Chinchilla-maniacs

Τελια η κουκλιτσα!!!φοβερη γουνα εχει!:up:Εγω τωρα γειρεισα απο της διακοπες,οραιο ειταν,αλλα λυγο:/:Γατες μου ηαρικανε οταν γειρεισα,ιδικα η Μασιανια εκανε σαν τρελη,επητελους πρασενισανε τα ματια της.Λογο διακοπον εχασα λυγο ελεχο στα ζευγαροματα,και τωρα δεν ξερω αν εκανε ο Κρισ καμια δουλεια,τωρα στην πορεια θα δειξει

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Λογο διακοπον εχασα λυγο ελεχο στα ζευγαροματα,και τωρα δεν ξερω αν εκανε ο Κρισ καμια δουλεια,τωρα στην πορεια θα δειξει[/QUOTE]

:lol::lol::lol: και εγώ περιμένω να ανοίξουν τα ματάκια της μικρής μου :)! είχαμε και κάτι επεισόδια χθές επιτέθηκε η Μίου στην μικρή αδερφή μου :(:cry: και αγρίεψε με όλους ! εγώ δεν ήμουν εκεί βέβαια!σήμερα μου την έφεραν ελπίζω να μην αναπτύξει τέτοια συμπεριφορά!:cry:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Η συγκεκριμένη φωτογράφηση έγινε μπροστά από το μπαλκόνι μας στο οποίο μαζεύονται όλο δεκοχτούρες και περιστέρια και η μικρή τα κοιτάει με μεγάλο ενδιαφέρον και τρελαίνεται , θέλει να τα πιάσει και πολλές φορές χτυπαει και το κεφάλι της στο τζάμι απο την λαχτάρα της να τα πιάσει!:lol::lol::lol: είναι μια σκέτη γλύκα ο μικρός μου δολοφόνος :lol::lol::lol::lol::lol:
Γιωτα μεγαλωσε η Ισις:up:ΘΕΑ πραγματικη:inlove::inlove::inlove:

Γιωτα μεγαλωσε η Ισις:up:ΘΕΑ πραγματικη:inlove::inlove::inlove:

ευχαριστώ πολύ!:) Γιούλη σου έχει τύχει ποτέ με τις γατούλες σου να αγριέψουν και να επιτεθούν σε κάποιον??

ευχαριστώ πολύ!:) Γιούλη σου έχει τύχει ποτέ με τις γατούλες σου να αγριέψουν και να επιτεθούν σε κάποιον??
οχι, ποτε μεχρι τωρα...καμια μου γατα...
αλλα το κανουν αυτο καποιες γατες...ειδικα αστειρωτα αρσενικα...

οχι, ποτε μεχρι τωρα...καμια μου γατα...
αλλα το κανουν αυτο καποιες γατες...ειδικα αστειρωτα αρσενικα...

τις είχα πάει τώρα το καλοκαίρι στους γονείς μου για να μπορώ να έρχομαι και να φεύγω από Θεσσαλονίκη ! έμειναν εκεί περίπου δυο μήνες αλλά τον περισσότερο καιρό ήμουν και εγώ εκεί ! έλειψα για 2 εβδομάδες γιατι πήγα διακοπές και εχθές η Μίου επιτέθηκε στην μικρή μου αδερφή και σε
όσους πήγαν να την σώσουν! την έκλεισαν στο δωμάτιο για να ηρεμήσει! την έβγαλαν μετα στο σαλόνι και μετά από πολύ ώρα όταν είδε τις γρατσουνιές στο πόδι της αδερφής μου της ξανά όρμησε? :/::/::/: :(:(:(

τις είχα πάει τώρα το καλοκαίρι στους γονείς μου για να μπορώ να έρχομαι και να φεύγω από Θεσσαλονίκη ! έμειναν εκεί περίπου δυο μήνες αλλά τον περισσότερο καιρό ήμουν και εγώ εκεί ! έλειψα για 2 εβδομάδες γιατι πήγα διακοπές και εχθές η Μίου επιτέθηκε στην μικρή μου αδερφή και σε
όσους πήγαν να την σώσουν! την έκλεισαν στο δωμάτιο για να ηρεμήσει! την έβγαλαν μετα στο σαλόνι και μετά από πολύ ώρα όταν είδε τις γρατσουνιές στο πόδι της αδερφής μου της ξανά όρμησε? :/::/::/: :(:(:(
ελα ρε:(:(τι να σου πω...πρεπει να σκεφτειτε τι προηγηθηκε...:(κατι που μπορει να τη τρομαξε...

ελα ρε:(:(τι να σου πω...πρεπει να σκεφτειτε τι προηγηθηκε...:(κατι που μπορει να τη τρομαξε...
έκανε η αδερφή μου ένα θόρυβο με τα δόντια της και το γιατρό που ρώτησα μου είπε οτι τρόμαξε και το έκανε αυτό και επίσης ότι μετά το χρόνο δείχνουν οι γατούλες μας τον πραγματικό τους εαυτό ! μήπως έχει να κάνει και με το γεγονός ότι δεν ήμουν εκεί? μήπως επειδή έλειψα 2 βδομάδες?

Πωλες γατες δεν τα πανε με τα παιδια ,γιατι τα παιδια τους τρωμαζουν με της κινισεις και τα θιρηβα που κανουν,η γατα δεν επετιθετε ετσει απλα,κατη την ενοχλεισε,αυτο ειναι συγορο,+οτη ελεπες και εσει η γατα εχασε...

Μηπως κ η αδελφή σου εκτός απ το ότι έκανε θόρυβο με τα δόντια της φερόταν κ άσχημα κ γι αυτό η γατούλα αντέδρασε έτσι; Την έχεις πάρα πολύ καιρό τη Μιου για να μην ξέρεις τι χαρακτήρα έχει, εγώ πιστεύω ότι αν ήταν βίαιος χαρακτήρας θα σου το είχε δείξει τόσο καιρό που είσαστε μαζί. Αλήθεια την έχεις στειρώσει;

δε νομιζω μωρε να φταει βιαιη συμπεριφορα...κι ουτε οτι η αδελφη σου θα της φεροταν ετσι...αλλωστε οι γατες δεν εκδικουνται με αυτο το τροπο στη βιαιη συμπεριφορα, αλλα πιο πολυ κλεινονται στον εαυτο τους και παθαινουν καταθλιψη...πιστευω οτι πιο πολυ ο σκυλος γινεται επιθετικος οταν του εχουν φερθει επιθετικα...
της εκανε κατι κλικ και τρομαξε παρα πολυ...:/:

Παντως εμενα μονο ο Σειριος ειχε αρχισει να φερεται τοσο επιθετικα,πριν στειρωθει,λογω ορμονων.Ειναι στειρωμενη η γατουλα;

Τσιντσιλάκια καλημέρα!!!
Σάμπι καλώς ήρθες απο τις διακοπές και καλή συνέχεια στη δουλεια σου τωρα το φθινόπωρο!
:)
Γιώτα μου πολύ λυπήθηκα με τη συμπεριφορά της Μιου. Ξέρω ποσο άσχημο ειναι να διαταράσσονται οι συμπεριφορές των ζώων μας... Αλλα τώρα με εσένα που γύρισες, θα επανελθει νομίζω πάλι στα παλιά. Πάντως παρακολούθησέ την και μην την αφήνεις με μικρά παιδιά γιατι αν εδειξε τώρα κάποια άσχημη συμπεριφορά σε παιδί, ισως ξαναγίνει αυτο. Ποτέ δεν ξέρεις. Και επίσης : Ειναι στειρωμένη η Μιου? ΓΙατι αν δεν ειναι , μάλλον απο εκει προέρχεται η αρνητική συμπεριφορά της. Κι εμενα ο Σεβαχ είχε αλλαξει πολύ πριν τον στειρώσω. Απο εκει που ήταν αρνάκι είχε αρχίσει να αγριεύει... Και μπορω να πω οτι αργησα και να τον στειρώσω.
Φίλησέ μου τα υπέροχα γατόνια σου και την μπουμπου σου που στις φωτο με άφησε αναυδη με το πόσο εχει μεγαλώσει και το πόσο κουκλάρα έγινε!:up::up::up:

Για σας κορτσια!Εχουμε καιρο να τα πουμε,μου λειξατε;).Η γατα διχνει επηφηικοτητα οταν φοβατε στα 99%,κατη την τρομαξε και αντιδρασε ετσει,και μην ξεχναμε οτι βοριβο που ακουει η γατα ειναι 200% πιο εντονο απο αυτο που ακουμε εμεις

Τσιντσιλάκια καλημέρα!!!
Σάμπι καλώς ήρθες απο τις διακοπές και καλή συνέχεια στη δουλεια σου τωρα το φθινόπωρο!
:)

Γιώτα μου πολύ λυπήθηκα με τη συμπεριφορά της Μιου. Ξέρω ποσο άσχημο ειναι να διαταράσσονται οι συμπεριφορές των ζώων μας... Αλλα τώρα με εσένα που γύρισες, θα επανελθει νομίζω πάλι στα παλιά. Πάντως παρακολούθησέ την και μην την αφήνεις με μικρά παιδιά γιατι αν εδειξε τώρα κάποια άσχημη συμπεριφορά σε παιδί, ισως ξαναγίνει αυτο. Ποτέ δεν ξέρεις. Και επίσης : Ειναι στειρωμένη η Μιου? ΓΙατι αν δεν ειναι , μάλλον απο εκει προέρχεται η αρνητική συμπεριφορά της. Κι εμενα ο Σεβαχ είχε αλλαξει πολύ πριν τον στειρώσω. Απο εκει που ήταν αρνάκι είχε αρχίσει να αγριεύει... Και μπορω να πω οτι αργησα και να τον στειρώσω.
Φίλησέ μου τα υπέροχα γατόνια σου και την μπουμπου σου που στις φωτο με άφησε αναυδη με το πόσο εχει μεγαλώσει και το πόσο κουκλάρα έγινε!:up::up::up:

καλημέρα σε όλους ! η αλήθεια είναι οτι οι μικρές μου αδερφές την είχαν πρήξει και τους είχε δείξει αρκετές φορές ότι ενοχλείται!τις είχα προειδοποιήσει να μην την πειράζουν αλλά... ! τη Μίου θα την στειρώσω αυτή τη βδομάδα γιατί είχαμε να κάνουμε εμβόλιο και έτσι το αναβάλαμε! ο γιατρός μου είπε οτι λόγω και τον συχνών οίστρων που είχε τελευταία τα νεύρα της εντάθηκαν! τώρα που ήρθε σπίτι είναι πολύ ήρεμη και καλή!μάλιστα όταν κάναμε το εμβόλιο πηγε να βγάλει νύχια στο γιατρό γιατι πόνεσε και μόλις της έπιασα τα ποδαράκια τα ξανάβαλε μέσα για να μην με γρατσουνίσει :happy:
η ίσις είναι απλά ένα μπιμπελό που καταβροχθίζει τα πάντα!:lol::lol::lol::lol:

Για σου,κορισακι μου!:)Βλεπεις που γειρεισες και ολα πανε καλα,μην ανεισειχεις για το σιμβαν,δεν νομηζω θα ξανα γεινει κατη ξανα....εξαλου και εμεις με το περιοδο δεν γενομαστε καπως??:lol::lol::lol::lol::lol:

καλημέρα σε όλους ! η αλήθεια είναι οτι οι μικρές μου αδερφές την είχαν πρήξει και τους είχε δείξει αρκετές φορές ότι ενοχλείται!τις είχα προειδοποιήσει να μην την πειράζουν αλλά... ! τη Μίου θα την στειρώσω αυτή τη βδομάδα γιατί είχαμε να κάνουμε εμβόλιο και έτσι το αναβάλαμε! ο γιατρός μου είπε οτι λόγω και τον συχνών οίστρων που είχε τελευταία τα νεύρα της εντάθηκαν! τώρα που ήρθε σπίτι είναι πολύ ήρεμη και καλή!μάλιστα όταν κάναμε το εμβόλιο πηγε να βγάλει νύχια στο γιατρό γιατι πόνεσε και μόλις της έπιασα τα ποδαράκια τα ξανάβαλε μέσα για να μην με γρατσουνίσει :happy:
η ίσις είναι απλά ένα μπιμπελό που καταβροχθίζει τα πάντα!:lol::lol::lol::lol:
A....ελπιζω να πηραν το μαθηματακι τους οι μικρες αδελφες...
πραγματι οι συχνοι οιστροι ταλαιπωρουν τα ζωα και στη ψυχολογια - συμπεριφορα τους:/:

Για σου,κορισακι μου!:)Βλεπεις που γειρεισες και ολα πανε καλα,μην ανεισειχεις για το σιμβαν,δεν νομηζω θα ξανα γεινει κατη ξανα....εξαλου και εμεις με το περιοδο δεν γενομαστε καπως??:lol::lol::lol::lol::lol:

:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

οχι τοσο με τη περιοδο Sabi οσο με την αγαμια:redface::lol::lol::lol:

A....ελπιζω να πηραν το μαθηματακι τους οι μικρες αδελφες...
πραγματι οι συχνοι οιστροι ταλαιπωρουν τα ζωα και στη ψυχολογια - συμπεριφορα τους:/:
ναι το πήραν το μάθημα τους αλλά ζήτησαν να μην την ξαναπάω γιατί την φοβούνται τώρα !:confused: τώρα με τη στείρωση πιστεύω θα ηρεμήσει γιατί απο ότι τη βλέπω πάλι αρχίζει να είναι σε οίστρο !!:(:(:(

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back