din@
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
Δες εδω τι εννοω:
https://cgi.ebay.com/Vintage-Metal-T...0654016815?pt=LH_DefaultDomain_0#ht_500wt_928
https://cgi.ebay.com/ANDIS-DA-MODEL-...0258507805?pt=LH_DefaultDomain_0#ht_500wt_928
https://cgi.ebay.com/ANDIS-PGM-MODEL...0665857031?pt=LH_DefaultDomain_0#ht_500wt_928
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
80 είναι κλεψιάΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
din@
Εκκολαπτόμενο μέλος
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
ευχαριστω κοριτσια γιατι το μικρο μου ειπε 60 ευρω!ουρανια μηπως εχεις την διευθυνση στην κυψελη που λες?
https://www.onlinepetshop.gr/
din@
Εκκολαπτόμενο μέλος
Felice
Πολύ δραστήριο μέλος
να πεταχτείς στην Κυψέλη ή να πεις να σου το φέρουν.
Μια χαρά βουρτσίζει. Θα το ευχαριστηθείς. Εγώ φέτος χάρις σε αυτό γλιτωσα τους κόμπους.
Βέβαια από την άλλη εάν εχεις μακρύτριχο μήπως θα επρεπε να το ξυρίζεις το ζώο τους καλοκαιρινούς μήνες?
Εγώ πριν να φύγω για τις διακοπές του έριξα μια ξούρα και ξαλάφρωσε το καημένο.
Ετσι το φθινόπωρο θα βγει το καινούργιο του τρίχωμα καθαρό και γυαλιστερό.
Και γλιτωνω και τις τρίχες εστω για 4 μήνες.

Καλές αγορές

din@
Εκκολαπτόμενο μέλος
Felice
Πολύ δραστήριο μέλος
Τα τελευταία χρόνια πια ολο και περισσότερες ιδιοκτήτριες μακρυτριχων τα κουρεύουν το καλοκαιρι. Η φίλη μου που εχει 5 περσικά τα κουρεύει και μάλιστα 2 φορές κατά τους καλοκαιρινους μήνες. Το αν θα κάτσει το ζώο ή όχι εξαρτάται αποκλειστικά απο τον χαρακτήρα του ζώου. Εμενα δεν κάθεται γιαυτό της πατάμε μια ελαφριούτσικια ενεσούλα και μέχρι το απόγευμα είναι φίνα. Ξαλαφρώνει και φαίνεται καθαρά ότι το ευχαριστιέται.το εχω σκεφτει και εγω να τα ξυρισω γιατι ειναι ημιμακρυτριχα,ειδικα ο φοιβος φαινεται οτι υποφερει με τη ζεστη.απλα δεν ακουω συχνα να ξυριζουν γατες και δεν νομιζω οτι θα κατσουν κιολας.θα παω να το αγορασω παντως!ποιο μεγεθος να παρω μικρο η μεσαιο?εχω και ενα κοντοτριχο σκυλι κανει και για αυτο?
Σχετικά με την βούρτσα. Το μικρό το μπλε ειναι για γάτες και το κίτρινο το μεσαίο για σκύλους.
Εγώ όπως εχω γράψει επειδή η γάτα μου ειναι μακρύτριχη και με πυκνό υπόστρωμα αγόρασα το μεσαίο το οποιο επειδή δεν ειναι για τρίχες γατιών κάνει εναν ήχο. Αλλα πια δεν με ενδιαφέρει και πολύ . Το βουρτίζω κατα διαστήματα βγάζω το υποτρίχωμα και ετσι φέτος γλιτώσαμε τελειως τους κόμπους.

Πάντως ακόμα εχω μεινει με την απορία για το αν ειναι τελικα το αυθεντικό ή όχι.

kounelaki
Περιβόητο μέλος
natalouko
Επιφανές μέλος
Εγώ το πήρα από το www.onlinepetshop.gr και κοστίζει 25 ευρώ.!!Παιδια που μπορω να βρω το αυθεντικο furminator και ποσο κοστιζει?Εχω πνιγει στην τριχα!

Έχω σωθεί πάντως!!!

mickey mouse
Διάσημο μέλος
πηνελοπη
Εκκολαπτόμενο μέλος

ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος

πηνελοπη
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
Οντως είναι καταπληκτικό αλλά βρε παιδιά σε σας συνεργάζοντε να τα χτενίσετε;Εμείς γινόμαστε βίδες κυριολεκτικά![]()
εγω δεν τον χτενιζω πλεον. Με το που θα δει την χτενα κανει κχχχχχχχ και γρυλιζει. Αν τον πλησιασω δινει σφαλιαρες και με δαγκωνει με ολη του την δυναμη. Ενω σε ολα τα αλλα ειναι ησυχος σαν προβατακι, με το χτενισμα δεν τα παει καθολου καλα. Κανει δουλεια το furminator σε γατες που δεχονται να τις χτενιζεις

aretha
Περιβόητο μέλος

Πάντως, ακόμα κι έτσι, το furminator μας έχει σώσει: βγάζει απίστευτη ποσότητα τρίχας, τόση που δεν φανταζόσουν πριν ότι υπάρχει...

Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
. Μαζι με το furminator θα επρεπε να δινουν δωρο ζουρλομανδυα για τετοιες δυσκολες περιστασεις 
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool