Chinchilla-maniacs

Παντως και η χρυση τσινστιλα ειναι πολυ ομορφι γατα.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• chin1.jpg
    chin1.jpg
    13,1 KB · Εμφανίσεις: 57
  • chin2.jpg
    chin2.jpg
    23,7 KB · Εμφανίσεις: 26
  • baby2007.jpg
    baby2007.jpg
    118,4 KB · Εμφανίσεις: 20
  • giagia1.jpg
    giagia1.jpg
    93,5 KB · Εμφανίσεις: 21
  • giagia2.jpg
    giagia2.jpg
    113,5 KB · Εμφανίσεις: 57
Δεν νομηζω οτι να κρατησω κανενα απο τα χρυσα γατακια,το αρσενηκο που εχω εινια ο πατερας τους και δεν εχει νοημα να τα κρατησω,παντος αν καπια στυγμη να βρω στην Ρωσσιια κανενα οραιο χρυσο γατακι θα το αγορασω,μου αρεσουνε πολυ;):)
Καλα θα κάνεις κ μένα μου αρέσουν πάρα πολύ μορφολογικά
Παντως και η χρυση τσινστιλα ειναι πολυ ομορφι γατα.
Είναι πανέμορφες κ έχουν πιο περσική φατσούλα απ ότι τα ασημένια τσιντσιλα νομίζω:hmm::up:
attachment.php
marigold.jpg

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εχεις δικιο,φατσα ειναι πιο περσικη;)αυτη η γατα ειναι η γιαγια μας,την λενε Τζγουλιεττα και την εχει η θεια μου στην Ρωσσια.και ειναι η μητερα της Κισας , της Σονιας,και της Λιουση,ΕΙναι μεγαλη πια και δεν χρυσιμουποιητε στην παραγογη

ΝΑΙ!!!!:up::up::up:Φοβερη φωτογραφεια!Τωση αγαπη μεταξη τους:)+:)=:inlove:

Εχεις δικιο,φατσα ειναι πιο περσικη;)αυτη η γατα ειναι η γιαγια μας,την λενε Τζγουλιεττα και την εχει η θεια μου στην Ρωσσια.και ειναι η μητερα της Κισας , της Σονιας,και της Λιουση,ΕΙναι μεγαλη πια και δεν χρυσιμουποιητε στην παραγογη
Είναι κουκλάρααααα:up::up::up: είναι πανέμορφη γάτα έχει κανένα παιδάκι από την Τζουλιέτα η θεία σου;

Είναι κουκλάρααααα:up::up::up: είναι πανέμορφη γάτα έχει κανένα παιδάκι από την Τζουλιέτα η θεία σου;
Τωρα πια η Τζουλιετα δεν ζευγαρονετε,αλλα εχω την Κισα,που ειναι η κορη της;)

Τωρα πια η Τζουλιετα δεν ζευγαρονετε,αλλα εχω την Κισα,που ειναι η κορη της;)
Καλά έκανες κ πήρες παιδί της Τζουλιέτα, κ πανέμορφη γάτα είναι κ έχει στα γονίδια της κ gold:up:

Πωπω Σάμπι ειναι κουκλάρα η Τζουλιέτα. και η Κίσσα ειναι πολύ όμορφη και όπως λεει κι η Ελενα καλα 'εκανες και την πηρες γιατι εχει και στα γονίδιά της το χρυσο. :)

Η Λίτα και η Ισις ειναι πανέμορφες:)

Πωπω Σάμπι ειναι κουκλάρα η Τζουλιέτα. και η Κίσσα ειναι πολύ όμορφη και όπως λεει κι η Ελενα καλα 'εκανες και την πηρες γιατι εχει και στα γονίδιά της το χρυσο. :)

Η Λίτα και η Ισις ειναι πανέμορφες:)
Η θεια μου εχει μεγαλο εκτροφειο και πολυ ομορφα γατια,οτι φερνο απο την Ρωσσια ειναι παντα απο εκει;)

Αυτη ειναι αλλη κορη της Τζουλιεττας η Λιουση.

Συνημμένα

• 1.jpg
    1.jpg
    145,1 KB · Εμφανίσεις: 42
  • 2.jpg
    2.jpg
    139 KB · Εμφανίσεις: 21
  • Untitled-1.jpg
    Untitled-1.jpg
    150,4 KB · Εμφανίσεις: 14
Τα μωρα ανειξανε τα ματακια τους και ειναι σκετη γλυκα:baby::baby::baby::inlove:

Αυτη ειναι αλλη κορη της Τζουλιεττας η Λιουση.

πανέμορφη πραγματικά!! τι ωραία νέα που ανοίξανε τα μικρά τα ματάκια τους:):) περιμένω να δω φωτογραφίες με μεγάλη αγωνία!!:up::up:

Πανέμορφη γάτα με πολύ γλυκό πρόσωπο, μια κούκλα. Τελικά η Τζουλιέτα δεν είναι μόνο πεντάμορφη έβγαλε κ πανέμορφα πλάσματα:up:
Και εγώ χαίρομαι πολύ για τα μικρούλια, μας ανησύχησαν λίγο στην αρχή αλλά πλέον όλα καλά πάνε:up:
attachment.php

τα ζουζουνάκια μου !!:inlove::inlove:
DSC00303.JPG

DSC00299.JPG

Πανεμορφα τα κοριτσάκια σου Lita κ πόσο αγαπημένα είναι μαζί;:up: Εγώ πίστευα ότι τα κορίτσια δεν τα βρίσκουν εύκολα μεταξύ τους:hmm: Τα δικά σου όμως από την πρώτη στιγμή αν θυμάμαι καλά έγιναν πολύ καλές φιλεναδούλες

Πανεμορφα τα κοριτσάκια σου Lita κ πόσο αγαπημένα είναι μαζί;:up: Εγώ πίστευα ότι τα κορίτσια δεν τα βρίσκουν εύκολα μεταξύ τους:hmm: Τα δικά σου όμως από την πρώτη στιγμή αν θυμάμαι καλά έγιναν πολύ καλές φιλεναδούλες

σε ευχαριστώ πολύ !είναι πολύ ξεχωριστές:):) η Μίου έχω την αίσθηση οτι βλέπει την Isis σαν παιδί της:hmm::hmm: από την πρώτη στιγμή που την έφερα στο σπίτι η Μίου της κάνει όλα τα χατίρια.π.χ πάει η Μίου να πιει νερό η να φάει χώνεται η μικρή πάντα και η Μίου φεύγει για να πιει και να φάει η μικρή!!:|:|:hmm::hmm: ποτέ δεν έχουν μαλώσει και τις φτύνω να μην τις ματιάσω :lol::lol::lol::lol:

σε ευχαριστώ πολύ !είναι πολύ ξεχωριστές:):) η Μίου έχω την αίσθηση οτι βλέπει την Isis σαν παιδί της:hmm::hmm: από την πρώτη στιγμή που την έφερα στο σπίτι η Μίου της κάνει όλα τα χατίρια.π.χ πάει η Μίου να πιει νερό η να φάει χώνεται η μικρή πάντα και η Μίου φεύγει για να πιει και να φάει η μικρή!!:|:|:hmm::hmm: ποτέ δεν έχουν μαλώσει και τις φτύνω να μην τις ματιάσω :lol::lol::lol::lol:
ειναι τωσο συμαντικο τα ζωα μας να συνεπαρχουν μαζη,χαιρουμε ιδιετερα μα τα δικα σου ,Γιωτα μου:up:

Καλημερα!
Σαβίνα,τι διαφορα εχουν τα ασημενια περσικα ή τα folden shaded περσικα απο τα τσιντσιλα;

ειναι τωσο συμαντικο τα ζωα μας να συνεπαρχουν μαζη,χαιρουμε ιδιετερα μα τα δικα σου ,Γιωτα μου:up:

ευχαριστώ πολύ :D:D τα πάνε πάρα πολύ καλά!είναι που η μικρή είναι τσαχπίνα και κέρδισε τη Μίου από την πρώτη στιγμή :inlove::inlove:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back