sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 28 Απριλίου 2009 στις 15:01 Η sabi έγραψε: #2.521 28-04-09 15:01 Γιουλη,οντος πολυ οραια σαιτ και τεριαζει στην ρατσα,πολυ μου αρεσει αυτο το στιλ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Απριλίου 2009 στις 15:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.522 28-04-09 15:01 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: ΟΚ Γιουλιτσκα θα του τα δειξω να τα εχει κατα νου. Αναστασια αμα πειραζεις τη γιουλη δε θα σε παιζουμε πια!Αντε! Click για ανάπτυξη... οχι...μ'αρεσει να με πειραζει...αν ειναι να με αποκαλει πεταλουδα της νυχτας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Απριλίου 2009 στις 15:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.523 28-04-09 15:02 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Γιουλη,οντος πολυ οραια σαιτ και τεριαζει στην ρατσα,πολυ μου αρεσει αυτο το στιλ Click για ανάπτυξη... χαιρομαι που σας αρεσουν κι εσας...δεν ειναι πολυ μπεμπε ε? Πιστευω οτι ταιριαζουν με τα μωρα μας.... τι θα λεγατε για το ονομα www.mylovelybirmans.gr ? Δεν ανοιγει φυσικα...αλλα λεω κατι τετοιο να κανω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 28 Απριλίου 2009 στις 15:23 Η moukelis έγραψε: #2.524 28-04-09 15:23 Οχι δεν τα βρισκω μπεμπε,μ'αρεσει να τονιζουν την αθωοτητα που μου βγαζουν τα βιρμανακια.Το ονομα ειναι δικο σου θεμα εντελως,ο,τι σου αρεσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 28 Απριλίου 2009 στις 16:42 Η sabi έγραψε: #2.525 28-04-09 16:42 Γιουλη!Σου βαζω και εγω καπια σαιτ που μπορει να σου αρεσει https://www.jollycat.ru/ https://sapfir-cats.narod.ru/ https://www.shaded.ru/ https://siberiancats1.narod.ru/ https://www.faraon-show.ru/ https://mormot.ru/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 28 Απριλίου 2009 στις 19:06 Η Luna έγραψε: #2.526 28-04-09 19:06 πεταχτηκα κι εγω να πω οτι αυτα τα 2 εκτροφεια εχουν υπεροχα γατακια!! https://shaded.ru/ https://mormot.ru ειναι φιλοι σου? τους ξερεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 29 Απριλίου 2009 στις 13:57 Η sabi έγραψε: #2.527 29-04-09 13:57 Αρχική Δημοσίευση από Luna: πεταχτηκα κι εγω να πω οτι αυτα τα 2 εκτροφεια εχουν υπεροχα γατακια!! https://shaded.ru/ https://mormot.ru ειναι φιλοι σου? τους ξερεις? Click για ανάπτυξη... Οχι,φιλοι δεν ειναι,βρεικα απο το ομηλο στην Ρωσσια,οντος εχουν φοβερα γατιαοπος ελεγα και πρην ειναι τωρα πολυ στην μοδα αυτη η ρατσα στην Ρωσσια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 29 Απριλίου 2009 στις 13:58 Η sabi έγραψε: #2.528 29-04-09 13:58 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: χαιρομαι που σας αρεσουν κι εσας...δεν ειναι πολυ μπεμπε ε? Πιστευω οτι ταιριαζουν με τα μωρα μας.... τι θα λεγατε για το ονομα www.mylovelybirmans.gr ? Δεν ανοιγει φυσικα...αλλα λεω κατι τετοιο να κανω.... Click για ανάπτυξη... Γιουλη,ονομα πολυ οραιο,δεν ξερω βεβεα αν θα ειναι βοληκο στην αναζητηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 29 Απριλίου 2009 στις 16:56 Η Luna έγραψε: #2.529 29-04-09 16:56 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Οχι,φιλοι δεν ειναι,βρεικα απο το ομηλο στην Ρωσσια,οντος εχουν φοβερα γατιαοπος ελεγα και πρην ειναι τωρα πολυ στην μοδα αυτη η ρατσα στην Ρωσσια Click για ανάπτυξη... τα βρετανικα ειναι στην μοδα γενικα ή τα golden και τα chinchilla βρετανακια??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 29 Απριλίου 2009 στις 23:17 Η Anima έγραψε: #2.530 29-04-09 23:17 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Οχι,φιλοι δεν ειναι,βρεικα απο το ομηλο στην Ρωσσια,οντος εχουν φοβερα γατιαοπος ελεγα και πρην ειναι τωρα πολυ στην μοδα αυτη η ρατσα στην Ρωσσια Click για ανάπτυξη... Mπα βρε παιδιά!!!! τι παχουλούτσικα που είναι!!!! Κι εγώ που κάνω δίαιτα στην υπερχαδιάρα Τιγρούλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 11:57 Η sabi έγραψε: #2.531 30-04-09 11:57 Τα british ειναι στην μοδα ολα τα χροματα,και τα πιο τρελα,και τα θελουν παηουλα ακομα και στηε εκθεσεις...δεν ξερω γιατιΟτι αφορα τα τσιντσιλακια,γεινετε σκετη τρελλα,και ζητανε και τρελα λευτα στην ΜΟΣΧΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 15:33 Η Luna έγραψε: #2.532 30-04-09 15:33 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Τα british ειναι στην μοδα ολα τα χροματα,και τα πιο τρελα,και τα θελουν παηουλα ακομα και στηε εκθεσεις...δεν ξερω γιατιΟτι αφορα τα τσιντσιλακια,γεινετε σκετη τρελλα,και ζητανε και τρελα λευτα στην ΜΟΣΧΑ Click για ανάπτυξη... εελα!!!παρα πολυ ωραια!! πολυ τα αγαπω και τα 2 είδη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 2 Μαΐου 2009 στις 20:16 Η elvenstar: #2.533 02-05-09 20:16 Καλησπέρα Σαμπι να σε συγχαρώ για την σελίδα κ το εκτροφείο σου είναι καταπληκτικά όλα Τα γατουλίνια που έχεις στις φωτογραφίες είναι από την προηγούμενη γέννα ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 2 Μαΐου 2009 στις 22:45 Η sabi έγραψε: #2.534 02-05-09 22:45 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Καλησπέρα Σαμπι να σε συγχαρώ για την σελίδα κ το εκτροφείο σου είναι καταπληκτικά όλα Τα γατουλίνια που έχεις στις φωτογραφίες είναι από την προηγούμενη γέννα ε; Click για ανάπτυξη... Ναι,ειναι περσηνες γεννες,τα μοναρια μου,τωρα ειναι ολοκλειρα γατια πιαελπειζω οτι θετως θα εχω τα ιδια και καλητερα,ξεκηνεισαμε ειδη ενησχημενη διατρωφη και βιταμηνες,τελους μαιου θα κανω πρωτο ζευγαρομα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 2 Μαΐου 2009 στις 22:48 Η elvenstar: #2.535 02-05-09 22:48 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Ναι,ειναι περσηνες γεννες,τα μοναρια μου,τωρα ειναι ολοκλειρα γατια πιαελπειζω οτι θετως θα εχω τα ιδια και καλητερα,ξεκηνεισαμε ειδη ενησχημενη διατρωφη και βιταμηνες,τελους μαιου θα κανω πρωτο ζευγαρομα. Click για ανάπτυξη... Έχεις καταπληκτικούς γονείς κ πανέμορφους οπότε δεν μπορεί κ τα μωρά σας να μην είναι πανέμορφα. Αντε με το καλό να δούμε κ άλλα υπέροχα τσιντσιλάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 2 Μαΐου 2009 στις 22:59 Η sabi έγραψε: #2.536 02-05-09 22:59 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Έχεις καταπληκτικούς γονείς κ πανέμορφους οπότε δεν μπορεί κ τα μωρά σας να μην είναι πανέμορφα. Αντε με το καλό να δούμε κ άλλα υπέροχα τσιντσιλάκια Click για ανάπτυξη... σε ευχαριστω πολυ για της ευχες σου ,εχω καιρο να σε δω στης σεληδες,καλα και εγω δεν μπενω σηχνα η αληθια ειναι.οταν τελειωσα το σαιτ,ενιοθα οτι οντος μου βγεικε κατη καλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 2 Μαΐου 2009 στις 23:02 Η elvenstar: #2.537 02-05-09 23:02 Αρχική Δημοσίευση από sabi: σε ευχαριστω πολυ για της ευχες σου ,εχω καιρο να σε δω στης σεληδες,καλα και εγω δεν μπενω σηχνα η αληθια ειναι.οταν τελειωσα το σαιτ,ενιοθα οτι οντος μου βγεικε κατη καλο Click για ανάπτυξη... Ναι μωρε δεν μπαίνω κ εγώ συχνά έχω τρεχάματα κ διάφορα προβλήματα κ δεν μπαίνω όπως πριν ελπίζω να τελειώσουν όλα γρήγορα κ να τα ξαναλέμε πιο συχνά Ναι είναι πολύ όμορφο μόνο που θα ήθελα να έχει κάπως πιο αέρινα χρώματα γιατί ταιριάζει πολύ με την φυλή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 3 Μαΐου 2009 στις 13:07 Η Anima έγραψε: #2.538 03-05-09 13:07 Συγχαρητήρια Σαμπι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 6 Μαΐου 2009 στις 13:46 Η sabi έγραψε: #2.539 06-05-09 13:46 ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ.ΠΟΛΥ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 10 Μαΐου 2009 στις 19:32 Η Lita έγραψε: #2.540 10-05-09 19:32 γεια σας !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 125 126 127 128 129 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 127 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 127 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Γιουλη,οντος πολυ οραια σαιτ και τεριαζει στην ρατσα,πολυ μου αρεσει αυτο το στιλ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Απριλίου 2009 στις 15:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.522 28-04-09 15:01 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: ΟΚ Γιουλιτσκα θα του τα δειξω να τα εχει κατα νου. Αναστασια αμα πειραζεις τη γιουλη δε θα σε παιζουμε πια!Αντε! Click για ανάπτυξη... οχι...μ'αρεσει να με πειραζει...αν ειναι να με αποκαλει πεταλουδα της νυχτας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Απριλίου 2009 στις 15:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.523 28-04-09 15:02 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Γιουλη,οντος πολυ οραια σαιτ και τεριαζει στην ρατσα,πολυ μου αρεσει αυτο το στιλ Click για ανάπτυξη... χαιρομαι που σας αρεσουν κι εσας...δεν ειναι πολυ μπεμπε ε? Πιστευω οτι ταιριαζουν με τα μωρα μας.... τι θα λεγατε για το ονομα www.mylovelybirmans.gr ? Δεν ανοιγει φυσικα...αλλα λεω κατι τετοιο να κανω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 28 Απριλίου 2009 στις 15:23 Η moukelis έγραψε: #2.524 28-04-09 15:23 Οχι δεν τα βρισκω μπεμπε,μ'αρεσει να τονιζουν την αθωοτητα που μου βγαζουν τα βιρμανακια.Το ονομα ειναι δικο σου θεμα εντελως,ο,τι σου αρεσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 28 Απριλίου 2009 στις 16:42 Η sabi έγραψε: #2.525 28-04-09 16:42 Γιουλη!Σου βαζω και εγω καπια σαιτ που μπορει να σου αρεσει https://www.jollycat.ru/ https://sapfir-cats.narod.ru/ https://www.shaded.ru/ https://siberiancats1.narod.ru/ https://www.faraon-show.ru/ https://mormot.ru/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 28 Απριλίου 2009 στις 19:06 Η Luna έγραψε: #2.526 28-04-09 19:06 πεταχτηκα κι εγω να πω οτι αυτα τα 2 εκτροφεια εχουν υπεροχα γατακια!! https://shaded.ru/ https://mormot.ru ειναι φιλοι σου? τους ξερεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 29 Απριλίου 2009 στις 13:57 Η sabi έγραψε: #2.527 29-04-09 13:57 Αρχική Δημοσίευση από Luna: πεταχτηκα κι εγω να πω οτι αυτα τα 2 εκτροφεια εχουν υπεροχα γατακια!! https://shaded.ru/ https://mormot.ru ειναι φιλοι σου? τους ξερεις? Click για ανάπτυξη... Οχι,φιλοι δεν ειναι,βρεικα απο το ομηλο στην Ρωσσια,οντος εχουν φοβερα γατιαοπος ελεγα και πρην ειναι τωρα πολυ στην μοδα αυτη η ρατσα στην Ρωσσια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 29 Απριλίου 2009 στις 13:58 Η sabi έγραψε: #2.528 29-04-09 13:58 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: χαιρομαι που σας αρεσουν κι εσας...δεν ειναι πολυ μπεμπε ε? Πιστευω οτι ταιριαζουν με τα μωρα μας.... τι θα λεγατε για το ονομα www.mylovelybirmans.gr ? Δεν ανοιγει φυσικα...αλλα λεω κατι τετοιο να κανω.... Click για ανάπτυξη... Γιουλη,ονομα πολυ οραιο,δεν ξερω βεβεα αν θα ειναι βοληκο στην αναζητηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 29 Απριλίου 2009 στις 16:56 Η Luna έγραψε: #2.529 29-04-09 16:56 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Οχι,φιλοι δεν ειναι,βρεικα απο το ομηλο στην Ρωσσια,οντος εχουν φοβερα γατιαοπος ελεγα και πρην ειναι τωρα πολυ στην μοδα αυτη η ρατσα στην Ρωσσια Click για ανάπτυξη... τα βρετανικα ειναι στην μοδα γενικα ή τα golden και τα chinchilla βρετανακια??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 29 Απριλίου 2009 στις 23:17 Η Anima έγραψε: #2.530 29-04-09 23:17 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Οχι,φιλοι δεν ειναι,βρεικα απο το ομηλο στην Ρωσσια,οντος εχουν φοβερα γατιαοπος ελεγα και πρην ειναι τωρα πολυ στην μοδα αυτη η ρατσα στην Ρωσσια Click για ανάπτυξη... Mπα βρε παιδιά!!!! τι παχουλούτσικα που είναι!!!! Κι εγώ που κάνω δίαιτα στην υπερχαδιάρα Τιγρούλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 11:57 Η sabi έγραψε: #2.531 30-04-09 11:57 Τα british ειναι στην μοδα ολα τα χροματα,και τα πιο τρελα,και τα θελουν παηουλα ακομα και στηε εκθεσεις...δεν ξερω γιατιΟτι αφορα τα τσιντσιλακια,γεινετε σκετη τρελλα,και ζητανε και τρελα λευτα στην ΜΟΣΧΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 15:33 Η Luna έγραψε: #2.532 30-04-09 15:33 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Τα british ειναι στην μοδα ολα τα χροματα,και τα πιο τρελα,και τα θελουν παηουλα ακομα και στηε εκθεσεις...δεν ξερω γιατιΟτι αφορα τα τσιντσιλακια,γεινετε σκετη τρελλα,και ζητανε και τρελα λευτα στην ΜΟΣΧΑ Click για ανάπτυξη... εελα!!!παρα πολυ ωραια!! πολυ τα αγαπω και τα 2 είδη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 2 Μαΐου 2009 στις 20:16 Η elvenstar: #2.533 02-05-09 20:16 Καλησπέρα Σαμπι να σε συγχαρώ για την σελίδα κ το εκτροφείο σου είναι καταπληκτικά όλα Τα γατουλίνια που έχεις στις φωτογραφίες είναι από την προηγούμενη γέννα ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 2 Μαΐου 2009 στις 22:45 Η sabi έγραψε: #2.534 02-05-09 22:45 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Καλησπέρα Σαμπι να σε συγχαρώ για την σελίδα κ το εκτροφείο σου είναι καταπληκτικά όλα Τα γατουλίνια που έχεις στις φωτογραφίες είναι από την προηγούμενη γέννα ε; Click για ανάπτυξη... Ναι,ειναι περσηνες γεννες,τα μοναρια μου,τωρα ειναι ολοκλειρα γατια πιαελπειζω οτι θετως θα εχω τα ιδια και καλητερα,ξεκηνεισαμε ειδη ενησχημενη διατρωφη και βιταμηνες,τελους μαιου θα κανω πρωτο ζευγαρομα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 2 Μαΐου 2009 στις 22:48 Η elvenstar: #2.535 02-05-09 22:48 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Ναι,ειναι περσηνες γεννες,τα μοναρια μου,τωρα ειναι ολοκλειρα γατια πιαελπειζω οτι θετως θα εχω τα ιδια και καλητερα,ξεκηνεισαμε ειδη ενησχημενη διατρωφη και βιταμηνες,τελους μαιου θα κανω πρωτο ζευγαρομα. Click για ανάπτυξη... Έχεις καταπληκτικούς γονείς κ πανέμορφους οπότε δεν μπορεί κ τα μωρά σας να μην είναι πανέμορφα. Αντε με το καλό να δούμε κ άλλα υπέροχα τσιντσιλάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 2 Μαΐου 2009 στις 22:59 Η sabi έγραψε: #2.536 02-05-09 22:59 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Έχεις καταπληκτικούς γονείς κ πανέμορφους οπότε δεν μπορεί κ τα μωρά σας να μην είναι πανέμορφα. Αντε με το καλό να δούμε κ άλλα υπέροχα τσιντσιλάκια Click για ανάπτυξη... σε ευχαριστω πολυ για της ευχες σου ,εχω καιρο να σε δω στης σεληδες,καλα και εγω δεν μπενω σηχνα η αληθια ειναι.οταν τελειωσα το σαιτ,ενιοθα οτι οντος μου βγεικε κατη καλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 2 Μαΐου 2009 στις 23:02 Η elvenstar: #2.537 02-05-09 23:02 Αρχική Δημοσίευση από sabi: σε ευχαριστω πολυ για της ευχες σου ,εχω καιρο να σε δω στης σεληδες,καλα και εγω δεν μπενω σηχνα η αληθια ειναι.οταν τελειωσα το σαιτ,ενιοθα οτι οντος μου βγεικε κατη καλο Click για ανάπτυξη... Ναι μωρε δεν μπαίνω κ εγώ συχνά έχω τρεχάματα κ διάφορα προβλήματα κ δεν μπαίνω όπως πριν ελπίζω να τελειώσουν όλα γρήγορα κ να τα ξαναλέμε πιο συχνά Ναι είναι πολύ όμορφο μόνο που θα ήθελα να έχει κάπως πιο αέρινα χρώματα γιατί ταιριάζει πολύ με την φυλή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 3 Μαΐου 2009 στις 13:07 Η Anima έγραψε: #2.538 03-05-09 13:07 Συγχαρητήρια Σαμπι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 6 Μαΐου 2009 στις 13:46 Η sabi έγραψε: #2.539 06-05-09 13:46 ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ.ΠΟΛΥ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 10 Μαΐου 2009 στις 19:32 Η Lita έγραψε: #2.540 10-05-09 19:32 γεια σας !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 125 126 127 128 129 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 127 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 127 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: ΟΚ Γιουλιτσκα θα του τα δειξω να τα εχει κατα νου. Αναστασια αμα πειραζεις τη γιουλη δε θα σε παιζουμε πια!Αντε! Click για ανάπτυξη... οχι...μ'αρεσει να με πειραζει...αν ειναι να με αποκαλει πεταλουδα της νυχτας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Απριλίου 2009 στις 15:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.523 28-04-09 15:02 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Γιουλη,οντος πολυ οραια σαιτ και τεριαζει στην ρατσα,πολυ μου αρεσει αυτο το στιλ Click για ανάπτυξη... χαιρομαι που σας αρεσουν κι εσας...δεν ειναι πολυ μπεμπε ε? Πιστευω οτι ταιριαζουν με τα μωρα μας.... τι θα λεγατε για το ονομα www.mylovelybirmans.gr ? Δεν ανοιγει φυσικα...αλλα λεω κατι τετοιο να κανω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 28 Απριλίου 2009 στις 15:23 Η moukelis έγραψε: #2.524 28-04-09 15:23 Οχι δεν τα βρισκω μπεμπε,μ'αρεσει να τονιζουν την αθωοτητα που μου βγαζουν τα βιρμανακια.Το ονομα ειναι δικο σου θεμα εντελως,ο,τι σου αρεσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 28 Απριλίου 2009 στις 16:42 Η sabi έγραψε: #2.525 28-04-09 16:42 Γιουλη!Σου βαζω και εγω καπια σαιτ που μπορει να σου αρεσει https://www.jollycat.ru/ https://sapfir-cats.narod.ru/ https://www.shaded.ru/ https://siberiancats1.narod.ru/ https://www.faraon-show.ru/ https://mormot.ru/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 28 Απριλίου 2009 στις 19:06 Η Luna έγραψε: #2.526 28-04-09 19:06 πεταχτηκα κι εγω να πω οτι αυτα τα 2 εκτροφεια εχουν υπεροχα γατακια!! https://shaded.ru/ https://mormot.ru ειναι φιλοι σου? τους ξερεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 29 Απριλίου 2009 στις 13:57 Η sabi έγραψε: #2.527 29-04-09 13:57 Αρχική Δημοσίευση από Luna: πεταχτηκα κι εγω να πω οτι αυτα τα 2 εκτροφεια εχουν υπεροχα γατακια!! https://shaded.ru/ https://mormot.ru ειναι φιλοι σου? τους ξερεις? Click για ανάπτυξη... Οχι,φιλοι δεν ειναι,βρεικα απο το ομηλο στην Ρωσσια,οντος εχουν φοβερα γατιαοπος ελεγα και πρην ειναι τωρα πολυ στην μοδα αυτη η ρατσα στην Ρωσσια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 29 Απριλίου 2009 στις 13:58 Η sabi έγραψε: #2.528 29-04-09 13:58 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: χαιρομαι που σας αρεσουν κι εσας...δεν ειναι πολυ μπεμπε ε? Πιστευω οτι ταιριαζουν με τα μωρα μας.... τι θα λεγατε για το ονομα www.mylovelybirmans.gr ? Δεν ανοιγει φυσικα...αλλα λεω κατι τετοιο να κανω.... Click για ανάπτυξη... Γιουλη,ονομα πολυ οραιο,δεν ξερω βεβεα αν θα ειναι βοληκο στην αναζητηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 29 Απριλίου 2009 στις 16:56 Η Luna έγραψε: #2.529 29-04-09 16:56 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Οχι,φιλοι δεν ειναι,βρεικα απο το ομηλο στην Ρωσσια,οντος εχουν φοβερα γατιαοπος ελεγα και πρην ειναι τωρα πολυ στην μοδα αυτη η ρατσα στην Ρωσσια Click για ανάπτυξη... τα βρετανικα ειναι στην μοδα γενικα ή τα golden και τα chinchilla βρετανακια??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 29 Απριλίου 2009 στις 23:17 Η Anima έγραψε: #2.530 29-04-09 23:17 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Οχι,φιλοι δεν ειναι,βρεικα απο το ομηλο στην Ρωσσια,οντος εχουν φοβερα γατιαοπος ελεγα και πρην ειναι τωρα πολυ στην μοδα αυτη η ρατσα στην Ρωσσια Click για ανάπτυξη... Mπα βρε παιδιά!!!! τι παχουλούτσικα που είναι!!!! Κι εγώ που κάνω δίαιτα στην υπερχαδιάρα Τιγρούλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 11:57 Η sabi έγραψε: #2.531 30-04-09 11:57 Τα british ειναι στην μοδα ολα τα χροματα,και τα πιο τρελα,και τα θελουν παηουλα ακομα και στηε εκθεσεις...δεν ξερω γιατιΟτι αφορα τα τσιντσιλακια,γεινετε σκετη τρελλα,και ζητανε και τρελα λευτα στην ΜΟΣΧΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 15:33 Η Luna έγραψε: #2.532 30-04-09 15:33 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Τα british ειναι στην μοδα ολα τα χροματα,και τα πιο τρελα,και τα θελουν παηουλα ακομα και στηε εκθεσεις...δεν ξερω γιατιΟτι αφορα τα τσιντσιλακια,γεινετε σκετη τρελλα,και ζητανε και τρελα λευτα στην ΜΟΣΧΑ Click για ανάπτυξη... εελα!!!παρα πολυ ωραια!! πολυ τα αγαπω και τα 2 είδη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 2 Μαΐου 2009 στις 20:16 Η elvenstar: #2.533 02-05-09 20:16 Καλησπέρα Σαμπι να σε συγχαρώ για την σελίδα κ το εκτροφείο σου είναι καταπληκτικά όλα Τα γατουλίνια που έχεις στις φωτογραφίες είναι από την προηγούμενη γέννα ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 2 Μαΐου 2009 στις 22:45 Η sabi έγραψε: #2.534 02-05-09 22:45 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Καλησπέρα Σαμπι να σε συγχαρώ για την σελίδα κ το εκτροφείο σου είναι καταπληκτικά όλα Τα γατουλίνια που έχεις στις φωτογραφίες είναι από την προηγούμενη γέννα ε; Click για ανάπτυξη... Ναι,ειναι περσηνες γεννες,τα μοναρια μου,τωρα ειναι ολοκλειρα γατια πιαελπειζω οτι θετως θα εχω τα ιδια και καλητερα,ξεκηνεισαμε ειδη ενησχημενη διατρωφη και βιταμηνες,τελους μαιου θα κανω πρωτο ζευγαρομα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 2 Μαΐου 2009 στις 22:48 Η elvenstar: #2.535 02-05-09 22:48 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Ναι,ειναι περσηνες γεννες,τα μοναρια μου,τωρα ειναι ολοκλειρα γατια πιαελπειζω οτι θετως θα εχω τα ιδια και καλητερα,ξεκηνεισαμε ειδη ενησχημενη διατρωφη και βιταμηνες,τελους μαιου θα κανω πρωτο ζευγαρομα. Click για ανάπτυξη... Έχεις καταπληκτικούς γονείς κ πανέμορφους οπότε δεν μπορεί κ τα μωρά σας να μην είναι πανέμορφα. Αντε με το καλό να δούμε κ άλλα υπέροχα τσιντσιλάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 2 Μαΐου 2009 στις 22:59 Η sabi έγραψε: #2.536 02-05-09 22:59 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Έχεις καταπληκτικούς γονείς κ πανέμορφους οπότε δεν μπορεί κ τα μωρά σας να μην είναι πανέμορφα. Αντε με το καλό να δούμε κ άλλα υπέροχα τσιντσιλάκια Click για ανάπτυξη... σε ευχαριστω πολυ για της ευχες σου ,εχω καιρο να σε δω στης σεληδες,καλα και εγω δεν μπενω σηχνα η αληθια ειναι.οταν τελειωσα το σαιτ,ενιοθα οτι οντος μου βγεικε κατη καλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 2 Μαΐου 2009 στις 23:02 Η elvenstar: #2.537 02-05-09 23:02 Αρχική Δημοσίευση από sabi: σε ευχαριστω πολυ για της ευχες σου ,εχω καιρο να σε δω στης σεληδες,καλα και εγω δεν μπενω σηχνα η αληθια ειναι.οταν τελειωσα το σαιτ,ενιοθα οτι οντος μου βγεικε κατη καλο Click για ανάπτυξη... Ναι μωρε δεν μπαίνω κ εγώ συχνά έχω τρεχάματα κ διάφορα προβλήματα κ δεν μπαίνω όπως πριν ελπίζω να τελειώσουν όλα γρήγορα κ να τα ξαναλέμε πιο συχνά Ναι είναι πολύ όμορφο μόνο που θα ήθελα να έχει κάπως πιο αέρινα χρώματα γιατί ταιριάζει πολύ με την φυλή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 3 Μαΐου 2009 στις 13:07 Η Anima έγραψε: #2.538 03-05-09 13:07 Συγχαρητήρια Σαμπι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 6 Μαΐου 2009 στις 13:46 Η sabi έγραψε: #2.539 06-05-09 13:46 ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ.ΠΟΛΥ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 10 Μαΐου 2009 στις 19:32 Η Lita έγραψε: #2.540 10-05-09 19:32 γεια σας !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 125 126 127 128 129 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 127 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 127 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από sabi: Γιουλη,οντος πολυ οραια σαιτ και τεριαζει στην ρατσα,πολυ μου αρεσει αυτο το στιλ Click για ανάπτυξη... χαιρομαι που σας αρεσουν κι εσας...δεν ειναι πολυ μπεμπε ε? Πιστευω οτι ταιριαζουν με τα μωρα μας.... τι θα λεγατε για το ονομα www.mylovelybirmans.gr ? Δεν ανοιγει φυσικα...αλλα λεω κατι τετοιο να κανω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 28 Απριλίου 2009 στις 15:23 Η moukelis έγραψε: #2.524 28-04-09 15:23 Οχι δεν τα βρισκω μπεμπε,μ'αρεσει να τονιζουν την αθωοτητα που μου βγαζουν τα βιρμανακια.Το ονομα ειναι δικο σου θεμα εντελως,ο,τι σου αρεσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 28 Απριλίου 2009 στις 16:42 Η sabi έγραψε: #2.525 28-04-09 16:42 Γιουλη!Σου βαζω και εγω καπια σαιτ που μπορει να σου αρεσει https://www.jollycat.ru/ https://sapfir-cats.narod.ru/ https://www.shaded.ru/ https://siberiancats1.narod.ru/ https://www.faraon-show.ru/ https://mormot.ru/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 28 Απριλίου 2009 στις 19:06 Η Luna έγραψε: #2.526 28-04-09 19:06 πεταχτηκα κι εγω να πω οτι αυτα τα 2 εκτροφεια εχουν υπεροχα γατακια!! https://shaded.ru/ https://mormot.ru ειναι φιλοι σου? τους ξερεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 29 Απριλίου 2009 στις 13:57 Η sabi έγραψε: #2.527 29-04-09 13:57 Αρχική Δημοσίευση από Luna: πεταχτηκα κι εγω να πω οτι αυτα τα 2 εκτροφεια εχουν υπεροχα γατακια!! https://shaded.ru/ https://mormot.ru ειναι φιλοι σου? τους ξερεις? Click για ανάπτυξη... Οχι,φιλοι δεν ειναι,βρεικα απο το ομηλο στην Ρωσσια,οντος εχουν φοβερα γατιαοπος ελεγα και πρην ειναι τωρα πολυ στην μοδα αυτη η ρατσα στην Ρωσσια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 29 Απριλίου 2009 στις 13:58 Η sabi έγραψε: #2.528 29-04-09 13:58 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: χαιρομαι που σας αρεσουν κι εσας...δεν ειναι πολυ μπεμπε ε? Πιστευω οτι ταιριαζουν με τα μωρα μας.... τι θα λεγατε για το ονομα www.mylovelybirmans.gr ? Δεν ανοιγει φυσικα...αλλα λεω κατι τετοιο να κανω.... Click για ανάπτυξη... Γιουλη,ονομα πολυ οραιο,δεν ξερω βεβεα αν θα ειναι βοληκο στην αναζητηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 29 Απριλίου 2009 στις 16:56 Η Luna έγραψε: #2.529 29-04-09 16:56 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Οχι,φιλοι δεν ειναι,βρεικα απο το ομηλο στην Ρωσσια,οντος εχουν φοβερα γατιαοπος ελεγα και πρην ειναι τωρα πολυ στην μοδα αυτη η ρατσα στην Ρωσσια Click για ανάπτυξη... τα βρετανικα ειναι στην μοδα γενικα ή τα golden και τα chinchilla βρετανακια??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 29 Απριλίου 2009 στις 23:17 Η Anima έγραψε: #2.530 29-04-09 23:17 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Οχι,φιλοι δεν ειναι,βρεικα απο το ομηλο στην Ρωσσια,οντος εχουν φοβερα γατιαοπος ελεγα και πρην ειναι τωρα πολυ στην μοδα αυτη η ρατσα στην Ρωσσια Click για ανάπτυξη... Mπα βρε παιδιά!!!! τι παχουλούτσικα που είναι!!!! Κι εγώ που κάνω δίαιτα στην υπερχαδιάρα Τιγρούλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 11:57 Η sabi έγραψε: #2.531 30-04-09 11:57 Τα british ειναι στην μοδα ολα τα χροματα,και τα πιο τρελα,και τα θελουν παηουλα ακομα και στηε εκθεσεις...δεν ξερω γιατιΟτι αφορα τα τσιντσιλακια,γεινετε σκετη τρελλα,και ζητανε και τρελα λευτα στην ΜΟΣΧΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 15:33 Η Luna έγραψε: #2.532 30-04-09 15:33 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Τα british ειναι στην μοδα ολα τα χροματα,και τα πιο τρελα,και τα θελουν παηουλα ακομα και στηε εκθεσεις...δεν ξερω γιατιΟτι αφορα τα τσιντσιλακια,γεινετε σκετη τρελλα,και ζητανε και τρελα λευτα στην ΜΟΣΧΑ Click για ανάπτυξη... εελα!!!παρα πολυ ωραια!! πολυ τα αγαπω και τα 2 είδη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 2 Μαΐου 2009 στις 20:16 Η elvenstar: #2.533 02-05-09 20:16 Καλησπέρα Σαμπι να σε συγχαρώ για την σελίδα κ το εκτροφείο σου είναι καταπληκτικά όλα Τα γατουλίνια που έχεις στις φωτογραφίες είναι από την προηγούμενη γέννα ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 2 Μαΐου 2009 στις 22:45 Η sabi έγραψε: #2.534 02-05-09 22:45 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Καλησπέρα Σαμπι να σε συγχαρώ για την σελίδα κ το εκτροφείο σου είναι καταπληκτικά όλα Τα γατουλίνια που έχεις στις φωτογραφίες είναι από την προηγούμενη γέννα ε; Click για ανάπτυξη... Ναι,ειναι περσηνες γεννες,τα μοναρια μου,τωρα ειναι ολοκλειρα γατια πιαελπειζω οτι θετως θα εχω τα ιδια και καλητερα,ξεκηνεισαμε ειδη ενησχημενη διατρωφη και βιταμηνες,τελους μαιου θα κανω πρωτο ζευγαρομα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 2 Μαΐου 2009 στις 22:48 Η elvenstar: #2.535 02-05-09 22:48 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Ναι,ειναι περσηνες γεννες,τα μοναρια μου,τωρα ειναι ολοκλειρα γατια πιαελπειζω οτι θετως θα εχω τα ιδια και καλητερα,ξεκηνεισαμε ειδη ενησχημενη διατρωφη και βιταμηνες,τελους μαιου θα κανω πρωτο ζευγαρομα. Click για ανάπτυξη... Έχεις καταπληκτικούς γονείς κ πανέμορφους οπότε δεν μπορεί κ τα μωρά σας να μην είναι πανέμορφα. Αντε με το καλό να δούμε κ άλλα υπέροχα τσιντσιλάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 2 Μαΐου 2009 στις 22:59 Η sabi έγραψε: #2.536 02-05-09 22:59 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Έχεις καταπληκτικούς γονείς κ πανέμορφους οπότε δεν μπορεί κ τα μωρά σας να μην είναι πανέμορφα. Αντε με το καλό να δούμε κ άλλα υπέροχα τσιντσιλάκια Click για ανάπτυξη... σε ευχαριστω πολυ για της ευχες σου ,εχω καιρο να σε δω στης σεληδες,καλα και εγω δεν μπενω σηχνα η αληθια ειναι.οταν τελειωσα το σαιτ,ενιοθα οτι οντος μου βγεικε κατη καλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 2 Μαΐου 2009 στις 23:02 Η elvenstar: #2.537 02-05-09 23:02 Αρχική Δημοσίευση από sabi: σε ευχαριστω πολυ για της ευχες σου ,εχω καιρο να σε δω στης σεληδες,καλα και εγω δεν μπενω σηχνα η αληθια ειναι.οταν τελειωσα το σαιτ,ενιοθα οτι οντος μου βγεικε κατη καλο Click για ανάπτυξη... Ναι μωρε δεν μπαίνω κ εγώ συχνά έχω τρεχάματα κ διάφορα προβλήματα κ δεν μπαίνω όπως πριν ελπίζω να τελειώσουν όλα γρήγορα κ να τα ξαναλέμε πιο συχνά Ναι είναι πολύ όμορφο μόνο που θα ήθελα να έχει κάπως πιο αέρινα χρώματα γιατί ταιριάζει πολύ με την φυλή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 3 Μαΐου 2009 στις 13:07 Η Anima έγραψε: #2.538 03-05-09 13:07 Συγχαρητήρια Σαμπι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 6 Μαΐου 2009 στις 13:46 Η sabi έγραψε: #2.539 06-05-09 13:46 ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ.ΠΟΛΥ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 10 Μαΐου 2009 στις 19:32 Η Lita έγραψε: #2.540 10-05-09 19:32 γεια σας !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 125 126 127 128 129 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 127 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 127 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Οχι δεν τα βρισκω μπεμπε,μ'αρεσει να τονιζουν την αθωοτητα που μου βγαζουν τα βιρμανακια.Το ονομα ειναι δικο σου θεμα εντελως,ο,τι σου αρεσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 28 Απριλίου 2009 στις 16:42 Η sabi έγραψε: #2.525 28-04-09 16:42 Γιουλη!Σου βαζω και εγω καπια σαιτ που μπορει να σου αρεσει https://www.jollycat.ru/ https://sapfir-cats.narod.ru/ https://www.shaded.ru/ https://siberiancats1.narod.ru/ https://www.faraon-show.ru/ https://mormot.ru/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 28 Απριλίου 2009 στις 19:06 Η Luna έγραψε: #2.526 28-04-09 19:06 πεταχτηκα κι εγω να πω οτι αυτα τα 2 εκτροφεια εχουν υπεροχα γατακια!! https://shaded.ru/ https://mormot.ru ειναι φιλοι σου? τους ξερεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 29 Απριλίου 2009 στις 13:57 Η sabi έγραψε: #2.527 29-04-09 13:57 Αρχική Δημοσίευση από Luna: πεταχτηκα κι εγω να πω οτι αυτα τα 2 εκτροφεια εχουν υπεροχα γατακια!! https://shaded.ru/ https://mormot.ru ειναι φιλοι σου? τους ξερεις? Click για ανάπτυξη... Οχι,φιλοι δεν ειναι,βρεικα απο το ομηλο στην Ρωσσια,οντος εχουν φοβερα γατιαοπος ελεγα και πρην ειναι τωρα πολυ στην μοδα αυτη η ρατσα στην Ρωσσια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 29 Απριλίου 2009 στις 13:58 Η sabi έγραψε: #2.528 29-04-09 13:58 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: χαιρομαι που σας αρεσουν κι εσας...δεν ειναι πολυ μπεμπε ε? Πιστευω οτι ταιριαζουν με τα μωρα μας.... τι θα λεγατε για το ονομα www.mylovelybirmans.gr ? Δεν ανοιγει φυσικα...αλλα λεω κατι τετοιο να κανω.... Click για ανάπτυξη... Γιουλη,ονομα πολυ οραιο,δεν ξερω βεβεα αν θα ειναι βοληκο στην αναζητηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 29 Απριλίου 2009 στις 16:56 Η Luna έγραψε: #2.529 29-04-09 16:56 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Οχι,φιλοι δεν ειναι,βρεικα απο το ομηλο στην Ρωσσια,οντος εχουν φοβερα γατιαοπος ελεγα και πρην ειναι τωρα πολυ στην μοδα αυτη η ρατσα στην Ρωσσια Click για ανάπτυξη... τα βρετανικα ειναι στην μοδα γενικα ή τα golden και τα chinchilla βρετανακια??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 29 Απριλίου 2009 στις 23:17 Η Anima έγραψε: #2.530 29-04-09 23:17 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Οχι,φιλοι δεν ειναι,βρεικα απο το ομηλο στην Ρωσσια,οντος εχουν φοβερα γατιαοπος ελεγα και πρην ειναι τωρα πολυ στην μοδα αυτη η ρατσα στην Ρωσσια Click για ανάπτυξη... Mπα βρε παιδιά!!!! τι παχουλούτσικα που είναι!!!! Κι εγώ που κάνω δίαιτα στην υπερχαδιάρα Τιγρούλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 11:57 Η sabi έγραψε: #2.531 30-04-09 11:57 Τα british ειναι στην μοδα ολα τα χροματα,και τα πιο τρελα,και τα θελουν παηουλα ακομα και στηε εκθεσεις...δεν ξερω γιατιΟτι αφορα τα τσιντσιλακια,γεινετε σκετη τρελλα,και ζητανε και τρελα λευτα στην ΜΟΣΧΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 15:33 Η Luna έγραψε: #2.532 30-04-09 15:33 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Τα british ειναι στην μοδα ολα τα χροματα,και τα πιο τρελα,και τα θελουν παηουλα ακομα και στηε εκθεσεις...δεν ξερω γιατιΟτι αφορα τα τσιντσιλακια,γεινετε σκετη τρελλα,και ζητανε και τρελα λευτα στην ΜΟΣΧΑ Click για ανάπτυξη... εελα!!!παρα πολυ ωραια!! πολυ τα αγαπω και τα 2 είδη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 2 Μαΐου 2009 στις 20:16 Η elvenstar: #2.533 02-05-09 20:16 Καλησπέρα Σαμπι να σε συγχαρώ για την σελίδα κ το εκτροφείο σου είναι καταπληκτικά όλα Τα γατουλίνια που έχεις στις φωτογραφίες είναι από την προηγούμενη γέννα ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 2 Μαΐου 2009 στις 22:45 Η sabi έγραψε: #2.534 02-05-09 22:45 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Καλησπέρα Σαμπι να σε συγχαρώ για την σελίδα κ το εκτροφείο σου είναι καταπληκτικά όλα Τα γατουλίνια που έχεις στις φωτογραφίες είναι από την προηγούμενη γέννα ε; Click για ανάπτυξη... Ναι,ειναι περσηνες γεννες,τα μοναρια μου,τωρα ειναι ολοκλειρα γατια πιαελπειζω οτι θετως θα εχω τα ιδια και καλητερα,ξεκηνεισαμε ειδη ενησχημενη διατρωφη και βιταμηνες,τελους μαιου θα κανω πρωτο ζευγαρομα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 2 Μαΐου 2009 στις 22:48 Η elvenstar: #2.535 02-05-09 22:48 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Ναι,ειναι περσηνες γεννες,τα μοναρια μου,τωρα ειναι ολοκλειρα γατια πιαελπειζω οτι θετως θα εχω τα ιδια και καλητερα,ξεκηνεισαμε ειδη ενησχημενη διατρωφη και βιταμηνες,τελους μαιου θα κανω πρωτο ζευγαρομα. Click για ανάπτυξη... Έχεις καταπληκτικούς γονείς κ πανέμορφους οπότε δεν μπορεί κ τα μωρά σας να μην είναι πανέμορφα. Αντε με το καλό να δούμε κ άλλα υπέροχα τσιντσιλάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 2 Μαΐου 2009 στις 22:59 Η sabi έγραψε: #2.536 02-05-09 22:59 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Έχεις καταπληκτικούς γονείς κ πανέμορφους οπότε δεν μπορεί κ τα μωρά σας να μην είναι πανέμορφα. Αντε με το καλό να δούμε κ άλλα υπέροχα τσιντσιλάκια Click για ανάπτυξη... σε ευχαριστω πολυ για της ευχες σου ,εχω καιρο να σε δω στης σεληδες,καλα και εγω δεν μπενω σηχνα η αληθια ειναι.οταν τελειωσα το σαιτ,ενιοθα οτι οντος μου βγεικε κατη καλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 2 Μαΐου 2009 στις 23:02 Η elvenstar: #2.537 02-05-09 23:02 Αρχική Δημοσίευση από sabi: σε ευχαριστω πολυ για της ευχες σου ,εχω καιρο να σε δω στης σεληδες,καλα και εγω δεν μπενω σηχνα η αληθια ειναι.οταν τελειωσα το σαιτ,ενιοθα οτι οντος μου βγεικε κατη καλο Click για ανάπτυξη... Ναι μωρε δεν μπαίνω κ εγώ συχνά έχω τρεχάματα κ διάφορα προβλήματα κ δεν μπαίνω όπως πριν ελπίζω να τελειώσουν όλα γρήγορα κ να τα ξαναλέμε πιο συχνά Ναι είναι πολύ όμορφο μόνο που θα ήθελα να έχει κάπως πιο αέρινα χρώματα γιατί ταιριάζει πολύ με την φυλή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 3 Μαΐου 2009 στις 13:07 Η Anima έγραψε: #2.538 03-05-09 13:07 Συγχαρητήρια Σαμπι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 6 Μαΐου 2009 στις 13:46 Η sabi έγραψε: #2.539 06-05-09 13:46 ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ.ΠΟΛΥ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 10 Μαΐου 2009 στις 19:32 Η Lita έγραψε: #2.540 10-05-09 19:32 γεια σας !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 125 126 127 128 129 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 127 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 127 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Γιουλη!Σου βαζω και εγω καπια σαιτ που μπορει να σου αρεσει https://www.jollycat.ru/ https://sapfir-cats.narod.ru/ https://www.shaded.ru/ https://siberiancats1.narod.ru/ https://www.faraon-show.ru/ https://mormot.ru/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 28 Απριλίου 2009 στις 19:06 Η Luna έγραψε: #2.526 28-04-09 19:06 πεταχτηκα κι εγω να πω οτι αυτα τα 2 εκτροφεια εχουν υπεροχα γατακια!! https://shaded.ru/ https://mormot.ru ειναι φιλοι σου? τους ξερεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 29 Απριλίου 2009 στις 13:57 Η sabi έγραψε: #2.527 29-04-09 13:57 Αρχική Δημοσίευση από Luna: πεταχτηκα κι εγω να πω οτι αυτα τα 2 εκτροφεια εχουν υπεροχα γατακια!! https://shaded.ru/ https://mormot.ru ειναι φιλοι σου? τους ξερεις? Click για ανάπτυξη... Οχι,φιλοι δεν ειναι,βρεικα απο το ομηλο στην Ρωσσια,οντος εχουν φοβερα γατιαοπος ελεγα και πρην ειναι τωρα πολυ στην μοδα αυτη η ρατσα στην Ρωσσια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 29 Απριλίου 2009 στις 13:58 Η sabi έγραψε: #2.528 29-04-09 13:58 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: χαιρομαι που σας αρεσουν κι εσας...δεν ειναι πολυ μπεμπε ε? Πιστευω οτι ταιριαζουν με τα μωρα μας.... τι θα λεγατε για το ονομα www.mylovelybirmans.gr ? Δεν ανοιγει φυσικα...αλλα λεω κατι τετοιο να κανω.... Click για ανάπτυξη... Γιουλη,ονομα πολυ οραιο,δεν ξερω βεβεα αν θα ειναι βοληκο στην αναζητηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 29 Απριλίου 2009 στις 16:56 Η Luna έγραψε: #2.529 29-04-09 16:56 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Οχι,φιλοι δεν ειναι,βρεικα απο το ομηλο στην Ρωσσια,οντος εχουν φοβερα γατιαοπος ελεγα και πρην ειναι τωρα πολυ στην μοδα αυτη η ρατσα στην Ρωσσια Click για ανάπτυξη... τα βρετανικα ειναι στην μοδα γενικα ή τα golden και τα chinchilla βρετανακια??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 29 Απριλίου 2009 στις 23:17 Η Anima έγραψε: #2.530 29-04-09 23:17 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Οχι,φιλοι δεν ειναι,βρεικα απο το ομηλο στην Ρωσσια,οντος εχουν φοβερα γατιαοπος ελεγα και πρην ειναι τωρα πολυ στην μοδα αυτη η ρατσα στην Ρωσσια Click για ανάπτυξη... Mπα βρε παιδιά!!!! τι παχουλούτσικα που είναι!!!! Κι εγώ που κάνω δίαιτα στην υπερχαδιάρα Τιγρούλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 11:57 Η sabi έγραψε: #2.531 30-04-09 11:57 Τα british ειναι στην μοδα ολα τα χροματα,και τα πιο τρελα,και τα θελουν παηουλα ακομα και στηε εκθεσεις...δεν ξερω γιατιΟτι αφορα τα τσιντσιλακια,γεινετε σκετη τρελλα,και ζητανε και τρελα λευτα στην ΜΟΣΧΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 15:33 Η Luna έγραψε: #2.532 30-04-09 15:33 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Τα british ειναι στην μοδα ολα τα χροματα,και τα πιο τρελα,και τα θελουν παηουλα ακομα και στηε εκθεσεις...δεν ξερω γιατιΟτι αφορα τα τσιντσιλακια,γεινετε σκετη τρελλα,και ζητανε και τρελα λευτα στην ΜΟΣΧΑ Click για ανάπτυξη... εελα!!!παρα πολυ ωραια!! πολυ τα αγαπω και τα 2 είδη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 2 Μαΐου 2009 στις 20:16 Η elvenstar: #2.533 02-05-09 20:16 Καλησπέρα Σαμπι να σε συγχαρώ για την σελίδα κ το εκτροφείο σου είναι καταπληκτικά όλα Τα γατουλίνια που έχεις στις φωτογραφίες είναι από την προηγούμενη γέννα ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 2 Μαΐου 2009 στις 22:45 Η sabi έγραψε: #2.534 02-05-09 22:45 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Καλησπέρα Σαμπι να σε συγχαρώ για την σελίδα κ το εκτροφείο σου είναι καταπληκτικά όλα Τα γατουλίνια που έχεις στις φωτογραφίες είναι από την προηγούμενη γέννα ε; Click για ανάπτυξη... Ναι,ειναι περσηνες γεννες,τα μοναρια μου,τωρα ειναι ολοκλειρα γατια πιαελπειζω οτι θετως θα εχω τα ιδια και καλητερα,ξεκηνεισαμε ειδη ενησχημενη διατρωφη και βιταμηνες,τελους μαιου θα κανω πρωτο ζευγαρομα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 2 Μαΐου 2009 στις 22:48 Η elvenstar: #2.535 02-05-09 22:48 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Ναι,ειναι περσηνες γεννες,τα μοναρια μου,τωρα ειναι ολοκλειρα γατια πιαελπειζω οτι θετως θα εχω τα ιδια και καλητερα,ξεκηνεισαμε ειδη ενησχημενη διατρωφη και βιταμηνες,τελους μαιου θα κανω πρωτο ζευγαρομα. Click για ανάπτυξη... Έχεις καταπληκτικούς γονείς κ πανέμορφους οπότε δεν μπορεί κ τα μωρά σας να μην είναι πανέμορφα. Αντε με το καλό να δούμε κ άλλα υπέροχα τσιντσιλάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 2 Μαΐου 2009 στις 22:59 Η sabi έγραψε: #2.536 02-05-09 22:59 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Έχεις καταπληκτικούς γονείς κ πανέμορφους οπότε δεν μπορεί κ τα μωρά σας να μην είναι πανέμορφα. Αντε με το καλό να δούμε κ άλλα υπέροχα τσιντσιλάκια Click για ανάπτυξη... σε ευχαριστω πολυ για της ευχες σου ,εχω καιρο να σε δω στης σεληδες,καλα και εγω δεν μπενω σηχνα η αληθια ειναι.οταν τελειωσα το σαιτ,ενιοθα οτι οντος μου βγεικε κατη καλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 2 Μαΐου 2009 στις 23:02 Η elvenstar: #2.537 02-05-09 23:02 Αρχική Δημοσίευση από sabi: σε ευχαριστω πολυ για της ευχες σου ,εχω καιρο να σε δω στης σεληδες,καλα και εγω δεν μπενω σηχνα η αληθια ειναι.οταν τελειωσα το σαιτ,ενιοθα οτι οντος μου βγεικε κατη καλο Click για ανάπτυξη... Ναι μωρε δεν μπαίνω κ εγώ συχνά έχω τρεχάματα κ διάφορα προβλήματα κ δεν μπαίνω όπως πριν ελπίζω να τελειώσουν όλα γρήγορα κ να τα ξαναλέμε πιο συχνά Ναι είναι πολύ όμορφο μόνο που θα ήθελα να έχει κάπως πιο αέρινα χρώματα γιατί ταιριάζει πολύ με την φυλή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 3 Μαΐου 2009 στις 13:07 Η Anima έγραψε: #2.538 03-05-09 13:07 Συγχαρητήρια Σαμπι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 6 Μαΐου 2009 στις 13:46 Η sabi έγραψε: #2.539 06-05-09 13:46 ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ.ΠΟΛΥ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 10 Μαΐου 2009 στις 19:32 Η Lita έγραψε: #2.540 10-05-09 19:32 γεια σας !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 125 126 127 128 129 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 127 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 127 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
πεταχτηκα κι εγω να πω οτι αυτα τα 2 εκτροφεια εχουν υπεροχα γατακια!! https://shaded.ru/ https://mormot.ru ειναι φιλοι σου? τους ξερεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 29 Απριλίου 2009 στις 13:57 Η sabi έγραψε: #2.527 29-04-09 13:57 Αρχική Δημοσίευση από Luna: πεταχτηκα κι εγω να πω οτι αυτα τα 2 εκτροφεια εχουν υπεροχα γατακια!! https://shaded.ru/ https://mormot.ru ειναι φιλοι σου? τους ξερεις? Click για ανάπτυξη... Οχι,φιλοι δεν ειναι,βρεικα απο το ομηλο στην Ρωσσια,οντος εχουν φοβερα γατιαοπος ελεγα και πρην ειναι τωρα πολυ στην μοδα αυτη η ρατσα στην Ρωσσια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 29 Απριλίου 2009 στις 13:58 Η sabi έγραψε: #2.528 29-04-09 13:58 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: χαιρομαι που σας αρεσουν κι εσας...δεν ειναι πολυ μπεμπε ε? Πιστευω οτι ταιριαζουν με τα μωρα μας.... τι θα λεγατε για το ονομα www.mylovelybirmans.gr ? Δεν ανοιγει φυσικα...αλλα λεω κατι τετοιο να κανω.... Click για ανάπτυξη... Γιουλη,ονομα πολυ οραιο,δεν ξερω βεβεα αν θα ειναι βοληκο στην αναζητηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 29 Απριλίου 2009 στις 16:56 Η Luna έγραψε: #2.529 29-04-09 16:56 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Οχι,φιλοι δεν ειναι,βρεικα απο το ομηλο στην Ρωσσια,οντος εχουν φοβερα γατιαοπος ελεγα και πρην ειναι τωρα πολυ στην μοδα αυτη η ρατσα στην Ρωσσια Click για ανάπτυξη... τα βρετανικα ειναι στην μοδα γενικα ή τα golden και τα chinchilla βρετανακια??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 29 Απριλίου 2009 στις 23:17 Η Anima έγραψε: #2.530 29-04-09 23:17 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Οχι,φιλοι δεν ειναι,βρεικα απο το ομηλο στην Ρωσσια,οντος εχουν φοβερα γατιαοπος ελεγα και πρην ειναι τωρα πολυ στην μοδα αυτη η ρατσα στην Ρωσσια Click για ανάπτυξη... Mπα βρε παιδιά!!!! τι παχουλούτσικα που είναι!!!! Κι εγώ που κάνω δίαιτα στην υπερχαδιάρα Τιγρούλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 11:57 Η sabi έγραψε: #2.531 30-04-09 11:57 Τα british ειναι στην μοδα ολα τα χροματα,και τα πιο τρελα,και τα θελουν παηουλα ακομα και στηε εκθεσεις...δεν ξερω γιατιΟτι αφορα τα τσιντσιλακια,γεινετε σκετη τρελλα,και ζητανε και τρελα λευτα στην ΜΟΣΧΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 15:33 Η Luna έγραψε: #2.532 30-04-09 15:33 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Τα british ειναι στην μοδα ολα τα χροματα,και τα πιο τρελα,και τα θελουν παηουλα ακομα και στηε εκθεσεις...δεν ξερω γιατιΟτι αφορα τα τσιντσιλακια,γεινετε σκετη τρελλα,και ζητανε και τρελα λευτα στην ΜΟΣΧΑ Click για ανάπτυξη... εελα!!!παρα πολυ ωραια!! πολυ τα αγαπω και τα 2 είδη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 2 Μαΐου 2009 στις 20:16 Η elvenstar: #2.533 02-05-09 20:16 Καλησπέρα Σαμπι να σε συγχαρώ για την σελίδα κ το εκτροφείο σου είναι καταπληκτικά όλα Τα γατουλίνια που έχεις στις φωτογραφίες είναι από την προηγούμενη γέννα ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 2 Μαΐου 2009 στις 22:45 Η sabi έγραψε: #2.534 02-05-09 22:45 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Καλησπέρα Σαμπι να σε συγχαρώ για την σελίδα κ το εκτροφείο σου είναι καταπληκτικά όλα Τα γατουλίνια που έχεις στις φωτογραφίες είναι από την προηγούμενη γέννα ε; Click για ανάπτυξη... Ναι,ειναι περσηνες γεννες,τα μοναρια μου,τωρα ειναι ολοκλειρα γατια πιαελπειζω οτι θετως θα εχω τα ιδια και καλητερα,ξεκηνεισαμε ειδη ενησχημενη διατρωφη και βιταμηνες,τελους μαιου θα κανω πρωτο ζευγαρομα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 2 Μαΐου 2009 στις 22:48 Η elvenstar: #2.535 02-05-09 22:48 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Ναι,ειναι περσηνες γεννες,τα μοναρια μου,τωρα ειναι ολοκλειρα γατια πιαελπειζω οτι θετως θα εχω τα ιδια και καλητερα,ξεκηνεισαμε ειδη ενησχημενη διατρωφη και βιταμηνες,τελους μαιου θα κανω πρωτο ζευγαρομα. Click για ανάπτυξη... Έχεις καταπληκτικούς γονείς κ πανέμορφους οπότε δεν μπορεί κ τα μωρά σας να μην είναι πανέμορφα. Αντε με το καλό να δούμε κ άλλα υπέροχα τσιντσιλάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 2 Μαΐου 2009 στις 22:59 Η sabi έγραψε: #2.536 02-05-09 22:59 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Έχεις καταπληκτικούς γονείς κ πανέμορφους οπότε δεν μπορεί κ τα μωρά σας να μην είναι πανέμορφα. Αντε με το καλό να δούμε κ άλλα υπέροχα τσιντσιλάκια Click για ανάπτυξη... σε ευχαριστω πολυ για της ευχες σου ,εχω καιρο να σε δω στης σεληδες,καλα και εγω δεν μπενω σηχνα η αληθια ειναι.οταν τελειωσα το σαιτ,ενιοθα οτι οντος μου βγεικε κατη καλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 2 Μαΐου 2009 στις 23:02 Η elvenstar: #2.537 02-05-09 23:02 Αρχική Δημοσίευση από sabi: σε ευχαριστω πολυ για της ευχες σου ,εχω καιρο να σε δω στης σεληδες,καλα και εγω δεν μπενω σηχνα η αληθια ειναι.οταν τελειωσα το σαιτ,ενιοθα οτι οντος μου βγεικε κατη καλο Click για ανάπτυξη... Ναι μωρε δεν μπαίνω κ εγώ συχνά έχω τρεχάματα κ διάφορα προβλήματα κ δεν μπαίνω όπως πριν ελπίζω να τελειώσουν όλα γρήγορα κ να τα ξαναλέμε πιο συχνά Ναι είναι πολύ όμορφο μόνο που θα ήθελα να έχει κάπως πιο αέρινα χρώματα γιατί ταιριάζει πολύ με την φυλή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 3 Μαΐου 2009 στις 13:07 Η Anima έγραψε: #2.538 03-05-09 13:07 Συγχαρητήρια Σαμπι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 6 Μαΐου 2009 στις 13:46 Η sabi έγραψε: #2.539 06-05-09 13:46 ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ.ΠΟΛΥ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 10 Μαΐου 2009 στις 19:32 Η Lita έγραψε: #2.540 10-05-09 19:32 γεια σας !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 125 126 127 128 129 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 127 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 127 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Luna: πεταχτηκα κι εγω να πω οτι αυτα τα 2 εκτροφεια εχουν υπεροχα γατακια!! https://shaded.ru/ https://mormot.ru ειναι φιλοι σου? τους ξερεις? Click για ανάπτυξη... Οχι,φιλοι δεν ειναι,βρεικα απο το ομηλο στην Ρωσσια,οντος εχουν φοβερα γατιαοπος ελεγα και πρην ειναι τωρα πολυ στην μοδα αυτη η ρατσα στην Ρωσσια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 29 Απριλίου 2009 στις 13:58 Η sabi έγραψε: #2.528 29-04-09 13:58 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: χαιρομαι που σας αρεσουν κι εσας...δεν ειναι πολυ μπεμπε ε? Πιστευω οτι ταιριαζουν με τα μωρα μας.... τι θα λεγατε για το ονομα www.mylovelybirmans.gr ? Δεν ανοιγει φυσικα...αλλα λεω κατι τετοιο να κανω.... Click για ανάπτυξη... Γιουλη,ονομα πολυ οραιο,δεν ξερω βεβεα αν θα ειναι βοληκο στην αναζητηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 29 Απριλίου 2009 στις 16:56 Η Luna έγραψε: #2.529 29-04-09 16:56 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Οχι,φιλοι δεν ειναι,βρεικα απο το ομηλο στην Ρωσσια,οντος εχουν φοβερα γατιαοπος ελεγα και πρην ειναι τωρα πολυ στην μοδα αυτη η ρατσα στην Ρωσσια Click για ανάπτυξη... τα βρετανικα ειναι στην μοδα γενικα ή τα golden και τα chinchilla βρετανακια??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 29 Απριλίου 2009 στις 23:17 Η Anima έγραψε: #2.530 29-04-09 23:17 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Οχι,φιλοι δεν ειναι,βρεικα απο το ομηλο στην Ρωσσια,οντος εχουν φοβερα γατιαοπος ελεγα και πρην ειναι τωρα πολυ στην μοδα αυτη η ρατσα στην Ρωσσια Click για ανάπτυξη... Mπα βρε παιδιά!!!! τι παχουλούτσικα που είναι!!!! Κι εγώ που κάνω δίαιτα στην υπερχαδιάρα Τιγρούλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 11:57 Η sabi έγραψε: #2.531 30-04-09 11:57 Τα british ειναι στην μοδα ολα τα χροματα,και τα πιο τρελα,και τα θελουν παηουλα ακομα και στηε εκθεσεις...δεν ξερω γιατιΟτι αφορα τα τσιντσιλακια,γεινετε σκετη τρελλα,και ζητανε και τρελα λευτα στην ΜΟΣΧΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 15:33 Η Luna έγραψε: #2.532 30-04-09 15:33 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Τα british ειναι στην μοδα ολα τα χροματα,και τα πιο τρελα,και τα θελουν παηουλα ακομα και στηε εκθεσεις...δεν ξερω γιατιΟτι αφορα τα τσιντσιλακια,γεινετε σκετη τρελλα,και ζητανε και τρελα λευτα στην ΜΟΣΧΑ Click για ανάπτυξη... εελα!!!παρα πολυ ωραια!! πολυ τα αγαπω και τα 2 είδη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 2 Μαΐου 2009 στις 20:16 Η elvenstar: #2.533 02-05-09 20:16 Καλησπέρα Σαμπι να σε συγχαρώ για την σελίδα κ το εκτροφείο σου είναι καταπληκτικά όλα Τα γατουλίνια που έχεις στις φωτογραφίες είναι από την προηγούμενη γέννα ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 2 Μαΐου 2009 στις 22:45 Η sabi έγραψε: #2.534 02-05-09 22:45 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Καλησπέρα Σαμπι να σε συγχαρώ για την σελίδα κ το εκτροφείο σου είναι καταπληκτικά όλα Τα γατουλίνια που έχεις στις φωτογραφίες είναι από την προηγούμενη γέννα ε; Click για ανάπτυξη... Ναι,ειναι περσηνες γεννες,τα μοναρια μου,τωρα ειναι ολοκλειρα γατια πιαελπειζω οτι θετως θα εχω τα ιδια και καλητερα,ξεκηνεισαμε ειδη ενησχημενη διατρωφη και βιταμηνες,τελους μαιου θα κανω πρωτο ζευγαρομα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 2 Μαΐου 2009 στις 22:48 Η elvenstar: #2.535 02-05-09 22:48 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Ναι,ειναι περσηνες γεννες,τα μοναρια μου,τωρα ειναι ολοκλειρα γατια πιαελπειζω οτι θετως θα εχω τα ιδια και καλητερα,ξεκηνεισαμε ειδη ενησχημενη διατρωφη και βιταμηνες,τελους μαιου θα κανω πρωτο ζευγαρομα. Click για ανάπτυξη... Έχεις καταπληκτικούς γονείς κ πανέμορφους οπότε δεν μπορεί κ τα μωρά σας να μην είναι πανέμορφα. Αντε με το καλό να δούμε κ άλλα υπέροχα τσιντσιλάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 2 Μαΐου 2009 στις 22:59 Η sabi έγραψε: #2.536 02-05-09 22:59 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Έχεις καταπληκτικούς γονείς κ πανέμορφους οπότε δεν μπορεί κ τα μωρά σας να μην είναι πανέμορφα. Αντε με το καλό να δούμε κ άλλα υπέροχα τσιντσιλάκια Click για ανάπτυξη... σε ευχαριστω πολυ για της ευχες σου ,εχω καιρο να σε δω στης σεληδες,καλα και εγω δεν μπενω σηχνα η αληθια ειναι.οταν τελειωσα το σαιτ,ενιοθα οτι οντος μου βγεικε κατη καλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 2 Μαΐου 2009 στις 23:02 Η elvenstar: #2.537 02-05-09 23:02 Αρχική Δημοσίευση από sabi: σε ευχαριστω πολυ για της ευχες σου ,εχω καιρο να σε δω στης σεληδες,καλα και εγω δεν μπενω σηχνα η αληθια ειναι.οταν τελειωσα το σαιτ,ενιοθα οτι οντος μου βγεικε κατη καλο Click για ανάπτυξη... Ναι μωρε δεν μπαίνω κ εγώ συχνά έχω τρεχάματα κ διάφορα προβλήματα κ δεν μπαίνω όπως πριν ελπίζω να τελειώσουν όλα γρήγορα κ να τα ξαναλέμε πιο συχνά Ναι είναι πολύ όμορφο μόνο που θα ήθελα να έχει κάπως πιο αέρινα χρώματα γιατί ταιριάζει πολύ με την φυλή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 3 Μαΐου 2009 στις 13:07 Η Anima έγραψε: #2.538 03-05-09 13:07 Συγχαρητήρια Σαμπι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 6 Μαΐου 2009 στις 13:46 Η sabi έγραψε: #2.539 06-05-09 13:46 ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ.ΠΟΛΥ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 10 Μαΐου 2009 στις 19:32 Η Lita έγραψε: #2.540 10-05-09 19:32 γεια σας !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 125 126 127 128 129 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 127 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 127 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: χαιρομαι που σας αρεσουν κι εσας...δεν ειναι πολυ μπεμπε ε? Πιστευω οτι ταιριαζουν με τα μωρα μας.... τι θα λεγατε για το ονομα www.mylovelybirmans.gr ? Δεν ανοιγει φυσικα...αλλα λεω κατι τετοιο να κανω.... Click για ανάπτυξη... Γιουλη,ονομα πολυ οραιο,δεν ξερω βεβεα αν θα ειναι βοληκο στην αναζητηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 29 Απριλίου 2009 στις 16:56 Η Luna έγραψε: #2.529 29-04-09 16:56 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Οχι,φιλοι δεν ειναι,βρεικα απο το ομηλο στην Ρωσσια,οντος εχουν φοβερα γατιαοπος ελεγα και πρην ειναι τωρα πολυ στην μοδα αυτη η ρατσα στην Ρωσσια Click για ανάπτυξη... τα βρετανικα ειναι στην μοδα γενικα ή τα golden και τα chinchilla βρετανακια??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 29 Απριλίου 2009 στις 23:17 Η Anima έγραψε: #2.530 29-04-09 23:17 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Οχι,φιλοι δεν ειναι,βρεικα απο το ομηλο στην Ρωσσια,οντος εχουν φοβερα γατιαοπος ελεγα και πρην ειναι τωρα πολυ στην μοδα αυτη η ρατσα στην Ρωσσια Click για ανάπτυξη... Mπα βρε παιδιά!!!! τι παχουλούτσικα που είναι!!!! Κι εγώ που κάνω δίαιτα στην υπερχαδιάρα Τιγρούλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 11:57 Η sabi έγραψε: #2.531 30-04-09 11:57 Τα british ειναι στην μοδα ολα τα χροματα,και τα πιο τρελα,και τα θελουν παηουλα ακομα και στηε εκθεσεις...δεν ξερω γιατιΟτι αφορα τα τσιντσιλακια,γεινετε σκετη τρελλα,και ζητανε και τρελα λευτα στην ΜΟΣΧΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 15:33 Η Luna έγραψε: #2.532 30-04-09 15:33 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Τα british ειναι στην μοδα ολα τα χροματα,και τα πιο τρελα,και τα θελουν παηουλα ακομα και στηε εκθεσεις...δεν ξερω γιατιΟτι αφορα τα τσιντσιλακια,γεινετε σκετη τρελλα,και ζητανε και τρελα λευτα στην ΜΟΣΧΑ Click για ανάπτυξη... εελα!!!παρα πολυ ωραια!! πολυ τα αγαπω και τα 2 είδη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 2 Μαΐου 2009 στις 20:16 Η elvenstar: #2.533 02-05-09 20:16 Καλησπέρα Σαμπι να σε συγχαρώ για την σελίδα κ το εκτροφείο σου είναι καταπληκτικά όλα Τα γατουλίνια που έχεις στις φωτογραφίες είναι από την προηγούμενη γέννα ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 2 Μαΐου 2009 στις 22:45 Η sabi έγραψε: #2.534 02-05-09 22:45 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Καλησπέρα Σαμπι να σε συγχαρώ για την σελίδα κ το εκτροφείο σου είναι καταπληκτικά όλα Τα γατουλίνια που έχεις στις φωτογραφίες είναι από την προηγούμενη γέννα ε; Click για ανάπτυξη... Ναι,ειναι περσηνες γεννες,τα μοναρια μου,τωρα ειναι ολοκλειρα γατια πιαελπειζω οτι θετως θα εχω τα ιδια και καλητερα,ξεκηνεισαμε ειδη ενησχημενη διατρωφη και βιταμηνες,τελους μαιου θα κανω πρωτο ζευγαρομα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 2 Μαΐου 2009 στις 22:48 Η elvenstar: #2.535 02-05-09 22:48 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Ναι,ειναι περσηνες γεννες,τα μοναρια μου,τωρα ειναι ολοκλειρα γατια πιαελπειζω οτι θετως θα εχω τα ιδια και καλητερα,ξεκηνεισαμε ειδη ενησχημενη διατρωφη και βιταμηνες,τελους μαιου θα κανω πρωτο ζευγαρομα. Click για ανάπτυξη... Έχεις καταπληκτικούς γονείς κ πανέμορφους οπότε δεν μπορεί κ τα μωρά σας να μην είναι πανέμορφα. Αντε με το καλό να δούμε κ άλλα υπέροχα τσιντσιλάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 2 Μαΐου 2009 στις 22:59 Η sabi έγραψε: #2.536 02-05-09 22:59 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Έχεις καταπληκτικούς γονείς κ πανέμορφους οπότε δεν μπορεί κ τα μωρά σας να μην είναι πανέμορφα. Αντε με το καλό να δούμε κ άλλα υπέροχα τσιντσιλάκια Click για ανάπτυξη... σε ευχαριστω πολυ για της ευχες σου ,εχω καιρο να σε δω στης σεληδες,καλα και εγω δεν μπενω σηχνα η αληθια ειναι.οταν τελειωσα το σαιτ,ενιοθα οτι οντος μου βγεικε κατη καλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 2 Μαΐου 2009 στις 23:02 Η elvenstar: #2.537 02-05-09 23:02 Αρχική Δημοσίευση από sabi: σε ευχαριστω πολυ για της ευχες σου ,εχω καιρο να σε δω στης σεληδες,καλα και εγω δεν μπενω σηχνα η αληθια ειναι.οταν τελειωσα το σαιτ,ενιοθα οτι οντος μου βγεικε κατη καλο Click για ανάπτυξη... Ναι μωρε δεν μπαίνω κ εγώ συχνά έχω τρεχάματα κ διάφορα προβλήματα κ δεν μπαίνω όπως πριν ελπίζω να τελειώσουν όλα γρήγορα κ να τα ξαναλέμε πιο συχνά Ναι είναι πολύ όμορφο μόνο που θα ήθελα να έχει κάπως πιο αέρινα χρώματα γιατί ταιριάζει πολύ με την φυλή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 3 Μαΐου 2009 στις 13:07 Η Anima έγραψε: #2.538 03-05-09 13:07 Συγχαρητήρια Σαμπι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 6 Μαΐου 2009 στις 13:46 Η sabi έγραψε: #2.539 06-05-09 13:46 ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ.ΠΟΛΥ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 10 Μαΐου 2009 στις 19:32 Η Lita έγραψε: #2.540 10-05-09 19:32 γεια σας !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 125 126 127 128 129 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 127 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 127 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από sabi: Οχι,φιλοι δεν ειναι,βρεικα απο το ομηλο στην Ρωσσια,οντος εχουν φοβερα γατιαοπος ελεγα και πρην ειναι τωρα πολυ στην μοδα αυτη η ρατσα στην Ρωσσια Click για ανάπτυξη... τα βρετανικα ειναι στην μοδα γενικα ή τα golden και τα chinchilla βρετανακια??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 29 Απριλίου 2009 στις 23:17 Η Anima έγραψε: #2.530 29-04-09 23:17 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Οχι,φιλοι δεν ειναι,βρεικα απο το ομηλο στην Ρωσσια,οντος εχουν φοβερα γατιαοπος ελεγα και πρην ειναι τωρα πολυ στην μοδα αυτη η ρατσα στην Ρωσσια Click για ανάπτυξη... Mπα βρε παιδιά!!!! τι παχουλούτσικα που είναι!!!! Κι εγώ που κάνω δίαιτα στην υπερχαδιάρα Τιγρούλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 11:57 Η sabi έγραψε: #2.531 30-04-09 11:57 Τα british ειναι στην μοδα ολα τα χροματα,και τα πιο τρελα,και τα θελουν παηουλα ακομα και στηε εκθεσεις...δεν ξερω γιατιΟτι αφορα τα τσιντσιλακια,γεινετε σκετη τρελλα,και ζητανε και τρελα λευτα στην ΜΟΣΧΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 15:33 Η Luna έγραψε: #2.532 30-04-09 15:33 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Τα british ειναι στην μοδα ολα τα χροματα,και τα πιο τρελα,και τα θελουν παηουλα ακομα και στηε εκθεσεις...δεν ξερω γιατιΟτι αφορα τα τσιντσιλακια,γεινετε σκετη τρελλα,και ζητανε και τρελα λευτα στην ΜΟΣΧΑ Click για ανάπτυξη... εελα!!!παρα πολυ ωραια!! πολυ τα αγαπω και τα 2 είδη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 2 Μαΐου 2009 στις 20:16 Η elvenstar: #2.533 02-05-09 20:16 Καλησπέρα Σαμπι να σε συγχαρώ για την σελίδα κ το εκτροφείο σου είναι καταπληκτικά όλα Τα γατουλίνια που έχεις στις φωτογραφίες είναι από την προηγούμενη γέννα ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 2 Μαΐου 2009 στις 22:45 Η sabi έγραψε: #2.534 02-05-09 22:45 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Καλησπέρα Σαμπι να σε συγχαρώ για την σελίδα κ το εκτροφείο σου είναι καταπληκτικά όλα Τα γατουλίνια που έχεις στις φωτογραφίες είναι από την προηγούμενη γέννα ε; Click για ανάπτυξη... Ναι,ειναι περσηνες γεννες,τα μοναρια μου,τωρα ειναι ολοκλειρα γατια πιαελπειζω οτι θετως θα εχω τα ιδια και καλητερα,ξεκηνεισαμε ειδη ενησχημενη διατρωφη και βιταμηνες,τελους μαιου θα κανω πρωτο ζευγαρομα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 2 Μαΐου 2009 στις 22:48 Η elvenstar: #2.535 02-05-09 22:48 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Ναι,ειναι περσηνες γεννες,τα μοναρια μου,τωρα ειναι ολοκλειρα γατια πιαελπειζω οτι θετως θα εχω τα ιδια και καλητερα,ξεκηνεισαμε ειδη ενησχημενη διατρωφη και βιταμηνες,τελους μαιου θα κανω πρωτο ζευγαρομα. Click για ανάπτυξη... Έχεις καταπληκτικούς γονείς κ πανέμορφους οπότε δεν μπορεί κ τα μωρά σας να μην είναι πανέμορφα. Αντε με το καλό να δούμε κ άλλα υπέροχα τσιντσιλάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 2 Μαΐου 2009 στις 22:59 Η sabi έγραψε: #2.536 02-05-09 22:59 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Έχεις καταπληκτικούς γονείς κ πανέμορφους οπότε δεν μπορεί κ τα μωρά σας να μην είναι πανέμορφα. Αντε με το καλό να δούμε κ άλλα υπέροχα τσιντσιλάκια Click για ανάπτυξη... σε ευχαριστω πολυ για της ευχες σου ,εχω καιρο να σε δω στης σεληδες,καλα και εγω δεν μπενω σηχνα η αληθια ειναι.οταν τελειωσα το σαιτ,ενιοθα οτι οντος μου βγεικε κατη καλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 2 Μαΐου 2009 στις 23:02 Η elvenstar: #2.537 02-05-09 23:02 Αρχική Δημοσίευση από sabi: σε ευχαριστω πολυ για της ευχες σου ,εχω καιρο να σε δω στης σεληδες,καλα και εγω δεν μπενω σηχνα η αληθια ειναι.οταν τελειωσα το σαιτ,ενιοθα οτι οντος μου βγεικε κατη καλο Click για ανάπτυξη... Ναι μωρε δεν μπαίνω κ εγώ συχνά έχω τρεχάματα κ διάφορα προβλήματα κ δεν μπαίνω όπως πριν ελπίζω να τελειώσουν όλα γρήγορα κ να τα ξαναλέμε πιο συχνά Ναι είναι πολύ όμορφο μόνο που θα ήθελα να έχει κάπως πιο αέρινα χρώματα γιατί ταιριάζει πολύ με την φυλή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 3 Μαΐου 2009 στις 13:07 Η Anima έγραψε: #2.538 03-05-09 13:07 Συγχαρητήρια Σαμπι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 6 Μαΐου 2009 στις 13:46 Η sabi έγραψε: #2.539 06-05-09 13:46 ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ.ΠΟΛΥ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 10 Μαΐου 2009 στις 19:32 Η Lita έγραψε: #2.540 10-05-09 19:32 γεια σας !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 125 126 127 128 129 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 127 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 127 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από sabi: Οχι,φιλοι δεν ειναι,βρεικα απο το ομηλο στην Ρωσσια,οντος εχουν φοβερα γατιαοπος ελεγα και πρην ειναι τωρα πολυ στην μοδα αυτη η ρατσα στην Ρωσσια Click για ανάπτυξη... Mπα βρε παιδιά!!!! τι παχουλούτσικα που είναι!!!! Κι εγώ που κάνω δίαιτα στην υπερχαδιάρα Τιγρούλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 11:57 Η sabi έγραψε: #2.531 30-04-09 11:57 Τα british ειναι στην μοδα ολα τα χροματα,και τα πιο τρελα,και τα θελουν παηουλα ακομα και στηε εκθεσεις...δεν ξερω γιατιΟτι αφορα τα τσιντσιλακια,γεινετε σκετη τρελλα,και ζητανε και τρελα λευτα στην ΜΟΣΧΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 15:33 Η Luna έγραψε: #2.532 30-04-09 15:33 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Τα british ειναι στην μοδα ολα τα χροματα,και τα πιο τρελα,και τα θελουν παηουλα ακομα και στηε εκθεσεις...δεν ξερω γιατιΟτι αφορα τα τσιντσιλακια,γεινετε σκετη τρελλα,και ζητανε και τρελα λευτα στην ΜΟΣΧΑ Click για ανάπτυξη... εελα!!!παρα πολυ ωραια!! πολυ τα αγαπω και τα 2 είδη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 2 Μαΐου 2009 στις 20:16 Η elvenstar: #2.533 02-05-09 20:16 Καλησπέρα Σαμπι να σε συγχαρώ για την σελίδα κ το εκτροφείο σου είναι καταπληκτικά όλα Τα γατουλίνια που έχεις στις φωτογραφίες είναι από την προηγούμενη γέννα ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 2 Μαΐου 2009 στις 22:45 Η sabi έγραψε: #2.534 02-05-09 22:45 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Καλησπέρα Σαμπι να σε συγχαρώ για την σελίδα κ το εκτροφείο σου είναι καταπληκτικά όλα Τα γατουλίνια που έχεις στις φωτογραφίες είναι από την προηγούμενη γέννα ε; Click για ανάπτυξη... Ναι,ειναι περσηνες γεννες,τα μοναρια μου,τωρα ειναι ολοκλειρα γατια πιαελπειζω οτι θετως θα εχω τα ιδια και καλητερα,ξεκηνεισαμε ειδη ενησχημενη διατρωφη και βιταμηνες,τελους μαιου θα κανω πρωτο ζευγαρομα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 2 Μαΐου 2009 στις 22:48 Η elvenstar: #2.535 02-05-09 22:48 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Ναι,ειναι περσηνες γεννες,τα μοναρια μου,τωρα ειναι ολοκλειρα γατια πιαελπειζω οτι θετως θα εχω τα ιδια και καλητερα,ξεκηνεισαμε ειδη ενησχημενη διατρωφη και βιταμηνες,τελους μαιου θα κανω πρωτο ζευγαρομα. Click για ανάπτυξη... Έχεις καταπληκτικούς γονείς κ πανέμορφους οπότε δεν μπορεί κ τα μωρά σας να μην είναι πανέμορφα. Αντε με το καλό να δούμε κ άλλα υπέροχα τσιντσιλάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 2 Μαΐου 2009 στις 22:59 Η sabi έγραψε: #2.536 02-05-09 22:59 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Έχεις καταπληκτικούς γονείς κ πανέμορφους οπότε δεν μπορεί κ τα μωρά σας να μην είναι πανέμορφα. Αντε με το καλό να δούμε κ άλλα υπέροχα τσιντσιλάκια Click για ανάπτυξη... σε ευχαριστω πολυ για της ευχες σου ,εχω καιρο να σε δω στης σεληδες,καλα και εγω δεν μπενω σηχνα η αληθια ειναι.οταν τελειωσα το σαιτ,ενιοθα οτι οντος μου βγεικε κατη καλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 2 Μαΐου 2009 στις 23:02 Η elvenstar: #2.537 02-05-09 23:02 Αρχική Δημοσίευση από sabi: σε ευχαριστω πολυ για της ευχες σου ,εχω καιρο να σε δω στης σεληδες,καλα και εγω δεν μπενω σηχνα η αληθια ειναι.οταν τελειωσα το σαιτ,ενιοθα οτι οντος μου βγεικε κατη καλο Click για ανάπτυξη... Ναι μωρε δεν μπαίνω κ εγώ συχνά έχω τρεχάματα κ διάφορα προβλήματα κ δεν μπαίνω όπως πριν ελπίζω να τελειώσουν όλα γρήγορα κ να τα ξαναλέμε πιο συχνά Ναι είναι πολύ όμορφο μόνο που θα ήθελα να έχει κάπως πιο αέρινα χρώματα γιατί ταιριάζει πολύ με την φυλή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 3 Μαΐου 2009 στις 13:07 Η Anima έγραψε: #2.538 03-05-09 13:07 Συγχαρητήρια Σαμπι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 6 Μαΐου 2009 στις 13:46 Η sabi έγραψε: #2.539 06-05-09 13:46 ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ.ΠΟΛΥ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 10 Μαΐου 2009 στις 19:32 Η Lita έγραψε: #2.540 10-05-09 19:32 γεια σας !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 125 126 127 128 129 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 127 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 127 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Τα british ειναι στην μοδα ολα τα χροματα,και τα πιο τρελα,και τα θελουν παηουλα ακομα και στηε εκθεσεις...δεν ξερω γιατιΟτι αφορα τα τσιντσιλακια,γεινετε σκετη τρελλα,και ζητανε και τρελα λευτα στην ΜΟΣΧΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 15:33 Η Luna έγραψε: #2.532 30-04-09 15:33 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Τα british ειναι στην μοδα ολα τα χροματα,και τα πιο τρελα,και τα θελουν παηουλα ακομα και στηε εκθεσεις...δεν ξερω γιατιΟτι αφορα τα τσιντσιλακια,γεινετε σκετη τρελλα,και ζητανε και τρελα λευτα στην ΜΟΣΧΑ Click για ανάπτυξη... εελα!!!παρα πολυ ωραια!! πολυ τα αγαπω και τα 2 είδη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 2 Μαΐου 2009 στις 20:16 Η elvenstar: #2.533 02-05-09 20:16 Καλησπέρα Σαμπι να σε συγχαρώ για την σελίδα κ το εκτροφείο σου είναι καταπληκτικά όλα Τα γατουλίνια που έχεις στις φωτογραφίες είναι από την προηγούμενη γέννα ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 2 Μαΐου 2009 στις 22:45 Η sabi έγραψε: #2.534 02-05-09 22:45 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Καλησπέρα Σαμπι να σε συγχαρώ για την σελίδα κ το εκτροφείο σου είναι καταπληκτικά όλα Τα γατουλίνια που έχεις στις φωτογραφίες είναι από την προηγούμενη γέννα ε; Click για ανάπτυξη... Ναι,ειναι περσηνες γεννες,τα μοναρια μου,τωρα ειναι ολοκλειρα γατια πιαελπειζω οτι θετως θα εχω τα ιδια και καλητερα,ξεκηνεισαμε ειδη ενησχημενη διατρωφη και βιταμηνες,τελους μαιου θα κανω πρωτο ζευγαρομα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 2 Μαΐου 2009 στις 22:48 Η elvenstar: #2.535 02-05-09 22:48 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Ναι,ειναι περσηνες γεννες,τα μοναρια μου,τωρα ειναι ολοκλειρα γατια πιαελπειζω οτι θετως θα εχω τα ιδια και καλητερα,ξεκηνεισαμε ειδη ενησχημενη διατρωφη και βιταμηνες,τελους μαιου θα κανω πρωτο ζευγαρομα. Click για ανάπτυξη... Έχεις καταπληκτικούς γονείς κ πανέμορφους οπότε δεν μπορεί κ τα μωρά σας να μην είναι πανέμορφα. Αντε με το καλό να δούμε κ άλλα υπέροχα τσιντσιλάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 2 Μαΐου 2009 στις 22:59 Η sabi έγραψε: #2.536 02-05-09 22:59 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Έχεις καταπληκτικούς γονείς κ πανέμορφους οπότε δεν μπορεί κ τα μωρά σας να μην είναι πανέμορφα. Αντε με το καλό να δούμε κ άλλα υπέροχα τσιντσιλάκια Click για ανάπτυξη... σε ευχαριστω πολυ για της ευχες σου ,εχω καιρο να σε δω στης σεληδες,καλα και εγω δεν μπενω σηχνα η αληθια ειναι.οταν τελειωσα το σαιτ,ενιοθα οτι οντος μου βγεικε κατη καλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 2 Μαΐου 2009 στις 23:02 Η elvenstar: #2.537 02-05-09 23:02 Αρχική Δημοσίευση από sabi: σε ευχαριστω πολυ για της ευχες σου ,εχω καιρο να σε δω στης σεληδες,καλα και εγω δεν μπενω σηχνα η αληθια ειναι.οταν τελειωσα το σαιτ,ενιοθα οτι οντος μου βγεικε κατη καλο Click για ανάπτυξη... Ναι μωρε δεν μπαίνω κ εγώ συχνά έχω τρεχάματα κ διάφορα προβλήματα κ δεν μπαίνω όπως πριν ελπίζω να τελειώσουν όλα γρήγορα κ να τα ξαναλέμε πιο συχνά Ναι είναι πολύ όμορφο μόνο που θα ήθελα να έχει κάπως πιο αέρινα χρώματα γιατί ταιριάζει πολύ με την φυλή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 3 Μαΐου 2009 στις 13:07 Η Anima έγραψε: #2.538 03-05-09 13:07 Συγχαρητήρια Σαμπι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 6 Μαΐου 2009 στις 13:46 Η sabi έγραψε: #2.539 06-05-09 13:46 ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ.ΠΟΛΥ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 10 Μαΐου 2009 στις 19:32 Η Lita έγραψε: #2.540 10-05-09 19:32 γεια σας !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 125 126 127 128 129 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 127 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 127 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από sabi: Τα british ειναι στην μοδα ολα τα χροματα,και τα πιο τρελα,και τα θελουν παηουλα ακομα και στηε εκθεσεις...δεν ξερω γιατιΟτι αφορα τα τσιντσιλακια,γεινετε σκετη τρελλα,και ζητανε και τρελα λευτα στην ΜΟΣΧΑ Click για ανάπτυξη... εελα!!!παρα πολυ ωραια!! πολυ τα αγαπω και τα 2 είδη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 2 Μαΐου 2009 στις 20:16 Η elvenstar: #2.533 02-05-09 20:16 Καλησπέρα Σαμπι να σε συγχαρώ για την σελίδα κ το εκτροφείο σου είναι καταπληκτικά όλα Τα γατουλίνια που έχεις στις φωτογραφίες είναι από την προηγούμενη γέννα ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 2 Μαΐου 2009 στις 22:45 Η sabi έγραψε: #2.534 02-05-09 22:45 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Καλησπέρα Σαμπι να σε συγχαρώ για την σελίδα κ το εκτροφείο σου είναι καταπληκτικά όλα Τα γατουλίνια που έχεις στις φωτογραφίες είναι από την προηγούμενη γέννα ε; Click για ανάπτυξη... Ναι,ειναι περσηνες γεννες,τα μοναρια μου,τωρα ειναι ολοκλειρα γατια πιαελπειζω οτι θετως θα εχω τα ιδια και καλητερα,ξεκηνεισαμε ειδη ενησχημενη διατρωφη και βιταμηνες,τελους μαιου θα κανω πρωτο ζευγαρομα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 2 Μαΐου 2009 στις 22:48 Η elvenstar: #2.535 02-05-09 22:48 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Ναι,ειναι περσηνες γεννες,τα μοναρια μου,τωρα ειναι ολοκλειρα γατια πιαελπειζω οτι θετως θα εχω τα ιδια και καλητερα,ξεκηνεισαμε ειδη ενησχημενη διατρωφη και βιταμηνες,τελους μαιου θα κανω πρωτο ζευγαρομα. Click για ανάπτυξη... Έχεις καταπληκτικούς γονείς κ πανέμορφους οπότε δεν μπορεί κ τα μωρά σας να μην είναι πανέμορφα. Αντε με το καλό να δούμε κ άλλα υπέροχα τσιντσιλάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 2 Μαΐου 2009 στις 22:59 Η sabi έγραψε: #2.536 02-05-09 22:59 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Έχεις καταπληκτικούς γονείς κ πανέμορφους οπότε δεν μπορεί κ τα μωρά σας να μην είναι πανέμορφα. Αντε με το καλό να δούμε κ άλλα υπέροχα τσιντσιλάκια Click για ανάπτυξη... σε ευχαριστω πολυ για της ευχες σου ,εχω καιρο να σε δω στης σεληδες,καλα και εγω δεν μπενω σηχνα η αληθια ειναι.οταν τελειωσα το σαιτ,ενιοθα οτι οντος μου βγεικε κατη καλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 2 Μαΐου 2009 στις 23:02 Η elvenstar: #2.537 02-05-09 23:02 Αρχική Δημοσίευση από sabi: σε ευχαριστω πολυ για της ευχες σου ,εχω καιρο να σε δω στης σεληδες,καλα και εγω δεν μπενω σηχνα η αληθια ειναι.οταν τελειωσα το σαιτ,ενιοθα οτι οντος μου βγεικε κατη καλο Click για ανάπτυξη... Ναι μωρε δεν μπαίνω κ εγώ συχνά έχω τρεχάματα κ διάφορα προβλήματα κ δεν μπαίνω όπως πριν ελπίζω να τελειώσουν όλα γρήγορα κ να τα ξαναλέμε πιο συχνά Ναι είναι πολύ όμορφο μόνο που θα ήθελα να έχει κάπως πιο αέρινα χρώματα γιατί ταιριάζει πολύ με την φυλή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 3 Μαΐου 2009 στις 13:07 Η Anima έγραψε: #2.538 03-05-09 13:07 Συγχαρητήρια Σαμπι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 6 Μαΐου 2009 στις 13:46 Η sabi έγραψε: #2.539 06-05-09 13:46 ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ.ΠΟΛΥ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 10 Μαΐου 2009 στις 19:32 Η Lita έγραψε: #2.540 10-05-09 19:32 γεια σας !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 125 126 127 128 129 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 127 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 127 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλησπέρα Σαμπι να σε συγχαρώ για την σελίδα κ το εκτροφείο σου είναι καταπληκτικά όλα Τα γατουλίνια που έχεις στις φωτογραφίες είναι από την προηγούμενη γέννα ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 2 Μαΐου 2009 στις 22:45 Η sabi έγραψε: #2.534 02-05-09 22:45 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Καλησπέρα Σαμπι να σε συγχαρώ για την σελίδα κ το εκτροφείο σου είναι καταπληκτικά όλα Τα γατουλίνια που έχεις στις φωτογραφίες είναι από την προηγούμενη γέννα ε; Click για ανάπτυξη... Ναι,ειναι περσηνες γεννες,τα μοναρια μου,τωρα ειναι ολοκλειρα γατια πιαελπειζω οτι θετως θα εχω τα ιδια και καλητερα,ξεκηνεισαμε ειδη ενησχημενη διατρωφη και βιταμηνες,τελους μαιου θα κανω πρωτο ζευγαρομα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 2 Μαΐου 2009 στις 22:48 Η elvenstar: #2.535 02-05-09 22:48 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Ναι,ειναι περσηνες γεννες,τα μοναρια μου,τωρα ειναι ολοκλειρα γατια πιαελπειζω οτι θετως θα εχω τα ιδια και καλητερα,ξεκηνεισαμε ειδη ενησχημενη διατρωφη και βιταμηνες,τελους μαιου θα κανω πρωτο ζευγαρομα. Click για ανάπτυξη... Έχεις καταπληκτικούς γονείς κ πανέμορφους οπότε δεν μπορεί κ τα μωρά σας να μην είναι πανέμορφα. Αντε με το καλό να δούμε κ άλλα υπέροχα τσιντσιλάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 2 Μαΐου 2009 στις 22:59 Η sabi έγραψε: #2.536 02-05-09 22:59 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Έχεις καταπληκτικούς γονείς κ πανέμορφους οπότε δεν μπορεί κ τα μωρά σας να μην είναι πανέμορφα. Αντε με το καλό να δούμε κ άλλα υπέροχα τσιντσιλάκια Click για ανάπτυξη... σε ευχαριστω πολυ για της ευχες σου ,εχω καιρο να σε δω στης σεληδες,καλα και εγω δεν μπενω σηχνα η αληθια ειναι.οταν τελειωσα το σαιτ,ενιοθα οτι οντος μου βγεικε κατη καλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 2 Μαΐου 2009 στις 23:02 Η elvenstar: #2.537 02-05-09 23:02 Αρχική Δημοσίευση από sabi: σε ευχαριστω πολυ για της ευχες σου ,εχω καιρο να σε δω στης σεληδες,καλα και εγω δεν μπενω σηχνα η αληθια ειναι.οταν τελειωσα το σαιτ,ενιοθα οτι οντος μου βγεικε κατη καλο Click για ανάπτυξη... Ναι μωρε δεν μπαίνω κ εγώ συχνά έχω τρεχάματα κ διάφορα προβλήματα κ δεν μπαίνω όπως πριν ελπίζω να τελειώσουν όλα γρήγορα κ να τα ξαναλέμε πιο συχνά Ναι είναι πολύ όμορφο μόνο που θα ήθελα να έχει κάπως πιο αέρινα χρώματα γιατί ταιριάζει πολύ με την φυλή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 3 Μαΐου 2009 στις 13:07 Η Anima έγραψε: #2.538 03-05-09 13:07 Συγχαρητήρια Σαμπι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 6 Μαΐου 2009 στις 13:46 Η sabi έγραψε: #2.539 06-05-09 13:46 ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ.ΠΟΛΥ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 10 Μαΐου 2009 στις 19:32 Η Lita έγραψε: #2.540 10-05-09 19:32 γεια σας !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 125 126 127 128 129 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 127 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 127 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Καλησπέρα Σαμπι να σε συγχαρώ για την σελίδα κ το εκτροφείο σου είναι καταπληκτικά όλα Τα γατουλίνια που έχεις στις φωτογραφίες είναι από την προηγούμενη γέννα ε; Click για ανάπτυξη... Ναι,ειναι περσηνες γεννες,τα μοναρια μου,τωρα ειναι ολοκλειρα γατια πιαελπειζω οτι θετως θα εχω τα ιδια και καλητερα,ξεκηνεισαμε ειδη ενησχημενη διατρωφη και βιταμηνες,τελους μαιου θα κανω πρωτο ζευγαρομα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 2 Μαΐου 2009 στις 22:48 Η elvenstar: #2.535 02-05-09 22:48 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Ναι,ειναι περσηνες γεννες,τα μοναρια μου,τωρα ειναι ολοκλειρα γατια πιαελπειζω οτι θετως θα εχω τα ιδια και καλητερα,ξεκηνεισαμε ειδη ενησχημενη διατρωφη και βιταμηνες,τελους μαιου θα κανω πρωτο ζευγαρομα. Click για ανάπτυξη... Έχεις καταπληκτικούς γονείς κ πανέμορφους οπότε δεν μπορεί κ τα μωρά σας να μην είναι πανέμορφα. Αντε με το καλό να δούμε κ άλλα υπέροχα τσιντσιλάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 2 Μαΐου 2009 στις 22:59 Η sabi έγραψε: #2.536 02-05-09 22:59 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Έχεις καταπληκτικούς γονείς κ πανέμορφους οπότε δεν μπορεί κ τα μωρά σας να μην είναι πανέμορφα. Αντε με το καλό να δούμε κ άλλα υπέροχα τσιντσιλάκια Click για ανάπτυξη... σε ευχαριστω πολυ για της ευχες σου ,εχω καιρο να σε δω στης σεληδες,καλα και εγω δεν μπενω σηχνα η αληθια ειναι.οταν τελειωσα το σαιτ,ενιοθα οτι οντος μου βγεικε κατη καλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 2 Μαΐου 2009 στις 23:02 Η elvenstar: #2.537 02-05-09 23:02 Αρχική Δημοσίευση από sabi: σε ευχαριστω πολυ για της ευχες σου ,εχω καιρο να σε δω στης σεληδες,καλα και εγω δεν μπενω σηχνα η αληθια ειναι.οταν τελειωσα το σαιτ,ενιοθα οτι οντος μου βγεικε κατη καλο Click για ανάπτυξη... Ναι μωρε δεν μπαίνω κ εγώ συχνά έχω τρεχάματα κ διάφορα προβλήματα κ δεν μπαίνω όπως πριν ελπίζω να τελειώσουν όλα γρήγορα κ να τα ξαναλέμε πιο συχνά Ναι είναι πολύ όμορφο μόνο που θα ήθελα να έχει κάπως πιο αέρινα χρώματα γιατί ταιριάζει πολύ με την φυλή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 3 Μαΐου 2009 στις 13:07 Η Anima έγραψε: #2.538 03-05-09 13:07 Συγχαρητήρια Σαμπι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 6 Μαΐου 2009 στις 13:46 Η sabi έγραψε: #2.539 06-05-09 13:46 ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ.ΠΟΛΥ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 10 Μαΐου 2009 στις 19:32 Η Lita έγραψε: #2.540 10-05-09 19:32 γεια σας !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 125 126 127 128 129 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 127 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 127 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από sabi: Ναι,ειναι περσηνες γεννες,τα μοναρια μου,τωρα ειναι ολοκλειρα γατια πιαελπειζω οτι θετως θα εχω τα ιδια και καλητερα,ξεκηνεισαμε ειδη ενησχημενη διατρωφη και βιταμηνες,τελους μαιου θα κανω πρωτο ζευγαρομα. Click για ανάπτυξη... Έχεις καταπληκτικούς γονείς κ πανέμορφους οπότε δεν μπορεί κ τα μωρά σας να μην είναι πανέμορφα. Αντε με το καλό να δούμε κ άλλα υπέροχα τσιντσιλάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 2 Μαΐου 2009 στις 22:59 Η sabi έγραψε: #2.536 02-05-09 22:59 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Έχεις καταπληκτικούς γονείς κ πανέμορφους οπότε δεν μπορεί κ τα μωρά σας να μην είναι πανέμορφα. Αντε με το καλό να δούμε κ άλλα υπέροχα τσιντσιλάκια Click για ανάπτυξη... σε ευχαριστω πολυ για της ευχες σου ,εχω καιρο να σε δω στης σεληδες,καλα και εγω δεν μπενω σηχνα η αληθια ειναι.οταν τελειωσα το σαιτ,ενιοθα οτι οντος μου βγεικε κατη καλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 2 Μαΐου 2009 στις 23:02 Η elvenstar: #2.537 02-05-09 23:02 Αρχική Δημοσίευση από sabi: σε ευχαριστω πολυ για της ευχες σου ,εχω καιρο να σε δω στης σεληδες,καλα και εγω δεν μπενω σηχνα η αληθια ειναι.οταν τελειωσα το σαιτ,ενιοθα οτι οντος μου βγεικε κατη καλο Click για ανάπτυξη... Ναι μωρε δεν μπαίνω κ εγώ συχνά έχω τρεχάματα κ διάφορα προβλήματα κ δεν μπαίνω όπως πριν ελπίζω να τελειώσουν όλα γρήγορα κ να τα ξαναλέμε πιο συχνά Ναι είναι πολύ όμορφο μόνο που θα ήθελα να έχει κάπως πιο αέρινα χρώματα γιατί ταιριάζει πολύ με την φυλή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 3 Μαΐου 2009 στις 13:07 Η Anima έγραψε: #2.538 03-05-09 13:07 Συγχαρητήρια Σαμπι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 6 Μαΐου 2009 στις 13:46 Η sabi έγραψε: #2.539 06-05-09 13:46 ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ.ΠΟΛΥ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 10 Μαΐου 2009 στις 19:32 Η Lita έγραψε: #2.540 10-05-09 19:32 γεια σας !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 125 126 127 128 129 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 127 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 127 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Έχεις καταπληκτικούς γονείς κ πανέμορφους οπότε δεν μπορεί κ τα μωρά σας να μην είναι πανέμορφα. Αντε με το καλό να δούμε κ άλλα υπέροχα τσιντσιλάκια Click για ανάπτυξη... σε ευχαριστω πολυ για της ευχες σου ,εχω καιρο να σε δω στης σεληδες,καλα και εγω δεν μπενω σηχνα η αληθια ειναι.οταν τελειωσα το σαιτ,ενιοθα οτι οντος μου βγεικε κατη καλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 2 Μαΐου 2009 στις 23:02 Η elvenstar: #2.537 02-05-09 23:02 Αρχική Δημοσίευση από sabi: σε ευχαριστω πολυ για της ευχες σου ,εχω καιρο να σε δω στης σεληδες,καλα και εγω δεν μπενω σηχνα η αληθια ειναι.οταν τελειωσα το σαιτ,ενιοθα οτι οντος μου βγεικε κατη καλο Click για ανάπτυξη... Ναι μωρε δεν μπαίνω κ εγώ συχνά έχω τρεχάματα κ διάφορα προβλήματα κ δεν μπαίνω όπως πριν ελπίζω να τελειώσουν όλα γρήγορα κ να τα ξαναλέμε πιο συχνά Ναι είναι πολύ όμορφο μόνο που θα ήθελα να έχει κάπως πιο αέρινα χρώματα γιατί ταιριάζει πολύ με την φυλή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 3 Μαΐου 2009 στις 13:07 Η Anima έγραψε: #2.538 03-05-09 13:07 Συγχαρητήρια Σαμπι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 6 Μαΐου 2009 στις 13:46 Η sabi έγραψε: #2.539 06-05-09 13:46 ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ.ΠΟΛΥ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 10 Μαΐου 2009 στις 19:32 Η Lita έγραψε: #2.540 10-05-09 19:32 γεια σας !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 125 126 127 128 129 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 127 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 127 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από sabi: σε ευχαριστω πολυ για της ευχες σου ,εχω καιρο να σε δω στης σεληδες,καλα και εγω δεν μπενω σηχνα η αληθια ειναι.οταν τελειωσα το σαιτ,ενιοθα οτι οντος μου βγεικε κατη καλο Click για ανάπτυξη... Ναι μωρε δεν μπαίνω κ εγώ συχνά έχω τρεχάματα κ διάφορα προβλήματα κ δεν μπαίνω όπως πριν ελπίζω να τελειώσουν όλα γρήγορα κ να τα ξαναλέμε πιο συχνά Ναι είναι πολύ όμορφο μόνο που θα ήθελα να έχει κάπως πιο αέρινα χρώματα γιατί ταιριάζει πολύ με την φυλή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 3 Μαΐου 2009 στις 13:07 Η Anima έγραψε: #2.538 03-05-09 13:07 Συγχαρητήρια Σαμπι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 6 Μαΐου 2009 στις 13:46 Η sabi έγραψε: #2.539 06-05-09 13:46 ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ.ΠΟΛΥ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 10 Μαΐου 2009 στις 19:32 Η Lita έγραψε: #2.540 10-05-09 19:32 γεια σας !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 125 126 127 128 129 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 127 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 127 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Συγχαρητήρια Σαμπι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 6 Μαΐου 2009 στις 13:46 Η sabi έγραψε: #2.539 06-05-09 13:46 ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ.ΠΟΛΥ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 10 Μαΐου 2009 στις 19:32 Η Lita έγραψε: #2.540 10-05-09 19:32 γεια σας !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 125 126 127 128 129 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 127 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 127 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ.ΠΟΛΥ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 10 Μαΐου 2009 στις 19:32 Η Lita έγραψε: #2.540 10-05-09 19:32 γεια σας !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
γεια σας !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.