Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2008 στις 20:43 Η Raisa έγραψε: #41 30-03-08 20:43 Δεν ξεκινάς εσύ;;;;....Ξέρεις εσύ απο πρόεδρος τσίπριτσα Άντε και μετά για mod Θεσσαλονίκης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2008 στις 20:46 Η μαγισσα έγραψε: #42 30-03-08 20:46 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Δεν ξεκινάς εσύ;;;;....Ξέρεις εσύ απο πρόεδρος τσίπριτσα Άντε και μετά για mod Θεσσαλονίκης Click για ανάπτυξη... Εγώ νομίζω ότι οι υποψήφιότητες πρέπει να γίνου με προτάσεις όχι από τους ενδιάφερόμενους αλλά από άλλους για να έχουν αξία και εγώ θεωρώ ότι τιμητικά αφού άνοιξες και το θέμα να είσαι και η πρώτη υποψήφια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2008 στις 20:46 Η μαγισσα έγραψε: #43 30-03-08 20:46 RAISA ΝΟ 1...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2008 στις 20:55 Η Βάσια13859: #44 30-03-08 20:55 άντε δημοκρατικοί οι Θεσ/κεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2008 στις 20:57 Η Raisa έγραψε: #45 30-03-08 20:57 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: RAISA ΝΟ 1...... Click για ανάπτυξη... ΜΑΓΙΣΣΑ ΝΟ 2...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2008 στις 20:59 Η μαγισσα έγραψε: #46 30-03-08 20:59 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: ΜΑΓΙΣΣΑ ΝΟ 2...... Click για ανάπτυξη... εντάξει εσύ εμένα εγώ εσένα στο τέλος θα μας κατηγορίσουν και για ανταρσία..... (τι λέει ο κονονισμός για αύτο???) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2008 στις 21:38 Η Raisa έγραψε: #47 30-03-08 21:38 Γιατί καλέ;;;; Εδώ κοτζάμ ΠΑΣΟΚ και είχε 1 υποψήφιο... εμείς έχουμε ήδη δυο και έπονται και άλλοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2008 στις 21:46 Η Raisa έγραψε: #48 30-03-08 21:46 Θεσσαλονικείς, θέλω την βοήθειά σας.... κάνω μια έρευνα (εργασία εξαμήνου στη σχολή) και πρέπει να μοιράσω ερωτηματολόγια.... ποιός μπορεί και θέλει να συμπληρώσει ένα.... το στέλνω με email και μου το στέλνει τσεκαρισμένο πίσω....τι λέτε;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2008 στις 21:50 Η μαγισσα έγραψε: #49 30-03-08 21:50 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Θεσσαλονικείς, θέλω την βοήθειά σας.... κάνω μια έρευνα (εργασία εξαμήνου στη σχολή) και πρέπει να μοιράσω ερωτηματολόγια.... ποιός μπορεί και θέλει να συμπληρώσει ένα.... το στέλνω με email και μου το στέλνει τσεκαρισμένο πίσω....τι λέτε;;;;; Click για ανάπτυξη... Εγώ μέσα είμαι στείλτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2008 στις 22:20 Η Zbeebz έγραψε: #50 30-03-08 22:20 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Θεσσαλονικείς, θέλω την βοήθειά σας.... κάνω μια έρευνα (εργασία εξαμήνου στη σχολή) και πρέπει να μοιράσω ερωτηματολόγια.... ποιός μπορεί και θέλει να συμπληρώσει ένα.... το στέλνω με email και μου το στέλνει τσεκαρισμένο πίσω....τι λέτε;;;;; Click για ανάπτυξη... Αν βοηθάει, στείλε και σε μένα. Κι ελπίζω να μην κολαστώ απαντώντας σε αδιάκριτες ερωτήσεις! Σου στέλνω το μέιλ μου με προσωπικό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2008 στις 22:45 Η Raisa έγραψε: #51 30-03-08 22:45 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Αν βοηθάει, στείλε και σε μένα. Κι ελπίζω να μην κολαστώ απαντώντας σε αδιάκριτες ερωτήσεις! Σου στέλνω το μέιλ μου με προσωπικό. Click για ανάπτυξη... χε χε χε όλα θα τα μάθω....και μετάαααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2008 στις 23:01 Η Zbeebz έγραψε: #52 30-03-08 23:01 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: χε χε χε όλα θα τα μάθω....και μετάαααα Click για ανάπτυξη... Παιδιά, συμπληρώστε το όλοι, έμαθα πως μέσα στη βδομάδα θα μας βγάλει στην εκπομπή του Χίου!!!! Και στην Espresso, ναι!!! Επιτέλους το όνειρό μου θα γίνει πραγματικότη!!!! Πίσω Λουκά και σε έφαγα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2008 στις 23:06 Η Raisa έγραψε: #53 30-03-08 23:06 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Παιδιά, συμπληρώστε το όλοι, έμαθα πως μέσα στη βδομάδα θα μας βγάλει στην εκπομπή του Χίου!!!! Και στην Espresso, ναι!!! Επιτέλους το όνειρό μου θα γίνει πραγματικότη!!!! Πίσω Λουκά και σε έφαγα!!!! Click για ανάπτυξη... Δεν θα σας βγάλω πουθενά μόνο για καφέ!!!!! (τα ερωτηματολόγια θα πάνε κατευθείαν στον Τριανταφυλλόπουλο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2008 στις 23:08 Η Zbeebz έγραψε: #54 30-03-08 23:08 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Δεν θα σας βγάλω πουθενά μόνο για καφέ!!!!! (τα ερωτηματολόγια θα πάνε κατευθείαν στον Τριανταφυλλόπουλο) Click για ανάπτυξη... Αχ, πού θα βρω έναν τέτοιον άντρα να με... δαμάσει!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2008 στις 23:10 Η Raisa έγραψε: #55 30-03-08 23:10 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Αχ, πού θα βρω έναν τέτοιον άντρα να με... δαμάσει!!!! Click για ανάπτυξη... Ρώτα τον Θέμο!!!! (Υ.Γ. Ευχαριστώ πολύ για την συμμετοχή σου στην έρευνα:kiss Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2008 στις 23:11 Η Zbeebz έγραψε: #56 30-03-08 23:11 Raisa, τα πήρες; Όχι τα φράγκα, τα ερωτηματολόγια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2008 στις 23:14 Η Raisa έγραψε: #57 30-03-08 23:14 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Raisa, τα πήρες; Όχι τα φράγκα, τα ερωτηματολόγια... Click για ανάπτυξη... Ναι!!!!! Σ΄ευχαριστώ (τα φράγκα θα τα πάρω απ΄τον Θέμο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2008 στις 23:19 Η Zbeebz έγραψε: #58 30-03-08 23:19 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ναι!!!!! Σ΄ευχαριστώ (τα φράγκα θα τα πάρω απ΄τον Θέμο) Click για ανάπτυξη... Άσε, γιατί τα έχω πάρει στο κρανίο μ' αυτή την ιστορία. Από τη μια ο Θέμος λέει "εγώ τέτοιες συναλλαγές τις έχω στην ημερήσια διάταξη" [ναι, από την τίμια εργασία του ασφαλώς!] κι από την άλλη υπάρχουν παππουδογιαγιάδες συνταξιούχοι/ες που φυτοζωούν με 400 ευρά μηνιαίως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2008 στις 23:29 Η Raisa έγραψε: #59 30-03-08 23:29 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Άσε, γιατί τα έχω πάρει στο κρανίο μ' αυτή την ιστορία. Από τη μια ο Θέμος λέει "εγώ τέτοιες συναλλαγές τις έχω στην ημερήσια διάταξη" [ναι, από την τίμια εργασία του ασφαλώς!] κι από την άλλη υπάρχουν παππουδογιαγιάδες συνταξιούχοι/ες που φυτοζωούν με 400 ευρά μηνιαίως... Click για ανάπτυξη... Εγώ να σου πω δεν έβγαλα άκρη με το θέμα αυτό...άλλα λέει ο ένας άλλα ο άλλος...το σίγουρο είναι ότι όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά!!! ούτως ή άλλως έχω την εντύπωση ότι ΟΛΟΙ τα αρπάζουν όπου βρει ο καθένας τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2008 στις 23:37 Η Zbeebz έγραψε: #60 30-03-08 23:37 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Εγώ να σου πω δεν έβγαλα άκρη με το θέμα αυτό...άλλα λέει ο ένας άλλα ο άλλος...το σίγουρο είναι ότι όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά!!! ούτως ή άλλως έχω την εντύπωση ότι ΟΛΟΙ τα αρπάζουν όπου βρει ο καθένας τους Click για ανάπτυξη... Μεταξύ των δύο εγώ εκτιμώ ότι τα παίρνουν και οι δύο, απλώς ο Θ έκανε κάποια βλακεία και τον εξέθεσαν ενώ ο άλλος, όντας πιο παλιά καραβάνα παρά την νεότατη σύζυγο, κρύβει καλύτερα τα πακέτα του... όπως η γάτα το σκ///ό!!! Και τώρα πρέπει να αποτινάξω την Άσπρη από το μπούτι μου και να πάω στην κουζίνα να τους σερβίρω τα ψαράκια τους... Αύριο θα πάθουν κι οι δυο τους λαλά γιατί επίκειται επίσκεψη στον γιατρό για τσεκάπ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Δεν ξεκινάς εσύ;;;;....Ξέρεις εσύ απο πρόεδρος τσίπριτσα Άντε και μετά για mod Θεσσαλονίκης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2008 στις 20:46 Η μαγισσα έγραψε: #42 30-03-08 20:46 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Δεν ξεκινάς εσύ;;;;....Ξέρεις εσύ απο πρόεδρος τσίπριτσα Άντε και μετά για mod Θεσσαλονίκης Click για ανάπτυξη... Εγώ νομίζω ότι οι υποψήφιότητες πρέπει να γίνου με προτάσεις όχι από τους ενδιάφερόμενους αλλά από άλλους για να έχουν αξία και εγώ θεωρώ ότι τιμητικά αφού άνοιξες και το θέμα να είσαι και η πρώτη υποψήφια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2008 στις 20:46 Η μαγισσα έγραψε: #43 30-03-08 20:46 RAISA ΝΟ 1...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2008 στις 20:55 Η Βάσια13859: #44 30-03-08 20:55 άντε δημοκρατικοί οι Θεσ/κεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2008 στις 20:57 Η Raisa έγραψε: #45 30-03-08 20:57 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: RAISA ΝΟ 1...... Click για ανάπτυξη... ΜΑΓΙΣΣΑ ΝΟ 2...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2008 στις 20:59 Η μαγισσα έγραψε: #46 30-03-08 20:59 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: ΜΑΓΙΣΣΑ ΝΟ 2...... Click για ανάπτυξη... εντάξει εσύ εμένα εγώ εσένα στο τέλος θα μας κατηγορίσουν και για ανταρσία..... (τι λέει ο κονονισμός για αύτο???) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2008 στις 21:38 Η Raisa έγραψε: #47 30-03-08 21:38 Γιατί καλέ;;;; Εδώ κοτζάμ ΠΑΣΟΚ και είχε 1 υποψήφιο... εμείς έχουμε ήδη δυο και έπονται και άλλοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2008 στις 21:46 Η Raisa έγραψε: #48 30-03-08 21:46 Θεσσαλονικείς, θέλω την βοήθειά σας.... κάνω μια έρευνα (εργασία εξαμήνου στη σχολή) και πρέπει να μοιράσω ερωτηματολόγια.... ποιός μπορεί και θέλει να συμπληρώσει ένα.... το στέλνω με email και μου το στέλνει τσεκαρισμένο πίσω....τι λέτε;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2008 στις 21:50 Η μαγισσα έγραψε: #49 30-03-08 21:50 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Θεσσαλονικείς, θέλω την βοήθειά σας.... κάνω μια έρευνα (εργασία εξαμήνου στη σχολή) και πρέπει να μοιράσω ερωτηματολόγια.... ποιός μπορεί και θέλει να συμπληρώσει ένα.... το στέλνω με email και μου το στέλνει τσεκαρισμένο πίσω....τι λέτε;;;;; Click για ανάπτυξη... Εγώ μέσα είμαι στείλτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2008 στις 22:20 Η Zbeebz έγραψε: #50 30-03-08 22:20 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Θεσσαλονικείς, θέλω την βοήθειά σας.... κάνω μια έρευνα (εργασία εξαμήνου στη σχολή) και πρέπει να μοιράσω ερωτηματολόγια.... ποιός μπορεί και θέλει να συμπληρώσει ένα.... το στέλνω με email και μου το στέλνει τσεκαρισμένο πίσω....τι λέτε;;;;; Click για ανάπτυξη... Αν βοηθάει, στείλε και σε μένα. Κι ελπίζω να μην κολαστώ απαντώντας σε αδιάκριτες ερωτήσεις! Σου στέλνω το μέιλ μου με προσωπικό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2008 στις 22:45 Η Raisa έγραψε: #51 30-03-08 22:45 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Αν βοηθάει, στείλε και σε μένα. Κι ελπίζω να μην κολαστώ απαντώντας σε αδιάκριτες ερωτήσεις! Σου στέλνω το μέιλ μου με προσωπικό. Click για ανάπτυξη... χε χε χε όλα θα τα μάθω....και μετάαααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2008 στις 23:01 Η Zbeebz έγραψε: #52 30-03-08 23:01 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: χε χε χε όλα θα τα μάθω....και μετάαααα Click για ανάπτυξη... Παιδιά, συμπληρώστε το όλοι, έμαθα πως μέσα στη βδομάδα θα μας βγάλει στην εκπομπή του Χίου!!!! Και στην Espresso, ναι!!! Επιτέλους το όνειρό μου θα γίνει πραγματικότη!!!! Πίσω Λουκά και σε έφαγα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2008 στις 23:06 Η Raisa έγραψε: #53 30-03-08 23:06 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Παιδιά, συμπληρώστε το όλοι, έμαθα πως μέσα στη βδομάδα θα μας βγάλει στην εκπομπή του Χίου!!!! Και στην Espresso, ναι!!! Επιτέλους το όνειρό μου θα γίνει πραγματικότη!!!! Πίσω Λουκά και σε έφαγα!!!! Click για ανάπτυξη... Δεν θα σας βγάλω πουθενά μόνο για καφέ!!!!! (τα ερωτηματολόγια θα πάνε κατευθείαν στον Τριανταφυλλόπουλο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2008 στις 23:08 Η Zbeebz έγραψε: #54 30-03-08 23:08 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Δεν θα σας βγάλω πουθενά μόνο για καφέ!!!!! (τα ερωτηματολόγια θα πάνε κατευθείαν στον Τριανταφυλλόπουλο) Click για ανάπτυξη... Αχ, πού θα βρω έναν τέτοιον άντρα να με... δαμάσει!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2008 στις 23:10 Η Raisa έγραψε: #55 30-03-08 23:10 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Αχ, πού θα βρω έναν τέτοιον άντρα να με... δαμάσει!!!! Click για ανάπτυξη... Ρώτα τον Θέμο!!!! (Υ.Γ. Ευχαριστώ πολύ για την συμμετοχή σου στην έρευνα:kiss Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2008 στις 23:11 Η Zbeebz έγραψε: #56 30-03-08 23:11 Raisa, τα πήρες; Όχι τα φράγκα, τα ερωτηματολόγια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2008 στις 23:14 Η Raisa έγραψε: #57 30-03-08 23:14 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Raisa, τα πήρες; Όχι τα φράγκα, τα ερωτηματολόγια... Click για ανάπτυξη... Ναι!!!!! Σ΄ευχαριστώ (τα φράγκα θα τα πάρω απ΄τον Θέμο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2008 στις 23:19 Η Zbeebz έγραψε: #58 30-03-08 23:19 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ναι!!!!! Σ΄ευχαριστώ (τα φράγκα θα τα πάρω απ΄τον Θέμο) Click για ανάπτυξη... Άσε, γιατί τα έχω πάρει στο κρανίο μ' αυτή την ιστορία. Από τη μια ο Θέμος λέει "εγώ τέτοιες συναλλαγές τις έχω στην ημερήσια διάταξη" [ναι, από την τίμια εργασία του ασφαλώς!] κι από την άλλη υπάρχουν παππουδογιαγιάδες συνταξιούχοι/ες που φυτοζωούν με 400 ευρά μηνιαίως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2008 στις 23:29 Η Raisa έγραψε: #59 30-03-08 23:29 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Άσε, γιατί τα έχω πάρει στο κρανίο μ' αυτή την ιστορία. Από τη μια ο Θέμος λέει "εγώ τέτοιες συναλλαγές τις έχω στην ημερήσια διάταξη" [ναι, από την τίμια εργασία του ασφαλώς!] κι από την άλλη υπάρχουν παππουδογιαγιάδες συνταξιούχοι/ες που φυτοζωούν με 400 ευρά μηνιαίως... Click για ανάπτυξη... Εγώ να σου πω δεν έβγαλα άκρη με το θέμα αυτό...άλλα λέει ο ένας άλλα ο άλλος...το σίγουρο είναι ότι όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά!!! ούτως ή άλλως έχω την εντύπωση ότι ΟΛΟΙ τα αρπάζουν όπου βρει ο καθένας τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2008 στις 23:37 Η Zbeebz έγραψε: #60 30-03-08 23:37 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Εγώ να σου πω δεν έβγαλα άκρη με το θέμα αυτό...άλλα λέει ο ένας άλλα ο άλλος...το σίγουρο είναι ότι όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά!!! ούτως ή άλλως έχω την εντύπωση ότι ΟΛΟΙ τα αρπάζουν όπου βρει ο καθένας τους Click για ανάπτυξη... Μεταξύ των δύο εγώ εκτιμώ ότι τα παίρνουν και οι δύο, απλώς ο Θ έκανε κάποια βλακεία και τον εξέθεσαν ενώ ο άλλος, όντας πιο παλιά καραβάνα παρά την νεότατη σύζυγο, κρύβει καλύτερα τα πακέτα του... όπως η γάτα το σκ///ό!!! Και τώρα πρέπει να αποτινάξω την Άσπρη από το μπούτι μου και να πάω στην κουζίνα να τους σερβίρω τα ψαράκια τους... Αύριο θα πάθουν κι οι δυο τους λαλά γιατί επίκειται επίσκεψη στον γιατρό για τσεκάπ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Δεν ξεκινάς εσύ;;;;....Ξέρεις εσύ απο πρόεδρος τσίπριτσα Άντε και μετά για mod Θεσσαλονίκης Click για ανάπτυξη... Εγώ νομίζω ότι οι υποψήφιότητες πρέπει να γίνου με προτάσεις όχι από τους ενδιάφερόμενους αλλά από άλλους για να έχουν αξία και εγώ θεωρώ ότι τιμητικά αφού άνοιξες και το θέμα να είσαι και η πρώτη υποψήφια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2008 στις 20:46 Η μαγισσα έγραψε: #43 30-03-08 20:46 RAISA ΝΟ 1...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2008 στις 20:55 Η Βάσια13859: #44 30-03-08 20:55 άντε δημοκρατικοί οι Θεσ/κεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2008 στις 20:57 Η Raisa έγραψε: #45 30-03-08 20:57 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: RAISA ΝΟ 1...... Click για ανάπτυξη... ΜΑΓΙΣΣΑ ΝΟ 2...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2008 στις 20:59 Η μαγισσα έγραψε: #46 30-03-08 20:59 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: ΜΑΓΙΣΣΑ ΝΟ 2...... Click για ανάπτυξη... εντάξει εσύ εμένα εγώ εσένα στο τέλος θα μας κατηγορίσουν και για ανταρσία..... (τι λέει ο κονονισμός για αύτο???) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2008 στις 21:38 Η Raisa έγραψε: #47 30-03-08 21:38 Γιατί καλέ;;;; Εδώ κοτζάμ ΠΑΣΟΚ και είχε 1 υποψήφιο... εμείς έχουμε ήδη δυο και έπονται και άλλοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2008 στις 21:46 Η Raisa έγραψε: #48 30-03-08 21:46 Θεσσαλονικείς, θέλω την βοήθειά σας.... κάνω μια έρευνα (εργασία εξαμήνου στη σχολή) και πρέπει να μοιράσω ερωτηματολόγια.... ποιός μπορεί και θέλει να συμπληρώσει ένα.... το στέλνω με email και μου το στέλνει τσεκαρισμένο πίσω....τι λέτε;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2008 στις 21:50 Η μαγισσα έγραψε: #49 30-03-08 21:50 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Θεσσαλονικείς, θέλω την βοήθειά σας.... κάνω μια έρευνα (εργασία εξαμήνου στη σχολή) και πρέπει να μοιράσω ερωτηματολόγια.... ποιός μπορεί και θέλει να συμπληρώσει ένα.... το στέλνω με email και μου το στέλνει τσεκαρισμένο πίσω....τι λέτε;;;;; Click για ανάπτυξη... Εγώ μέσα είμαι στείλτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2008 στις 22:20 Η Zbeebz έγραψε: #50 30-03-08 22:20 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Θεσσαλονικείς, θέλω την βοήθειά σας.... κάνω μια έρευνα (εργασία εξαμήνου στη σχολή) και πρέπει να μοιράσω ερωτηματολόγια.... ποιός μπορεί και θέλει να συμπληρώσει ένα.... το στέλνω με email και μου το στέλνει τσεκαρισμένο πίσω....τι λέτε;;;;; Click για ανάπτυξη... Αν βοηθάει, στείλε και σε μένα. Κι ελπίζω να μην κολαστώ απαντώντας σε αδιάκριτες ερωτήσεις! Σου στέλνω το μέιλ μου με προσωπικό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2008 στις 22:45 Η Raisa έγραψε: #51 30-03-08 22:45 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Αν βοηθάει, στείλε και σε μένα. Κι ελπίζω να μην κολαστώ απαντώντας σε αδιάκριτες ερωτήσεις! Σου στέλνω το μέιλ μου με προσωπικό. Click για ανάπτυξη... χε χε χε όλα θα τα μάθω....και μετάαααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2008 στις 23:01 Η Zbeebz έγραψε: #52 30-03-08 23:01 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: χε χε χε όλα θα τα μάθω....και μετάαααα Click για ανάπτυξη... Παιδιά, συμπληρώστε το όλοι, έμαθα πως μέσα στη βδομάδα θα μας βγάλει στην εκπομπή του Χίου!!!! Και στην Espresso, ναι!!! Επιτέλους το όνειρό μου θα γίνει πραγματικότη!!!! Πίσω Λουκά και σε έφαγα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2008 στις 23:06 Η Raisa έγραψε: #53 30-03-08 23:06 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Παιδιά, συμπληρώστε το όλοι, έμαθα πως μέσα στη βδομάδα θα μας βγάλει στην εκπομπή του Χίου!!!! Και στην Espresso, ναι!!! Επιτέλους το όνειρό μου θα γίνει πραγματικότη!!!! Πίσω Λουκά και σε έφαγα!!!! Click για ανάπτυξη... Δεν θα σας βγάλω πουθενά μόνο για καφέ!!!!! (τα ερωτηματολόγια θα πάνε κατευθείαν στον Τριανταφυλλόπουλο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2008 στις 23:08 Η Zbeebz έγραψε: #54 30-03-08 23:08 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Δεν θα σας βγάλω πουθενά μόνο για καφέ!!!!! (τα ερωτηματολόγια θα πάνε κατευθείαν στον Τριανταφυλλόπουλο) Click για ανάπτυξη... Αχ, πού θα βρω έναν τέτοιον άντρα να με... δαμάσει!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2008 στις 23:10 Η Raisa έγραψε: #55 30-03-08 23:10 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Αχ, πού θα βρω έναν τέτοιον άντρα να με... δαμάσει!!!! Click για ανάπτυξη... Ρώτα τον Θέμο!!!! (Υ.Γ. Ευχαριστώ πολύ για την συμμετοχή σου στην έρευνα:kiss Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2008 στις 23:11 Η Zbeebz έγραψε: #56 30-03-08 23:11 Raisa, τα πήρες; Όχι τα φράγκα, τα ερωτηματολόγια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2008 στις 23:14 Η Raisa έγραψε: #57 30-03-08 23:14 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Raisa, τα πήρες; Όχι τα φράγκα, τα ερωτηματολόγια... Click για ανάπτυξη... Ναι!!!!! Σ΄ευχαριστώ (τα φράγκα θα τα πάρω απ΄τον Θέμο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2008 στις 23:19 Η Zbeebz έγραψε: #58 30-03-08 23:19 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ναι!!!!! Σ΄ευχαριστώ (τα φράγκα θα τα πάρω απ΄τον Θέμο) Click για ανάπτυξη... Άσε, γιατί τα έχω πάρει στο κρανίο μ' αυτή την ιστορία. Από τη μια ο Θέμος λέει "εγώ τέτοιες συναλλαγές τις έχω στην ημερήσια διάταξη" [ναι, από την τίμια εργασία του ασφαλώς!] κι από την άλλη υπάρχουν παππουδογιαγιάδες συνταξιούχοι/ες που φυτοζωούν με 400 ευρά μηνιαίως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2008 στις 23:29 Η Raisa έγραψε: #59 30-03-08 23:29 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Άσε, γιατί τα έχω πάρει στο κρανίο μ' αυτή την ιστορία. Από τη μια ο Θέμος λέει "εγώ τέτοιες συναλλαγές τις έχω στην ημερήσια διάταξη" [ναι, από την τίμια εργασία του ασφαλώς!] κι από την άλλη υπάρχουν παππουδογιαγιάδες συνταξιούχοι/ες που φυτοζωούν με 400 ευρά μηνιαίως... Click για ανάπτυξη... Εγώ να σου πω δεν έβγαλα άκρη με το θέμα αυτό...άλλα λέει ο ένας άλλα ο άλλος...το σίγουρο είναι ότι όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά!!! ούτως ή άλλως έχω την εντύπωση ότι ΟΛΟΙ τα αρπάζουν όπου βρει ο καθένας τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2008 στις 23:37 Η Zbeebz έγραψε: #60 30-03-08 23:37 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Εγώ να σου πω δεν έβγαλα άκρη με το θέμα αυτό...άλλα λέει ο ένας άλλα ο άλλος...το σίγουρο είναι ότι όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά!!! ούτως ή άλλως έχω την εντύπωση ότι ΟΛΟΙ τα αρπάζουν όπου βρει ο καθένας τους Click για ανάπτυξη... Μεταξύ των δύο εγώ εκτιμώ ότι τα παίρνουν και οι δύο, απλώς ο Θ έκανε κάποια βλακεία και τον εξέθεσαν ενώ ο άλλος, όντας πιο παλιά καραβάνα παρά την νεότατη σύζυγο, κρύβει καλύτερα τα πακέτα του... όπως η γάτα το σκ///ό!!! Και τώρα πρέπει να αποτινάξω την Άσπρη από το μπούτι μου και να πάω στην κουζίνα να τους σερβίρω τα ψαράκια τους... Αύριο θα πάθουν κι οι δυο τους λαλά γιατί επίκειται επίσκεψη στον γιατρό για τσεκάπ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
RAISA ΝΟ 1...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2008 στις 20:55 Η Βάσια13859: #44 30-03-08 20:55 άντε δημοκρατικοί οι Θεσ/κεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2008 στις 20:57 Η Raisa έγραψε: #45 30-03-08 20:57 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: RAISA ΝΟ 1...... Click για ανάπτυξη... ΜΑΓΙΣΣΑ ΝΟ 2...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2008 στις 20:59 Η μαγισσα έγραψε: #46 30-03-08 20:59 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: ΜΑΓΙΣΣΑ ΝΟ 2...... Click για ανάπτυξη... εντάξει εσύ εμένα εγώ εσένα στο τέλος θα μας κατηγορίσουν και για ανταρσία..... (τι λέει ο κονονισμός για αύτο???) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2008 στις 21:38 Η Raisa έγραψε: #47 30-03-08 21:38 Γιατί καλέ;;;; Εδώ κοτζάμ ΠΑΣΟΚ και είχε 1 υποψήφιο... εμείς έχουμε ήδη δυο και έπονται και άλλοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2008 στις 21:46 Η Raisa έγραψε: #48 30-03-08 21:46 Θεσσαλονικείς, θέλω την βοήθειά σας.... κάνω μια έρευνα (εργασία εξαμήνου στη σχολή) και πρέπει να μοιράσω ερωτηματολόγια.... ποιός μπορεί και θέλει να συμπληρώσει ένα.... το στέλνω με email και μου το στέλνει τσεκαρισμένο πίσω....τι λέτε;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2008 στις 21:50 Η μαγισσα έγραψε: #49 30-03-08 21:50 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Θεσσαλονικείς, θέλω την βοήθειά σας.... κάνω μια έρευνα (εργασία εξαμήνου στη σχολή) και πρέπει να μοιράσω ερωτηματολόγια.... ποιός μπορεί και θέλει να συμπληρώσει ένα.... το στέλνω με email και μου το στέλνει τσεκαρισμένο πίσω....τι λέτε;;;;; Click για ανάπτυξη... Εγώ μέσα είμαι στείλτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2008 στις 22:20 Η Zbeebz έγραψε: #50 30-03-08 22:20 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Θεσσαλονικείς, θέλω την βοήθειά σας.... κάνω μια έρευνα (εργασία εξαμήνου στη σχολή) και πρέπει να μοιράσω ερωτηματολόγια.... ποιός μπορεί και θέλει να συμπληρώσει ένα.... το στέλνω με email και μου το στέλνει τσεκαρισμένο πίσω....τι λέτε;;;;; Click για ανάπτυξη... Αν βοηθάει, στείλε και σε μένα. Κι ελπίζω να μην κολαστώ απαντώντας σε αδιάκριτες ερωτήσεις! Σου στέλνω το μέιλ μου με προσωπικό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2008 στις 22:45 Η Raisa έγραψε: #51 30-03-08 22:45 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Αν βοηθάει, στείλε και σε μένα. Κι ελπίζω να μην κολαστώ απαντώντας σε αδιάκριτες ερωτήσεις! Σου στέλνω το μέιλ μου με προσωπικό. Click για ανάπτυξη... χε χε χε όλα θα τα μάθω....και μετάαααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2008 στις 23:01 Η Zbeebz έγραψε: #52 30-03-08 23:01 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: χε χε χε όλα θα τα μάθω....και μετάαααα Click για ανάπτυξη... Παιδιά, συμπληρώστε το όλοι, έμαθα πως μέσα στη βδομάδα θα μας βγάλει στην εκπομπή του Χίου!!!! Και στην Espresso, ναι!!! Επιτέλους το όνειρό μου θα γίνει πραγματικότη!!!! Πίσω Λουκά και σε έφαγα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2008 στις 23:06 Η Raisa έγραψε: #53 30-03-08 23:06 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Παιδιά, συμπληρώστε το όλοι, έμαθα πως μέσα στη βδομάδα θα μας βγάλει στην εκπομπή του Χίου!!!! Και στην Espresso, ναι!!! Επιτέλους το όνειρό μου θα γίνει πραγματικότη!!!! Πίσω Λουκά και σε έφαγα!!!! Click για ανάπτυξη... Δεν θα σας βγάλω πουθενά μόνο για καφέ!!!!! (τα ερωτηματολόγια θα πάνε κατευθείαν στον Τριανταφυλλόπουλο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2008 στις 23:08 Η Zbeebz έγραψε: #54 30-03-08 23:08 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Δεν θα σας βγάλω πουθενά μόνο για καφέ!!!!! (τα ερωτηματολόγια θα πάνε κατευθείαν στον Τριανταφυλλόπουλο) Click για ανάπτυξη... Αχ, πού θα βρω έναν τέτοιον άντρα να με... δαμάσει!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2008 στις 23:10 Η Raisa έγραψε: #55 30-03-08 23:10 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Αχ, πού θα βρω έναν τέτοιον άντρα να με... δαμάσει!!!! Click για ανάπτυξη... Ρώτα τον Θέμο!!!! (Υ.Γ. Ευχαριστώ πολύ για την συμμετοχή σου στην έρευνα:kiss Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2008 στις 23:11 Η Zbeebz έγραψε: #56 30-03-08 23:11 Raisa, τα πήρες; Όχι τα φράγκα, τα ερωτηματολόγια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2008 στις 23:14 Η Raisa έγραψε: #57 30-03-08 23:14 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Raisa, τα πήρες; Όχι τα φράγκα, τα ερωτηματολόγια... Click για ανάπτυξη... Ναι!!!!! Σ΄ευχαριστώ (τα φράγκα θα τα πάρω απ΄τον Θέμο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2008 στις 23:19 Η Zbeebz έγραψε: #58 30-03-08 23:19 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ναι!!!!! Σ΄ευχαριστώ (τα φράγκα θα τα πάρω απ΄τον Θέμο) Click για ανάπτυξη... Άσε, γιατί τα έχω πάρει στο κρανίο μ' αυτή την ιστορία. Από τη μια ο Θέμος λέει "εγώ τέτοιες συναλλαγές τις έχω στην ημερήσια διάταξη" [ναι, από την τίμια εργασία του ασφαλώς!] κι από την άλλη υπάρχουν παππουδογιαγιάδες συνταξιούχοι/ες που φυτοζωούν με 400 ευρά μηνιαίως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2008 στις 23:29 Η Raisa έγραψε: #59 30-03-08 23:29 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Άσε, γιατί τα έχω πάρει στο κρανίο μ' αυτή την ιστορία. Από τη μια ο Θέμος λέει "εγώ τέτοιες συναλλαγές τις έχω στην ημερήσια διάταξη" [ναι, από την τίμια εργασία του ασφαλώς!] κι από την άλλη υπάρχουν παππουδογιαγιάδες συνταξιούχοι/ες που φυτοζωούν με 400 ευρά μηνιαίως... Click για ανάπτυξη... Εγώ να σου πω δεν έβγαλα άκρη με το θέμα αυτό...άλλα λέει ο ένας άλλα ο άλλος...το σίγουρο είναι ότι όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά!!! ούτως ή άλλως έχω την εντύπωση ότι ΟΛΟΙ τα αρπάζουν όπου βρει ο καθένας τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2008 στις 23:37 Η Zbeebz έγραψε: #60 30-03-08 23:37 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Εγώ να σου πω δεν έβγαλα άκρη με το θέμα αυτό...άλλα λέει ο ένας άλλα ο άλλος...το σίγουρο είναι ότι όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά!!! ούτως ή άλλως έχω την εντύπωση ότι ΟΛΟΙ τα αρπάζουν όπου βρει ο καθένας τους Click για ανάπτυξη... Μεταξύ των δύο εγώ εκτιμώ ότι τα παίρνουν και οι δύο, απλώς ο Θ έκανε κάποια βλακεία και τον εξέθεσαν ενώ ο άλλος, όντας πιο παλιά καραβάνα παρά την νεότατη σύζυγο, κρύβει καλύτερα τα πακέτα του... όπως η γάτα το σκ///ό!!! Και τώρα πρέπει να αποτινάξω την Άσπρη από το μπούτι μου και να πάω στην κουζίνα να τους σερβίρω τα ψαράκια τους... Αύριο θα πάθουν κι οι δυο τους λαλά γιατί επίκειται επίσκεψη στον γιατρό για τσεκάπ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
άντε δημοκρατικοί οι Θεσ/κεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2008 στις 20:57 Η Raisa έγραψε: #45 30-03-08 20:57 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: RAISA ΝΟ 1...... Click για ανάπτυξη... ΜΑΓΙΣΣΑ ΝΟ 2...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2008 στις 20:59 Η μαγισσα έγραψε: #46 30-03-08 20:59 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: ΜΑΓΙΣΣΑ ΝΟ 2...... Click για ανάπτυξη... εντάξει εσύ εμένα εγώ εσένα στο τέλος θα μας κατηγορίσουν και για ανταρσία..... (τι λέει ο κονονισμός για αύτο???) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2008 στις 21:38 Η Raisa έγραψε: #47 30-03-08 21:38 Γιατί καλέ;;;; Εδώ κοτζάμ ΠΑΣΟΚ και είχε 1 υποψήφιο... εμείς έχουμε ήδη δυο και έπονται και άλλοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2008 στις 21:46 Η Raisa έγραψε: #48 30-03-08 21:46 Θεσσαλονικείς, θέλω την βοήθειά σας.... κάνω μια έρευνα (εργασία εξαμήνου στη σχολή) και πρέπει να μοιράσω ερωτηματολόγια.... ποιός μπορεί και θέλει να συμπληρώσει ένα.... το στέλνω με email και μου το στέλνει τσεκαρισμένο πίσω....τι λέτε;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2008 στις 21:50 Η μαγισσα έγραψε: #49 30-03-08 21:50 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Θεσσαλονικείς, θέλω την βοήθειά σας.... κάνω μια έρευνα (εργασία εξαμήνου στη σχολή) και πρέπει να μοιράσω ερωτηματολόγια.... ποιός μπορεί και θέλει να συμπληρώσει ένα.... το στέλνω με email και μου το στέλνει τσεκαρισμένο πίσω....τι λέτε;;;;; Click για ανάπτυξη... Εγώ μέσα είμαι στείλτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2008 στις 22:20 Η Zbeebz έγραψε: #50 30-03-08 22:20 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Θεσσαλονικείς, θέλω την βοήθειά σας.... κάνω μια έρευνα (εργασία εξαμήνου στη σχολή) και πρέπει να μοιράσω ερωτηματολόγια.... ποιός μπορεί και θέλει να συμπληρώσει ένα.... το στέλνω με email και μου το στέλνει τσεκαρισμένο πίσω....τι λέτε;;;;; Click για ανάπτυξη... Αν βοηθάει, στείλε και σε μένα. Κι ελπίζω να μην κολαστώ απαντώντας σε αδιάκριτες ερωτήσεις! Σου στέλνω το μέιλ μου με προσωπικό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2008 στις 22:45 Η Raisa έγραψε: #51 30-03-08 22:45 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Αν βοηθάει, στείλε και σε μένα. Κι ελπίζω να μην κολαστώ απαντώντας σε αδιάκριτες ερωτήσεις! Σου στέλνω το μέιλ μου με προσωπικό. Click για ανάπτυξη... χε χε χε όλα θα τα μάθω....και μετάαααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2008 στις 23:01 Η Zbeebz έγραψε: #52 30-03-08 23:01 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: χε χε χε όλα θα τα μάθω....και μετάαααα Click για ανάπτυξη... Παιδιά, συμπληρώστε το όλοι, έμαθα πως μέσα στη βδομάδα θα μας βγάλει στην εκπομπή του Χίου!!!! Και στην Espresso, ναι!!! Επιτέλους το όνειρό μου θα γίνει πραγματικότη!!!! Πίσω Λουκά και σε έφαγα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2008 στις 23:06 Η Raisa έγραψε: #53 30-03-08 23:06 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Παιδιά, συμπληρώστε το όλοι, έμαθα πως μέσα στη βδομάδα θα μας βγάλει στην εκπομπή του Χίου!!!! Και στην Espresso, ναι!!! Επιτέλους το όνειρό μου θα γίνει πραγματικότη!!!! Πίσω Λουκά και σε έφαγα!!!! Click για ανάπτυξη... Δεν θα σας βγάλω πουθενά μόνο για καφέ!!!!! (τα ερωτηματολόγια θα πάνε κατευθείαν στον Τριανταφυλλόπουλο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2008 στις 23:08 Η Zbeebz έγραψε: #54 30-03-08 23:08 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Δεν θα σας βγάλω πουθενά μόνο για καφέ!!!!! (τα ερωτηματολόγια θα πάνε κατευθείαν στον Τριανταφυλλόπουλο) Click για ανάπτυξη... Αχ, πού θα βρω έναν τέτοιον άντρα να με... δαμάσει!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2008 στις 23:10 Η Raisa έγραψε: #55 30-03-08 23:10 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Αχ, πού θα βρω έναν τέτοιον άντρα να με... δαμάσει!!!! Click για ανάπτυξη... Ρώτα τον Θέμο!!!! (Υ.Γ. Ευχαριστώ πολύ για την συμμετοχή σου στην έρευνα:kiss Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2008 στις 23:11 Η Zbeebz έγραψε: #56 30-03-08 23:11 Raisa, τα πήρες; Όχι τα φράγκα, τα ερωτηματολόγια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2008 στις 23:14 Η Raisa έγραψε: #57 30-03-08 23:14 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Raisa, τα πήρες; Όχι τα φράγκα, τα ερωτηματολόγια... Click για ανάπτυξη... Ναι!!!!! Σ΄ευχαριστώ (τα φράγκα θα τα πάρω απ΄τον Θέμο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2008 στις 23:19 Η Zbeebz έγραψε: #58 30-03-08 23:19 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ναι!!!!! Σ΄ευχαριστώ (τα φράγκα θα τα πάρω απ΄τον Θέμο) Click για ανάπτυξη... Άσε, γιατί τα έχω πάρει στο κρανίο μ' αυτή την ιστορία. Από τη μια ο Θέμος λέει "εγώ τέτοιες συναλλαγές τις έχω στην ημερήσια διάταξη" [ναι, από την τίμια εργασία του ασφαλώς!] κι από την άλλη υπάρχουν παππουδογιαγιάδες συνταξιούχοι/ες που φυτοζωούν με 400 ευρά μηνιαίως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2008 στις 23:29 Η Raisa έγραψε: #59 30-03-08 23:29 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Άσε, γιατί τα έχω πάρει στο κρανίο μ' αυτή την ιστορία. Από τη μια ο Θέμος λέει "εγώ τέτοιες συναλλαγές τις έχω στην ημερήσια διάταξη" [ναι, από την τίμια εργασία του ασφαλώς!] κι από την άλλη υπάρχουν παππουδογιαγιάδες συνταξιούχοι/ες που φυτοζωούν με 400 ευρά μηνιαίως... Click για ανάπτυξη... Εγώ να σου πω δεν έβγαλα άκρη με το θέμα αυτό...άλλα λέει ο ένας άλλα ο άλλος...το σίγουρο είναι ότι όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά!!! ούτως ή άλλως έχω την εντύπωση ότι ΟΛΟΙ τα αρπάζουν όπου βρει ο καθένας τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2008 στις 23:37 Η Zbeebz έγραψε: #60 30-03-08 23:37 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Εγώ να σου πω δεν έβγαλα άκρη με το θέμα αυτό...άλλα λέει ο ένας άλλα ο άλλος...το σίγουρο είναι ότι όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά!!! ούτως ή άλλως έχω την εντύπωση ότι ΟΛΟΙ τα αρπάζουν όπου βρει ο καθένας τους Click για ανάπτυξη... Μεταξύ των δύο εγώ εκτιμώ ότι τα παίρνουν και οι δύο, απλώς ο Θ έκανε κάποια βλακεία και τον εξέθεσαν ενώ ο άλλος, όντας πιο παλιά καραβάνα παρά την νεότατη σύζυγο, κρύβει καλύτερα τα πακέτα του... όπως η γάτα το σκ///ό!!! Και τώρα πρέπει να αποτινάξω την Άσπρη από το μπούτι μου και να πάω στην κουζίνα να τους σερβίρω τα ψαράκια τους... Αύριο θα πάθουν κι οι δυο τους λαλά γιατί επίκειται επίσκεψη στον γιατρό για τσεκάπ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: RAISA ΝΟ 1...... Click για ανάπτυξη... ΜΑΓΙΣΣΑ ΝΟ 2...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2008 στις 20:59 Η μαγισσα έγραψε: #46 30-03-08 20:59 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: ΜΑΓΙΣΣΑ ΝΟ 2...... Click για ανάπτυξη... εντάξει εσύ εμένα εγώ εσένα στο τέλος θα μας κατηγορίσουν και για ανταρσία..... (τι λέει ο κονονισμός για αύτο???) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2008 στις 21:38 Η Raisa έγραψε: #47 30-03-08 21:38 Γιατί καλέ;;;; Εδώ κοτζάμ ΠΑΣΟΚ και είχε 1 υποψήφιο... εμείς έχουμε ήδη δυο και έπονται και άλλοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2008 στις 21:46 Η Raisa έγραψε: #48 30-03-08 21:46 Θεσσαλονικείς, θέλω την βοήθειά σας.... κάνω μια έρευνα (εργασία εξαμήνου στη σχολή) και πρέπει να μοιράσω ερωτηματολόγια.... ποιός μπορεί και θέλει να συμπληρώσει ένα.... το στέλνω με email και μου το στέλνει τσεκαρισμένο πίσω....τι λέτε;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2008 στις 21:50 Η μαγισσα έγραψε: #49 30-03-08 21:50 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Θεσσαλονικείς, θέλω την βοήθειά σας.... κάνω μια έρευνα (εργασία εξαμήνου στη σχολή) και πρέπει να μοιράσω ερωτηματολόγια.... ποιός μπορεί και θέλει να συμπληρώσει ένα.... το στέλνω με email και μου το στέλνει τσεκαρισμένο πίσω....τι λέτε;;;;; Click για ανάπτυξη... Εγώ μέσα είμαι στείλτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2008 στις 22:20 Η Zbeebz έγραψε: #50 30-03-08 22:20 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Θεσσαλονικείς, θέλω την βοήθειά σας.... κάνω μια έρευνα (εργασία εξαμήνου στη σχολή) και πρέπει να μοιράσω ερωτηματολόγια.... ποιός μπορεί και θέλει να συμπληρώσει ένα.... το στέλνω με email και μου το στέλνει τσεκαρισμένο πίσω....τι λέτε;;;;; Click για ανάπτυξη... Αν βοηθάει, στείλε και σε μένα. Κι ελπίζω να μην κολαστώ απαντώντας σε αδιάκριτες ερωτήσεις! Σου στέλνω το μέιλ μου με προσωπικό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2008 στις 22:45 Η Raisa έγραψε: #51 30-03-08 22:45 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Αν βοηθάει, στείλε και σε μένα. Κι ελπίζω να μην κολαστώ απαντώντας σε αδιάκριτες ερωτήσεις! Σου στέλνω το μέιλ μου με προσωπικό. Click για ανάπτυξη... χε χε χε όλα θα τα μάθω....και μετάαααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2008 στις 23:01 Η Zbeebz έγραψε: #52 30-03-08 23:01 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: χε χε χε όλα θα τα μάθω....και μετάαααα Click για ανάπτυξη... Παιδιά, συμπληρώστε το όλοι, έμαθα πως μέσα στη βδομάδα θα μας βγάλει στην εκπομπή του Χίου!!!! Και στην Espresso, ναι!!! Επιτέλους το όνειρό μου θα γίνει πραγματικότη!!!! Πίσω Λουκά και σε έφαγα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2008 στις 23:06 Η Raisa έγραψε: #53 30-03-08 23:06 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Παιδιά, συμπληρώστε το όλοι, έμαθα πως μέσα στη βδομάδα θα μας βγάλει στην εκπομπή του Χίου!!!! Και στην Espresso, ναι!!! Επιτέλους το όνειρό μου θα γίνει πραγματικότη!!!! Πίσω Λουκά και σε έφαγα!!!! Click για ανάπτυξη... Δεν θα σας βγάλω πουθενά μόνο για καφέ!!!!! (τα ερωτηματολόγια θα πάνε κατευθείαν στον Τριανταφυλλόπουλο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2008 στις 23:08 Η Zbeebz έγραψε: #54 30-03-08 23:08 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Δεν θα σας βγάλω πουθενά μόνο για καφέ!!!!! (τα ερωτηματολόγια θα πάνε κατευθείαν στον Τριανταφυλλόπουλο) Click για ανάπτυξη... Αχ, πού θα βρω έναν τέτοιον άντρα να με... δαμάσει!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2008 στις 23:10 Η Raisa έγραψε: #55 30-03-08 23:10 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Αχ, πού θα βρω έναν τέτοιον άντρα να με... δαμάσει!!!! Click για ανάπτυξη... Ρώτα τον Θέμο!!!! (Υ.Γ. Ευχαριστώ πολύ για την συμμετοχή σου στην έρευνα:kiss Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2008 στις 23:11 Η Zbeebz έγραψε: #56 30-03-08 23:11 Raisa, τα πήρες; Όχι τα φράγκα, τα ερωτηματολόγια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2008 στις 23:14 Η Raisa έγραψε: #57 30-03-08 23:14 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Raisa, τα πήρες; Όχι τα φράγκα, τα ερωτηματολόγια... Click για ανάπτυξη... Ναι!!!!! Σ΄ευχαριστώ (τα φράγκα θα τα πάρω απ΄τον Θέμο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2008 στις 23:19 Η Zbeebz έγραψε: #58 30-03-08 23:19 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ναι!!!!! Σ΄ευχαριστώ (τα φράγκα θα τα πάρω απ΄τον Θέμο) Click για ανάπτυξη... Άσε, γιατί τα έχω πάρει στο κρανίο μ' αυτή την ιστορία. Από τη μια ο Θέμος λέει "εγώ τέτοιες συναλλαγές τις έχω στην ημερήσια διάταξη" [ναι, από την τίμια εργασία του ασφαλώς!] κι από την άλλη υπάρχουν παππουδογιαγιάδες συνταξιούχοι/ες που φυτοζωούν με 400 ευρά μηνιαίως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2008 στις 23:29 Η Raisa έγραψε: #59 30-03-08 23:29 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Άσε, γιατί τα έχω πάρει στο κρανίο μ' αυτή την ιστορία. Από τη μια ο Θέμος λέει "εγώ τέτοιες συναλλαγές τις έχω στην ημερήσια διάταξη" [ναι, από την τίμια εργασία του ασφαλώς!] κι από την άλλη υπάρχουν παππουδογιαγιάδες συνταξιούχοι/ες που φυτοζωούν με 400 ευρά μηνιαίως... Click για ανάπτυξη... Εγώ να σου πω δεν έβγαλα άκρη με το θέμα αυτό...άλλα λέει ο ένας άλλα ο άλλος...το σίγουρο είναι ότι όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά!!! ούτως ή άλλως έχω την εντύπωση ότι ΟΛΟΙ τα αρπάζουν όπου βρει ο καθένας τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2008 στις 23:37 Η Zbeebz έγραψε: #60 30-03-08 23:37 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Εγώ να σου πω δεν έβγαλα άκρη με το θέμα αυτό...άλλα λέει ο ένας άλλα ο άλλος...το σίγουρο είναι ότι όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά!!! ούτως ή άλλως έχω την εντύπωση ότι ΟΛΟΙ τα αρπάζουν όπου βρει ο καθένας τους Click για ανάπτυξη... Μεταξύ των δύο εγώ εκτιμώ ότι τα παίρνουν και οι δύο, απλώς ο Θ έκανε κάποια βλακεία και τον εξέθεσαν ενώ ο άλλος, όντας πιο παλιά καραβάνα παρά την νεότατη σύζυγο, κρύβει καλύτερα τα πακέτα του... όπως η γάτα το σκ///ό!!! Και τώρα πρέπει να αποτινάξω την Άσπρη από το μπούτι μου και να πάω στην κουζίνα να τους σερβίρω τα ψαράκια τους... Αύριο θα πάθουν κι οι δυο τους λαλά γιατί επίκειται επίσκεψη στον γιατρό για τσεκάπ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Raisa: ΜΑΓΙΣΣΑ ΝΟ 2...... Click για ανάπτυξη... εντάξει εσύ εμένα εγώ εσένα στο τέλος θα μας κατηγορίσουν και για ανταρσία..... (τι λέει ο κονονισμός για αύτο???) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2008 στις 21:38 Η Raisa έγραψε: #47 30-03-08 21:38 Γιατί καλέ;;;; Εδώ κοτζάμ ΠΑΣΟΚ και είχε 1 υποψήφιο... εμείς έχουμε ήδη δυο και έπονται και άλλοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2008 στις 21:46 Η Raisa έγραψε: #48 30-03-08 21:46 Θεσσαλονικείς, θέλω την βοήθειά σας.... κάνω μια έρευνα (εργασία εξαμήνου στη σχολή) και πρέπει να μοιράσω ερωτηματολόγια.... ποιός μπορεί και θέλει να συμπληρώσει ένα.... το στέλνω με email και μου το στέλνει τσεκαρισμένο πίσω....τι λέτε;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2008 στις 21:50 Η μαγισσα έγραψε: #49 30-03-08 21:50 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Θεσσαλονικείς, θέλω την βοήθειά σας.... κάνω μια έρευνα (εργασία εξαμήνου στη σχολή) και πρέπει να μοιράσω ερωτηματολόγια.... ποιός μπορεί και θέλει να συμπληρώσει ένα.... το στέλνω με email και μου το στέλνει τσεκαρισμένο πίσω....τι λέτε;;;;; Click για ανάπτυξη... Εγώ μέσα είμαι στείλτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2008 στις 22:20 Η Zbeebz έγραψε: #50 30-03-08 22:20 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Θεσσαλονικείς, θέλω την βοήθειά σας.... κάνω μια έρευνα (εργασία εξαμήνου στη σχολή) και πρέπει να μοιράσω ερωτηματολόγια.... ποιός μπορεί και θέλει να συμπληρώσει ένα.... το στέλνω με email και μου το στέλνει τσεκαρισμένο πίσω....τι λέτε;;;;; Click για ανάπτυξη... Αν βοηθάει, στείλε και σε μένα. Κι ελπίζω να μην κολαστώ απαντώντας σε αδιάκριτες ερωτήσεις! Σου στέλνω το μέιλ μου με προσωπικό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2008 στις 22:45 Η Raisa έγραψε: #51 30-03-08 22:45 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Αν βοηθάει, στείλε και σε μένα. Κι ελπίζω να μην κολαστώ απαντώντας σε αδιάκριτες ερωτήσεις! Σου στέλνω το μέιλ μου με προσωπικό. Click για ανάπτυξη... χε χε χε όλα θα τα μάθω....και μετάαααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2008 στις 23:01 Η Zbeebz έγραψε: #52 30-03-08 23:01 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: χε χε χε όλα θα τα μάθω....και μετάαααα Click για ανάπτυξη... Παιδιά, συμπληρώστε το όλοι, έμαθα πως μέσα στη βδομάδα θα μας βγάλει στην εκπομπή του Χίου!!!! Και στην Espresso, ναι!!! Επιτέλους το όνειρό μου θα γίνει πραγματικότη!!!! Πίσω Λουκά και σε έφαγα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2008 στις 23:06 Η Raisa έγραψε: #53 30-03-08 23:06 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Παιδιά, συμπληρώστε το όλοι, έμαθα πως μέσα στη βδομάδα θα μας βγάλει στην εκπομπή του Χίου!!!! Και στην Espresso, ναι!!! Επιτέλους το όνειρό μου θα γίνει πραγματικότη!!!! Πίσω Λουκά και σε έφαγα!!!! Click για ανάπτυξη... Δεν θα σας βγάλω πουθενά μόνο για καφέ!!!!! (τα ερωτηματολόγια θα πάνε κατευθείαν στον Τριανταφυλλόπουλο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2008 στις 23:08 Η Zbeebz έγραψε: #54 30-03-08 23:08 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Δεν θα σας βγάλω πουθενά μόνο για καφέ!!!!! (τα ερωτηματολόγια θα πάνε κατευθείαν στον Τριανταφυλλόπουλο) Click για ανάπτυξη... Αχ, πού θα βρω έναν τέτοιον άντρα να με... δαμάσει!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2008 στις 23:10 Η Raisa έγραψε: #55 30-03-08 23:10 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Αχ, πού θα βρω έναν τέτοιον άντρα να με... δαμάσει!!!! Click για ανάπτυξη... Ρώτα τον Θέμο!!!! (Υ.Γ. Ευχαριστώ πολύ για την συμμετοχή σου στην έρευνα:kiss Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2008 στις 23:11 Η Zbeebz έγραψε: #56 30-03-08 23:11 Raisa, τα πήρες; Όχι τα φράγκα, τα ερωτηματολόγια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2008 στις 23:14 Η Raisa έγραψε: #57 30-03-08 23:14 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Raisa, τα πήρες; Όχι τα φράγκα, τα ερωτηματολόγια... Click για ανάπτυξη... Ναι!!!!! Σ΄ευχαριστώ (τα φράγκα θα τα πάρω απ΄τον Θέμο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2008 στις 23:19 Η Zbeebz έγραψε: #58 30-03-08 23:19 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ναι!!!!! Σ΄ευχαριστώ (τα φράγκα θα τα πάρω απ΄τον Θέμο) Click για ανάπτυξη... Άσε, γιατί τα έχω πάρει στο κρανίο μ' αυτή την ιστορία. Από τη μια ο Θέμος λέει "εγώ τέτοιες συναλλαγές τις έχω στην ημερήσια διάταξη" [ναι, από την τίμια εργασία του ασφαλώς!] κι από την άλλη υπάρχουν παππουδογιαγιάδες συνταξιούχοι/ες που φυτοζωούν με 400 ευρά μηνιαίως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2008 στις 23:29 Η Raisa έγραψε: #59 30-03-08 23:29 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Άσε, γιατί τα έχω πάρει στο κρανίο μ' αυτή την ιστορία. Από τη μια ο Θέμος λέει "εγώ τέτοιες συναλλαγές τις έχω στην ημερήσια διάταξη" [ναι, από την τίμια εργασία του ασφαλώς!] κι από την άλλη υπάρχουν παππουδογιαγιάδες συνταξιούχοι/ες που φυτοζωούν με 400 ευρά μηνιαίως... Click για ανάπτυξη... Εγώ να σου πω δεν έβγαλα άκρη με το θέμα αυτό...άλλα λέει ο ένας άλλα ο άλλος...το σίγουρο είναι ότι όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά!!! ούτως ή άλλως έχω την εντύπωση ότι ΟΛΟΙ τα αρπάζουν όπου βρει ο καθένας τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2008 στις 23:37 Η Zbeebz έγραψε: #60 30-03-08 23:37 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Εγώ να σου πω δεν έβγαλα άκρη με το θέμα αυτό...άλλα λέει ο ένας άλλα ο άλλος...το σίγουρο είναι ότι όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά!!! ούτως ή άλλως έχω την εντύπωση ότι ΟΛΟΙ τα αρπάζουν όπου βρει ο καθένας τους Click για ανάπτυξη... Μεταξύ των δύο εγώ εκτιμώ ότι τα παίρνουν και οι δύο, απλώς ο Θ έκανε κάποια βλακεία και τον εξέθεσαν ενώ ο άλλος, όντας πιο παλιά καραβάνα παρά την νεότατη σύζυγο, κρύβει καλύτερα τα πακέτα του... όπως η γάτα το σκ///ό!!! Και τώρα πρέπει να αποτινάξω την Άσπρη από το μπούτι μου και να πάω στην κουζίνα να τους σερβίρω τα ψαράκια τους... Αύριο θα πάθουν κι οι δυο τους λαλά γιατί επίκειται επίσκεψη στον γιατρό για τσεκάπ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Γιατί καλέ;;;; Εδώ κοτζάμ ΠΑΣΟΚ και είχε 1 υποψήφιο... εμείς έχουμε ήδη δυο και έπονται και άλλοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2008 στις 21:46 Η Raisa έγραψε: #48 30-03-08 21:46 Θεσσαλονικείς, θέλω την βοήθειά σας.... κάνω μια έρευνα (εργασία εξαμήνου στη σχολή) και πρέπει να μοιράσω ερωτηματολόγια.... ποιός μπορεί και θέλει να συμπληρώσει ένα.... το στέλνω με email και μου το στέλνει τσεκαρισμένο πίσω....τι λέτε;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2008 στις 21:50 Η μαγισσα έγραψε: #49 30-03-08 21:50 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Θεσσαλονικείς, θέλω την βοήθειά σας.... κάνω μια έρευνα (εργασία εξαμήνου στη σχολή) και πρέπει να μοιράσω ερωτηματολόγια.... ποιός μπορεί και θέλει να συμπληρώσει ένα.... το στέλνω με email και μου το στέλνει τσεκαρισμένο πίσω....τι λέτε;;;;; Click για ανάπτυξη... Εγώ μέσα είμαι στείλτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2008 στις 22:20 Η Zbeebz έγραψε: #50 30-03-08 22:20 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Θεσσαλονικείς, θέλω την βοήθειά σας.... κάνω μια έρευνα (εργασία εξαμήνου στη σχολή) και πρέπει να μοιράσω ερωτηματολόγια.... ποιός μπορεί και θέλει να συμπληρώσει ένα.... το στέλνω με email και μου το στέλνει τσεκαρισμένο πίσω....τι λέτε;;;;; Click για ανάπτυξη... Αν βοηθάει, στείλε και σε μένα. Κι ελπίζω να μην κολαστώ απαντώντας σε αδιάκριτες ερωτήσεις! Σου στέλνω το μέιλ μου με προσωπικό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2008 στις 22:45 Η Raisa έγραψε: #51 30-03-08 22:45 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Αν βοηθάει, στείλε και σε μένα. Κι ελπίζω να μην κολαστώ απαντώντας σε αδιάκριτες ερωτήσεις! Σου στέλνω το μέιλ μου με προσωπικό. Click για ανάπτυξη... χε χε χε όλα θα τα μάθω....και μετάαααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2008 στις 23:01 Η Zbeebz έγραψε: #52 30-03-08 23:01 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: χε χε χε όλα θα τα μάθω....και μετάαααα Click για ανάπτυξη... Παιδιά, συμπληρώστε το όλοι, έμαθα πως μέσα στη βδομάδα θα μας βγάλει στην εκπομπή του Χίου!!!! Και στην Espresso, ναι!!! Επιτέλους το όνειρό μου θα γίνει πραγματικότη!!!! Πίσω Λουκά και σε έφαγα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2008 στις 23:06 Η Raisa έγραψε: #53 30-03-08 23:06 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Παιδιά, συμπληρώστε το όλοι, έμαθα πως μέσα στη βδομάδα θα μας βγάλει στην εκπομπή του Χίου!!!! Και στην Espresso, ναι!!! Επιτέλους το όνειρό μου θα γίνει πραγματικότη!!!! Πίσω Λουκά και σε έφαγα!!!! Click για ανάπτυξη... Δεν θα σας βγάλω πουθενά μόνο για καφέ!!!!! (τα ερωτηματολόγια θα πάνε κατευθείαν στον Τριανταφυλλόπουλο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2008 στις 23:08 Η Zbeebz έγραψε: #54 30-03-08 23:08 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Δεν θα σας βγάλω πουθενά μόνο για καφέ!!!!! (τα ερωτηματολόγια θα πάνε κατευθείαν στον Τριανταφυλλόπουλο) Click για ανάπτυξη... Αχ, πού θα βρω έναν τέτοιον άντρα να με... δαμάσει!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2008 στις 23:10 Η Raisa έγραψε: #55 30-03-08 23:10 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Αχ, πού θα βρω έναν τέτοιον άντρα να με... δαμάσει!!!! Click για ανάπτυξη... Ρώτα τον Θέμο!!!! (Υ.Γ. Ευχαριστώ πολύ για την συμμετοχή σου στην έρευνα:kiss Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2008 στις 23:11 Η Zbeebz έγραψε: #56 30-03-08 23:11 Raisa, τα πήρες; Όχι τα φράγκα, τα ερωτηματολόγια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2008 στις 23:14 Η Raisa έγραψε: #57 30-03-08 23:14 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Raisa, τα πήρες; Όχι τα φράγκα, τα ερωτηματολόγια... Click για ανάπτυξη... Ναι!!!!! Σ΄ευχαριστώ (τα φράγκα θα τα πάρω απ΄τον Θέμο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2008 στις 23:19 Η Zbeebz έγραψε: #58 30-03-08 23:19 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ναι!!!!! Σ΄ευχαριστώ (τα φράγκα θα τα πάρω απ΄τον Θέμο) Click για ανάπτυξη... Άσε, γιατί τα έχω πάρει στο κρανίο μ' αυτή την ιστορία. Από τη μια ο Θέμος λέει "εγώ τέτοιες συναλλαγές τις έχω στην ημερήσια διάταξη" [ναι, από την τίμια εργασία του ασφαλώς!] κι από την άλλη υπάρχουν παππουδογιαγιάδες συνταξιούχοι/ες που φυτοζωούν με 400 ευρά μηνιαίως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2008 στις 23:29 Η Raisa έγραψε: #59 30-03-08 23:29 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Άσε, γιατί τα έχω πάρει στο κρανίο μ' αυτή την ιστορία. Από τη μια ο Θέμος λέει "εγώ τέτοιες συναλλαγές τις έχω στην ημερήσια διάταξη" [ναι, από την τίμια εργασία του ασφαλώς!] κι από την άλλη υπάρχουν παππουδογιαγιάδες συνταξιούχοι/ες που φυτοζωούν με 400 ευρά μηνιαίως... Click για ανάπτυξη... Εγώ να σου πω δεν έβγαλα άκρη με το θέμα αυτό...άλλα λέει ο ένας άλλα ο άλλος...το σίγουρο είναι ότι όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά!!! ούτως ή άλλως έχω την εντύπωση ότι ΟΛΟΙ τα αρπάζουν όπου βρει ο καθένας τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2008 στις 23:37 Η Zbeebz έγραψε: #60 30-03-08 23:37 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Εγώ να σου πω δεν έβγαλα άκρη με το θέμα αυτό...άλλα λέει ο ένας άλλα ο άλλος...το σίγουρο είναι ότι όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά!!! ούτως ή άλλως έχω την εντύπωση ότι ΟΛΟΙ τα αρπάζουν όπου βρει ο καθένας τους Click για ανάπτυξη... Μεταξύ των δύο εγώ εκτιμώ ότι τα παίρνουν και οι δύο, απλώς ο Θ έκανε κάποια βλακεία και τον εξέθεσαν ενώ ο άλλος, όντας πιο παλιά καραβάνα παρά την νεότατη σύζυγο, κρύβει καλύτερα τα πακέτα του... όπως η γάτα το σκ///ό!!! Και τώρα πρέπει να αποτινάξω την Άσπρη από το μπούτι μου και να πάω στην κουζίνα να τους σερβίρω τα ψαράκια τους... Αύριο θα πάθουν κι οι δυο τους λαλά γιατί επίκειται επίσκεψη στον γιατρό για τσεκάπ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Θεσσαλονικείς, θέλω την βοήθειά σας.... κάνω μια έρευνα (εργασία εξαμήνου στη σχολή) και πρέπει να μοιράσω ερωτηματολόγια.... ποιός μπορεί και θέλει να συμπληρώσει ένα.... το στέλνω με email και μου το στέλνει τσεκαρισμένο πίσω....τι λέτε;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2008 στις 21:50 Η μαγισσα έγραψε: #49 30-03-08 21:50 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Θεσσαλονικείς, θέλω την βοήθειά σας.... κάνω μια έρευνα (εργασία εξαμήνου στη σχολή) και πρέπει να μοιράσω ερωτηματολόγια.... ποιός μπορεί και θέλει να συμπληρώσει ένα.... το στέλνω με email και μου το στέλνει τσεκαρισμένο πίσω....τι λέτε;;;;; Click για ανάπτυξη... Εγώ μέσα είμαι στείλτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2008 στις 22:20 Η Zbeebz έγραψε: #50 30-03-08 22:20 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Θεσσαλονικείς, θέλω την βοήθειά σας.... κάνω μια έρευνα (εργασία εξαμήνου στη σχολή) και πρέπει να μοιράσω ερωτηματολόγια.... ποιός μπορεί και θέλει να συμπληρώσει ένα.... το στέλνω με email και μου το στέλνει τσεκαρισμένο πίσω....τι λέτε;;;;; Click για ανάπτυξη... Αν βοηθάει, στείλε και σε μένα. Κι ελπίζω να μην κολαστώ απαντώντας σε αδιάκριτες ερωτήσεις! Σου στέλνω το μέιλ μου με προσωπικό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2008 στις 22:45 Η Raisa έγραψε: #51 30-03-08 22:45 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Αν βοηθάει, στείλε και σε μένα. Κι ελπίζω να μην κολαστώ απαντώντας σε αδιάκριτες ερωτήσεις! Σου στέλνω το μέιλ μου με προσωπικό. Click για ανάπτυξη... χε χε χε όλα θα τα μάθω....και μετάαααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2008 στις 23:01 Η Zbeebz έγραψε: #52 30-03-08 23:01 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: χε χε χε όλα θα τα μάθω....και μετάαααα Click για ανάπτυξη... Παιδιά, συμπληρώστε το όλοι, έμαθα πως μέσα στη βδομάδα θα μας βγάλει στην εκπομπή του Χίου!!!! Και στην Espresso, ναι!!! Επιτέλους το όνειρό μου θα γίνει πραγματικότη!!!! Πίσω Λουκά και σε έφαγα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2008 στις 23:06 Η Raisa έγραψε: #53 30-03-08 23:06 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Παιδιά, συμπληρώστε το όλοι, έμαθα πως μέσα στη βδομάδα θα μας βγάλει στην εκπομπή του Χίου!!!! Και στην Espresso, ναι!!! Επιτέλους το όνειρό μου θα γίνει πραγματικότη!!!! Πίσω Λουκά και σε έφαγα!!!! Click για ανάπτυξη... Δεν θα σας βγάλω πουθενά μόνο για καφέ!!!!! (τα ερωτηματολόγια θα πάνε κατευθείαν στον Τριανταφυλλόπουλο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2008 στις 23:08 Η Zbeebz έγραψε: #54 30-03-08 23:08 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Δεν θα σας βγάλω πουθενά μόνο για καφέ!!!!! (τα ερωτηματολόγια θα πάνε κατευθείαν στον Τριανταφυλλόπουλο) Click για ανάπτυξη... Αχ, πού θα βρω έναν τέτοιον άντρα να με... δαμάσει!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2008 στις 23:10 Η Raisa έγραψε: #55 30-03-08 23:10 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Αχ, πού θα βρω έναν τέτοιον άντρα να με... δαμάσει!!!! Click για ανάπτυξη... Ρώτα τον Θέμο!!!! (Υ.Γ. Ευχαριστώ πολύ για την συμμετοχή σου στην έρευνα:kiss Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2008 στις 23:11 Η Zbeebz έγραψε: #56 30-03-08 23:11 Raisa, τα πήρες; Όχι τα φράγκα, τα ερωτηματολόγια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2008 στις 23:14 Η Raisa έγραψε: #57 30-03-08 23:14 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Raisa, τα πήρες; Όχι τα φράγκα, τα ερωτηματολόγια... Click για ανάπτυξη... Ναι!!!!! Σ΄ευχαριστώ (τα φράγκα θα τα πάρω απ΄τον Θέμο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2008 στις 23:19 Η Zbeebz έγραψε: #58 30-03-08 23:19 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ναι!!!!! Σ΄ευχαριστώ (τα φράγκα θα τα πάρω απ΄τον Θέμο) Click για ανάπτυξη... Άσε, γιατί τα έχω πάρει στο κρανίο μ' αυτή την ιστορία. Από τη μια ο Θέμος λέει "εγώ τέτοιες συναλλαγές τις έχω στην ημερήσια διάταξη" [ναι, από την τίμια εργασία του ασφαλώς!] κι από την άλλη υπάρχουν παππουδογιαγιάδες συνταξιούχοι/ες που φυτοζωούν με 400 ευρά μηνιαίως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2008 στις 23:29 Η Raisa έγραψε: #59 30-03-08 23:29 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Άσε, γιατί τα έχω πάρει στο κρανίο μ' αυτή την ιστορία. Από τη μια ο Θέμος λέει "εγώ τέτοιες συναλλαγές τις έχω στην ημερήσια διάταξη" [ναι, από την τίμια εργασία του ασφαλώς!] κι από την άλλη υπάρχουν παππουδογιαγιάδες συνταξιούχοι/ες που φυτοζωούν με 400 ευρά μηνιαίως... Click για ανάπτυξη... Εγώ να σου πω δεν έβγαλα άκρη με το θέμα αυτό...άλλα λέει ο ένας άλλα ο άλλος...το σίγουρο είναι ότι όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά!!! ούτως ή άλλως έχω την εντύπωση ότι ΟΛΟΙ τα αρπάζουν όπου βρει ο καθένας τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2008 στις 23:37 Η Zbeebz έγραψε: #60 30-03-08 23:37 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Εγώ να σου πω δεν έβγαλα άκρη με το θέμα αυτό...άλλα λέει ο ένας άλλα ο άλλος...το σίγουρο είναι ότι όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά!!! ούτως ή άλλως έχω την εντύπωση ότι ΟΛΟΙ τα αρπάζουν όπου βρει ο καθένας τους Click για ανάπτυξη... Μεταξύ των δύο εγώ εκτιμώ ότι τα παίρνουν και οι δύο, απλώς ο Θ έκανε κάποια βλακεία και τον εξέθεσαν ενώ ο άλλος, όντας πιο παλιά καραβάνα παρά την νεότατη σύζυγο, κρύβει καλύτερα τα πακέτα του... όπως η γάτα το σκ///ό!!! Και τώρα πρέπει να αποτινάξω την Άσπρη από το μπούτι μου και να πάω στην κουζίνα να τους σερβίρω τα ψαράκια τους... Αύριο θα πάθουν κι οι δυο τους λαλά γιατί επίκειται επίσκεψη στον γιατρό για τσεκάπ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Θεσσαλονικείς, θέλω την βοήθειά σας.... κάνω μια έρευνα (εργασία εξαμήνου στη σχολή) και πρέπει να μοιράσω ερωτηματολόγια.... ποιός μπορεί και θέλει να συμπληρώσει ένα.... το στέλνω με email και μου το στέλνει τσεκαρισμένο πίσω....τι λέτε;;;;; Click για ανάπτυξη... Εγώ μέσα είμαι στείλτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2008 στις 22:20 Η Zbeebz έγραψε: #50 30-03-08 22:20 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Θεσσαλονικείς, θέλω την βοήθειά σας.... κάνω μια έρευνα (εργασία εξαμήνου στη σχολή) και πρέπει να μοιράσω ερωτηματολόγια.... ποιός μπορεί και θέλει να συμπληρώσει ένα.... το στέλνω με email και μου το στέλνει τσεκαρισμένο πίσω....τι λέτε;;;;; Click για ανάπτυξη... Αν βοηθάει, στείλε και σε μένα. Κι ελπίζω να μην κολαστώ απαντώντας σε αδιάκριτες ερωτήσεις! Σου στέλνω το μέιλ μου με προσωπικό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2008 στις 22:45 Η Raisa έγραψε: #51 30-03-08 22:45 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Αν βοηθάει, στείλε και σε μένα. Κι ελπίζω να μην κολαστώ απαντώντας σε αδιάκριτες ερωτήσεις! Σου στέλνω το μέιλ μου με προσωπικό. Click για ανάπτυξη... χε χε χε όλα θα τα μάθω....και μετάαααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2008 στις 23:01 Η Zbeebz έγραψε: #52 30-03-08 23:01 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: χε χε χε όλα θα τα μάθω....και μετάαααα Click για ανάπτυξη... Παιδιά, συμπληρώστε το όλοι, έμαθα πως μέσα στη βδομάδα θα μας βγάλει στην εκπομπή του Χίου!!!! Και στην Espresso, ναι!!! Επιτέλους το όνειρό μου θα γίνει πραγματικότη!!!! Πίσω Λουκά και σε έφαγα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2008 στις 23:06 Η Raisa έγραψε: #53 30-03-08 23:06 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Παιδιά, συμπληρώστε το όλοι, έμαθα πως μέσα στη βδομάδα θα μας βγάλει στην εκπομπή του Χίου!!!! Και στην Espresso, ναι!!! Επιτέλους το όνειρό μου θα γίνει πραγματικότη!!!! Πίσω Λουκά και σε έφαγα!!!! Click για ανάπτυξη... Δεν θα σας βγάλω πουθενά μόνο για καφέ!!!!! (τα ερωτηματολόγια θα πάνε κατευθείαν στον Τριανταφυλλόπουλο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2008 στις 23:08 Η Zbeebz έγραψε: #54 30-03-08 23:08 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Δεν θα σας βγάλω πουθενά μόνο για καφέ!!!!! (τα ερωτηματολόγια θα πάνε κατευθείαν στον Τριανταφυλλόπουλο) Click για ανάπτυξη... Αχ, πού θα βρω έναν τέτοιον άντρα να με... δαμάσει!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2008 στις 23:10 Η Raisa έγραψε: #55 30-03-08 23:10 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Αχ, πού θα βρω έναν τέτοιον άντρα να με... δαμάσει!!!! Click για ανάπτυξη... Ρώτα τον Θέμο!!!! (Υ.Γ. Ευχαριστώ πολύ για την συμμετοχή σου στην έρευνα:kiss Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2008 στις 23:11 Η Zbeebz έγραψε: #56 30-03-08 23:11 Raisa, τα πήρες; Όχι τα φράγκα, τα ερωτηματολόγια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2008 στις 23:14 Η Raisa έγραψε: #57 30-03-08 23:14 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Raisa, τα πήρες; Όχι τα φράγκα, τα ερωτηματολόγια... Click για ανάπτυξη... Ναι!!!!! Σ΄ευχαριστώ (τα φράγκα θα τα πάρω απ΄τον Θέμο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2008 στις 23:19 Η Zbeebz έγραψε: #58 30-03-08 23:19 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ναι!!!!! Σ΄ευχαριστώ (τα φράγκα θα τα πάρω απ΄τον Θέμο) Click για ανάπτυξη... Άσε, γιατί τα έχω πάρει στο κρανίο μ' αυτή την ιστορία. Από τη μια ο Θέμος λέει "εγώ τέτοιες συναλλαγές τις έχω στην ημερήσια διάταξη" [ναι, από την τίμια εργασία του ασφαλώς!] κι από την άλλη υπάρχουν παππουδογιαγιάδες συνταξιούχοι/ες που φυτοζωούν με 400 ευρά μηνιαίως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2008 στις 23:29 Η Raisa έγραψε: #59 30-03-08 23:29 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Άσε, γιατί τα έχω πάρει στο κρανίο μ' αυτή την ιστορία. Από τη μια ο Θέμος λέει "εγώ τέτοιες συναλλαγές τις έχω στην ημερήσια διάταξη" [ναι, από την τίμια εργασία του ασφαλώς!] κι από την άλλη υπάρχουν παππουδογιαγιάδες συνταξιούχοι/ες που φυτοζωούν με 400 ευρά μηνιαίως... Click για ανάπτυξη... Εγώ να σου πω δεν έβγαλα άκρη με το θέμα αυτό...άλλα λέει ο ένας άλλα ο άλλος...το σίγουρο είναι ότι όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά!!! ούτως ή άλλως έχω την εντύπωση ότι ΟΛΟΙ τα αρπάζουν όπου βρει ο καθένας τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2008 στις 23:37 Η Zbeebz έγραψε: #60 30-03-08 23:37 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Εγώ να σου πω δεν έβγαλα άκρη με το θέμα αυτό...άλλα λέει ο ένας άλλα ο άλλος...το σίγουρο είναι ότι όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά!!! ούτως ή άλλως έχω την εντύπωση ότι ΟΛΟΙ τα αρπάζουν όπου βρει ο καθένας τους Click για ανάπτυξη... Μεταξύ των δύο εγώ εκτιμώ ότι τα παίρνουν και οι δύο, απλώς ο Θ έκανε κάποια βλακεία και τον εξέθεσαν ενώ ο άλλος, όντας πιο παλιά καραβάνα παρά την νεότατη σύζυγο, κρύβει καλύτερα τα πακέτα του... όπως η γάτα το σκ///ό!!! Και τώρα πρέπει να αποτινάξω την Άσπρη από το μπούτι μου και να πάω στην κουζίνα να τους σερβίρω τα ψαράκια τους... Αύριο θα πάθουν κι οι δυο τους λαλά γιατί επίκειται επίσκεψη στον γιατρό για τσεκάπ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Θεσσαλονικείς, θέλω την βοήθειά σας.... κάνω μια έρευνα (εργασία εξαμήνου στη σχολή) και πρέπει να μοιράσω ερωτηματολόγια.... ποιός μπορεί και θέλει να συμπληρώσει ένα.... το στέλνω με email και μου το στέλνει τσεκαρισμένο πίσω....τι λέτε;;;;; Click για ανάπτυξη... Αν βοηθάει, στείλε και σε μένα. Κι ελπίζω να μην κολαστώ απαντώντας σε αδιάκριτες ερωτήσεις! Σου στέλνω το μέιλ μου με προσωπικό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2008 στις 22:45 Η Raisa έγραψε: #51 30-03-08 22:45 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Αν βοηθάει, στείλε και σε μένα. Κι ελπίζω να μην κολαστώ απαντώντας σε αδιάκριτες ερωτήσεις! Σου στέλνω το μέιλ μου με προσωπικό. Click για ανάπτυξη... χε χε χε όλα θα τα μάθω....και μετάαααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2008 στις 23:01 Η Zbeebz έγραψε: #52 30-03-08 23:01 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: χε χε χε όλα θα τα μάθω....και μετάαααα Click για ανάπτυξη... Παιδιά, συμπληρώστε το όλοι, έμαθα πως μέσα στη βδομάδα θα μας βγάλει στην εκπομπή του Χίου!!!! Και στην Espresso, ναι!!! Επιτέλους το όνειρό μου θα γίνει πραγματικότη!!!! Πίσω Λουκά και σε έφαγα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2008 στις 23:06 Η Raisa έγραψε: #53 30-03-08 23:06 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Παιδιά, συμπληρώστε το όλοι, έμαθα πως μέσα στη βδομάδα θα μας βγάλει στην εκπομπή του Χίου!!!! Και στην Espresso, ναι!!! Επιτέλους το όνειρό μου θα γίνει πραγματικότη!!!! Πίσω Λουκά και σε έφαγα!!!! Click για ανάπτυξη... Δεν θα σας βγάλω πουθενά μόνο για καφέ!!!!! (τα ερωτηματολόγια θα πάνε κατευθείαν στον Τριανταφυλλόπουλο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2008 στις 23:08 Η Zbeebz έγραψε: #54 30-03-08 23:08 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Δεν θα σας βγάλω πουθενά μόνο για καφέ!!!!! (τα ερωτηματολόγια θα πάνε κατευθείαν στον Τριανταφυλλόπουλο) Click για ανάπτυξη... Αχ, πού θα βρω έναν τέτοιον άντρα να με... δαμάσει!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2008 στις 23:10 Η Raisa έγραψε: #55 30-03-08 23:10 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Αχ, πού θα βρω έναν τέτοιον άντρα να με... δαμάσει!!!! Click για ανάπτυξη... Ρώτα τον Θέμο!!!! (Υ.Γ. Ευχαριστώ πολύ για την συμμετοχή σου στην έρευνα:kiss Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2008 στις 23:11 Η Zbeebz έγραψε: #56 30-03-08 23:11 Raisa, τα πήρες; Όχι τα φράγκα, τα ερωτηματολόγια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2008 στις 23:14 Η Raisa έγραψε: #57 30-03-08 23:14 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Raisa, τα πήρες; Όχι τα φράγκα, τα ερωτηματολόγια... Click για ανάπτυξη... Ναι!!!!! Σ΄ευχαριστώ (τα φράγκα θα τα πάρω απ΄τον Θέμο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2008 στις 23:19 Η Zbeebz έγραψε: #58 30-03-08 23:19 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ναι!!!!! Σ΄ευχαριστώ (τα φράγκα θα τα πάρω απ΄τον Θέμο) Click για ανάπτυξη... Άσε, γιατί τα έχω πάρει στο κρανίο μ' αυτή την ιστορία. Από τη μια ο Θέμος λέει "εγώ τέτοιες συναλλαγές τις έχω στην ημερήσια διάταξη" [ναι, από την τίμια εργασία του ασφαλώς!] κι από την άλλη υπάρχουν παππουδογιαγιάδες συνταξιούχοι/ες που φυτοζωούν με 400 ευρά μηνιαίως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2008 στις 23:29 Η Raisa έγραψε: #59 30-03-08 23:29 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Άσε, γιατί τα έχω πάρει στο κρανίο μ' αυτή την ιστορία. Από τη μια ο Θέμος λέει "εγώ τέτοιες συναλλαγές τις έχω στην ημερήσια διάταξη" [ναι, από την τίμια εργασία του ασφαλώς!] κι από την άλλη υπάρχουν παππουδογιαγιάδες συνταξιούχοι/ες που φυτοζωούν με 400 ευρά μηνιαίως... Click για ανάπτυξη... Εγώ να σου πω δεν έβγαλα άκρη με το θέμα αυτό...άλλα λέει ο ένας άλλα ο άλλος...το σίγουρο είναι ότι όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά!!! ούτως ή άλλως έχω την εντύπωση ότι ΟΛΟΙ τα αρπάζουν όπου βρει ο καθένας τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2008 στις 23:37 Η Zbeebz έγραψε: #60 30-03-08 23:37 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Εγώ να σου πω δεν έβγαλα άκρη με το θέμα αυτό...άλλα λέει ο ένας άλλα ο άλλος...το σίγουρο είναι ότι όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά!!! ούτως ή άλλως έχω την εντύπωση ότι ΟΛΟΙ τα αρπάζουν όπου βρει ο καθένας τους Click για ανάπτυξη... Μεταξύ των δύο εγώ εκτιμώ ότι τα παίρνουν και οι δύο, απλώς ο Θ έκανε κάποια βλακεία και τον εξέθεσαν ενώ ο άλλος, όντας πιο παλιά καραβάνα παρά την νεότατη σύζυγο, κρύβει καλύτερα τα πακέτα του... όπως η γάτα το σκ///ό!!! Και τώρα πρέπει να αποτινάξω την Άσπρη από το μπούτι μου και να πάω στην κουζίνα να τους σερβίρω τα ψαράκια τους... Αύριο θα πάθουν κι οι δυο τους λαλά γιατί επίκειται επίσκεψη στον γιατρό για τσεκάπ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Αν βοηθάει, στείλε και σε μένα. Κι ελπίζω να μην κολαστώ απαντώντας σε αδιάκριτες ερωτήσεις! Σου στέλνω το μέιλ μου με προσωπικό. Click για ανάπτυξη... χε χε χε όλα θα τα μάθω....και μετάαααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2008 στις 23:01 Η Zbeebz έγραψε: #52 30-03-08 23:01 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: χε χε χε όλα θα τα μάθω....και μετάαααα Click για ανάπτυξη... Παιδιά, συμπληρώστε το όλοι, έμαθα πως μέσα στη βδομάδα θα μας βγάλει στην εκπομπή του Χίου!!!! Και στην Espresso, ναι!!! Επιτέλους το όνειρό μου θα γίνει πραγματικότη!!!! Πίσω Λουκά και σε έφαγα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2008 στις 23:06 Η Raisa έγραψε: #53 30-03-08 23:06 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Παιδιά, συμπληρώστε το όλοι, έμαθα πως μέσα στη βδομάδα θα μας βγάλει στην εκπομπή του Χίου!!!! Και στην Espresso, ναι!!! Επιτέλους το όνειρό μου θα γίνει πραγματικότη!!!! Πίσω Λουκά και σε έφαγα!!!! Click για ανάπτυξη... Δεν θα σας βγάλω πουθενά μόνο για καφέ!!!!! (τα ερωτηματολόγια θα πάνε κατευθείαν στον Τριανταφυλλόπουλο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2008 στις 23:08 Η Zbeebz έγραψε: #54 30-03-08 23:08 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Δεν θα σας βγάλω πουθενά μόνο για καφέ!!!!! (τα ερωτηματολόγια θα πάνε κατευθείαν στον Τριανταφυλλόπουλο) Click για ανάπτυξη... Αχ, πού θα βρω έναν τέτοιον άντρα να με... δαμάσει!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2008 στις 23:10 Η Raisa έγραψε: #55 30-03-08 23:10 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Αχ, πού θα βρω έναν τέτοιον άντρα να με... δαμάσει!!!! Click για ανάπτυξη... Ρώτα τον Θέμο!!!! (Υ.Γ. Ευχαριστώ πολύ για την συμμετοχή σου στην έρευνα:kiss Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2008 στις 23:11 Η Zbeebz έγραψε: #56 30-03-08 23:11 Raisa, τα πήρες; Όχι τα φράγκα, τα ερωτηματολόγια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2008 στις 23:14 Η Raisa έγραψε: #57 30-03-08 23:14 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Raisa, τα πήρες; Όχι τα φράγκα, τα ερωτηματολόγια... Click για ανάπτυξη... Ναι!!!!! Σ΄ευχαριστώ (τα φράγκα θα τα πάρω απ΄τον Θέμο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2008 στις 23:19 Η Zbeebz έγραψε: #58 30-03-08 23:19 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ναι!!!!! Σ΄ευχαριστώ (τα φράγκα θα τα πάρω απ΄τον Θέμο) Click για ανάπτυξη... Άσε, γιατί τα έχω πάρει στο κρανίο μ' αυτή την ιστορία. Από τη μια ο Θέμος λέει "εγώ τέτοιες συναλλαγές τις έχω στην ημερήσια διάταξη" [ναι, από την τίμια εργασία του ασφαλώς!] κι από την άλλη υπάρχουν παππουδογιαγιάδες συνταξιούχοι/ες που φυτοζωούν με 400 ευρά μηνιαίως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2008 στις 23:29 Η Raisa έγραψε: #59 30-03-08 23:29 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Άσε, γιατί τα έχω πάρει στο κρανίο μ' αυτή την ιστορία. Από τη μια ο Θέμος λέει "εγώ τέτοιες συναλλαγές τις έχω στην ημερήσια διάταξη" [ναι, από την τίμια εργασία του ασφαλώς!] κι από την άλλη υπάρχουν παππουδογιαγιάδες συνταξιούχοι/ες που φυτοζωούν με 400 ευρά μηνιαίως... Click για ανάπτυξη... Εγώ να σου πω δεν έβγαλα άκρη με το θέμα αυτό...άλλα λέει ο ένας άλλα ο άλλος...το σίγουρο είναι ότι όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά!!! ούτως ή άλλως έχω την εντύπωση ότι ΟΛΟΙ τα αρπάζουν όπου βρει ο καθένας τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2008 στις 23:37 Η Zbeebz έγραψε: #60 30-03-08 23:37 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Εγώ να σου πω δεν έβγαλα άκρη με το θέμα αυτό...άλλα λέει ο ένας άλλα ο άλλος...το σίγουρο είναι ότι όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά!!! ούτως ή άλλως έχω την εντύπωση ότι ΟΛΟΙ τα αρπάζουν όπου βρει ο καθένας τους Click για ανάπτυξη... Μεταξύ των δύο εγώ εκτιμώ ότι τα παίρνουν και οι δύο, απλώς ο Θ έκανε κάποια βλακεία και τον εξέθεσαν ενώ ο άλλος, όντας πιο παλιά καραβάνα παρά την νεότατη σύζυγο, κρύβει καλύτερα τα πακέτα του... όπως η γάτα το σκ///ό!!! Και τώρα πρέπει να αποτινάξω την Άσπρη από το μπούτι μου και να πάω στην κουζίνα να τους σερβίρω τα ψαράκια τους... Αύριο θα πάθουν κι οι δυο τους λαλά γιατί επίκειται επίσκεψη στον γιατρό για τσεκάπ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Raisa: χε χε χε όλα θα τα μάθω....και μετάαααα Click για ανάπτυξη... Παιδιά, συμπληρώστε το όλοι, έμαθα πως μέσα στη βδομάδα θα μας βγάλει στην εκπομπή του Χίου!!!! Και στην Espresso, ναι!!! Επιτέλους το όνειρό μου θα γίνει πραγματικότη!!!! Πίσω Λουκά και σε έφαγα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2008 στις 23:06 Η Raisa έγραψε: #53 30-03-08 23:06 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Παιδιά, συμπληρώστε το όλοι, έμαθα πως μέσα στη βδομάδα θα μας βγάλει στην εκπομπή του Χίου!!!! Και στην Espresso, ναι!!! Επιτέλους το όνειρό μου θα γίνει πραγματικότη!!!! Πίσω Λουκά και σε έφαγα!!!! Click για ανάπτυξη... Δεν θα σας βγάλω πουθενά μόνο για καφέ!!!!! (τα ερωτηματολόγια θα πάνε κατευθείαν στον Τριανταφυλλόπουλο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2008 στις 23:08 Η Zbeebz έγραψε: #54 30-03-08 23:08 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Δεν θα σας βγάλω πουθενά μόνο για καφέ!!!!! (τα ερωτηματολόγια θα πάνε κατευθείαν στον Τριανταφυλλόπουλο) Click για ανάπτυξη... Αχ, πού θα βρω έναν τέτοιον άντρα να με... δαμάσει!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2008 στις 23:10 Η Raisa έγραψε: #55 30-03-08 23:10 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Αχ, πού θα βρω έναν τέτοιον άντρα να με... δαμάσει!!!! Click για ανάπτυξη... Ρώτα τον Θέμο!!!! (Υ.Γ. Ευχαριστώ πολύ για την συμμετοχή σου στην έρευνα:kiss Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2008 στις 23:11 Η Zbeebz έγραψε: #56 30-03-08 23:11 Raisa, τα πήρες; Όχι τα φράγκα, τα ερωτηματολόγια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2008 στις 23:14 Η Raisa έγραψε: #57 30-03-08 23:14 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Raisa, τα πήρες; Όχι τα φράγκα, τα ερωτηματολόγια... Click για ανάπτυξη... Ναι!!!!! Σ΄ευχαριστώ (τα φράγκα θα τα πάρω απ΄τον Θέμο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2008 στις 23:19 Η Zbeebz έγραψε: #58 30-03-08 23:19 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ναι!!!!! Σ΄ευχαριστώ (τα φράγκα θα τα πάρω απ΄τον Θέμο) Click για ανάπτυξη... Άσε, γιατί τα έχω πάρει στο κρανίο μ' αυτή την ιστορία. Από τη μια ο Θέμος λέει "εγώ τέτοιες συναλλαγές τις έχω στην ημερήσια διάταξη" [ναι, από την τίμια εργασία του ασφαλώς!] κι από την άλλη υπάρχουν παππουδογιαγιάδες συνταξιούχοι/ες που φυτοζωούν με 400 ευρά μηνιαίως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2008 στις 23:29 Η Raisa έγραψε: #59 30-03-08 23:29 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Άσε, γιατί τα έχω πάρει στο κρανίο μ' αυτή την ιστορία. Από τη μια ο Θέμος λέει "εγώ τέτοιες συναλλαγές τις έχω στην ημερήσια διάταξη" [ναι, από την τίμια εργασία του ασφαλώς!] κι από την άλλη υπάρχουν παππουδογιαγιάδες συνταξιούχοι/ες που φυτοζωούν με 400 ευρά μηνιαίως... Click για ανάπτυξη... Εγώ να σου πω δεν έβγαλα άκρη με το θέμα αυτό...άλλα λέει ο ένας άλλα ο άλλος...το σίγουρο είναι ότι όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά!!! ούτως ή άλλως έχω την εντύπωση ότι ΟΛΟΙ τα αρπάζουν όπου βρει ο καθένας τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2008 στις 23:37 Η Zbeebz έγραψε: #60 30-03-08 23:37 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Εγώ να σου πω δεν έβγαλα άκρη με το θέμα αυτό...άλλα λέει ο ένας άλλα ο άλλος...το σίγουρο είναι ότι όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά!!! ούτως ή άλλως έχω την εντύπωση ότι ΟΛΟΙ τα αρπάζουν όπου βρει ο καθένας τους Click για ανάπτυξη... Μεταξύ των δύο εγώ εκτιμώ ότι τα παίρνουν και οι δύο, απλώς ο Θ έκανε κάποια βλακεία και τον εξέθεσαν ενώ ο άλλος, όντας πιο παλιά καραβάνα παρά την νεότατη σύζυγο, κρύβει καλύτερα τα πακέτα του... όπως η γάτα το σκ///ό!!! Και τώρα πρέπει να αποτινάξω την Άσπρη από το μπούτι μου και να πάω στην κουζίνα να τους σερβίρω τα ψαράκια τους... Αύριο θα πάθουν κι οι δυο τους λαλά γιατί επίκειται επίσκεψη στον γιατρό για τσεκάπ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Παιδιά, συμπληρώστε το όλοι, έμαθα πως μέσα στη βδομάδα θα μας βγάλει στην εκπομπή του Χίου!!!! Και στην Espresso, ναι!!! Επιτέλους το όνειρό μου θα γίνει πραγματικότη!!!! Πίσω Λουκά και σε έφαγα!!!! Click για ανάπτυξη... Δεν θα σας βγάλω πουθενά μόνο για καφέ!!!!! (τα ερωτηματολόγια θα πάνε κατευθείαν στον Τριανταφυλλόπουλο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2008 στις 23:08 Η Zbeebz έγραψε: #54 30-03-08 23:08 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Δεν θα σας βγάλω πουθενά μόνο για καφέ!!!!! (τα ερωτηματολόγια θα πάνε κατευθείαν στον Τριανταφυλλόπουλο) Click για ανάπτυξη... Αχ, πού θα βρω έναν τέτοιον άντρα να με... δαμάσει!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2008 στις 23:10 Η Raisa έγραψε: #55 30-03-08 23:10 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Αχ, πού θα βρω έναν τέτοιον άντρα να με... δαμάσει!!!! Click για ανάπτυξη... Ρώτα τον Θέμο!!!! (Υ.Γ. Ευχαριστώ πολύ για την συμμετοχή σου στην έρευνα:kiss Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2008 στις 23:11 Η Zbeebz έγραψε: #56 30-03-08 23:11 Raisa, τα πήρες; Όχι τα φράγκα, τα ερωτηματολόγια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2008 στις 23:14 Η Raisa έγραψε: #57 30-03-08 23:14 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Raisa, τα πήρες; Όχι τα φράγκα, τα ερωτηματολόγια... Click για ανάπτυξη... Ναι!!!!! Σ΄ευχαριστώ (τα φράγκα θα τα πάρω απ΄τον Θέμο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2008 στις 23:19 Η Zbeebz έγραψε: #58 30-03-08 23:19 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ναι!!!!! Σ΄ευχαριστώ (τα φράγκα θα τα πάρω απ΄τον Θέμο) Click για ανάπτυξη... Άσε, γιατί τα έχω πάρει στο κρανίο μ' αυτή την ιστορία. Από τη μια ο Θέμος λέει "εγώ τέτοιες συναλλαγές τις έχω στην ημερήσια διάταξη" [ναι, από την τίμια εργασία του ασφαλώς!] κι από την άλλη υπάρχουν παππουδογιαγιάδες συνταξιούχοι/ες που φυτοζωούν με 400 ευρά μηνιαίως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2008 στις 23:29 Η Raisa έγραψε: #59 30-03-08 23:29 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Άσε, γιατί τα έχω πάρει στο κρανίο μ' αυτή την ιστορία. Από τη μια ο Θέμος λέει "εγώ τέτοιες συναλλαγές τις έχω στην ημερήσια διάταξη" [ναι, από την τίμια εργασία του ασφαλώς!] κι από την άλλη υπάρχουν παππουδογιαγιάδες συνταξιούχοι/ες που φυτοζωούν με 400 ευρά μηνιαίως... Click για ανάπτυξη... Εγώ να σου πω δεν έβγαλα άκρη με το θέμα αυτό...άλλα λέει ο ένας άλλα ο άλλος...το σίγουρο είναι ότι όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά!!! ούτως ή άλλως έχω την εντύπωση ότι ΟΛΟΙ τα αρπάζουν όπου βρει ο καθένας τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2008 στις 23:37 Η Zbeebz έγραψε: #60 30-03-08 23:37 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Εγώ να σου πω δεν έβγαλα άκρη με το θέμα αυτό...άλλα λέει ο ένας άλλα ο άλλος...το σίγουρο είναι ότι όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά!!! ούτως ή άλλως έχω την εντύπωση ότι ΟΛΟΙ τα αρπάζουν όπου βρει ο καθένας τους Click για ανάπτυξη... Μεταξύ των δύο εγώ εκτιμώ ότι τα παίρνουν και οι δύο, απλώς ο Θ έκανε κάποια βλακεία και τον εξέθεσαν ενώ ο άλλος, όντας πιο παλιά καραβάνα παρά την νεότατη σύζυγο, κρύβει καλύτερα τα πακέτα του... όπως η γάτα το σκ///ό!!! Και τώρα πρέπει να αποτινάξω την Άσπρη από το μπούτι μου και να πάω στην κουζίνα να τους σερβίρω τα ψαράκια τους... Αύριο θα πάθουν κι οι δυο τους λαλά γιατί επίκειται επίσκεψη στον γιατρό για τσεκάπ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Δεν θα σας βγάλω πουθενά μόνο για καφέ!!!!! (τα ερωτηματολόγια θα πάνε κατευθείαν στον Τριανταφυλλόπουλο) Click για ανάπτυξη... Αχ, πού θα βρω έναν τέτοιον άντρα να με... δαμάσει!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2008 στις 23:10 Η Raisa έγραψε: #55 30-03-08 23:10 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Αχ, πού θα βρω έναν τέτοιον άντρα να με... δαμάσει!!!! Click για ανάπτυξη... Ρώτα τον Θέμο!!!! (Υ.Γ. Ευχαριστώ πολύ για την συμμετοχή σου στην έρευνα:kiss Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2008 στις 23:11 Η Zbeebz έγραψε: #56 30-03-08 23:11 Raisa, τα πήρες; Όχι τα φράγκα, τα ερωτηματολόγια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2008 στις 23:14 Η Raisa έγραψε: #57 30-03-08 23:14 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Raisa, τα πήρες; Όχι τα φράγκα, τα ερωτηματολόγια... Click για ανάπτυξη... Ναι!!!!! Σ΄ευχαριστώ (τα φράγκα θα τα πάρω απ΄τον Θέμο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2008 στις 23:19 Η Zbeebz έγραψε: #58 30-03-08 23:19 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ναι!!!!! Σ΄ευχαριστώ (τα φράγκα θα τα πάρω απ΄τον Θέμο) Click για ανάπτυξη... Άσε, γιατί τα έχω πάρει στο κρανίο μ' αυτή την ιστορία. Από τη μια ο Θέμος λέει "εγώ τέτοιες συναλλαγές τις έχω στην ημερήσια διάταξη" [ναι, από την τίμια εργασία του ασφαλώς!] κι από την άλλη υπάρχουν παππουδογιαγιάδες συνταξιούχοι/ες που φυτοζωούν με 400 ευρά μηνιαίως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2008 στις 23:29 Η Raisa έγραψε: #59 30-03-08 23:29 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Άσε, γιατί τα έχω πάρει στο κρανίο μ' αυτή την ιστορία. Από τη μια ο Θέμος λέει "εγώ τέτοιες συναλλαγές τις έχω στην ημερήσια διάταξη" [ναι, από την τίμια εργασία του ασφαλώς!] κι από την άλλη υπάρχουν παππουδογιαγιάδες συνταξιούχοι/ες που φυτοζωούν με 400 ευρά μηνιαίως... Click για ανάπτυξη... Εγώ να σου πω δεν έβγαλα άκρη με το θέμα αυτό...άλλα λέει ο ένας άλλα ο άλλος...το σίγουρο είναι ότι όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά!!! ούτως ή άλλως έχω την εντύπωση ότι ΟΛΟΙ τα αρπάζουν όπου βρει ο καθένας τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2008 στις 23:37 Η Zbeebz έγραψε: #60 30-03-08 23:37 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Εγώ να σου πω δεν έβγαλα άκρη με το θέμα αυτό...άλλα λέει ο ένας άλλα ο άλλος...το σίγουρο είναι ότι όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά!!! ούτως ή άλλως έχω την εντύπωση ότι ΟΛΟΙ τα αρπάζουν όπου βρει ο καθένας τους Click για ανάπτυξη... Μεταξύ των δύο εγώ εκτιμώ ότι τα παίρνουν και οι δύο, απλώς ο Θ έκανε κάποια βλακεία και τον εξέθεσαν ενώ ο άλλος, όντας πιο παλιά καραβάνα παρά την νεότατη σύζυγο, κρύβει καλύτερα τα πακέτα του... όπως η γάτα το σκ///ό!!! Και τώρα πρέπει να αποτινάξω την Άσπρη από το μπούτι μου και να πάω στην κουζίνα να τους σερβίρω τα ψαράκια τους... Αύριο θα πάθουν κι οι δυο τους λαλά γιατί επίκειται επίσκεψη στον γιατρό για τσεκάπ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Αχ, πού θα βρω έναν τέτοιον άντρα να με... δαμάσει!!!! Click για ανάπτυξη... Ρώτα τον Θέμο!!!! (Υ.Γ. Ευχαριστώ πολύ για την συμμετοχή σου στην έρευνα:kiss Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2008 στις 23:11 Η Zbeebz έγραψε: #56 30-03-08 23:11 Raisa, τα πήρες; Όχι τα φράγκα, τα ερωτηματολόγια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2008 στις 23:14 Η Raisa έγραψε: #57 30-03-08 23:14 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Raisa, τα πήρες; Όχι τα φράγκα, τα ερωτηματολόγια... Click για ανάπτυξη... Ναι!!!!! Σ΄ευχαριστώ (τα φράγκα θα τα πάρω απ΄τον Θέμο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2008 στις 23:19 Η Zbeebz έγραψε: #58 30-03-08 23:19 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ναι!!!!! Σ΄ευχαριστώ (τα φράγκα θα τα πάρω απ΄τον Θέμο) Click για ανάπτυξη... Άσε, γιατί τα έχω πάρει στο κρανίο μ' αυτή την ιστορία. Από τη μια ο Θέμος λέει "εγώ τέτοιες συναλλαγές τις έχω στην ημερήσια διάταξη" [ναι, από την τίμια εργασία του ασφαλώς!] κι από την άλλη υπάρχουν παππουδογιαγιάδες συνταξιούχοι/ες που φυτοζωούν με 400 ευρά μηνιαίως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2008 στις 23:29 Η Raisa έγραψε: #59 30-03-08 23:29 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Άσε, γιατί τα έχω πάρει στο κρανίο μ' αυτή την ιστορία. Από τη μια ο Θέμος λέει "εγώ τέτοιες συναλλαγές τις έχω στην ημερήσια διάταξη" [ναι, από την τίμια εργασία του ασφαλώς!] κι από την άλλη υπάρχουν παππουδογιαγιάδες συνταξιούχοι/ες που φυτοζωούν με 400 ευρά μηνιαίως... Click για ανάπτυξη... Εγώ να σου πω δεν έβγαλα άκρη με το θέμα αυτό...άλλα λέει ο ένας άλλα ο άλλος...το σίγουρο είναι ότι όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά!!! ούτως ή άλλως έχω την εντύπωση ότι ΟΛΟΙ τα αρπάζουν όπου βρει ο καθένας τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2008 στις 23:37 Η Zbeebz έγραψε: #60 30-03-08 23:37 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Εγώ να σου πω δεν έβγαλα άκρη με το θέμα αυτό...άλλα λέει ο ένας άλλα ο άλλος...το σίγουρο είναι ότι όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά!!! ούτως ή άλλως έχω την εντύπωση ότι ΟΛΟΙ τα αρπάζουν όπου βρει ο καθένας τους Click για ανάπτυξη... Μεταξύ των δύο εγώ εκτιμώ ότι τα παίρνουν και οι δύο, απλώς ο Θ έκανε κάποια βλακεία και τον εξέθεσαν ενώ ο άλλος, όντας πιο παλιά καραβάνα παρά την νεότατη σύζυγο, κρύβει καλύτερα τα πακέτα του... όπως η γάτα το σκ///ό!!! Και τώρα πρέπει να αποτινάξω την Άσπρη από το μπούτι μου και να πάω στην κουζίνα να τους σερβίρω τα ψαράκια τους... Αύριο θα πάθουν κι οι δυο τους λαλά γιατί επίκειται επίσκεψη στον γιατρό για τσεκάπ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Raisa, τα πήρες; Όχι τα φράγκα, τα ερωτηματολόγια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2008 στις 23:14 Η Raisa έγραψε: #57 30-03-08 23:14 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Raisa, τα πήρες; Όχι τα φράγκα, τα ερωτηματολόγια... Click για ανάπτυξη... Ναι!!!!! Σ΄ευχαριστώ (τα φράγκα θα τα πάρω απ΄τον Θέμο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2008 στις 23:19 Η Zbeebz έγραψε: #58 30-03-08 23:19 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ναι!!!!! Σ΄ευχαριστώ (τα φράγκα θα τα πάρω απ΄τον Θέμο) Click για ανάπτυξη... Άσε, γιατί τα έχω πάρει στο κρανίο μ' αυτή την ιστορία. Από τη μια ο Θέμος λέει "εγώ τέτοιες συναλλαγές τις έχω στην ημερήσια διάταξη" [ναι, από την τίμια εργασία του ασφαλώς!] κι από την άλλη υπάρχουν παππουδογιαγιάδες συνταξιούχοι/ες που φυτοζωούν με 400 ευρά μηνιαίως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2008 στις 23:29 Η Raisa έγραψε: #59 30-03-08 23:29 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Άσε, γιατί τα έχω πάρει στο κρανίο μ' αυτή την ιστορία. Από τη μια ο Θέμος λέει "εγώ τέτοιες συναλλαγές τις έχω στην ημερήσια διάταξη" [ναι, από την τίμια εργασία του ασφαλώς!] κι από την άλλη υπάρχουν παππουδογιαγιάδες συνταξιούχοι/ες που φυτοζωούν με 400 ευρά μηνιαίως... Click για ανάπτυξη... Εγώ να σου πω δεν έβγαλα άκρη με το θέμα αυτό...άλλα λέει ο ένας άλλα ο άλλος...το σίγουρο είναι ότι όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά!!! ούτως ή άλλως έχω την εντύπωση ότι ΟΛΟΙ τα αρπάζουν όπου βρει ο καθένας τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2008 στις 23:37 Η Zbeebz έγραψε: #60 30-03-08 23:37 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Εγώ να σου πω δεν έβγαλα άκρη με το θέμα αυτό...άλλα λέει ο ένας άλλα ο άλλος...το σίγουρο είναι ότι όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά!!! ούτως ή άλλως έχω την εντύπωση ότι ΟΛΟΙ τα αρπάζουν όπου βρει ο καθένας τους Click για ανάπτυξη... Μεταξύ των δύο εγώ εκτιμώ ότι τα παίρνουν και οι δύο, απλώς ο Θ έκανε κάποια βλακεία και τον εξέθεσαν ενώ ο άλλος, όντας πιο παλιά καραβάνα παρά την νεότατη σύζυγο, κρύβει καλύτερα τα πακέτα του... όπως η γάτα το σκ///ό!!! Και τώρα πρέπει να αποτινάξω την Άσπρη από το μπούτι μου και να πάω στην κουζίνα να τους σερβίρω τα ψαράκια τους... Αύριο θα πάθουν κι οι δυο τους λαλά γιατί επίκειται επίσκεψη στον γιατρό για τσεκάπ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Raisa, τα πήρες; Όχι τα φράγκα, τα ερωτηματολόγια... Click για ανάπτυξη... Ναι!!!!! Σ΄ευχαριστώ (τα φράγκα θα τα πάρω απ΄τον Θέμο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2008 στις 23:19 Η Zbeebz έγραψε: #58 30-03-08 23:19 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ναι!!!!! Σ΄ευχαριστώ (τα φράγκα θα τα πάρω απ΄τον Θέμο) Click για ανάπτυξη... Άσε, γιατί τα έχω πάρει στο κρανίο μ' αυτή την ιστορία. Από τη μια ο Θέμος λέει "εγώ τέτοιες συναλλαγές τις έχω στην ημερήσια διάταξη" [ναι, από την τίμια εργασία του ασφαλώς!] κι από την άλλη υπάρχουν παππουδογιαγιάδες συνταξιούχοι/ες που φυτοζωούν με 400 ευρά μηνιαίως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2008 στις 23:29 Η Raisa έγραψε: #59 30-03-08 23:29 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Άσε, γιατί τα έχω πάρει στο κρανίο μ' αυτή την ιστορία. Από τη μια ο Θέμος λέει "εγώ τέτοιες συναλλαγές τις έχω στην ημερήσια διάταξη" [ναι, από την τίμια εργασία του ασφαλώς!] κι από την άλλη υπάρχουν παππουδογιαγιάδες συνταξιούχοι/ες που φυτοζωούν με 400 ευρά μηνιαίως... Click για ανάπτυξη... Εγώ να σου πω δεν έβγαλα άκρη με το θέμα αυτό...άλλα λέει ο ένας άλλα ο άλλος...το σίγουρο είναι ότι όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά!!! ούτως ή άλλως έχω την εντύπωση ότι ΟΛΟΙ τα αρπάζουν όπου βρει ο καθένας τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2008 στις 23:37 Η Zbeebz έγραψε: #60 30-03-08 23:37 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Εγώ να σου πω δεν έβγαλα άκρη με το θέμα αυτό...άλλα λέει ο ένας άλλα ο άλλος...το σίγουρο είναι ότι όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά!!! ούτως ή άλλως έχω την εντύπωση ότι ΟΛΟΙ τα αρπάζουν όπου βρει ο καθένας τους Click για ανάπτυξη... Μεταξύ των δύο εγώ εκτιμώ ότι τα παίρνουν και οι δύο, απλώς ο Θ έκανε κάποια βλακεία και τον εξέθεσαν ενώ ο άλλος, όντας πιο παλιά καραβάνα παρά την νεότατη σύζυγο, κρύβει καλύτερα τα πακέτα του... όπως η γάτα το σκ///ό!!! Και τώρα πρέπει να αποτινάξω την Άσπρη από το μπούτι μου και να πάω στην κουζίνα να τους σερβίρω τα ψαράκια τους... Αύριο θα πάθουν κι οι δυο τους λαλά γιατί επίκειται επίσκεψη στον γιατρό για τσεκάπ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ναι!!!!! Σ΄ευχαριστώ (τα φράγκα θα τα πάρω απ΄τον Θέμο) Click για ανάπτυξη... Άσε, γιατί τα έχω πάρει στο κρανίο μ' αυτή την ιστορία. Από τη μια ο Θέμος λέει "εγώ τέτοιες συναλλαγές τις έχω στην ημερήσια διάταξη" [ναι, από την τίμια εργασία του ασφαλώς!] κι από την άλλη υπάρχουν παππουδογιαγιάδες συνταξιούχοι/ες που φυτοζωούν με 400 ευρά μηνιαίως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2008 στις 23:29 Η Raisa έγραψε: #59 30-03-08 23:29 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Άσε, γιατί τα έχω πάρει στο κρανίο μ' αυτή την ιστορία. Από τη μια ο Θέμος λέει "εγώ τέτοιες συναλλαγές τις έχω στην ημερήσια διάταξη" [ναι, από την τίμια εργασία του ασφαλώς!] κι από την άλλη υπάρχουν παππουδογιαγιάδες συνταξιούχοι/ες που φυτοζωούν με 400 ευρά μηνιαίως... Click για ανάπτυξη... Εγώ να σου πω δεν έβγαλα άκρη με το θέμα αυτό...άλλα λέει ο ένας άλλα ο άλλος...το σίγουρο είναι ότι όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά!!! ούτως ή άλλως έχω την εντύπωση ότι ΟΛΟΙ τα αρπάζουν όπου βρει ο καθένας τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2008 στις 23:37 Η Zbeebz έγραψε: #60 30-03-08 23:37 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Εγώ να σου πω δεν έβγαλα άκρη με το θέμα αυτό...άλλα λέει ο ένας άλλα ο άλλος...το σίγουρο είναι ότι όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά!!! ούτως ή άλλως έχω την εντύπωση ότι ΟΛΟΙ τα αρπάζουν όπου βρει ο καθένας τους Click για ανάπτυξη... Μεταξύ των δύο εγώ εκτιμώ ότι τα παίρνουν και οι δύο, απλώς ο Θ έκανε κάποια βλακεία και τον εξέθεσαν ενώ ο άλλος, όντας πιο παλιά καραβάνα παρά την νεότατη σύζυγο, κρύβει καλύτερα τα πακέτα του... όπως η γάτα το σκ///ό!!! Και τώρα πρέπει να αποτινάξω την Άσπρη από το μπούτι μου και να πάω στην κουζίνα να τους σερβίρω τα ψαράκια τους... Αύριο θα πάθουν κι οι δυο τους λαλά γιατί επίκειται επίσκεψη στον γιατρό για τσεκάπ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Άσε, γιατί τα έχω πάρει στο κρανίο μ' αυτή την ιστορία. Από τη μια ο Θέμος λέει "εγώ τέτοιες συναλλαγές τις έχω στην ημερήσια διάταξη" [ναι, από την τίμια εργασία του ασφαλώς!] κι από την άλλη υπάρχουν παππουδογιαγιάδες συνταξιούχοι/ες που φυτοζωούν με 400 ευρά μηνιαίως... Click για ανάπτυξη... Εγώ να σου πω δεν έβγαλα άκρη με το θέμα αυτό...άλλα λέει ο ένας άλλα ο άλλος...το σίγουρο είναι ότι όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά!!! ούτως ή άλλως έχω την εντύπωση ότι ΟΛΟΙ τα αρπάζουν όπου βρει ο καθένας τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2008 στις 23:37 Η Zbeebz έγραψε: #60 30-03-08 23:37 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Εγώ να σου πω δεν έβγαλα άκρη με το θέμα αυτό...άλλα λέει ο ένας άλλα ο άλλος...το σίγουρο είναι ότι όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά!!! ούτως ή άλλως έχω την εντύπωση ότι ΟΛΟΙ τα αρπάζουν όπου βρει ο καθένας τους Click για ανάπτυξη... Μεταξύ των δύο εγώ εκτιμώ ότι τα παίρνουν και οι δύο, απλώς ο Θ έκανε κάποια βλακεία και τον εξέθεσαν ενώ ο άλλος, όντας πιο παλιά καραβάνα παρά την νεότατη σύζυγο, κρύβει καλύτερα τα πακέτα του... όπως η γάτα το σκ///ό!!! Και τώρα πρέπει να αποτινάξω την Άσπρη από το μπούτι μου και να πάω στην κουζίνα να τους σερβίρω τα ψαράκια τους... Αύριο θα πάθουν κι οι δυο τους λαλά γιατί επίκειται επίσκεψη στον γιατρό για τσεκάπ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Εγώ να σου πω δεν έβγαλα άκρη με το θέμα αυτό...άλλα λέει ο ένας άλλα ο άλλος...το σίγουρο είναι ότι όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά!!! ούτως ή άλλως έχω την εντύπωση ότι ΟΛΟΙ τα αρπάζουν όπου βρει ο καθένας τους Click για ανάπτυξη... Μεταξύ των δύο εγώ εκτιμώ ότι τα παίρνουν και οι δύο, απλώς ο Θ έκανε κάποια βλακεία και τον εξέθεσαν ενώ ο άλλος, όντας πιο παλιά καραβάνα παρά την νεότατη σύζυγο, κρύβει καλύτερα τα πακέτα του... όπως η γάτα το σκ///ό!!! Και τώρα πρέπει να αποτινάξω την Άσπρη από το μπούτι μου και να πάω στην κουζίνα να τους σερβίρω τα ψαράκια τους... Αύριο θα πάθουν κι οι δυο τους λαλά γιατί επίκειται επίσκεψη στον γιατρό για τσεκάπ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.