sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2009 στις 21:08 Η sabi έγραψε: #2.721 18-10-09 21:08 Παντως και η χρυση τσινστιλα ειναι πολυ ομορφι γατα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα chin1.jpg 13,1 KB · Εμφανίσεις: 65 chin2.jpg 23,7 KB · Εμφανίσεις: 35 baby2007.jpg 118,4 KB · Εμφανίσεις: 27 giagia1.jpg 93,5 KB · Εμφανίσεις: 28 giagia2.jpg 113,5 KB · Εμφανίσεις: 65 elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2009 στις 22:03 Η elvenstar: #2.722 18-10-09 22:03 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Δεν νομηζω οτι να κρατησω κανενα απο τα χρυσα γατακια,το αρσενηκο που εχω εινια ο πατερας τους και δεν εχει νοημα να τα κρατησω,παντος αν καπια στυγμη να βρω στην Ρωσσιια κανενα οραιο χρυσο γατακι θα το αγορασω,μου αρεσουνε πολυ Click για ανάπτυξη... Καλα θα κάνεις κ μένα μου αρέσουν πάρα πολύ μορφολογικά Αρχική Δημοσίευση από sabi: Παντως και η χρυση τσινστιλα ειναι πολυ ομορφι γατα. Click για ανάπτυξη... Είναι πανέμορφες κ έχουν πιο περσική φατσούλα απ ότι τα ασημένια τσιντσιλα νομίζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 09:01 Η sabi έγραψε: #2.723 19-10-09 09:01 Εχεις δικιο,φατσα ειναι πιο περσικηαυτη η γατα ειναι η γιαγια μας,την λενε Τζγουλιεττα και την εχει η θεια μου στην Ρωσσια.και ειναι η μητερα της Κισας , της Σονιας,και της Λιουση,ΕΙναι μεγαλη πια και δεν χρυσιμουποιητε στην παραγογη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 09:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.724 19-10-09 09:57 Αρχική Δημοσίευση από Lita: [/quote] :inlove::inlove::inlove::inlove: τι ομορφες και καλοκαρδες που ειναι!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 11:36 Η sabi έγραψε: #2.725 19-10-09 11:36 ΝΑΙ!!!!Φοβερη φωτογραφεια!Τωση αγαπη μεταξη τους+= Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 16:06 Η elvenstar: #2.726 19-10-09 16:06 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Εχεις δικιο,φατσα ειναι πιο περσικηαυτη η γατα ειναι η γιαγια μας,την λενε Τζγουλιεττα και την εχει η θεια μου στην Ρωσσια.και ειναι η μητερα της Κισας , της Σονιας,και της Λιουση,ΕΙναι μεγαλη πια και δεν χρυσιμουποιητε στην παραγογη Click για ανάπτυξη... Είναι κουκλάρααααα είναι πανέμορφη γάτα έχει κανένα παιδάκι από την Τζουλιέτα η θεία σου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 20:56 Η sabi έγραψε: #2.727 19-10-09 20:56 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Είναι κουκλάρααααα είναι πανέμορφη γάτα έχει κανένα παιδάκι από την Τζουλιέτα η θεία σου; Click για ανάπτυξη... Τωρα πια η Τζουλιετα δεν ζευγαρονετε,αλλα εχω την Κισα,που ειναι η κορη της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 21:30 Η elvenstar: #2.728 19-10-09 21:30 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Τωρα πια η Τζουλιετα δεν ζευγαρονετε,αλλα εχω την Κισα,που ειναι η κορη της Click για ανάπτυξη... Καλά έκανες κ πήρες παιδί της Τζουλιέτα, κ πανέμορφη γάτα είναι κ έχει στα γονίδια της κ gold Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 23:41 Η staman2 έγραψε: #2.729 19-10-09 23:41 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Εχεις δικιο,φατσα ειναι πιο περσικηαυτη η γατα ειναι η γιαγια μας,την λενε Τζγουλιεττα και την εχει η θεια μου στην Ρωσσια.και ειναι η μητερα της Κισας , της Σονιας,και της Λιουση,ΕΙναι μεγαλη πια και δεν χρυσιμουποιητε στην παραγογη Click για ανάπτυξη... Πωπω Σάμπι ειναι κουκλάρα η Τζουλιέτα. και η Κίσσα ειναι πολύ όμορφη και όπως λεει κι η Ελενα καλα 'εκανες και την πηρες γιατι εχει και στα γονίδιά της το χρυσο. Η Λίτα και η Ισις ειναι πανέμορφες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2009 στις 10:20 Η sabi έγραψε: #2.730 20-10-09 10:20 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Πωπω Σάμπι ειναι κουκλάρα η Τζουλιέτα. και η Κίσσα ειναι πολύ όμορφη και όπως λεει κι η Ελενα καλα 'εκανες και την πηρες γιατι εχει και στα γονίδιά της το χρυσο. Η Λίτα και η Ισις ειναι πανέμορφες Click για ανάπτυξη... Η θεια μου εχει μεγαλο εκτροφειο και πολυ ομορφα γατια,οτι φερνο απο την Ρωσσια ειναι παντα απο εκει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2009 στις 10:41 Η sabi έγραψε: #2.731 20-10-09 10:41 Αυτη ειναι αλλη κορη της Τζουλιεττας η Λιουση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 1.jpg 145,1 KB · Εμφανίσεις: 49 2.jpg 139 KB · Εμφανίσεις: 27 Untitled-1.jpg 150,4 KB · Εμφανίσεις: 23 sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2009 στις 10:44 Η sabi έγραψε: #2.732 20-10-09 10:44 Τα μωρα ανειξανε τα ματακια τους και ειναι σκετη γλυκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2009 στις 19:12 Η Lita έγραψε: #2.733 22-10-09 19:12 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Αυτη ειναι αλλη κορη της Τζουλιεττας η Λιουση. Click για ανάπτυξη... πανέμορφη πραγματικά!! τι ωραία νέα που ανοίξανε τα μικρά τα ματάκια τους περιμένω να δω φωτογραφίες με μεγάλη αγωνία!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2009 στις 19:30 Η elvenstar: #2.734 22-10-09 19:30 Πανέμορφη γάτα με πολύ γλυκό πρόσωπο, μια κούκλα. Τελικά η Τζουλιέτα δεν είναι μόνο πεντάμορφη έβγαλε κ πανέμορφα πλάσματα Και εγώ χαίρομαι πολύ για τα μικρούλια, μας ανησύχησαν λίγο στην αρχή αλλά πλέον όλα καλά πάνε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2009 στις 19:42 Η Lita έγραψε: #2.735 22-10-09 19:42 τα ζουζουνάκια μου !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2009 στις 19:47 Η elvenstar: #2.736 22-10-09 19:47 Πανεμορφα τα κοριτσάκια σου Lita κ πόσο αγαπημένα είναι μαζί; Εγώ πίστευα ότι τα κορίτσια δεν τα βρίσκουν εύκολα μεταξύ τους Τα δικά σου όμως από την πρώτη στιγμή αν θυμάμαι καλά έγιναν πολύ καλές φιλεναδούλες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2009 στις 19:54 Η Lita έγραψε: #2.737 22-10-09 19:54 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Πανεμορφα τα κοριτσάκια σου Lita κ πόσο αγαπημένα είναι μαζί; Εγώ πίστευα ότι τα κορίτσια δεν τα βρίσκουν εύκολα μεταξύ τους Τα δικά σου όμως από την πρώτη στιγμή αν θυμάμαι καλά έγιναν πολύ καλές φιλεναδούλες Click για ανάπτυξη... σε ευχαριστώ πολύ !είναι πολύ ξεχωριστές η Μίου έχω την αίσθηση οτι βλέπει την Isis σαν παιδί της από την πρώτη στιγμή που την έφερα στο σπίτι η Μίου της κάνει όλα τα χατίρια.π.χ πάει η Μίου να πιει νερό η να φάει χώνεται η μικρή πάντα και η Μίου φεύγει για να πιει και να φάει η μικρή!! ποτέ δεν έχουν μαλώσει και τις φτύνω να μην τις ματιάσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2009 στις 11:15 Η sabi έγραψε: #2.738 23-10-09 11:15 Αρχική Δημοσίευση από Lita: σε ευχαριστώ πολύ !είναι πολύ ξεχωριστές η Μίου έχω την αίσθηση οτι βλέπει την Isis σαν παιδί της από την πρώτη στιγμή που την έφερα στο σπίτι η Μίου της κάνει όλα τα χατίρια.π.χ πάει η Μίου να πιει νερό η να φάει χώνεται η μικρή πάντα και η Μίου φεύγει για να πιει και να φάει η μικρή!! ποτέ δεν έχουν μαλώσει και τις φτύνω να μην τις ματιάσω Click για ανάπτυξη... ειναι τωσο συμαντικο τα ζωα μας να συνεπαρχουν μαζη,χαιρουμε ιδιετερα μα τα δικα σου ,Γιωτα μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2009 στις 11:24 Η moukelis έγραψε: #2.739 23-10-09 11:24 Καλημερα! Σαβίνα,τι διαφορα εχουν τα ασημενια περσικα ή τα folden shaded περσικα απο τα τσιντσιλα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2009 στις 11:28 Η Lita έγραψε: #2.740 23-10-09 11:28 Αρχική Δημοσίευση από sabi: ειναι τωσο συμαντικο τα ζωα μας να συνεπαρχουν μαζη,χαιρουμε ιδιετερα μα τα δικα σου ,Γιωτα μου Click για ανάπτυξη... ευχαριστώ πολύ τα πάνε πάρα πολύ καλά!είναι που η μικρή είναι τσαχπίνα και κέρδισε τη Μίου από την πρώτη στιγμή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 135 136 137 138 139 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 137 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 137 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Παντως και η χρυση τσινστιλα ειναι πολυ ομορφι γατα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2009 στις 22:03 Η elvenstar: #2.722 18-10-09 22:03 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Δεν νομηζω οτι να κρατησω κανενα απο τα χρυσα γατακια,το αρσενηκο που εχω εινια ο πατερας τους και δεν εχει νοημα να τα κρατησω,παντος αν καπια στυγμη να βρω στην Ρωσσιια κανενα οραιο χρυσο γατακι θα το αγορασω,μου αρεσουνε πολυ Click για ανάπτυξη... Καλα θα κάνεις κ μένα μου αρέσουν πάρα πολύ μορφολογικά Αρχική Δημοσίευση από sabi: Παντως και η χρυση τσινστιλα ειναι πολυ ομορφι γατα. Click για ανάπτυξη... Είναι πανέμορφες κ έχουν πιο περσική φατσούλα απ ότι τα ασημένια τσιντσιλα νομίζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 09:01 Η sabi έγραψε: #2.723 19-10-09 09:01 Εχεις δικιο,φατσα ειναι πιο περσικηαυτη η γατα ειναι η γιαγια μας,την λενε Τζγουλιεττα και την εχει η θεια μου στην Ρωσσια.και ειναι η μητερα της Κισας , της Σονιας,και της Λιουση,ΕΙναι μεγαλη πια και δεν χρυσιμουποιητε στην παραγογη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 09:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.724 19-10-09 09:57 Αρχική Δημοσίευση από Lita: [/quote] :inlove::inlove::inlove::inlove: τι ομορφες και καλοκαρδες που ειναι!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 11:36 Η sabi έγραψε: #2.725 19-10-09 11:36 ΝΑΙ!!!!Φοβερη φωτογραφεια!Τωση αγαπη μεταξη τους+= Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 16:06 Η elvenstar: #2.726 19-10-09 16:06 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Εχεις δικιο,φατσα ειναι πιο περσικηαυτη η γατα ειναι η γιαγια μας,την λενε Τζγουλιεττα και την εχει η θεια μου στην Ρωσσια.και ειναι η μητερα της Κισας , της Σονιας,και της Λιουση,ΕΙναι μεγαλη πια και δεν χρυσιμουποιητε στην παραγογη Click για ανάπτυξη... Είναι κουκλάρααααα είναι πανέμορφη γάτα έχει κανένα παιδάκι από την Τζουλιέτα η θεία σου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 20:56 Η sabi έγραψε: #2.727 19-10-09 20:56 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Είναι κουκλάρααααα είναι πανέμορφη γάτα έχει κανένα παιδάκι από την Τζουλιέτα η θεία σου; Click για ανάπτυξη... Τωρα πια η Τζουλιετα δεν ζευγαρονετε,αλλα εχω την Κισα,που ειναι η κορη της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 21:30 Η elvenstar: #2.728 19-10-09 21:30 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Τωρα πια η Τζουλιετα δεν ζευγαρονετε,αλλα εχω την Κισα,που ειναι η κορη της Click για ανάπτυξη... Καλά έκανες κ πήρες παιδί της Τζουλιέτα, κ πανέμορφη γάτα είναι κ έχει στα γονίδια της κ gold Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 23:41 Η staman2 έγραψε: #2.729 19-10-09 23:41 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Εχεις δικιο,φατσα ειναι πιο περσικηαυτη η γατα ειναι η γιαγια μας,την λενε Τζγουλιεττα και την εχει η θεια μου στην Ρωσσια.και ειναι η μητερα της Κισας , της Σονιας,και της Λιουση,ΕΙναι μεγαλη πια και δεν χρυσιμουποιητε στην παραγογη Click για ανάπτυξη... Πωπω Σάμπι ειναι κουκλάρα η Τζουλιέτα. και η Κίσσα ειναι πολύ όμορφη και όπως λεει κι η Ελενα καλα 'εκανες και την πηρες γιατι εχει και στα γονίδιά της το χρυσο. Η Λίτα και η Ισις ειναι πανέμορφες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2009 στις 10:20 Η sabi έγραψε: #2.730 20-10-09 10:20 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Πωπω Σάμπι ειναι κουκλάρα η Τζουλιέτα. και η Κίσσα ειναι πολύ όμορφη και όπως λεει κι η Ελενα καλα 'εκανες και την πηρες γιατι εχει και στα γονίδιά της το χρυσο. Η Λίτα και η Ισις ειναι πανέμορφες Click για ανάπτυξη... Η θεια μου εχει μεγαλο εκτροφειο και πολυ ομορφα γατια,οτι φερνο απο την Ρωσσια ειναι παντα απο εκει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2009 στις 10:41 Η sabi έγραψε: #2.731 20-10-09 10:41 Αυτη ειναι αλλη κορη της Τζουλιεττας η Λιουση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 1.jpg 145,1 KB · Εμφανίσεις: 49 2.jpg 139 KB · Εμφανίσεις: 27 Untitled-1.jpg 150,4 KB · Εμφανίσεις: 23 sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2009 στις 10:44 Η sabi έγραψε: #2.732 20-10-09 10:44 Τα μωρα ανειξανε τα ματακια τους και ειναι σκετη γλυκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2009 στις 19:12 Η Lita έγραψε: #2.733 22-10-09 19:12 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Αυτη ειναι αλλη κορη της Τζουλιεττας η Λιουση. Click για ανάπτυξη... πανέμορφη πραγματικά!! τι ωραία νέα που ανοίξανε τα μικρά τα ματάκια τους περιμένω να δω φωτογραφίες με μεγάλη αγωνία!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2009 στις 19:30 Η elvenstar: #2.734 22-10-09 19:30 Πανέμορφη γάτα με πολύ γλυκό πρόσωπο, μια κούκλα. Τελικά η Τζουλιέτα δεν είναι μόνο πεντάμορφη έβγαλε κ πανέμορφα πλάσματα Και εγώ χαίρομαι πολύ για τα μικρούλια, μας ανησύχησαν λίγο στην αρχή αλλά πλέον όλα καλά πάνε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2009 στις 19:42 Η Lita έγραψε: #2.735 22-10-09 19:42 τα ζουζουνάκια μου !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2009 στις 19:47 Η elvenstar: #2.736 22-10-09 19:47 Πανεμορφα τα κοριτσάκια σου Lita κ πόσο αγαπημένα είναι μαζί; Εγώ πίστευα ότι τα κορίτσια δεν τα βρίσκουν εύκολα μεταξύ τους Τα δικά σου όμως από την πρώτη στιγμή αν θυμάμαι καλά έγιναν πολύ καλές φιλεναδούλες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2009 στις 19:54 Η Lita έγραψε: #2.737 22-10-09 19:54 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Πανεμορφα τα κοριτσάκια σου Lita κ πόσο αγαπημένα είναι μαζί; Εγώ πίστευα ότι τα κορίτσια δεν τα βρίσκουν εύκολα μεταξύ τους Τα δικά σου όμως από την πρώτη στιγμή αν θυμάμαι καλά έγιναν πολύ καλές φιλεναδούλες Click για ανάπτυξη... σε ευχαριστώ πολύ !είναι πολύ ξεχωριστές η Μίου έχω την αίσθηση οτι βλέπει την Isis σαν παιδί της από την πρώτη στιγμή που την έφερα στο σπίτι η Μίου της κάνει όλα τα χατίρια.π.χ πάει η Μίου να πιει νερό η να φάει χώνεται η μικρή πάντα και η Μίου φεύγει για να πιει και να φάει η μικρή!! ποτέ δεν έχουν μαλώσει και τις φτύνω να μην τις ματιάσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2009 στις 11:15 Η sabi έγραψε: #2.738 23-10-09 11:15 Αρχική Δημοσίευση από Lita: σε ευχαριστώ πολύ !είναι πολύ ξεχωριστές η Μίου έχω την αίσθηση οτι βλέπει την Isis σαν παιδί της από την πρώτη στιγμή που την έφερα στο σπίτι η Μίου της κάνει όλα τα χατίρια.π.χ πάει η Μίου να πιει νερό η να φάει χώνεται η μικρή πάντα και η Μίου φεύγει για να πιει και να φάει η μικρή!! ποτέ δεν έχουν μαλώσει και τις φτύνω να μην τις ματιάσω Click για ανάπτυξη... ειναι τωσο συμαντικο τα ζωα μας να συνεπαρχουν μαζη,χαιρουμε ιδιετερα μα τα δικα σου ,Γιωτα μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2009 στις 11:24 Η moukelis έγραψε: #2.739 23-10-09 11:24 Καλημερα! Σαβίνα,τι διαφορα εχουν τα ασημενια περσικα ή τα folden shaded περσικα απο τα τσιντσιλα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2009 στις 11:28 Η Lita έγραψε: #2.740 23-10-09 11:28 Αρχική Δημοσίευση από sabi: ειναι τωσο συμαντικο τα ζωα μας να συνεπαρχουν μαζη,χαιρουμε ιδιετερα μα τα δικα σου ,Γιωτα μου Click για ανάπτυξη... ευχαριστώ πολύ τα πάνε πάρα πολύ καλά!είναι που η μικρή είναι τσαχπίνα και κέρδισε τη Μίου από την πρώτη στιγμή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 135 136 137 138 139 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 137 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 137 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από sabi: Δεν νομηζω οτι να κρατησω κανενα απο τα χρυσα γατακια,το αρσενηκο που εχω εινια ο πατερας τους και δεν εχει νοημα να τα κρατησω,παντος αν καπια στυγμη να βρω στην Ρωσσιια κανενα οραιο χρυσο γατακι θα το αγορασω,μου αρεσουνε πολυ Click για ανάπτυξη... Καλα θα κάνεις κ μένα μου αρέσουν πάρα πολύ μορφολογικά Αρχική Δημοσίευση από sabi: Παντως και η χρυση τσινστιλα ειναι πολυ ομορφι γατα. Click για ανάπτυξη... Είναι πανέμορφες κ έχουν πιο περσική φατσούλα απ ότι τα ασημένια τσιντσιλα νομίζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 09:01 Η sabi έγραψε: #2.723 19-10-09 09:01 Εχεις δικιο,φατσα ειναι πιο περσικηαυτη η γατα ειναι η γιαγια μας,την λενε Τζγουλιεττα και την εχει η θεια μου στην Ρωσσια.και ειναι η μητερα της Κισας , της Σονιας,και της Λιουση,ΕΙναι μεγαλη πια και δεν χρυσιμουποιητε στην παραγογη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 09:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.724 19-10-09 09:57 Αρχική Δημοσίευση από Lita: [/quote] :inlove::inlove::inlove::inlove: τι ομορφες και καλοκαρδες που ειναι!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 11:36 Η sabi έγραψε: #2.725 19-10-09 11:36 ΝΑΙ!!!!Φοβερη φωτογραφεια!Τωση αγαπη μεταξη τους+= Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 16:06 Η elvenstar: #2.726 19-10-09 16:06 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Εχεις δικιο,φατσα ειναι πιο περσικηαυτη η γατα ειναι η γιαγια μας,την λενε Τζγουλιεττα και την εχει η θεια μου στην Ρωσσια.και ειναι η μητερα της Κισας , της Σονιας,και της Λιουση,ΕΙναι μεγαλη πια και δεν χρυσιμουποιητε στην παραγογη Click για ανάπτυξη... Είναι κουκλάρααααα είναι πανέμορφη γάτα έχει κανένα παιδάκι από την Τζουλιέτα η θεία σου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 20:56 Η sabi έγραψε: #2.727 19-10-09 20:56 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Είναι κουκλάρααααα είναι πανέμορφη γάτα έχει κανένα παιδάκι από την Τζουλιέτα η θεία σου; Click για ανάπτυξη... Τωρα πια η Τζουλιετα δεν ζευγαρονετε,αλλα εχω την Κισα,που ειναι η κορη της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 21:30 Η elvenstar: #2.728 19-10-09 21:30 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Τωρα πια η Τζουλιετα δεν ζευγαρονετε,αλλα εχω την Κισα,που ειναι η κορη της Click για ανάπτυξη... Καλά έκανες κ πήρες παιδί της Τζουλιέτα, κ πανέμορφη γάτα είναι κ έχει στα γονίδια της κ gold Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 23:41 Η staman2 έγραψε: #2.729 19-10-09 23:41 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Εχεις δικιο,φατσα ειναι πιο περσικηαυτη η γατα ειναι η γιαγια μας,την λενε Τζγουλιεττα και την εχει η θεια μου στην Ρωσσια.και ειναι η μητερα της Κισας , της Σονιας,και της Λιουση,ΕΙναι μεγαλη πια και δεν χρυσιμουποιητε στην παραγογη Click για ανάπτυξη... Πωπω Σάμπι ειναι κουκλάρα η Τζουλιέτα. και η Κίσσα ειναι πολύ όμορφη και όπως λεει κι η Ελενα καλα 'εκανες και την πηρες γιατι εχει και στα γονίδιά της το χρυσο. Η Λίτα και η Ισις ειναι πανέμορφες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2009 στις 10:20 Η sabi έγραψε: #2.730 20-10-09 10:20 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Πωπω Σάμπι ειναι κουκλάρα η Τζουλιέτα. και η Κίσσα ειναι πολύ όμορφη και όπως λεει κι η Ελενα καλα 'εκανες και την πηρες γιατι εχει και στα γονίδιά της το χρυσο. Η Λίτα και η Ισις ειναι πανέμορφες Click για ανάπτυξη... Η θεια μου εχει μεγαλο εκτροφειο και πολυ ομορφα γατια,οτι φερνο απο την Ρωσσια ειναι παντα απο εκει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2009 στις 10:41 Η sabi έγραψε: #2.731 20-10-09 10:41 Αυτη ειναι αλλη κορη της Τζουλιεττας η Λιουση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 1.jpg 145,1 KB · Εμφανίσεις: 49 2.jpg 139 KB · Εμφανίσεις: 27 Untitled-1.jpg 150,4 KB · Εμφανίσεις: 23 sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2009 στις 10:44 Η sabi έγραψε: #2.732 20-10-09 10:44 Τα μωρα ανειξανε τα ματακια τους και ειναι σκετη γλυκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2009 στις 19:12 Η Lita έγραψε: #2.733 22-10-09 19:12 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Αυτη ειναι αλλη κορη της Τζουλιεττας η Λιουση. Click για ανάπτυξη... πανέμορφη πραγματικά!! τι ωραία νέα που ανοίξανε τα μικρά τα ματάκια τους περιμένω να δω φωτογραφίες με μεγάλη αγωνία!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2009 στις 19:30 Η elvenstar: #2.734 22-10-09 19:30 Πανέμορφη γάτα με πολύ γλυκό πρόσωπο, μια κούκλα. Τελικά η Τζουλιέτα δεν είναι μόνο πεντάμορφη έβγαλε κ πανέμορφα πλάσματα Και εγώ χαίρομαι πολύ για τα μικρούλια, μας ανησύχησαν λίγο στην αρχή αλλά πλέον όλα καλά πάνε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2009 στις 19:42 Η Lita έγραψε: #2.735 22-10-09 19:42 τα ζουζουνάκια μου !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2009 στις 19:47 Η elvenstar: #2.736 22-10-09 19:47 Πανεμορφα τα κοριτσάκια σου Lita κ πόσο αγαπημένα είναι μαζί; Εγώ πίστευα ότι τα κορίτσια δεν τα βρίσκουν εύκολα μεταξύ τους Τα δικά σου όμως από την πρώτη στιγμή αν θυμάμαι καλά έγιναν πολύ καλές φιλεναδούλες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2009 στις 19:54 Η Lita έγραψε: #2.737 22-10-09 19:54 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Πανεμορφα τα κοριτσάκια σου Lita κ πόσο αγαπημένα είναι μαζί; Εγώ πίστευα ότι τα κορίτσια δεν τα βρίσκουν εύκολα μεταξύ τους Τα δικά σου όμως από την πρώτη στιγμή αν θυμάμαι καλά έγιναν πολύ καλές φιλεναδούλες Click για ανάπτυξη... σε ευχαριστώ πολύ !είναι πολύ ξεχωριστές η Μίου έχω την αίσθηση οτι βλέπει την Isis σαν παιδί της από την πρώτη στιγμή που την έφερα στο σπίτι η Μίου της κάνει όλα τα χατίρια.π.χ πάει η Μίου να πιει νερό η να φάει χώνεται η μικρή πάντα και η Μίου φεύγει για να πιει και να φάει η μικρή!! ποτέ δεν έχουν μαλώσει και τις φτύνω να μην τις ματιάσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2009 στις 11:15 Η sabi έγραψε: #2.738 23-10-09 11:15 Αρχική Δημοσίευση από Lita: σε ευχαριστώ πολύ !είναι πολύ ξεχωριστές η Μίου έχω την αίσθηση οτι βλέπει την Isis σαν παιδί της από την πρώτη στιγμή που την έφερα στο σπίτι η Μίου της κάνει όλα τα χατίρια.π.χ πάει η Μίου να πιει νερό η να φάει χώνεται η μικρή πάντα και η Μίου φεύγει για να πιει και να φάει η μικρή!! ποτέ δεν έχουν μαλώσει και τις φτύνω να μην τις ματιάσω Click για ανάπτυξη... ειναι τωσο συμαντικο τα ζωα μας να συνεπαρχουν μαζη,χαιρουμε ιδιετερα μα τα δικα σου ,Γιωτα μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2009 στις 11:24 Η moukelis έγραψε: #2.739 23-10-09 11:24 Καλημερα! Σαβίνα,τι διαφορα εχουν τα ασημενια περσικα ή τα folden shaded περσικα απο τα τσιντσιλα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2009 στις 11:28 Η Lita έγραψε: #2.740 23-10-09 11:28 Αρχική Δημοσίευση από sabi: ειναι τωσο συμαντικο τα ζωα μας να συνεπαρχουν μαζη,χαιρουμε ιδιετερα μα τα δικα σου ,Γιωτα μου Click για ανάπτυξη... ευχαριστώ πολύ τα πάνε πάρα πολύ καλά!είναι που η μικρή είναι τσαχπίνα και κέρδισε τη Μίου από την πρώτη στιγμή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 135 136 137 138 139 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 137 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 137 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εχεις δικιο,φατσα ειναι πιο περσικηαυτη η γατα ειναι η γιαγια μας,την λενε Τζγουλιεττα και την εχει η θεια μου στην Ρωσσια.και ειναι η μητερα της Κισας , της Σονιας,και της Λιουση,ΕΙναι μεγαλη πια και δεν χρυσιμουποιητε στην παραγογη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 09:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.724 19-10-09 09:57 Αρχική Δημοσίευση από Lita: [/quote] :inlove::inlove::inlove::inlove: τι ομορφες και καλοκαρδες που ειναι!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 11:36 Η sabi έγραψε: #2.725 19-10-09 11:36 ΝΑΙ!!!!Φοβερη φωτογραφεια!Τωση αγαπη μεταξη τους+= Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 16:06 Η elvenstar: #2.726 19-10-09 16:06 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Εχεις δικιο,φατσα ειναι πιο περσικηαυτη η γατα ειναι η γιαγια μας,την λενε Τζγουλιεττα και την εχει η θεια μου στην Ρωσσια.και ειναι η μητερα της Κισας , της Σονιας,και της Λιουση,ΕΙναι μεγαλη πια και δεν χρυσιμουποιητε στην παραγογη Click για ανάπτυξη... Είναι κουκλάρααααα είναι πανέμορφη γάτα έχει κανένα παιδάκι από την Τζουλιέτα η θεία σου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 20:56 Η sabi έγραψε: #2.727 19-10-09 20:56 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Είναι κουκλάρααααα είναι πανέμορφη γάτα έχει κανένα παιδάκι από την Τζουλιέτα η θεία σου; Click για ανάπτυξη... Τωρα πια η Τζουλιετα δεν ζευγαρονετε,αλλα εχω την Κισα,που ειναι η κορη της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 21:30 Η elvenstar: #2.728 19-10-09 21:30 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Τωρα πια η Τζουλιετα δεν ζευγαρονετε,αλλα εχω την Κισα,που ειναι η κορη της Click για ανάπτυξη... Καλά έκανες κ πήρες παιδί της Τζουλιέτα, κ πανέμορφη γάτα είναι κ έχει στα γονίδια της κ gold Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 23:41 Η staman2 έγραψε: #2.729 19-10-09 23:41 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Εχεις δικιο,φατσα ειναι πιο περσικηαυτη η γατα ειναι η γιαγια μας,την λενε Τζγουλιεττα και την εχει η θεια μου στην Ρωσσια.και ειναι η μητερα της Κισας , της Σονιας,και της Λιουση,ΕΙναι μεγαλη πια και δεν χρυσιμουποιητε στην παραγογη Click για ανάπτυξη... Πωπω Σάμπι ειναι κουκλάρα η Τζουλιέτα. και η Κίσσα ειναι πολύ όμορφη και όπως λεει κι η Ελενα καλα 'εκανες και την πηρες γιατι εχει και στα γονίδιά της το χρυσο. Η Λίτα και η Ισις ειναι πανέμορφες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2009 στις 10:20 Η sabi έγραψε: #2.730 20-10-09 10:20 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Πωπω Σάμπι ειναι κουκλάρα η Τζουλιέτα. και η Κίσσα ειναι πολύ όμορφη και όπως λεει κι η Ελενα καλα 'εκανες και την πηρες γιατι εχει και στα γονίδιά της το χρυσο. Η Λίτα και η Ισις ειναι πανέμορφες Click για ανάπτυξη... Η θεια μου εχει μεγαλο εκτροφειο και πολυ ομορφα γατια,οτι φερνο απο την Ρωσσια ειναι παντα απο εκει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2009 στις 10:41 Η sabi έγραψε: #2.731 20-10-09 10:41 Αυτη ειναι αλλη κορη της Τζουλιεττας η Λιουση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 1.jpg 145,1 KB · Εμφανίσεις: 49 2.jpg 139 KB · Εμφανίσεις: 27 Untitled-1.jpg 150,4 KB · Εμφανίσεις: 23 sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2009 στις 10:44 Η sabi έγραψε: #2.732 20-10-09 10:44 Τα μωρα ανειξανε τα ματακια τους και ειναι σκετη γλυκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2009 στις 19:12 Η Lita έγραψε: #2.733 22-10-09 19:12 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Αυτη ειναι αλλη κορη της Τζουλιεττας η Λιουση. Click για ανάπτυξη... πανέμορφη πραγματικά!! τι ωραία νέα που ανοίξανε τα μικρά τα ματάκια τους περιμένω να δω φωτογραφίες με μεγάλη αγωνία!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2009 στις 19:30 Η elvenstar: #2.734 22-10-09 19:30 Πανέμορφη γάτα με πολύ γλυκό πρόσωπο, μια κούκλα. Τελικά η Τζουλιέτα δεν είναι μόνο πεντάμορφη έβγαλε κ πανέμορφα πλάσματα Και εγώ χαίρομαι πολύ για τα μικρούλια, μας ανησύχησαν λίγο στην αρχή αλλά πλέον όλα καλά πάνε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2009 στις 19:42 Η Lita έγραψε: #2.735 22-10-09 19:42 τα ζουζουνάκια μου !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2009 στις 19:47 Η elvenstar: #2.736 22-10-09 19:47 Πανεμορφα τα κοριτσάκια σου Lita κ πόσο αγαπημένα είναι μαζί; Εγώ πίστευα ότι τα κορίτσια δεν τα βρίσκουν εύκολα μεταξύ τους Τα δικά σου όμως από την πρώτη στιγμή αν θυμάμαι καλά έγιναν πολύ καλές φιλεναδούλες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2009 στις 19:54 Η Lita έγραψε: #2.737 22-10-09 19:54 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Πανεμορφα τα κοριτσάκια σου Lita κ πόσο αγαπημένα είναι μαζί; Εγώ πίστευα ότι τα κορίτσια δεν τα βρίσκουν εύκολα μεταξύ τους Τα δικά σου όμως από την πρώτη στιγμή αν θυμάμαι καλά έγιναν πολύ καλές φιλεναδούλες Click για ανάπτυξη... σε ευχαριστώ πολύ !είναι πολύ ξεχωριστές η Μίου έχω την αίσθηση οτι βλέπει την Isis σαν παιδί της από την πρώτη στιγμή που την έφερα στο σπίτι η Μίου της κάνει όλα τα χατίρια.π.χ πάει η Μίου να πιει νερό η να φάει χώνεται η μικρή πάντα και η Μίου φεύγει για να πιει και να φάει η μικρή!! ποτέ δεν έχουν μαλώσει και τις φτύνω να μην τις ματιάσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2009 στις 11:15 Η sabi έγραψε: #2.738 23-10-09 11:15 Αρχική Δημοσίευση από Lita: σε ευχαριστώ πολύ !είναι πολύ ξεχωριστές η Μίου έχω την αίσθηση οτι βλέπει την Isis σαν παιδί της από την πρώτη στιγμή που την έφερα στο σπίτι η Μίου της κάνει όλα τα χατίρια.π.χ πάει η Μίου να πιει νερό η να φάει χώνεται η μικρή πάντα και η Μίου φεύγει για να πιει και να φάει η μικρή!! ποτέ δεν έχουν μαλώσει και τις φτύνω να μην τις ματιάσω Click για ανάπτυξη... ειναι τωσο συμαντικο τα ζωα μας να συνεπαρχουν μαζη,χαιρουμε ιδιετερα μα τα δικα σου ,Γιωτα μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2009 στις 11:24 Η moukelis έγραψε: #2.739 23-10-09 11:24 Καλημερα! Σαβίνα,τι διαφορα εχουν τα ασημενια περσικα ή τα folden shaded περσικα απο τα τσιντσιλα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2009 στις 11:28 Η Lita έγραψε: #2.740 23-10-09 11:28 Αρχική Δημοσίευση από sabi: ειναι τωσο συμαντικο τα ζωα μας να συνεπαρχουν μαζη,χαιρουμε ιδιετερα μα τα δικα σου ,Γιωτα μου Click για ανάπτυξη... ευχαριστώ πολύ τα πάνε πάρα πολύ καλά!είναι που η μικρή είναι τσαχπίνα και κέρδισε τη Μίου από την πρώτη στιγμή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 135 136 137 138 139 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 137 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 137 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Lita: [/quote] :inlove::inlove::inlove::inlove: τι ομορφες και καλοκαρδες που ειναι!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 11:36 Η sabi έγραψε: #2.725 19-10-09 11:36 ΝΑΙ!!!!Φοβερη φωτογραφεια!Τωση αγαπη μεταξη τους+= Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 16:06 Η elvenstar: #2.726 19-10-09 16:06 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Εχεις δικιο,φατσα ειναι πιο περσικηαυτη η γατα ειναι η γιαγια μας,την λενε Τζγουλιεττα και την εχει η θεια μου στην Ρωσσια.και ειναι η μητερα της Κισας , της Σονιας,και της Λιουση,ΕΙναι μεγαλη πια και δεν χρυσιμουποιητε στην παραγογη Click για ανάπτυξη... Είναι κουκλάρααααα είναι πανέμορφη γάτα έχει κανένα παιδάκι από την Τζουλιέτα η θεία σου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 20:56 Η sabi έγραψε: #2.727 19-10-09 20:56 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Είναι κουκλάρααααα είναι πανέμορφη γάτα έχει κανένα παιδάκι από την Τζουλιέτα η θεία σου; Click για ανάπτυξη... Τωρα πια η Τζουλιετα δεν ζευγαρονετε,αλλα εχω την Κισα,που ειναι η κορη της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 21:30 Η elvenstar: #2.728 19-10-09 21:30 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Τωρα πια η Τζουλιετα δεν ζευγαρονετε,αλλα εχω την Κισα,που ειναι η κορη της Click για ανάπτυξη... Καλά έκανες κ πήρες παιδί της Τζουλιέτα, κ πανέμορφη γάτα είναι κ έχει στα γονίδια της κ gold Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 23:41 Η staman2 έγραψε: #2.729 19-10-09 23:41 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Εχεις δικιο,φατσα ειναι πιο περσικηαυτη η γατα ειναι η γιαγια μας,την λενε Τζγουλιεττα και την εχει η θεια μου στην Ρωσσια.και ειναι η μητερα της Κισας , της Σονιας,και της Λιουση,ΕΙναι μεγαλη πια και δεν χρυσιμουποιητε στην παραγογη Click για ανάπτυξη... Πωπω Σάμπι ειναι κουκλάρα η Τζουλιέτα. και η Κίσσα ειναι πολύ όμορφη και όπως λεει κι η Ελενα καλα 'εκανες και την πηρες γιατι εχει και στα γονίδιά της το χρυσο. Η Λίτα και η Ισις ειναι πανέμορφες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2009 στις 10:20 Η sabi έγραψε: #2.730 20-10-09 10:20 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Πωπω Σάμπι ειναι κουκλάρα η Τζουλιέτα. και η Κίσσα ειναι πολύ όμορφη και όπως λεει κι η Ελενα καλα 'εκανες και την πηρες γιατι εχει και στα γονίδιά της το χρυσο. Η Λίτα και η Ισις ειναι πανέμορφες Click για ανάπτυξη... Η θεια μου εχει μεγαλο εκτροφειο και πολυ ομορφα γατια,οτι φερνο απο την Ρωσσια ειναι παντα απο εκει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2009 στις 10:41 Η sabi έγραψε: #2.731 20-10-09 10:41 Αυτη ειναι αλλη κορη της Τζουλιεττας η Λιουση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 1.jpg 145,1 KB · Εμφανίσεις: 49 2.jpg 139 KB · Εμφανίσεις: 27 Untitled-1.jpg 150,4 KB · Εμφανίσεις: 23 sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2009 στις 10:44 Η sabi έγραψε: #2.732 20-10-09 10:44 Τα μωρα ανειξανε τα ματακια τους και ειναι σκετη γλυκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2009 στις 19:12 Η Lita έγραψε: #2.733 22-10-09 19:12 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Αυτη ειναι αλλη κορη της Τζουλιεττας η Λιουση. Click για ανάπτυξη... πανέμορφη πραγματικά!! τι ωραία νέα που ανοίξανε τα μικρά τα ματάκια τους περιμένω να δω φωτογραφίες με μεγάλη αγωνία!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2009 στις 19:30 Η elvenstar: #2.734 22-10-09 19:30 Πανέμορφη γάτα με πολύ γλυκό πρόσωπο, μια κούκλα. Τελικά η Τζουλιέτα δεν είναι μόνο πεντάμορφη έβγαλε κ πανέμορφα πλάσματα Και εγώ χαίρομαι πολύ για τα μικρούλια, μας ανησύχησαν λίγο στην αρχή αλλά πλέον όλα καλά πάνε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2009 στις 19:42 Η Lita έγραψε: #2.735 22-10-09 19:42 τα ζουζουνάκια μου !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2009 στις 19:47 Η elvenstar: #2.736 22-10-09 19:47 Πανεμορφα τα κοριτσάκια σου Lita κ πόσο αγαπημένα είναι μαζί; Εγώ πίστευα ότι τα κορίτσια δεν τα βρίσκουν εύκολα μεταξύ τους Τα δικά σου όμως από την πρώτη στιγμή αν θυμάμαι καλά έγιναν πολύ καλές φιλεναδούλες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2009 στις 19:54 Η Lita έγραψε: #2.737 22-10-09 19:54 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Πανεμορφα τα κοριτσάκια σου Lita κ πόσο αγαπημένα είναι μαζί; Εγώ πίστευα ότι τα κορίτσια δεν τα βρίσκουν εύκολα μεταξύ τους Τα δικά σου όμως από την πρώτη στιγμή αν θυμάμαι καλά έγιναν πολύ καλές φιλεναδούλες Click για ανάπτυξη... σε ευχαριστώ πολύ !είναι πολύ ξεχωριστές η Μίου έχω την αίσθηση οτι βλέπει την Isis σαν παιδί της από την πρώτη στιγμή που την έφερα στο σπίτι η Μίου της κάνει όλα τα χατίρια.π.χ πάει η Μίου να πιει νερό η να φάει χώνεται η μικρή πάντα και η Μίου φεύγει για να πιει και να φάει η μικρή!! ποτέ δεν έχουν μαλώσει και τις φτύνω να μην τις ματιάσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2009 στις 11:15 Η sabi έγραψε: #2.738 23-10-09 11:15 Αρχική Δημοσίευση από Lita: σε ευχαριστώ πολύ !είναι πολύ ξεχωριστές η Μίου έχω την αίσθηση οτι βλέπει την Isis σαν παιδί της από την πρώτη στιγμή που την έφερα στο σπίτι η Μίου της κάνει όλα τα χατίρια.π.χ πάει η Μίου να πιει νερό η να φάει χώνεται η μικρή πάντα και η Μίου φεύγει για να πιει και να φάει η μικρή!! ποτέ δεν έχουν μαλώσει και τις φτύνω να μην τις ματιάσω Click για ανάπτυξη... ειναι τωσο συμαντικο τα ζωα μας να συνεπαρχουν μαζη,χαιρουμε ιδιετερα μα τα δικα σου ,Γιωτα μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2009 στις 11:24 Η moukelis έγραψε: #2.739 23-10-09 11:24 Καλημερα! Σαβίνα,τι διαφορα εχουν τα ασημενια περσικα ή τα folden shaded περσικα απο τα τσιντσιλα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2009 στις 11:28 Η Lita έγραψε: #2.740 23-10-09 11:28 Αρχική Δημοσίευση από sabi: ειναι τωσο συμαντικο τα ζωα μας να συνεπαρχουν μαζη,χαιρουμε ιδιετερα μα τα δικα σου ,Γιωτα μου Click για ανάπτυξη... ευχαριστώ πολύ τα πάνε πάρα πολύ καλά!είναι που η μικρή είναι τσαχπίνα και κέρδισε τη Μίου από την πρώτη στιγμή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 135 136 137 138 139 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 137 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 137 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ΝΑΙ!!!!Φοβερη φωτογραφεια!Τωση αγαπη μεταξη τους+= Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 16:06 Η elvenstar: #2.726 19-10-09 16:06 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Εχεις δικιο,φατσα ειναι πιο περσικηαυτη η γατα ειναι η γιαγια μας,την λενε Τζγουλιεττα και την εχει η θεια μου στην Ρωσσια.και ειναι η μητερα της Κισας , της Σονιας,και της Λιουση,ΕΙναι μεγαλη πια και δεν χρυσιμουποιητε στην παραγογη Click για ανάπτυξη... Είναι κουκλάρααααα είναι πανέμορφη γάτα έχει κανένα παιδάκι από την Τζουλιέτα η θεία σου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 20:56 Η sabi έγραψε: #2.727 19-10-09 20:56 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Είναι κουκλάρααααα είναι πανέμορφη γάτα έχει κανένα παιδάκι από την Τζουλιέτα η θεία σου; Click για ανάπτυξη... Τωρα πια η Τζουλιετα δεν ζευγαρονετε,αλλα εχω την Κισα,που ειναι η κορη της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 21:30 Η elvenstar: #2.728 19-10-09 21:30 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Τωρα πια η Τζουλιετα δεν ζευγαρονετε,αλλα εχω την Κισα,που ειναι η κορη της Click για ανάπτυξη... Καλά έκανες κ πήρες παιδί της Τζουλιέτα, κ πανέμορφη γάτα είναι κ έχει στα γονίδια της κ gold Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 23:41 Η staman2 έγραψε: #2.729 19-10-09 23:41 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Εχεις δικιο,φατσα ειναι πιο περσικηαυτη η γατα ειναι η γιαγια μας,την λενε Τζγουλιεττα και την εχει η θεια μου στην Ρωσσια.και ειναι η μητερα της Κισας , της Σονιας,και της Λιουση,ΕΙναι μεγαλη πια και δεν χρυσιμουποιητε στην παραγογη Click για ανάπτυξη... Πωπω Σάμπι ειναι κουκλάρα η Τζουλιέτα. και η Κίσσα ειναι πολύ όμορφη και όπως λεει κι η Ελενα καλα 'εκανες και την πηρες γιατι εχει και στα γονίδιά της το χρυσο. Η Λίτα και η Ισις ειναι πανέμορφες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2009 στις 10:20 Η sabi έγραψε: #2.730 20-10-09 10:20 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Πωπω Σάμπι ειναι κουκλάρα η Τζουλιέτα. και η Κίσσα ειναι πολύ όμορφη και όπως λεει κι η Ελενα καλα 'εκανες και την πηρες γιατι εχει και στα γονίδιά της το χρυσο. Η Λίτα και η Ισις ειναι πανέμορφες Click για ανάπτυξη... Η θεια μου εχει μεγαλο εκτροφειο και πολυ ομορφα γατια,οτι φερνο απο την Ρωσσια ειναι παντα απο εκει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2009 στις 10:41 Η sabi έγραψε: #2.731 20-10-09 10:41 Αυτη ειναι αλλη κορη της Τζουλιεττας η Λιουση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 1.jpg 145,1 KB · Εμφανίσεις: 49 2.jpg 139 KB · Εμφανίσεις: 27 Untitled-1.jpg 150,4 KB · Εμφανίσεις: 23 sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2009 στις 10:44 Η sabi έγραψε: #2.732 20-10-09 10:44 Τα μωρα ανειξανε τα ματακια τους και ειναι σκετη γλυκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2009 στις 19:12 Η Lita έγραψε: #2.733 22-10-09 19:12 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Αυτη ειναι αλλη κορη της Τζουλιεττας η Λιουση. Click για ανάπτυξη... πανέμορφη πραγματικά!! τι ωραία νέα που ανοίξανε τα μικρά τα ματάκια τους περιμένω να δω φωτογραφίες με μεγάλη αγωνία!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2009 στις 19:30 Η elvenstar: #2.734 22-10-09 19:30 Πανέμορφη γάτα με πολύ γλυκό πρόσωπο, μια κούκλα. Τελικά η Τζουλιέτα δεν είναι μόνο πεντάμορφη έβγαλε κ πανέμορφα πλάσματα Και εγώ χαίρομαι πολύ για τα μικρούλια, μας ανησύχησαν λίγο στην αρχή αλλά πλέον όλα καλά πάνε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2009 στις 19:42 Η Lita έγραψε: #2.735 22-10-09 19:42 τα ζουζουνάκια μου !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2009 στις 19:47 Η elvenstar: #2.736 22-10-09 19:47 Πανεμορφα τα κοριτσάκια σου Lita κ πόσο αγαπημένα είναι μαζί; Εγώ πίστευα ότι τα κορίτσια δεν τα βρίσκουν εύκολα μεταξύ τους Τα δικά σου όμως από την πρώτη στιγμή αν θυμάμαι καλά έγιναν πολύ καλές φιλεναδούλες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2009 στις 19:54 Η Lita έγραψε: #2.737 22-10-09 19:54 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Πανεμορφα τα κοριτσάκια σου Lita κ πόσο αγαπημένα είναι μαζί; Εγώ πίστευα ότι τα κορίτσια δεν τα βρίσκουν εύκολα μεταξύ τους Τα δικά σου όμως από την πρώτη στιγμή αν θυμάμαι καλά έγιναν πολύ καλές φιλεναδούλες Click για ανάπτυξη... σε ευχαριστώ πολύ !είναι πολύ ξεχωριστές η Μίου έχω την αίσθηση οτι βλέπει την Isis σαν παιδί της από την πρώτη στιγμή που την έφερα στο σπίτι η Μίου της κάνει όλα τα χατίρια.π.χ πάει η Μίου να πιει νερό η να φάει χώνεται η μικρή πάντα και η Μίου φεύγει για να πιει και να φάει η μικρή!! ποτέ δεν έχουν μαλώσει και τις φτύνω να μην τις ματιάσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2009 στις 11:15 Η sabi έγραψε: #2.738 23-10-09 11:15 Αρχική Δημοσίευση από Lita: σε ευχαριστώ πολύ !είναι πολύ ξεχωριστές η Μίου έχω την αίσθηση οτι βλέπει την Isis σαν παιδί της από την πρώτη στιγμή που την έφερα στο σπίτι η Μίου της κάνει όλα τα χατίρια.π.χ πάει η Μίου να πιει νερό η να φάει χώνεται η μικρή πάντα και η Μίου φεύγει για να πιει και να φάει η μικρή!! ποτέ δεν έχουν μαλώσει και τις φτύνω να μην τις ματιάσω Click για ανάπτυξη... ειναι τωσο συμαντικο τα ζωα μας να συνεπαρχουν μαζη,χαιρουμε ιδιετερα μα τα δικα σου ,Γιωτα μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2009 στις 11:24 Η moukelis έγραψε: #2.739 23-10-09 11:24 Καλημερα! Σαβίνα,τι διαφορα εχουν τα ασημενια περσικα ή τα folden shaded περσικα απο τα τσιντσιλα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2009 στις 11:28 Η Lita έγραψε: #2.740 23-10-09 11:28 Αρχική Δημοσίευση από sabi: ειναι τωσο συμαντικο τα ζωα μας να συνεπαρχουν μαζη,χαιρουμε ιδιετερα μα τα δικα σου ,Γιωτα μου Click για ανάπτυξη... ευχαριστώ πολύ τα πάνε πάρα πολύ καλά!είναι που η μικρή είναι τσαχπίνα και κέρδισε τη Μίου από την πρώτη στιγμή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 135 136 137 138 139 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 137 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 137 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από sabi: Εχεις δικιο,φατσα ειναι πιο περσικηαυτη η γατα ειναι η γιαγια μας,την λενε Τζγουλιεττα και την εχει η θεια μου στην Ρωσσια.και ειναι η μητερα της Κισας , της Σονιας,και της Λιουση,ΕΙναι μεγαλη πια και δεν χρυσιμουποιητε στην παραγογη Click για ανάπτυξη... Είναι κουκλάρααααα είναι πανέμορφη γάτα έχει κανένα παιδάκι από την Τζουλιέτα η θεία σου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 20:56 Η sabi έγραψε: #2.727 19-10-09 20:56 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Είναι κουκλάρααααα είναι πανέμορφη γάτα έχει κανένα παιδάκι από την Τζουλιέτα η θεία σου; Click για ανάπτυξη... Τωρα πια η Τζουλιετα δεν ζευγαρονετε,αλλα εχω την Κισα,που ειναι η κορη της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 21:30 Η elvenstar: #2.728 19-10-09 21:30 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Τωρα πια η Τζουλιετα δεν ζευγαρονετε,αλλα εχω την Κισα,που ειναι η κορη της Click για ανάπτυξη... Καλά έκανες κ πήρες παιδί της Τζουλιέτα, κ πανέμορφη γάτα είναι κ έχει στα γονίδια της κ gold Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 23:41 Η staman2 έγραψε: #2.729 19-10-09 23:41 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Εχεις δικιο,φατσα ειναι πιο περσικηαυτη η γατα ειναι η γιαγια μας,την λενε Τζγουλιεττα και την εχει η θεια μου στην Ρωσσια.και ειναι η μητερα της Κισας , της Σονιας,και της Λιουση,ΕΙναι μεγαλη πια και δεν χρυσιμουποιητε στην παραγογη Click για ανάπτυξη... Πωπω Σάμπι ειναι κουκλάρα η Τζουλιέτα. και η Κίσσα ειναι πολύ όμορφη και όπως λεει κι η Ελενα καλα 'εκανες και την πηρες γιατι εχει και στα γονίδιά της το χρυσο. Η Λίτα και η Ισις ειναι πανέμορφες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2009 στις 10:20 Η sabi έγραψε: #2.730 20-10-09 10:20 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Πωπω Σάμπι ειναι κουκλάρα η Τζουλιέτα. και η Κίσσα ειναι πολύ όμορφη και όπως λεει κι η Ελενα καλα 'εκανες και την πηρες γιατι εχει και στα γονίδιά της το χρυσο. Η Λίτα και η Ισις ειναι πανέμορφες Click για ανάπτυξη... Η θεια μου εχει μεγαλο εκτροφειο και πολυ ομορφα γατια,οτι φερνο απο την Ρωσσια ειναι παντα απο εκει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2009 στις 10:41 Η sabi έγραψε: #2.731 20-10-09 10:41 Αυτη ειναι αλλη κορη της Τζουλιεττας η Λιουση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 1.jpg 145,1 KB · Εμφανίσεις: 49 2.jpg 139 KB · Εμφανίσεις: 27 Untitled-1.jpg 150,4 KB · Εμφανίσεις: 23 sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2009 στις 10:44 Η sabi έγραψε: #2.732 20-10-09 10:44 Τα μωρα ανειξανε τα ματακια τους και ειναι σκετη γλυκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2009 στις 19:12 Η Lita έγραψε: #2.733 22-10-09 19:12 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Αυτη ειναι αλλη κορη της Τζουλιεττας η Λιουση. Click για ανάπτυξη... πανέμορφη πραγματικά!! τι ωραία νέα που ανοίξανε τα μικρά τα ματάκια τους περιμένω να δω φωτογραφίες με μεγάλη αγωνία!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2009 στις 19:30 Η elvenstar: #2.734 22-10-09 19:30 Πανέμορφη γάτα με πολύ γλυκό πρόσωπο, μια κούκλα. Τελικά η Τζουλιέτα δεν είναι μόνο πεντάμορφη έβγαλε κ πανέμορφα πλάσματα Και εγώ χαίρομαι πολύ για τα μικρούλια, μας ανησύχησαν λίγο στην αρχή αλλά πλέον όλα καλά πάνε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2009 στις 19:42 Η Lita έγραψε: #2.735 22-10-09 19:42 τα ζουζουνάκια μου !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2009 στις 19:47 Η elvenstar: #2.736 22-10-09 19:47 Πανεμορφα τα κοριτσάκια σου Lita κ πόσο αγαπημένα είναι μαζί; Εγώ πίστευα ότι τα κορίτσια δεν τα βρίσκουν εύκολα μεταξύ τους Τα δικά σου όμως από την πρώτη στιγμή αν θυμάμαι καλά έγιναν πολύ καλές φιλεναδούλες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2009 στις 19:54 Η Lita έγραψε: #2.737 22-10-09 19:54 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Πανεμορφα τα κοριτσάκια σου Lita κ πόσο αγαπημένα είναι μαζί; Εγώ πίστευα ότι τα κορίτσια δεν τα βρίσκουν εύκολα μεταξύ τους Τα δικά σου όμως από την πρώτη στιγμή αν θυμάμαι καλά έγιναν πολύ καλές φιλεναδούλες Click για ανάπτυξη... σε ευχαριστώ πολύ !είναι πολύ ξεχωριστές η Μίου έχω την αίσθηση οτι βλέπει την Isis σαν παιδί της από την πρώτη στιγμή που την έφερα στο σπίτι η Μίου της κάνει όλα τα χατίρια.π.χ πάει η Μίου να πιει νερό η να φάει χώνεται η μικρή πάντα και η Μίου φεύγει για να πιει και να φάει η μικρή!! ποτέ δεν έχουν μαλώσει και τις φτύνω να μην τις ματιάσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2009 στις 11:15 Η sabi έγραψε: #2.738 23-10-09 11:15 Αρχική Δημοσίευση από Lita: σε ευχαριστώ πολύ !είναι πολύ ξεχωριστές η Μίου έχω την αίσθηση οτι βλέπει την Isis σαν παιδί της από την πρώτη στιγμή που την έφερα στο σπίτι η Μίου της κάνει όλα τα χατίρια.π.χ πάει η Μίου να πιει νερό η να φάει χώνεται η μικρή πάντα και η Μίου φεύγει για να πιει και να φάει η μικρή!! ποτέ δεν έχουν μαλώσει και τις φτύνω να μην τις ματιάσω Click για ανάπτυξη... ειναι τωσο συμαντικο τα ζωα μας να συνεπαρχουν μαζη,χαιρουμε ιδιετερα μα τα δικα σου ,Γιωτα μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2009 στις 11:24 Η moukelis έγραψε: #2.739 23-10-09 11:24 Καλημερα! Σαβίνα,τι διαφορα εχουν τα ασημενια περσικα ή τα folden shaded περσικα απο τα τσιντσιλα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2009 στις 11:28 Η Lita έγραψε: #2.740 23-10-09 11:28 Αρχική Δημοσίευση από sabi: ειναι τωσο συμαντικο τα ζωα μας να συνεπαρχουν μαζη,χαιρουμε ιδιετερα μα τα δικα σου ,Γιωτα μου Click για ανάπτυξη... ευχαριστώ πολύ τα πάνε πάρα πολύ καλά!είναι που η μικρή είναι τσαχπίνα και κέρδισε τη Μίου από την πρώτη στιγμή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 135 136 137 138 139 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 137 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 137 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Είναι κουκλάρααααα είναι πανέμορφη γάτα έχει κανένα παιδάκι από την Τζουλιέτα η θεία σου; Click για ανάπτυξη... Τωρα πια η Τζουλιετα δεν ζευγαρονετε,αλλα εχω την Κισα,που ειναι η κορη της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 21:30 Η elvenstar: #2.728 19-10-09 21:30 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Τωρα πια η Τζουλιετα δεν ζευγαρονετε,αλλα εχω την Κισα,που ειναι η κορη της Click για ανάπτυξη... Καλά έκανες κ πήρες παιδί της Τζουλιέτα, κ πανέμορφη γάτα είναι κ έχει στα γονίδια της κ gold Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 23:41 Η staman2 έγραψε: #2.729 19-10-09 23:41 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Εχεις δικιο,φατσα ειναι πιο περσικηαυτη η γατα ειναι η γιαγια μας,την λενε Τζγουλιεττα και την εχει η θεια μου στην Ρωσσια.και ειναι η μητερα της Κισας , της Σονιας,και της Λιουση,ΕΙναι μεγαλη πια και δεν χρυσιμουποιητε στην παραγογη Click για ανάπτυξη... Πωπω Σάμπι ειναι κουκλάρα η Τζουλιέτα. και η Κίσσα ειναι πολύ όμορφη και όπως λεει κι η Ελενα καλα 'εκανες και την πηρες γιατι εχει και στα γονίδιά της το χρυσο. Η Λίτα και η Ισις ειναι πανέμορφες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2009 στις 10:20 Η sabi έγραψε: #2.730 20-10-09 10:20 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Πωπω Σάμπι ειναι κουκλάρα η Τζουλιέτα. και η Κίσσα ειναι πολύ όμορφη και όπως λεει κι η Ελενα καλα 'εκανες και την πηρες γιατι εχει και στα γονίδιά της το χρυσο. Η Λίτα και η Ισις ειναι πανέμορφες Click για ανάπτυξη... Η θεια μου εχει μεγαλο εκτροφειο και πολυ ομορφα γατια,οτι φερνο απο την Ρωσσια ειναι παντα απο εκει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2009 στις 10:41 Η sabi έγραψε: #2.731 20-10-09 10:41 Αυτη ειναι αλλη κορη της Τζουλιεττας η Λιουση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 1.jpg 145,1 KB · Εμφανίσεις: 49 2.jpg 139 KB · Εμφανίσεις: 27 Untitled-1.jpg 150,4 KB · Εμφανίσεις: 23 sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2009 στις 10:44 Η sabi έγραψε: #2.732 20-10-09 10:44 Τα μωρα ανειξανε τα ματακια τους και ειναι σκετη γλυκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2009 στις 19:12 Η Lita έγραψε: #2.733 22-10-09 19:12 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Αυτη ειναι αλλη κορη της Τζουλιεττας η Λιουση. Click για ανάπτυξη... πανέμορφη πραγματικά!! τι ωραία νέα που ανοίξανε τα μικρά τα ματάκια τους περιμένω να δω φωτογραφίες με μεγάλη αγωνία!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2009 στις 19:30 Η elvenstar: #2.734 22-10-09 19:30 Πανέμορφη γάτα με πολύ γλυκό πρόσωπο, μια κούκλα. Τελικά η Τζουλιέτα δεν είναι μόνο πεντάμορφη έβγαλε κ πανέμορφα πλάσματα Και εγώ χαίρομαι πολύ για τα μικρούλια, μας ανησύχησαν λίγο στην αρχή αλλά πλέον όλα καλά πάνε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2009 στις 19:42 Η Lita έγραψε: #2.735 22-10-09 19:42 τα ζουζουνάκια μου !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2009 στις 19:47 Η elvenstar: #2.736 22-10-09 19:47 Πανεμορφα τα κοριτσάκια σου Lita κ πόσο αγαπημένα είναι μαζί; Εγώ πίστευα ότι τα κορίτσια δεν τα βρίσκουν εύκολα μεταξύ τους Τα δικά σου όμως από την πρώτη στιγμή αν θυμάμαι καλά έγιναν πολύ καλές φιλεναδούλες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2009 στις 19:54 Η Lita έγραψε: #2.737 22-10-09 19:54 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Πανεμορφα τα κοριτσάκια σου Lita κ πόσο αγαπημένα είναι μαζί; Εγώ πίστευα ότι τα κορίτσια δεν τα βρίσκουν εύκολα μεταξύ τους Τα δικά σου όμως από την πρώτη στιγμή αν θυμάμαι καλά έγιναν πολύ καλές φιλεναδούλες Click για ανάπτυξη... σε ευχαριστώ πολύ !είναι πολύ ξεχωριστές η Μίου έχω την αίσθηση οτι βλέπει την Isis σαν παιδί της από την πρώτη στιγμή που την έφερα στο σπίτι η Μίου της κάνει όλα τα χατίρια.π.χ πάει η Μίου να πιει νερό η να φάει χώνεται η μικρή πάντα και η Μίου φεύγει για να πιει και να φάει η μικρή!! ποτέ δεν έχουν μαλώσει και τις φτύνω να μην τις ματιάσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2009 στις 11:15 Η sabi έγραψε: #2.738 23-10-09 11:15 Αρχική Δημοσίευση από Lita: σε ευχαριστώ πολύ !είναι πολύ ξεχωριστές η Μίου έχω την αίσθηση οτι βλέπει την Isis σαν παιδί της από την πρώτη στιγμή που την έφερα στο σπίτι η Μίου της κάνει όλα τα χατίρια.π.χ πάει η Μίου να πιει νερό η να φάει χώνεται η μικρή πάντα και η Μίου φεύγει για να πιει και να φάει η μικρή!! ποτέ δεν έχουν μαλώσει και τις φτύνω να μην τις ματιάσω Click για ανάπτυξη... ειναι τωσο συμαντικο τα ζωα μας να συνεπαρχουν μαζη,χαιρουμε ιδιετερα μα τα δικα σου ,Γιωτα μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2009 στις 11:24 Η moukelis έγραψε: #2.739 23-10-09 11:24 Καλημερα! Σαβίνα,τι διαφορα εχουν τα ασημενια περσικα ή τα folden shaded περσικα απο τα τσιντσιλα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2009 στις 11:28 Η Lita έγραψε: #2.740 23-10-09 11:28 Αρχική Δημοσίευση από sabi: ειναι τωσο συμαντικο τα ζωα μας να συνεπαρχουν μαζη,χαιρουμε ιδιετερα μα τα δικα σου ,Γιωτα μου Click για ανάπτυξη... ευχαριστώ πολύ τα πάνε πάρα πολύ καλά!είναι που η μικρή είναι τσαχπίνα και κέρδισε τη Μίου από την πρώτη στιγμή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 135 136 137 138 139 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 137 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 137 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από sabi: Τωρα πια η Τζουλιετα δεν ζευγαρονετε,αλλα εχω την Κισα,που ειναι η κορη της Click για ανάπτυξη... Καλά έκανες κ πήρες παιδί της Τζουλιέτα, κ πανέμορφη γάτα είναι κ έχει στα γονίδια της κ gold Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 23:41 Η staman2 έγραψε: #2.729 19-10-09 23:41 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Εχεις δικιο,φατσα ειναι πιο περσικηαυτη η γατα ειναι η γιαγια μας,την λενε Τζγουλιεττα και την εχει η θεια μου στην Ρωσσια.και ειναι η μητερα της Κισας , της Σονιας,και της Λιουση,ΕΙναι μεγαλη πια και δεν χρυσιμουποιητε στην παραγογη Click για ανάπτυξη... Πωπω Σάμπι ειναι κουκλάρα η Τζουλιέτα. και η Κίσσα ειναι πολύ όμορφη και όπως λεει κι η Ελενα καλα 'εκανες και την πηρες γιατι εχει και στα γονίδιά της το χρυσο. Η Λίτα και η Ισις ειναι πανέμορφες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2009 στις 10:20 Η sabi έγραψε: #2.730 20-10-09 10:20 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Πωπω Σάμπι ειναι κουκλάρα η Τζουλιέτα. και η Κίσσα ειναι πολύ όμορφη και όπως λεει κι η Ελενα καλα 'εκανες και την πηρες γιατι εχει και στα γονίδιά της το χρυσο. Η Λίτα και η Ισις ειναι πανέμορφες Click για ανάπτυξη... Η θεια μου εχει μεγαλο εκτροφειο και πολυ ομορφα γατια,οτι φερνο απο την Ρωσσια ειναι παντα απο εκει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2009 στις 10:41 Η sabi έγραψε: #2.731 20-10-09 10:41 Αυτη ειναι αλλη κορη της Τζουλιεττας η Λιουση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 1.jpg 145,1 KB · Εμφανίσεις: 49 2.jpg 139 KB · Εμφανίσεις: 27 Untitled-1.jpg 150,4 KB · Εμφανίσεις: 23 sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2009 στις 10:44 Η sabi έγραψε: #2.732 20-10-09 10:44 Τα μωρα ανειξανε τα ματακια τους και ειναι σκετη γλυκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2009 στις 19:12 Η Lita έγραψε: #2.733 22-10-09 19:12 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Αυτη ειναι αλλη κορη της Τζουλιεττας η Λιουση. Click για ανάπτυξη... πανέμορφη πραγματικά!! τι ωραία νέα που ανοίξανε τα μικρά τα ματάκια τους περιμένω να δω φωτογραφίες με μεγάλη αγωνία!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2009 στις 19:30 Η elvenstar: #2.734 22-10-09 19:30 Πανέμορφη γάτα με πολύ γλυκό πρόσωπο, μια κούκλα. Τελικά η Τζουλιέτα δεν είναι μόνο πεντάμορφη έβγαλε κ πανέμορφα πλάσματα Και εγώ χαίρομαι πολύ για τα μικρούλια, μας ανησύχησαν λίγο στην αρχή αλλά πλέον όλα καλά πάνε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2009 στις 19:42 Η Lita έγραψε: #2.735 22-10-09 19:42 τα ζουζουνάκια μου !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2009 στις 19:47 Η elvenstar: #2.736 22-10-09 19:47 Πανεμορφα τα κοριτσάκια σου Lita κ πόσο αγαπημένα είναι μαζί; Εγώ πίστευα ότι τα κορίτσια δεν τα βρίσκουν εύκολα μεταξύ τους Τα δικά σου όμως από την πρώτη στιγμή αν θυμάμαι καλά έγιναν πολύ καλές φιλεναδούλες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2009 στις 19:54 Η Lita έγραψε: #2.737 22-10-09 19:54 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Πανεμορφα τα κοριτσάκια σου Lita κ πόσο αγαπημένα είναι μαζί; Εγώ πίστευα ότι τα κορίτσια δεν τα βρίσκουν εύκολα μεταξύ τους Τα δικά σου όμως από την πρώτη στιγμή αν θυμάμαι καλά έγιναν πολύ καλές φιλεναδούλες Click για ανάπτυξη... σε ευχαριστώ πολύ !είναι πολύ ξεχωριστές η Μίου έχω την αίσθηση οτι βλέπει την Isis σαν παιδί της από την πρώτη στιγμή που την έφερα στο σπίτι η Μίου της κάνει όλα τα χατίρια.π.χ πάει η Μίου να πιει νερό η να φάει χώνεται η μικρή πάντα και η Μίου φεύγει για να πιει και να φάει η μικρή!! ποτέ δεν έχουν μαλώσει και τις φτύνω να μην τις ματιάσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2009 στις 11:15 Η sabi έγραψε: #2.738 23-10-09 11:15 Αρχική Δημοσίευση από Lita: σε ευχαριστώ πολύ !είναι πολύ ξεχωριστές η Μίου έχω την αίσθηση οτι βλέπει την Isis σαν παιδί της από την πρώτη στιγμή που την έφερα στο σπίτι η Μίου της κάνει όλα τα χατίρια.π.χ πάει η Μίου να πιει νερό η να φάει χώνεται η μικρή πάντα και η Μίου φεύγει για να πιει και να φάει η μικρή!! ποτέ δεν έχουν μαλώσει και τις φτύνω να μην τις ματιάσω Click για ανάπτυξη... ειναι τωσο συμαντικο τα ζωα μας να συνεπαρχουν μαζη,χαιρουμε ιδιετερα μα τα δικα σου ,Γιωτα μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2009 στις 11:24 Η moukelis έγραψε: #2.739 23-10-09 11:24 Καλημερα! Σαβίνα,τι διαφορα εχουν τα ασημενια περσικα ή τα folden shaded περσικα απο τα τσιντσιλα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2009 στις 11:28 Η Lita έγραψε: #2.740 23-10-09 11:28 Αρχική Δημοσίευση από sabi: ειναι τωσο συμαντικο τα ζωα μας να συνεπαρχουν μαζη,χαιρουμε ιδιετερα μα τα δικα σου ,Γιωτα μου Click για ανάπτυξη... ευχαριστώ πολύ τα πάνε πάρα πολύ καλά!είναι που η μικρή είναι τσαχπίνα και κέρδισε τη Μίου από την πρώτη στιγμή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 135 136 137 138 139 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 137 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 137 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από sabi: Εχεις δικιο,φατσα ειναι πιο περσικηαυτη η γατα ειναι η γιαγια μας,την λενε Τζγουλιεττα και την εχει η θεια μου στην Ρωσσια.και ειναι η μητερα της Κισας , της Σονιας,και της Λιουση,ΕΙναι μεγαλη πια και δεν χρυσιμουποιητε στην παραγογη Click για ανάπτυξη... Πωπω Σάμπι ειναι κουκλάρα η Τζουλιέτα. και η Κίσσα ειναι πολύ όμορφη και όπως λεει κι η Ελενα καλα 'εκανες και την πηρες γιατι εχει και στα γονίδιά της το χρυσο. Η Λίτα και η Ισις ειναι πανέμορφες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2009 στις 10:20 Η sabi έγραψε: #2.730 20-10-09 10:20 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Πωπω Σάμπι ειναι κουκλάρα η Τζουλιέτα. και η Κίσσα ειναι πολύ όμορφη και όπως λεει κι η Ελενα καλα 'εκανες και την πηρες γιατι εχει και στα γονίδιά της το χρυσο. Η Λίτα και η Ισις ειναι πανέμορφες Click για ανάπτυξη... Η θεια μου εχει μεγαλο εκτροφειο και πολυ ομορφα γατια,οτι φερνο απο την Ρωσσια ειναι παντα απο εκει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2009 στις 10:41 Η sabi έγραψε: #2.731 20-10-09 10:41 Αυτη ειναι αλλη κορη της Τζουλιεττας η Λιουση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 1.jpg 145,1 KB · Εμφανίσεις: 49 2.jpg 139 KB · Εμφανίσεις: 27 Untitled-1.jpg 150,4 KB · Εμφανίσεις: 23 sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2009 στις 10:44 Η sabi έγραψε: #2.732 20-10-09 10:44 Τα μωρα ανειξανε τα ματακια τους και ειναι σκετη γλυκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2009 στις 19:12 Η Lita έγραψε: #2.733 22-10-09 19:12 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Αυτη ειναι αλλη κορη της Τζουλιεττας η Λιουση. Click για ανάπτυξη... πανέμορφη πραγματικά!! τι ωραία νέα που ανοίξανε τα μικρά τα ματάκια τους περιμένω να δω φωτογραφίες με μεγάλη αγωνία!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2009 στις 19:30 Η elvenstar: #2.734 22-10-09 19:30 Πανέμορφη γάτα με πολύ γλυκό πρόσωπο, μια κούκλα. Τελικά η Τζουλιέτα δεν είναι μόνο πεντάμορφη έβγαλε κ πανέμορφα πλάσματα Και εγώ χαίρομαι πολύ για τα μικρούλια, μας ανησύχησαν λίγο στην αρχή αλλά πλέον όλα καλά πάνε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2009 στις 19:42 Η Lita έγραψε: #2.735 22-10-09 19:42 τα ζουζουνάκια μου !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2009 στις 19:47 Η elvenstar: #2.736 22-10-09 19:47 Πανεμορφα τα κοριτσάκια σου Lita κ πόσο αγαπημένα είναι μαζί; Εγώ πίστευα ότι τα κορίτσια δεν τα βρίσκουν εύκολα μεταξύ τους Τα δικά σου όμως από την πρώτη στιγμή αν θυμάμαι καλά έγιναν πολύ καλές φιλεναδούλες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2009 στις 19:54 Η Lita έγραψε: #2.737 22-10-09 19:54 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Πανεμορφα τα κοριτσάκια σου Lita κ πόσο αγαπημένα είναι μαζί; Εγώ πίστευα ότι τα κορίτσια δεν τα βρίσκουν εύκολα μεταξύ τους Τα δικά σου όμως από την πρώτη στιγμή αν θυμάμαι καλά έγιναν πολύ καλές φιλεναδούλες Click για ανάπτυξη... σε ευχαριστώ πολύ !είναι πολύ ξεχωριστές η Μίου έχω την αίσθηση οτι βλέπει την Isis σαν παιδί της από την πρώτη στιγμή που την έφερα στο σπίτι η Μίου της κάνει όλα τα χατίρια.π.χ πάει η Μίου να πιει νερό η να φάει χώνεται η μικρή πάντα και η Μίου φεύγει για να πιει και να φάει η μικρή!! ποτέ δεν έχουν μαλώσει και τις φτύνω να μην τις ματιάσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2009 στις 11:15 Η sabi έγραψε: #2.738 23-10-09 11:15 Αρχική Δημοσίευση από Lita: σε ευχαριστώ πολύ !είναι πολύ ξεχωριστές η Μίου έχω την αίσθηση οτι βλέπει την Isis σαν παιδί της από την πρώτη στιγμή που την έφερα στο σπίτι η Μίου της κάνει όλα τα χατίρια.π.χ πάει η Μίου να πιει νερό η να φάει χώνεται η μικρή πάντα και η Μίου φεύγει για να πιει και να φάει η μικρή!! ποτέ δεν έχουν μαλώσει και τις φτύνω να μην τις ματιάσω Click για ανάπτυξη... ειναι τωσο συμαντικο τα ζωα μας να συνεπαρχουν μαζη,χαιρουμε ιδιετερα μα τα δικα σου ,Γιωτα μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2009 στις 11:24 Η moukelis έγραψε: #2.739 23-10-09 11:24 Καλημερα! Σαβίνα,τι διαφορα εχουν τα ασημενια περσικα ή τα folden shaded περσικα απο τα τσιντσιλα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2009 στις 11:28 Η Lita έγραψε: #2.740 23-10-09 11:28 Αρχική Δημοσίευση από sabi: ειναι τωσο συμαντικο τα ζωα μας να συνεπαρχουν μαζη,χαιρουμε ιδιετερα μα τα δικα σου ,Γιωτα μου Click για ανάπτυξη... ευχαριστώ πολύ τα πάνε πάρα πολύ καλά!είναι που η μικρή είναι τσαχπίνα και κέρδισε τη Μίου από την πρώτη στιγμή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 135 136 137 138 139 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 137 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 137 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από staman2: Πωπω Σάμπι ειναι κουκλάρα η Τζουλιέτα. και η Κίσσα ειναι πολύ όμορφη και όπως λεει κι η Ελενα καλα 'εκανες και την πηρες γιατι εχει και στα γονίδιά της το χρυσο. Η Λίτα και η Ισις ειναι πανέμορφες Click για ανάπτυξη... Η θεια μου εχει μεγαλο εκτροφειο και πολυ ομορφα γατια,οτι φερνο απο την Ρωσσια ειναι παντα απο εκει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2009 στις 10:41 Η sabi έγραψε: #2.731 20-10-09 10:41 Αυτη ειναι αλλη κορη της Τζουλιεττας η Λιουση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 1.jpg 145,1 KB · Εμφανίσεις: 49 2.jpg 139 KB · Εμφανίσεις: 27 Untitled-1.jpg 150,4 KB · Εμφανίσεις: 23 sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2009 στις 10:44 Η sabi έγραψε: #2.732 20-10-09 10:44 Τα μωρα ανειξανε τα ματακια τους και ειναι σκετη γλυκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2009 στις 19:12 Η Lita έγραψε: #2.733 22-10-09 19:12 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Αυτη ειναι αλλη κορη της Τζουλιεττας η Λιουση. Click για ανάπτυξη... πανέμορφη πραγματικά!! τι ωραία νέα που ανοίξανε τα μικρά τα ματάκια τους περιμένω να δω φωτογραφίες με μεγάλη αγωνία!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2009 στις 19:30 Η elvenstar: #2.734 22-10-09 19:30 Πανέμορφη γάτα με πολύ γλυκό πρόσωπο, μια κούκλα. Τελικά η Τζουλιέτα δεν είναι μόνο πεντάμορφη έβγαλε κ πανέμορφα πλάσματα Και εγώ χαίρομαι πολύ για τα μικρούλια, μας ανησύχησαν λίγο στην αρχή αλλά πλέον όλα καλά πάνε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2009 στις 19:42 Η Lita έγραψε: #2.735 22-10-09 19:42 τα ζουζουνάκια μου !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2009 στις 19:47 Η elvenstar: #2.736 22-10-09 19:47 Πανεμορφα τα κοριτσάκια σου Lita κ πόσο αγαπημένα είναι μαζί; Εγώ πίστευα ότι τα κορίτσια δεν τα βρίσκουν εύκολα μεταξύ τους Τα δικά σου όμως από την πρώτη στιγμή αν θυμάμαι καλά έγιναν πολύ καλές φιλεναδούλες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2009 στις 19:54 Η Lita έγραψε: #2.737 22-10-09 19:54 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Πανεμορφα τα κοριτσάκια σου Lita κ πόσο αγαπημένα είναι μαζί; Εγώ πίστευα ότι τα κορίτσια δεν τα βρίσκουν εύκολα μεταξύ τους Τα δικά σου όμως από την πρώτη στιγμή αν θυμάμαι καλά έγιναν πολύ καλές φιλεναδούλες Click για ανάπτυξη... σε ευχαριστώ πολύ !είναι πολύ ξεχωριστές η Μίου έχω την αίσθηση οτι βλέπει την Isis σαν παιδί της από την πρώτη στιγμή που την έφερα στο σπίτι η Μίου της κάνει όλα τα χατίρια.π.χ πάει η Μίου να πιει νερό η να φάει χώνεται η μικρή πάντα και η Μίου φεύγει για να πιει και να φάει η μικρή!! ποτέ δεν έχουν μαλώσει και τις φτύνω να μην τις ματιάσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2009 στις 11:15 Η sabi έγραψε: #2.738 23-10-09 11:15 Αρχική Δημοσίευση από Lita: σε ευχαριστώ πολύ !είναι πολύ ξεχωριστές η Μίου έχω την αίσθηση οτι βλέπει την Isis σαν παιδί της από την πρώτη στιγμή που την έφερα στο σπίτι η Μίου της κάνει όλα τα χατίρια.π.χ πάει η Μίου να πιει νερό η να φάει χώνεται η μικρή πάντα και η Μίου φεύγει για να πιει και να φάει η μικρή!! ποτέ δεν έχουν μαλώσει και τις φτύνω να μην τις ματιάσω Click για ανάπτυξη... ειναι τωσο συμαντικο τα ζωα μας να συνεπαρχουν μαζη,χαιρουμε ιδιετερα μα τα δικα σου ,Γιωτα μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2009 στις 11:24 Η moukelis έγραψε: #2.739 23-10-09 11:24 Καλημερα! Σαβίνα,τι διαφορα εχουν τα ασημενια περσικα ή τα folden shaded περσικα απο τα τσιντσιλα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2009 στις 11:28 Η Lita έγραψε: #2.740 23-10-09 11:28 Αρχική Δημοσίευση από sabi: ειναι τωσο συμαντικο τα ζωα μας να συνεπαρχουν μαζη,χαιρουμε ιδιετερα μα τα δικα σου ,Γιωτα μου Click για ανάπτυξη... ευχαριστώ πολύ τα πάνε πάρα πολύ καλά!είναι που η μικρή είναι τσαχπίνα και κέρδισε τη Μίου από την πρώτη στιγμή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 135 136 137 138 139 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 137 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 137 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αυτη ειναι αλλη κορη της Τζουλιεττας η Λιουση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2009 στις 10:44 Η sabi έγραψε: #2.732 20-10-09 10:44 Τα μωρα ανειξανε τα ματακια τους και ειναι σκετη γλυκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2009 στις 19:12 Η Lita έγραψε: #2.733 22-10-09 19:12 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Αυτη ειναι αλλη κορη της Τζουλιεττας η Λιουση. Click για ανάπτυξη... πανέμορφη πραγματικά!! τι ωραία νέα που ανοίξανε τα μικρά τα ματάκια τους περιμένω να δω φωτογραφίες με μεγάλη αγωνία!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2009 στις 19:30 Η elvenstar: #2.734 22-10-09 19:30 Πανέμορφη γάτα με πολύ γλυκό πρόσωπο, μια κούκλα. Τελικά η Τζουλιέτα δεν είναι μόνο πεντάμορφη έβγαλε κ πανέμορφα πλάσματα Και εγώ χαίρομαι πολύ για τα μικρούλια, μας ανησύχησαν λίγο στην αρχή αλλά πλέον όλα καλά πάνε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2009 στις 19:42 Η Lita έγραψε: #2.735 22-10-09 19:42 τα ζουζουνάκια μου !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2009 στις 19:47 Η elvenstar: #2.736 22-10-09 19:47 Πανεμορφα τα κοριτσάκια σου Lita κ πόσο αγαπημένα είναι μαζί; Εγώ πίστευα ότι τα κορίτσια δεν τα βρίσκουν εύκολα μεταξύ τους Τα δικά σου όμως από την πρώτη στιγμή αν θυμάμαι καλά έγιναν πολύ καλές φιλεναδούλες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2009 στις 19:54 Η Lita έγραψε: #2.737 22-10-09 19:54 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Πανεμορφα τα κοριτσάκια σου Lita κ πόσο αγαπημένα είναι μαζί; Εγώ πίστευα ότι τα κορίτσια δεν τα βρίσκουν εύκολα μεταξύ τους Τα δικά σου όμως από την πρώτη στιγμή αν θυμάμαι καλά έγιναν πολύ καλές φιλεναδούλες Click για ανάπτυξη... σε ευχαριστώ πολύ !είναι πολύ ξεχωριστές η Μίου έχω την αίσθηση οτι βλέπει την Isis σαν παιδί της από την πρώτη στιγμή που την έφερα στο σπίτι η Μίου της κάνει όλα τα χατίρια.π.χ πάει η Μίου να πιει νερό η να φάει χώνεται η μικρή πάντα και η Μίου φεύγει για να πιει και να φάει η μικρή!! ποτέ δεν έχουν μαλώσει και τις φτύνω να μην τις ματιάσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2009 στις 11:15 Η sabi έγραψε: #2.738 23-10-09 11:15 Αρχική Δημοσίευση από Lita: σε ευχαριστώ πολύ !είναι πολύ ξεχωριστές η Μίου έχω την αίσθηση οτι βλέπει την Isis σαν παιδί της από την πρώτη στιγμή που την έφερα στο σπίτι η Μίου της κάνει όλα τα χατίρια.π.χ πάει η Μίου να πιει νερό η να φάει χώνεται η μικρή πάντα και η Μίου φεύγει για να πιει και να φάει η μικρή!! ποτέ δεν έχουν μαλώσει και τις φτύνω να μην τις ματιάσω Click για ανάπτυξη... ειναι τωσο συμαντικο τα ζωα μας να συνεπαρχουν μαζη,χαιρουμε ιδιετερα μα τα δικα σου ,Γιωτα μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2009 στις 11:24 Η moukelis έγραψε: #2.739 23-10-09 11:24 Καλημερα! Σαβίνα,τι διαφορα εχουν τα ασημενια περσικα ή τα folden shaded περσικα απο τα τσιντσιλα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2009 στις 11:28 Η Lita έγραψε: #2.740 23-10-09 11:28 Αρχική Δημοσίευση από sabi: ειναι τωσο συμαντικο τα ζωα μας να συνεπαρχουν μαζη,χαιρουμε ιδιετερα μα τα δικα σου ,Γιωτα μου Click για ανάπτυξη... ευχαριστώ πολύ τα πάνε πάρα πολύ καλά!είναι που η μικρή είναι τσαχπίνα και κέρδισε τη Μίου από την πρώτη στιγμή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 135 136 137 138 139 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 137 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 137 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Τα μωρα ανειξανε τα ματακια τους και ειναι σκετη γλυκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2009 στις 19:12 Η Lita έγραψε: #2.733 22-10-09 19:12 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Αυτη ειναι αλλη κορη της Τζουλιεττας η Λιουση. Click για ανάπτυξη... πανέμορφη πραγματικά!! τι ωραία νέα που ανοίξανε τα μικρά τα ματάκια τους περιμένω να δω φωτογραφίες με μεγάλη αγωνία!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2009 στις 19:30 Η elvenstar: #2.734 22-10-09 19:30 Πανέμορφη γάτα με πολύ γλυκό πρόσωπο, μια κούκλα. Τελικά η Τζουλιέτα δεν είναι μόνο πεντάμορφη έβγαλε κ πανέμορφα πλάσματα Και εγώ χαίρομαι πολύ για τα μικρούλια, μας ανησύχησαν λίγο στην αρχή αλλά πλέον όλα καλά πάνε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2009 στις 19:42 Η Lita έγραψε: #2.735 22-10-09 19:42 τα ζουζουνάκια μου !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2009 στις 19:47 Η elvenstar: #2.736 22-10-09 19:47 Πανεμορφα τα κοριτσάκια σου Lita κ πόσο αγαπημένα είναι μαζί; Εγώ πίστευα ότι τα κορίτσια δεν τα βρίσκουν εύκολα μεταξύ τους Τα δικά σου όμως από την πρώτη στιγμή αν θυμάμαι καλά έγιναν πολύ καλές φιλεναδούλες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2009 στις 19:54 Η Lita έγραψε: #2.737 22-10-09 19:54 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Πανεμορφα τα κοριτσάκια σου Lita κ πόσο αγαπημένα είναι μαζί; Εγώ πίστευα ότι τα κορίτσια δεν τα βρίσκουν εύκολα μεταξύ τους Τα δικά σου όμως από την πρώτη στιγμή αν θυμάμαι καλά έγιναν πολύ καλές φιλεναδούλες Click για ανάπτυξη... σε ευχαριστώ πολύ !είναι πολύ ξεχωριστές η Μίου έχω την αίσθηση οτι βλέπει την Isis σαν παιδί της από την πρώτη στιγμή που την έφερα στο σπίτι η Μίου της κάνει όλα τα χατίρια.π.χ πάει η Μίου να πιει νερό η να φάει χώνεται η μικρή πάντα και η Μίου φεύγει για να πιει και να φάει η μικρή!! ποτέ δεν έχουν μαλώσει και τις φτύνω να μην τις ματιάσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2009 στις 11:15 Η sabi έγραψε: #2.738 23-10-09 11:15 Αρχική Δημοσίευση από Lita: σε ευχαριστώ πολύ !είναι πολύ ξεχωριστές η Μίου έχω την αίσθηση οτι βλέπει την Isis σαν παιδί της από την πρώτη στιγμή που την έφερα στο σπίτι η Μίου της κάνει όλα τα χατίρια.π.χ πάει η Μίου να πιει νερό η να φάει χώνεται η μικρή πάντα και η Μίου φεύγει για να πιει και να φάει η μικρή!! ποτέ δεν έχουν μαλώσει και τις φτύνω να μην τις ματιάσω Click για ανάπτυξη... ειναι τωσο συμαντικο τα ζωα μας να συνεπαρχουν μαζη,χαιρουμε ιδιετερα μα τα δικα σου ,Γιωτα μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2009 στις 11:24 Η moukelis έγραψε: #2.739 23-10-09 11:24 Καλημερα! Σαβίνα,τι διαφορα εχουν τα ασημενια περσικα ή τα folden shaded περσικα απο τα τσιντσιλα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2009 στις 11:28 Η Lita έγραψε: #2.740 23-10-09 11:28 Αρχική Δημοσίευση από sabi: ειναι τωσο συμαντικο τα ζωα μας να συνεπαρχουν μαζη,χαιρουμε ιδιετερα μα τα δικα σου ,Γιωτα μου Click για ανάπτυξη... ευχαριστώ πολύ τα πάνε πάρα πολύ καλά!είναι που η μικρή είναι τσαχπίνα και κέρδισε τη Μίου από την πρώτη στιγμή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 135 136 137 138 139 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 137 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 137 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από sabi: Αυτη ειναι αλλη κορη της Τζουλιεττας η Λιουση. Click για ανάπτυξη... πανέμορφη πραγματικά!! τι ωραία νέα που ανοίξανε τα μικρά τα ματάκια τους περιμένω να δω φωτογραφίες με μεγάλη αγωνία!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2009 στις 19:30 Η elvenstar: #2.734 22-10-09 19:30 Πανέμορφη γάτα με πολύ γλυκό πρόσωπο, μια κούκλα. Τελικά η Τζουλιέτα δεν είναι μόνο πεντάμορφη έβγαλε κ πανέμορφα πλάσματα Και εγώ χαίρομαι πολύ για τα μικρούλια, μας ανησύχησαν λίγο στην αρχή αλλά πλέον όλα καλά πάνε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2009 στις 19:42 Η Lita έγραψε: #2.735 22-10-09 19:42 τα ζουζουνάκια μου !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2009 στις 19:47 Η elvenstar: #2.736 22-10-09 19:47 Πανεμορφα τα κοριτσάκια σου Lita κ πόσο αγαπημένα είναι μαζί; Εγώ πίστευα ότι τα κορίτσια δεν τα βρίσκουν εύκολα μεταξύ τους Τα δικά σου όμως από την πρώτη στιγμή αν θυμάμαι καλά έγιναν πολύ καλές φιλεναδούλες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2009 στις 19:54 Η Lita έγραψε: #2.737 22-10-09 19:54 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Πανεμορφα τα κοριτσάκια σου Lita κ πόσο αγαπημένα είναι μαζί; Εγώ πίστευα ότι τα κορίτσια δεν τα βρίσκουν εύκολα μεταξύ τους Τα δικά σου όμως από την πρώτη στιγμή αν θυμάμαι καλά έγιναν πολύ καλές φιλεναδούλες Click για ανάπτυξη... σε ευχαριστώ πολύ !είναι πολύ ξεχωριστές η Μίου έχω την αίσθηση οτι βλέπει την Isis σαν παιδί της από την πρώτη στιγμή που την έφερα στο σπίτι η Μίου της κάνει όλα τα χατίρια.π.χ πάει η Μίου να πιει νερό η να φάει χώνεται η μικρή πάντα και η Μίου φεύγει για να πιει και να φάει η μικρή!! ποτέ δεν έχουν μαλώσει και τις φτύνω να μην τις ματιάσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2009 στις 11:15 Η sabi έγραψε: #2.738 23-10-09 11:15 Αρχική Δημοσίευση από Lita: σε ευχαριστώ πολύ !είναι πολύ ξεχωριστές η Μίου έχω την αίσθηση οτι βλέπει την Isis σαν παιδί της από την πρώτη στιγμή που την έφερα στο σπίτι η Μίου της κάνει όλα τα χατίρια.π.χ πάει η Μίου να πιει νερό η να φάει χώνεται η μικρή πάντα και η Μίου φεύγει για να πιει και να φάει η μικρή!! ποτέ δεν έχουν μαλώσει και τις φτύνω να μην τις ματιάσω Click για ανάπτυξη... ειναι τωσο συμαντικο τα ζωα μας να συνεπαρχουν μαζη,χαιρουμε ιδιετερα μα τα δικα σου ,Γιωτα μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2009 στις 11:24 Η moukelis έγραψε: #2.739 23-10-09 11:24 Καλημερα! Σαβίνα,τι διαφορα εχουν τα ασημενια περσικα ή τα folden shaded περσικα απο τα τσιντσιλα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2009 στις 11:28 Η Lita έγραψε: #2.740 23-10-09 11:28 Αρχική Δημοσίευση από sabi: ειναι τωσο συμαντικο τα ζωα μας να συνεπαρχουν μαζη,χαιρουμε ιδιετερα μα τα δικα σου ,Γιωτα μου Click για ανάπτυξη... ευχαριστώ πολύ τα πάνε πάρα πολύ καλά!είναι που η μικρή είναι τσαχπίνα και κέρδισε τη Μίου από την πρώτη στιγμή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 135 136 137 138 139 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 137 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 137 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Πανέμορφη γάτα με πολύ γλυκό πρόσωπο, μια κούκλα. Τελικά η Τζουλιέτα δεν είναι μόνο πεντάμορφη έβγαλε κ πανέμορφα πλάσματα Και εγώ χαίρομαι πολύ για τα μικρούλια, μας ανησύχησαν λίγο στην αρχή αλλά πλέον όλα καλά πάνε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2009 στις 19:42 Η Lita έγραψε: #2.735 22-10-09 19:42 τα ζουζουνάκια μου !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2009 στις 19:47 Η elvenstar: #2.736 22-10-09 19:47 Πανεμορφα τα κοριτσάκια σου Lita κ πόσο αγαπημένα είναι μαζί; Εγώ πίστευα ότι τα κορίτσια δεν τα βρίσκουν εύκολα μεταξύ τους Τα δικά σου όμως από την πρώτη στιγμή αν θυμάμαι καλά έγιναν πολύ καλές φιλεναδούλες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2009 στις 19:54 Η Lita έγραψε: #2.737 22-10-09 19:54 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Πανεμορφα τα κοριτσάκια σου Lita κ πόσο αγαπημένα είναι μαζί; Εγώ πίστευα ότι τα κορίτσια δεν τα βρίσκουν εύκολα μεταξύ τους Τα δικά σου όμως από την πρώτη στιγμή αν θυμάμαι καλά έγιναν πολύ καλές φιλεναδούλες Click για ανάπτυξη... σε ευχαριστώ πολύ !είναι πολύ ξεχωριστές η Μίου έχω την αίσθηση οτι βλέπει την Isis σαν παιδί της από την πρώτη στιγμή που την έφερα στο σπίτι η Μίου της κάνει όλα τα χατίρια.π.χ πάει η Μίου να πιει νερό η να φάει χώνεται η μικρή πάντα και η Μίου φεύγει για να πιει και να φάει η μικρή!! ποτέ δεν έχουν μαλώσει και τις φτύνω να μην τις ματιάσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2009 στις 11:15 Η sabi έγραψε: #2.738 23-10-09 11:15 Αρχική Δημοσίευση από Lita: σε ευχαριστώ πολύ !είναι πολύ ξεχωριστές η Μίου έχω την αίσθηση οτι βλέπει την Isis σαν παιδί της από την πρώτη στιγμή που την έφερα στο σπίτι η Μίου της κάνει όλα τα χατίρια.π.χ πάει η Μίου να πιει νερό η να φάει χώνεται η μικρή πάντα και η Μίου φεύγει για να πιει και να φάει η μικρή!! ποτέ δεν έχουν μαλώσει και τις φτύνω να μην τις ματιάσω Click για ανάπτυξη... ειναι τωσο συμαντικο τα ζωα μας να συνεπαρχουν μαζη,χαιρουμε ιδιετερα μα τα δικα σου ,Γιωτα μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2009 στις 11:24 Η moukelis έγραψε: #2.739 23-10-09 11:24 Καλημερα! Σαβίνα,τι διαφορα εχουν τα ασημενια περσικα ή τα folden shaded περσικα απο τα τσιντσιλα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2009 στις 11:28 Η Lita έγραψε: #2.740 23-10-09 11:28 Αρχική Δημοσίευση από sabi: ειναι τωσο συμαντικο τα ζωα μας να συνεπαρχουν μαζη,χαιρουμε ιδιετερα μα τα δικα σου ,Γιωτα μου Click για ανάπτυξη... ευχαριστώ πολύ τα πάνε πάρα πολύ καλά!είναι που η μικρή είναι τσαχπίνα και κέρδισε τη Μίου από την πρώτη στιγμή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 135 136 137 138 139 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 137 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 137 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
τα ζουζουνάκια μου !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2009 στις 19:47 Η elvenstar: #2.736 22-10-09 19:47 Πανεμορφα τα κοριτσάκια σου Lita κ πόσο αγαπημένα είναι μαζί; Εγώ πίστευα ότι τα κορίτσια δεν τα βρίσκουν εύκολα μεταξύ τους Τα δικά σου όμως από την πρώτη στιγμή αν θυμάμαι καλά έγιναν πολύ καλές φιλεναδούλες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2009 στις 19:54 Η Lita έγραψε: #2.737 22-10-09 19:54 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Πανεμορφα τα κοριτσάκια σου Lita κ πόσο αγαπημένα είναι μαζί; Εγώ πίστευα ότι τα κορίτσια δεν τα βρίσκουν εύκολα μεταξύ τους Τα δικά σου όμως από την πρώτη στιγμή αν θυμάμαι καλά έγιναν πολύ καλές φιλεναδούλες Click για ανάπτυξη... σε ευχαριστώ πολύ !είναι πολύ ξεχωριστές η Μίου έχω την αίσθηση οτι βλέπει την Isis σαν παιδί της από την πρώτη στιγμή που την έφερα στο σπίτι η Μίου της κάνει όλα τα χατίρια.π.χ πάει η Μίου να πιει νερό η να φάει χώνεται η μικρή πάντα και η Μίου φεύγει για να πιει και να φάει η μικρή!! ποτέ δεν έχουν μαλώσει και τις φτύνω να μην τις ματιάσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2009 στις 11:15 Η sabi έγραψε: #2.738 23-10-09 11:15 Αρχική Δημοσίευση από Lita: σε ευχαριστώ πολύ !είναι πολύ ξεχωριστές η Μίου έχω την αίσθηση οτι βλέπει την Isis σαν παιδί της από την πρώτη στιγμή που την έφερα στο σπίτι η Μίου της κάνει όλα τα χατίρια.π.χ πάει η Μίου να πιει νερό η να φάει χώνεται η μικρή πάντα και η Μίου φεύγει για να πιει και να φάει η μικρή!! ποτέ δεν έχουν μαλώσει και τις φτύνω να μην τις ματιάσω Click για ανάπτυξη... ειναι τωσο συμαντικο τα ζωα μας να συνεπαρχουν μαζη,χαιρουμε ιδιετερα μα τα δικα σου ,Γιωτα μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2009 στις 11:24 Η moukelis έγραψε: #2.739 23-10-09 11:24 Καλημερα! Σαβίνα,τι διαφορα εχουν τα ασημενια περσικα ή τα folden shaded περσικα απο τα τσιντσιλα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2009 στις 11:28 Η Lita έγραψε: #2.740 23-10-09 11:28 Αρχική Δημοσίευση από sabi: ειναι τωσο συμαντικο τα ζωα μας να συνεπαρχουν μαζη,χαιρουμε ιδιετερα μα τα δικα σου ,Γιωτα μου Click για ανάπτυξη... ευχαριστώ πολύ τα πάνε πάρα πολύ καλά!είναι που η μικρή είναι τσαχπίνα και κέρδισε τη Μίου από την πρώτη στιγμή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 135 136 137 138 139 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 137 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 137 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Πανεμορφα τα κοριτσάκια σου Lita κ πόσο αγαπημένα είναι μαζί; Εγώ πίστευα ότι τα κορίτσια δεν τα βρίσκουν εύκολα μεταξύ τους Τα δικά σου όμως από την πρώτη στιγμή αν θυμάμαι καλά έγιναν πολύ καλές φιλεναδούλες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2009 στις 19:54 Η Lita έγραψε: #2.737 22-10-09 19:54 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Πανεμορφα τα κοριτσάκια σου Lita κ πόσο αγαπημένα είναι μαζί; Εγώ πίστευα ότι τα κορίτσια δεν τα βρίσκουν εύκολα μεταξύ τους Τα δικά σου όμως από την πρώτη στιγμή αν θυμάμαι καλά έγιναν πολύ καλές φιλεναδούλες Click για ανάπτυξη... σε ευχαριστώ πολύ !είναι πολύ ξεχωριστές η Μίου έχω την αίσθηση οτι βλέπει την Isis σαν παιδί της από την πρώτη στιγμή που την έφερα στο σπίτι η Μίου της κάνει όλα τα χατίρια.π.χ πάει η Μίου να πιει νερό η να φάει χώνεται η μικρή πάντα και η Μίου φεύγει για να πιει και να φάει η μικρή!! ποτέ δεν έχουν μαλώσει και τις φτύνω να μην τις ματιάσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2009 στις 11:15 Η sabi έγραψε: #2.738 23-10-09 11:15 Αρχική Δημοσίευση από Lita: σε ευχαριστώ πολύ !είναι πολύ ξεχωριστές η Μίου έχω την αίσθηση οτι βλέπει την Isis σαν παιδί της από την πρώτη στιγμή που την έφερα στο σπίτι η Μίου της κάνει όλα τα χατίρια.π.χ πάει η Μίου να πιει νερό η να φάει χώνεται η μικρή πάντα και η Μίου φεύγει για να πιει και να φάει η μικρή!! ποτέ δεν έχουν μαλώσει και τις φτύνω να μην τις ματιάσω Click για ανάπτυξη... ειναι τωσο συμαντικο τα ζωα μας να συνεπαρχουν μαζη,χαιρουμε ιδιετερα μα τα δικα σου ,Γιωτα μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2009 στις 11:24 Η moukelis έγραψε: #2.739 23-10-09 11:24 Καλημερα! Σαβίνα,τι διαφορα εχουν τα ασημενια περσικα ή τα folden shaded περσικα απο τα τσιντσιλα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2009 στις 11:28 Η Lita έγραψε: #2.740 23-10-09 11:28 Αρχική Δημοσίευση από sabi: ειναι τωσο συμαντικο τα ζωα μας να συνεπαρχουν μαζη,χαιρουμε ιδιετερα μα τα δικα σου ,Γιωτα μου Click για ανάπτυξη... ευχαριστώ πολύ τα πάνε πάρα πολύ καλά!είναι που η μικρή είναι τσαχπίνα και κέρδισε τη Μίου από την πρώτη στιγμή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 135 136 137 138 139 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 137 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 137 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Πανεμορφα τα κοριτσάκια σου Lita κ πόσο αγαπημένα είναι μαζί; Εγώ πίστευα ότι τα κορίτσια δεν τα βρίσκουν εύκολα μεταξύ τους Τα δικά σου όμως από την πρώτη στιγμή αν θυμάμαι καλά έγιναν πολύ καλές φιλεναδούλες Click για ανάπτυξη... σε ευχαριστώ πολύ !είναι πολύ ξεχωριστές η Μίου έχω την αίσθηση οτι βλέπει την Isis σαν παιδί της από την πρώτη στιγμή που την έφερα στο σπίτι η Μίου της κάνει όλα τα χατίρια.π.χ πάει η Μίου να πιει νερό η να φάει χώνεται η μικρή πάντα και η Μίου φεύγει για να πιει και να φάει η μικρή!! ποτέ δεν έχουν μαλώσει και τις φτύνω να μην τις ματιάσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2009 στις 11:15 Η sabi έγραψε: #2.738 23-10-09 11:15 Αρχική Δημοσίευση από Lita: σε ευχαριστώ πολύ !είναι πολύ ξεχωριστές η Μίου έχω την αίσθηση οτι βλέπει την Isis σαν παιδί της από την πρώτη στιγμή που την έφερα στο σπίτι η Μίου της κάνει όλα τα χατίρια.π.χ πάει η Μίου να πιει νερό η να φάει χώνεται η μικρή πάντα και η Μίου φεύγει για να πιει και να φάει η μικρή!! ποτέ δεν έχουν μαλώσει και τις φτύνω να μην τις ματιάσω Click για ανάπτυξη... ειναι τωσο συμαντικο τα ζωα μας να συνεπαρχουν μαζη,χαιρουμε ιδιετερα μα τα δικα σου ,Γιωτα μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2009 στις 11:24 Η moukelis έγραψε: #2.739 23-10-09 11:24 Καλημερα! Σαβίνα,τι διαφορα εχουν τα ασημενια περσικα ή τα folden shaded περσικα απο τα τσιντσιλα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2009 στις 11:28 Η Lita έγραψε: #2.740 23-10-09 11:28 Αρχική Δημοσίευση από sabi: ειναι τωσο συμαντικο τα ζωα μας να συνεπαρχουν μαζη,χαιρουμε ιδιετερα μα τα δικα σου ,Γιωτα μου Click για ανάπτυξη... ευχαριστώ πολύ τα πάνε πάρα πολύ καλά!είναι που η μικρή είναι τσαχπίνα και κέρδισε τη Μίου από την πρώτη στιγμή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 135 136 137 138 139 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 137 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 137 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Lita: σε ευχαριστώ πολύ !είναι πολύ ξεχωριστές η Μίου έχω την αίσθηση οτι βλέπει την Isis σαν παιδί της από την πρώτη στιγμή που την έφερα στο σπίτι η Μίου της κάνει όλα τα χατίρια.π.χ πάει η Μίου να πιει νερό η να φάει χώνεται η μικρή πάντα και η Μίου φεύγει για να πιει και να φάει η μικρή!! ποτέ δεν έχουν μαλώσει και τις φτύνω να μην τις ματιάσω Click για ανάπτυξη... ειναι τωσο συμαντικο τα ζωα μας να συνεπαρχουν μαζη,χαιρουμε ιδιετερα μα τα δικα σου ,Γιωτα μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2009 στις 11:24 Η moukelis έγραψε: #2.739 23-10-09 11:24 Καλημερα! Σαβίνα,τι διαφορα εχουν τα ασημενια περσικα ή τα folden shaded περσικα απο τα τσιντσιλα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2009 στις 11:28 Η Lita έγραψε: #2.740 23-10-09 11:28 Αρχική Δημοσίευση από sabi: ειναι τωσο συμαντικο τα ζωα μας να συνεπαρχουν μαζη,χαιρουμε ιδιετερα μα τα δικα σου ,Γιωτα μου Click για ανάπτυξη... ευχαριστώ πολύ τα πάνε πάρα πολύ καλά!είναι που η μικρή είναι τσαχπίνα και κέρδισε τη Μίου από την πρώτη στιγμή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 135 136 137 138 139 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 137 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 137 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Καλημερα! Σαβίνα,τι διαφορα εχουν τα ασημενια περσικα ή τα folden shaded περσικα απο τα τσιντσιλα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2009 στις 11:28 Η Lita έγραψε: #2.740 23-10-09 11:28 Αρχική Δημοσίευση από sabi: ειναι τωσο συμαντικο τα ζωα μας να συνεπαρχουν μαζη,χαιρουμε ιδιετερα μα τα δικα σου ,Γιωτα μου Click για ανάπτυξη... ευχαριστώ πολύ τα πάνε πάρα πολύ καλά!είναι που η μικρή είναι τσαχπίνα και κέρδισε τη Μίου από την πρώτη στιγμή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από sabi: ειναι τωσο συμαντικο τα ζωα μας να συνεπαρχουν μαζη,χαιρουμε ιδιετερα μα τα δικα σου ,Γιωτα μου Click για ανάπτυξη... ευχαριστώ πολύ τα πάνε πάρα πολύ καλά!είναι που η μικρή είναι τσαχπίνα και κέρδισε τη Μίου από την πρώτη στιγμή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.