sabi
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Συνημμένα
elvenstar
Επιφανές μέλος
Καλα θα κάνεις κ μένα μου αρέσουν πάρα πολύ μορφολογικάΔεν νομηζω οτι να κρατησω κανενα απο τα χρυσα γατακια,το αρσενηκο που εχω εινια ο πατερας τους και δεν εχει νοημα να τα κρατησω,παντος αν καπια στυγμη να βρω στην Ρωσσιια κανενα οραιο χρυσο γατακι θα το αγορασω,μου αρεσουνε πολυ![]()
Είναι πανέμορφες κ έχουν πιο περσική φατσούλα απ ότι τα ασημένια τσιντσιλα νομίζωΠαντως και η χρυση τσινστιλα ειναι πολυ ομορφι γατα.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sabi
Πολύ δραστήριο μέλος
αυτη η γατα ειναι η γιαγια μας,την λενε Τζγουλιεττα και την εχει η θεια μου στην Ρωσσια.και ειναι η μητερα της Κισας , της Σονιας,και της Λιουση,ΕΙναι μεγαλη πια και δεν χρυσιμουποιητε στην παραγογηΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
sabi
Πολύ δραστήριο μέλος

Φοβερη φωτογραφεια!Τωση αγαπη μεταξη τους
+
=
elvenstar
Επιφανές μέλος
Είναι κουκλάραααααΕχεις δικιο,φατσα ειναι πιο περσικηαυτη η γατα ειναι η γιαγια μας,την λενε Τζγουλιεττα και την εχει η θεια μου στην Ρωσσια.και ειναι η μητερα της Κισας , της Σονιας,και της Λιουση,ΕΙναι μεγαλη πια και δεν χρυσιμουποιητε στην παραγογη

είναι πανέμορφη γάτα έχει κανένα παιδάκι από την Τζουλιέτα η θεία σου;Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sabi
Πολύ δραστήριο μέλος
Τωρα πια η Τζουλιετα δεν ζευγαρονετε,αλλα εχω την Κισα,που ειναι η κορη τηςΕίναι κουκλάραααααείναι πανέμορφη γάτα έχει κανένα παιδάκι από την Τζουλιέτα η θεία σου;

elvenstar
Επιφανές μέλος
Καλά έκανες κ πήρες παιδί της Τζουλιέτα, κ πανέμορφη γάτα είναι κ έχει στα γονίδια της κ goldΤωρα πια η Τζουλιετα δεν ζευγαρονετε,αλλα εχω την Κισα,που ειναι η κορη της![]()

staman2
Περιβόητο μέλος
Πωπω Σάμπι ειναι κουκλάρα η Τζουλιέτα. και η Κίσσα ειναι πολύ όμορφη και όπως λεει κι η Ελενα καλα 'εκανες και την πηρες γιατι εχει και στα γονίδιά της το χρυσο.Εχεις δικιο,φατσα ειναι πιο περσικηαυτη η γατα ειναι η γιαγια μας,την λενε Τζγουλιεττα και την εχει η θεια μου στην Ρωσσια.και ειναι η μητερα της Κισας , της Σονιας,και της Λιουση,ΕΙναι μεγαλη πια και δεν χρυσιμουποιητε στην παραγογη

Η Λίτα και η Ισις ειναι πανέμορφες

sabi
Πολύ δραστήριο μέλος
Η θεια μου εχει μεγαλο εκτροφειο και πολυ ομορφα γατια,οτι φερνο απο την Ρωσσια ειναι παντα απο εκειΠωπω Σάμπι ειναι κουκλάρα η Τζουλιέτα. και η Κίσσα ειναι πολύ όμορφη και όπως λεει κι η Ελενα καλα 'εκανες και την πηρες γιατι εχει και στα γονίδιά της το χρυσο.
Η Λίτα και η Ισις ειναι πανέμορφες![]()

sabi
Πολύ δραστήριο μέλος
sabi
Πολύ δραστήριο μέλος

Lita
Πολύ δραστήριο μέλος
Αυτη ειναι αλλη κορη της Τζουλιεττας η Λιουση.
πανέμορφη πραγματικά!! τι ωραία νέα που ανοίξανε τα μικρά τα ματάκια τους

περιμένω να δω φωτογραφίες με μεγάλη αγωνία!!

elvenstar
Επιφανές μέλος
Και εγώ χαίρομαι πολύ για τα μικρούλια, μας ανησύχησαν λίγο στην αρχή αλλά πλέον όλα καλά πάνε

Lita
Πολύ δραστήριο μέλος

elvenstar
Επιφανές μέλος
Εγώ πίστευα ότι τα κορίτσια δεν τα βρίσκουν εύκολα μεταξύ τους
Τα δικά σου όμως από την πρώτη στιγμή αν θυμάμαι καλά έγιναν πολύ καλές φιλεναδούλεςΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lita
Πολύ δραστήριο μέλος
Πανεμορφα τα κοριτσάκια σου Lita κ πόσο αγαπημένα είναι μαζί;Εγώ πίστευα ότι τα κορίτσια δεν τα βρίσκουν εύκολα μεταξύ τους
Τα δικά σου όμως από την πρώτη στιγμή αν θυμάμαι καλά έγιναν πολύ καλές φιλεναδούλες
σε ευχαριστώ πολύ !είναι πολύ ξεχωριστές

η Μίου έχω την αίσθηση οτι βλέπει την Isis σαν παιδί της
από την πρώτη στιγμή που την έφερα στο σπίτι η Μίου της κάνει όλα τα χατίρια.π.χ πάει η Μίου να πιει νερό η να φάει χώνεται η μικρή πάντα και η Μίου φεύγει για να πιει και να φάει η μικρή!!

ποτέ δεν έχουν μαλώσει και τις φτύνω να μην τις ματιάσω 

sabi
Πολύ δραστήριο μέλος
ειναι τωσο συμαντικο τα ζωα μας να συνεπαρχουν μαζη,χαιρουμε ιδιετερα μα τα δικα σου ,Γιωτα μουσε ευχαριστώ πολύ !είναι πολύ ξεχωριστέςη Μίου έχω την αίσθηση οτι βλέπει την Isis σαν παιδί της
από την πρώτη στιγμή που την έφερα στο σπίτι η Μίου της κάνει όλα τα χατίρια.π.χ πάει η Μίου να πιει νερό η να φάει χώνεται η μικρή πάντα και η Μίου φεύγει για να πιει και να φάει η μικρή!!
ποτέ δεν έχουν μαλώσει και τις φτύνω να μην τις ματιάσω
![]()

moukelis
Επιφανές μέλος
Σαβίνα,τι διαφορα εχουν τα ασημενια περσικα ή τα folden shaded περσικα απο τα τσιντσιλα;
Lita
Πολύ δραστήριο μέλος
ειναι τωσο συμαντικο τα ζωα μας να συνεπαρχουν μαζη,χαιρουμε ιδιετερα μα τα δικα σου ,Γιωτα μου![]()
ευχαριστώ πολύ

τα πάνε πάρα πολύ καλά!είναι που η μικρή είναι τσαχπίνα και κέρδισε τη Μίου από την πρώτη στιγμή 

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool