Ελενα,ξερεις ποσο σε εκτιμω κι εσενα και τις αποψεις σου.Αν εννοεις το θεμα στο οποιο καταλαβα οτι εκνευριστηκες,διαβαζοντας τα παλαιοτερα θεματα ελπιζω να λυθηκε η απορια σου σχετικα με την ενταση με την οποια απαντησα.Εχω προβλημα με οποιονδηποτε εγκαταλειπει το ζωακι του ή τα γατακια του με τη δικαιολογια οτι δεν ηθελε να παρεμβει στη φυση,ή δεν ξερω κι εγω τι.Ειναι κωμικη κατα την αποψη μου,τουλαχιστον.Και γυσικα θα του την πω,κι ας μην ξαναμπει στο φορουμ αν δε θελει,ας θυμωσει,ας κανει οτι θελει.Δεν κατεβαινω για Δημαρχος για να με ενδιαφερει η γνωμη του,και ειδικα οταν δεν ειναι ενος ατομου που εκτιμω και σεβομαι.Την ιδια ακριβως αντιδραση θα ειχα αν ηταν ημιαιμο,καθαροαιμο,γατα,σκυλος,καναρινι,ή χρυσοψαρο.Το θεωρω παντελως ανευθυνο.Κανεις μας δεν ειναι ο Κοκκαλης,αλλα προσπαθει αναλογα με τα οικονομικα,τα προβληματα της καθημερινοτητας,και τις δυνατοτητες του να φροντισει το ζωακι του,κι αν μπορει και θελει,και καποια ακομα που το εχουν αναγκη.Το οτι υπαρχει προβλημα με τον αριθμο των αδεσποτων ειναι αυταποδεικτο.Το οτι τα γατακια ρατσας βρισκουν πολυ πιο ευκολα σπιτι απο οτι τα ημιαιμα επισης ειναι κοινο φαινομενο.Τωρα οταν ερχεται καποιος και μου λεει οτι θελει να βαλει τη γατουλα του να γεννησει για να νιωσει τη χαρα της μητροτητας,και δεν εχει βρει σπιτια για τα μικρα,πανικοβαλλεται μολις γεννηθουν και θελει να τα ξεφορτωθει,κι επιμενει εκβιαστικα να βρεθει σπιτι,οχι,δεν θα τον υποστηριξω.Ωριμος ανθρωπος ειναι ο καθενας μας και μπορει να κρινει αν μπορει να αντιμετωπισει μια γεννα με ολα τα καλα και τα κακα της,ή όχι.Αν δε μπορει,ή νιωθει ότι καλυτερα θα ηταν να βρει σπιτια για καποια αδεσποτα,όχι ότι είναι ευθυνη του αποκλειστικα,ή θα πρεπει αναγκαστικα να το κανει,εχει την επιλογη.
Κι εγω γνωριζα ότι αν έβγαιναν κάποια γατακια σαν τον Σειριο θα δινοταν αμεσα σε φιλους μας που εχουν ξετρελαθει μαζι του.Καλως ή κακως,δεν τον ζευγαρωσα,γιατι ξερω οτι ειναι ηδη πολλα τα γατακια που ψαχνουν για σπιτι,κι αλλη μια γεννα θα οξυνε το προβλημα.Προτιμησα να τους παραπεμψω σε γατακια λοιπον που ειναι ηδη στη ζωη κι εχουν αναγκη.
Τα γατακια της Μοιρας οπως εχω πει δεκαδες φορες,θα τα παρουν ανθρωποι που εχουν αποφασισει να αποκτησουν ενα γατακι ΤΟΥ Σιαμ.
Θα παρακαλουσα εδω τους Mοds να μας κανουν ενα split και οποιος αλλος νομιζει οτι υπαρχει κατι να συζητησουμε,τα λεμε εκει.