catspy Εκκολαπτόμενο μέλος Η catspy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2009 στις 13:10 Η catspy έγραψε: #2.141 04-01-09 13:10 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Καλημερα σε ολους!επιτελους νιοθω καπος καλιτερα,μου εχει πεσει πηρετος και εμενε μονο βηχας ...πειγα βολτα με τα σκυλια μου,θα ασχολιθω σημερα και με τα γατια μου,καμια χτενιζα,καθαριζμα,και τ.π. Click για ανάπτυξη... Περαστικά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2009 στις 13:14 Η Raisa έγραψε: #2.142 04-01-09 13:14 Σάμπι μου περαστικά και γρήγορα να γίνεις περδίκι.... Γιώτα μου, τα γατούνια σου είναι ζωγραφιές...υπέροχα μωρά, να σου ζήσουν! Βλέπω ότι γρήγορα έχουν γίνει αχώριστα φιλαράκια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2009 στις 13:33 Η sabi έγραψε: #2.143 04-01-09 13:33 Ο καιρος ειναι καπος καλητερα σημερα,μηπος παμε για καφε??????(πρην να ξανα αροστεισω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2009 στις 13:36 Η sabi έγραψε: #2.144 04-01-09 13:36 Αρχική Δημοσίευση από Lita: καλημέρα σε όλους περαστικά sabi μου! Click για ανάπτυξη... Για σου Γιωτα!ευχαριστω!της γατουλες σου μια χαρα βλεπω,κανουν τιποτα χωρια???????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2009 στις 14:41 Η Lita έγραψε: #2.145 04-01-09 14:41 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γιωτα μου Καλη χρονια!!! Τι κουκλες ειναι αυτες καλε???? Να σου ζησουν!!! Click για ανάπτυξη... καλημέρα Γιούλη μου και καλή χρονια σε ευχαριστω και πάλι για τις συμβουλές σου!η Μίου στις 29 του μήνα είχε και τον πρώτο της οίστρο και η μικρή δεν την άφηνε σε ησυχία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2009 στις 14:43 Η Lita έγραψε: #2.146 04-01-09 14:43 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Σάμπι μου περαστικά και γρήγορα να γίνεις περδίκι.... Γιώτα μου, τα γατούνια σου είναι ζωγραφιές...υπέροχα μωρά, να σου ζήσουν! Βλέπω ότι γρήγορα έχουν γίνει αχώριστα φιλαράκια! Click για ανάπτυξη... σε ευχαριστώ πολύ και η πιο ωραία στιγμή είναι όταν κάνουν μπάνιο η μία στην άλλη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2009 στις 14:46 Η Lita έγραψε: #2.147 04-01-09 14:46 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Για σου Γιωτα!ευχαριστω!της γατουλες σου μια χαρα βλεπω,κανουν τιποτα χωρια???????? Click για ανάπτυξη... η΄Ίsis παρόλο που έχει τη Μίου με ακόλουθεί όπου και να πάω στο σπίτι και κοιμάται πάντα στο μαξιλάρι μου και πάνω στο κεφάλι μου και γουργουρίζει με το που θα την βάλω πάνω στο μαξιλάρι!με την αδερφή μου την ονομάσαμε και τραχτέρ γιατί ακούγεται πολύ δυνατά το γουργουριτό της! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2009 στις 16:57 Η sabi έγραψε: #2.148 04-01-09 16:57 Αρχική Δημοσίευση από Lita: η΄Ίsis παρόλο που έχει τη Μίου με ακόλουθεί όπου και να πάω στο σπίτι και κοιμάται πάντα στο μαξιλάρι μου και πάνω στο κεφάλι μου και γουργουρίζει με το που θα την βάλω πάνω στο μαξιλάρι!με την αδερφή μου την ονομάσαμε και τραχτέρ γιατί ακούγεται πολύ δυνατά το γουργουριτό της! Click για ανάπτυξη... επεισεις πολυ οραιος υχως βγενει οταν γουργουριζει και νιαουρειζει ταυτοχρονα,εχει πολυ πλακαεγω τους φοναζω μοτερακια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2009 στις 16:59 Η Lita έγραψε: #2.149 04-01-09 16:59 Αρχική Δημοσίευση από sabi: επεισεις πολυ οραιος υχως βγενει οταν γουργουριζει και νιαουρειζει ταυτοχρονα,εχει πολυ πλακαεγω τους φοναζω μοτερακια Click για ανάπτυξη... όντως αυτο συμβαίνει και είναι και πολυ φαγάνας σκέφτομαι αν έρθει κανεις σπίτι μου και το δεί πως τρώει θα νομίζει οτι δεν την ταίζω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2009 στις 17:12 Η sabi έγραψε: #2.150 04-01-09 17:12 Αρχική Δημοσίευση από Lita: όντως αυτο συμβαίνει και είναι και πολυ φαγάνας σκέφτομαι αν έρθει κανεις σπίτι μου και το δεί πως τρώει θα νομίζει οτι δεν την ταίζω! Click για ανάπτυξη... να την χαιρεσε,γιατι εγω την Μασια παρακαλαω να φαει,σαν αποτελιζμα της εχω καλωμαθει πολυ,και τωρα τροει ακομα πιο επελεκτικαεγω την θελω χοντρι και ζουμερη τωρα εχει το προτο της υστρο,και ειναι μια σκετη κομοδια μεσα στο σπιτι,γιατι υστρο εχει και η Τασια.....ληπον τρειβουνται μεταξη τουςτα βρεικανε ληπον ψηλο κειτανε και τον ανδρα μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2009 στις 17:51 Η Lita έγραψε: #2.151 04-01-09 17:51 Αρχική Δημοσίευση από sabi: να την χαιρεσε,γιατι εγω την Μασια παρακαλαω να φαει,σαν αποτελιζμα της εχω καλωμαθει πολυ,και τωρα τροει ακομα πιο επελεκτικαεγω την θελω χοντρι και ζουμερη τωρα εχει το προτο της υστρο,και ειναι μια σκετη κομοδια μεσα στο σπιτι,γιατι υστρο εχει και η Τασια.....ληπον τρειβουνται μεταξη τουςτα βρεικανε ληπον ψηλο κειτανε και τον ανδρα μου Click για ανάπτυξη... έτσι κάνει και η Lita έχει δεν έχει οίστρο έχει μια αδυναμία με τους άντρες τις γυναίκες ούτε να τις φτύσει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2009 στις 18:50 Η elvenstar: #2.152 04-01-09 18:50 τι κλαρωτές κουκλίτσες είναι αυτές; Αρχική Δημοσίευση από sabi: να την χαιρεσε,γιατι εγω την Μασια παρακαλαω να φαει,σαν αποτελιζμα της εχω καλωμαθει πολυ,και τωρα τροει ακομα πιο επελεκτικαεγω την θελω χοντρι και ζουμερη τωρα εχει το προτο της υστρο,και ειναι μια σκετη κομοδια μεσα στο σπιτι,γιατι υστρο εχει και η Τασια.....ληπον τρειβουνται μεταξη τουςτα βρεικανε ληπον ψηλο κειτανε και τον ανδρα μου Click για ανάπτυξη... Ό,τι να 'ναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2009 στις 21:32 Η staman2 έγραψε: #2.153 04-01-09 21:32 Αρχική Δημοσίευση από Lita: γεια σας και πάλι! Click για ανάπτυξη... Τι ομορφιές είναι αυτές!!! Ποσο μεγάλωσε η Ισις!!! Κάθε φορά που την βλέπω νομίζω πως φαίνεται κ πιο μεγάλη Και πόσο ταίριαξαν με την Μίου!!! Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Αχ βρε Σάμπυ το συζητούσαμε κ με την Αναστασία κ της έλεγα ότι αν ήξερα ότι πολύ σύντομα θα νοικιαζα σπίτι θα το ήθελα πάαααααρα παααααρα πολύ αυτό το μικρούλι Click για ανάπτυξη... Ελενάκι εγώ το ξέρω πολύ καλά ότι θέλεις πολύ να το αποκτήσεις αυτο το μωρό επειδή το έχεις ερωτευτει απ΄την πρώτη μέρα που το είδες!!!Μπορώ μόνον να ευχηθώ να πραγματοποιηθεί η επιθυμία σου Αρχική Δημοσίευση από Lita: η΄Ίsis παρόλο που έχει τη Μίου με ακόλουθεί όπου και να πάω στο σπίτι και κοιμάται πάντα στο μαξιλάρι μου και πάνω στο κεφάλι μου και γουργουρίζει με το που θα την βάλω πάνω στο μαξιλάρι!με την αδερφή μου την ονομάσαμε και τραχτέρ γιατί ακούγεται πολύ δυνατά το γουργουριτό της! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2009 στις 21:54 Η Lita έγραψε: #2.154 04-01-09 21:54 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: τι κλαρωτές κουκλίτσες είναι αυτές; ευχαριστώ πολύ όλο παιχνίδια είναι πριν από λίγο μπήκαν και στην τουαλέτα τους μαζί! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2009 στις 21:58 Η Lita έγραψε: #2.155 04-01-09 21:58 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Τι ομορφιές είναι αυτές!!! Ποσο μεγάλωσε η Ισις!!! Κάθε φορά που την βλέπω νομίζω πως φαίνεται κ πιο μεγάλη Και πόσο ταίριαξαν με την Μίου!!! Click για ανάπτυξη... τρώει πολύ το παιδί μου και κοιμάται και πολύ!η Μίου συμπεριφέρεται σαν μεγάλη αδερφή και την προσέχει δεν ζηλεύει και πολύ απλά αν ανέβει πριν από αυτήν η μικρή στο κρεβάτι μου κάτι της λέει αλλά δεν ξέρω τι ,πάντα βγάζει τον ίδιο ήχο και η μικρή κατεβαίνει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2009 στις 22:07 Η elvenstar: #2.156 04-01-09 22:07 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ελενάκι εγώ το ξέρω πολύ καλά ότι θέλεις πολύ να το αποκτήσεις αυτο το μωρό επειδή το έχεις ερωτευτει απ΄την πρώτη μέρα που το είδες!!!Μπορώ μόνον να ευχηθώ να πραγματοποιηθεί η επιθυμία σου Click για ανάπτυξη... Μακάρι Αναστασία μου να προλάβω κ να το πάρω εγώ αυτό το πλασματάκι γιατί πραγματικά το έχω ερωτευτεί Αρχική Δημοσίευση από Lita: ευχαριστώ πολύ όλο παιχνίδια είναι πριν από λίγο μπήκαν και στην τουαλέτα τους μαζί! Click για ανάπτυξη... Ναι για να μην χάνουν ώρα από το κουτσομπολιό πάνε κ τουαλέτα μαζί να τα λένε κ εκεί μέσα Πάντως πολύ τα χαίρομαι αυτά τα γατάκια που είναι τόσο καλόβολα κ κοινωνικά εμείς δεν είμαστε έτσι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2009 στις 22:26 Η Lita έγραψε: #2.157 04-01-09 22:26 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Μακάρι Αναστασία μου να προλάβω κ να το πάρω εγώ αυτό το πλασματάκι γιατί πραγματικά το έχω ερωτευτεί Ναι για να μην χάνουν ώρα από το κουτσομπολιό πάνε κ τουαλέτα μαζί να τα λένε κ εκεί μέσα Πάντως πολύ τα χαίρομαι αυτά τα γατάκια που είναι τόσο καλόβολα κ κοινωνικά εμείς δεν είμαστε έτσι Click για ανάπτυξη... και να ήθελε η Μίου να είναι διαφορετικά δεν θα μπορούσε η μικρή μου Ιsis είναι τόσο παιχνιδιάρα που με το που τις έφερα σε επαφή έκανε παιχνίδια στη Μίου και αυτή δεν ένιωσε καθόλου να απειλήται και απλά τη μύριζε για να σιγουρευτεί ότι δεν είναι καινούργιο παιχνίδι που της πήρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 11:17 Η Lita έγραψε: #2.158 05-01-09 11:17 καλημέρα σε όλους και καλή εβδομάδα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 11:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.159 05-01-09 11:46 Καλημερα Γιωτα,Μιου και Ιsis!! ειστε κουκλιτσες ζωγραφιστες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 11:46 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.160 05-01-09 11:46 Αρχική Δημοσίευση από Lita: καλημέρα σε όλους και καλή εβδομάδα! Click για ανάπτυξη... Επισης,να ειστε καλα συντομα και με το τσιντσιλακι μου κι'εγω ανυπομονω σκαω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 106 107 108 109 110 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 108 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 108 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από sabi: Καλημερα σε ολους!επιτελους νιοθω καπος καλιτερα,μου εχει πεσει πηρετος και εμενε μονο βηχας ...πειγα βολτα με τα σκυλια μου,θα ασχολιθω σημερα και με τα γατια μου,καμια χτενιζα,καθαριζμα,και τ.π. Click για ανάπτυξη... Περαστικά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2009 στις 13:14 Η Raisa έγραψε: #2.142 04-01-09 13:14 Σάμπι μου περαστικά και γρήγορα να γίνεις περδίκι.... Γιώτα μου, τα γατούνια σου είναι ζωγραφιές...υπέροχα μωρά, να σου ζήσουν! Βλέπω ότι γρήγορα έχουν γίνει αχώριστα φιλαράκια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2009 στις 13:33 Η sabi έγραψε: #2.143 04-01-09 13:33 Ο καιρος ειναι καπος καλητερα σημερα,μηπος παμε για καφε??????(πρην να ξανα αροστεισω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2009 στις 13:36 Η sabi έγραψε: #2.144 04-01-09 13:36 Αρχική Δημοσίευση από Lita: καλημέρα σε όλους περαστικά sabi μου! Click για ανάπτυξη... Για σου Γιωτα!ευχαριστω!της γατουλες σου μια χαρα βλεπω,κανουν τιποτα χωρια???????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2009 στις 14:41 Η Lita έγραψε: #2.145 04-01-09 14:41 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γιωτα μου Καλη χρονια!!! Τι κουκλες ειναι αυτες καλε???? Να σου ζησουν!!! Click για ανάπτυξη... καλημέρα Γιούλη μου και καλή χρονια σε ευχαριστω και πάλι για τις συμβουλές σου!η Μίου στις 29 του μήνα είχε και τον πρώτο της οίστρο και η μικρή δεν την άφηνε σε ησυχία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2009 στις 14:43 Η Lita έγραψε: #2.146 04-01-09 14:43 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Σάμπι μου περαστικά και γρήγορα να γίνεις περδίκι.... Γιώτα μου, τα γατούνια σου είναι ζωγραφιές...υπέροχα μωρά, να σου ζήσουν! Βλέπω ότι γρήγορα έχουν γίνει αχώριστα φιλαράκια! Click για ανάπτυξη... σε ευχαριστώ πολύ και η πιο ωραία στιγμή είναι όταν κάνουν μπάνιο η μία στην άλλη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2009 στις 14:46 Η Lita έγραψε: #2.147 04-01-09 14:46 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Για σου Γιωτα!ευχαριστω!της γατουλες σου μια χαρα βλεπω,κανουν τιποτα χωρια???????? Click για ανάπτυξη... η΄Ίsis παρόλο που έχει τη Μίου με ακόλουθεί όπου και να πάω στο σπίτι και κοιμάται πάντα στο μαξιλάρι μου και πάνω στο κεφάλι μου και γουργουρίζει με το που θα την βάλω πάνω στο μαξιλάρι!με την αδερφή μου την ονομάσαμε και τραχτέρ γιατί ακούγεται πολύ δυνατά το γουργουριτό της! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2009 στις 16:57 Η sabi έγραψε: #2.148 04-01-09 16:57 Αρχική Δημοσίευση από Lita: η΄Ίsis παρόλο που έχει τη Μίου με ακόλουθεί όπου και να πάω στο σπίτι και κοιμάται πάντα στο μαξιλάρι μου και πάνω στο κεφάλι μου και γουργουρίζει με το που θα την βάλω πάνω στο μαξιλάρι!με την αδερφή μου την ονομάσαμε και τραχτέρ γιατί ακούγεται πολύ δυνατά το γουργουριτό της! Click για ανάπτυξη... επεισεις πολυ οραιος υχως βγενει οταν γουργουριζει και νιαουρειζει ταυτοχρονα,εχει πολυ πλακαεγω τους φοναζω μοτερακια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2009 στις 16:59 Η Lita έγραψε: #2.149 04-01-09 16:59 Αρχική Δημοσίευση από sabi: επεισεις πολυ οραιος υχως βγενει οταν γουργουριζει και νιαουρειζει ταυτοχρονα,εχει πολυ πλακαεγω τους φοναζω μοτερακια Click για ανάπτυξη... όντως αυτο συμβαίνει και είναι και πολυ φαγάνας σκέφτομαι αν έρθει κανεις σπίτι μου και το δεί πως τρώει θα νομίζει οτι δεν την ταίζω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2009 στις 17:12 Η sabi έγραψε: #2.150 04-01-09 17:12 Αρχική Δημοσίευση από Lita: όντως αυτο συμβαίνει και είναι και πολυ φαγάνας σκέφτομαι αν έρθει κανεις σπίτι μου και το δεί πως τρώει θα νομίζει οτι δεν την ταίζω! Click για ανάπτυξη... να την χαιρεσε,γιατι εγω την Μασια παρακαλαω να φαει,σαν αποτελιζμα της εχω καλωμαθει πολυ,και τωρα τροει ακομα πιο επελεκτικαεγω την θελω χοντρι και ζουμερη τωρα εχει το προτο της υστρο,και ειναι μια σκετη κομοδια μεσα στο σπιτι,γιατι υστρο εχει και η Τασια.....ληπον τρειβουνται μεταξη τουςτα βρεικανε ληπον ψηλο κειτανε και τον ανδρα μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2009 στις 17:51 Η Lita έγραψε: #2.151 04-01-09 17:51 Αρχική Δημοσίευση από sabi: να την χαιρεσε,γιατι εγω την Μασια παρακαλαω να φαει,σαν αποτελιζμα της εχω καλωμαθει πολυ,και τωρα τροει ακομα πιο επελεκτικαεγω την θελω χοντρι και ζουμερη τωρα εχει το προτο της υστρο,και ειναι μια σκετη κομοδια μεσα στο σπιτι,γιατι υστρο εχει και η Τασια.....ληπον τρειβουνται μεταξη τουςτα βρεικανε ληπον ψηλο κειτανε και τον ανδρα μου Click για ανάπτυξη... έτσι κάνει και η Lita έχει δεν έχει οίστρο έχει μια αδυναμία με τους άντρες τις γυναίκες ούτε να τις φτύσει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2009 στις 18:50 Η elvenstar: #2.152 04-01-09 18:50 τι κλαρωτές κουκλίτσες είναι αυτές; Αρχική Δημοσίευση από sabi: να την χαιρεσε,γιατι εγω την Μασια παρακαλαω να φαει,σαν αποτελιζμα της εχω καλωμαθει πολυ,και τωρα τροει ακομα πιο επελεκτικαεγω την θελω χοντρι και ζουμερη τωρα εχει το προτο της υστρο,και ειναι μια σκετη κομοδια μεσα στο σπιτι,γιατι υστρο εχει και η Τασια.....ληπον τρειβουνται μεταξη τουςτα βρεικανε ληπον ψηλο κειτανε και τον ανδρα μου Click για ανάπτυξη... Ό,τι να 'ναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2009 στις 21:32 Η staman2 έγραψε: #2.153 04-01-09 21:32 Αρχική Δημοσίευση από Lita: γεια σας και πάλι! Click για ανάπτυξη... Τι ομορφιές είναι αυτές!!! Ποσο μεγάλωσε η Ισις!!! Κάθε φορά που την βλέπω νομίζω πως φαίνεται κ πιο μεγάλη Και πόσο ταίριαξαν με την Μίου!!! Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Αχ βρε Σάμπυ το συζητούσαμε κ με την Αναστασία κ της έλεγα ότι αν ήξερα ότι πολύ σύντομα θα νοικιαζα σπίτι θα το ήθελα πάαααααρα παααααρα πολύ αυτό το μικρούλι Click για ανάπτυξη... Ελενάκι εγώ το ξέρω πολύ καλά ότι θέλεις πολύ να το αποκτήσεις αυτο το μωρό επειδή το έχεις ερωτευτει απ΄την πρώτη μέρα που το είδες!!!Μπορώ μόνον να ευχηθώ να πραγματοποιηθεί η επιθυμία σου Αρχική Δημοσίευση από Lita: η΄Ίsis παρόλο που έχει τη Μίου με ακόλουθεί όπου και να πάω στο σπίτι και κοιμάται πάντα στο μαξιλάρι μου και πάνω στο κεφάλι μου και γουργουρίζει με το που θα την βάλω πάνω στο μαξιλάρι!με την αδερφή μου την ονομάσαμε και τραχτέρ γιατί ακούγεται πολύ δυνατά το γουργουριτό της! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2009 στις 21:54 Η Lita έγραψε: #2.154 04-01-09 21:54 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: τι κλαρωτές κουκλίτσες είναι αυτές; ευχαριστώ πολύ όλο παιχνίδια είναι πριν από λίγο μπήκαν και στην τουαλέτα τους μαζί! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2009 στις 21:58 Η Lita έγραψε: #2.155 04-01-09 21:58 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Τι ομορφιές είναι αυτές!!! Ποσο μεγάλωσε η Ισις!!! Κάθε φορά που την βλέπω νομίζω πως φαίνεται κ πιο μεγάλη Και πόσο ταίριαξαν με την Μίου!!! Click για ανάπτυξη... τρώει πολύ το παιδί μου και κοιμάται και πολύ!η Μίου συμπεριφέρεται σαν μεγάλη αδερφή και την προσέχει δεν ζηλεύει και πολύ απλά αν ανέβει πριν από αυτήν η μικρή στο κρεβάτι μου κάτι της λέει αλλά δεν ξέρω τι ,πάντα βγάζει τον ίδιο ήχο και η μικρή κατεβαίνει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2009 στις 22:07 Η elvenstar: #2.156 04-01-09 22:07 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ελενάκι εγώ το ξέρω πολύ καλά ότι θέλεις πολύ να το αποκτήσεις αυτο το μωρό επειδή το έχεις ερωτευτει απ΄την πρώτη μέρα που το είδες!!!Μπορώ μόνον να ευχηθώ να πραγματοποιηθεί η επιθυμία σου Click για ανάπτυξη... Μακάρι Αναστασία μου να προλάβω κ να το πάρω εγώ αυτό το πλασματάκι γιατί πραγματικά το έχω ερωτευτεί Αρχική Δημοσίευση από Lita: ευχαριστώ πολύ όλο παιχνίδια είναι πριν από λίγο μπήκαν και στην τουαλέτα τους μαζί! Click για ανάπτυξη... Ναι για να μην χάνουν ώρα από το κουτσομπολιό πάνε κ τουαλέτα μαζί να τα λένε κ εκεί μέσα Πάντως πολύ τα χαίρομαι αυτά τα γατάκια που είναι τόσο καλόβολα κ κοινωνικά εμείς δεν είμαστε έτσι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2009 στις 22:26 Η Lita έγραψε: #2.157 04-01-09 22:26 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Μακάρι Αναστασία μου να προλάβω κ να το πάρω εγώ αυτό το πλασματάκι γιατί πραγματικά το έχω ερωτευτεί Ναι για να μην χάνουν ώρα από το κουτσομπολιό πάνε κ τουαλέτα μαζί να τα λένε κ εκεί μέσα Πάντως πολύ τα χαίρομαι αυτά τα γατάκια που είναι τόσο καλόβολα κ κοινωνικά εμείς δεν είμαστε έτσι Click για ανάπτυξη... και να ήθελε η Μίου να είναι διαφορετικά δεν θα μπορούσε η μικρή μου Ιsis είναι τόσο παιχνιδιάρα που με το που τις έφερα σε επαφή έκανε παιχνίδια στη Μίου και αυτή δεν ένιωσε καθόλου να απειλήται και απλά τη μύριζε για να σιγουρευτεί ότι δεν είναι καινούργιο παιχνίδι που της πήρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 11:17 Η Lita έγραψε: #2.158 05-01-09 11:17 καλημέρα σε όλους και καλή εβδομάδα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 11:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.159 05-01-09 11:46 Καλημερα Γιωτα,Μιου και Ιsis!! ειστε κουκλιτσες ζωγραφιστες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 11:46 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.160 05-01-09 11:46 Αρχική Δημοσίευση από Lita: καλημέρα σε όλους και καλή εβδομάδα! Click για ανάπτυξη... Επισης,να ειστε καλα συντομα και με το τσιντσιλακι μου κι'εγω ανυπομονω σκαω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 106 107 108 109 110 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 108 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 108 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Σάμπι μου περαστικά και γρήγορα να γίνεις περδίκι.... Γιώτα μου, τα γατούνια σου είναι ζωγραφιές...υπέροχα μωρά, να σου ζήσουν! Βλέπω ότι γρήγορα έχουν γίνει αχώριστα φιλαράκια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2009 στις 13:33 Η sabi έγραψε: #2.143 04-01-09 13:33 Ο καιρος ειναι καπος καλητερα σημερα,μηπος παμε για καφε??????(πρην να ξανα αροστεισω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2009 στις 13:36 Η sabi έγραψε: #2.144 04-01-09 13:36 Αρχική Δημοσίευση από Lita: καλημέρα σε όλους περαστικά sabi μου! Click για ανάπτυξη... Για σου Γιωτα!ευχαριστω!της γατουλες σου μια χαρα βλεπω,κανουν τιποτα χωρια???????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2009 στις 14:41 Η Lita έγραψε: #2.145 04-01-09 14:41 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γιωτα μου Καλη χρονια!!! Τι κουκλες ειναι αυτες καλε???? Να σου ζησουν!!! Click για ανάπτυξη... καλημέρα Γιούλη μου και καλή χρονια σε ευχαριστω και πάλι για τις συμβουλές σου!η Μίου στις 29 του μήνα είχε και τον πρώτο της οίστρο και η μικρή δεν την άφηνε σε ησυχία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2009 στις 14:43 Η Lita έγραψε: #2.146 04-01-09 14:43 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Σάμπι μου περαστικά και γρήγορα να γίνεις περδίκι.... Γιώτα μου, τα γατούνια σου είναι ζωγραφιές...υπέροχα μωρά, να σου ζήσουν! Βλέπω ότι γρήγορα έχουν γίνει αχώριστα φιλαράκια! Click για ανάπτυξη... σε ευχαριστώ πολύ και η πιο ωραία στιγμή είναι όταν κάνουν μπάνιο η μία στην άλλη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2009 στις 14:46 Η Lita έγραψε: #2.147 04-01-09 14:46 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Για σου Γιωτα!ευχαριστω!της γατουλες σου μια χαρα βλεπω,κανουν τιποτα χωρια???????? Click για ανάπτυξη... η΄Ίsis παρόλο που έχει τη Μίου με ακόλουθεί όπου και να πάω στο σπίτι και κοιμάται πάντα στο μαξιλάρι μου και πάνω στο κεφάλι μου και γουργουρίζει με το που θα την βάλω πάνω στο μαξιλάρι!με την αδερφή μου την ονομάσαμε και τραχτέρ γιατί ακούγεται πολύ δυνατά το γουργουριτό της! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2009 στις 16:57 Η sabi έγραψε: #2.148 04-01-09 16:57 Αρχική Δημοσίευση από Lita: η΄Ίsis παρόλο που έχει τη Μίου με ακόλουθεί όπου και να πάω στο σπίτι και κοιμάται πάντα στο μαξιλάρι μου και πάνω στο κεφάλι μου και γουργουρίζει με το που θα την βάλω πάνω στο μαξιλάρι!με την αδερφή μου την ονομάσαμε και τραχτέρ γιατί ακούγεται πολύ δυνατά το γουργουριτό της! Click για ανάπτυξη... επεισεις πολυ οραιος υχως βγενει οταν γουργουριζει και νιαουρειζει ταυτοχρονα,εχει πολυ πλακαεγω τους φοναζω μοτερακια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2009 στις 16:59 Η Lita έγραψε: #2.149 04-01-09 16:59 Αρχική Δημοσίευση από sabi: επεισεις πολυ οραιος υχως βγενει οταν γουργουριζει και νιαουρειζει ταυτοχρονα,εχει πολυ πλακαεγω τους φοναζω μοτερακια Click για ανάπτυξη... όντως αυτο συμβαίνει και είναι και πολυ φαγάνας σκέφτομαι αν έρθει κανεις σπίτι μου και το δεί πως τρώει θα νομίζει οτι δεν την ταίζω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2009 στις 17:12 Η sabi έγραψε: #2.150 04-01-09 17:12 Αρχική Δημοσίευση από Lita: όντως αυτο συμβαίνει και είναι και πολυ φαγάνας σκέφτομαι αν έρθει κανεις σπίτι μου και το δεί πως τρώει θα νομίζει οτι δεν την ταίζω! Click για ανάπτυξη... να την χαιρεσε,γιατι εγω την Μασια παρακαλαω να φαει,σαν αποτελιζμα της εχω καλωμαθει πολυ,και τωρα τροει ακομα πιο επελεκτικαεγω την θελω χοντρι και ζουμερη τωρα εχει το προτο της υστρο,και ειναι μια σκετη κομοδια μεσα στο σπιτι,γιατι υστρο εχει και η Τασια.....ληπον τρειβουνται μεταξη τουςτα βρεικανε ληπον ψηλο κειτανε και τον ανδρα μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2009 στις 17:51 Η Lita έγραψε: #2.151 04-01-09 17:51 Αρχική Δημοσίευση από sabi: να την χαιρεσε,γιατι εγω την Μασια παρακαλαω να φαει,σαν αποτελιζμα της εχω καλωμαθει πολυ,και τωρα τροει ακομα πιο επελεκτικαεγω την θελω χοντρι και ζουμερη τωρα εχει το προτο της υστρο,και ειναι μια σκετη κομοδια μεσα στο σπιτι,γιατι υστρο εχει και η Τασια.....ληπον τρειβουνται μεταξη τουςτα βρεικανε ληπον ψηλο κειτανε και τον ανδρα μου Click για ανάπτυξη... έτσι κάνει και η Lita έχει δεν έχει οίστρο έχει μια αδυναμία με τους άντρες τις γυναίκες ούτε να τις φτύσει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2009 στις 18:50 Η elvenstar: #2.152 04-01-09 18:50 τι κλαρωτές κουκλίτσες είναι αυτές; Αρχική Δημοσίευση από sabi: να την χαιρεσε,γιατι εγω την Μασια παρακαλαω να φαει,σαν αποτελιζμα της εχω καλωμαθει πολυ,και τωρα τροει ακομα πιο επελεκτικαεγω την θελω χοντρι και ζουμερη τωρα εχει το προτο της υστρο,και ειναι μια σκετη κομοδια μεσα στο σπιτι,γιατι υστρο εχει και η Τασια.....ληπον τρειβουνται μεταξη τουςτα βρεικανε ληπον ψηλο κειτανε και τον ανδρα μου Click για ανάπτυξη... Ό,τι να 'ναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2009 στις 21:32 Η staman2 έγραψε: #2.153 04-01-09 21:32 Αρχική Δημοσίευση από Lita: γεια σας και πάλι! Click για ανάπτυξη... Τι ομορφιές είναι αυτές!!! Ποσο μεγάλωσε η Ισις!!! Κάθε φορά που την βλέπω νομίζω πως φαίνεται κ πιο μεγάλη Και πόσο ταίριαξαν με την Μίου!!! Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Αχ βρε Σάμπυ το συζητούσαμε κ με την Αναστασία κ της έλεγα ότι αν ήξερα ότι πολύ σύντομα θα νοικιαζα σπίτι θα το ήθελα πάαααααρα παααααρα πολύ αυτό το μικρούλι Click για ανάπτυξη... Ελενάκι εγώ το ξέρω πολύ καλά ότι θέλεις πολύ να το αποκτήσεις αυτο το μωρό επειδή το έχεις ερωτευτει απ΄την πρώτη μέρα που το είδες!!!Μπορώ μόνον να ευχηθώ να πραγματοποιηθεί η επιθυμία σου Αρχική Δημοσίευση από Lita: η΄Ίsis παρόλο που έχει τη Μίου με ακόλουθεί όπου και να πάω στο σπίτι και κοιμάται πάντα στο μαξιλάρι μου και πάνω στο κεφάλι μου και γουργουρίζει με το που θα την βάλω πάνω στο μαξιλάρι!με την αδερφή μου την ονομάσαμε και τραχτέρ γιατί ακούγεται πολύ δυνατά το γουργουριτό της! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2009 στις 21:54 Η Lita έγραψε: #2.154 04-01-09 21:54 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: τι κλαρωτές κουκλίτσες είναι αυτές; ευχαριστώ πολύ όλο παιχνίδια είναι πριν από λίγο μπήκαν και στην τουαλέτα τους μαζί! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2009 στις 21:58 Η Lita έγραψε: #2.155 04-01-09 21:58 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Τι ομορφιές είναι αυτές!!! Ποσο μεγάλωσε η Ισις!!! Κάθε φορά που την βλέπω νομίζω πως φαίνεται κ πιο μεγάλη Και πόσο ταίριαξαν με την Μίου!!! Click για ανάπτυξη... τρώει πολύ το παιδί μου και κοιμάται και πολύ!η Μίου συμπεριφέρεται σαν μεγάλη αδερφή και την προσέχει δεν ζηλεύει και πολύ απλά αν ανέβει πριν από αυτήν η μικρή στο κρεβάτι μου κάτι της λέει αλλά δεν ξέρω τι ,πάντα βγάζει τον ίδιο ήχο και η μικρή κατεβαίνει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2009 στις 22:07 Η elvenstar: #2.156 04-01-09 22:07 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ελενάκι εγώ το ξέρω πολύ καλά ότι θέλεις πολύ να το αποκτήσεις αυτο το μωρό επειδή το έχεις ερωτευτει απ΄την πρώτη μέρα που το είδες!!!Μπορώ μόνον να ευχηθώ να πραγματοποιηθεί η επιθυμία σου Click για ανάπτυξη... Μακάρι Αναστασία μου να προλάβω κ να το πάρω εγώ αυτό το πλασματάκι γιατί πραγματικά το έχω ερωτευτεί Αρχική Δημοσίευση από Lita: ευχαριστώ πολύ όλο παιχνίδια είναι πριν από λίγο μπήκαν και στην τουαλέτα τους μαζί! Click για ανάπτυξη... Ναι για να μην χάνουν ώρα από το κουτσομπολιό πάνε κ τουαλέτα μαζί να τα λένε κ εκεί μέσα Πάντως πολύ τα χαίρομαι αυτά τα γατάκια που είναι τόσο καλόβολα κ κοινωνικά εμείς δεν είμαστε έτσι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2009 στις 22:26 Η Lita έγραψε: #2.157 04-01-09 22:26 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Μακάρι Αναστασία μου να προλάβω κ να το πάρω εγώ αυτό το πλασματάκι γιατί πραγματικά το έχω ερωτευτεί Ναι για να μην χάνουν ώρα από το κουτσομπολιό πάνε κ τουαλέτα μαζί να τα λένε κ εκεί μέσα Πάντως πολύ τα χαίρομαι αυτά τα γατάκια που είναι τόσο καλόβολα κ κοινωνικά εμείς δεν είμαστε έτσι Click για ανάπτυξη... και να ήθελε η Μίου να είναι διαφορετικά δεν θα μπορούσε η μικρή μου Ιsis είναι τόσο παιχνιδιάρα που με το που τις έφερα σε επαφή έκανε παιχνίδια στη Μίου και αυτή δεν ένιωσε καθόλου να απειλήται και απλά τη μύριζε για να σιγουρευτεί ότι δεν είναι καινούργιο παιχνίδι που της πήρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 11:17 Η Lita έγραψε: #2.158 05-01-09 11:17 καλημέρα σε όλους και καλή εβδομάδα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 11:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.159 05-01-09 11:46 Καλημερα Γιωτα,Μιου και Ιsis!! ειστε κουκλιτσες ζωγραφιστες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 11:46 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.160 05-01-09 11:46 Αρχική Δημοσίευση από Lita: καλημέρα σε όλους και καλή εβδομάδα! Click για ανάπτυξη... Επισης,να ειστε καλα συντομα και με το τσιντσιλακι μου κι'εγω ανυπομονω σκαω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 106 107 108 109 110 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 108 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 108 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ο καιρος ειναι καπος καλητερα σημερα,μηπος παμε για καφε??????(πρην να ξανα αροστεισω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2009 στις 13:36 Η sabi έγραψε: #2.144 04-01-09 13:36 Αρχική Δημοσίευση από Lita: καλημέρα σε όλους περαστικά sabi μου! Click για ανάπτυξη... Για σου Γιωτα!ευχαριστω!της γατουλες σου μια χαρα βλεπω,κανουν τιποτα χωρια???????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2009 στις 14:41 Η Lita έγραψε: #2.145 04-01-09 14:41 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γιωτα μου Καλη χρονια!!! Τι κουκλες ειναι αυτες καλε???? Να σου ζησουν!!! Click για ανάπτυξη... καλημέρα Γιούλη μου και καλή χρονια σε ευχαριστω και πάλι για τις συμβουλές σου!η Μίου στις 29 του μήνα είχε και τον πρώτο της οίστρο και η μικρή δεν την άφηνε σε ησυχία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2009 στις 14:43 Η Lita έγραψε: #2.146 04-01-09 14:43 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Σάμπι μου περαστικά και γρήγορα να γίνεις περδίκι.... Γιώτα μου, τα γατούνια σου είναι ζωγραφιές...υπέροχα μωρά, να σου ζήσουν! Βλέπω ότι γρήγορα έχουν γίνει αχώριστα φιλαράκια! Click για ανάπτυξη... σε ευχαριστώ πολύ και η πιο ωραία στιγμή είναι όταν κάνουν μπάνιο η μία στην άλλη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2009 στις 14:46 Η Lita έγραψε: #2.147 04-01-09 14:46 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Για σου Γιωτα!ευχαριστω!της γατουλες σου μια χαρα βλεπω,κανουν τιποτα χωρια???????? Click για ανάπτυξη... η΄Ίsis παρόλο που έχει τη Μίου με ακόλουθεί όπου και να πάω στο σπίτι και κοιμάται πάντα στο μαξιλάρι μου και πάνω στο κεφάλι μου και γουργουρίζει με το που θα την βάλω πάνω στο μαξιλάρι!με την αδερφή μου την ονομάσαμε και τραχτέρ γιατί ακούγεται πολύ δυνατά το γουργουριτό της! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2009 στις 16:57 Η sabi έγραψε: #2.148 04-01-09 16:57 Αρχική Δημοσίευση από Lita: η΄Ίsis παρόλο που έχει τη Μίου με ακόλουθεί όπου και να πάω στο σπίτι και κοιμάται πάντα στο μαξιλάρι μου και πάνω στο κεφάλι μου και γουργουρίζει με το που θα την βάλω πάνω στο μαξιλάρι!με την αδερφή μου την ονομάσαμε και τραχτέρ γιατί ακούγεται πολύ δυνατά το γουργουριτό της! Click για ανάπτυξη... επεισεις πολυ οραιος υχως βγενει οταν γουργουριζει και νιαουρειζει ταυτοχρονα,εχει πολυ πλακαεγω τους φοναζω μοτερακια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2009 στις 16:59 Η Lita έγραψε: #2.149 04-01-09 16:59 Αρχική Δημοσίευση από sabi: επεισεις πολυ οραιος υχως βγενει οταν γουργουριζει και νιαουρειζει ταυτοχρονα,εχει πολυ πλακαεγω τους φοναζω μοτερακια Click για ανάπτυξη... όντως αυτο συμβαίνει και είναι και πολυ φαγάνας σκέφτομαι αν έρθει κανεις σπίτι μου και το δεί πως τρώει θα νομίζει οτι δεν την ταίζω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2009 στις 17:12 Η sabi έγραψε: #2.150 04-01-09 17:12 Αρχική Δημοσίευση από Lita: όντως αυτο συμβαίνει και είναι και πολυ φαγάνας σκέφτομαι αν έρθει κανεις σπίτι μου και το δεί πως τρώει θα νομίζει οτι δεν την ταίζω! Click για ανάπτυξη... να την χαιρεσε,γιατι εγω την Μασια παρακαλαω να φαει,σαν αποτελιζμα της εχω καλωμαθει πολυ,και τωρα τροει ακομα πιο επελεκτικαεγω την θελω χοντρι και ζουμερη τωρα εχει το προτο της υστρο,και ειναι μια σκετη κομοδια μεσα στο σπιτι,γιατι υστρο εχει και η Τασια.....ληπον τρειβουνται μεταξη τουςτα βρεικανε ληπον ψηλο κειτανε και τον ανδρα μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2009 στις 17:51 Η Lita έγραψε: #2.151 04-01-09 17:51 Αρχική Δημοσίευση από sabi: να την χαιρεσε,γιατι εγω την Μασια παρακαλαω να φαει,σαν αποτελιζμα της εχω καλωμαθει πολυ,και τωρα τροει ακομα πιο επελεκτικαεγω την θελω χοντρι και ζουμερη τωρα εχει το προτο της υστρο,και ειναι μια σκετη κομοδια μεσα στο σπιτι,γιατι υστρο εχει και η Τασια.....ληπον τρειβουνται μεταξη τουςτα βρεικανε ληπον ψηλο κειτανε και τον ανδρα μου Click για ανάπτυξη... έτσι κάνει και η Lita έχει δεν έχει οίστρο έχει μια αδυναμία με τους άντρες τις γυναίκες ούτε να τις φτύσει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2009 στις 18:50 Η elvenstar: #2.152 04-01-09 18:50 τι κλαρωτές κουκλίτσες είναι αυτές; Αρχική Δημοσίευση από sabi: να την χαιρεσε,γιατι εγω την Μασια παρακαλαω να φαει,σαν αποτελιζμα της εχω καλωμαθει πολυ,και τωρα τροει ακομα πιο επελεκτικαεγω την θελω χοντρι και ζουμερη τωρα εχει το προτο της υστρο,και ειναι μια σκετη κομοδια μεσα στο σπιτι,γιατι υστρο εχει και η Τασια.....ληπον τρειβουνται μεταξη τουςτα βρεικανε ληπον ψηλο κειτανε και τον ανδρα μου Click για ανάπτυξη... Ό,τι να 'ναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2009 στις 21:32 Η staman2 έγραψε: #2.153 04-01-09 21:32 Αρχική Δημοσίευση από Lita: γεια σας και πάλι! Click για ανάπτυξη... Τι ομορφιές είναι αυτές!!! Ποσο μεγάλωσε η Ισις!!! Κάθε φορά που την βλέπω νομίζω πως φαίνεται κ πιο μεγάλη Και πόσο ταίριαξαν με την Μίου!!! Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Αχ βρε Σάμπυ το συζητούσαμε κ με την Αναστασία κ της έλεγα ότι αν ήξερα ότι πολύ σύντομα θα νοικιαζα σπίτι θα το ήθελα πάαααααρα παααααρα πολύ αυτό το μικρούλι Click για ανάπτυξη... Ελενάκι εγώ το ξέρω πολύ καλά ότι θέλεις πολύ να το αποκτήσεις αυτο το μωρό επειδή το έχεις ερωτευτει απ΄την πρώτη μέρα που το είδες!!!Μπορώ μόνον να ευχηθώ να πραγματοποιηθεί η επιθυμία σου Αρχική Δημοσίευση από Lita: η΄Ίsis παρόλο που έχει τη Μίου με ακόλουθεί όπου και να πάω στο σπίτι και κοιμάται πάντα στο μαξιλάρι μου και πάνω στο κεφάλι μου και γουργουρίζει με το που θα την βάλω πάνω στο μαξιλάρι!με την αδερφή μου την ονομάσαμε και τραχτέρ γιατί ακούγεται πολύ δυνατά το γουργουριτό της! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2009 στις 21:54 Η Lita έγραψε: #2.154 04-01-09 21:54 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: τι κλαρωτές κουκλίτσες είναι αυτές; ευχαριστώ πολύ όλο παιχνίδια είναι πριν από λίγο μπήκαν και στην τουαλέτα τους μαζί! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2009 στις 21:58 Η Lita έγραψε: #2.155 04-01-09 21:58 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Τι ομορφιές είναι αυτές!!! Ποσο μεγάλωσε η Ισις!!! Κάθε φορά που την βλέπω νομίζω πως φαίνεται κ πιο μεγάλη Και πόσο ταίριαξαν με την Μίου!!! Click για ανάπτυξη... τρώει πολύ το παιδί μου και κοιμάται και πολύ!η Μίου συμπεριφέρεται σαν μεγάλη αδερφή και την προσέχει δεν ζηλεύει και πολύ απλά αν ανέβει πριν από αυτήν η μικρή στο κρεβάτι μου κάτι της λέει αλλά δεν ξέρω τι ,πάντα βγάζει τον ίδιο ήχο και η μικρή κατεβαίνει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2009 στις 22:07 Η elvenstar: #2.156 04-01-09 22:07 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ελενάκι εγώ το ξέρω πολύ καλά ότι θέλεις πολύ να το αποκτήσεις αυτο το μωρό επειδή το έχεις ερωτευτει απ΄την πρώτη μέρα που το είδες!!!Μπορώ μόνον να ευχηθώ να πραγματοποιηθεί η επιθυμία σου Click για ανάπτυξη... Μακάρι Αναστασία μου να προλάβω κ να το πάρω εγώ αυτό το πλασματάκι γιατί πραγματικά το έχω ερωτευτεί Αρχική Δημοσίευση από Lita: ευχαριστώ πολύ όλο παιχνίδια είναι πριν από λίγο μπήκαν και στην τουαλέτα τους μαζί! Click για ανάπτυξη... Ναι για να μην χάνουν ώρα από το κουτσομπολιό πάνε κ τουαλέτα μαζί να τα λένε κ εκεί μέσα Πάντως πολύ τα χαίρομαι αυτά τα γατάκια που είναι τόσο καλόβολα κ κοινωνικά εμείς δεν είμαστε έτσι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2009 στις 22:26 Η Lita έγραψε: #2.157 04-01-09 22:26 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Μακάρι Αναστασία μου να προλάβω κ να το πάρω εγώ αυτό το πλασματάκι γιατί πραγματικά το έχω ερωτευτεί Ναι για να μην χάνουν ώρα από το κουτσομπολιό πάνε κ τουαλέτα μαζί να τα λένε κ εκεί μέσα Πάντως πολύ τα χαίρομαι αυτά τα γατάκια που είναι τόσο καλόβολα κ κοινωνικά εμείς δεν είμαστε έτσι Click για ανάπτυξη... και να ήθελε η Μίου να είναι διαφορετικά δεν θα μπορούσε η μικρή μου Ιsis είναι τόσο παιχνιδιάρα που με το που τις έφερα σε επαφή έκανε παιχνίδια στη Μίου και αυτή δεν ένιωσε καθόλου να απειλήται και απλά τη μύριζε για να σιγουρευτεί ότι δεν είναι καινούργιο παιχνίδι που της πήρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 11:17 Η Lita έγραψε: #2.158 05-01-09 11:17 καλημέρα σε όλους και καλή εβδομάδα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 11:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.159 05-01-09 11:46 Καλημερα Γιωτα,Μιου και Ιsis!! ειστε κουκλιτσες ζωγραφιστες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 11:46 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.160 05-01-09 11:46 Αρχική Δημοσίευση από Lita: καλημέρα σε όλους και καλή εβδομάδα! Click για ανάπτυξη... Επισης,να ειστε καλα συντομα και με το τσιντσιλακι μου κι'εγω ανυπομονω σκαω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 106 107 108 109 110 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 108 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 108 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Lita: καλημέρα σε όλους περαστικά sabi μου! Click για ανάπτυξη... Για σου Γιωτα!ευχαριστω!της γατουλες σου μια χαρα βλεπω,κανουν τιποτα χωρια???????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2009 στις 14:41 Η Lita έγραψε: #2.145 04-01-09 14:41 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γιωτα μου Καλη χρονια!!! Τι κουκλες ειναι αυτες καλε???? Να σου ζησουν!!! Click για ανάπτυξη... καλημέρα Γιούλη μου και καλή χρονια σε ευχαριστω και πάλι για τις συμβουλές σου!η Μίου στις 29 του μήνα είχε και τον πρώτο της οίστρο και η μικρή δεν την άφηνε σε ησυχία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2009 στις 14:43 Η Lita έγραψε: #2.146 04-01-09 14:43 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Σάμπι μου περαστικά και γρήγορα να γίνεις περδίκι.... Γιώτα μου, τα γατούνια σου είναι ζωγραφιές...υπέροχα μωρά, να σου ζήσουν! Βλέπω ότι γρήγορα έχουν γίνει αχώριστα φιλαράκια! Click για ανάπτυξη... σε ευχαριστώ πολύ και η πιο ωραία στιγμή είναι όταν κάνουν μπάνιο η μία στην άλλη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2009 στις 14:46 Η Lita έγραψε: #2.147 04-01-09 14:46 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Για σου Γιωτα!ευχαριστω!της γατουλες σου μια χαρα βλεπω,κανουν τιποτα χωρια???????? Click για ανάπτυξη... η΄Ίsis παρόλο που έχει τη Μίου με ακόλουθεί όπου και να πάω στο σπίτι και κοιμάται πάντα στο μαξιλάρι μου και πάνω στο κεφάλι μου και γουργουρίζει με το που θα την βάλω πάνω στο μαξιλάρι!με την αδερφή μου την ονομάσαμε και τραχτέρ γιατί ακούγεται πολύ δυνατά το γουργουριτό της! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2009 στις 16:57 Η sabi έγραψε: #2.148 04-01-09 16:57 Αρχική Δημοσίευση από Lita: η΄Ίsis παρόλο που έχει τη Μίου με ακόλουθεί όπου και να πάω στο σπίτι και κοιμάται πάντα στο μαξιλάρι μου και πάνω στο κεφάλι μου και γουργουρίζει με το που θα την βάλω πάνω στο μαξιλάρι!με την αδερφή μου την ονομάσαμε και τραχτέρ γιατί ακούγεται πολύ δυνατά το γουργουριτό της! Click για ανάπτυξη... επεισεις πολυ οραιος υχως βγενει οταν γουργουριζει και νιαουρειζει ταυτοχρονα,εχει πολυ πλακαεγω τους φοναζω μοτερακια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2009 στις 16:59 Η Lita έγραψε: #2.149 04-01-09 16:59 Αρχική Δημοσίευση από sabi: επεισεις πολυ οραιος υχως βγενει οταν γουργουριζει και νιαουρειζει ταυτοχρονα,εχει πολυ πλακαεγω τους φοναζω μοτερακια Click για ανάπτυξη... όντως αυτο συμβαίνει και είναι και πολυ φαγάνας σκέφτομαι αν έρθει κανεις σπίτι μου και το δεί πως τρώει θα νομίζει οτι δεν την ταίζω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2009 στις 17:12 Η sabi έγραψε: #2.150 04-01-09 17:12 Αρχική Δημοσίευση από Lita: όντως αυτο συμβαίνει και είναι και πολυ φαγάνας σκέφτομαι αν έρθει κανεις σπίτι μου και το δεί πως τρώει θα νομίζει οτι δεν την ταίζω! Click για ανάπτυξη... να την χαιρεσε,γιατι εγω την Μασια παρακαλαω να φαει,σαν αποτελιζμα της εχω καλωμαθει πολυ,και τωρα τροει ακομα πιο επελεκτικαεγω την θελω χοντρι και ζουμερη τωρα εχει το προτο της υστρο,και ειναι μια σκετη κομοδια μεσα στο σπιτι,γιατι υστρο εχει και η Τασια.....ληπον τρειβουνται μεταξη τουςτα βρεικανε ληπον ψηλο κειτανε και τον ανδρα μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2009 στις 17:51 Η Lita έγραψε: #2.151 04-01-09 17:51 Αρχική Δημοσίευση από sabi: να την χαιρεσε,γιατι εγω την Μασια παρακαλαω να φαει,σαν αποτελιζμα της εχω καλωμαθει πολυ,και τωρα τροει ακομα πιο επελεκτικαεγω την θελω χοντρι και ζουμερη τωρα εχει το προτο της υστρο,και ειναι μια σκετη κομοδια μεσα στο σπιτι,γιατι υστρο εχει και η Τασια.....ληπον τρειβουνται μεταξη τουςτα βρεικανε ληπον ψηλο κειτανε και τον ανδρα μου Click για ανάπτυξη... έτσι κάνει και η Lita έχει δεν έχει οίστρο έχει μια αδυναμία με τους άντρες τις γυναίκες ούτε να τις φτύσει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2009 στις 18:50 Η elvenstar: #2.152 04-01-09 18:50 τι κλαρωτές κουκλίτσες είναι αυτές; Αρχική Δημοσίευση από sabi: να την χαιρεσε,γιατι εγω την Μασια παρακαλαω να φαει,σαν αποτελιζμα της εχω καλωμαθει πολυ,και τωρα τροει ακομα πιο επελεκτικαεγω την θελω χοντρι και ζουμερη τωρα εχει το προτο της υστρο,και ειναι μια σκετη κομοδια μεσα στο σπιτι,γιατι υστρο εχει και η Τασια.....ληπον τρειβουνται μεταξη τουςτα βρεικανε ληπον ψηλο κειτανε και τον ανδρα μου Click για ανάπτυξη... Ό,τι να 'ναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2009 στις 21:32 Η staman2 έγραψε: #2.153 04-01-09 21:32 Αρχική Δημοσίευση από Lita: γεια σας και πάλι! Click για ανάπτυξη... Τι ομορφιές είναι αυτές!!! Ποσο μεγάλωσε η Ισις!!! Κάθε φορά που την βλέπω νομίζω πως φαίνεται κ πιο μεγάλη Και πόσο ταίριαξαν με την Μίου!!! Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Αχ βρε Σάμπυ το συζητούσαμε κ με την Αναστασία κ της έλεγα ότι αν ήξερα ότι πολύ σύντομα θα νοικιαζα σπίτι θα το ήθελα πάαααααρα παααααρα πολύ αυτό το μικρούλι Click για ανάπτυξη... Ελενάκι εγώ το ξέρω πολύ καλά ότι θέλεις πολύ να το αποκτήσεις αυτο το μωρό επειδή το έχεις ερωτευτει απ΄την πρώτη μέρα που το είδες!!!Μπορώ μόνον να ευχηθώ να πραγματοποιηθεί η επιθυμία σου Αρχική Δημοσίευση από Lita: η΄Ίsis παρόλο που έχει τη Μίου με ακόλουθεί όπου και να πάω στο σπίτι και κοιμάται πάντα στο μαξιλάρι μου και πάνω στο κεφάλι μου και γουργουρίζει με το που θα την βάλω πάνω στο μαξιλάρι!με την αδερφή μου την ονομάσαμε και τραχτέρ γιατί ακούγεται πολύ δυνατά το γουργουριτό της! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2009 στις 21:54 Η Lita έγραψε: #2.154 04-01-09 21:54 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: τι κλαρωτές κουκλίτσες είναι αυτές; ευχαριστώ πολύ όλο παιχνίδια είναι πριν από λίγο μπήκαν και στην τουαλέτα τους μαζί! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2009 στις 21:58 Η Lita έγραψε: #2.155 04-01-09 21:58 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Τι ομορφιές είναι αυτές!!! Ποσο μεγάλωσε η Ισις!!! Κάθε φορά που την βλέπω νομίζω πως φαίνεται κ πιο μεγάλη Και πόσο ταίριαξαν με την Μίου!!! Click για ανάπτυξη... τρώει πολύ το παιδί μου και κοιμάται και πολύ!η Μίου συμπεριφέρεται σαν μεγάλη αδερφή και την προσέχει δεν ζηλεύει και πολύ απλά αν ανέβει πριν από αυτήν η μικρή στο κρεβάτι μου κάτι της λέει αλλά δεν ξέρω τι ,πάντα βγάζει τον ίδιο ήχο και η μικρή κατεβαίνει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2009 στις 22:07 Η elvenstar: #2.156 04-01-09 22:07 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ελενάκι εγώ το ξέρω πολύ καλά ότι θέλεις πολύ να το αποκτήσεις αυτο το μωρό επειδή το έχεις ερωτευτει απ΄την πρώτη μέρα που το είδες!!!Μπορώ μόνον να ευχηθώ να πραγματοποιηθεί η επιθυμία σου Click για ανάπτυξη... Μακάρι Αναστασία μου να προλάβω κ να το πάρω εγώ αυτό το πλασματάκι γιατί πραγματικά το έχω ερωτευτεί Αρχική Δημοσίευση από Lita: ευχαριστώ πολύ όλο παιχνίδια είναι πριν από λίγο μπήκαν και στην τουαλέτα τους μαζί! Click για ανάπτυξη... Ναι για να μην χάνουν ώρα από το κουτσομπολιό πάνε κ τουαλέτα μαζί να τα λένε κ εκεί μέσα Πάντως πολύ τα χαίρομαι αυτά τα γατάκια που είναι τόσο καλόβολα κ κοινωνικά εμείς δεν είμαστε έτσι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2009 στις 22:26 Η Lita έγραψε: #2.157 04-01-09 22:26 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Μακάρι Αναστασία μου να προλάβω κ να το πάρω εγώ αυτό το πλασματάκι γιατί πραγματικά το έχω ερωτευτεί Ναι για να μην χάνουν ώρα από το κουτσομπολιό πάνε κ τουαλέτα μαζί να τα λένε κ εκεί μέσα Πάντως πολύ τα χαίρομαι αυτά τα γατάκια που είναι τόσο καλόβολα κ κοινωνικά εμείς δεν είμαστε έτσι Click για ανάπτυξη... και να ήθελε η Μίου να είναι διαφορετικά δεν θα μπορούσε η μικρή μου Ιsis είναι τόσο παιχνιδιάρα που με το που τις έφερα σε επαφή έκανε παιχνίδια στη Μίου και αυτή δεν ένιωσε καθόλου να απειλήται και απλά τη μύριζε για να σιγουρευτεί ότι δεν είναι καινούργιο παιχνίδι που της πήρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 11:17 Η Lita έγραψε: #2.158 05-01-09 11:17 καλημέρα σε όλους και καλή εβδομάδα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 11:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.159 05-01-09 11:46 Καλημερα Γιωτα,Μιου και Ιsis!! ειστε κουκλιτσες ζωγραφιστες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 11:46 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.160 05-01-09 11:46 Αρχική Δημοσίευση από Lita: καλημέρα σε όλους και καλή εβδομάδα! Click για ανάπτυξη... Επισης,να ειστε καλα συντομα και με το τσιντσιλακι μου κι'εγω ανυπομονω σκαω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 106 107 108 109 110 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 108 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 108 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γιωτα μου Καλη χρονια!!! Τι κουκλες ειναι αυτες καλε???? Να σου ζησουν!!! Click για ανάπτυξη... καλημέρα Γιούλη μου και καλή χρονια σε ευχαριστω και πάλι για τις συμβουλές σου!η Μίου στις 29 του μήνα είχε και τον πρώτο της οίστρο και η μικρή δεν την άφηνε σε ησυχία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2009 στις 14:43 Η Lita έγραψε: #2.146 04-01-09 14:43 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Σάμπι μου περαστικά και γρήγορα να γίνεις περδίκι.... Γιώτα μου, τα γατούνια σου είναι ζωγραφιές...υπέροχα μωρά, να σου ζήσουν! Βλέπω ότι γρήγορα έχουν γίνει αχώριστα φιλαράκια! Click για ανάπτυξη... σε ευχαριστώ πολύ και η πιο ωραία στιγμή είναι όταν κάνουν μπάνιο η μία στην άλλη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2009 στις 14:46 Η Lita έγραψε: #2.147 04-01-09 14:46 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Για σου Γιωτα!ευχαριστω!της γατουλες σου μια χαρα βλεπω,κανουν τιποτα χωρια???????? Click για ανάπτυξη... η΄Ίsis παρόλο που έχει τη Μίου με ακόλουθεί όπου και να πάω στο σπίτι και κοιμάται πάντα στο μαξιλάρι μου και πάνω στο κεφάλι μου και γουργουρίζει με το που θα την βάλω πάνω στο μαξιλάρι!με την αδερφή μου την ονομάσαμε και τραχτέρ γιατί ακούγεται πολύ δυνατά το γουργουριτό της! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2009 στις 16:57 Η sabi έγραψε: #2.148 04-01-09 16:57 Αρχική Δημοσίευση από Lita: η΄Ίsis παρόλο που έχει τη Μίου με ακόλουθεί όπου και να πάω στο σπίτι και κοιμάται πάντα στο μαξιλάρι μου και πάνω στο κεφάλι μου και γουργουρίζει με το που θα την βάλω πάνω στο μαξιλάρι!με την αδερφή μου την ονομάσαμε και τραχτέρ γιατί ακούγεται πολύ δυνατά το γουργουριτό της! Click για ανάπτυξη... επεισεις πολυ οραιος υχως βγενει οταν γουργουριζει και νιαουρειζει ταυτοχρονα,εχει πολυ πλακαεγω τους φοναζω μοτερακια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2009 στις 16:59 Η Lita έγραψε: #2.149 04-01-09 16:59 Αρχική Δημοσίευση από sabi: επεισεις πολυ οραιος υχως βγενει οταν γουργουριζει και νιαουρειζει ταυτοχρονα,εχει πολυ πλακαεγω τους φοναζω μοτερακια Click για ανάπτυξη... όντως αυτο συμβαίνει και είναι και πολυ φαγάνας σκέφτομαι αν έρθει κανεις σπίτι μου και το δεί πως τρώει θα νομίζει οτι δεν την ταίζω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2009 στις 17:12 Η sabi έγραψε: #2.150 04-01-09 17:12 Αρχική Δημοσίευση από Lita: όντως αυτο συμβαίνει και είναι και πολυ φαγάνας σκέφτομαι αν έρθει κανεις σπίτι μου και το δεί πως τρώει θα νομίζει οτι δεν την ταίζω! Click για ανάπτυξη... να την χαιρεσε,γιατι εγω την Μασια παρακαλαω να φαει,σαν αποτελιζμα της εχω καλωμαθει πολυ,και τωρα τροει ακομα πιο επελεκτικαεγω την θελω χοντρι και ζουμερη τωρα εχει το προτο της υστρο,και ειναι μια σκετη κομοδια μεσα στο σπιτι,γιατι υστρο εχει και η Τασια.....ληπον τρειβουνται μεταξη τουςτα βρεικανε ληπον ψηλο κειτανε και τον ανδρα μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2009 στις 17:51 Η Lita έγραψε: #2.151 04-01-09 17:51 Αρχική Δημοσίευση από sabi: να την χαιρεσε,γιατι εγω την Μασια παρακαλαω να φαει,σαν αποτελιζμα της εχω καλωμαθει πολυ,και τωρα τροει ακομα πιο επελεκτικαεγω την θελω χοντρι και ζουμερη τωρα εχει το προτο της υστρο,και ειναι μια σκετη κομοδια μεσα στο σπιτι,γιατι υστρο εχει και η Τασια.....ληπον τρειβουνται μεταξη τουςτα βρεικανε ληπον ψηλο κειτανε και τον ανδρα μου Click για ανάπτυξη... έτσι κάνει και η Lita έχει δεν έχει οίστρο έχει μια αδυναμία με τους άντρες τις γυναίκες ούτε να τις φτύσει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2009 στις 18:50 Η elvenstar: #2.152 04-01-09 18:50 τι κλαρωτές κουκλίτσες είναι αυτές; Αρχική Δημοσίευση από sabi: να την χαιρεσε,γιατι εγω την Μασια παρακαλαω να φαει,σαν αποτελιζμα της εχω καλωμαθει πολυ,και τωρα τροει ακομα πιο επελεκτικαεγω την θελω χοντρι και ζουμερη τωρα εχει το προτο της υστρο,και ειναι μια σκετη κομοδια μεσα στο σπιτι,γιατι υστρο εχει και η Τασια.....ληπον τρειβουνται μεταξη τουςτα βρεικανε ληπον ψηλο κειτανε και τον ανδρα μου Click για ανάπτυξη... Ό,τι να 'ναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2009 στις 21:32 Η staman2 έγραψε: #2.153 04-01-09 21:32 Αρχική Δημοσίευση από Lita: γεια σας και πάλι! Click για ανάπτυξη... Τι ομορφιές είναι αυτές!!! Ποσο μεγάλωσε η Ισις!!! Κάθε φορά που την βλέπω νομίζω πως φαίνεται κ πιο μεγάλη Και πόσο ταίριαξαν με την Μίου!!! Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Αχ βρε Σάμπυ το συζητούσαμε κ με την Αναστασία κ της έλεγα ότι αν ήξερα ότι πολύ σύντομα θα νοικιαζα σπίτι θα το ήθελα πάαααααρα παααααρα πολύ αυτό το μικρούλι Click για ανάπτυξη... Ελενάκι εγώ το ξέρω πολύ καλά ότι θέλεις πολύ να το αποκτήσεις αυτο το μωρό επειδή το έχεις ερωτευτει απ΄την πρώτη μέρα που το είδες!!!Μπορώ μόνον να ευχηθώ να πραγματοποιηθεί η επιθυμία σου Αρχική Δημοσίευση από Lita: η΄Ίsis παρόλο που έχει τη Μίου με ακόλουθεί όπου και να πάω στο σπίτι και κοιμάται πάντα στο μαξιλάρι μου και πάνω στο κεφάλι μου και γουργουρίζει με το που θα την βάλω πάνω στο μαξιλάρι!με την αδερφή μου την ονομάσαμε και τραχτέρ γιατί ακούγεται πολύ δυνατά το γουργουριτό της! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2009 στις 21:54 Η Lita έγραψε: #2.154 04-01-09 21:54 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: τι κλαρωτές κουκλίτσες είναι αυτές; ευχαριστώ πολύ όλο παιχνίδια είναι πριν από λίγο μπήκαν και στην τουαλέτα τους μαζί! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2009 στις 21:58 Η Lita έγραψε: #2.155 04-01-09 21:58 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Τι ομορφιές είναι αυτές!!! Ποσο μεγάλωσε η Ισις!!! Κάθε φορά που την βλέπω νομίζω πως φαίνεται κ πιο μεγάλη Και πόσο ταίριαξαν με την Μίου!!! Click για ανάπτυξη... τρώει πολύ το παιδί μου και κοιμάται και πολύ!η Μίου συμπεριφέρεται σαν μεγάλη αδερφή και την προσέχει δεν ζηλεύει και πολύ απλά αν ανέβει πριν από αυτήν η μικρή στο κρεβάτι μου κάτι της λέει αλλά δεν ξέρω τι ,πάντα βγάζει τον ίδιο ήχο και η μικρή κατεβαίνει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2009 στις 22:07 Η elvenstar: #2.156 04-01-09 22:07 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ελενάκι εγώ το ξέρω πολύ καλά ότι θέλεις πολύ να το αποκτήσεις αυτο το μωρό επειδή το έχεις ερωτευτει απ΄την πρώτη μέρα που το είδες!!!Μπορώ μόνον να ευχηθώ να πραγματοποιηθεί η επιθυμία σου Click για ανάπτυξη... Μακάρι Αναστασία μου να προλάβω κ να το πάρω εγώ αυτό το πλασματάκι γιατί πραγματικά το έχω ερωτευτεί Αρχική Δημοσίευση από Lita: ευχαριστώ πολύ όλο παιχνίδια είναι πριν από λίγο μπήκαν και στην τουαλέτα τους μαζί! Click για ανάπτυξη... Ναι για να μην χάνουν ώρα από το κουτσομπολιό πάνε κ τουαλέτα μαζί να τα λένε κ εκεί μέσα Πάντως πολύ τα χαίρομαι αυτά τα γατάκια που είναι τόσο καλόβολα κ κοινωνικά εμείς δεν είμαστε έτσι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2009 στις 22:26 Η Lita έγραψε: #2.157 04-01-09 22:26 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Μακάρι Αναστασία μου να προλάβω κ να το πάρω εγώ αυτό το πλασματάκι γιατί πραγματικά το έχω ερωτευτεί Ναι για να μην χάνουν ώρα από το κουτσομπολιό πάνε κ τουαλέτα μαζί να τα λένε κ εκεί μέσα Πάντως πολύ τα χαίρομαι αυτά τα γατάκια που είναι τόσο καλόβολα κ κοινωνικά εμείς δεν είμαστε έτσι Click για ανάπτυξη... και να ήθελε η Μίου να είναι διαφορετικά δεν θα μπορούσε η μικρή μου Ιsis είναι τόσο παιχνιδιάρα που με το που τις έφερα σε επαφή έκανε παιχνίδια στη Μίου και αυτή δεν ένιωσε καθόλου να απειλήται και απλά τη μύριζε για να σιγουρευτεί ότι δεν είναι καινούργιο παιχνίδι που της πήρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 11:17 Η Lita έγραψε: #2.158 05-01-09 11:17 καλημέρα σε όλους και καλή εβδομάδα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 11:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.159 05-01-09 11:46 Καλημερα Γιωτα,Μιου και Ιsis!! ειστε κουκλιτσες ζωγραφιστες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 11:46 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.160 05-01-09 11:46 Αρχική Δημοσίευση από Lita: καλημέρα σε όλους και καλή εβδομάδα! Click για ανάπτυξη... Επισης,να ειστε καλα συντομα και με το τσιντσιλακι μου κι'εγω ανυπομονω σκαω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 106 107 108 109 110 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 108 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 108 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Σάμπι μου περαστικά και γρήγορα να γίνεις περδίκι.... Γιώτα μου, τα γατούνια σου είναι ζωγραφιές...υπέροχα μωρά, να σου ζήσουν! Βλέπω ότι γρήγορα έχουν γίνει αχώριστα φιλαράκια! Click για ανάπτυξη... σε ευχαριστώ πολύ και η πιο ωραία στιγμή είναι όταν κάνουν μπάνιο η μία στην άλλη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2009 στις 14:46 Η Lita έγραψε: #2.147 04-01-09 14:46 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Για σου Γιωτα!ευχαριστω!της γατουλες σου μια χαρα βλεπω,κανουν τιποτα χωρια???????? Click για ανάπτυξη... η΄Ίsis παρόλο που έχει τη Μίου με ακόλουθεί όπου και να πάω στο σπίτι και κοιμάται πάντα στο μαξιλάρι μου και πάνω στο κεφάλι μου και γουργουρίζει με το που θα την βάλω πάνω στο μαξιλάρι!με την αδερφή μου την ονομάσαμε και τραχτέρ γιατί ακούγεται πολύ δυνατά το γουργουριτό της! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2009 στις 16:57 Η sabi έγραψε: #2.148 04-01-09 16:57 Αρχική Δημοσίευση από Lita: η΄Ίsis παρόλο που έχει τη Μίου με ακόλουθεί όπου και να πάω στο σπίτι και κοιμάται πάντα στο μαξιλάρι μου και πάνω στο κεφάλι μου και γουργουρίζει με το που θα την βάλω πάνω στο μαξιλάρι!με την αδερφή μου την ονομάσαμε και τραχτέρ γιατί ακούγεται πολύ δυνατά το γουργουριτό της! Click για ανάπτυξη... επεισεις πολυ οραιος υχως βγενει οταν γουργουριζει και νιαουρειζει ταυτοχρονα,εχει πολυ πλακαεγω τους φοναζω μοτερακια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2009 στις 16:59 Η Lita έγραψε: #2.149 04-01-09 16:59 Αρχική Δημοσίευση από sabi: επεισεις πολυ οραιος υχως βγενει οταν γουργουριζει και νιαουρειζει ταυτοχρονα,εχει πολυ πλακαεγω τους φοναζω μοτερακια Click για ανάπτυξη... όντως αυτο συμβαίνει και είναι και πολυ φαγάνας σκέφτομαι αν έρθει κανεις σπίτι μου και το δεί πως τρώει θα νομίζει οτι δεν την ταίζω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2009 στις 17:12 Η sabi έγραψε: #2.150 04-01-09 17:12 Αρχική Δημοσίευση από Lita: όντως αυτο συμβαίνει και είναι και πολυ φαγάνας σκέφτομαι αν έρθει κανεις σπίτι μου και το δεί πως τρώει θα νομίζει οτι δεν την ταίζω! Click για ανάπτυξη... να την χαιρεσε,γιατι εγω την Μασια παρακαλαω να φαει,σαν αποτελιζμα της εχω καλωμαθει πολυ,και τωρα τροει ακομα πιο επελεκτικαεγω την θελω χοντρι και ζουμερη τωρα εχει το προτο της υστρο,και ειναι μια σκετη κομοδια μεσα στο σπιτι,γιατι υστρο εχει και η Τασια.....ληπον τρειβουνται μεταξη τουςτα βρεικανε ληπον ψηλο κειτανε και τον ανδρα μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2009 στις 17:51 Η Lita έγραψε: #2.151 04-01-09 17:51 Αρχική Δημοσίευση από sabi: να την χαιρεσε,γιατι εγω την Μασια παρακαλαω να φαει,σαν αποτελιζμα της εχω καλωμαθει πολυ,και τωρα τροει ακομα πιο επελεκτικαεγω την θελω χοντρι και ζουμερη τωρα εχει το προτο της υστρο,και ειναι μια σκετη κομοδια μεσα στο σπιτι,γιατι υστρο εχει και η Τασια.....ληπον τρειβουνται μεταξη τουςτα βρεικανε ληπον ψηλο κειτανε και τον ανδρα μου Click για ανάπτυξη... έτσι κάνει και η Lita έχει δεν έχει οίστρο έχει μια αδυναμία με τους άντρες τις γυναίκες ούτε να τις φτύσει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2009 στις 18:50 Η elvenstar: #2.152 04-01-09 18:50 τι κλαρωτές κουκλίτσες είναι αυτές; Αρχική Δημοσίευση από sabi: να την χαιρεσε,γιατι εγω την Μασια παρακαλαω να φαει,σαν αποτελιζμα της εχω καλωμαθει πολυ,και τωρα τροει ακομα πιο επελεκτικαεγω την θελω χοντρι και ζουμερη τωρα εχει το προτο της υστρο,και ειναι μια σκετη κομοδια μεσα στο σπιτι,γιατι υστρο εχει και η Τασια.....ληπον τρειβουνται μεταξη τουςτα βρεικανε ληπον ψηλο κειτανε και τον ανδρα μου Click για ανάπτυξη... Ό,τι να 'ναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2009 στις 21:32 Η staman2 έγραψε: #2.153 04-01-09 21:32 Αρχική Δημοσίευση από Lita: γεια σας και πάλι! Click για ανάπτυξη... Τι ομορφιές είναι αυτές!!! Ποσο μεγάλωσε η Ισις!!! Κάθε φορά που την βλέπω νομίζω πως φαίνεται κ πιο μεγάλη Και πόσο ταίριαξαν με την Μίου!!! Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Αχ βρε Σάμπυ το συζητούσαμε κ με την Αναστασία κ της έλεγα ότι αν ήξερα ότι πολύ σύντομα θα νοικιαζα σπίτι θα το ήθελα πάαααααρα παααααρα πολύ αυτό το μικρούλι Click για ανάπτυξη... Ελενάκι εγώ το ξέρω πολύ καλά ότι θέλεις πολύ να το αποκτήσεις αυτο το μωρό επειδή το έχεις ερωτευτει απ΄την πρώτη μέρα που το είδες!!!Μπορώ μόνον να ευχηθώ να πραγματοποιηθεί η επιθυμία σου Αρχική Δημοσίευση από Lita: η΄Ίsis παρόλο που έχει τη Μίου με ακόλουθεί όπου και να πάω στο σπίτι και κοιμάται πάντα στο μαξιλάρι μου και πάνω στο κεφάλι μου και γουργουρίζει με το που θα την βάλω πάνω στο μαξιλάρι!με την αδερφή μου την ονομάσαμε και τραχτέρ γιατί ακούγεται πολύ δυνατά το γουργουριτό της! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2009 στις 21:54 Η Lita έγραψε: #2.154 04-01-09 21:54 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: τι κλαρωτές κουκλίτσες είναι αυτές; ευχαριστώ πολύ όλο παιχνίδια είναι πριν από λίγο μπήκαν και στην τουαλέτα τους μαζί! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2009 στις 21:58 Η Lita έγραψε: #2.155 04-01-09 21:58 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Τι ομορφιές είναι αυτές!!! Ποσο μεγάλωσε η Ισις!!! Κάθε φορά που την βλέπω νομίζω πως φαίνεται κ πιο μεγάλη Και πόσο ταίριαξαν με την Μίου!!! Click για ανάπτυξη... τρώει πολύ το παιδί μου και κοιμάται και πολύ!η Μίου συμπεριφέρεται σαν μεγάλη αδερφή και την προσέχει δεν ζηλεύει και πολύ απλά αν ανέβει πριν από αυτήν η μικρή στο κρεβάτι μου κάτι της λέει αλλά δεν ξέρω τι ,πάντα βγάζει τον ίδιο ήχο και η μικρή κατεβαίνει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2009 στις 22:07 Η elvenstar: #2.156 04-01-09 22:07 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ελενάκι εγώ το ξέρω πολύ καλά ότι θέλεις πολύ να το αποκτήσεις αυτο το μωρό επειδή το έχεις ερωτευτει απ΄την πρώτη μέρα που το είδες!!!Μπορώ μόνον να ευχηθώ να πραγματοποιηθεί η επιθυμία σου Click για ανάπτυξη... Μακάρι Αναστασία μου να προλάβω κ να το πάρω εγώ αυτό το πλασματάκι γιατί πραγματικά το έχω ερωτευτεί Αρχική Δημοσίευση από Lita: ευχαριστώ πολύ όλο παιχνίδια είναι πριν από λίγο μπήκαν και στην τουαλέτα τους μαζί! Click για ανάπτυξη... Ναι για να μην χάνουν ώρα από το κουτσομπολιό πάνε κ τουαλέτα μαζί να τα λένε κ εκεί μέσα Πάντως πολύ τα χαίρομαι αυτά τα γατάκια που είναι τόσο καλόβολα κ κοινωνικά εμείς δεν είμαστε έτσι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2009 στις 22:26 Η Lita έγραψε: #2.157 04-01-09 22:26 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Μακάρι Αναστασία μου να προλάβω κ να το πάρω εγώ αυτό το πλασματάκι γιατί πραγματικά το έχω ερωτευτεί Ναι για να μην χάνουν ώρα από το κουτσομπολιό πάνε κ τουαλέτα μαζί να τα λένε κ εκεί μέσα Πάντως πολύ τα χαίρομαι αυτά τα γατάκια που είναι τόσο καλόβολα κ κοινωνικά εμείς δεν είμαστε έτσι Click για ανάπτυξη... και να ήθελε η Μίου να είναι διαφορετικά δεν θα μπορούσε η μικρή μου Ιsis είναι τόσο παιχνιδιάρα που με το που τις έφερα σε επαφή έκανε παιχνίδια στη Μίου και αυτή δεν ένιωσε καθόλου να απειλήται και απλά τη μύριζε για να σιγουρευτεί ότι δεν είναι καινούργιο παιχνίδι που της πήρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 11:17 Η Lita έγραψε: #2.158 05-01-09 11:17 καλημέρα σε όλους και καλή εβδομάδα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 11:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.159 05-01-09 11:46 Καλημερα Γιωτα,Μιου και Ιsis!! ειστε κουκλιτσες ζωγραφιστες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 11:46 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.160 05-01-09 11:46 Αρχική Δημοσίευση από Lita: καλημέρα σε όλους και καλή εβδομάδα! Click για ανάπτυξη... Επισης,να ειστε καλα συντομα και με το τσιντσιλακι μου κι'εγω ανυπομονω σκαω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 106 107 108 109 110 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 108 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 108 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από sabi: Για σου Γιωτα!ευχαριστω!της γατουλες σου μια χαρα βλεπω,κανουν τιποτα χωρια???????? Click για ανάπτυξη... η΄Ίsis παρόλο που έχει τη Μίου με ακόλουθεί όπου και να πάω στο σπίτι και κοιμάται πάντα στο μαξιλάρι μου και πάνω στο κεφάλι μου και γουργουρίζει με το που θα την βάλω πάνω στο μαξιλάρι!με την αδερφή μου την ονομάσαμε και τραχτέρ γιατί ακούγεται πολύ δυνατά το γουργουριτό της! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2009 στις 16:57 Η sabi έγραψε: #2.148 04-01-09 16:57 Αρχική Δημοσίευση από Lita: η΄Ίsis παρόλο που έχει τη Μίου με ακόλουθεί όπου και να πάω στο σπίτι και κοιμάται πάντα στο μαξιλάρι μου και πάνω στο κεφάλι μου και γουργουρίζει με το που θα την βάλω πάνω στο μαξιλάρι!με την αδερφή μου την ονομάσαμε και τραχτέρ γιατί ακούγεται πολύ δυνατά το γουργουριτό της! Click για ανάπτυξη... επεισεις πολυ οραιος υχως βγενει οταν γουργουριζει και νιαουρειζει ταυτοχρονα,εχει πολυ πλακαεγω τους φοναζω μοτερακια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2009 στις 16:59 Η Lita έγραψε: #2.149 04-01-09 16:59 Αρχική Δημοσίευση από sabi: επεισεις πολυ οραιος υχως βγενει οταν γουργουριζει και νιαουρειζει ταυτοχρονα,εχει πολυ πλακαεγω τους φοναζω μοτερακια Click για ανάπτυξη... όντως αυτο συμβαίνει και είναι και πολυ φαγάνας σκέφτομαι αν έρθει κανεις σπίτι μου και το δεί πως τρώει θα νομίζει οτι δεν την ταίζω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2009 στις 17:12 Η sabi έγραψε: #2.150 04-01-09 17:12 Αρχική Δημοσίευση από Lita: όντως αυτο συμβαίνει και είναι και πολυ φαγάνας σκέφτομαι αν έρθει κανεις σπίτι μου και το δεί πως τρώει θα νομίζει οτι δεν την ταίζω! Click για ανάπτυξη... να την χαιρεσε,γιατι εγω την Μασια παρακαλαω να φαει,σαν αποτελιζμα της εχω καλωμαθει πολυ,και τωρα τροει ακομα πιο επελεκτικαεγω την θελω χοντρι και ζουμερη τωρα εχει το προτο της υστρο,και ειναι μια σκετη κομοδια μεσα στο σπιτι,γιατι υστρο εχει και η Τασια.....ληπον τρειβουνται μεταξη τουςτα βρεικανε ληπον ψηλο κειτανε και τον ανδρα μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2009 στις 17:51 Η Lita έγραψε: #2.151 04-01-09 17:51 Αρχική Δημοσίευση από sabi: να την χαιρεσε,γιατι εγω την Μασια παρακαλαω να φαει,σαν αποτελιζμα της εχω καλωμαθει πολυ,και τωρα τροει ακομα πιο επελεκτικαεγω την θελω χοντρι και ζουμερη τωρα εχει το προτο της υστρο,και ειναι μια σκετη κομοδια μεσα στο σπιτι,γιατι υστρο εχει και η Τασια.....ληπον τρειβουνται μεταξη τουςτα βρεικανε ληπον ψηλο κειτανε και τον ανδρα μου Click για ανάπτυξη... έτσι κάνει και η Lita έχει δεν έχει οίστρο έχει μια αδυναμία με τους άντρες τις γυναίκες ούτε να τις φτύσει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2009 στις 18:50 Η elvenstar: #2.152 04-01-09 18:50 τι κλαρωτές κουκλίτσες είναι αυτές; Αρχική Δημοσίευση από sabi: να την χαιρεσε,γιατι εγω την Μασια παρακαλαω να φαει,σαν αποτελιζμα της εχω καλωμαθει πολυ,και τωρα τροει ακομα πιο επελεκτικαεγω την θελω χοντρι και ζουμερη τωρα εχει το προτο της υστρο,και ειναι μια σκετη κομοδια μεσα στο σπιτι,γιατι υστρο εχει και η Τασια.....ληπον τρειβουνται μεταξη τουςτα βρεικανε ληπον ψηλο κειτανε και τον ανδρα μου Click για ανάπτυξη... Ό,τι να 'ναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2009 στις 21:32 Η staman2 έγραψε: #2.153 04-01-09 21:32 Αρχική Δημοσίευση από Lita: γεια σας και πάλι! Click για ανάπτυξη... Τι ομορφιές είναι αυτές!!! Ποσο μεγάλωσε η Ισις!!! Κάθε φορά που την βλέπω νομίζω πως φαίνεται κ πιο μεγάλη Και πόσο ταίριαξαν με την Μίου!!! Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Αχ βρε Σάμπυ το συζητούσαμε κ με την Αναστασία κ της έλεγα ότι αν ήξερα ότι πολύ σύντομα θα νοικιαζα σπίτι θα το ήθελα πάαααααρα παααααρα πολύ αυτό το μικρούλι Click για ανάπτυξη... Ελενάκι εγώ το ξέρω πολύ καλά ότι θέλεις πολύ να το αποκτήσεις αυτο το μωρό επειδή το έχεις ερωτευτει απ΄την πρώτη μέρα που το είδες!!!Μπορώ μόνον να ευχηθώ να πραγματοποιηθεί η επιθυμία σου Αρχική Δημοσίευση από Lita: η΄Ίsis παρόλο που έχει τη Μίου με ακόλουθεί όπου και να πάω στο σπίτι και κοιμάται πάντα στο μαξιλάρι μου και πάνω στο κεφάλι μου και γουργουρίζει με το που θα την βάλω πάνω στο μαξιλάρι!με την αδερφή μου την ονομάσαμε και τραχτέρ γιατί ακούγεται πολύ δυνατά το γουργουριτό της! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2009 στις 21:54 Η Lita έγραψε: #2.154 04-01-09 21:54 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: τι κλαρωτές κουκλίτσες είναι αυτές; ευχαριστώ πολύ όλο παιχνίδια είναι πριν από λίγο μπήκαν και στην τουαλέτα τους μαζί! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2009 στις 21:58 Η Lita έγραψε: #2.155 04-01-09 21:58 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Τι ομορφιές είναι αυτές!!! Ποσο μεγάλωσε η Ισις!!! Κάθε φορά που την βλέπω νομίζω πως φαίνεται κ πιο μεγάλη Και πόσο ταίριαξαν με την Μίου!!! Click για ανάπτυξη... τρώει πολύ το παιδί μου και κοιμάται και πολύ!η Μίου συμπεριφέρεται σαν μεγάλη αδερφή και την προσέχει δεν ζηλεύει και πολύ απλά αν ανέβει πριν από αυτήν η μικρή στο κρεβάτι μου κάτι της λέει αλλά δεν ξέρω τι ,πάντα βγάζει τον ίδιο ήχο και η μικρή κατεβαίνει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2009 στις 22:07 Η elvenstar: #2.156 04-01-09 22:07 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ελενάκι εγώ το ξέρω πολύ καλά ότι θέλεις πολύ να το αποκτήσεις αυτο το μωρό επειδή το έχεις ερωτευτει απ΄την πρώτη μέρα που το είδες!!!Μπορώ μόνον να ευχηθώ να πραγματοποιηθεί η επιθυμία σου Click για ανάπτυξη... Μακάρι Αναστασία μου να προλάβω κ να το πάρω εγώ αυτό το πλασματάκι γιατί πραγματικά το έχω ερωτευτεί Αρχική Δημοσίευση από Lita: ευχαριστώ πολύ όλο παιχνίδια είναι πριν από λίγο μπήκαν και στην τουαλέτα τους μαζί! Click για ανάπτυξη... Ναι για να μην χάνουν ώρα από το κουτσομπολιό πάνε κ τουαλέτα μαζί να τα λένε κ εκεί μέσα Πάντως πολύ τα χαίρομαι αυτά τα γατάκια που είναι τόσο καλόβολα κ κοινωνικά εμείς δεν είμαστε έτσι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2009 στις 22:26 Η Lita έγραψε: #2.157 04-01-09 22:26 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Μακάρι Αναστασία μου να προλάβω κ να το πάρω εγώ αυτό το πλασματάκι γιατί πραγματικά το έχω ερωτευτεί Ναι για να μην χάνουν ώρα από το κουτσομπολιό πάνε κ τουαλέτα μαζί να τα λένε κ εκεί μέσα Πάντως πολύ τα χαίρομαι αυτά τα γατάκια που είναι τόσο καλόβολα κ κοινωνικά εμείς δεν είμαστε έτσι Click για ανάπτυξη... και να ήθελε η Μίου να είναι διαφορετικά δεν θα μπορούσε η μικρή μου Ιsis είναι τόσο παιχνιδιάρα που με το που τις έφερα σε επαφή έκανε παιχνίδια στη Μίου και αυτή δεν ένιωσε καθόλου να απειλήται και απλά τη μύριζε για να σιγουρευτεί ότι δεν είναι καινούργιο παιχνίδι που της πήρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 11:17 Η Lita έγραψε: #2.158 05-01-09 11:17 καλημέρα σε όλους και καλή εβδομάδα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 11:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.159 05-01-09 11:46 Καλημερα Γιωτα,Μιου και Ιsis!! ειστε κουκλιτσες ζωγραφιστες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 11:46 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.160 05-01-09 11:46 Αρχική Δημοσίευση από Lita: καλημέρα σε όλους και καλή εβδομάδα! Click για ανάπτυξη... Επισης,να ειστε καλα συντομα και με το τσιντσιλακι μου κι'εγω ανυπομονω σκαω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 106 107 108 109 110 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 108 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 108 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Lita: η΄Ίsis παρόλο που έχει τη Μίου με ακόλουθεί όπου και να πάω στο σπίτι και κοιμάται πάντα στο μαξιλάρι μου και πάνω στο κεφάλι μου και γουργουρίζει με το που θα την βάλω πάνω στο μαξιλάρι!με την αδερφή μου την ονομάσαμε και τραχτέρ γιατί ακούγεται πολύ δυνατά το γουργουριτό της! Click για ανάπτυξη... επεισεις πολυ οραιος υχως βγενει οταν γουργουριζει και νιαουρειζει ταυτοχρονα,εχει πολυ πλακαεγω τους φοναζω μοτερακια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2009 στις 16:59 Η Lita έγραψε: #2.149 04-01-09 16:59 Αρχική Δημοσίευση από sabi: επεισεις πολυ οραιος υχως βγενει οταν γουργουριζει και νιαουρειζει ταυτοχρονα,εχει πολυ πλακαεγω τους φοναζω μοτερακια Click για ανάπτυξη... όντως αυτο συμβαίνει και είναι και πολυ φαγάνας σκέφτομαι αν έρθει κανεις σπίτι μου και το δεί πως τρώει θα νομίζει οτι δεν την ταίζω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2009 στις 17:12 Η sabi έγραψε: #2.150 04-01-09 17:12 Αρχική Δημοσίευση από Lita: όντως αυτο συμβαίνει και είναι και πολυ φαγάνας σκέφτομαι αν έρθει κανεις σπίτι μου και το δεί πως τρώει θα νομίζει οτι δεν την ταίζω! Click για ανάπτυξη... να την χαιρεσε,γιατι εγω την Μασια παρακαλαω να φαει,σαν αποτελιζμα της εχω καλωμαθει πολυ,και τωρα τροει ακομα πιο επελεκτικαεγω την θελω χοντρι και ζουμερη τωρα εχει το προτο της υστρο,και ειναι μια σκετη κομοδια μεσα στο σπιτι,γιατι υστρο εχει και η Τασια.....ληπον τρειβουνται μεταξη τουςτα βρεικανε ληπον ψηλο κειτανε και τον ανδρα μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2009 στις 17:51 Η Lita έγραψε: #2.151 04-01-09 17:51 Αρχική Δημοσίευση από sabi: να την χαιρεσε,γιατι εγω την Μασια παρακαλαω να φαει,σαν αποτελιζμα της εχω καλωμαθει πολυ,και τωρα τροει ακομα πιο επελεκτικαεγω την θελω χοντρι και ζουμερη τωρα εχει το προτο της υστρο,και ειναι μια σκετη κομοδια μεσα στο σπιτι,γιατι υστρο εχει και η Τασια.....ληπον τρειβουνται μεταξη τουςτα βρεικανε ληπον ψηλο κειτανε και τον ανδρα μου Click για ανάπτυξη... έτσι κάνει και η Lita έχει δεν έχει οίστρο έχει μια αδυναμία με τους άντρες τις γυναίκες ούτε να τις φτύσει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2009 στις 18:50 Η elvenstar: #2.152 04-01-09 18:50 τι κλαρωτές κουκλίτσες είναι αυτές; Αρχική Δημοσίευση από sabi: να την χαιρεσε,γιατι εγω την Μασια παρακαλαω να φαει,σαν αποτελιζμα της εχω καλωμαθει πολυ,και τωρα τροει ακομα πιο επελεκτικαεγω την θελω χοντρι και ζουμερη τωρα εχει το προτο της υστρο,και ειναι μια σκετη κομοδια μεσα στο σπιτι,γιατι υστρο εχει και η Τασια.....ληπον τρειβουνται μεταξη τουςτα βρεικανε ληπον ψηλο κειτανε και τον ανδρα μου Click για ανάπτυξη... Ό,τι να 'ναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2009 στις 21:32 Η staman2 έγραψε: #2.153 04-01-09 21:32 Αρχική Δημοσίευση από Lita: γεια σας και πάλι! Click για ανάπτυξη... Τι ομορφιές είναι αυτές!!! Ποσο μεγάλωσε η Ισις!!! Κάθε φορά που την βλέπω νομίζω πως φαίνεται κ πιο μεγάλη Και πόσο ταίριαξαν με την Μίου!!! Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Αχ βρε Σάμπυ το συζητούσαμε κ με την Αναστασία κ της έλεγα ότι αν ήξερα ότι πολύ σύντομα θα νοικιαζα σπίτι θα το ήθελα πάαααααρα παααααρα πολύ αυτό το μικρούλι Click για ανάπτυξη... Ελενάκι εγώ το ξέρω πολύ καλά ότι θέλεις πολύ να το αποκτήσεις αυτο το μωρό επειδή το έχεις ερωτευτει απ΄την πρώτη μέρα που το είδες!!!Μπορώ μόνον να ευχηθώ να πραγματοποιηθεί η επιθυμία σου Αρχική Δημοσίευση από Lita: η΄Ίsis παρόλο που έχει τη Μίου με ακόλουθεί όπου και να πάω στο σπίτι και κοιμάται πάντα στο μαξιλάρι μου και πάνω στο κεφάλι μου και γουργουρίζει με το που θα την βάλω πάνω στο μαξιλάρι!με την αδερφή μου την ονομάσαμε και τραχτέρ γιατί ακούγεται πολύ δυνατά το γουργουριτό της! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2009 στις 21:54 Η Lita έγραψε: #2.154 04-01-09 21:54 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: τι κλαρωτές κουκλίτσες είναι αυτές; ευχαριστώ πολύ όλο παιχνίδια είναι πριν από λίγο μπήκαν και στην τουαλέτα τους μαζί! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2009 στις 21:58 Η Lita έγραψε: #2.155 04-01-09 21:58 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Τι ομορφιές είναι αυτές!!! Ποσο μεγάλωσε η Ισις!!! Κάθε φορά που την βλέπω νομίζω πως φαίνεται κ πιο μεγάλη Και πόσο ταίριαξαν με την Μίου!!! Click για ανάπτυξη... τρώει πολύ το παιδί μου και κοιμάται και πολύ!η Μίου συμπεριφέρεται σαν μεγάλη αδερφή και την προσέχει δεν ζηλεύει και πολύ απλά αν ανέβει πριν από αυτήν η μικρή στο κρεβάτι μου κάτι της λέει αλλά δεν ξέρω τι ,πάντα βγάζει τον ίδιο ήχο και η μικρή κατεβαίνει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2009 στις 22:07 Η elvenstar: #2.156 04-01-09 22:07 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ελενάκι εγώ το ξέρω πολύ καλά ότι θέλεις πολύ να το αποκτήσεις αυτο το μωρό επειδή το έχεις ερωτευτει απ΄την πρώτη μέρα που το είδες!!!Μπορώ μόνον να ευχηθώ να πραγματοποιηθεί η επιθυμία σου Click για ανάπτυξη... Μακάρι Αναστασία μου να προλάβω κ να το πάρω εγώ αυτό το πλασματάκι γιατί πραγματικά το έχω ερωτευτεί Αρχική Δημοσίευση από Lita: ευχαριστώ πολύ όλο παιχνίδια είναι πριν από λίγο μπήκαν και στην τουαλέτα τους μαζί! Click για ανάπτυξη... Ναι για να μην χάνουν ώρα από το κουτσομπολιό πάνε κ τουαλέτα μαζί να τα λένε κ εκεί μέσα Πάντως πολύ τα χαίρομαι αυτά τα γατάκια που είναι τόσο καλόβολα κ κοινωνικά εμείς δεν είμαστε έτσι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2009 στις 22:26 Η Lita έγραψε: #2.157 04-01-09 22:26 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Μακάρι Αναστασία μου να προλάβω κ να το πάρω εγώ αυτό το πλασματάκι γιατί πραγματικά το έχω ερωτευτεί Ναι για να μην χάνουν ώρα από το κουτσομπολιό πάνε κ τουαλέτα μαζί να τα λένε κ εκεί μέσα Πάντως πολύ τα χαίρομαι αυτά τα γατάκια που είναι τόσο καλόβολα κ κοινωνικά εμείς δεν είμαστε έτσι Click για ανάπτυξη... και να ήθελε η Μίου να είναι διαφορετικά δεν θα μπορούσε η μικρή μου Ιsis είναι τόσο παιχνιδιάρα που με το που τις έφερα σε επαφή έκανε παιχνίδια στη Μίου και αυτή δεν ένιωσε καθόλου να απειλήται και απλά τη μύριζε για να σιγουρευτεί ότι δεν είναι καινούργιο παιχνίδι που της πήρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 11:17 Η Lita έγραψε: #2.158 05-01-09 11:17 καλημέρα σε όλους και καλή εβδομάδα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 11:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.159 05-01-09 11:46 Καλημερα Γιωτα,Μιου και Ιsis!! ειστε κουκλιτσες ζωγραφιστες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 11:46 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.160 05-01-09 11:46 Αρχική Δημοσίευση από Lita: καλημέρα σε όλους και καλή εβδομάδα! Click για ανάπτυξη... Επισης,να ειστε καλα συντομα και με το τσιντσιλακι μου κι'εγω ανυπομονω σκαω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 106 107 108 109 110 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 108 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 108 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από sabi: επεισεις πολυ οραιος υχως βγενει οταν γουργουριζει και νιαουρειζει ταυτοχρονα,εχει πολυ πλακαεγω τους φοναζω μοτερακια Click για ανάπτυξη... όντως αυτο συμβαίνει και είναι και πολυ φαγάνας σκέφτομαι αν έρθει κανεις σπίτι μου και το δεί πως τρώει θα νομίζει οτι δεν την ταίζω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2009 στις 17:12 Η sabi έγραψε: #2.150 04-01-09 17:12 Αρχική Δημοσίευση από Lita: όντως αυτο συμβαίνει και είναι και πολυ φαγάνας σκέφτομαι αν έρθει κανεις σπίτι μου και το δεί πως τρώει θα νομίζει οτι δεν την ταίζω! Click για ανάπτυξη... να την χαιρεσε,γιατι εγω την Μασια παρακαλαω να φαει,σαν αποτελιζμα της εχω καλωμαθει πολυ,και τωρα τροει ακομα πιο επελεκτικαεγω την θελω χοντρι και ζουμερη τωρα εχει το προτο της υστρο,και ειναι μια σκετη κομοδια μεσα στο σπιτι,γιατι υστρο εχει και η Τασια.....ληπον τρειβουνται μεταξη τουςτα βρεικανε ληπον ψηλο κειτανε και τον ανδρα μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2009 στις 17:51 Η Lita έγραψε: #2.151 04-01-09 17:51 Αρχική Δημοσίευση από sabi: να την χαιρεσε,γιατι εγω την Μασια παρακαλαω να φαει,σαν αποτελιζμα της εχω καλωμαθει πολυ,και τωρα τροει ακομα πιο επελεκτικαεγω την θελω χοντρι και ζουμερη τωρα εχει το προτο της υστρο,και ειναι μια σκετη κομοδια μεσα στο σπιτι,γιατι υστρο εχει και η Τασια.....ληπον τρειβουνται μεταξη τουςτα βρεικανε ληπον ψηλο κειτανε και τον ανδρα μου Click για ανάπτυξη... έτσι κάνει και η Lita έχει δεν έχει οίστρο έχει μια αδυναμία με τους άντρες τις γυναίκες ούτε να τις φτύσει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2009 στις 18:50 Η elvenstar: #2.152 04-01-09 18:50 τι κλαρωτές κουκλίτσες είναι αυτές; Αρχική Δημοσίευση από sabi: να την χαιρεσε,γιατι εγω την Μασια παρακαλαω να φαει,σαν αποτελιζμα της εχω καλωμαθει πολυ,και τωρα τροει ακομα πιο επελεκτικαεγω την θελω χοντρι και ζουμερη τωρα εχει το προτο της υστρο,και ειναι μια σκετη κομοδια μεσα στο σπιτι,γιατι υστρο εχει και η Τασια.....ληπον τρειβουνται μεταξη τουςτα βρεικανε ληπον ψηλο κειτανε και τον ανδρα μου Click για ανάπτυξη... Ό,τι να 'ναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2009 στις 21:32 Η staman2 έγραψε: #2.153 04-01-09 21:32 Αρχική Δημοσίευση από Lita: γεια σας και πάλι! Click για ανάπτυξη... Τι ομορφιές είναι αυτές!!! Ποσο μεγάλωσε η Ισις!!! Κάθε φορά που την βλέπω νομίζω πως φαίνεται κ πιο μεγάλη Και πόσο ταίριαξαν με την Μίου!!! Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Αχ βρε Σάμπυ το συζητούσαμε κ με την Αναστασία κ της έλεγα ότι αν ήξερα ότι πολύ σύντομα θα νοικιαζα σπίτι θα το ήθελα πάαααααρα παααααρα πολύ αυτό το μικρούλι Click για ανάπτυξη... Ελενάκι εγώ το ξέρω πολύ καλά ότι θέλεις πολύ να το αποκτήσεις αυτο το μωρό επειδή το έχεις ερωτευτει απ΄την πρώτη μέρα που το είδες!!!Μπορώ μόνον να ευχηθώ να πραγματοποιηθεί η επιθυμία σου Αρχική Δημοσίευση από Lita: η΄Ίsis παρόλο που έχει τη Μίου με ακόλουθεί όπου και να πάω στο σπίτι και κοιμάται πάντα στο μαξιλάρι μου και πάνω στο κεφάλι μου και γουργουρίζει με το που θα την βάλω πάνω στο μαξιλάρι!με την αδερφή μου την ονομάσαμε και τραχτέρ γιατί ακούγεται πολύ δυνατά το γουργουριτό της! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2009 στις 21:54 Η Lita έγραψε: #2.154 04-01-09 21:54 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: τι κλαρωτές κουκλίτσες είναι αυτές; ευχαριστώ πολύ όλο παιχνίδια είναι πριν από λίγο μπήκαν και στην τουαλέτα τους μαζί! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2009 στις 21:58 Η Lita έγραψε: #2.155 04-01-09 21:58 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Τι ομορφιές είναι αυτές!!! Ποσο μεγάλωσε η Ισις!!! Κάθε φορά που την βλέπω νομίζω πως φαίνεται κ πιο μεγάλη Και πόσο ταίριαξαν με την Μίου!!! Click για ανάπτυξη... τρώει πολύ το παιδί μου και κοιμάται και πολύ!η Μίου συμπεριφέρεται σαν μεγάλη αδερφή και την προσέχει δεν ζηλεύει και πολύ απλά αν ανέβει πριν από αυτήν η μικρή στο κρεβάτι μου κάτι της λέει αλλά δεν ξέρω τι ,πάντα βγάζει τον ίδιο ήχο και η μικρή κατεβαίνει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2009 στις 22:07 Η elvenstar: #2.156 04-01-09 22:07 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ελενάκι εγώ το ξέρω πολύ καλά ότι θέλεις πολύ να το αποκτήσεις αυτο το μωρό επειδή το έχεις ερωτευτει απ΄την πρώτη μέρα που το είδες!!!Μπορώ μόνον να ευχηθώ να πραγματοποιηθεί η επιθυμία σου Click για ανάπτυξη... Μακάρι Αναστασία μου να προλάβω κ να το πάρω εγώ αυτό το πλασματάκι γιατί πραγματικά το έχω ερωτευτεί Αρχική Δημοσίευση από Lita: ευχαριστώ πολύ όλο παιχνίδια είναι πριν από λίγο μπήκαν και στην τουαλέτα τους μαζί! Click για ανάπτυξη... Ναι για να μην χάνουν ώρα από το κουτσομπολιό πάνε κ τουαλέτα μαζί να τα λένε κ εκεί μέσα Πάντως πολύ τα χαίρομαι αυτά τα γατάκια που είναι τόσο καλόβολα κ κοινωνικά εμείς δεν είμαστε έτσι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2009 στις 22:26 Η Lita έγραψε: #2.157 04-01-09 22:26 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Μακάρι Αναστασία μου να προλάβω κ να το πάρω εγώ αυτό το πλασματάκι γιατί πραγματικά το έχω ερωτευτεί Ναι για να μην χάνουν ώρα από το κουτσομπολιό πάνε κ τουαλέτα μαζί να τα λένε κ εκεί μέσα Πάντως πολύ τα χαίρομαι αυτά τα γατάκια που είναι τόσο καλόβολα κ κοινωνικά εμείς δεν είμαστε έτσι Click για ανάπτυξη... και να ήθελε η Μίου να είναι διαφορετικά δεν θα μπορούσε η μικρή μου Ιsis είναι τόσο παιχνιδιάρα που με το που τις έφερα σε επαφή έκανε παιχνίδια στη Μίου και αυτή δεν ένιωσε καθόλου να απειλήται και απλά τη μύριζε για να σιγουρευτεί ότι δεν είναι καινούργιο παιχνίδι που της πήρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 11:17 Η Lita έγραψε: #2.158 05-01-09 11:17 καλημέρα σε όλους και καλή εβδομάδα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 11:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.159 05-01-09 11:46 Καλημερα Γιωτα,Μιου και Ιsis!! ειστε κουκλιτσες ζωγραφιστες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 11:46 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.160 05-01-09 11:46 Αρχική Δημοσίευση από Lita: καλημέρα σε όλους και καλή εβδομάδα! Click για ανάπτυξη... Επισης,να ειστε καλα συντομα και με το τσιντσιλακι μου κι'εγω ανυπομονω σκαω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 106 107 108 109 110 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 108 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 108 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Lita: όντως αυτο συμβαίνει και είναι και πολυ φαγάνας σκέφτομαι αν έρθει κανεις σπίτι μου και το δεί πως τρώει θα νομίζει οτι δεν την ταίζω! Click για ανάπτυξη... να την χαιρεσε,γιατι εγω την Μασια παρακαλαω να φαει,σαν αποτελιζμα της εχω καλωμαθει πολυ,και τωρα τροει ακομα πιο επελεκτικαεγω την θελω χοντρι και ζουμερη τωρα εχει το προτο της υστρο,και ειναι μια σκετη κομοδια μεσα στο σπιτι,γιατι υστρο εχει και η Τασια.....ληπον τρειβουνται μεταξη τουςτα βρεικανε ληπον ψηλο κειτανε και τον ανδρα μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2009 στις 17:51 Η Lita έγραψε: #2.151 04-01-09 17:51 Αρχική Δημοσίευση από sabi: να την χαιρεσε,γιατι εγω την Μασια παρακαλαω να φαει,σαν αποτελιζμα της εχω καλωμαθει πολυ,και τωρα τροει ακομα πιο επελεκτικαεγω την θελω χοντρι και ζουμερη τωρα εχει το προτο της υστρο,και ειναι μια σκετη κομοδια μεσα στο σπιτι,γιατι υστρο εχει και η Τασια.....ληπον τρειβουνται μεταξη τουςτα βρεικανε ληπον ψηλο κειτανε και τον ανδρα μου Click για ανάπτυξη... έτσι κάνει και η Lita έχει δεν έχει οίστρο έχει μια αδυναμία με τους άντρες τις γυναίκες ούτε να τις φτύσει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2009 στις 18:50 Η elvenstar: #2.152 04-01-09 18:50 τι κλαρωτές κουκλίτσες είναι αυτές; Αρχική Δημοσίευση από sabi: να την χαιρεσε,γιατι εγω την Μασια παρακαλαω να φαει,σαν αποτελιζμα της εχω καλωμαθει πολυ,και τωρα τροει ακομα πιο επελεκτικαεγω την θελω χοντρι και ζουμερη τωρα εχει το προτο της υστρο,και ειναι μια σκετη κομοδια μεσα στο σπιτι,γιατι υστρο εχει και η Τασια.....ληπον τρειβουνται μεταξη τουςτα βρεικανε ληπον ψηλο κειτανε και τον ανδρα μου Click για ανάπτυξη... Ό,τι να 'ναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2009 στις 21:32 Η staman2 έγραψε: #2.153 04-01-09 21:32 Αρχική Δημοσίευση από Lita: γεια σας και πάλι! Click για ανάπτυξη... Τι ομορφιές είναι αυτές!!! Ποσο μεγάλωσε η Ισις!!! Κάθε φορά που την βλέπω νομίζω πως φαίνεται κ πιο μεγάλη Και πόσο ταίριαξαν με την Μίου!!! Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Αχ βρε Σάμπυ το συζητούσαμε κ με την Αναστασία κ της έλεγα ότι αν ήξερα ότι πολύ σύντομα θα νοικιαζα σπίτι θα το ήθελα πάαααααρα παααααρα πολύ αυτό το μικρούλι Click για ανάπτυξη... Ελενάκι εγώ το ξέρω πολύ καλά ότι θέλεις πολύ να το αποκτήσεις αυτο το μωρό επειδή το έχεις ερωτευτει απ΄την πρώτη μέρα που το είδες!!!Μπορώ μόνον να ευχηθώ να πραγματοποιηθεί η επιθυμία σου Αρχική Δημοσίευση από Lita: η΄Ίsis παρόλο που έχει τη Μίου με ακόλουθεί όπου και να πάω στο σπίτι και κοιμάται πάντα στο μαξιλάρι μου και πάνω στο κεφάλι μου και γουργουρίζει με το που θα την βάλω πάνω στο μαξιλάρι!με την αδερφή μου την ονομάσαμε και τραχτέρ γιατί ακούγεται πολύ δυνατά το γουργουριτό της! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2009 στις 21:54 Η Lita έγραψε: #2.154 04-01-09 21:54 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: τι κλαρωτές κουκλίτσες είναι αυτές; ευχαριστώ πολύ όλο παιχνίδια είναι πριν από λίγο μπήκαν και στην τουαλέτα τους μαζί! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2009 στις 21:58 Η Lita έγραψε: #2.155 04-01-09 21:58 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Τι ομορφιές είναι αυτές!!! Ποσο μεγάλωσε η Ισις!!! Κάθε φορά που την βλέπω νομίζω πως φαίνεται κ πιο μεγάλη Και πόσο ταίριαξαν με την Μίου!!! Click για ανάπτυξη... τρώει πολύ το παιδί μου και κοιμάται και πολύ!η Μίου συμπεριφέρεται σαν μεγάλη αδερφή και την προσέχει δεν ζηλεύει και πολύ απλά αν ανέβει πριν από αυτήν η μικρή στο κρεβάτι μου κάτι της λέει αλλά δεν ξέρω τι ,πάντα βγάζει τον ίδιο ήχο και η μικρή κατεβαίνει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2009 στις 22:07 Η elvenstar: #2.156 04-01-09 22:07 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ελενάκι εγώ το ξέρω πολύ καλά ότι θέλεις πολύ να το αποκτήσεις αυτο το μωρό επειδή το έχεις ερωτευτει απ΄την πρώτη μέρα που το είδες!!!Μπορώ μόνον να ευχηθώ να πραγματοποιηθεί η επιθυμία σου Click για ανάπτυξη... Μακάρι Αναστασία μου να προλάβω κ να το πάρω εγώ αυτό το πλασματάκι γιατί πραγματικά το έχω ερωτευτεί Αρχική Δημοσίευση από Lita: ευχαριστώ πολύ όλο παιχνίδια είναι πριν από λίγο μπήκαν και στην τουαλέτα τους μαζί! Click για ανάπτυξη... Ναι για να μην χάνουν ώρα από το κουτσομπολιό πάνε κ τουαλέτα μαζί να τα λένε κ εκεί μέσα Πάντως πολύ τα χαίρομαι αυτά τα γατάκια που είναι τόσο καλόβολα κ κοινωνικά εμείς δεν είμαστε έτσι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2009 στις 22:26 Η Lita έγραψε: #2.157 04-01-09 22:26 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Μακάρι Αναστασία μου να προλάβω κ να το πάρω εγώ αυτό το πλασματάκι γιατί πραγματικά το έχω ερωτευτεί Ναι για να μην χάνουν ώρα από το κουτσομπολιό πάνε κ τουαλέτα μαζί να τα λένε κ εκεί μέσα Πάντως πολύ τα χαίρομαι αυτά τα γατάκια που είναι τόσο καλόβολα κ κοινωνικά εμείς δεν είμαστε έτσι Click για ανάπτυξη... και να ήθελε η Μίου να είναι διαφορετικά δεν θα μπορούσε η μικρή μου Ιsis είναι τόσο παιχνιδιάρα που με το που τις έφερα σε επαφή έκανε παιχνίδια στη Μίου και αυτή δεν ένιωσε καθόλου να απειλήται και απλά τη μύριζε για να σιγουρευτεί ότι δεν είναι καινούργιο παιχνίδι που της πήρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 11:17 Η Lita έγραψε: #2.158 05-01-09 11:17 καλημέρα σε όλους και καλή εβδομάδα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 11:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.159 05-01-09 11:46 Καλημερα Γιωτα,Μιου και Ιsis!! ειστε κουκλιτσες ζωγραφιστες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 11:46 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.160 05-01-09 11:46 Αρχική Δημοσίευση από Lita: καλημέρα σε όλους και καλή εβδομάδα! Click για ανάπτυξη... Επισης,να ειστε καλα συντομα και με το τσιντσιλακι μου κι'εγω ανυπομονω σκαω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 106 107 108 109 110 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 108 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 108 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από sabi: να την χαιρεσε,γιατι εγω την Μασια παρακαλαω να φαει,σαν αποτελιζμα της εχω καλωμαθει πολυ,και τωρα τροει ακομα πιο επελεκτικαεγω την θελω χοντρι και ζουμερη τωρα εχει το προτο της υστρο,και ειναι μια σκετη κομοδια μεσα στο σπιτι,γιατι υστρο εχει και η Τασια.....ληπον τρειβουνται μεταξη τουςτα βρεικανε ληπον ψηλο κειτανε και τον ανδρα μου Click για ανάπτυξη... έτσι κάνει και η Lita έχει δεν έχει οίστρο έχει μια αδυναμία με τους άντρες τις γυναίκες ούτε να τις φτύσει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2009 στις 18:50 Η elvenstar: #2.152 04-01-09 18:50 τι κλαρωτές κουκλίτσες είναι αυτές; Αρχική Δημοσίευση από sabi: να την χαιρεσε,γιατι εγω την Μασια παρακαλαω να φαει,σαν αποτελιζμα της εχω καλωμαθει πολυ,και τωρα τροει ακομα πιο επελεκτικαεγω την θελω χοντρι και ζουμερη τωρα εχει το προτο της υστρο,και ειναι μια σκετη κομοδια μεσα στο σπιτι,γιατι υστρο εχει και η Τασια.....ληπον τρειβουνται μεταξη τουςτα βρεικανε ληπον ψηλο κειτανε και τον ανδρα μου Click για ανάπτυξη... Ό,τι να 'ναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2009 στις 21:32 Η staman2 έγραψε: #2.153 04-01-09 21:32 Αρχική Δημοσίευση από Lita: γεια σας και πάλι! Click για ανάπτυξη... Τι ομορφιές είναι αυτές!!! Ποσο μεγάλωσε η Ισις!!! Κάθε φορά που την βλέπω νομίζω πως φαίνεται κ πιο μεγάλη Και πόσο ταίριαξαν με την Μίου!!! Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Αχ βρε Σάμπυ το συζητούσαμε κ με την Αναστασία κ της έλεγα ότι αν ήξερα ότι πολύ σύντομα θα νοικιαζα σπίτι θα το ήθελα πάαααααρα παααααρα πολύ αυτό το μικρούλι Click για ανάπτυξη... Ελενάκι εγώ το ξέρω πολύ καλά ότι θέλεις πολύ να το αποκτήσεις αυτο το μωρό επειδή το έχεις ερωτευτει απ΄την πρώτη μέρα που το είδες!!!Μπορώ μόνον να ευχηθώ να πραγματοποιηθεί η επιθυμία σου Αρχική Δημοσίευση από Lita: η΄Ίsis παρόλο που έχει τη Μίου με ακόλουθεί όπου και να πάω στο σπίτι και κοιμάται πάντα στο μαξιλάρι μου και πάνω στο κεφάλι μου και γουργουρίζει με το που θα την βάλω πάνω στο μαξιλάρι!με την αδερφή μου την ονομάσαμε και τραχτέρ γιατί ακούγεται πολύ δυνατά το γουργουριτό της! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2009 στις 21:54 Η Lita έγραψε: #2.154 04-01-09 21:54 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: τι κλαρωτές κουκλίτσες είναι αυτές; ευχαριστώ πολύ όλο παιχνίδια είναι πριν από λίγο μπήκαν και στην τουαλέτα τους μαζί! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2009 στις 21:58 Η Lita έγραψε: #2.155 04-01-09 21:58 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Τι ομορφιές είναι αυτές!!! Ποσο μεγάλωσε η Ισις!!! Κάθε φορά που την βλέπω νομίζω πως φαίνεται κ πιο μεγάλη Και πόσο ταίριαξαν με την Μίου!!! Click για ανάπτυξη... τρώει πολύ το παιδί μου και κοιμάται και πολύ!η Μίου συμπεριφέρεται σαν μεγάλη αδερφή και την προσέχει δεν ζηλεύει και πολύ απλά αν ανέβει πριν από αυτήν η μικρή στο κρεβάτι μου κάτι της λέει αλλά δεν ξέρω τι ,πάντα βγάζει τον ίδιο ήχο και η μικρή κατεβαίνει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2009 στις 22:07 Η elvenstar: #2.156 04-01-09 22:07 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ελενάκι εγώ το ξέρω πολύ καλά ότι θέλεις πολύ να το αποκτήσεις αυτο το μωρό επειδή το έχεις ερωτευτει απ΄την πρώτη μέρα που το είδες!!!Μπορώ μόνον να ευχηθώ να πραγματοποιηθεί η επιθυμία σου Click για ανάπτυξη... Μακάρι Αναστασία μου να προλάβω κ να το πάρω εγώ αυτό το πλασματάκι γιατί πραγματικά το έχω ερωτευτεί Αρχική Δημοσίευση από Lita: ευχαριστώ πολύ όλο παιχνίδια είναι πριν από λίγο μπήκαν και στην τουαλέτα τους μαζί! Click για ανάπτυξη... Ναι για να μην χάνουν ώρα από το κουτσομπολιό πάνε κ τουαλέτα μαζί να τα λένε κ εκεί μέσα Πάντως πολύ τα χαίρομαι αυτά τα γατάκια που είναι τόσο καλόβολα κ κοινωνικά εμείς δεν είμαστε έτσι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2009 στις 22:26 Η Lita έγραψε: #2.157 04-01-09 22:26 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Μακάρι Αναστασία μου να προλάβω κ να το πάρω εγώ αυτό το πλασματάκι γιατί πραγματικά το έχω ερωτευτεί Ναι για να μην χάνουν ώρα από το κουτσομπολιό πάνε κ τουαλέτα μαζί να τα λένε κ εκεί μέσα Πάντως πολύ τα χαίρομαι αυτά τα γατάκια που είναι τόσο καλόβολα κ κοινωνικά εμείς δεν είμαστε έτσι Click για ανάπτυξη... και να ήθελε η Μίου να είναι διαφορετικά δεν θα μπορούσε η μικρή μου Ιsis είναι τόσο παιχνιδιάρα που με το που τις έφερα σε επαφή έκανε παιχνίδια στη Μίου και αυτή δεν ένιωσε καθόλου να απειλήται και απλά τη μύριζε για να σιγουρευτεί ότι δεν είναι καινούργιο παιχνίδι που της πήρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 11:17 Η Lita έγραψε: #2.158 05-01-09 11:17 καλημέρα σε όλους και καλή εβδομάδα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 11:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.159 05-01-09 11:46 Καλημερα Γιωτα,Μιου και Ιsis!! ειστε κουκλιτσες ζωγραφιστες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 11:46 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.160 05-01-09 11:46 Αρχική Δημοσίευση από Lita: καλημέρα σε όλους και καλή εβδομάδα! Click για ανάπτυξη... Επισης,να ειστε καλα συντομα και με το τσιντσιλακι μου κι'εγω ανυπομονω σκαω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 106 107 108 109 110 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 108 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 108 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
τι κλαρωτές κουκλίτσες είναι αυτές; Αρχική Δημοσίευση από sabi: να την χαιρεσε,γιατι εγω την Μασια παρακαλαω να φαει,σαν αποτελιζμα της εχω καλωμαθει πολυ,και τωρα τροει ακομα πιο επελεκτικαεγω την θελω χοντρι και ζουμερη τωρα εχει το προτο της υστρο,και ειναι μια σκετη κομοδια μεσα στο σπιτι,γιατι υστρο εχει και η Τασια.....ληπον τρειβουνται μεταξη τουςτα βρεικανε ληπον ψηλο κειτανε και τον ανδρα μου Click για ανάπτυξη... Ό,τι να 'ναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2009 στις 21:32 Η staman2 έγραψε: #2.153 04-01-09 21:32 Αρχική Δημοσίευση από Lita: γεια σας και πάλι! Click για ανάπτυξη... Τι ομορφιές είναι αυτές!!! Ποσο μεγάλωσε η Ισις!!! Κάθε φορά που την βλέπω νομίζω πως φαίνεται κ πιο μεγάλη Και πόσο ταίριαξαν με την Μίου!!! Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Αχ βρε Σάμπυ το συζητούσαμε κ με την Αναστασία κ της έλεγα ότι αν ήξερα ότι πολύ σύντομα θα νοικιαζα σπίτι θα το ήθελα πάαααααρα παααααρα πολύ αυτό το μικρούλι Click για ανάπτυξη... Ελενάκι εγώ το ξέρω πολύ καλά ότι θέλεις πολύ να το αποκτήσεις αυτο το μωρό επειδή το έχεις ερωτευτει απ΄την πρώτη μέρα που το είδες!!!Μπορώ μόνον να ευχηθώ να πραγματοποιηθεί η επιθυμία σου Αρχική Δημοσίευση από Lita: η΄Ίsis παρόλο που έχει τη Μίου με ακόλουθεί όπου και να πάω στο σπίτι και κοιμάται πάντα στο μαξιλάρι μου και πάνω στο κεφάλι μου και γουργουρίζει με το που θα την βάλω πάνω στο μαξιλάρι!με την αδερφή μου την ονομάσαμε και τραχτέρ γιατί ακούγεται πολύ δυνατά το γουργουριτό της! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2009 στις 21:54 Η Lita έγραψε: #2.154 04-01-09 21:54 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: τι κλαρωτές κουκλίτσες είναι αυτές; ευχαριστώ πολύ όλο παιχνίδια είναι πριν από λίγο μπήκαν και στην τουαλέτα τους μαζί! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2009 στις 21:58 Η Lita έγραψε: #2.155 04-01-09 21:58 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Τι ομορφιές είναι αυτές!!! Ποσο μεγάλωσε η Ισις!!! Κάθε φορά που την βλέπω νομίζω πως φαίνεται κ πιο μεγάλη Και πόσο ταίριαξαν με την Μίου!!! Click για ανάπτυξη... τρώει πολύ το παιδί μου και κοιμάται και πολύ!η Μίου συμπεριφέρεται σαν μεγάλη αδερφή και την προσέχει δεν ζηλεύει και πολύ απλά αν ανέβει πριν από αυτήν η μικρή στο κρεβάτι μου κάτι της λέει αλλά δεν ξέρω τι ,πάντα βγάζει τον ίδιο ήχο και η μικρή κατεβαίνει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2009 στις 22:07 Η elvenstar: #2.156 04-01-09 22:07 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ελενάκι εγώ το ξέρω πολύ καλά ότι θέλεις πολύ να το αποκτήσεις αυτο το μωρό επειδή το έχεις ερωτευτει απ΄την πρώτη μέρα που το είδες!!!Μπορώ μόνον να ευχηθώ να πραγματοποιηθεί η επιθυμία σου Click για ανάπτυξη... Μακάρι Αναστασία μου να προλάβω κ να το πάρω εγώ αυτό το πλασματάκι γιατί πραγματικά το έχω ερωτευτεί Αρχική Δημοσίευση από Lita: ευχαριστώ πολύ όλο παιχνίδια είναι πριν από λίγο μπήκαν και στην τουαλέτα τους μαζί! Click για ανάπτυξη... Ναι για να μην χάνουν ώρα από το κουτσομπολιό πάνε κ τουαλέτα μαζί να τα λένε κ εκεί μέσα Πάντως πολύ τα χαίρομαι αυτά τα γατάκια που είναι τόσο καλόβολα κ κοινωνικά εμείς δεν είμαστε έτσι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2009 στις 22:26 Η Lita έγραψε: #2.157 04-01-09 22:26 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Μακάρι Αναστασία μου να προλάβω κ να το πάρω εγώ αυτό το πλασματάκι γιατί πραγματικά το έχω ερωτευτεί Ναι για να μην χάνουν ώρα από το κουτσομπολιό πάνε κ τουαλέτα μαζί να τα λένε κ εκεί μέσα Πάντως πολύ τα χαίρομαι αυτά τα γατάκια που είναι τόσο καλόβολα κ κοινωνικά εμείς δεν είμαστε έτσι Click για ανάπτυξη... και να ήθελε η Μίου να είναι διαφορετικά δεν θα μπορούσε η μικρή μου Ιsis είναι τόσο παιχνιδιάρα που με το που τις έφερα σε επαφή έκανε παιχνίδια στη Μίου και αυτή δεν ένιωσε καθόλου να απειλήται και απλά τη μύριζε για να σιγουρευτεί ότι δεν είναι καινούργιο παιχνίδι που της πήρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 11:17 Η Lita έγραψε: #2.158 05-01-09 11:17 καλημέρα σε όλους και καλή εβδομάδα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 11:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.159 05-01-09 11:46 Καλημερα Γιωτα,Μιου και Ιsis!! ειστε κουκλιτσες ζωγραφιστες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 11:46 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.160 05-01-09 11:46 Αρχική Δημοσίευση από Lita: καλημέρα σε όλους και καλή εβδομάδα! Click για ανάπτυξη... Επισης,να ειστε καλα συντομα και με το τσιντσιλακι μου κι'εγω ανυπομονω σκαω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 106 107 108 109 110 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 108 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 108 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Lita: γεια σας και πάλι! Click για ανάπτυξη... Τι ομορφιές είναι αυτές!!! Ποσο μεγάλωσε η Ισις!!! Κάθε φορά που την βλέπω νομίζω πως φαίνεται κ πιο μεγάλη Και πόσο ταίριαξαν με την Μίου!!! Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Αχ βρε Σάμπυ το συζητούσαμε κ με την Αναστασία κ της έλεγα ότι αν ήξερα ότι πολύ σύντομα θα νοικιαζα σπίτι θα το ήθελα πάαααααρα παααααρα πολύ αυτό το μικρούλι Click για ανάπτυξη... Ελενάκι εγώ το ξέρω πολύ καλά ότι θέλεις πολύ να το αποκτήσεις αυτο το μωρό επειδή το έχεις ερωτευτει απ΄την πρώτη μέρα που το είδες!!!Μπορώ μόνον να ευχηθώ να πραγματοποιηθεί η επιθυμία σου Αρχική Δημοσίευση από Lita: η΄Ίsis παρόλο που έχει τη Μίου με ακόλουθεί όπου και να πάω στο σπίτι και κοιμάται πάντα στο μαξιλάρι μου και πάνω στο κεφάλι μου και γουργουρίζει με το που θα την βάλω πάνω στο μαξιλάρι!με την αδερφή μου την ονομάσαμε και τραχτέρ γιατί ακούγεται πολύ δυνατά το γουργουριτό της! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2009 στις 21:54 Η Lita έγραψε: #2.154 04-01-09 21:54 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: τι κλαρωτές κουκλίτσες είναι αυτές; ευχαριστώ πολύ όλο παιχνίδια είναι πριν από λίγο μπήκαν και στην τουαλέτα τους μαζί! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2009 στις 21:58 Η Lita έγραψε: #2.155 04-01-09 21:58 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Τι ομορφιές είναι αυτές!!! Ποσο μεγάλωσε η Ισις!!! Κάθε φορά που την βλέπω νομίζω πως φαίνεται κ πιο μεγάλη Και πόσο ταίριαξαν με την Μίου!!! Click για ανάπτυξη... τρώει πολύ το παιδί μου και κοιμάται και πολύ!η Μίου συμπεριφέρεται σαν μεγάλη αδερφή και την προσέχει δεν ζηλεύει και πολύ απλά αν ανέβει πριν από αυτήν η μικρή στο κρεβάτι μου κάτι της λέει αλλά δεν ξέρω τι ,πάντα βγάζει τον ίδιο ήχο και η μικρή κατεβαίνει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2009 στις 22:07 Η elvenstar: #2.156 04-01-09 22:07 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ελενάκι εγώ το ξέρω πολύ καλά ότι θέλεις πολύ να το αποκτήσεις αυτο το μωρό επειδή το έχεις ερωτευτει απ΄την πρώτη μέρα που το είδες!!!Μπορώ μόνον να ευχηθώ να πραγματοποιηθεί η επιθυμία σου Click για ανάπτυξη... Μακάρι Αναστασία μου να προλάβω κ να το πάρω εγώ αυτό το πλασματάκι γιατί πραγματικά το έχω ερωτευτεί Αρχική Δημοσίευση από Lita: ευχαριστώ πολύ όλο παιχνίδια είναι πριν από λίγο μπήκαν και στην τουαλέτα τους μαζί! Click για ανάπτυξη... Ναι για να μην χάνουν ώρα από το κουτσομπολιό πάνε κ τουαλέτα μαζί να τα λένε κ εκεί μέσα Πάντως πολύ τα χαίρομαι αυτά τα γατάκια που είναι τόσο καλόβολα κ κοινωνικά εμείς δεν είμαστε έτσι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2009 στις 22:26 Η Lita έγραψε: #2.157 04-01-09 22:26 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Μακάρι Αναστασία μου να προλάβω κ να το πάρω εγώ αυτό το πλασματάκι γιατί πραγματικά το έχω ερωτευτεί Ναι για να μην χάνουν ώρα από το κουτσομπολιό πάνε κ τουαλέτα μαζί να τα λένε κ εκεί μέσα Πάντως πολύ τα χαίρομαι αυτά τα γατάκια που είναι τόσο καλόβολα κ κοινωνικά εμείς δεν είμαστε έτσι Click για ανάπτυξη... και να ήθελε η Μίου να είναι διαφορετικά δεν θα μπορούσε η μικρή μου Ιsis είναι τόσο παιχνιδιάρα που με το που τις έφερα σε επαφή έκανε παιχνίδια στη Μίου και αυτή δεν ένιωσε καθόλου να απειλήται και απλά τη μύριζε για να σιγουρευτεί ότι δεν είναι καινούργιο παιχνίδι που της πήρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 11:17 Η Lita έγραψε: #2.158 05-01-09 11:17 καλημέρα σε όλους και καλή εβδομάδα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 11:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.159 05-01-09 11:46 Καλημερα Γιωτα,Μιου και Ιsis!! ειστε κουκλιτσες ζωγραφιστες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 11:46 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.160 05-01-09 11:46 Αρχική Δημοσίευση από Lita: καλημέρα σε όλους και καλή εβδομάδα! Click για ανάπτυξη... Επισης,να ειστε καλα συντομα και με το τσιντσιλακι μου κι'εγω ανυπομονω σκαω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 106 107 108 109 110 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 108 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 108 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: τι κλαρωτές κουκλίτσες είναι αυτές; ευχαριστώ πολύ όλο παιχνίδια είναι πριν από λίγο μπήκαν και στην τουαλέτα τους μαζί! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2009 στις 21:58 Η Lita έγραψε: #2.155 04-01-09 21:58 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Τι ομορφιές είναι αυτές!!! Ποσο μεγάλωσε η Ισις!!! Κάθε φορά που την βλέπω νομίζω πως φαίνεται κ πιο μεγάλη Και πόσο ταίριαξαν με την Μίου!!! Click για ανάπτυξη... τρώει πολύ το παιδί μου και κοιμάται και πολύ!η Μίου συμπεριφέρεται σαν μεγάλη αδερφή και την προσέχει δεν ζηλεύει και πολύ απλά αν ανέβει πριν από αυτήν η μικρή στο κρεβάτι μου κάτι της λέει αλλά δεν ξέρω τι ,πάντα βγάζει τον ίδιο ήχο και η μικρή κατεβαίνει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2009 στις 22:07 Η elvenstar: #2.156 04-01-09 22:07 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ελενάκι εγώ το ξέρω πολύ καλά ότι θέλεις πολύ να το αποκτήσεις αυτο το μωρό επειδή το έχεις ερωτευτει απ΄την πρώτη μέρα που το είδες!!!Μπορώ μόνον να ευχηθώ να πραγματοποιηθεί η επιθυμία σου Click για ανάπτυξη... Μακάρι Αναστασία μου να προλάβω κ να το πάρω εγώ αυτό το πλασματάκι γιατί πραγματικά το έχω ερωτευτεί Αρχική Δημοσίευση από Lita: ευχαριστώ πολύ όλο παιχνίδια είναι πριν από λίγο μπήκαν και στην τουαλέτα τους μαζί! Click για ανάπτυξη... Ναι για να μην χάνουν ώρα από το κουτσομπολιό πάνε κ τουαλέτα μαζί να τα λένε κ εκεί μέσα Πάντως πολύ τα χαίρομαι αυτά τα γατάκια που είναι τόσο καλόβολα κ κοινωνικά εμείς δεν είμαστε έτσι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2009 στις 22:26 Η Lita έγραψε: #2.157 04-01-09 22:26 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Μακάρι Αναστασία μου να προλάβω κ να το πάρω εγώ αυτό το πλασματάκι γιατί πραγματικά το έχω ερωτευτεί Ναι για να μην χάνουν ώρα από το κουτσομπολιό πάνε κ τουαλέτα μαζί να τα λένε κ εκεί μέσα Πάντως πολύ τα χαίρομαι αυτά τα γατάκια που είναι τόσο καλόβολα κ κοινωνικά εμείς δεν είμαστε έτσι Click για ανάπτυξη... και να ήθελε η Μίου να είναι διαφορετικά δεν θα μπορούσε η μικρή μου Ιsis είναι τόσο παιχνιδιάρα που με το που τις έφερα σε επαφή έκανε παιχνίδια στη Μίου και αυτή δεν ένιωσε καθόλου να απειλήται και απλά τη μύριζε για να σιγουρευτεί ότι δεν είναι καινούργιο παιχνίδι που της πήρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 11:17 Η Lita έγραψε: #2.158 05-01-09 11:17 καλημέρα σε όλους και καλή εβδομάδα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 11:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.159 05-01-09 11:46 Καλημερα Γιωτα,Μιου και Ιsis!! ειστε κουκλιτσες ζωγραφιστες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 11:46 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.160 05-01-09 11:46 Αρχική Δημοσίευση από Lita: καλημέρα σε όλους και καλή εβδομάδα! Click για ανάπτυξη... Επισης,να ειστε καλα συντομα και με το τσιντσιλακι μου κι'εγω ανυπομονω σκαω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 106 107 108 109 110 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 108 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 108 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από staman2: Τι ομορφιές είναι αυτές!!! Ποσο μεγάλωσε η Ισις!!! Κάθε φορά που την βλέπω νομίζω πως φαίνεται κ πιο μεγάλη Και πόσο ταίριαξαν με την Μίου!!! Click για ανάπτυξη... τρώει πολύ το παιδί μου και κοιμάται και πολύ!η Μίου συμπεριφέρεται σαν μεγάλη αδερφή και την προσέχει δεν ζηλεύει και πολύ απλά αν ανέβει πριν από αυτήν η μικρή στο κρεβάτι μου κάτι της λέει αλλά δεν ξέρω τι ,πάντα βγάζει τον ίδιο ήχο και η μικρή κατεβαίνει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2009 στις 22:07 Η elvenstar: #2.156 04-01-09 22:07 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ελενάκι εγώ το ξέρω πολύ καλά ότι θέλεις πολύ να το αποκτήσεις αυτο το μωρό επειδή το έχεις ερωτευτει απ΄την πρώτη μέρα που το είδες!!!Μπορώ μόνον να ευχηθώ να πραγματοποιηθεί η επιθυμία σου Click για ανάπτυξη... Μακάρι Αναστασία μου να προλάβω κ να το πάρω εγώ αυτό το πλασματάκι γιατί πραγματικά το έχω ερωτευτεί Αρχική Δημοσίευση από Lita: ευχαριστώ πολύ όλο παιχνίδια είναι πριν από λίγο μπήκαν και στην τουαλέτα τους μαζί! Click για ανάπτυξη... Ναι για να μην χάνουν ώρα από το κουτσομπολιό πάνε κ τουαλέτα μαζί να τα λένε κ εκεί μέσα Πάντως πολύ τα χαίρομαι αυτά τα γατάκια που είναι τόσο καλόβολα κ κοινωνικά εμείς δεν είμαστε έτσι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2009 στις 22:26 Η Lita έγραψε: #2.157 04-01-09 22:26 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Μακάρι Αναστασία μου να προλάβω κ να το πάρω εγώ αυτό το πλασματάκι γιατί πραγματικά το έχω ερωτευτεί Ναι για να μην χάνουν ώρα από το κουτσομπολιό πάνε κ τουαλέτα μαζί να τα λένε κ εκεί μέσα Πάντως πολύ τα χαίρομαι αυτά τα γατάκια που είναι τόσο καλόβολα κ κοινωνικά εμείς δεν είμαστε έτσι Click για ανάπτυξη... και να ήθελε η Μίου να είναι διαφορετικά δεν θα μπορούσε η μικρή μου Ιsis είναι τόσο παιχνιδιάρα που με το που τις έφερα σε επαφή έκανε παιχνίδια στη Μίου και αυτή δεν ένιωσε καθόλου να απειλήται και απλά τη μύριζε για να σιγουρευτεί ότι δεν είναι καινούργιο παιχνίδι που της πήρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 11:17 Η Lita έγραψε: #2.158 05-01-09 11:17 καλημέρα σε όλους και καλή εβδομάδα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 11:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.159 05-01-09 11:46 Καλημερα Γιωτα,Μιου και Ιsis!! ειστε κουκλιτσες ζωγραφιστες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 11:46 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.160 05-01-09 11:46 Αρχική Δημοσίευση από Lita: καλημέρα σε όλους και καλή εβδομάδα! Click για ανάπτυξη... Επισης,να ειστε καλα συντομα και με το τσιντσιλακι μου κι'εγω ανυπομονω σκαω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 106 107 108 109 110 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 108 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 108 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ελενάκι εγώ το ξέρω πολύ καλά ότι θέλεις πολύ να το αποκτήσεις αυτο το μωρό επειδή το έχεις ερωτευτει απ΄την πρώτη μέρα που το είδες!!!Μπορώ μόνον να ευχηθώ να πραγματοποιηθεί η επιθυμία σου Click για ανάπτυξη... Μακάρι Αναστασία μου να προλάβω κ να το πάρω εγώ αυτό το πλασματάκι γιατί πραγματικά το έχω ερωτευτεί Αρχική Δημοσίευση από Lita: ευχαριστώ πολύ όλο παιχνίδια είναι πριν από λίγο μπήκαν και στην τουαλέτα τους μαζί! Click για ανάπτυξη... Ναι για να μην χάνουν ώρα από το κουτσομπολιό πάνε κ τουαλέτα μαζί να τα λένε κ εκεί μέσα Πάντως πολύ τα χαίρομαι αυτά τα γατάκια που είναι τόσο καλόβολα κ κοινωνικά εμείς δεν είμαστε έτσι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2009 στις 22:26 Η Lita έγραψε: #2.157 04-01-09 22:26 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Μακάρι Αναστασία μου να προλάβω κ να το πάρω εγώ αυτό το πλασματάκι γιατί πραγματικά το έχω ερωτευτεί Ναι για να μην χάνουν ώρα από το κουτσομπολιό πάνε κ τουαλέτα μαζί να τα λένε κ εκεί μέσα Πάντως πολύ τα χαίρομαι αυτά τα γατάκια που είναι τόσο καλόβολα κ κοινωνικά εμείς δεν είμαστε έτσι Click για ανάπτυξη... και να ήθελε η Μίου να είναι διαφορετικά δεν θα μπορούσε η μικρή μου Ιsis είναι τόσο παιχνιδιάρα που με το που τις έφερα σε επαφή έκανε παιχνίδια στη Μίου και αυτή δεν ένιωσε καθόλου να απειλήται και απλά τη μύριζε για να σιγουρευτεί ότι δεν είναι καινούργιο παιχνίδι που της πήρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 11:17 Η Lita έγραψε: #2.158 05-01-09 11:17 καλημέρα σε όλους και καλή εβδομάδα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 11:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.159 05-01-09 11:46 Καλημερα Γιωτα,Μιου και Ιsis!! ειστε κουκλιτσες ζωγραφιστες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 11:46 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.160 05-01-09 11:46 Αρχική Δημοσίευση από Lita: καλημέρα σε όλους και καλή εβδομάδα! Click για ανάπτυξη... Επισης,να ειστε καλα συντομα και με το τσιντσιλακι μου κι'εγω ανυπομονω σκαω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 106 107 108 109 110 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 108 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 108 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Μακάρι Αναστασία μου να προλάβω κ να το πάρω εγώ αυτό το πλασματάκι γιατί πραγματικά το έχω ερωτευτεί Ναι για να μην χάνουν ώρα από το κουτσομπολιό πάνε κ τουαλέτα μαζί να τα λένε κ εκεί μέσα Πάντως πολύ τα χαίρομαι αυτά τα γατάκια που είναι τόσο καλόβολα κ κοινωνικά εμείς δεν είμαστε έτσι Click για ανάπτυξη... και να ήθελε η Μίου να είναι διαφορετικά δεν θα μπορούσε η μικρή μου Ιsis είναι τόσο παιχνιδιάρα που με το που τις έφερα σε επαφή έκανε παιχνίδια στη Μίου και αυτή δεν ένιωσε καθόλου να απειλήται και απλά τη μύριζε για να σιγουρευτεί ότι δεν είναι καινούργιο παιχνίδι που της πήρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 11:17 Η Lita έγραψε: #2.158 05-01-09 11:17 καλημέρα σε όλους και καλή εβδομάδα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 11:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.159 05-01-09 11:46 Καλημερα Γιωτα,Μιου και Ιsis!! ειστε κουκλιτσες ζωγραφιστες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 11:46 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.160 05-01-09 11:46 Αρχική Δημοσίευση από Lita: καλημέρα σε όλους και καλή εβδομάδα! Click για ανάπτυξη... Επισης,να ειστε καλα συντομα και με το τσιντσιλακι μου κι'εγω ανυπομονω σκαω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 106 107 108 109 110 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 108 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 108 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
καλημέρα σε όλους και καλή εβδομάδα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 11:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.159 05-01-09 11:46 Καλημερα Γιωτα,Μιου και Ιsis!! ειστε κουκλιτσες ζωγραφιστες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 11:46 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.160 05-01-09 11:46 Αρχική Δημοσίευση από Lita: καλημέρα σε όλους και καλή εβδομάδα! Click για ανάπτυξη... Επισης,να ειστε καλα συντομα και με το τσιντσιλακι μου κι'εγω ανυπομονω σκαω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 106 107 108 109 110 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 108 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 108 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Καλημερα Γιωτα,Μιου και Ιsis!! ειστε κουκλιτσες ζωγραφιστες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
*D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2009 στις 11:46 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.160 05-01-09 11:46 Αρχική Δημοσίευση από Lita: καλημέρα σε όλους και καλή εβδομάδα! Click για ανάπτυξη... Επισης,να ειστε καλα συντομα και με το τσιντσιλακι μου κι'εγω ανυπομονω σκαω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Lita: καλημέρα σε όλους και καλή εβδομάδα! Click για ανάπτυξη... Επισης,να ειστε καλα συντομα και με το τσιντσιλακι μου κι'εγω ανυπομονω σκαω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.