MyCat Θεσσαλονίκης!!!!

Γεια σου, "γειτόνισσα"!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

παιδιά για μαζευτήτε μήπως είστε of topic ΆΛΛΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑΣ ΕΔΩ.....:lol::lol::lol::lol::lol::lol:
Συμφωνώ! Οργανωθείτε ρε παιδιάααααα...
Σήμερα πήγα τους δύο χ*σανέδες μου στο γιατρό για τσεκάπ. Σ' όλο τον δρόμο η Άσπρη τραγουδούσε στη διαπασών μάλλον τον εθνικό ύμνο, δίκην αντιστασιακού που τον κλείσανε οι Ναζί στο καμιόνι/γατοφόρο και τον πάνε για εκτέλεση... Ο δε μικρός έτρεμε σύγκορμος και συνόδευε την Άσπρη λίγο πιο χαμηλόφωνα...
Όλη η γειτονιά μου θα νομίζει ότι στον ελεύθερο χρόνο μου γδέρνω γάτες ζωντανές!! Οποία ρεζιλοταπείνωσις! :redface:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Και τα αποτελέσματα της "ανάκρισης μετα βασανιστηρίων" από τους Γερμανούς ποία ήτο;
:P:P

Άσπρη: παχύναμε, γίναμε 4700! Ο γιατρός είπε πως αυτό είναι επιθυμητό στη φάση που είναι τώρα το γατί. Θα του την ξαναπάω από 5.5 και μετά.
Beeb: παχύναμε! Είμαστε 3700! Κάναμε και χχχχ στον έρμο τον γιατρό...

εγώ που έιμαι απο θεσσαλονίκη, αλλά μένω Γιάννενα λόγω σπουδών-εργασίας "πιάνομαι"?
αν ναι, η να αναφερω κι εγω, απο ανω πόλη...

και φυσικά και πιάνεσαι για Θεσσαλοικιότική δύναμη και εάν θέλεις μπορείς να αλλάξει και τον τοπο από Ιωάννινα και να τον κάνεις Ιωάννινα - Θεσσαλονίκη ή και το ανάποδο άντε να μαζευόμαστε είπαμε>>>>>>......:lol::lol::lol::lol:

!

Ουφ, γύρισα από το πανεπιστήμιο!!!

Κορίτσια, δεν παίζεστε....είσαστε όλες τέλειες!!!:up:

Η ανταπόκρισή σας στο αίτημά μου για το ερωτηματολόγιο με συγκίνησε πάααρα πολύ:cry:

Σας ευχαριστώ πολύ πολύ πολύ και σας αγαπώ όλες!!!:inlove:

Υ.Γ. Και βέβαια θα σας κοινοποιήσω τα αποτελέσματα της έρευνας.

Υ.Γ. 2 Νίκι μου σπουδάζω στο Τμήμα Εκπαιδευτικής και Κοινωνικής Πολιτικής στο Παν. Μακεδονίας...κατεύθυνση Ειδική Αγωγή (3ο έτος):)

Υ.Γ.3 Δεν πρέπει να είστε απο Θεσ/νίκη...μπορούν όλοι να λάβουν μέρος στην έρευνα!!!

Καλησπέρα σε όλους (σε όλες καλύτερα, γιατί δεν εντόπισα πολύ αρσενκό στοιχείο μέχρι τώρα στο Thread...:P:P)!! Είμαι καινούργιος στην παρέα σας και παρότι κατα καιρούς χάζευα στο forum για να μου λυθούν διάφορες απορίες, μόλις χτες εγγράφηκα. Φαντάζομαι για όσο καιρό είμαι ακόμα Ελλάδα θα τα λέμε συχνότερα, καθώς θα πρέπει να φύγω για 2ο Master και Phd στο εξωτερικό απο τη νέα (ακαδημαική) χρονιά. Until next time...
Καλώς τον! Με την πρώτη ευκαιρία, βάλε και καμιά φωτό του γατιού σου. Τις βλέπουμε και κάνουμε οφθαλμόλουτρα! :)

Καλώς τον! Με την πρώτη ευκαιρία, βάλε και καμιά φωτό του γατιού σου. Τις βλέπουμε και κάνουμε οφθαλμόλουτρα! :)

:lol::lol::lol::lol::lol:αχόρταγες που είμαστε!!!:up::up::up::up:

Καλέ κυρία εμείς δεν μπορούμε να σας βοηθήσουμε;μόνο τα καρντάσια;Γιατί γιαβρί μου και 'μεις από την Πόλη καλη άνθρωποι είμαστε Α(στακάτο της Λωξάντρας,υπέροχο βιβλίο)

Υ.Γ.3 Δεν πρέπει να είστε απο Θεσ/νίκη...μπορούν όλοι να λάβουν μέρος στην έρευνα!!!

Καλέ κυρία εμείς δεν μπορούμε να σας βοηθήσουμε;μόνο τα καρντάσια;Γιατί γιαβρί μου και 'μεις από την Πόλη καλη άνθρωποι είμαστε Α(στακάτο της Λωξάντρας,υπέροχο βιβλίο)

Πάλι δεν έβαλες τα γυαλιά σου καλέ;;;;;;;:mad::lol::lol::lol:

Πάλι δεν έβαλες τα γυαλιά σου καλέ;;;;;;;:mad::lol::lol::lol:

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:Οχι πάλι βιάστηκα να βοηθήσω,μετά είδα πως το θέμα είχε και συνέχεια:redface:Τι νομίζεις ότι είμαστε όλες νεα παιδιά σαν και σένα που σπουδάζεις:P:P:P:P:P:PΤα 'χουμε τα χρονάκια μας:rolleyes:

:lol::lol::lol::lol::lol:αχόρταγες που είμαστε!!!:up::up::up::up:
Πώρωση, παιδί μου, πώρωση! Για μένα δεν υπάρχει άσχημο γατί. Θα μου πεις "οι Sphynx". Αυτές τις λυπάται η ψυχή μου... θέλω να μου πέσει κανένα τζόκερ και να τις στείλω όλες για μεταμόσχευση μαλλιών!

Τι νομίζεις ότι είμαστε όλες νεα παιδιά σαν και σένα που σπουδάζεις:P:PΤα 'χουμε τα χρονάκια μας:rolleyes:

Αγνοώ τα μπαρμπαδέλια που βγάζουν γλώσσα:mad:....και θα πω:

Τι να σε καράσω;;;;:up: (που με είπες νέο παιδί):rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Θα ζητούσα αγκαλίτα αλλά εχω την αγαπωμαγισσούλα μου αγκαλιά:redface::redface:Αυτό το γατουλίνι είναι κολλημένο με κόλλα δεν εξηγήται αλλιως.

Καλημέραααα!!!. Επειδή με εγκατέλειψε :cry: η μητρική μου πρόσφατα με τις διακοπές της ΔΕΗ :mad: , και έκανα 2 βδομάδες να λύσω το θέμα της εγγύησης με τους γελοίους απο το ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ONLINE ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ Η/Υ (ονόματα δεν λέμε υπολήψεις δεν θίγουμε), μέχρι να πάρω καινούργια και να ξαναστήσω το μηχάνημά μου δουλέυω στο laptop, οπότε δεν έχω φωτογραφίες κτλ. Μόλις το Dagger μου (το pc μου) μπεί back online θα το φροντίσω!! :D

Καλημέραααα!!!. Επειδή με εγκατέλειψε :cry: η μητρική μου πρόσφατα με τις διακοπές της ΔΕΗ :mad: , και έκανα 2 βδομάδες να λύσω το θέμα της εγγύησης με τους γελοίους απο το ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ONLINE ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ Η/Υ (ονόματα δεν λέμε υπολήψεις δεν θίγουμε), μέχρι να πάρω καινούργια και να ξαναστήσω το μηχάνημά μου δουλέυω στο laptop, οπότε δεν έχω φωτογραφίες κτλ. Μόλις το Dagger μου (το pc μου) μπεί back online θα το φροντίσω!! :D

ΟΚ θα αναμένουμε υπομονετικά να δούμε και το δικό σου το κουκλί!!!!

Θα ζητούσα αγκαλίτα αλλά εχω την αγαπωμαγισσούλα μου αγκαλιά:redface::redface:Αυτό το γατουλίνι είναι κολλημένο με κόλλα δεν εξηγήται αλλιως.

Αν ειναι θυληκό βγάλτο μάγισσα και εγώ θα κάνω την θειά
:up::up::up::up::up::up::up:

Η θεια απο το Σικάγο που λεμε..
ε η δικια σου γατα θα εχει την θειά απο τον Εύοσμο...
γιατι ως νονά σε προλάβαμε...

μπαι δε γουε Μαγισσα... ο βαπτισιμιός σου θελει λαμπάδα με χερι να το ξεσκιζει γιατι το δικο μου εγινε ριγε!!!

Να δηλώσω ότι συμπληρώθηκαν 11 ερωτηματολόγια.....μένουν άλλα 89:D
Άντε παιδιά, βοηθήστε μια έρμη φοιτήτρια να ολοκληρώσει μια εργασία εξαμήνου!!!:rolleyes:

Καλε στείλτο μου και μένα στο μειλ μου

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back