Chinchilla-maniacs

ναι θα στειρωσουμε μάλλον το αρσενικό γρηγορα γρήγορα και θα δούμε με το θηλυκό...!!;)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

άσχετο οταν θα έρθω Αθήνα λογικα η Μίου θα πάει στη μαμα μου για να μην την αφησω μονη της!λέω να έχω μονο το μικρό μεχρι να πάω στο γιατρο και να κάνουμε το εμβόλιο και μετα να φέρω τη Μίου!ειναι λάθος να το κάνω ετσι πρέπει να έχω και τη Μίου σπιτι καλυτερα και σε άλλο δωματιο για να μην την φέρω μετα αποτομα σε ξενες μυρωδιες?
Δεν νομιζω οτι ειναι προβλιμα.θα κανει αυτο που σε βολευει.οταν θα κανει το εμβολιο σε 15 μερες το γατακι να αποκτεισει αμηνα ετσει και αλιος.μετα ακου τον γιατρο σου,οτι να σου πει.Τωρα που μειλαμε για το εμβολιο,εχω ακουσει οτι τετραπλο εμβολιο τις γατας ειχε προβλιματα για αυτο το εχουν παρασειρει απο την αγορα,δεν το εχει κανενας.και σκευτουμε μηπος να τα πεταξω αυτα που εχω?????:hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

δεν νομίζω να ισχύει κάτι τέτοιο, μπορω να ρωτησω την εταιρεία βέβαια...:hmm:

Δεν νομιζω οτι ειναι προβλιμα.θα κανει αυτο που σε βολευει.οταν θα κανει το εμβολιο σε 15 μερες το γατακι να αποκτεισει αμηνα ετσει και αλιος.μετα ακου τον γιατρο σου,οτι να σου πει.Τωρα που μειλαμε για το εμβολιο,εχω ακουσει οτι τετραπλο εμβολιο τις γατας ειχε προβλιματα για αυτο το εχουν παρασειρει απο την αγορα,δεν το εχει κανενας.και σκευτουμε μηπος να τα πεταξω αυτα που εχω?????:hmm:
Δηλαδή τι προβλήματα είχε; Παρουσίασαν κάτι τα γατάκια που εμβολιάστηκαν μ αυτό;;;; :/:

Ρωτεισε σε παρακαλω Βασια μου.ναι ειταν προβλιματα σε γατες.και γνοστη μου στο ταλονιο ειπε οτι επειστρεψανε ολη την παρτιδα.εγω σκεφτουμε, χιλες φωρες να το πεταξω και να παρω τριπλο που ειναι τωσα χρωνια στην αγορα... δεν ξερω...η ετερια να τα πουλεισει θελει να πει την αληθια?:hmm:με εχει προβλειματεισει πολυ:(

δεν επιτρέπεται απο το νόμο να διοχετευσουν κατι με πρόβλημα, πριν 3 χρονια ειχαν προβλημα με τη χλαμυδια που υπαρχει μεσα στο τετραπλό και εκαναν πολλους μηνες να το κυκλοφορησουν...:(αμεσως ομως σταματανε να το διδουν αν υπαρχει προβλημα..θα ρωτησω ομως και θα σας πω, υπάρχει ατομο που θα μου πει την αληθεια...και ειναι επιστημονικος συνεργάτης με αυτη την εταιρεια;)θα σας ενημερωσω..

δεν επιτρέπεται απο το νόμο να διοχετευσουν κατι με πρόβλημα, πριν 3 χρονια ειχαν προβλημα με τη χλαμυδια που υπαρχει μεσα στο τετραπλό και εκαναν πολλους μηνες να το κυκλοφορησουν...:(αμεσως ομως σταματανε να το διδουν αν υπαρχει προβλημα..θα ρωτησω ομως και θα σας πω, υπάρχει ατομο που θα μου πει την αληθεια...και ειναι επιστημονικος συνεργάτης με αυτη την εταιρεια;)θα σας ενημερωσω..
για τα χλαμυδια παλυ λενε,και για αυτο δεν κυκλοφορει τωρα.

sabi αυτη η φωτογραφία ειναι η αγαπημένη μου απο τα μικρα!είναι τέλεια !
_492261_thumb.jpg
:lol::lol:

sabi αυτη η φωτογραφία ειναι η αγαπημένη μου απο τα μικρα!είναι τέλεια !
_492261_thumb.jpg
:lol::lol:
Εχω βγαλει την μικρι σου τωρα ,να τα δεις αυριο:up:

ΚΑΛΗ ΝΥΧΤΑ!!!!

Συνημμένα

• liala_gl.jpg
    liala_gl.jpg
    60,6 KB · Εμφανίσεις: 27
  • Lion55.jpg
    Lion55.jpg
    66,6 KB · Εμφανίσεις: 23
  • 0_16a7f_6a72171d_S.jpg
    0_16a7f_6a72171d_S.jpg
    5,8 KB · Εμφανίσεις: 43
α και να βάλεις και απο τα μικρα μικρα ζουζούνια να τα δούμε !:D

Με το πολυ καλημερα σας παρουσιαζω την μικρι μας πρινγιπησα η ΙΣΙΣ.Με ολη την ομορφια τις,η υψιλοτατη ειχε ορεξη για φωτογραφισι χτες και ετσι εχουμε την τημι μας να την απολαυσουμε προη-προη!:P:lol:

Συνημμένα

• PC010312.jpg
    PC010312.jpg
    101,9 KB · Εμφανίσεις: 25
  • PC010307.jpg
    PC010307.jpg
    92,9 KB · Εμφανίσεις: 37
  • PC010311.jpg
    PC010311.jpg
    103,7 KB · Εμφανίσεις: 27
Πω πω τι ομορφια...Βρε Σαμπι ειναι απο τα πιο γοητευτικα μικρα τα δικα σου...

Πω πω τι ομορφια...Βρε Σαμπι ειναι απο τα πιο γοητευτικα μικρα τα δικα σου...
ναι το ξερω,γαι αυτο η τσιντσιλα θεορειτε Βασηλισα τον περσικον γατιον.ειναι αγαπιμενει ρατσα Βασηλισας Ελησαβετ.Ειναι κουκλια,διδκα οταν βλεπεις απο κοντα....:D

Συνημμένα

• PC010306.jpg
    PC010306.jpg
    88 KB · Εμφανίσεις: 19
  • PC010314.jpg
    PC010314.jpg
    110,5 KB · Εμφανίσεις: 25
Μα ειναι υπεροχα!Ανδεν ειχαν ολο αυτο το τριχωμα θα ηταν η επομενη γατα μου...Αληθεια,καποια ρατσα nebelung την ξερεις;Σκεφτομαι αργοτερα να φτιαξω ενα μικρο εκτροφειο.

Μα ειναι υπεροχα!Ανδεν ειχαν ολο αυτο το τριχωμα θα ηταν η επομενη γατα μου...Αληθεια,καποια ρατσα nebelung την ξερεις;Σκεφτομαι αργοτερα να φτιαξω ενα μικρο εκτροφειο.
:blink::blink:??:hmm::blink::hmm::):D:up::up:

Δεν καταλαβενω την ρατσα στα αγγικα.:/::hmm:

Γιουλη μου τι επαθες καλο μου;
Ετσι τη λενε,ειναι γερμανικη λεξη αν δεν κανω λαθος.Θα σου δειξω φωτο μηπως καταλαβεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back