MyCat Θεσσαλονίκης!!!!

Δεν ξεκινάς εσύ;;;;....Ξέρεις εσύ απο πρόεδρος:P τσίπριτσα
Άντε και μετά για mod Θεσσαλονίκης:up::up::up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δεν ξεκινάς εσύ;;;;....Ξέρεις εσύ απο πρόεδρος:P τσίπριτσα
Άντε και μετά για mod Θεσσαλονίκης:up::up::up:

Εγώ νομίζω ότι οι υποψήφιότητες πρέπει να γίνου με προτάσεις όχι από τους ενδιάφερόμενους αλλά από άλλους για να έχουν αξία και εγώ θεωρώ ότι τιμητικά αφού άνοιξες και το θέμα να είσαι και η πρώτη υποψήφια:lol::lol::lol::lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

RAISA ΝΟ 1......

άντε δημοκρατικοί οι Θεσ/κεις

ΜΑΓΙΣΣΑ ΝΟ 2......:P

εντάξει εσύ εμένα εγώ εσένα στο τέλος θα μας κατηγορίσουν και για ανταρσία.....
(τι λέει ο κονονισμός για αύτο???):lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Γιατί καλέ;;;;:rolleyes:
Εδώ κοτζάμ ΠΑΣΟΚ και είχε 1 υποψήφιο...:P:whistle::whistle::whistle:
εμείς έχουμε ήδη δυο και έπονται και άλλοι:lol::lol::lol:

Θεσσαλονικείς, θέλω την βοήθειά σας....:)
κάνω μια έρευνα (εργασία εξαμήνου στη σχολή) και πρέπει να μοιράσω ερωτηματολόγια....
ποιός μπορεί και θέλει να συμπληρώσει ένα....:D
το στέλνω με email και μου το στέλνει τσεκαρισμένο πίσω....τι λέτε;;;;;:)

κάνω μια έρευνα (εργασία εξαμήνου στη σχολή) και πρέπει να μοιράσω ερωτηματολόγια....

Εγώ μέσα είμαι στείλτο

Αν βοηθάει, στείλε και σε μένα. Κι ελπίζω να μην κολαστώ απαντώντας σε αδιάκριτες ερωτήσεις! :D
Σου στέλνω το μέιλ μου με προσωπικό.

Αν βοηθάει, στείλε και σε μένα. Κι ελπίζω να μην κολαστώ απαντώντας σε αδιάκριτες ερωτήσεις! :D
Σου στέλνω το μέιλ μου με προσωπικό.

χε χε χε όλα θα τα μάθω....και μετάαααα:whistle::whistle::whistle::lol::lol::lol:

χε χε χε όλα θα τα μάθω....και μετάαααα:whistle::whistle::whistle::lol::lol::lol:
Παιδιά, συμπληρώστε το όλοι, έμαθα πως μέσα στη βδομάδα θα μας βγάλει στην εκπομπή του Χίου!!!! Και στην Espresso, ναι!!!
Επιτέλους το όνειρό μου θα γίνει πραγματικότη!!!! :D Πίσω Λουκά και σε έφαγα!!!!

Παιδιά, συμπληρώστε το όλοι, έμαθα πως μέσα στη βδομάδα θα μας βγάλει στην εκπομπή του Χίου!!!! Και στην Espresso, ναι!!!
Επιτέλους το όνειρό μου θα γίνει πραγματικότη!!!! :D Πίσω Λουκά και σε έφαγα!!!!

Δεν θα σας βγάλω πουθενά μόνο για καφέ!!!!!;)
(τα ερωτηματολόγια θα πάνε κατευθείαν στον Τριανταφυλλόπουλο):lol::lol:

Δεν θα σας βγάλω πουθενά μόνο για καφέ!!!!!;)
(τα ερωτηματολόγια θα πάνε κατευθείαν στον Τριανταφυλλόπουλο):lol::lol:
Αχ, πού θα βρω έναν τέτοιον άντρα να με... δαμάσει!!!! :lol:

Αχ, πού θα βρω έναν τέτοιον άντρα να με... δαμάσει!!!! :lol:

Ρώτα τον Θέμο!!!!:lol::lol::lol::lol::lol:

(Υ.Γ. Ευχαριστώ πολύ για την συμμετοχή σου στην έρευνα:kiss:)

Raisa, τα πήρες; Όχι τα φράγκα, τα ερωτηματολόγια...

Raisa, τα πήρες; Όχι τα φράγκα, τα ερωτηματολόγια...

Ναι!!!!! Σ΄ευχαριστώ:rolleyes:
(τα φράγκα θα τα πάρω απ΄τον Θέμο):lol::lol::lol:

Ναι!!!!! Σ΄ευχαριστώ:rolleyes:
(τα φράγκα θα τα πάρω απ΄τον Θέμο):lol::lol::lol:
Άσε, γιατί τα έχω πάρει στο κρανίο μ' αυτή την ιστορία. Από τη μια ο Θέμος λέει "εγώ τέτοιες συναλλαγές τις έχω στην ημερήσια διάταξη" [ναι, από την τίμια εργασία του ασφαλώς!] κι από την άλλη υπάρχουν παππουδογιαγιάδες συνταξιούχοι/ες που φυτοζωούν με 400 ευρά μηνιαίως... :down:

Άσε, γιατί τα έχω πάρει στο κρανίο μ' αυτή την ιστορία. Από τη μια ο Θέμος λέει "εγώ τέτοιες συναλλαγές τις έχω στην ημερήσια διάταξη" [ναι, από την τίμια εργασία του ασφαλώς!] κι από την άλλη υπάρχουν παππουδογιαγιάδες συνταξιούχοι/ες που φυτοζωούν με 400 ευρά μηνιαίως... :down:

Εγώ να σου πω δεν έβγαλα άκρη με το θέμα αυτό...άλλα λέει ο ένας άλλα ο άλλος...το σίγουρο είναι ότι όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά!!!
ούτως ή άλλως έχω την εντύπωση ότι ΟΛΟΙ τα αρπάζουν όπου βρει ο καθένας τους:down:

Εγώ να σου πω δεν έβγαλα άκρη με το θέμα αυτό...άλλα λέει ο ένας άλλα ο άλλος...το σίγουρο είναι ότι όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά!!!
ούτως ή άλλως έχω την εντύπωση ότι ΟΛΟΙ τα αρπάζουν όπου βρει ο καθένας τους:down:
Μεταξύ των δύο εγώ εκτιμώ ότι τα παίρνουν και οι δύο, απλώς ο Θ έκανε κάποια βλακεία και τον εξέθεσαν ενώ ο άλλος, όντας πιο παλιά καραβάνα παρά την νεότατη σύζυγο, κρύβει καλύτερα τα πακέτα του... όπως η γάτα το σκ///ό!!!
Και τώρα πρέπει να αποτινάξω την Άσπρη από το μπούτι μου και να πάω στην κουζίνα να τους σερβίρω τα ψαράκια τους... Αύριο θα πάθουν κι οι δυο τους λαλά :blink::blink: γιατί επίκειται επίσκεψη στον γιατρό για τσεκάπ!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back