Raisa
Περιβόητο μέλος
τσίπριτσαΆντε και μετά για mod Θεσσαλονίκης

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μαγισσα
Διάσημο μέλος
Δεν ξεκινάς εσύ;;;;....Ξέρεις εσύ απο πρόεδροςτσίπριτσα
Άντε και μετά για mod Θεσσαλονίκης![]()
Εγώ νομίζω ότι οι υποψήφιότητες πρέπει να γίνου με προτάσεις όχι από τους ενδιάφερόμενους αλλά από άλλους για να έχουν αξία και εγώ θεωρώ ότι τιμητικά αφού άνοιξες και το θέμα να είσαι και η πρώτη υποψήφια

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μαγισσα
Διάσημο μέλος
Βάσια13859
Διακεκριμένο μέλος
Raisa
Περιβόητο μέλος
μαγισσα
Διάσημο μέλος
ΜΑΓΙΣΣΑ ΝΟ 2......![]()
εντάξει εσύ εμένα εγώ εσένα στο τέλος θα μας κατηγορίσουν και για ανταρσία.....
(τι λέει ο κονονισμός για αύτο???)

Raisa
Περιβόητο μέλος

Εδώ κοτζάμ ΠΑΣΟΚ και είχε 1 υποψήφιο...

εμείς έχουμε ήδη δυο και έπονται και άλλοι

Raisa
Περιβόητο μέλος

κάνω μια έρευνα (εργασία εξαμήνου στη σχολή) και πρέπει να μοιράσω ερωτηματολόγια....
ποιός μπορεί και θέλει να συμπληρώσει ένα....

το στέλνω με email και μου το στέλνει τσεκαρισμένο πίσω....τι λέτε;;;;;

μαγισσα
Διάσημο μέλος
Θεσσαλονικείς, θέλω την βοήθειά σας....
κάνω μια έρευνα (εργασία εξαμήνου στη σχολή) και πρέπει να μοιράσω ερωτηματολόγια....
το στέλνω με email και μου το στέλνει τσεκαρισμένο πίσω....τι λέτε;;;;;![]()
Εγώ μέσα είμαι στείλτο
Zbeebz
Περιβόητο μέλος
Αν βοηθάει, στείλε και σε μένα. Κι ελπίζω να μην κολαστώ απαντώντας σε αδιάκριτες ερωτήσεις!Θεσσαλονικείς, θέλω την βοήθειά σας....
το στέλνω με email και μου το στέλνει τσεκαρισμένο πίσω....τι λέτε;;;;;![]()

Σου στέλνω το μέιλ μου με προσωπικό.
Raisa
Περιβόητο μέλος
Αν βοηθάει, στείλε και σε μένα. Κι ελπίζω να μην κολαστώ απαντώντας σε αδιάκριτες ερωτήσεις!
Σου στέλνω το μέιλ μου με προσωπικό.
χε χε χε όλα θα τα μάθω....και μετάαααα

Zbeebz
Περιβόητο μέλος
Παιδιά, συμπληρώστε το όλοι, έμαθα πως μέσα στη βδομάδα θα μας βγάλει στην εκπομπή του Χίου!!!! Και στην Espresso, ναι!!!χε χε χε όλα θα τα μάθω....και μετάαααα![]()
Επιτέλους το όνειρό μου θα γίνει πραγματικότη!!!!
Πίσω Λουκά και σε έφαγα!!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa
Περιβόητο μέλος
Παιδιά, συμπληρώστε το όλοι, έμαθα πως μέσα στη βδομάδα θα μας βγάλει στην εκπομπή του Χίου!!!! Και στην Espresso, ναι!!!
Επιτέλους το όνειρό μου θα γίνει πραγματικότη!!!!Πίσω Λουκά και σε έφαγα!!!!
Δεν θα σας βγάλω πουθενά μόνο για καφέ!!!!!

(τα ερωτηματολόγια θα πάνε κατευθείαν στον Τριανταφυλλόπουλο)

Zbeebz
Περιβόητο μέλος
Αχ, πού θα βρω έναν τέτοιον άντρα να με... δαμάσει!!!!Δεν θα σας βγάλω πουθενά μόνο για καφέ!!!!!
(τα ερωτηματολόγια θα πάνε κατευθείαν στον Τριανταφυλλόπουλο)![]()

Raisa
Περιβόητο μέλος
Αχ, πού θα βρω έναν τέτοιον άντρα να με... δαμάσει!!!!![]()
Ρώτα τον Θέμο!!!!

(Υ.Γ. Ευχαριστώ πολύ για την συμμετοχή σου στην έρευνα:kiss

Zbeebz
Περιβόητο μέλος
Raisa
Περιβόητο μέλος
Raisa, τα πήρες; Όχι τα φράγκα, τα ερωτηματολόγια...
Ναι!!!!! Σ΄ευχαριστώ

(τα φράγκα θα τα πάρω απ΄τον Θέμο)

Zbeebz
Περιβόητο μέλος
Άσε, γιατί τα έχω πάρει στο κρανίο μ' αυτή την ιστορία. Από τη μια ο Θέμος λέει "εγώ τέτοιες συναλλαγές τις έχω στην ημερήσια διάταξη" [ναι, από την τίμια εργασία του ασφαλώς!] κι από την άλλη υπάρχουν παππουδογιαγιάδες συνταξιούχοι/ες που φυτοζωούν με 400 ευρά μηνιαίως...Ναι!!!!! Σ΄ευχαριστώ
(τα φράγκα θα τα πάρω απ΄τον Θέμο)![]()
Raisa
Περιβόητο μέλος
Άσε, γιατί τα έχω πάρει στο κρανίο μ' αυτή την ιστορία. Από τη μια ο Θέμος λέει "εγώ τέτοιες συναλλαγές τις έχω στην ημερήσια διάταξη" [ναι, από την τίμια εργασία του ασφαλώς!] κι από την άλλη υπάρχουν παππουδογιαγιάδες συνταξιούχοι/ες που φυτοζωούν με 400 ευρά μηνιαίως...![]()
Εγώ να σου πω δεν έβγαλα άκρη με το θέμα αυτό...άλλα λέει ο ένας άλλα ο άλλος...το σίγουρο είναι ότι όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά!!!
ούτως ή άλλως έχω την εντύπωση ότι ΟΛΟΙ τα αρπάζουν όπου βρει ο καθένας τους
Zbeebz
Περιβόητο μέλος
Μεταξύ των δύο εγώ εκτιμώ ότι τα παίρνουν και οι δύο, απλώς ο Θ έκανε κάποια βλακεία και τον εξέθεσαν ενώ ο άλλος, όντας πιο παλιά καραβάνα παρά την νεότατη σύζυγο, κρύβει καλύτερα τα πακέτα του... όπως η γάτα το σκ///ό!!!Εγώ να σου πω δεν έβγαλα άκρη με το θέμα αυτό...άλλα λέει ο ένας άλλα ο άλλος...το σίγουρο είναι ότι όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά!!!
ούτως ή άλλως έχω την εντύπωση ότι ΟΛΟΙ τα αρπάζουν όπου βρει ο καθένας τους![]()
Και τώρα πρέπει να αποτινάξω την Άσπρη από το μπούτι μου και να πάω στην κουζίνα να τους σερβίρω τα ψαράκια τους... Αύριο θα πάθουν κι οι δυο τους λαλά

γιατί επίκειται επίσκεψη στον γιατρό για τσεκάπ!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool