catspy
Εκκολαπτόμενο μέλος
Περαστικά!!Καλημερα σε ολους!επιτελους νιοθω καπος καλιτερα,μου εχει πεσει πηρετος και εμενε μονο βηχας ...πειγα βολτα με τα σκυλια μου,θα ασχολιθω σημερα και με τα γατια μου,καμια χτενιζα,καθαριζμα,και τ.π.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa
Περιβόητο μέλος

Γιώτα μου, τα γατούνια σου είναι ζωγραφιές

...υπέροχα μωρά, να σου ζήσουν! Βλέπω ότι γρήγορα έχουν γίνει αχώριστα φιλαράκια! 
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sabi
Πολύ δραστήριο μέλος

(πρην να ξανα
αροστεισω

)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sabi
Πολύ δραστήριο μέλος
Για σου Γιωτα!ευχαριστω!της γατουλες σου μια χαρα βλεπω,κανουν τιποτα χωρια????????καλημέρα σε όλους περαστικά sabi μου!

Lita
Πολύ δραστήριο μέλος
καλημέρα Γιούλη μου και καλή χρονια σε ευχαριστω και πάλι για τις συμβουλές σου!η Μίου στις 29 του μήνα είχε και τον πρώτο της οίστρο και η μικρή δεν την άφηνε σε ησυχία!Γιωτα μου Καλη χρονια!!!
Τι κουκλες ειναι αυτες καλε????
Να σου ζησουν!!!![]()

Lita
Πολύ δραστήριο μέλος
σε ευχαριστώ πολύ και η πιο ωραία στιγμή είναι όταν κάνουν μπάνιο η μία στην άλλη!Σάμπι μου περαστικά και γρήγορα να γίνεις περδίκι....
Γιώτα μου, τα γατούνια σου είναι ζωγραφιές...υπέροχα μωρά, να σου ζήσουν! Βλέπω ότι γρήγορα έχουν γίνει αχώριστα φιλαράκια!
![]()

Lita
Πολύ δραστήριο μέλος
η΄Ίsis παρόλο που έχει τη Μίου με ακόλουθεί όπου και να πάω στο σπίτι και κοιμάται πάντα στο μαξιλάρι μου και πάνω στο κεφάλι μου και γουργουρίζει με το που θα την βάλω πάνω στο μαξιλάρι!με την αδερφή μου την ονομάσαμε και τραχτέρ γιατί ακούγεται πολύ δυνατά το γουργουριτό της!Για σου Γιωτα!ευχαριστω!της γατουλες σου μια χαρα βλεπω,κανουν τιποτα χωρια????????![]()

sabi
Πολύ δραστήριο μέλος
επεισεις πολυ οραιος υχως βγενει οταν γουργουριζει και νιαουρειζει ταυτοχρονα,εχει πολυ πλακαη΄Ίsis παρόλο που έχει τη Μίου με ακόλουθεί όπου και να πάω στο σπίτι και κοιμάται πάντα στο μαξιλάρι μου και πάνω στο κεφάλι μου και γουργουρίζει με το που θα την βάλω πάνω στο μαξιλάρι!με την αδερφή μου την ονομάσαμε και τραχτέρ γιατί ακούγεται πολύ δυνατά το γουργουριτό της!![]()

εγω τους φοναζω μοτερακια
Lita
Πολύ δραστήριο μέλος
όντως αυτο συμβαίνει και είναι και πολυ φαγάνας σκέφτομαι αν έρθει κανεις σπίτι μου και το δεί πως τρώει θα νομίζει οτι δεν την ταίζω!επεισεις πολυ οραιος υχως βγενει οταν γουργουριζει και νιαουρειζει ταυτοχρονα,εχει πολυ πλακαεγω τους φοναζω μοτερακια
![]()

sabi
Πολύ δραστήριο μέλος
να την χαιρεσε,γιατι εγω την Μασια παρακαλαω να φαει,σαν αποτελιζμα της εχω καλωμαθει πολυ,και τωρα τροει ακομα πιο επελεκτικαόντως αυτο συμβαίνει και είναι και πολυ φαγάνας σκέφτομαι αν έρθει κανεις σπίτι μου και το δεί πως τρώει θα νομίζει οτι δεν την ταίζω!![]()

εγω την θελω χοντρι και ζουμερη
τωρα εχει το προτο της υστρο,και ειναι μια σκετη κομοδια μεσα στο σπιτι,γιατι υστρο εχει και η Τασια.....
ληπον τρειβουνται μεταξη τους
τα βρεικανε ληπον

ψηλο κειτανε και τον ανδρα μου

Lita
Πολύ δραστήριο μέλος
να την χαιρεσε,γιατι εγω την Μασια παρακαλαω να φαει,σαν αποτελιζμα της εχω καλωμαθει πολυ,και τωρα τροει ακομα πιο επελεκτικαεγω την θελω χοντρι και ζουμερη
τωρα εχει το προτο της υστρο,και ειναι μια σκετη κομοδια μεσα στο σπιτι,γιατι υστρο εχει και η Τασια.....
τα βρεικανε ληπον
ψηλο κειτανε και τον ανδρα μου![]()

έτσι κάνει και η Lita έχει δεν έχει οίστρο έχει μια αδυναμία με τους άντρες τις γυναίκες ούτε να τις φτύσει!

elvenstar
Επιφανές μέλος

Ό,τι να 'ναινα την χαιρεσε,γιατι εγω την Μασια παρακαλαω να φαει,σαν αποτελιζμα της εχω καλωμαθει πολυ,και τωρα τροει ακομα πιο επελεκτικαεγω την θελω χοντρι και ζουμερη
τα βρεικανε ληπον
ψηλο κειτανε και τον ανδρα μου![]()

staman2
Περιβόητο μέλος
Τι ομορφιές είναι αυτές!!! Ποσο μεγάλωσε η Ισις!!! Κάθε φορά που την βλέπω νομίζω πως φαίνεται κ πιο μεγάλη Και πόσο ταίριαξαν με την Μίου!!!γεια σας και πάλι!

Ελενάκι εγώ το ξέρω πολύ καλά ότι θέλεις πολύ να το αποκτήσεις αυτο το μωρό επειδή το έχεις ερωτευτει απ΄την πρώτη μέρα που το είδες!!!Μπορώ μόνον να ευχηθώ να πραγματοποιηθεί η επιθυμία σουΑχ βρε Σάμπυ το συζητούσαμε κ με την Αναστασία κ της έλεγα ότι αν ήξερα ότι πολύ σύντομα θα νοικιαζα σπίτι θα το ήθελα πάαααααρα παααααρα πολύ αυτό το μικρούλι![]()

η΄Ίsis παρόλο που έχει τη Μίου με ακόλουθεί όπου και να πάω στο σπίτι και κοιμάται πάντα στο μαξιλάρι μου και πάνω στο κεφάλι μου και γουργουρίζει με το που θα την βάλω πάνω στο μαξιλάρι!με την αδερφή μου την ονομάσαμε και τραχτέρ γιατί ακούγεται πολύ δυνατά το γουργουριτό της!![]()

Lita
Πολύ δραστήριο μέλος
Lita
Πολύ δραστήριο μέλος
τρώει πολύ το παιδί μου και κοιμάται και πολύ!η Μίου συμπεριφέρεται σαν μεγάλη αδερφή και την προσέχει δεν ζηλεύει και πολύ απλά αν ανέβει πριν από αυτήν η μικρή στο κρεβάτι μου κάτι της λέει αλλά δεν ξέρω τι ,πάντα βγάζει τον ίδιο ήχο και η μικρή κατεβαίνει!Τι ομορφιές είναι αυτές!!! Ποσο μεγάλωσε η Ισις!!! Κάθε φορά που την βλέπω νομίζω πως φαίνεται κ πιο μεγάλη Και πόσο ταίριαξαν με την Μίου!!!
![]()

elvenstar
Επιφανές μέλος
Μακάρι Αναστασία μου να προλάβω κ να το πάρω εγώ αυτό το πλασματάκι γιατί πραγματικά το έχω ερωτευτείΕλενάκι εγώ το ξέρω πολύ καλά ότι θέλεις πολύ να το αποκτήσεις αυτο το μωρό επειδή το έχεις ερωτευτει απ΄την πρώτη μέρα που το είδες!!!Μπορώ μόνον να ευχηθώ να πραγματοποιηθεί η επιθυμία σου![]()
Ναι για να μην χάνουν ώρα από το κουτσομπολιό πάνε κ τουαλέτα μαζί να τα λένε κ εκεί μέσαευχαριστώ πολύ όλο παιχνίδια είναι πριν από λίγο μπήκαν και στην τουαλέτα τους μαζί!![]()
Πάντως πολύ τα χαίρομαι αυτά τα γατάκια που είναι τόσο καλόβολα κ κοινωνικά
εμείς δεν είμαστε έτσι
Lita
Πολύ δραστήριο μέλος
και να ήθελε η Μίου να είναι διαφορετικά δεν θα μπορούσε η μικρή μου Ιsis είναι τόσο παιχνιδιάρα που με το που τις έφερα σε επαφή έκανε παιχνίδια στη Μίου και αυτή δεν ένιωσε καθόλου να απειλήταιΜακάρι Αναστασία μου να προλάβω κ να το πάρω εγώ αυτό το πλασματάκι γιατί πραγματικά το έχω ερωτευτεί![]()
Ναι για να μην χάνουν ώρα από το κουτσομπολιό πάνε κ τουαλέτα μαζί να τα λένε κ εκεί μέσα![]()
Πάντως πολύ τα χαίρομαι αυτά τα γατάκια που είναι τόσο καλόβολα κ κοινωνικάεμείς δεν είμαστε έτσι
![]()

και απλά τη μύριζε για να σιγουρευτεί ότι δεν είναι καινούργιο παιχνίδι που της πήρα!

Lita
Πολύ δραστήριο μέλος
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος

ειστε κουκλιτσες ζωγραφιστες!!

*D~A~D*
Δραστήριο μέλος
καλημέρα σε όλους και καλή εβδομάδα!
Επισης
,να ειστε καλα
συντομα και με το τσιντσιλακι μου κι'εγω

ανυπομονω

σκαω

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool