Βάσια13859
Διακεκριμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sabi
Πολύ δραστήριο μέλος
Δεν νομιζω οτι ειναι προβλιμα.θα κανει αυτο που σε βολευει.οταν θα κανει το εμβολιο σε 15 μερες το γατακι να αποκτεισει αμηνα ετσει και αλιος.μετα ακου τον γιατρο σου,οτι να σου πει.Τωρα που μειλαμε για το εμβολιο,εχω ακουσει οτι τετραπλο εμβολιο τις γατας ειχε προβλιματα για αυτο το εχουν παρασειρει απο την αγορα,δεν το εχει κανενας.και σκευτουμε μηπος να τα πεταξω αυτα που εχω?????άσχετο οταν θα έρθω Αθήνα λογικα η Μίου θα πάει στη μαμα μου για να μην την αφησω μονη της!λέω να έχω μονο το μικρό μεχρι να πάω στο γιατρο και να κάνουμε το εμβόλιο και μετα να φέρω τη Μίου!ειναι λάθος να το κάνω ετσι πρέπει να έχω και τη Μίου σπιτι καλυτερα και σε άλλο δωματιο για να μην την φέρω μετα αποτομα σε ξενες μυρωδιες?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βάσια13859
Διακεκριμένο μέλος

elvenstar
Επιφανές μέλος
Δηλαδή τι προβλήματα είχε; Παρουσίασαν κάτι τα γατάκια που εμβολιάστηκαν μ αυτό;;;;Δεν νομιζω οτι ειναι προβλιμα.θα κανει αυτο που σε βολευει.οταν θα κανει το εμβολιο σε 15 μερες το γατακι να αποκτεισει αμηνα ετσει και αλιος.μετα ακου τον γιατρο σου,οτι να σου πει.Τωρα που μειλαμε για το εμβολιο,εχω ακουσει οτι τετραπλο εμβολιο τις γατας ειχε προβλιματα για αυτο το εχουν παρασειρει απο την αγορα,δεν το εχει κανενας.και σκευτουμε μηπος να τα πεταξω αυτα που εχω?????![]()

sabi
Πολύ δραστήριο μέλος
με εχει προβλειματεισει πολυ
Βάσια13859
Διακεκριμένο μέλος
αμεσως ομως σταματανε να το διδουν αν υπαρχει προβλημα..θα ρωτησω ομως και θα σας πω, υπάρχει ατομο που θα μου πει την αληθεια...και ειναι επιστημονικος συνεργάτης με αυτη την εταιρεια
θα σας ενημερωσω..Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sabi
Πολύ δραστήριο μέλος
για τα χλαμυδια παλυ λενε,και για αυτο δεν κυκλοφορει τωρα.δεν επιτρέπεται απο το νόμο να διοχετευσουν κατι με πρόβλημα, πριν 3 χρονια ειχαν προβλημα με τη χλαμυδια που υπαρχει μεσα στο τετραπλό και εκαναν πολλους μηνες να το κυκλοφορησουν...αμεσως ομως σταματανε να το διδουν αν υπαρχει προβλημα..θα ρωτησω ομως και θα σας πω, υπάρχει ατομο που θα μου πει την αληθεια...και ειναι επιστημονικος συνεργάτης με αυτη την εταιρεια
θα σας ενημερωσω..
Lita
Πολύ δραστήριο μέλος

sabi
Πολύ δραστήριο μέλος
Εχω βγαλει την μικρι σου τωρα ,να τα δεις αυριοsabi αυτη η φωτογραφία ειναι η αγαπημένη μου απο τα μικρα!είναι τέλεια !![]()
![]()

sabi
Πολύ δραστήριο μέλος
Lita
Πολύ δραστήριο μέλος
Lita
Πολύ δραστήριο μέλος

sabi
Πολύ δραστήριο μέλος

Συνημμένα
moukelis
Επιφανές μέλος
sabi
Πολύ δραστήριο μέλος
ναι το ξερω,γαι αυτο η τσιντσιλα θεορειτε Βασηλισα τον περσικον γατιον.ειναι αγαπιμενει ρατσα Βασηλισας Ελησαβετ.Ειναι κουκλια,διδκα οταν βλεπεις απο κοντα....Πω πω τι ομορφια...Βρε Σαμπι ειναι απο τα πιο γοητευτικα μικρα τα δικα σου...

Συνημμένα
moukelis
Επιφανές μέλος
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
sabi
Πολύ δραστήριο μέλος
Δεν καταλαβενω την ρατσα στα αγγικα.Μα ειναι υπεροχα!Ανδεν ειχαν ολο αυτο το τριχωμα θα ηταν η επομενη γατα μου...Αληθεια,καποια ρατσα nebelung την ξερεις;Σκεφτομαι αργοτερα να φτιαξω ενα μικρο εκτροφειο.

moukelis
Επιφανές μέλος
Ετσι τη λενε,ειναι γερμανικη λεξη αν δεν κανω λαθος.Θα σου δειξω φωτο μηπως καταλαβεις.
sabi
Πολύ δραστήριο μέλος
Για σου Γιλουλη!δεν μειλας σημερα?
ειναι αυτη η ρατσα που ενοει?
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool