H καραμέλα

evelyn διαβασα πριν το τοπικ που πρωτο πειρες την δικια σου καλα πολυ κουκλα και τα ματια της δεν παιζωντε :)

σιμωνη το σκ να κανονισουμε να σου φερω τον γατοφωρο, βολτες την κανω στο αμαξι:P:P:P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

κουρεμενη μου την δωσαν την καιμενη :( που εχει φωτος να δω τον ραμση???
αν και η καραμελα δεν ειναι καθαροαιμη, στην τελευταια επισκεψη μου ειπε οτι λογο της ρατσας της εχει τα πρωβληματα τως περσικων και οτι πρεπει ο παππους να ηταν καθαροαιμος περσος. Λεει οτι ηταν απο σπιτι σηγουρα και επηδη δεν γενηθηκε καθαροαιμο να το πεταξαν:(.

Τα 2 χρωμματα που εχει ειναι καθαρα της ρατσας ειπαι και το ενα το κιτρινο ειναι απο κεραμυδογατες.
σορρυ αλλα νομιζω μλκιες σου ειπε για το χρωμα:P υπαρχει σαν χρωμα και το πορτοκαλι και το καλικο σε περσικα καθαροαιμα!
για δες εδω
GB15_734_calico.jpg

suze.jpg

και το πιο ξεβαμμενο
IB26_474_calico_dilute.jpg

tapestry_tu_tu.jpg

000_3154.jpg

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

evelyn διαβασα πριν το τοπικ που πρωτο πειρες την δικια σου καλα πολυ κουκλα και τα ματια της δεν παιζωντε :)
ευχαριστω, να σαι καλα!!! :D:D

καλα τα χρωματα της ειναι σαν την τελευταια φωτο ,:)παντως απο οτι προσεξα ο κατω γναθος στα καθαροαιμα ειναι λιγο ανεβασμενος προς τα πανω

εξαρταται...τα doll face περσακια, εχουν πιο εξω την μυτουλα απο τα extreme , αρα και πιο χαμηλη την κατω γναθο..
Zoe_Doll_Faced_Persian_Cat.jpg

και αυτο ειναι doll face
Dramaqueen.jpg

δεν τα ηξερα αυτα εδιαφερον οτι υπαρχουν διαφορετικα ειδη περσικων....:)

πηγα να της κοψω τα νυχια της και κανει σαν τρελο μονο που την ακουμπαω πεταγεται και τσιριζει

δεν τα ηξερα αυτα εδιαφερον οτι υπαρχουν διαφορετικα ειδη περσικων....:)

πηγα να της κοψω τα νυχια της και κανει σαν τρελο μονο που την ακουμπαω πεταγεται και τσιριζει
να ξερεις παντως οτι το χρωμα της καραμελας ειναι απο τα αγαπημενα μου:D τυχεροι ειστε και οι 2 που συναντηθηκατε:)

και η bailey δεν τα παει καλα στο κοψιμο των νυχιων..συνηθως το κανω οταν κοιμαται..και οσα δεν προλαβω την επομενη μερα:P

και επειδη και η δικια μου γατα βαριεται γενικως να παιζει, βρηκα επιτελους ενα παιχνιδι που την ενθουσιαζει λιγο(μην φανταστεις, παλι ξαπλωνοντας παιζει:lol:). πηρα ενα κορδονι παπουτσιου και το εδεσα σε ενα καλαμι και την ενθουσιασε, αν θες δοκιμασε αυτο να δεις αν πιανει στην καραμελα..:)

να ξερεις παντως οτι το χρωμα της καραμελας ειναι απο τα αγαπημενα μου:D τυχεροι ειστε και οι 2 που συναντηθηκατε:)

και η bailey δεν τα παει καλα στο κοψιμο των νυχιων..συνηθως το κανω οταν κοιμαται..και οσα δεν προλαβω την επομενη μερα:P

και επειδη και η δικια μου γατα βαριεται γενικως να παιζει, βρηκα επιτελους ενα παιχνιδι που την ενθουσιαζει λιγο(μην φανταστεις, παλι ξαπλωνοντας παιζει:lol:). πηρα ενα κορδονι παπουτσιου και το εδεσα σε ενα καλαμι και την ενθουσιασε, αν θες δοκιμασε αυτο να δεις αν πιανει στην καραμελα..:)

πλακα κανεις και δεν ξυπναει οταν της τα κοβεις???? εγω λιγο απο πανω της να παω οταν κοιματε και ξυπναει:P:P:P καλα εχω ακι εγω ενα κορδονι που της το κουναω αλλα παιζει για κανα 30 sec. πριν που την ανεβαζα στο γραφειο μπροστα απ την οθονη ενθουσιαστηκε με το βελακι του ποντικιου πρωσπαθουσε να το ακουμπηση με την πατουσα της χεεχεχεχ και κουνουσε το κεφαλη της περα δωθε:lol::lol::lol:

πλακα κανεις και δεν ξυπναει οταν της τα κοβεις???? εγω λιγο απο πανω της να παω οταν κοιματε και ξυπναει:P:P:P καλα εχω ακι εγω ενα κορδονι που της το κουναω αλλα παιζει για κανα 30 sec. πριν που την ανεβαζα στο γραφειο μπροστα απ την οθονη ενθουσιαστηκε με το βελακι του ποντικιου πρωσπαθουσε να το ακουμπηση με την πατουσα της χεεχεχεχ και κουνουσε το κεφαλη της περα δωθε:lol::lol::lol:
ξυπναει, αλλα μεχρι να συνειδητοποιησει τι συμβαινει θα τις κοψω 2-3 νυχακια:lol::lol:

Παιδιά αν κάνετε πολύ μα πολύ υπομονή, θα συνηθίσουν το κόψιμο των νυχιών.;) Εδώ το συνήθισε η στρίτζω Μυρτώ.:P
Προσοχή όμως μην τις τραυματίσετε.:hmm:

Παιδια τι χαζα ειναι αυτα με τα χρωματα,στα περσικα υπαρχουν ολοι σχεδον οι χρωματισμοι.Ειναι η μοναδικη φυλη που γινονται δεκτοι τοσοι χρωματισμοι.Το αν ειναι καθαροαιμη η γατα σπανια κρινεται απο το χρωμα,οπως σε περιπτωσεις π.χ. νορβηγικου δασους που ειναι λιλα,και ειναι προφανες οτι η γατα προερχεται απο διασταυρωση καθως δεν υπαρχει αυτο το χρωμα στη φυλη.
Samis εμενα για περσικη μου φαινεται,στην επομενη εκθεση αν θες φερε τη να τη δει καποιος κριτης και να σε διαφωτισει,και να της βγαλεις και τα χαρτια της αν ειναι οντως καθαροαιμη.
Οσο για τα νυχια,δεν ειναι κατι δυσκολο αρκει να μην τα κοβετε πολυ μεσα.Εγω και των τεσσαρων μονη μου τα κοβω.

Οσο για τα νυχια,δεν ειναι κατι δυσκολο αρκει να μην τα κοβετε πολυ μεσα.Εγω και των τεσσαρων μονη μου τα κοβω.

θα πρέπει να συνηθίσει γιατι μόλις παω να της το ακουμπήσω κάνει σαν τρελο και πετάγεται

Ναι,σιγα σιγα δινε της και καμια λιχουδια.Το να σε αφησει η γατα να ανοιξεις τα μαξιλαρακια της και να βγαλεις το νυχι ειναι ενδειξη εμπιστοσυνης.

Τι κούκλα που είναι η Καραμέλα!!!!:):):)Είναι πολύ πολύ όμορφη!!:):):)
Και χαίρομαι που ηρεμήσετε από τις κουτσουκέλες!!!:D:D:D

Ναι,σιγα σιγα δινε της και καμια λιχουδια.Το να σε αφησει η γατα να ανοιξεις τα μαξιλαρακια της και να βγαλεις το νυχι ειναι ενδειξη εμπιστοσυνης.

να σε ρωτήσω εχω παρει ενα κόπτη νυχιών απ το petshop αλλα μου φαίνεται χοντρο μπροστά, μπορώ να χρησιμοποιήσω κανονικό νυχοκόπτη??

Τι κούκλα που είναι η Καραμέλα!!!!:):):)Είναι πολύ πολύ όμορφη!!:):):)
Και χαίρομαι που ηρεμήσετε από τις κουτσουκέλες!!!:D:D:D

σε ευχαριστω πολυ ναταλουκο :) εχτες ηταν το πρωτο βραδυ που δεν εβαλα το πλαστικο καλιμα στον καναπε.... ελπιζω να να εκανα καλα και να ειναι μονιμο:)

σε ευχαριστω πολυ ναταλουκο :) εχτες ηταν το πρωτο βραδυ που δεν εβαλα το πλαστικο καλιμα στον καναπε.... ελπιζω να να εκανα καλα και να ειναι μονιμο:)[/quote]

Εγώ στο εύχομαι!!!:D:D:D:D

Ειναι στρογγυλεμενος μπροστα;Θα δεις οτι θα σε διευκολυνει πολυ περισσοτερο ο ειδικος νυχοκοπτης,δε βολευει ο απλος.

Ειναι στρογγυλεμενος μπροστα;Θα δεις οτι θα σε διευκολυνει πολυ περισσοτερο ο ειδικος νυχοκοπτης,δε βολευει ο απλος.

εγω με απλο κοβω τα νυχια του Λουκουμα..:hmm::hmm:

εγω με ειδικο:P

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back