H καραμέλα

εγω,πως νομιζεις οτι καταλαβα οτι τα εκανε η πουπυ,την πρωτη φορα????? την ειδα να ξυνει το....παπλωμα!!!!:lol::lol::lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Build your own Blingee

Χρονια πολλα μπαμπα της συνονοματης μας! Αντε και απο του χρονου στεγνα πατωματα και καναπεδες ευχομαι!:D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

χρονια πολλα και καλα :) οτι καλυτερο στις γατουλες μας

εχει απο εχτες και δακρυζουν παρα πολυ τα ματια της ... τι μπορει να ειναι???

εχει απο εχτες και δακρυζουν παρα πολυ τα ματια της ... τι μπορει να ειναι???

βρε γιωργο...τοσο καιρο δεν κανει θεραπεια για τα ματια της??? μαλλον κατι δεν παει καλα στην θεραπεια...δεν εξηγηται αλλιως...εγω στη θεση σου θα πηγαινα και σε αλλον γιατρο...:)

την θεραπεια την εχω σταματήσει εδω και ενα μήνα λογο που έφυγε η θολαδα στα ματια αλλα και από έλεγχο του γιατρού ότι όλα είναι μια χαρα

ομοιοπαθουσα..ολα τα φαρμακα δοκιμασα με τα ματια της bailey...εχει 3 μηνες το δακρυ δακρυ..απλα μερικες μερες σταματαει, αλλες ειναι πιο εντονο..με φυσικο δακρυ μονο ειναι καλυτερα..:/:

στο τελος εβαλα το συμπερασμα οτι πρεπει να ειναι αλλεργικο..το θεμα ειναι να μαθω απο που προερχεται η αλλεργια, γιατι 2 γιατροι που την ειδαν δεν ειδαν να εχει κατι παθολογικο το ματι..σε συνδιασμο με την φαγουρα που την πιανει μερικες φορες, μονο αυτο το συμπερασμα βγαινει..

αα εχτες την πειρα σε μια επισκεψη που πηγα, μηπως απο εξω καμια αλλεργια οντως:hmm::hmm:

η αλλεργια μπορει να προκληθει απο πολλα πραγματα, οπως τροφη, σκονη, φυτα, απορρυπαντικα, αρωματα, τσιμπημα απο εντομο, κτλ.. οποτε μπορει να ηταν κατι απο εξω αν πρωτη φορα δακρυσε..αν συνεχισει ομως παρε την να την δει ο γιατρος να σας πει καποια θεραπεια..αν κι εμεις δοκιμασαμε 4 κολλυρια , και το προβλημα δεν λυθηκε, μαλλον ή η τροφη ακομη την ενοχλει ή σκονη:hmm:
αν εχεις φυσιολογικο ορο, μπορεις με γαζουλα να την καθαρισεις, ή αν εχεις φυσικα δακρυα θα την απαλυνουν:)

thanks , θα της βαλω dakrya gel πριν κοιμηθει

τελευταία αγάπη της καραμέλας που την ξετρελαίνει ειναι μια σακουλα που μπαίνει μεσα και νομιζει οτι κρύβετε χαχαχαχαχχα, κοιταζει και καλα απ το χερούλι αν την κοιτάζω και μόλις δει ότι την βλεπω κατεβαζει το κεφαλη και κουλουριάζετε χααχαχαχ

tute.jpg

τελευταία αγάπη της καραμέλας που την ξετρελαίνει ειναι μια σακουλα που μπαίνει μεσα και νομιζει οτι κρύβετε χαχαχαχαχχα, κοιταζει και καλα απ το χερούλι αν την κοιτάζω και μόλις δει ότι την βλεπω κατεβαζει το κεφαλη και κουλουριάζετε χααχαχαχ

tute.jpg
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
αχου παναγιτσα μου........τι κουκλαρα εχει γινει!!!!!!!!!!!...μπραβο γιωργο...εισαι ενας παναξιος γατομπαμπας!!!!!!!!:up::up::up:

Πω πω εχει γινει πανεμορφη!

Τι κούκλα που είναι η καραμέλα!!!:P:P

Τι κούκλα που είναι η καραμέλα!!!:P:P

ειδες?? και ασς ειναι μεσα...στη σακουλα!!!!!!!:lol::lol::lol:
τελικα οτι και να γινει...ο γιωργος δεν το γλυτωνει το...ναυλον!!!!!!!:lol::lol::lol::P

ειδες?? και ασς ειναι μεσα...στη σακουλα!!!!!!!:lol::lol::lol:
τελικα οτι και να γινει...ο γιωργος δεν το γλυτωνει το...ναυλον!!!!!!!:lol::lol::lol::P
Αυτό βλέπω και εγώ!!!:lol::lol::lol:

:P:P:P

Μόλις επέστρεψα απ το 3ημερο που είχα μαζί και την καραμέλα.

Στο αυτοκίνητο ήταν πολύ ήσυχη , κάποιες φόρες την πείρα και στην αγκαλιά μου που ήμουν συνοδηγός και όλα μια χαρά,ουτε νευρικοτητα που ηταν στο αυτ/το ουτε τπτ. Μόλις φτάσαμε στο σπιτι για καμια ωρα ηταν κατω από έναν καναπε φοβισμένη. Μετα από αναγνώριση του σπιτιου ηταν σαν να μην συνέβαινε τπτ. Εκανε ολο βόλτες μέσα στο σπίτι και έπαιζε κανονικά . Ένα πρωι βέβαια βρήκα τα κακακια της στην εξώπορτα και τσισα στο χαλάκι αλλά ευτυχώς καθαριστήκαν εύκολα.

μια χαρα περασε η καραμελα, απο την στιγμη που σε ενιωθε κοντα της ηταν πιο ηρεμη:)

:P:P:P

Μόλις επέστρεψα απ το 3ημερο που είχα μαζί και την καραμέλα.

Στο αυτοκίνητο ήταν πολύ ήσυχη , κάποιες φόρες την πείρα και στην αγκαλιά μου που ήμουν συνοδηγός και όλα μια χαρά,ουτε νευρικοτητα που ηταν στο αυτ/το ουτε τπτ. Μόλις φτάσαμε στο σπιτι για καμια ωρα ηταν κατω από έναν καναπε φοβισμένη. Μετα από αναγνώριση του σπιτιου ηταν σαν να μην συνέβαινε τπτ. Εκανε ολο βόλτες μέσα στο σπίτι και έπαιζε κανονικά . Ένα πρωι βέβαια βρήκα τα κακακια της στην εξώπορτα και τσισα στο χαλάκι αλλά ευτυχώς καθαριστήκαν εύκολα.

μπραβο...αρκετα προσαρμοσημη τη βρισκω!!!!!!!!:up::up::up:...μια χαρα...:D

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back