μαγισσα
Διάσημο μέλος
Πού το πρόβλημα καλέ.....τόσο το καλύτερο...θα μαζευτούμε σρ σένα να σου κάνουμε και παρέα
Πάμε τότε για το επόμενο ΣΚ 19 ή 20 Απριλίου![]()
Ναι αν έιναι να έρθετε σε μένα κανένα πρόβλημα οκ τότε και το προηγούμενο καλό εινια

όποτε πείτε λοιπόν.......
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Εγω δεν εχω προβλημα με 19/20 Απριλιου αλλα θα προτιμουσα κυριακη αντι για σαββατο.Αντε να σας δω μου λειψατεΝαι αν έιναι να έρθετε σε μένα κανένα πρόβλημα οκ τότε και το προηγούμενο καλό εινια
όποτε πείτε λοιπόν.......

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Anima
Πολύ δραστήριο μέλος
-----------------------------
μαγισσα
Διάσημο μέλος
Πολύ καλά όλ' αυτά κορίτσια αλλά .... δεν βλέπω την κεντρική ιδέα!
τι εννοείς δεν βλέπεις την κεντρική ιδέα για ποιο πράγμα μιλάς???
και επίσης γεια καιρό είχαμε να σε δούμε.....
είσαι καλά???
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Γεια σου Anima ειχαμε καιρο να σε ακουσουμεΠολύ καλά όλ' αυτά κορίτσια αλλά .... δεν βλέπω την κεντρική ιδέα!
Που χαθηκες ολον αυτον τον καιρο,ελειπες εξω? 

Zbeebz
Περιβόητο μέλος
Το επόμενο (19 ή 20.4) είναι καλύτερο και για μένα. Μένει να ορίσουμε πότε και πού.Πού το πρόβλημα καλέ.....τόσο το καλύτερο...θα μαζευτούμε σρ σένα να σου κάνουμε και παρέα
Πάμε τότε για το επόμενο ΣΚ 19 ή 20 Απριλίου![]()
Στατιστική ερώτηση: πόσες από σας ΔΕΝ έχετε το/τα γατιά σας ταπετσαρία στο κινητό;;;
Anima
Πολύ δραστήριο μέλος
Ναι, Νίκη και Μάγισσα, πράγματι έλλειπα στο εξωτερικό για δουλειά. Έβλεπα τα ποστ σας που και που αλλά δεν είχα πρόχειρο τον κωδικό μου ...τι εννοείς δεν βλέπεις την κεντρική ιδέα για ποιο πράγμα μιλάς???
και επίσης γεια καιρό είχαμε να σε δούμε.....
είσαι καλά???
Έλεγα, λοιπόν, ότι μια βλέπω για Καλλικράτεια, μια για Πήλιο, μια για άλλα, .... Δεν βλέπω όμως το λόγο, την κεντρική ιδέα, είναι για παρέα και να περάσουμε καλά? είναι για να προωθήσουμε κάτι σε σχέση με τις γατούλες? Τι είναι? Για κάποιους που έχουν μόνο λίγο χρόνο πρέπει να υπάρχει κάποιο κίνητρο και να είναι οι προτάσεις πιο κατασταλαγμένες για να μπορούν να επιλέξουν. Αυτό ήθελα να πω και συγνώμη.
Κατά τα άλλα είμαι πολύ χαρούμενη που έκλεισα για διακοπές μέσα Ιουνίου - αρχές Ιούλη, δύο δωμάτια σε ερημικό μέρος στη Χαλκιδική, όπου θα έχω και τις γατούλες μου. Ελπίζω ότι θα προσαρμοστούν και θα το διασκεδάσουν όσο και μεις.
------------------------------------------------------------
NiaR
Πολύ δραστήριο μέλος
Ναι, Νίκη και Μάγισσα, πράγματι έλλειπα στο εξωτερικό για δουλειά. Έβλεπα τα ποστ σας που και που αλλά δεν είχα πρόχειρο τον κωδικό μου ...
Έλεγα, λοιπόν, ότι μια βλέπω για Καλλικράτεια, μια για Πήλιο, μια για άλλα, .... Δεν βλέπω όμως το λόγο, την κεντρική ιδέα, είναι για παρέα και να περάσουμε καλά? είναι για να προωθήσουμε κάτι σε σχέση με τις γατούλες? Τι είναι? Για κάποιους που έχουν μόνο λίγο χρόνο πρέπει να υπάρχει κάποιο κίνητρο και να είναι οι προτάσεις πιο κατασταλαγμένες για να μπορούν να επιλέξουν. Αυτό ήθελα να πω και συγνώμη.
Κατά τα άλλα είμαι πολύ χαρούμενη που έκλεισα για διακοπές μέσα Ιουνίου - αρχές Ιούλη, δύο δωμάτια σε ερημικό μέρος στη Χαλκιδική, όπου θα έχω και τις γατούλες μου. Ελπίζω ότι θα προσαρμοστούν και θα το διασκεδάσουν όσο και μεις.
Καλως την!!! Για την Καλλικρατεια το διοργανωνει η HAVANA και εχει σχεση με τις γατες, για το αλλο εδω απλα λεμε να βρεθουμε για καφε πριν το Πασχα. φιλακια!!!
Raisa
Περιβόητο μέλος
Πρέπει να είναι καλό...είπα να πάω με τον μικρό μια βόλτα αλλά προέκυψαν άλλα
...τραπέζι στη πεθερά
Ulv3r
Νεοφερμένο μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος

Ulv3r
Νεοφερμένο μέλος
Αρχική Δημοσίευση από moukelis:Έχει και ελίτσα,όπως όλες οι μοιραίες γυναίκες!
Λες να είναι η μετενσαρκωση της Marilyn; Αφού τα έζησε όλα ως άνθρωπος, αποφάσισε να ζήσει και μια ήρεμη ζωή ως γατούλα....

moukelis
Επιφανές μέλος
Λες να είναι η μετενσαρκωση της Marilyn; Αφού τα έζησε όλα ως άνθρωπος, αποφάσισε να ζήσει και μια ήρεμη ζωή ως γατούλα....
![]()

μαγισσα
Διάσημο μέλος
Ναι, Νίκη και Μάγισσα, πράγματι έλλειπα στο εξωτερικό για δουλειά. Έβλεπα τα ποστ σας που και που αλλά δεν είχα πρόχειρο τον κωδικό μου ...
Πάντα η κεντρική ιδέα είναι να περάσουμε καλά και να βρεθούμε και να τα πόύμε αλλά αν μεσα σε όλα αυτά οργανώσουμε και καμία βραδυα διασκέδασεις ή και κανένα άλλο γεγονός δεν ΄θα ήταν άσχημα ......
Το θέμα είναι να μπορέσουμε να γνωριστούμε καλύτερα και να ανταλλάξουμε απόψεις για τα γατούνια μας και όποιος θέλει και βολεύεται ας έρθει θα περάσουμε καλά

και όσο για τον καφέ είναι απλά για τον καφέ απλά για να τα πούμε και να χαλαρώσουμε όπως και τις άλλες φορές και να γνωρίσουμε και τα καινούρια μέλη από την Θεσσαλονίκκη που μπήκαν πρόσφατα και δεν τα ξέρουμε.....
Αυτό και τίποτε άλλο ....
Επίσης καλώς ήρθες πίσω και μπορώ να πω ότι μας έλειψες...... και τώρα μπορούμε να τα λέμε και πάλι,,
Με αγάπή Μάγισσα....

NiaR
Πολύ δραστήριο μέλος
Ulv3r
Νεοφερμένο μέλος
athina_elpida
Νεοφερμένο μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
Καλημέρα και καλωσήρθες!καλημέρα παιδιά. Δεν είμαι και πολύ τακτική στο site γιατί δεν έχω ακόμα γατάκι. Θέλω να υιοθετήσω ένα γατάκι (όχι πολύ μικρό - μάλλον ενήλικο, έτσι μου προτείνανε οι παλαιότεροι στο φορουμ) και αν είναι δυνατόν εμβολιασμένο και στειρωμένο (είμαι σε διαμέρισμα, μένω μόνη μου, νοικιάζω και μισθωτή!). Θα ήθελα να είναι η προσωρινή μαμά του από την Θεσσαλονίκη για να με βοηθήσει λίγο στην αρχή, στην προσαρμογή. Από φαγητό, παιχνίδια και άμμους κλπ έχω ήδη μαζέψει κάποια λεφτά για να τα πάρω όλα μαζί. Μένω στο κέντρο, αν υπάρχει κάτι απαντήστε μου. Ευχαριστώ πολύ και εσάς και το φορουμ για την βοήθεια και τις συμβουλές του. Η υιοθεσία θα ήταν καλό να γίνει το Πάσχα ή λίγο μετά (την εβδομάδα μετά) γιατί τότε έχω άδεια και θα είμαι στο σπίτι για τις πρώτες μέρες.
Θέλεις να σου δώσω λινκς από γατάκια στη Θεσσαλονίκη ;Πόσο περίπου το θες;
Επίσης μπορείς να πάρεις ένα πανέμορφο κουκλάκι από τα λίγο πιο μεγάλα μας από άλλη πόλη,αλλά είμαι σίγουρη ότι οι Θεσσαλονικιές θα σε βοηθήσουν με την προσαρμογή!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
athina_elpida
Νεοφερμένο μέλος
Φυσικά και θέλω λινκς. Οσο για το πόσο το θέλω... πόσο πρέπει να είναι για να προσαρμοστεί το δυνατόν καλύτερα με εμένα που δεν έχω καμμιά εμπειρία από γάτες? και στο διαμέρισμα? και με ελάχιστο χρόνο μέσα στην ημέρα λόγω δουλειάς? Ενήλικο μου είπαν ότι πρέπει να είναι. Δεν ξέρω πόσο.Καλημέρα και καλωσήρθες!
Θέλεις να σου δώσω λινκς από γατάκια στη Θεσσαλονίκη ;Πόσο περίπου το θες;Επίσης μπορείς να πάρεις ένα πανέμορφο κουκλάκι από τα λίγο πιο μεγάλα μας από άλλη πόλη,αλλά είμαι σίγουρη ότι οι Θεσσαλονικιές θα σε βοηθήσουν με την προσαρμογή!
moukelis
Επιφανές μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool