Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 15:48 Η Raisa έγραψε: #101 01-04-08 15:48 Αρχική Δημοσίευση από Nota: Καλε στείλτο μου και μένα στο μειλ μου Click για ανάπτυξη... ΟΚ, στείλε μου σε πμ το μειλ σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 16:15 Η Zbeebz έγραψε: #102 01-04-08 16:15 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Καλέ κυρία εμείς δεν μπορούμε να σας βοηθήσουμε;μόνο τα καρντάσια;Γιατί γιαβρί μου και 'μεις από την Πόλη καλη άνθρωποι είμαστε Α(στακάτο της Λωξάντρας,υπέροχο βιβλίο) Click για ανάπτυξη... Και το σίριαλ στην τιβί ήταν καλό, μολονότι δεν το έβλεπα και πολύ τότε. Η Βαλάση ήταν τέλεια Λωξάντρα! Και θυμάσαι που περιέγραφε πως έρχονταν τα γατιά για τάισμα "με τις ουρές κατάρτια";;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 20:58 Η μαγισσα έγραψε: #103 03-04-08 20:58 Κορίτσια που είστε??? η Raisa είπε ότι είμαστε 55 ενεργά μέλοι που είναι οι υπόλοιποι????? Αντε να συγκεντρωθούμε???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Evita_thess Νεοφερμένο μέλος Η Evita_thess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 21:01 Η Evita_thess: #104 03-04-08 21:01 Δεν ξέρω τι θα εμφανιστεί και πού...............είναι τα πρώτα μου 5 λεπτά εδώ μέσα.........και εγώ από Θεσσαλονίκη, ελπίζω να τα λέμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 21:07 Η Zbeebz έγραψε: #105 03-04-08 21:07 Μάγισσα... τους ξύπνησες όλους, που έλεγε και μια διαφήμιση κάποτε! Δηλώνω παρούσα, απλώς για λίγες μέρες ακόμα θα είμαι "ντε λα καραχωσιέν" από δουλειά! Υπογραφή, Γιακουμίνα απ' το καρνάγιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 21:09 Η Raisa έγραψε: #106 03-04-08 21:09 Αρχική Δημοσίευση από Evita_thess: Δεν ξέρω τι θα εμφανιστεί και πού...............είναι τα πρώτα μου 5 λεπτά εδώ μέσα.........και εγώ από Θεσσαλονίκη, ελπίζω να τα λέμε Click για ανάπτυξη... Καλώς ήρθες Εβίτα Και μεις ελπίζουμε να σε έχουμε συχνά στην παρέα Μαγισσούλα...όλοι κοπάνα την κάνουν....αίσχος εγώ λέω να παίρνουμε απουσίες καθημερινά...και με 10 αδικαιολόγητες να διαγράφονται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ζουμπουλία Νεοφερμένο μέλος Η ζουμπουλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 21:24 Η ζουμπουλία: #107 03-04-08 21:24 Αναρωτιέμαι αν ΄μπορώ να γίνω μέλος του κλαμπ! είμαι απο την θεσσαλονίκη γέννημα θρέμμα αλλα τα τελευταία χρόνια ζω αλλού. Πιάνονται αυτοί οι θεσσαλονικείς;! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 21:26 Η μαγισσα έγραψε: #108 03-04-08 21:26 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλώς ήρθες Εβίτα Και μεις ελπίζουμε να σε έχουμε συχνά στην παρέα Μαγισσούλα...όλοι κοπάνα την κάνουν....αίσχος εγώ λέω να παίρνουμε απουσίες καθημερινά...και με 10 αδικαιολόγητες να διαγράφονται Click για ανάπτυξη... Από το mycat η από την Θεσσαλονίκη???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 22:26 Η Μυρτω4038: #109 03-04-08 22:26 Αρχική Δημοσίευση από ζουμπουλία: Αναρωτιέμαι αν ΄μπορώ να γίνω μέλος του κλαμπ! είμαι απο την θεσσαλονίκη γέννημα θρέμμα αλλα τα τελευταία χρόνια ζω αλλού. Πιάνονται αυτοί οι θεσσαλονικείς;! Click για ανάπτυξη... Καλως ηρθες καρντασινα,ακου αν μπορεις να γινεις μελος του κλαμπ?Θελει και ερωτημα,και βεβαια μπορεις.Μπορεις να μοιραστεις μαζι μας την αγαπη για αυτα τα μικρα και ομορφα αιλουροειδη.Καλη περιηγηση στο mycat Τωρα εχεις γατουλα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 22:50 Η Μυρτω4038: #110 03-04-08 22:50 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Κορίτσια που είστε??? η Raisa είπε ότι είμαστε 55 ενεργά μέλοι που είναι οι υπόλοιποι????? Αντε να συγκεντρωθούμε???? Click για ανάπτυξη... Να κανονισουμε ακομη μια συναντηση πριν το Πασχα, μας περνει ο χρονος.Να μπορεσουν να'ρθουν και τα καινουργια μελη να γνωριστουμε απο κοντα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 22:53 Η popi έγραψε: #111 03-04-08 22:53 Θέλω και εγώ να μείνω στη Θεσσαλονικηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Evita_thess Νεοφερμένο μέλος Η Evita_thess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 22:53 Η Evita_thess: #112 03-04-08 22:53 Υπάρχει και συνάντηση? Φέρνεται και τα γατούλια σας μαζί? Δηλώνω και εγω συμμετοχή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 22:59 Η μαγισσα έγραψε: #113 03-04-08 22:59 Αρχική Δημοσίευση από Evita_thess: Υπάρχει και συνάντηση? Φέρνεται και τα γατούλια σας μαζί? Δηλώνω και εγω συμμετοχή Click για ανάπτυξη... έχουμε ήδη οργανωσει 2 με αρκετή επιτυχία θα έλεγα συνήθως επειδή η συνάντηση γίνεται σε κοινόχριστους χώρους καφέ ας πούμε δεν τα έχουμε μαζί εκτός από φωτο και στην καρδιά μας...... αλλά δεν έιναι η σελιδα αυτή μόνο για τις συναντήσεις αλλά και για να λέμε τα νέα της δικής μας πόλης..... Ετσι για να είμαστε σε επαφή σε ένα γεια σε ένα κάτι που μπορεί να αφορά εμας από αυτην την πόλη.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 23:01 Η μαγισσα έγραψε: #114 03-04-08 23:01 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Θέλω και εγώ να μείνω στη Θεσσαλονικηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη Click για ανάπτυξη... Και εσύ πόπι μέχρι να τα καταφέρεις σαν πρόεδρος στις τσιπρίτσες και Θεσσαλονικιά σε χρίζω επίτιμο μέλλος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 23:03 Η Μυρτω4038: #115 03-04-08 23:03 Αρχική Δημοσίευση από Evita_thess: Υπάρχει και συνάντηση? Φέρνεται και τα γατούλια σας μαζί? Δηλώνω και εγω συμμετοχή Click για ανάπτυξη... Ναι για.Εχουμε κανει δυο συναντησεις μεχρι στιγμης με καποια μελη απο Θεσσαλονικη.Αλλα δυστυχως χωρις τα γατουλια μας ,τουλαχιστον οχι ακομη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Evita_thess Νεοφερμένο μέλος Η Evita_thess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 23:05 Η Evita_thess: #116 03-04-08 23:05 Μοιάζει πολύ όμορφη η παρέα σας, κατά καιρούς επισκεπτόμουν το site αυτό, τυχαία όταν έψαχνα πληροφορίες αλλά δεν έτυχε να κάνω εγγραφή, Χαίρομαι που σας βρήκα. Μάγισσα είδα τις δικές σου φοτο, καλά η δικιά σου δεν παίζετε, κούκλα είναι.... Σιγά σιγά θα δω και τις υπόλοιπες, έτσι για να σας γνωρίσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 23:12 Η Raisa έγραψε: #117 03-04-08 23:12 Αρχική Δημοσίευση από niki: Να κανονισουμε ακομη μια συναντηση πριν το Πασχα, μας περνει ο χρονος.Να μπορεσουν να'ρθουν και τα καινουργια μελη να γνωριστουμε απο κοντα Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ και γω Νικι.... Τι λέτε για Σάββατο12 ή Κυριακή 13 Απριλίου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 23:15 Η μαγισσα έγραψε: #118 03-04-08 23:15 Αρχική Δημοσίευση από Evita_thess: Μοιάζει πολύ όμορφη η παρέα σας, κατά καιρούς επισκεπτόμουν το site αυτό, τυχαία όταν έψαχνα πληροφορίες αλλά δεν έτυχε να κάνω εγγραφή, Χαίρομαι που σας βρήκα. Μάγισσα είδα τις δικές σου φοτο, καλά η δικιά σου δεν παίζετε, κούκλα είναι.... Σιγά σιγά θα δω και τις υπόλοιπες, έτσι για να σας γνωρίσω. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ για το μωρό μου ....... είναι το γατάκι που με βρήκε και το μαζεψα από τον δρόμο η Κλειώ μου αν θες διάβασε εδώ την ιστορία μας.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 23:18 Η μαγισσα έγραψε: #119 03-04-08 23:18 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Συμφωνώ και γω Νικι.... Τι λέτε για Σάββατο12 ή Κυριακή 13 Απριλίου Click για ανάπτυξη... Φανταζομαι ότι αστειεύστε ότι θα κάνετε συναντηση χωρίς εμένα το ΣΚ που λέτε είναι αυτό που θα έιμαι με την τελευταία ένεση στο πόδι μου εκτός αν το κάνετε χωρίς εμένα και ΣΑΣ ΘΥΜΩΣΩ ΜΕΤΑΑΑΑΑΑΑ άντε τώρα καμία δεν με σκέφτεται εμένα?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 23:24 Η Raisa έγραψε: #120 03-04-08 23:24 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Φανταζομαι ότι αστειεύστε ότι θα κάνετε συναντηση χωρίς εμένα το ΣΚ που λέτε είναι αυτό που θα έιμαι με την τελευταία ένεση στο πόδι μου εκτός αν το κάνετε χωρίς εμένα και ΣΑΣ ΘΥΜΩΣΩ ΜΕΤΑΑΑΑΑΑΑ άντε τώρα καμία δεν με σκέφτεται εμένα?????? Click για ανάπτυξη... Πού το πρόβλημα καλέ.....τόσο το καλύτερο...θα μαζευτούμε σρ σένα να σου κάνουμε και παρέα Πάμε τότε για το επόμενο ΣΚ 19 ή 20 Απριλίου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Nota: Καλε στείλτο μου και μένα στο μειλ μου Click για ανάπτυξη... ΟΚ, στείλε μου σε πμ το μειλ σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 1 Απριλίου 2008 στις 16:15 Η Zbeebz έγραψε: #102 01-04-08 16:15 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Καλέ κυρία εμείς δεν μπορούμε να σας βοηθήσουμε;μόνο τα καρντάσια;Γιατί γιαβρί μου και 'μεις από την Πόλη καλη άνθρωποι είμαστε Α(στακάτο της Λωξάντρας,υπέροχο βιβλίο) Click για ανάπτυξη... Και το σίριαλ στην τιβί ήταν καλό, μολονότι δεν το έβλεπα και πολύ τότε. Η Βαλάση ήταν τέλεια Λωξάντρα! Και θυμάσαι που περιέγραφε πως έρχονταν τα γατιά για τάισμα "με τις ουρές κατάρτια";;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 20:58 Η μαγισσα έγραψε: #103 03-04-08 20:58 Κορίτσια που είστε??? η Raisa είπε ότι είμαστε 55 ενεργά μέλοι που είναι οι υπόλοιποι????? Αντε να συγκεντρωθούμε???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Evita_thess Νεοφερμένο μέλος Η Evita_thess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 21:01 Η Evita_thess: #104 03-04-08 21:01 Δεν ξέρω τι θα εμφανιστεί και πού...............είναι τα πρώτα μου 5 λεπτά εδώ μέσα.........και εγώ από Θεσσαλονίκη, ελπίζω να τα λέμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 21:07 Η Zbeebz έγραψε: #105 03-04-08 21:07 Μάγισσα... τους ξύπνησες όλους, που έλεγε και μια διαφήμιση κάποτε! Δηλώνω παρούσα, απλώς για λίγες μέρες ακόμα θα είμαι "ντε λα καραχωσιέν" από δουλειά! Υπογραφή, Γιακουμίνα απ' το καρνάγιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 21:09 Η Raisa έγραψε: #106 03-04-08 21:09 Αρχική Δημοσίευση από Evita_thess: Δεν ξέρω τι θα εμφανιστεί και πού...............είναι τα πρώτα μου 5 λεπτά εδώ μέσα.........και εγώ από Θεσσαλονίκη, ελπίζω να τα λέμε Click για ανάπτυξη... Καλώς ήρθες Εβίτα Και μεις ελπίζουμε να σε έχουμε συχνά στην παρέα Μαγισσούλα...όλοι κοπάνα την κάνουν....αίσχος εγώ λέω να παίρνουμε απουσίες καθημερινά...και με 10 αδικαιολόγητες να διαγράφονται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ζουμπουλία Νεοφερμένο μέλος Η ζουμπουλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 21:24 Η ζουμπουλία: #107 03-04-08 21:24 Αναρωτιέμαι αν ΄μπορώ να γίνω μέλος του κλαμπ! είμαι απο την θεσσαλονίκη γέννημα θρέμμα αλλα τα τελευταία χρόνια ζω αλλού. Πιάνονται αυτοί οι θεσσαλονικείς;! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 21:26 Η μαγισσα έγραψε: #108 03-04-08 21:26 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλώς ήρθες Εβίτα Και μεις ελπίζουμε να σε έχουμε συχνά στην παρέα Μαγισσούλα...όλοι κοπάνα την κάνουν....αίσχος εγώ λέω να παίρνουμε απουσίες καθημερινά...και με 10 αδικαιολόγητες να διαγράφονται Click για ανάπτυξη... Από το mycat η από την Θεσσαλονίκη???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 22:26 Η Μυρτω4038: #109 03-04-08 22:26 Αρχική Δημοσίευση από ζουμπουλία: Αναρωτιέμαι αν ΄μπορώ να γίνω μέλος του κλαμπ! είμαι απο την θεσσαλονίκη γέννημα θρέμμα αλλα τα τελευταία χρόνια ζω αλλού. Πιάνονται αυτοί οι θεσσαλονικείς;! Click για ανάπτυξη... Καλως ηρθες καρντασινα,ακου αν μπορεις να γινεις μελος του κλαμπ?Θελει και ερωτημα,και βεβαια μπορεις.Μπορεις να μοιραστεις μαζι μας την αγαπη για αυτα τα μικρα και ομορφα αιλουροειδη.Καλη περιηγηση στο mycat Τωρα εχεις γατουλα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 22:50 Η Μυρτω4038: #110 03-04-08 22:50 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Κορίτσια που είστε??? η Raisa είπε ότι είμαστε 55 ενεργά μέλοι που είναι οι υπόλοιποι????? Αντε να συγκεντρωθούμε???? Click για ανάπτυξη... Να κανονισουμε ακομη μια συναντηση πριν το Πασχα, μας περνει ο χρονος.Να μπορεσουν να'ρθουν και τα καινουργια μελη να γνωριστουμε απο κοντα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 22:53 Η popi έγραψε: #111 03-04-08 22:53 Θέλω και εγώ να μείνω στη Θεσσαλονικηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Evita_thess Νεοφερμένο μέλος Η Evita_thess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 22:53 Η Evita_thess: #112 03-04-08 22:53 Υπάρχει και συνάντηση? Φέρνεται και τα γατούλια σας μαζί? Δηλώνω και εγω συμμετοχή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 22:59 Η μαγισσα έγραψε: #113 03-04-08 22:59 Αρχική Δημοσίευση από Evita_thess: Υπάρχει και συνάντηση? Φέρνεται και τα γατούλια σας μαζί? Δηλώνω και εγω συμμετοχή Click για ανάπτυξη... έχουμε ήδη οργανωσει 2 με αρκετή επιτυχία θα έλεγα συνήθως επειδή η συνάντηση γίνεται σε κοινόχριστους χώρους καφέ ας πούμε δεν τα έχουμε μαζί εκτός από φωτο και στην καρδιά μας...... αλλά δεν έιναι η σελιδα αυτή μόνο για τις συναντήσεις αλλά και για να λέμε τα νέα της δικής μας πόλης..... Ετσι για να είμαστε σε επαφή σε ένα γεια σε ένα κάτι που μπορεί να αφορά εμας από αυτην την πόλη.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 23:01 Η μαγισσα έγραψε: #114 03-04-08 23:01 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Θέλω και εγώ να μείνω στη Θεσσαλονικηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη Click για ανάπτυξη... Και εσύ πόπι μέχρι να τα καταφέρεις σαν πρόεδρος στις τσιπρίτσες και Θεσσαλονικιά σε χρίζω επίτιμο μέλλος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 23:03 Η Μυρτω4038: #115 03-04-08 23:03 Αρχική Δημοσίευση από Evita_thess: Υπάρχει και συνάντηση? Φέρνεται και τα γατούλια σας μαζί? Δηλώνω και εγω συμμετοχή Click για ανάπτυξη... Ναι για.Εχουμε κανει δυο συναντησεις μεχρι στιγμης με καποια μελη απο Θεσσαλονικη.Αλλα δυστυχως χωρις τα γατουλια μας ,τουλαχιστον οχι ακομη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Evita_thess Νεοφερμένο μέλος Η Evita_thess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 23:05 Η Evita_thess: #116 03-04-08 23:05 Μοιάζει πολύ όμορφη η παρέα σας, κατά καιρούς επισκεπτόμουν το site αυτό, τυχαία όταν έψαχνα πληροφορίες αλλά δεν έτυχε να κάνω εγγραφή, Χαίρομαι που σας βρήκα. Μάγισσα είδα τις δικές σου φοτο, καλά η δικιά σου δεν παίζετε, κούκλα είναι.... Σιγά σιγά θα δω και τις υπόλοιπες, έτσι για να σας γνωρίσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 23:12 Η Raisa έγραψε: #117 03-04-08 23:12 Αρχική Δημοσίευση από niki: Να κανονισουμε ακομη μια συναντηση πριν το Πασχα, μας περνει ο χρονος.Να μπορεσουν να'ρθουν και τα καινουργια μελη να γνωριστουμε απο κοντα Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ και γω Νικι.... Τι λέτε για Σάββατο12 ή Κυριακή 13 Απριλίου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 23:15 Η μαγισσα έγραψε: #118 03-04-08 23:15 Αρχική Δημοσίευση από Evita_thess: Μοιάζει πολύ όμορφη η παρέα σας, κατά καιρούς επισκεπτόμουν το site αυτό, τυχαία όταν έψαχνα πληροφορίες αλλά δεν έτυχε να κάνω εγγραφή, Χαίρομαι που σας βρήκα. Μάγισσα είδα τις δικές σου φοτο, καλά η δικιά σου δεν παίζετε, κούκλα είναι.... Σιγά σιγά θα δω και τις υπόλοιπες, έτσι για να σας γνωρίσω. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ για το μωρό μου ....... είναι το γατάκι που με βρήκε και το μαζεψα από τον δρόμο η Κλειώ μου αν θες διάβασε εδώ την ιστορία μας.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 23:18 Η μαγισσα έγραψε: #119 03-04-08 23:18 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Συμφωνώ και γω Νικι.... Τι λέτε για Σάββατο12 ή Κυριακή 13 Απριλίου Click για ανάπτυξη... Φανταζομαι ότι αστειεύστε ότι θα κάνετε συναντηση χωρίς εμένα το ΣΚ που λέτε είναι αυτό που θα έιμαι με την τελευταία ένεση στο πόδι μου εκτός αν το κάνετε χωρίς εμένα και ΣΑΣ ΘΥΜΩΣΩ ΜΕΤΑΑΑΑΑΑΑ άντε τώρα καμία δεν με σκέφτεται εμένα?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 23:24 Η Raisa έγραψε: #120 03-04-08 23:24 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Φανταζομαι ότι αστειεύστε ότι θα κάνετε συναντηση χωρίς εμένα το ΣΚ που λέτε είναι αυτό που θα έιμαι με την τελευταία ένεση στο πόδι μου εκτός αν το κάνετε χωρίς εμένα και ΣΑΣ ΘΥΜΩΣΩ ΜΕΤΑΑΑΑΑΑΑ άντε τώρα καμία δεν με σκέφτεται εμένα?????? Click για ανάπτυξη... Πού το πρόβλημα καλέ.....τόσο το καλύτερο...θα μαζευτούμε σρ σένα να σου κάνουμε και παρέα Πάμε τότε για το επόμενο ΣΚ 19 ή 20 Απριλίου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Καλέ κυρία εμείς δεν μπορούμε να σας βοηθήσουμε;μόνο τα καρντάσια;Γιατί γιαβρί μου και 'μεις από την Πόλη καλη άνθρωποι είμαστε Α(στακάτο της Λωξάντρας,υπέροχο βιβλίο) Click για ανάπτυξη... Και το σίριαλ στην τιβί ήταν καλό, μολονότι δεν το έβλεπα και πολύ τότε. Η Βαλάση ήταν τέλεια Λωξάντρα! Και θυμάσαι που περιέγραφε πως έρχονταν τα γατιά για τάισμα "με τις ουρές κατάρτια";;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 20:58 Η μαγισσα έγραψε: #103 03-04-08 20:58 Κορίτσια που είστε??? η Raisa είπε ότι είμαστε 55 ενεργά μέλοι που είναι οι υπόλοιποι????? Αντε να συγκεντρωθούμε???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Evita_thess Νεοφερμένο μέλος Η Evita_thess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 21:01 Η Evita_thess: #104 03-04-08 21:01 Δεν ξέρω τι θα εμφανιστεί και πού...............είναι τα πρώτα μου 5 λεπτά εδώ μέσα.........και εγώ από Θεσσαλονίκη, ελπίζω να τα λέμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 21:07 Η Zbeebz έγραψε: #105 03-04-08 21:07 Μάγισσα... τους ξύπνησες όλους, που έλεγε και μια διαφήμιση κάποτε! Δηλώνω παρούσα, απλώς για λίγες μέρες ακόμα θα είμαι "ντε λα καραχωσιέν" από δουλειά! Υπογραφή, Γιακουμίνα απ' το καρνάγιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 21:09 Η Raisa έγραψε: #106 03-04-08 21:09 Αρχική Δημοσίευση από Evita_thess: Δεν ξέρω τι θα εμφανιστεί και πού...............είναι τα πρώτα μου 5 λεπτά εδώ μέσα.........και εγώ από Θεσσαλονίκη, ελπίζω να τα λέμε Click για ανάπτυξη... Καλώς ήρθες Εβίτα Και μεις ελπίζουμε να σε έχουμε συχνά στην παρέα Μαγισσούλα...όλοι κοπάνα την κάνουν....αίσχος εγώ λέω να παίρνουμε απουσίες καθημερινά...και με 10 αδικαιολόγητες να διαγράφονται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ζουμπουλία Νεοφερμένο μέλος Η ζουμπουλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 21:24 Η ζουμπουλία: #107 03-04-08 21:24 Αναρωτιέμαι αν ΄μπορώ να γίνω μέλος του κλαμπ! είμαι απο την θεσσαλονίκη γέννημα θρέμμα αλλα τα τελευταία χρόνια ζω αλλού. Πιάνονται αυτοί οι θεσσαλονικείς;! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 21:26 Η μαγισσα έγραψε: #108 03-04-08 21:26 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλώς ήρθες Εβίτα Και μεις ελπίζουμε να σε έχουμε συχνά στην παρέα Μαγισσούλα...όλοι κοπάνα την κάνουν....αίσχος εγώ λέω να παίρνουμε απουσίες καθημερινά...και με 10 αδικαιολόγητες να διαγράφονται Click για ανάπτυξη... Από το mycat η από την Θεσσαλονίκη???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 22:26 Η Μυρτω4038: #109 03-04-08 22:26 Αρχική Δημοσίευση από ζουμπουλία: Αναρωτιέμαι αν ΄μπορώ να γίνω μέλος του κλαμπ! είμαι απο την θεσσαλονίκη γέννημα θρέμμα αλλα τα τελευταία χρόνια ζω αλλού. Πιάνονται αυτοί οι θεσσαλονικείς;! Click για ανάπτυξη... Καλως ηρθες καρντασινα,ακου αν μπορεις να γινεις μελος του κλαμπ?Θελει και ερωτημα,και βεβαια μπορεις.Μπορεις να μοιραστεις μαζι μας την αγαπη για αυτα τα μικρα και ομορφα αιλουροειδη.Καλη περιηγηση στο mycat Τωρα εχεις γατουλα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 22:50 Η Μυρτω4038: #110 03-04-08 22:50 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Κορίτσια που είστε??? η Raisa είπε ότι είμαστε 55 ενεργά μέλοι που είναι οι υπόλοιποι????? Αντε να συγκεντρωθούμε???? Click για ανάπτυξη... Να κανονισουμε ακομη μια συναντηση πριν το Πασχα, μας περνει ο χρονος.Να μπορεσουν να'ρθουν και τα καινουργια μελη να γνωριστουμε απο κοντα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 22:53 Η popi έγραψε: #111 03-04-08 22:53 Θέλω και εγώ να μείνω στη Θεσσαλονικηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Evita_thess Νεοφερμένο μέλος Η Evita_thess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 22:53 Η Evita_thess: #112 03-04-08 22:53 Υπάρχει και συνάντηση? Φέρνεται και τα γατούλια σας μαζί? Δηλώνω και εγω συμμετοχή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 22:59 Η μαγισσα έγραψε: #113 03-04-08 22:59 Αρχική Δημοσίευση από Evita_thess: Υπάρχει και συνάντηση? Φέρνεται και τα γατούλια σας μαζί? Δηλώνω και εγω συμμετοχή Click για ανάπτυξη... έχουμε ήδη οργανωσει 2 με αρκετή επιτυχία θα έλεγα συνήθως επειδή η συνάντηση γίνεται σε κοινόχριστους χώρους καφέ ας πούμε δεν τα έχουμε μαζί εκτός από φωτο και στην καρδιά μας...... αλλά δεν έιναι η σελιδα αυτή μόνο για τις συναντήσεις αλλά και για να λέμε τα νέα της δικής μας πόλης..... Ετσι για να είμαστε σε επαφή σε ένα γεια σε ένα κάτι που μπορεί να αφορά εμας από αυτην την πόλη.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 23:01 Η μαγισσα έγραψε: #114 03-04-08 23:01 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Θέλω και εγώ να μείνω στη Θεσσαλονικηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη Click για ανάπτυξη... Και εσύ πόπι μέχρι να τα καταφέρεις σαν πρόεδρος στις τσιπρίτσες και Θεσσαλονικιά σε χρίζω επίτιμο μέλλος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 23:03 Η Μυρτω4038: #115 03-04-08 23:03 Αρχική Δημοσίευση από Evita_thess: Υπάρχει και συνάντηση? Φέρνεται και τα γατούλια σας μαζί? Δηλώνω και εγω συμμετοχή Click για ανάπτυξη... Ναι για.Εχουμε κανει δυο συναντησεις μεχρι στιγμης με καποια μελη απο Θεσσαλονικη.Αλλα δυστυχως χωρις τα γατουλια μας ,τουλαχιστον οχι ακομη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Evita_thess Νεοφερμένο μέλος Η Evita_thess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 23:05 Η Evita_thess: #116 03-04-08 23:05 Μοιάζει πολύ όμορφη η παρέα σας, κατά καιρούς επισκεπτόμουν το site αυτό, τυχαία όταν έψαχνα πληροφορίες αλλά δεν έτυχε να κάνω εγγραφή, Χαίρομαι που σας βρήκα. Μάγισσα είδα τις δικές σου φοτο, καλά η δικιά σου δεν παίζετε, κούκλα είναι.... Σιγά σιγά θα δω και τις υπόλοιπες, έτσι για να σας γνωρίσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 23:12 Η Raisa έγραψε: #117 03-04-08 23:12 Αρχική Δημοσίευση από niki: Να κανονισουμε ακομη μια συναντηση πριν το Πασχα, μας περνει ο χρονος.Να μπορεσουν να'ρθουν και τα καινουργια μελη να γνωριστουμε απο κοντα Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ και γω Νικι.... Τι λέτε για Σάββατο12 ή Κυριακή 13 Απριλίου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 23:15 Η μαγισσα έγραψε: #118 03-04-08 23:15 Αρχική Δημοσίευση από Evita_thess: Μοιάζει πολύ όμορφη η παρέα σας, κατά καιρούς επισκεπτόμουν το site αυτό, τυχαία όταν έψαχνα πληροφορίες αλλά δεν έτυχε να κάνω εγγραφή, Χαίρομαι που σας βρήκα. Μάγισσα είδα τις δικές σου φοτο, καλά η δικιά σου δεν παίζετε, κούκλα είναι.... Σιγά σιγά θα δω και τις υπόλοιπες, έτσι για να σας γνωρίσω. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ για το μωρό μου ....... είναι το γατάκι που με βρήκε και το μαζεψα από τον δρόμο η Κλειώ μου αν θες διάβασε εδώ την ιστορία μας.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 23:18 Η μαγισσα έγραψε: #119 03-04-08 23:18 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Συμφωνώ και γω Νικι.... Τι λέτε για Σάββατο12 ή Κυριακή 13 Απριλίου Click για ανάπτυξη... Φανταζομαι ότι αστειεύστε ότι θα κάνετε συναντηση χωρίς εμένα το ΣΚ που λέτε είναι αυτό που θα έιμαι με την τελευταία ένεση στο πόδι μου εκτός αν το κάνετε χωρίς εμένα και ΣΑΣ ΘΥΜΩΣΩ ΜΕΤΑΑΑΑΑΑΑ άντε τώρα καμία δεν με σκέφτεται εμένα?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 23:24 Η Raisa έγραψε: #120 03-04-08 23:24 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Φανταζομαι ότι αστειεύστε ότι θα κάνετε συναντηση χωρίς εμένα το ΣΚ που λέτε είναι αυτό που θα έιμαι με την τελευταία ένεση στο πόδι μου εκτός αν το κάνετε χωρίς εμένα και ΣΑΣ ΘΥΜΩΣΩ ΜΕΤΑΑΑΑΑΑΑ άντε τώρα καμία δεν με σκέφτεται εμένα?????? Click για ανάπτυξη... Πού το πρόβλημα καλέ.....τόσο το καλύτερο...θα μαζευτούμε σρ σένα να σου κάνουμε και παρέα Πάμε τότε για το επόμενο ΣΚ 19 ή 20 Απριλίου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Κορίτσια που είστε??? η Raisa είπε ότι είμαστε 55 ενεργά μέλοι που είναι οι υπόλοιποι????? Αντε να συγκεντρωθούμε???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Evita_thess Νεοφερμένο μέλος Η Evita_thess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 21:01 Η Evita_thess: #104 03-04-08 21:01 Δεν ξέρω τι θα εμφανιστεί και πού...............είναι τα πρώτα μου 5 λεπτά εδώ μέσα.........και εγώ από Θεσσαλονίκη, ελπίζω να τα λέμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 21:07 Η Zbeebz έγραψε: #105 03-04-08 21:07 Μάγισσα... τους ξύπνησες όλους, που έλεγε και μια διαφήμιση κάποτε! Δηλώνω παρούσα, απλώς για λίγες μέρες ακόμα θα είμαι "ντε λα καραχωσιέν" από δουλειά! Υπογραφή, Γιακουμίνα απ' το καρνάγιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 21:09 Η Raisa έγραψε: #106 03-04-08 21:09 Αρχική Δημοσίευση από Evita_thess: Δεν ξέρω τι θα εμφανιστεί και πού...............είναι τα πρώτα μου 5 λεπτά εδώ μέσα.........και εγώ από Θεσσαλονίκη, ελπίζω να τα λέμε Click για ανάπτυξη... Καλώς ήρθες Εβίτα Και μεις ελπίζουμε να σε έχουμε συχνά στην παρέα Μαγισσούλα...όλοι κοπάνα την κάνουν....αίσχος εγώ λέω να παίρνουμε απουσίες καθημερινά...και με 10 αδικαιολόγητες να διαγράφονται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ζουμπουλία Νεοφερμένο μέλος Η ζουμπουλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 21:24 Η ζουμπουλία: #107 03-04-08 21:24 Αναρωτιέμαι αν ΄μπορώ να γίνω μέλος του κλαμπ! είμαι απο την θεσσαλονίκη γέννημα θρέμμα αλλα τα τελευταία χρόνια ζω αλλού. Πιάνονται αυτοί οι θεσσαλονικείς;! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 21:26 Η μαγισσα έγραψε: #108 03-04-08 21:26 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλώς ήρθες Εβίτα Και μεις ελπίζουμε να σε έχουμε συχνά στην παρέα Μαγισσούλα...όλοι κοπάνα την κάνουν....αίσχος εγώ λέω να παίρνουμε απουσίες καθημερινά...και με 10 αδικαιολόγητες να διαγράφονται Click για ανάπτυξη... Από το mycat η από την Θεσσαλονίκη???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 22:26 Η Μυρτω4038: #109 03-04-08 22:26 Αρχική Δημοσίευση από ζουμπουλία: Αναρωτιέμαι αν ΄μπορώ να γίνω μέλος του κλαμπ! είμαι απο την θεσσαλονίκη γέννημα θρέμμα αλλα τα τελευταία χρόνια ζω αλλού. Πιάνονται αυτοί οι θεσσαλονικείς;! Click για ανάπτυξη... Καλως ηρθες καρντασινα,ακου αν μπορεις να γινεις μελος του κλαμπ?Θελει και ερωτημα,και βεβαια μπορεις.Μπορεις να μοιραστεις μαζι μας την αγαπη για αυτα τα μικρα και ομορφα αιλουροειδη.Καλη περιηγηση στο mycat Τωρα εχεις γατουλα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 22:50 Η Μυρτω4038: #110 03-04-08 22:50 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Κορίτσια που είστε??? η Raisa είπε ότι είμαστε 55 ενεργά μέλοι που είναι οι υπόλοιποι????? Αντε να συγκεντρωθούμε???? Click για ανάπτυξη... Να κανονισουμε ακομη μια συναντηση πριν το Πασχα, μας περνει ο χρονος.Να μπορεσουν να'ρθουν και τα καινουργια μελη να γνωριστουμε απο κοντα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 22:53 Η popi έγραψε: #111 03-04-08 22:53 Θέλω και εγώ να μείνω στη Θεσσαλονικηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Evita_thess Νεοφερμένο μέλος Η Evita_thess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 22:53 Η Evita_thess: #112 03-04-08 22:53 Υπάρχει και συνάντηση? Φέρνεται και τα γατούλια σας μαζί? Δηλώνω και εγω συμμετοχή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 22:59 Η μαγισσα έγραψε: #113 03-04-08 22:59 Αρχική Δημοσίευση από Evita_thess: Υπάρχει και συνάντηση? Φέρνεται και τα γατούλια σας μαζί? Δηλώνω και εγω συμμετοχή Click για ανάπτυξη... έχουμε ήδη οργανωσει 2 με αρκετή επιτυχία θα έλεγα συνήθως επειδή η συνάντηση γίνεται σε κοινόχριστους χώρους καφέ ας πούμε δεν τα έχουμε μαζί εκτός από φωτο και στην καρδιά μας...... αλλά δεν έιναι η σελιδα αυτή μόνο για τις συναντήσεις αλλά και για να λέμε τα νέα της δικής μας πόλης..... Ετσι για να είμαστε σε επαφή σε ένα γεια σε ένα κάτι που μπορεί να αφορά εμας από αυτην την πόλη.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 23:01 Η μαγισσα έγραψε: #114 03-04-08 23:01 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Θέλω και εγώ να μείνω στη Θεσσαλονικηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη Click για ανάπτυξη... Και εσύ πόπι μέχρι να τα καταφέρεις σαν πρόεδρος στις τσιπρίτσες και Θεσσαλονικιά σε χρίζω επίτιμο μέλλος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 23:03 Η Μυρτω4038: #115 03-04-08 23:03 Αρχική Δημοσίευση από Evita_thess: Υπάρχει και συνάντηση? Φέρνεται και τα γατούλια σας μαζί? Δηλώνω και εγω συμμετοχή Click για ανάπτυξη... Ναι για.Εχουμε κανει δυο συναντησεις μεχρι στιγμης με καποια μελη απο Θεσσαλονικη.Αλλα δυστυχως χωρις τα γατουλια μας ,τουλαχιστον οχι ακομη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Evita_thess Νεοφερμένο μέλος Η Evita_thess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 23:05 Η Evita_thess: #116 03-04-08 23:05 Μοιάζει πολύ όμορφη η παρέα σας, κατά καιρούς επισκεπτόμουν το site αυτό, τυχαία όταν έψαχνα πληροφορίες αλλά δεν έτυχε να κάνω εγγραφή, Χαίρομαι που σας βρήκα. Μάγισσα είδα τις δικές σου φοτο, καλά η δικιά σου δεν παίζετε, κούκλα είναι.... Σιγά σιγά θα δω και τις υπόλοιπες, έτσι για να σας γνωρίσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 23:12 Η Raisa έγραψε: #117 03-04-08 23:12 Αρχική Δημοσίευση από niki: Να κανονισουμε ακομη μια συναντηση πριν το Πασχα, μας περνει ο χρονος.Να μπορεσουν να'ρθουν και τα καινουργια μελη να γνωριστουμε απο κοντα Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ και γω Νικι.... Τι λέτε για Σάββατο12 ή Κυριακή 13 Απριλίου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 23:15 Η μαγισσα έγραψε: #118 03-04-08 23:15 Αρχική Δημοσίευση από Evita_thess: Μοιάζει πολύ όμορφη η παρέα σας, κατά καιρούς επισκεπτόμουν το site αυτό, τυχαία όταν έψαχνα πληροφορίες αλλά δεν έτυχε να κάνω εγγραφή, Χαίρομαι που σας βρήκα. Μάγισσα είδα τις δικές σου φοτο, καλά η δικιά σου δεν παίζετε, κούκλα είναι.... Σιγά σιγά θα δω και τις υπόλοιπες, έτσι για να σας γνωρίσω. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ για το μωρό μου ....... είναι το γατάκι που με βρήκε και το μαζεψα από τον δρόμο η Κλειώ μου αν θες διάβασε εδώ την ιστορία μας.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 23:18 Η μαγισσα έγραψε: #119 03-04-08 23:18 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Συμφωνώ και γω Νικι.... Τι λέτε για Σάββατο12 ή Κυριακή 13 Απριλίου Click για ανάπτυξη... Φανταζομαι ότι αστειεύστε ότι θα κάνετε συναντηση χωρίς εμένα το ΣΚ που λέτε είναι αυτό που θα έιμαι με την τελευταία ένεση στο πόδι μου εκτός αν το κάνετε χωρίς εμένα και ΣΑΣ ΘΥΜΩΣΩ ΜΕΤΑΑΑΑΑΑΑ άντε τώρα καμία δεν με σκέφτεται εμένα?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 23:24 Η Raisa έγραψε: #120 03-04-08 23:24 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Φανταζομαι ότι αστειεύστε ότι θα κάνετε συναντηση χωρίς εμένα το ΣΚ που λέτε είναι αυτό που θα έιμαι με την τελευταία ένεση στο πόδι μου εκτός αν το κάνετε χωρίς εμένα και ΣΑΣ ΘΥΜΩΣΩ ΜΕΤΑΑΑΑΑΑΑ άντε τώρα καμία δεν με σκέφτεται εμένα?????? Click για ανάπτυξη... Πού το πρόβλημα καλέ.....τόσο το καλύτερο...θα μαζευτούμε σρ σένα να σου κάνουμε και παρέα Πάμε τότε για το επόμενο ΣΚ 19 ή 20 Απριλίου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Δεν ξέρω τι θα εμφανιστεί και πού...............είναι τα πρώτα μου 5 λεπτά εδώ μέσα.........και εγώ από Θεσσαλονίκη, ελπίζω να τα λέμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 21:07 Η Zbeebz έγραψε: #105 03-04-08 21:07 Μάγισσα... τους ξύπνησες όλους, που έλεγε και μια διαφήμιση κάποτε! Δηλώνω παρούσα, απλώς για λίγες μέρες ακόμα θα είμαι "ντε λα καραχωσιέν" από δουλειά! Υπογραφή, Γιακουμίνα απ' το καρνάγιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 21:09 Η Raisa έγραψε: #106 03-04-08 21:09 Αρχική Δημοσίευση από Evita_thess: Δεν ξέρω τι θα εμφανιστεί και πού...............είναι τα πρώτα μου 5 λεπτά εδώ μέσα.........και εγώ από Θεσσαλονίκη, ελπίζω να τα λέμε Click για ανάπτυξη... Καλώς ήρθες Εβίτα Και μεις ελπίζουμε να σε έχουμε συχνά στην παρέα Μαγισσούλα...όλοι κοπάνα την κάνουν....αίσχος εγώ λέω να παίρνουμε απουσίες καθημερινά...και με 10 αδικαιολόγητες να διαγράφονται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ζουμπουλία Νεοφερμένο μέλος Η ζουμπουλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 21:24 Η ζουμπουλία: #107 03-04-08 21:24 Αναρωτιέμαι αν ΄μπορώ να γίνω μέλος του κλαμπ! είμαι απο την θεσσαλονίκη γέννημα θρέμμα αλλα τα τελευταία χρόνια ζω αλλού. Πιάνονται αυτοί οι θεσσαλονικείς;! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 21:26 Η μαγισσα έγραψε: #108 03-04-08 21:26 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλώς ήρθες Εβίτα Και μεις ελπίζουμε να σε έχουμε συχνά στην παρέα Μαγισσούλα...όλοι κοπάνα την κάνουν....αίσχος εγώ λέω να παίρνουμε απουσίες καθημερινά...και με 10 αδικαιολόγητες να διαγράφονται Click για ανάπτυξη... Από το mycat η από την Θεσσαλονίκη???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 22:26 Η Μυρτω4038: #109 03-04-08 22:26 Αρχική Δημοσίευση από ζουμπουλία: Αναρωτιέμαι αν ΄μπορώ να γίνω μέλος του κλαμπ! είμαι απο την θεσσαλονίκη γέννημα θρέμμα αλλα τα τελευταία χρόνια ζω αλλού. Πιάνονται αυτοί οι θεσσαλονικείς;! Click για ανάπτυξη... Καλως ηρθες καρντασινα,ακου αν μπορεις να γινεις μελος του κλαμπ?Θελει και ερωτημα,και βεβαια μπορεις.Μπορεις να μοιραστεις μαζι μας την αγαπη για αυτα τα μικρα και ομορφα αιλουροειδη.Καλη περιηγηση στο mycat Τωρα εχεις γατουλα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 22:50 Η Μυρτω4038: #110 03-04-08 22:50 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Κορίτσια που είστε??? η Raisa είπε ότι είμαστε 55 ενεργά μέλοι που είναι οι υπόλοιποι????? Αντε να συγκεντρωθούμε???? Click για ανάπτυξη... Να κανονισουμε ακομη μια συναντηση πριν το Πασχα, μας περνει ο χρονος.Να μπορεσουν να'ρθουν και τα καινουργια μελη να γνωριστουμε απο κοντα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 22:53 Η popi έγραψε: #111 03-04-08 22:53 Θέλω και εγώ να μείνω στη Θεσσαλονικηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Evita_thess Νεοφερμένο μέλος Η Evita_thess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 22:53 Η Evita_thess: #112 03-04-08 22:53 Υπάρχει και συνάντηση? Φέρνεται και τα γατούλια σας μαζί? Δηλώνω και εγω συμμετοχή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 22:59 Η μαγισσα έγραψε: #113 03-04-08 22:59 Αρχική Δημοσίευση από Evita_thess: Υπάρχει και συνάντηση? Φέρνεται και τα γατούλια σας μαζί? Δηλώνω και εγω συμμετοχή Click για ανάπτυξη... έχουμε ήδη οργανωσει 2 με αρκετή επιτυχία θα έλεγα συνήθως επειδή η συνάντηση γίνεται σε κοινόχριστους χώρους καφέ ας πούμε δεν τα έχουμε μαζί εκτός από φωτο και στην καρδιά μας...... αλλά δεν έιναι η σελιδα αυτή μόνο για τις συναντήσεις αλλά και για να λέμε τα νέα της δικής μας πόλης..... Ετσι για να είμαστε σε επαφή σε ένα γεια σε ένα κάτι που μπορεί να αφορά εμας από αυτην την πόλη.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 23:01 Η μαγισσα έγραψε: #114 03-04-08 23:01 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Θέλω και εγώ να μείνω στη Θεσσαλονικηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη Click για ανάπτυξη... Και εσύ πόπι μέχρι να τα καταφέρεις σαν πρόεδρος στις τσιπρίτσες και Θεσσαλονικιά σε χρίζω επίτιμο μέλλος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 23:03 Η Μυρτω4038: #115 03-04-08 23:03 Αρχική Δημοσίευση από Evita_thess: Υπάρχει και συνάντηση? Φέρνεται και τα γατούλια σας μαζί? Δηλώνω και εγω συμμετοχή Click για ανάπτυξη... Ναι για.Εχουμε κανει δυο συναντησεις μεχρι στιγμης με καποια μελη απο Θεσσαλονικη.Αλλα δυστυχως χωρις τα γατουλια μας ,τουλαχιστον οχι ακομη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Evita_thess Νεοφερμένο μέλος Η Evita_thess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 23:05 Η Evita_thess: #116 03-04-08 23:05 Μοιάζει πολύ όμορφη η παρέα σας, κατά καιρούς επισκεπτόμουν το site αυτό, τυχαία όταν έψαχνα πληροφορίες αλλά δεν έτυχε να κάνω εγγραφή, Χαίρομαι που σας βρήκα. Μάγισσα είδα τις δικές σου φοτο, καλά η δικιά σου δεν παίζετε, κούκλα είναι.... Σιγά σιγά θα δω και τις υπόλοιπες, έτσι για να σας γνωρίσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 23:12 Η Raisa έγραψε: #117 03-04-08 23:12 Αρχική Δημοσίευση από niki: Να κανονισουμε ακομη μια συναντηση πριν το Πασχα, μας περνει ο χρονος.Να μπορεσουν να'ρθουν και τα καινουργια μελη να γνωριστουμε απο κοντα Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ και γω Νικι.... Τι λέτε για Σάββατο12 ή Κυριακή 13 Απριλίου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 23:15 Η μαγισσα έγραψε: #118 03-04-08 23:15 Αρχική Δημοσίευση από Evita_thess: Μοιάζει πολύ όμορφη η παρέα σας, κατά καιρούς επισκεπτόμουν το site αυτό, τυχαία όταν έψαχνα πληροφορίες αλλά δεν έτυχε να κάνω εγγραφή, Χαίρομαι που σας βρήκα. Μάγισσα είδα τις δικές σου φοτο, καλά η δικιά σου δεν παίζετε, κούκλα είναι.... Σιγά σιγά θα δω και τις υπόλοιπες, έτσι για να σας γνωρίσω. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ για το μωρό μου ....... είναι το γατάκι που με βρήκε και το μαζεψα από τον δρόμο η Κλειώ μου αν θες διάβασε εδώ την ιστορία μας.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 23:18 Η μαγισσα έγραψε: #119 03-04-08 23:18 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Συμφωνώ και γω Νικι.... Τι λέτε για Σάββατο12 ή Κυριακή 13 Απριλίου Click για ανάπτυξη... Φανταζομαι ότι αστειεύστε ότι θα κάνετε συναντηση χωρίς εμένα το ΣΚ που λέτε είναι αυτό που θα έιμαι με την τελευταία ένεση στο πόδι μου εκτός αν το κάνετε χωρίς εμένα και ΣΑΣ ΘΥΜΩΣΩ ΜΕΤΑΑΑΑΑΑΑ άντε τώρα καμία δεν με σκέφτεται εμένα?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 23:24 Η Raisa έγραψε: #120 03-04-08 23:24 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Φανταζομαι ότι αστειεύστε ότι θα κάνετε συναντηση χωρίς εμένα το ΣΚ που λέτε είναι αυτό που θα έιμαι με την τελευταία ένεση στο πόδι μου εκτός αν το κάνετε χωρίς εμένα και ΣΑΣ ΘΥΜΩΣΩ ΜΕΤΑΑΑΑΑΑΑ άντε τώρα καμία δεν με σκέφτεται εμένα?????? Click για ανάπτυξη... Πού το πρόβλημα καλέ.....τόσο το καλύτερο...θα μαζευτούμε σρ σένα να σου κάνουμε και παρέα Πάμε τότε για το επόμενο ΣΚ 19 ή 20 Απριλίου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μάγισσα... τους ξύπνησες όλους, που έλεγε και μια διαφήμιση κάποτε! Δηλώνω παρούσα, απλώς για λίγες μέρες ακόμα θα είμαι "ντε λα καραχωσιέν" από δουλειά! Υπογραφή, Γιακουμίνα απ' το καρνάγιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 21:09 Η Raisa έγραψε: #106 03-04-08 21:09 Αρχική Δημοσίευση από Evita_thess: Δεν ξέρω τι θα εμφανιστεί και πού...............είναι τα πρώτα μου 5 λεπτά εδώ μέσα.........και εγώ από Θεσσαλονίκη, ελπίζω να τα λέμε Click για ανάπτυξη... Καλώς ήρθες Εβίτα Και μεις ελπίζουμε να σε έχουμε συχνά στην παρέα Μαγισσούλα...όλοι κοπάνα την κάνουν....αίσχος εγώ λέω να παίρνουμε απουσίες καθημερινά...και με 10 αδικαιολόγητες να διαγράφονται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ζουμπουλία Νεοφερμένο μέλος Η ζουμπουλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 21:24 Η ζουμπουλία: #107 03-04-08 21:24 Αναρωτιέμαι αν ΄μπορώ να γίνω μέλος του κλαμπ! είμαι απο την θεσσαλονίκη γέννημα θρέμμα αλλα τα τελευταία χρόνια ζω αλλού. Πιάνονται αυτοί οι θεσσαλονικείς;! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 21:26 Η μαγισσα έγραψε: #108 03-04-08 21:26 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλώς ήρθες Εβίτα Και μεις ελπίζουμε να σε έχουμε συχνά στην παρέα Μαγισσούλα...όλοι κοπάνα την κάνουν....αίσχος εγώ λέω να παίρνουμε απουσίες καθημερινά...και με 10 αδικαιολόγητες να διαγράφονται Click για ανάπτυξη... Από το mycat η από την Θεσσαλονίκη???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 22:26 Η Μυρτω4038: #109 03-04-08 22:26 Αρχική Δημοσίευση από ζουμπουλία: Αναρωτιέμαι αν ΄μπορώ να γίνω μέλος του κλαμπ! είμαι απο την θεσσαλονίκη γέννημα θρέμμα αλλα τα τελευταία χρόνια ζω αλλού. Πιάνονται αυτοί οι θεσσαλονικείς;! Click για ανάπτυξη... Καλως ηρθες καρντασινα,ακου αν μπορεις να γινεις μελος του κλαμπ?Θελει και ερωτημα,και βεβαια μπορεις.Μπορεις να μοιραστεις μαζι μας την αγαπη για αυτα τα μικρα και ομορφα αιλουροειδη.Καλη περιηγηση στο mycat Τωρα εχεις γατουλα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 22:50 Η Μυρτω4038: #110 03-04-08 22:50 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Κορίτσια που είστε??? η Raisa είπε ότι είμαστε 55 ενεργά μέλοι που είναι οι υπόλοιποι????? Αντε να συγκεντρωθούμε???? Click για ανάπτυξη... Να κανονισουμε ακομη μια συναντηση πριν το Πασχα, μας περνει ο χρονος.Να μπορεσουν να'ρθουν και τα καινουργια μελη να γνωριστουμε απο κοντα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 22:53 Η popi έγραψε: #111 03-04-08 22:53 Θέλω και εγώ να μείνω στη Θεσσαλονικηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Evita_thess Νεοφερμένο μέλος Η Evita_thess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 22:53 Η Evita_thess: #112 03-04-08 22:53 Υπάρχει και συνάντηση? Φέρνεται και τα γατούλια σας μαζί? Δηλώνω και εγω συμμετοχή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 22:59 Η μαγισσα έγραψε: #113 03-04-08 22:59 Αρχική Δημοσίευση από Evita_thess: Υπάρχει και συνάντηση? Φέρνεται και τα γατούλια σας μαζί? Δηλώνω και εγω συμμετοχή Click για ανάπτυξη... έχουμε ήδη οργανωσει 2 με αρκετή επιτυχία θα έλεγα συνήθως επειδή η συνάντηση γίνεται σε κοινόχριστους χώρους καφέ ας πούμε δεν τα έχουμε μαζί εκτός από φωτο και στην καρδιά μας...... αλλά δεν έιναι η σελιδα αυτή μόνο για τις συναντήσεις αλλά και για να λέμε τα νέα της δικής μας πόλης..... Ετσι για να είμαστε σε επαφή σε ένα γεια σε ένα κάτι που μπορεί να αφορά εμας από αυτην την πόλη.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 23:01 Η μαγισσα έγραψε: #114 03-04-08 23:01 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Θέλω και εγώ να μείνω στη Θεσσαλονικηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη Click για ανάπτυξη... Και εσύ πόπι μέχρι να τα καταφέρεις σαν πρόεδρος στις τσιπρίτσες και Θεσσαλονικιά σε χρίζω επίτιμο μέλλος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 23:03 Η Μυρτω4038: #115 03-04-08 23:03 Αρχική Δημοσίευση από Evita_thess: Υπάρχει και συνάντηση? Φέρνεται και τα γατούλια σας μαζί? Δηλώνω και εγω συμμετοχή Click για ανάπτυξη... Ναι για.Εχουμε κανει δυο συναντησεις μεχρι στιγμης με καποια μελη απο Θεσσαλονικη.Αλλα δυστυχως χωρις τα γατουλια μας ,τουλαχιστον οχι ακομη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Evita_thess Νεοφερμένο μέλος Η Evita_thess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 23:05 Η Evita_thess: #116 03-04-08 23:05 Μοιάζει πολύ όμορφη η παρέα σας, κατά καιρούς επισκεπτόμουν το site αυτό, τυχαία όταν έψαχνα πληροφορίες αλλά δεν έτυχε να κάνω εγγραφή, Χαίρομαι που σας βρήκα. Μάγισσα είδα τις δικές σου φοτο, καλά η δικιά σου δεν παίζετε, κούκλα είναι.... Σιγά σιγά θα δω και τις υπόλοιπες, έτσι για να σας γνωρίσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 23:12 Η Raisa έγραψε: #117 03-04-08 23:12 Αρχική Δημοσίευση από niki: Να κανονισουμε ακομη μια συναντηση πριν το Πασχα, μας περνει ο χρονος.Να μπορεσουν να'ρθουν και τα καινουργια μελη να γνωριστουμε απο κοντα Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ και γω Νικι.... Τι λέτε για Σάββατο12 ή Κυριακή 13 Απριλίου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 23:15 Η μαγισσα έγραψε: #118 03-04-08 23:15 Αρχική Δημοσίευση από Evita_thess: Μοιάζει πολύ όμορφη η παρέα σας, κατά καιρούς επισκεπτόμουν το site αυτό, τυχαία όταν έψαχνα πληροφορίες αλλά δεν έτυχε να κάνω εγγραφή, Χαίρομαι που σας βρήκα. Μάγισσα είδα τις δικές σου φοτο, καλά η δικιά σου δεν παίζετε, κούκλα είναι.... Σιγά σιγά θα δω και τις υπόλοιπες, έτσι για να σας γνωρίσω. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ για το μωρό μου ....... είναι το γατάκι που με βρήκε και το μαζεψα από τον δρόμο η Κλειώ μου αν θες διάβασε εδώ την ιστορία μας.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 23:18 Η μαγισσα έγραψε: #119 03-04-08 23:18 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Συμφωνώ και γω Νικι.... Τι λέτε για Σάββατο12 ή Κυριακή 13 Απριλίου Click για ανάπτυξη... Φανταζομαι ότι αστειεύστε ότι θα κάνετε συναντηση χωρίς εμένα το ΣΚ που λέτε είναι αυτό που θα έιμαι με την τελευταία ένεση στο πόδι μου εκτός αν το κάνετε χωρίς εμένα και ΣΑΣ ΘΥΜΩΣΩ ΜΕΤΑΑΑΑΑΑΑ άντε τώρα καμία δεν με σκέφτεται εμένα?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 23:24 Η Raisa έγραψε: #120 03-04-08 23:24 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Φανταζομαι ότι αστειεύστε ότι θα κάνετε συναντηση χωρίς εμένα το ΣΚ που λέτε είναι αυτό που θα έιμαι με την τελευταία ένεση στο πόδι μου εκτός αν το κάνετε χωρίς εμένα και ΣΑΣ ΘΥΜΩΣΩ ΜΕΤΑΑΑΑΑΑΑ άντε τώρα καμία δεν με σκέφτεται εμένα?????? Click για ανάπτυξη... Πού το πρόβλημα καλέ.....τόσο το καλύτερο...θα μαζευτούμε σρ σένα να σου κάνουμε και παρέα Πάμε τότε για το επόμενο ΣΚ 19 ή 20 Απριλίου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Evita_thess: Δεν ξέρω τι θα εμφανιστεί και πού...............είναι τα πρώτα μου 5 λεπτά εδώ μέσα.........και εγώ από Θεσσαλονίκη, ελπίζω να τα λέμε Click για ανάπτυξη... Καλώς ήρθες Εβίτα Και μεις ελπίζουμε να σε έχουμε συχνά στην παρέα Μαγισσούλα...όλοι κοπάνα την κάνουν....αίσχος εγώ λέω να παίρνουμε απουσίες καθημερινά...και με 10 αδικαιολόγητες να διαγράφονται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ζουμπουλία Νεοφερμένο μέλος Η ζουμπουλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 21:24 Η ζουμπουλία: #107 03-04-08 21:24 Αναρωτιέμαι αν ΄μπορώ να γίνω μέλος του κλαμπ! είμαι απο την θεσσαλονίκη γέννημα θρέμμα αλλα τα τελευταία χρόνια ζω αλλού. Πιάνονται αυτοί οι θεσσαλονικείς;! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 21:26 Η μαγισσα έγραψε: #108 03-04-08 21:26 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλώς ήρθες Εβίτα Και μεις ελπίζουμε να σε έχουμε συχνά στην παρέα Μαγισσούλα...όλοι κοπάνα την κάνουν....αίσχος εγώ λέω να παίρνουμε απουσίες καθημερινά...και με 10 αδικαιολόγητες να διαγράφονται Click για ανάπτυξη... Από το mycat η από την Θεσσαλονίκη???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 22:26 Η Μυρτω4038: #109 03-04-08 22:26 Αρχική Δημοσίευση από ζουμπουλία: Αναρωτιέμαι αν ΄μπορώ να γίνω μέλος του κλαμπ! είμαι απο την θεσσαλονίκη γέννημα θρέμμα αλλα τα τελευταία χρόνια ζω αλλού. Πιάνονται αυτοί οι θεσσαλονικείς;! Click για ανάπτυξη... Καλως ηρθες καρντασινα,ακου αν μπορεις να γινεις μελος του κλαμπ?Θελει και ερωτημα,και βεβαια μπορεις.Μπορεις να μοιραστεις μαζι μας την αγαπη για αυτα τα μικρα και ομορφα αιλουροειδη.Καλη περιηγηση στο mycat Τωρα εχεις γατουλα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 22:50 Η Μυρτω4038: #110 03-04-08 22:50 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Κορίτσια που είστε??? η Raisa είπε ότι είμαστε 55 ενεργά μέλοι που είναι οι υπόλοιποι????? Αντε να συγκεντρωθούμε???? Click για ανάπτυξη... Να κανονισουμε ακομη μια συναντηση πριν το Πασχα, μας περνει ο χρονος.Να μπορεσουν να'ρθουν και τα καινουργια μελη να γνωριστουμε απο κοντα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 22:53 Η popi έγραψε: #111 03-04-08 22:53 Θέλω και εγώ να μείνω στη Θεσσαλονικηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Evita_thess Νεοφερμένο μέλος Η Evita_thess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 22:53 Η Evita_thess: #112 03-04-08 22:53 Υπάρχει και συνάντηση? Φέρνεται και τα γατούλια σας μαζί? Δηλώνω και εγω συμμετοχή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 22:59 Η μαγισσα έγραψε: #113 03-04-08 22:59 Αρχική Δημοσίευση από Evita_thess: Υπάρχει και συνάντηση? Φέρνεται και τα γατούλια σας μαζί? Δηλώνω και εγω συμμετοχή Click για ανάπτυξη... έχουμε ήδη οργανωσει 2 με αρκετή επιτυχία θα έλεγα συνήθως επειδή η συνάντηση γίνεται σε κοινόχριστους χώρους καφέ ας πούμε δεν τα έχουμε μαζί εκτός από φωτο και στην καρδιά μας...... αλλά δεν έιναι η σελιδα αυτή μόνο για τις συναντήσεις αλλά και για να λέμε τα νέα της δικής μας πόλης..... Ετσι για να είμαστε σε επαφή σε ένα γεια σε ένα κάτι που μπορεί να αφορά εμας από αυτην την πόλη.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 23:01 Η μαγισσα έγραψε: #114 03-04-08 23:01 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Θέλω και εγώ να μείνω στη Θεσσαλονικηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη Click για ανάπτυξη... Και εσύ πόπι μέχρι να τα καταφέρεις σαν πρόεδρος στις τσιπρίτσες και Θεσσαλονικιά σε χρίζω επίτιμο μέλλος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 23:03 Η Μυρτω4038: #115 03-04-08 23:03 Αρχική Δημοσίευση από Evita_thess: Υπάρχει και συνάντηση? Φέρνεται και τα γατούλια σας μαζί? Δηλώνω και εγω συμμετοχή Click για ανάπτυξη... Ναι για.Εχουμε κανει δυο συναντησεις μεχρι στιγμης με καποια μελη απο Θεσσαλονικη.Αλλα δυστυχως χωρις τα γατουλια μας ,τουλαχιστον οχι ακομη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Evita_thess Νεοφερμένο μέλος Η Evita_thess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 23:05 Η Evita_thess: #116 03-04-08 23:05 Μοιάζει πολύ όμορφη η παρέα σας, κατά καιρούς επισκεπτόμουν το site αυτό, τυχαία όταν έψαχνα πληροφορίες αλλά δεν έτυχε να κάνω εγγραφή, Χαίρομαι που σας βρήκα. Μάγισσα είδα τις δικές σου φοτο, καλά η δικιά σου δεν παίζετε, κούκλα είναι.... Σιγά σιγά θα δω και τις υπόλοιπες, έτσι για να σας γνωρίσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 23:12 Η Raisa έγραψε: #117 03-04-08 23:12 Αρχική Δημοσίευση από niki: Να κανονισουμε ακομη μια συναντηση πριν το Πασχα, μας περνει ο χρονος.Να μπορεσουν να'ρθουν και τα καινουργια μελη να γνωριστουμε απο κοντα Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ και γω Νικι.... Τι λέτε για Σάββατο12 ή Κυριακή 13 Απριλίου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 23:15 Η μαγισσα έγραψε: #118 03-04-08 23:15 Αρχική Δημοσίευση από Evita_thess: Μοιάζει πολύ όμορφη η παρέα σας, κατά καιρούς επισκεπτόμουν το site αυτό, τυχαία όταν έψαχνα πληροφορίες αλλά δεν έτυχε να κάνω εγγραφή, Χαίρομαι που σας βρήκα. Μάγισσα είδα τις δικές σου φοτο, καλά η δικιά σου δεν παίζετε, κούκλα είναι.... Σιγά σιγά θα δω και τις υπόλοιπες, έτσι για να σας γνωρίσω. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ για το μωρό μου ....... είναι το γατάκι που με βρήκε και το μαζεψα από τον δρόμο η Κλειώ μου αν θες διάβασε εδώ την ιστορία μας.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 23:18 Η μαγισσα έγραψε: #119 03-04-08 23:18 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Συμφωνώ και γω Νικι.... Τι λέτε για Σάββατο12 ή Κυριακή 13 Απριλίου Click για ανάπτυξη... Φανταζομαι ότι αστειεύστε ότι θα κάνετε συναντηση χωρίς εμένα το ΣΚ που λέτε είναι αυτό που θα έιμαι με την τελευταία ένεση στο πόδι μου εκτός αν το κάνετε χωρίς εμένα και ΣΑΣ ΘΥΜΩΣΩ ΜΕΤΑΑΑΑΑΑΑ άντε τώρα καμία δεν με σκέφτεται εμένα?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 23:24 Η Raisa έγραψε: #120 03-04-08 23:24 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Φανταζομαι ότι αστειεύστε ότι θα κάνετε συναντηση χωρίς εμένα το ΣΚ που λέτε είναι αυτό που θα έιμαι με την τελευταία ένεση στο πόδι μου εκτός αν το κάνετε χωρίς εμένα και ΣΑΣ ΘΥΜΩΣΩ ΜΕΤΑΑΑΑΑΑΑ άντε τώρα καμία δεν με σκέφτεται εμένα?????? Click για ανάπτυξη... Πού το πρόβλημα καλέ.....τόσο το καλύτερο...θα μαζευτούμε σρ σένα να σου κάνουμε και παρέα Πάμε τότε για το επόμενο ΣΚ 19 ή 20 Απριλίου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αναρωτιέμαι αν ΄μπορώ να γίνω μέλος του κλαμπ! είμαι απο την θεσσαλονίκη γέννημα θρέμμα αλλα τα τελευταία χρόνια ζω αλλού. Πιάνονται αυτοί οι θεσσαλονικείς;! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 21:26 Η μαγισσα έγραψε: #108 03-04-08 21:26 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλώς ήρθες Εβίτα Και μεις ελπίζουμε να σε έχουμε συχνά στην παρέα Μαγισσούλα...όλοι κοπάνα την κάνουν....αίσχος εγώ λέω να παίρνουμε απουσίες καθημερινά...και με 10 αδικαιολόγητες να διαγράφονται Click για ανάπτυξη... Από το mycat η από την Θεσσαλονίκη???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 22:26 Η Μυρτω4038: #109 03-04-08 22:26 Αρχική Δημοσίευση από ζουμπουλία: Αναρωτιέμαι αν ΄μπορώ να γίνω μέλος του κλαμπ! είμαι απο την θεσσαλονίκη γέννημα θρέμμα αλλα τα τελευταία χρόνια ζω αλλού. Πιάνονται αυτοί οι θεσσαλονικείς;! Click για ανάπτυξη... Καλως ηρθες καρντασινα,ακου αν μπορεις να γινεις μελος του κλαμπ?Θελει και ερωτημα,και βεβαια μπορεις.Μπορεις να μοιραστεις μαζι μας την αγαπη για αυτα τα μικρα και ομορφα αιλουροειδη.Καλη περιηγηση στο mycat Τωρα εχεις γατουλα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 22:50 Η Μυρτω4038: #110 03-04-08 22:50 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Κορίτσια που είστε??? η Raisa είπε ότι είμαστε 55 ενεργά μέλοι που είναι οι υπόλοιποι????? Αντε να συγκεντρωθούμε???? Click για ανάπτυξη... Να κανονισουμε ακομη μια συναντηση πριν το Πασχα, μας περνει ο χρονος.Να μπορεσουν να'ρθουν και τα καινουργια μελη να γνωριστουμε απο κοντα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 22:53 Η popi έγραψε: #111 03-04-08 22:53 Θέλω και εγώ να μείνω στη Θεσσαλονικηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Evita_thess Νεοφερμένο μέλος Η Evita_thess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 22:53 Η Evita_thess: #112 03-04-08 22:53 Υπάρχει και συνάντηση? Φέρνεται και τα γατούλια σας μαζί? Δηλώνω και εγω συμμετοχή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 22:59 Η μαγισσα έγραψε: #113 03-04-08 22:59 Αρχική Δημοσίευση από Evita_thess: Υπάρχει και συνάντηση? Φέρνεται και τα γατούλια σας μαζί? Δηλώνω και εγω συμμετοχή Click για ανάπτυξη... έχουμε ήδη οργανωσει 2 με αρκετή επιτυχία θα έλεγα συνήθως επειδή η συνάντηση γίνεται σε κοινόχριστους χώρους καφέ ας πούμε δεν τα έχουμε μαζί εκτός από φωτο και στην καρδιά μας...... αλλά δεν έιναι η σελιδα αυτή μόνο για τις συναντήσεις αλλά και για να λέμε τα νέα της δικής μας πόλης..... Ετσι για να είμαστε σε επαφή σε ένα γεια σε ένα κάτι που μπορεί να αφορά εμας από αυτην την πόλη.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 23:01 Η μαγισσα έγραψε: #114 03-04-08 23:01 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Θέλω και εγώ να μείνω στη Θεσσαλονικηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη Click για ανάπτυξη... Και εσύ πόπι μέχρι να τα καταφέρεις σαν πρόεδρος στις τσιπρίτσες και Θεσσαλονικιά σε χρίζω επίτιμο μέλλος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 23:03 Η Μυρτω4038: #115 03-04-08 23:03 Αρχική Δημοσίευση από Evita_thess: Υπάρχει και συνάντηση? Φέρνεται και τα γατούλια σας μαζί? Δηλώνω και εγω συμμετοχή Click για ανάπτυξη... Ναι για.Εχουμε κανει δυο συναντησεις μεχρι στιγμης με καποια μελη απο Θεσσαλονικη.Αλλα δυστυχως χωρις τα γατουλια μας ,τουλαχιστον οχι ακομη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Evita_thess Νεοφερμένο μέλος Η Evita_thess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 23:05 Η Evita_thess: #116 03-04-08 23:05 Μοιάζει πολύ όμορφη η παρέα σας, κατά καιρούς επισκεπτόμουν το site αυτό, τυχαία όταν έψαχνα πληροφορίες αλλά δεν έτυχε να κάνω εγγραφή, Χαίρομαι που σας βρήκα. Μάγισσα είδα τις δικές σου φοτο, καλά η δικιά σου δεν παίζετε, κούκλα είναι.... Σιγά σιγά θα δω και τις υπόλοιπες, έτσι για να σας γνωρίσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 23:12 Η Raisa έγραψε: #117 03-04-08 23:12 Αρχική Δημοσίευση από niki: Να κανονισουμε ακομη μια συναντηση πριν το Πασχα, μας περνει ο χρονος.Να μπορεσουν να'ρθουν και τα καινουργια μελη να γνωριστουμε απο κοντα Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ και γω Νικι.... Τι λέτε για Σάββατο12 ή Κυριακή 13 Απριλίου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 23:15 Η μαγισσα έγραψε: #118 03-04-08 23:15 Αρχική Δημοσίευση από Evita_thess: Μοιάζει πολύ όμορφη η παρέα σας, κατά καιρούς επισκεπτόμουν το site αυτό, τυχαία όταν έψαχνα πληροφορίες αλλά δεν έτυχε να κάνω εγγραφή, Χαίρομαι που σας βρήκα. Μάγισσα είδα τις δικές σου φοτο, καλά η δικιά σου δεν παίζετε, κούκλα είναι.... Σιγά σιγά θα δω και τις υπόλοιπες, έτσι για να σας γνωρίσω. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ για το μωρό μου ....... είναι το γατάκι που με βρήκε και το μαζεψα από τον δρόμο η Κλειώ μου αν θες διάβασε εδώ την ιστορία μας.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 23:18 Η μαγισσα έγραψε: #119 03-04-08 23:18 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Συμφωνώ και γω Νικι.... Τι λέτε για Σάββατο12 ή Κυριακή 13 Απριλίου Click για ανάπτυξη... Φανταζομαι ότι αστειεύστε ότι θα κάνετε συναντηση χωρίς εμένα το ΣΚ που λέτε είναι αυτό που θα έιμαι με την τελευταία ένεση στο πόδι μου εκτός αν το κάνετε χωρίς εμένα και ΣΑΣ ΘΥΜΩΣΩ ΜΕΤΑΑΑΑΑΑΑ άντε τώρα καμία δεν με σκέφτεται εμένα?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 23:24 Η Raisa έγραψε: #120 03-04-08 23:24 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Φανταζομαι ότι αστειεύστε ότι θα κάνετε συναντηση χωρίς εμένα το ΣΚ που λέτε είναι αυτό που θα έιμαι με την τελευταία ένεση στο πόδι μου εκτός αν το κάνετε χωρίς εμένα και ΣΑΣ ΘΥΜΩΣΩ ΜΕΤΑΑΑΑΑΑΑ άντε τώρα καμία δεν με σκέφτεται εμένα?????? Click για ανάπτυξη... Πού το πρόβλημα καλέ.....τόσο το καλύτερο...θα μαζευτούμε σρ σένα να σου κάνουμε και παρέα Πάμε τότε για το επόμενο ΣΚ 19 ή 20 Απριλίου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλώς ήρθες Εβίτα Και μεις ελπίζουμε να σε έχουμε συχνά στην παρέα Μαγισσούλα...όλοι κοπάνα την κάνουν....αίσχος εγώ λέω να παίρνουμε απουσίες καθημερινά...και με 10 αδικαιολόγητες να διαγράφονται Click για ανάπτυξη... Από το mycat η από την Θεσσαλονίκη???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 22:26 Η Μυρτω4038: #109 03-04-08 22:26 Αρχική Δημοσίευση από ζουμπουλία: Αναρωτιέμαι αν ΄μπορώ να γίνω μέλος του κλαμπ! είμαι απο την θεσσαλονίκη γέννημα θρέμμα αλλα τα τελευταία χρόνια ζω αλλού. Πιάνονται αυτοί οι θεσσαλονικείς;! Click για ανάπτυξη... Καλως ηρθες καρντασινα,ακου αν μπορεις να γινεις μελος του κλαμπ?Θελει και ερωτημα,και βεβαια μπορεις.Μπορεις να μοιραστεις μαζι μας την αγαπη για αυτα τα μικρα και ομορφα αιλουροειδη.Καλη περιηγηση στο mycat Τωρα εχεις γατουλα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 22:50 Η Μυρτω4038: #110 03-04-08 22:50 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Κορίτσια που είστε??? η Raisa είπε ότι είμαστε 55 ενεργά μέλοι που είναι οι υπόλοιποι????? Αντε να συγκεντρωθούμε???? Click για ανάπτυξη... Να κανονισουμε ακομη μια συναντηση πριν το Πασχα, μας περνει ο χρονος.Να μπορεσουν να'ρθουν και τα καινουργια μελη να γνωριστουμε απο κοντα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 22:53 Η popi έγραψε: #111 03-04-08 22:53 Θέλω και εγώ να μείνω στη Θεσσαλονικηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Evita_thess Νεοφερμένο μέλος Η Evita_thess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 22:53 Η Evita_thess: #112 03-04-08 22:53 Υπάρχει και συνάντηση? Φέρνεται και τα γατούλια σας μαζί? Δηλώνω και εγω συμμετοχή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 22:59 Η μαγισσα έγραψε: #113 03-04-08 22:59 Αρχική Δημοσίευση από Evita_thess: Υπάρχει και συνάντηση? Φέρνεται και τα γατούλια σας μαζί? Δηλώνω και εγω συμμετοχή Click για ανάπτυξη... έχουμε ήδη οργανωσει 2 με αρκετή επιτυχία θα έλεγα συνήθως επειδή η συνάντηση γίνεται σε κοινόχριστους χώρους καφέ ας πούμε δεν τα έχουμε μαζί εκτός από φωτο και στην καρδιά μας...... αλλά δεν έιναι η σελιδα αυτή μόνο για τις συναντήσεις αλλά και για να λέμε τα νέα της δικής μας πόλης..... Ετσι για να είμαστε σε επαφή σε ένα γεια σε ένα κάτι που μπορεί να αφορά εμας από αυτην την πόλη.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 23:01 Η μαγισσα έγραψε: #114 03-04-08 23:01 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Θέλω και εγώ να μείνω στη Θεσσαλονικηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη Click για ανάπτυξη... Και εσύ πόπι μέχρι να τα καταφέρεις σαν πρόεδρος στις τσιπρίτσες και Θεσσαλονικιά σε χρίζω επίτιμο μέλλος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 23:03 Η Μυρτω4038: #115 03-04-08 23:03 Αρχική Δημοσίευση από Evita_thess: Υπάρχει και συνάντηση? Φέρνεται και τα γατούλια σας μαζί? Δηλώνω και εγω συμμετοχή Click για ανάπτυξη... Ναι για.Εχουμε κανει δυο συναντησεις μεχρι στιγμης με καποια μελη απο Θεσσαλονικη.Αλλα δυστυχως χωρις τα γατουλια μας ,τουλαχιστον οχι ακομη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Evita_thess Νεοφερμένο μέλος Η Evita_thess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 23:05 Η Evita_thess: #116 03-04-08 23:05 Μοιάζει πολύ όμορφη η παρέα σας, κατά καιρούς επισκεπτόμουν το site αυτό, τυχαία όταν έψαχνα πληροφορίες αλλά δεν έτυχε να κάνω εγγραφή, Χαίρομαι που σας βρήκα. Μάγισσα είδα τις δικές σου φοτο, καλά η δικιά σου δεν παίζετε, κούκλα είναι.... Σιγά σιγά θα δω και τις υπόλοιπες, έτσι για να σας γνωρίσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 23:12 Η Raisa έγραψε: #117 03-04-08 23:12 Αρχική Δημοσίευση από niki: Να κανονισουμε ακομη μια συναντηση πριν το Πασχα, μας περνει ο χρονος.Να μπορεσουν να'ρθουν και τα καινουργια μελη να γνωριστουμε απο κοντα Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ και γω Νικι.... Τι λέτε για Σάββατο12 ή Κυριακή 13 Απριλίου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 23:15 Η μαγισσα έγραψε: #118 03-04-08 23:15 Αρχική Δημοσίευση από Evita_thess: Μοιάζει πολύ όμορφη η παρέα σας, κατά καιρούς επισκεπτόμουν το site αυτό, τυχαία όταν έψαχνα πληροφορίες αλλά δεν έτυχε να κάνω εγγραφή, Χαίρομαι που σας βρήκα. Μάγισσα είδα τις δικές σου φοτο, καλά η δικιά σου δεν παίζετε, κούκλα είναι.... Σιγά σιγά θα δω και τις υπόλοιπες, έτσι για να σας γνωρίσω. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ για το μωρό μου ....... είναι το γατάκι που με βρήκε και το μαζεψα από τον δρόμο η Κλειώ μου αν θες διάβασε εδώ την ιστορία μας.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 23:18 Η μαγισσα έγραψε: #119 03-04-08 23:18 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Συμφωνώ και γω Νικι.... Τι λέτε για Σάββατο12 ή Κυριακή 13 Απριλίου Click για ανάπτυξη... Φανταζομαι ότι αστειεύστε ότι θα κάνετε συναντηση χωρίς εμένα το ΣΚ που λέτε είναι αυτό που θα έιμαι με την τελευταία ένεση στο πόδι μου εκτός αν το κάνετε χωρίς εμένα και ΣΑΣ ΘΥΜΩΣΩ ΜΕΤΑΑΑΑΑΑΑ άντε τώρα καμία δεν με σκέφτεται εμένα?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 23:24 Η Raisa έγραψε: #120 03-04-08 23:24 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Φανταζομαι ότι αστειεύστε ότι θα κάνετε συναντηση χωρίς εμένα το ΣΚ που λέτε είναι αυτό που θα έιμαι με την τελευταία ένεση στο πόδι μου εκτός αν το κάνετε χωρίς εμένα και ΣΑΣ ΘΥΜΩΣΩ ΜΕΤΑΑΑΑΑΑΑ άντε τώρα καμία δεν με σκέφτεται εμένα?????? Click για ανάπτυξη... Πού το πρόβλημα καλέ.....τόσο το καλύτερο...θα μαζευτούμε σρ σένα να σου κάνουμε και παρέα Πάμε τότε για το επόμενο ΣΚ 19 ή 20 Απριλίου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ζουμπουλία: Αναρωτιέμαι αν ΄μπορώ να γίνω μέλος του κλαμπ! είμαι απο την θεσσαλονίκη γέννημα θρέμμα αλλα τα τελευταία χρόνια ζω αλλού. Πιάνονται αυτοί οι θεσσαλονικείς;! Click για ανάπτυξη... Καλως ηρθες καρντασινα,ακου αν μπορεις να γινεις μελος του κλαμπ?Θελει και ερωτημα,και βεβαια μπορεις.Μπορεις να μοιραστεις μαζι μας την αγαπη για αυτα τα μικρα και ομορφα αιλουροειδη.Καλη περιηγηση στο mycat Τωρα εχεις γατουλα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 22:50 Η Μυρτω4038: #110 03-04-08 22:50 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Κορίτσια που είστε??? η Raisa είπε ότι είμαστε 55 ενεργά μέλοι που είναι οι υπόλοιποι????? Αντε να συγκεντρωθούμε???? Click για ανάπτυξη... Να κανονισουμε ακομη μια συναντηση πριν το Πασχα, μας περνει ο χρονος.Να μπορεσουν να'ρθουν και τα καινουργια μελη να γνωριστουμε απο κοντα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 22:53 Η popi έγραψε: #111 03-04-08 22:53 Θέλω και εγώ να μείνω στη Θεσσαλονικηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Evita_thess Νεοφερμένο μέλος Η Evita_thess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 22:53 Η Evita_thess: #112 03-04-08 22:53 Υπάρχει και συνάντηση? Φέρνεται και τα γατούλια σας μαζί? Δηλώνω και εγω συμμετοχή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 22:59 Η μαγισσα έγραψε: #113 03-04-08 22:59 Αρχική Δημοσίευση από Evita_thess: Υπάρχει και συνάντηση? Φέρνεται και τα γατούλια σας μαζί? Δηλώνω και εγω συμμετοχή Click για ανάπτυξη... έχουμε ήδη οργανωσει 2 με αρκετή επιτυχία θα έλεγα συνήθως επειδή η συνάντηση γίνεται σε κοινόχριστους χώρους καφέ ας πούμε δεν τα έχουμε μαζί εκτός από φωτο και στην καρδιά μας...... αλλά δεν έιναι η σελιδα αυτή μόνο για τις συναντήσεις αλλά και για να λέμε τα νέα της δικής μας πόλης..... Ετσι για να είμαστε σε επαφή σε ένα γεια σε ένα κάτι που μπορεί να αφορά εμας από αυτην την πόλη.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 23:01 Η μαγισσα έγραψε: #114 03-04-08 23:01 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Θέλω και εγώ να μείνω στη Θεσσαλονικηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη Click για ανάπτυξη... Και εσύ πόπι μέχρι να τα καταφέρεις σαν πρόεδρος στις τσιπρίτσες και Θεσσαλονικιά σε χρίζω επίτιμο μέλλος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 23:03 Η Μυρτω4038: #115 03-04-08 23:03 Αρχική Δημοσίευση από Evita_thess: Υπάρχει και συνάντηση? Φέρνεται και τα γατούλια σας μαζί? Δηλώνω και εγω συμμετοχή Click για ανάπτυξη... Ναι για.Εχουμε κανει δυο συναντησεις μεχρι στιγμης με καποια μελη απο Θεσσαλονικη.Αλλα δυστυχως χωρις τα γατουλια μας ,τουλαχιστον οχι ακομη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Evita_thess Νεοφερμένο μέλος Η Evita_thess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 23:05 Η Evita_thess: #116 03-04-08 23:05 Μοιάζει πολύ όμορφη η παρέα σας, κατά καιρούς επισκεπτόμουν το site αυτό, τυχαία όταν έψαχνα πληροφορίες αλλά δεν έτυχε να κάνω εγγραφή, Χαίρομαι που σας βρήκα. Μάγισσα είδα τις δικές σου φοτο, καλά η δικιά σου δεν παίζετε, κούκλα είναι.... Σιγά σιγά θα δω και τις υπόλοιπες, έτσι για να σας γνωρίσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 23:12 Η Raisa έγραψε: #117 03-04-08 23:12 Αρχική Δημοσίευση από niki: Να κανονισουμε ακομη μια συναντηση πριν το Πασχα, μας περνει ο χρονος.Να μπορεσουν να'ρθουν και τα καινουργια μελη να γνωριστουμε απο κοντα Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ και γω Νικι.... Τι λέτε για Σάββατο12 ή Κυριακή 13 Απριλίου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 23:15 Η μαγισσα έγραψε: #118 03-04-08 23:15 Αρχική Δημοσίευση από Evita_thess: Μοιάζει πολύ όμορφη η παρέα σας, κατά καιρούς επισκεπτόμουν το site αυτό, τυχαία όταν έψαχνα πληροφορίες αλλά δεν έτυχε να κάνω εγγραφή, Χαίρομαι που σας βρήκα. Μάγισσα είδα τις δικές σου φοτο, καλά η δικιά σου δεν παίζετε, κούκλα είναι.... Σιγά σιγά θα δω και τις υπόλοιπες, έτσι για να σας γνωρίσω. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ για το μωρό μου ....... είναι το γατάκι που με βρήκε και το μαζεψα από τον δρόμο η Κλειώ μου αν θες διάβασε εδώ την ιστορία μας.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 23:18 Η μαγισσα έγραψε: #119 03-04-08 23:18 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Συμφωνώ και γω Νικι.... Τι λέτε για Σάββατο12 ή Κυριακή 13 Απριλίου Click για ανάπτυξη... Φανταζομαι ότι αστειεύστε ότι θα κάνετε συναντηση χωρίς εμένα το ΣΚ που λέτε είναι αυτό που θα έιμαι με την τελευταία ένεση στο πόδι μου εκτός αν το κάνετε χωρίς εμένα και ΣΑΣ ΘΥΜΩΣΩ ΜΕΤΑΑΑΑΑΑΑ άντε τώρα καμία δεν με σκέφτεται εμένα?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 23:24 Η Raisa έγραψε: #120 03-04-08 23:24 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Φανταζομαι ότι αστειεύστε ότι θα κάνετε συναντηση χωρίς εμένα το ΣΚ που λέτε είναι αυτό που θα έιμαι με την τελευταία ένεση στο πόδι μου εκτός αν το κάνετε χωρίς εμένα και ΣΑΣ ΘΥΜΩΣΩ ΜΕΤΑΑΑΑΑΑΑ άντε τώρα καμία δεν με σκέφτεται εμένα?????? Click για ανάπτυξη... Πού το πρόβλημα καλέ.....τόσο το καλύτερο...θα μαζευτούμε σρ σένα να σου κάνουμε και παρέα Πάμε τότε για το επόμενο ΣΚ 19 ή 20 Απριλίου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Κορίτσια που είστε??? η Raisa είπε ότι είμαστε 55 ενεργά μέλοι που είναι οι υπόλοιποι????? Αντε να συγκεντρωθούμε???? Click για ανάπτυξη... Να κανονισουμε ακομη μια συναντηση πριν το Πασχα, μας περνει ο χρονος.Να μπορεσουν να'ρθουν και τα καινουργια μελη να γνωριστουμε απο κοντα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 22:53 Η popi έγραψε: #111 03-04-08 22:53 Θέλω και εγώ να μείνω στη Θεσσαλονικηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Evita_thess Νεοφερμένο μέλος Η Evita_thess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 22:53 Η Evita_thess: #112 03-04-08 22:53 Υπάρχει και συνάντηση? Φέρνεται και τα γατούλια σας μαζί? Δηλώνω και εγω συμμετοχή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 22:59 Η μαγισσα έγραψε: #113 03-04-08 22:59 Αρχική Δημοσίευση από Evita_thess: Υπάρχει και συνάντηση? Φέρνεται και τα γατούλια σας μαζί? Δηλώνω και εγω συμμετοχή Click για ανάπτυξη... έχουμε ήδη οργανωσει 2 με αρκετή επιτυχία θα έλεγα συνήθως επειδή η συνάντηση γίνεται σε κοινόχριστους χώρους καφέ ας πούμε δεν τα έχουμε μαζί εκτός από φωτο και στην καρδιά μας...... αλλά δεν έιναι η σελιδα αυτή μόνο για τις συναντήσεις αλλά και για να λέμε τα νέα της δικής μας πόλης..... Ετσι για να είμαστε σε επαφή σε ένα γεια σε ένα κάτι που μπορεί να αφορά εμας από αυτην την πόλη.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 23:01 Η μαγισσα έγραψε: #114 03-04-08 23:01 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Θέλω και εγώ να μείνω στη Θεσσαλονικηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη Click για ανάπτυξη... Και εσύ πόπι μέχρι να τα καταφέρεις σαν πρόεδρος στις τσιπρίτσες και Θεσσαλονικιά σε χρίζω επίτιμο μέλλος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 23:03 Η Μυρτω4038: #115 03-04-08 23:03 Αρχική Δημοσίευση από Evita_thess: Υπάρχει και συνάντηση? Φέρνεται και τα γατούλια σας μαζί? Δηλώνω και εγω συμμετοχή Click για ανάπτυξη... Ναι για.Εχουμε κανει δυο συναντησεις μεχρι στιγμης με καποια μελη απο Θεσσαλονικη.Αλλα δυστυχως χωρις τα γατουλια μας ,τουλαχιστον οχι ακομη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Evita_thess Νεοφερμένο μέλος Η Evita_thess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 23:05 Η Evita_thess: #116 03-04-08 23:05 Μοιάζει πολύ όμορφη η παρέα σας, κατά καιρούς επισκεπτόμουν το site αυτό, τυχαία όταν έψαχνα πληροφορίες αλλά δεν έτυχε να κάνω εγγραφή, Χαίρομαι που σας βρήκα. Μάγισσα είδα τις δικές σου φοτο, καλά η δικιά σου δεν παίζετε, κούκλα είναι.... Σιγά σιγά θα δω και τις υπόλοιπες, έτσι για να σας γνωρίσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 23:12 Η Raisa έγραψε: #117 03-04-08 23:12 Αρχική Δημοσίευση από niki: Να κανονισουμε ακομη μια συναντηση πριν το Πασχα, μας περνει ο χρονος.Να μπορεσουν να'ρθουν και τα καινουργια μελη να γνωριστουμε απο κοντα Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ και γω Νικι.... Τι λέτε για Σάββατο12 ή Κυριακή 13 Απριλίου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 23:15 Η μαγισσα έγραψε: #118 03-04-08 23:15 Αρχική Δημοσίευση από Evita_thess: Μοιάζει πολύ όμορφη η παρέα σας, κατά καιρούς επισκεπτόμουν το site αυτό, τυχαία όταν έψαχνα πληροφορίες αλλά δεν έτυχε να κάνω εγγραφή, Χαίρομαι που σας βρήκα. Μάγισσα είδα τις δικές σου φοτο, καλά η δικιά σου δεν παίζετε, κούκλα είναι.... Σιγά σιγά θα δω και τις υπόλοιπες, έτσι για να σας γνωρίσω. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ για το μωρό μου ....... είναι το γατάκι που με βρήκε και το μαζεψα από τον δρόμο η Κλειώ μου αν θες διάβασε εδώ την ιστορία μας.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 23:18 Η μαγισσα έγραψε: #119 03-04-08 23:18 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Συμφωνώ και γω Νικι.... Τι λέτε για Σάββατο12 ή Κυριακή 13 Απριλίου Click για ανάπτυξη... Φανταζομαι ότι αστειεύστε ότι θα κάνετε συναντηση χωρίς εμένα το ΣΚ που λέτε είναι αυτό που θα έιμαι με την τελευταία ένεση στο πόδι μου εκτός αν το κάνετε χωρίς εμένα και ΣΑΣ ΘΥΜΩΣΩ ΜΕΤΑΑΑΑΑΑΑ άντε τώρα καμία δεν με σκέφτεται εμένα?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 23:24 Η Raisa έγραψε: #120 03-04-08 23:24 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Φανταζομαι ότι αστειεύστε ότι θα κάνετε συναντηση χωρίς εμένα το ΣΚ που λέτε είναι αυτό που θα έιμαι με την τελευταία ένεση στο πόδι μου εκτός αν το κάνετε χωρίς εμένα και ΣΑΣ ΘΥΜΩΣΩ ΜΕΤΑΑΑΑΑΑΑ άντε τώρα καμία δεν με σκέφτεται εμένα?????? Click για ανάπτυξη... Πού το πρόβλημα καλέ.....τόσο το καλύτερο...θα μαζευτούμε σρ σένα να σου κάνουμε και παρέα Πάμε τότε για το επόμενο ΣΚ 19 ή 20 Απριλίου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Θέλω και εγώ να μείνω στη Θεσσαλονικηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Evita_thess Νεοφερμένο μέλος Η Evita_thess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 22:53 Η Evita_thess: #112 03-04-08 22:53 Υπάρχει και συνάντηση? Φέρνεται και τα γατούλια σας μαζί? Δηλώνω και εγω συμμετοχή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 22:59 Η μαγισσα έγραψε: #113 03-04-08 22:59 Αρχική Δημοσίευση από Evita_thess: Υπάρχει και συνάντηση? Φέρνεται και τα γατούλια σας μαζί? Δηλώνω και εγω συμμετοχή Click για ανάπτυξη... έχουμε ήδη οργανωσει 2 με αρκετή επιτυχία θα έλεγα συνήθως επειδή η συνάντηση γίνεται σε κοινόχριστους χώρους καφέ ας πούμε δεν τα έχουμε μαζί εκτός από φωτο και στην καρδιά μας...... αλλά δεν έιναι η σελιδα αυτή μόνο για τις συναντήσεις αλλά και για να λέμε τα νέα της δικής μας πόλης..... Ετσι για να είμαστε σε επαφή σε ένα γεια σε ένα κάτι που μπορεί να αφορά εμας από αυτην την πόλη.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 23:01 Η μαγισσα έγραψε: #114 03-04-08 23:01 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Θέλω και εγώ να μείνω στη Θεσσαλονικηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη Click για ανάπτυξη... Και εσύ πόπι μέχρι να τα καταφέρεις σαν πρόεδρος στις τσιπρίτσες και Θεσσαλονικιά σε χρίζω επίτιμο μέλλος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 23:03 Η Μυρτω4038: #115 03-04-08 23:03 Αρχική Δημοσίευση από Evita_thess: Υπάρχει και συνάντηση? Φέρνεται και τα γατούλια σας μαζί? Δηλώνω και εγω συμμετοχή Click για ανάπτυξη... Ναι για.Εχουμε κανει δυο συναντησεις μεχρι στιγμης με καποια μελη απο Θεσσαλονικη.Αλλα δυστυχως χωρις τα γατουλια μας ,τουλαχιστον οχι ακομη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Evita_thess Νεοφερμένο μέλος Η Evita_thess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 23:05 Η Evita_thess: #116 03-04-08 23:05 Μοιάζει πολύ όμορφη η παρέα σας, κατά καιρούς επισκεπτόμουν το site αυτό, τυχαία όταν έψαχνα πληροφορίες αλλά δεν έτυχε να κάνω εγγραφή, Χαίρομαι που σας βρήκα. Μάγισσα είδα τις δικές σου φοτο, καλά η δικιά σου δεν παίζετε, κούκλα είναι.... Σιγά σιγά θα δω και τις υπόλοιπες, έτσι για να σας γνωρίσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 23:12 Η Raisa έγραψε: #117 03-04-08 23:12 Αρχική Δημοσίευση από niki: Να κανονισουμε ακομη μια συναντηση πριν το Πασχα, μας περνει ο χρονος.Να μπορεσουν να'ρθουν και τα καινουργια μελη να γνωριστουμε απο κοντα Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ και γω Νικι.... Τι λέτε για Σάββατο12 ή Κυριακή 13 Απριλίου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 23:15 Η μαγισσα έγραψε: #118 03-04-08 23:15 Αρχική Δημοσίευση από Evita_thess: Μοιάζει πολύ όμορφη η παρέα σας, κατά καιρούς επισκεπτόμουν το site αυτό, τυχαία όταν έψαχνα πληροφορίες αλλά δεν έτυχε να κάνω εγγραφή, Χαίρομαι που σας βρήκα. Μάγισσα είδα τις δικές σου φοτο, καλά η δικιά σου δεν παίζετε, κούκλα είναι.... Σιγά σιγά θα δω και τις υπόλοιπες, έτσι για να σας γνωρίσω. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ για το μωρό μου ....... είναι το γατάκι που με βρήκε και το μαζεψα από τον δρόμο η Κλειώ μου αν θες διάβασε εδώ την ιστορία μας.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 23:18 Η μαγισσα έγραψε: #119 03-04-08 23:18 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Συμφωνώ και γω Νικι.... Τι λέτε για Σάββατο12 ή Κυριακή 13 Απριλίου Click για ανάπτυξη... Φανταζομαι ότι αστειεύστε ότι θα κάνετε συναντηση χωρίς εμένα το ΣΚ που λέτε είναι αυτό που θα έιμαι με την τελευταία ένεση στο πόδι μου εκτός αν το κάνετε χωρίς εμένα και ΣΑΣ ΘΥΜΩΣΩ ΜΕΤΑΑΑΑΑΑΑ άντε τώρα καμία δεν με σκέφτεται εμένα?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 23:24 Η Raisa έγραψε: #120 03-04-08 23:24 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Φανταζομαι ότι αστειεύστε ότι θα κάνετε συναντηση χωρίς εμένα το ΣΚ που λέτε είναι αυτό που θα έιμαι με την τελευταία ένεση στο πόδι μου εκτός αν το κάνετε χωρίς εμένα και ΣΑΣ ΘΥΜΩΣΩ ΜΕΤΑΑΑΑΑΑΑ άντε τώρα καμία δεν με σκέφτεται εμένα?????? Click για ανάπτυξη... Πού το πρόβλημα καλέ.....τόσο το καλύτερο...θα μαζευτούμε σρ σένα να σου κάνουμε και παρέα Πάμε τότε για το επόμενο ΣΚ 19 ή 20 Απριλίου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Υπάρχει και συνάντηση? Φέρνεται και τα γατούλια σας μαζί? Δηλώνω και εγω συμμετοχή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 22:59 Η μαγισσα έγραψε: #113 03-04-08 22:59 Αρχική Δημοσίευση από Evita_thess: Υπάρχει και συνάντηση? Φέρνεται και τα γατούλια σας μαζί? Δηλώνω και εγω συμμετοχή Click για ανάπτυξη... έχουμε ήδη οργανωσει 2 με αρκετή επιτυχία θα έλεγα συνήθως επειδή η συνάντηση γίνεται σε κοινόχριστους χώρους καφέ ας πούμε δεν τα έχουμε μαζί εκτός από φωτο και στην καρδιά μας...... αλλά δεν έιναι η σελιδα αυτή μόνο για τις συναντήσεις αλλά και για να λέμε τα νέα της δικής μας πόλης..... Ετσι για να είμαστε σε επαφή σε ένα γεια σε ένα κάτι που μπορεί να αφορά εμας από αυτην την πόλη.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 23:01 Η μαγισσα έγραψε: #114 03-04-08 23:01 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Θέλω και εγώ να μείνω στη Θεσσαλονικηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη Click για ανάπτυξη... Και εσύ πόπι μέχρι να τα καταφέρεις σαν πρόεδρος στις τσιπρίτσες και Θεσσαλονικιά σε χρίζω επίτιμο μέλλος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 23:03 Η Μυρτω4038: #115 03-04-08 23:03 Αρχική Δημοσίευση από Evita_thess: Υπάρχει και συνάντηση? Φέρνεται και τα γατούλια σας μαζί? Δηλώνω και εγω συμμετοχή Click για ανάπτυξη... Ναι για.Εχουμε κανει δυο συναντησεις μεχρι στιγμης με καποια μελη απο Θεσσαλονικη.Αλλα δυστυχως χωρις τα γατουλια μας ,τουλαχιστον οχι ακομη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Evita_thess Νεοφερμένο μέλος Η Evita_thess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 23:05 Η Evita_thess: #116 03-04-08 23:05 Μοιάζει πολύ όμορφη η παρέα σας, κατά καιρούς επισκεπτόμουν το site αυτό, τυχαία όταν έψαχνα πληροφορίες αλλά δεν έτυχε να κάνω εγγραφή, Χαίρομαι που σας βρήκα. Μάγισσα είδα τις δικές σου φοτο, καλά η δικιά σου δεν παίζετε, κούκλα είναι.... Σιγά σιγά θα δω και τις υπόλοιπες, έτσι για να σας γνωρίσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 23:12 Η Raisa έγραψε: #117 03-04-08 23:12 Αρχική Δημοσίευση από niki: Να κανονισουμε ακομη μια συναντηση πριν το Πασχα, μας περνει ο χρονος.Να μπορεσουν να'ρθουν και τα καινουργια μελη να γνωριστουμε απο κοντα Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ και γω Νικι.... Τι λέτε για Σάββατο12 ή Κυριακή 13 Απριλίου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 23:15 Η μαγισσα έγραψε: #118 03-04-08 23:15 Αρχική Δημοσίευση από Evita_thess: Μοιάζει πολύ όμορφη η παρέα σας, κατά καιρούς επισκεπτόμουν το site αυτό, τυχαία όταν έψαχνα πληροφορίες αλλά δεν έτυχε να κάνω εγγραφή, Χαίρομαι που σας βρήκα. Μάγισσα είδα τις δικές σου φοτο, καλά η δικιά σου δεν παίζετε, κούκλα είναι.... Σιγά σιγά θα δω και τις υπόλοιπες, έτσι για να σας γνωρίσω. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ για το μωρό μου ....... είναι το γατάκι που με βρήκε και το μαζεψα από τον δρόμο η Κλειώ μου αν θες διάβασε εδώ την ιστορία μας.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 23:18 Η μαγισσα έγραψε: #119 03-04-08 23:18 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Συμφωνώ και γω Νικι.... Τι λέτε για Σάββατο12 ή Κυριακή 13 Απριλίου Click για ανάπτυξη... Φανταζομαι ότι αστειεύστε ότι θα κάνετε συναντηση χωρίς εμένα το ΣΚ που λέτε είναι αυτό που θα έιμαι με την τελευταία ένεση στο πόδι μου εκτός αν το κάνετε χωρίς εμένα και ΣΑΣ ΘΥΜΩΣΩ ΜΕΤΑΑΑΑΑΑΑ άντε τώρα καμία δεν με σκέφτεται εμένα?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 23:24 Η Raisa έγραψε: #120 03-04-08 23:24 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Φανταζομαι ότι αστειεύστε ότι θα κάνετε συναντηση χωρίς εμένα το ΣΚ που λέτε είναι αυτό που θα έιμαι με την τελευταία ένεση στο πόδι μου εκτός αν το κάνετε χωρίς εμένα και ΣΑΣ ΘΥΜΩΣΩ ΜΕΤΑΑΑΑΑΑΑ άντε τώρα καμία δεν με σκέφτεται εμένα?????? Click για ανάπτυξη... Πού το πρόβλημα καλέ.....τόσο το καλύτερο...θα μαζευτούμε σρ σένα να σου κάνουμε και παρέα Πάμε τότε για το επόμενο ΣΚ 19 ή 20 Απριλίου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Evita_thess: Υπάρχει και συνάντηση? Φέρνεται και τα γατούλια σας μαζί? Δηλώνω και εγω συμμετοχή Click για ανάπτυξη... έχουμε ήδη οργανωσει 2 με αρκετή επιτυχία θα έλεγα συνήθως επειδή η συνάντηση γίνεται σε κοινόχριστους χώρους καφέ ας πούμε δεν τα έχουμε μαζί εκτός από φωτο και στην καρδιά μας...... αλλά δεν έιναι η σελιδα αυτή μόνο για τις συναντήσεις αλλά και για να λέμε τα νέα της δικής μας πόλης..... Ετσι για να είμαστε σε επαφή σε ένα γεια σε ένα κάτι που μπορεί να αφορά εμας από αυτην την πόλη.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 23:01 Η μαγισσα έγραψε: #114 03-04-08 23:01 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Θέλω και εγώ να μείνω στη Θεσσαλονικηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη Click για ανάπτυξη... Και εσύ πόπι μέχρι να τα καταφέρεις σαν πρόεδρος στις τσιπρίτσες και Θεσσαλονικιά σε χρίζω επίτιμο μέλλος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 23:03 Η Μυρτω4038: #115 03-04-08 23:03 Αρχική Δημοσίευση από Evita_thess: Υπάρχει και συνάντηση? Φέρνεται και τα γατούλια σας μαζί? Δηλώνω και εγω συμμετοχή Click για ανάπτυξη... Ναι για.Εχουμε κανει δυο συναντησεις μεχρι στιγμης με καποια μελη απο Θεσσαλονικη.Αλλα δυστυχως χωρις τα γατουλια μας ,τουλαχιστον οχι ακομη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Evita_thess Νεοφερμένο μέλος Η Evita_thess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 23:05 Η Evita_thess: #116 03-04-08 23:05 Μοιάζει πολύ όμορφη η παρέα σας, κατά καιρούς επισκεπτόμουν το site αυτό, τυχαία όταν έψαχνα πληροφορίες αλλά δεν έτυχε να κάνω εγγραφή, Χαίρομαι που σας βρήκα. Μάγισσα είδα τις δικές σου φοτο, καλά η δικιά σου δεν παίζετε, κούκλα είναι.... Σιγά σιγά θα δω και τις υπόλοιπες, έτσι για να σας γνωρίσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 23:12 Η Raisa έγραψε: #117 03-04-08 23:12 Αρχική Δημοσίευση από niki: Να κανονισουμε ακομη μια συναντηση πριν το Πασχα, μας περνει ο χρονος.Να μπορεσουν να'ρθουν και τα καινουργια μελη να γνωριστουμε απο κοντα Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ και γω Νικι.... Τι λέτε για Σάββατο12 ή Κυριακή 13 Απριλίου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 23:15 Η μαγισσα έγραψε: #118 03-04-08 23:15 Αρχική Δημοσίευση από Evita_thess: Μοιάζει πολύ όμορφη η παρέα σας, κατά καιρούς επισκεπτόμουν το site αυτό, τυχαία όταν έψαχνα πληροφορίες αλλά δεν έτυχε να κάνω εγγραφή, Χαίρομαι που σας βρήκα. Μάγισσα είδα τις δικές σου φοτο, καλά η δικιά σου δεν παίζετε, κούκλα είναι.... Σιγά σιγά θα δω και τις υπόλοιπες, έτσι για να σας γνωρίσω. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ για το μωρό μου ....... είναι το γατάκι που με βρήκε και το μαζεψα από τον δρόμο η Κλειώ μου αν θες διάβασε εδώ την ιστορία μας.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 23:18 Η μαγισσα έγραψε: #119 03-04-08 23:18 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Συμφωνώ και γω Νικι.... Τι λέτε για Σάββατο12 ή Κυριακή 13 Απριλίου Click για ανάπτυξη... Φανταζομαι ότι αστειεύστε ότι θα κάνετε συναντηση χωρίς εμένα το ΣΚ που λέτε είναι αυτό που θα έιμαι με την τελευταία ένεση στο πόδι μου εκτός αν το κάνετε χωρίς εμένα και ΣΑΣ ΘΥΜΩΣΩ ΜΕΤΑΑΑΑΑΑΑ άντε τώρα καμία δεν με σκέφτεται εμένα?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 23:24 Η Raisa έγραψε: #120 03-04-08 23:24 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Φανταζομαι ότι αστειεύστε ότι θα κάνετε συναντηση χωρίς εμένα το ΣΚ που λέτε είναι αυτό που θα έιμαι με την τελευταία ένεση στο πόδι μου εκτός αν το κάνετε χωρίς εμένα και ΣΑΣ ΘΥΜΩΣΩ ΜΕΤΑΑΑΑΑΑΑ άντε τώρα καμία δεν με σκέφτεται εμένα?????? Click για ανάπτυξη... Πού το πρόβλημα καλέ.....τόσο το καλύτερο...θα μαζευτούμε σρ σένα να σου κάνουμε και παρέα Πάμε τότε για το επόμενο ΣΚ 19 ή 20 Απριλίου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Θέλω και εγώ να μείνω στη Θεσσαλονικηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη Click για ανάπτυξη... Και εσύ πόπι μέχρι να τα καταφέρεις σαν πρόεδρος στις τσιπρίτσες και Θεσσαλονικιά σε χρίζω επίτιμο μέλλος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 23:03 Η Μυρτω4038: #115 03-04-08 23:03 Αρχική Δημοσίευση από Evita_thess: Υπάρχει και συνάντηση? Φέρνεται και τα γατούλια σας μαζί? Δηλώνω και εγω συμμετοχή Click για ανάπτυξη... Ναι για.Εχουμε κανει δυο συναντησεις μεχρι στιγμης με καποια μελη απο Θεσσαλονικη.Αλλα δυστυχως χωρις τα γατουλια μας ,τουλαχιστον οχι ακομη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Evita_thess Νεοφερμένο μέλος Η Evita_thess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 23:05 Η Evita_thess: #116 03-04-08 23:05 Μοιάζει πολύ όμορφη η παρέα σας, κατά καιρούς επισκεπτόμουν το site αυτό, τυχαία όταν έψαχνα πληροφορίες αλλά δεν έτυχε να κάνω εγγραφή, Χαίρομαι που σας βρήκα. Μάγισσα είδα τις δικές σου φοτο, καλά η δικιά σου δεν παίζετε, κούκλα είναι.... Σιγά σιγά θα δω και τις υπόλοιπες, έτσι για να σας γνωρίσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 23:12 Η Raisa έγραψε: #117 03-04-08 23:12 Αρχική Δημοσίευση από niki: Να κανονισουμε ακομη μια συναντηση πριν το Πασχα, μας περνει ο χρονος.Να μπορεσουν να'ρθουν και τα καινουργια μελη να γνωριστουμε απο κοντα Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ και γω Νικι.... Τι λέτε για Σάββατο12 ή Κυριακή 13 Απριλίου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 23:15 Η μαγισσα έγραψε: #118 03-04-08 23:15 Αρχική Δημοσίευση από Evita_thess: Μοιάζει πολύ όμορφη η παρέα σας, κατά καιρούς επισκεπτόμουν το site αυτό, τυχαία όταν έψαχνα πληροφορίες αλλά δεν έτυχε να κάνω εγγραφή, Χαίρομαι που σας βρήκα. Μάγισσα είδα τις δικές σου φοτο, καλά η δικιά σου δεν παίζετε, κούκλα είναι.... Σιγά σιγά θα δω και τις υπόλοιπες, έτσι για να σας γνωρίσω. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ για το μωρό μου ....... είναι το γατάκι που με βρήκε και το μαζεψα από τον δρόμο η Κλειώ μου αν θες διάβασε εδώ την ιστορία μας.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 23:18 Η μαγισσα έγραψε: #119 03-04-08 23:18 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Συμφωνώ και γω Νικι.... Τι λέτε για Σάββατο12 ή Κυριακή 13 Απριλίου Click για ανάπτυξη... Φανταζομαι ότι αστειεύστε ότι θα κάνετε συναντηση χωρίς εμένα το ΣΚ που λέτε είναι αυτό που θα έιμαι με την τελευταία ένεση στο πόδι μου εκτός αν το κάνετε χωρίς εμένα και ΣΑΣ ΘΥΜΩΣΩ ΜΕΤΑΑΑΑΑΑΑ άντε τώρα καμία δεν με σκέφτεται εμένα?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 23:24 Η Raisa έγραψε: #120 03-04-08 23:24 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Φανταζομαι ότι αστειεύστε ότι θα κάνετε συναντηση χωρίς εμένα το ΣΚ που λέτε είναι αυτό που θα έιμαι με την τελευταία ένεση στο πόδι μου εκτός αν το κάνετε χωρίς εμένα και ΣΑΣ ΘΥΜΩΣΩ ΜΕΤΑΑΑΑΑΑΑ άντε τώρα καμία δεν με σκέφτεται εμένα?????? Click για ανάπτυξη... Πού το πρόβλημα καλέ.....τόσο το καλύτερο...θα μαζευτούμε σρ σένα να σου κάνουμε και παρέα Πάμε τότε για το επόμενο ΣΚ 19 ή 20 Απριλίου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Evita_thess: Υπάρχει και συνάντηση? Φέρνεται και τα γατούλια σας μαζί? Δηλώνω και εγω συμμετοχή Click για ανάπτυξη... Ναι για.Εχουμε κανει δυο συναντησεις μεχρι στιγμης με καποια μελη απο Θεσσαλονικη.Αλλα δυστυχως χωρις τα γατουλια μας ,τουλαχιστον οχι ακομη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Evita_thess Νεοφερμένο μέλος Η Evita_thess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 23:05 Η Evita_thess: #116 03-04-08 23:05 Μοιάζει πολύ όμορφη η παρέα σας, κατά καιρούς επισκεπτόμουν το site αυτό, τυχαία όταν έψαχνα πληροφορίες αλλά δεν έτυχε να κάνω εγγραφή, Χαίρομαι που σας βρήκα. Μάγισσα είδα τις δικές σου φοτο, καλά η δικιά σου δεν παίζετε, κούκλα είναι.... Σιγά σιγά θα δω και τις υπόλοιπες, έτσι για να σας γνωρίσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 23:12 Η Raisa έγραψε: #117 03-04-08 23:12 Αρχική Δημοσίευση από niki: Να κανονισουμε ακομη μια συναντηση πριν το Πασχα, μας περνει ο χρονος.Να μπορεσουν να'ρθουν και τα καινουργια μελη να γνωριστουμε απο κοντα Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ και γω Νικι.... Τι λέτε για Σάββατο12 ή Κυριακή 13 Απριλίου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 23:15 Η μαγισσα έγραψε: #118 03-04-08 23:15 Αρχική Δημοσίευση από Evita_thess: Μοιάζει πολύ όμορφη η παρέα σας, κατά καιρούς επισκεπτόμουν το site αυτό, τυχαία όταν έψαχνα πληροφορίες αλλά δεν έτυχε να κάνω εγγραφή, Χαίρομαι που σας βρήκα. Μάγισσα είδα τις δικές σου φοτο, καλά η δικιά σου δεν παίζετε, κούκλα είναι.... Σιγά σιγά θα δω και τις υπόλοιπες, έτσι για να σας γνωρίσω. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ για το μωρό μου ....... είναι το γατάκι που με βρήκε και το μαζεψα από τον δρόμο η Κλειώ μου αν θες διάβασε εδώ την ιστορία μας.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 23:18 Η μαγισσα έγραψε: #119 03-04-08 23:18 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Συμφωνώ και γω Νικι.... Τι λέτε για Σάββατο12 ή Κυριακή 13 Απριλίου Click για ανάπτυξη... Φανταζομαι ότι αστειεύστε ότι θα κάνετε συναντηση χωρίς εμένα το ΣΚ που λέτε είναι αυτό που θα έιμαι με την τελευταία ένεση στο πόδι μου εκτός αν το κάνετε χωρίς εμένα και ΣΑΣ ΘΥΜΩΣΩ ΜΕΤΑΑΑΑΑΑΑ άντε τώρα καμία δεν με σκέφτεται εμένα?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 23:24 Η Raisa έγραψε: #120 03-04-08 23:24 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Φανταζομαι ότι αστειεύστε ότι θα κάνετε συναντηση χωρίς εμένα το ΣΚ που λέτε είναι αυτό που θα έιμαι με την τελευταία ένεση στο πόδι μου εκτός αν το κάνετε χωρίς εμένα και ΣΑΣ ΘΥΜΩΣΩ ΜΕΤΑΑΑΑΑΑΑ άντε τώρα καμία δεν με σκέφτεται εμένα?????? Click για ανάπτυξη... Πού το πρόβλημα καλέ.....τόσο το καλύτερο...θα μαζευτούμε σρ σένα να σου κάνουμε και παρέα Πάμε τότε για το επόμενο ΣΚ 19 ή 20 Απριλίου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Μοιάζει πολύ όμορφη η παρέα σας, κατά καιρούς επισκεπτόμουν το site αυτό, τυχαία όταν έψαχνα πληροφορίες αλλά δεν έτυχε να κάνω εγγραφή, Χαίρομαι που σας βρήκα. Μάγισσα είδα τις δικές σου φοτο, καλά η δικιά σου δεν παίζετε, κούκλα είναι.... Σιγά σιγά θα δω και τις υπόλοιπες, έτσι για να σας γνωρίσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 23:12 Η Raisa έγραψε: #117 03-04-08 23:12 Αρχική Δημοσίευση από niki: Να κανονισουμε ακομη μια συναντηση πριν το Πασχα, μας περνει ο χρονος.Να μπορεσουν να'ρθουν και τα καινουργια μελη να γνωριστουμε απο κοντα Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ και γω Νικι.... Τι λέτε για Σάββατο12 ή Κυριακή 13 Απριλίου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 23:15 Η μαγισσα έγραψε: #118 03-04-08 23:15 Αρχική Δημοσίευση από Evita_thess: Μοιάζει πολύ όμορφη η παρέα σας, κατά καιρούς επισκεπτόμουν το site αυτό, τυχαία όταν έψαχνα πληροφορίες αλλά δεν έτυχε να κάνω εγγραφή, Χαίρομαι που σας βρήκα. Μάγισσα είδα τις δικές σου φοτο, καλά η δικιά σου δεν παίζετε, κούκλα είναι.... Σιγά σιγά θα δω και τις υπόλοιπες, έτσι για να σας γνωρίσω. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ για το μωρό μου ....... είναι το γατάκι που με βρήκε και το μαζεψα από τον δρόμο η Κλειώ μου αν θες διάβασε εδώ την ιστορία μας.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 23:18 Η μαγισσα έγραψε: #119 03-04-08 23:18 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Συμφωνώ και γω Νικι.... Τι λέτε για Σάββατο12 ή Κυριακή 13 Απριλίου Click για ανάπτυξη... Φανταζομαι ότι αστειεύστε ότι θα κάνετε συναντηση χωρίς εμένα το ΣΚ που λέτε είναι αυτό που θα έιμαι με την τελευταία ένεση στο πόδι μου εκτός αν το κάνετε χωρίς εμένα και ΣΑΣ ΘΥΜΩΣΩ ΜΕΤΑΑΑΑΑΑΑ άντε τώρα καμία δεν με σκέφτεται εμένα?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 23:24 Η Raisa έγραψε: #120 03-04-08 23:24 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Φανταζομαι ότι αστειεύστε ότι θα κάνετε συναντηση χωρίς εμένα το ΣΚ που λέτε είναι αυτό που θα έιμαι με την τελευταία ένεση στο πόδι μου εκτός αν το κάνετε χωρίς εμένα και ΣΑΣ ΘΥΜΩΣΩ ΜΕΤΑΑΑΑΑΑΑ άντε τώρα καμία δεν με σκέφτεται εμένα?????? Click για ανάπτυξη... Πού το πρόβλημα καλέ.....τόσο το καλύτερο...θα μαζευτούμε σρ σένα να σου κάνουμε και παρέα Πάμε τότε για το επόμενο ΣΚ 19 ή 20 Απριλίου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από niki: Να κανονισουμε ακομη μια συναντηση πριν το Πασχα, μας περνει ο χρονος.Να μπορεσουν να'ρθουν και τα καινουργια μελη να γνωριστουμε απο κοντα Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ και γω Νικι.... Τι λέτε για Σάββατο12 ή Κυριακή 13 Απριλίου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 23:15 Η μαγισσα έγραψε: #118 03-04-08 23:15 Αρχική Δημοσίευση από Evita_thess: Μοιάζει πολύ όμορφη η παρέα σας, κατά καιρούς επισκεπτόμουν το site αυτό, τυχαία όταν έψαχνα πληροφορίες αλλά δεν έτυχε να κάνω εγγραφή, Χαίρομαι που σας βρήκα. Μάγισσα είδα τις δικές σου φοτο, καλά η δικιά σου δεν παίζετε, κούκλα είναι.... Σιγά σιγά θα δω και τις υπόλοιπες, έτσι για να σας γνωρίσω. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ για το μωρό μου ....... είναι το γατάκι που με βρήκε και το μαζεψα από τον δρόμο η Κλειώ μου αν θες διάβασε εδώ την ιστορία μας.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 23:18 Η μαγισσα έγραψε: #119 03-04-08 23:18 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Συμφωνώ και γω Νικι.... Τι λέτε για Σάββατο12 ή Κυριακή 13 Απριλίου Click για ανάπτυξη... Φανταζομαι ότι αστειεύστε ότι θα κάνετε συναντηση χωρίς εμένα το ΣΚ που λέτε είναι αυτό που θα έιμαι με την τελευταία ένεση στο πόδι μου εκτός αν το κάνετε χωρίς εμένα και ΣΑΣ ΘΥΜΩΣΩ ΜΕΤΑΑΑΑΑΑΑ άντε τώρα καμία δεν με σκέφτεται εμένα?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 23:24 Η Raisa έγραψε: #120 03-04-08 23:24 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Φανταζομαι ότι αστειεύστε ότι θα κάνετε συναντηση χωρίς εμένα το ΣΚ που λέτε είναι αυτό που θα έιμαι με την τελευταία ένεση στο πόδι μου εκτός αν το κάνετε χωρίς εμένα και ΣΑΣ ΘΥΜΩΣΩ ΜΕΤΑΑΑΑΑΑΑ άντε τώρα καμία δεν με σκέφτεται εμένα?????? Click για ανάπτυξη... Πού το πρόβλημα καλέ.....τόσο το καλύτερο...θα μαζευτούμε σρ σένα να σου κάνουμε και παρέα Πάμε τότε για το επόμενο ΣΚ 19 ή 20 Απριλίου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Evita_thess: Μοιάζει πολύ όμορφη η παρέα σας, κατά καιρούς επισκεπτόμουν το site αυτό, τυχαία όταν έψαχνα πληροφορίες αλλά δεν έτυχε να κάνω εγγραφή, Χαίρομαι που σας βρήκα. Μάγισσα είδα τις δικές σου φοτο, καλά η δικιά σου δεν παίζετε, κούκλα είναι.... Σιγά σιγά θα δω και τις υπόλοιπες, έτσι για να σας γνωρίσω. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ για το μωρό μου ....... είναι το γατάκι που με βρήκε και το μαζεψα από τον δρόμο η Κλειώ μου αν θες διάβασε εδώ την ιστορία μας.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 23:18 Η μαγισσα έγραψε: #119 03-04-08 23:18 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Συμφωνώ και γω Νικι.... Τι λέτε για Σάββατο12 ή Κυριακή 13 Απριλίου Click για ανάπτυξη... Φανταζομαι ότι αστειεύστε ότι θα κάνετε συναντηση χωρίς εμένα το ΣΚ που λέτε είναι αυτό που θα έιμαι με την τελευταία ένεση στο πόδι μου εκτός αν το κάνετε χωρίς εμένα και ΣΑΣ ΘΥΜΩΣΩ ΜΕΤΑΑΑΑΑΑΑ άντε τώρα καμία δεν με σκέφτεται εμένα?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 23:24 Η Raisa έγραψε: #120 03-04-08 23:24 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Φανταζομαι ότι αστειεύστε ότι θα κάνετε συναντηση χωρίς εμένα το ΣΚ που λέτε είναι αυτό που θα έιμαι με την τελευταία ένεση στο πόδι μου εκτός αν το κάνετε χωρίς εμένα και ΣΑΣ ΘΥΜΩΣΩ ΜΕΤΑΑΑΑΑΑΑ άντε τώρα καμία δεν με σκέφτεται εμένα?????? Click για ανάπτυξη... Πού το πρόβλημα καλέ.....τόσο το καλύτερο...θα μαζευτούμε σρ σένα να σου κάνουμε και παρέα Πάμε τότε για το επόμενο ΣΚ 19 ή 20 Απριλίου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 81 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Συμφωνώ και γω Νικι.... Τι λέτε για Σάββατο12 ή Κυριακή 13 Απριλίου Click για ανάπτυξη... Φανταζομαι ότι αστειεύστε ότι θα κάνετε συναντηση χωρίς εμένα το ΣΚ που λέτε είναι αυτό που θα έιμαι με την τελευταία ένεση στο πόδι μου εκτός αν το κάνετε χωρίς εμένα και ΣΑΣ ΘΥΜΩΣΩ ΜΕΤΑΑΑΑΑΑΑ άντε τώρα καμία δεν με σκέφτεται εμένα?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 3 Απριλίου 2008 στις 23:24 Η Raisa έγραψε: #120 03-04-08 23:24 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Φανταζομαι ότι αστειεύστε ότι θα κάνετε συναντηση χωρίς εμένα το ΣΚ που λέτε είναι αυτό που θα έιμαι με την τελευταία ένεση στο πόδι μου εκτός αν το κάνετε χωρίς εμένα και ΣΑΣ ΘΥΜΩΣΩ ΜΕΤΑΑΑΑΑΑΑ άντε τώρα καμία δεν με σκέφτεται εμένα?????? Click για ανάπτυξη... Πού το πρόβλημα καλέ.....τόσο το καλύτερο...θα μαζευτούμε σρ σένα να σου κάνουμε και παρέα Πάμε τότε για το επόμενο ΣΚ 19 ή 20 Απριλίου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Φανταζομαι ότι αστειεύστε ότι θα κάνετε συναντηση χωρίς εμένα το ΣΚ που λέτε είναι αυτό που θα έιμαι με την τελευταία ένεση στο πόδι μου εκτός αν το κάνετε χωρίς εμένα και ΣΑΣ ΘΥΜΩΣΩ ΜΕΤΑΑΑΑΑΑΑ άντε τώρα καμία δεν με σκέφτεται εμένα?????? Click για ανάπτυξη... Πού το πρόβλημα καλέ.....τόσο το καλύτερο...θα μαζευτούμε σρ σένα να σου κάνουμε και παρέα Πάμε τότε για το επόμενο ΣΚ 19 ή 20 Απριλίου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.