτο παρακαλω,ξερετε την αδυναμια μου στην ρατσα!!!!αναλυτικη περιγραφη,πως ειναι η γουνα,τα ματια τα παντα!!!! να σου ζησουν Σαμπυ και τα καινουρια!!!τα χρυσα ειναι αλλο πραγμα!! σου κανουν κατι πιο wild,εγω αν δεν ειχα καμια γατα,ενα κι ενα θα επαιρνα!!!ενα ακριβοθωρητο αημοχρυσο ζευγαρι!!! Click για ανάπτυξη... τις φωτο απο ινετ βαλαμε πολλα πριν,αυτο που γενεθεικανε τωρα θα τα δουμε σε 2 ευδομαδες περιπου.τα ματια στην τσιντσιλα ειναι πανδα πρασινα οταν θα ερθουν τα κοριτσια στο σπιτι μου θα κανουμε πολλες φωτογραφιες.Τωρα οπου νανε ερχετε η κορη μου στο σπιτι και να σας πω τα νεα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 30 31 32 33 34 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 32 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 32 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από sabi: Για σου Λιτα! λειπαμε πολυ αλλα προστοπαρον τα γατακια ολα ειναι χρυσα....και εχω σκασει απο την αγονια μου...ειμαι στο τσακ να παρατισω ολα και να φειγω.... Click για ανάπτυξη... να σου ζησουν γλυκια μου !μην λυπασαι αυτες δεν τα κανονιζουμε εμεις αλλα η φυση!το φυλο τους δεν φαινεται ακομα ετσι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 13:46 Η Αντα έγραψε: #628 24-11-08 13:46 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: θα τη πάρω με το ζόρικαι θα έρθουμε!!! Πολύ γάλα στο καφέ και για τις 2 μας! Click για ανάπτυξη... Οκ το επιασα το νοημα...τη Κυριακη θα πιουμε καφε στη Σαμπι!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 13:47 Η sabi έγραψε: #629 24-11-08 13:47 Αρχική Δημοσίευση από Lita: να σου ζησουν γλυκια μου !μην λυπασαι αυτες δεν τα κανονιζουμε εμεις αλλα η φυση!το φυλο τους δεν φαινεται ακομα ετσι? Click για ανάπτυξη... δεν προλαβα τιποτα να δω τους βολεξα στην κουζινα,το εκοψα τους λοφους και εφειγα τωρα καταλαβες την αγονια μου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 13:47 Η sabi έγραψε: #630 24-11-08 13:47 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Οκ το επιασα το νοημα...τη Κυριακη θα πιουμε καφε στη Σαμπι!!!!!!! Click για ανάπτυξη... αντε επιτελους!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 13:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #631 24-11-08 13:52 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Οκ το επιασα το νοημα...τη Κυριακη θα πιουμε καφε στη Σαμπι!!!!!!! Click για ανάπτυξη... και θα ζουλήξουμε μωρά!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 13:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #632 24-11-08 13:53 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: και θα ζουλήξουμε μωρά!!!!!! Click για ανάπτυξη... και θα δούμε και τα χρυσαφένια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 13:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #633 24-11-08 13:54 Αρχική Δημοσίευση από Lita: τωρα το ειδα οτι βγηκαν ολα χρυσα θα περιμανω να δω φωτογραφιες γιατι δεν ξερω πως ειναι τα χρυσα! Click για ανάπτυξη... εχουν βάλει πολλές φωτο τα κορίτσια στις προηγούνες σελλίδες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 13:54 Η sabi έγραψε: #634 24-11-08 13:54 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: και θα ζουλήξουμε μωρά!!!!!! Click για ανάπτυξη... μην ξεχασατε φωτογραφικι μεχανη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 14:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #635 24-11-08 14:03 Αρχική Δημοσίευση από sabi: μην ξεχασατε φωτογραφικι μεχανη.. Click για ανάπτυξη... Δεν θα τη ξεχάσουμε!! Φωτορεπορτάζ για τα Τσιντσιλάκια!! Τώρα το μάθαμε το επάγγελμα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 14:05 Η Αντα έγραψε: #636 24-11-08 14:05 Τι πληθυσμο εχεις τωρα στο σπιτι σου Σαμπι? ποσα κεφαλακια μετρας? ( ερωτηση με υπονοουμενο, το'πιασες Γιουλη?) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 14:11 Ο πυρροθριξ: #637 24-11-08 14:11 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δεν θα τη ξεχάσουμε!! Φωτορεπορτάζ για τα Τσιντσιλάκια!! Τώρα το μάθαμε το επάγγελμα!! Click για ανάπτυξη... πολλες πολλες φωτο παρακαλω,ξερετε την αδυναμια μου στην ρατσα!!!!αναλυτικη περιγραφη,πως ειναι η γουνα,τα ματια τα παντα!!!! να σου ζησουν Σαμπυ και τα καινουρια!!!τα χρυσα ειναι αλλο πραγμα!! σου κανουν κατι πιο wild,εγω αν δεν ειχα καμια γατα,ενα κι ενα θα επαιρνα!!!ενα ακριβοθωρητο αημοχρυσο ζευγαρι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 14:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #638 24-11-08 14:19 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: πολλες πολλες φωτο παρακαλω,ξερετε την αδυναμια μου στην ρατσα!!!!αναλυτικη περιγραφη,πως ειναι η γουνα,τα ματια τα παντα!!!! να σου ζησουν Σαμπυ και τα καινουρια!!!τα χρυσα ειναι αλλο πραγμα!! σου κανουν κατι πιο wild,εγω αν δεν ειχα καμια γατα,ενα κι ενα θα επαιρνα!!!ενα ακριβοθωρητο αημοχρυσο ζευγαρι!!! Click για ανάπτυξη... θα ειναι κλειστά Σμαραγδένια δεν ειναι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 14:21 Η sabi έγραψε: #639 24-11-08 14:21 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τι πληθυσμο εχεις τωρα στο σπιτι σου Σαμπι? ποσα κεφαλακια μετρας? ( ερωτηση με υπονοουμενο, το'πιασες Γιουλη?) Click για ανάπτυξη... δεν εχεις ιδεα,αλλα να τα δεις...ος τωρα θα καταλαβει η Αναστασια που εχει δει το σπιτι μου.....εχουμε και λεμε....κουζηνα-Τασια με τρια(προστοπαρον)μωρα,αμεσος επομενο δοματιο Κισα με τεσερα γατακια που πολιορκουν την πορτα γιατι ακουνε τα μωρα,αμεσος επομενο δοματιο η Μασια που πολιορκι την πορτα γιατι ακουει αλα τα μωρα.....οτι και να πω ειναι λιγο για αυτο δεν ειθελα να βαλω καμια αλλη γατα για θετος αλλα.......ενα πραγμα μου λειπει τωρα να γενεισει το σκυλι μου.....οχ τι επαθα...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 14:25 Η sabi έγραψε: #640 24-11-08 14:25 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: πολλες πολλες φωτο παρακαλω,ξερετε την αδυναμια μου στην ρατσα!!!!αναλυτικη περιγραφη,πως ειναι η γουνα,τα ματια τα παντα!!!! να σου ζησουν Σαμπυ και τα καινουρια!!!τα χρυσα ειναι αλλο πραγμα!! σου κανουν κατι πιο wild,εγω αν δεν ειχα καμια γατα,ενα κι ενα θα επαιρνα!!!ενα ακριβοθωρητο αημοχρυσο ζευγαρι!!! Click για ανάπτυξη... τις φωτο απο ινετ βαλαμε πολλα πριν,αυτο που γενεθεικανε τωρα θα τα δουμε σε 2 ευδομαδες περιπου.τα ματια στην τσιντσιλα ειναι πανδα πρασινα οταν θα ερθουν τα κοριτσια στο σπιτι μου θα κανουμε πολλες φωτογραφιες.Τωρα οπου νανε ερχετε η κορη μου στο σπιτι και να σας πω τα νεα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 30 31 32 33 34 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 32 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 32 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: θα τη πάρω με το ζόρικαι θα έρθουμε!!! Πολύ γάλα στο καφέ και για τις 2 μας! Click για ανάπτυξη... Οκ το επιασα το νοημα...τη Κυριακη θα πιουμε καφε στη Σαμπι!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 13:47 Η sabi έγραψε: #629 24-11-08 13:47 Αρχική Δημοσίευση από Lita: να σου ζησουν γλυκια μου !μην λυπασαι αυτες δεν τα κανονιζουμε εμεις αλλα η φυση!το φυλο τους δεν φαινεται ακομα ετσι? Click για ανάπτυξη... δεν προλαβα τιποτα να δω τους βολεξα στην κουζινα,το εκοψα τους λοφους και εφειγα τωρα καταλαβες την αγονια μου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 13:47 Η sabi έγραψε: #630 24-11-08 13:47 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Οκ το επιασα το νοημα...τη Κυριακη θα πιουμε καφε στη Σαμπι!!!!!!! Click για ανάπτυξη... αντε επιτελους!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 13:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #631 24-11-08 13:52 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Οκ το επιασα το νοημα...τη Κυριακη θα πιουμε καφε στη Σαμπι!!!!!!! Click για ανάπτυξη... και θα ζουλήξουμε μωρά!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 13:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #632 24-11-08 13:53 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: και θα ζουλήξουμε μωρά!!!!!! Click για ανάπτυξη... και θα δούμε και τα χρυσαφένια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 13:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #633 24-11-08 13:54 Αρχική Δημοσίευση από Lita: τωρα το ειδα οτι βγηκαν ολα χρυσα θα περιμανω να δω φωτογραφιες γιατι δεν ξερω πως ειναι τα χρυσα! Click για ανάπτυξη... εχουν βάλει πολλές φωτο τα κορίτσια στις προηγούνες σελλίδες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 13:54 Η sabi έγραψε: #634 24-11-08 13:54 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: και θα ζουλήξουμε μωρά!!!!!! Click για ανάπτυξη... μην ξεχασατε φωτογραφικι μεχανη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 14:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #635 24-11-08 14:03 Αρχική Δημοσίευση από sabi: μην ξεχασατε φωτογραφικι μεχανη.. Click για ανάπτυξη... Δεν θα τη ξεχάσουμε!! Φωτορεπορτάζ για τα Τσιντσιλάκια!! Τώρα το μάθαμε το επάγγελμα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 14:05 Η Αντα έγραψε: #636 24-11-08 14:05 Τι πληθυσμο εχεις τωρα στο σπιτι σου Σαμπι? ποσα κεφαλακια μετρας? ( ερωτηση με υπονοουμενο, το'πιασες Γιουλη?) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 14:11 Ο πυρροθριξ: #637 24-11-08 14:11 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δεν θα τη ξεχάσουμε!! Φωτορεπορτάζ για τα Τσιντσιλάκια!! Τώρα το μάθαμε το επάγγελμα!! Click για ανάπτυξη... πολλες πολλες φωτο παρακαλω,ξερετε την αδυναμια μου στην ρατσα!!!!αναλυτικη περιγραφη,πως ειναι η γουνα,τα ματια τα παντα!!!! να σου ζησουν Σαμπυ και τα καινουρια!!!τα χρυσα ειναι αλλο πραγμα!! σου κανουν κατι πιο wild,εγω αν δεν ειχα καμια γατα,ενα κι ενα θα επαιρνα!!!ενα ακριβοθωρητο αημοχρυσο ζευγαρι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 14:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #638 24-11-08 14:19 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: πολλες πολλες φωτο παρακαλω,ξερετε την αδυναμια μου στην ρατσα!!!!αναλυτικη περιγραφη,πως ειναι η γουνα,τα ματια τα παντα!!!! να σου ζησουν Σαμπυ και τα καινουρια!!!τα χρυσα ειναι αλλο πραγμα!! σου κανουν κατι πιο wild,εγω αν δεν ειχα καμια γατα,ενα κι ενα θα επαιρνα!!!ενα ακριβοθωρητο αημοχρυσο ζευγαρι!!! Click για ανάπτυξη... θα ειναι κλειστά Σμαραγδένια δεν ειναι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 14:21 Η sabi έγραψε: #639 24-11-08 14:21 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τι πληθυσμο εχεις τωρα στο σπιτι σου Σαμπι? ποσα κεφαλακια μετρας? ( ερωτηση με υπονοουμενο, το'πιασες Γιουλη?) Click για ανάπτυξη... δεν εχεις ιδεα,αλλα να τα δεις...ος τωρα θα καταλαβει η Αναστασια που εχει δει το σπιτι μου.....εχουμε και λεμε....κουζηνα-Τασια με τρια(προστοπαρον)μωρα,αμεσος επομενο δοματιο Κισα με τεσερα γατακια που πολιορκουν την πορτα γιατι ακουνε τα μωρα,αμεσος επομενο δοματιο η Μασια που πολιορκι την πορτα γιατι ακουει αλα τα μωρα.....οτι και να πω ειναι λιγο για αυτο δεν ειθελα να βαλω καμια αλλη γατα για θετος αλλα.......ενα πραγμα μου λειπει τωρα να γενεισει το σκυλι μου.....οχ τι επαθα...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 14:25 Η sabi έγραψε: #640 24-11-08 14:25 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: πολλες πολλες φωτο παρακαλω,ξερετε την αδυναμια μου στην ρατσα!!!!αναλυτικη περιγραφη,πως ειναι η γουνα,τα ματια τα παντα!!!! να σου ζησουν Σαμπυ και τα καινουρια!!!τα χρυσα ειναι αλλο πραγμα!! σου κανουν κατι πιο wild,εγω αν δεν ειχα καμια γατα,ενα κι ενα θα επαιρνα!!!ενα ακριβοθωρητο αημοχρυσο ζευγαρι!!! Click για ανάπτυξη... τις φωτο απο ινετ βαλαμε πολλα πριν,αυτο που γενεθεικανε τωρα θα τα δουμε σε 2 ευδομαδες περιπου.τα ματια στην τσιντσιλα ειναι πανδα πρασινα οταν θα ερθουν τα κοριτσια στο σπιτι μου θα κανουμε πολλες φωτογραφιες.Τωρα οπου νανε ερχετε η κορη μου στο σπιτι και να σας πω τα νεα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 30 31 32 33 34 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 32 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 32 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Lita: να σου ζησουν γλυκια μου !μην λυπασαι αυτες δεν τα κανονιζουμε εμεις αλλα η φυση!το φυλο τους δεν φαινεται ακομα ετσι? Click για ανάπτυξη... δεν προλαβα τιποτα να δω τους βολεξα στην κουζινα,το εκοψα τους λοφους και εφειγα τωρα καταλαβες την αγονια μου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 13:47 Η sabi έγραψε: #630 24-11-08 13:47 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Οκ το επιασα το νοημα...τη Κυριακη θα πιουμε καφε στη Σαμπι!!!!!!! Click για ανάπτυξη... αντε επιτελους!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 13:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #631 24-11-08 13:52 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Οκ το επιασα το νοημα...τη Κυριακη θα πιουμε καφε στη Σαμπι!!!!!!! Click για ανάπτυξη... και θα ζουλήξουμε μωρά!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 13:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #632 24-11-08 13:53 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: και θα ζουλήξουμε μωρά!!!!!! Click για ανάπτυξη... και θα δούμε και τα χρυσαφένια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 13:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #633 24-11-08 13:54 Αρχική Δημοσίευση από Lita: τωρα το ειδα οτι βγηκαν ολα χρυσα θα περιμανω να δω φωτογραφιες γιατι δεν ξερω πως ειναι τα χρυσα! Click για ανάπτυξη... εχουν βάλει πολλές φωτο τα κορίτσια στις προηγούνες σελλίδες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 13:54 Η sabi έγραψε: #634 24-11-08 13:54 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: και θα ζουλήξουμε μωρά!!!!!! Click για ανάπτυξη... μην ξεχασατε φωτογραφικι μεχανη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 14:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #635 24-11-08 14:03 Αρχική Δημοσίευση από sabi: μην ξεχασατε φωτογραφικι μεχανη.. Click για ανάπτυξη... Δεν θα τη ξεχάσουμε!! Φωτορεπορτάζ για τα Τσιντσιλάκια!! Τώρα το μάθαμε το επάγγελμα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 14:05 Η Αντα έγραψε: #636 24-11-08 14:05 Τι πληθυσμο εχεις τωρα στο σπιτι σου Σαμπι? ποσα κεφαλακια μετρας? ( ερωτηση με υπονοουμενο, το'πιασες Γιουλη?) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 14:11 Ο πυρροθριξ: #637 24-11-08 14:11 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δεν θα τη ξεχάσουμε!! Φωτορεπορτάζ για τα Τσιντσιλάκια!! Τώρα το μάθαμε το επάγγελμα!! Click για ανάπτυξη... πολλες πολλες φωτο παρακαλω,ξερετε την αδυναμια μου στην ρατσα!!!!αναλυτικη περιγραφη,πως ειναι η γουνα,τα ματια τα παντα!!!! να σου ζησουν Σαμπυ και τα καινουρια!!!τα χρυσα ειναι αλλο πραγμα!! σου κανουν κατι πιο wild,εγω αν δεν ειχα καμια γατα,ενα κι ενα θα επαιρνα!!!ενα ακριβοθωρητο αημοχρυσο ζευγαρι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 14:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #638 24-11-08 14:19 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: πολλες πολλες φωτο παρακαλω,ξερετε την αδυναμια μου στην ρατσα!!!!αναλυτικη περιγραφη,πως ειναι η γουνα,τα ματια τα παντα!!!! να σου ζησουν Σαμπυ και τα καινουρια!!!τα χρυσα ειναι αλλο πραγμα!! σου κανουν κατι πιο wild,εγω αν δεν ειχα καμια γατα,ενα κι ενα θα επαιρνα!!!ενα ακριβοθωρητο αημοχρυσο ζευγαρι!!! Click για ανάπτυξη... θα ειναι κλειστά Σμαραγδένια δεν ειναι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 14:21 Η sabi έγραψε: #639 24-11-08 14:21 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τι πληθυσμο εχεις τωρα στο σπιτι σου Σαμπι? ποσα κεφαλακια μετρας? ( ερωτηση με υπονοουμενο, το'πιασες Γιουλη?) Click για ανάπτυξη... δεν εχεις ιδεα,αλλα να τα δεις...ος τωρα θα καταλαβει η Αναστασια που εχει δει το σπιτι μου.....εχουμε και λεμε....κουζηνα-Τασια με τρια(προστοπαρον)μωρα,αμεσος επομενο δοματιο Κισα με τεσερα γατακια που πολιορκουν την πορτα γιατι ακουνε τα μωρα,αμεσος επομενο δοματιο η Μασια που πολιορκι την πορτα γιατι ακουει αλα τα μωρα.....οτι και να πω ειναι λιγο για αυτο δεν ειθελα να βαλω καμια αλλη γατα για θετος αλλα.......ενα πραγμα μου λειπει τωρα να γενεισει το σκυλι μου.....οχ τι επαθα...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 14:25 Η sabi έγραψε: #640 24-11-08 14:25 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: πολλες πολλες φωτο παρακαλω,ξερετε την αδυναμια μου στην ρατσα!!!!αναλυτικη περιγραφη,πως ειναι η γουνα,τα ματια τα παντα!!!! να σου ζησουν Σαμπυ και τα καινουρια!!!τα χρυσα ειναι αλλο πραγμα!! σου κανουν κατι πιο wild,εγω αν δεν ειχα καμια γατα,ενα κι ενα θα επαιρνα!!!ενα ακριβοθωρητο αημοχρυσο ζευγαρι!!! Click για ανάπτυξη... τις φωτο απο ινετ βαλαμε πολλα πριν,αυτο που γενεθεικανε τωρα θα τα δουμε σε 2 ευδομαδες περιπου.τα ματια στην τσιντσιλα ειναι πανδα πρασινα οταν θα ερθουν τα κοριτσια στο σπιτι μου θα κανουμε πολλες φωτογραφιες.Τωρα οπου νανε ερχετε η κορη μου στο σπιτι και να σας πω τα νεα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 30 31 32 33 34 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 32 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 32 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Οκ το επιασα το νοημα...τη Κυριακη θα πιουμε καφε στη Σαμπι!!!!!!! Click για ανάπτυξη... αντε επιτελους!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 13:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #631 24-11-08 13:52 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Οκ το επιασα το νοημα...τη Κυριακη θα πιουμε καφε στη Σαμπι!!!!!!! Click για ανάπτυξη... και θα ζουλήξουμε μωρά!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 13:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #632 24-11-08 13:53 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: και θα ζουλήξουμε μωρά!!!!!! Click για ανάπτυξη... και θα δούμε και τα χρυσαφένια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 13:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #633 24-11-08 13:54 Αρχική Δημοσίευση από Lita: τωρα το ειδα οτι βγηκαν ολα χρυσα θα περιμανω να δω φωτογραφιες γιατι δεν ξερω πως ειναι τα χρυσα! Click για ανάπτυξη... εχουν βάλει πολλές φωτο τα κορίτσια στις προηγούνες σελλίδες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 13:54 Η sabi έγραψε: #634 24-11-08 13:54 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: και θα ζουλήξουμε μωρά!!!!!! Click για ανάπτυξη... μην ξεχασατε φωτογραφικι μεχανη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 14:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #635 24-11-08 14:03 Αρχική Δημοσίευση από sabi: μην ξεχασατε φωτογραφικι μεχανη.. Click για ανάπτυξη... Δεν θα τη ξεχάσουμε!! Φωτορεπορτάζ για τα Τσιντσιλάκια!! Τώρα το μάθαμε το επάγγελμα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 14:05 Η Αντα έγραψε: #636 24-11-08 14:05 Τι πληθυσμο εχεις τωρα στο σπιτι σου Σαμπι? ποσα κεφαλακια μετρας? ( ερωτηση με υπονοουμενο, το'πιασες Γιουλη?) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 14:11 Ο πυρροθριξ: #637 24-11-08 14:11 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δεν θα τη ξεχάσουμε!! Φωτορεπορτάζ για τα Τσιντσιλάκια!! Τώρα το μάθαμε το επάγγελμα!! Click για ανάπτυξη... πολλες πολλες φωτο παρακαλω,ξερετε την αδυναμια μου στην ρατσα!!!!αναλυτικη περιγραφη,πως ειναι η γουνα,τα ματια τα παντα!!!! να σου ζησουν Σαμπυ και τα καινουρια!!!τα χρυσα ειναι αλλο πραγμα!! σου κανουν κατι πιο wild,εγω αν δεν ειχα καμια γατα,ενα κι ενα θα επαιρνα!!!ενα ακριβοθωρητο αημοχρυσο ζευγαρι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 14:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #638 24-11-08 14:19 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: πολλες πολλες φωτο παρακαλω,ξερετε την αδυναμια μου στην ρατσα!!!!αναλυτικη περιγραφη,πως ειναι η γουνα,τα ματια τα παντα!!!! να σου ζησουν Σαμπυ και τα καινουρια!!!τα χρυσα ειναι αλλο πραγμα!! σου κανουν κατι πιο wild,εγω αν δεν ειχα καμια γατα,ενα κι ενα θα επαιρνα!!!ενα ακριβοθωρητο αημοχρυσο ζευγαρι!!! Click για ανάπτυξη... θα ειναι κλειστά Σμαραγδένια δεν ειναι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 14:21 Η sabi έγραψε: #639 24-11-08 14:21 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τι πληθυσμο εχεις τωρα στο σπιτι σου Σαμπι? ποσα κεφαλακια μετρας? ( ερωτηση με υπονοουμενο, το'πιασες Γιουλη?) Click για ανάπτυξη... δεν εχεις ιδεα,αλλα να τα δεις...ος τωρα θα καταλαβει η Αναστασια που εχει δει το σπιτι μου.....εχουμε και λεμε....κουζηνα-Τασια με τρια(προστοπαρον)μωρα,αμεσος επομενο δοματιο Κισα με τεσερα γατακια που πολιορκουν την πορτα γιατι ακουνε τα μωρα,αμεσος επομενο δοματιο η Μασια που πολιορκι την πορτα γιατι ακουει αλα τα μωρα.....οτι και να πω ειναι λιγο για αυτο δεν ειθελα να βαλω καμια αλλη γατα για θετος αλλα.......ενα πραγμα μου λειπει τωρα να γενεισει το σκυλι μου.....οχ τι επαθα...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 14:25 Η sabi έγραψε: #640 24-11-08 14:25 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: πολλες πολλες φωτο παρακαλω,ξερετε την αδυναμια μου στην ρατσα!!!!αναλυτικη περιγραφη,πως ειναι η γουνα,τα ματια τα παντα!!!! να σου ζησουν Σαμπυ και τα καινουρια!!!τα χρυσα ειναι αλλο πραγμα!! σου κανουν κατι πιο wild,εγω αν δεν ειχα καμια γατα,ενα κι ενα θα επαιρνα!!!ενα ακριβοθωρητο αημοχρυσο ζευγαρι!!! Click για ανάπτυξη... τις φωτο απο ινετ βαλαμε πολλα πριν,αυτο που γενεθεικανε τωρα θα τα δουμε σε 2 ευδομαδες περιπου.τα ματια στην τσιντσιλα ειναι πανδα πρασινα οταν θα ερθουν τα κοριτσια στο σπιτι μου θα κανουμε πολλες φωτογραφιες.Τωρα οπου νανε ερχετε η κορη μου στο σπιτι και να σας πω τα νεα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 30 31 32 33 34 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 32 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 32 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Οκ το επιασα το νοημα...τη Κυριακη θα πιουμε καφε στη Σαμπι!!!!!!! Click για ανάπτυξη... και θα ζουλήξουμε μωρά!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 13:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #632 24-11-08 13:53 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: και θα ζουλήξουμε μωρά!!!!!! Click για ανάπτυξη... και θα δούμε και τα χρυσαφένια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 13:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #633 24-11-08 13:54 Αρχική Δημοσίευση από Lita: τωρα το ειδα οτι βγηκαν ολα χρυσα θα περιμανω να δω φωτογραφιες γιατι δεν ξερω πως ειναι τα χρυσα! Click για ανάπτυξη... εχουν βάλει πολλές φωτο τα κορίτσια στις προηγούνες σελλίδες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 13:54 Η sabi έγραψε: #634 24-11-08 13:54 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: και θα ζουλήξουμε μωρά!!!!!! Click για ανάπτυξη... μην ξεχασατε φωτογραφικι μεχανη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 14:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #635 24-11-08 14:03 Αρχική Δημοσίευση από sabi: μην ξεχασατε φωτογραφικι μεχανη.. Click για ανάπτυξη... Δεν θα τη ξεχάσουμε!! Φωτορεπορτάζ για τα Τσιντσιλάκια!! Τώρα το μάθαμε το επάγγελμα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 14:05 Η Αντα έγραψε: #636 24-11-08 14:05 Τι πληθυσμο εχεις τωρα στο σπιτι σου Σαμπι? ποσα κεφαλακια μετρας? ( ερωτηση με υπονοουμενο, το'πιασες Γιουλη?) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 14:11 Ο πυρροθριξ: #637 24-11-08 14:11 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δεν θα τη ξεχάσουμε!! Φωτορεπορτάζ για τα Τσιντσιλάκια!! Τώρα το μάθαμε το επάγγελμα!! Click για ανάπτυξη... πολλες πολλες φωτο παρακαλω,ξερετε την αδυναμια μου στην ρατσα!!!!αναλυτικη περιγραφη,πως ειναι η γουνα,τα ματια τα παντα!!!! να σου ζησουν Σαμπυ και τα καινουρια!!!τα χρυσα ειναι αλλο πραγμα!! σου κανουν κατι πιο wild,εγω αν δεν ειχα καμια γατα,ενα κι ενα θα επαιρνα!!!ενα ακριβοθωρητο αημοχρυσο ζευγαρι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 14:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #638 24-11-08 14:19 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: πολλες πολλες φωτο παρακαλω,ξερετε την αδυναμια μου στην ρατσα!!!!αναλυτικη περιγραφη,πως ειναι η γουνα,τα ματια τα παντα!!!! να σου ζησουν Σαμπυ και τα καινουρια!!!τα χρυσα ειναι αλλο πραγμα!! σου κανουν κατι πιο wild,εγω αν δεν ειχα καμια γατα,ενα κι ενα θα επαιρνα!!!ενα ακριβοθωρητο αημοχρυσο ζευγαρι!!! Click για ανάπτυξη... θα ειναι κλειστά Σμαραγδένια δεν ειναι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 14:21 Η sabi έγραψε: #639 24-11-08 14:21 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τι πληθυσμο εχεις τωρα στο σπιτι σου Σαμπι? ποσα κεφαλακια μετρας? ( ερωτηση με υπονοουμενο, το'πιασες Γιουλη?) Click για ανάπτυξη... δεν εχεις ιδεα,αλλα να τα δεις...ος τωρα θα καταλαβει η Αναστασια που εχει δει το σπιτι μου.....εχουμε και λεμε....κουζηνα-Τασια με τρια(προστοπαρον)μωρα,αμεσος επομενο δοματιο Κισα με τεσερα γατακια που πολιορκουν την πορτα γιατι ακουνε τα μωρα,αμεσος επομενο δοματιο η Μασια που πολιορκι την πορτα γιατι ακουει αλα τα μωρα.....οτι και να πω ειναι λιγο για αυτο δεν ειθελα να βαλω καμια αλλη γατα για θετος αλλα.......ενα πραγμα μου λειπει τωρα να γενεισει το σκυλι μου.....οχ τι επαθα...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 14:25 Η sabi έγραψε: #640 24-11-08 14:25 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: πολλες πολλες φωτο παρακαλω,ξερετε την αδυναμια μου στην ρατσα!!!!αναλυτικη περιγραφη,πως ειναι η γουνα,τα ματια τα παντα!!!! να σου ζησουν Σαμπυ και τα καινουρια!!!τα χρυσα ειναι αλλο πραγμα!! σου κανουν κατι πιο wild,εγω αν δεν ειχα καμια γατα,ενα κι ενα θα επαιρνα!!!ενα ακριβοθωρητο αημοχρυσο ζευγαρι!!! Click για ανάπτυξη... τις φωτο απο ινετ βαλαμε πολλα πριν,αυτο που γενεθεικανε τωρα θα τα δουμε σε 2 ευδομαδες περιπου.τα ματια στην τσιντσιλα ειναι πανδα πρασινα οταν θα ερθουν τα κοριτσια στο σπιτι μου θα κανουμε πολλες φωτογραφιες.Τωρα οπου νανε ερχετε η κορη μου στο σπιτι και να σας πω τα νεα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 30 31 32 33 34 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 32 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 32 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: και θα ζουλήξουμε μωρά!!!!!! Click για ανάπτυξη... και θα δούμε και τα χρυσαφένια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 13:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #633 24-11-08 13:54 Αρχική Δημοσίευση από Lita: τωρα το ειδα οτι βγηκαν ολα χρυσα θα περιμανω να δω φωτογραφιες γιατι δεν ξερω πως ειναι τα χρυσα! Click για ανάπτυξη... εχουν βάλει πολλές φωτο τα κορίτσια στις προηγούνες σελλίδες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 13:54 Η sabi έγραψε: #634 24-11-08 13:54 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: και θα ζουλήξουμε μωρά!!!!!! Click για ανάπτυξη... μην ξεχασατε φωτογραφικι μεχανη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 14:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #635 24-11-08 14:03 Αρχική Δημοσίευση από sabi: μην ξεχασατε φωτογραφικι μεχανη.. Click για ανάπτυξη... Δεν θα τη ξεχάσουμε!! Φωτορεπορτάζ για τα Τσιντσιλάκια!! Τώρα το μάθαμε το επάγγελμα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 14:05 Η Αντα έγραψε: #636 24-11-08 14:05 Τι πληθυσμο εχεις τωρα στο σπιτι σου Σαμπι? ποσα κεφαλακια μετρας? ( ερωτηση με υπονοουμενο, το'πιασες Γιουλη?) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 14:11 Ο πυρροθριξ: #637 24-11-08 14:11 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δεν θα τη ξεχάσουμε!! Φωτορεπορτάζ για τα Τσιντσιλάκια!! Τώρα το μάθαμε το επάγγελμα!! Click για ανάπτυξη... πολλες πολλες φωτο παρακαλω,ξερετε την αδυναμια μου στην ρατσα!!!!αναλυτικη περιγραφη,πως ειναι η γουνα,τα ματια τα παντα!!!! να σου ζησουν Σαμπυ και τα καινουρια!!!τα χρυσα ειναι αλλο πραγμα!! σου κανουν κατι πιο wild,εγω αν δεν ειχα καμια γατα,ενα κι ενα θα επαιρνα!!!ενα ακριβοθωρητο αημοχρυσο ζευγαρι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 14:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #638 24-11-08 14:19 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: πολλες πολλες φωτο παρακαλω,ξερετε την αδυναμια μου στην ρατσα!!!!αναλυτικη περιγραφη,πως ειναι η γουνα,τα ματια τα παντα!!!! να σου ζησουν Σαμπυ και τα καινουρια!!!τα χρυσα ειναι αλλο πραγμα!! σου κανουν κατι πιο wild,εγω αν δεν ειχα καμια γατα,ενα κι ενα θα επαιρνα!!!ενα ακριβοθωρητο αημοχρυσο ζευγαρι!!! Click για ανάπτυξη... θα ειναι κλειστά Σμαραγδένια δεν ειναι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 14:21 Η sabi έγραψε: #639 24-11-08 14:21 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τι πληθυσμο εχεις τωρα στο σπιτι σου Σαμπι? ποσα κεφαλακια μετρας? ( ερωτηση με υπονοουμενο, το'πιασες Γιουλη?) Click για ανάπτυξη... δεν εχεις ιδεα,αλλα να τα δεις...ος τωρα θα καταλαβει η Αναστασια που εχει δει το σπιτι μου.....εχουμε και λεμε....κουζηνα-Τασια με τρια(προστοπαρον)μωρα,αμεσος επομενο δοματιο Κισα με τεσερα γατακια που πολιορκουν την πορτα γιατι ακουνε τα μωρα,αμεσος επομενο δοματιο η Μασια που πολιορκι την πορτα γιατι ακουει αλα τα μωρα.....οτι και να πω ειναι λιγο για αυτο δεν ειθελα να βαλω καμια αλλη γατα για θετος αλλα.......ενα πραγμα μου λειπει τωρα να γενεισει το σκυλι μου.....οχ τι επαθα...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 14:25 Η sabi έγραψε: #640 24-11-08 14:25 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: πολλες πολλες φωτο παρακαλω,ξερετε την αδυναμια μου στην ρατσα!!!!αναλυτικη περιγραφη,πως ειναι η γουνα,τα ματια τα παντα!!!! να σου ζησουν Σαμπυ και τα καινουρια!!!τα χρυσα ειναι αλλο πραγμα!! σου κανουν κατι πιο wild,εγω αν δεν ειχα καμια γατα,ενα κι ενα θα επαιρνα!!!ενα ακριβοθωρητο αημοχρυσο ζευγαρι!!! Click για ανάπτυξη... τις φωτο απο ινετ βαλαμε πολλα πριν,αυτο που γενεθεικανε τωρα θα τα δουμε σε 2 ευδομαδες περιπου.τα ματια στην τσιντσιλα ειναι πανδα πρασινα οταν θα ερθουν τα κοριτσια στο σπιτι μου θα κανουμε πολλες φωτογραφιες.Τωρα οπου νανε ερχετε η κορη μου στο σπιτι και να σας πω τα νεα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 30 31 32 33 34 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 32 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 32 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Lita: τωρα το ειδα οτι βγηκαν ολα χρυσα θα περιμανω να δω φωτογραφιες γιατι δεν ξερω πως ειναι τα χρυσα! Click για ανάπτυξη... εχουν βάλει πολλές φωτο τα κορίτσια στις προηγούνες σελλίδες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 13:54 Η sabi έγραψε: #634 24-11-08 13:54 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: και θα ζουλήξουμε μωρά!!!!!! Click για ανάπτυξη... μην ξεχασατε φωτογραφικι μεχανη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 14:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #635 24-11-08 14:03 Αρχική Δημοσίευση από sabi: μην ξεχασατε φωτογραφικι μεχανη.. Click για ανάπτυξη... Δεν θα τη ξεχάσουμε!! Φωτορεπορτάζ για τα Τσιντσιλάκια!! Τώρα το μάθαμε το επάγγελμα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 14:05 Η Αντα έγραψε: #636 24-11-08 14:05 Τι πληθυσμο εχεις τωρα στο σπιτι σου Σαμπι? ποσα κεφαλακια μετρας? ( ερωτηση με υπονοουμενο, το'πιασες Γιουλη?) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 14:11 Ο πυρροθριξ: #637 24-11-08 14:11 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δεν θα τη ξεχάσουμε!! Φωτορεπορτάζ για τα Τσιντσιλάκια!! Τώρα το μάθαμε το επάγγελμα!! Click για ανάπτυξη... πολλες πολλες φωτο παρακαλω,ξερετε την αδυναμια μου στην ρατσα!!!!αναλυτικη περιγραφη,πως ειναι η γουνα,τα ματια τα παντα!!!! να σου ζησουν Σαμπυ και τα καινουρια!!!τα χρυσα ειναι αλλο πραγμα!! σου κανουν κατι πιο wild,εγω αν δεν ειχα καμια γατα,ενα κι ενα θα επαιρνα!!!ενα ακριβοθωρητο αημοχρυσο ζευγαρι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 14:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #638 24-11-08 14:19 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: πολλες πολλες φωτο παρακαλω,ξερετε την αδυναμια μου στην ρατσα!!!!αναλυτικη περιγραφη,πως ειναι η γουνα,τα ματια τα παντα!!!! να σου ζησουν Σαμπυ και τα καινουρια!!!τα χρυσα ειναι αλλο πραγμα!! σου κανουν κατι πιο wild,εγω αν δεν ειχα καμια γατα,ενα κι ενα θα επαιρνα!!!ενα ακριβοθωρητο αημοχρυσο ζευγαρι!!! Click για ανάπτυξη... θα ειναι κλειστά Σμαραγδένια δεν ειναι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 14:21 Η sabi έγραψε: #639 24-11-08 14:21 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τι πληθυσμο εχεις τωρα στο σπιτι σου Σαμπι? ποσα κεφαλακια μετρας? ( ερωτηση με υπονοουμενο, το'πιασες Γιουλη?) Click για ανάπτυξη... δεν εχεις ιδεα,αλλα να τα δεις...ος τωρα θα καταλαβει η Αναστασια που εχει δει το σπιτι μου.....εχουμε και λεμε....κουζηνα-Τασια με τρια(προστοπαρον)μωρα,αμεσος επομενο δοματιο Κισα με τεσερα γατακια που πολιορκουν την πορτα γιατι ακουνε τα μωρα,αμεσος επομενο δοματιο η Μασια που πολιορκι την πορτα γιατι ακουει αλα τα μωρα.....οτι και να πω ειναι λιγο για αυτο δεν ειθελα να βαλω καμια αλλη γατα για θετος αλλα.......ενα πραγμα μου λειπει τωρα να γενεισει το σκυλι μου.....οχ τι επαθα...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 14:25 Η sabi έγραψε: #640 24-11-08 14:25 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: πολλες πολλες φωτο παρακαλω,ξερετε την αδυναμια μου στην ρατσα!!!!αναλυτικη περιγραφη,πως ειναι η γουνα,τα ματια τα παντα!!!! να σου ζησουν Σαμπυ και τα καινουρια!!!τα χρυσα ειναι αλλο πραγμα!! σου κανουν κατι πιο wild,εγω αν δεν ειχα καμια γατα,ενα κι ενα θα επαιρνα!!!ενα ακριβοθωρητο αημοχρυσο ζευγαρι!!! Click για ανάπτυξη... τις φωτο απο ινετ βαλαμε πολλα πριν,αυτο που γενεθεικανε τωρα θα τα δουμε σε 2 ευδομαδες περιπου.τα ματια στην τσιντσιλα ειναι πανδα πρασινα οταν θα ερθουν τα κοριτσια στο σπιτι μου θα κανουμε πολλες φωτογραφιες.Τωρα οπου νανε ερχετε η κορη μου στο σπιτι και να σας πω τα νεα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 30 31 32 33 34 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 32 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 32 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: και θα ζουλήξουμε μωρά!!!!!! Click για ανάπτυξη... μην ξεχασατε φωτογραφικι μεχανη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 14:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #635 24-11-08 14:03 Αρχική Δημοσίευση από sabi: μην ξεχασατε φωτογραφικι μεχανη.. Click για ανάπτυξη... Δεν θα τη ξεχάσουμε!! Φωτορεπορτάζ για τα Τσιντσιλάκια!! Τώρα το μάθαμε το επάγγελμα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 14:05 Η Αντα έγραψε: #636 24-11-08 14:05 Τι πληθυσμο εχεις τωρα στο σπιτι σου Σαμπι? ποσα κεφαλακια μετρας? ( ερωτηση με υπονοουμενο, το'πιασες Γιουλη?) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 14:11 Ο πυρροθριξ: #637 24-11-08 14:11 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δεν θα τη ξεχάσουμε!! Φωτορεπορτάζ για τα Τσιντσιλάκια!! Τώρα το μάθαμε το επάγγελμα!! Click για ανάπτυξη... πολλες πολλες φωτο παρακαλω,ξερετε την αδυναμια μου στην ρατσα!!!!αναλυτικη περιγραφη,πως ειναι η γουνα,τα ματια τα παντα!!!! να σου ζησουν Σαμπυ και τα καινουρια!!!τα χρυσα ειναι αλλο πραγμα!! σου κανουν κατι πιο wild,εγω αν δεν ειχα καμια γατα,ενα κι ενα θα επαιρνα!!!ενα ακριβοθωρητο αημοχρυσο ζευγαρι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 14:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #638 24-11-08 14:19 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: πολλες πολλες φωτο παρακαλω,ξερετε την αδυναμια μου στην ρατσα!!!!αναλυτικη περιγραφη,πως ειναι η γουνα,τα ματια τα παντα!!!! να σου ζησουν Σαμπυ και τα καινουρια!!!τα χρυσα ειναι αλλο πραγμα!! σου κανουν κατι πιο wild,εγω αν δεν ειχα καμια γατα,ενα κι ενα θα επαιρνα!!!ενα ακριβοθωρητο αημοχρυσο ζευγαρι!!! Click για ανάπτυξη... θα ειναι κλειστά Σμαραγδένια δεν ειναι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 14:21 Η sabi έγραψε: #639 24-11-08 14:21 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τι πληθυσμο εχεις τωρα στο σπιτι σου Σαμπι? ποσα κεφαλακια μετρας? ( ερωτηση με υπονοουμενο, το'πιασες Γιουλη?) Click για ανάπτυξη... δεν εχεις ιδεα,αλλα να τα δεις...ος τωρα θα καταλαβει η Αναστασια που εχει δει το σπιτι μου.....εχουμε και λεμε....κουζηνα-Τασια με τρια(προστοπαρον)μωρα,αμεσος επομενο δοματιο Κισα με τεσερα γατακια που πολιορκουν την πορτα γιατι ακουνε τα μωρα,αμεσος επομενο δοματιο η Μασια που πολιορκι την πορτα γιατι ακουει αλα τα μωρα.....οτι και να πω ειναι λιγο για αυτο δεν ειθελα να βαλω καμια αλλη γατα για θετος αλλα.......ενα πραγμα μου λειπει τωρα να γενεισει το σκυλι μου.....οχ τι επαθα...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 14:25 Η sabi έγραψε: #640 24-11-08 14:25 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: πολλες πολλες φωτο παρακαλω,ξερετε την αδυναμια μου στην ρατσα!!!!αναλυτικη περιγραφη,πως ειναι η γουνα,τα ματια τα παντα!!!! να σου ζησουν Σαμπυ και τα καινουρια!!!τα χρυσα ειναι αλλο πραγμα!! σου κανουν κατι πιο wild,εγω αν δεν ειχα καμια γατα,ενα κι ενα θα επαιρνα!!!ενα ακριβοθωρητο αημοχρυσο ζευγαρι!!! Click για ανάπτυξη... τις φωτο απο ινετ βαλαμε πολλα πριν,αυτο που γενεθεικανε τωρα θα τα δουμε σε 2 ευδομαδες περιπου.τα ματια στην τσιντσιλα ειναι πανδα πρασινα οταν θα ερθουν τα κοριτσια στο σπιτι μου θα κανουμε πολλες φωτογραφιες.Τωρα οπου νανε ερχετε η κορη μου στο σπιτι και να σας πω τα νεα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 30 31 32 33 34 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 32 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 32 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από sabi: μην ξεχασατε φωτογραφικι μεχανη.. Click για ανάπτυξη... Δεν θα τη ξεχάσουμε!! Φωτορεπορτάζ για τα Τσιντσιλάκια!! Τώρα το μάθαμε το επάγγελμα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 14:05 Η Αντα έγραψε: #636 24-11-08 14:05 Τι πληθυσμο εχεις τωρα στο σπιτι σου Σαμπι? ποσα κεφαλακια μετρας? ( ερωτηση με υπονοουμενο, το'πιασες Γιουλη?) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 14:11 Ο πυρροθριξ: #637 24-11-08 14:11 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δεν θα τη ξεχάσουμε!! Φωτορεπορτάζ για τα Τσιντσιλάκια!! Τώρα το μάθαμε το επάγγελμα!! Click για ανάπτυξη... πολλες πολλες φωτο παρακαλω,ξερετε την αδυναμια μου στην ρατσα!!!!αναλυτικη περιγραφη,πως ειναι η γουνα,τα ματια τα παντα!!!! να σου ζησουν Σαμπυ και τα καινουρια!!!τα χρυσα ειναι αλλο πραγμα!! σου κανουν κατι πιο wild,εγω αν δεν ειχα καμια γατα,ενα κι ενα θα επαιρνα!!!ενα ακριβοθωρητο αημοχρυσο ζευγαρι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 14:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #638 24-11-08 14:19 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: πολλες πολλες φωτο παρακαλω,ξερετε την αδυναμια μου στην ρατσα!!!!αναλυτικη περιγραφη,πως ειναι η γουνα,τα ματια τα παντα!!!! να σου ζησουν Σαμπυ και τα καινουρια!!!τα χρυσα ειναι αλλο πραγμα!! σου κανουν κατι πιο wild,εγω αν δεν ειχα καμια γατα,ενα κι ενα θα επαιρνα!!!ενα ακριβοθωρητο αημοχρυσο ζευγαρι!!! Click για ανάπτυξη... θα ειναι κλειστά Σμαραγδένια δεν ειναι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 14:21 Η sabi έγραψε: #639 24-11-08 14:21 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τι πληθυσμο εχεις τωρα στο σπιτι σου Σαμπι? ποσα κεφαλακια μετρας? ( ερωτηση με υπονοουμενο, το'πιασες Γιουλη?) Click για ανάπτυξη... δεν εχεις ιδεα,αλλα να τα δεις...ος τωρα θα καταλαβει η Αναστασια που εχει δει το σπιτι μου.....εχουμε και λεμε....κουζηνα-Τασια με τρια(προστοπαρον)μωρα,αμεσος επομενο δοματιο Κισα με τεσερα γατακια που πολιορκουν την πορτα γιατι ακουνε τα μωρα,αμεσος επομενο δοματιο η Μασια που πολιορκι την πορτα γιατι ακουει αλα τα μωρα.....οτι και να πω ειναι λιγο για αυτο δεν ειθελα να βαλω καμια αλλη γατα για θετος αλλα.......ενα πραγμα μου λειπει τωρα να γενεισει το σκυλι μου.....οχ τι επαθα...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 14:25 Η sabi έγραψε: #640 24-11-08 14:25 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: πολλες πολλες φωτο παρακαλω,ξερετε την αδυναμια μου στην ρατσα!!!!αναλυτικη περιγραφη,πως ειναι η γουνα,τα ματια τα παντα!!!! να σου ζησουν Σαμπυ και τα καινουρια!!!τα χρυσα ειναι αλλο πραγμα!! σου κανουν κατι πιο wild,εγω αν δεν ειχα καμια γατα,ενα κι ενα θα επαιρνα!!!ενα ακριβοθωρητο αημοχρυσο ζευγαρι!!! Click για ανάπτυξη... τις φωτο απο ινετ βαλαμε πολλα πριν,αυτο που γενεθεικανε τωρα θα τα δουμε σε 2 ευδομαδες περιπου.τα ματια στην τσιντσιλα ειναι πανδα πρασινα οταν θα ερθουν τα κοριτσια στο σπιτι μου θα κανουμε πολλες φωτογραφιες.Τωρα οπου νανε ερχετε η κορη μου στο σπιτι και να σας πω τα νεα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 30 31 32 33 34 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 32 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 32 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Τι πληθυσμο εχεις τωρα στο σπιτι σου Σαμπι? ποσα κεφαλακια μετρας? ( ερωτηση με υπονοουμενο, το'πιασες Γιουλη?) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 14:11 Ο πυρροθριξ: #637 24-11-08 14:11 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δεν θα τη ξεχάσουμε!! Φωτορεπορτάζ για τα Τσιντσιλάκια!! Τώρα το μάθαμε το επάγγελμα!! Click για ανάπτυξη... πολλες πολλες φωτο παρακαλω,ξερετε την αδυναμια μου στην ρατσα!!!!αναλυτικη περιγραφη,πως ειναι η γουνα,τα ματια τα παντα!!!! να σου ζησουν Σαμπυ και τα καινουρια!!!τα χρυσα ειναι αλλο πραγμα!! σου κανουν κατι πιο wild,εγω αν δεν ειχα καμια γατα,ενα κι ενα θα επαιρνα!!!ενα ακριβοθωρητο αημοχρυσο ζευγαρι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 14:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #638 24-11-08 14:19 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: πολλες πολλες φωτο παρακαλω,ξερετε την αδυναμια μου στην ρατσα!!!!αναλυτικη περιγραφη,πως ειναι η γουνα,τα ματια τα παντα!!!! να σου ζησουν Σαμπυ και τα καινουρια!!!τα χρυσα ειναι αλλο πραγμα!! σου κανουν κατι πιο wild,εγω αν δεν ειχα καμια γατα,ενα κι ενα θα επαιρνα!!!ενα ακριβοθωρητο αημοχρυσο ζευγαρι!!! Click για ανάπτυξη... θα ειναι κλειστά Σμαραγδένια δεν ειναι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 14:21 Η sabi έγραψε: #639 24-11-08 14:21 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τι πληθυσμο εχεις τωρα στο σπιτι σου Σαμπι? ποσα κεφαλακια μετρας? ( ερωτηση με υπονοουμενο, το'πιασες Γιουλη?) Click για ανάπτυξη... δεν εχεις ιδεα,αλλα να τα δεις...ος τωρα θα καταλαβει η Αναστασια που εχει δει το σπιτι μου.....εχουμε και λεμε....κουζηνα-Τασια με τρια(προστοπαρον)μωρα,αμεσος επομενο δοματιο Κισα με τεσερα γατακια που πολιορκουν την πορτα γιατι ακουνε τα μωρα,αμεσος επομενο δοματιο η Μασια που πολιορκι την πορτα γιατι ακουει αλα τα μωρα.....οτι και να πω ειναι λιγο για αυτο δεν ειθελα να βαλω καμια αλλη γατα για θετος αλλα.......ενα πραγμα μου λειπει τωρα να γενεισει το σκυλι μου.....οχ τι επαθα...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 14:25 Η sabi έγραψε: #640 24-11-08 14:25 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: πολλες πολλες φωτο παρακαλω,ξερετε την αδυναμια μου στην ρατσα!!!!αναλυτικη περιγραφη,πως ειναι η γουνα,τα ματια τα παντα!!!! να σου ζησουν Σαμπυ και τα καινουρια!!!τα χρυσα ειναι αλλο πραγμα!! σου κανουν κατι πιο wild,εγω αν δεν ειχα καμια γατα,ενα κι ενα θα επαιρνα!!!ενα ακριβοθωρητο αημοχρυσο ζευγαρι!!! Click για ανάπτυξη... τις φωτο απο ινετ βαλαμε πολλα πριν,αυτο που γενεθεικανε τωρα θα τα δουμε σε 2 ευδομαδες περιπου.τα ματια στην τσιντσιλα ειναι πανδα πρασινα οταν θα ερθουν τα κοριτσια στο σπιτι μου θα κανουμε πολλες φωτογραφιες.Τωρα οπου νανε ερχετε η κορη μου στο σπιτι και να σας πω τα νεα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 30 31 32 33 34 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 32 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 32 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δεν θα τη ξεχάσουμε!! Φωτορεπορτάζ για τα Τσιντσιλάκια!! Τώρα το μάθαμε το επάγγελμα!! Click για ανάπτυξη... πολλες πολλες φωτο παρακαλω,ξερετε την αδυναμια μου στην ρατσα!!!!αναλυτικη περιγραφη,πως ειναι η γουνα,τα ματια τα παντα!!!! να σου ζησουν Σαμπυ και τα καινουρια!!!τα χρυσα ειναι αλλο πραγμα!! σου κανουν κατι πιο wild,εγω αν δεν ειχα καμια γατα,ενα κι ενα θα επαιρνα!!!ενα ακριβοθωρητο αημοχρυσο ζευγαρι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 14:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #638 24-11-08 14:19 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: πολλες πολλες φωτο παρακαλω,ξερετε την αδυναμια μου στην ρατσα!!!!αναλυτικη περιγραφη,πως ειναι η γουνα,τα ματια τα παντα!!!! να σου ζησουν Σαμπυ και τα καινουρια!!!τα χρυσα ειναι αλλο πραγμα!! σου κανουν κατι πιο wild,εγω αν δεν ειχα καμια γατα,ενα κι ενα θα επαιρνα!!!ενα ακριβοθωρητο αημοχρυσο ζευγαρι!!! Click για ανάπτυξη... θα ειναι κλειστά Σμαραγδένια δεν ειναι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 14:21 Η sabi έγραψε: #639 24-11-08 14:21 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τι πληθυσμο εχεις τωρα στο σπιτι σου Σαμπι? ποσα κεφαλακια μετρας? ( ερωτηση με υπονοουμενο, το'πιασες Γιουλη?) Click για ανάπτυξη... δεν εχεις ιδεα,αλλα να τα δεις...ος τωρα θα καταλαβει η Αναστασια που εχει δει το σπιτι μου.....εχουμε και λεμε....κουζηνα-Τασια με τρια(προστοπαρον)μωρα,αμεσος επομενο δοματιο Κισα με τεσερα γατακια που πολιορκουν την πορτα γιατι ακουνε τα μωρα,αμεσος επομενο δοματιο η Μασια που πολιορκι την πορτα γιατι ακουει αλα τα μωρα.....οτι και να πω ειναι λιγο για αυτο δεν ειθελα να βαλω καμια αλλη γατα για θετος αλλα.......ενα πραγμα μου λειπει τωρα να γενεισει το σκυλι μου.....οχ τι επαθα...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 14:25 Η sabi έγραψε: #640 24-11-08 14:25 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: πολλες πολλες φωτο παρακαλω,ξερετε την αδυναμια μου στην ρατσα!!!!αναλυτικη περιγραφη,πως ειναι η γουνα,τα ματια τα παντα!!!! να σου ζησουν Σαμπυ και τα καινουρια!!!τα χρυσα ειναι αλλο πραγμα!! σου κανουν κατι πιο wild,εγω αν δεν ειχα καμια γατα,ενα κι ενα θα επαιρνα!!!ενα ακριβοθωρητο αημοχρυσο ζευγαρι!!! Click για ανάπτυξη... τις φωτο απο ινετ βαλαμε πολλα πριν,αυτο που γενεθεικανε τωρα θα τα δουμε σε 2 ευδομαδες περιπου.τα ματια στην τσιντσιλα ειναι πανδα πρασινα οταν θα ερθουν τα κοριτσια στο σπιτι μου θα κανουμε πολλες φωτογραφιες.Τωρα οπου νανε ερχετε η κορη μου στο σπιτι και να σας πω τα νεα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 30 31 32 33 34 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 32 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 32 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: πολλες πολλες φωτο παρακαλω,ξερετε την αδυναμια μου στην ρατσα!!!!αναλυτικη περιγραφη,πως ειναι η γουνα,τα ματια τα παντα!!!! να σου ζησουν Σαμπυ και τα καινουρια!!!τα χρυσα ειναι αλλο πραγμα!! σου κανουν κατι πιο wild,εγω αν δεν ειχα καμια γατα,ενα κι ενα θα επαιρνα!!!ενα ακριβοθωρητο αημοχρυσο ζευγαρι!!! Click για ανάπτυξη... θα ειναι κλειστά Σμαραγδένια δεν ειναι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 14:21 Η sabi έγραψε: #639 24-11-08 14:21 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τι πληθυσμο εχεις τωρα στο σπιτι σου Σαμπι? ποσα κεφαλακια μετρας? ( ερωτηση με υπονοουμενο, το'πιασες Γιουλη?) Click για ανάπτυξη... δεν εχεις ιδεα,αλλα να τα δεις...ος τωρα θα καταλαβει η Αναστασια που εχει δει το σπιτι μου.....εχουμε και λεμε....κουζηνα-Τασια με τρια(προστοπαρον)μωρα,αμεσος επομενο δοματιο Κισα με τεσερα γατακια που πολιορκουν την πορτα γιατι ακουνε τα μωρα,αμεσος επομενο δοματιο η Μασια που πολιορκι την πορτα γιατι ακουει αλα τα μωρα.....οτι και να πω ειναι λιγο για αυτο δεν ειθελα να βαλω καμια αλλη γατα για θετος αλλα.......ενα πραγμα μου λειπει τωρα να γενεισει το σκυλι μου.....οχ τι επαθα...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 14:25 Η sabi έγραψε: #640 24-11-08 14:25 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: πολλες πολλες φωτο παρακαλω,ξερετε την αδυναμια μου στην ρατσα!!!!αναλυτικη περιγραφη,πως ειναι η γουνα,τα ματια τα παντα!!!! να σου ζησουν Σαμπυ και τα καινουρια!!!τα χρυσα ειναι αλλο πραγμα!! σου κανουν κατι πιο wild,εγω αν δεν ειχα καμια γατα,ενα κι ενα θα επαιρνα!!!ενα ακριβοθωρητο αημοχρυσο ζευγαρι!!! Click για ανάπτυξη... τις φωτο απο ινετ βαλαμε πολλα πριν,αυτο που γενεθεικανε τωρα θα τα δουμε σε 2 ευδομαδες περιπου.τα ματια στην τσιντσιλα ειναι πανδα πρασινα οταν θα ερθουν τα κοριτσια στο σπιτι μου θα κανουμε πολλες φωτογραφιες.Τωρα οπου νανε ερχετε η κορη μου στο σπιτι και να σας πω τα νεα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 30 31 32 33 34 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 32 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 32 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τι πληθυσμο εχεις τωρα στο σπιτι σου Σαμπι? ποσα κεφαλακια μετρας? ( ερωτηση με υπονοουμενο, το'πιασες Γιουλη?) Click για ανάπτυξη... δεν εχεις ιδεα,αλλα να τα δεις...ος τωρα θα καταλαβει η Αναστασια που εχει δει το σπιτι μου.....εχουμε και λεμε....κουζηνα-Τασια με τρια(προστοπαρον)μωρα,αμεσος επομενο δοματιο Κισα με τεσερα γατακια που πολιορκουν την πορτα γιατι ακουνε τα μωρα,αμεσος επομενο δοματιο η Μασια που πολιορκι την πορτα γιατι ακουει αλα τα μωρα.....οτι και να πω ειναι λιγο για αυτο δεν ειθελα να βαλω καμια αλλη γατα για θετος αλλα.......ενα πραγμα μου λειπει τωρα να γενεισει το σκυλι μου.....οχ τι επαθα...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 14:25 Η sabi έγραψε: #640 24-11-08 14:25 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: πολλες πολλες φωτο παρακαλω,ξερετε την αδυναμια μου στην ρατσα!!!!αναλυτικη περιγραφη,πως ειναι η γουνα,τα ματια τα παντα!!!! να σου ζησουν Σαμπυ και τα καινουρια!!!τα χρυσα ειναι αλλο πραγμα!! σου κανουν κατι πιο wild,εγω αν δεν ειχα καμια γατα,ενα κι ενα θα επαιρνα!!!ενα ακριβοθωρητο αημοχρυσο ζευγαρι!!! Click για ανάπτυξη... τις φωτο απο ινετ βαλαμε πολλα πριν,αυτο που γενεθεικανε τωρα θα τα δουμε σε 2 ευδομαδες περιπου.τα ματια στην τσιντσιλα ειναι πανδα πρασινα οταν θα ερθουν τα κοριτσια στο σπιτι μου θα κανουμε πολλες φωτογραφιες.Τωρα οπου νανε ερχετε η κορη μου στο σπιτι και να σας πω τα νεα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: πολλες πολλες φωτο παρακαλω,ξερετε την αδυναμια μου στην ρατσα!!!!αναλυτικη περιγραφη,πως ειναι η γουνα,τα ματια τα παντα!!!! να σου ζησουν Σαμπυ και τα καινουρια!!!τα χρυσα ειναι αλλο πραγμα!! σου κανουν κατι πιο wild,εγω αν δεν ειχα καμια γατα,ενα κι ενα θα επαιρνα!!!ενα ακριβοθωρητο αημοχρυσο ζευγαρι!!! Click για ανάπτυξη... τις φωτο απο ινετ βαλαμε πολλα πριν,αυτο που γενεθεικανε τωρα θα τα δουμε σε 2 ευδομαδες περιπου.τα ματια στην τσιντσιλα ειναι πανδα πρασινα οταν θα ερθουν τα κοριτσια στο σπιτι μου θα κανουμε πολλες φωτογραφιες.Τωρα οπου νανε ερχετε η κορη μου στο σπιτι και να σας πω τα νεα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.