Chinchilla-maniacs

Ραισα !Με εφτιαξεις!:up::lol::lol:
Αμ πώς μαντάμ...μόνο εσύ θα με φτιάχνεις με τις φωτό???:D:up::up::up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αμ πώς μαντάμ...μόνο εσύ θα με φτιάχνεις με τις φωτό???:D:up::up::up:
ευχαριστω!το χρεαζομουν:lol::lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ορίστε κι άλλα:up::up::up:

phhalloweenbirthday4.jpg

και μερικά μπλε:D
20004941.JPG

Rebel_004bis.jpg
Λέτε κ η Κάντυ να είναι τελικα σίλβερ ταμπυ:hmm:
ΓΙΑΤΙ μου το έβαλες αυτό το μπλέ; Το θελωωωωω:cry:

έλα, μη κλαις:(....θα σου βάλω κι άλλα αν θέλεις να τα βλέπεις!:D

Ωραία λοιπόν βρε Δώρα ας λείψουν οι εντάσεις κ η ανακρίσεις 3ου βαθμού κ η "πλύση εγκεφάλου" και ας λείψουν κ κάποια κωμικοτραγικά επιχειρήματα ότι αν γεννήσει π.χ η γάτα κάποιου "πιάνει" την θέση ενός αδέσποτου. Είπα κ αλλού το λέω κ εδώ κ σταματάω μ αυτό για να μη χαλάσω το θέμα αν θέλετε να συζητήσουμε όλοι σοβαρά κ χωρίς θεατρινισμούς για το μέλλον των αδέσποτων κ να βοηθήσουμε ώστε να λυθεί το πρόβλημα όπως σε όλον τον υπόλοιπο πολιτισμένο κόσμο όχι βάζοντας αγγελίες το πρόβλημα δεν λύνεται με τις αγγελίες. Γιατί μία υιοθεσία πετυχαίνεται 10 αγγελίες εμφανίζονται
Ελενα,ξερεις ποσο σε εκτιμω κι εσενα και τις αποψεις σου.Αν εννοεις το θεμα στο οποιο καταλαβα οτι εκνευριστηκες,διαβαζοντας τα παλαιοτερα θεματα ελπιζω να λυθηκε η απορια σου σχετικα με την ενταση με την οποια απαντησα.Εχω προβλημα με οποιονδηποτε εγκαταλειπει το ζωακι του ή τα γατακια του με τη δικαιολογια οτι δεν ηθελε να παρεμβει στη φυση,ή δεν ξερω κι εγω τι.Ειναι κωμικη κατα την αποψη μου,τουλαχιστον.Και γυσικα θα του την πω,κι ας μην ξαναμπει στο φορουμ αν δε θελει,ας θυμωσει,ας κανει οτι θελει.Δεν κατεβαινω για Δημαρχος για να με ενδιαφερει η γνωμη του,και ειδικα οταν δεν ειναι ενος ατομου που εκτιμω και σεβομαι.Την ιδια ακριβως αντιδραση θα ειχα αν ηταν ημιαιμο,καθαροαιμο,γατα,σκυλος,καναρινι,ή χρυσοψαρο.Το θεωρω παντελως ανευθυνο.Κανεις μας δεν ειναι ο Κοκκαλης,αλλα προσπαθει αναλογα με τα οικονομικα,τα προβληματα της καθημερινοτητας,και τις δυνατοτητες του να φροντισει το ζωακι του,κι αν μπορει και θελει,και καποια ακομα που το εχουν αναγκη.Το οτι υπαρχει προβλημα με τον αριθμο των αδεσποτων ειναι αυταποδεικτο.Το οτι τα γατακια ρατσας βρισκουν πολυ πιο ευκολα σπιτι απο οτι τα ημιαιμα επισης ειναι κοινο φαινομενο.Τωρα οταν ερχεται καποιος και μου λεει οτι θελει να βαλει τη γατουλα του να γεννησει για να νιωσει τη χαρα της μητροτητας,και δεν εχει βρει σπιτια για τα μικρα,πανικοβαλλεται μολις γεννηθουν και θελει να τα ξεφορτωθει,κι επιμενει εκβιαστικα να βρεθει σπιτι,οχι,δεν θα τον υποστηριξω.Ωριμος ανθρωπος ειναι ο καθενας μας και μπορει να κρινει αν μπορει να αντιμετωπισει μια γεννα με ολα τα καλα και τα κακα της,ή όχι.Αν δε μπορει,ή νιωθει ότι καλυτερα θα ηταν να βρει σπιτια για καποια αδεσποτα,όχι ότι είναι ευθυνη του αποκλειστικα,ή θα πρεπει αναγκαστικα να το κανει,εχει την επιλογη.
Κι εγω γνωριζα ότι αν έβγαιναν κάποια γατακια σαν τον Σειριο θα δινοταν αμεσα σε φιλους μας που εχουν ξετρελαθει μαζι του.Καλως ή κακως,δεν τον ζευγαρωσα,γιατι ξερω οτι ειναι ηδη πολλα τα γατακια που ψαχνουν για σπιτι,κι αλλη μια γεννα θα οξυνε το προβλημα.Προτιμησα να τους παραπεμψω σε γατακια λοιπον που ειναι ηδη στη ζωη κι εχουν αναγκη.
Τα γατακια της Μοιρας οπως εχω πει δεκαδες φορες,θα τα παρουν ανθρωποι που εχουν αποφασισει να αποκτησουν ενα γατακι ΤΟΥ Σιαμ.
Θα παρακαλουσα εδω τους Mοds να μας κανουν ενα split και οποιος αλλος νομιζει οτι υπαρχει κατι να συζητησουμε,τα λεμε εκει.

Να βλεπουμε ΜΟΝΟ.....Εισε κακια!!!!!:lol::lol::lol::lol:

Πολυ πολυ ωραια τα μπλε!:up:

Δεν θέλω να βλέπω θέλω να πιάνω:( αλλά βάλε κι άλλα μ ρέσουν:up:
Ελενα,ξερεις ποσο σε εκτιμω κι εσενα και τις αποψεις σου.Αν εννοεις το θεμα στο οποιο καταλαβα οτι εκνευριστηκες,διαβαζοντας τα παλαιοτερα θεματα ελπιζω να λυθηκε η απορια σου σχετικα με την ενταση με την οποια απαντησα.Εχω προβλημα με οποιονδηποτε εγκαταλειπει το ζωακι του ή τα γατακια του με τη δικαιολογια οτι δεν ηθελε να παρεμβει στη φυση,ή δεν ξερω κι εγω τι.Ειναι κωμικη κατα την αποψη μου,τουλαχιστον.Και γυσικα θα του την πω,κι ας μην ξαναμπει στο φορουμ αν δε θελει,ας θυμωσει,ας κανει οτι θελει.Δεν κατεβαινω για Δημαρχος για να με ενδιαφερει η γνωμη του,και ειδικα οταν δεν ειναι ενος ατομου που εκτιμω και σεβομαι.Την ιδια ακριβως αντιδραση θα ειχα αν ηταν ημιαιμο,καθαροαιμο,γατα,σκυλος,καναρινι,ή χρυσοψαρο.Το θεωρω παντελως ανευθυνο.Κανεις μας δεν ειναι ο Κοκκαλης,αλλα προσπαθει αναλογα με τα οικονομικα,τα προβληματα της καθημερινοτητας,και τις δυνατοτητες του να φροντισει το ζωακι του,κι αν μπορει και θελει,και καποια ακομα που το εχουν αναγκη.Το οτι υπαρχει προβλημα με τον αριθμο των αδεσποτων ειναι αυταποδεικτο.Το οτι τα γατακια ρατσας βρισκουν πολυ πιο ευκολα σπιτι απο οτι τα ημιαιμα επισης ειναι κοινο φαινομενο.Τωρα οταν ερχεται καποιος και μου λεει οτι θελει να βαλει τη γατουλα του να γεννησει για να νιωσει τη χαρα της μητροτητας,και δεν εχει βρει σπιτια για τα μικρα,πανικοβαλλεται μολις γεννηθουν και θελει να τα ξεφορτωθει,κι επιμενει εκβιαστικα να βρεθει σπιτι,οχι,δεν θα τον υποστηριξω.Ωριμος ανθρωπος ειναι ο καθενας μας και μπορει να κρινει αν μπορει να αντιμετωπισει μια γεννα με ολα τα καλα και τα κακα της,ή όχι.Αν δε μπορει,ή νιωθει ότι καλυτερα θα ηταν να βρει σπιτια για καποια αδεσποτα,όχι ότι είναι ευθυνη του αποκλειστικα,ή θα πρεπει αναγκαστικα να το κανει,εχει την επιλογη.
Κι εγω γνωριζα ότι αν έβγαιναν κάποια γατακια σαν τον Σειριο θα δινοταν αμεσα σε φιλους μας που εχουν ξετρελαθει μαζι του.Καλως ή κακως,δεν τον ζευγαρωσα,γιατι ξερω οτι ειναι ηδη πολλα τα γατακια που ψαχνουν για σπιτι,κι αλλη μια γεννα θα οξυνε το προβλημα.Προτιμησα να τους παραπεμψω σε γατακια λοιπον που ειναι ηδη στη ζωη κι εχουν αναγκη.
Τα γατακια της Μοιρας οπως εχω πει δεκαδες φορες,θα τα παρουν ανθρωποι που εχουν αποφασισει να αποκτησουν ενα γατακι ΤΟΥ Σιαμ.
Θα παρακαλουσα εδω τους Mοds να μας κανουν ενα split και οποιος αλλος νομιζει οτι υπαρχει κατι να συζητησουμε,τα λεμε εκει.
Επειδή το θέμα ειναι μεγάλο κ θελω να πω πολλά δεν θα ήθελα να το συζητοήσουμε εδω ας ανοιχτεί ένα νήμα για να τα πούμε από εκεί. Εδω ας συνεχίσουμε να βλέπουμε ωραία περσοτσιντσιλάκια, γιατί η Νικολέτα όπως φαίνεται έχει πολύ πράμα ακόμα:up:

Και τώρα η συνέχεια....:happy:

Ελενα για σένα

p05.jpg

p01.gif

jim.jpg

και μερικά για την Σάμπη:D

vanityfair.jpg

indigo1.jpg

chincilla.jpg

petra02.jpg

ne03.jpg

1145077%7EDomestic-Cat-Chinchilla-Persian-Close-up-of-Face-Poster.jpg

persian%20from%20loretto.jpg

persian_artb.jpg

Παιδάκια!!! Φιλάκια και καλησπέρα!!!:)
Ηρθα για λίγο κ ξαναφεύγω!!! Καλέ τι κακόγουστη φάρσα αυτή με τα γατάκια στο μπουκάλι. Αν κατάλαβα καλά είναι φάρσα εεε??Φιλήστε μου τα γατουνια σας στο μουσουδάκι!!!:up::up::up:

Ε για το θεό πια!!! Έχω χαζέψει!! Δηλαδή εδώ μέσα με σας δεν γίνεται να μην κολλήσει κάποιος!!! Και να τις σιχαίνεται τις γάτες θα τις ερωτευτεί με τόσα φατσόνια!! Εμένα που δεν με τρελένουν τα περσικά (λόγω φουντωτής τρίχας μόνο) με έχετε κάνει να τα γλυκοκοιτάω!!! Ημαρτον πια!!! Καλέ λυπηθήτε με! :(:P:lol:

Και τώρα η συνέχεια....:happy:

Ελενα για σένα

p05.jpg

p01.gif

jim.jpg

και μερικά για την Σάμπη:D

vanityfair.jpg

indigo1.jpg

chincilla.jpg

petra02.jpg

ne03.jpg

1145077%7EDomestic-Cat-Chinchilla-Persian-Close-up-of-Face-Poster.jpg

persian%20from%20loretto.jpg
Παλιο κακούργα Νικολέτα!!!! Τι γατούνια είναι αυτά!!!
Και παράκληση!!! Πάρε ένα ζευγάρι τάμπυ και ένα τσιντιλά βρετανικά παρακαλώ!!! Ξέρεις εσύ.
χιχιχιχι φιλάκια πολλά:lol::lol:

Παλιο κακούργα Νικολέτα!!!! Τι γατούνια είναι αυτά!!!
Και παράκληση!!! Πάρε ένα ζευγάρι τάμπυ και ένα τσιντιλά βρετανικά παρακαλώ!!! Ξέρεις εσύ.
χιχιχιχι φιλάκια πολλά:lol::lol:

Ξέρω ξέρω:rolleyes::rolleyes:.....ο Κώστας δεν ξέρει;):lol::lol::lol::lol:

Ξέρω ξέρω:rolleyes::rolleyes:.....ο Κώστας δεν ξέρει;):lol::lol::lol::lol:

Δεν πειράζει. Όταν τα δει μπροστά του θα μάθει :P:lol::lol:

Καλέ πες του δεν μπορείς να κάνεις αλλιώς. Το κοινό σου τα ζητάει! ;):lol::lol::lol:

Με το πολυ καλημερα σας παρουσιαζω την μικρι μας πρινγιπησα η ΙΣΙΣ.Με ολη την ομορφια τις,η υψιλοτατη ειχε ορεξη για φωτογραφισι χτες και ετσι εχουμε την τημι μας να την απολαυσουμε προη-προη!:P:lol:
Εδώ Νονά!!! Αχουυυυ τι ομορφιά είναι αυτή!!! Αγάαααπηη μου!!!! Φιλάκια στο μουσουδακι!!!:up::up::D

ΟΚ!Με εστειλες,χαζεψα!!!!:blink:

Αχχχ. Τσιντσιλααααα!!! :rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Σάμπυ τι έκανες με τα μωρά σου;;; :cool:

Ε για το θεό πια!!! Έχω χαζέψει!! Δηλαδή εδώ μέσα με σας δεν γίνεται να μην κολλήσει κάποιος!!! Και να τις σιχαίνεται τις γάτες θα τις ερωτευτεί με τόσα φατσόνια!! Εμένα που δεν με τρελένουν τα περσικά (λόγω φουντωτής τρίχας μόνο) με έχετε κάνει να τα γλυκοκοιτάω!!! Ημαρτον πια!!! Καλέ λυπηθήτε με! :(:P:lol:

Άσε aalyah μου! Δεν είναι να ανοίγεις ΚΑΝ αυτό το θέμα!! Μας έχουν χαζέψει οι μαματσιντσιλάρες!!
Τόση όμορφιά....!!! Αχ

επεδι καπιος μας τρελανε ορειστε!

Συνημμένα

• a1.jpg
    a1.jpg
    50,9 KB · Εμφανίσεις: 29
  • a2.jpg
    a2.jpg
    117,8 KB · Εμφανίσεις: 77
  • a3.jpg
    a3.jpg
    101 KB · Εμφανίσεις: 29
  • a4.jpg
    a4.jpg
    46,6 KB · Εμφανίσεις: 28
  • a5.jpg
    a5.jpg
    44,3 KB · Εμφανίσεις: 25
και μερικα ακομα!

Συνημμένα

• a6.jpg
    a6.jpg
    25,5 KB · Εμφανίσεις: 65
  • a7.jpg
    a7.jpg
    150 KB · Εμφανίσεις: 48
  • a8.jpg
    a8.jpg
    48 KB · Εμφανίσεις: 25

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: